TÓBIÁS ANYAGOK

Tanítók Sorozat:

6. SHOUD: "Új Korszak, Új Energia, Új Utak" - Főszerepben Adamus Saint-Germain, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Questions and Answers


Elhangzott a Bíbor Körben,
2007. január 6-án.

www.crimsoncircle.com

Én vagyok, Adamus Saint-Germain Professzor és ki merészel ma nekem kérdést feltenni? (egyesek nevetnek)

LINDA: Pontosan ez volt az én kérdésem. Oké, első kérdés...

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Köszöntelek Adamus, Tóbiás, kedves barátom Kuthumi és Csoport! (Linda ezt mondja: ez egy hosszú kérdés és elkezdem olvasni, azonban amikor felfogod a lényeget, mondd: "megértettem" és én meg fogok állni). Meg akarok tudni valamit és mondani is akarok valamit: Miért, oh miért, miért érzem magam egyre inkább leváltnak a Shaumbráról és a spirituális emberektől? Ha a szemembe néznek és annyira dogmatikusak, annyira blokkoltak az új energia követésében - mintha régi biológiai sárgarépát ettek volna, és mindent újra felhasználnának, még a szarukat is, régi ruhákban járnak, mintha szabályokat követnének, mondva, hogy nem ragaszkodnak, miközben a bőség hellót kiált nekik! Erről álmodtam. Késztetést éreztem arra, hogy egy nagy csoporthoz tartozzam. Olyan ez mint egy függőségi energia, azonban valahányszor Shaumbrával vagy más hasonlókkal találkozom, - indigókkal - vagy akárhogy nevezitek őket...

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (köszörüli torkát, hogy félbeszakítsa Lindát)

LINDA: Rájöttél? Oké!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Mondjuk ki világosan, a Shaumbra, a Bíbor Kör energiája minden szervezettől, csoporttól vagy klubtól különböző módon lett megalapítva, melyeknek tagjai voltatok a múltban. A Bíbor Kör, nem egy klub. Nem egy csoport. Azt hiszem Tóbiás szakszerűen meghatározta, mint az Új energia Tanítóinak globális szövetkezését. Azonban sokaknál, akik eljönnek a Bíbor Körbe, létezik egy hajlam, egy törekvés - a Bíbor Kör egy inkubátor - egy támogató energia, mely folyamatosan mozgatja az energiát bentről kifele. Sokan azok közül, akik ide jönnek, elmúlt és mostani életük útjának régi történetét folytatják, úgy érezve, hogy taggá kell válniuk, vagyis hogy ez egy klub, jellegzetes szabályokkal, statútummal, gépezetekkel és igen, különleges öltözködési modellekkel. A Bíbor Kör és a Shaumbra energiája soha nem volt ily módon megtervezve és nem támogatja ezt a típusú energiát. Rájöttök majd, hogy ha régi hitrendszerekkel vagy hiedelmekkel jöttök ide arra, hogy létezik egy régi út, mely által bizonyos dolgokat teszünk, a dolgoknak egy bizonyos perspektívája, - ezeket nem támogatja.

Megtudjátok majd, hogy el kell mennetek, amíg megújultan és másként visszatértek, elvárások, régi formalitások nélkül, azoknak a szervezeteknek a csapdái nélkül, melyeknek tagjai voltatok a múltban. Az, amit megfigyelsz a shaumbránál - a saját útjukat járók irritáltsága - azok a sérelmek melyeket magadban hordozol. Sértődések, mivel nem akarsz áldozat lenni többé, ezért úgy találod jónak, hogy könnyebb számodra, ha visszavonod energiádat. Ez rendben is van. A Bíbor Kört a Földön, soha nem tervezték menedékhelynek a keresők számára. (St. Germain kuncog) Olyan helynek tervezték, ahol energiátok bejön és távozik. Nem arra szánták, hogy itt maradjatok, hosszú időkön keresztül, csupán arra, hogy támogatást és bátorítást kapjatok, majd távozzatok és tegyétek dolgotokat, legyen bár munkátok a tanítóság vagy egyszerűen arról legyen is szó, hogy örüljetek az életnek vagy bármit is választotok. A Bíbor Körnek sok forgó bejárata van, melyek energiát hoznak be, energiát küldenek ki, ismét behozzák, ismét kiküldik azt. Nem arról van szó, hogy fogadalmat teszel arra, hogy minden energiádat a szervezet építésének szenteled mivel, bizonyos értelemben arra hivatott, hogy kiépítse saját energiáját. Köszönöm!

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Helló. Apropó, én elbűvölő vagyok!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Valóban az vagy!

