MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Învăţătorului:

SHOUD 9: "Sans Definition (Fără definiție)" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Intrebari si raspunsuri


Prezentat Cercului Crimson
7 aprilie 2007

www.crimsoncircle.com

Si asa este, dragi Shaumbra, noi intram in acest spatiu al intrebarilor si raspunsurilor. Este o onoare pentru mine sa stau cu Vulturul Alb (White Eagle), sa observ ce intrebati, sa va observ sinele. Adesea, majoritatea dintre voi nu intelegeti ca, atunci cand va oferim aceste raspunsuri, va intoarcem raspunsurile voastre. Nu cream raspunsuri proprii, ci va dam inapoi ceea ce deja exista in interiorul vostru, ceea ce inca nu ati descoperit. Acestea va apartin. Voi dispuneti de aceste raspunsuri. Noi doar va ajutam sa le intelegeti mai bine.

Mesajul de astazi, de la intalnirea Shaumbrei, ca moment hotarator este simplu: Fara Definitii – afara din minte, fara cuvinte, fara nevoia de a structura energia – a patrunde intr-un nou tip de libertate pe care nu ati mai experimantat-o in taramul fizic sau non-fizic de foarte, foarte mult timp.

Energia, prin natura ei adevarata, intra si iese din definitii. Este o fizica universala sau un principiu universal. Energia intra si iese din definitii. Unde trece energia dupa ce este destructurata? Intra in nedefinibil, in nestructurabil. Ea revine in ea insasi. Ea revine in ceea ce ati numi prin cuvinte umane, intr-o stare de a fi neutra, insa chiar si asta este mai mult o definitie. Energia intra si iese continuu din definitii.

Constiinta umana si chiar si cea angelica este definita. Voi percepeti si aveti de-a face cu energii, care au o definire sau o structura. Acum ne vom extinde intr-un taram foarte nou si diferit, in taramul Fara Definitii.

Unul dintre cele mai importante instrumente de care veti dispune atunci cand veti patrunde in stadiile initale ale perceptiei acestui taram este respiratia. Respiratia linisteste mintea, linisteste corpul. Respiratia va va deschide spre potentialele energiilor nedefinte, indescriptibile, nestructurate. Asa ca, utilizati respiratia! Utilizati respiratia atunci cand patrundeti in Energia Noua!

Cu acestea, am fi incantati sa incepem intrebarile, din aceasta zi.

INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe internet): Recent, am dat peste un articol scris de un om de stiinta rus, Viktor Stepanovich Grebennikov ...

TOBIAS: hmm ... pe aproape...

LINDA: Destul de aproape. Vrei sa incerc sa-l pronunt din nou? ...despre care cred ca este mort, dar care a descoperit o semnificatie a antigravitatiei, folosind structura descoperita in parte inferioara a unei albine siberiene. Se spune ca aceasta albina exista doar in Siberia, insa numele ei nu a fost divulgat in acel articol. Cred ca studiile au fost confiscate de unul sau mai multe guverne. Este un articol stiintific sau este fictiune? Daca este adevarat, il poti chema pe dl. Grebennikov ca sa ne spuna despre ce albina este vorba sau unde se afla aspectul de creasta pe abdomenul ei care este descris partial in lucrarea sa si cum sa construim noi platforma de zbor despre care vorbeste in lucrarea sa, despre care afirma ca sfideaza gravitatia, oferindu-ne detaliile de constructie necesare pentru a o face sa functioneze?

TOBIAS: Desigur, este o intrebare foarte potrivita, deoarece noi vorbim inca o data despre faptul ca energia intra si iese din definitii. Nu am realiza un lucru bun daca am reveni si am incerca sa construim, sa-l aducem inapoi pe prietenul nostru, pe omul de stiinta. Daca ati incerca sa revedeti hartiile originale, care au fost… nu are importanta daca vreun guvern le-a luat sau s-au pierdut, adevarata problema este ca a fost accesata constiinta anti-materiei. Ea este disponibila in constiinta omenirii, desigur, ingramadita intr-un loc indepartat, insa care poate fi descoperit.

Am vorbit de curand despre folosirea gravitatiei ca o forma de energie prin fizica antimateriei si, mai exact, prin faptul ca energia intra si iese din definitii. De indata ce oamenii de stiinta, fizicienii si metafizicienii vor incepe sa-si extinda energia pentru a intelege acest lucru, totul va fi posibil, insa nu intotdeauna definibil; atunci va fi adus mai mult in aceasta realitate pentru aplicatii practice.

Asa cum am discutat la ultima intalnire cu Tesla, el s-a intors si lucreaza cu un grup special, in prezent, pentru a promova unele dintre descoperirile facute de el. Si nu ester singurul om de stiinta sau inventator, care a revenit pe Pamant acum, in forma non-fizica, lucrand cu grupuri variate. Exista o chemare a Noii Energii si ea soseste pe calea constiintei, asa cum am facut noi astazi. Ea soseste pe calea inventiilor si prin diverse portaluri, la care, apropo, nu va trebui sa mergeti, ca sa le deschideti. Acestea se deschid in acord cu cererea constiintei. Aceste instrumente sosesc acum pe Pamant. Nici un guvern, nici o religie, nici un om bogat sau grupuri de oameni bogati, nu o vor putea opri, deoarece constiinta isi cere propria expansiune. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): In experienta mea din trecut, am avut sentimentul de a fi foarte conectata cu cunoasterea interioara si totul a mers bine. In ultimii trei ani am simtit ca si cum conexiunea cu cunoasterea interioara s-a pastrat, insa lucrurile nu au mai mers bine. Ar fi vorba de o intrebare cu doua parti. Una este, ce aduce nou? Si a doua, cum sa mai am incredere, daca nu functioneaza, in modul in care credeam eu ca functioneaza? Sau nu cumva, nu functioneaza doar in modul in care credeam eu ca va functiona, deoarece simt ca nu mai am multe atasamente, dar… oricum, asta este intrebarea.

