KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA     

Adamus Saint Germain (Crimson Circle) -henkiolentoa kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
6.1.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä olen professori Adamus Saint Germain ja kuka uskaltaa esittää kysymyksen tänään? (Vähän naurua).

LINDA:

Juuri tuo oli minun kysymykseni. Okei, ensimmäinen kysymys…

KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):

Hei Adamus, Tobias, kaverini Kuthumi ja muu jengi (Linda sanoo, että tämä kysymys on hyvin pitkä. Minä alan lukea sitä ja sitten kun ymmärrät sen ytimen, sano ”tajuttu on” ja minä lopetan.) Minä haluan tietää jotain ja sanoa jotain. Miksi, oi miksi, oi miksi minä tunnen itseni olevan aina vain enemmän irti Shaumbrasta ja/tai henkisistä ihmisistä, jos he katsovat minua silmiin ja ovat hyvin ahdasmielisiä, niin jumissa uuden energian metsästämisessä - kuten vanhojen biologisten porkkanoiden syöminen, kaiken kierrättäminen - oman paskansakin - vanhojen vaatteiden käyttäminen - he ikään kuin ovat kiinni jossain säännöissä, mutta sanovat, etteivät ole. Yltäkylläisyys tervehtii meitä. Minä uneksin siitä. Tarve kuulua johonkin ryhmään on kuitenkin suuri. Se on kuin riippuvuutta aiheuttavaa energiaa, mutta joka kerta mennessäni tapaamaan Shaumbraa tai jotain toisenmielisiä - indigoita - tai miksi niitä sitten kutsutaankin…

ADAMUS SAINT GERMAIN: (selvittää kurkkuaan keskeyttääkseen Lindan)…

LINDA:

Tajusitko? Okei.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Sanotaan vain, että Shaumbran, Crimson Circlen, energia asetettiin hyvin erilaiseksi kuin niiden järjestöjen, ryhmien tai kerhojen, joiden osa te olette olleet menneisyydessä. Crimson Circle ei ole kerho. Se ei ole ryhmä. Luulen, että Tobias on määritellyt sen osuvasti ”uuden energian opettajien maailmanlaajuiseksi yhteydeksi”. Mutta kuitenkin monilla, jotka tulevat Crimson Circleen, on tietty taipumus - Crimson Circle on hautomo. Se on tukevaa energiaa, joka pitää energian liikkeessä sisään ja ulos.

Monet, jotka tulevat sisään, noudattavat oman historiansa, menneiden elämiensä polkuja, tässäkin elämässä, jolloin heistä tuntuu, että heidän on liityttävä jäseneksi tai että tämä on kerho, että tällä järjestöllä on erityiset säännöt, piirteet, usko, motot ja jopa hassunkurinen tapa pukeutua. Crimson Circlen ja Shaumbran energiaa ei koskaan suunniteltu sellaiseksi eikä se tue sellaista energiaa.  

Sinä siis huomaat, että jos tulet sisään mukanasi vanha uskomussetti tai tapa, jonka mukaan ajattelet tarvitsevan tehdä, tietyntyyppinen näkökulma asioihin, niin se ei tue sitä. Ja sinä huomaat itsesi perääntyvän, kunnes voit astua uudestaan sisään uutena ja erilaisena ilman odotuksia, ilman vanhoja muodollisuuksia ja ilman niiden järjestöjen merkkejä, joissa olet ollut menneisyydessä.

Se mitä sinä näet muissa Shaumbroissa - ärtyminen heidän joihinkin tapoihinsa - on ärsytystä, joka sinulla on sisälläsi. Ärsytyksen aiheita, joiden valtaan et halua enää joutua, joten sinä huomaat helpommin siirtää energiasi. Ja tämä on ok. Crimson Circleä ei koskaan suunniteltu etsijöiden vanhainkodiksi. (Adamus Saint Germain naureskelee.) Se suunniteltiin teidän energiallenne paikaksi tulla sisään ja lähteä ulos. Ei ollut tarkoitus, että te lepäätte täällä pitkiä aikajaksoja, vaan että te tulette tänne saamaan vähän tukea ja kannustusta ja sitten palaatte takaisin tekemään työtänne, on työnne sitten opettajana olemista, vain elämästä nauttimista tai mitä tahansa valitsettekin.

Mutta Crimson Circlessä on monia ovia, jotka kaikki pyörivät, tuovat energioita sisään, lähettävät niitä pois, tuovat sisään, lähettävät ulos. Ei ole mitään, mihin teidän tarvitsee sitoutua, laittaa kaikki energianne rakentaaksenne itse järjestöä, koska tietyssä mielessä se on suunniteltu muodostamaan omat energiansa itse. Kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):

Hei. Minä olen muuten suurenmoinen.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Niin todellakin olet.

SHAUMBRA 2:

Mutta se mitä puhuttiin yhteentörmäyksestä, pätee ilmeisesti Shaumbraankin? Ja sitten haluan kysyä, miksi minun täytyy törmäillä koko ajan? Miksi minun täytyy taistella ihmisiä vastaan? Miksi minun täytyy tehdä niin? Missä hitossa se ”helposti-nappula” on? Minä tarkoitan, etten halua joutua toiseen auto-onnettomuuteen. Minä en halua niuhottaa kenellekään. Minä en halua käydä läpi draamaa.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin, eikä sinun tarvitsekaan. Ja me annamme sinulle upean esimerkin tässä mahdollisuuksista ja siitä, miten asiat voivat olla helppoja, ettei sinun tarvitse tehdä asioita vaikeamman kautta. Vedä siis syvään henkeä. Käänny ympäri katsomaan toiseen suuntaan - kasvot kohti länttä. Taivuta nyt hitaan lempeästi vyötäröltäsi ja kosketa varpaitasi. Tässä yksi monista mahdollisuuksista voi tapahtua. Minä voin tulla potkaisemaan sinua persuuksille… (naurua).

SHAUMBRA 2:

Anna tulla - minä olen valmiina lähtöön.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

…massatietoisuus voisi potkaista sinua persuuksille tai sinä voit oivaltaa, että nuo kaksi jalkaasi ovat siunaus ja ne ovat täällä viemässä sinut mille tahansa valitsemallesi matkalle. Tietenkin on vaikeuksia työskennellä toisten ihmisten kanssa, koska heillä on omat juttunsa, heillä on ongelmansa ja monta kertaa…

SHAUMBRA 2:

Mutta olenko minä jokin iso magneetti kaikkien paskalle. Joka kerta nähdessään minut, he aloittavat ”jouduin tappeluun tämän tytön kanssa, koska hän tuo esiin minun juttuni…” Sitäkö sinä sanot?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tietyssä mielessä, kyllä. Kyllä.

SHAUMBRA 2:

Mitä?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tietyssä mielessä sinä…

SHAUMBRA 2:

Missä se ”helposti-nappula” on tuossa ajatuksessa?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Sinun on vaihdettava tuota nappulaa. Sinä painat tuota nappulaa, jossa sanotaan: ”Anna minun auttaa ihmisiä heidän ongelmiensa läpi.” Jos nyt ymmärrät, me puhuimme aiemmin siitä, että on uusi tapa. Sinä unohdit, että toisella puolella on nappula, jossa sanotaan: ”Minä en valitse olevani tuossa ihmisten palveluroolissa enää.” Ja jossain tuolla suurella ohjauspöydällä on sekin, mitä sinä kutsut ”helposti-nappulaksi”. Se on nappula, joka tekee elämästäsi helppoa, joka muuttaa valitsemasi roolin ja sen, miten sinä olet kanssakäymisessä toisten ihmisten kanssa. Ja siellä on sellainenkin nappula, jossa lukee, ettei sinun tarvitse enää taistella asioiden läpi.

Kuten tiedät, sinä olet suuri soturi ja sinä olet hyvin tottunut taistelemaan, ja se on palvellut sinua hyvin monta kertaa aiemmin, mutta nyt sinä voit olla se mahtava, viisas ja hyvin syvällinen ihminen, josta tulee standardi tai esimerkki toisille.

Se on siis yhtä helppoa kuin vanhan nappulan vääntäminen kiinni - nappulan, jossa sanotaan sinun olevan magneetti sille, että muut tuovat ongelmiaan sinulle, ja joka lopettaa tuon roolin. Minä siis haluan sinun katsovan, miksi sinä teit sen. Miksi sinä valitsit leikkiväsi…

SHAUMBRA 2:

Mistä minä katson, kun sinä kehotat minua katsomaan tätä? Minne minä menen - Enkelihuipulle vain? Tarkoitan…

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Se olisi upea paikka.

SHAUMBRA 2:

Tiedätkö mitä, sinä käsket aina katsomaan asioita. Minä näen elämässäni draamaa, draamaa, draamaa, yhteenottoja ja sitten ”katsotaan sisään”. Minne?!

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Uuteen paikkaan.

SHAUMBRA 2:

Minne katsotaan sisään?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Uuteen paikkaan. Katsohan, sinä annat itsesi leikkiä, ettet voi kuvitella tätä, leikkiä, ettei sitä ole olemassa. Sinä leikit peliä, jota minä - hyvin vilpittömästi sanottuna - en voi purkaa. Sinun on valittava, sinun on kuviteltava. Kuviteltava, että sinä istut suuren ohjauspöydän ääressä, jossa on kaikenlaisia nappuloita. Valitse haluamasi. Mutta ymmärrä, että on monia, monia vaihtoehtoja, jotka menevät paljon sen yli, johon sinä olet tottunut.

Sinä olet rajoittanut itseäsi ja sanonut jatkavasi sen roolin esittämistä, että olet muiden ihmisten katalyytti. Sinä valitsit sen jostain syystä, nyt sinä voit purkaa tilanteen - hyvin paljolti samalla tavalla kuin minä valitsin olevani kristallissa 100 000 vuotta. Lopulta minä pystyin purkamaan sen ja valitsin olevani vapaa. Sinä teet omista valinnoistasi vaikeita. Sinä haluat kamppailla niiden kanssa, joten muista tämä harjoitus siitä, miten voit taipua koskettamaan varpaitasi ja sitten sinua voitaisiin joko potkaista tai sinä voisit oivaltaa, että nuo sinun jalkasi voivat viedä sinut, minne tahansa haluatkin mennä.

SHAUMBRA 2:

Kiitos.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Jatka hengittämistä.

SHAUMBRA 2:

Okei. Minä olenkin hengitellyt ja teen työtä sen osalta.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Älä tee työtä.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):

Minä olen lesbo ja viime aikoina olen tuntenut monia muutoksia siinä tavassa, miten tunnen seksuaalisuuteni feminiinisen ja maskuliinisen energiani tasapainon kanssa. Sitten minulla oli upea etuoikeus kuunnella ”13. säie” -cd ja minusta tuntui siltä, kuin lopultakin olisin ehyt ja täysin sopusoinnussa oman itseni kanssa. Koska ”13. säie” -tilaisuus oli yli kaksi vuotta sitten ja koska sillä oli niin paljon tekemistä sen maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainon kanssa, mitä kaikki Shaumbrat näyttävät nyt käsittelevän, minä pohdin, voisitko sinä kenties kertoa nykyisen kehityksemme valossa siitä, mistä sinä puhuit tuossa tilaisuudessa, ja siitä, missä me olemme tänä päivänä, ja voisitko antaa minulle uuden viestin ”sekaihmisille”.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin. Teistä kaikista on tulossa sekaihmisiä. Se on maskuliinisen ja feminiinisen yhteensulautumista. Se on Isiksen ja Aatamin energioiden yhteentörmäystä sisällänne, mutta tämän yhteentörmäyksen ei tarvitse olla tuskallista tai vaikeaa. Se voisi olla vain sitä, kun atomit joskus törmäävät toisiinsa. Se voi luoda täysin uuden energian. Yksi asioista, jota ehdottaisin tässä henkilökohtaisesti, on päästää irti noista - miksi te kutsuttekaan niitä  - nimikkeistä tai pilkkanimistä, joita olette antaneet itsellenne, on se sitten homo tai lesbo tai hetero tai neutri tai miksi ikinä haluattekin sitä kutsua (vähän naurua). Päästää irti noista nimikkeistä, koska niilläkin on taipumus luoda jonkin tyyppisiä rajoituksia. Se laittaa teidät usein johonkin laatikkoon tai lokeroon.

Jokainen maan päällä, riippumatta siitä miksi he itseään kutsuvat - mikä heidän seksuaalinen suuntautumisensa on - tulee käymään läpi maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistymisprosessin. Se tapahtuu ensin pienessä ryhmässä ihmisiä, jotka tunnistavat, etteivät he ole enää miehiä tai naisia tai enää edes ihmisiä - ei enää valoa eikä pimeyttä. He ovat, mitä ovat. Se synnyttää mahdollisuuden, koska he nimittäin ovat standardi. He ovat mahdollisuus niille muille ihmisille, jotka ovat valmiita lopettamaan tuon sisäisen erillisyyden ja ristiriidan, joka heillä on ollut. Tällä on siis syvällinen - työllä, jota monet teistä parhaillaan tekevät tällä alueella - vaikutus tietoisuuteen yleisesti ottaen, mutta myös seksuaalienergian viruksen kykyyn jatkaa lisääntymistään. Tuo virus tietää ja ymmärtää omalla tavallaan tämän olevan tapahtumassa, ja tietyssä mielessä voitaisiin sanoa, ettei se välitä tai se ei ole onnellinen siitä. Mutta toisessa mielessä sillä on edelleen oma ohjelmointinsa jatkaa itsensä ruokkimista ja kasvamistaan.

Muutaman viime vuoden aikana harppaukset uuteen tietoisuuteen koskien seksuaalisuutta - me puhumme sisäisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainosta, emme välttämättä vain fyysisestä osuudesta - ovat tulleet hyvin pitkälle ja sille on todisteena monien ihmisten hyväksyntä sitä kohtaan, mitä te valitsette tekevänne oman seksuaalisuutenne kanssa. Se on uutta ihmisen kehon kunnioittamista. Toki edelleenkin on voimia, jotka hyvin aggressiivisesti yrittävät pitää näitä erillään, mutta se ei tule kestämään. Kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):

Hei. Minulla on ollut mielenkiintoista aikaa muutamat viime kuukaudet, ja näyttää siltä, että sinä olet ollut valmentamassa ja hoivaamassa minua siinä, ja minä halusin sanoa kiitos.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin, ja muutaman kerran minä pyysin sinua kääntymään ympäri ja koskettamaan varpaitasi ja… (yleisö nauraa ja Adamus Saint Germain hykertelee).

SHAUMBRA 4:

Kyllä! Olen huomannut sen. Ja minä vaan mietin, onko jotain muuta, mitä halusit sanoa minulle.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Minä vedän tietyssä mielessä yhteen sen, mitä sanoin tänään koko ryhmälle, mutta se on tällä kertaa sinulle hyvin osuvaa. Sinulle tulee melko hiljainen jakso - energioiden asettumista - minkä havaitset hyvin mukavaksi, ja sen jälkeen elämääsi tulee uusien toimintojen vipinää, mihin liittyy monia asioita - työ, kenties asuinpaikkasi - mutta joka tapauksessa täysin uusi virtaus on tulossa. Siinä kohtaa, erityisesti, ei ole tarvetta pelätä. Siinä sinä vain tuot sisään uuden energiavirran, mutta katso nyt uutta tapaa, jolla lähestyt asioita elämässäsi. Etsi uutta tapaa sen tekemiseen. Ja meidät on kaikki kasvatettu tekemään asioita hyvin toistavalla ja ennustettavalla tavalla. Mutta kuten tunnet, energiaa alkaa tulla sisään, ja se voimistuu ja tulee arvaamattomaksi.

SHAUMBRA 4:

Minä ryhdyn usein tekemään taidetyötäni sen tapahtuessa. Onko se hyvä polku?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Taidetyö toimii erityisen hyvin avatessaan luovia energioita sisälläsi. Se sallii sinun itse asiassa kirjaimellisesti laajentua. Kuten tiedät, tehdessäsi taidetta sinä sallit ei-älyllisten tai enemmän gnost-tyyppisten energioiden tulla sisään. Tämä on siis erinomainen näkymä, mutta en halua sanoa mitään siitä, mihin se johtaa. Me annamme sinun itse mieluummin tehdä ne valinnat.

SHAUMBRA 4:

Kiitos.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin, kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):

Me koemme, että oleminen uudessa energiassa ja gnostissa aiheuttaa turhautumista ja kitkaa meitä ympäröivän kaksinaisen maailman kanssa. Miten me voimme olla yhdistyneinä uuden energian ulottuvuuksiin ja todellisuuksiin ja samaan aikaan olla tuntematta erillisyyttä, vastustusta, turhautumista jne. sen kaksinaisuuden todellisuuden ympäröimänä, jolla on omat sääntönsä ja rajoittavat uskomusjärjestelmänsä? Onko tapaa yhdistää molemmat maailmat sisällämme? Kiitos paljon.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin, ja tuo on yhteenveto teidän kaikkien haasteesta, jotka ovat valinneet olevansa maan päällä tänä muutoksen aikana. Osa sinua oli hyvin innoissaan olemisesta täällä uuden aikakauden ja täysin uuden asioiden tekemistavan tullessa. Ja innostuksessasi sinä unohdit, että me kuiskutimme korvaasi ja välillä huusimmekin erittäin kovaa, että edelläkävijänä ja standardina olemisella olisi muitakin seuraamuksia. On edelleen seuraamuksia siitä, että ollaan tekemisissä massatietoisuuden kanssa. Tämän päivän keskustelumme alussa minä sanoin teille, että enkeleidenkin täytyy vetäytyä maan erittäin voimakkaasta, energeettisestä painovoimasta. Se on hyvin voimakasta, ja se vetää sisäänsä. Se vetää asioita itseensä.

Sinä siis elät ihmiskehossa tässä massatietoisuuden maailmassa, joten miten pidät yllä tasapainoa näiden kahden välillä? Osa sitä on tunnustaa, miltä sinusta tuntuu elää fyysisessä kehossa, elää maailmassa. Tunnustaa ja sanoa rehellisesti, että joskus on todella perseestä olla ihminen. Sanoa, että joskus on erittäin vaikeaa olla valaistunut tai selkeä asioissa, kun samalla täytyy kulkea niiden samanlaisten, hyvin tiheiden energioiden läpi, kuin muutkin ihmiset. Kun sinä alat olla hyvin rehellinen itsellesi sen osalta ja oivallat, ettei sinun tarvitse antaa heidän mutansa juuttua sinuun kiinni, tai kuten Kryon kertoo opettavaisessa tarinassa, sinä voit olla tervekuopassa, mutta sinun ei tarvitse antaa tervan sotkea sinua yltä päältä.

Jotkut teistä pitävät vääränä, kuten te sanoisitte, ettei ryvety mudassa muiden ihmisten kanssa. Teistä tuntuu, että jos he ovat siellä, teidänkin pitäisi olla. Mutta minä kerron sinulle nyt, että on uusi tapa. Sinä voit olla mudassa, olematta mudassa, jos tiedät, mitä tarkoitan. Sinä voit olla paksussa, arkipäiväisessä elämässä, mutta älä anna sen juuttua itseesi. Ja sinä sanot: ”mutta miten voin välttyä siltä?” No, sinä valitset eläväsi maan päällä. Sinä olet täällä uuden energian standardina, mutta sinä et ota sitä omaksesi. Sinä ymmärrät sen kuuluvan jollekin muulle. Se on hänen mutaansa. Hän  saa pitää sen. Sinun ei tarvitse hieroa sitä kaikkialle kehoosi ja kaikkiin luomuksiisi. Se on niin yksinkertaista. Se on valinta. Se on uusi tapa. Sinun ei tarvitse olla marttyyri. Sinun ei tarvitse mennä - kuten te sanoisitte - heidän tasolleen, koska tietyssä mielessä muta ei näytä kovin hyvältä sinussa. Sillä on taipumusta heikentää standardin valoa. Ja ihan vilpittömästi, ennen kaikkea he eivät halua sitä sinuun. Ja he haluavat nähdä jonkun, joka tietyssä mielessä voi nousta sen yläpuolelle. Siis kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):

Hei Saint Germain. Minulla on itse asiassa parikin kysymystä. En tiedä, onko niihin molempiin aikaa.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Anna kuulua.

SHAUMBRA 6:

Ensimmäinen on: minä olen käynyt läpi hyvin intensiivistä ja päättäväistä yhdistymisprosessia. Olen tuntenut sinun apusi osittain sen aikana, ja minä haluaisin ihan mitä vain, mitä sinulla on minulle, vaikkapa potkun persuuksille.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Minä sanoisin sinulle, että sinä olet aivan liian vakava. Liian vakava asioiden suhteen. Minä olen työskennellyt sinun kanssasi, muutkin ovat, ja jos katson ydinenergiaa juuri nyt, sinun sydämesi ja intohimosi ovat suuria ja vahvoja. Sinun halusi, intohimosi tätä uutta energiaa ja Shaumbraa ja omaa itseäsi kohtaan on niin voimakasta, että joskus sinä tulet itse tiellesi omalla vakavuudellasi.

Sinä analysoit jokaista askelta, ennen kuin otat sen. Ja hyvin harvoin, mutta joskus, mutta hyvin harvoin sinä otat yhden askeleen yrittämättä analysoida sitä, ja sinä huomaat hämmästyttäviä tuloksia. Mutta siten sinä peräännyt. Ja sinä usein yrität kartoittaa asioita ja suunnitella ennalta. Kuten me sanoimme aiemmin, tämä uusi energia on arvaamatonta. Ja tämä tulee kulkemaan kaikkia niitä periaatteita vastaan, mitä sinut on ohjelmoitu tekemään, mitä sinut on kasvatettu tekemään.

Se on arvaamatonta ja se aiheuttaa sinulle juuri nyt valtavan määrän turhautumista, koska sinun voitaisiin tietyssä mielessä haluavan ennustettavaa lopputulosta, mutta sinä et kuitenkaan halua vanhaa lopputulosta. Sinulla siis tapahtuu omien energioidesi yhteentörmäys - sinä haluat jotain uutta ja erilaista, mutta kuitenkin otat askeliasi edelleen hyvin varovaisesti.

On siis aika murtautua ulos tuosta vanhasta laatikosta. On aika piristyä tekemissäsi asioissa ja ymmärtää, että henkisyys on roskaa. Sinä olet hyvin lukossa tämän koko asian osalta, että henkisyys on pyhää ja että sitä pitäisi harjoittaa hyvin kunnioittavasti ja arvostavasti. Henkisyys ei ole paljonkaan eri asia kuin Jumala. Se on roskaa - vähintäänkin se henkisyys ja se Jumala, joita tänä päivänä harrastetaan. Niillä on omat ansansa, omat rituaalinsa ja niillä on hyvin viettelevä energiansa, joka vetää sinut suoraan sisään. Ja tämä energia toimii erityisesti sinulla niin, että se saa sinut hyvin hämmentyneeksi, ja siten tässä hämmennyksen tilassasi sinä yrität kartoittaa ja piirtää kaiken, mitä tulee tapahtumaan, jotta pääset pois hämmennyksen tilasta. Mutta kuten olet huomannut, se vain saa sinut syvemmälle hämmennykseen.

Piristy siis. Unohda kaikki tämä henkisyyskama. Etsi iloa. Ja nytkin sinä yrität järkeillä tätä. Sinä menet suoraan takaisin niihin samoihin paikkoihin, joista me puhumme. Sinä yrität kartoittaa ilosi ja sen, mitä sinä aiot tehdä. Päästä siitä irti. Päästä vanha henkisyyteen liittyvä koulutuksesi ja syvä ohjelmointisi suoraan ulos ovesta. Heitä se tuleen, jos sitä on enää yhtään jäljellä. Päästä irti siitä, koska se on sinun oma rajoituksesi.

Henkisyys on sinun suurin intohimosi ja suurin vihollisesi tässä kohtaa. Se on sisäinen ristiriitasi. Sinusta tuntuu vaikealta päästää siitä irti, koska se on ollut matkasi monia, monia elämiä. Se istuu syvällä. Se on sisäinen ohjelmointisi. Sinä et anna toisten ihmistenkään tulla lähelle ja koskettamaan tuota aluetta, kun he työskentelet heidän kanssaan. Sinä olet rakentanut sisällesi pienen alttarin, jossa sinä kunnioitat tätä väärää henkisyyttä. Se on raakki. Päästä se menemään. Etsi uusi tapa ja pidä sen kanssa hauskaa. Kiitos.

SHAUMBRA 6:

Kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):

Minä omistan tämän vuoden alun kunnioittaakseni sisäistä tietoa siitä, että on tarinoita - mahtavia tarinoita - jotka haluavat tulla kerrotuiksi filmin ja television kautta, ja että minulla on oma roolini siinä. Minä en tiedä, miten, mitä ja milloin, mutta olen tulossa USA:han, kuukaudeksi New Yorkiin sukeltaakseni tähän maailmaan ja nähdäkseni, miten tämä tulee esiin. Voitko auttaa minua olemaan kristallinkirkkaasti selkeä siinä, miten maksimoida juuri nyt mahdollisuudet tällä uudella opetuksen alalla. Kiitos.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin, meistä tuntuu siltä, että intohimosi on hyvinkin kristallin kirkas. Sinä etsit työkaluja auttamaan sinua löytämään oman intohimosi, oman tapasi. Sinä teet tuon matkan. Anna sen nyt vain tulla esiin hyvin luonnollisesti. Hyppää siivekkään hevosen selkään ja lähde sen matkaan ilman… - katsohan, ainoa energia, jonka me voimme nähdä tässä tukkivan, ovat omat odotuksesi. Ja muuten, New York ei ole se paikka. Me annamme sinulle tämän vihjeen. On muita upeita paikkoja. Eikä Los Angeleskaan. Tulee esiin uusia paikkoja sinun kaltaisillesi filmintekijöille.

Viestit, jotka sinun täytyy jakaa, ovat itsessään hyvin selkeitä ja ne ovat syvällisiä, mutta sinä etsit vain oikeita yhteyksiä. No, katso uudesta paikasta, uudella tavalla ja anna niiden vain… - ne periaatteessa tulevat luoksesi. Kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):

Hei Saint Germain, rakas ja kallis ystäväni lapsuudesta lähtien. Minä olen täällä tänään sanoakseni, että minä olen todellakin vaurauden ja rajattoman runsauden standardi ja minä osaan lentää. Ja minä olen täällä myös kiittääkseni sinua äärettömästä kärsivällisyydestä kanssani siinä, että nousin täällä seisomaan myöntääkseni tämän. Minulla on yksi kysymys ja se on toivottavasti uudessa energiassa. Minä haluaisin vain tietää tyttärestäni, joka kuoli. Hänen syntymäpäivänsä oli eilen.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin. Tyttäresi energia on edelleen hyvin lähellä sinun energiaasi, maan energiaa. Oli muutamia ratkaisemattomia kysymyksiä, jotka tarvitsivat huomiota ja keskittymistä, mutta… pieni hetki… (tauko) Hän sanoo tämän jotenkin arvoituksellisesti. Hän sanoo, että hänellä menee hyvin, mutta ettei hän koskaan oppinut, miten kattaa pöytä oikein. Ja tätä asiaa hän työstää toisissa ulottuvuuksissa. Mutta erityisesti päivällispöydän kattamiseen liittyvää energiatasapainoa. Ja tämä on hänen viestinsä. Muuten hänellä menee hyvin.

SHAUMBRA 8:

Kiitos oikein paljon.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Ja tässä on paljon muutakin kuin vain kirjaimellinen tulkkaus.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):

Hei Adamus. Miten sinä sovitat avauksessa kuvailemasi uuden energian yhteen gnostin kanssa ilman odotuksia? Onko se samanlaista tai miten se eroaa?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tietyssä mielessä se on sitä samaa. Gnost on ilman rajoituksia eikä se noudata mitään tunnettua, lineaarista polkua. Gnost on avointa, vapaassa muodossa ja hyvin samanlaista kuin uusi energia. Uusi energia on periaatteessa polttoainetta, jota gnost käyttää jatkaessaan kehittymistään ja laajenemistaan, mutta se ei tuhoa polttoainetta käyttäessään sitä. Tässä jälleen sanat ovat jokseenkin vaikeita. Se tekee yhteistyötä uuden energian kanssa pitääkseen itsensä liikkeessä, pitääkseen itsensä kulkemassa energia läpi. Niin gnostissa kuin uudessa energiassakin on kyse odottamattoman odottamisesta. Siinä on kyse ymmärryksestä, että se mikä näyttää kaaokselta, hämmennykseltä tai kamppailulta, ei ole välttämättä sitä ollenkaan.

Joskus teidän on kohottava yläpuolelle katsomaan nähdäksenne, että se, mikä näyttää olevan hyvin rikkinäistä kudosta kangaspuilla, hyvin karkeaa kudosta jossa on ristiriitaisuuksia ja puutteita, merkitseekin vain sitä, että te katsotte kangaspuiden alapuolelta. Ja jos te vaihdatte näkökulmaa ja katsotte yläpuolelta, te näette hyvin kauniin kudoksen. Kiitos.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):

Hei. Kysymykseni on erittäin hyvän ystäväni puolesta, jolla on teini-ikäinen tytär, joka on ”viiltelijä”, ja ystäväni on hyvin turhautunut hänen kanssaan. Onko hänelle mitään neuvoja?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

No, meidän on mentävä useille tasoille katsomaan tätä. Tietyssä mielessä me näemme juuri nyt tapahtuvan monia asioita. Kyseessä on ”sekakori”. Tässä on jotain vanhoja karmallisia kysymyksiä, mutta ennen kaikkea teini-ikäisillä yleisesti ottaen on erittäin vaikea aika juuri nyt, erityisesti heillä, jotka ovat ikähaarukassa noin 15 - 22/23 vuotta, niiden energiavaikutusten vuoksi, joihin he tulevat ja jotka heistä ovat erittäin vaikeita. Osa heistä on erittäin selkeitä siinä, keitä he ovat ja miksi he ovat täällä, mutta kuitenkin osa on myös hyvin, hyvin hämmennyksissä. He käyvät siis läpi eräänlaista identiteetin etsintää, joka on erilaista, hyvin erilaista kuin heidän vanhemmillaan tai teillä. Juuri nyt ei ennen kaikkea pidä yrittää altistaa heitä millekään uusille järjestelmille tai rakenteille. Antakaa heille paljon tilaa, paljon tilaa, juuri nyt. Se olisi tärkeintä.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (mies mikrofonissa):

Hei. Minä olen uusi Circlessä. Olen ensi kertaa täällä ja minä olen seurannut Ramia vaihtelevasti puolet elämästäni. Minä kuulin Circlen ja Ramin olevan jollain tapaa yhteydessä. Voitko kehitellä jotain tästä?

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Tosiaankin, kyllä, on monia tapoja vastata tähän. On ryhmä olentoja, joita kutsuisin äärimmäisen itsenäisiksi. He ovat lähteneet kaikista järjestöistä ja ryhmistä, joista he alun perin tulevat. He havaitsivat, kuten Ram, oman itsenäisyytensä ja ainutlaatuisen luonteensa. Nämä olennot ovat tulleet auttaman monissa erityyppisissä enkeli- tai ihmisjärjestöissä, mutta heidän ei koskaan nähdä täysin uppotuvan niihin. He eivät koskaan luovu itsenäisyydestään jonkin ryhmän vuoksi.

Jälleen kerran, kun te kerran olette ymmärtäneet itsenäisyyden tai oivaltaneet sen, te ette enää koskaan täysin uppoudu. Mutta nämä olennot palaavat erityisesti niihin ryhmiin, jotka työskentelevät energian kanssa saavuttaakseen oman itsenäisyytensä, ja he tekevät työtä monien eri ryhmien kanssa. Täällä on siis muutamia enkeliolentoja, jotka työskentelevät Crimson Circlen kanssa. He työskentelevät esim. Kryonin kanssa. He työskentelevät Ramin ja monien, monien eri ryhmien kanssa. He risteilevät eri foorumeilla. Mutta heidän ainutlaatuinen ominaisuutensa on, että he auttavat erityisesti niitä, jotka antavat oman itsenäisyytensä tulla esiin. Juuri nyt te siis löydätte eri enkeleiden sekoituksen eri ryhmistä maan päällä. Kiitos.

LINDA:

Aivan viimeinen kysymys.

KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):

Hei. Minä lähdin juuri hyväksikäyttävästä suhteesta.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Hyvä.

SHAUMBRA 12:

Minun ongelmani on, että olen kanavoinut 23 vuotta. Toinen luontoni on lähteä ulos kehosta. Ja minulla on taipumusta tehdä niin riitaisissa tilanteissa. Ongelmanani on nyt olla läsnä, pysyä kehossa, olla vahva lasteni ja itseni vuoksi ja puolustaa itseäni. Tarkoitan, että olla läsnä tällä tasolla, tässä kehossa silloin, kuin minun tarvitsee. Voitko antaa minulle ehdotuksia, että pysyisin läsnä kehossa ja että minulla olisi rohkeutta pysyä täällä, kun taipumukseni ja viehtymykseni on lähteä ulos kehosta välttääkseni ristiriitoja, sen sijaan että seuraisin tarvetta olla vain anteeksiantava ja rakastava.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Todellakin. Ja ensiksi minä kiitän sinua lähtemisestä hyväksikäyttävästä suhteesta - se ei näyttänyt enää syvältä sinulla - ja olemisesta hyvin selkeä ja totuudellinen. Sinun on erittäin helppoa irrota, lähteä ulos kehostasi. Muuten, siinä on ero, että laajentuu moniulotteisesti omasta ytimestään omassa kehossaan tai että vain lähtee kehostaan, toisin sanoen jättää todellisuusperustansa.

Puolet ongelmasta tässä oli tilanteen määritteleminen, minkä olet osuvasti tehnyt. Toisesta osasta tulee itse asiassa ihan helppo. Se on hyvin, hyvin yksinkertainen resepti niin moniin asioihin, jotka vaivaavat henkeä. Se on hengittäminen. Hengittäessäsi sinä hengität fyysiseen kehoosi, nyt-hetkeesi. Hengittäessäsi sinä ankkuroidut itseesi. Ja sinä tunnistat valitsevasi elämän ja halusi olla täällä maan päällä.

Tässä on yksi vaikea juttu, ja tämä koskee sinua erityisesti, ei muita, jotka kuuntelevat. Sinua on treenattu menneisyydessä käyttämään hengitystä kehostasi lähtemiseen. Meillä on tässä siis energioiden yhteentörmäys. Meillä on - olisi - erittäin hyvä työkalu pysymiseen kehossa, mutta sinua kun on treenattu käyttämään sitä kehosta lähtemiseen. Se on siis tietyssä mielessä noiden hyvin pyhien energioiden paskamaista tai vääristynyttä käyttöä.

Sinä siis, jos niin valitset, päätät kääntää sen toisinpäin. Sinä katsot uusista paikoista. Hengittäessäsi sinä huomaatkin, että se voi ulosheittämisen sijasta ankkuroida ja maadoittaa sinut. Sinä käyt läpi pienen kamppailemisen jakson ja iskeydyt tähän yhteentörmäyspisteeseen, missä sisään- ja uloshengitys törmäävät yhteen, missä ”oleminen kehossa” ja ”lähteminen ulos kehosta” törmäävät yhteen. Ja tuossa kauniissa energioiden yhteentörmäyksessä, missä sinä turhaudut ja suutut minulle ja ihmettelet, miten hulluja neuvoja minä sinulle annoin, sinä pysähdyt. Sinä jäädytät ajan, paikan ja kokemuksen. Ja sinä oivallat näiden energioiden yhteentörmäyksen olevan uusi mahdollisuus sinulle.

Sinun ei tarvitse edes yrittää palata takaisin ohjelmoimaan itseäsi uudelleen. Tämä on hyvin syvällä oleva ja vanha ohjelmointi, joka sinun on saatava ulos kehostasi. Mutta sinä tulet oivaltamaan, että tässä on hyvin kauniita lahjoja, hyvin kaunis lahja, että ymmärtää asioita nyt-todellisuudesta ja - käytetään sanoja tässä huolellisesti - asioita siitä taiasta, joka tapahtuu tässä hetkessä. Kun tämä yhteentörmäys siis tapahtuu, mitä ovat todistamassa myös suuri turhautuminen ja suuttumus, jäädytä kaikki kehyksiin. Pysähdy, katso tuota energiaa, uutta mahdollisuutta, joka tulee tässä esiin. Ja katso sitä, miten vanhan energian taika, jossa sinä olit hyvin taitava, oli vääristynyttä, kieroutunutta ja sitä käytettiin hyvin mielenkiintoisilla tavoilla, mutta siinä on uusi tapa käsitellä taikaa.

Sitten kun pääset taikaan… Sinä siis hyvin usein lähdet ulos kehostasi, koska se oli hyvin voimakas työkalu. Sinä olet ekspertti sen kanssa työskentelemisessä, ja sinulla tulee olemaan alttiutta haluta juosta karkuun, koska niin sinut oli ohjelmoitu. Mutta jälleen kerran, minä kehotan sinua pysäyttämään kaikki siinä kohtaa ja katsomaan uuden taian mahdollisuutta, ja me luulemme sinun tietävän, mistä me tässä puhumme.

On toisia, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten peruuttaa vanhat hengitysohjelmoinnit, ja he tulevat puhumaan sinulle tämän jälkeen. Mutta se oli hyvin vahingollista - kuten te sanoisitte - energiaa, hyvin ilkeämielistä energiaa, joka opetti sinulle, miten se tehdään. Ja nyt sinun on aika päästää siitä irti.

SHAUMBRA 12:

Kiitos oikein paljon.

ADAMUS SAINT GERMAIN:

Kiitos.

Ja tämän Shaumbran myötä me lopetamme tämän loistavan, loistavan kokoontumisen, ja seuraavan kuukauden aikana, ennen kuin kokoonnumme taas, ymmärtäkää, että on olemassa uusi tapa, jos te vain hyväksytte sen.

Minä olen ja te olette myös.

- - - - - - - - -

Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobitin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-materiaalia on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi ja Uuteen Energiaan.

 

Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.

 

Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että me voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.

Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.

 

Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Sinä tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.

 

Jos sinä luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, sinä olet todellakin Shaumbra. Sinä olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Sinä et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinun ympärilläsi olevissa ulottuvuuksissa.

 

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta, veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.