TÓBIÁS ANYAGOK

Tanítók sorozat:

9. SHOUD: "Definíció nélkül" - Főszerepben Tóbiás, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és Válaszok


Elhangzott a Bíbor Körben
2007. április 7-én.

www.crimsoncircle.com

És így van, kedves Shaumbra, belépünk a kérdések és válaszok terébe. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy White Eagle-lel lehetek együtt, figyelve kérdéseiteket, figyelve éneteket. Gyakran, a többség közületek, nem érti azt, hogy amikor kérdéseitekre válaszolunk, visszafordítunk titeket kérdéseitekhez. Mi nem teremtünk szó szerinti válaszokat, hanem visszaadjuk nektek azt, ami már létezik belsőtökben, amit még nem fedeztetek fel. A tieitek. Ti rendelkeztek ezekkel a válaszokkal. Mi csupán segítünk nektek, jobban megérteni azokat.

A mai üzenete a Shaumbra találkozónak, meghatározó pillanatként egyszerű: Meghatározások nélkül - kifele az észből, szavak nélkül, az energia strukturálásának szükséglete nélkül - behatolni egy új típusú szabadságba, melyet nem tapasztaltatok meg nagyon- nagyon hosszú idő óta a fizikai vagy nem-fizikai partokon.

Az energia, igazi természetéből adódóan, meghatározások nélkül lép be és ki. Ez egy egyetemes fizika vagy egyetemes elv. Az energia meghatározhatatlanul lép be és ki. Hová megy az energia, miután destrukturálódott? Belép a meghatározatlanba, a strukturálatlanba. Önmagává válik. Visszatér önmagába. Belép oda, amit ti emberi szavakkal semleges állapotnak neveznétek, azonban ez önmagában is már inkább egy meghatározás. Az energia folyamatosan belép és kilép a meghatározásokból.

TAz emberi és még az angyali tudat is, meghatározott. Ti olyan energiákkal találkoztok, észleltek, melyek meghatározással vagy szerkezettel rendelkeznek. Most egy teljesen új és különböző partra fogunk kiterjeszkedni, a Definíció Nélküli partra.

Az egyik leglényegesebb eszközötök, amikor behatoltok majd e part eredeti stádiumába az a LÉLEGZÉS fog lenni. A lélegzés megnyugtatja az elmét, megnyugtatja a testet. A lélegzés meg fogja nyitni majd nektek az utat a meghatározhatatlan, leírhatatlan, strukturálhatatlan energiák potenciáljai fele. Így hát, használjátok a légzést! Használjátok a légzést, amikor behatoltok az Új energiába!

Ezek után, örömmel válaszolunk nektek, mai kérdéseitekre.

SHAUMBRA 1 kérdése (Linda olvassa az internetről): Nemrég találtam egy cikket, amit egy orosz tudós, Viktor Stepanovich Grebennikov írt ...

TÓBIÁS: hmm ... megközelítőleg...

LINDA: Eléggé. Akarod, hogy még egyszer megpróbáljam kiejteni? ... akiről azt hiszem meghalt, azonban felfedezte az antigravitáció jelentőségét, olyan szerkezetet használva, amit egy szibériai méhnek az alsó részén fedezett fel. Azt mondják, hogy ez a méh csak Szibériában él, azonban nevét nem hozták nyilvánosságra e cikkben. Azt hiszem, a tanulmányokat egy vagy több kormány is elkobozta. Ez egy tudományos cikk-e vagy csupán fikció? Ha igaz, akkor ide hívhatod Grebennikov urat, hogy mondja el nekünk melyik méhről is van szó vagy hol található a hasán az a borda jellegzetesség, melyet részlegesen leírt a dolgozatában, és hogyan építsünk mi egy olyan repülési platformot, amilyenről munkájában beszél és amelyről kijelenti, hogy elvonatkoztat a gravitációtól, megadva számunkra ennek megépítéséhez szükséges részleteket, hogy működőképes legyen?

TÓBIÁS: Természetesen, ez egy megfelelő kérdés, mivel mi nyomatékosan arról a tényről beszéltünk, hogy az energia be és kilép a meghatározásokból. Nem tennénk jót azzal, ha visszatérnénk rá és megpróbálnánk megépíteni, visszahozva barátunkat, a tudóst. Ha megpróbálnátok átnézni az eredeti tervrajzokat,... nincs jelentősége annak, hogy valamelyik kormány kobozta-e el vagy egyszerűen elvesztek, az igazi problémát az antianyag tudatához való hozzáférés okozta. Ez természetesen rendelkezésre áll az emberiség tudatában, egy távoli helyen tárolva, azonban felfedezhető.

Nemrég beszéltem a gravitációnak energia formaként való felhasználásáról, az antianyag fizikája által, pontosabban, az a tény által, hogy az energia be és kilép a meghatározásokból. Mihelyt a tudósok, fizikusok és metafizikusok elkezdik kiterjeszteni az energiát e dolog megértésére, minden lehetségessé válik majd, bár nem mindig meghatározható módon, akkor behozzák majd ebbe a valóságba, gyakorlati alkalmazásként. Amint megbeszéltük legutóbbi találkozásunk alkalmával Teslával, ő visszatért és jelenleg egy speciális csoporttal saját felfedezéseinek terjesztésén dolgozik. És nem ő az egyetlen tudós vagy feltaláló aki most, nem-fizikai formában visszatért a Földre, különböző csoportokkal dolgozva együtt. Létezik egy hívás az Új Energia részéről, mely tudati úton érkezik, amint ma, mi is tettük. Ez a találmányok utján érkezik, különféle portálokon keresztül, melyek megnyitásához, apropó nem kell oda mennetek. Ezek a tudati igénynek megfelelően nyílnak meg. Ezek az eszközök most a Földre érkeznek. Egyetlen kormány, egyetlen vallás, egyetlen gazdag ember vagy gazdag ember-csoport sem állíthatja meg, mivel a tudat igényli saját kiterjedését. Köszönöm!

SHAUMBRA 2 (egy asszony a mikrofonnál): Múlt béli tapasztalatomban az volt az érzésem, hogy nagyon össze vagyok kapcsolódva a belső megismeréssel és minden jól zajlott. Az utóbbi 3 évben úgy éreztem mintha a belső megismeréssel való kapcsolatom fennmaradt volna, azonban a dolgok nem mentek jól. Kérdésemnek két része van. Az első, mi hozhat újat? És a második: Hogyan folytassam a bizakodást annak ellenére, hogy nem működik, oly módon ahogy hitem szerint működnie kellene?

Vagyis nem úgy működik ahogy hittem, hogy működni fog, mivel érzem, hogy nem maradt túl sok vonzódásom, de... mindenképp ez lenne a kérdésem.

WHITE EAGLE : Mi fogunk válaszolni. Kérdésed ahhoz kapcsolódik amit Tóbiás mondott, a meghatározhatatlan helyéről. A nagytöbbség közületek ugyanazon a helyen kerestétek a belső megismerést, ahol már megtaláltátok, azonban most fel kell szabadítanotok a meghatározások korlátait és egy holografikus helyen keresnetek a belső megismerést. Az univerzumban mindenhol önmagatokra fogtok találni. Kedves angyal, a belső megismerésnek ezen új helyén, fontos megjegyezni aktív türelmed alkalmazását. Ezt azt jelenti, hogy ne azt próbáld megfigyelni, amit megfigyelsz, hanem azt amikor semmit sem figyelsz, a meghatározatlannak ama helyén, folytasd a relaxációt, folytasd felszabadítást, légy továbbra is holografikus!

Használd a függelék/utalás nélküli szót - ez kitűnő. A jövő meg fog mutatkozni neked, azonban nem használhatod akaratod azért, hogy betekints a következő szobába, amint eddig tetted. Kedvesem, próbálj meg arra a helyre menni, ahol kezdetben új képességekre lesz szükséged megismeréshez és ezután majd a válaszok meg fognak jelenni, ám soha nem szavak formájában. Nem olyanok lesznek mint a szimbólumok. Annyira szubtilisak lesznek, hogy még a legfelvilágosodottabbak is elkerülhetik. De, amikor azon nyugalomnak állapotában vagytok, füleitek ráhangolódnak és ezt fogjátok mondani: Hallom az igazságot. És az igazság, énekhez vagy tónushoz hasonlatos lesz. Kezdetben nem szó lesz. Majd miután ki fogtok terjeszkedni, abban az énekben vagy tónusban, nemcsak a válasz lesz ott, hanem a megvalósításához szükséges energia is, ott fog lenni.

TÓBIÁS: És hadd egészítsem ki egy nem-gondolattal (nevetés), nagyon érdekes volt a kommentárod. Azt mondtad: "Valóban nem működik!" Kihez viszonyítva? Mi van mögötte? Valójában mi történik? Az ember, a kis ember azt mondja, hogy nem működik, nyilvánvalóan, a végső elvárások függvényében. Azonban, miközben itt ülünk, figyelem az energiádat alulról, felülről és belülről, ez abszolút módon működik. Neked egyszerűen nincs bizalmad. A kis emberi én, csupán egyetlen oldalát nézi annak a csodálatos gyémántnak, aki vagy. Köszönöm!

SHAUMBRA 3 kérdése (Linda olvassa az internetről): Mi a motivációja a fórumon lévő szerepem szélesebb képének. 5 és 50 között vagyunk azok akik a fórum oszlopai voltunk, az utóbbi években. Hihetetlen, mennyi üzenetet küldtem! Olyan mintha nem lenne energiára szükség ahhoz, hogy oda írjunk. Nagyon szórakoztató és könnyű volt! Én shoudot csinálok akkor amikor azokat a dolgokat írom? Azt hittem, kötelességem írnom? Belül úgy érzem mintha az amit írok csupán nekem szólna. Más dolgokat is szeretek csinálni az íráson kívül. Nem szeretem érezni a kliensek és olvasók dinamikáját, akik belőlem táplálkoznak akkor amikor a Shaumbra biztos terén kívül írok.

TÓBIÁS: Valóban. Ne tekintsük ezt szerepnek, mivel e tény bizonyos feladat- vagy felelősség- vállalást igényel, inkább tekintsük örömnek, kifejezési lehetőségként és másokkal való megosztásként. Általában, a fórum egy állandó energia evolúció, mely vizionálás, észlelés által mozog, rátérve egy újabb és újabb szakaszra. E dolog, mint tudod, hajlamos mindent meghozni az eszmecserétől, a konfliktusig, a drámáig. Azonban, ez ... nevezzük bár az Új Energia fórumának vagy színpadának, színháznak, melyben mindannyian különböző szerepekben kifejezitek energiáitokat. Ez egy biztos tér, amit ott teremtettek meg.

WHITE EAGLE: Szeretnénk hozzátenni, hogy a biztonság egy választást jelent és ha úgy döntöttetek volna, hogy a Shaumbra biztonságos terén kívül lévő energiák belőletek fognak táplálkozni, így történt volna. Arra kérünk, hogy a biztonság belőletek fakadjon. Ezt nem kívülről biztosítják nektek. És, értetek, miközben behatoltok az Új Energia világába, ne keressétek kívül a biztonság bizonyítékát, hanem hordozzátok azt bátran a szívetekben!

SHAUMBRA 4 kérdése(egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás és Fehér Sas! Írtam a Shaumbra halálának titkáról és szeretném tanácsotokat kérni erről. Főképp a közlés lehetőségről szeretnélek kérdezni és főképp, hogy egyedül közölhessem azt. Van egy kérdés Dale részéről, aki arra kért, hogy tegyem fel nektek: " Informálnátok minket a villában lévő csoport "retreat"-jéről és arról az energiáról? Létezik valami amit csoportként megtehetnénk és merre haladunk együtt?" WHITE EAGLE: Tóbiás, szeretném ha te kezdenéd.

TÓBIÁS: Valóban, honnan tudtad! (nevetés) Igen, érdekes a nyomtatás utjának ezen kifejeződése - sokat beszélhetnék erről - azonban a Shaumbra megteremti saját potenciálját erre - Igen, érdekes a nyomtatás általi szabvány eme vetülete - sokat beszélhetnénk erről - természetesen a mi tanácsunkra és bátorításunkra - a hamarosan rendelkezésre álló inkubátor által, melyet Crimson (Bíbor) Kiadónak vagy Crimson Nyomdának nevezünk. Ez szolgáltató piacot fog jelenteni a Shaumbráknak munkáik bemutatására, legyen bár szó zenéről, vagy szöveges anyagokról.

Mi nem fogunk döntést hozni az önkiadással vagy másvalaki általi kiadással kapcsolatosan, bár javaslatunk az volna, hogy mindennek az egyéni kiadással kellene kezdődnie. E tény, egyfajta tulajdonjogot képezne munkátokkal kapcsolatosan. Lehetővé fogja tenni számotokra, hogy megértsétek a végbemenő energetikai dinamikát akkor, amikor bemutatjátok azt, amit teremtettetek, legyen ez nyomtatással vagy zene útján, engedélyezve, hogy tovább haladjanak.

Következésképpen, mindennél inkább azt fogjuk mondani neked, hogy itt az ideje, hogy átkelj a szakadékon. Ez a pillanat arra, hogy szerzővé és íróvá, publicistává legyél, engedélyezve saját energiádnak, hogy a világba belépjen. Arról van szó, hogy elfogadod azt, hogy kiküldheted az üzeneted. Számos Shaumbra, mesterséges akadályokat teremt, ezt mondva: "Én, csupán a kreatív részt valósíthatom meg, nem ismerek mást, csupán az energia publicisztikai, kiterjedési részét." Természetesen ismeritek és már létezik a Bíbor Körnek egy már megteremtett mechanizmusa, mely megkönnyíti számotokra ezt a dolgot, melyről hamarosan, mindannyian hallani fogtok.

A villában és a csoportban lévő "retreat"-tel kapcsolatosan pedig, egy olyan csoportról van szó, mely már előzőleg is együtt volt, mely csoport szoros köteléket hozott létre az utóbbi években, mely csoport tagjai támogatják egymást más partokon, az álom vagy a gondolat-nélküliség állapotában és e csoportnak - hogy is mondjam - semmilyen beteljesítendő szolgálata nincsen. Nem kell bizonyos típusú munkahelyeteknek/szolgálatotoknak lennie, csupán meg kell teremtenetek egymással, egy kellemes, dinamikus munkamódszert. Nincs szó, egy követendő speciális hivatásról. Egy figyelemre méltó dolog ezzel a csoporttal kapcsolatosan az, hogy energiát, túlzott figyelmet szenteltek neki. Nagyobb szabadságnak kellene léteznie. Sugallatom a csoport tagjai számára, azoknak akik kötődéseket teremtettetek, mivel túl sok időt töltöttetek együtt, a meghatározás nélküliség fogalmát kihasználva, - egyénekként de csoportként is - figyeljétek meg a bennetek végbemenő csodálatos átalakulást, miközben behatoltok ezekre az Új partokra! Köszönöm!

WHITE EAGLE: Nekünk csupán egyetlen kérdésünk lenne: Mi a könyv címe?

SHAUMBRA 4: A címe a következő lesz: "Gyilkosság az Új Korban" vagy "A halál Köre."

WHITE EAGLE: Tökéletes! Tedd egymás mellé a két címet, figyeld, melyik sugároz nagyobb energiát majd kérd meg barátaidat, helyezzék energiáikat a címbe, mivel ez, a kifejezés egyik részét képezi. Azok pedig, akik már rendelkeznek egy projekttel, nevezzétek meg projekteteket, találjatok egy szimbólumot erre és folytassátok átnézését fényetekkel, hogy energiával megtöltsétek azt!

SHAUMBRA 5 kérdése (Linda olvassa az internetről): Amint tudjuk, Tesla utolsó évtizedét New York-ban, a 3327-es szobában töltötte, a 8. Shoud, melyben említed őt a következő időpontban zajlott: 3/3/2007. E szám, véletlen egybeesés lenne?

WHITE EAGLE: Ez a tiétek is. (egyesek nevetnek)

TÓBIÁS: Ne értelmezzétek túlságosan! Léteznek... igen és nem, léteznek természetes módon megjelenő szinkronizálások. Amikor az energia felzárkózik, ezek természetesen jelennek meg. De, ha megpróbáltok, a mögöttük lévő ismeretlen vagy titokzatos jelentőségre fókuszálódni, igazán veszíteni fogtok, az a tény miatt, hogy ez csupán egy szinkronicitás. Amikor eljuttok a bennetek lévő bizalom szintjére és az Új Energia áramlásába, a szinkronizálások, természetes módon jelennek meg. Nem hivatásuk misztériumnak lenni, csupán kis figyelmeztetésként mondják nektek: "Végre rájöttetek! Ti zárkóztatjátok fel az energiákat!"

WHITE EAGLE: Mondhatunk valamit? Már megtettük!(nevetés). Tudjuk, hogy ma sok termünk létezik. Itt van a gondolatok szobája és a szavak szobája, azonban megfigyeltük, hogy a legintelligensebb emberi lények visszamaradottak, épp intelligenciájuk következtében. (nevetés). Gyorsan áthaladhattok a szavak szobáján, hogy sokkal jobban érezzétek magatokat odakint, ha a meghatározást abbahagyjátok. Néha azt hisszük, túlságosan sokat gondolkodtok. Amikor úgy érzitek késztetést éreztek arra, hogy a méhecske fenekébe nézzetek (nevetés) az antigravitáció miatt, talán épp direkt Istenhez kellene menjetek , hogy ott keressétek a válaszokat! Köszönöm!

SHAUMBRA 6 kérdése: (egy férfi a mikrofonnál): Isten hozott nálunk, fenségesek! Most, hogy maradni kívánok, kérdésem a következő: Üzletem a Shaumbrát és az Új energiát támogatja vagy a jövőben az utcára fogok vonulni, vagy csupán hallgatom ma?

WHITE EAGLE: Mi fogjuk kezdeni. Érezzük, hogy lesz egy új kivonulás az utcára, mivel létezik egy Új Energia e mögött, mely nem lesz annyira strukturált. Nagyobb szabadságra van szükség - mi, nem tudjuk miről beszélsz, csupán az energiát figyeljük meg. Nagyobb kiterjedésre, több szabadságra van szükség és kedves, még mindig léteznek bizonyos félelmek a túléléssel vagy az eszme túlélésével kapcsolatosan és mi, mélyen megáldunk téged. Haladj kegyelemben, áldásokban, majd engedd, hogy az eszmék megjelenjenek a meghatározatlanság teréből, hogy az ötletek, ráadásként belopakodjanak ahelyett, hogy alá csúsztatnák őket, ha érted ezt!

TÓBIÁS: Egyetértek!

SHAUMBRA 7 kérdése (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, mindenekelőtt nagyon köszönöm neked, a mindannyiunknak nyújtott inspirációt. Szeretlek hallgatni téged. Remélem nincs jelentősége annak, hogy egy személyes kérdésről van szó, azonban kissé kétségbe vagyok esve. Csontritkulásom (oszteoporózis) van és érzem amint csontjaim szétporladnak és szeretném tudni, miről is van szó, mit tehetnék ebben a tekintetben. Spontán csonttöréseim vannak, minden látszólagos ok nélkül. Érzem, úgy döntöttem, hogy a földön maradok és Tanítóként, hasznossá válok, Tanítóként, azonban úgy tűnik, minden alapom összeomlik. Mi történik? Lélegzem és dolgozom a Standard Technológiával. Köszönöm!

TÓBIÁS: Valóban. Nehéz és szomorú számunkra, mivel... az ami az emberi testben történik, befolyásolja az életnek örülés képességét is. Amit te megfigyelsz, annak az eszmének a megnyilvánulásából áll, hogy minden összeomlik. És, bizonyos értelemben, ez behatolt, a fizikai rendszeredbe is. Nem kell így lennie! A légzéssel dolgozni, a leglényegesebb dolog. Elkezdted a folyamatot és arra bátorítunk téged, hogy folytassad. A Standard Technológiával való munka, egy perspektíva lesz, mivel még nem érted ezt. Nemrég elkezdtük ezt a tevékenységet Izraelben és mostantól számítva egy hét múlva majd, folytatni fogjuk azt. Nagyobb vezetést fogunk kapni saját gyógyításunkban, azonban végső soron, a feltétel nélküli bizalomról van szó, tested tudja, hogyan hozza helyre önmagát és hogyan tisztuljon meg.

Tested belsejében rendelkezel minden hozzávalóval, minden energetikai dinamikával, e leépülési folyamat megállításához. És nemcsak ehhez, hanem struktúráid többségének újjá építéséhez is. Arra kérünk, hallgasd meg a hamarosan megjelenő Standard Technológia kurzust, hogy megértsd és bizalomra tegyél szert abban amit csinálsz, mivel energetikai szempontból figyelve magadat, lélegzés közben és figyelve annak tényét, hogy a Standard Technológia kezdetleges elemeivel kezdtél el dolgozni, még mindig létezik egy téged átható félelem és mindennél inkább, egy önbizalom hiány, hogy megtehetnéd ezt.

Amint megfigyeljük, te titkon kilopakodsz, hogy a Szellemet kérdezd ... Jelenleg te, olvasókhoz és gyógyítókhoz jársz, vagyis kívül keresel. A standard Technológia, abszolút bizalmat kér tőled: tested tudja, hogyan hozza helyre önmagát. Tested tudja hogyan valósítsa meg ezt. Köszönöm!

WHITE EAGLE: Szeretnénk hozzátenni valamit: Valamennyien, akik érzitek, hogy az alapzat összeomlik, legyen szó a testről, pénzügyekről, kapcsolatokról, mely alapzatról Tóbiás beszélt, azt képviseli amit az agyagról mondott ő. A különbséget, az agyag, sár és a végső termék között, a tűz, a kiégetett kemence valósítja meg. Amikor felfedezitek, hogy a dolgok összeomolnak, miért féltek attól, hogy megérintsétek, majd átmenjetek a tűzön? Miért keresel te más utakat? Fedezd fel mi a tűz, azonban te valószínűleg félsz tőle. Isten, a félelem másik oldalán van. Tűz által, a megrepedezett agyag egy tűzben edzett kész termékké válik.

Köszönöm!

SHAUMBRA 8 kérdése: (egy férfi a mikrofonnál): Üdv Tóbiás és White Eagle! Kérdésem munkámmal kapcsolatos. Tizenöt éven keresztül alkalmaztam a gyógyítást, útmutatást és az emocionális képezését és ez állandóan változásban volt. Mindig fejlesztem ezt a gyakorlatot és eljutottam arra a pontra, amit nem tudom, hogyan írhatnék le anélkül, hogy a régi terminológiát használnám. Mindig a strukturálására törekszem, - vagyis törekedtem a múltban - nem tudom hogyan... úgy érzem mintha mozgó homokon volnék vagy a csodák országában és valóban segítséget kérek, hogyan boldoguljak ezzel.

WHITE EAGLE: Kezdhetjük mi.

TÓBIÁS: Természetesen.

WHITE EAGLE: E channel feltárja, mennyire nehéz tudni, mikor beszéljünk, főképp behunyt szemmel. (nevetés) Férje, bezzeg szeretne minél többet behunyt szemmel lenni!(nevetés)

Szeretett barátom, te rendkívüli munkát végzel gyakorlatod fejlesztése által, miközben te növekedsz és engedélyezed, hogy a hozzád vonzódó emberek tükröződjenek növekedésed következő szintjében. Következésképpen ne alapozz túlságosan a szavakra és a leírásra. Találd meg a legmegfelelőbb szavakat és helyezd beléjük energiádat! Az a poén, hogy függetlenül attól, hogy miről is van szó, helyezd energiádat és fényedet ebbe. Az emberek nem fognak túl messzire menni ezután a szavak segítségével, ők azért fognak tovább fejlődni, mert fényed jelenléte megérinti őket akkor, amikor rád gondolnak, vagy amikor valaki rólad beszél vagy nevedet kimondja. Megismétlem, találjátok meg a legmegfelelőbb szavakat és vágjatok bele - még a legmegfelelőbb szavak sem eléggé megfelelőek, ezért ismét visszajutunk ahhoz, amit Tóbiás mondott. Helyezzétek ezekbe energiátokat és fényeteket és arra szeretnénk titeket megkérni, ha már nálunk van a mikrofon, hogy most azonnal fejezzétek be "fénymunkásoknak" lenni és legyetek "fényhordozók", hogy átmenjetek e létezési állapotba ahelyett, hogy ezzel "dolgoznátok".

Következésképpen, drága testvére, a megfelelő úton vagy és azt hisszük olyasvalamiért aggódsz, ami nem túlságosan fontos!(egyesek nevetnek)

TÓBIÁS: Hozzátennénk még valamit: Ünneplünk titeket az a tény miatt, hogy megértitek azt, hogy az enyhítés és a gyógyítás folyamata jelenleg nagyon, nagyon gyorsan változik. Azok a módozatok, melyek ezelőtt 20 évvel újak voltak, most régiek, vagyis az emberek megtanulták megváltoztatni vagy átalakítani azokat, mert minden, a tudat, szóval minden, nagyon gyorsan változik jelenleg. Egyetértünk Fehér Sassal, a megnevezésnek nincs túl nagy jelentősége. Vannak egyesek, melyek nem annyira jók, melyek már nem működnek, azonban használjatok egy szót, annak meghatározására, hogy nyitottabb szerkezete legyen. Használjatok a szívből származó szavakat és mindennél inkább értsétek meg azt, hogy a megnevezés is fejlődhet, megváltozhat, amikor ti így döntötök. Nem vagytok beragadva ezekbe. Ismét, ünneplünk téged, mert te állandóan megváltoztatod munkádat, a Most-ban lévő Gyógyítói Gyakorlattá. Ez, nem is annyira rossz megnevezés!

SHAUMBRA 8: Köszönöm!

SHAUMBRA 9 kérdése (Linda olvassa az internetről): Kedves, bárki is légy ma jelen...(Tóbiás és a hallgatóság nevetnek)

WHITE EAGLE: Ez, biztosan te vagy! (hahotázó nevetés)

SHAUMBRA 9: ... figyelemre méltó vagyok! Ebben a figyelemre méltó lényben aki vagyok, létezik egy aspektus, melyet isteni prostituáltnak nevezek. Olyan részeimből áll, melyek ismerik a szexuális alkímia művészetét és tudnak a DNS-el énekelni. Teljes vagyok és örülök amikor összekapcsolódom a többiekkel - legyen férfi vagy nő - akivel rezonanciát érzek. Vannak test nélküli barátaim is, akikkel örömmel kapcsolódom össze. Mivel egész vagyok, ezek az összekapcsolódások, az élvezet kedvéért vannak, bár tudom, hogy más dolgok is történnek, akkor amikor az energiák keverednek. Kérdésem a következő: Minden Shaumbra rendelkezik ezzel a potenciállá, vagy ez valami sajátságos dolog, a lélekcsaládommal?

TÓBIÁS: Minden Shaumbra rendelkezik a szexuális energia igazi megértésének potenciáljával, és azzal a megértéssel, hogy mindennél jobban, az önszeretetről van szó! Ez nem szükségszerűen fizikai és nem is az, amit te élvezetnek nevezel. Az élvezetről - hosszú disszertációt tarthatnánk - azonban az élvezet maga, egy régi, atlantiszi, az élvezetre alapozó implantátumot jelent. Ez, egyfajta figyelmeztetés. Meg nem felelően használva, egy módszer lehet ahhoz, hogy energiát lopjunk másoktól, csapdába ejtsük, manipuláljuk és ellenőrizzük őket. Mindig létezik egy finom választóvonal, egy finom egyensúly. Neked magadnak kell válaszolnod belülről, erre a kérdésre.

Felkínálok még egy perspektívát neked. Ha csupán szexről van szó, legyen bár fizikai vagy nem-fizikai aktus az, szeretném ha ismét megfigyelnéd, mivel több dolog kötődik a szexhez, mint csupán fizikai aspektus. A szex, lehet szórakoztató is... St. Germain azt mondja, hogy elvihet egy személyt odáig, amit ti szexuális orgazmusnak neveztek, fizikai aktus nélkül. Energia cseréről van szó, mely egyenlő és kiegyensúlyozott, azonban mindennél inkább, otthon kell kezdődjön. Az önszeretetről van szó. Mi fog történni akkor, amikor már nem fogsz az önszeretet helyzetében lenni és lesznek majd fizikai vagy nem-fizikai szexuális viszonyaid? Fel fogod fedezni, hogy... másokból fogsz táplálkozni. Kívül fogsz beteljesülést keresni. Akkor amikor teljesen tudod szeretni magad, meg fogod érteni majd, hogy ez semmilyen kapcsolatban nem áll az energia-cserével és többé már nem fogsz "isteni prostituált" szerű kifejezéseket használni semmiképp! Köszönöm!

WHITE EAGLE: Így van.

SHAUMBRA 10 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás. Köszöntelek Santa Maria partjairól! Azt kérdezem tőled, milyen kérdést tegyek fel neked ahhoz, hogy mondj valamit vagy emlékeztess engem valamire, életem mostani pillanatában?

TÓBIÁS: Ha nem haragszol, mi szeretnénk válaszolni.

WHITE EAGLE: Igen!

TÓBIÁS: Egyetértettünk abban, hogy e pillanatban a változás idejéről beszéljünk. Valami olyanról van szó, amit nagyon régóta kerülgetünk. Olyasvalami ez, amit előrevetítettünk, amitől féltünk. Vágytunk rá, ugyanakkor menekültünk is előle. E változás elkerülhetetlen, mivel már ezt választottátok. Olyan ez, mintha egy úton haladnátok egy bizonyos irányban, de a mostani pillanatban eljött az ideje nemcsak az irány változtatásnak, hanem az utat is meg kell változtatni. Ezért felteszem neked a kérdést: Most van a pillanat? Most kívánod vagy térjünk vissza pár év múlva?

SHAUMBRA 10: Nem tudom.

TÓBIÁS: Ez a te döntésed nem az enyém. Számomra nincs jelentősége ennek. Ha a mostani pillanatot választod, ha igazán hiszel benne, - a változás meg fog jelenni. Ez a kérdés: El tudod fogadni, hogy az ami megjelenik megfelelő, evolúciót jelent, és az ami néha, hogy is mondjam, nehézségnek vagy kihívásnak jelentkezik, az egy restrukturálódást jelent, annak a ténynek megfelelően, hogy energiád nagy része kész kilépni a jelenlegi meghatározottságból, hogy más helyre jusson majd visszatérve, új meghatározást kapjon? Következésképpen minden tőled függ. De, milyen nagyszerű pillanatot töltünk együtt a Shaumbra Szolgálati Központban, a minket hallgató valamennyi Shaumbrával együtt azért, hogy elhelyezkedj ágyadban, saját új irányodért. Köszönöm!

WHITE EAGLE: Számodra kedves és mindazok számára akik a változást keresitek, mihelyt készen álltok elrugaszkodni és megtenni az ugrást, nézzetek napfonatotokra intuitív módon, mivel a világhoz és gondolataitokhoz való kapcsolataitok nagy része a napfonatotokhoz kötődik, mely a " fehér és fekete" helye, a strukturálás helye, a "jó és rossz ", valamint a félelem és a kontroll helye!

Válasszátok le az oda kapcsolódó szálakat és kössétek szívetekhez, melyhez tartoznak, hol nem fognak ellenőrizni titeket, nem fognak megsebezni és nem okoznak meglepetéseket nektek majd a következő lépéseiteknél. Következésképpen kedvesem, még látunk bizonyos vastag huzalokat, melyek összekapcsolják lényedet a világgal, napfonatodon keresztül. Mindannyian rendelkeztek velük, ám ezek meglepetést okoznak számotokra amikor készen álltok a következő lépésetek megtételére és felteszitek magatoknak a kérdést, miért haboztatok ilyen sokáig! (nevetés)

LINDA: Utolsó kérdés.

TÓBIÁS: Hmmm, azt hiszem én és White Eagle többet szeretnénk venni.

LINDA: Geoff mondta ezt?

TÓBIÁS: Umm, Ő elment. (hahotázó nevetés)

SHAUMBRA 11 (egy asszony a mikrofonnál): OK, üdv Tóbiás és White Eagle! A behatolás fogalma ebbe a szavak nélküli új dimenzióba, nem új számomra és miközben leírtad ezt az energiát, a szobát, hogy bejussunk a definíció nélkülibe, felkavaró volt számomra, mivel ha helyesen értettem, azt mondtad, hogy nem a Szellemről, nem Istenről van szó. Azt hittem, hogy minden energia Isten vagy a Szellem megnyilvánulását jelenti. Nem tudom, helyesen értettem-e vagy nem, azonban azt hiszem tisztázásra van szükségem. Agyam egyfajta megvilágítást/tisztázást akar.

TÓBIÁS: Szegény agy!(nevetés) Rossz helyre jöttél, agyad táplálásáért.

WHITE EAGLE: Azt hiszem, ő a Szavak Termében maradt.

TÓBIÁS: Igen, örömet okozna, ha először én válaszolnék, White Eagle-nek sok mondanivalója van. Most, azt szeretném közölni veled, "Szellem", "Isten" - mindenek előtt, - dobd el ezeket a szavakat, Jézus Krisztus! (Tóbiás és a hallgatóság nevetnek) Még ezt is, dobd el! Amit te Szellemnek, Istennek, bármi másnak nevezel, egyáltalán nem energia! Isten nem egy energetikai lény! Az energia csupán egy eszköz. Lelked semmilyen energiát nem tartalmaz! Az energia csupán egy eszköz, egy üzemanyag, ha így kívánjátok! Lélegezz mélyeket ebben a tekintetben! Látod? Csak most igazán felzaklatott az agyad! White Eagle átveszi a vezetést! Második menet.

WHITE EAGLE: Az energián túl van a tudat. A tudat, sokkal közelebb van Isten szerkezetéhez, mivel egy sík, egy mező, a semmi állapota, melyben az energia megteremti a formát. És, ily módon, miután engedélyezted magadnak, hogy azon a definíciók nélküli helyen légy, melyben engedélyezted magadnak, hogy átlépj az igazi Szellembe, aki a régi úton való tapasztalás fölött van; ha kitartasz tapasztalati szükségletedben, egy empirikus világról fogsz meggyőződni.

TÓBIÁS: És ...

WHITE EAGLE: Folytasd!

TÓBIÁS: ... és a tudaton túl létezik a tudat nélküli állapot. Még odaát is definiálhatatlan. Látjátok, a tudat valami átvettet jelent, amit bizonyos módon definiáltak és strukturáltak. Ennek ellenére, a tudat grandiózus és kiterjedt, azonban mi található a tudaton túl? Nem pontosan az, amit mi ma tettünk - túllépve minden ismert tudaton, még az Istenként vagy Szellemként ismert tudaton is? Pontosan ezt tettétek ti is, amikor elhagytátok az Otthon Partjait, amikor átmentetek a Tűzfalon. Behatoltatok a semmi, az üresség állapotába. Ismét itt vagytok, megpróbálva lerázni az összes definíciókat, - beleértve, hogy eldobjátok az Isten vagy Szellem definícióit és szavait - Ott, semmi nem létezik.

El tudtok menni egy olyan helyre, ahol nem létezik Isten vagy Szellem - el tudtok menni oda, félelem nélkül? Ah, ah... mivel... rendben, filozófiába bocsátkozunk most. Bizonyosan eljön Kuthumi és ad egyet nekem! (hahotázó nevetés)

SHAUMBRA 11: Ok, reggel és este tíz percet fogok ülni és ki fogok terjedni a semmi állapotába.

TÓBIÁS: Ah, igen!

WHITE EAGLE: Megfelelő!

SHAUMBRA 12 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás, üdv White Eagle! Messziről jöttem. Európából - Ausztriából vagyok - és néhány éve vonzódom az Államokhoz. Néhányszor már jártam itt, azonban most hívást éreztem arra, hogy Taos-ba jöjjek, anélkül, hogy igazán tudnám, miről is van szó. Tudom, hogy erősen kötődöm az Anazasik szelleméhez, ám ez alkalommal éreztem, hogy egy szubtilisabb okom is van és szerettem volna ismét összekapcsolódni az Anazasik szellemével és azt kérdeztem magamtól, nem adnátok-e nekem más perspektívákat, ebben a tekintetben.

TÓBIÁS: White Eagle?

WHITE EAGLE: Igen, mi fogjuk kezdeni! Mindannyitoknak mondom, bízzatok szellemetekben, tudva azt, hogyha vonzódást éreztek Taos iránt, akkor ez a dolog elegendő. Ezután jegyet váltotok, lefoglaljátok a szállodát, a többit majd meg fogjátok tudni, miután oda érkeztek, a tökéletes megismerés ott lesz, a közelben lebegve. Megpróbálni azt mondani, hogy azért vagy ott mert egy elmúlt életedben Anazasi voltál vagy mivel kedveled a préselt virág ékszereket, nincs jelentősége. Mindannyian kövessétek ösztönötöket majd szabadítsátok fel, mert az igazság, a virágzás megfelelő pillanatában ki fog virágozni. Taosba szándékozol menni és sokkal csodálatosabb lesz, mint elképzelhetted volna.

TÓBIÁS: Persze, ez egy mágikus energiákkal rendelkező zóna. Mindenhol mágikus energiák léteznek. Azért vonzódtál ehhez a zónához, mert itt lesz a Kvantumugrás megünneplésének középpontja és máris mágikus dolgok zajlanak itt, már a celebrálás előtt, hogy ide vonzzák az energiákat. De, valóban kapcsolódsz az Anazasi energiához, amint kijelentetted, azonban tudd, hogy az Anazasik energiája visszavonult és eljött a pillanat, hogy minden ember Új energia Mozgatóvá váljon a Földön. Köszönöm!

SHAUMBRA 13 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Rendben, valóban örömet jelent számunkra, hogy kettőtökkel itt lehetünk! Uau, micsoda ajándék!

TÓBIÁS: Számunkra is ajándék, veletek együtt lenni! (Tóbiás mosolyog)

SHAUMBRA 13: ... vagy bármilyen sokan is lennétek! Két kérdésem van, mivel ti is ketten vagytok. (Linda jelzi egy gesztussal, hogy csak egyetlen kérdés jöhet) Csak egyet? Csak egy kérdést tehetek fel?

TÓBIÁS: Rendben van!

WHITE EAGLE: Rendben van, mindketten egy-egy felet vesszük!

SHAUMBRA 13: Tökéletes, kezdjük! Ők megpróbálnak leválni egymástól. Első kérdés: nagyon-nagyon összekapcsolódom - szeretem a Föld anyát - és aggódom a méhekkel kapcsolatosan. Hallottam, hogy vannak időszakok vagy helyek, ahol méhek nem léteznek. Ez érdekes. Egyik nap kiléptem az udvarra és bár korai volt még a méheknek, mivel hó volt, méheket figyelmet meg tavam közül. Annyira megörültem, de meg tudnátok magyarázni nekem, mi történik?

TÓBIÁS: Következő kérdésed a madarakról lesz? (hahotázó nevetés)

SHAUMBRA 13: Nem, nem! Tévedtél! (hahotázó nevetés)

TÓBIÁS: El kell mondanom nektek, hogy a méhek, nagyon érzékeny teremtmények, energetikai szempontból, sokkal érzékenyebbek a többi földi állatoknál vagy rovaroknál. Nagyon érzékenyek az elektromágneses szabványokra és megváltoztatják orientációjukat. Nem hagyják el a földet, de megváltoztatják akciójuk helyét.

SHAUMBRA 13: Ok, rendben. White Eagle, hozzátennél még valamit?

WHITE EAGLE: Nem, ez elégséges. Ne aggódj miattuk, csak szeresd őket és legyél hálás amikor őket látod!

SHAUMBRA 13: Ah, rendben! A második kérdésem: férjem éjszakai alvás zavarokat kezdett megnyilvánítani; mi keressük az okát és energetikai módszerekkel kezeltük őt. Úgy tűnik, nem vagyunk képesek megoldani ezt. Tudnál segíteni nekünk? White Eagle?

WHITE EAGLE: Létezik valami... megfigyeljük, hogy agyában kis mértékű agyvérzés történt, mely más zavarokat nem okozott, csupán megváltoztatta szabványait. Ismétlem, mindazért, ami álom állapotban jelentkezik, főképp, figyeljetek az önértékelésre és félelem nélkül térjetek nyugovóra! Amikor légzési zavarok jelentkeznek, rendszerint egy mély félelemről van szó, melyhez hozzáfértek.

TÓBIÁS: Még valamit hozzátennék ehhez. Bizonyos az, amint White Eagle is mondotta, hogy félelemről van szó. Egy természetes szabványról van szó, mely álom állapotban jelentkezik, mely nagyon fontos az emberi én összekapcsolódásában, az én többi szintjével. Egy álom állapotában aktiválódó blokkról van szó és nem engedi energiájának teljes kiterjedését éjszaka. Amint White Eagle mondotta, ez a működésbe lépő félelem miatt van. Ez az álom normális szabványainak felborulásához vezet és valami különös dolgot fogunk ajánlani, mely csak erre az esetre érvényes. Nem érvényes minden alvás zavar esetében és nem kezelésről van szó, hanem egy energetikai és aromás aktivátorról, ebben az esetben. Azt javasoljuk, hogy használjon naponta fahéjat, egy kis kanállal az ételében. Ezt legalább 21 napon keresztül ajánlott fogyasztania. A fahéj nem egy kezelés hanem egy aktivátor.

SHAUMBRA 13: Ok. Köszönöm, köszönöm!

TÓBIÁS: Köszönöm!

SHAUMBRA 14 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás és White Eagle! Egy csoport tudóssal dolgozom és felbátorított engem ama kijelentésed, hogy ezek az energiák és technológiák kormányoktól függetlenül meg fognak jelenni, ám kérdésem a csoporton belül létrejött két perspektívával kapcsolatos. Egyesek úgy érzik, hogy bizonyos ítélőképesség szükséges, a történelemben, a feltalálókra gyakorolt erőszakos nyomás miatt. A csoport egy másik része úgy érzi, hogy nem kell félni, mivel mi teremtjük meg valóságunkat és ha a megfelelő dolgot vizualizáljuk, akkor nem fogunk ellenállást kiváltani a megfelelő dolgok fognak megnyilvánulni. Azt kérdezem magamtól, melyik perspektíva igaz vagy talán mindkettő? Ők azok, akik imádkoznak és vizualizálnak, akik megfigyelik az intuíció értékét és más hasonló dolgokat.

TÓBIÁS: White Eagle, elsőként?

WHITE EAGLE: Csak egyetlen dolgot fogunk mondani. Attól függ!... az ítélőképesség nem egy rossz dolog, de vajon az intuícióból vagy félelemből fakad? Az ítélőképesség tennivalótok megszervezésének módja és valaki intuíciójának egy nagyon hatékony kifejeződése. De, ha az ítélőképesség a napfonatból származik, akkor félelemből fakad és megállítja az intuíciót. Következésképpen, a válasz a következő: használjátok az ítélőképességet és teremtsétek meg jövőtöket!

TÓBIÁS: Ugyanakkor, értsétek meg, hogy a Föld energiája és a tudat, nagyon különbözőek, mint ezelőtt néhány évvel, bizonyosan sokkal másabbak mint ezelőtt 50 évvel, amikor nyitás vagy áramlás történt a feltalálások irányában és amikor sok feltalálót kigúnyoltak. Most azonban, az energia különböző. Egy olyan tudatot teremtettetek a Földön, melyben a dolgok azonnal megtörténhetnek, melyben az emberek túl szeretnének lépni ezen a szakaszon, melyben az új technológia iránti igény nagyon, nagyon idült, - mint a kívánság mint a nyitás felé - és amelyben jelenleg nagyon nehéz egy szervezetnek, csoportnak vagy kormánynak megpróbálnia elrejteni valamit.

Tudjuk, hogy egyesek még mindig félelemben élnek, félnek olyan dolgoktól, melyektől nem kellene félniük, kormányoktól és titkos szervezetektől félnek. Azonban, rájöhettek arra, hogy feltalálhattok valamit mely megváltoztathatná a világ potenciálját és egyszerűen 30 másodpercen belül, az egész világ tudomására hozhatnátok azt? Semmit sem lehet többé titokban tartani, soha. A tudat nem engedélyezi többé ezt a dolgot.

WHITE EAGLE: Nagyszerű!

SHAUMBRA 15 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Én egy SR-nek nevezett gyógyító technikával dolgozom, mely a test energetikai helyreállításából áll; nagyon biztos vagyok nagyrészt a dolgomban és néhány emberrel sikereket értem el. Nemrég megtapasztaltam bizonyos problémákat, amikor az emberek úgy érzik kigyógyulnak hátfájásukból, "csőlátás" szindrómájukból és más hasonló dolgokból, hogy majd felhívjanak néhány nap múlva telefonon és közöljék velem: "Ez a módszer nem működik." Azt kérdezem, saját bizonytalanságomról, klienseim bizonytalanságáról van szó, vagy mindkettőről?

TÓBIÁS: Szeretném én kezdeni! Azért van ez, mert ők nem akarnak meggyógyulni, ők technikákat vagy módszereket, tablettákat keresnek, vagy egyszerűen a legnagyobb szeszélyt. Tegyél fel nekik egy egyszerű kérdést! Mielőtt hozzá kezdenétek bármilyen tevékenységhez, mindannyian ti, gyógyítók akik itt vagytok, kérdezzétek meg kliensetektől, páciensetektől: "Meg akarsz gyógyulni?" Nyilvánvalónak és egyszerű dolognak tűnik, azonban ha azonnal válaszol nektek, még egyszer kérdezzétek meg tőle: "Meg akarsz gyógyulni?" Amikor ismét válaszol, kérdezzétek meg harmadszor is tőlük és figyeljétek meg, hogyan változik meg a válaszuk. "Igazán meg akarsz gyógyulni?" Amikor, " Igen, de..." a válaszuk, nem fognak meggyógyulni. "Igen, de..." válasz azt jelenti, hogy valami feltételes. Következésképpen, nincs jelentősége milyen technikával, módszerrel vagy bármi mással dolgoztok, az ők gyógyulási vágyukról van szó igazán és a hitükről. White Eagle?

WHITE EAGLE: Szeretnénk hozzátenni, hogy ők, mihelyt elhagyják tereteket, felelősek a saját testükért és urai annak. (nevetés és tapsok)

LINDA: Geoff, azt mondja nekem, hogy befejezte.

TÓBIÁS: Ő már befejezte! (Tóbiás kuncog)

WHITE EAGLE: Mi is befejeztük!

TÓBIÁS: Ez egy hosszú és nagyszerű nap volt, amit az itt jelen lévő Shaumbrákkal töltöttünk! Értjük, hogy ideje befejeznünk ebben az energiában. Megismétlem, Shaumbra, hogy az, amiről ma tárgyaltunk, esszenciálisnak tekinthető kellene legyen, az Új Energiába való kiterjedésetek számára. Szórakozni fogtok ezekkel, talán lesznek bizonyos kihívásaitok ezekkel kapcsolatosan, azonban mindennél inkább hihetetlen perspektívákat és bizonyos szabadságot fog hozni számotokra! Következésképpen, menjetek át! Lépjetek be a "Definíció Nélkülibe"!

És így lehetne! (nevetés)

(Fordította: Korpos Magdi)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradói Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalánwww.crimsoncircle.com. A Tóbiás anyagok térítésmentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999. augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle weboldalra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradóban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és visszatolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban, és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérjük, ezt a szöveget terjessze szabadon, nem kereskedelmi alapon, teljesen ingyenesen. Kérjük, a szöveghez tartozó teljes információt hagyja egyben, beleértve ezeket a megjegyzéseket is. Minden egyéb felhasználáshoz Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado írásos engedélye szükséges. Tekintse meg a kapcsolatokat a weboldalon:www.crimsoncircle.com
Minden jog fenntartva. © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403