KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
Tobias (Crimson Circle) -henkiolentoa kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
7.4.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas Shaumbra, että tulemme tähän kysymysten ja vastausten osuuteen. Minulle, Tobiakselle, on kunnia istua tällä White Eaglen kanssa katsomassa sitä, mitä todella kysytte katsoaksenne omaa itseänne. Useimmat teistä eivät ymmärrä, että hyvin usein antaessamme näitä vastauksia, annamme vain omat vastauksenne takaisin teille. Emme luo niitä itse, annamme teille vain takaisin sen, mitä on jo sisällänne, mitä ette vain ole vielä löytäneet itse. Se on teidän. Teillä on tuo vastaus. Autamme vain teitä ymmärtämään sen paremmin.
 
Tänään - kutsuisimme tätä Shaumbran maamerkkikokoontumiseksi - viesti on yksinkertainen: ilman määritelmää - pois mielestä, pois sanoista, pois tarpeesta antaa energialle rakenne - mennä uudentyyppiseen vapauteen, jota ette ole kokeneet fyysisessä tai ei-fyysisessä ulottuvuudessa pitkään, pitkään aikaan.
 
Energia siirtyy perusolemuksenaan sisään määritelmään ja ulos siitä. Tämä on universaalia fysiikkaa tai universaali periaate. Energia siirtyy sisään ja ulos määritelmästä. Minne energia menee vapauduttuaan rakenteesta? Se menee määrittelemättömään, rakenteettomaan tilaan. Se palaa itseensä. Se palaa siihen, mitä kutsuisitte ihmisen sanoin neutraaliksi tilaksi, mutta tässäkin on liika määrittelyä sille. Energia siirtyy jatkuvasti sisään ja ulos määritelmästä.
 
Ihmisen ja enkelienkin tietoisuus on määriteltyä. Havaitsette ja käsittelette vain energioita, joilla on määritelmä tai rakenne. Nyt te siis laajennutte täysin uuteen ja erilaiseen "ilman määritelmää" -ulottuvuuteen.
 
Yksi mahtavimmista työkaluista, joita teillä on mennessänne havaitsemisen alkuvaiheiden läpi, on hengittäminen. Se hiljentää mielen ja kehon. Hengittäminen myös avaa teidät määrittelemättömien, kuvailemattomien ja jäsentämättömien energioiden mahdollisuudelle. Käyttäkää siis hengittämistä. Käyttäkää hengittämistä mennessänne tähän kokonaan uuteen energiaan.
 
Nyt aloittaisimme mielellämme tämän päivän kysymykset.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Törmäsin äskettäin artikkeliin venäläisestä tiedemiehestä nimeltään Viktor Stepanovich Grebennikov…
 
TOBIAS:
Hmmm… aika lähellä…
 
LINDA:
Tarpeeksi lähellä. Haluatko minun yrittävän uudestaan? …jonka uskon nyt jo kuolleen, mutta hän löysi antipainovoiman käyttäen Siperian mehiläisen alapinnalta löytynyttä rakennetta. Tätä mehiläistä sanotaan olevan vain Siperiassa, mutta sen nimeä ei kerrottu artikkelissa. Luulen myös, että yksi tai useampi hallitus takavarikoi tämän tutkimuksen. Onko tämä tiedettä vai tieteiskirjallisuutta? Jos tämä on todellista, voitko kutsua herra Grebennikovin kertomaan meille, mikä mehiläinen se oli tai mikä vatsan osa on tuo kampamainen malli, jonka hän kuvasi kirjoituksissaan, ja miten rakennamme tuon lentoalustan, joka näytetään hänen kirjoituksissaan ja jonka hän väittää uhmaavaan painovoimaa - siis riittävästi rakentamisen yksityiskohtia, jotta homma toimii.
 
TOBIAS:
Tosiaankin hyvin sopiva kysymys tälle päivälle, sillä puhumme taas energian siirtymisestä sisään ja ulos määritelmästä. Kenellekään meille ei olisi nyt mitenkään hyödyksi, että palaisimme taaksepäin ja yrittäisimme rakentaa sen uudelleen, yrittäisimme tuoda takaisin rakkaan tiedemiesystävämme. Myös jos yritetään palata alkuperäisiin papereihin, jotka… eikä sillä ole merkitystä, ottiko hallitus ne vai hukkuivatko ne tai mitä tahansa. Todellinen merkitys tässä on se, että tietoisuuteen antiaineesta, antipainovoimasta, yhdistyttiin. Se on nyt todellakin saatavilla ihmiskunnan tietoisuudessa, johonkin kaukaiseen paikkaan piilotettuna, mutta hyvinkin saatavilla.
 
Olen puhunut painovoiman soveltamisesta energiamuotona antiaineen fysiikkaan ja tarkemmin siitä seikasta, että energia siirtyy sisään ja ulos määritelmästä. Kun tiedemiehet, fyysikot ja metafyysikot alkavat todella laajentaa energiaansa ymmärtämään tämän kaiken olevan täysin mahdollista muttei aina määriteltävissä, niin se tulee enemmän tähän todellisuuteen käytännöllistä soveltamista varten.
 
Kuten puhuimme viime kokoontumisessamme, Tesla on parhaillaan täällä työskentelemässä tietyn ryhmän kanssa edistämässä muutamia havaintoja, joita hänellä oli. Ja tämä ei ole ainoa, mitä kutsuisitte tieteellinen olento tai keksijä, joka on tällä hetkellä takaisin maan päällä ei-fyysisessä muodossa työskentelemässä eri ryhmien kanssa. On esitetty kutsu uuden energian tulemiseksi tänne, ja se tulee tietoisuuden kautta, kuten olemme tänään täällä tehneet. Se tulee keksintöjen kautta ja se tulee eri portaalien kautta, joita teidän ei muuten tarvitse mennä avaamaan. Ne avautuvat tietoisuuden vaatimusten mukaisesti. Nämä työkalut ovat kaikki tulossa nyt maan päälle. Mikään hallitus, mikään uskonto tai mitkään rikkaat ja vauraat ryhmät eivät pysty estämään sitä, koska tietoisuus pyytää itsensä ilmaisemista. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Kokemukseni menneisyydestä on, että tunsin hyvin voimakasta yhteyttä omaan sisäiseen tietooni, ja asiat toimivat hyvin. Ja viimeisten kolmen vuoden aikana en ole tuntenut vähäisempää yhteyttä sisäiseen tietooni, mutta asiat eivät toimi yhtä hyvin. Niin, tämä on kaksiosainen kysymys. Ensimmäinen on: mikä mättää? Ja toinen on: miten pystyn jatkamaan luottamista, kun homma ei vaan toimi sillä tavalla, kuin luulin sen toimivan? Tai ei edes kyse ole siitä, miten luulin sen toimivan, koska minusta tuntuu, ettei minulla ole paljonkaan kiintymystä itse tapaan, mutta… joka tapauksessa tämä on kysymykseni.
 