SHAUMBRA 2: De tudod, az ütközésről szólva, nyilvánvalóan érvényes a Shaumbrára is? Majd azt szeretném még kérdezni: miért kell mindig ütköznöm? Miért kellene harcolnom az emberekkel? Miért kellene ezt tennem? Hol a francban van a könnyű gomb? Nem akarom többé, hogy autóbalesetem legyen. Nem akarok többé senkivel veszekedni. Nem akarok többé drámán átmenni.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Valóban, nem akarod. Adunk neked egy csodálatos példát a potenciálokkal kapcsolatosan és azzal, hogyan lehetséges könnyebben, hogy semmi nehezet ne kelljen tenned. Lélegezz mélyen! Fordulj meg és nézz más irányba - nézz nyugatra! Most hajolj le derékból, hogy lábujjaidat megérinthesd! Néhány potenciál itt aktiválható. Oda mehetek hozzád, hogy fenékbe billentselek téged... (nevetés)

SHAUMBRA 2: Tudod mit, tedd meg - készen állok, és tovább megyek!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: ... a tömeg tudat seggbe rúghat téged vagy rájöhetsz arra, hogy saját két lábad mekkora áldás és azért léteznek, hogy elvigyenek téged arra az utazásra, melyet választasz magadnak. Nyilvánvaló módon léteznek nehézségek az emberekkel való munkában, mivel a többieknek megvannak a saját problémáik, helyzetük és sokszor...

SHAUMBRA 2: De miért vagyok én mágnes mindenki mocskának és valahányszor magamra nézek mindig ezt mondom: “Harcolni fogok ezzel a lánnyal, mivel felszínre hozza problémáimat. Ezt akarod mondani?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Bizonyos értelemben, igen. Igen!

SHAUMBRA 2: Mit?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Bizonyos értelemben, igen, te...

SHAUMBRA 2: Hol van ezek közt, a könnyű gomb?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ki kell cserélned a gombot. Te azt a gombot nyomod meg, melyen azt írja: Segítsek az embereknek problémáikban. Ha figyeltél, az imént arról beszéltünk, hogy létezik egy Új út. Te elfelejtetted azt, hogy a másik oldalon létezik egy gomb mely, ezt mondja: Nem választom többé azt a szerepet, hogy más embereket szolgáljak." Ez ott van a nagy központi táblán, amit te könnyű gombnak nevezel. Ez az, amely megváltoztatja választott szerepedet, azt a módot, ahogy más emberekkel bánsz, és kölcsönhatásba lépsz. Létezik még egy gomba, mely szerint nem kell harcolnod a dolgokkal. Amint tudod, te egy nagy harcos vagy és hozzászoktál a harchoz, mely sokszor jó szolgálatot tett neked előzőleg, azonban most fenséges, bölcs és nagyon mély ember lehetsz, aki standarddá vagy példává válik a többieknek. Ugyanilyen könnyű lezárni a régi gombot - mely szerint mágnes vagy a többiek számára, mely felszínre hozza problémáikat - és ily módon nem játszod többé ezt a szerepet. Ám egyik részed belül, szereti ezt a szerepet játszani. Szeretném, ha látnád miért tetted ezt? Miért választottad, hogy eljátszod...

SHAUMBRA 2: Hova nézzek, amikor azt mondod, nézzek erre a dologra? Hova menjek - az Angyali Csúcsra, hogy vessek egy pillantást? Akarom mondani...

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Az egy csodálatos hely lenne!

SHAUMBRA 2: Tudod mit mondok. Te mindig azt mondod, nézzek a dolgokra. Én csak drámát, drámát, drámát látok életemben, összetűzéseket látok, és aztán ezt mondják: "Nézz magadba!" Hova?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Egy új helyre.

SHAUMBRA 2: Te hova nézel belül?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Egy új helyre. Te engedélyezted magadnak, hogy azt állítsd, nem tudod elképzelni ezt, azt állítod, hogy nem létezik. Te egy játékban veszel részt, egy olyan játékban, amit őszintén, nem tudok hatástalanítani. Választanod kell, el kell képzelned magadnak. Képzeld magad elé, hogy egy óriási vezérlő fal előtt állsz, melyen sok gomb van. Válaszd ki azt, amelyiket akarod! De értsd meg azt, hogy nagyon, nagyon sok választás létezik, melyek meghaladják azokat, melyekhez hozzászoktál. Korlátoztad magad és azt mondottad magadnak, hogy folytatni fogod ezt a szerepet: katalizátornak lenni a többi ember számára. Egy bizonyos okból választottad ezt, most deaktiválhatod ugyanúgy ahogy én is azt választottam, hogy a kristályban leszek 100 000 évig. Tulajdonképpen hatástalaníthattam volna, hogy szabad legyek. Te teszed nehézzé saját választásaidat. Harcolni akarsz velük, ezért emlékezz az iménti gyakorlatra, hogy előre hajolhatsz és elérheted lábujjaidat és kaphatsz egy fenéken billentést vagy megvalósíthatod, hogy lábaid bárhová elvihetnek, ahová csak menni szeretnél.

SHAUMBRA 2: Köszönöm!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Folytasd a lélegzést!

SHAUMBRA 2: Oké. Lélegeztem és dolgozom ezen.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ne dolgozz!!!

SHAUMBRA 3 kérdése (Linda olvassa az internetről): Leszbikus vagyok és nemrég nagy változásokat éreztem magamban, azzal kapcsolatosan amit szexualitásomról, férfi és női energiáim kiegyensúlyozásáról érzek. Abban a csodálatos kiváltságban volt részem, hogy meghallgathattam A 13. (DNS) Spirál anyagot és általa végre egésznek, önmagammal teljesen felzárkózottnak éreztem magam. Miután, ezelőtt két évvel volt a 13. Spirálról szóló ülés, mely nagyrészt a férfi- és női energiák kiegyensúlyozásával kapcsolatos, mellyel sok Shaumbra találkozik jelenleg, szeretném, ha beszélnél nekünk arról a bizonyos ülésnek témájáról, a fejlődésünk fényében, hol vagyunk ma, és ha tudsz légy szíves mondj egy új üzenetet azoknak, akikben ez megtörtént már.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Valóban, mindannyian fuzionálttá váltok. Ez a férfi és női energia egyesülése. A bennetek lévő Ádám és Ízisz energiáinak ütközéséről van szó, azonban ennek az ütközésnek nem kell nehéznek vagy fájdalmasnak lennie. Olyan lehet, ahogyan az atomok ütköznek egymáshoz. Ez egy új energiát teremthet. Szeretnék neked személyesen egy dolgot sugallni: szabadítsd fel azt, amit ti megbélyegzésként, vagy gúnynévként neveztek, legyen ez a homoszexuális, leszbikus, vagy korrekt vagy, semleges bármilyen másféle elnevezés. (egyesek nevetnek)

Fel kell szabadítanotok ezeket a megnevezéseket, mivel bizonyos korlátokat teremtenek. Hajlamosak elkülöníteni /taglalttá tenni titeket. A Földön mindenki, nincs jelentősége, hogyan nevezik őket - milyen szexuális orientáltságúak, - mindenki át fog menni a férfi és női energiák újra integrálásának folyamatán. Ez az újra integrálás, először egy kis csoporttal fog megtörténni, akik felismerik annak tényét, hogy már nem férfiak, vagy nők, még csak nem is emberek ők - még fény vagy sötétség sem. Ők azok, akik. Ők elindítják a folyamatot, mivel ők standardok, látjátok? Ők elindítják a potenciált, hogy a többi ember is, akik készen állnak, fejezzék be a szétválást és a belső konfliktust, mellyel rendelkeztek. E tény, az a munka, amit közületek sokan most megvalósítanak ezen a területen - mély hatással van a tudatra általában, de a szexuális energia vírusának tovább sarjadzására. A vírus a saját útján tudja, érti azt, ami történik és mondhatnátok azt is, hogy bizonyos értelemben nem érdekli őt, vagy még ellenkezőleg, boldog is. De, egy másik értelemben, rendelkezik még azzal a programozással, hogy folytassa táplálkozását és szaporodjon.

Következésképpen, a tudatban megtett lépések, ezekben az években a szexualitással kapcsolatosan most a belső férfi és női egyensúlyáról beszélünk, nemcsak fizikai szempontból - a folyamat hosszú ideig tartott és kiemeltté vált, mivel nagyon sok ember elfogadta azt, amit szexualitásával kapcsolatban választott. Egy személy testének új megtiszteléséről van szó. Még mindig léteznek olyan erők, melyek agresszív módon megpróbálják szétváltan tartani ezeket az energiákat, azonban nem fog ez sokáig fennmaradni. Köszönöm!

SHAUMBRA 4 kérdése (egy asszony a mikrofonnál) Hello, érdekes szakaszokon mentem át az utóbbi hónapokban és úgy tűnik velem voltál, útmutatást adtál, gondoskodtál rólam és szeretném megköszönni neked!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Valóban és néhányszor megkértelek arra, hogy hajolj előre és érintsd meg lábujjaidat és... (a hallgatóság nevet és Adamus kuncog)

SHAUMBRA 4: Igen! Ezt megfigyeltem. És azt kérdezem, van e valami más mondanivalód számomra.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Emlékeztetlek arra, hogy amit ma elmondtam az egész csoportnak, illik rád ebben a pillanatban. Egy csendesebb időszak fog következni - az energiák kiegyensúlyozása - melyet nagyon kényelmesnek fogsz találni, miután nagyon sok új tevékenység fog életedben megjelenni, mely érint bizonyos dolgokat – a munkát, még azt a helyet is ahol élsz, azonban egy új energia áramlás fog megjelenni és főképp abban a pillanatban, ne ess pánikba. Arról a tényről van szó, hogy behozol egy új energia áramlatot, mely azonban az életedben lévő dolgok új megközelítési módját hordozza; főképp, miközben arra fogod használni ezeket a kreatív energiákat, hogy dolgokat hozzál létre éltedben általuk. Keress egy új módot ennek megvalósítására! Mindannyiunkat arra neveltek, hogy a dolgokat ismétlődő és előrelátható módon hozzuk létre. Azonnal, amikor megérzed, hogy az energiák kezdenek beáramlani és felerősödnek, cselekedj kiszámíthatatlanul!

SHAUMBRA 4: Művészi oldalam felé szándékozom irányulni akkor, amikor megjelennek. Ez egy járható/ ill. követendő út?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: A művészi tevékenység megfelelő, főképp a benned lévő kreatív energiák megnyitására. Engedi, hogy te egyszerűen kiterjedjél. Amint tudod akkor, amikor elmerülsz a művészetben, ez lehetővé teszi a nem-mentális vagy gnoszt típusú energiáknak a megjelenését. Ez egy kitűnő perspektíva, azonban semmit sem akarok elárulni arról az irányról, ahová elvisz téged. Szeretnénk, ha te hoznád meg azokat a választásokat.

SHAUMBRA 4: Köszönöm!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Valóban. Köszönöm!

SHAUMBRA 5 kérdése: (Linda olvassa az internetről): Megtapasztaltam azt, hogy az Új Energiában és a gnosztban lenni, frusztrációkat és törést okoz a körülöttünk lévő dualitásban. Hogyan kapcsolódhatunk össze az Új Energia dimenzióival és valóságával miközben a dualitás szabályai, és korlátozó szabványai vesznek körül minket, a szétválás érzésének, az ellenállásnak, frusztrációnak... stb., megtapasztalása nélkül? Van valami módja annak, hogy mindkét világot magunkba integrálhassuk? Nagyon szépen köszönöm!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Valóban. E dolog mindenki kihívásáról szól, aki azt választotta, hogy a mostani változások idején a Földön lesz. Egyesek közületek nagyon örültek annak, hogy itt lehetnek az új kor megjelenésének és a dolgok új megvalósítási módjának eseményénél. Abban az izgatott pillanatban megfeledkeztetek erről, hogy a füleitekbe súgtam és néha hangosan kiáltottam, hogy más behatásai is vannak az úttörő és standard státusnak. Még mindig hajlamosak vagytok a tömegtudat behatásaival szembe kerülni. Mai beszélgetésünk elején, elmondtam nektek, hogy néha még az angyaloknak is el kell távolodniuk a Föld intenzív energetikai sűrűségétől. Ez nagyon erős és vonzza az energiákat. Vonzza a dolgokat.

Következésképpen, íme itt éltek emberi testben, ebben a tömeg tudatban - hogyan fogtok egyensúlyt tartani a kettő között? A probléma egyik része az, hogy beismerd, mit érzel a fizikai testben való élet iránt a világban. A szerény beismeréséről van szó annak a ténynek, hogy néha bizony szar dolog embernek lenni, kimondani, hogy néha nagyon nehéz megvilágosodottnak lenni, világosan látni a dolgokat, mivel ily módon át kell mennetek egyfajta nagyon sűrű energián, melyen átmennek az emberek. Abban a pillanatban, amikor kezdtek nagyon alázatosak lenni önmagatokkal szemben ebben a tekintetben és megvalósítjátok azt, hogy nem kell engedélyezzétek, hogy a sár rátok tapadjon, vagy amint Kryon mondja a parabolában, benne lehettek a kátrányos gödörben és nem engeditek, hogy a kátrány kiterjedjen rátok.

Egyesek közületek azt mondják, hogy ez nem korrekt; ahogy mondanátok, beléptek ebbe a sárba, mint az emberiség többi része. Ti azt érzitek, hogyha ők a sárban vannak, nektek is ugyanolyannak kell lennetek. Elmondom most nektek: létezik egy új út! Ti, benne lehettek a sárban, azonban ne legyetek a sárban, ha értitek, mit akarok mondani nektek! Benne lehettek a mindennapok sűrűségében, anélkül, hogy engednétek, hogy ez nyomást gyakoroljon rátok. Ti ezt mondjátok: "Hogyan tehetem meg ezt?" Rendben, azt választva, hogy a Földön éltek, az Új Energia standardjaiként nem kell a magatokénak tekintenetek azt. Meg fogjátok érteni, hogy ez másvalakihez tartozik. Az ők sarukról van szó. Ők megőrizhetik azt. Nektek nem kell egész testeteket összesároznotok vagy bemázolnotok egész teremtéseiteket. Annyira egyszerű! Ez egy új út. Nem kell mártíroknak lennetek. Nem kell, amint mondani szoktátok,: leereszkednetek az ők szintjükre, mivel bizonyos értelemben a sár nem néz túl jól ki rajtatok. Ők egy példát szeretnének. Ők szeretnének valakit látni, aki nem engedélyezi azt, hogy összemocskolja őt ez a sár. Ők szeretnének látni valakit, aki, bizonyos értelemben ez fölé emelkedhet. Köszönjük neked!

SHAUMBRA 6 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Hello Saint-Germain! Tulajdonképpen két kérdésem van. Nem tudom jut-e idő mindkettőre.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Mondjad őket!

SHAUMBRA 6: Az első arra vonatkozik, hogy átmentem egy nagyon határozott és intenzív integrálási folyamaton. Bizonyos időszakokban éreztem támogatásotokat és szeretném megtudni, van e közölnivalód számomra, még akkor is ha egy fenékbe billentés az.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Szeretném elmondani neked, hogy túlságosan komoly vagy, túlzottan komoly a dolgok tekintetében. Dolgoztam veled, dolgoztam másokkal is, és a megfigyelem a központi energiát jelenleg, és mind a szíved vágyai, és mind a szenvedélyek nagyok. Az Új energia és a Shaumbra, az önmagad iránti vágyad annyira erősek, hogy néha saját komolyságoddal önmagad útjában állsz. Minden lépésedet elemzed, mielőtt megtennéd azt. Nagyon ritkán teszel egy lépést anélkül, hogy meg ne próbálnád elemezni, és meglepő eredményekhez jutsz. Ezután visszavonulsz. Megpróbálod felvázolni, és előre tervezni a dolgokat. Amint már mondottam, ez az Új energia kiszámíthatatlan. E tény ellent fog állni minden egyes általad programozott tennivalód magvának, mindennek, amire itt neveltünk téged. Ő, kiszámíthatatlan és nagy frusztrációkat teremt neked jelenleg, mivel azt is mondhatnád, te előrelátható eredményeket kívánsz, bár nem régi eredményekre vágysz. Ilymódon, saját energiáid ütközésével van dolgod - valami újra és másra vágysz, annak ellenére, hogy még mindig nagyon óvatos lépéseket teszel.

Itt az ideje, hogy kilépj abból a régi dobozból. Itt az ideje, hogy örülj annak amit csinálsz, és megértsd azt, hogy a spiritualitás egy rakás szar! Nagyon leblokkoltál abban a megértésben, hogy a spiritualitás szent és ezért tisztelettel és becsülettel kell kezelni! A spiritualitás nem sokban különbözik Istentől. Ez egy marhaság; legalábbis az a spiritualitás és Isten, amit te ma művelsz. Ezeknek meg vannak a saját csapdáik, saját rituáléik és csábító energiáik, melyek vonzani fognak téged. Annak módja, ahogy ez az energia rád hat, főként nagyon zavarodottá tesz és ezután te, ebből a zavart állapotból megpróbálsz minden ezután következőt felvázolni és megtervezni, hogy kivonjon téged e zavart állapotból, azonban amint már felfedezted, csak még zavartabbá tesz téged.

Következésképpen, örülj! Felejts el minden dolgot a spiritualitásról! Válaszd azt, hogy örülsz! Még most is, megpróbálsz mindent megfejteni. Vissza fogsz térni ugyanazokra a régi helyekre, melyekről beszélünk. Megpróbálod felvázolni az örömöt és azt, hogy mit fogsz tenni. Szabadítsd fel ezt! Hagyd el régi nevelésedet és mély spirituális programozásodat, engedd kívülre az ajtón! Dobd a tűzre, ha még maradt belőle valami!

Szabadulj meg tőle, mivel ez jelenti a te korlátodat. Jelenleg, a spiritualitás a te legnagyobb szenvedélyed és legnagyobb ellenséged! Egy konfliktus zajlik bensődben. Fel fogod fedezni, hogy nehéz felszabadítanod, mivel utazásodat képezte, hosszú életeken át. Gyökeret eresztett. Ez egy bensődben található programozottság. Meg sem engeded más embereknek, hogy túlságosan közel menjenek akkor, amikor önmagaddal dolgozol, hogy elérd azt a zónát. Egy kis oltárt emeltél bensődben, ahol e hamis spiritualitásnak hódolsz. Ez egy tök. Szabadítsd ezt fel! Fedezz fel egy új utat és szórakozz ezzel! Köszönöm!

SHAUMBRA 6: Köszönöm!

SHAUMBRA 7 kérdése (Linda olvassa az internetről): Ajánlom ezt az év kezdést, és tisztelettel adózom a belső megismerésnek, bizonyos történetek létezéséről, mely csodálatos történeteket a film vagy a televízió segítségével fogják megosztani és nekem is van szerepem ebben. Nem tudom hogyan, hol és mikor, azonban ide jöttem az USA-ba, hogy egy hónapot New Yorkban töltsek, hogy behatoljak ebbe a világba és megfigyeljem, hogyan zajlik. Tudnál segíteni abban, hogy világossá váljon számomra az, a kristály maga, annak módja, ahogyan maximálisra növelhetném potenciálomat a jelenlegi tanítás eme az új területén? Köszönöm!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Valóban, számunkra úgy tűnik, hogy a szenvedélynek kristály tisztasága van. Te eszközöket keresel, mely segít saját szenvedélyed, saját utad felfedezésében. Te, elindulsz erre az utazásra. Most engedd kibontakozni, nagyon természetes módon azt! Dobd fel magad arra a szárnyas lóra és indulj vele az útra, elvárások nélkül - látod, az egyetlen energia amit innen korlátozónak látunk, mely korlátoz téged, az saját elvárásaidhoz kapcsolódik. Apropó, New York nem a megfelelő hely. Megadjuk neked ezt a kulcsot. Más, csodálatos helyek léteznek. És, nem is itt van LA-ban (Los Angeles). Léteznek új piacok azok számára, akik filmeket készítenek, mint te. Az üzenetek, melyeket meg akarsz osztani világosak és mélyek, te csupán a megfelelő kapcsolatokat keresed. Köszönöm!

SHAUMBRA 8 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Üdv, Saint-Germain, kedves és értékes gyermekkori és jelenlegi barátom! Azért vagyok itt, hogy kijelentsem, hogy standard vagyok, igazán, a korlátlan bőségé és virágzásé és tudok repülni! Azért is vagyok itt, hogy megköszönjem irántam való végtelen türelmedet, hogy felemelkedjem és elmondjam ezt! Van egy kérdésem és remélem az Új Energiából van. Szeretnék tudni valamit kislányomról, aki átment, mivel a tegnap volt a születésnapja.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Valóban. Kislányod energiája még nagyon jelen van energiád körül, a Föld körül. Egyes megoldatlan kérdésekről van szó, mely figyelmet és koncentrálást igényel, azonban... engedj meg nekünk egy pillanatot...(szünet).Ő azt mondja burkoltan, hogy jól van, azonban azt mondja, soha nem tanulta meg hogyan terítsen asztalt helyesen. Ez az egyik dolog, melyen dolgozik más partokon, azonban főképp az energia egyensúlyával a vacsorai asztal elrendezésénél. Ez az ő üzenete. Ezen kívül, jól van!

SHAUMBRA 8: Nagyon szépen köszönöm!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: És sokkal több dologról van szó, mint amit ő mondott, az üzenet pontos átadásában.

SHAUMBRA 9 (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Adamus! Hogyan egyeztetnéd az Új Energiát, melyről beszélsz, a saját gnosztunk felé való kinyílásunkkal, elvárások nélkül? Azonosak vagy mi a különbség közöttük?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Bizonyos értelemben, azonosak. A Gnoszt korlátlan és egyetlen ismert lineáris utat sem követ. A Gnoszt szabad formájában nyitott és nagyon egyezik az Új Energiával. Az Új energia egy üzemanyag, ha kívánjátok, melyet a gnoszt fejlődésének és kiterjedésének folytatásához használ, azonban nem semmisíti meg használat közben ezt az üzemanyagot! Újból, a szavak nem megfelelőek erre. Ő együttműködik az Új Energiával mozgása közben, miközben az energia által folytatja az energiamozgatást. Ezért, ami a Gnosztot és az Új energiát illeti, arról van szó, hogy a váratlanra/ kiszámíthatatlanra számíthatunk! Annak megértéséről van szó, hogy ami káosznak, zavarnak vagy harcnak tűnik, nem feltétlenül az, aminek látszik. Időnként fel kell majd emelkednetek fölé, hogy lepillantva meglássátok, hogy az, ami egy félbe maradt vászonnak tűnik a szövőszéken, a nyers és tökéletlen vászon, szövési hibákkal tele, - azt jelenti, hogy ti lentről felfele nézve tekintetek a szövőszékre. Ha perspektívát váltotok, és fentről fogjátok nézni, egy csodálatos vásznat fogtok majd látni. Köszönöm!

SHAUMBRA 10 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Hello! Kérdésem egy nagyon jó barátnőm részéről jön, akinek van egy lánya, aki varrónő és frusztrált vele kapcsolatosan. Van valami tanácsod neki?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Rendben, fel kell emelkednünk néhány szintet itt, hogy lássuk miről is van szó. Bizonyos értelemben, változatos dolgokat látok most történni. Egy keverékről van szó. Léteznek régi karmikus dolgok, azonban mindennél inkább, a fiatalság nehéz pillanatokon megy át, jelenleg, főként a 15 és 22, 23 év közöttiek. Az energetikai hatások miatt, melybe beléptek, úgy érzik nagyon nehéz számukra. Egy részük nagyon világosan tudja ki ő, azonban a többiek nagyon zavartak. Ők, egyféle identitáskeresésben vannak, mely nagyon különböző saját szüleikétől vagy a tietektől. Jelenleg, mindennél inkább, arról van szó, hogy ne próbáljatok semmilyen rendszert vagy struktúrát rájuk erőltetni. Biztosítsatok most sok teret, sok teret számukra! Ez lehet, a legfontosabb dolog!

SHAUMBRA 11 kérdése (egy férfi a mikrofonnál) Köszöntelek! Én új vagyok a Körben. Először vagyok itt, és Ram-ot követtem fél életemen át. Megtudtam, hogy a Bíbor Kör és Ram valami módon összekapcsolódnak. Ki tudnád fejteni ezt a témát?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Valóban, igen, nagyon sokféle módon lehet válaszolni erre. Létezik egy csoport, akiket szuverénnek neveznék, a legfelső módon. Ők elhagyták az összes csoportot vagy szervezetet, melyhez eredetileg tartoztak. Ők, akárcsak Ram, felfedezték, saját szuverenitásukat és saját egyéni jellemzőiket. Ezek az entitások visszatértek segíteni, különböző típusú emberi vagy angyali szervezetek által, azonban megfigyelhetitek, hogy nincsenek teljesen elmerülve ezekben. Nem fogják soha elveszíteni szuverenitásukat, a csoport kedvéért. Megismétlem, mihelyt megértitek a szuverenitást, vagyis megvalósítsátok ezt, soha nem fogtok teljesen elmerülni többé! De, ezek a lények visszatértek azokhoz a csoportokhoz, melyek az energiával dolgoznak, hogy elnyerjék saját szuverenitásukat, és több csoporttal dolgoznak. Következésképpen néhányan itt vannak velünk, egyes angyali lények a Bíbor Körrel fognak dolgozni. Ők, például Kryonnal fognak dolgozni. Például ők Ram-mal és sok-sok más csoportokkal is fognak dolgozni. Ők, túllépnek a platformokon. Egyedi jellemzőjük az, hogy engedélyezik saját szuverenitásuknak azt, hogy elsősorban, előtérben legyen. Ilymódon, felfedezhetsz, egy különféle angyali lény- keveréket jelenleg, a Földön lévő különböző csoportokban. Köszönöm!

LINDA: Utolsó, utolsó kérdés, végső kérdés...

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Valóban.

SHAUMBRA 12 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Üdvözletem! Alig léptem ki egy elnyomó kapcsolatból.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Tökéletes!

SHAUMBRA 12: Az a problémám, hogy 23 éven keresztül folytattam channelinget: második természetemnek számít a kilépés testemből. Hajlamos vagyok ezt konfliktusos helyzetekben tenni. Problémám az, hogy jelen legyek és a testemben legyek, erős legyek gyermekeimért, önmagamért és megőrizzem függőleges testhelyzetemet. Azt akarom mondani, hogy jelen legyek itt, ezen a síkon, ebben a testben, amikor szükséges. Hogyan csináljam ezt - tudnál nekem javaslatot adni ahhoz, hogy jelen legyek a testemben és legyen bátorságom itt maradni akkor, amikor arra törekszem és az az impulzusom, hogy kilépjek a testemből, elkerüljem az összetűzést, ahelyett, hogy követném ama impulzusomat, hogy csupán megbocsátó és szeretetteljes legyek és túlságosan szeressek akkor, amikor nem kellene.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Valóban. Köszönjük, hogy kiléptél ebből az elnyomó/visszaélés kapcsolatból, - már nem volt megfelelő számodra - mivel annyira érthető és bizalomteljes vagy! Nagyon könnyű eltávolodni, kilépni testedből. Apropó, létezik egy különbség, a kiterjedésed között, tested eszenciájából kiindulva és a multidimenzionális kiterjedésed, a test elhagyásával ellentétben - más szavakkal, - az alapvető valóság elhagyása között. A dilemma fele a helyzet azonosítása volt, amit megtettél. A másik fele, nagyon egyszerű lesz. Létezik egy nagyon egyszerű ajánlat, a szellemet zavaró sokféle dologra: az, hogy lélegezz. Miközben lélegzel, te visszatérsz és lehorgonyzol magadban. Ez után beismered, hogy az életet választottad és itt akarsz lenni, a Földön. Ez egy nehéz dolog és veled van kapcsolatban, nem azoknak, vagy akik hallgatnak. Arra neveltek a múltban, hogy használd a lélegzést a testből való kiszálláshoz, ígyhát ütközés van az energiák között. Létezik egy eszköz - mely csodálatos eszköz lehetne a testben maradásra, azonban téged arra tanítottak, hogy ezt, a testből való kiszállásra használd. Bizonyos értelemben, ezeknek a nagyon szent energiáknak a degenerálódásáról vagy elferdüléséről van szó.

Megteheted, ha ezt választod azt, hogy megfordítod a folyamatot. Egy új helyről fogod nézni. Miközben lélegzel, ahelyett, hogy kivetítenéd magad, fel fogod fedezni - ha ezt fogod választani - hogy képes vagy magad lehorgonyozni és leföldelni. Te egy harcon mész keresztül és eléred az összeütközési pontot, melyben a belégzés ütközik a kilégzéssel, melyben a testen kívüli és a testben lét összeütköznek. Ebben a csodálatos energiaütközésben, miközben frusztált leszel és megharagszol rám, azt kérdezve magadtól, miféle őrült tanácsot adtam neked, meg fogsz állni. Megfagyasztod az időt, teret és tapasztalatot. Meg fogod valósítani, hogy az energiák ütközésében, egy potenciál létezik számodra. Még vissza sem kell fordulnod, hogy újraprogramozd magad. Ez egy nagyon mély és nagyon régi programozás arra, hogy te kilépj a testedből. Elkezded majd megvalósítani azt, hogy léteznek bizonyos csodálatos ajándékok, a mosthoz kötődő dolgok megértésének egy ajándéka és gondosan válogatva a szavakat - a mágikushoz kapcsolódó dolgok megjelennek ebben a pillanatban. Akkor, amikor megtörténik az ütközés, mely intenzív frusztrációkban és dühben nyilvánul meg nálad, minden megfagy egy keretben! Állj meg és figyeld az energiát, figyeld a színen megjelenő új potenciált! Figyeld amint a mágikus Régi Energiája, melynek híve voltál, összecsavarodott, elferdült és érdekes alkalmazási módokat kapott, azonban létezik egy új út a mágikussal való munkához.

Amikor túlságosan mágikussá válsz, akkor vetíted ki magad testedből, mivel ez egy nagyon erős eszköz volt. Szakértője vagy, az ezzel való munkának és létezik a vágy a menekülésre, mivel ily módon programoztak téged. Megismétlem, azt mondtam, állíts meg mindent abban a pillanatban és figyeld meg az új potenciált, az új mágikus vonatkozásában és tudjuk, hogy érted miről beszélünk. Mások is segítségedre lesznek majd annak megértésében, hogyan fordítsd meg a régi légzési programot és beszélnek majd veled erről, miután ülésünket befejeztük. Ám ez az volt, amit rossz előjelű, nagyon káros energiának neveznél, mely megtanította neked, hogyan tedd ezt. Most ideje elengedned őt!

SHAUMBRA 12: Nagyon szépen köszönöm!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Köszönöm!

Ezek után, Shaumbra, bezárjuk ezt a nagyszerű találkozót és a következő hónapban, amíg újból találkozni fogunk, értsétek meg, hogy csak akkor létezik egy új út, ha elfogadjátok majd azt!

Én vagyok, és ti szintén vagytok!

(Fordította: Korpos Magdi)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradói Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán www.crimsoncircle.com. A Tóbiás anyagok térítésmentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999. augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle weboldalra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradóban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és visszatolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban, és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérjük, ezt a szöveget terjessze szabadon, nem kereskedelmi alapon, teljesen ingyenesen. Kérjük, a szöveghez tartozó teljes információt hagyja egyben, beleértve ezeket a megjegyzéseket is. Minden egyéb felhasználáshoz Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado írásos engedélye szükséges. Tekintse meg a kapcsolatokat a weboldalon: www.crimsoncircle.com

Minden jog fenntartva.© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403