MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Învăţătorului:

SHOUD 12: "J'Encore (EU, din nou)" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe


Intrebari si raspunsuri


Prezentat Cercului Crimson
7 iulie 2007

www.crimsoncircle.com

Si asa este dragi Shaumbra, continuam energia acestei intalniri, continuam cu energia Shoudului la care participam cu totii, cu J’encore, cu “ eu, din nou”.

Stiti, este asemanator cu a sta intr-o intersectie, dar nu doar a doua drumuri, ci a multor, multor drumuri. V-ati trimis unul dintre ganduri pe un drum; unul din vise pe un alt drum, unul dintre sentimente pe alt drum; una dintre imaginatiile creative pe un altul. Fiecare idee, gand, sentiment de-al vostru, l-ati trimis pe un alt drum pentru ca sa puteti explora parti din voi. Ati mentinut aspectul uman focalizat doar pe un singur drum.

V-ati continuat calatoria, cumva pe cont propriu, singur, insa, cu toate acestea, ati stiut ca fiecare idee sau gand s-a imbarcat pentru propria calatorie, descoperind lucruri proprii, gasindu-si propria expresie/exprimare. Si, intr-o zi, care este in momentul Acum, toate gandurile, aspiratiile si potentialele revin la un loc. J'Encore! Eu, din nou! Acesta sunt chiar eu, acesta este doar un sentiment pe care l-am avut, care a fost plecat ca sa exploreze. Aceasta a fost o idee pe care am avut-o, cu care n-am gandit sa fac ceva, insa acum realizez ca am facut ceva cu ea. Ea a fost plecata sa exploreze”. Poate ca nu s-a manifestat aici, pe Pamant, in 3D, insa a realizat ceva in alta parte. La fel a fost cu fiecare vis, fiecare imaginatie si fiecare idee.

Nu toti oamenii vor vedea drumurile intersectate in acelasi loc in aceasta viata. Poate in vietile urmatoare, intr-un viitor indepartat, insa pentru voi exista potentialul aparitiei intersectarii acum, ca aceste parti care pareau estompate sau chiar non-fizice, sa apara in constiinta voastra. Este un alt moment de “aha!” Este vorba despre sentimentul de a va integra, este aducerea partilor impreuna, este vorba despre J’Encore-ul vostru!

Nu doresc sa va ofer date despre modul in care va va influenta viata, as dori ca voi sa descoperiti asta. Insa vom continua sa vorbim despre acest lucru pe durata a multor, multor Shoud-uri in viitor – despre aducerea partilor voastre la un loc. Vom vorbi despre intalnirea cu voi din nou. In locul acelui vis pe care l-ati avut noaptea, pare ca sunt fragmente nebunesti pe care nu le intelegeti, pe care J’Encore le aduce inapoi. Veti intelege ca acel vis si multi tu vor aparea in aceasta realitate. Unele dintre visele avute noaptea le-ati trait undeva in afara. Insa, acum, prin starea noua de constiinta le aduceti aici pentru ca sa se exprime pe Pamant. J’Encore!

Acestea fiind spuse, sa incepem cu intrebarile!

INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe internet): Unele entitati vorbesc despre energia fotonica ce va patrunde prin portaluri, in momentul Saltului Quantic, vorbesc despre faptul ca aceasta energie foarte puternica va patrunde in vechiul Ierusalim. Va determina un cutremur si va distruge muntele sfant. Se va face intuneric si acesta va cuprinde intreaga planeta, timp de o zi si jumatate, pana la trei zile. Multe suflete isi vor parasi corpurile si va apare un fel de stare de somn in aceasta perioada, in timp ce tu spui ca nu vom simti nimic. Ai putea, te rog, sa elaborezi acest subiect?

LINDA: Aceasta este o femeie din Israel.

TOBIAS: Desigur! Suna ca o alta zi pe Pamant! Shake rattle roll (ritm, blues si rock and roll) Ha! (Tobias chicoteste si cativa din audienta rad)

LINDA: Dragut...

TOBIAS: Glumesc! In ceea ce numim Saltul Cuantic exista potentiale in orice directie. Exista potentiale ca sa se intample tot felul de lucruri. Exista potentialul acestor cataclisme si adesea, sunt asociate cu unele simboluri arhetipale, cum ar fi Ierusalimul si tara sfanta. Dar, este doar un potential si observam ca exista o posibilitate foarte mica, ca sa se intample astfel de lucruri, deoarece oamenii nu au ales asta, cu adevarat. Nu au ales acest tip de drama, nu au ales ca aceasta energie sa aiba loc. In timp ce va avea loc trecerea prin Saltul Cuantic, se vor petrece lucruri foarte subtile, la nivel individual. Nu este necesar acest tip de drama asociata cu Saltul Cuantic. Ceea ce observa alte grupuri sunt potentiale, care poate sa aiba loc in alte taramuri, insa posibilitatea de a se produce aici, pe Pamant, este foarte redusa.

Este important ca voi Shaumbra, sa nu va prindeti in drama. Voi nu aveti nevoie de drama, pentru a crea excitatie in viata voastra. Nu aveti nevoie de drama, ca doar sa continuati sa treceti de la o zi la alta. Aceasta reprezinta un tip vechi de hranire energetica. Ceea ce veti incepe sa observati, in timp ce veti aduce toate elementele la un loc, veti vedea ca exista un fel de profunzime si chiar o noua dimensiune, pentru a trai pe Pamant, in prezent. Drama nu este necesara si de aceea spunem ca este nepotrivit, sa se intample astfel de lucruri.

Ceea ce se va intampla, la nivel foarte personal, in ziua Saltului Cuantic, care va veni curand, este ca va veti permite sa preluati – sa spunem - un fel de cheie cu care veti debloca un set de potentiale, care va fi mult diferit, care va detine o mai mare profunzime, fata de vechile potentiale, cu care ati lucrat. Veti aduce oportunitati marete si noi, in viata voastra. Apoi, este in functie de voi, ca indivizi, fie ca alegeti sa lucrati cu acestea, fie ca nu. Nu vi se vor impune. Nu va vor comanda. Totul are de-a face cu a alege. Multumesc!

LINDA: Exista si altceva, ce ai dori sa adaugi pentru aceste doamne din Israel?

TOBIAS: Da, desigur! Energia Saltului Cuantic – energia Saltului Cuantic si a Energiei Noi – va avea un efect asupra tinutului Israelului, care va fi foarte important. Puteti numi Israelul un portal sau o trecere, insa el este un centru energetic pe Pamant, in acest moment; este un centru pentru vechile religii si pentru vechea perspectiva asupra lui Dumnezeu. Acolo traiesc cei care sustin o energie – si au facut-o timp de patru mii de ani sau mai mult – ei sustin un Dumnezeu care nu ii mai serveste pe oameni. Ei incearca sa-l mentina pe acel Dumenzeu, deoarece a fost un Dumnezeu care controla, era un Dumnezeu de genul masculin, adesea un Dumnezeu manios si un Dumnezeu carea folosit cuvantul iubire, insa nu a exprimat iubirea niciodata, cu adevarat. El este doar un aspect uman. Nu este, cu adevarat, un Dumnezeu pe care ati dori sa-l cunoasteti, deoarece Dumnezeu este in voi si Dumnezeu nu este nimic… nici nu gasesc cuvinte, insa Dumnezeu nu este asa cum a fost “el” descris si cum conduce “el” societatea si civilizatia voastra actuala.

Si da, va veni un timp, fie in cateva luni, fie in cativa ani sau in cateva decade, in care vechiul concept despre Dumnezeu, care este pastrat in aceasta “wholly”… care incepe cu “w” si nu cu “h”(nt. joc de cuvinte, vrand sa se refere la holly land, tara sfanta si punand un w inainte a iesit wholly, care inseamna cu totul, pe deplin, mai degraba este hu-holly!) …acest tinut wholly va trebui sa fie scuturat. Acum, cat de tare se vor agata oamenii de asta? Poate ca zdruncinarea/trepidarea constiintei va ajuta la eliberarea unora dintre aceste energii, astfel incat oamenii sa descopere un Spirit nou si un Spirit care sa inceapa cu “EU SUNT” ca apoi, sa se extinda incepand de aici.

Daca va exista suficienta constiinta, care sa permita evolutia unui nou Dumnezeu, pe de o parte si suficienta constiinta care sa se agate de cel vechi, pe de alta parte, acest fapt va crea unele trepidatii. Poate ca vor apare ca si cutremure, ca razboi, insa, in general, acestea vor debloca Energia Veche, ca sa se treaca la un alt nivel.

Daca oamenii si in special, daca Shaumbra se alatura dramei rezultate din evolutia acelei energii, este foarte probabil sa apara unele evenimente dramatice. Dar, aveti nevoie, cu adevarat, de acestea? Vreti voi sa vedeti titluri scrise cu litere mari in ziare si sa priviti cum vor fi rase orase intregi de pe suprafata Pamantului? Vreti voi sa vedeti titluri in ziare si sa observati cum are loc vreun act terorist dramatic? Cu asta vreti sa incepeti o zi sau cu o ceasca de cafea? Vreti sa incepeti prin a simti drama, prin a simti ca inca traiti?

Exista inca o cale, una fara drama si una holistica – cu un “h” – care va permite sa fiti, sa lucrati si sa aduceti energia, sa apreciati, cu adevarat, tot ce sunteti si sa intelegeti ca Dumnezeu se afla in voi. Prin urmare, este vorba despre o alegere umana. Nu s-a scris asta in vreo carte a destinului, caci nu exista niciuna.
INTREBARE SHAUMBRA 2: (o femeie la microfon) Salut Tobias! Este minunat sa fiu aici cu tine! Este ziua mea de nastere. (incepe sa cante) “Am saizeci de ani, sunt minunata si Eu sunt ceea ce sunt!” De trei saptamani astept sa fac asta. (audienta aplauda)

TOBIAS: Da, desigur. Daca tu si Kuthumi ati ajunge impreuna…

SHAUMBRA 2: Stiu, stiu!

TOBIAS: ... nu stiu ce s-ar intampla!

SHAUMBRA 2: Ei, el a spus ca rap-ul nu este muzica si nu sunt sigura. Am lucrat ca avocat si acum sunt profesoara de muzica, cu norma intreaga. Predau chitara, pianul si canto si am peste 50 de solicitati pe lista de asteptare. Acest lucru a inceput din 9 iunie 2002, cand mi-am schimbat cariera. As dori sa stiu si am vrut sa stiu de multa vreme, ce crezi tu despre rolul muzicii in inspirarea constiintei si a cunoasterii, asa cum ai prezentat-o astazi? Mi-a placut calatoria inapoi in timp, din Shoud-ul anterior, cand s-a vorbit despre Jimi Hendrix si despre altii artisti. Care este rolul muzicii de pana acum, fata de rolul muzicii din viitor, care inca nu a ajuns la urechile noastre? Pot sa le prezint studentilor toate acele cantece clasice de rock, pe care le iubesc mult si totusi sa-i indrum mai departe, din punct de vedere al constiintei?

TOBIAS: Desigur. Tu aduci in discutie un subiect foarte interesant. Muzica este poate una dintre cele mai usoare cai, prin care se permite ca potentialul constiintei sa se schimbe, datorita melodiilor, vibratiilor si rezonantei muzicii, nu doar a cuvintelor sau a notelor. Este mai usor sa pui constiinta in muzica, decat in orice alt lucru. Cand cititi ceva intr-o revista sau intr-o carte, aveti tendinta de a intra in mental si tindeti sa filtrati potentialul constiintei. Daca exista si un monolog sau o discutie, acestea tind sa devina mentale. Muzica, oh, ea ajunge in inima, asa ca este mult mai usor sa permita curgerea constiintei prin ea.

Ca sa raspundem intrebarii tale, legate de mentionarea unor muzicieni din anii 60 sau 70, chiar si a unora din prezent – trebuie sa ne exprimam o opinie personala. Infuzia constiintei si a rezonantei energetice in muzica, nu este la fel de eficienta acum, decat a fost in urma cu 20 sau 30 de ani. Aproape ca este mai putin eficienta incercarea constienta de a furniza constiinta prin vibratia muzicala.

Ciclurile se schimba si in acest moment este posibil sa puneti constiinta pura in forma muzicala, in special, mai ales atunci cand compozitorul intelege ca muzica nu mai este vibrationala – sau doar vibratie. Muzica trece dincolo de asta acum, trece in Energia Noua, asa ca puteti avea o simfonie, care sa combine tonuri vibrationale cu rezonanta Energiei Noi expansionale, toate combinate in acelasi lucru. Instrumentele si cantareti pot canta, insa in muzica sunt impletite potentialele si constiinta Energiei Noi. Este o cale de a servi constiinta celor care nu vor asculta Shoudurile, nu vor citi cartile sau toate aceste lucruri. Este o metoda de furnizare a Energei Noi.

Astea fiind spuse, am asteptat – nu intotdeauna rabdatori – dar am asteptat sa realizam sesiunea “Intreaba-l pe Tobias” despre muzica. (aplauze). Desigur, am asteptat ca diferite situatii sa aiba loc si una dintre ele… exista un potential mare ca ele – cum sa spun – sa iasa la suprafata sau sa intre in actualitate la Conferinta Saltului Cuantic din Taos, care va avea loc in scurt timp, unde veti simti, auzi si experimenta efectele unei varietati de muzica. Trebuie sa va spun un secret, pe care inca nu l-am impartasit cu Cauldre… ii place asta mereu! (rasete) Unul dintre lucrurile pe care le planificam de partea noastra, in timp ce oamenii isi planifica detaliile lor, este ca ne vom folosi de celebrarea Saltului Cuantic ca de un moment pentru lansarea muzicii Energiei Noi. Prin urmare, fiti prezenti…

LINDA: Cauldre stie asta!

TOHBIAS: ... fiti prezenti si observati cum se vor dezvalui toate acestea lucruri! Multumesc!

SHAUMBRA 2: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda de pe internet) De ceva timp sunt ingrijorata in privinta sanatatii corpului meu si am descoperit ca este foarte greu sa raman inafara fricii. Ma tem ca voi crea probleme prin aceasta frica. De unde sa stiu, avand in vedere toate aceste schimbari, daca sunt simple schimbari sau ar trebui sa ma ingrijorez si sa solicit sfaturi medicale? Am mers sa fac niste analize, pe care nu as fi vrut sa le fac, cu adevarat, insa sunt atat de confuz/a, incat nu stiu ce sa fac si sunt speriat/a. Multumesc!

TOBIAS: Desigur. Ingrijorarea este o forma de drama si astfel vei afirma ca este mizerabila si ca o urasti si ca nu tu ai adus-o; ei bine, tu ai adus-o! Ingrijorarea dramatizeaza evenimentele care au loc, nu doar in corpul tau, ci si in mental si in partea creativa a vieiti tale. Ea iti aduce foarte multa energie, insa o energie dramatica, o energie de care, desigur, nu ai nevoie.

Sunt de mentionat cateva lucruri, aici. Mai intai, lucreaza cu Tehnologia Standard! Aceasta ii va permite corpului sa se refaca. Nu este ceva foarte dinamic, extraordinar. Fara surle si trambite. Tehnologia Standard este foarte, foarte plictisitoare. Prin ea, doar permiteti functiilor naturale ale corpului sa faca ceea ce stiu sa faca. Lucreaza cu respiratia! Este important. Cat de ciudat ar parea, nu incerca sa obtii rezultate, deoarece astfel plasezi energie intr-o stare partinitoare, polarizata. Oricat de mult ti-ai dori sa se vindece, cu cat incerci sa-ti vindeci corpul, cu atat va fi mai dificil. Este vorba despre acceptare. Este vorba despre a nu te ingrijora. Care este cel mai rau lucru, care ti s-ar putea intampla? Cel mai mare rau lucru?