WHITE EAGLE:
Otamme tämän. Tämä on Saint White Eagle. (Paljon naurua) Kysymyksesi meni juuri sinne, mistä Tobias puhui, tuohon määrittelemättömään paikkaan. Useimmat teistä ovat etsineet tietoaan samasta tilasta, josta ennen löysitte sen, ja nyt teidän täytyy päästää irti määritelmän rajoituksista ja etsiä sitä holograafisesta paikasta. Löydät itsesi kaikkialta maailmankaikkeudesta. Ja etsiessäsi tietoa tästä uudesta paikasta, sinun on tärkeää käyttää aktiivista kärsivällisyyttä, suloinen enkeli. Ja tämä merkitsee sitä, että et yritä edelleen nähdä sitä, mitä näet, vaan silloin kun et näe mitään tässä määrittelemättömässä tilassa, rentoudu, päästä irti ja ole holograafinen.
 
Käytit sanaa kiintymätön. Se on loistava sana. Ja vastaus tulee esiin, mutta et voi käyttää tahtoasi kuten ennen nähdäksesi tulevaisuuden tuossa uudessa tilassa. Rakas ystävä, yritä mennä tuohon paikkaan, missä ensiksi tarvitset uusia taitoja tietääksesi tuon tiedon ja sitten vastaukset ovat sillä, mutteivät ne ole sanoina. Ne eivät ole kuin alas putoavia symboleja. Ne ovat niin hienovaraisia, että valaistuneinkin voi ohittaa ne. Mutta kun olet tuossa hiljaisuudessa, korvasi alkavat virittyä ja sanot: "Kuulen totuuden." Ja totuus on laulu tai sointu. Se ei ole ensin sana. Ja sitten kun laajennut tuohon lauluun tai sointuun, siellä ei ole ainoastaan vastaus, vaan myös energia asian aikaansaamista varten.
 
TOBIAS:
Ja lisään vielä yhden ei-ajatuksen tähän (naurua). Kommentoit mielenkiintoisesti. Sanoit: "Homma ei vaan toimi." Kenen mukaan? Mitä on taustalla? Mitä on yläpuolella? Mitä todellisuudessa tapahtuu? Ihminen, pieni ihminen, sanoo, ettei homma toimi, selvästikin lopputulosodotuksen vuoksi. Mutta kun seisomme täällä, istumme täällä, katsomassa energiaasi yläpuolella, alapuolella ja sisällä, homma ehdottomasti toimii. Katsohan, et vain luota siihen, että se toimii. Pieni ihmisitse katsoo vain yhtä sen kauniin timantin tahkoa, joka olet. Kiitos.
 
KYSMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Mikä on keskustelufoorumiroolini suurempi kuva? Meitä on 5-50 ihmistä, jotka olemme olleet keskustelufoorumin tukipilareja viimeisten vuosien aikana. En voi uskoa, miten monta viestiä olen kirjoittanut. Sinne kirjoittaminen ei ikään kuin vaadi energiaa. Se on ollut hyvin nautittavaa ja helppoa. "Shoudaanko" kirjoittaessani näitä? Olenko uskonut, että se on omaa kamaani, mitä kirjoitan? Syvällä sisällä tuntuu siltä, että kirjoitukseni ovat vain minua varten. Nautin muidenkin asioiden tekemisestä kuin kirjoittamisesta. En myöskään pidä siitä tunteesta, että kirjoittaessani turvallisen Shaumbra-tilan ulkopuolella asiakkaat ja lukijat ruokkivat itseään minulla.
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Eipä katsota siihen roolina, koska se asettaa tietyn taakan tai vastuun, vaan katsotaan sitä ilona, tilaisuutena ilmentää itseäsi, jakaa itsesi toisten kanssa. Ja täällä ilmoitustaululla on yleensä kyse jatkuvasta energiakehityksestä, siirtymisestä tarkastelemisen läpi, sitten havaitsemisen läpi ja menemisestä seuraavalle tasolle ja taas seuraavalle. Kuten tiedät, tämä tuo usein esiin kaikkea väittelystä ristiriitaan, draamaan. Mutta se antaa… se on… kutsutaan keskustelufoorumia uuden energian näyttämöksi tai teatteriksi, jossa te kaikki voitte esittää eri rooleja, esittää energioitanne. Sinne on siis luotu turvallinen tila.
 
WHITE EAGLE:
Haluaisimme lisätä tähän, että turvallisuus on päätös, ja jos olet päättänyt, että Shaumbran turvallisen paikan ulkopuolella energiat ruokkivat itseään sinulla, niin myös tapahtuu. Niinpä pyydämme sinulta, että turvallisuus tulee sisältäsi. Sitä ei tuputeta ulkopuolelta. Ja te kaikki, kun siirrytte tähän uuden energian maailmaan, älkää etsikö todisteita turvallisuudesta ulkopuolelta, vaan kantakaa sitä rohkeasti sydämessänne.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias ja White Eagle. Olen kirjoittanut Shaumbra-murhamysteerin ja haluaisin saada neuvosi tästä. Mutta erityisesti haluaisin kysyä kustantamisesta ja varsinkin omakustanteesta. Ja sitten minulla on myös kysymys Dalelta, joka pyysi minua kysymään. Se on: "Voitko antaa meille päivityksen mökkiretriittiryhmästä ja siitä energiasta? Pitäisikö meidän tehdä jotain ryhmänä ja miksi meidät kaikki saatettiin yhteen?
 
WHITE EAGLE:
Tobias, annamme ehkä sinun aloittaa tämän vastauksen.
 
