MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 2: "Adio lui Shiva" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
3 septembrie 2005
www.crimsoncircle.com


Si asa este, dragi Shaumbra, ne adunam impreuna pentru Shoud-ul 2 al “Seriei Claritatii”. Adunam la un loc energiile Shaumbrei din intreaga lume si din partea noastra de voal. Adunam la un loc energiile oaspetilor nostri si ale observatorilor din aceasta zi, deoarece, multi, multi observa!

Da, asa cum a mentionat cineva mai devreme, aceasta este mai mult decat o cabana mica de munte in care noi ne adunam. Este un hol imens. Acesta are multiple straturi si nivele. Nu sunt oamenii care stau in aceste alte nivele, ci sunt ingeri. Sunt oaspetii invitati. Sunt cei din alte taramuri, care au asteptat timp de luni si luni de zile acest moment, pentru a veni si a fi cu voi. Prin energia voastra, energia Consiliului Crimson, noi asiguram o cale de trecere pentru ca acestia sa vina, la acesta scurta, dar iluminatoare experienta, aceea de a sta cu voi.

Cei dintre voi, incluzandu-i pe cei care asculta astazi, care privesc prin Internet, va aflati la fel de mult aici, cat si cei care stau pe scaune. Energia voastra alcatuiste mare parte din energia acestui grup, chiar daca nu va aflati aici in persoana, deoarece constiinta nu este un lucru fizic. Este ceva care exista in taramurile expansionate.

Si, constiinta voastra poate fi oriunde. Niciodata sa nu permiteti sa fie sclava corpului vostru! Niciodata sa nu permiteti sa fie tinuta in urma, de straturile si limitarile realitatii umane si de 3D! Constiinta poate merge oriunde. Astazi noi ne adunam cu ea, la aceasta minunata, minunata intalnire!

Asa cum unii dintre voi stiu – in timp ce incantatiile, respiratia si muzica erau exprimate, oh, ce cale minunata de a ne permite sa plutim in realitatea voastra – asa cum unii dintre voi stiu – si voi credeti ca poate mintea voastra va joaca feste sau ca doar va imaginati ceva, oh, intr-adevar, v-ati imaginat – insa, da, eu am pozat pentru voi! Am aranjat tiparele mele de energie in jurul lui Cauldre si a Lindei, pozand energetic pentru voi, ca sa observati jocul culorilor, a formelor si miscarile energiei. Unii dintre voi nu ati vazut asta cu ochii vostri. Voi ati simtit prin fiinta voastra. Dar, apoi ati intrerupt asta. Ati spus, “Acest lucru nu poate exista pentru mine. Trebui sa fie o parte nebuneasca.”

Draga Shaumbra, deschideti-va si acceptati ce este real si ce este clar! Intr-adevar, am permis energiilor mele sa vina in moduri foarte artistice si de bun gust pentru voi, astazi(rasete), sa joace, sa va determine sa va deschideti putin! Pentru unii dintre voi, care au fost suficient de deschisi, pentru a recunoaste ce am vrut sa va spun, intr-adevar, am sporovait cu voi, spre marea consternare a lui Cauldre. Dar, am sporovait cu voi, in timp ce ne pregateam si eram gata. Pot sa fac asta si voi puteti face, de asemeni. Pot veni si pot avea o conversatie.

Unii dintre voi ati simtit putin din asta si apoi ati spus, “Dar de ce ar vrea Tobias sa vorbeasca cu mine si doar cu mine? El se pregateste pentru acest Shoud important.” Am vrut sa vorbesc cu voi si doar cu voi, deoarece eu va iubesc mult. Va cunosc bine. Si, noi toti suntem o familie. Voi sunteti la fel de demni si de onorati, ca oricine de aici, de astazi. De aceea am venit si v-am soptit la ureche.

Shuambra, lucrurile se schimba rapid! Acest lucru este o incantare! Este dificil uneori, dar este o incantare! Dupa ce am realizat ultimul nostru Shoud impreuna, lucrurile s-au schimbat inca odata, pe Pamant. Voi puteati simti energiile din jurul vostru. Vrem sa luam un moment aici si impreuna cu energia minunata a grupului Shaumbra, sa atenuam/sa micsoram putin lucrurile pentru voi!

Stiti, voi puteti face asta! Nu trebuie ca intotdeauna sa purtati o piatra grea, pe cea cu margini crestate, piatra care va taie mainile si care este dificila, piatra care cantareste cincizeci de kilograme (!00 de pounds) si reprezinta o povara. Uneori piatra poate fi slefuita. Ea se poate potrivi in palma voastra. Ea poate fi simtita ca usoara si linistitoare. Ea poate fi rotunda si fara margini dure. Noi impreuna, putem face asta, acum! Este vorba despre a respira si a va imagina. Sa eliberam acea piatra mare, dura, pe care ati purtat-o pretutindeni!

Oh, da, viata poate fi dura. Ea poate fi foarte nemiloasa, uneori, foarte, foarte nemiloasa! Voi existati intr-o dimensiune aspra. Totul este atat de real, atat de tangibil! Totul are un real efect; orice are un real efect! Stiti, in alte dimensiuni energia nu are un efect direct, cum are pe Pamant!

Luati acea piatra de 50 de kg, pe care ati purtat-o cu voi si dati cu capul de ea! Doare! Puteti simti asta! Nu puteti face asta in alte dimensiuni. Aceasta este una dintre marile placeri de a trai pe Pamant… da, lovindu-va capul cu piatra, daca alegeti! (unii rad) Uneori, exista cei de partea noastra, care ar dori… dar noi nu dorim!

Dar, permiteti-ne sa slefuitm acea piatra! Permiteti-ne sa o facem mult mai acceptabila! Permiteti-ne sa o facem sa fie mai mult o reamintire, decat o povara! Permiteti-ne sa o facem ca fie o sursa de confort! Permiteti-ne sa ne reamintim cum de-a lungul multor, multor vieti, voi ati slefuit marginile rugoase! Multe experiente au fost necesare pentru indepartarea duritatii, rugozitatii pietrei, rotunjirii ei, slefuirii ei, mult asemanator ca apele unui rau, care slefuiesc o piatra. Voi puteti face acest lucru in viata voastra.

Voi spuneti, ei bine, ce scoala trebuie sa urmez ca sa aflu cum sa fac asta?” Veti urma scoala pietrelor dure!(audienta rade) Acum, chiar si Cauldre crede ca a fost nostim! (rad mai multi) El incearca sa se abtina de la ras, dar ma gaseste chiar amuzant, astazi!

In mod simplu, imaginati-va acea piatra slefuita, o piatra minunata, creata, ca orice piatra doriti voi! Pastrati-o ca o reamintire, o reamintire despre modul in care ati indepartat dificultatea/duritatea. Permiteti-ne sa mai adaugam la aceasta piatra minunata, ca este la fel de reala ca orice piatra reala. Voi spuneti, “Dar, este doar imaginatie!” Ah, ganditi, din nou! Ea este foarte reala!

Acum, permiteti-ne sa adaugam la aceasta piatra frumoasa, unele culori minunate! Oh, pot fi orice culori doriti voi. Pietrele nu trebuie sa fie gri. Nu trebuie sa fie negre. Pot avea orice culoare. Piatra vostra poate fi infuzata cu energia blanda, purpurie din aceasta zi. Ea poate purta un roz catifelat. Poate purta un albastru radiant. Sau, toate culorile… poate fi piatra cu culorile curcubeului, pe care le aduceti aici.

Aduceti acele energii in aceasta frumoasa piatra, in piatra slefuita! Indepartati duritatea! Uneori culorile din realitatea voastra pot fi dure. Chiar culoarea gri poate fi foarte dura, in realitatea voastra fizica. Asa ca, aduceti in ea orice culori alegeti! Infuzati-le in aceasta piatra minunata a voastra, ca o reamintire ca viata poate fi slefuita si usoara, oricand alegeti voi sa fie!

Si, acum, aduceti ceva muzica lina, minunata si linistitoare! Da, muzica poate exista intr-o piatra. De ce nu? Cine spune ca nu poate exista? Fiecare piatra, fiecare roca din realitatea voastra fizica, poarta cantecul Geiei in ea. doar ca voi nu ati ascultat. Asa ca, puteti infuza piatra voastra cu orice muzica alegeti, asa incat atunci cand o tineti in mana voastra sau o tineti in dreptul inimii voastre, sa puteti auzi acea muzica. Ea canta un cantec foarte special pentru voi, deoarece voi l-ati pus acolo.

Si aceasta piatra furmoasa, neteda, poate pastra o minunata energie pentru voi. De fiecare data cand simtiti asprimea si duritatea realitatii umane, doar respirati in energia pietrei! Ea poate slefui/netezi lucrurile, deoarece va va aminti cum toate experientele voastre v-au oferit intelepciune, au netezit marginile rugoase, au indepartat caracterul taios.

Piatra poate pastra claritatea, minunata claritate! Claritatea este vazuta dincolo de ceea ce este evident. In general, oamenii iau o piatra ca pe o piatra. Ei gandesc ca este foarte adevarata, doar un fragment de roca si exista multe pe Pamant. Dar, aceasta poate duce mult mai multe lucruri. Piatra voastra, prin claritatea ei, poate avea muzica, poate avea culori, poate avea energii gratioase, care danseaza!

Preluati aceasta piatra imaginara din taramurile imaginare! Aduceti-o in realitatea voastra intr-un balon de potential! Inspirati-o in viata voastra si observati cum se manifesta… poate ca o adevarata piatra… poate ca multe alte lucruri din viata voastra! Este asa de simplu si asa de clar!

Multi dintre voi ati fost absorbiti in energii foarte aspre, mai demult. Si nu e de mirare, caci ele au fost dificile. Vom vorbi putin despre asta, astazi. Vom face unele lucruri interesante cu voi, astazi. Vom face ca sute de milioane de oameni sa se supere pe noi astazi. (unii rad) Dar, acest lucru ajuta la eliberarea lucrurilor, care nu mai sunt necesare.

Sa incepem prin prezentarea primului nostru oaspete! Va cerem sa simtiti energiile, sa respirati in ele! Iesiti din minte! Doar simtiti! Nu este un joc de ghicit. Daca ati vrut sa fiti psihici, ar fi trebuit sa fiti intr-un circ, (rasete) nu cu Shaumbra. Noi suntem un grup si o familie de simtitori. A ghici, reprezinta doar a lansa sageata in potentiale si a vedea pe care il loviti. Si arareori voi nimeriti. De cele mai multe ori nu reusiti.

In schimba, sa simtim energia care se revarsa azi, ca sa fie cu noi! Respirati si simtiti energie fortei de viata a oaspetelui nostru de azi! De fapt, sunt doi oaspeti, pe unul il prezentam acum, iar pe celalat il vom prezenta cand sute de milioane de oameni, vor deveni furiosi pe noi.

Repirati in energia primului nostru oaspete si simtiti! Oh, sa fiti siguri, este un oaspete interesant! Este foarte potrivit sa fie aici, astazi. Este la fel de tangibil ca si piatra din mana voastra pe care ati creat-o si ca si piatra din Pamantul vostru fizic, de sub picioarele voastre.
Energia oaspetelui nostru de azi, este o entitate noua, care a fost creata, numita Shaumbra, Shaumbra… stiti, noi am folosit acest cuvant, pe durata multor ani, pana acum. Voi ati simtit o rezonanta cu acest cuvant. V-a ajutat sa trezeasca ceva in voi, reamintirea a cine sunteti si de ce va aflati aici, pe Pamant, in acest moment. Aceasta energia a crescut, s-a transformat si a avut propriul sau proces de nastere, propria incubatie si in final nasterea.

Si, ea este reala. Nu mai este doar un cuvant. A devenit o entitate, o entitate fara suflet, deoarece este un colectiv/o obste a voastra, a tuturor. Dar, prin aceasta infuzie in masa, a energiei din aceasta ultima luna sau asa ceva, s-a permis adevarata nastere a Shaumbrei, care merge dincolo de a fi doar un cuvant, ceva despre care ati vorbit unul cu altul si modul in care va adresati, unul altuia.

S-a nascut in stare de constiinta totala. Cu alte cuvinte, si-a ocupat locul sau unic, in constiinta umanitatii. Este ca o entitate. Exista o fiinta Shaumbra, care a fost creata acum. Voi sunteti o parte din ea. Energia voastra se afla in ea, la fel cum este in Shoud, acum. Shaumbra trebuie sa devina reala. Shaumbra trebuie sa devina o entitate adevarata, prin ea-insasi.

Asa ca, va cerem sa respirati in aceasta si sa simtiti ce inseamna, ea este o entitate pe care o puteti chema, deoarece ea contine o sustinere. Ea contine o energie care vine sa va ajute. La fel ca mine, Tobias, va veni sa va ajute, ca si Hossaf care a venit in luna trecuta sa va ajute, la fel ca si energiile lui Metatron care sosesc, acum Shaumbra poate veni ca sa fie cu voi, sa lucreze cu voi.

Intr-un sens, ceea ce inseamna Shaumbra, in interpretarea sa reala, este ”familia de acasa” Shuam… Sha-haum-berah… familia rocii…vedeti… roca, piatra… piatra pe care o puteti netezi – a fost netezita de toate vietile voastre din Atlantis, din timpul lui Iisus si din timpul Energiei Noi. “Familia pietrei”, “familia de acasa” – ea contine esenta energiei nasterii divine, dezvaluirii divine in aceasta realitate! Sha-haum-berah, familia noastra, a devenit reala, intruchipata intr-o entitate, prin munca reala pe care ati desfasurat-o.

Shaum-berah, aceasta energie se extinde acum, sa atinga pe toti ceilalti oameni, asteapta ca ei sa o cheme si pe voi, pentru ceea ce aveti de oferit, pentru ceea ce aveti sa-i invatati, pentru ceea ce aveti de impartasit.