WHITE EAGLE (VulturulAlb): Vom raspunde noi. Intrebarea ta se leaga de ceea ce a vorbit Tobias, de locul nedefinibilului. Majoritatea dintre voi ati cautat cunoasterea interioara in acelasi loc, unde o gaseati, insa acum trebuie sa eliberati barierele definitiilor si sa va cautati cunoasterea interioara intr-un loc holographic. Va veti gasi oriunde in univers. Draga inger, in acel loc nou de cautare a cunoasterii interioare, este important de retinut, sa-ti folosesti rabdarea activa. Asta inseamna sa nu incerci sa observi ceea ce observi, ci cand nu observi nimic, in acel loc al non-definitiei, continua sa te relaxeazi, continua sa elibereazi, continua sa fii holografica!

Folosesti cuvantul neatasat – acesta este unul excelent.Viitorul ti se va arata, insa nu iti poti folosi vointa, ca sa-l vezi in camera urmatoare, asa cum o faceai. Iubito, incearca sa mergi in acel loc, in care la inceput vei avea nevoie de noi deprinderi, ca sa afli acea cunoastere si apoi raspunsurile vor aparea, insa nu vor fi sub forma de cuvinte. Nu vor fi ca simboluri. Vor fi atat de subtile, incat chiar si cei mai iluminati le-ar putea rata. Insa, cand va aflati in acea stare de liniste, urechile se vor acorda si veti spune, “Aud adevarul”. Si adevarul va fi un cantec sau un ton. La inceput nu va fi un cuvant. Apoi, in timp ce va veti expansiona in acel cantec sau ton, nu doar raspunsul va fi acolo ci si energia pentru realizarea sa, se va afla acolo.

TOBIAS: Si ca sa adaug un nongand la asta(rasete), tu ai facut un comentariu interesant. Ai spus, “Chiar nu functioneaza!” In acord cu cine? Ce se afla dedesubt? Ce se intampla, cu adevarat? Omul, micul om spune ca nu functioneaza datorita, evident, asteptarilor legate de final. Insa, in timp ce stam aici, iti observam energia, de dedesubt, de deasupra si din interior, aceasta functioneaza, in mod absolut. Tu doar ca nu ai incredere. Micul sine uman priveste doar o singura fateta a minunatului diamant, care esti. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda, de pe internet): Care este motivatia, tabloul mai larg al rolului meu de pe forum? Suntem intre 5 si 50, care am fost stalpii forumului, in ultimii ani. Nu pot sa cred cate postari am facut! Este ca si cum nu ar fi nevoie de energie pentru a scrie acolo. A fost foarte distractiv si usor! Eu fac Shoud, atunci cand scriu acele lucruri? Am crezut ca este datoria mea sa scriu? In interiorul meu simt ca si cum ceea ce am scris este doar pentru mine. Imi place sa fac si alte lucruri, inafara de a scrie. Nu-mi place dinamica de a simti clienti si cititori, care sa se hraneasca din mine, atunci cand scriu inafara spatiului sigur al Shaumbrei.

TOBIAS: Intr-adevar. Sa nu privim asta ca pe un rol, deoarece acest fapt plaseaza anumite sarcini sau responsabilitati, ci sa o privim ca pe o bucurie, o oportunitate de a te exprima, de a impartasi cu ceilalti. In general, forumul este o evolutie constanta a energiei, care se misca prin vizionare, prin perceptii, mergand la urmatorul si la urmatorul nivel. Acest lucru, asa cum stii, tinde sa aduca orice, de la dezbatere, la conflict, la drama. Insa, acesta furnizeaza… sa numim forumul o scena sau un teatru, pentru Noua Energie, pentru ca voi toti sa actionati prin diverse roluri, sa va exprimati energiile. Acesta este un spatiu sigur, care a fost creat acolo.

WHITE EAGLE: Am dori sa adaugam ceva: siguranta reprezinta o alegere si daca ati fi decis ca energiile exterioare spatiului sigur al Shaumbrei se vor hrani din voi, asa va fi fost. Va cerem ca siguranta sa vina din interiorul vostru. Ea nu va este impusa dinafara. Si, pentru voi toti, in timp ce patrundeti in lumea Noii Energii, nu cautati dovada sigurantei inafara, ci purtati-o cu curaj, in inima voastra!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Salut Tobias si White Eagle! Am scris despre secretul mortii Shaumbrei si as dori sfatul vostru despre asta. In special, as dori sa va intreb despre posibilitatea de a-l publica si mai ales despre a-l publica eu. Am o intrebare de la Dale, care mi-a cerut sa v-o pun. “Ati putea sa ne informati despre retreat-ul grupului de la vila si despre acea energie? Exista ceva ce am putea face ca grup si incotro ne indreptam impreuna?”

WHITE EAGLE: Tobias, am dori sa incepi tu!

TOBIAS: Intr-adevar, de unde ai stiut! (rasete) Da, este interesant acest aspect al exprimarii prin tiparire – am putea vorbi mult despre asta – insa Shaumbra isi creaza propriul potential pentru asta – la sfatul si prin incurajarea noastra, desigur – prin incubatorul care va fi disponibil curand, numit Editura Crimson sau Tipografia Crimson. Va furniza o piata de desfacere pentru Shaumbra, pentru a-si prezenta lucrarile, fie ca este vorba despre muzica, fie despre lucrari scrise.

Nu noi vom lua vreo decizie despre autotiparire sau de a publica prin altcineva, desi sugestia noastra ar fi ca ar trebui ca totul sa inceapa prin autotiparire. Acest fapt ar crea un fel de proprietate asupra muncii voastre. Va va permite sa intelegeti dinamica energetica ce are loc, atunci cand expuneti ceea ce creati, fie ca este prin tiparire, fie prin muzica si a le permite sa mearga mai departe.

Prin urmare, mai mult decat orice, iti vom spune ca este momentul sa treci peste prapastie. Este momentul de a trece de la a fi autor si scriitor, la a fi publicist si a permite propriilor expresii sa intre in lume. Este vorba despre a accepta ca poti trimite mesajul inafara. Multi Shaumbra creaza bariere artificiale, spunand, “Eu pot realiza doar partea creativa, nu cunosc altceva – partea de publicitate, de expansiune a energiei.” Desigur cunoasteti si exista un mecanism in Cercul Crimson déjà creat, care va facilita acest lucru, despre care, in curand, veti auzi cu totii.

Referitor la retreat-ul de la vila si la grup, este vorba despre un grup care a fost impreuna inainte, un grup care si-a creat legaturi stranse in ultimii cativa ani si este un grup, in care membrii se sustin, unii pe altii in alte taramuri, pe durata somnului sau a starii de a fi fara gandire si nu este un grup – cum sa spun – care sa aiba vreun fel de serviciu de indeplinit. Nu trebuie sa aveti vreun tip de slujba/serviciu, ci sa creati un mod de a lucra unii cu altii, in mod placut si dinamic. Nu este vorba despre o chemare speciala de urmat.

Un lucru demn de observant la acel grup, este ca ii acordati energiei lui, prea mare atentie. Ar trebui sa existe mai mare libertate. Ceea ce sugerez este ca voi, cei din grup, care v-ati creat legaturi, deoarece ati petrecut mult timp impreuna, explorand conceptul fara definitii – ca indivizi dar si ca grup – sa observati transformarea uimitoare din voi, in timp ce patrundeti in aceste noi taramuri! Multumesc!

WHITE EAGLE: Noi avem doar o intrebare: Care este titlul cartii?

SHAUMBRA 4: Se va numi fie “Crima in Era Noua”, fie “Cercul Mortii”

WHITE EAGLE: Perfect! Pune cele doua nume alaturat, observa care emana cea mai mare energie si apoi cere prietenilor tai sa-si puna energia in titlu, deoarece acesta constituie o parte a exprimarii. Toti cei care aveti un proiect, numiti-va proiectul, gasiti un simbol pentru acesta si continuati sa-l revedeti prin lumina voastra, ca sa-l energizati!

INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe internet): Dupa cat se pare, Tesla a trait ultmii zece anii in New York, in camera 3327, Shoud-ul 8 in care ai mentionat despre el a avut loc pe 3/3/2007. Acest numar reprezinta o coincidenta?

WHITE EAGLE: Acesta este si al vostru. (unii rad)

TOBIAS: Nu le interpretati prea mult! Exista… da si nu, exista sincronizari ce apar natural. Cand energia se aliniaza, acestea apar natural. Dar, daca veti incerca sa va focalizati pe prezenta unei semnificatii necunoscute sau misterioase din spatele lor, veti pierde, cu adevarat, faptul ca este doar o sincronizare. Cand ajungeti la nivelul de incredere in voi-insiva si in curgerea Energiei Noi, sincronizarile apar in mod natural. Nu au fost menite sa constituie mistere, decat sa fie mici atentionari, care spun, “V-ati prins! Voi aliniati energiile.”

WHITE EAGLE: Putem sa spunem ceva? Putem, déjà am facut-o!(rasete). Stim ca exista multe camere astazi. Avem camera gandurilor si camera cuvintelor, insa observam ca cele mai inteligente fiinte umane sunt retardate, datorita inteligentei lor. (rasete). Puteti trece repede prin camera cuvintelor si sa va simti mult mai bine afara, daca incetati sa o mai definiti. Uneori credem ca ganditi prea amult. Cand simtiti ca sunteti tentati sa va uitati la fundul albinei (rasete) pentru antigravitatie, poate ca ar trebui sa mergeti direct la Dumnezeu, ca sa cautati raspunsurile acolo. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 6: (un barbat la microfon): Fiti bineveniti maretilor! Acum ca doresc sa raman, intrebarea mea este: afacerea mea sustine Shaumbra si Noua Energie sau voi avea doar intrarea la strada, in viitor ori doar ascult astazi?

WHITE EAGLE: Vom incepe noi. Simtim ca va fi o noua iesire la strada, ca exista o noua energie in spatele acesteia, care nu va fi atat de structurata. E nevoie de mai multa libertate – noi nu stim despre ce vorbesti, doar observam energia. E nevoie sa fie expansionata, sa aiba mai multa libertate si dragule, inca exista unele frici legate de supravietuire sau posibil de supravietuirea ideii iar noi te binecuvantam profund. Umbla in gratie, in binecuvantari, apoi lasa ideile sa apara din spatiul nondefinitiei, incat ideile sa vina strecurandu-se de deasupra, in loc de a fi impinse de dedesubt, daca intelegi!

TOBIAS: De acord!

INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda, de pe internet): Tobias, mai intai de toate, iti multumesc mult pentru inspiratia oferita tuturor. Imi place sa te ascult. Sper ca nu are imporanta ca este vorba despre o intrebare personala, insa sunt putin disperata. Am osteoporoza si simt ca oasele mele se prabusesc si as dori sa stiu despre ce este vorba, ce pot sa fac in aceasta privinta. Am fracturi osoase spontane/fara cauza aparenata. Simt ca am decis sa raman pe Pamant si sa fiu de ajutor, fiind Invatator, insa pare ca intreaga mea fundatie se darama. Ce se intampla? Respir si lucrez cu Tehnologia Standard. Multumesc!

TOBIAS: Intr-adeva. Este dificl, este trist pentru noi, deoarece... ceea ce se intampla cu corpul uman, afecteaza si abilitatea de a va bucura de viata. Ceea ce observi tu consta in manifestarea ideii ca structura se darama, ca se prabuseste. Si, intr-un sens, acesta a patruns in sistemul tau fizic. Nu trebuie sa fie asa.

A lucra cu respiratia este cel mai important lucru. Ai inceput procesul si te incurajam sa continui. A lucra cu Tehnologia Standard va fi de perspectiva, deoarece inca nu o intelegi. Recent am inceput aceasta activitate in Israel, o vom continua peste o saptamana, de acum incolo. Vom avea o mai mare ghidare pentru vindecarea proprie, insa in ultima instanta este vorba despre increderea neconditionata, deoarece corpul tau stie cum sa se repare, sa se refaca si sa se purifice.

In interiorul corpului ai toate ingredientele, toata dinamica energetica, pentru a stopa acest proces de degradare. Si nu doar pentru asta, ci si pentru a reconstrui majoritatea structurilor. Iti cerem sa asculti cursul despre Tehnologia Standard ce va apare, pentru a intelege si a capata increderea in ceea ce faci, deoarece observandu-te, din punct de vedere energetic, in timp ce respiri si observand faptul ca ai inceput sa lucrezi cu elementele rudimentare ale Tehnologiei Standard, inca exista o frica ce te copleseste si mai mult decat orice, o lipsa a increderii in tine-insati, ca ai putea sa faci asta.

Observam ca tu mergi inafara, pe furis, ca sa intrebi Spiritul… In prezent, tu mergi la cititori si la vindecatori, prin urmare cauti inafara. Tehnologia Standard iti cere sa ai incredere absoluta: corpul tau stie cum sa se refaca. El stie cum sa realizeze asta. Multumesc!

WHITE EAGLE. Am dori sa adaugam ceva: toti cei care simtiti ca fundatia se darama, fie ca este vorba despre corp, finante, fie despre relatii, fundatia despre care a vorbit Tobias, reprezinta ceea ce a spus el despre lut. Diferenta dintre lut, noroi si produsul final o realizeaza focul, cuptorul de ars. Atunci cand descoperiti ca lucrurile se prabusesc, de ce va temeti sa atingeti si sa treceti prin foc? De ce cauti tu alte cai? Descopera ce este focul, insa probabil te temi de el. Dumnezeu se afla de cealalta parte a fricii. Prin foc, lutul faramitat devine un obiect finisat prin foc. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 8 (un barbat la microfon): Salut Tobias si White Eagle! Intrebarea are legatura cu munca mea. Timp de cincisprezece ani am practicat vindecarea, indrumarea si instruirea emotionalului si aceasta a fost mereu in schimbare. Mereu dezvolt aceasta practica si am ajuns in punctul in care, nu stiu cum sa o descriu, fara a utiliza vechea terminologie. Intotdeauna caut sa structurez – sau am cautat in trecut – nu stiu cum… ma simt ca fiind pe nisip miscator sau in tara nimanui si chiar doresc ajutor, ca sa ma descurc cu aceasta.

WHITE EAGLE: Putem incepe noi.

TOBIAS: Desigur.

WHITE EAGLE: Acest channel descopera ca este foarte dificil sa stie cand sa vorbeasca, in timp ce sta cu ochii inchisi. (rasete) Sotul ei ar dori sa stea cu ochii inchisi cat mai des!(rasete)

Preaiubite prieten, tu faci o munca extraordinara dezvoltandu-ti practica, in timp ce cresti si permiti oamenilor pe care ii atragi, sa se oglindeasca in urmatorul nivel al cresterii, pe care o realizezi tu. Prin urmare nu pune baza prea mare pe cuvinte si pe descriere. Gaseste cuvintele cele mai potrivite si pune-ti energia in ele! Poanta este ca indiferent despre ce ar fi vorba, puneti energia si lumina in acestea. Oamenii nu vor merge mai departe datorita cuvintelor, ei vor continua datorita faptului ca vor fi atinsi de prezenta luminii tale, atunci cand se vor gandi la tine sau cand cineva se va referi la tine sau va pronunta numele tau.

Din nou, gasiti cele mai potrivite cuvinte si dati-le drumul – chiar si cuvintele cele mai potrivite nu sunt destul de potrivite, asa ca ajungem la ceea ce a spus Tobias. Puneti-va energia si lumina in acestea si am dori, fiindca avem microfonul acum, sa va cerem tuturor, ca imediat sa incetati a mai fi “lucratori” ai luminii si sa fiti “purtatori” ai luminii, ca sa treceti mai mult in a fi si mai putin in “a lucra” cu aceasta. Prin urmare, draga frate, te afli pe drumul potrivit si credem ca te ingrijorezi de ceva, care nu este prea important!(unii rad)

TOBIAS: Vom adauga ceva: Va elogiem pentru intelegerea faptului ca procesul de facilitare si de vindecare se schimba foarte, foarte rapid, in prezent. Modalitatile care erau noi cu 20 de ani in urma, sunt vechi acum sau oamenii au invatat sa le schimbe sau sa le transforme, deoarece totul, constiinta, totul se schimba rapid, in prezent. Suntem de acord cu White Eagle, nu are importanta prea mare numele. Exista unele care nu sunt atat de bune, care nu mai functioneaza, insa folositi un cuvant pentru a le defini, ca sa aiba o structura mai deschisa. Folositi cuvinte care provin din inima si mai mult decat orice, intelegeti ca si numele poate evolua si se poate schimba, oricand decideti voi. Nu sunteti blocati in acestea. Din nou, te elogiem pentru ca iti schimbi mereu munca ta, intr-o Practica de Vindecare, in Acum. Nu este un nume chiar atat de rau!

SHAUMBRA 8: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 9 (citita de Linda, de pe internet): Draga, oricine ai fi prezent astazi…(Tobias si audienta rad)

WHITE EAGLE: Acesta trebuie sa fii tu! (hohote de ras)

SHAUMBRA 9: ...sunt remarcabila! In aceasta fiinta remarcabila care sunt, exista un aspect pe care il numesc prostituata divina. Este constituit din fragmente din mine, care cunosc arta alchimiei sexuale si stiu sa cante cu ADN-ul. Sunt intreaga si ma bucur conectandu-ma cu ceilalti – barbat sau femeie – atunci cand simt o rezonanta cu acea persoana. Exista si prieteni de-ai mei fara corp, cu care ma bucur sa ma conectez. Deoarece sunt completa, aceasta conexiune este de dragul placerii, cu toate ca stiu ca exista alte lucruri care au loc, atunci cand energiile noastre se amesteca. Intrebarea mea este: Toti Shaumbra au potentialul de a face asta sau este vorba despre ceva particular, cu familia mea de suflet.?

TOBIAS: Toti Shaumbra au potentialul de a intelege adevarata semnificatie a energiei sexuale si de a intelege ca, mai mult decat orice, este vorba doar despre iubirea de sine! Ea nu este fizica, in mod necesar, nici nu este ceea ce numesti tu placere.

Placerea – am putea face o lunga dizertatie despre asta – insa placerea – constituie inca un implant vechi atlanteean, bazat pe placere. Este un fel de atentionare. Folosit nepotrivit poate fi o metoda de a fura energia de la altii, de a-i prinde in capcana, de a-i manipula si controla. Intotdeauna exista o linie fina de demarcatie, exista acel echilibru fin. Trebuie sa-ti raspunzi tu, din interior, la intrebare.

Iti voi mai oferi inca o perspectiva. Daca este vorba doar despre sex, fie ca este un act fizic sau non-fizic, as dori sa observi, din nou, deoarece exista mai multe lucruri atasate la sex, decat aspectul fizic. Sexul poate fi distractiv… St. Germain spune ca poate duce o persoana pana in punctul unui orgasm, fara ca acesta sa devina fizic sau ceea ce ati numi voi orgasm sexual. Este vorba despre un schimb de energie, care este egal si echilibrat, insa mai mult decat orice, trebuie sa inceapa de acasa. Estre vorba despre iubirea de sine.

Ce se va intampla daca nu te vei afla in postura iubirii de sine, atunci cand vei avea relatii sexuale fizice sau non-fizice? Vei descoperi ca… te vei hrani de altii. Vei cauta implinirea dinafara. Atunci cand poti sa te iubesti total, atunci vei intelege ca acest lucru are de-a face cu schimbul de energie, nu vei mai utiliza termeni ca “prostituata divina”, nicicand! Multumesc!

WHITE EAGLE: Corect! (laughter)

INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Salut Tobias. Salutari de pe taramul Santa Maria! Te intreb, ce intrebare sa-ti pun, pentru ca sa-mi spui sau sa-mi reamintesti de ceva, in acest moment din viata mea?

TOBIAS: Daca nu te superi am raspunde noi.

WHITE EAGLE: Da!

TOBIAS: Am fost de acord sa vorbim, in acest moment, despre timpul schimbarii. Este vorba despre ceva ce am tot ocolit, de foarte mult timp. Este ceva ce am anticipat, de care ne-am temut. I-am dus dorul, insa fugeam de acest lucru. Aceasta schimbare este inevitabila, deoarece déjà ati ales-o. E ca si cum ati spune ca va aflati pe un drum, mergand intr-o directie, insa acum este momentul, nu doar de a schimba directia, ci de a schimba drumul. Asa ca intrebarea pe care ti-o pun este: Acesta este momentul? O doresti acum sau ar trebui sa revenim peste cativa ani?

SHAUMBRA 10: Nu stiu.

TOBIAS: Este alegerea ta, nu a mea. Pentru mine nu are importanta. Daca o alegi acum, daca crezi cu adevarat in ea – nu vei spune asta doar acum, insa daca vei crede cu adevarat in ea – schimbarea va apare. Intrebarea este: poti sa accepti ca ceea ce apare este potrivit, constituie o evolutie iar ceea ce uneori apare – cum sa spun - dificil sau provocator, reprezinta o restructurare, datorita faptului ca mare parte din energia ta este pregatita sa iasa din definirea curenta, sa ajunga in alt loc si apoi sa revina pentru o noua definitie? Prin urmare este in functie de tine. Dar, ce moment extraordinar petrecem in Centrul Service Shaumbra, cu toti Shaumbra de aici care asculta, ca sa te asezi in propriul pat, pentru noua ta directie. Multumesc!

WHITE EAGLE: Pentru tine draga si pentru toti care cautati schimbarea, de indata ce sunteti pregatiti sa va aruncati si sa faceti saltul, priviti-va plexul solar, in mod intuitiv, deoarece majoritatea relatiilor pe care le aveti cu lumea si cu gandirea voastra, se conecteaza cu plexul vostru solar, care constituie locul lui “alb si negru”, locul structurii, al lui “bine sau rau”, al fricii si al controlului! Deconectati acele cabluri care se afla acolo si conectati-le la inima voastra, de care acestea apartin, unde nu va vor controla, nu va vor rani si nu va vor lua prin surprindere l urmatorii pasi. Prin urmare, preaiubito, inca vedem unele cabluri groase, care conecteaza fiinta ta cu lumea, prin plexul tau solar. Toti le aveti, insa acestea va iau prin surprindere, atunci cand sunteti pregatiti sa faceti urmatorul pas si va intrebati de ce ati chibzuit atat de mult! (rasete)

LINDA: Ultima intrebare.

TOBIAS: Hmmm cred ca White Eagle si cu mine am dori sa luam mai multe.

LINDA: A spus Geoff asta?

TOBIAS: Umm, El e plecat. (hohote de ras)

INTREBARE SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Okay, salut Tobias si White Eagle! Conceptul de a patrunde in aceasta noua dimensiune fara cuvinte, nu este nou pentru mine si in timp ce descriai aceasta energie, camera pentra a intra in fara definitie, a fost cumva tulburator pentru mine, deoarece daca am inteles corect, ai spus ca nu este vorba despre Spirit, nu este vorba despre Dumnezeu. Am crezut ca toata energia reprezinta manifestarea lui Dumnezeu sau a Spiritului. Nu stiu daca te-am inteles corect sau nu, insa cred ca am nevoie de o clarificare. Creierul meu vrea un fel de clarificare.

TOBIAS: Bietul creier!(rasete) Ai ajuns intr-un loc gresit, pentru ati hrani creierul.

WHITE EAGLE: Cred ca ea a ramas in camera cuvintelor.

TOBIAS: Da, mi-ar placea sa o preiau eu, mai intai, White Eagle are multe de spus. Acum as dori sa impartasesc cu tine, “Spiritul”,, “Dumnezeu” – inainte de toate, arunca aceste cuvinte, Isuse Cristoase! (Tobias si audienta rad) Chiar si pe acesta, arunca-l! Ceea ce numesti Spirit, Dumnezeu, orice ar fi, nu este energie, de loc! Dumnezeu nu este o fiinta energetic! Energia este doar un instrument. Sufletul tau nu contine nici o energie! Energia este doar un instrument, un combustibil, daca doriti!

Respira profund in aceasta privinta! Vezi? Acum creierul tau este ravasit, cu adevarat! White Eagle preia conducerea! Runda a doua.

WHITE EAGLE: Dincolo de energie este constiinta. Constiinta ar fi mult mai apropiata de structura lui Dumnezeu, deoarece este un plan, este un camp, este starea de nimic, in care energia creaza forma. Si astfel in acesta, doar cand ti-ai permis sa fii in acel loc indefinibil, in care ti-ai permis sa treci la adevaratul Spirit, la cel care este deasupra abilitatii de a fi experimentat pe calea veche; daca persisti in nevoia de experienta, te vei convinge de o lume empirica.

TOBIAS: Si ...

WHITE EAGLE: Continua!

TOBIAS: ... si dincolo de constiinta exista starea fara constiinta. Este nedefinita chiar dincolo. Vedeti, constiinta semnifica ceva ce a fost preluat, definit si structurat, intr-un anumit mod. Cu toate acestea, constiinta este grandioasa si extinsa, insa ce se afla dincolo de constiinta? Nu este exact ceea ce am facut noi astazi – sa trecem dincolo de orice constiinta cunoscuta, chiar si de constiinta cunoscuta ca Dumnezeu sau Spirit? Este exact ceea ce ati facut voi, atunci cand ati parasit taramul de Acasa, cand ati trecut prin Zidul de Foc. Ati patruns in starea de nimic, de vid. Aici va aflati, din nou, incercand sa azvarliti toate definitiile – inclusiv sa aruncati definitiile si cuvintele Dumnezeu sau Spirit – acolo unde nu exista nimic.

Puteti merge intr-un loc, in care nu exista Dumnezeu sau Spiritul – puteti merge acolo, fara frica? Ah, ah…deoarece… ei bine, intram in filozofie acum. Cu siguranta, va veni Kuthumi si-mi va trage una!(hohote de ras)

SHAUMBRA 11: Okay, voi sta zece minute dimineata si zece seara, si-mi voi extinde starea mea de nimic.

TOBIAS: Ah, da!

WHITE EAGLE: Este potrivit!

INTREBARE SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Buna Tobias, buna White Eagle! Am venit de departe. Sunt din Europa – din Austria – si am fost atrasa de State, de cativa ani. Am fost aici de cateva ori, insa acum am simtit chemarea de a veni in Taos, fara a sti, cu adevarat, despre ce este vorba. Stiu ca am o conexiune puternica cu spiritul Anazasilor, insa de aceasta data am avut sentimentul ca exista un motiv si mai subtil si am dorit sa ma conectez din nou, cu spiritul Anazasilor si ma intrebam daca ati putea sa-mi oferiti si alte perspective, in aceasta privinta.

TOBIAS: White Eagle?

WHITE EAGLE: Da, vom incepe noi! Pentru voi toti, aveti incredere in spiritul vostru, stiind ca daca sunteti atrasi spre Taos, acest lucru este suficient. Apoi, va luati biletul, va faceti rezervarea la hotel iar apoi veti sti ca atunci cand veti ajunge, cunoasterea desavarsita va fi acolo, plutind prin preajma. A incerca sa spui ca te afli acolo datorita faptului ca ai avut o viata ca Anazasi sau deoarece iti plac giuvaeruri din flori presate, nu are importanta. Voi toti, urmati-va instinctul si apoi eliberati, deoarece adevarul va inflori in momentul potrivit pentru inflorire. Ai intentionat sa ajungi in Taos si va fi mult mai miraculous, decat ti-ai putut imagina.

TOBIAS: Desigur, aici este o zona cu energii magice. Exista energii magice pretutindeni. Aceasta este o zona de care ai fost atrasa, deoarece va fi centrul celebrarii Saltului Quantic si déjà se petrec lucruri magice, inainte de celebrare, ca o cale de a atrage energiile aici. Dar, intr-adevar, asa cum ai afirmat, ai o conexiune cu Anazasi, insa stii si ca energia Anazasilor s-a retras si este momentul ca fiecare om sa devina miscator al Energiei Noi, pe Pamant. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Ei bine, cu siguranta este o placere sa fim cu voi doi aici! Uau, ce dar!

TOBIAS: Este un dar si pentru noi, cu voi toti!(Tobias zambeste)

SHAUMBRA 13: …sau cat de multi sunteti! Am doua intrebari, atat timp cat sunteti doi. (Linda face un gest, doar oentru o singura intrebare) Doar una? Pot pune doar una?

TOBIAS: Este in regula!

WHITE EAGLE: Ei bine, fiecare va lua o jumatate!

SHAUMBRA 13: Perfect, incepem! Ei incearca sa se deconecteze unul de altul. Prima intrebare: sunt foarte, foarte conectata – o iubesc pe Mama Pamant – si sunt ingrijorata in privinta albinelor. Am auzit ca sunt perioade sau locuri in care nu exista albine. Este interesant. In una din zile, am iesit in curte si desi era devreme pentru albine si era zapada, am observant albine in preajma iazului meu. Am fost atat de incantata, insa ati putea sa-mi explicati ce se intampla?

TOBIAS: Urmatoarae ta intrebare va fi despre pasari? (hohote de ras)

SHAUMBRA 13: Nu, nu! Ai gresit! (hohote de ras)

TOBIAS: Trebuie sa va spun ca albinele sunt creaturi foarte sensibile, din punct de vedere energetic, mult mai mult decat alte animale sau insescte de pe Pamant. Ele sunt foarte sensibile la tiparele electromagnetice si isi schimba orientarea lor. Nu parasesc Pamantul, doar schimba locul in care vor actiona.

SHAUMBRA 13: Okay, bine. Ai ceva de adaugat White Eagle?

WHITE EAGLE: Nu, este suficient. Nu te ingrijora in privinta lor, ci doar iubeste-le si fii recunoascatoare cand le vezi!

SHAUMBRA 13: Ah, bine! A doua intrebare: sotul meu a inceput sa manifeste apnee nocturna; noi cautam cauza si am actionat asupra aceasta prin metode energetice. Se pare ca nu suntem capabili sa o rezolvam. Ai putea sa ne ajuti? White Eagle?

WHITE EAGLE: Exista ceva… observam ca in creierul lui a avut loc un accident vascular minor, care nu a determinat alte tulburari, ci doar o schimbare in tiparele sale. Din nou, pentru tot ceea ce apare in timpul somnului, in special, observati-va cu atentie sentimentul aprecierii de sine si mergeti la culcare fara frica! Cand apar problem de respiratie, in mod obisnuit, este vorba despre o frica profunda, care este accesata.

TOBIAS: Voi adauga inca ceva la asta. Cu siguranta, asa cum a spus White Eagle, este vorba despre frica. Este vorba despre un tipar natural care apare in timpul somnului, care este foarte imporant, referitor la conectarea dintre sinele uman si celelalte nivele ale sinelui. Este vorba despre un blocaj care se activeaza, atunci cand patrunde in starea de vis si nu permite expansiunea totala a energiei sale in timpul noptii. Asa cum a spus White Eagle, este din cauza fricii, care actioneaza. Aceasta determina o perturbare a tiparelor normale de somn si vom recomanda ceva chiar starniu, care este valabil doar in acest caz. Nu este valabil pentru toate apneele din timpul somnului si nu este vorba despre un tratament, insa este vorba despre un activator energetic si aromatic, in acest caz. Vom sugera sa foloseasca cinnamon (scortisoara), zilnic, jumatate de lingurita in mancare. Ar trebui sa continuie timp de cel putin 21 zile. Cinnamonul nu este un tratament, el este un activator.

SHAUMBRA 13: Okay. Multumesc, multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 14 (o femeie la microfon): Buna Tobias si White Eagle! Lucrez cu un grup de oameni de stiinta si am fost incurajata de afirmatia ta, ca aceste energii si tehnologii vor apare, indiferent de guverne, insa intrebarea mea are legatura cu cele doua perspective din interiorul grupului. Unii simt ca este necesar un anumit discernamant, datorita violentei si reprimarii exercitate impotriva inventatorilor, in istoria noastra. O alta parte din grup simte ca nu trebuie sa se teama, deoarece noi cream realitatea noastra si ca daca vizualizam lucrul potrivit, nu vom declansa o dinamica opusa si lucrurile potrivite se vor manifesta. Ma intreb care perspectiva este adevarata sau sunt ambele? Acestia sunt cei care se roaga si vizualizeaza, care observa valoarea intuitiei si a lucrurilor asemanatoare.

TOBIAS: White Eagle, primul?

WHITE EAGLE: Vom spune doar un lucru. Depinde! …discernamantul nu este un lucru rau, insa provine discernamantul din intuitie sau din frica? Discernamantul este modul in care va organizati ceea ce aveti de facut si este o expresie foarte eficienta a intuitiei cuiva. Dar, daca discernamantul provine din plexul solar, atunci provine din frica si opreste intuitia. Prin urmare, raspunsul este folositi discernamantul si continuati sa va creati viitorul!

TOBIAS: De asemeni, intelegeti ca energia Pamantului si constiinta sunt foarte diferite, fata de acum cativa ani, cu siguranta, mult mai diferite decat acum 50 de ani, cand a avut loc un flux sau o deschidere pentru inventii si cand multi inventatori au fost ridiculizati. Acum insa, energia este diferita. Ati creat o constiinta pe Pamant, in care lucrurile se pot intampla instantaneu, in care oamenii doresc sa treaca dincolo de aceasta etapa, in care nevoia de o noua tehnologie este foarte, foarte acuta – atat dorinta cat si deschiderea pentru aceasta – si in care, in prezent este foarte dificil, ca vreo organizatie, vreun grup sau vreun govern, sa incerce sa ascunda ceva.

Stim ca inca exista unii care traiesc in frica, care se tem de lucrurile, de care n-ar trebui sa se teama, care se tem de guverne si de organizatii secrete. Insa, va dati voi seama ca puteti inventa ceva care ar putea schimba potentialul lumii si pur si simplu, ar putea fi impartasit in 30 de secunde, in lumea intreaga? Nimic nu mai poate fi tinut secret, nicicand. Constiinta nu mai permite acest lucru.

WHITE EAGLE: Minunat!

INTREBARE SHAUMBRA 14 (o femeie la microfon): Eu lucrez cu o metoda de vindecare numita SR si consta in ajustarea energetica a corpului; sunt foarte sigura de ceea ce fac in cea mai mare parte si am avut mare success cu cativa oameni. Recent, am experimentat unele probleme in care oamenii simt ca se vindeca de durerile lor de spate, de sindromul de tunel carpian si astfel de lucruri, ca apoi, dupa cateva zile, ma suna si-mi spun, “Aceasta metoda nu functioneaza.” Ma intreb, este vorba de nesiguranta mea, de cea a clientiilor cu care lucrez sau de ambele?

TOBIAS: Mi-ar placea sa incep eu! Este asa deoarece ei nu vor sa se vindece, ei cauta tehnici sau metode, pilule sau cel mai mare moft. Pune-le o intrebare simpla! Inainte de a incepe orice activitate, fiecare dintre voi, vindecatorii de aici, intrebati-va clientul, pacientul, “Vrei sa te vindeci?” Pare ca este evident si pare un lucru simplu, insa daca va raspund imediat, intrebati-l din nou, “Vrei sa te vindeci?” Cand va raspund din nou, intrebati-i pentru a treia oara si observati cum se schimba raspunsul lor. Vrei sa te vindeci, cu adevarat?” Cand raspund “Da, dar…” nu se vor vindeca. “Da, dar…” inseamna ca este ceva conditionat. Prin urmare, nu are importanta cu ce tehnica, metoda sau cu orice altceva lucrati, este vorba despre dorinta lor de a se vindeca, cu adevarat si despre credintele lor. White Eagle?

WHITE EAGLE: Am dori sa adaugam, ca de indata ce parasesc spatiul vostru, ei sunt responsabili de corpul lor si stapani pe el. (rasete si apaluze)

LINDA: Geoff imi spune ca a terminat.

TOBIAS: El e terminat! (Tobias chicoteste)

WHITE EAGLE: Am terminat si noi!

TOBIAS: A fost o zi lunga si minunata, petrecuta cu toti Shaumbra de aici! Intelegem ca este momentul sa ajungem la un final, cu aceasta energie. Din nou, Shaumbra, ceea ce am discutat astazi, ar trebui sa fie considerat ca esential pentru expasiunea in Noua Energie. Veti avea… va veti distra cu acestea, poate vor fi unele provocari cu acestea, insa mai mult decat orice, va va furniza perspective incredibile si unele libertati!

Prin urmare, treceti dincolo! Intrati in “Fara Definitii!” Si asa ar putea fi! (rasete)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.