Prin aceasta constiinta reinnoita, corpul tau poate acum sa se vindece, deoarece… vrea sa se vindece. Este programat pentru a fi sanatos, pentru a se vindeca si a se reface. Acestea se gasesc profund in ADN si in parti ale ADN-ului, care acum apar in aceasta realitate. Exista o parte din tine care a fost plecata, pribegind. Revine acum aspectul tau vindicator.

Intre timp, mergi la doctor, pentru confirmare si confort, deoarece… iti cunosc mintea; va continua sa se ingrijoreze si sa se ingrijoreze. Doctorul te poate ajuta sa intelegi, dintr-o sursa exterioara. Nu are importanta ce iti va spune doctorul, chiar daca iti va spune ca ai o boala sau vreun dezechilibru in corp, intelege, corpul tau vrea sa se refaca si are capacitatea sa faca acest lucru! Stie cum sa se refaca. Doctorul iti va da unele lamuriri si cateva directii.

Si inca un lucru, la care doctorii sunt priceputi: ei sunt si miscatori de energie, chiar daca lucreaza cu medicamente, cu instrumente si alte lucruri. Unul dintre cele mai mari beneficii din partea unui doctor, in special, a unui doctor orientat spre Energia Noua, este ca el sustine actiunea de vindecare, pe care constiinta ta vrea sa o realizeze. Intotdeauna, sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriul corp! Toate celelalte vin pentru sustinere – doctorul, familia, prietenii, celelalte lucruri – pentru sustinerea propriei capacitate de refacere. Multumesc!

SHAUMBRA 3: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon) Buna Tobias! As dori sa-ti pun o intrebare despre fetita mea. Ea are diabet tip 1 si recent a fost pusa pe tratament cu insulina; doar ma intrebam: care este opinia voastra, baieti si daca puteti vorbi despre diabeticii dependenti de insulina?

TOBIAS: Desigur! In acest caz particular, despre care pomenesti tu, de fetita ta… observam energia ei si avem permisiunea de a privi profund. In acest moment noi simtitm ca… nu Linda, noi nu suntem medici sau autoritati…

LINDA: Multumesc!

TOBIAS: ... noi oferim o perspectiva energetica. Nu este un sfat medical sau psihiatric, ci o forma superioara de constiinta, la care ne racordam. (unii rad)

LINDA: Esti priceput!

TOBIAS: Multumesc! (rasete) Acum, facand aceasta precizare, in acest moment, fiica ta ar trece printr-o drama fizica, fara pompa de insulina si fara medicatie. Nu ii afecteaza mintea si nici procesele spirituale. Se petrece doar la nivel fizic.

Dar, acestea fiind spuse, in timp ce fizicul este mentinut in echilibru prin insulina, ea sufera din cauza unor ranii foarte, foarte profunde. De fiecare data cand apare o situatie diabetica, aceasta se datoreaza unei lipse de iubire pe care o are acea persoana – mai intai fata de sine. Este vorba despre o lipsa totala a abilitatii de a se iubi pe sine, care se manifesta in toate persoanele din jurul ei: membrii de familie, iubiti, iubite, soti/sotii, oricine altcineva. Exista si incapacitatea de a accepta iubirea altei personae. Acceptarea sustinerii sau a accepta necesitatile fizice bazale, pentru a-i permite sa traisca, da, ar putea face asta, insa ei resping iubirea si asta incepe din interior.

Astea fiind spuse, nu poate fi vorba despre vindecare magica aici. Cum sa incurajezi o persoana sa se iubeasca neconditionat si in mod absolut? Prin ce-ar putea sa treaca, pentru a invata cum sa iubeasca? Ei bine, unul dintre primii pasi este respiratia. Nu poti respira profund, daca nu te iubesti! Respiratia va scoate la suprafata chestiuni profunde, manie si alte lucruri, insa ea este primul pas spre iubirea de sine.

Este un lucru pe care il vom cere fiecaruia dintre voi si in special tie, deoarece nu este vorba doar despre fiica ta. Este vorba despre multi, multi altii, care au diabet. Vedeti, diabetul este un dezechilibru ale unor energii din corp, un dezechilibru al zaharului si al sangelui, un dezechilibru in dulceata de sine si dulceata vietii.

Asa ca, iti voi intoarce intrebarea si iti cer sa revii in trei, patru luni, ca sa ne povestesti cum ai determinat un om sa se iubeasca pe sine. Fetita ta, care este prezenta energetic aici, este de acord sa fie parte activa in acest proces de descoperire. Prin urmare, nu va fi… ea a fost de acord, insa nu va fi usor, doar fiindca a fost de acord. Va aduce la suprafata probleme, din tine, din ea si chestiuni despre valoarea de sine, care au legatura cu asta. Ce moment deosebite, in care sa arunci o privire la ce este necesar, pentru a te iubi si a reveni la echilibru, la nivelul corpului fizic! Multumesc! Acum stii care este tema ta pentru acasa!

SHAUMBRA 4: Multumesc! (audienta aplauda)

INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe internet) De mai mult de un an de zile, am fost la limita de a crea progrese semnificative in viata mea. Am avut cateva oportunitati si potentiale, care mi-au batut la usa, facandu-ma sa cred ca in sfarsit, voi manifesta lucrurile pe care intotdeauna mi le-am dorit in viata. Insa, cand lucrurile urmau sa se manifeste, intotdeuna, in ultimul minut, totul s-a naruit. Totul a disparut dinaintea ochilor mei, precum un miraj. Am incercat sa privesc partea pozitiva, sa ma conving ca acele lucruri nu erau ceea ce mi-am dorit, cu adevarat. Dar, ca sa fiu cinstit/a, am frustrari profunde si sunt confuz/a. Poti sa-mi spui ce se intampla?

TOBIAS: Desigur. Frica de a realiza! (Tobias chicoteste, audienta rade) Este o frica reala. Frica de a realiza. Tu iti spui ca abia de poti simti gustul realizarii, abia poti sa simti realizarea, ca apoi aceasta sa dispara. Ce se intampla? Tie iti este teama de ea. Ce se va intampla daca vei avea acea realizare? Ce responsabilitate va plasa asupra ta? Cum iti va schimba viata? Cum vei inceta sa te mai hranesti, in modul in care o faceai? Cum vei schimba unele tipare si dependente, pe care le ai in viata?

Asa ca, tu suferi de frica de a realiza. Trebuie sa observi de ce ai aceasta frica de realizari. Ce semnificatie va avea in viata ta? La ce va trebui sa renunti, pentur a deveni tot ce esti? Multumesc! O intreaga noua stiinta apare aici: poate ca Andra va patrunde in acest domeniu. (rasete)

INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Deja te-ai referit la intrebarea mea, insa o voi pune oricum. In acel weekend-ul minunat, la Scoala din Breckenridge, St. Germain ne-a vorbit despre unele lucruri incredibile, pline de intelepciune, care ne-au miscat pe toti cei prezenti. Ceea ce ma atins pe mine, este ca vom termina cu luptele si poverile, pe care le-am purtat timp de vieti si ca ne putem astepta sa avem o viata traita in bucurie si fericire. As dori sa stiu, daca eliberez suferinta din corpul meu, pe care o experimentez acum – la fel ca multi Shaumbra – aceasta eliberare face parte din asta.

TOBIAS: Sigur ca da si cand St. Germain s-a adresat acestui grup, lucru care era valabil pentru acel grup, insa avea implicatii asupra tuturor Shaumbra, el a spus ca Shaumbra in general, s-a oferit timp de multe vieti, sa fie in serviciu pentru omenire, pentru constiinta. A prelua durerile altor oameni, a prelua sentimentele si emotiile altor oameni, altfel spus, a prelua poverile omenirii si constiinta ei, oricat de maret ar parea, acesta este un adevat.

A existat o alegere, undeva, candva, de-a lungul cai care spunea, “Voi servi omenirea” Prin experimentarea suferintei fiintei umane, a provocarilor si a dificultatilor vietii, v-ati oferit intelepciuni profunde, legate de ceea ce experimenteaza oamenii si chiar ingerii. V-a oferit experiente profunde, ca sa puteti deveni inspiratori ai constiintei, in Energia Noua. Ati dorit sa va asigurati ca nu faceti asta dintr-un loc al analizei sau al teoriei, ci ca v-ati implicat profund in acestea. Acum va treziti. Ati realizat ca nu va apartin, ca nu este vorba despre voi. Oricat de profund ati patruns in aceste experiente, oricat le-ati preluat ca fiind ale voastre, totusi, cu siguranta, nu este vorba despre voi.

Sunteti ca si Klaus, creatorul de papusi, care a pastrat toate papusile pe rafturi, in loc de a le vinde, care la un moment dat a realizat ca trebuia sa le elibereze. Intrebarea pe care o punem si vom continua sa o punem Shaumbrei este: Puteti elibera luptele, provocarile si dificultatile, despre care ati crezut ca va apartin? In realitate, nu va apartin. Singurul lucru care va apartine, este ceea ce alegeti in acest moment si asta este tot! Acesta este singurul lucru care va apatine!

Atunci St. Germain a spus, “Ajungeti intr-un moment acum, in care puteti trai bucuria in viata voastra.” Intrebarea pe care v-o pun eu este, “Va veti permite sa traiti asta? Veti continua sa pretindeti ca toate lucrurile care va dau dureri in corp si in alte locuri, va apartin sau ati dori sa le eliberati? Sunteti dornici sa va traiti propria viata – si doar propria viata! – in bucurie, libertate si ca fiinta suverana, doar pentru voi? Poate ca pare a fi egoism, insa este, cu adevarat? Daca ati trai in bucurie absoluta, in libertate, fiind eliberati de dureri, de traume mentale si de alte lucruri, daca ati fi suverani, nu credeti ca ati avea un impact asupra constiintei? In loc de a purta poverile omenirii si constiinta veche, nu credeti ca este momentul ca sa inspirati constiinta? Multumesc!

SHAUMBRA 6: Multumesc! (audienta aplauda)

LINDA: S-au pus niste intrebari foarte bune, aici.

INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda, de pe internet) Salut Tobias! Sunt extrem de sensibil/a la energiile din jur! A fi in relatii cu oamenii este ceva ce m-a inspaimantat intotdeauna si sunt teribil de inspaimantat/a de ideea de a vorbi in public. Aceste lucruri nu-mi permit sa fiu invatatorul care sunt si nici sa-mi extind energia. Intrebarea este: nu stiu daca frica ma face sa fiu sensibil/a sau faptul de a fi foarte sensibil/a din fire, determina frica. In acelasi timp, exista ceva in mine ce ma face sa ma simt maret si sa-mi asum sa pompez energia mea de Shaumbra, ca sa spun asa. De asemeni, simt ca exista probleme mari din vietile anterioare. Exista si altceva ce ai putea adauga? Multumesc!

TOBIAS: Desigur! Multi dintre voi v-ati oferit vieti contemplative in trecut, asa cum a mentionat St. Germain, in Scoala Ascensiunii. Chiar si in aceasta viata nu ati ales – ceea ce noi numim – o viata exteriorizata, o viata dramatica, o viata in care sa fiti o figura evidenta. Ati tins sa aveti o viata linistita. In trecut ati trait vieti singuratice. Asa ca, acum aflati ca trebuie sa iesiti din carapace, sa iesiti si sa fiti cine sunteti, sa fiti un inspirator pentru ceilalti oameni. Evident, ati intrat intr-o fobie fata de realizari, care are de-a face cu tot ceea ce sunteti.

Majoritatea dintre voi nu doriti responsabilitati si va temeti ca ii veti indruma gresit pe ceilalti oameni, asa ca tindeti sa va temeti. Multi dintre voi sunteti foarte, foarte sensibili, acum. Cand ajungeti in fata unui grup chiar mic, ii puteti simti energia si poate ca va temeti ca nu v-ar placea ceea ce ar simti cei din grup, cand aceastea ajung la voi. Pot avea ganduri in mintea lor, pe care sa le auziti in mintea voastra… “Stiti, el nu este un bun vorbitor, este foarte plictisitor, ne spune povesti lungi.” (rasete) Acestea fiind spuse, voi va focalizati doar pe un aspect, din ceea ce gandesc. O alta parte din ei poate fi foarte inspirata si sa-i placa fiecare cuvant, pe care il impartasiti. Reamintiti-va sa observati toate aspectele unei situatii, care apare in viata voastra!

Exista o metoda de a scapa de asta. Incepe si fa asta! Nu te teme de nereusita! Da, te poti simti extrem de incomod! Oameni pot sa si plece. Dar, stii ca ceva ti se va intampla, atunci cand vei incepe sa faci asta. Energiile tale interioare, la care te-ai referit, vor iesi la iveala si vor spune, “Nu-mi pasa ce spun. Ma exprim pe mine si adevarul meu si asta este tot ceea ce conteaza!” Pe de alta parte, poti atrage grupuri mari, care pot veni, nu doar sa auda cuvintele, ci sa-ti simta energia. Asa ca, trebuie sa iei o hotarare, ca doar sa faci asta, nu are importanta ce se va intampla. Multumesc!

LINDA: Inca doua intrebari?

TOBIAS: Trei... patru… nu, sapte! (lrasete)

LINDA: Simte, simte, simte vocea! Cate intrebari? (Tobias ridica trei degete) Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Este prima mea participare, prin urmare, este minunat sa fiu aici! (audienta aplauda) Sunt Shaum… Shaumbra? Asa pronunti tu?

TOBIAS: Da! “Numele meu este Bob. Eu sunt Shaumbra.” Iata cum realizam noi asta, aici! (Rasete, Tobias zambeste)

SHAUMBRA 8: Da! Ei bine, mi-am asumat acestea, deoarece rezonez foarte mult cu ceea ce am citit pe internet. Sunt lucruri foarte interesante! Intrebarea mea este despre muzica si muzica face parte din viata mea. In ultimii ani am decis sa ma ocup mai serios, asa ca scriu cantece si realizez CD-uri. Partea grea pentru mine este partea promotionala si doresc sa duc aceasta problema la urmatorul nivel. Am realizat multe, insa putine finalizate; as dori sa trec acest lucru la urmatorul nivel. As dori ca doar sa aflu, ce ai sa-mi spui despre asta.

TOBIAS: Desigur! Sunt multe ganduri care apar, in acelasi timp… primul, exista o retea care a fost creata acum de Shaumbra, pentru distribuirea realizarilor muzicale ale Shaumbrei. Unii vor participa la distribuirea in lumea intreaga, prin mijlocirea internetului Shaumbrei, care se construieste acum, altii vor primi distributii mai mici. N-ar trebui sa conteze. Muzica reprezinta un fel de consiliere melodica si nu conteaza daca ajunge la un million de oameni sau doar la putini. Este vorba mai mult despre consiliere oamenilor, din punct de vedere energetic sau prin simtire, prin interemediul muzicii.

Lucru exista, pentru a incerca o varietate de surse de distributie, asta este tot. Nu face ca promovarea sa fie confuza! Este vorba despre a descoperi, stii, canalele de distribuire energetica. Voi aveti astazi, multe tehnologii la dispozitie. Incredibil!… cand privim energia internetului, ramanem in spatele propriului zid scund, atunci cand observam Pamantul si observam tehnologia internetului, observam ca exista multa energie, in mare parte veche, putina noua, in internet. Poate ca nu va dati seama de asta, deoarece voi doar deschideti procesorul si va aflati in retea. Voi particiapti, insa din punctul nostru de vedere, noi putem observa potentialul energetic, in ceea ce numiti internet.

Interentul este o reflectare sau o paralela a constiintei umane. Si voi stiti, ca in aceste zile majoritatea oamenilor si-au adaugat energia la internet. Este un fel de necolectiv colectiv. Aveti un computer personal acasa, care va permite sa va faceti treburile personale, insa acesta permite constiintei umane sa se adune la un loc. Acest fapt ofera un imens potential.

Priviti distributia, nu doar prin metode conventionale si fizice, cat si prin distributia prin internet. Energia pe care ai pus-o in muzica, va rezona cu grupuri particulare, chiar cu parti ale lumii – fie ca sunt masculine sau feminine – insa isi va gasi propriul nivel. Nu mai ai nevoie cu adevarat, sa promovezi in aceste zile, doar ai nevoie sa deschizi portile de distributie si asta se aplica la orice, in legatura cu ceea ce realizeaza Shaumbra.

SHAUMBRA 8: Okay, multumesc!

LINDA: Uimitor, multumesc!

TOBIAS: Absolut! (audienta aplauda)

LINDA: Exprimi ceea ce este mai bun! Te situezi in topul jocului tau.

INTREBARE SHAUMBRA 9 (citita de Linda, de pe internet): Ma aflu intr-o intersectie si am nevoie de directionare. Cu cateva luni in urma St. Germain a spus ca daca cineva inca are probleme cu abundenta, ar trebui sa ia in considerare acumularile sau eliminarile. Cuvintele mi-au patruns in inima si m-am stabilit in natura, in ultimele cateva luni, recitind fiecare Shoud din 2003, ca sa vad ce-am pierdut si de ce viata mea nu merge ca a altor Shaumbra. Am castigat noi perspective si am eliberat lucrurile care ma tineau in loc. Am avut multe zile in care am plans, in care, am fost confuz/a si suparat/a, dar am avut si zile pline de bucurie, speranta si fericire. Problema este ca nu a venit raspunsul, cand m-am intrebat ce vreau, de fapt. Vreau sa stiu ce ma blocheaza. Te rog, indica-mi o directie, deoarece nu vreau sa mor in apatie. Multumesc!

TOBIAS: Ei bine, ai facut alegerea sa nu mori in apatie, asa ca, mai intai de toate, intelege ca acest fapt va fi realizat. Ti-ai permis sa treci printr-un imens nivel de curatare si auto-descoperire, prin care nu trec multi oameni. Asa ca, onoreaza-te si acorda-ti credit pentru ca ai trecut prin acest proces. Tu treci prin acest proces foarte repede, nu te intinzi pe durata multor vieti, dar iti explorezi fiecare parte a ta.

Acum, ai ajuns in momentul analizei, in care nu mai poti analiza, ceea ce este un lucru bun. Nu mai este posibil sa poti descifra fragmentele si stii ca nu mai functioneaza. Intr-un sens, in prezent, ai devenit un vas gol. Evident, sunt notabile frustrarile, depresia, insa revino la ceea ce am discutat, la inceputul Shoud-ului. In spatele oricarei zile proaste, se afla o zi buna. Cand pui ziua buna, impreuna cu cea rea, ai o realitate total noua. Nu mai este o zi, ci este o experienta! Acum simti o disperare imensa, insa pe de alta parte, exista o satisfactie si o completare imensa. Este punctul in care te afli acum. Esti un vas gol, intr-un fel, datorita epuizarii, frustrarii si disperarii. Vei permite acum, ca sa vina orice, ca sa te salveze. Singura care poti, esti tu, insa cel putin acum esti deschisa spre asta.

Observa din nou si asculta, insa asculta acest Shoud, de mai multe ori. J’Encore(eu, din nou) revin impreuna, sa te intalneasca. In timp ce erai ocupata cu disperarea de a cauta, incercand sa descifrezi lucrurile, sa te refaci ca om si ca spirit, ti-ai trimis tot felul de aspecte, parti din tine inafara, sa exploreze fiecare taram. Iti reamintesti ca ai facut asta, nu-i asa? Iti reamintesti cand spuneai, “Trebuie sa cercetez aceasta dimensiune. Trebuie sa cercetez acel potential.” Ai facut asta in liniste, in singuratate si acum, acele parti incep sa revina la loc. Nu le forta! Nu incerca sa le obligi sau sa le manipulezi! Doar permite-le sa vina! In momentul in care simti ca intri in creier, incercand sa le aduci inapoi, iesi de acolo. Uita de asta! Fa o plimbare si respira profund! Ele vor reveni, tu vei reveni, J’Encore, in mod natural si cu usurinta.

Cand vei face asta, vei avea numeroase momente de “aha”, despre cum ai planuit asta, cum ai pus toate lucrurile la un loc, ca sa te ajute sa iti intelegi profunzimea. Problemele abundentei si a sanatatii nu vor mai fi in centrul atentiei sau nu vor mai fi probleme. Vor fi un rezultat natural al permiterii de a fi tu-insati. Cuvintele pe care le folosim sunt dificile, deoarece exista tendinta de a descifra cuvintele. Prin urmare, te vom ruga ca doar sa simti acest mesaj, chiar acum! Noi ii adaugam o constiinta. Ii adaugam un tip de energie, un potential pentru tine. Acum, permite-i sa intre! Observa cum toate partile revin la un loc, insa intr-un mod foarte nou. “Tu” – vechiul tu – intr-un sens, a murit, a plecat departe. Noul “tu” incepe sa intre in aceasta realitate. Multumesc!

LINDA: Inca o intrebare?

INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon) Salut Tobias! Cred ca ai raspuns la intrebarea mea, insa… Unul dintre lucrurile pe care le-am realizat in aceasta viata, despre care ai vorbit cu optimism, este legat de medicatia psihotropa. Ma intrebam: ce vezi tu in energetic, in aceasta privinta si cum sa-mi aduc acea parte inapoi, acasa?

TOBIAS: Desigur! Doar constientizarea acestui lucru, determina o diferenta enorma. Faptul ca intelegei ce ai facut in trecut, ca a trebuit sa te stabilizezi si faptul ca ai folosit acele medicamente, permit prin deschiderea ta, ca acestea sa revina la un loc.

Avem o mica gluma, tu si cu mine, pe care o stii. Exista o maretie in tine, la care nu indraznesti sa privesti, asa ca participi la jocul ca nu esti magnifica – si acest lucru, in sine, este magnific! (unii rad) Exista un mare potential in tine iar eu te-am pedepsit, de multe ori: ti-am spus ca trebuie sa experimentezi acest lucru in vietile trecute – maretia umana, acea parte care este conducatorul unei tari, acea parte care are influenta asupra multor oameni – si intr-un sens, tu joci jocul, ca nu ai fost tu. Asa ca, tu joci rolul de a fi marunt. Acest lucru este chiar maret!

Acum insa, este momentul. Te-ai plictisit de vechiul joc, despre care ti-am vorbit. Ajungi in punctul, in care vrei sa traiesti intr-un mod nou. Nu te ingrijora de medicatia psihica, asa cum a fost. Voi face doua recomandari aici. Nu este un sfat medical. Nu este un sfat psihiatric. Este un sfat spiritual magnific, care este mai bun, decat toate celelalte puse la un loc… simtiti-l pe St. Germain! (rasete)

Cei care ati urmat tratamente psihotrope, pentru tulburari mentale, depresie si indispozitie, daca ati fost sub influenta acestor medicamente timp de un an si aveti tendinta de a reveni la ele sau ca va simtiti incompleti… acestea lasa un gol, un gol psihologic in voi, un sentiment de incomplet/imperfect, care tinde sa persite mult timp, dupa ce ati renuntat la acele medicamente; am descoperit prin cercetarea energetica de partea noastra, ca trebuie sa mancati mult peste oceanic, nu din lacuri sau rauri. Tonul, somonul, crustaceii, orice peste ce provine din ocean, are un efect de vindecare naturala sau homeopatica. Acest lucru nu este posibil, daca luati medicamente in prezent si daca nu incercati sa renuntati la ele. Veti observa chiar un efect advers. Dar, daca ati renuntat de peste un an de zile, consumati mult peste!

Mai intai de toate, veti descoperi… ca sistemului vostru ii va placea pestele, mai mult decat lucrurile grele, precum carnea. Veti descoperi ca preferati, dupa o dieta constanta cu peste… nu doar cu peste, insa timp de cateva zile… veti descoperi dupa cateva luni, ca acel gol, senzatia ca inca exista acel gol in interior sau orice sentiment de imperfectiune, vor disparea. De fapt, va va ajuta sa eliminati unele reziduuri psihologice si fizice, inca ramase in voi. Multumesc! Inceteaza sa te mai ingrijorezi!

SHAUMBRA 10: Multumesc!

LINDA: Multumesc! Ultima intrebare!

TOBIAS: Da.

INTREBARE SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Iti multumesc! Acesta este pentru mine, un privilegiu pur!

TOBIAS: Grozav!

SHAUMBRA 11: A trecut mult timp de cand m-am ridicat aici, ca sa vorbesc cu tine si deoarece zilele noastre sunt numerate, ar putea fi ultima data. As dori sa-ti multumesc pentru ca m-ai inspirat de multa vreme si doar cauta, daca exista ceva, ce ai vrea sa-mi spui!

TOBIAS: (pauza) Iti observam energia. Da, exista ceva. Exista ceva, insa acest lucru iti va crea cateva unduiri, scuturaturi si lucruri din acestea. Ar putea sa fie cateva telefoane in noapte si discutii interminabile, rezultand din asta, insa da, este foarte important ca acum, sa-ti incepi activitatea de invatator. Vei incepe sa predai. Asta este! Aceasta este pasiunea ta, aceasta este dorinta ta. Au fost lucruri care te-au tinut pe loc – tu, de exemplu, manifestata in moduri diferite – insa preda! Preda! Si daca nu functioneaza asa cum vrei, revino si vom discuta cu alti oameni.

SHAUMBRA 11: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc! Shaumbra, nu lasati pe nimeni sa va opreasca! Fiti expresia totala a cine sunteti!

Acestea fiind spuse, a fost o incantare, in aceasta zi cu J’Encore, eu din nou!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.