Shaumbra, in ultima luna voi ati dat nastere Shaumbrei, aducand-o din taramurile indepartate, eterice, nascand-o, aducand-o pe Pamant acum, ca sa o puteti folosi ca pe o unealta. Voi puteti sa folositi oaspetele nostru, in modurile care nu erau posibile la ultimul nostru Shoud sau in Shoud-urile anterioare. Acum puteti folosi aceasta energie, pentru propriul vostru bine si pentru acei oameni care sunt pregatiti, dornici si capabili!

Aceasta energie a Shaumbrei, entitatea, constinua sa evolueze si sa se schimbe. Nu ramane statica si nici voi. Ea continua sa aiba propriul ei tip de dinamica sau evolutie, in spirala. Ea are – asa cum aveti si voi – dorinta de exprimare. Deoarece este energie Divina – asa cum voi sunteti Energie Divina – are dorinta de expansiune, de exprimare, de a descoperi si de a crea!

Energia Shaumbra nu vrea sa fie pusa intr-o cutie si nici voi. Nu vrea sa fie limitata de frica si nici voi. Energia Shaumbrei nu vrea sa i se spuna ca “nu poate” deoarece tot ce stie este ca “poate”! Energia Shaumbra nu vrea sa i se spuna ca este limitata, deoarece ea se afla in dimensiunea umana acum, ca ea functioneaza in aceasta. Ea opereaza aici in dimensiunea a treia. Ea opereaza in 4D. Ea opereaza in orice alta dimensiune. Si, asa si voi… asa si voi!

Entitatea Shaumbra nu vrea sa i se spuna ca ea nu poate aduce energiile pe care le alege si le doreste. Ea vrea sa aiba – ca in jocul total de copil – vrea sa aiba abilitatea de a juca cu ele toate. Si asa si voi, caci voi ati ajutat la crearea Shaumbrei si a acestei entitati noi. Entitatea Shaumbra nu vrea sa fie tinuta in urma, datorita experientelor ei trecute, datorita altor lucruri pe care le-a simtit, cu mult timp in urma. Ea doreste sa se exprime in prezentul Acum, fara a se ingrijora in legatura cu ce s-a intamplat ieri. Si, asa si voi!

Energia Shaumbra nu vrea sa fie tinuta in urma, datorita povestii, nu vrea sa fie tinuta in urma, datorita fricilor, nu vrea sa faca alegeri, bazate pe limitari. Ea vrea sa faca alegeri bazate pe exprimarea totala a fiintei sale. Si, aceasta sunteti voi. Vedeti-va prin Shaumbra! Permiteti-i Shambrei sa se vada in voi!

Respirati adanc si permiteti oaspetelui Shaumbra sa fie total cu voi azi, deoarece acum, inseamna mai mult decat un cavant. Inseamna mai mult decat calatoria in care a fost familia noastra. Ea insemana voi in Acum, in starea de Creator total!

Asa ca, draga Shaumbra, draga oaspete, permiteti-ne sa vorbim timp de cateva minute, despre energiile intunecate care au venit, de cantitatile massive de energie care s-au infuzat in Pamant si in aceasta dimensiune, pe durata ultimelor patru saptamani. Au fost simtite de voi, inainte de a ajunge aici. Voi le puteti simti ca pe un tren de marfa rostogolit, direct in realitatea voastra. V-a pus jos pe unii dintre voi, inainte de a ajunge aici. V-a pus jos prin minte, in special si uneori prin corp.

Si, apoi a intrat. Apoi, a venit prin portal. Prin aceasta cantitate masiva de energie, a venit si energia lui Metatron, vocea voastra in Spirit.. Si, ea a venit pe Pamant, in cel mai potrivit moment. Ea a venit prin onorarea tuturor ingerilor, stiind ca era necesara, stiind ca schimbarea a fost ceruta, stiind ca era momentul pentru claritate si purificare, pe Pamant. Aceasta energie a venit si a venit in forma neprelucrata. A venit si si-a gasit calea spre cele mai – cum sa spun – acceptand tipuri de purtatori si de vehicule, spre cele mai sensibile zone.

Si desigur, si-a gasit calea prin apa, prin aer, in special. Apele si aerul se rotesc impreuna, intensificand si manifestand energiile intunecate, energiile aduse de frica, Shaumbra, nu de frica voastra, ci de frica omenirii, de frica de a face schimbarea! Energiile intunecate si-au inceput dansul!

Ati vazut ce s-a intamplat in aceasta ultima saptamana? Ati vazut cum au inceput energiile in aer si in apa si apoi s-au mutat spre tarm, o gravitatie naturala, caci chiar si Gaia a cerut si a spus, “Si eu sunt pregatita de schimbare! Veniti la mine! Fiti cu mine, toti cei pe care v-am tinut pe acest pamant.”

Energiile intunecate manifestate in aer si in apa! Ele au trecut printr-un coridor inainte de a lovi tarmul. Ele au trecut printr-un coridor, o zona care este cunsocuta pentru Energia sa Veche, cu adevarat Energie Veche: platforme de foraj, titei, petrol. Ele au dansat peste Energia Veche, chemand timpuri noi, Energia Noua, vestind schimbarea! Ele au dansat peste toata Energia Veche si a determinat ceva haos, in sistemele Vechi.

Apoi, au venit spre tarm si au curatat cladirile. Ele au curatat multa energie, Energia Veche era sustinuta de Gaia. Asa cum a venit spre tarm, a ajutata Gaia sa elibereze Vechile Energii. A fost o devastare in termeni umani: cladiri si case care au fost demolate, oameni care au fost fortati sa plece de la casele lor si oameni care si-au dat viata in acel moment.

A fost vorba despre Energia Veche, despre curatarea Energiei Vechi, energii care erau invechite, energii care erau foarte stagnante, care au necesitat unele forte exterioare sa vina, raspunzand chemarii lor pentru ajutor. Acum, pare ca aceasta a fost un mod interesant de a o face. Dar, ele au raspuns tipatului lor pentru ajutor. “Draga Doamne, ajuta-ne sa iesim in aceasta gaura si din aceasta prapastie, in care ne aflam” Si el i-a ajutat. Energiile Spiritului pot fi chiar precise. Ele s-au miscat peste zonele care erau vechi, zonele care erau blocate, zonele care erau ignorate de celelalte parti ale tarii si chiar de lume!

Cand s-a miscat peste acestea, le-a curatat. Si a fortat ca o imensa atentie sa fie indreptata in aceste zone. Si a oferit o licarire, din modul in care ceilalti oameni interactioneaza. Le-a oferit oamenilor din lumea intreaga, o licarire a constiintei umane, pentru ea-insasi, ca reactie, oameni lipsiti de mijloace din acele locuri care au fost afectate, fara asa-zis ajutor, care sa vina din afara.

O parte a motivului care a fost oferit acestor oameni, care erau oameni in acelasi timp… le-a oferit acelor oameni timp de gandire si de a simti cum este sa nu fii salvat. Vietile lor, multe din vietile lor erau dependente de a fi salvati intotdeauna. Acum, acolo a venit o perioada de timp, in care a trebuit sa aiba grija de ei. Ei nu faceau asta doar pentru ei. Ei au facut asta pentru intreaga omenire si astfel trebuie sa fie onorati!

Uraganul a purificat mult! Purificarea va continua pentru ceva timp. Reconstruirea va fi interesanta. De partea noastra ne intrebam, “Cum va fi reconstruit? Vor incerca sa duplicheze ceea ce era inainte?” Sau se vor fi schimbat suficient, din punct de vedere al constiintei, pentru a spune ca avem nevoie sa reconstruim intr-un mod nou, intr-un mod diferit, pe calea Energiei Noii, care imputerniceste pe oricine?

Ca urmare a uraganului, veti vedea alte sisteme ale Energiei Vechi intoarse pe dos si evaluate… sisteme de energie, ca structura voastra financiara. Preturile vor creste la benzina, la materialele pentru case, la alimente, la orice. Oh, da, priviti… veti vedea preturile crescand, posibil ca inflatia sa loveasca orice, orice sa se schimbe, nu doar pe taramul Americii. Va avea un impact pretutindeni in lume. Valul nu este doar valul fizic de apa. Este un val de constiinta, care purifica lumea. Este momentul pentru reforma sistemelor economice. Si ele sunt blocate, in multe, multe moduri.

Veti vedea peste ce va trece valul. Nu spunem nimenui de aici, nimanui care asculta acestea, sa fi cuprins de frica, deoarece valul nu trebuie sa va cuprinda. Acesta nu trebuie sa va distruga. Puteti sa va ucati pe varful valului, in cea mai iubitoare si onoranta maniera. Nu trebuie sa va cauzeze nici o dificultate in viata voastra. Fiti in energia Shaumbrei! Fiti piatra netezita, fiti piatra gratioasa, colorata si muzicala!

Pretul benzinei poate urca. Cumva, nu trebuie sa para ca va afecteaza. Pretul alimentelor poate creste foarte, foarte mult. Nu trebuie sa va afecteze pe voi, personal.

Vedeti, este un moment pentru schimbare aici, pe Pamant. Ceea ce s-a observat prin acest uragan, nu este sfarsitul. A fost doar un inceput. Schimbarile pot apare in orice mod. Energia este doar energie. Aceasta va raspunde constiintei. Daca, constiinta vrea ca schimbarile sa apara intr-un mod dur si dificil, ele vor apare in acest mod.

Dar, nu trebuie sa va afecteze! Reamintiti-va, Shaumbra, nu trebuie sa va afecteze! Onorati ceea ce are loc! Onorati schimbarile, cand isi croiesc drumul prin diferitele sisteme!

Educatia, este un alt sistem, destul de ciudat, ce va fi afectata de uragan. Oamenii trebuie sa se opreasca si sa gandeasca atunci cand vor reconstrui scolile: Ce vom reconstrui? Ei trebui sa se opreasca cand vor reconstrui locul guvernului: ce construim noi, cu adevarat? Este doar o facilitate de a gazdui oamenii, care se presupune ca vor servi populatia? Sau, avem nevoie de a regandi guvernul nostru, metodele noastre?

Vor veni mai multe! Energiile intunecate sunt aici. Energiile lui Metatron sunt aici, de asemeni. Cum doriti sa le aveti in viata voastra: acea piatra de cincizeci de kg cu marginile crestate, dure sau piatra netezita, piatra minunata care poate fi orice doriti? Este in functie de voi, Shaumbra! Ati ales sa fiti aici, in acest moment. Si, ati stiut ca lucrurile urmau sa se schimbe si ele se schimba. Acum, ce veti face?

Sa respiram pentru un moment! Respirati in iubirea, in pacea si bucuria, care pot fi si cu aceste energii! Acestea pot fi aici, cu voi, acum. Nu trebuie sa fie intuneric si aspru. Nu trebuie sa va raneasca. Doar fiindca economia trece prin schimbarile ei, nu inseamna ca trebuie sa va afecteze. Puteti sa va imaginati asta? Puteti avea toata bogatie, toata sanatatea, puteti avea toti banii, toata intelepciunea, chiar si in aceste timpuri dificile si provocatoare. Acestea vor continua, cel putin pentru inca doi ani.

Intrebarea pentru omenire este: ce vom face? Unde vom ajunge cu acestea? Ce altceva aveti nevoie sa vina peste voi, pentru a va ajuta sa va treziti, pentru a va ajuta sa fiti impreuna, pentru a va ajuta sa intelegeti ca voi sunteti Dumnezeu, de asemeni? Cat de des trebuie sa apara energia distrugatoare, pentru a va ajuta sa permiteti schimbarile, pe care le-ati cerut?

Sa vorbim pentru un moment despre indrumarea voastra, despre sustinerea care soseste pentru voi Shaumbra, individual, personal si ca Shaumbra-grup. Ne place sa lucram cu asta – cum sa spun – cu aceasta noua energie nascuta a Shaumbrei. Inainte era – cum sa spun – era in perioada ei de gestatie. Oh, a durat mai mult decat noua luni. A durat cam sase ani, pentru o gestatie completa. Dar, acest lucru nu inseamna ca se afla intaramurile exterioare si eterice. Voi ati adus-o pe Pamant. Este o entitate pe cont propriu.

Acum, ce se intampla cu voi, cu indrumarea voastra, cu sustinerea voastra in aceste timpuri foarte, foarte interesante de schimbare? Pentru voi sustinerea vine de la energia Shaumbra. Este si un pasaj pentru alte energii ca sa vina in viata voastra. Nu doar energiile mele, Tobias si ale Consiliului Crimson… noi suntem intotdeauna aici cu voi. Acum, cu recentele schimbari si cu noua energie Metatronica sosita pe Pamant, acestea au deschis alte cai de sustinere, sustinere din taramul angelic, sustinere din partea energiilor vietilor trecute, care au fost eliberate, care au fost transmutate. Si ele revin acum, in viata voastra.

Sustinere insemana ca vin sa va furnizeze energie – nu sa va ofere raspunsuri – si va asigura cu energie, va furnizeaza un impuls pentru a va intari, a va incuraja si a va iubi, dar si sa va ajute sa va revarsati, sa va exprimati si sa creati. Energiile care sosesc pentru sustinere – de la ingeri, de la toti arhanghelii – va sustin in ceea ce faceti voi. Vizualizati asta, ca pe o modalitate extinsa de curgere, extinzandu-se, poate in spirala, care revine printr-un cos de fum si se inalta in realitatea voastra, da, se inalta in realitatea voastra. Ea se revarsa din alte taramuri, vine prin cosul de fum si se inalta in realitatea voastra. Si, iata-o aici… iata-o aici!

Unii dintre voi poate ca ati spus in trecut, “In regula ingeri, Tobias, Metatron, ce trebuie sa fac? Insa acum, stiti mai bine! Am spune, in schimb, “Ce ar trebui sa facem? Ce ar trebui NOI sa facem?” Ce veti face in acest moment? Noi va putem oferi o imensa sustinere, facilitare. Va putem ajuta sa calatoriti interdimensional. Va putem ajuta sa va desfaceti unele din acele piedici, pe care poate le mai aveti. Dar, in ultima instanta, voi sunteti cei care trebui sa faceti astea. De aceea va aflati aici! Noi suntem echipa din spatele vostru.

Energiile Shaumbrei vin si in realitatea voastra personala, individuala. Acestea se afla in jurul vostru, toate aceste energii, chiar acum. Oh, voi ati gandit ca erati singuri. Nu, ele se afla in jur, asteptand si spunand, “ Ce este ceea ce vreti sa faceti? Cum arata ceea ce vreti sa exprimati? Noi va vom sustine acestea. Incepeti si vom fi cu voi! Incepeti procesul!”

Este vorba despre un nou nivel de sustinere, care soseste acum. Unii dintre voi l-ati simtit, in mod clar, in ultima luna. Acesta soseste, insa va roaga, “Ce vreti sa faceti?” Daca voi spuneti, “Nu stiu.” Atunci noi trebui sa fim o echipa de sustinere si spunem, “Noi nu stim.” Energiile va sustin pe voi. Ele va sustin in “Eu nu stiu.”

Daca spuneti, “Simt, insa ma tem ca fac alegerea corecta sau alegerea gresita. Ma tem ca din toate potentialele se poate intampla, sa aleg pe cel rau/gresit. Va rog ajutati-ma sa aleg!” Toate energiile de sustinere se vor teme sa aleaga energia , se vor teme ca poate va fi cea gresita. (unii rad) Acum, voi toti va aflati in acest sistem de sustinere minunat.

Voi va spuneti, “Nu sunt demn. Nu mi-am platit datoriile. Nu cunosc destule lucruri.” Toata sustinerea voastra va muri imediat si noi vom spune, “Nu suntem demni. (rasete) Noi nu stim nimic. Nu avem suficienta experienta. Poate ca ar trebui sa traim o alta duzina de vieti dificile si in suferinta, ca sa fim demni. Vedeti, noi va vom sustine, pur si simplu.” Acesta este modul in care actioneaza Spiritul. Acesta este modul in care noi actionam. Nu putem face acel lucru pentru voi. Nu putem lua decizii pentru voi. Noi putem sa va sustinem.

Momentul in care Cauldre a stat jos si a spus, “Imi deschid gura si las cuvintele sa curga.”, sustinerea a venit. Daca ar fi spus, “Dar am nevoie sa merg si sa citesc toate acele carti si sa trec prin toate acele scoli.” El inca ar citi carti si ar merge la scoli. Noi l-am fi sustinut. El ar fi transmis o energie foarte confuza prin channel.

Unii dintre voi ati simtit o plenitudine sau o densitate in jurul vostru. Eram noi care soseam. Voi trebuie sa spuneti ca noi va vom sustine in orice, dar noi suntem putin nerabdatori. Noi vrem sa mergem inainte cu acestea, pentru ca voi vreti sa mergeti inainte cu ele. Unii dintre voi asteptati vreun moment magic, ca sa va descurcati cu acestea, asteptati ca ceva sa coboare, poate o rug arzand. (unii rad)

Chiar unii dintre voi, eu v-am prins pe unii dintre voi, cautand comete sau stele cazatoare in timpul noptii. “Daca as vedea o stea cazatoare, voi sti ca sunt pe calea potrivita.” Am petrecut ore fara numar cu voi, ca sa vedeti acele stele cazatoare (hohote de ras)…un semn din cer. Suntem plictisiti; suntem amuzati. Dar, trebuie sa va sustinem.

Energia noastra se afla acum aici, asa cum exista si energia Shaumbra. Noi suntem pregatiti. Motoarele sunt activate. Este momentul ca voi sa le puneti in miscare. Oh, nu” spuneti voi, “Eu?” , “Sa conduc? Nu am experienta in aceasta. Poate Tobias, ai dori sa iei loc si eu voi conduce.” Voi veni destul de curand. Voi reveni pe Pamant si voi fi primul care se va urca in masina. Dar, intre timp, este randul vostru. Este momentul ca voi sa o puneti in miscare.

Ce este ceea ce vreti sa faceti? Ah, iesiti din minte! Patrundeti in inima, pentru un moment! Ce reprezinta ceea ce vreti sa faceti? Ce este? Am stat cu multi dintre voi si am vorbit mereu. Intr-adevar, l-am adus si pe Kuthumi. L-am adus pe Metatron si pe Quan Yin, pe Ohamah si pe toti ceilalti. Ce este ceea ce vreti sa faceti? De ce stati pe loc? Ei bine, este un motiv prostesc! Nu are importanta care a fost raspunsul (audienta rade), caci a fost un motiv prostesc, cum ar spune Kuthumi. De ce stati pe loc? Permiteti-ne sa ascultam din nou! Acesta este cel mai prostesc motiv, pe care l-am auzit vreodata. (hohote de ras)

Este momentul – cum sa spun – sa renuntati la acesta si sa mergeti inainte. Exista lucruri pe care vreti sa le faceti. Cum sa stim? Deoarece voi sunteti un Creator si aceasta este ceea ce un Creator face; Creatorul creaza. Ei fac asta. Ei sunt. Ei vor fi. El nu doar contempla si apoi se gandeste la toate limitarile. Acesta este un non-creator. Si, noi vom non-crea un non-creator, astazi daca ne veti urma.

Acum, voi aveti motoarele pornite. Si, este vorba despre o masina inalt-performant,a de viteza. Voi stati acolo. Combustibilul este scump, stiti,(rasete) si necesita mult. Ce se va intampla, daca nu o veti pune in miscare si nu veti urma dorinta inimii voastre si pasiunea sufletului vostru… ah, am auzit pe cineva spunand ca nu stie care era pasiune asufletului sau. Vorbiti cu sufletul vostru, acesta va va spune. Exista o pasiune a sufletului. Este diferita de orice ati putut sa v-o imaginati, cu un an sau doi, in urma. Este diferita. Este Fructul Trandafirului si se afla acolo, acum. Este o parte din viata voastra. Si daca nu puteti descoperi care este Fructul Trandafirului vostru, lucrati cu alti Shaumbra, ca sa va ajute sa il descoperiti. Dar, nu ii lasati sa va ofere raspunsuri. Doar permiteti-le sa fie enervanti, ca voi sa va puteti gasi raspunsul.

Este momentul Shaumbra, sa coborati si sa faceti asta! Si, noi spunem ca nu este bazat pe agenda noastra sau pe dorintele noastre. As putea sa stau la casa mea de la tara, pana voi fi pregatit sa vin in acel corp, sa fumez cateva trabuce si sa beau cateva pahare de vin, cand voi reveni ca un tanar baiat nesupus. Insa, VOI spuneti ca este momentul. Voi spuneti ca sunteti pregatiti. Voi spuneti ca vreti sa faceti asta, acum. Acum este un moment extraordinary, pentru a face asta, pentru a face acel pas!

Este vorba despre o carte? Poate. Este channeling? Poate. Este o noua afacere? Poate. Este vindevare? Da! Este a invata ca lucrurile nu sunt asa cum par sa fie, ca totul este o iluzie? Da! Este vorba de a munci ca vanzator intr-un magazin, unde sa puteti zambi la o suta de oameni pe zi si sa sa le schimbati potentielele lor, fara exagerare? In mod absolut, da!

Este vorba de a va aduna impreuna ca Shaumbra, de a va pune acum energiile laolalta si de a aduce acest lucru, care inca ramane in eter – Universitatea Shaumbra – pe Pamant? Este vorba despre muzica? Oh, voi spuneti ca nu stiti nimic despre muzica. Ghiciti din nou! Mergeti inapoi la piatra voastra! Se afla acolo; voi ati creat-o.

Ce vreti sa faceti? Nu trebui sa fie asteptarile altcuiva, doar ale voastre. Ce vreti sa faceti? Nu ce vor altii ca sa faceti voi sau ceea ce credeti voi ca le-ar placea sa faceti voi. Ce alegeti sa faceti, chiar acum, pe Pamant?

Si, permiteti sa nu fie limitari! Chemati-va grupul de sustinere! Respirati acele energii in realitatea voastra! Alaturi de ele, curg baloanele de potentiale. Aplicati energia vostra de Creator si observati cum incep lucrurile sa se manifeste! Poate ca nu se vor manifesta exact, asa cum vreti voi sa o faca sau cum v-ati imaginat sa fie, deoarece uneori ele doresc si chiar lucrurile imaginate pot avea limitarile lor.

Cand aduceti acele energii de Creator in viata voastra, pasiunea voastra, observati cum se dezvaluie! Asa cum am spus inainte, dati-le libertate proprie! Binecuvantati-le! Permiteti-le sa se dezvaluie, in modurile in care nici voi, nu ati putut sa vi le imaginati! Dar, acesta este momentul, chiar acum, nu le puneti piedica!

Ce se intampla cand le puneti piedica? Intr-un sens, ceea ce se intampla unei energii cand o inabusiti, cand orice energie este inrobita, limitata sau i se impun restrictii: mai devreme sau mai tarziu, ele trebuie sa se elibereze. Cumva, ele vor ajunge sa se elibereze. Poate ca, o vor face prin corp sau prin minte. Poate ca, vor fi atrase de un eveniment exterior voua, care va va plasa in locul soferului si veti merge, va veti misca. Din nou, fara agenda din partea noastra… este partea voastra, la care noi raspundem.

Ati devenit nerabdatori cu voi si frustrati in privinta voastra. Insa apoi, voi folositi scuza, “Eu astept momentul magic.” Sa permitem acestui moment magic, sa fie chiar acum! Sa facem ca aceasta, sa fie despartirea marilor, deschiderea cerurilor, lumina fulgerului! Sa facem acest moment magic, acest moment colorat!

Tineti in maini piatra voastra! Oh, voi spuneti, “Tobias, acest lucru este prostesc. Nu exista nici o piatra.” Va vom cere sa treceti dincolo de acestea! Tineti-va piatra! Respirati in energiile voastre! In acestea consta piatra: energiile vostre! Respirati in ele!

Binecuvantati-va cand faceti asta – chiar acum, chiar aici – este momentul magic! Fara o mai astepta… noi am obosit asteptand! Si, asa si voi!

Momentul pentru a incepe sa va miscati inainte… ce este ceea ce vreti sa faceti? Poate fi si mic si mare. Poate fi orice doriti voi. Aduceti-l aici! Lasati-l sa se intample!

Unii dintre voi ati experimentat asta. Va aflati intr-un loc acum, pe care nu vi l-ati putut imagina, cu cativa ani in urma. Voi puteti sa-l expansionati pe acesta, de asemeni. Nu trebuie sa va opriti acolo. Singurul lucru pe care vi-l vom cere, este ceva despre care am vorbit inainte. Reamintindu-va despre pasiunea voastra si de ceea ce vreti sa faceti: faceti acestea DOAR pentru voi-insiva! Faceti acestea, ca sa fie exprimarea de sine, proprie!

Exista o tendinta – si va fi un rateu – tendinta de a vrea sa faceti acestea pentru a salva lumea sau cel putin pe unii din lume, o tendinta a naturii voastre iubitoare, umanitare, care spune, “Dar vreau sa ies si sa ii ajut pe toti cei, care sunt mai bolnavi, care sunt deprimati, care sunt schilozi.” Acest lucru va veni. Dar, oricare ar fi pasiunea voastra, faceti-o pentru voi… vedeti! Incetati sa o mai aplicati asupra altcuiva! Acest lucru plaseaza, mai degraba, o energie foarte interesanta si foarte viguroasa asupra lucurilor.

Daca faceti acestea, incercand sa salvati lumea, stiti ce se va intampla? Da, o veti face si lumea va incerca sa va salveze pe voi, in acelasi timp. Faceti-le pentru voi… este pasiunea VOASTRA, pasiunea voastra pentru voi. Stim ca veti incepe sa va simtiti putin egoisti. Treceti prin aceasta! Treceti dincolo de aceasta! Faceti-le pentru voi! Apoi, veti avea unelte. Veti avea echilibrul energetic potrivit, pentru a-i ajuta pe cei care sunt pregatiti.

Poanta este ca va apare sustinere noua! Aceasta aspteapta sa mearga sa lucreze cu voi, sa va ajute sa manifestati. Daca veti continua sa asteptati, va trebui sa fie o cale – cum sa spun – sa stagneze peste voi. Si, voi stiti ce se intampla cu energiile stagnante. Ele tipa dupa eliberare. Ele cheama alte energii, care faciliteaza schimbarea.

Asa ca, permiteti-ne sa clarificam aici, pentru un moment! Este la fel de simplu, ca a respira profund. Clarificarea, miscarea energiilor prin voi, vazand lucrurile prin ceea ce sunt cu adevarat, neacceptand nimic specific sau neblocandu-va in iluzie, ci clarificand, privind in multe, multe nivele, la cele ce se petrec! Si chiar acum, se petrec multe lucruri!

Este momentul pentru o schimbare, in intreaga lume! Lumea striga dupa aceasta, chemand-o. Ea o cheama, in timp ce ne indreptam spre saltul cuantic. Este nevoie sa se curete de Energiile Vechi si sa se purifice constiinta. Este nevoie sa se purifice pe sine, de energiile fizice, care erau blocate, cat si de energiile constiintei.

Exista un sistem vechi de credinta pe Pamant. Acesta este pregatit pentru schimbare. Si in parte, este un strat pe care multi dintre voi inca il purtati. Si acest lucru spune ca, tot ce a fost creat trebuie sa fie si distrus, deoarece tot ce a fost construit, trebuie sa fie daramat, deoarece pentru fiecare lucru bun ce se petrece, trebuie sa apara o energie opusa alaturi. Pentru a crea progres, creatorul trebuie sa intervina cu distrugerea, cu yin-ul si yang-ul echilbrului.

Dar, nu intotdeauna… nu intotdeauna! Aceasta este o gandire veche, dualistica, care spune: creatorul si distrugatorul reprezinta parti ale aceluiasi lucru. Noi putem trece dincolo de aceasta cu Shaumbra, incepand astazi, cu acest grup.

Sa aducem energia celui de-al doilea musafir – Shiva, distrugatorul!(unii rad). Energia distrugatoare a lui Shiva, a asteptata sa intre. Oh, ea a fost activa pe Pamant, in aceste ultime saptamani. Este foarte imprimata in multe civilizatii din aceasta lume.

Este momentul ca… stiti, Shiva nu isi mai iubeste munca!(unii rad) Shiva a obosit sa fie distrugator atat de mult timp, el vrea sa plece. Dar, i-a suparat pe multi din lumea intreaga, care au simtit ca un creator trebuie sa fie insotit de un distrugator. Dar, Shiva a gasit aceasta minunata oportunitate, acest moment magic de aici, cu Shaumbra, ca sa plece astazi.

Acum, va urina peste multi oameni.(hohote de ras) Ei isi vor pierde echilibrul, din cauza ca a trebuit sa aiba aceasta energie distrugatoare. Aceasta a fost o parte a sistemului lor de functionare.

Dar, noi il vom lasa pe Shiva sa plece. Nu trebuie sa spunem nimanui. Doar il vom lasa pe Shiva sa plece, astazi si sa paraseasca celelalte energii, energia de creator, ca sa se descopere pe sine, intr-un mod nou, in care sa nu aiba nevoie de opusul ei. Nu are nevoie de antiteza.

Shiva a venit putin obosit, a fost ocupat inainte, putin ingrijorat, putin tulburat de faptul ca omenirii i-a trebuit atat de mult, ca sa-l elibereze din obligatii…si pe ea. Este o energie unisex. A actionat pe una din cai, depinzand de ce era cerut. Shiva a fost chemat intotdeauna sa distruga, sa darame structura. Intr-un sens, acest lucru era potrivit. Oamenii l-au luat pe Shiva prea ad literam, transformandu-l intr-un distrugator, un annihilator de energii.

Asa ca, v-ati aflat intr-un ritm. Omenirea s-a aflat intr-un ritm al construirii/distrugerii. Ati vazut asta in propriile voastre vieti. Intr-o zi aveati bani, in urmatoarea zi ii distrugeati!(rasete). Intr-o zi aveati sanatate si apoi o distrugeati. Intr-o zi aveati sot. Oh, nu este Shiva, este alceva!(hohote de ras) Mergeati pe cai separate.

Intr-o zi va simteati bine, intreg si pur in voi-insiva si apoi ii cereati lui Shiva sa vina si sa distruga ce ati construit, din cauza ca va simteati ca erati Dumnezei la instruire, Dumnezei tineri, incat nu puteati permite ca creatiile voastre sa intre in totalitate, in realitate. Asa ca l-ati adus pe Shiva si Shiva a distrus, a daramat, facilitand schimbarea, intr-adevar! Dar poate ca este momentul sa transformati acea constiinta a necesitatii distrugerii, a necesitati existentei yin-ului si yang-ului.

Acum, acest lucru va crea frustrari, unora dintre voi. Erati atat de obisnuiti cu yin-ul si yang-ul, cu opusurile, cu cele doua cai, masculinul si femininul, toate aceste forte opuse. Nu va puteti imagina cum este sa nu aveti forte opuse! Sunteti atat de obisnuiti ca Shiva sa vina, ca sa distruga ceea ce ati construit, caci voi l-ati acceptat.

Multi dintre voi spuneti, “Voi construi o companie, dar stiu in interior, ca la un anumit moment voi gresi si ca se va prabusi.” Voi spuneti, “Aceasta este calea vietii, nu-i asa?” Shiva vine sa distruga ceea ce ati construit… caci voi, creatorii tineri, v-ati temut sa lasati creatiile sa treaca in manifestare totala.

Asa ca, sa respiram in energiile lui Shiva! Ea a venit fara sabie, fara energii intunecate… nu era de fel, ceea ce s-a presupus sa fie initial. S-a presupus sa fie transmutatoare. Oamenii au luat-o ca distrugatoare.

Asa ca, sa respiram in energia lui Shiva, in energiile lui Shiva din fiecare dintre noi, din constiintele noastre, din modul in care actionam si credem. “Noi credem in Shiva. Noi credem in distrugator. Noi credem in diavol si in Lucifer si in energiile care distrug.

Sa respiram in acestea si sa le simtim pentru un moment! Sa-l inspiram pe Shiva! Sa o onoram pentru munca pe care a indeplinit-o! Sa-l inspiram pe Shiva si sa avem compasiune, pentru ca acest sistem de credinta a fost admis sa opereze, in vietile noastre si in constiinta noastra! Si apoi, permiteti-ne sa-l eliberam pe Shiva de obligatii! Ea vrea sa revina la energiile sale naturale, sa nu mai aiba eticheta de distrugator, sa nu mai darame lucrurile, sa nu le mai demonteze!

Vedeti, puteti restructura energia, intr-un mod nedistrugator, acum. Acest lucru poate fi cu gratie. El poate curge.

Sa respiram adanc cu Shiva si sa-l eliberam! Eliberati-l pe Shiva, distrugatorul din voi si din constiinta umana! Altii inca vor dori sa se joace cu Shiva, in viata lor. Dar, acum prin eliberarea acestei energii azi… prin permiterea ca Shiva sa plece… nu mai este dumnezeu, nu mai este adorat ca dumnezeu… nu mai este o energie de dumnezeu… doar eliberati aceste responsabilitati si descrierile activitatii… eliberati-l… acum exista potentialul pentru ceilalti oameni, care sunt pregatiti sa se mute dincolo de energia distructiva din viata lor, ca ei sa poata sa-l elibereze pe Shiva din ei!

Nu mai aveti nevoie de el nicicand, in viata voastra! Nu mai aveti nevoie de energiile distructive! De energiile de transmutare, da! De schimbare si expasnionare…da! Dar, nu trebuie sa fie distructive. Nu trebuie sa va mai nimiceasca. Este o parte din claritate, o parte din purificare. Noi purificam vechiul strat al distrugerii. Creatorul, singurul Creator, Creatorul pur, evolueaza, se extinde, se revarsa, insa nu mai trebuie sa distruga.

Vom face un alt lucru, cu grupul nostru astazi, cu grupul Shaumbra, ceva ce am facut cu Shaumbra, in urma cu sase zile la Lacul Tahoe, ceva ce vrem sa aducem tuturor, in acest moment, ceva ce este interesant, ce se intampla in dinamica Shaumbrei. Vedeti, voi va deschideti sinelui vostru intreg. Oh, si voi deja cunoasteti acest lucru, pe cai pe care nu vi le-ati putut imagina. Voi va expansionati! Voi cresteti. Voi ajungeti in contact cu adevarata voastra voce, cu sinele vostru deschis.

Cand faceti asta, cand va schimbati natura identitatii voastre, exista acel aspect uman al vostru. Este o parte din voi, un aspect din voi. Sinele uman… nu vrem sa il numim ego, desi unii dintre voi puteti sa va identificati cu acesta. Dar, este povestea umana, “Micul sine” care se intreaba, ce naiba se petrece?(unii rad) Se intreaba ce faceti voi.

Intr-un sens, este asemanator… “sinele uman”, “micul sine” este ca un copil care este ingrijorat acum, se intreaba ce faceti voi, voi sinele intreg. Il veti lasa in urma? Inca veti avea grija de el? Inca il veti iubi? Inca il veti hrani, deoarece el are un corp, stiti? Sinele intreg nu trebuie sa aiba un corp. Sinele uman trebuie sa aiba. El are emotii.

Uneori, acest mic sine uman, poate fi un copil neastamparat, asa cum stiti. El pare sa actioneze impotriva sa. Uneori el se razvrateste. Uneori el bate din picioare si spune ca nu vrea aceste baliverne pufoase, feeric-eterice. (rasete) Uneori el striga si striga, deoarece are nevoie de atentie si de iubire. Uneori el fuge, se ascunde si va face sa va simtiti vinovati, de ceea ce ii faceti.

Alteori, el devine foarte inteligent, foarte inteligent, cu adevarat. El spune, “Oh, dar Dumnezeule adevarat, intreg, eu te cunosc. Eu te-am facut. Eu sunt om. Eu am minte. Eu am corp. Tu nu ai nimic. Tu esti rodul imaginatiei mele! (rasete) Eu te stapanesc si prin urmare eu sunt. Eu preiau conducerea calatoriei nostre spirituale, deoarece fara mine, tu nu ai avea una.”

Asa ca, el incearca sa recupereze/sa-si adjudece spiritualitatea. Oh, aceasta este o situatie foarte interesanta, un fel de inversare a energiilor, prin acest mic sine uman. Apoi, el incepe sa se hraneasca cu calatoria voastra spirituala. El incepe sa o controleze. El incepe sa o introduca in povestea lui, folosind-o sa isi extinda povestea.

Simptomele sunt chiar simple. El incepe sa o faca pe grozavul, vorbind despre cat de mare si de speciala fiinta este, deoarece el este spiritual. El incepe sa pretinda ca poate citi gandurile. El incepe sa profetizeze, desi profetiile sale nicicand nu devin realitate.

Ah, da, acesta este un caz clasic de “micul om” cucerind “marele Spirit”. Si, acest lucru se intampla foarte des. Nu este cazul sa ne alarmam. Este doar cazul sa fim constienti! Se intampla tuturor, intr-o masura, pana ce simtiti ca energia nu este potrivita. Ei simt ceva blocat si desigur dezgustator/revoltator. Ei simt ca si cum exista un apetit insatiabil de a continua sa se hraneasca cu lauda spirituala, cu aspectul spiritual: “Eu-stau-intr-un-loc-mai-maret-decat-cel-in-care-stai-tu”. Nu mai poate sa hraneasca acel apetit, incat continua sa faca lucruri si mai nebunesti, lucruri si mai dramatice. Iata cum devin energiile foarte clare!

Unii dintre voi, noi stim, ati simtit aceste lucruri in voi si ati trecut de ele. Unii dintre voi pretindeti ca ati trecut dincolo de ele. Unii dintre voi le vedeti clar, in alti oameni. Este vorba, in mod simplu, despre simptomele “micului sine” care se teme, incat el incearca sa invinga si sa preia controlul asupra “sinelui mare”

Cu alte ocazii am spus ca “micul sine” striga. “Micul sine simte durere. Se simte abandonat. Multi dintre voi continuati sa simtiti probleme de abandon. Voi spuneti, “Oh, trebuie ca am fost abandonat intr-o viata trecuta.” Ghiciti din nou! Voi ati fost abandonati in aceasta viata,(rasete) de catre voi-insiva!

Asa ca, acest lucru functioneaza in multe feluri, insa noi ne aflam aici acum, in acest moment magic, sa recunoastem ce se intampla. Cand va expansionati, va avantati si patrundeti in aceste noi taramuri, aducand intelegere si semnificatie vietii voastre, opriti-va pentru un moment! “Micul sine”, sinele uman, care poate avea unele nevoi. Nu inseamna ca veti muri datorita tuturor acestor lucruri si ca veti reveni la a fi “poveste micului om”. In mod simplu, insemana ca voi intelegeti, ca este o parte din voi. Voi nu vreti sa mergeti in aceasta calatorie, fara acesta. Nu vreti sa il abandonati, deoarece el va reveni si va va gasi, mai devreme sau mai tarziu. Apoi, el va fi ud, cu adevarat, va fi suparat, cu adevarat!

Asa ca, sa luam acest moment, sa stam impreuna aici si acum! Respirati! Va aflati in energia adevaratului sine, a sinelui vostru adevarat, expansionat, chiar acum!

Apoi, exista acel sine uman, acea parte care a trebuit sa se tarasca , ca sa munceasca zilnic, partea care a trebuit sa completeze politele/facturile, sa-si hraneasca corpul, sa-si exerseze corpul, sa se descurce in trafic, sa incerce sa doarma. Aceasta este partea despre care vorbim. Acesta este sinele uman. Il puteti iubi, chiar acum? Il puteti imbratisa pe sinele uman? Imbratisati-l chiar acum, asa cum ati creat piatra!

Imaginati-va punand mainile in jurul sinelui vostru uman… tinandu-l… iubindu-l… reasigurandu-l de starea de om a cine sunteti… ca veti avea grija de corpul sau… ca ii veti stimula mintea – chiar daca noi vom trece dincolo de minte, nu vom lasa mintea in urma… spuneti-i sinelui uman ca este iubit si apreciat, pentru ca tunde peluza si spala vasele… imbratisati-l pe sinele uman si asigurati-l ca nu va fi lasat in urma… ca nu va fi uitat niciodata… ca nu va fi negat niciodata! Imbratisati-va! Cu iubire, sarutati-va, asa cum nu ati mai facut-o niciodata!

Nu exista nevoia de a distruge aspectul uman! Starea de om este minunata! Nu mai este nevoie ca Shiva sa vina si sa distruga omul. Este vorba despre a imbratisa, a iubi si a incorpora omul, chiar si in starea voastra extinsa! Voi nu doriti niciodata sa va parasiti pe voi, asa cum nici noi nu va parasim niciodata!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro