MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Învăţătorului:

SHOUD 6: "Eră Nouă, Energie Nouă, o Cale Nouă" - Adamus Saint-Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe


Intrebari si raspunsuri


Prezentat Cercului Crimson
6 ianuarie 2007

www.crimsoncircle.com

Eu sunt Profesorul Adamus Saint-Germain si cine indrazneste astazi sa puna vreo intrebare? (unii rad)

LINDA: Aceasta era exact intrebarea mea. Okay, prima intrebare…

INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda de pe Internet ): Salutari Adamus, Tobias, bunul meu prieten Kuthumi si grupul! (Linda spune: este o intrebare lunga si o voi citi, insa cand vei prinde esenta, spune, “Am inteles” si eu ma voi opri). Vreau sa aflu ceva si sa spun ceva: De ce, oh, de ce, de ce ma simt deconectat/a din ce in ce mai mult de Shaumbra si/sau de oamenii spirituali? Daca ma privesc in ochi si sunt atat de dogmatici, atat de blocati in urmarirea noii energii – ca si cum ar manca morcovi biologici vechi si ar recicla totul, chiar si rahatul lor, imbracand haine vechi, ca si cum s-ar atasa de reguli, spunand ca nu sunt atasati, abundenta le striga hello! Am visat la asta. Imboldul de a apartine unui grup este mare. Este ca o energie de dependenta, insa de fiecare data cand intalnesc Shaumbra sau pe altii asemanatori – indigo – sau oricum ii numiti…

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (dregandu-si glasul, ca s-o intrerupa pe Linda)

LINDA: Te-ai prins? Okay!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Sa spunem clar ca energia Shaumbrei, a Cercului Crimson a fost fondata ca fiind foarte diferita de vreo organizatie, grup sau cluburi, din care ati facut parte in trecut. Cercul Crimson nu este un club. Nu este un grup. Cred ca a fost definit cu competenta de Tobias ca fiind o afiliere globala a invatatorilor Energiei Noi. Insa exista o tendinta la multi care vin la Cercul Crimson – Cercul Crimson este un incubator – este o energie de sustinere care continua sa miste energia inauntru si inafara, multi care vin urmeaza calea povestii lor din vietile lor trecute si din aceasta viata simtind ca trebuie sa devina membru sau ca acesta este un club, ca este o organizatie cu reguli specifice, cu statut, cu masini si chiar cu modele nostime de imbracat. Energia Cercului Crimson si a Shaumbrei nu a fost nicicand proiectata in acest mod si nu sustine acest fel de energie. Veti afla ca daca veti veni cu un set vechi de sisteme de credinta sau cu credinta ca exista o cale veche prin care lucrurile sa fie facute, o anumita perspectiva asupra lucrurilor, atunci acestea nu sunt sustinute. Veti afla ca va trebui sa plecati, pana cand veti reveni nou si diferit, fara asteptari, fara vechile formalitati, fara unele dintre capcanele organizatiilor, in care ati fost in trecut.

Ceea ce observi la Shaumbra – iritarea lor, datorita cailor proprii – sunt iritari pe care le ai in interior. Sunt iritari ca nu mai vrei sa fii victima, asa incat tu gasesti ca este mai usor sa-ti retragi energia. Acest lucru este in regula. Cercul Crimson de pe Pamant nu a fost proiectat niciodata ca un loc de retragere pentru cautatori. (St. Germain chicoteste) A fost proiectat ca un loc in care energia voastra sa vina si sa plece. Nu a fost destinat sa ramaneti aici, pentru perioade lungi de timp, ci doar pentru a obtine ceva sustinere si incurajare, ca apoi sa plecati si sa va faceti treaba, fie ca munca voastra consta in a fi invatatori, fie ca este vorba, in mod simplu de a va bucura de viata sau orice alegeti. Cercul Crimson are multe intrari care se rotesc, aducand energii in interior, trimitandu-le inafara, aducandu-le inauntru, trimitandu-le inafara. Nu este vorba ca ar trebui sa faci un legamant, sa-ti pui toata energia pentru construirea organizatiei, deoarece, intr-un sens, a fost destinat sa-si construiasca propria energie. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Hello. Apropo, eu sunt magnifica!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Esti, cu adevarat!

SHAUMBRA 2: Dar stii, vorbind despre coliziune, se aplica in mod evident, Shaumbrei? Apoi, ceea ce vreau sa intreb: de ce trebuie sa am coliziuni tot timpul? De ce ar trebui sa ma lupt cu oamenii? De ce ar trebui sa fac asta? Unde naiba se afla butonul pentru usor? Nu mai vreau sa am alt accident de masina. Nu mai vreau sa ma cert cu nimeni. Nu vreau sa trec prin drama.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar, nu vrei. Iti vom oferi un exemplu minunat legat de potentiale si de modul in care poate fi usor, incat sa nu mai faci ceva din greu. Respira profund! Intoarce-te si uita-te in alta parte – priveste vestul! Acum, apleaca-te de la mijloc, ca sa-ti poti atinge degetele de la picioare! Unul din cele cateva potentiale se poate activa aici. Pot veni sa-ti dau un sut in fund… (rasete)

SHAUMBRA 2: Stii ceva, fa-o – sunt gata sa merg mai departe1

ADAMUS SAINT-GERMAIN: ... constiinta de masa iti poate da un sut in fund sau poti realiza ca cele doua picioare ale tale sunt o binecuvantare si ele exista ca sa te duca in orice calatorie alegi tu. Evident, exista dificultati in a lucra cu ceilalti oameni, deoarece ceilalti au problemele lor, situatiile lor si de multe ori…

SHAUMBRA 2: Dar de ce sunt eu un magnet puternic pentru rahaturile fiecaruia si de fiecare data cand ma vad isi spun, “Am sa ma lupt cu fata asta, deoarece scoate la iveala problemele mele.” Asta vrei sa spui?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-un sens, da. Da!

SHAUMBRA 2: Ce?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-un sens,da, tu…

SHAUMBRA 2: Unde se afla butonul usor in astea?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Trebuie sa schimbi butonul. Tu apesi butonul care spune, “Sa-i ajut pe oameni cu problemele lor.” Daca observi – am vorbit inainte de faptul ca exista o cale noua. Tu ai uitat ca de alta parte exista butonul care spune, “Nu mai aleg sa fiu in rolul de a-i servi pe ceilalti oameni.” El exista undeva pe panoul cel mare, ceea ce tu numesti butonul usor. Este cel care iti face viata usoara, care iti schimba rolul pe care l-ai ales, modul in care operezi si interrelationezi cu ceilalti oameni. Mai exista si butonul care spune ca nu trebuie sa te lupti cu lucrurile. Asa cum stii esti o mare luptatoare si foarte obisnuita sa lupti, lucru care te-a servit bine de multe ori inainte, insa acum poti fi un om maret, intelept si foarte profund, care devine un standard sau un exemplu pentru ceilalti.

Este la fel de usor cu a inchide butonul vechi – butonul care spune ca esti un magnet pentru ceilalti, pentru a scoate la iveala problemele lor si astfel incetezi sa joci acel rol. Dar, unei parti din tine ii place sa joace acest rol. As dori sa vezi, de ce ai facut asta. De ce ai ales sa joci…

SHAUMBRA 2: Unde sa privesc cand spui sa vad acest lucru? Unde sa merg – pe Piscul Angelic, ca sa arunc o privire? Vreau sa spun…

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Acela ar fi un loc minunat!

SHAUMBRA 2: Stii ce spun, tu intotdeauna spui sa privesc lucrurile. Eu vad drama, drama, drama in viata mea, vad confruntari si apoi se spune “uita-te in interior!” Unde?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-un loc nou.

SHAUMBRA 2: Unde privesti tu in interior?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-un loc nou. Tu permiti si pretinzi ca nu-ti poti imagina asta, pretinzi ca nu exista. Tu participi la un joc, un joc pe care, sincer, nu pot sa-l dezactivez. Trebuie sa alegi, trebuie sa-ti imaginezi. Imagineaza-ti ca stai in fata unui panou mare cu tot felul de butoane. Alege-l pe cel pe care il vrei! Dar, intelege ca exista multe, multe alegeri, care merg mult dincolo de ceea ce obisnuiai. Te-ai limitat si ti-ai spus ca vei continua sa joci acest rol: de a fi catalizator pentru ceilalti oameni. Ai ales asta pentru un motiv, acum il poti dezactiva – la fel cum eu am ales sa fiu in cristal timp de 100000 de ani. De fapt, puteam sa-l dezactivez si sa fiu liber. Tu iti faci alegerile proprii dificile. Vrei sa te lupti cu ele, asa ca amintesteti acest exercitiu, ca te poti apleca inainte ca sa-ti atingi degetele si poti primi un sut sau poti realiza ca picioarele tale te pot duce, oriunde doresti sa mergi.

SHAUMBRA 2: Multumesc!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Continua sa respiri!

SHAUMBRA 2: Okay. Am respirat si lucrez cu asta.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nu lucra!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de pe Internet de Linda): Sunt lesbiana si recent am simtit multe schimbari in interior, privitor la ce simt in legatura cu sexualitatea mea, cu echilibrul dintre energiile mele, masculina si feminina. Am avut minunatul privilegiu de a asculta CD-ul “A 13-lea Spirala/Panglica” (n.t. de ADN) si astfel m-am simtit finalmente, intreaga si aliniata total, cu mine-insasi. Dupa ce a avut loc sesiunea despre “A !3-a Spirala” in urma cu doi ani si pentru ca are de-a face foarte mult cu echilibrul energilor masculine si feminine, echilibrul cu care toti Shaumbra au de-a face in prezent, ma intrebam daca te-ai putea referi la ceea ce ati discutat in sesiune, in lumina progresului nostru, unde ne situam astazi si daca poti, da-mi un nou mesaj pentru cei fuzionati (n.t. care au energiile masc. si fem. fuzionate).

ADAMUS SAINT GERMAIN: Intr-adevar, toti deveniti fuzionati. Aceasta este fuziunea dintre masculin/feminin. Este vorba despre coliziunea energiilor Lui Adam si ale lui Isis din voi, insa aceasta coliziune nu trebuie sa fie dureroasa sau dificila. Poate fi ca si cum atomii s-ar lovi unii de altii. Ea poate crea o noua energie. As dori sa-ti sugerez un lucru, personal, sa eliberezi unele – din ceea ce numesti – denumirile sau poreclele pe care vi le-ati dat, fie ca este homosexual/gay, fie lesbian sau corect sau neutru sau oricare alt nume. (unii rad) Trebuie sa eliberati acele denumiri pentru ca ele creaza unele limitari. Au tendinta de a va compartimentaliza. Toti cei de pe Pamant, fara a avea importanta cum se numesc – ce orientare sexual au – toti vor trece prin procesul reintegrarii energiilor masculina si feminina. Aceasta reintergrare se petrece intr-un grup mic mai intai, care recunosc faptul ca nu mai sunt barbati sau femei si nici macar oameni – nici macar lumina sau intuneric. Ei sunt ceea ce sunt. Ei initiaza procesul, deoarece ei sunt standard, vedeti? Ei initiaza potentialul ca si ceilalti oameni care sunt pregatiti sa termine cu separarea si conflictul interior, pe care il aveau. Acest fapt are – munca pe care o realizati multi dintre voi acum, in acest domeniu – are un efect profund asupra constiintei, in general, dar si asupra abilitatii virusului energiei sexuale de a continua sa se prolifereze. Virusul pe calea sa proprie stie, intelege ceea ce se petrece si ati putea spune, ca intr-un sens, nu-i pasa sau chiar este fericit. Dar, intr-un alt sens, inca are programarea de a continua sa se hraneasca si sa prolifereze.

Prin urmare, pasii facuti in constiinta, in acesti cativa ani, privitor la sexualitate – vorbim despre echilibrul dintre masculinul si femininul din interior, nu doar de aspectul fizic – procesul a durat mult timp si este de evidentiat prin acceptarea de foarte multi oameni a ceea ce aleg sa faca cu sexualitatea lor. Este vorba despre o noua onorare a corpului unei personae. Inca exista unele forte care incearca, in mod agresiv, sa tina aceste energii separate, insa nu vor persista mult timp. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon) Hello, am trecut prin etape interesante in ultimele luni si pare ca ai fost cu mine, indrumandu-ma, ingrijijdu-ma si as dori sa-ti multumesc!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar si de cateva ori ti-am cerut sa te apleci si sa-ti atingi degetele de la picioare si… (audienta rade si Adamus chicoteste)

SHAUMBRA 4: Da! Am observant asta. Si ma intrebam daca nu mai exista si altceva, ce-ai dori sa-mi spui.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Voi reaminti ceea ce am spus astazi intregului grup, lucru care ti se potriveste, in acest moment. Va urma o perioada de liniste – o echilibrare a energiilor – ceea ce vei gasi ca foarte confortabil, urmand sa apara o numar de activitati noi in viata ta, implicand unele lucruri – munca, chiar locul in care traiesti, insa va apare o noua curgere si in acel moment, in special, nu este nevoie sa intri in frica. Este vorba despre faptul ca aduci un nou flux de energii, insa cauta un mod nou de a aborda lucrurile din viata ta; in special, in timp ce vei utiliza energii creative pentru a realiza lucruri in viata ta. Cauta un mod nou de a face asta! Toti am fost instruiti sa realizam lucruri intr-o maniera repetitiva si predictibila. Indata ce vei simti ca energiile incep sa vina si ca se intensifica, actioneaza impredictibil!

SHAUMBRA 4: Intentionez sa ma indrept spre partea mea artistica, atunci cand vor apare. Este o cale de urmat?

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Activitatea artistica, in special, este potrivita pentru deschiderea energiilor creative din tine. Ea iti permite sa te expansionezi, pur si simplu. Asa cum stii, cand esti implicata in arta, se permite energiilor non-mentale sau celor de tip gnost sa apara. Aceasta este o perspectiva excelenta, insa nu vreau sa-ti spun nimic despre directia spre care te va duce. Preferam ca tu sa faci acele alegeri.

SHAUMBRA 4: Multumesc!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 5: (citita de Linda, de pe Internet): Am experimentat ca a fi in Noua Energie si in gnost, creaza frustrari si frictiune in cadrul dualitatii din jurul nostru. Cum ne putem conecta cu dimensiunile si realitatile Energii Noi si sa fim inconjurati de o realitate, de dualitatea care are regulile, tiparele de credinta limitative, fara a experimenta sentimentul de separare, de opunere de rezistenta, de frustrare, etc.? Exista vreo cale de a integra ambele lumi in noi? Multumesc foarte mult!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Intr-adevar. Acest lucru vorbeste despre provocarea tuturor celor care au ales sa fie pe Pamant, in aceste timpuri de schimbare. O parte din voi a fost foarte incitata/incantata de a fi aici pentru evenimentul aparitiei erei noi si a unei noi modalitati de a realiza lucrurile. In acel moment incitant ati uitat ca v-am soptit in urechi si chiar cu am tipat cu voce tare uneori, ca vor fi si alte implicatii in a fi pionier si a fi standard. Inca exista implicatii in a avea de-a face cu constiinta de masa. La inceputul discutiei de azi v-am spus ca chiar si ingerii vor trebui sa se indeparteze de gravitatea energetica intensa a Pamantului. Ea este foarte puternica si atrage energiile. Ea atrage lucrurile.

Prin urmare, iata-va aici traind o viata in corp uman, in aceasta constiinta de masa – cum veti tine un echilibru intre cele doua? O parte a problemei este sa recunoasteti ce simti privitor la a trai in corp fizic, a trai in lume. Este vorba despre a recunoaste si a fi onest spunand ca uneori este de rahat sa fii om, spunand ca uneori este foarte dificil sa fi iluminat sau clar in privinta lucrurilor, astfel trebuind sa treceti printr-un fel de energie foarte groasa, prin care trec oamenii. De indata ce incepeti sa fiti foarte onesti cu voi-insiva in privinta asta si realizati ca nu trebuie sa permiteti ca noroiul sa se lipeasca de voi sau cum spunea Kryon in parabola, puteti fi in butoiul cu smoala si sa nu permiteti sa se intinda peste voi.

Unii dintre voi spuneti ca nu e corect; cum ati spune, sa intrati in acest noroi, ca restul omenirii. Voi simtiti ca daca ei se afla in noroi si voi ar trebui sa fiti la fel. Va voi spune chiar acum: exista o cale noua! Va puteti afla in noroi, insa sa nu fiti in noroi, daca intelegeti ce vreau sa spun! Va puteti afla in densitatea vietii de zi cu zi, fara a o lasa sa va apese. Voi spuneti: “Cum as putea sa nu fiu?” E bine, alegand sa traiti pe Pamant, veti fi aici ca standard al Energiei Noi, insa nu il veti lua ca fiind al vostru. Veti intelege ca apartine altcuiva. Este vorba despre nororiul lor. Ei il pot pastra. Nu trebuie ca voi sa va manjiti peste tot corpul sau sa manjiti toate creatiile voastre. Este asa de simplu! Este o cale noua. Nu trebuie sa fiti un martir. Nu trebuie, asa cum ati putea spune, sa coborati la nivelul lor, deoarece intr-un sens, noroiul nu arata foarte bine pe voi. Ei doresc un exemplu. Ei doresc sa vada pe cineva, care nu permite sa se manjeasca cu acel noroi. Ei doresc sa vada pe cineva care, intr-un sens, poate sa se inalte deasupra acestuia. Iti multumim!

INTREBARE SHAUMBRA 6 ( o femeie la microfon): Hello Saint-Germain! De fapt, am doua intrebari. Nu stiu daca e timp pentru ambele.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Da-i drumul!

SHAUMBRA 6: Prima este legata de faptul ca am trecut printr-un proces foarte intens si hotarat de integrare. Am simtit sprijinul vostru in unele perioade si doar as dori sa aflu daca ai ceva pentru mine, chiar daca este un sut in fund.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: As dori sa-ti spun ca esti prea serioasa, prea serioasa in privinta lucrurilor. Am lucrat cu tine, au lucrat si altii si daca observ energia centrala din prezent, inima ta si pasiunea ta sunt mari. Dorinta ta, pasiunea ta pentru Energia Noua si pentru Shaumbra, pentru tine-insati sunt atat de puternice, incat uneori iti stai in cale, prin seriozitatea ta. Iti analizezi fiecare pas, inainte de a-l face. Foarte rar faci un pas, fara a incerca sa-l analizezi si obtii rezultate uimitoare. Apoi te retragi. Incerci sa schitezi si sa preplanifici lucrurile. Asa cum am spus inainte, aceasta Energie Noua este impredictibila. Acest fapt va sta impotriva fiecarei seminte din tot ce ai programat sa faci, din tot ce ai fost instruita sa faci. Ea este impredictibila si iti creaza mari frustrari in prezent, deoarece ai putea spune, ca doresti rezultate predictibile, desi nu doresti rezultate vechi. Asa ca ai de-a face cu o coliziune a propriilor energii – dorinta ta pentru ceva nou si diferit, desi inca faci pasi cu precautie.

Este momentul sa iesi din acea cutie veche. Este momentul sa te bucuri de ceea ce faci si sa intelgei ca spiritualitatea este un rahat! Esti foarte blocata in aceasta intelegere ca spiritualitatea este sfanta si sacra si astfel trebuie tratata cu respect si onoare! Spiritualitatea nu este cu mult diferita, de Dumnezeu. Este un rahat; cel putin spiritualitatea si Dumenzeu-l pe care il practici tu, astazi. Acestea au propriile capcane, au propriile ritualuri si au energii seducatoare, care te vor atrage. Modul in care actioneaza aceasta energie asupra ta, in special, te face sa fii foarte confuza si apoi din starea ta de confuzie, tu incerci sa schitezi si sa planifici tot ce urmeaza, ca sa te scoata din starea de confuzie, insa asa cum ai descoperit, te face si mai confuza.

Prin urmare, bucura-te! Uita toate datele despre spiritualitate! Alege sa te bucuri! Chiar si acum, incerci sa descifrezi totul. Vei reveni in aceleasi locuri vechi, despre care vorbim. Vei incerca sa-ti schitezi bucuria si ceea ce vei face. Elibereaza asta! Lasa vechea ta instruire si profunda ta programare a spiritualitatii, sa iasa pe usa afara! Arunc-o in foc, daca a mai ramas ceva! Elibereaza-te de ea, pentru ca ea reprezinta limitarea ta. Spiritualitatea este marea ta pasiune si cel mai mare dusman al tau, in prezent! Are loc un conflict in interiorul tau. Vei descoperi ca este dificil sa o eliberezi, deoarece a constituit calatoria ta, pe durata a multor vieti. Ea este inradacinata. Este o programare care se afla in interiorul tau. Nici nu permiti altor oameni sa se apropie pre mult, atunci cand lucrezi cu tine, sa atingi acea zona. Ti-ai inaltat acest mic altar in interior, unde onorezi aceasta spiritualitate falsa. Este un harb. Elibereaz-o! Descopera o noua cale si distreaza-te, facand asta! Multumesc!

SHJAUMBRA 6: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda, de pe Internet): Dedic acest inceput de an si onorez cunoastere interioara privitoare la existenta unor povesti – unor povesti minunate – care vor sa fie impartasite prin intermediul filmului sau al televiziunii, iar eu am un rol de jucat in asta. Nu stiu cum, unde si cand, insa am venit in USA pentru a petrece o luna in New York, ca sa patrund in aceasta lume si sa observ cum se va dezvalui. Ma poti ajuta sa-mi fie clar, precum cristalul, modul in care sa maresc la maxim potentialul in acest domeniu nou, al invatarii/predarii, din prezent? Multumesc!

ADAMUS SAINT GERMAIN: Intr-adevar, pentru noi pare ca are – pasiunea are claritate de cristal. Tu cauti instrumente care sa te ajute sa-ti descoperi propria pasiune, propria cale. Tu pornesti in aceasta calatorie. Acum, permite-i sa se dezvaluie, intr-un mod foarte natural! Arunca-te pe acel cal inaripat si porneste in calatorie cu el, fara asteptari – vezi, singura energie pe care o putem vedea aici care limiteaza, este legata de unele dintre asteptarile tale. Apropo, New York-ul nu este locul potrivit. Iti vom oferi aceasta cheie. Exista alte locuri minunate. Si nu e nici LA (Los Angeles). Exista piete noi pentru cei care fac filme, ca si tine. Mesajele pe care le ai de impartasit sunt limpezi si profunde, tu doar cauti conexiunile potrivite. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Salut Saint-Germain, prietenul meu drag si pretios din copilarie si din prezent! Sunt aici ca sa afirm ca sunt un standard, cu adevarat, al abundentei si al prosperitatii nelimitate si stiu sa zbor! Ma aflu aici si pentru a-ti multumi pentru infinita ta rabdare avuta cu mine, ca sa ma ridic si sa spun asta! Am o intrebare si sper ca este din Noua Energie. As dori ca sa stiu ceva despre fetita mea, care a facut tranzitia, caci ziua ei de nastere a fost ieri.

ADAMUS SAINT GERMAIN: Intr-adevar. Energia fetitei tale este inca foarte prezenta in jurul energiei tale, in jurul Pamantului. Este vorba despre unele chestiuni nerezolvate, care necesita atentie si concentrare, insa… permite-ne un moment… (pauza). Ea spune cumva criptic, spune ca este bine, insa spune ca nu a invatat niciodata cum sa puna corect masa. Acesta este unul din lucrurile la care lucreaza in alte taramuri, insa in special, cu energia echilibrului privind aranjarea mesei pentru cina. Acesta este mesajul sau. In afara de asta, este bine!

SHAUMBRA 8: Iti multumesc foarte mult!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Si este vorba despre mult mai multe lucruri, in ceea ce a spus ea, decat traducerea intocmai a mesajului.

INTREBARE SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon): Buna Adamus! Cum conciliezi Noua Energie despre care vorbesti, cu deschiderea noastra fata de gnost-ul propriu, fara asteptari? Sunt similare sau care este diferenta?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Intr-un sens, sunt la fel. Gnostul este fara limitari si nu urmeaza nici o cale liniara stiuta. Gnostul este deschis in forma libera si este foarte similar cu Energia Noua. Energia Noua este un combustibil, daca doriti, pe care gnost-ul il utilizeaza pentru a continua sa evolueze si sa se extinda, insa nu anihileaza combustibilul, in timp ce il utilizeaza! Din nou, cuvintele sunt cumva nepotrivite. El colaboreaza cu Energia Noua ca sa se perpetuze, sa continuie sa se miste prin energie. Astfel, in ce priveste gnostul si Noua Energie este vorba despre a astepta neasteptatul/imprevizibilul! Este vorba despre a intelege ca ceea ce pare sa fie haos, confuzie sau lupta, nu sunt ce par a fi, in mod necesar. Uneori va trebui sa va inaltati deasupra si sa aruncati o privire, pentru a vedea de ce acestea apar ca fiind o tesatura intrerupta in razboiul de tesut, o tesatura bruta, cu inconsistente si imperfectiuni, asta inseamna ca priviti razboiul de tesut de jos in sus. Daca veti schimba perspectiva si veti privi de sus, veti vedea o tesatura minunata. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 10 ( o femeie la micorfon): Hello! Intrebarea mea este din partea unei prietene foarte bune, care are o fata, care este croitoreasa si are frustrari in privinta ei. Ai ceva sfaturi pentru ea?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Ei bine, trebuie sa urcam cateva nivele aici pentru a observa ce se petrece. Intr-un sens, sunt lucruri variate pe care le vedeam ca se petrec acum. Este vorba de o amestecatura. Exista unele chestiuni karmice vechi, insa mai mult decat orice, tineretul are moment dificile, in prezent, in special, cei care au varsta intre 15 si 22, 23 de ani. Datorita influentelor energetice in care au intrat, simt ca le este foarte dificil. O parte din ei stiu foarte clar cine sunt, insa o alta parte este foarte confuza. Ei se afla intr-un fel de cautare a identitatii, care este diferita, foarte diferita de cea pe care proprii parinti au avut-o sau cea pe care o aveti voi. In prezent, mai mult decat orice, este vorba despre a nu incerca sa le impuneti nici un sistem sau structura. Oferiti-le acum mult spatiu, mult spatiu! Ar putea fi lucrul cel mai important!

INTREBARE SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon) Salut! Eu sunt nou in Cerc. Sunt aici prima oara si l-am urmat pe Ram, jumatate din viata mea. Am aflat ca Cercul si Ram sunt cumva conectate. Ai putea elabora acest subiect?

ADAMUS SAINT GERMAIN: Intr-adevar, da, sunt multe modalitati de a raspunde la asta. Exista un grup de entitati, pe care le-as numi suverane, in mod suprem. Ele au parasit toate organizatiile si toate grupurile din care au provenit initial. Ele au descoperit, ca si Ram, propria lor suveranitate si propriile caracteristici unice. Aceste entitati au revenit sa ajute prin diferite tipuri de organizatii angelice sau umane, insa veti observa ca nu sunt total cufundati in ele. Nu-si vor pierde niciodata suveranitatea, de dragul grupului. Din nou, de indata ce intelegeti suveranitatea sau o realiati, nu va mai cufundatii total niciodata! Dar, aceste fiinte au revenit la acele grupuri care lucreaza cu energia, pentru a-si obtine propria suveranitate si lucreaza cu multe grupuri. Prin urmare, exista unele aici – unele fiinte angelice care vor lucra cu Cercul Crimson. Ele vor lucra cu Kryon, de exemplu. Ele vor lucra cu Ram si cu multe, multe alte grupuri. Ele trec peste platforme. Caracteristica lor unica este ca sunt cei care permit proprii suveranitati sa fie in prim plan, in primul rand. Astfel, veti descoperi un amestec de diferite fiinte angelice, in diferitele grupuri de pe Pamant, din prezent. Multumesc!

LINDA: Ultima, ultima intrebare, intrebarea finala…

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar.

INTREBARE SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Salut! Abia am iesit dintr-o relatie abuziva.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Perfect!

SHAUMBRA 12: Problema mea este ca am facut channeling timp de 23 de ani: este a doua mea natura sa ies din corp. Am tendinta sa fac asta in situatii de confruntare. Problema mea consta in a fi prezenta si a fi in corp, a fi puternica pentru copiii mei, pentru mine si a-mi pastra pozitia verticala. Vreau sa spun sa fiu prezenta aici, in acest plan, in acest corp, cand este necesar. Cum sa fac asta – imi poti oferi niste sugestii pentru a fi prezenta in corp si a avea curajul de a ramane aici, atunci cand tendinta si impulsul meu sunt sa ies din corp, sa evit confruntarea, in loc de a urma impulsul ca doar sa fiu iertatoare si iubitoare si sa iubesc prea mult, cand n-ar trebui.

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar. Iti multumim ca ai iesit din acea relatie abuziva - nu ti se mai potrivea - si pentru ca esti atat de explicita si plina de incredere! Este foarte usor sa te detasezi, sa iesi din corp. Apropo, exista o fdiferenta intre a te extinde pornind de la esenta din corpul tau si a te extinde multidimensional, fata de a parasi corpul; cu alte cuvinte, a parasi realitatea de baza. Jumatate din dilema a fost sa identifici situatia, ceea ce ai facut. Cealalta parte va fi foarte simpla. Exista o recomandare foarte simpla, pentru multele lucruri care il supara pe spirit: este sa respiri. In timp ce respiri, tu revii si te ancorezi in tine. Apoi recunosti ca ai ales viata si ca vrei sa fii aici, pe Pamant. Este un lucru dificil si are legatura cu tine, nu este pentru cei care asculta. Ai fost instruita in trecut, sa folosesti respiratia pentru a iesi din corp. asa ca exista o coliziune dintre energii. Exista un instrument – ce ar putea fi un minunat instrument, pentru a ramane in corp, insa ai fost instruita sa il folosesti pentru a iesi din corp. Intr-un sens, este vorba despre o degenerare sau o distorsiune a acelor energii foarte sacre.

Vei putea, daca alegi, vei putea sa inversezi procesul. Vei privi dintr-un loc nou. In timp ce vei respira, in loc de a te proiecta inafara, vei descoperi ca – daca vei alege – ca te poate ancora si impamanta. Tu treci printr-o perioada de lupta si atingi acest punct al coliziunii, in care inspirul se va ciocni de expir, in care a fi inafara corpului si a fi inauntrul corpului se ciocnesc. In aceasta minunata coliziune de energii, in timp ce vei avea frustrari si vei fi suparata pe mine, intrebandu-te ce fel de sfat nebunesc ti-am dat, te vei opri. Vei ingheta timpul, spatiul si experienta. Vei realiza ca in ciocnirea energiilor exista un potential pentru tine. Nici nu va trebui sa te intorci si sa te reprogramezi. Acesta este o programare foarte profunda si foarte veche, ca tu sa iesi din corp. Vei incepe sa realizezi ca exista unele daruri minunate, un dar al intelgerii lucrurilor, legat de realitatea din acum si – folsim cuvintele cu grija – lucruri legate de magic, care apar in acest moment. Atunci cand va avea loc coliziunea, care se va evidentia prin frustrari intense si manie, ingheata totul intr-o rama! Opreste-te si observa energia, observa noul potential care apare in scena! Observa cum Vechea Energie a magicului, a carei adepta ai fost, era distorsionata, rasucita si utilizata in moduri interesante, insa exista o cale noua de a lucra cu magicul.

Cand devii prea magica, atunci te proiectezi afara din corp, deoarece a fost un instrument foarte puternic. Esti experta in a lucra cu el si exista tendinta de a dori sa fugi, deoarece este modul in care ai fost programata. Din nou, am spus sa opresti totul in acel moment si sa observi noul potential, privitor la magicul nou si stim ca intelegi despre ce vorbim Vor fi si altii care te vor ajuta sa intelegi cum sa inversezi vechiul program de respirat si vor vorbi cu tine dupa ce vom termina. Dar aceasta a fost, ceea ce ai numi, o energie de rau augur, o energie foarte daunatoare, care te-a invatat cum sa faci asta. Acum, este momentul sa o lasi sa plece!

SHAUMBRA 12: Multumesc foarte mult!

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc!

Cu acestea, Shaumbra, incheiem aceasta intalnire splendida si in urmatoarea luna, pana ne vom intalni di nou, intelgeti ca exista o cale noua, doar daca o veti accepta!

Eu sunt si voi sunteti, de asemeni!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.