МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

СЕРИЯ ЯСНОТА

ШОУД 1: „ПРОСТОТАТА НА ЯСНОТАТА“

Представено от Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хоуп

На 8 август 2005год.

http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/159


И така е скъпа Шамбра, отново се събрахме като семейство, с хората и ангелите в това свещено пространство, което създавате. И каква огромна разлика в сравнение с това, което беше през 1999 год , когато за първи път се събрахме заедно официално. О, тогава се събрахме малка група 30 човека седящи във вигвам в гората.


Но колко уместно беше...пушека е част от процеса по пречистване, освобождаване Дима също така е свързан с облачността, с неспособността да се вижда ясно. И колко уместно, че тези които седяха във вигвама в този летен ден, за най–първие Шоуд, трябваше да се опушат с дима на промяната, с дима на освобождаването.


О, ние помним, когато казахме на тази група, че техните водачи са ги напуснали. Мислим че в този момент във вигвама стана още по–задимено. Имаше толкова много безпокойство и тревога Как можеха да ви кажат, че водачите ви напускат, когато вие разчитахте на тях, когато изхабихте толкова много енергия с вашите водачи? Те бяха с вас толкова дълго време от живот в живот на Земята. И сега ви казахме, че за тях е дошло време да си тръгнат.


Това като, когато вашите родители махнаха допълнителните колелца на велосипеда ви. И вие си мислите: „ Но как ще оцелея? Как ще се задържа без да падна?” И така, Шамбра, тренировъчните колела са снети и ние преминахме през това с вас през последните 6 години. Сега навлизаме в този свещена седма година.


През последните 6 години, вие преминахте през освобождаване на много... ох, слой след слой. Ние променяхме имената на Шоудите, но можехме да наречем всички тях „ Освобождаване, пускане .”Ние знаем, че това е трудно, защото енергиите на вашите истории са така близки...така са вградени...такава част са от всичко което сте...историята на личността, която сте в този живот с всички рани и болки...но също и с всички радости и всички любящи моменти...и всички драгоценни времена които преживяхте преминавайки към по–добро разбиране на себе си.


Както вече сме казвали отново и отново, освобождаването в този живот беше трудно, защото не ставаше дума само за това въплъщение. Вие сте определени да се възнесете за всички ваши въплъщения, за всички разнообразни човешки истории в които сте били в течение на стотици и хиляди години.


Сега вие не сте изцяло тази личност, но това е част от вас. И тези минали животи имаха своите рани. Имаха своите изпитания и нещастия. Имаха своите желания да създадат своя собствена индивидуалност. Така че в продължение на 6 години вие преминахте през освобождаване от тях.


Ние усещаме вашата енергия сега, енергията на тези, които с в стаята и които са настроени на вълната на планетата. И тя е така различна. Вдишайте дълбоко, прояснете и усетете промяната, как сте се променили в сравнение с 1999год.


Ох, 1999 год. беше преломна, защото тогава преобладаващия потенциал беше на страх, че Земята може да прекрати съществуването си с идването на новото хилядолетие, т. е. Промяната беше не просто заради датата в календара, но заради енергийната динамика. През август 1999год. имаше потенциал всичко да започне да се разпада.


Вдишайте дълбоко, прояснете и усетете личността, която бяхте с всички тези мъки и страхове, които носехте...с тази неопределеност...но също така и с отпечатъка на тази прекрасна кристална енергия вътре в себе си...посятата Христова енергия, която търсеше...която искаше да намери себе си...тя искаше да намери решение. Тази част от вас, Христовото семе, търсещо решение–тя ви поддържаше докато преминавахте през най–трудните времена през последните 6 години, през пускането и преработката, през неопределеността и съмненията, които срещнахте в живота си. То ви поддържаше по пътя.


Това свещено семе се обедини с другите свещени семена на Шамбра по целия свят. За 6 години вие взехте енергията на Шамбра и я превърнахте в разцъфнало цвете. Това не значеше нищо за вас, когато в началото на нашите ченалинги, ние ви казахме: „ Вие сте Шамбра. Вие се познавахте от времената на Дворците Тиен. Вие се познавахте един друг по времето на Йешуа, от времето на Иисус на Земята.

Вие дойдохте обратно в третото прегрупиране на Шамбра. Дойдохте обратно в този момент Това значеше толкова малко за вас, но беше спусък. Да, наистина, когато произнесохме думата „ Шамбра”, това беше като спусък, който ви напомни защо сте дошли тук. Той ви напомни за нови те времена в които навлизаме.


Вие позволихте на енергията на Шамбра да се разрасне. Човешкото съзнание нарасна, докато преди шест години това означаваше за вас малко или нищо. То беше в ефира. Беше потенциал. Но значеше малко в това съзнание.


И сега, Шамбра е част от съзнанието. Това е като една от многото стаи в съзнанието...висшето познание...просветлението...пускането...приемането...въплъщението...и сега божествеността ходи по Земята. Шамбра значи нещо. То излезе от стадия си на потенциал и сега се намира в реалността.


И вие знаете, че другите на Земята тепърва започват да се включват в това. Те никога не са чували думата Шамбра. Но те се придвижват към тази енергия. Те не ви познават, не познават мен, Тобиас или Аления Кръг. Но биват привлечени към това. Те се пробуждат и казват: „ Трябва да има нещо повече в живота. Трябва да има нещо по обширно и изразително. Изморих се от живот в кутия и съм готов да започна да разбирам. ”


О, когато го правят, когато отварят умовете си и по този начин и сърцата си, те се потапят в енергиите на Шамбра. И тя навлиза в тях. Това, което вие създадохте за шест кратки години, сега се излива в живота им. Трудностите, през които вие сте преминали и решенията, които сте взели, сега идват в техните животи като потенициал.


Понякога вие не разбирате защо сте тук на Земята. Не разбирате какво трябва да правите. И ние ви казваме: „ Вие вече го правите”. Процеса през който преминахте, освобождаването което направихте не е за вас. Само се правите че е така. Вие се преструвахте...о, да вие го правихте с такава страст и така дълбоко. Но това не ви касае. Вие го направихте заради другите ...да и частично заради вашето минало...вашите минали животи. И го направихте заради другите.


Шамбра” означава, нещо от нашата страна на завесата в астралните планове, в ангелските коридори, винаги е означавало нещо още от времето на Атлантида.


Когато се завръщате от нашата страна на завесата–ние не ви каним да идвате много бързо–но когато се връщате назад, то тук има–ще го кажем метафорично–тук има дом на Шамбра. И ние не говорим задължително за физически дом. Но е като съвет. Също е и място. И вие може да го усетите, ако изберете като огромна крепост, дом който строите чрез работата свършена на Земята. Дома е боядисан в червено и златно. Ще го познаете веднага щом се върнете тук, защото вашата енергия е част от него.


Всички, които избраха да станат част от енергията на Шамбра на Земята, ще бъдат познати, когато се върнете на нашата страна. Те също са облечени в червено и златно и веднага ще бъдат познати като членове на Аления Съвет, но и членове на всички други съвети и на всички други небесни домове. Шамбра започна да означава нещо, заради работата която свършите.


Искаме да разберете това следващия път, когато се уморите и си кажете: „ Но аз не разбирам защо съм сега на Земята. Не знам какво да правя”.Това, което правите не е нужно да бъде създаването на престижна работа. Не означава буквално да отидете да помагате на другите физически. Не е задължително да бъде изобретяването на нещо ново. Това, което вие наистина правите–вашата истинска работа от сърцето–това е трансформацията, промяната и движението на енергията.


О, Шамбра ето защо дори и тези от нас, които са ангели, се просълзяват когато виждаме какво правите. И това особено вълнува мен, Тобиас, когато гледам как се напъвате, мислейки че трябва да правите повече или когато се чувствате изгубени, защото аз мога да ви гледам и да виждам истинската работа, която вършите. Може би не получавате физическа отплата за това, но през цялото време има енергия, която се връща обратно към вас заради това, което правите.


Тази вечер, когато си легнете, когато положите глава на възглавницата, искам да си поблагодарите както сме ви го казвали в уроците. Благодарете си за това, което вършите. Огледайте се. Вижте ясно, защото сте тук на Земята точно сега.


И така, училището почна отново. Август е. Време е за нашите нови серии. Време е не само за новото име на сериите, но и за изцяло нов подход. Докато говорех тук–буквално опитвайки се да хипнотизирам някои от вас по особена причина, която ще обясня после, вероятно ще усетите разликата в енергиите, вероятно се опитвахте да се обедините с мен по стария начин и открихте, че не стана. Можете да чувате думите ми. По някакъв начин можете да усещате енергията ми, но тя не идваше от същото място.


Някои от вас се опитаха да сканират, усетят кой идва днес, кои са гостите, кой ангел сме поканили в стаята. И ви беше трудно. Сега нямаше такова нещо. Беше пусто. Тъй като вашите вибрации се променят, тъй като напредвате в собственото си просветление, ще откриете че всичко е по–ясно и леко.


Виждате ли, понякога вие сканирате, опитвате се да усетите нашите енергии и понякога асоциирате плътността на енергиите с невидимата реалност. С други думи ако усетите нещо много тежко и плътно от нашата страна, решавате че там има нещо реално. Но когато сканирате и усещате празнота, си мислите че сигурно бъркате някъде. Ах, време е да промените и този начин на мислене.


Ние навлизаме в това пространство и носим чиста енергия. Това дори не е вибрационно ниво. Искаме да се придвижим отвъд термини като вибрациите, понеже това е една концепция от Старата Енергия.


Виждате ли, когато сканирате сега...и вие буквално можете да сканирате в няколко измерения, които ви заобикалят непосредствено, в това което наричате четвърто измерение– сканиране означава да усещате. И ако не знаете как да усещате, вдишайте и усетете. Вие усещате енергиите постоянно.


Ако сканирате някои по–приземни енергии, ще усетите плътността и тежестта на вибрацията, защото се работи във вибрационната реалност. В Новата Енергия в енергиите в които вие вече сте се придвижили–и сега започвате да изпитвате как сте попаднали там–това е чиста енергия. Тя не използва вибрация. Това е чисто изразяване. То не използва сила, както бяхме казали неотдавна. То използва изразяване или разширение. То не трябва да се проявява или да се създава. То просто е.


И така, когато сканирахте стаята, стараейки се да усетите нашите енергии, вероятно бяхте малко объркани за това къде са те, това беше защото сега можем да дойдем на друго ниво. Можем да бъдем с вас по по-чист начин. И отначало ще го усещате като пустота. Но ние се готвим да работим с вас в тези серии, в днешния Урок, върху това как да виждате ясно отвъд вибрациите.


Казахме в последния си урок, в края на Серията за Въплъщението, че една от концепциите, които ще бъде важно да разберете в тези нови серии и в Новите Енергии, е че Бог не е всемогъща сила. Искам малко да поговоря за това тук. Искаме това наистина да се затвърди у вас.


Виждате ли, ума беше обусловен и хипнотизиран. Беше затворен в кутия. Той дори в известна степен беше хипнотизиран да мисли, че Бог трябва да може да прави всичко –електричество, гръмотевична буря, вероятно да раздели морето–да прави всички тези неща в които Бог е сила.


И както казахме в последния си урок, цялата тази концепция все още съществува в съзнанието...все още е привързана към съзнанието, че Бог е сила....и тази Божествена сила може да е любов...може да е наказание, осъждане...че Бог е даващ и Бог е вземащ. Нека се предвижим отвъд тази концепция. Нека тази група от човешки ангели на Земята точно сега да бъде първата, която да засади Новото семе в Старото съзнание. Нека пуснем концепцията, че Бог е сила. И дишайте в чистото изразяване на Духа. Дишайте в чистото изразяване.


Когато започнете да разбирате, че Бог не е сила...Бог не дава и не взима обратно, Бог просто е, Бог не е индивидуално същество, по скоро е във всичко. У Духа няма график, няма очакване на резултати. Той просто е. Бихте могли да кажете, че Бог, Духа са ваше изразяване, ваш опит.


Нека бъдем първите, които да вложат в съзнанието това, че Духа е просто изразяване. И изразяването в Новата Енергия няма нужда от сила или мощност за себе си. В тези нови серии, които ще наречем „ Серията на Яснотата”–е много важно да разберете, че силата, властта, дуалността вече са ненужни. О, да, ние ще говорим за това след малко-вие все още действате в свят заобиколен от това.


Но във вашия живот, в собственото ви творение, не се нуждаете от сила. Това ще изглежда странно от начало, защото вие така сте вкоренили тази концепция, че ако искате да създадете нещо, трябва да ускорите вътрешния си механизъм, независимо дали това е ваши ум или творческа натура или дори тялото ви. За да сътворите и да станете изразяване трябва да положите усилие за това.


Изглежда много необичайно съвсем да не използвате сила. Тук няма ин и ян. Тук няма позитивно и негативно. Това е възхитителен и прост принцип. Но вероятно трябва да мине известно време, докато свикнете към новия начин на живот и чувстване. О, вие ще откриете, че това е лесно и просто. Възхитително е колко е просто.


Но в програмите и условностите и наслагванията в човешкото съзнание го има това, че трябва да форсирате. Че трябва да има натиск. Така че нека оставим всичко това в миналото и да продължим по новия път на съществуване.


Някои от вас достигнаха до тази точка и си казахте: „Какво трябва да правя сега? Как да организирам мислите си? Върху какво да се фокусирам? Как да се напъхам в някаква кутия така че да приема това състояние?”Абсолютно нищо...абсолютно нищо.


Просто вдишайте, приемете и разберете–ако ума ви има нужда да преживява нещо–разберете, че това е най–естествения начин в живота. Това е естествения път на духа. Беше достатъчно неестествено да прилагате сила, в това което се явява вашата творческа натура, във вашето творчество. Естествения начин е без да форсирате...без да използвате никаква сила.


И така, Шамбра, сега ние сме в сериите за Яснотата, с разбирането, че Бог не е сила. Вие не сте сила. Готвите се да изучите, че не е нужно да се прилага сила в проблемите. Готвите се да изучите че не е нужно да прилагате сила към неща като изобилието и определено към личното ви изцеление.


Ние говорихме за неща наречени „ мълчалива молитва” или „ целителство от безопасното пространство”. Много е просто, тук няма сила. Мълчаливата молитва не е молитва. Тя е приемане на това, което вече е тук, просто в очакване да го поканите в своята реалност. Молитвата до голяма степен е натиск. Молитвата е форсиране.


Не, ние не говорим за вашите беседи с Духа. Но аз Тобиас ще кажа няколко думи за това. Много от вашите диалози с Духа бяха толкова разделени. Имаше такава пропаст между вас и Духа заради това че смятахте, че Духа е велико огромно същество, седящо някъде далеч и понякога благосклонно към вас и понякога вероятно доста заето за да ви забележи. Нека също да минем отвъд това.


Духа е изразяване. Това е жизнена енергия, но не енергия на жизнената сила. И вие сте Дух... вие сте Дух. Тези беседи, които провеждахте през цялото време, бяха с вас самите, както виждате. О, това беше индикатор за разделението ви на Човешки и Духовен Аз.


И така, Шамбра, нека вдишаме и проясним. Хайде да вдишаме. И прояснението означава позволение за яснота в живота ви, позволение сами да възприемате нещата такива каквито са...каква идея е да започнете да виждате нещата такива каквито наистина са, а не като илюзията за която се представяха...колко по–лесно е да се работи с всичко.


Ще се върнем към това и следващия път. Готвим се подробно да се спрем на това. Бог не е власт. Той е изразяване. Духа и изражение на живота–не просто на живота тук на Земята–но способността да бъдеш, способността да изразяваш, способността на Духа да твори. Толкова е просто. Но вие сте заобиколени от свят, който ще ви каже обратното. И той се опитва да го прави всеки ден.


Вие избрахте уникално време да се върнете на Земята, да се въплътите в тяло. Това е времето в което дуалността е много тежка, както виждате. Но сега стават огромни промени. Вие избрахте да сте на Земята когато е турболентно, когато всичко става много, много бързо, когато нещата са много объркани. Но от друга страна, това е невероятно красиво и невероятен поток.


Вие избрахте време в което нещата с в преход. Земята сега е в огромен преход. Хората са в огромен преход. И общо взето може да се каже, че човешкото съзнание е озадачено от един въпрос:” Готови ли сте ли е да тръгнете по нов път? Готови ли сте да излезете от стария кръговрат?Готови ли сте да пуснете всяко вярване, което имате, всяка кутия в която се намирате, за да станете този, който наистина сте?”


Стояхте пред този въпрос много от вас още от преди жизнения път на Йешуа. Задавахте си този въпрос през цялото време. И разбира се, казахте „ Да.” Това е причината да сте тук. Много голяма част от човечеството в момента си задава този въпрос.


Какво стана? Спомнете си собствения опит от миналите животи. Какво се случва, когато сте поставени пред въпроса: „ Готови ли сте за промяна? ” Част от вас каза „ Да”, част от вас казва „ Не.” Ах, надига се страх. И ние знаем, че някои от вас могат да усетят миналите си животи, когато бяхте поставени пред въпроса „ Готови ли сте за промяна?” И по някога се появява усещането, че сте излъгали, усещането че трябва да се върнете на стария път, вероятно сте стигнали твърде далеч...ах, да спомняте си за Огнената Стена...напускането на Дома.


Така, сега човечеството преминава през това. То стои пред въпроса: „ Готови ли сте за промяна?” Така, както сега се строи Новата Земя–огромно ново място, което по природа не е физическо, но притежава физическите атрибути на планетата Земя–това оказва още по–голям натиск върху хората.


Готови ли сте за промяна?” Това напрежение расте. Това напрежение предизвиква още по–голямо несходство и разделение между хората. Така, че вие ще продължите да виждате това през следващите години...правите ще стават все по – прави...заблудените, все по–заблудени...тъмните ще търсят още по–тъмни места. Това е същността на промените. Това е същността на влизането в новото време.


И така, интересното е, че вие преминахте през този процес. Преминахте през собствената си тъмна тъмнина. Преминахте през собствената си истина. Преминахте през старите си коловози, само за да преминете от другата страна с ново разбиране за това кои сте, защо сте тук и да благословите всичко на Земята.


Но вие живеете някак и в двата свята едновременно. Живеете в Старото, но вече започвате да изпитвате и Новото. Това е много трудна задача, но също така може да бъде и най– радостното преживяване. Вие можете да преминете към точката, в която ще се усетите като вълшебник, защото ще откриете как да внасяте потенциали в живота си, да ги превръщате в енергия, а след това в реалност. Ще го правите много лесно в същото време в което другите все още се борят, все още преминават през стария и отработен дуалистичен начин. И така, Шамбра живеете в трудни и предизвикателни времена.


Някои от вас през последните седмици...ние знаем, усетихме го –бяха много тревожни. Това продължи около 3 и половина земни дни, започвайки от неделя и приключвайки някъде в четвъртък. Това беше значително нахлуване на страх и това, което някои от вас може да нарекат тъмна или объркана енергия, която намери своя път в съзнанието на Земята.


Някои от вас го усетиха, като ваше собствено. И се чудехте какво не е наред. Чудехте се защо се чувствате така. Сега виждате, че сте приели това лично. И ние ще ви го повтаряме още и още– това не ви касае. Казвате, че не го усещате, но ви беше обзело безпокойство. О, вие се опитвате да го свържете с живота си и вероятно си мислите, че сте направили нещо лошо. Вероятно си мислите, че отново сте излезли от баланс ...което вероятно е нещо хубаво. (смях )


Но, Шамбра, миналата седмица голямо количество потенциали дойдоха на Земята. И те не бяха донесени тук от извънземните. То не беше донесено от тъмните и зловещи сили от ангелските сфери. Това беше пренесено тук от хората. Виждате ли, сега има толкова много неопределеност в човешкото съзнание, толкова много неопределеност за тези нови времена, толкова много неопределеност за промените, че буквално е отворен портал, който позволи на потенциалната енергия да намери пътя в тази реалност.


С други думи, големия прозорец се отвори и на Земята нахлуха някои много тъмни енергии. Това беше потенциал внесе от хора, които се боят от промените...внесен от хора необичащи себе си...внесен от хора които изцяло се ненавиждат. Ох, съществуват много, много такива. Това, което те буквално направиха, заради вътрешното си усещане, заради неразбирането на собствената си тъмна страна, заради усещането, че те постоянно трябва да страдат, постоянно да се разкайват, защото чувстват във вътрешността си, че са грешници. Това, което привнасят–буря от тъмнина–интересно е как работят потенциалите, как работи енергията.


Готвим се да ви говорим за градивните елементи на енергията.


И така, това идва като бърз поток. То е зашеметяващо. Вие говорите за енергията, която се предава когато комети и астероиди минават близо да Земята, за енергията която получавате в тези свещени дни като Хармоничната Конвергенция. Те са нищожни в сравнение с прозореца който беше отворен от този страх, който настана на Земята в този момент.


О, вие го усетихте като свой собствен, но не е. Не го смятайте за свой. Вие сте двигатели на енергия. Нека това премине. Това вече не е ваше. Вие просто усещахте, това което внесохте другите хора. Сега, това което е интересно от нашата гледна точка е какво правят хората с това. Вие знаете, че това за едни може да е подарък, тъмен подарък но подарък. Бихте казали, че те играха с потенциалите и това, което привлякоха беше тъмен потенциал. Те мислят така за себе си и следователно го създават. Те го внасят.


Това е интересно. Ние внимателно наблюдавахме това събитие и как се изгражда динамиката на тази енергия. Това беше като печка, която става толкова гореща, че ще се взриви. И когато това стана, то разпарчетоса вратата и тази енергия дойде на Земята. И сега тя се рее наоколо. Някои я внасят в живота си. Сега на Земята има огромен потенциал от енергия, който липсваше преди седмица или месец. И той е тъмен...тъмен.


Това може да доведе до няколко много интересни неща в течение на следващите месеци. И какво трябва да направите с това, Шамбра? Нищо. Смях Нищо! Това е подарък и благословия. Вие си дадохте дара на яснотата. Ще ви хареса ли ако някой го вземе от вас? Те си дадоха подаръка на тъмнина и объркване и ненавист, отвращение и осъждане от Бог. Нищо, както виждате, нищо защото не сте длъжни да попадате в тази илюзия.


Наистина за вас Шамбра, това може да е огромно количество енергия, навлизаща за да ви служи. Не е нужно това да влиза в живота ви във вид на тъмна буря...както виждате. Можете да го внесете в живота си като енергия, като чиста енергия.


Ще ви говорим след малко за енергийните блокове, за яснотата, за яснотата, за практическото прилагане на всички тези неща в живота ви...нищо друго, Шамбра, Шоуд след Шоуд за освобождаването. Ако все още сте в стадий на пускане, пуснете го. (смях ) Вече няма нужда да освобождавате.


Някои от вас са увлечени в тази програма. Това е все едно да преследвате себе си по тесен коловоз. И когато го правите правите браздите на коловоза само още по–големи. И казвате: „ Трябва да продължавам да пускам. ” Не, можете да си кажете точно сега „ освобождаването приключи.” Все още виждате енергиите да преминават през вас. Ще продължавате да усещате нещата. Но не сте длъжни да ги задържате. Може да им позволите просто да протичат през вас, да се приплъзват покрай вас.


Помните ли в последния ни урок вие можеше да избирате между врата номер 1 и врата номер 3. Номер едно беше трудната. Врата номер 2 беше лесната. Вие може да изберете трудното ако искате, както направи голяма група от хора, да привнесе голямо количество тъмнина в тази реалност. Но на вас не ви трябва. Ние знаем, че вече не искате такова нещо.


Искаме да представим нашите гости днес, въпреки че напредваме добре в днешния урок. Но те–как да кажа–стояха в сянка, очаквайки да влязат, да изразят енергиите си. Те бяха тук по–рано, но дойдоха по друг начин, защото се готвим да ви покажем на практика как да вършите работата си, по приятен, лесен, изпълващ с наслада начин. О, представете си да бъдете ангел на Земята, способен да се наслаждава на всичко човешко, но и в състояние да се плъзга през него...каква идея само!


И така, ние внасяме енергията на скъпия учител, който работи с вас, който беше с вас в някои от най–трудните и предизвикателни времена, този когото наричаме Хосаф. Хосаф е прекрасен учител от Аления Съвет. Той е по–скоро–той не е нито мъжка, нито женска енергия. Хосаф дойде да работи с вас, когато започваме да изследваме градивните елементи на енергията. Ще направим обратно изграждане на енергията, за да ви помогнем да видите и усетите и да знаете ясно.


И така, Хосаф влиза в стаята. Той работи с много от вас, прекара времето си с вас докато преминавахте през някои трудности. Той самия се явява преобразовател на енергия. Работи заедно с Адамус.


И така, той влиза сега, за да ви помогне да започнете нещо ново. Той прилича на добър строеви сержант, не лош, а добър. Той идва, за да ви помогне. Той идва в особени моменти, когато има тенденция да се върнем към Старата програма, Старите начини, когато искате да се върнете към това, което сте правили вчера или преди 5 или 20 години. Естествено е да правите така. Има притегляне, което ви дърпа назад.


Но той е тук, за да ви покаже, че е време да тръгнете по друг път, съвършено нов начин за разбиране на живота. И така, Хосаф идва и ще бъде с вас. Той идва да работи тясно с вас, за да разберете как да преминете през мъглата, през дима и объркването на енергията.


Хосаф днес съпровожда енергията на вашия глас в Духа Метатрон. Ах, някои от вас усетиха енергията на Метатрон миналата седмица. И интересното е, че момента в който портала беше отворен в човешките съзнания, които не искат промяна, той също така привнесе и енергията на Метатрон по съвършено нов начин.


Метатрон ще бъде с вас всеки път. Метатрон с интензивната и чиста енергия ще бъде тук на срещата. Но интересното е, че Метатрон се качи на вълната от тъмна енергия, защото тя също така е илюзия. Заради интензивната енергия, прииждаща на Земята, бомбандираща Земята, енергията на Метатрон, гласа ви в Духа, успя да дойде. Така, че бихте могли да кажете, че винаги е имало съзнателно разделение между Метатрон, който е чистота на Духа...винаги е имало разделение между него и Земята. Понякога имаше проблеми с идването на Метатрон до тук.


И понякога, както много от вас са усещали, Метатрон имаше склонност да изгори платките ви. Да, някои от вас буквално работеха с енергиите на Метатрон и имаха такива опитности– как да кажа–повреда на компютъра, проблеми с интернета, изгорели крушки, без дори да ги докосвате, защото енергията на Метатрон трудно се вписва в човешката. Ах, интересното с цялата тази тъмна бурна енергия от миналата неделя, стана възможно да влезе повече от енергията на Метатрон. Виждате ли, всичко си има и обратната страна–друго изразяване. Не вярвайте на илюзии.


Сега, нека поговорим за...нека вдишаме дълбоко, ще говори Метатрон, да го внесем навътре...да. И сега вдишайте дълбоко и прояснете. О, да, сега се усеща по-различно, от първия път, в който Метатрон дойде, защото сега вие сте различни. Този първоначален поток на енергията на Метатрон, когато за първи път внасяхме тази същност в нашите ченалинги, беше замайващ за някои от вас. Някои от вас се разболяха за седмица след това.


И така влиза енергията на Метатрон. Хосаф се готви да работи с вас на нови нива.


И сега, нека поговорим за яснотата. Виждате ли, нищо не е такова, каквото изглежда. Стола, на който седите всъщност не е стол. Вие просто сте приели системата от вярвания и илюзията, че е стол. Вие сте приели стола на който седите, като изображение, като енергийна връзка, която също ви позволява да настаните там тялото си, което също е илюзия: това е енергийна връзка. И след това слагате тялото си на вашата връзка, на стола. (смях) Това е илюзия.


Сега, някои от вас се опитваха да прилагат сила чрез илюзията. Аз няколко пъти се смях, като гледах някои от вас как губят часове, в опити да победят материята. Но какво да се прави? Вие употребявахте сила върху материята. Фактически вие усилвате илюзията...виждате ли. Ние със Сен Жермен имаме няколко шеги по повод на вашите тъжни и безплодни опити да победите материята. Може би сме изгледали твърде много филми за фантастика и магии.


Има прост начин да го направите. Това означава да приемете и разберете истинската природа на енергията и нейните градежни елементи. Докато се прояснявате, докато се връщате към чистата енергия, фокусирайки се върху Новата Енергия, вие ще видите не изображение на стол, не илюзия за стол. Това ще стане стол от метал. Превръща се в суровите органични материали на стола. В това се превръща всеки, който седне на стола. Всичко това съществува. Въпреки, че не можете да го видите, то съществува.


В процеса на проясняване, ще разберете какво е илюзията. Ще видите или усетите, както искате го наречете. Ще усещате какво има на другите нива. И докато продължавате да се прояснявате, ще видите, че дори метала използван за направата на стола е излязъл от Земята и как Земята първоначално го е внесла и камъните и потенциалите и след това ги е проявила. И когато започнете да разбирате, как работят тези съграждащи елементи, вече няма да сте роб на илюзията, но ще станете майстор в новото творение.


И това е много просто. И бихме искали да озаглавим нашия Урок днес–простотата на Яснотата или Просто Яснота. Това е първото, което трябва да помните докато се прояснявате– всичко е просто и лесно. Спомнете си Врата Номер 2– Лесно.


И така, има тенденция да се опитате да направите всичко сложно и да се опитвате да си го изясните. Има тенденция да накарате ума да се опитва да разбере. И както знаете, това не работи. Вие просто ставате по– закостенели и по– заседнали в Старата Енергия.


И така, връщаме се към простотата. Всичко е просто. Яснотата се завръща обратно към първоначалните градежни елементи.


И така, нека направим малко обратна енергийна механика. Нека да дадем пример...с кубче шоколад. Вие усещате шоколада...дори, когато кажем думата „ шоколад” веднага се появява изображението му във вашето възприятие или виждате образа му или усещате вкуса му. Но съществува вградено изображение, символ на шоколада.


В шоколада има много ингредиенти...може би мляко...може би масло...може би първичните семена от които е направен. Всичко това създава шоколада. Вие не го виждат. Но всичко си е там. И е важно за разбирането. Разбийте го на прости частички. Вдишайте дълбоко...усетете..почувствайте шоколада. И сега прояснете. Върнете се към есенцията. Върнете се към ингредиентите, които съдържа. Върнете се към това как са били оформени и обединени заедно в производствения процес.


И така в началните елементи, всичко е дошло от Земята някак или чрез растение или чрез животно. И всеки елемент от растението или животното е преминал през процес, в който участва слънцето, въздуха, всички земни елементи. Но нека не зацикляме в тази наука. Това не е научна дискусия. Учението– е прекрасно, то изследва света на материалната реалност. Но не изучава първичните градежни елементи.


И така преди нещата да бъдат привнесени в тази реалност, преди да бъдат сформирани в материя, те съществуват на невидимата страна. Не искаме да казваме от другата страна на воала, няма да бъде точно. Но те съществуват в неутрално състояние, понякога непосредствено на база на вашата триизмерна реалност, понякога отвъд нея. Но съществуват в потенциал. И след това всички се привнасят навътре към проявлението.


И така, връщаме се към примера с шоколада и неговите съставки. Но сега нека отидем в дълбочина. Да, наистина, това са атоми, чуваме как някои казват– молекули. Всичко това са неща, от които е направен. Но отвъд това има цяла нова структура. Подобно на това, което е атомната структура във физическата вселена, така потенциалите имат енергийна структура.


Потенциалите...нека си го представим като мехурчета или балони. Всеки съществува отвъд пределите на физическата реалност, в очакване да бъде внесен навътре. Всеки се явява като отделно мехурче, представляващо различен потенциал. Както човек избира своя опит и избира да внесе неща в реалността си, буквално тези мехурчета с потенциали започват да се обединяват, точно както атомите във всички молекули го правят във вашата наука.


Тези малки балончета започват да се събират заедно. Формират големи балони от потенциали. Те в крайна сметка намират своя път през тънкия слой, който разделя това, което бихте нарекли физическа реалност от невидимото или етерната страна. Тези потенциали се събират заедно.

Те са привлечени към това, което избирате в живота си и започват да навлизат в него. Понякога ще се събират около вас, като потенциали, в очакване на изразяване. Понякога те започват да прииждат към земната реалност и започват да се превръщат във материя или възможности или концепции и след това намират пътя си към вас.


Но в дълбочината си те са били малки мехурчета от потенциали. Те са били енергия–и ние трябва да повторим това –те дори не са били енергия, а потенциали. И когато са били привлечени към вас се е активирала тяхната енергия. След това тази енергия е започнала да се проявява. Това, което е било просто потенциал в шоколада, след това е преминало през много интересна и освобождаваща поредица от движения, за да започне своя път към вас. Един вид, вие сте заявили шоколад и той е намерил своя път към вас.


Сега, това не е логика между другото. Това не е логика. Логиката съществува за вашите учени. Това отива отвъд пределите на това, което може да разбере съвременния ум. Това дори не е метафизика. Това е „ всепосочна (ненасочена) физика” ( omni – physics). И ако разгледате на обратно всичко във вашата реалност, ще започнете да виждате ясно какво е то...защо е илюзорно в живота ви...и да виждате предметите като илюзия...или мислите...или каквото и да е. Илюзията също така може да бъде демонтирана, преструктурирана по всякакъв начин по който си пожелаете.


И така, длъжни сме да кажем– да похвалим Калдре...усилено напредваме с Метатрон чрез всички Шамбра. И в известен смисъл, на повърхността тази информация изглежда сложна, но всъщност е много проста. О, вашия ум може да пожелае да обикаля в кръг в опит да я разбере.


Но това, което говорим е просто, защото докато се прояснявате ще започнете да виждате енергията точно каквато е. Ще видите, че дърветата са много повече от дърво, че храната е повече от храна.


Както сме ви казвали, можете да вземете произволен продукт...о, някои от вас се страхуват да ядат определени храни. Вземете го...прояснете енергията на този продукт. Върнете се към изначалното му състояние. Върнете се към това от къде е дошъл на Земята. То трябва да е произлязло от нещо на Земята, дори да е било преработено, дори да е препечено, дори да са му били добавени химикали.


Вие можете да отидете отвъд това. Можете да го проясните. О, не казваме, че трябва да ядете лоша храна. Но казваме, че ако това е всичко в чинията ви и се чудите дали да го ядете или не, прояснете енергията. Отидете отвъд илюзията, че това е нещо вредно или лошо за вашето тяло.


Знаем, че учените и лекарите ще изкарат всичките си данни за да ви докажат, че ще умрете ако ядете такъв вид храна. Но, Шамбра, това е логиката на Старата Енергия. Това е мисленето на Старата Енергия. И всъщност, ако повярвате, наистина ще умрете. И ще станете част от статистиката върху документите, доказващи, че мазните хамбургери са вредни за вас. Но вие можете да проясните това. Можете да проясните тази енергия в самото и ядро.


Можете да проясните отвъд пределите на месото. О, вие казвате: „ Това е животно. Аз ям животно.” Вие ядете потенциал...това е всичко. Да, може да отворите ресторант, който да се казва: „ Потенциалните бургели на Шамбра”. (смях) ...чиста енергия.


Виждате ли, всичко е илюзия. Можете да проясните всичко това сега. „ Как да го проясня?”, питате вие. Просто вдишайте. Вие избирате яснотата. Не прилагайте усилие към проясняването. Направете избор да проясните. Преминете точно през енергията.


Използвахме примера с хамбургера и шоколада. Но може да го приложите към всичко. Това се отнася и за отношенията ви с хората. Прояснете илюзията. Преминете точно през нея. Ще започнете да усещате аспектите от миналите животи на този човек. След това е много важно да отстраните логиката.


Ще започнете да усещате техните истории. Те ще започнат да се развиват. И вероятно ще видите техните физически промени, защото вие прояснявате, вие се завръщате към източника, ядрото на енергията. И по пътя обратно към сърцевината, започвате да виждате кое е създало външната илюзия.


Но позволете на това да премине. Не го филтрирайте през ума. Няма значение колко абсурдно или причудливо изглежда, нека се случва само по себе си. Може да стане така, че аспекти от живота на вашия партньор изведнъж изплуват на повърхността и започнат да разговарят с вас, да ви разказват нещо. Не задълбавайте в това. Просто му позволете да влезе, направете проясняване за себе си, за да видите сърцевината на енергията.


За тези, които работят с целителството, когато работите с прояснението, вдишайте дълбоко. Отидете в сърцевинната енергия. Отидете отвъд пределите на илюзията. О, те ще идват при вас и ще казват: „ Аз се разпадам. Имам всички тези проблеми. И ръцете и краката ме болят. И се побърквам. И съм беден. Не мога да си платя за консултацията при вас .” (смях )Прояснете...накарайте ги да си платят за консултацията. (смях) Те имат енергия. И това, че я предлагат ще ги балансира.


Но прояснете. Ще започнете да виждате, че те ви разказват голям история. О, някои от вас знаят това от работата си като лечители. Но прояснете. Това, което може да бъде лош гръб, не е лошо изобщо.


Това, което казваме в днешния Урок, е че ви молим да се върнете към сърцевинната енергия. Няма да попаднете там логически. Ще отидете там само с позволение към себе си, само с разбиране за градежните елементи на енергията.


Това започва като потенциал. Всичко...всичко започва като потенциал. След това потенциалите като мехурчета протичат във вашата реалност, защото ги викате. По такъв или друг начин, вие привличате потенциалите. Докато мехурите на потенциалите пресичат тънката линия, която разделя материалния от нематериалния свят, това започва да се променя, променя енергията си. Това може да се превърне в проста ефирна енергия, която можете да използвате в собствения си живот.


Но всичко започва като потенциал. Връщайте се към това. Връщайте се към ядрото.


За тези от вас, които се чудят какво да правят с работата си: „ Уважаеми Дух, какво да правя с работата си? Не ми е ясно”. Вдишайте. Върнете се към сърцевината. О, престанете да оценявате защо на работното ви място се прави това, което се прави.


Върнете се към ядрото. Върнете се към сърцевината на енергията си. Вие сте я привнесли със себе си по един или друг начин. И можете да се върнете към простото основно разбиране, защо това е тук. След това ще можете да определите дали трябва да го напуснете или не.


Духа не се безпокои. Вие си мислехте, че се безпокои. „ Духа би искал да съм тук.” Вие искахте да сте тук. Върнете се...прояснете...върнете се в тази енергия. Защо сте започнали този бизнес, който започнахте?


След това, длъжни сме да направим много важно забележка– това не е логическо упражнение. Това е „ всепосочна–физика.” това се връща към основната причина, основната енергия.


Сега, това, което ще започнете да виждате с яснотата, която ще започнете да придобивате, независимо дали касае вас или другите, докато се връщате към коренната енергия на нещата, ще започнете да виждате как енергията и потенциалите за заседнали на пътя. Оказали са се в капан. Вероятно ще започнете да виждате, как сте започнали бизнес преди 15 години и сега сте заседнали тук. Не знаете как да излезете от това.


Ако се проясните–не в ума, а в сърцето, ще започнете да стигате до разбирането, буквално ще виждате или ще усещате енергията по пътя. Докато правите обратната механика на разбора, ще започнете да виждате заседналите енергии. Те са като счупен автомобил на магистралата. Понякога водача на автомобила трябва предвидливо да се премести в локалното платно и да позволи на останалите автомобили да продължат движението си. Но понякога автомобила спира по средата на магистралата и блокира всичко. Сега, докато се прояснявате и се връщате към основните си енергии, ще започнете да виждате някои заседнали автомобили, някои заседнали енергии по пътя. Сложили сте ги там по някакви причини Можете да проясните.


Как ги прояснявам? Не със сила, защото, ако го направите те ще останат заседнали. Когато използвате сила към която и да било енергия, всичко което става е–да се потвърди енергията. Това придава значение на енергията. И ние не искаме това– вие не искате да си имате работа с тях или да придавате значение на Старите и небалансирани Енергии. Искате да ги пуснете. Когато ги пускате, това е като да махнете този стар счупен автомобил от средата на магистралата. Когато ги пускате, всичко може отново да потече. Ето какво правим тук.


Яснотата ще ви помогне да виждате нещата такива, каквито наистина са. Всичко около вас сега е илюзия. Както каза Сен Жермен, вие сте дълбоко хипнотизирани да вярвате, че стола е стол. И всичко около вас препотвърждава това, когато сядате и можете да го усетите и си казвате „ Ах, да това трябва да е стол.”


Ах, но започнете да прояснявате живота си. Използвайте това за всичко– за храната. Прояснявайте дърветата. Дърветата обичат да го правите, защото те обичат да бъдат видими не само като дърво. Ах, те са много повече от дърво, те са такава скъпоценна част от Гая. Когато видите дърво, прояснете. Не се фокусирайте да очаквате да видите още нещо. Просто прояснете, защото когато го правите енергийната същност може да дойде на фокус.


И така, не се опитвайте да го правите така: „ Дърво, готвя се да проясня и искам да видя енергията ти Гая.“ Сега вие форсирате. Просто прояснете и вижте какво ще стане. Гледайте и наблюдавайте. Усещайте нещата, които не сте усещали до преди, защото сте живели в кутията на илюзиите и в собствените си истории, във вашия живот. Ах, но ние сега се готвим да излезем от кутията. Готвим се да видим нещата такива, каквито са–потенциали привнесени за проявяване, енергия която винаги е била тук и ви е служила. Ние се готвим да изучим как да го правите лесно.


Сега, процеса на прояснение не се прилага само към физически обекти. Той може да се приложи към всичко– концепции, идеи. О, вие имате много идеи, дори чувства. Вашите чувства са като картини. Вие сте в кутия. Вашите чувства в известен смисъл са били създадени да имат определена енергийна динамика и атрибути към нея. Прояснете и позволете на енергията да придобие свободата си, позволете си да я преустроите по такъв начин, по който изберете.


Готвим се да ви помолим да разгледате основните събития в живота си през последните шест години–физически, емоционални, духовни. Пренесли сте всяко от тях със себе си. То е било потенциал, мехурче, прекрасен чист потенциал, който след това се е обединил с други мехурчета. Това е духовна енергия, която се е обединила с вас и след това се е групирала заедно и е открила път до реалността ви за да ви служи. Готвим се да ви помолим да обърнете внимание на това. Ще проясним къде е бил проблема или дисбаланса и ще се върмен към ядрото на енергията...прояснявайте.


Няколко забележки, когато призовавате яснотата: правете го просто, много просто. Помнете, че това не е логичен път. И ние знаем, какво безпокои някои от вас. Вие си мислите: „ но ние трябва да направим това логично.” Не, всъщност не...ние отиваме отвъд логиката. Логиката е много лепкава енергия. Логиката е много стара. Логиката, това е миналата седмица. (смях)


И така, целия процес на проясняване не е свързан с логиката. Вие не се готвите да търсите пътя назад логически. Вие просто прояснявате пътя, така че да можете да усетите сърцевината на енергията в каквото си пожелаете. Правете го просто. Ако сте се привързали към мозъка си, просто вдишайте дълбоко и си дайте позволение за проясняване.


Не го правите в опит да промените нещо. Когато прояснявате, особено когато имате работа с други хора–когато прояснявате, това е не защото се готвите да ги променяте. Фактически, ако наистина ги проясните, така силно ще ги почитате, че ще се просълзите. Ще ги почитате заради това, което са. Няма да се опитвате да променяте нищо в тях...само ако помолят, ако кажат че са готови, само ако дойдат при вас. И така, не става дума да се ходи и да се опитвате да променяте нещо. Прояснението ще ви позволи да видите нещата такива каквито са всъщност, вместо илюзиите в които сте повярвали.


Виждате ли, когато се учите да прояснявате, всъщност вие не се готвите да го правите, казва Метатрон. Вие не се готвите да пробвате. Вие не се готвите да форсирате прояснението. Вие просто се готвите да изберете прояснението. Готвите се да побутнете избора си и да позволите на нещата да станат по–ясни.


Сега, това е нещо което ще преживеете. С други думи, ние ви молим да се фокусирате върху това. Но фокусирането не значи да прилагате сила. Ние ви молим съзнателно да правите това всеки ден. Изберете някакъв момент от сутринта или вечерта за проясняване. От начало ще бъде трудно.


И това е момента, в който ви молим да внесете енергията на Хосаф. Внасяйки тази енергия, вие ще работите с прояснението.


Когато започнете проясняването от начало, ще е много объркано. Но скоро ще се включи. Скоро ще започнете да виждате как енергията се самоизгражда, как потенциалите излизат от нищото, превръщат се в енергия и след това се проявяват. Такъв прост принцип, толкова е прост. Докато се учите да го използвате в живота си–в проявлението и целителството и във всичко останало–вие ставате прости.


Сен Жермен неотдавна говори с нас за превръщането на камъните в злато. И някои от вас го пробваха. За това ние добре се посмяхме, защото се опитахте да форсирате, вие буквално се опитахте да пришпорите пътя си през трансмутацията. Това също е Старо. Става дума да прочистите пътя си. Виждате ли, в камъка има потенциал на злато. Вътре в камъка ги има всичките съставки на златото. То просто не е било приведено в проявление...виждате ли.


Но когато форсирахте...когато седяхте с тези камъни...хванахме някои от вас да го правят. (смях) Вие седнахте до тях, пуснахте драматична музика, запалихте свещи и започнахте да форсирате камъните. Това, което направихте е да направите камъните още повече камъни. (смях ) Камъните просто обичат когато вие признавате тяхната „ каменност.” И те станаха още по– каменни. Защо да се превръщат в злато, когато вие им давате цялата тази енергия на камъка?


Така, Шамбра ще бъде просто. Не форсирайте енергията. Не използвайте логика. Това е нелогичен път. Видяхме как някои от вас писаха списъци какво обичате и какво не обичате. Това е логическия начин да правите нещата. За проявлението...да, напишете си списъка, какво усещате когато проявявате. Но това може да бъде нелогично. Дайте си свободата на опита.


Това ще е напрегнат месец. Но напрежението не е задължително да бъде лошо. Напрежението може да бъде леко, вярвате или не. Заради енергията, която внесохте в човешкото съзнание– това, което смятате за тъмна енергия– заради нея месеца ще бъде напрегнат.


Не трябва да участвате в това. Не трябва да използвате енергията по този начин по който е била внесена от други– по трудния начин. Можете буквално да се возите на вълната на енергията, която идва сега. Можете да се возите на нея, както Метатрон я яхна преди няколко дни. Това е ваш избор.


Ако ви стане трудно и объркано, сега знаете какво да правите. Прояснявайте...вдишайте дълбоко ...призовете сърцевинната енергия, не илюзорната енергия. Ще започнете да виждате нещата, които действително съществуват. Това е изумително.


Изумително е че всички вие избрахте да останете тук, на земята. Уау! Ох,у това беше трудно. Всички вие имахте шанс да се върнете на нашата страна, но избрахте да останете на Земята. Избрахте да бъдете тук в това необикновено време на трансформации и промени и излизането от Старите коловози, Старите парадигми на човека, движещ се в новата концепция за красив човешки ангел, който просто играе на тази игрална площадка наречена Земя.


Ще бъде интересен месец, един от най–бързите периоди на напредък, от известните до момента. И помнете–вие не сте сами. Енергиите на Метатрон, на мен Тобиас, Хосаф и на всички останали са с вас.


Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова