KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Circle) kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
7.7.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas Shaumbra, jatkamme tämän kokoontumisen energiaa, j'encore, "minä jälleen kerran" -shoudia, johon me kaikki osallistumme.
 
Katsokaahan, te ikään kuin seisoitte risteyksessä, muttei ainoastaan kahden tien risteyksessä, vaan monien, monien, monien teiden. Ja lähetitte ajatuksenne yhtä tietä pitkin, unelmanne toista tietä pitkin, tunteenne vielä yhtä tietä pitkin ja luovan kuvitelmanne yhtä tietä pitkin. Lähetitte idean, ajatuksen, tuntevan osanne eri tietä pitkin, jotta voisitte tutkia itsenne osia. Ja piditte itsenne, ihmisosanne, keskittyneenä vain yhteen tiehen.
 
Jatkoitte tuota matkaa jokseenkin omin päin ja yksinäisenä, mutta kuitenkin taustalla tietäen, että jokainen ideanne ja ajatuksenne aloitti oman matkansa, löysi omia asioitaan ja omaa ilmaisuaan. Ja jonakin päivänä, mikä on nyt-hetkessa, kaikki ajatuksenne, unelmanne, toiveenne ja mahdollisuutenne palaavat takaisin yhteen. J'encore. Minä jälleen kerran. "Se olen vain minä. Se on vain tunne, joka on ollut tutkimusmatkalla. Se on idea, joka minulla oli ja jolla en ajatellut koskaan tekeväni mitään, mutta nyt käsitän tehneeni. Se oli tutkimusmatkalla." Kenties se ei ilmentynyt aivan täällä maan päällä kolmannessa ulottuvuudessa, mutta se teki jotain muuta jossain muualla. Jokainen unelma, jokainen kuvitelma ja jokainen idea.
 
Monien ihmisten kohdalla nämä tiet eivät koskaan kohtaa tässä elämässä. Kenties elämissä kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta teille on mahdollista, että yhdistyminen tapahtuu nyt, että nämä osanne, jotka ovat vaikuttaneet epämääräisiltä tai olemattomilta, tulevat nyt tietoisuuteenne. Ne ovat näitä "ahaa"-hetkiä. Se on tunne siitä, että yhdistätte osanne taas yhteen. Se on itsenne yhteensaattamista, j'encore.
 
En halua antaa teille mitään yksityiskohtia siitä, miten se tulee vaikuttamaan elämäänne. Haluaisimme teidän huomaavan sen itse. Mutta jatkamme tästä puhumista monissa, monissa tulevissa shoudeissa - itsenne yhteensaattamisesta, itsenne tapaamisesta taas kerran. Sen sijaan että tuo yksi näkemänne uni vaikuttaa joltain hullulta sirpaleelta, jota ette ymmärrä, j'encore tuo sen takaisin. Nyt ymmärrätte tuon unen, ja monille teistä se todellakin tapahtuu tässä todellisuudessa. Joitain yöllisistä unistanne elätte jossain muualla. Mutta nyt uudessa tietoisuudessanne saatatte ne tapahtumaan todella täällä maan päällä. J'encore.
 
Ja nyt otamme kysymyksiänne.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Toiset olennot sanovat, että kvanttihypyn aikana fotonienergiaa tulee porttien läpi ja että voimakkainta energiaa tulee Jerusalemin kaupungin yläpuolella olevasta portista. Se aiheuttaa maanjärjestyksen, joka tuhoaa pyhän vuoren. Tulee jonkinlainen pimeys, joka peittää koko planeetan 1.5 - 3 päivän ajaksi. Monet sielut jättävät kehonsa, ja olemme jonkinlaisessa unitilassa tuon ajan. Sinä taas sanot, ettemme tunne mitään. Voisitko tarkentaa tätä?
 
LINDA:
Ja tämä kysyjä on nainen Israelista.
 
TOBIAS:
Kuulostaa aivan kuin yhdeltä päivältä maan päällä! Tärinää, jytinää ja pyörimistä! Haa! (Tobias naureskelee ja yleisö nauraa vähän.)
 
LINDA:
Tosi hauskaa…
 
TOBIAS:
Se oli vitsi. Tässä, mitä kutsumme kvanttihypyksi, on mahdollisuudet kaikkeen. Kaikenlaisten asioiden tapahtuminen on mahdollista. On mahdollista, että tällaisia mullisavia asioita tapahtuu, ja ne liittyvät usein joihinkin arkkityyppisiin symboleihin kuten Jerusalem ja pyhä maa. Mutta se on vain mahdollisuus, ja sanomme, että tuollaisiin tapahtumiin on erittäin vähäinen mahdollisuus, koska ihmiset eivät todellisuudessa valitse niin tällä hetkellä. He eivät välttämättä valitse tuollaista draamaa, tuon tyyppistä energiaa. Kun kvanttihyppysiirtymä on tehty, muutos tapahtuu ihmisissä hyvin hienovaraisesti. Se ei kaipaa suurta draamaa ympärilleen. Toiset ryhmät näkevät siis mahdollisuuden, joka voidaan näytellä toisissa ulottuvuuksissa, mutta todennäköisyys sen näyttelemiseksi täällä maan kolmannessa ulottuvuudessa on hyvin, hyvin vähäinen.
 
Shaumbra, teidän kaikkien on tärkeää olla jäämättä kiinni draamaan. Ette tarvitse draamaa luodaksenne jännitystä elämään. Ette tarvitse draamaa yrittääksenne vain selvitä päivästä toiseen. Se on vanhan energian ruokkimista. Kun alatte tuoda kaikki tekijät yhteen, alatte nähdä, että tällä hetkellä elämässä maan päällä on uusi syvyys ja myös uusi ulottuvuus. Draamaa ei tarvita, ja siksi sanomme, että sen tapahtuminen on epätodennäköistä.
 
Kvanttihypyn päivänä, joka tulee hyvin pian, tapahtuu hyvin henkilökohtaisella tasolla niin, että annatte kirjaimellisesti itsenne ottaa eräänlaisen avaimen joukkoon uusia mahdollisuuksia, jotka ovat hyvin erilaisia ja joissa on enemmän syvyyttä kuin niissä vanhoissa mahdollisuuksissa, joiden kanssa olette työskennelleet. Tuotte elämäänne suuria, uusia tilaisuuksia. Sitten riippuu teistä yksilöinä, päätättekö käyttää niitä vai ette. Niitä ei koskaan pakoteta teille. Niitä ei koskaan määrätä teille. Kyse on täysin valinnasta. Kiitos.
 
LINDA:
Haluatko lisätä jotain muuta näille naisille Israelissa?
 
TOBIAS:
Kyllä todellakin. Kvanttihyppyenergialla - kvanttihypyn energialla ja uudella energialla - on Israeliin erittäin tärkeä vaikutus. Sitä voidaan kutsua portaaliksi tai käytäväksi, mutta joka tapauksessa se on tällä hetkellä energeettinen keskus maan päällä vanhan uskontonsa ja vanhan Jumalakäsityksen vuoksi. Siellä on niitä, jotka kirjaimellisesti pitävät kiinni - ja ovat pitäneet vähintään neljätuhatta vuotta - Jumalaenergiasta, joka ei enää palvele ihmisiä. Yritetään pitää tuo Jumala paikoillaan, koska se oli hallitseva Jumala, miespuolinen Jumala, usein vihainen Jumala ja Jumala, joka kyllä ehkä käytti sanaa rakkaus, muttei koskaan todellisuudessa ilmaissut sitä. Ne ovat vain ihmispiirteitä. Jumala ei todellisuudessa ole sitä, kuten tiedätte, koska Jumala on teidän sisällänne ja Jumala ei ole ollenkaan - en pysty edes käyttämään sanoja - mutta Jumala ei ole ollenkaan sitä, miksi hänet kuvataan ja miten hän hallitsee yhteiskuntaanne ja kulttuurejanne tällä hetkellä.
 
Ja kyllä, tulee se kohta - on se sitten muutaman kuukauden, vuoden tai vuosikymmenen kuluttua - jolloin vanhaa Jumalakäsitystä tässä maassa ravistellaan. Miten kovasti ihmiset pitävät kiinni? No, näette sitä koko ajan - he pitävät kiinni erittäin tiukasti. Kenties tietoisuuden huojunta auttaa vapauttamaan vähän sitä energiaa, jotta ihmiset voivat löytää uuden Hengen, joka alkaa sanoilla "MINÄ OLEN" ja laajenee sitten siitä.
 
Jos siis on riittävä määrä tietoisuutta, joka sallii uuden Jumalan kehittymisen, ja toisaalta riittävä määrä tietoisuutta, joka pitää kiinni, tulee aiheutumaan järkytyksiä. Kenties se tapahtuu maanjäristyksinä, kenties sotana, mutta yleisesti ottaen se on tapa antaa vanhan energian irrota ja siirtyä uudelle tasolle.
 
Jos ihmiset ja erityisesti Shaumbrat lisäävät draamanenergian kehittymistä, niin kyllä, silloin olisi hyvin todennäköistä, että tilanteeseen liittyisi hyvin dramaattisia tapahtumia. Mutta tarvitsetteko te sitä todella? Tarvitseeko teidän nähdä otsikoista kokonaisten kaupunkien pyyhkiytyvän pois? Tarvitseeko teidän nähdä otsikoista suuria terroristitekoja? Niinkö teidän täytyy aloittaa päivänne kahvikupin äärellä? Tunteaksenne draamaa? Tunteaksenne olevanne edelleen elossa?
 
On erilainen tapa, ei-dramaattinen tapa ja hyvin kokonaisvaltainen tapa, joka sallii teidän olla uutta energiaa, tuoda sitä sisään ja työskennellä sen kanssa ja todella arvostaa kaikkea, mitä olette, ja ymmärtää, että Jumala on sisällänne. Kyse on siis ihmisen valinnasta. Sitä ei ole kirjoitettu kohtalon kirjaan, koska kohtaloa ei ole.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. On todella upeaa olla täällä kanssasi. On syntymäpäiväni. (Nainen alkaa laulaa) "Olen kuusikymppinen, olen kaunis ja minä olen, mitä minä olen!" Olen odottanut tämän tekemistä kolme viikkoa. (Yleisö taputtaa)
 
TOBIAS:
Kyllä, aivan. Ja jos sinä ja Kuthumi pääsisitte yhteen…
 
SHAUMBRA 2:
Tiedän, tiedän!
 
TOBIAS:
… ei voi kertoa, mitä tapahtuisi!
 
SHAUMBRA 2:
Joo, mutta hän sanoi, ettei rap ole musiikkia, enkä minä ole varma siitä. Olin ennen lakimies ja nyt tietenkin olen täyspäiväinen musiikinopettaja. Opetan kitaran ja pianon soittoa ja äänen käyttöä, ja minulla on yli 50 oppilasta jonotuslistalla. Vaihdoin uraa 8.6.2002. Haluan tietää, olen kauan halunnut tietää, mitä ajattelet musiikin roolista tietoisuuden ja tietämisen innostamisessa, kuten asian tänään ilmaisit. Ja haluaisin myös muistella sitä, mistä puhuimme viime shoudissa, kun puhuimme Jimi Hendrixistä ja monista muista taiteilijoista. Mikä musiikin rooli oli ennen verrattuna siihen tulevaisuuden musiikkiin, joka ei ehkä ole vielä kantautunut korviimme? Ja voinko jatkaa kaikkien rakastamieni vanhojen rokkikappaleiden opettamista oppilailleni ja kuitenkin viedä heitä eteenpäin tietoisesti?
 
TOBIAS:
Aivan. Tuot tässä esiin hyvin kiinnostavan aiheen. Musiikki on ehkä yksi helpoimmista tavoista antaa mahdollisuus tietoisuusmuutokseen sen melodioiden ja värähtelyjen vuoksi, ei ainoastaan sanojen tai nuottien vuoksi. On helpompaa laittaa tietoisuutta musiikkiin kuin melkein mihin tahansa muuhun. Silloin kun silmänne lukevat jotain kirjasta tai lehdestä, teillä on tapana alkaa ajatella ja suodattaa pois tiedostamispotentiaalia. Ja puheen pitäminenkin menee usein vähän mentaaliseksi. Mutta musiikki vetoaa sydämeen, joten on paljon helpompaa päästää tietoisuuden virtaus sisään.
 
Vastasit omaan kysymykseesi viitatessasi suuriin muusikoihin 1960- ja 1970-luvulta ja moniin tänäkin päivänä, vaikka ilmaisemmekin henkilökohtaisen mielipiteen. Tietoisuuden ja energiaresonanssin vuodattaminen musiikissa ei ole niin hedelmällistä nyt, kuin mitä se oli 20 - 30 vuotta sitten. On paljon vähemmän lähes tietoista yritystä toimittaa tietoisuutta musiikin värähtelyjen kautta.
 
Tilanne on kuitenkin muuttumassa, ja tänä aikana on mahdollisempaa laittaa puhdasta tietoisuutta musiikkimuotoon, erityisesti silloin kun säveltäjä ymmärtää, että musiikki ei ole enää värähtelyä tai ainoastaan värähtelyä. Musiikki ylittää sen uudessa energiassa, joten voi olla musiikkisinfonia, joka yhdistää värähtelyääniä laajentuvan uuden energian resonanssin kanssa, kaikki samaan yhdistettynä. Näin ollen instrumentteja soitetaan, laulajat laulavat, mutta se kutoutuu uuden energian tietoisuudeksi ja potentiaaliksi. Se on tapa palvella niiden ihmisten tietoisuutta, jotka eivät ehkä kuuntele shoudeja, lue kirjoja tai mitään muuta vastaavaa. Se on uuden energian välitysmuoto.
 
Kun tämä on sanottu, olemme odottaneet - emme aina kärsivällisesti - että pitäisimme "Kysy Tobiakselta" -tilaisuuden musiikista. (Taputuksia) Aivan. Olemme odottaneet eri asioiden tapahtumista ja yksi niistä on… on erittäin suuri mahdollisuus, että lyhyen ajan kuluttua, kvanttihyppytilaisuudessa Taosissa tulee pintaan tai toteutuu tilanne, jossa näette, kuulette, tunnette ja koette erilaisten musiikkityyppien vaikutuksia. Meidän on kerrottavana teille salaisuus, jota emme ole vielä jakaneet edes Cauldren kanssa… hän rakastaa aina näitä tilanteita! (Naurua) Ihmisten suunnitellessa omia yksityiskohtiaan, meidän puolella suunnitellaan sitä, että käyttäisimme tätä kvanttihyppyjuhlaa uuden energian musiikin lanseerausajankohtana. Olkaa siis…
 
LINDA:
Cauldre tietää sen!
 
TOBIAS:
…paikalla katsomassa, miten kaikki tämä tulee esiin. Kiitos.
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Nyt jo jonkin aikaa olen ollut lähes jatkuvasti huolissani kehoni terveydestä, ja minulle on ollut hyvin vaikeaa olla pelkäämättä sen vuoksi. Itse asiassa pelkään myös saavani aikaan ongelmia kantamalla huolta siitä. Kun kehossani tapahtuu kaikenlaisia muutoksia, miten tiedän, onko kyse vain näistä muutoksista vai onko syytä huolestua ja etsiä lääketieteellistä apua? Koska minun on määrä mennä erääseen kokeeseen, mitä en oikeastaan halua tehdä, olen viime aikoina ollut hämmentynyt enkä ole varma, mitä tehdä, ja minua pelottaa. Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Huolestuminen on eräänlainen draaman muoto, ja vaikka luultavasti sanotkin, että se on kurjaa, että vihaat sitä etkä tuonut sitä elämääsi, todellisuudessa teit sen. Huolestuminen itse asiassa dramatisoi menossa olevia tapahtumia, ei ainoastaan kehossasi vaan myös elämäsi mentaalisessa ja luovassa osassa. Se tuo siis elämääsi suuren määrän energiaa, mutta dramaattista energiaa, energiaa jota et todellisuudessa tarvitse.
 
Tähän liittyy pari asiaa. Ensinnäkin, työskentele standarditeknologian kanssa, eli anna kehosi uudistaa itsensä. Se ei ole kovin dramaattista, se ei ole kovin jännittävää. Ei kuulu paljon vihellyksiä ja kellonsoittoa. Itse asiassa standarditeknologia on erittäin, erittäin tylsää. Annat vain kehosi luonnollisten toimintojen tehdä sen, mitä se osaa tehdä. Tee hengityksiä. Se on erittäin tärkeää. Ja niin kummalliselta kuin se saattaa kuulostaakin, älä yritä saavuttaa mitään tuloksia, koska se itse asiassa saattaa energian ennakkoasenteiseen tai polarisoituneeseen tilaan. Niin paljon kuin haluatkin fyysisen kehosi parantuvan, mitä enemmän yrität saada sen paranemaan, sitä vaikeampaa se todellisuudessa on. Kyse on siis hyväksymisestä. Ei ole kyse asian vuoksi huolestumisesta. Mikä on pahinta, mitä sinulle voi tapahtua? Pahinta.
 
Nyt tämän uudistuneen tietoisuuden myötä kehosi voi todella ryhtyä töihin, koska se haluaa olla terve. Se on ohjelmoitu terveyteen, paranemiseen ja uudistumiseen. Se on syvällä DNA:ssa ja nuo osat ovat nyt tulossa tähän todellisuuteen. Se on yksi osistasi, joka on vaellellut. Tuo parantunut osasi tulee takaisin.
 
Sitä odottaessasi, mene lääkäriin pelkästään vahvistuksen ja lohdun vuoksi, koska muuten… Tunnen mielesi, se jatkaa, jatkaa ja jatkaa asioista huolehtimista. Lääkäri voi auttaa sinua saamaan todellista ymmärrystä ulkopuolisesta lähteestä. Riippumatta kuitenkin siitä mitä lääkäri sanoo sinulle, riippumatta siitä jos hän sanoo sinulla olevan jonkinlainen sairaus tai jonkinlainen epätasapainotila kehossasi, ymmärrä, että kehosi haluaa uudistua ja sillä on kyky siihen. Se tietää, miten se tehdään. Lääkäri antaa sinulle lohtua ja kenties suunnan.
 
Ja yhdessä asiassa lääkärit ovat erittäin hyviä: he ovat energian liikuttajia, vaikka he tekevätkin työtä lääkkeiden, työkalujen ja vastaavien kanssa. Yksi lääkärin suurimmista eduista, erityisesti uuteen energiaan suuntautuneen lääkärin, on se, että hän auttaa myös tukemaan sitä parantamistyötä, jota tietoisuutesi haluaa tehdä. Sinun ja lääkäri välillä on siis käynnissä jonkinlaista "taustatietoisuustyötä". Ota kuitenkin aina vastuu omasta kehostasi. Kaikki muu tulee tukemaan sitä - lääkäri, perhe, ystävät jne. - tukemaan omaa uudistumiskykyäsi. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Haluaisin kysyä sinulta nuorimmasta tyttärestäni. Hän on ykköstyypin diabeetikko ja äskettäin hänelle laitettiin insuliinipumppu. Pohdin, mikä sinun mielipiteesi on siitä tai voisitko puhua insuliiniriippuvaisista diabeetikoista.
 
TOBIAS:
Aivan. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, jossa puhumme tyttärestäsi… katsomme hänen energiatasoaan ja meillä on lupa katsoa syvälle. Tässä kohtaa meistä tuntuu, että… ja Linda, ei, emme ole lääketieteen tohtoreita tai auktoriteetteja…
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
…annamme energeettisen näkemyksen. Se ei ole fyysinen tai psyykkinen, vaan korkeamman tietoisuusmuodon neuvo, johon viritymme. (Vähän naurua)
 
LINDA:
Olet mainio!
 
TOBIAS:
Kiitos. (Naurua) Tuon vastuuvapauslauseen ollessa paikoillaan… tyttäresi saisi tässä kohtaa fyysisen trauman ilman insuliinipumppua ja sen tyyppistä lääkitystä. Se ei vaikuta mieleen, vaan kehoon. Se on siis hyvä asia. Se ei muuta mielen tai hengenkään käsittelytapaa. Se rajoittuu fyysiseen tilanteeseen.
 
Mutta kun tämä on sanottu, samaan aikaan kun fyysinen puoli pidetään jokseenkin tasapainossa insuliinilla, on syviä, syviä energiahaavoja. Ja diabetes indikoi aina voimakkaasti rakkauden puutteesta, jota ihminen tuntee ennen kaikkea itseään kohtaan. Täydellistä kykenemättömyyttä itsensä rakastamiseen, joka ilmentyy kaikissa ihmisissä hänen ympärillään - perheenjäsenissä, poikaystävissä, tyttöystävissä, puolisoissa, kaikissa muissa. On myös kyvyttömyyttä hyväksyä rakkautta toiselta ihmiseltä. Hän pystyy kyllä vastaanottamaan tukea tai fyysisten perustarpeiden tyydyttämisen selviytyäkseen, mutta torjuu rakkauden, ja se alkaa sisältä.
 
Tähän ei ole mitään ihmeparannusta. Miten ihmistä rohkaistaan rakastamaan itseään ehdottomasti? Mitä hän käy läpi oppiakseen rakastamaan? No, yksi ensimmäisistä askelista on hengittäminen. Ei pysty hengittämään syvään, jos ei rakasta itseään. Hengittäminen aiheuttaa ja avaa paljon syvään juurtuneita kysymyksiä, vihaa ja kaikkea vastaavaa, mutta se on ensimmäinen askel itsensä rakastamista kohti.
 
Se on yksi asia, joita pyydämme teitä kaikkia ja erityisesti sinua katsomaan, koska kyse ei ole vain tyttärestäsi. Kyse on monista, monista muistakin, joilla on diabetes. Diabetes on nimittäin epätasapainoa kehon joissain energioissa, sokerissa ja veressä, itsen ja elämän makeudessa.
 
Aion siis palauttaa kysymyksen sinulle ja pyydän sinua palaamaan kolmen, neljän kuukauden kuluttua puhumaan meille siitä, miten saadaan ihminen taas rakastamaan itseään. Tyttäresi, joka on energeettisesti täällä, suostuu olemaan osa tätä selvitysprosessia. Se ei siis välttämättä… hän suostuu siihen, mutta se ei kuitenkaan tee asiasta helppoa, hän vain suostui siihen. Se tuo esiin kysymyksiä sinussa, hänessä ja omassa itsearvostuksessasi, jotka myös liittyvät tähän. Miten upeaa aikaa onkaan katsoa sitä, mitä siihen vaaditaan, että ihminen rakastaa itseään ja palauttaa fyysisen kehon tasapainon. Kiitos. Tiedät kotitehtäväsi.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Yli vuoden ajan olen ollut saavuttamassa merkittäviä läpimurtoja elämässäni. Minulla on useita kertoja ollut ovellani sellaisia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia, jotka ovat saaneet minut uskomaan, että olen lopultakin ilmentämässä elämääni asioita, joita olen aina halunnut. Mutta sitten kun nämä asiat ovat juuri ilmentymässä, viime hetkellä ne aina epäonnistuvat. Tämä kaikki häviää aivan edestäni kuin kangastus. Yritän katsoa asian valoisampaa puolta vakuuttaen itselleni, että ehkä nuo asiat eivät lopulta olleetkaan sitä, mitä todella halusin. Mutta ollakseni rehellinen, syvällä sisälläni olen hyvin turhautunut ja hämmentynyt. Voisitko selittää minulle, mitä oikein tapahtuu?
 
TOBIAS:
Aivan. Saavuttamisfobia. (Tobias naureskelee, yleisö nauraa.) Se on todellinen pelko. Saavuttamisfobia - saavuttamisen pelko. Sanot melkein voivasi maistaa ja tuntea tulevan, mutta sitten se häviää. Mitä tapahtuu? Pelkäät sitä. Mitä tapahtuu, jos teet tuon läpimurron? Minkä velvollisuuden se tuo sinulle? Miten elämäsi muuttuu? Millä tavalla sinun on lopetettava itsesi ruokkiminen? Miten sinun on muutettava kaavoja ja riippuvuuksia elämässäsi?
 
Sinulla on siis saavuttamisfobia. Sinun on katsottava sitä, miksi pelkäät läpimurtoa. Mitä se merkitsee elämässäsi? Mistä sinun on luovuttava tullaksesi kaikeksi, mitä olet? Kiitos. Tässä on täysin uusi tieteenala. Kenties Andra ryhtyy tähän. (Naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Olet ehkä jo viitannutkin kysymykseeni, mutta aion esittää sen silti. Tuon upean viikonlopun, Breckenridgen ylösnousemuskoulun, lopussa Saint Germain sanoi uskomattomia, hämmästyttäviä asioita, jotka liikuttivat meitä kaikkia siellä. Minua puhutteli erityisesti se, kun hän sanoi, että olemme tulossa niiden kamppailujemme ja taakkojemme loppuun, joita olemme kantaneet monia elämiä, ja että voimme odottaa iloista ja onnellista elämää. Haluaisin tietää, onko kehomme kivusta irtipäästäminen osa sitä - kivusta jota minä ja monet muut Shaumbrat tuntevat.
 
TOBIAS:
Se todellakin on. Se mistä Saint Germain puhui erityisesti tälle ryhmälle, mutta millä oli seuraamuksia myös kaikille Shaumbroille, oli ihmiskunnan palveleminen, tietoisuuden palveleminen, se että Shaumbra oli yleisesti ottaen antautunut palvelemaan monien, monien elämien ajan. Se oli ottanut muiden ihmisten kipuja, tuntemuksia ja tunteita, tietyssä mielessä ihmiskunnan ja tietoisuuden taakan itselleen. Niin suurelta kuin se ehkä kuulostaakin, se on aivan totta.
 
Jossain kohtaa tehtiin tietoinen valinta sanoen: "Minä palvelen ihmiskuntaa." Ja
ihmisenä elämisen tuskan ja elämän vaikeuksien ja haasteiden kokeminen ovat antaneet teille kaikille uskomattoman syvän näkemyksen siitä, mitä ihmiset ja jopa enkelitkin kokevat. Se on antanut teille hyvin syvän kokemuksen, jotta voisitte ymmärtää enemmän siitä, miten ollaan uuden energian tietoisuuden innostajia. Halusitte varmistaa, että ette tehneet sitä vain analysoiden tai teoretisoiden, että olitte syvään uppoutuneina siihen. Nyt olette heräämässä. Olette oivaltamassa, etteivät tuskat ole teidän, ettei kyse ole teistä. Vaikka menittekin hyvin syvälle näihin kokemuksiin, otitte ne itsellenne, todellisuudessa ei ole ollut kyse teistä.
 
Hyvin paljon samaan tapaan kuin Klaus, nukentekijä, joka piti kaikki kauniit nuket hyllyllään myymisen sijasta, oivalsi, että jossain kohtaa hänen oli päästettävä irti. Ja kysymys, jonka esitämme ja jota tulemme esittämään jatkossakin Shaumbralle, on: Voitteko päästää irti niistä monista kamppailuista, haasteista ja vaikeuksista, joiden olette uskotelleet itsellenne olevan omianne? Mutta todellisuudessa ne eivät ole sitä. Ainoa teidän asianne on se, mitä valitsette tässä hetkessä, ja siinä kaikki. Se on ainoa oma asianne.
 
Kun Saint Germain siis sanoi: "Olette tulossa nyt aikaan, jolloin voitte todellakin saada iloa elämäänne", minulla on tämä kysymys: Sallitteko itsenne saada sen? Vai jatkatteko kaikkien niiden asioiden teeskentelemistä, jotka aiheuttavat kipua kehoonne ja muihin paikkoihin? Oletteko halukkaita päästämään niistä irti? Oletteko halukkaita elämään omaa elämäänne - ja vain omaa elämäänne - ilossa, vapaudessa ja itsenäisyydessä? Vain itseänne varten. Tämä saattaa kuulostaa itsekkäältä, mutta onko se sitä? Jos elätte täysin ilossa ja vapaudessa ja vapaana fyysisestä kivusta, mentaalisista traumoista ja kaikesta vastaavasta, jos olette itsenäisiä, ettekö usko sillä olevan vaikutusta tietoisuuteen? Sen sijaan että kannatte ihmiskunnan taakkoja ja vanhaa tietoisuutta, eikö teidän ole aika innostaa tietoisuutta? Kiitos.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos. (Yleisö taputtaa.)
 
LINDA:
Täällä on hyviä kysymyksiä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):
Hei Tobias. Olen äärimmäisen herkkä ympärillä oleville energioille. Ihmisten parissa oleminen on ollut aina pelottavaa minulle ja pelkään valtavasti puhua julkisesti. Tämä ongelma ei oikein anna minun olla se opettaja, joka olen, ja laajentaa energiaani. Kysymykseni on: en tiedä, aiheuttaako pelkoni herkkyyden, vai olenko luonteeltani liian herkkä, minkä seurauksena on pelko. Samaan aikaa jokin minussa saa oloni tuntumaan jotenkin mahtavalta ja oletan ns. pumppaavani omaa Shaumbra-energiaani. Aistin myös, että menneistä elämistä on jokin suuri juttu. Voitko lisätä jotain? Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Hyvin monet teistä ovat viettäneet hiljaisia ja mietiskeleviä elämiä menneisyydessä, kuten Saint Germain sanoi ylösnousemuskoulussa. Tässäkään elämässä ette valitse esiin astumista elämässä, suurta dramaattista elämää, korkeaprofiilista elämää. Teillä on taipumusta viettää hiljaisempaa elämää. Menneisyydessä olette itse asiassa viettäneet hyvin yksinäisiä elämiä. Olette nyt tulossa ulos kuorestanne, olemaan kaikkea mitä olette, olemaan muiden ihmisten innostajia. Ilmeisesti siis jouduit eräänlaiseen saavuttamisfobiaan, joka liittyy olemiseen kaikkea sitä, mitä olet.
 
Monet teistä eivät halua vastuuta ja pelkäätte johtavanne harhaan muita ihmisiä, joten ujostelette. Monet teistä ovat tällä hetkellä hyvin, hyvin herkkiä. Kun menet pienenkin ryhmän eteen, voit tuntea sen energiat, ja kenties pelkäät, ettet pidä siitä, mitä tunnet heistä tulevan koskien itseäsi. He saattavat ajatella omassa päässään ja kuulet sen omassasi: "Tämä rakas ihminen ei ole kovin hyvä puhuja, hän on hyvin tylsä, hän kertoo nimittäin pitkiä tarinoita." (Naurua) Mutta katsot vain yhtä puolta siitä, mitä he ehkä ajattelevat. Heidän toinen osansa saattaa olla kovasti innostunut ja rakastaa jokaista puhumaasi sanaa. Muista katsoa kaikkien elämässäsi tapahtuvien tilanteiden kaikkia puolia.
 
Tähän on periaatteessa yksi parannuskeino, minkä tiedän. Nouse ylös ja tee se. Älä pelkää epäonnistumista. Kyllä, saatat olla erittäin nolona. Ihmisiä saattaa lähteä pois. Mutta sinulle tapahtuu jotain näin tapahtuessa. Omat sisäiset energiasi, joihin viittasit tässä, tulevat sisään sanoen: "En välitä siitä, mitä he sanovat. Ilmaisen itseäni, totuuttani ja vain sillä on merkitystä." Toisaalta saatat vetää suuria ryhmiä ja yleisöjä, jotka eivät tule ehkä ainoastaan kuulemaan sanojasi, vaan tuntemaan energiaasi. Sinun on siis todellakin tehtävä päätös, että vain teet sen riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Kiitos.
 
LINDA:
Kaksi kysymystä vielä?
 
TOBIAS:
Kolme… neljä. Ei seitsemää! (Naurua)
 
LINDA:
Tunnustele, tunnustele, tunnustele ääntä. Montako kysymystä? (Tobias pitää ylhäällä kolmea sormea.) Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Hei. Tämä on ensimmäinen tilaisuuteni, joten… on hienoa olla täällä. (Yleisö taputtaa.) Siis olen Shaum… Shaumbra? Niinkö se sanotaan?
 
TOBIAS:
Kyllä! "Nimeni on Bob. Olen Shaumbra." Niin me täällä tehdään, kyllä. (Naurua, Tobias naureskelee.)
 
SHAUMBRA 8:
Kyllä. No, oletan niin, koska resonoin niin paljon sen kanssa, mitä olen lukenut internetistä. Se on siis tosi hyvää kamaa. Kysymykseni koskee musiikkia, ja musiikki on ollut vaihtelevasti osa elämääni. Ja viime vuosina olen päättänyt pyrkiä tekemään sitä vakavammin ja kirjoitan lauluja ja tuotin CD:n. Minulle vaikea osa on myynti ja haluan viedä tämän seuraavalle tasolle. Olen esiintynyt paljonkin, mutta pienissä tilaisuuksissa, ja haluan viedä asian seuraavalle tasolle. Ja haluan vain kuulla, mitä sinulla on sanottavana tästä.
 
TOBIAS:
Aivan. Monia ajatuksia kulkee läpi samanaikaisesti… ensinnäkin Shaumbra on parhaillaan luomassa verkostoa jakamaan Shaumbran musiikkiteoksia. Jotkut saavuttavat maailmanlaajuisen jakelun tämän Shaumbra-internetportaalin kautta, jotta parhaillaan rakennetaan, toiset saavat pienemmän jakelun. Sillä ei pitäisi olla merkitystä. Musiikki on eräänlaista melodiallista konsultointia eikä sillä ole merkitystä, saavutatko miljoonia ihmisiä vai ainoastaan muutamia. Kyse on enemmänkin, kuten puhuimme aiemmin, tietoisuuden tuottamisesta, itse asiassa kyvystä tehdä energeettistä tai tuntevaa konsultointia musiikin kautta.
 
Tässä on siis kyse erilaisten jakelulähteiden kokeilemisesta. Älä juurikaan hämmenny menekinedistämisestä. Kyse on saatavuudesta, energian jakelukanavista. Aion heittää roponi tähän sanoen, että teillä on tällä hetkellä saatavilla monia teknologioita. Uskomatonta… kun katsomme internetin energiaa, seisomme oman matalan aitamme takana. Tavallaan katsomme alas maan päälle internetin teknologiaa ja siellä on erittäin paljon energiaa, enimmäkseen vanhaa mutta jonkin verran uuttakin. Kenties ette käsitä sitä, koska te vain käännätte päälle oman prosessorinne ja olette mukana. Osallistutte. Mutta omasta näkökulmasta katsoessamme voimme nähdä energiapotentiaalia tässä internetiksi kutsutussa jutussa.
 
Internet on periaatteessa ihmistietoisuuden heijastus tai vastaavuus. Ja tiedätte, että näinä aikoina ihmisten enemmistö on lisännyt energiansa internetiin. Se on eräänlainen kollektiivinen "ei-kollektiivi". Teillä on oma tietokone kotonanne, mikä sallii teille mahdollisuuden tehdä omia juttujanne, mutta se sallii myös ihmistietoisuuden liittyä yhteen. Tämä siis tarjoaa valtavia mahdollisuuksia.
 
Katso jakeluun päin, eikä vain perinteisiin menetelmiin ja fyysisiin menetelmiin, vaan internet-jakeluun. Energia, jonka olet laittanut musiikkiisi, tulee resonoimaan tiettyjen ryhmien, tiettyjen maailman osien kanssa - maskuliinisten tai feminiinisten - mutta se löytää oman tasonsa. Teidän ei todellakaan tarvitse myydä mitään näinä aikoina, teidän täytyy vain avata jakeluportteja, ja tämä pätee lähes kaikkeen, mitä Shaumbra tekee.
 
SHAUMBRA 8:
Okei, kiitos.
 
LINDA:
Todella hämmästyttävää, kiitos.
 
TOBIAS:
Ehdottomasti! (Yleisö taputtaa.)
 
LINDA:
Olet parhaimmillasi, pelisi huipulla.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (Linda lukee internetistä):
Olen risteyksessä ja tarvitsen kipeästi suuntaa. Muutama kuukausi sitten Saint Germain sanoi, että jos jollakin on vielä vaikeuksia runsauden kanssa, hänen pitäisi harkita peruuttamista tai keskeyttämistä. Otin sanat omakseni ja retkeilin luonnossa viime kuukausien aikana sekä luin uudestaan jokaisen shoudin vuodesta 2003 saakka vain nähdäkseni, mikä minulta meni ohi ja miksei elämäni toimi samalla tavalla kuin muilla Shaumbroilla. Sain monta oivallusta ja päästin irti asioista, joiden tajusin pidätelleen minua. Olin monta päivää kyynelissä, vihainen ja hämmentynyt sekä monta päivää iloinen, toiveikas ja onnellinen. Silti lopputulos on, ettei vastausta tule, kun kysyn itseltäni, mitä todella haluan. Minun täytyy tietää, mikä aiheuttaa tukoksen. Ole kiltti ja ohjaa minua jollain alueella, koska en halua kuolla apatiaan. Kiitos.
 
TOBIAS:
No, olet päättänyt olla kuolematta apatiaan, joten ymmärrä ensinnäkin, että kaikki se tulee toteutumaan. Olet antanut itsesi puhdistua valtavasti ja löytää itseäsi tavalla, mitä useimmat ihmiset eivät tee. Arvosta ja kunnioita siis itseäsi siitä, että kävit tämän prosessin läpi. Teet tätä hyvin, hyvin nopeasti etkä venytä sitä monien elämien ajalle, mutta tutkit kirjaimellisesti jokaista osaasi.
 
Nyt olet päässyt analysoinnissa pisteeseen, missä et voi enää analysoida, mikä on hyvä asia. Et voi enää mitenkään yrittää ymmärtää palasia, ja tiedät nyt, ettei se toimi. Sinusta on tietyssä mielessä tullut nyt tyhjä astia. Turhautumisesi, epätoivosi on tietenkin huomattu, mutta palaa siihen, mistä puhuimme shoudin alussa. Jokaisen huonon päivän takana on hyvä päivä. Kun laitat hyvän ja pahan päivän yhteen, saat täysin toisenlaisen todellisuuden. Se ei ole enää vain päivä, se on kokemus. Sinulla on siis tämä valtava epätoivo, mutta toisessa osassa, vastakkaisessa osassa, on valtava tyytyväisyys ja täyttymys. Juuri tässä pisteessä olet tällä hetkellä. Olet tavallaan tyhjä astia, uupumuksen, turhautumisen ja epätoivon vuoksi. Annat minkä tahansa tulla pelastamaan itsesi. Ainoastaan sinä voit tehdä sen, mutta ainakin olet avoin sille.
 
Katso nyt uudestaan ja kuuntele, älä lue vaan kuuntele, tämä shoud muutamia kertoja. J'encore, itsesi tuominen takaisin yhteen, itsesi tapaaminen. Samalla kun olet kiireisenä tässä epätoivoisessa etsinnässäsi yrittänyt ymmärtää asioita ja korjata itseäsi ihmisenä ja henkenä, olet kirjaimellisesti lähettänyt kaikenlaisia itsesi energiapuolia, itsesi osia, tutkimaan muihin ulottuvuuksiin. Muistat tehneesi sitä, eikö vain? Muistat sanoneesi: "Minun on mentävä tarkistamaan tämä ulottuvuus. Minun on tarkistettava tuo mahdollisuus." Olet tehnyt sitä hiljaa yksinäsi ja nyt nuo osat alkavat tulla takaisin yhteen. Älä pakota niitä. Älä yritä rohkaista tai manipuloida niitä. Vain salli se. Heti kun tunnet itsesi menevän aivoihin yrittämään ajatella niiden palaamista, päästä siitä irti. Unohda se. Mene kävelylle ja vedä syvään henkeä. Ne tulevat takaisin, sinä tulet takaisin, j'encore, luonnostaan ja helposti.
 
Sitten kun teet sen, saat valtavan "ahaa"-oivalluksen siitä, miten olet todellakin suunnitellut tämän, miten kasasit tämän kaiken auttamaan sinua ymmärtämään itsesi syvyyksiä. Runsaus- ja terveyskysymykset eivät enää ole polttopisteessä tai ongelma. Ne ovat luonnollinen tulos siitä, että sallit itsesi vain olla itsesi. Käyttämämme sanat ovat vaikeita, koska on taipumusta yrittää ymmärtää sanoja. Me siis pyydämme sinua tällä hetkellä vain palaamaan tämän viestin tuntemiseen. Lisäämme tietoisuutta. Lisäämme erään tyyppistä energiaa tähän, mahdollisuuden sinulle. Päästä se nyt vain sisään. Katso, miten kaikki osat palaavat yhteen, mutta hyvin uudella tavalla. "Sinä" - vanha sinä - on tavallaan kuollut, mennyt pois. Uusi "sinä" alkaa nyt tulla tähän todellisuuteen. Kiitos.
 
LINDA:
Yksi tai kaksi kysymystä vielä?
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Luulen sinun vastanneen kysymykseeni, mutta… Yksi asia, joka minulla on ollut tässä elämässä ja josta et ole puhunut kovin optimistisesti, ovat psyykelääkkeet. Ja mietin, mitä näet tässä energiassa ja miten tuon tämän osan itsestäni kotiin.
 
TOBIAS:
Aivan. Jo asian tiedostaminen vaikuttaa paljon. Se että ymmärrät, mitä olet tehnyt menneisyydessä, että sinun tarvitsi tasapainottaa itsesi ja käytit näitä psyykelääkkeitä, avaa itse asiassa asian niin, että voit tuoda kaiken takaisin kotiin, kuten sanoit.
 
Meillä, sinulla ja minulla, on pikkuvitsi, josta tiedät. Sinussa on niin paljon suuruutta, jota et halua katsoa, että pelaat peliä, jossa olet pieni - ja se itsessään on hyvin, hyvin suurta! (Vähän naurua) Sinussa on hyvin paljon potentiaalia, ja olen nuhdellut sinua monta kertaa. Olen sanonut sinun antaneen itsesi kokea sitä menneissä elämissä - ihmisen suuruutta, osan maiden hallitsijana, osan sinua jolla oli vaikutusta moniin, moniin ihmisiin - ja tavallaan pelaat nyt sellaista peliä, että se et ollut todellisuudessa sinä. Leikit siis pientä. Se on hyvin suurta!
 
Nyt on siis aika. Alat kyllästyä vanhaan peliin, minkä olen kertonut sinulle tapahtuvan. Olet nyt pääsemässä pisteeseen, jossa haluat elää uudella tavalla. Älä kanna huolta menneistä psyykelääkkeistä. Aion kuitenkin suositella paria asiaa. Tämä ei ole lääketieteellinen neuvo. Tämä ei ole psykiatrinen neuvo. Tämä on suuri henkinen neuvo, mikä on parempi kuin muut yhteensä… tunnen Saint Germainin! (Naurua)
 
Ne teistä, jotka ovat käyttäneet psyykelääkkeitä, mieleen vaikuttavia lääkkeitä, masennus- ja mielialalääkkeitä, jos olette olleet erossa näistä lääkkeistä noin vuoden ajan ja on taipumusta joko palata lääkkeisiin tai yleistä vajavuuden tunnetta… lääkkeet jättävät teihin eräänlaisen psykologisen reiän, vajavuuden, joka usein jää vielä pitkään näistä lääkkeistä luopumisen jälkeen. Olemme huomanneet energiatutkimuksissamme tällä puolella, että suuren kalamäärän syömisellä - merikalan, ei järvi- tai jokikalan, kuten tonnikalan, lohen, katkarapujen, äyriäisten - on usein homeopaattista tai luonnollista parannusvaikutusta. Tämä muuten ei pidä paikkaansa, jos otatte tällä hetkellä lääkkeitä ja yritätte päästä niistä eroon. Huomaatte tällöin lähes vastakkaisen vaikutuksen. Mutta jos olette olleet erossa lääkkeistä noin vuoden, niin syökää paljon kalaa.
 
Ensinnäkin huomaatte… järjestelmänne pitää siitä paljon enemmän kuin raskaammasta ruuasta, kuten lihasta. Ja huomaatte, että syötyänne useiden kuukausien ajan melko säännöllisesti kalaa muutaman päivän välein, tuo reikä, tuo tunne sisällänne olevasta reiästä tai vajavuudesta menee pois. Se itse asiassa auttaa huuhtomaan pois psykologisia ja fyysisiä jäämiä sisältänne. Kiitos. Lopeta huolehtiminen.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
LINDA:
Kiitos. Viimeinen kysymys.
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias, kiitos. Tämä on puhdasta hemmottelua minulle…
 
TOBIAS:
Hyvä!
 
SHAUMBRA 11:
On kulunut kauan siitä, kun olen ollut täällä puhumassa kanssasi, ja koska päivämme ovat luetut, saattaa olla viimeinen kerta. Haluan kiittää sinua innostamisestani niin pitkän aikaa ja vain tietää, onko jotain mitä haluat kertoa minulle.
 
TOBIAS:
(Tauko) Katsomme tässä energiaasi. Kyllä, on jotain, mutta se tulee aiheuttamaan muutamia väreitä, väristyksiä ja vastaavaa. Tämän seurauksena tulee muutamia myöhäisillan puhelinsoittoja ja keskustelua, mutta kyllä, tällä hetkellä on erittäin tärkeää, että aloitat opettamisen. Aloita opettaminen. Niin, tämä se on. Se on intohimosi, se on halusi. On ollut asioita monin eri tavoin pidättelemässä sinua, mutta opeta. Opeta. Ja jos se ei toimi haluamallasi tavalla, tule takaisin ja puhumme toisten ihmisten kanssa.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Älkää koskaan antako kenenkään pysäyttää itseänne, Shaumbra. Olkaa täydellinen ilmaisumuoto siitä, kuka olette.
 
Tämän myötä… tämä päivä on ollut ilo, j'encore, minä jälleen kerran.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.