MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 1: "Simplitatea Clarităţii" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 august 2005
www.crimsoncircle.com


Si asa este, dragi Shaumbra, ne adunam cu familia noastra, cu oamenii si ingerii, in acest spatiu sacru, pe care l-ati creat aici. Si, oh… ce diferenta exista acum, fata de ce a fost in 1999, cand ne-am intalnit prima oara, in mod oficial! Oh, atunci noi am stat impreuna, cate un grup mic odata, cel mult 30 de oameni, stand intr-un cort (tepee indian) pe munte, inecati de fum.

Dar, cat de potrivit era… fumul reprezenta o parte a procesului de purificare, o parte a procesului de eliberare! De asemeni, fumul are de-a face cu ceata, cu inabilitatea de a vedea clar. Si, cat de potrivit era, caci cei care stateau in cort, in dupa-amiaza de vara, pentru primul Shoud, urmau sa fie plini de fum, de fumul schimbarii, de fumul eliberarii.

Oh, ne reamintim de momentul in care am spus acelui grup, ca ghizii lor au plecat. Credem ca in cort a aparut si mai mult fum, in acel moment! Exista o mare ingrijorare si o mare anxietate! Cum sa vi se spuna ca ghizii vostri au plecat, cand voi va raportati la ghizii vostri, cand voi cheltuiati atat de multa energie cu ghizii vostri? Ei au fost cu voi de foarte mult timp, timp de vieti si vieti, pe Pamant. Aici am spus, ca este momentul ca ei sa plece.

Este asemanator situatiei, in care parintii vostrii va inlatura rotita ajutatoare de la bicicleta voastra. ”Dar cum voi supravietui?” “Cum voi reusi sa nu cad?” Shaumbra, rotita ajutatoare a fost inlaturata si noi am trecut prin atat de multe lucruri cu voi, in cei sase ani care au trecut! Acum, noi intram impreuna, in cel de-al saptelea an sacru!

In ultimii sase ani, voi ati trecut prin atata eliberare… oh, nivele dupa nivele. Am realizat Shoud dupa Shoud, despre eliberare. Am schimbat numele Shoud-urilor, le-am denumit altfel, dar le-ati putea numi pe toate “Eliberarea, A lasa sa plece”. Stim ca este dificil, deoarece energiile povestii voastre, va sunt atat de apropiate… construite in interior… o mare parte din cine sunteti… povesti ale acestei persoane pe care o aveti in aceasta viata, cu toate ranile sale si toate durerile sale… dar si cu toate bucuriile si toate momentele placute… cu toate momentele, oh, cu toate momentele pretioase pe care le-ati petrecut, pentru a ajunge sa va cunoasteti mai bine!
Asa cum am spus mereu, eliberarea din aceasta viata, a fost mult mai dificila, deoarece nu a fost legata numai de viata aceasta. Voi sunteti proiectati “in ascensiune” pentru toate vietile voastre, pentru toate povestile voastre diferite, pe care le-ati avut timp de secole, pe durata a sute si mii de ani.

Acum, nu sunteti acea persoana intreaga, ci o parte. Si, acele vieti trecute, au propriile lor rani. Ele au propriile incercari si dureri. Au dorinte proprii: de a-si pastra identitatea. Deci, timp de sase ani ati trecut si prin eliberarea lor.

Noi simtim energia voastra de astazi, energia celor care stau in camera si a celor care sunt acordati, de pe intreaga planeta. Si, este o asa de mare diferenta! Respirati adanc! Clarificati si simtiti diferenta din voi, cat de diferiti sunteti acum, fata de cum erati in 1999!
Oh, 1999 a fost un an pivotal, deoarece inca exista un potential coplesitor si exista teama ca Pamantul se va sfarsi, odata cu evenimentul mileniului, cu schimbarea – cum sa spun – in energia de pe Pamant, nu doar prin calendar, ci si in dinamica energetica. A existat potentialul din August 1999, prin care totul urma sa se prabuseasca!

Respirati adanc, clarificati si simtiti persoana care erati, cu toate poverile pe care le purtati… cu fricile pe care le aveati… cu nesiguranta… insa acum… acum exista o minunata energie cristalina in voi… energia-samanta Cristica, care cauta… care dorea sa se descopere… care dorea sa gaseasca rezolutie! Aceasta este o parte din voi… samanta Cristica dorind sa gaseasca rezolutie – care v-a determinat sa treceti prin unele dintre cele mai dificile momente, in acesti sase ani, prin eliberare si procesare, prin nesiguranta si indoieli, carora le-ati facut fata, in viata voastra. Aceasta v-a determinat sa continuati!

Aceasta samanta divina s-a alaturat cu alte seminte divine ale Shaumbrei, din intreaga lume. In sase ani voi ati preluat enegia Shaumbrei si ati transformat-o intr-o floare imbobocita. Insemna foarte putin atunci, cand am rostit cuvantul prima oara, intr-unul din primele channel-uri, atunci cand am spus “Voi sunteti Shaumbra. V-ati cunoscut in Templele din Tien. V-ati cunoscut in timpul lui Jeshua, in timpul lui Iisus pe Pamant”.

Voi reveniti acum, la a treia regrupare a Shaumbrei! Voi reveniti in acest moment. Insemna putin, cand auzeati cuvintul, dar el era un mecanism declansator. Intr-adevar, cand am rostit cuvantul “Shaumbra” el reprezenta un cuvant declansator, care v-a reamintit de ce erati aici. Va reamintea de aceasta familie, care exista in lumea intreaga. Va reamintea de samanta Crisitica. Va reamintea de timpurile noi, in care paseam.

Ati permis energiei Shaumbrei sa creasca. Aceasta a crescut in constiinta omenirii, in timp ce, in urma cu sase ani, insemna putin sau nimic. Exista in eter. Era un potential, ati putea spune. Insa ea reprezenta putin in constiinta curenta.

Astazi, Shaumbra este o parte din constiinta. Este – cum sa spun – una din multiplele camere ale constiintei… a invataturii superioare… a iluminarii… a eliberarii… a acceptarii… a incorporarii… si acum, a divinitatii ce umbla pe Pamant! Shaumbra inseamna ceva! Ea a iesit din potential si a intrat in realitate.

Si, stiti, acum si altii incep sa o acceseze. Ei nu au auzit niciodata cuvantul “Shaumbra”, insa ei ii acceseaza esenta energiei. Nu sunt familiarizati cu voi, cu Crimson Circle sau cu mine, Tobias. Insa ei o acceseaza. Ei sunt cei care se trezesc, care spun “Trebuie sa existe ceva mai mult in viata!. Trebuie sa fie mult mai expansiv si mai expresiv! Am obosit sa traiesc intr-o cutie si sunt pregatit sa inteleg!”
Oh, cand fac asta, cand isi deschid mintea si inimile, ei sunt atrasi de energia Shaumbrei. Si ea este atrasa spre ei. Ceea ce ati creat in acesti sase ani, se revarsa in vietile lor. Dificultatile prin care ati trecut si rezolutia pe care ati aflat-o pentru provocari, patrund acum in vietile lor, ca potentiale.

Uneori, voi nu intelegeti de ce va aflati aici pe Pamant. Nu intelegeti ce ar trebui sa faceti. Noi va spunem, “Voi deja faceti!” Procesarea prin care ati trecut, eliberarea pe care ati realizat-o, nu erau despre voi. Voi pretindeti ca este! Voi pretindeti… oh, voi faceti asta cu multa pasiune si multa profunzime! Dar, nu este vorba despre voi! Voi ati facut asta pentru altii… pentru altii… da, o parte din trecutul vostru, o parte din vietilor voastre trecute. Insa, voi ati facut asta pentru ceilalti oameni!

“Shaumbra” inseamna ceva de partea noastra de voal, in taramurile astrale, in coridoarele angelice. Oh, avea o semnificatie cand am fost impreuna prima oara, in timpul Atlantis-ului. Dar acum, ea semnifica ceva, cu totul diferit!