TOBIAS:
Tosiaankin, miten tiesitte! (Naurua) Kyllä, koko tämä kustantamalla ilmaisemisen käsite kiinnostava - voi, voisimme puhua pitkään tästä. Mutta Shaumbra on nyt luomassa omaa mahdollisuuttaan kustantamiseen - tietysti meidän neuvojemme ja rohkaisumme mukaisesti - sen kautta, mikä tulee melko pian "laukaisualustalle" ja mitä kutsutaan Crimson-kustannukseksi tai Crimson-kustantamoksi. Se antaa Shaumbralle kanavan esitellä omia töitään, musiikkia tai kirjoitusta.
 
Meidän tehtävämme ei ole päättää, tehdäänkö omakustanne vai kustantaako kirjan joku ulkopuolinen, vaikka energeettinen ehdotuksemme olisi, että kaiken pitäisi alkaa omakustanteena. Se luo tietynlaisen omistajuuden työhösi. Se antaa sinun ymmärtää sitä energiadynamiikkaa, mitä tapahtuu asetettaessa tarjolle se, mitä olet luonut, on se sitten painettua sanaa tai musiikkia, ja annettaessa homman edetä.
 
Meidän on sanottava sinulle, että ennen kaikkea tällä hetkellä on aika ylittää kuilu. On aika siirtyä kirjailijasta ja kirjoittajasta kustantajaksi ja sallia ilmaisusi lähteä maailmalle. On kyse sen hyväksymisestä, että voit saada viestin ulos. Hyvin monet Shaumbrat luovat eräänlaisen keinotekoisen esteen sanomalla: "Mutta pystyn tekemään vain luovan osuuden. En osaa muita osia - markkinointia, energian laajentumista." Ja todellakin te osaatte, ja Crimson Circlessä on jo syntymässä mekanismi mahdollistamaan sen. Tulette kaikki kuulemaan siitä melko pian.
 
Mitä tulee mökkiretriittiin ja ryhmään, se on ryhmä, joka on ollut aiemminkin yhdessä, ryhmä joka on kehittänyt hyvin voimakkaan siteen useita vuosia sitten, ja se on ryhmä, joka tukee toisiaan muissa ulottuvuuksina sen aikana, mitä kutsutaan unitilaksi tai ei niin ajattelevaksi olemisen tilaksi, eikä se ole ryhmä, jolla liittyisi jotain palvelemista. Teillä ei ole erityistä tehtävää, mutta toistenne kanssa työskenteleminen luo erittäin ihanan dynamiikan. Ei ole kuitenkaan mitään erityistä kustumusta jonkin tekemiseen.
 
Yksi asia, jonka kyllä näemme tässä ryhmässä, on se, että kiinnitätte vähän liikaa huomiota ryhmäenergiaan. Pitäisi olla vähän enemmän vapautta. Ehdottaisin, että tämä ryhmä, joka on kehittänyt läheisen siteen toisiinsa, koska olette viettäneet aikaa yhdessä, tutkisi koko tätä "ilman määritelmää" -käsitettä - yksilöinä, mutta myös ryhmänä - ja katsoisi sitä hämmästyttävää muodonmuutosta, joka tapahtuu keskuudessanne, kun menette näihin uusiin ulottuvuuksiin. Kiitos.
 
WHITE EAGLE:
Meillä on vain yksi kysymys. Mikä on kirjasi nimi?
 
SHAUMBRA 4:
Se on joko "Murha uudessa ajassa" tai "Kuoleman kehä".
 
WHITE EAGLE:
Ok. Ja tietenkin, laita nuo kaksi nimeä vierekkäin ja katso, kumpi välkkyy enemmän energiaa, ja pyydä sitten ystäviäsi laittamaan energiaansa itse nimeen, koska se on osa ilmaisua. Te kaikki, joilla on jokin projekti, nimetkää projektinne, antakaa sille symboli ja kohdistakaa symboliin valonne, ja näin energisoitte sitä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Ilmeisesti Tesla asui viimeiset kymmenen vuotta New Yorkissa hotellihuoneessa 3327. Shoud 8, jossa mainitsitte Teslan, pidettiin 3.3.2007. Onko näillä numeroilla jotain yhteistä merkitystä?
 
WHITE EAGLE:
Tämäkin on sinulle (vähän naurua).
 
TOBIAS:
Älä lue siitä liikaa. Siinä on… kyllä ja ei. Siinä on luonnostaan tapahtuvaa synkronismia. Kun energia harmonisoituu, se on vain luonnollista. Mutta jos aletaan keskittyä siihen, onko siinä jokin suuri tuntematon tai mystinen merkitys taustalla, todellisuudessa hukataan se seikka, että se on vain synkronismia. Kun pääset tälle luottamuksen tasolle itsessäsi ja virtaat uuteen energiaan, synkronismia tapahtuu luonnostaan. Sitä ei ole tarkoitettu muunlaiseksi mysteeriksi kuin pieniksi tönäisyiksi, jotka sanovat: "Olet tajunnut sen. Harmonisoit energioita."
 
WHITE EAGLE:
Voimmeko sanoa jotain? Olemme jo sanoneet. Juuri sanoimme. (Naurua). Meillä oli tänään eri huoneita. Meillä oli ajatusten huoneita ja sanojen huoneita, ja näemme, että älykkäimmät ihmisolennot ovat jälkeenjääneimpiä älyltään. (Naurua) Voitaisiin kulkea nopeasti sanojen huoneen läpi ja pärjättäisiin paljon paremmin, kuin jos pysähdyttäisiin määrittelemään ne kaikki. Ja joskus ajattelemme, että te ajattelette todellakin liian paljon. Ja silloin kun tunnette houkutusta katsoa mehiläisten takapuolesta antipainovoimaa (naurua), teidän kenties pitäisi vain mennä Jumalaan ja etsiä vastausta sieltä. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (mies mikrofonissa):
Tervetuloa kaikki mahtavat tyypit. Kysymykseni on, nyt kun haluan jäädä, tukeeko liiketoimintani Shaumbraa ja uutta energiaa vai onko minulle tulossa uusi julkisivu vai olenko vain kuuntelemassa tänään?
 
WHITE EAGLE:
Me aloitamme. Meistä tuntuu, että julkisivusi tulee olemaan toisenlainen, että sen taustalla on uutta energiaa, joka ei ole yhtä jäsentynyttä. Tarvitaan lisää vapautta. Emme edes tiedä, mistä sinä puhut. Katsomme vain sen energiaa. Sen tarvitsee laajentua ja se tarvitsee lisää vapautta. Rakas ystävä, sinulla on edelleen pelkoa selviytymisestäsi tai kenties idean henkiinjäämisestä, ja siunaamme sinua syvästi. Kulje armossa ja siunattuna ja anna sitten ideoiden tulla tuosta määrittelemättömästä tilasta, josta ideat tulevat. Ne suodattuvat ennemminkin ylhäältä, kuin että niitä työnnetään alhaaltapäin, jos ymmärrät.
 
TOBIAS:
Samaa mieltä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):
Tobias, ensinnäkin kiitos paljon siitä innoituksesta, jota annat meille kaikille. Rakastan sinun kuuntelemistasi. Toivon, ettei sillä ole merkitystä, että tämä on henkilökohtainen kysymys, mutta olen vähän epätoivoinen. Minulla on osteoporoosi ja tunnen, että luurankoni romahtaa, ja haluaisin tietää, mistä kaikessa on kyse ja mitä voin tehdä asialle. Katkon luita ilman mitään selvää syytä. Tunnen, että olen päättänyt jäädä maan päälle ja auttaa opettajana ollen, mutta vaikuttaa siltä, että koko perustani murtuu. Mitä on tekeillä? Hengittelen ja teen standarditeknologiaa. Kiitos.
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Meille on vaikeaa, surullista, koska… se mitä tapahtuu ihmiskeholle, vaikuttaa myös kykyyn nauttia elämästä. Se mitä näet juuri nyt, on kenties yli-ilmentymää siitä, että kaikki rakenteet romahtavat, kaikki rakenteet hajoavat. Ja tietyssä mielessä se on energeettisesti päässyt fyysiseen järjestelmääsi sisään. Niin ei tarvitse olla.
 
Hengityksen kanssa työskenteleminen on tärkein asia. Olet aloittanut sen jo ja kannustamme sinua ehdottomasti jatkamaan sitä. Standarditeknologian kanssa työskentelemisessä tulee oivalluksia, joita ette aivan vielä ymmärrä. Olemme aloittaneet työn äskettäin Israelissa ja jatkamme sitä noin viikon kuluttua. Annamme tarkempaa opastusta itsenne parantamisesta, mutta pohjimmiltaan on kyse täysin ehdottomasta luottamuksesta siihen, että kehonne tietää, miten korjata, uudistaa ja puhdistaa itsensä.
 
Kehossasi on kaikki ainesosat, kaikki energiadynamiikka, joka tarvitaan täysin pysäyttämään tämä rappeutumisprosessi. Ei ainoastaan sitä, vaan rakentamaan uudestaan monia rakenteita. Pyydämme sinua kuuntelemaan tämän standarditeknologiakurssin, joka ilmestyy, ymmärtääksesi ja antamaan sinulle luottamusta siihen, mitä teet, koska katsottaessa sinua energeettisesti, kun teet hengityksiä ja kun olet alkanut työskennellä standarditeknologian hyvin perustekijöiden kanssa, näkyy edelleen ylivoimaista pelkoa, ja on ennen kaikkea täydellinen luottamuksen puute itseesi sen osalta, että pystyt parantamaan itsesi.
 
Näemme sinun edelleen tavallaan salaa menevän ulkopuolelle pyytämään Henkeä, kysymään… Käyt parhaillaan lukijoilla ja parantajilla, joten katsot ulospäin. Standarditeknologia pyytää sinua ehdottomasti luottamaan omaan kehoosi itsensä uudistamisessa. Se tietää, miten se tehdään. Kiitos.
 
WHITE EAGLE:
Haluaisimme lisätä jotain. Te kaikki, jotka tunnette perustanne murtuvan, on sitten kyse kehostanne, taloudestanne tai ihmissuhteestanne, rakentakaa jollekin, josta Tobias puhui kertoessaan savesta. Ja ero saven ja mudan ja viimeistellyn tuotteen välillä on tuli, polttaminen. Ja silloin kun huomaatte asioiden romahtavan, katsokaa, mihin tuleen pelkäätte koskea ja minkä tulen läpi kulkea? Minkä kohdalla katsotte toiseen suuntaan? Etsikää, mikä oma tulenne on, ja luultavasti pelkäätte sitä. Jumala on pelon toisella puolella. Ja tuossa tulessa murenevasta savesta tulee kestävä ja poltettu valmis tuote. Kiitos.
 
KYSMYS SHAUMBRALTA 8 (mies mikrofonissa):
Terve Tobias ja White Eagle. Kysymys koskee työtäni. Olen tehnyt tunneparannusta, mentorointia ja valmennusta nyt noin 15 vuotta, ja se on muuttanut muotoaan koko ajan. Ja kehitän sitä jatkuvasti, muutan sitä sen perusteella, missä itse olen, ja nyt on päästy siihen pisteeseen, etten tiedä, miten kuvailen työtä käyttämättä vanhaa terminologiaa. Ja etsin aina rakennetta tai olen etsinyt menneisyydessä enkä tiedä, miten… Olen vähän kuin juoksuhiekassa tai ei-kenenkään maalla, ja haluan vain apua siinä, miten selviytyä tästä.
 
WHITE EAGLE:
Voimme aloittaa.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
WHITE EAGLE:
Tälle kanavalle on erittäin vaikeaa tietää, milloin puhua, kun silmät ovat suljettuina. (Naurua) Hänen miehensä toivoo hänen sulkevan silmänsä useammin! (Lisää naurua)
 
Rakas ystävä, teet upeaa työtä kehittäessäsi praktiikkaasi samalla, kun itse kasvat, ja antaessasi ihmisten, joita vedät puoleesi, peilata saavuttamasi kasvun seuraavaa tasoa. Älä siis laske niin paljon sanojen ja kuvauksien varaan. Etsi parhaimmat sanat ja laita energiasi niihin. Iskulauseesi on se, mitä se sitten onkin, ja sitten laitat energiasi ja valosi siihen. Ihmiset eivät lähde liikkeelle sanojen määrittelemisen vuoksi. He lähtevät, koska valosi olemus iskee heihin silloin, kun he ajattelevat sinua tai kun joku viittaa sinuun ja sanoo nimesi.
 
Taas kerran te kaikki, etsikää parhaimmat sanat ja päästäkää irti - parhaimmatkaan sanat eivät ole tarpeeksi hyviä - niin, taaskin tämä kiertyy siihen, mitä Tobias sanoi. Laittakaa asiaan energianne, valonne… ja pyytäisimme teitä, kaikki teitä, koska meillä on mikrofoni tällä hetkellä, lakkaamaan olemasta valon "työntekijöitä" ja olemaan valon "pitäjiä", jotta voitte siirtyä olemiseen ja vähempään "tekemiseen". Niin, rakas veli, olet ehdottomasti oikeilla raiteilla, ja luulemme sinun kantavan huolta jostain, joka ei oikeastaan ole kovin tärkeää. (Vähän naurua)
 
TOBIAS:
Lisäämme tähän vähän. Suosittelemme, että ymmärrätte, miten terapia- ja parantamisprosessit muuttuvat hyvin, hyvin nopeasti tällä hetkellä. Menetelmät, jotka olivat uusia 20 vuotta sitten, ovat nyt joko vanhoja tai ne ovat oppineet mukautumaan ja muuttumaan, koska kaikki - tietoisuus, kaikki - muuttuu hyvin nopeasti juuri nyt. Olemme siis samaa mieltä White Eaglen kanssa, nimellä ei ole kovin paljon merkitystä. On muutamia nimiä, jotka eivät selvästikään olisi kovin hyviä, jotka eivät soveltuisi, mutta käytä määrittelyssä sanaa, jolla on enemmänkin avoin rakenne. Käytä sanoja, jotka tulevat sydämestäsi, ja ennen kaikkea ymmärrä, että nimikin voi kehittyä ja muuttua, milloin tahansa niin päätät. Et ole lukittuna siihen vähääkään. Ja taas kerran, suosittelemme sinua jatkamaan menetelmäsi muuttamista Nyt-hetken parannuksen praktiikallasi. Ei sekään paha nimi ole.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (Linda lukee internetistä):
Hyvä "kuka tahansa satutkin tänään olemaan"… (Tobias naureskelee ja yleisö nauraa)
 
WHITE EAGLE:
Tämän on pakko olla sinulle! (Lisää yleisön ja Tobiaksen naurua)
 
SHAUMBRA 9: … Olen upea. Tähän upeuteen, joka olen, sisältyy puoli, jota kutsun jumalaiseksi prostituoiduksi. Se on tehty minun osistani, jotka osaavat seksuaalisen alkemian taidon ja osaavat myös laulaa DNA:lle. Olen ehyt ja kokonainen ja kuitenkin nautin toisiin yhtymisestä - naisiin ja miehiin - silloin kun tunnen resonoivani henkilön kanssa. On myös ruumiittomia ystäviä, joihin yhtymisestä nautin. Koska olen ehyt, tämä tapahtuu kokemuksesta nauttimiseksi, vaikka epäilemättä tapahtuu muitakin asioita energioidemme sekoittuessa. Kysymykseni on: Onko kaikilla Shaumbroilla mahdollisuus tämän tekemiseen vai onko tämä jotain erityistä minun sieluryhmäperheelleni?
 
TOBIAS:
Kaikilla Shaumbroilla on mahdollisuus ymmärtää seksuaalienergian todellinen suurenmoisuus ja ymmärtää, että ennen kaikkea se on vain itsensä rakastamista. Se ei ole välttämättä fyysistä, eikä siinä välttämättä edes ole kyse siitä, mitä sanoisitte nautinnoksi.
 
Nautinto - voisimme tehdä pitkän tutkielman siitä - mutta nautinto… On edelleen hyvin vanhoja atlantislaisia implantteja, jotka perustuvat nautintoon. Se on laukaisin. Sopimattomasti käytettynä se voi olla menetelmä energian varastamiseen toisilta, heidän saattamiseensa ansaan, heidän manipuloimiseensa ja hallitsemiseensa. Niinpä aina on olemassa tuo hienoinen raja, hienoinen tasapaino. Sinun on vastattava kysymykseen sisälläsi.
 
Antaisin sinulle kuitenkin yhden vihjeen. Jos kyse on vain seksistä, on se sitten fyysinen akti fyysisen ihmisen kanssa tai fyysisen aktin havaitseminen ei-ihmisen kanssa, katsoisin sitä toisenkin kerran, koska seksiin kuuluu niin paljon enemmän kuin vain fyysinen puoli. Seksistä voidaan nauttia… Saint Germain sanoo, että hän voi saattaa ihmisen orgasmiin tulematta fyysiseksi tai seksuaaliseksi, kuten se sanoisitte. Se on energiavaihtoa, joka on tasapuolista ja tasapainoista, mutta ennen kaikkea sen on alettava kotoa. Siinä on kyse itsensä rakastamisesta.
 
Se mitä tapahtuu, jos et rakasta itseäsi silloin, kun sinulla on fyysinen tai myös ei-fyysinen suhde, huomaat itsesi… ruokit itseäsi muilla. Etsit täydellistymistä. Silloin kun voit ehdottomasti rakastaa itseäsi, ymmärrät ehdottomasti, että tässä koko jutussa on kyse energiavaihdosta etkä käytä enää sellaista termiä kuin "jumalainen prostituoitu". Kiitos.
 
WHITE EAGLE:
Kyllä! (Naurua)
 
KYSMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Tervehdys Santa Marian mailta. Kysyn sinulta, mitä olen sinua kertomaan minulle tai mistä muistuttamaan minua tällä elämäni hetkellä?
 
TOBIAS:
Ellet pahastu, otan tämän kysymyksen.
 
WHITE EAGLE:
Ok.
 
TOBIAS:
Erityisesti sovimme puhuvamme juuri nyt tässä kohtaa siitä, että on muutoksen aika. Jotain jota olet siirtänyt pitkän aikaa. Jotain jota olet odottanut ja pelännyt. Olet kaivannut sitä, mutta juossut sitä karkuun. Tämä muutos on väistämätön, koska olet jo valinnut sen. Ikään kuin olisit kulkenut tietä pitkin yhteen suuntaan, mutta nyt ei ole aika muuttaa ainoastaan suuntaa vaan myös tietä. Niinpä minulla on sinulle vastakysymys: Onko tämä se aika? Haluatko sitä nyt vai pitäisikö meidän tulla takaisin muutaman vuoden kuluttua?
 
SHAUMBRA 10:
En tiedä.
 
TOBIAS:
Sinun valintasi, ei minun. Sillä ei ole merkitystä minulle. Jos valitset sen nyt, jos todella uskot siihen - et ainoastaan sano sitä tällä hetkellä, vaan todella uskot niin - muutos tapahtuu. Kysymys on, pystytkö hyväksymään sen, että se mitä tapahtuu, sisältää hyvyyttä ja kehitystä, ja että siinä mikä toisinaan vaikuttaa olevan jokin vaikeus tai haaste, on kyse vain uudelleenjäsentämisestä. Koska paljon omasta energiastasi on jokseenkin valmis siirtymään pois nykyisestä määritelmästään, menemään jonnekin muualle ja sitten palaamaan uutta määritelmää varten. Tämä siis riippuu sinusta. Mutta miten upea aika onkaan täällä Shaumbra-huoltokeskuksessa, kaikkein näiden täällä olevien ja kuuntelevien Shaumbrojen parissa, asettaa itsesi omalle laukaisualustallesi uutta suuntaa kohti. Kiitos.
 
WHITE EAGLE:
Rakas ystävä ja te kaikki, jotka etsitte muutosta, kun olette valmiita hyppäämään ja tekemään tuon loikan, katsokaa intuitiivisesti solar plexustanne, koska monet suhteet, joita teillä on maailmaan ja ajatteluunne, yhdistyvät solar plexukseenne, mikä on valkoisen, mustan, rakenteen, hyvän, pahan, hallinnan ja pelon paikka. Vetäkää irti siellä olevat johdot ja yhdistäkää ne sydämeenne, minne ne kuuluvat, missä ne eivät hallitse teitä, eivät vuodata vertanne eivätkä kamppaa teitä uusilla askelillanne. Rakkain ystävä, näemme, että sinulle on edelleen melkoisen vahvoja johtoja, jotka yhdistävät olemuksesi maailmaan solar plexuksesi kautta. Ja teillä kaikilla on niitä, mutta ne kampittavat teitä enimmäkseen silloin, kun olette valmiita ottamaan uuden askeleen - ja mietitte, miksi painatte niin paljon. (Naurua)
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
TOBIAS:
Hmmmm, luulen, että White Eagle ja minä haluaisimme ottaa vielä useita.
 
LINDA:
Sanoiko Geoff tämän?
 
TOBIAS:
Ummm, hän ei ole paikalla. (Paljon naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Okei. Hei Tobias ja White Eagle. Käsite menemisestä uuteen ulottuvuuteen ilman sanoja ei ole uusi minulle. Kun kuvailit tätä energiaa, menemistä määrittelemättömään huoneeseen, se oli minusta vähän häiritsevää, koska jos kuulin oikein, sinä sanoit, ettei se ole Jumala tai Henki. Ja minä ajattelin, että kaikki energia on ilmentymää Jumalasta tai Hengestä. Enkä tiedä, kuulinko oikein vai en, mutta luulen tarvitsevani selvennystä. Aivoni haluavat jonkinlaista selvennystä.
 
TOBIAS:
Aivoparat. (Naurua) Olet tullut väärään paikkaan ruokkimaan aivojasi.
 
WHITE EAGLE:
Luulen hänen jääneen sanojen huoneeseen.
 
TOBIAS:
Kyllä, haluaisin hypätä ensimmäisenä kehään ja sitten White Eaglella on paljon sanottavaa. Minun on jaettava tämä nyt sinun kanssasi: "Henki", "Jumala" - ensinnäkin heitä pois nuo sanat, Herran tähden! (Tobias ja yleisö nauravat) Tämäkin - heitä se pois! Mutta se mitä kutsuisit Hengeksi, Jumalaksi, mitä tahansa, ei ole ollenkaan energiaa. Jumala ei ole energeettinen olento. Energia on vain työkalu. Sielusi ei sisällä yhtään energiaa. Energia on vain työkalu, polttoainetta, jos niin haluat.
 
Niinpä, vedä syvään henkeä tähän liittyen! Näetkö? Nyt aivosi ovat todella sekaisin! White Eagle, sinun vuorosi. Toinen erä.
 
WHITE EAGLE:
Energian yläpuolella on tietoisuus. Tietoisuus olisi enemmän samaistettavissa Jumalan rakenteeseen, koska se on taso, se on kenttä, se on tyhjyys, johon energia luo muodon. Ja näin ollen ainoastaan silloin, kun päästät itsesi tuohon määrittelemättömään paikkaan, annat itsellesi luvan siirtyä todelliseen Henkeen, mikä on ylittää kyvyn kokea vanhalla tavalla. Jos pidät kiinni tarpeesta kokemukseen, tuomitset itsesi kokemukselliseen maailmaan.
 
TOBIAS:
Ja…
 
WHITE EAGLE:
Jatka vaan.
 
TOBIAS:
… tietoisuuden yläpuolella on ei-tietoisuus. Se yläpuolinen on määrittelemätöntä. Tietoisuus nimittäin merkitsee, että jonkin on määritelty ja jäsennelty tietyllä tavalla. Vaikka tietoisuus onkin valtava ja suuri, mitä on sen ulkopuolella? Ja eikö se ole juuri sitä, mitä teimme tänään - menimme kaiken tunnetun tietoisuuden yläpuolelle, Jumalan tai Hengenkin tunteman tietoisuuden? Tämän juuri teitte lähtiessänne Kotoa, silloin kun menitte Tulimuurin läpi. Menitte tyhjyyteen, tyhjiöön. Ja tässä sinä yrität taas laittaa määritelmiä sinne, missä niitä ei ole - heitit kehään myös määritelmän sanoista Jumala ja Henki.
 
Voitko mennä pelotta paikkaan, missä ei ole Jumalaa tai Henkeä? Aah, aah… koska… no, pääsemme siihen… nyt pääsemme filosofiaan. Kuthumi tulee aivan varmaan läimäyttämään minua! (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 11:
Okei, teen kymmenminuuttiseni aamulla ja illalla ja laajennan tyhjyyttäni.
 
TOBIAS:
Aah, kyllä.
 
WHITE EAGLE:
Näin on.
 
KYSMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias, hei White Eagle. Olen tullut pitkän matkan. Olen Euroopasta, Itävallasta, ja olen tuntenut vetoa Yhdysvaltoihin jo muutamia vuosia. Olen ollut täällä muutaman kerran ja tällä kertaa minulla oli erityiskehotuksena tulla Taosiin tietämättä oikeastaan, mistä on kyse. Tiedän, että minulla on ollut hyvin voimakas yhteys Anazasi-henkeen, mutta tällä kertaa tunnen, että on jokin hyvin hienovarainen tarkoitus ja tarve kuin vain yhdistyä taas Anazasi-henkeen. Mietin, voisitteko antaa minulle vähän lisänäkemystä tähän.
 
TOBIAS:
White Eagle?
 
WHITE EAGLE:
Aloitamme, kyllä. Tämä on teille kaikille - luota, että henkesi tietää täällä hetkellä, että jos sinua vedetään Taosiin, se riittää. Saat lippusi, hotellisi ja sitten tiedät, että kun ilmestyt paikalle, mestaruus "lepattelee ympäriinsä". Ja sillä että yrittää päättää, johtuuko se siitä, että sinulla oli entinen elämä Anazasina vai että pidät "kukkakorujen puristamisesta", ei ole mitään merkitystä. Niinpä te kaikki, seuratkaa vaistojanne ja sitten päästäkää irti, koska totuus kukoistaa vain siinä hetkessä, missä sen pitäisi kukoistaa. Sinun on tarkoitus mennä Taosiin ja siitä tulee paljon taianomaisempaa, kuin pystyt päässäsi pyörittämään.
 
TOBIAS:
Tosiaankin, ja tämä on maagisten energioiden alue. Kaikkialla on maagisia energioita. Olet tuntenut vetoa tälle alueelle myös siksi, että siitä tulee kvanttihyppyjuhlamme keskus, ja täällä tulee tapahtumaan ennen juhlaamme maagisia asioita keinona vetää energioita sisään. Mutta tosiaankin, kuten sanoit, sinulla on hengenheimolaisuutta Anazasiin, mutta tiedät myös, että Anazasi-energia on perääntymässä ja jokaisen ihmisen on aika tulla uuden energian liikuttajaksi maan päälle. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 13 (nainen mikrofonissa):
No, on todella nautinto olla täällä teidän molempien kanssa. Mikä lahja, vau!
 
TOBIAS:
Lahja meille myös teidän molempien kanssa! (Tobias naureskelee)
 
SHAUMBRA 13:
Tai vaikka kuinka monen! Minulla on kaksi kysymystä, koska teitä on kaksi. (Linda elehtii "yksi kysymys") Yksi kysymys? Saanko kysyä vain yhden?
 
TOBIAS:
Se on ok.
 
WHITE EAGLE:
Otamme kumpikin puolikkaan!
 
SHAUMBRA 13:
Ok, tässä tulee. Näitä yritetään todellakin irrottaa toisistaan. Ensimmäinen on: olen todella, todella yhdistynyt maahan - rakastan Äiti Maata - ja olen huolissani mehiläisistä. Olen kuullut, että on paljon aikoja tai on paljon paikkoja, joissa ei ole mehiläisiä. On kiinnostavaa, että menin pihalleni eräänä päivänä ja vaikka oli vielä aikaista mehiläisille ja oli lunta, minulla oli mehiläisiä pienen lampeni ympärillä. Olin hyvin kiitollinen siitä, mutta voisitko selittää, mitä tapahtuu.
 
TOBIAS:
Koskeeko seuraava kysymyksesi lintuja? (Naurua)
 
SHAUMBRA 13:
Ei, ei! Arvasit väärin! (Paljon naurua)
 
TOBIAS:
On sanottava, että mehiläiset ovat energeettisesti hyvin herkkiä olentoja, paljon herkempiä kuin monet muut eläimet ja hyönteiset maan päällä. Ne ovat hyvin alttiita sähkömagneettisille malleille, ja mehiläiset muuttavat suuntaansa. Ne eivät jätä maapalloa, ne vain vaihtavat sitä paikkaa, missä ovat tällä hetkellä.
 
SHAUMBRA 13:
Okei, hyvä. Onko sinulla mitään lisättävää tähän, White Eagle?
 
WHITE EAGLE:
Ei, se oli ihan hyvä. Älä kanna huolta niistä, mutta vain rakasta ja kunnioita niitä nähdessäsi.
 
SHAUMBRA 13:
Aah, hyvä. Toinen kysymys on, että mieheni on kehittänyt uniapnean ja etsimme sen alkuperää. Olemme työstäneet sitä energiatyöllä. Ei vaikuta siltä, että pystymme saamaan kiinni siitä, miten voimme ratkaista asian. Voisitko auttaa meitä tässä? White Eagle?
 
WHITE EAGLE:
On jotain… kun katsomme hänen päätään, siellä on… hmmm… tapahtui kenties hienoinen miniaivohalvaus, mikä sana siihen sopisikaan, joka ei aiheuttanut muuta muutosta kuin muutoksen hänen kaavoissaan. Ja taas kerran, kaiken osalta, mitä tapahtuu unessa, katsokaa erityisen huolellisesti itsensä arvostamisen tunnetta ja nukkumaan menemistä ilman pelkoa. Silloin kun on hengitysongelmia, kyse on tavallisesti syvään juurtuneesta pelosta, jota hän juuri silloin koskettaa.
 
TOBIAS:
Ja lisään tähän vähän. Ehdottomasti on pelkoa, kuten White Eagle sanoi. Uniprosessin aikana tapahtuu malli, joka on erittäin tärkeä yhteydelle ihmisitsen ja muiden itsen tasojen välillä. On tukkeuma, joka tulee esiin hänen lähtiessään pois unitilassa eikä hän salli energiansa täyttä laajentumista yöllä. Ja kuten White Eagle sanoi, sen ehdottomasti aiheuttaa esiin tuleva pelko. Tämä häiritsee normaalia unimallia, ja suosittelemme jotain melko outoa, ja tämä on tarkoitettu ainoastaan tähän tapaukseen. Tämä ei ole kaikkeen uniapneaan eikä tämä ole hoitoa, mutta tähän tilanteeseen on energeettinen ja eräänlainen aromaattinen laukaisin. Ehdotamme, että hän käyttää kanelia vähintäänkin kerran päivässä, noin puoli teelusikallista sekoitettuna ruokaan tai jotenkin muuten. Tämä pitäisi jatkua vähintään 21 päivää. Kaneli ei ole hoitoa, se on laukaisija.
 
SHAUMBRA 13:
Okei. Kiitos, kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 14 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias ja White Eagle. Työskentelen erään tiederyhmän kanssa ja minua rohkaisi lauseenne, että nämä energiat ja teknologiat tulisivat esiin hallituksesta huolimatta. Kysymykseni koskee kahta eri näkökulmaa tässä ryhmässä. Muutamista jäsenestä näyttää tuntuvan siltä, että tarvitaan erottelua sen väkivallan ja sortamisen vuoksi, mitä keksijät historiassamme ovat kohdanneet. Ja sitten toinen osa ryhmästämme näyttää tuntevan, ettei ole syytä huoleen, koska luomme oman todellisuutemme ja jos visualisoimme oikean tilanteen, emme synnytä oppositiodynamiikkaa ja oikeita asioita tapahtuu. Ja luulen pohtivani, onko jompikumpi näkökulma oikea vai ovatko ne molemmat sitä? Ja nämä ovat ihmisiä, jotka rukoilevat, visualisoivat ja ymmärtävät intuition ja tämän typpisten asioiden arvon.
 
TOBIAS:
White Eagle, vastaatko ensin?
 
WHITE EAGLE:
Sanomme vain yhden asian. Se riippuu… Erottelukyky ei ole huono asia. Tuleeko se intuitiosta vai pelosta? Erottelukyky on tapa, jolla jäsennätte sen, mitä teette, ja niin se on hyvin voimakas ihmisen intuition ilmaus. Mutta jos erottelukyky tulee solar plexuksesta, pelosta, se sulkee intuition. Niinpä vastaus on, että erotelkaa ja jatkakaa tulevaisuuden luomista.
 
TOBIAS:
Ja tosiaankin ymmärtäkää myös, että maapallon, tietoisuuden energia on hyvin erilaista, kuin se oli muutamia vuosia sitten, ehdottomasti erilaista kuin 50 vuotta sitten, jolloin oli keksintöjen tulva tai avoimuutta keksinnöissä ja monet keksijät saatettiin naurunalaisiksi. Mutta energia on hyvin erilaista nyt. Olette luoneet maan päälle tietoisuuden, jossa asiat voivat tapahtua välittömästi, jossa ihmiset nyt haluavat siirtyä ylemmäs, jossa uuden teknologian tarve on hyvin, hyvin korkea - sen haluamin ja avoimuus sille - ja jossa on minkään järjestön, ryhmän tai hallituksen hyvin vaikeaa yrittää kätkeä mitään.
 
Tiedämme, että on edelleen niitä, jotka elävät pelossa, jotka huolestuvat asioista, joista heidän ei todellakaan tarvitse huolestua, jotka huolestuvat salaisista hallituksista ja järjestöistä. Mutta käsitättekö, että voitte keksiä jotain, joka muuttaisi maailman mahdollisuuksia ja joka jaettaisiin kirjaimellisesti 30 sekunnissa ympäri maailmaa? Sitä ei voi pitää salassa enää. Tietoisuus ei salli sitä.
 
WHITE EAGLE:
Upeaa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 14 (nainen mikrofonissa):
Työskentelen parannusmenetelmällä nimeltään SR, ja se on periaatteessa kehon energeettistä säätöä. Tunnen oloni hyvin varmaksi enimmän osan ajasta ja minulla on ollut hyvä menestys useiden ihmisen kohdalla. Mutta viime aikoina minulla on ollut sellaisia ongelmia, että ihmiset tuntevat saavansa helpotusta selkäsärkyyn, ranne- ja leukakanaviin ja vastaaviin, mutta sitten muutaman päivän kuluttua he soittavat ja sanovat: "Tämä ei toimi." Ja mietin, onko tämä epävarmuutta minussa vai asiakkaissa, joiden kanssa työskentelen, vai molemmissa?
 
TOBIAS:
Haluaisin aloittaa tämän osalta! Koska ihmiset eivät todellisuudessa halua parantua, koska he etsivät jotain tekniikkaa, menetelmää, pilleriä tai viimeisintä suurta hullutusta. Esitä heille yksinkertainen kysymys. Kaikki te parantajat, ennen kuin aloitatte työnne, kysykää asiakkaaltanne, potilaaltanne: "Halutako parantua?" Se vaikuttaa ilmiselvältä ja yksinkertaiselta, ja jos hän vastaa välittömästi, kysy uudestaan: "Haluatko todella parantua?" Sitten kun hän vastaa taas, kysy häneltä kolmannen kerran ja katso, miten hänen vastauksensa muuttuu: "Haluatko todella parantua?" Sitten kun hän sanoo: "Kyllä, mutta…", hän ei parannu. "Kyllä, mutta…" merkitsee ehdollisuutta. Niin, riippumatta tekniikasta, menetelmästä tai mistään muustakaan, minkä avulla työskentelet, on kyse heidän todellisesta halustaan parantua ja heidän uskomuksistaan. White Eagle?
 
WHITE EAGLE:
Haluaisimme vain lisätä, että kun he ovat poistuneet tilastasi, he ovat vastuussa kehostaan ja homma on sinun osaltasi ohi. (Naurua ja yleisön taputuksia)
 
LINDA:
Geoff kertoo minulle, että hän on valmis lopettamaan.
 
TOBIAS:
Hän on valmis lopettamaan! (Tobias naureskelee)
 
WHITE EAGLE:
Mekin olemme sitten valmiita lopettamaan!
 
TOBIAS:
On ollut pitkä ja ihana päivä täällä kaikkien Shaumbrojen kanssa. Ymmärrämme, että on aika päättää tämä energia. Ja Shaumbra, taas kerran, pitäisimme sitä, mistä olemme tänään puhuneet, merkittävänä laajentumiselle uuteen energiaan. Sillä tulee olemaan omat… teillä tulee olemaan hauskaa sen kanssa, kenties muutamia haasteitakin, mutta ennen kaikkea tiedämme sen antavan teille uskomattomia oivalluksia ja hämmästyttävää vapautta.
 
Menkää siis "ulkopuolelle". Menkää "ilman määritelmää" -energiaan.
 
Ja niin se voisi olla. (Naurua)
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-materiaalia on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi ja Uuteen Energiaan. Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että me voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Sinä tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
Jos sinä luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, sinä olet todellakin Shaumbra. Sinä olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Sinä et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinun ympärilläsi olevissa ulottuvuuksissa.
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta, veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.