"Jäähyväiset Shivalle" - kanavointi saatu Tobiakselta
Esitetty Crimson Circlelle
3.9.2005
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että kokoonnumme yhdessä “Selkeys-sarjan” shoudiin nro. 2. Keräämme ympäri maailmaa sekä meidän puolellamme verhoa olevien Shaumbrojen energiat yhteen. Keräämme myös vieraidemme ja tarkkailijoidemme energiat, joita on hyvin, hyvin paljon.

Kyllä, kuten joku mainitsi hetki sitten, tämä kokoontumispaikkamme on paljon muutakin kuin vain pieni vuoristomaja. Tämä on mahtava juhlasali, jolla on moninkertaiset penkkirivit, kerrokset ja kannet.  Ja näissä muissa kerroksissa eivät istu ihmiset vaan enkelit, kutsuvieraamme. Ne, jotka odottavat kuukausia ja kuukausia kerrallaan päästäkseen seuraanne muista valtakunnista. Teidän energioidenne ja Crimson Councilin energioiden kautta he löytävät kauttakulkuväylän tähän lyhyeen, mutta valaisevaan kokemukseen seurassanne.

Puhuessamme teistä tarkoitamme myös kaikkia teitä, jotka istutte kuuntelemassa tai katsomassa shoudia internetin kautta. Olette täällä aivan samalla tavalla kuin nekin, jotka istuvat paikan päällä. Energianne on osa tätä ryhmäenergiaa, vaikkette olekaan henkilökohtaisesti tässä huoneessa. Tietoisuus ei ole fyysinen asia, vaan se on olemassa avaremmissa valtakunnissa.

Tietoisuutenne voi olla missä tahansa. Älkää koskaan vangitko sitä ruumiiseenne. Älkää koskaan antako ihmistodellisuuden ja 3D:n rakenteiden ja rajoitteiden pidätellä sitä. Tietoisuus voi matkata mihin tahansa. Tänään yhdistämme tietoisuutemme tässä kauniissa, kauniissa tapaamisessa.

Kuten jotkut teistä tietävät – kun virittäytyminen, hengittäminen ja musiikin soitto oli käynnissä;  aah, miten suurenmoinen tapa antaa meidän virrata todellisuuteenne – kuten jotkut teistä tietävät – ja ehkä ajattelevat mielensä tehneen heille tepposia ja vain kuvitelleensa, ja mielikuvitustahan te käytittekin – mutta kyllä, minä todellakin poseerasin teille. Asetin energiakuvioni kaikkialle Cauldren ja Lindan ympärille poseeraten teille energisesti, jotta näkisitte värien, muotojen ja energian liikkeiden leikin. Osa teistä ei nähnyt sitä silmillään, vaan tunsi sen sisimmässään. Mutta sitten sulkeuduitte ja sanoitte: “En minä pysty näkemään tällaista. Tämän on pakko olla älytöntä kuvittelua.”

Rakkaat Shaumbrat, avautukaa ja hyväksykää se, mikä on todellista ja selkeää. Aivan, annoin energiani virrata luoksenne hyvin taiteellisella ja aika muodikkaalla tavalla (naurua) leikkiäkseni ja saadakseni teidät hiukan avautumaan. Ja jotkut teistä avautuivat tarpeeksi myöntääkseen minun puhuneen heille. Aivan, rupattelin kanssanne Cauldren hämmästykseksi. Kyllä, puhelin kanssanne valmistautuessamme shoudiin. Voin tehdä niin ja niin tekin voitte. Voin pistäytyä juttutuokiolle.

Jotkut teistä tunsivat tämän osittain ja sanoivat: “Mutta miksi ihmeessä Tobias haluaisi puhua vain minulle? Hänhän valmistautuu tähän mahtavaan shoudiin.” Haluan puhua juuri sinulle kahden kesken, koska rakastan sinua syvästi. Tunnen sinut niin hyvin. Ja me olemme perhettä. Sinä olet aivan yhtä arvokas ja kunnioitettu kuin kuka tahansa paikalla olijoista. Ja siksi tulin luoksesi ja kuiskasin korvaasi.

Shaumbrat, asiat muuttuvat nopeasti. Ja se on ilonaihe. Joskus se on vaikeaa, mutta ilonaihe kuitenkin. Viimeisen yhteisen shoudimme jälkeen asiat ovat jälleen muuttuneet maapallolla. Saatoitte tuntea energiat ympärillänne. Haluamme tehdä jotakin ennen kuin siirrymme itse asiaan. Haluamme tämän kauniin Shaumbrojen ryhmäenergian avulla hiukan pehmentää asioita.

Tiedättehän, että voitte tehdä niin. Teidän ei tarvitse aina kantaa mukananne kovaa kiveä. Kiveä, jonka kulmat ovat särmikkäät ja leikkaavat käsiänne. Kiveä, jota on vaikea kantaa ja joka painaa satoja kiloja. Kiveä, joka on teille taakka. Joskus kivi voi olla pehmeäkin. Se voi mahtua nyrkkiinne. Se voi tuntua hellältä ja vakuuttavalta. Se voi olla pyöreä ilman kovia kulmia. Voimme tehdä sen yhdessä juuri nyt. Kyse on hengittämisestä ja mielikuvituksesta. Päästäkää irti tuosta suuresta, kovasta kivestä, jota olette kantaneet ympäriinsä.

Aah, elämä voi olla vaikeaa. Se voi olla joskus hyvin, hyvin julmaa. Te elätte ankarassa ulottuvuudessa. Kaikki on niin todellista, niin käsin kosketeltavaa. Kaikella on niin suuri vaikutus. Tiedättekö, että muissa ulottuvuuksissa energialla ei ole suoraa vaikutusta kuten maapallolla.

Jos otatte tuon satakiloisen kivenne ja iskette siihen päänne, niin se sattuu. Voitte tuntea kivun. Muissa ulottuvuuksissa ette voisi tehdä sitä. Se on yksi maapallolla elämisen iloista… kyllä, pään  hakkaaminen kiveen, jos niin valitsette (naurua). Joskus meidän puolellamme verhoa on niitä, joita haluaisimme… mutta emme tietenkään tee niin.

Mutta pehmitetäänpä tuo kivi. Tehdään siitä paremman makuinen. Tehdään siitä helpommin kannettava. Tehdään siitä muistutus taakan sijasta. Tehdään siitä lohdutuksen lähde. Tehdään se muistutukseksi siitä, kuinka monien, monien elämien aikana olette hioneet sen särmät. Monet kokemuksenne ovat poistaneet kiven kovuuden ja karheuden ja tehneet siitä pyöreän ja pehmeän, kuten virtakin pehmentää kiven. Voitte tehdä tämän elämässänne.

Kysytte: “Missä koulussa sen oppii tekemään?” Tietenkin Hard Rock-koulussa (naurua). Jopa Cauldren mielestä tämä oli hyvä vitsi (lisää naurua). Hän yrittää olla nauramatta, mutta pitää minua tänään erityisen huvittavana.

Yksinkertaisesti kuvitelkaa tuo pehmeä, kaunis kivi sellaisena kuin haluatte. Pitäkää se muistutuksena siitä, kuinka olette hioneet särmät pois. Lisätään tähän kauniiseen kiveen kuten oikeaan kiveen… Sanotte: “Mutta se on vain mielikuvitusta.” Aah, miettikää uudelleen. Se on erittäin todellinen kivi.

Lisätään tähän kauniiseen kiveen kaunista väriä. Voitte valita minkä värin tahansa. Kivien ei tarvitse olla harmaita tai mustia. Ne voivat olla minkä värisiä tahansa. Kiveenne voidaan valuttaa tänään pehmeää purppuraista energiaa. Tai pehmeää vaaleanpunaista. Tai se voi olla säteilevän sinistä. Tai kaikkia niitä… se voi olla sateenkaarikivi.

Tuokaa nuo energiat kauniiseen, pehmeään kiveenne. Poistakaa kaikki rosoisuus. Joskus värit voivat teidänkin todellisuudessanne olla ankaria. Harmaakin voi olla rankka väri. Joten valitkaa haluamanne värit. Valuttakaa ne tähän kauniiseen kiveenne muistutukseksi siitä, että elämä voi olla pehmeää ja helppoa silloin kun vain valitsette niin.

Ja nyt, tuokaa pehmeää, kaunista ja rauhoittavaa musiikkia kiveenne. Kyllä, kivi voi sisältää musiikkia. Miksi ei? Kuka on sanonut, ettei se voisi? Jokainen kivi ja kallio fyysisessä todellisuudessanne kantaa Gaian laulua sisällään. Ette vain ole kuunnelleet niitä. Joten voitte valuttaa kiveenne mitä tahansa musiikkia, jonka voitte kuulla pidellessänne sitä kädessänne tai sydämellänne. Ja se laulaa hyvin erityistä laulua teille, koska te sen sinne valutitte.

Ja tämä kaunis, pehmeä kivi voi pitää sisällään kaunista energiaa teitä varten. Joka kerta kun tunnette fyysisen ihmistodellisuuden karkeuden ja ankaruuden, hengittäkää kiven energiaa. Se voi pehmentää asioita, sillä se muistuttaa teitä kokemusten kautta hankitusta viisaudesta, joka hioi särmät ja poisti terävyyden.

Kivi voi pitää sisällään myös kauniin selkeyden. Selkeys tarkoittaa ilmiselvän läpi näkemistä. Yleensä ihmiset pitävät kiviä kivinä. He pitävät niitä kirjaimellisesti vain kivinä, joita maapallolla kyllä riittää. Mutta kivi voi olla paljon muutakin. Kivenne voi selkeydessään pitää sisällään musiikkia, värejä ja sulavasti tanssivia energioita.

Ottakaa mielikuvituskivenne ulos mielikuvituksen valtakunnista. Tuokaa se todellisuuteenne potentiaalikuplassa. Hengittäkää se elämäänne ja katsokaa kuinka se manifestoituu… ehkä kirjaimellisesti kivenä… ehkä monina muina asioina elämässänne. Se on juuri näin yksinkertaista ja selkeää.

Monet teistä ovat joutuneet hyvin ankarien energioiden ympäröimiksi viime aikoina. Eikä ihme, sillä energiat ovat todellakin olleet vaikeita. Puhumme asiasta hiukan tänään. Aiomme tehdä kanssanne mielenkiintoisia asioita. Muutama miljoona ihmistä tulee suuttumaan meille (naurua). Mutta tulemme helpottamaan tarpeettomien asioiden vapauttamisessa.

Joten aloitetaan esittelemällä ensimmäinen vieraamme. Pyydämme teitä tuntemaan energiat, hengittämään sisään. Jättäkää mielenne. Tuntekaa. Tämä ei ole mikään arvausleikki. Jos haluatte olla meedioita, teidän pitäisi olla sirkuksessa (naurua) eikä täällä Shaumbrojen kanssa. Me olemme tunnustelijoiden ryhmä ja perhe. Arvaaminen on vain tikkojen heittelemistä potentiaaleja kohti ja osumien seurantaa. Ja joskus sitä osuu oikeaan, mutta useimmiten ei.

Sen sijaan tuntekaamme luoksemme virtaava energia. Hengittäkää sisään ja tuntekaa vieraamme elämänvoimaenergia. Itse asiassa meillä on kaksi vierasta, joista toisen esittelemme nyt ja toisen sitten, kun on miljoonien ihmisten aika suuttua meille.

Hengittäkää sisään ensimmäisen vieraamme energia ja tuntekaa. Kyllä, kyseessä on aivan varmasti mielenkiintoinen vieras. On hyvin tarkoituksenmukaista, että se on kanssamme tänään. Se on yhtä käsinkosketeltava kuin luomanne kivi kädessänne ja jalkojenne alla tuntuva fyysisen maapallon kivi.

Vieraamme on juuri luotu entiitti nimeltään Shaumbra. Shaumbra… tiedätte, että olemme käyttäneet tuota sanaa monen vuoden ajan. Olette tunteneet tuon sanan resonanssin. Se laukaisi jotain sisällänne; muiston siitä, kuka olette ja miksi olette maan päällä juuri nyt. Tämä energia on todellakin kasvanut ja muuntautunut ja sillä on ollut oma syntymäprosessinsa, hautomisaikansa ja lopulta syntymänsä.

Ja se on todellinen. Se ei ole enää pelkästään sana. Siitä on tullut entiitti, sieluton entiitti tietenkin, koska te kaikki muodostatte sen kollektiivisesti. Mutta tuo viime kuukausien massa infuusio energiaa (huom. viittaa edellisessä shoudissa mainittuun suureen määrään ns. pimeää energiaa, joka saapui maapallolle elokuun alussa) mahdollisti Shaumbran todellisen syntymän; mahdollisti sen, että se on enemmän kuin sana tai nimi, jolla toisianne kutsutte.

Se on nyt synnytetty täyteen tietoisuuteensa. Toisin sanoen se on ottanut ainutlaatuisen paikkansa ihmiskunnan tajunnassa. Se on aivan kuten mikä tahansa entiitti. Se on juuri luotu Shaumbra-entiitti. Te olette osa sitä. Teidän energianne on siinä niin kuin se on tässä shoudissakin juuri nyt. Shaumbrasta on tullut todellinen. Siitä on tullut oikea oman itsensä entiitti.

Joten pyydämme teitä hengittämään sisään ja tuntemaan mitä se merkitsee; entiitti, jota voitte kutsua tukea tarvitessanne. Se sisältää energiaa, joka tulee auttamaan teitä. Aivan kuten minäkin, Tobias, tulisin auttamaan, tai Hossaf tai Metatron. Shaumbra voi nyt tulla luoksenne ja työskennellä kanssanne.

Shaumbra tarkoittaa tavallaan, kirjaimellisesti käännettynä, “kodin perhettä.” Shaum… Sha-haum-berah… “kiven perhe”… ymmärrättehän… kivi… kivi, jonka voitte pehmentää – se on pehmennyt kaikkien elämienne toimesta Atlantiksella, Yeshuan aikana ja Uuden Energian aikoina. “Kiven perhe,” “kodin perhe” – se sisältää jumalallisen syntymän ydinenergian, jumalallisen avautumisen tässä todellisuudessa. Sha-haum-berah, meidän perheemme, on muuttunut todelliseksi, on muuttunut entiitiksi teidän tekemänne työn ansiosta. Shaum-berah, tämä energia kurkottaa nyt koskettamaan kaikkia ihmisiä ja odottaa kärsivällisesti heidän kutsuvan teitä jakaaksenne kokemuksenne ja opetuksenne heidän kanssaan.

Viimeisen kuukauden aikana te Shaumbrat olette synnyttäneet Shaumbran ja tuoneet sen kaukaisista eteerisistä valtakunnista maan päälle käyttääksenne sitä työkaluna. Voitte itse hyödyntää vierastamme tavoin, jotka eivät olleet mahdollisia vielä viime shoudin tai sitä edellisten shoudien aikana. Voitte käyttää tätä energiaa omaksi hyödyksenne ja niiden ihmisten hyväksi, jotka ovat valmiita, halukkaita ja kykeneviä ottamaan sen vastaan.

Tämä Shaumbraenergia, tämä entiitti, kasvaa ja kehittyy. Se ei pysy staattisena niin kuin ette tekään. Sillä tulee olemaan edelleenkin oma spiraalin tyyppinen dynaaminen kehityksensä. Sillä on – kuten teilläkin – halu ilmaista itseään. Koska se on Jumala-energiaa – aivan kuten tekin olette – sillä on halu laajentua, ilmaista, keksiä ja luoda.

Shaumbra-energia ei halua olla laatikossa niin kuin ette tekään. Se ei halua rajoittaa itseään pelkojen vuoksi niin kuin ette tekään. Shaumbra-energia ei halua kuulla “ettei se pysty” koska se tietää vain “pystyvänsä.” Shaumbra-energia ei halua kuulla olevansa rajoitteinen siksi, että se on nyt ihmisten ulottuvuudessa, sillä se tuntee vain yhden ulottuvuuden ja siinä se toimii. Se toimii täällä kolmannessa ulottuvuudessa. Ja neljännessä. Se toimii kaikissa eri ulottuvuuksissa. Aivan kuten tekin… aivan kuten tekin.

Shaumbra-entiitti ei halua kuulla, ettei se voi tuoda luokseen niitä energioita, jotka se valitsee ja haluaa. Se haluaa – kuten leikkivä lapsi – se haluaa olla kykenevä leikkimään niiden kaikkien kanssa. Ja niin tekin, sillä te olette auttaneet luomaan Shaumbran ja tämän uuden entiitin. Shaumbra-entiitti ei halua olla kahlittu entisten kokemustensa ja kauan sitten tuntemiensa asioiden vuoksi. Se haluaa ilmaista itseään Nyt-hetkessä murehtimatta sitä, mitä eilen tapahtui. Ja niin haluatte tekin.

Shaumbra-energia ei halua tarinansa ja pelkojensa rajoittavan sitä eikä se halua tehdä valintojaan rajoituksiin perustuen. Se haluaa tehdä valintansa omaa olemustaan täydellisesti ilmaisten. Te olette  kaikkea tätä. Nähkää itsenne Shaumbrassa ja antakaa Shaumbran nähdä itsensä teissä.

Hengittäkää syvään ja antakaa vieraamme Shaumbran olla kokonaisuudessaan seurassanne tänään, sillä se on nyt enemmän kuin pelkkä sana. Se merkitsee enemmän kuin perheemme tekemä matka. Se tarkoittaa teitä Nyt-hetkessä ja täysissä Luoja-voimissanne.

Joten rakkaat Shaumbrat, rakas vieraamme, puhukaamme hetki pimeistä energioista, joita on tulvinut massoittain maapallon ulottuvuuteen viimeisten viiden viikon aikana. Te tunsitte ne jo ennen niiden saapumista tänne. Pystyitte tuntemaan ne kuten todellisuuteenne jyskyttävän tavarajunan. Se heilautti muutamia teistä jo ennen saapumistaan. Se heilautti erityisesti mieltänne, mutta joissakin tapauksissa myös ruumistanne.

Ja sitten se saapui portin läpi. Ja tämän massiivisen energiamäärän mukana saapui myös Metatronin energia, teidän äänenne Hengessä. Tämä pimeä energia saapui maan päälle mitä suotuisimpaan aikaan. Se saapui kaikkien enkelten kunnioittamana, sillä ne tiesivät muutoksen, selkeyden ja puhdistautumisen tarpeellisuuden maapallolla. Tämä energia saapui jalostamattomassa muodossaan. Se saapui ja löysi tiensä – kuinka sen sanoisi – kaikista herkimmille alueille kelpuuttaen tietyn tyyppiset kantajat ja kuljettajat.

Ja tietenkin se löysi tiensä vesiin ja erityisesti ilmaan. Ja vedet ja ilma kieppuivat yhdessä vahvistaen ja ilmaisten pimeitä energioita, jotka pelko toi maapallolle. Shaumbrat, ei teidän pelkonne vaan ihmiskunnan pelko muutosta kohtaan. Pimeät energiat aloittivat tanssinsa.

Näitte mitä tapahtui noin viikko sitten. Näitte kuinka energiat aloittivat ilmasta ja vedestä ja siirtyivät sitten kuin vetovoiman vetäminä maata kohden, sillä Gaiakin kutsui niitä ja sanoi: “Minäkin olen valmis muutokseen. Tulkaa minun luokseni. Olkaa kanssani ja niiden kanssa, joita kannattelen maan päällä.”

Pimeät energiat manifestoituivat ilmassa ja vedessä. Ne liikkuivat käytävän läpi ennen kuin iskeytyivät maihin. Ne liikkuivat käytävän läpi, alueen läpi, joka tunnetaan Vanhasta Energiastaan, kirjaimellisesti Vanhasta Energiastaan: porauslautoista, öljystä, petrolista. Ja ne tanssivat Vanhan Energian yllä kutsuen uusia aikoja, Uutta Energiaa, ja julistivat muutosta. Ne tanssivat Vanhan Energian ympärillä ja aiheuttivat aikamoista sekasortoa vanhoille järjestelmille.

Sitten ne saapuivat maihin ja puhdistivat rakennuksia ja Gaian kannattelemaa Vanhaa Energiaa. Se auttoi Gaiaa Vanhojen Energioiden vapauttamisessa. Ja ihmisten termein se aiheutti hävitystä: hajonneita rakennuksia ja taloja, kodittomia ihmisiä ja monia, jotka antoivat henkensä.

Kyse oli Vanhasta Energiasta ja sen vapauttamisesta. Energioista, jotka olivat hyvin kuluneita ja jumittuneita, ja jotka tarvitsivat apuun kutsumiaan ulkoisia voimia vapautuakseen. Saattaa vaikuttaa siltä, että tällainen tapa vapauttaa on aika mielenkiintoinen. Mutta kyseessä oli vain vastaus heidän avunpyyntöönsä: “Rakas Jumala, auta meidät ulos tästä kuopasta ja kuilusta. Auta meidät ulos pimeydestä ja epätoivosta.” Ja niin tapahtui. Hengen energiat voivat olla varsin kirjaimelliset. Ne kulkivat vanhojen, jumittuneiden alueiden läpi, jotka tämän maan (huom. tarkoittaa Yhdysvaltoja) muut alueet ja jopa koko maailmakin oli jättänyt huomiotta.

Ja kulkiessaan ne puhdistivat. Ne myös pakottivat valtavan määrän huomiota näille alueille. Ja ne antoivat ihmisille pilkahduksen siitä, miten muut ihmiset ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Ihmiset ympäri maailmaa näkivät välähdyksen kollektiivisesta tietoisuudesta, itsestään, sekä  reaktioistaan näiden myrskyn seurauksena kariutuneiden ihmisten kautta, joille ulkopuolinen apu näytti olevan saavuttamattomissa.

Osittain tämä johtui siitä, että nuo ihmiset, jotka tuolla hetkellä edustivat koko ihmiskuntaa… että he saivat mahdollisuuden miettiä ja tuntea hetken aikaa miltä tuntuu, kun kukaan ei tule pelastamaan. Heidän elämänsä, monien heidän elämänsä, oli aina ollut sen varassa, että joku pelastaa heidät. Ja nyt koitti aika, jolloin heidän oli huolehdittava itsestään. He eivät tehneet tätä vain oman itsensä puolesta. He tekivät sen koko ihmiskunnan puolesta ja heitä tulisi sen vuoksi kunnioittaa.

Hurrikaani puhdisti paljon ja tämä puhdistautuminen tulee vielä jatkumaan. Jälleenrakentaminen tulee olemaan mielenkiintoista. Meidän puolellamme ihmettelemme: “Kuinka jälleenrakentaminen tullaan hoitamaan? Yrittävätkö he kopioida entisen mallin?” Vai onko tietoisuus muuttunut niin paljon, että jälleenrakentaminen tapahtuu uudella ja erilaisella Uuden Energian tavalla, joka tekee oikeutta kaikille?

Hurrikaanin jälkipuinnissa tulette näkemään muiden Vanhojen Energiajärjestelmien kääntyvän ylösalaisin uudelleen arvioitaviksi… energiajärjestelmien kuten talouselämänne. Aivan, bensiinin hinta tulee nousemaan pilviin, samoin taloustarvikkeiden, ruoan jne. Kyllä, huomatkaa… tulette huomaamaan hintojen nousevan ja inflaation mahdollisesti iskevän kaikkialle. Kaikki muuttuu, ei pelkästään Yhdysvalloissa vaan myös koko maailmassa. Aalto ei ole pelkästään veden fyysinen aalto. Se on tietoisuuden aalto, joka puhdistaa vanhan tieltään. Ja talousjärjestelmien on aika uudistua. Myös ne ovat jumittuneita monin eri tavoin.

Tulette näkemään tuon aallon tulevan. Emmekä kehoita ketään täällä olevista tai tätä kuuntelevista tuntemaan himpun vertaa pelkoa, koska tuon aallon ei tarvitse pyyhkäistä teidän ylitsenne. Sen ei tarvitse pyyhkäistä teitä mukanaan. Voitte ratsastaa tuon aallon harjalla rakkautta ja kunnioitusta osoittaen. Sen ei tarvitse aiheuttaa mitään vaikeuksia elämässänne. Olkaa Shaumbran energiassa. Olkaa pehmeä, sulava, värikäs ja musikaalinen kivi.

Bensiinin hinta voi nousta pilviin. Jotenkin se ei vain vaikuta teihin. Ruoan hinta voi nousta hyvin, hyvin paljon. Sen ei tarvitse vaikuttaa teihin henkilökohtaisesti.

Ymmärrättehän, että maapallo käy läpi muutosta. Ja se ei lopu tähän hurrikaaniin. Tämä oli vasta alkua. Muutoksia voi tapahtua millä tavalla tahansa. Energia on vain energiaa. Se vastaa tietoisuuden kutsuun. Jos tietoisuus haluaa muutosten tulevan ankaralla ja vaikealla tavalla, niin silloin ne tulevat niin.

Mutta sen ei tarvitse vaikuttaa teihin. Muistakaa Shaumbrat, ettei sen tarvitse vaikuttaa teihin. Kunnioittakaa tapahtumia. Kunnioittakaa niitä, kun ne pyyhkäisevät eri järjestelmien ylitse.

Kummallista kyllä, hurrikaanit tulevat vaikuttamaan myös koulujärjestelmään. Ihmisten täytyy pysähtyä miettimään kouluja jälleenrakennettaessa: mitä me jälleenrakennamme? Samaa heidän täytyy pysähtyä miettimään hallintorakennuksia jälleenrakennettaessa: mitä me oikeastaan jälleenrakennamme? Mahdollistaako tämä vain työskentelypaikan ihmisille, joiden kuuluisi palvella muita ihmisiä? Vai pitäisikö meidän miettiä uudelleen hallintoamme, tapojamme?

Lisää on tulossa. Pimeät energiat ovat täällä. Ja myös Metatronin energiat ovat täällä. Kuinka valitsette niiden ilmentyvän omassa elämässänne: haluatteko tuon satakiloisen teräväreunaisen kiven vai tuon kauniin, kauniin kiven, joka voi olla mitä tahansa haluattekin? Se riippuu yksinomaan teistä. Se riippuu teistä, Shaumbrat. Te valitsitte tämän ajan ollaksenne maan päällä. Ja tiesitte, että asiat tulevat muuttumaan ja niin ne tekevätkin. Mitä te itse aiotte tehdä nyt?

Joten hengitetään hetki. Hengittäkää sisään rakkaus, rauha ja ilo, jotka voi löytää myös tästä energiasta. Voitte hengittää ne omiksenne nyt. Sen ei tarvitse olla pimeää ja ankaraa. Sen ei tarvitse satuttaa teitä. Vaikka talouselämä läpikäykin muutoksia, sen ei tarvitse vaikuttaa teihin. Voitteko kuvitella tämän? Teillä voi olla kaikki varallisuus, terveys, raha ja viisaus jopa näinä vaikeina ja haasteellisina aikoina. Ja nämä ajat tulevat jatkumaan vielä ainakin kaksi vuotta.

Joten ihmiskunnalta kysytään juuri nyt: Mitä te aiotte tehdä? Mihin tästä jatkatte? Mitä teille vielä pitää tapahtua, jotta heräisitte, yhdistyisitte ja ymmärtäisitte, että tekin olette Jumala? Kuinka monta kertaa tuhon energioiden täytyy auttaa teitä välittämään pyytämänne muutokset?

Puhutaan hetki opastuksesta, tuesta, jota saatte yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja  Shaumbra-ryhmänä. Rakastamme työskentelyä tämän – kuinka sen sanoisi – tämän vastasyntyneen  Shaumbra-energian kanssa. Aikaisemmin se oli – kuinka sen sanoisi – raskaustilassa. Aah, siinä on kulunut kauemmin kuin yhdeksän kuukautta. Koko raskausaika on kestänyt noin kuusi vuotta. Mutta tämä tarkoittaa sitä, ettei se ole vain joissakin ulkopuolisissa, eteerisissä valtakunnissa. Te olette kirjaimellisesti tuoneet sen maapallolle. Se on oman itsensä entiitti.

Joten mitä tapahtuu teille ja opastuksellenne, tuellenne, näinä hyvin, hyvin mielenkiintoisina muutoksen aikoina? Te saatte tukenne Shaumbra-energiasta. Se toimii myös porttikäytävänä muille elämäänne saapuville energioille. Ei pelkästään minun, Tobiaksen, ja Crimson Councilin energioille… mehän olemme aina kanssanne. Mutta nämä hiljattaiset muutokset ja maan päälle saapunut uudenlainen Metatron-energia ovat avanneet portit tuelle, joka saapuu enkelten valtakunnista ja jopa Gaialta tavalla, jota ette ole ennen kokeneet. Saatte tukea myös entisten vapautettujen elämienne muunnetuista energioista. Nekin palaavat nyt elämäänne.

Tuella tarkoitamme teille saapuvaa energiaa – ei valmiita vastauksia – vaan teille saapuvaa energiaa, joka tarjoaa teille tueksi impulssin rohkaistaakseen, rakastaakseen ja auttaakseen teitä virtaamaan, ilmaisemaan ja luomaan. Tueksenne saapuvat energiat – enkeleiltä, kaikilta arkkienkeleiltä – tukevat sitä mitä teette. Voitte ehkä kuvitella sen suurena virtana tai spiraalina, joka saapuu suppilon läpi suoraan todellisuuteenne. Se virtaa muista valtakunnista suppilon läpi todellisuuteenne. Ja tässe se nyt on… tässä se on.

Jotkut teistä olisivat saattaneet aikaisemmin kysyä: “Okei enkelit, Tobias, Metatron, mitä minun pitäisi tehdä?” Mutta te tiedätte jo paremmin. Me sanomme sen sijaan teille: “Me olemme tässä. Mitä meidän pitäisi tehdä? Mitä MEIDÄN pitäisi tehdä?” Mitä haluatte tässä vaiheessa tehdä? Voimme antaa teille valtavan määrän tukea ja toimia välittäjinä. Voimme auttaa teitä matkustamaan moniulotteisesti. Voimme auttaa teitä avaamaan niitä tukkeutumia, joita teillä mahdollisesti vielä on. Mutta loppujen lopuksi teidän on tehtävä se itse. Siksi te täällä olette. Me olemme teidän tukijoukkonne.

Shaumbra-energia saapuu myös henkilökohtaiseen, yksilölliseen todellisuuteenne. Ne ovat keräytyneet ympärillenne, kaikki nämä energiat, juuri nyt. Aah, luulitteko ehkä olevanne yksin. Ei, ne ovat keräytyneet ympärillenne, odottaen ja sanoen: “Mitä sinä haluaisit tehdä? Miten haluat ilmaista itseäsi? Me tuemme päätöstäsi. Aloita, ja me olemme kanssasi. Aloita prosessi.”

Saatte nyt tukea aivan uudelta tasolta. Jotkut teistä ovat aivan varmasti tunteneet sen viimeisen kuukauden aikana. Tämä tuki saapuu ja rukoilee teitä kertomaan sille: “Mitä sinä haluat tehdä?” Ja jos vastaatte sille: “En tiedä”, niin tukijoukkonne myös sanovat: “Emme mekään tiedä.” Ne tukevat teitä. Ne tukevat teitä “En minä tiedässänne.”

Jos sanotte: “Pystyn tuntemaan eri mahdollisuudet, mutta en uskalla tehdä ratkaisua. Pelkään, että kaikista mahdollisista potentiaaleista poimin sen väärän. Olkaa kilttejä ja auttakaa minua valitsemaan.” Silloin tukijoukkonnekin pelkää poimivansa väärän potentiaalin (naurua). Te kaikki olette nyt tässä upeassa tukijärjestelmässä.

Sanotte itsellenne: “En ole sen arvoinen. En ole hoitanut saataviani. En tiedä tarpeeksi.” Silloin koko tukitiiminne astuu kuvaan välittömästi ja me sanomme teille: “Emme ole minkään arvoisia. Meillä ei ole mitään arvoa (naurua). Me emme tiedä mitään. Meillä ei ole tarpeeksi kokemusta. Ehkä meidän pitäisi elää lisää ankaria, vaikeita ja kärsimystä täynnä olevia elämiä, jotta meillä olisi jotain arvoa.” Ymmärrättehän, että aiomme tukea teitä kirjaimellisesti. Tällä tavoin Henki työskentelee. Tällä tavalla me työskentelemme. Emme voi tehdä sitä teidän puolestanne. Emme voi päättää puolestanne. Voimme sen sijaan tukea teitä.

Sillä hetkellä, kun Cauldre istuutui alas ja sanoi: “Avaan suuni ja annan sanojen virrata ulos,”  saapuivat tukijoukot paikalle. Jos hän olisi sanonut: “Minun täytyy ensin lukea paljon kirjoja ja käydä paljon kouluja,” niin hän lukisi vieläkin kirjoja ja kävisi kouluja. Ja me tukisimme häntä siinä. Ja hän kanavoisi hyvin hämmentynyttä energiaa.

Jotkut teistä ovat tunteneet viime aikoina ympärillään täyteläisiä tai tiheitä energioita. Tunsitte meidät. Ja minun täytyy toistaa, että tuemme teitä kaikessa mitä teette, mutta alamme olla hiukan kärsimättömiä. Haluamme jo päästä alkuun, koska te haluatte päästä alkuun. Jotkut teistä odottavat taianomaista hetkeä aloittaakseen, ehkäpä jotakin taivaista alas laskeutuvaa, ehkä palavaa pensasta (naurua). Olen saanut muutaman teistä kiinni etsimässä komeettoja ja tähdenlentoja öisin: “Jos näen tähdenlennon, tiedän olevani oikealla polulla.” Olemme viettäneet lukemattomia tunteja kanssanne odottaen tähdenlentoja (naurua)… merkkiä taivaasta. Meillä on odotellessamme tylsää ja meitä huvittaa, mutta meidän on tuettava teitä siinä.

Energiamme on nyt täällä, aivan kuten Shaumbra-energiakin. Ja me olemme valmiit. Moottorit ovat käynnissä. Teidän on aika aloittaa ajaminen. “Voi ei,” te sanotte. “Minäkö? Ajamaan? Ei minulla ole siitä kokemusta. Ehkä Tobias haluaisi istua kuskin paikalla ja minä hänen vieressään.” Niin minä aion pian tehdäkin. Tulen takaisin maan päälle ja hyppään ensimmäiseksi tähän autoon. Mutta sillä välin se on teidän. On teidän aikanne ajaa tätä autoa.

Mitä oikein haluatte tehdä? Aah, jättäkää mielenne sivuun. Tuntekaa sydämellänne hetki. Mitä te oikein haluatte tehdä? Mitä se on? Olen istunut monien teistä kanssa ja olemme keskustelleet asiasta yhä uudelleen ja uudelleen. Olemme tuoneet Kuthumin mukaan keskusteluun. Olemme tuoneet Metatronin ja Quan Yinin ja Ohamah`n ja kaikki muutkin. Mitä te oikein haluaisitte tehdä? Ja mikä teitä pidättelee? No onpa tyhmä syy. Ihan sama mitä vastasitte (yleisö nauraa), olipa tyhmä syy, kuten Kuthumi sanoisi. Mikä teitä pidättelee? Vastatkaa uudelleen. Tuo on kyllä kaikista tyhmin ikinä kuulemamme syy (naurua).

Joten nyt on aika – kuinka sen sanoisi – päästä siitä yli ja aloittaa. On asioita, joita haluatte tehdä. Mistäkö me sen tiedämme? Koska te ole Luojia ja sitä Luojat tekevät; luovat. Tekevät. Olevat. Elävät. He eivät vain tutkiskele asioita ja sitten mieti kaikkia mahdollisia rajoituksia. Sitä tekee ei-luoja. Ja me aiomme ei-luoda ei-luojan tänään, jos ymmärrätte tarkoituksemme.

Moottorinne käyvät jo. Istutte korkean suorituskyvyn omaavassa kilpa-autossa. Ja tehän tiedätte polttoaineen olevan kallista (naurua) ja kallistuvan koko ajan. Ja jos ette paina kaasua ja seuraa sydäntenne toivomusta ja sielunne intohimoa… aah, kuulin joidenkin sanovan, etteivät he tiedä sielunsa intohimoa. Puhukaa sielullenne; se kertoo teille. Jokaisella on intohimonsa. Se on erilainen kuin mitä olisitte voineet kuvitella vuosi tai kaksi sitten. Se on erilainen. Se on Ruusun Hedelmä ja se on sielussanne nyt. Se on osa elämäänne. Ja jos ette keksi mikä Ruusun Hedelmänne on, niin työskennelkää muiden Shaumbrojen kanssa saadaksenne selville. Mutta älkää antako heidän antaa teille vastausta. Antakaa heidän vain toimia kiusankappaleina, kunnes löydätte vastauksenne.

On aika aloittaa, Shaumbrat. Ja emme sano tätä perustuen omaan päiväjärjestykseemme tai toivomuksiimme. Voisin istua huvilassani poltellen sikaareja ja juoden muutaman lasin viiniä ennen paluutani maan päälle vihaisena nuorena miehenä. TE itse sanotte, että aika on tullut. Te sanotte olevanne valmiita. Te sanotte haluavanne tehdä sen nyt. Ja nyt on hyvä aika aloittaa, ottaa se ensimmäinen askel.

Onko se kirja? Ehkä. Onko se kanavointi? Ehkä. Onko se uuden yrityksen perustaminen? Ehkä. Onko se parantamista? Kyllä. Onko se sen opettamista, ettei kaikki ole aina sitä miltä se näyttää, että kaikki on illuusiota? Kyllä. Onko se työskentelyä kaupassa, missä voitte hymyillä päivittäin sadoille ihmisille ja kirjaimellisesti muuttaa heidän mahdollisuuksiaan? Ehdottomasti kyllä.

Onko se kokoontumista yhdessä muiden Shaumbrojen kanssa, energioiden yhdistämistä ja toistaiseksi eteerisissä valtakunnissa olevan asian – Shaumbra Yliopiston – tuomista maan päälle? Ehkä. Onko se musiikki? Ahaa, sanotte ettette tiedä mitään musiikista. Arvatkaa uudelleen. Menkää kivenne luo. Se on siellä; te loitte sen.

Mitä te haluaisitte tehdä? Sen ei tarvitse vastata kenenkään muun odotuksiin, vain omiinne. Mitä te haluatte tehdä? Ei mitä muut haluaisivat teidän tekevän tai mitä te luulette muiden haluavan teidän tekevän. Mitä TE valitsette tekevänne maan päällä juuri nyt?

Ja tehkää se ilman rajoitteita. Kutsukaa tukijoukkojanne. Hengittäkää nuo energiat todellisuuteenne. Niiden mukana leijailevat potentiaalikuplat. Käyttäkää Luojaenergiaanne ja seuratkaa kuinka asiat alkavat manifestoitua. Ja kun ne manifestoituvat, omistakaa ne. Ottakaa omaksenne kaikki mitä tapahtuu. Voi olla, etteivät ne manifestoidu aivan kuten te halusitte tai kuvittelitte, koska joskus haluilla ja mielikuvituksellakin voi olla omat rajansa.

Kun tuotte nämä Luojaenergianne ja intohimonne elämäänne, niin seuratkaa niiden kehittymistä. Kuten olemme aiemmin sanoneet, antakaa niille oma vapautensa. Siunatkaa ne. Antakaa niiden kehittyä tavoin, joita ette edes te osaisi kuvitella. Mutta juuri nyt on aika, ei pidättelyä.

Mitä sitten tapahtuu, jos pidättelette itseänne? Tavallaan se, mitä kaikille patoutuneille, vangituille, tai rajoitetuille energioille tapahtuu: ennemmin tai myöhemmin niiden on purkauduttava. Jotenkin ne saavat vapautettua itsensä. Ehkä se tapahtuu ruumiin tai mielen kautta. Ehkä se houkuttelee luokseen ulkopuolisen tapahtuman, joka saa teidät ajajan istuimelle ja liikkeelle. Toistamme, että meille sillä ei ole merkitystä… me vain reagoimme teihin.

Olette kärsimättömiä ja turhautuneita itseänne kohtaan. Mutta sitten käytätte tekosyytä:  “Odotan taianomaista hetkeä.” Tehdään tästä hetkestä taianomainen juuri nyt. Tehdään tästä merten kahtia jakautuminen, taivaitten auki repeäminen, salamointi. Tehdään tästä taianomainen ja värikäs hetki.

Pidelkää kiveänne. Aah, te sanotte: “Tobias, tämä on typerää. Mitään kiveä ei ole.” Pyydämme teitä olemaan tuon ajattelutavan yläpuolella. Pidelkää kiveänne. Hengittäkää sisään omia energioitanne. Sitä teidän kivenne on: omia energioitanne. Hengittäkää ne sisään. Antakaa itsellenne lupa tehdä se – juuri nyt, juuri tässä – taianomainen hetki. Ei enää odottelua… olemme väsyneet odottamaan. Ja niin olette tekin.

Aika alkaa liikkua eteenpäin… mitä valitsette tekevänne? Se voi olla suurta tai pientä. Se voi olla mitä tahansa haluatte. Tuokaa se todellisuuteenne. Antakaa sen tapahtua.

Jotkut teistä ovat jo kokeneet tämän. Olette juuri nyt paikoissa, joissa ette olisi voineet edes kuvitella olevanne vielä muutama vuosi sitten. Ja voitte laajentaa tästäkin. Teidän ei tarvitse pysähtyä siihen, missä olette nyt. Ainoa asia, jota teiltä pyydämme, on jotakin, mistä olemme puhuneet kanssanne aikaisemminkin. Muistakaa intohimossanne ja siinä mitä haluatte tehdä, että teette sen itseänne ja VAIN itseänne varten. Tehkää se oman itsenne ilmaisuna.

Teillä on taipumusta – ja se kostautuu myöhemmin –  teillä on taipumusta haluta tehdä asioita pelastaaksenne maailma, tai ainakin osa siitä. Rakastavalla, inhimillisellä luonteellanne on taipumusta sanoa: “Mutta minä haluan auttaa niitä, jotka ovat sairaita, masentuneita ja lamaantuneita.” Senkin aika tulee. Mutta mikä tahansa intohimonne onkin, tehkää se itsenne vuoksi… ymmärrättehän. Lopettakaa sen soveltaminen kaikkeen muuhun. Se asettaa varsin mielenkiintoisen ja hyvin voimakkaan energian asioihin.

Tiedättekö mitä tapahtuu, jos teette sen pelastaaksenne maailman? Maailma yrittää pelastaa teidät samanaikaisesti. Tehkää se itsenne vuoksi… TEIDÄN intohimonne, teidän intohimonne teitä varten. Tiedämme, että tunnette olonne hiukan itsekkäiksi. Siirtykää tuon tunteen yläpuolelle. Tehkää se itsenne vuoksi. Silloin saatte tarvitsemanne työkalut. Silloin teillä on tarkoituksenmukainen energiatasapaino auttaaksenne niitä, jotka ovat valmiita apua vastaanottamaan.

Asian ydin on se, että uudenlaista tukea vyöryy luoksenne. Se odottaa voidakseen aloittaa työskentelyn kanssanne, auttaakseen teitä manifestoimaan. Jos jatkatte odottamista, sillä on keino – kuinka sen sanoisi – lamaannuttaa teidät. Ja tiedätte mitä lamaantuneelle energialle tapahtuu. Se huutaa vapautusta. Se kutsuu kaikkia muutosta välittäviä energioita.

Joten selkeytetään hetki. Se on yhtä yksinkertaista kuin syvään hengittäminen. Selkeyttäminen, energioiden liikuttelu, asioiden näkeminen sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat; ei niiden lukitun illuusion näkemistä, vaan selkeyttämistä ja monien, monien tekeillä olevien asioiden läpi näkemistä. Ja tällä hetkellä niin paljon on tekeillä.

Muutoksen aika on koittanut maapallolla. Ja maailma itkee ja huutaa muutosta. Se huutaa muutosta, sillä lähestymme kvanttihypyn aikaa. Maailman täytyy puhdistaa itsensä Vanhoista Energioista ja tietoisuuksista. Sen täytyy puhdistaa itsensä fyysisistä, jumittuneista energioista ja myös tietoisuusenergioista.

Maapallolla on eräs vanha uskomusten järjestelmä. Se on valmis muuttumaan. Ja monet teistä kantavat sitä mukanaan ainakin osittain. Tämän uskomuksen mukaan kaikki mitä luodaan on myös tuhottava. Kaikki mitä rakennetaan on myös revittävä alas. Jokaisen hyvän asian mukana tulee myös jotakin pahaa. Päästäkseen eteenpäin luojan täytyy tuoda mukanaan tuhoaja, tasapainon yin ja yang.

Mutta ei enää… ei enää. On vanhaa kaksinaisuuden ajattelua sanoa, että luoja/tuhoaja ovat osa samaa. Voimme tänään tämän ryhmän kanssa ja Shaumbra-entiitin avulla siirtyä tuon ajattelutavan yläpuolelle.

Kutsutaan sisään toisen vieraamme energia – Shiva, tuhoaja (naurua). Shivan tuhoajaenergia on odottanut kutsuamme. Kyllä, se on ollut hyvin aktiivinen maapallolla viimeisten viikkojen aikana.  Se on hyvin juurtunut moniin tämän maailman kulttuureihin.

On aika… Tiedättehän, että Shiva ei enää pidä työstään (naurua). Shiva väsyi jo aikoja sitten työhönsä tuhoajana ja halusi lopettaa. Mutta se olisi järkyttänyt liian monia ihmisiä ympäri maailmaa, joiden mielestä luojan täytyy olla samassa seurassa tuhoajan kanssa. Mutta Shiva on löytänyt tänään tämän loistavan mahdollisuuden, tämän taianomaisen hetken Shaumbrojen kanssa lähteäkseen.

No, monet ihmiset vetävät tästä herneet nenäänsä (naurua). Se saa heidät pois tasapainosta, koska heillä on pakko olla tuo tuhoajaenergia. Se on osa heidän toimintajärjestelmäänsä.

Mutta me päästämme Shivan menemään. Eihän meidän ole pakko kertoa tästä kenellekään. Päästämme vain Shivan menemään tänään ja annamme muiden energioiden, luojaenergioiden, löytää itsensä uudella tavalla, jossa ei tarvita vastakohtia. Vastakkainasettelua ei tarvita.

Shiva saapuu luoksemme hiukan väsyneenä - se on ollut hiukan kiireinen viime aikoina – hiukan kuluneena, hiukan ymmällään siitä, miksi ihmiskunnalta kului niin kauan aikaa vapauttaa se tehtävistään. Shiva on muuten sekä nais- että miesenergia. Se toimii molempiin suuntiin, riippuen tarpeistanne. Shiva on aina kutsuttu tuhoamaan ja repimään alas rakenteita. Ja tavallaan se oli tarkoituksenmukaista. Rakenne haluaa aina että se puretaan. Mutta sitä ei tarvitse tuhota. Ihmiset ottivat Shivan liian kirjaimellisesti ja muuttivat sen tuhoajaksi, energioiden hävittäjäksi.

Joten huomasitte olevanne rytmissä. Ihmiskunta huomasi olevansa rakentamisen/tuhoamisen rytmissä. Olette todenneet sen omissa elämissänne. Yhtenä päivänä teillä on rahaa ja seuraavana tuhoatte sen (naurua). Yhtenä päivänä teillä on terveyttä ja seuraavana tuhoatte sen. Yhtenä päivänä teillä on kumppani. Ei siis Shiva, vaan joku muu kumppani (naurua). Seuraavana päivänä eroatte.

Yhtenä päivänä tunnette olonne hyväksi, kokonaiseksi ja puhtaaksi ja sitten pyydätte Shivaa tuhoamaan rakentamanne, koska tunnette olevanne vain harjoittelijajumalia, juniori sellaisia, jotka eivät voi päästää luomistöitänsä kokonaisuudessaan todellisuuteen. Joten kutsuitte Shivaa ja Shiva teki työtä käskettyä ja tuhosi, repi kappaleiksi ja todellakin välitti muutosta. Mutta ehkäpä on aika jättää tuo tuhoamisen tarpeen tietoisuus, yinin ja yangin tietoisuus.

Osaa teistä tämä tulee turhauttamaan. Olette niin tottuneita yiniin ja yangiin, vastakohtiin, kahteen erilaiseen tapaan, maskuliiniseen/feminiiniseen, kaikkiin vastakohtavoimiin. Ette edes osaa kuvitella, millaista on olla ilman vastakohtia. Olette niin tottuneet siihen, että Shiva seuraa perässänne tuhoten rakentamanne, että olette hyväksyneet sen.

Niin moni teistä sanoo: “Perustan yrityksen, mutta tiedän sisimmässäni, että jossakin vaiheessa joku asia menee pieleen ja kaikki tulee rymisten alas.” “Niinhän elämä kulkee, vai mitä,” sanotte. Shiva tulee tuhoamaan rakentamanne… juniori luojien, jotka pelkäävät manifestoida luomistöitään kokonaisuudessaan.

Joten hengitetään Shivan energiaa sisään. Se tulee paikalle ilman miekkaa, ilman pimeitä energioita… ei sen sellainen kuulunut alunperin ollakaan. Sen piti muuntaa asioita. Ihmiset alkoivat käyttää sitä tuhoajana.

Hengitetään sisään Shivan energioita, myös sisällämme olevia Shivan energioita; tietoisuudessamme, uskomuksissamme ja tavassamme toimia olevia Shiva-energioita. “Me uskomme Shivaan. Me uskomme tuhoajaan. Me uskomme paholaiseen ja Luciferiin ja kaikkiin erottaviin energioihin.”

Hengitetään ne sisään ja tunnustellaan niitä hetki. Hengitetään Shiva sisään. Kunnioittakaa Shivaa kaiken sen tekemän työn vuoksi. Hengitetään se sisään ja tunnetaan myötätuntoa sitä kohtaan, miksi annoimme tämän uskomusjärjestelmän toimia elämissämme ja tietoisuudessamme. Ja vapautetaan Shiva sitten tehtävästään. Se haluaa palata takaisin alkuperäisiin luonnollisiin energioihinsa. Se ei halua tulla enää leimatuksi tuhoajaksi ja asioiden erilleen repijäksi.

Ymmärrättehän, että voimme purkaa energioita uudella ei-tuhoavalla tavalla. Voimme tehdä sen sulavasti. Voimme antaa sen virrata.

Hengitetään syvään Shivaa ja vapautetaan. Vapauttakaa Shiva, tuhoaja, sisimmästänne ja kollektiivisesta tietoisuudesta. Jotkut haluavat jatkaa leikkimistä Shivan kanssa omissa elämissään. Mutta nyt kun vapautamme tämän energian… päästämällä irti Shivasta… ei enää jumala… ei Shivan palvomista jumalana… ei enää jumalaenergiana… vaan vapautettu kaikista velvollisuuksistaan ja toimenkuvauksistaan… päästämällä siitä irti… nyt muilla ihmisillä on halutessaan mahdollisuus siirtyä tuhoajaenergian yläpuolelle omissa elämissään ja päästää Shiva menemään.

Te ette tarvitse sitä enää omissa elämissänne. Ette tarvitse energioiden tuhoajaa. Muuntamista… kyllä. Muutosta ja laajentumista… kyllä. Mutta sen ei tarvitse merkitä tuhoa ja pois pyyhkäisyä. Se on osa selkeyttä, osa puhdistautumista. Puhdistamme vanhan uskomuksen tuhoajasta. Luoja, yhtenäinen Luoja, selkeä Luoja, kehittyy, laajenee ja virtaa, mutta sen ei tarvitse tuhota.

Teemme tänään vielä yhden asian tämän Shaumbra-ryhmän kanssa. Jotakin, jonka teimme kuusi päivää sitten Shaumbrojen kanssa Lake of Tahoessa. Jotakin, jonka haluamme antaa teille kaikille tässä vaiheessa. Jotakin mielenkiintoista, joka tapahtuu Shaumbrojen dynamiikassa. Ymmärrättehän, että avaudutte kokonaisuudessanne. Ja tiedätte tämän jo tavalla, jota ette olisi voineet edes kuvitella. Te laajennutte ja kasvatte. Tulette takaisin yhteyteen todellisen äänenne, avoimen minänne kanssa.

Ja tehdessänne näin, muuttaessanne oman identiteettinne luonnetta, inhimillinen aspektinne astuu kuvaan mukaan. Se on osa teitä, teidän aspektinne. Ihmisminänne… emme halua kutsua sitä egoksi, vaikka jotkut samaistavat tämän asian siihen. Mutta ihmistarinanne, “pikkuminänne” ihmettelee, mitä hittoa oikein tapahtuu (naurua). Se ihmettelee, mitä ihmettä oikein touhuatte.

Se on tavallaan kuin… ihmisminänne, “pikkuminänne,” se on kuin lapsi, joka ihmettelee mitä sen vanhemmat puuhaavat. Jätättekö sen? Pidättekö siitä edelleenkin huolta? Rakastatteko sitä yhä? Pystyttekö edelleenkin tuntemaan sen, sillä tiedättehän, että sillä on ruumis? Kokonaisella minällänne ei ole ruumista. Ihmisminällänne on. Sillä on tarpeita ja tunteita.

Kuten tiedättekin, joskus tämä pikkuminänne voi olla todellinen kauhukakara. Saattaa näyttää siltä, että se toimii teitä vastaan. Joskus se kapinoi. Joskus se polkee jalkaansa lattiaan ja huutaa, ettei se aio enää sietää tätä höytyväistä leiju-keiju törkyä (naurua). Joskus se itkee ja itkee ja itkee, koska se kaipaa huomiota ja rakkautta. Joskus se juoksee piiloon ja saa teidät tuntemaan olonne syylliseksi sen vuoksi mitä teette.

Joskus se taas muuttuu hyvin, hyvin ovelaksi ja sanoo: “Voi sinua todellista kokonaista Jumal-minää. Minä omistan sinut. Minä tein sinut. Minä olen ihminen. Järki kuuluu minulle. Samoin myös ruumis. Sinä et ole yhtään mitään. Olet vain hallusinaatioiden keksintö (naurua). Minä omistan sinut ja siksi minä olen. Minä omistan henkisen matkasi, koska ilman minua sinulla ei olisi edes sitä.”

Joten se yrittää vallata henkisyyden. Se on hyvin mielenkiintoinen tilanne. Aivan kuin tuon pikkuminän energioiden kääntäminen päinvastaisiksi. Sitten se alkaa ruokkia itseään henkisellä matkallanne. Se alkaa kontrolloimaan sitä. Se alkaa ujuttamaan sisään omaa tarinaansa laajentaakseen sitä

Oireet ovat varsin yksinkertaiset. Se alkaa pöyhistellä ja puhua siitä, kuinka suuri ja erityinen olento se on, koska se on henkinen. Se alkaa teeskennellä osaavansa lukea ihmisten ajatuksia. Se alkaa ennustaa, vaikkeivat sen ennustukset koskaan toteudukaan.

Kyllä, tämä on klassinen esimerkki siitä, kuinka “pikkuminä” hallitsee “isoa Henkeä.” Ja tätä tapahtuu usein. Sitä ei tarvitse pelästyä, vaan olla siitä tietoinen. Se tapahtuu kaikille siihen pisteeseen saakka, jolloin he tuntevat energioiden epäsopivuuden. Se tuntuu jumittuneelta ja taatusti etovalta. Se tuntuu kuin pohjattomalta halulta ruokkia itseään henkisellä pöyhistelyllä, henkisellä “Minä-olen-sinua-ylempänällä.” Koska se ei pysty tyydyttämään pohjatonta ruokahalua, niin se jatkaa tekemällä entistä hullumpia ja dramaattisempia asioita. Siksi energiat ovat niin helposti nähtävissä.

Tiedämme, että jotkut teistä ovat tunteneet näin ja siirtyneet sen yläpuolelle. Jotkut teistä teeskentelevät tehneensä niin. Jotkut teistä näkevät sen selvästi muissa ihmisissä. Kyse on vain     pelokkaan “pikkuminän” oireilusta sen yrittäessä omistaa ja kontrolloida “isominää.”

Sanoimme “pikkuminän” itkevän joskus. “Pikkuminä” tuntee tuskaa. Se tuntee itsensä hylätyksi. Niin monilla teistä on edelleenkin hylätyksi tulemisen tunteita. “Voi,” sanotte, “minut on varmaan hylätty entisessä elämässä.” Arvatkaa uudelleen. Olette hylänneet itse itsenne tässä elämässä (naurua).

Joten se voi toimia monella eri tavalla, mutta me olemme nyt tässä taianomaisessa hetkessä myöntääksemme näitä asioita tapahtuvan. Pysähtykää hetkeksi laajentuessanne, liitäessänne uusiin ulottuvuuksiin ja hankkiessanne uusia ymmärryksiä ja uutta merkitystä elämäänne. “Pikkuminällä,” ihmisminällä, saattaa olla tarpeita. Tämä ei tarkoita sitä, että annatte periksi ja palaatte ”pikkuminän tarinaan”, vaan sitä, että yksinkertaisesti ymmärrätte sen olevan osa teitä. Ette edes halua taittaa henkistä taivaltanne ilman sitä. Ette halua hylätä sitä, koska se joka tapauksessa palaa ja löytää teidät ennemmin tai myöhemmin. Ja silloin se vasta vihainen ja sekaisin onkin.

Joten käyttäkäämme tämä hetki hyväksemme istuessamme yhdessä juuri tässä ja juuri nyt. Hengittäkää sisään. Olette tällä hetkellä todellisen Minänne, laajentuneen Minänne energiassa.

Sitten on ihmisminänne; osa teitä, jonka täytyy raahautua töihin joka päivä, maksaa laskut, ruokkia ruumis, harrastaa liikuntaa, selviytyä liikenteestä, yrittää nukkua. Tästä osastanne me puhumme. Tämä on ihmisminänne. Voitteko vain rakastaa sitä juuri nyt? Voitteko halata ihmisminäänne? Halatkaa sitä juuri nyt, aivan kuten loitte kivennekin.

Kuvitelkaa laittavanne käsivartenne ihmisminänne ympärille… pitelevänne sitä… rakastavanne sitä… vakuuttakaa ihmisyydellenne… että pidätte huolta sen ruumiista… että stimuloitte sen mieltä – vaikka siirrymmekin järjen yläpuolelle, emme jätä sitä jälkeen… kertokaa ihmisminällenne, että arvostatte sitä, että se leikkaa ruohon ja tiskaa astiat… että rakastatte sitä ja kaikkea mitä se tekee joka hetki… halatkaa ihmisminäänne ja vakuuttakaa sille, ettei sitä jätetä… ettei sitä koskaan unohdeta… eikä kielletä sen olemassa oloa. Halatkaa itseänne. Suudelkaa itseänne hellästi niin kuin ette ole koskaan aikaisemmin tehneet.

Ei ole mitään tarvetta tuhota ihmisaspektianne. Ihmisyys on ihmeellistä. Shivan ei tarvitse tulla tuhoamaan ihmistä. Kyse on ihmisminänne syleilemisestä, rakastamisesta ja sisäistämisestä, myös laajentuneessa tilassanne. Ette halua jättää ihmisminäänne koskaan yksin, aivan kuten mekään emme koskaan jätä teitä yksin.

Ja niin se on!


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli  "Cauldre", joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta. Tobias korostaa, että hän ja muut taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat energiamme ja kääntävät oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme nähdä sen ulkopuolisen silmin samanaikaisesti kun koemme sen sisällämme.  "Shoud" on se kanavoinnin osa, jossa Tobias astuu sivuun ja ihmisten energia kanavoituu suoraan Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403