Cand reveniti de partea noastra de voal – si noi nu va invitam curand, vedeti, - cand reveniti exista – cum sa spun si vorbim metaforic – exista o casa a Shaumbrei aici! Exista o casa a Shaumbrei! Nu vorbim, in mod necesar, de o casa fizica. Ci, este ca un consiliu. Este si un loc. Voi puteti percepe asta, daca alegeti, ca fiind o casa mare, un castel mare, o casa pe care ati construit-o prin munca, pe care ati indeplinit-o pe Pamant. Casa este impodobita in culorile crimson si auriu. O recunoasteti imediat, atunci cand reveniti aici, deoarece energia voastra reprezinta o parte din ea.

Toti cei care ati ales sa fiti o parte din energia Shaumbrei pe Pamant, aflati ca aceasta este foarte recunoscuta, cand reveniti de partea noastra. Ei sunt impodobiti cu culorile crimson si auriu si sunt recunoscuti imediat, nu doar de cei din Consiliul Crimson, ci si de cei din celelalte consilii si din toate celelalte case celeste. Shaumbra a ajuns sa insemne ceva in ceruri, datorita muncii facute de voi!

Vrem sa va reamintiti in urmatoarea situatie, in care veti ajunge jos si veti spune, “Nu sunt sigur de ce sunt pe Pamant acum. Nu sunt sigur de ceea ce fac.”, sa va reamintiti, ca ceea ce faceti nu trebuie sa fie crearea unei slujbe placute pentru voi. Nu trebuie sa iesiti si sa ii ajutati fizic, pe altii. Nu trebuie sa fie inventarea unui lucru nou. Ceea ce faceti, cu adevarat – adevarata voastra munca, munca din inima – este cea a transformarii, este cea a schimbarii energiei si a miscarii energiei!

Oh, Shaumbra, de aceea noi, chiar cei dintre noi care suntem ingeri, ne umflam de lacrimi/plans, cand vedem ce faceti. Si, in special pe mine, Tobias, ma necajeste cand sunteti atat de aspri cu voi, gandind ca trebuie sa faceti mai mult sau cand va simtiti pierduti, deoarece eu pot sa va privesc si pot vedea clar, adevarata munca pe care o realizati! Poate ca nu obtineti o plata fizica pentru aceasta, insa exista energia care se reintoarce intotdeauna, pentru ceea ce faceti!

In noaptea aceasta, cand mergeti la culcare, cand va asezati capul pe perna, as dori sa luati un moment, in care sa va multumiti, asa cum am spus in Shoud-urile anterioare. Multumiti-va pentru ceea ce faceti! Pasiti inapoi! Vedeti cu adevarat, in mod clar, de ce sunteti acum, aici pe Pamant!

Scoala incepe! Este luna august. Este momentul pentru noua noastra serie. Este momentul, nu doar pentru un nou nume al seriei, ci a unei abordari total noi! In timp ce vorbeam, incercand de fapt sa va mesmerizez/hipnotizez pe unii dintre voi, pentru un motiv pe care v-il voi explica mai tarziu – in timp ce vorbeam aici, poate ca ati simtit o diferenta in energie. Poate ca ati incercat sa va conectati cu mine, pe calea veche si ati aflat ca nu mai functioneaza. Puteati auzi vorbele mele. Cumva simteati energia mea, insa acest sentiment nu provenea din acelasi loc.

Unii dintre voi incercati sa scanati, sa simtiti cine a venit astazi, ce oaspeti, ce ingeri urmau sa vina in camera. Si, ati avut dificultati. Nu erau aici. Se simtea un gol. Ah, trebuia… trebuia… vedeti! Cand va veti schimba vibratia, cand va veti muta inainte, in propria iluminare, veti afla afla ca totul este mai pur si mai subtil/usor.

Vedeti, uneori cand scanati, voi incercati sa simtiti energiile exterioare si uneori asociati densitatea energiei cu realitatea invizibila… vedeti! Cu alte cuvinte, cand simtiti ceva foarte dens si compact, de partea noastra, voi simtiti ca trebuie sa fie acolo. Este mult mai real. Dar, cand scanati si cand se simte pur, gol, voi credeti ca poate nu faceti ceva corect. Ah… este momentul sa schimbati si aceasta gandire!
Venim in acest spatiu si aducem acum o energie pura/clara. Aceasta nu este nici macar la nivel vibrational! Am dori sa treceti dincolo, de a vorbi despre lucruri in termenii vibratiei, care este un concept al Energiei Vechi!

Vedeti, cand scanati acum… si voi puteti sa scanati in unele dintre dimensiunile ce va inconjoara, ceea ce voi in mod normal le numiti 4D sau 5D, voi le puteti scana – scanare inseamna a simti, de fapt. Si daca nu stiti cum sa simtiti, respirati si simtiti! Voi simtiti energii tot timpul.

Daca voi scanati in unele dintre multiplele dimensiuni atasate Pamantului, veti simti o densitate, o consistenta, o vibratie, deoarece acestea functioneaza la nivelul realitatii vibrationale. In Energia Noua, in energia in care deja ati intrat – si acum incepeti sa experimentati cum ati ajuns acolo – este o energie pura/clara. Nu utilizeaza vibratia. Aceasta foloseste expresia/exprimarea pura. Nu utilizeaza forta, asa cum am mentionat recent. Ea utilizeaza expansiunea si expresia. Nu trebuie sa se autoproiecteze si nu trebuie sa se sustina. Ea, in mod simplu, este.

Cand scanati camera, incercand sa simtiti energia si poate ca erati putin perplexi, privind unde este aceasta, era asa deoarece noi putem veni acum, la un nivel diferit. Putem fi cu voi, intr-un mod mai clar/pur. Si, la inceput se simte gol. Ah, dar vom lucra cu voi prin aceasta serie, prin Shoud-ul de azi, pentru a vedea ce se afla in claritate, cum sa vedeti dincolo de vibratie, cum sa vedeti in expresie/exprimare.

Am spus in ultimul Shoud din Seria Incorporarii, ca unul dintre concepte, care va deveni foarte important, pentru a intelege in aceasta serie noua si in Energia Noua, il reprezinta faptul sa Dumnezeu nu este putere! As dori sa vorbesc despre asta, pentru un timp. Am dori ca sa il punem in circulatie, cu adevarat, cu voi.

Vedeti, mintea a fost conditionata si programata. Intr-un sens, a fost hipnotizata sa se creada ca Dumnezeu este putere. Voi credeti ca Dumnezeu ar trebui sa fie capabil sa faca orice – sa aiba putere sa determine o furtuna cu fulgere, sa desfaca apele, poate – sa faca toate aceste lucruri, caci Dumnezeu este putere.

Asa cum am spus in ultimul Shoud, inca exista acest concept in constiinta… este inca foarte blocat in constiinta, faptul ca Dumnezeu este putere… si ca puterea lui Dumnezeu poate fi iubire… sau poate fi pedeapsa, judecata… ca Dumnezeu da si ca Dumnezeu ia! Sa trecem dincolo de acest concept! Sa facem ca acest grup de ingeri oameni, de pe Pamant, din acest moment, sa fie primul grup, care sa planteze o noua samanta, in Vechea constiinta. Sa eliberam conceptul ca Dumnezeu este putere! Si, respirati in exprimarea pura a Spiritului! Respirati in exprimarea pura a Spiritului!

Cand incepeti sa intelegeti ca Dumnezeu nu este putere… atunci Dumnezeu nu da si nu ia! Dumnezeu, in mod simplu, este! Dumnezeu nu este o fiinta individuala, ci se afla in toate lucrurile. Spiritul nu are agenda, nu are rezultate de dorit. El simplu este. Ati putea spune ca Dumnezeu este – ca Spiritul este – exprimarea voastra, experienta voastra!

Sa fim primii de aici, care plaseaza in constiinta, faptul ca Spiritul reprezinta, in mod simplu, exprimare. Si, exprimarea in Energia Noua nu necesita forta sau putere, in spatele sau. In aceasta serie noua in care ne aflam – pe care o numim “Seria Claritatii” – este foarte important sa intelegeti ca forta, puterea, dualitatea, nu mai sunt necesare! Oh, da, vom vorbi despre asta, intr-o clipa – voi inca functionati intr-o lume inconjurata de acestea.

Insa, in propria voastra viata, in propriile voastre creatii, nu exista necesitatea fortei. Acum, poate parea ciudat la inceput, deoarece voi sunteti atat de obisnuiti cu conceptul, ca daca vreti sa creati ceva, trebuie sa angrenati masinaria voastra interioara, fie ca este mintea sau natura voastra creativa, fie corpul vostru. Pentru a crea si a fi expresivi, trebuie sa aplicati o forta asupra acestora.

Ar parea foarte neobisnuit, sa nu aplicati nici o forta! Nu exista nici yin, nici yang. Nu exista nici pozitiv, nici negativ. Exista un principu uimitor si simplu. Dar, poate ca va va lua putin timp, sa ajungeti sa utilizati acest mod nou de a trai si a simti! Veti afla ca este atat de simplu si usor! Aproape ca este – cum sa spun - este uimitor, cat de simplu este!

Dar, programarea, conditionarea si structura constiintei umane, va determina ca sa folositi forta. Ca trebuie sa presati. Deci, sa lasam deoparte acestea si sa patrundem intr-un mod nou de existenta!

Unii dintre voi ati inteles asta si ganditi, “Ce trebuie sa fac? Cum sa-mi organizez gandurile? Pe ce trebuie sa ma focalizez? Pe ce trebuie sa ma concentrez? Cum trebuie sa ma plasez intr-un tipar/cutie pentru a fi capabil sa accept asta? Ce trebuie sa fac?” Nimic… nimic, de loc!

In mod simplu, respirati in aceasta(noua existenta), acceptati-o si intelegeti – daca mintea voastra are nevoie sa cugete la ceva – intelegeti ca este un… mod mult mai natural de a trai, este calea naturala a Spiritului! A fost chiar nefiresc – foarte, foarte de timpuriu, la formarea ingerilor – a fost chiar nenatural sa se schimbe, sa trebuiasca sa aplice forta in ceea ce era natura voastra creativa, creativitatea voastra. Metoda naturala este fara forta… fara forta, de loc!

Asa ca, Shaumbra, ne aflam acum in Seria Claritatii, cu intelegerea ca Dumnezeu nu este o forta. Voi nu sunteti o forta. Veti incepe sa invatati ca nu trebuie sa aplicati forta, asupra problemelor. Veti invata ca nu trebuie sa aplicati forta asupra lucrurilor, precum abundenta si cu siguranta, nu asupra vindecarii voastre!

Am vorbit despre unele lucruri ca “rugaciunea tacuta” sau “spatiul sigur/in siguranta de vindecare”. In mod simplu, nu va mai exista forta. Rugaciunea tacuta nu este o rugaciune. Este acceptarea ca totul deja exista, doar asteptand ca voi sa il invitati in realitatea voastra. Rugaciunea este o fortare, in cea mai mare parte. Rugaciunea este fortare.

Nu, noi nu vorbim despre discutiile si dialogurile pe care el aveti cu Spiritul. Insa eu, Tobias, voi spune o vorba despre asta. Mare parte din dialogul vostru cu Spiritul… majoritatea dintre voi erati atat de separati. Exista o separare intre voi si Spirit, datorita conceptului pe care il aveati despre Spirit, ca Spiritul era acea fiinta mareata, aflata departe, foarte departe, uneori acordandu-va favoruri si alteori era prea ocupat, pentru a va recunoaste. Sa trecem peste acestea, de asemeni!

Spiritul este exprimare! Este o energia de viata, insa nu forta energiei de viata. Voi sunteti Spirit… voi sunteti Spirit! Acele conversatii pe care le-ati avut, erau cu voi-insiva, intotdeauna, vedeti! Oh, era indiciul separariii pe care il aveati, intre sinele uman si sinele spirit.
Asa ca, Shaumbra, sa respiram adanc si sa clarificam/purificam! Sa respiram! Clarificarea/purificarea inseamna permiterea claritatii in viata voastra, permitandu-va sa vedeti lucrurile cum sunt, cu adevarat, in locul iluziei ce pretind ele ca sunt…. este cu mult mai usor sa lucrezi cu orice!

Noi vom reveni la aceasta, adesea. Vom insista asupra acestui lucru. Dumnezeu nu este putere. El este o exprimare. Spiritul este exprimarea vietii – nu doar a vietii de aici de pe Pamant – ci a vietii, a abilitatii de exprimare, a abilitatii de a crea prin spiritual vostru. Este atat de simplu! Este atat de simplu! Acum, voi sunteti inconjurati de o lume, care va spune altceva. Si, ea incearca asta, zilnic.

Ati ales acest moment unic de a reveni pe Pamant, de a fi incarnati in aceste corpuri. Este un moment in care dualitatea pe Pamant este foarte dura… vedeti. Dar, ea trece prin schimbari imense. Oh, v-ati ales un moment pentru a fi pe Pamant, cand exista turbulenta, cand aceasta se desfasoara foarte rapid, cand este foarte confuz. Dar, de cealalta parte de voal, exista o incredibila frumusete si o incredibila curgere!

Ati ales un moment, in care lucrurile sunt in tranzitie. Chiar acum, Pamantul se afla intr-o tranzitie deosebita. Oamenii se afla intr-o tranzitie extraordinara. Si ati putea spune, ca s-a pus o intrebare constiintei umanitatii, cea care vi s-a pus si voua, cu mult timp in urma, o intrebare care vi s-a pus in vietile anterioare. Omenilor, in cea mai mare parte li se pune intrebarea: “Sunteti pregatiti sa imbratisati o cale noua? Sunteti preagtiti sa coboriti din carusel? Sunteti preagtiti sa eliberati orice credinta pe care o aveti, fiecare cutie in care va aflati, pentru a fi cine sunteti, cu adevarat?”

Vi s-a pus aceasta intrebare, majoritatii dintre voi, cu mult inainte de viata lui Iisus.Vi s-a pus intrebarea mereu, de-a lungul caii. Si, cu siguranta ati spus “da”. De aceea va aflati aici! Acum li s-a pus intrebarea majoritatii oamenilor.

Ce se intampla? Reamintiti-va propriile experiente si vietile trecute! Ce s-a intamplat cand vi s-a pus aceasta intrebare: “Sunteti pregatiti pentru schimbare?” O parte din voi a spus “da” si o parte din voi s-a incapatanat si a spus “nu”. Ah, frica a iesit la suprafata. Noi stim ca unii dintre voi puteti simtiti amintiri din vietile trecute, cand vi s-a pus intrebarea aceasta “Sunteti pregatiti pentru schimbare?” Exista uneori sentimentul sau perceptia ca sunteti pacaliti, perceptia ca poate ar trebui sa va intoarcetii inapoi la caile vechi, poate ca ati mers prea departe… ah, da, reamintirea Zidului de Foc… parasirea taramului de Acasa!

Omenirea trece prin asta, acum. Oamenilor li s-a pus intrebarea, “Sunteti pregatiti pentru schimbare?” In timp ce Pamantul Nou este construit acum – un loc nou, imens, care nu este de natura fizica, acesta exercita acum o mai mare presiune, asupra acestor oameni!
“Sunteti pregatiti pentru schimbare?” Presiunea creste! Aceasta presiune determina o mai mare diversitate, o mai mare diviziune intre oameni. Veti observa asta si o veti vedea pe durata urmatorilor ani… oamenii cinstiti devin mai cinstiti… cei confuzi devin mai confuzi… cautand in intuneric, vor gasi locuri mai intunecate. Aceasta este natura schimbarii. Este natura patrunderii intr-o noua etapa.

Este interesant faptul, ca ati trecut prin acest proces! Ati trecut prin propriul intuneric intunecat. Ati trecut prin propria voastra dreptate. Ati trecut prin propriile santuri, doar ca sa iesiti de cealata parte, cu o noua intelegere a cine sunteti, de ce va aflati aici si a binecuvantarii de a fi pe Pamant!

Dar, voi traiti, intr-un sens, in ambele lumi, in acelasi timp. Voi traiti in lumea Veche, insa deja incepeti sa experimentati pe cea Noua. Este o chestiune foarte dificila, dar poate fi si foarte placuta. Puteti ajunge in punctul, in care sa va simtiti ca un magician, deoarece veti descoperi cum sa aduceti potentiale in viata voastra, sa le convertiti in energie si apoi in realitae; si este foarte usor, in timp ce ceilalti inca se vor lupta, inca vor trece prin calea foarte Veche, laborioasa, dualistica, de a realiza lucrurile. Asa ca, Shaumbra, voi traiti vremuri dificile, provocatoare!

Stim, ca unii dintre voi in ultima saptamana ati experimentat – cum sa spun – o mare stare de anxietate. Aceasta a durat in jur de 3 zile si jumatate pe Pamant, incepand odata cu saptamana si a culminat cu ziua de joi, in relatie cu timpul specific al zonei. A fost o importanta – cum sa spun – o importanta patrundere a energiei fricii si din ceea ce unii dintre voi ati putea numi, energie negativa sau cunfuzionala, care si-a gasit calea ei inspre constiinta Pamantului.

Unii dintre voi ati simtit ca si cum v-ar apartine. Si v-ati intrebat ce-ati gresit. V-ati intrebat de ce simtiti, ceea ce simtiti. Acum, vedeti, voi ati luat acest lucru personal. Noi v-am spus mereu si mereu – nu este vorba despre voi! Voi spuneti ca nu simtiti, insa anxietatea inca va strabate. Poate ca ati gandit, ca ati iesit din nou din echilibru… ceea ce este probabil un lucru bun.(unii rad)

Dar, Shaumbra, in saptamana trecuta, un imens potential a sosit pe Pamant! Acesta nu a fost adus aici de extraterestri. Nu a fost adus de forte sinistre, intunecate din taramul angelic. A fost adus aici de oameni. Vedeti, exista o mare nesiguranta acum in constiinta umana, o mare nesiguranta privitor la aceste timpuri noi, o mare nesiguranta privitor la schimbare, care de fapt, a deschis un portal, care a permis ca o energie potentiala, sa-si croiasca drum in aceasta realitate.

Cu alte cuvinte, o imensa fereastra s-a deschis si prin ea s-au revarsat pe Pamant energii foarte intunecate. A fost un potential, care a fost adus de oamenii ce se tem de schimbarea din ei… a fost adus de oamenii care se detesta… a fost adus de oamenii care se urasc, cu adevarat. Oh, si exista multi, multi din acestia! Ceea ce au facut este, pur si simplu, din cauza sentimentelor interioare privitoare la ei-insisi…. ei nu isi inteleg partea lor intunecata… a fost adusa, deoarece ei simt ca trebuie sa sufere continuu, ca trebuie sa regrete continuu, deoarece ei simt in inima lor ca sunt pacatosi, cu toate ca ei sunt primii care ii numesc pe ceilalti pacatosi… ce atrag ei datorita propriului intuneric? Ceea ce aduc este – o furtuna de intuneric… este interesant cum lucreaza potentialele, cum lucreaza energia!

Vom vorbi despre acest lucru, peste un moment, vom vorbi despre pietrele de temelie ale energiei.

Furtuna a venit in viteza! Oh, a fost coplesitor! Voi vorbiti despre energia ce a fost furnizata, atunci cand cometele si asteroizii au trecut prin preajma, despre energia care a fost eliberata in zilele sacre, cum ar fi Concordanta sau Convergenta Armonica. Acelea sunt mici in comparatie cu aceasta ferestra, care a fost deschisa de acea frica, ce s-a amplificat in present, pe Pamant.

Oh, voi ati perceput-o ca fiind proprie, dar nu va apartine. Nu o luati ca fiind a voastra! Voi sunteti Miscatori de Energie! Eliberati-o! Eliberati-o! Nu a fost a voastra. Voi doar ati simtit, ceea ce au adus ceilalti oameni.

Acum, ceea ce este important, din punctul nostru de vedere, este ce fac oamenii cu aceasta acum! Stiti, voi puteti spune, intr-un mod interesant, ca si-au oferit un dar, desi un dar intunecat, insa un dar! Puteti spune ca s-au jucat cu potentialele si ce au atras cel mai mult, a fost potentialul intunecat. Ei simt in acest fel, in ce ii priveste si astfel ei l-au creat. Ei l-au adus aici.

Acum, este interesant: am privit cu grija, cum s-a petrecut acest eveniment, cum s-a structurat dinamica acestei energii. A fost – cum sa spun – ca un furnal care a devenit atat de fierbinte, incat urma sa explodeze. Cand a explodat, a deschis usa si toate aceste energii au venit pe Pamant. Ele plutesc in jur acum. Unii le-au adus in viata lor. Exista un imens potential, care se afla aici pe Pamant, acum, ce nu a existat cu o saptamana in urma sau cu o luna in urma. Si, acesta este intunecat… este intunecat!

Acesta poate duce la unele lucruri foarte interesante, in urmatoarele cateva luni. Shaumbra, ce ar trebuie sa faceti cu acesta? Nimic (unii rad)… nimic! Este un dar si o binecuvantare! Voi v-ati oferit darul claritatii. V-ar fi placut daca cineva ar fi vrut sa v-il ia? Ei si-au oferit darul intunericului, confuziei, urii, parerii de rau, judecatii din partea lui Dumnezeu. Ei si-au oferit darul iadului, adus pe Pamant. Nimic nu trebuie sa faceti… vedeti… nimic, deoarece voi nu trebuie sa intrati in acea iluzie, de loc!

De fapt, pentru voi, Shaumbra, acesta poate fi o imensa cantitate de energie, care vine sa va serveasca. Nu trebuie sa vina in viata voastra deghizata in furtuna intunecata… vedeti! Voi o puteti aduce in viata voastra, ca energie, ca energie pura!

Vom vorbi intr-o clipa, despre pietrele de temelie ale energiei, despre claritate, despre aplicatii practice ale tuturor acestor lucruri, in viata voastra… nu doar discutii despre ele… nu doar Shoud dupa Shoud, dupa Shoud, despre eliberare. Daca inca va aflati in stadiul de eliberare, lasati-l sa plece! (audienta rade) Nu mai trebuie sa eliberati nicicand!

Unii dintre voi v-ati prins in acel sant. Este ca si cum v-ati fugari inspre acel sant. Cand o faceti, voi sapati culuoarul santului mai mare si mai mare. Si voi spuneti, “Trebuie sa continui sa eliberez, trebuie sa continui sa eliberez!” Nu, va puteti spune acum, “Eliberarea este realizata, eliberarea este realizata” Vedeti, energiile inca vor curge prin voi. Inca veti simti lucrurile. Dar, nu trebuie sa ramaneti in ele. Le puteti lasa sa curga prin voi atat de usor, sa lunece prin voi!

Reamintiti-va, in ultimul Shoud, puteati alege sa fiti in spatele Usii Numarul 1 sau Numarul 2. Prin usa Numarul 1, era dificil. Prin Usa Numarul 2, era usor. Puteti alege dificultatea, daca doriti, asemanator cu majoritatea oamenilor, care in aceasta ultima saptamana au les sa aduca un imens intuneric in realitatea lor. Dar, voi nu trebuie sa faceti asa. Si, noi stim ca voi nu mai vreti asta, niciodata!

Am dori sa introducem invitatii nostrii de astazi, chiar daca ne simtitim bine in acest Shoud. Dar, ei au – cum sa spun – au stat in fundal, asteptand sa intre, asteptand sa-si arate energiile. Au fost inainte aici, insa acum vin intr-un mod diferit, deoarece vom patrunde in aplicatii practice ale muncii pe care o desfasuram, aplicatii practice pline de bucurie, usoare si implinitoare. Oh, imaginati-va sa fiti un inger pe Pamant, capabil sa va bucurati de toate lucrurile fiintei umane, insa si fiind capabil sa alunecati printre acestea… oh, ce concept!

Aducem energia unui invatator drag, a unui prieten drag, care a lucrat cu voi, in momentele cele mai dificile si mai provocatoare, cel pe care noi il numim Hossaf ( se pronunta Ho-Soff) – nu Hose-off, ci Hossaf! (unii rad). Hossaf este un invatator minunat din consiliul Crimson. El… ea mai degraba… nu este nici energie de barbat, nici energie de femeie. Hossaf vine sa lucreze cu voi acum, in timp ce incepem sa exploram pietrele de temelie ale energiei. Vom desfasura un fel de – cum sa spun – o tehnologie de inversare a energiei, pentru a va ajuta sa intelegeti, pentru ava ajuta sa vedeti, sa simtiti si sa cunoasteti mai clar!

Hossaf soseste in camera! El a lucrat cu multi dintre voi, a petrecut timp cu voi, cand ati trecut prin unele dintre dificultati. Prin el-insusi, este o un transmutator de energie, lucreaza indeaproape cu energia lui Adamus, St. Germain.

El vine acum aici, deoarece vom incepe ceva nou. El este – cum sa spun – asemanator unui sergent de instructie, nu unul rau, ci unul bun. El vine sa va ajute! El soseste in special, in momentul in care apare o tentinta de a reveni la programarea Veche si la caile Vechi, cand doriti sa reveniti la modul in care ati rezolvat ceva ieri sau cu cinci ani in urma sau cu 20 de ani in urma. Este atat de usor si de natural sa faceti asta! Este asemanator unei atractii, care va duce inapoi!

Dar, el se afla aici ca sa va indice, ca este momentul sa va transformati modul de intelegere al vietii, intr-un mod nou, total diferit. Hossaf va veni si va fi cu voi… daca nu il veti chema “hose-off”.(rasete) Va lucra strans cu voi, pentru a intelege cum sa va croiti drum prin intuneric, prin fum si prin confuzia energetica.

Astazi, se afla aici energia vocii voastre in Spirit, Metatron, insotind energia lui Hossaf. Ah, unii dintre voi ati simtit energia lui Metatron, in aceasta ultima saptamana. Si el a fost present, intr-un fel interesant, cand a fost deschis portalul, de catre cei din constiinta umana, care nu vor sa se schimbe; de asemeni, este interesant ca au adus energia lui Metatron, intr-un mod total nou!

Acum, Metatron urma sa fie aici, oricum! Metraton cu energia sa intensa, cu energia sa pura/clara, urma sa fie aici, la aceasta intalnire! A fost interesant ca Metatron a calatorit pe aceasta unda de energie foarte intunecata, deoarece aceasta este o iluzie. Datorita intensitatii energiei ce vine pe pamant, care bombardeaza Pamantul intr-una, aceasta energia a lui Metatron, vocea Spiritului si vocea voastra in Spirit, a fost capabila sa vina calare. Intr-un sens, puteti spune, ca a existat intotdeauna o separare constienta intre Metatron, care este puritatea Spiritului… a existat mereu o separare intre el si Pamant. A fost uneori – cum sa spun – putin provocator, sa patrunda energia lui Metatron aici.

Si uneori, asa cum multi ati experimentat, Metatron avea tendinta sa arda circuritele. Da, unii dintre voi ati lucrat cu energiile lui Metatron si ati aflat experienta - cum sa spun – de a se intrerupe computerele, de a avea probleme cu Internet-ul, de a exploda becurile, cand nici nu le atingeati, deoarece era dificil ca energia Metatronica sa fuzioneze cu energia umana. Ah, insa este interesant faptul, ca toata aceasta furtuna de energie intunecata, care a venit in ultima saptamana, a facut sa fie disponibila mai multa energie Metatronica! Vedeti, orice are partea sa, ca sora. Totul are - cum sa spun –cealalta expresie/exprimare. Vedeti… nu va incredeti in iluzie!

Acum, sa discutam despre… oh, sa respiram adanc, spune Metatron, sa il aducem aici… si sa o aducem in fiinta voastra, oh, da! Respirati din nou si clarificati! Oh, da, se simte diferit decat prima oara cand a venit Metatron, deoarece voi sunteti diferiti. Acel iures initial al energiei lui Metatron, cand am adus prima oara aceasta fiinta in channel-urile noastre, a fost coplesitor pentru unii dintre voi. Unii dintre voi v-ati imbolnavit timp de saptamani… uimitor… uimitor cata purificare s-a realizat atunci, cand erati bolnavi, in acele saptamani!

Deci, energia lui Metatron intra inauntru. Hossaf este pregatit sa lucreze cu voi, la nivele noi.

Acum, sa vorbim despre claritate! Sa vorbim despre claritate! Vedeti, nimic nu este cum pare sa fie! Scaunul in care stati, nu este de loc un scaun. Voi doar ati acceptat sistemul de credinta si iluzia ca este un scaun. Ati acceptat scaunul pe care stati ca pe o imagine/simbol, ca un snop/legatura de energie, care va permite sa va asezati corpul vostru, care este si el o iluzie; este un snop de energie. Si apoi, va puteti aseza snopul vostru pe scaun. (unii rad). Totul este o iluzie.

Unii dintre voi ati incercat sa va imputerniciti calea prin iluzie. Am ras putin, privind pe unii dintre voi petrecand ore nenumarate, incercand sa stapaniti materia… vedeti. Insa, ce ati realizat? Ati folosit forta asupra materiei. Ati intensificat de fapt, iluzia… vedeti. Am chicotit cu St. Germain, privitor la eforturile voastre impovarate si fara rezultat, de a invinge materia. Poate ca, ati vizionat prea multe filme SF sau magice.

Exista o cale usoara de a face asta. Aceasta consta in a intelege si a accepta adevarata natura a energiei si pietrele ei de temelie. Cand purificati/clarificati, cand reveniti la energia pura, la focalizarea pe Energia Noua, veti privi scaunul nu doar ca o imagine de scaun, nu doar iluzia de scaun. Acesta va deveni metalul scaunului. El va deveni modul in care a fost structurat in scaun, din materialele sale organice. El va deveni oricine care a stat pe scaun. Toate acestea exista. Chiar daca nu le vedeti ele exista!

Cand purificati/clarificati, vedeti dincolo de iluzie! Veti vedea sau veti simti, orice veti dori sa chemati! Veti percepe ceea ce exista, in celelalte nivele. In timp ce veti continua sa clarificati, veti vedea cum a venit pe Pamant chiar metalul, care alcatuia scaunul si cum Pamantul a adus initial acel metal sau pietrele sau elementele potentialului, apoi cum le-a adus in manifestare. Cand veti incepe sa intelegeti cum functioneaza acele pietre de temelie, nu veti mai fi sclavul iluziei, ci veti fi un maestru al noii creatii.

Acest lucru este chiar simplu. Acesta este titlul pe care dorim sa-l dam Shoud-ului de azi – Simplitatea Claritatii sau Claritatea Simpla.

Acesta este primul lucru de remintit, atunci cand clarificati – ca totul este simplu, usor! Reamintiti-va Usa Numarul 2: Usor!

Exista o tendinta de a face totul complex, increcand sa va imaginati. Exista tendinta de a-i trasa mintii sarcina de a incerca sa inteleaga. Asa cum stiti, acest fapt nu functioneaza. Veti deveni si mai inveterat sau mai blocat, in caile Energiei Vechi.

Revenim la simplitate. Totul este simplu. Claritatea este simpla. Claritatea merge inapoi la pietrele originale de temelie.

Sa desfasuram o mica tehnologie reversibila a energiei! Vedeti, sa folosim un exemplu… oh, da, o bucata de ciocolata. O vom folosi ca exemplu. Voi percepeti ciocolata, chiar vedeti imediat, cand spunem “ciocolata”, cum imaginea vine in perceptia voastra, fie ca ati vazut imaginea ei sau ati gustat-o. Are o imagine construita in ea, un simbol, simbolul ciocolatei.

In ciocolata sunt multe ingrediente…poate laptele… poate untul… poate boabele din care a provenit acesta. Toate acestea alcatuiesc ciocolata. Voi nu le vedeti. Insa ele exista acolo. Ele sunt importante pentru a intelege. Faramati-o in simplitatea ei. Respirati adanc… simtiti… percepeti ciocolata! Si, acum clarificati! Mergeti inapoi la esenta! Reveniti al ingredientele care o alcatuiesc! Reveniti la modul in care a fost realizata si puneti-le la un loc, in procesul de fabricare!

Acum, toate acestea, ca ingrediente originale, au provenit din Pamant intr-un fel au altul, fie ca au provenit dintr-o planta sau dintr-un animal. Si fiecare element din planta sau animal au provenit din acel process, care implica folosirea soarelui, implica folosirea oxigenului, implica toate elementele Pamantului. Sa nu ne agatam de stiinta aici! Nu este o discutie stiintifica. Voi nu sunteti oameni de stiinta. Oamenii de stiinta – sunt minunati – ei exploreaza lumea realitatii materiale. Insa, ei nu exploreaza pietrele originale de temelie ale energiei.

Inainte ca lucrurile sa fie aduse in realitate, inainte de a fi structurate in materie, exista in partea invizibila. Nu vrem sa spunem de cealalta parte de voal; nu ar fi corect. Insa, ele exista intr-o stare neutra, uneori direct in realitatea voastra trei-dimensionala, uneori inafara acesteia. Insa ele exista in potential. Apoi acestea sunt aduse aici si sunt aduse in manifestare.

Revenind la exemplul cu ciocolata, este vorba despre ingrediente. Dar, sa patrundem mai profund! Intr-adevar, este vorba despre atomi – va auzim pe unii dinte voi spunand – exista moleculele. Exista toate aceste lucruri, care alcatuiesc ciocolata. Dar, dincolo de toate acestea, exista celalalt subset de structura. Intr-un sens, similar cu ceea ce reprezinta structura atomica, fata de univers, exista o structura energetica a potentialelor.

Potentialele… sa le vizualizam ca pe niste balonase, ca cercuri. Fiecare exista inafara realitatii fizice, asteptand sa fie aduse inauntru. Fiecare, intr-un sens, este un balon prin el-insusi, reprezentand un potential diferit. Cand omul isi alege experienta si alege sa o aduca in realitate, aceste baloane de potential incep sa se adune impreuna, similar cu ceea ce fac atomii in toate moleculele, din structurile voastre stiintifice.

Aceste balonase de potentiale incep sa se adune al un loc. Ele formeaza un balon de potential mai mare. Acesta isi va gasi calea prin acel nivel foarte subtire, care separa ceea ce puteti numi realitatea fizica, de partea invizibila sau nevazuta sau eterica. Acolo exista potentiale, adunate la un loc.

Ele sunt atrase de ceea ce voi alegeti in viata si incep sa intre inauntru. Uneori se vor ingramadi in preajma voastra, inca in starea de potential, asteptand pentru a fi exprimate. Alteori ele incep… ele intra in realitatea pamanteana si incep sa se transforme in materie, oportunitate sau concept si isi gasesc calea spre voi.

Dar, la nivel de esenta, ele erau mici balonase de potentiale. Ele erau energie – si trebuie sa retransmitem asta – ele nici nu erau energie, ele erau potentiale! Cand au fost atrase spre voi, au fost activate in energie. Apoi, energia a inceput sa se manifeste ea-insasi. Ceea ce a fost doar potential in ciocolata, a intrat apoi ,printr-o serie foarte interesanta si elaborata de miscari, pentru a-si gasi calea spre voi. Intr-un anumit moment, ciocolata ceruta, isi gaseste calea spre voi.

Ei, de fapt acest lucru nu este logic! Acesta nu este logic. Logica este pentru oamenii de stiinta. Acest lucru nu este logic. Trece dincolo de orice a fost capabil mentalul sa inteleaga, pana acum. Nu este nici metafizica! Aceasta este “omni-fizica”, “omni-fizica”! Daca voi reintoarceti tehnologic orice exista in realitatea voastra, veti incepe sa vedeti mai clar ceea ce este… de ce s-a plasat in starea de iluzie, in viata voastra… sau orice altceva. Iluzia poate fi de asemeni, dezbracata, destructurata si restructurata, in orice mod vreti voi… vedeti!

Noi trebuie – cum sa spun – sa-l laudam pe Cauldre… noi am presat prea multe prin el, prin Metatron, prin toti Shaumbra de aici. Intr-un sens, aceasta poate parea la suprafata, ca este o informatie complexa, dar de fapt este foarte simpla. Mentalul vostru poate merge in cerc, incercand sa-si imagineze acestea.

Insa, este chiar simplu ceea ce spunem, deoarece cand clarificati, veti vedea toata energia prin ceea ce este. Veti vedea un copac, ca fiind mult mai mult decat un copac si mancarea, ca fiind mai mult decat mancare.

Asa cum v-am spus, puteti lua orice aliment… oh, unii dintre voi va temeti sa mancati anumite lucruri1 Lauti… clarificati acea energie a mancarii! Reveniti la origini! Reveniti in locul din care provin pe Pamant! Trebuie sa provina de undeva de pe Pamant, chiar daca a fost procesata, chiar daca a fost suprapreparata, chiar daca a fost – cum sa spun – injectata cu tot felul de aditivi sau chimicale!

Puteti merge dincolo de acestea! Le puteti clarifica. Oh, noi nu spunem ca trebuie sa mancati aceste deseuri alimentare. Insa, noi spunem ca, daca acestea sunt tot ce exista pe farfuria voastra si daca este sa le mancati sau nu, atunci clarificati energia! Treceti dincolo de iluzia ca sunt deseuri alimentare! Treceti dincolo de iluzia ca sunt periculoase sau rele pentru corpul vostru!

Ei, noi stim ca doctorii si oamenii de stiinta vor veni cu tot felul de date, pentru a demonstra ca veti muri, daca veti manca astfel de mancaruri. Dar Shuambra, aceasta este logica Energiei Vechi! Acesta este modul de gandire al Energiei Vechi. Intr-adevar, daca veti starui in acestea, intr-adevar veti muri. Si, veti fi o alta statistica pe coala lor de hartie, marturisind ca un cheeseburger gras, este rau pentru voi. Dar, voi puteti clarifica prin el. Voi puteti clarifica inspre esenta energiei.

Voi puteti clarifica dincolo de carnea, care se afla acolo. Oh, voi spuneti, “Ei bine, este un animal; Eu mananc un animal.” Voi mancati potentialul… asta este tot! Da, voi ar trebui sa incepeti sa eludati restaurantul numit “Potentialul Burger Shaumbra” (rasete)… energie pura!
Vedeti, totul este iluzie! Voi puteti clarifica drept prin ea! “Cum clarificam?”, spuneti voi. Voi, in mod simplu, respirati! Alegeti sa clarificati! Nu incercati sa clarificati! Nu fortati clarificarea! Alegeti sa clarificati! Treceti drept prin energie!

Noi folosim exemplul cu ciocolata sau cu hamburgerul. Insa se aplica la orice. In special, se aplica in interactiunea cu oamenii. Clarificati iluzia! Treceti drept prin ea! Veti incepe sa percepeti aspecte ale vietilor trecute, ale acelei persoane. Veti incepe sa le simtiti. Un lucru important de amintit: iesiti din logica, in acest moment!

Veti incepe sa le simtiti povestile. Povestile lor vor incepe sa se deruleze. Poate ca veti vedea schimbari fizice in ei, deoarece voi clarificati; voi reveniti la sursa, la esenta energiei. Pe calea de intoarcere la esenta/miezul energiei, veti vedea tot ce alcatuieste iluzia curenta.

Dar, permiteti-i sa se desfasoare! Nu o filtrati prin mintea voastra! Nu are importanta cat de absurda sau bizara poate parea, lasati-o sa se desfasoare! Puteti avea aspecte ale, sa spunem, ale partenerului care sa apara si care incepe sa vorbeasca cu voi si sa discute cu voi. Nu staruiti nici in chestiunile lor! In mod simplu, lasati-le sa se desfasoare, lasati-le sa se joace! Nu incercati sa patrundeti in ele, sa vindecati sau orice alte lucruri, acum! Tot ce faceti, este sa clarificati pentru voi, pentru a vedea clar, a vedea esenta energiei!

Pentru cei care lucreaza in arta vindecarii, cand lucrati cu clarificarea, respirati adanc! Mergeti la energiile-radacina! Treceti dincolo de iluzie! Oh, ei vin la voi si spun, “Eu sunt o ruina. Am toate aceste probleme. Ma dor mainile si picioarele. Voi innebuni! Si, sunt sarac, nu va pot plati pentru sedinta.” (unii rad) Clarificati… faceti-i sa va plateasca sedinta! (hohote de ras) Ei au energie. Este echilibrant pentru ei, ca sa o impartaseasca!

Dar, clarificati! Veti incepe sa vedeti ca va spun o poveste lunga. Oh, unii dintre voi stiti deja asta, datorita muncii voastre de facilitatori. Dar, clarificati! Mergeti la esenta! Ceea ce poate fi un spate dureros, nu este un spate dureros, de loc… vedeti!

Ceea ce spunem in acest Shoud, este ca va cerem sa reveniti la esenta energiei-radacina! Nu trebuie sa ajungeti acolo, prin logica! Veti ajunge acolo, permitandu-va, intelegand pietrele de temelie ale energiei.

Aceasta incepe ca potential! Totul… totul incepe ca potential! Apoi potentialele, ca baloane, curg in realitatea voastra, deoarece voi le chemati. Intr-un fel sau altul, voi chemati potentialul. Cand aceste baloane de potential trec acea linie fina, care separa lumea materiala de cea nemateriala, acestea incep sa se transmute, sa-si schimbe energia. Ele se transforma din potential, in energie. Din energie se pot transforma in materie. Ele se pot transforma in ceva material. De asemeni, se pot transforma in energie eterica simpla, pe care puteti sa o folositi in viata voastra.

Dar, totul incepe ca potential! Mergeti inapoi la acesta! Mergeti inapoi la acesta! Mergeti inapoi la radacini!

Pentru cei dintre voi, care va intrebati, ce sa faceti in privinta slujbelor voastre, voi va intrebati adesea, “Draga Spirit, ce sa fac cu serviciul meu? Sunt neclar” Respirati! Mergeti inapoi la radacinile voastre! Oh, incetati sa evaluati ce se intampla in acel loc de munca!
Reveniti la radacinile voastre! Reveniti la esenta energiei voastre! Voi ati adus asta la voi, intr-un fel sau in altul. Puteti merge inapoi la intelegerea simpla, de baza, de ce se afla acolo. Apoi, puteti determina, daca sa o parasiti sau nu.

Spiritului nu-i pasa. Spiritului nu-i pasa… vedeti! Voi credeti ca ii pasa. “Spiritul a vrut sa fiu acolo.” Voi ati vrut sa fiti acolo. Mergeti inapoi… purificati/clarificati… mergeti inapoi la acea energie! De ce ati inceput afacerea, pe care ati inceput-o?

Din nou, trebuie sa facem o remarca importanta, acum – nu este un exercitiu logic! Este un exercitiu energetic. Acesta reprezinta “omni-fizica”. Acesta merge inapoi la motivele-radacina, la energia-radacina si la cauzele-radacina.

Acum, veti vedea prin mare parte din aceasta – cum sa spun prin claritatea pe care o veti avea, fie ca este vorba despre voi sau despre alte lucruri, atunci cand reveniti la energiile-radacina ale lucrurilor, veti vedea cum energia sau potentialele, s-au blocat de-a lungul caii. Ele sunt prinse in capcana. Veti vedea cum ati inceput o afacere acum 15 ani si acum va aflati blocati in ea. Nu stiti cum sa iesiti din ea.
Cand clarificati – nu prin minte, ci prin inima – cand vedeti clar, veti ajunge la intelegere, veti ajunge sa vedeti sau sa percepti energii de-a lungul caii. Cand intoarceti tehnologia, veti vedea energiile care s-au blocat. Sunt ca si masinile care se opresc pe sosea. Uneori masinile au… si soferul are inuitia de a iesi din trafic si a permite celorlalti sa-si continuie drumul… vedeti. Dar, uneori masinile se opresc in mijlocul soselei si blocheaza totul… vedeti. Cand clarificati si reveniti la energia-radacina proprie, veti vedea unele vehicule blocate, unele energii blocate pe cale. Le-ati pus acolo, din vreun motiv oarecare. Le puteti clarifica!

Cum le clarificati? Ei bine, nu prin forta, caci daca o veti face, veti ramane blocati. Cand veti folosi forta asupra vreunei energii, tot ce se face va confirma acea energie. Va valida acea enegie. Si, nu ne aflam in afacerea… voi nu vreti sa fiti in afacerea – validarii energiilor Vechi sau neechilibrate. Voi doriti sa le eliberati. Cand le eliberati, este asemanator cu acea masina veche, stricata pe banda centrala a soselei. Cand le eliberati, totul poate curge din nou. Iata ce facem aici!

Claritatea va va permite sa vedeti lucrurile cum sunt, cu adevarat. Acum, totul din jurul vostru este o iluzie! Asa cum a spus St. Germain, voi sunteti profund hipnotizati in credinta ca scaunul este scaun. Totul din jurul vostru va confirma asta, cand va asezati si il simtiti voi spuneti, “Ah, da, trebuie sa fie un scaun!”

Ah, dar incercati sa clarificati in viata voastra! Folositi clarificarea asupra a orice – a mancarii! Copaciilor le place cand ii clarificati, deoarece lor nu le place sa fie vazuti doar ca si copaci. Ah, ei sunt mult mai mult, sunt o mare parte din Gaia. Cand vedeti un copac, clarificati-l! Nu va fortati, incercand sa vedeti altceva! Doar clarificati, deoarece atunci cand clarificati, esenta energiei poate veni acum, in atentia voastra!

Nu incercati sa mergeti si sa spuneti, “Oh, copacule, te voi clarifica si vreau sa vad energia Geiei din tine!” Acum, voi fortati. Doar clarificati si observati ce se intampla! Priviti si observati! Percepeti lucrurile pe care nu le-ati perceput niciodata inainte, deoarece ati trait intr-o cutie, in iluzie, in propria iluzie si propria poveste, a propriei vieti. Ah, insa vom iesi din cutie, acum! Vom vedea lucrurile prin ceea ce sunt, cu adevarat – ca potentiale aduse in manifestare, ca energii care au fost intotdeauna acolo, ca sa va serveasca. Vom invata sa facem asta, cu usurinta.

Acum, acest proces al clarificarii… nu se aplica doar obiectelor fizice. El se aplica la orice – concepte, idei. Oh, voi aveti multe idei, se aplica chiar si la sentimente. Sentimentele voastre sunt ca icon-urile/imaginile. Ele exista in cutie. Ele au fost, intr-un sens, sculptate pentru a avea o anumita dinamica si atribute energetice. Clarificarea permite energiei o noua libertate, va permite voua sa le restructurati, in modul in care alegeti.

Va vom cere sa aruncati o privire la toate problemele majore, pe care le-ati avut in viata voastra, in acesti ultimi sase ani – fizice, emotionale, spirituale! Pe fiecare dintre ele, voi le-ati adus la voi. Era un potential, un minunat potential balonas clar/pur, care s-a adunat impreuna cu alte balonase potential. Toate acestea sunt energii spirituale, adunate impreuna, grupate, iar apoi, si-au gasit calea in realitate, pentru a va servi. Va vom cere sa aruncati o privire. Vom clarifica ceea ce au fost probleme sau dezechilibre evidente si vom reveni la esenta energiilor… pure.

Cateva recomandari privitor la clarificare: mentineti-o simpla, foarte simpla! Reamintiti-va, nu este o cale logica. Stim ca va tulbura pe unii dintre voi. Voi ganditi, “Dar trebuie sa pastram logica in acestea!” Nu, nu de loc… vom trece dincolo de logica! Logica in sine, este o energie foarte blocata. Exista cei care cred in iluzia logicii si o vor apara pana la capat. Logica este sufocanta. Logica este atat de Veche! Logica este saptamana trecuta! (rasete)

Asa ca, acest proces al clarificarii, nu are legatura cu logica! Nu veti incerca sa gasiti o cale logica, inapoi spre esenta energiei. Voi doar clarificati calea, ca sa simtiti miezul energiei, din orice! Mentineti-o simpla! Daca va prindeti mintea cu asta, doar respirati profund si permiteti-va sa clarificati! Mergeti inapoi, la miezul energiei!

Nu faceti clarificare, pentru a incerca sa schimbati ceva! Cand clarificati – in special cand aveti de-a face cu ceilalti oameni – cand clarificati, nu faceti asta pentru a incerca sa ii schimbati. De fapt, daca veti clarifica cu adevarat, ii veti onora intr-un mod, care va va aduce lacrimi. Ii veti onora pentru ceea ce sunt! Nu veti incerca sa schimbati nici un lucru legat de ei… decat daca ei cer… decat daca ei spun ca sunt pregatiti… decat daca ei vin la voi! Nu este vorba de a merge si a incerca sa ii schimbati. Clarificarea va permite sa vedeti lucrurile prin ceea ce sunt, cu adevarat, in locul iluziei, in care ati ajuns sa credeti.

Vedeti, cand invatati sa clarificati… apropo, spune Metatron, voi nu veti incerca nici cu asta! Nu veti incerca! Nu veti forta clarificarea. Voi, in mod simplu, veti selecta sau veti alege clarificarea. Veti atinge optiunea de a clarifica si veti permite lucrurilor sa devina clare/pure.

Acum, acestea sunt lucruri, pe care le veti experimenta. Cu alte cuvinte, va vom cere sa va concentrati atentia pe acestea! Dar concentrarea nu este o forta. Va vom cere sa faceti asta, in mod constient, in fiecare zi. Petreceti catva timp, dimineata sau seara, cu clarificarea! Poate fi frustrant la inceput!

Asa ca, este momentul in care va cerem sa aduceti energia lui “hose off”, Hossaf! Aduceti energia lui Hossaf, cand lucrati cu clarificarea!
Vedeti, uneori cand incepeti clarificarea, devine mai neclar, decat vreodata. Dar, curand va fi un clic! Ea isi va atinge tinta. Veti incepe sa vedeti cum se construiesc energiile, cum vin potentialele de nicaieri, cum se transforma in energie si apoi se manifesta. Un principiu atat de simplu… un principiu atat de simplu! Cand veti invata sa o folositi in viata voastra – toate aceste probleme legate de manifestare si toate celelalte lucruri despre vindecare si despre orice altceva – vor deveni atat de usoare!

Saint Germain ne-a vorbit recent, despre transmutatrea pietrelor in aur. Unii dintre voi ati plecat si ati incercat asta. In legatura cu asta, noi am ras mult, deoarece voi incercati sa fortati, voi incercati sa impingeti calea voastra inspre transmutare. Acesta este un lucru Vechi. Este vorba despre clarificarea caii voastre. Vedeti, in interiorul pietrei exista potentialul aurului. In acea piatra exista toate ingredientele aurului. Doar ca, nu au fost potentiate inca… vedeti!

Dar, cand fortati… cand va asezati cu acele pietre… si noi v-am prins pe unii dintre voi! (rasete) Voi v-ati asezati cu ele. Ati cantat muzica ce produce scantei. Ati aprins lumanari v-ati asezat si ati inceput sa fortati acele pietre. Tot ce ati realizat, este ca ati facut pietrele sa fie mai pietroase; asta este tot! (rasete) Pietrelor le place ca le-ati recunoscut “starea de piatra”. Si, ele au devenit pietre si mai bune. De ce ar dori sa se transforme in aur, cand voi le-ati dat intreaga energie ca piatra?

Deci, Shumabra, mentineti aceasta simpla! Nu fortati energia! Nu utilizati logica! Este o cale ilogica de aici inainte… vedeti! V-am vazut pe unii dintre voi notandu-va pe o lista, ce va place si ce nu va place. Aceasta este o cale logica de a face lucrurile. Aici este vorba despre clarificare. Este vorba de… da, scrieti o lista cu ceea ce veti percepe cand veti clarifica! Dar, ea poate sa nu fie logica. Oferiti-va libertatea de a experimenta!

Aceasta va fi o luna intensa. Dar, intens nu trebuie sa fie rau. Intens poate fi si usor, credeti sau nu! Cu energia care a fost adusa aici, de constiinta oamenilor - acest asalt a ceea ce voi considerati energie intunecata – va fi o luna intensa pe Pamant!

Nu trebuie sa va acapareze. Nu trebuie sa folositi acea energie in acelasi mod, pentru care a fost adusa de ceilalti: intr-un mod foarte dificil. Voi puteti sa calatoriti pe unda energiei, care se inalta acum! Puteti calatori cu ea, asemanator cu Metatron, care a calatorit cu energia acesteia, cu cateva zile in urma. Este alegerea voastra!

Daca va deveni dur, daca va deveni obscur sau confuz, stiti ce sa faceti! Clarificati… respirati profund… chemati energia radacina, nu energia iluziei, ci chemati energia radacina! Veti incepe sa vedeti lucrurile prin ceea ce sunt, cu adevarat. Este uimitor!

Este uimitor, ca voi toti ati ales sa ramaneti aici, pe Pamant! Uau!! Oh, a fost dificil! Toti ati avut posibilitatea de a alege sa plecati, in acesti ultimi ani. Voi ati avut posibilitatea de a alege sa reveniti de partea noastra, dar ati ales sa ramaneti pe Pamant. Ati ales sa fiti aici, in acest moment incredibil de transformare, schimbare si al iesirii de pe caile Vechi, al iesirii din Vechile paradigme ale omului, al patrunderii in Noul concept de inger minunat, care in mod simplu, se joaca pe acest teren: Pamantul!

Va fi interesanta aceasta luna ce vine, una dintre perioadele cele mai rapide de crestere, pe care le-ati cunoscut! Si, reamintiti-va – nu sunteti singuri! Energiile lui Metatron, ale mele, Tobias, ale lui Hossaf si ale celorlalti, se afla aici cu voi!

Si asa este!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro