TÓBIÁS ANYAGOK

Tanítók Sorozat:

3. SHOUD: "A tudat kiterjedése" - Főszerepben Tóbiás, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és Válaszok

Elhangzott a Bíbor körben,
2006. október 7-én.

www.crimsoncircle.com

És így van ez, kedves Shaumbra, folytatjuk a mai nap energiáját. Ha olvasni tudnátok a legutóbbi Shoud sorai közt, az üzenet egyértelmű és világos lenne: Álljatok készen! Reális tudat-váltást fogtok megtapasztalni. Nemcsak egy kisméretűt, nemcsak egy változó formájú gondolatformát, nemcsak egy kisebb hozzáadott perspektívát, hanem egy reális tudat-váltást! Ez, semmihez sem fog hasonlítani, amit előzőleg megtapasztaltatok, ebben az életben, ígyhát arra kérünk titeket, ne legyenek megsejtéseitek erről. Nem kell elindulnotok, hogy megpróbáljátok felkutatni. Ez a maga útján van. Eljön hozzátok.

Nem sok idővel ezelőtt volt, amikor e nyári találkozónkon a hegyekben, a Shaumbra, csoportként egyetértett belső szinten, hogy áttérjen egy reális tudati változásra. Természetesen egyéni szinten fogjátok megtapasztalni ezt, azonban ez a Shaumbra csoport kollektív energiájaként érződött: annak ténye, hogy együtt fogunk átmenni ezen. Számos változói lesznek ennek a tapasztalatnak, azonban együtt, biztonságban átélve ezt, meg fogjátok érteni, hogy nem vagytok egyedül, hogy bőséges támogatásban és kíséretben részesültök mindkét fél részéről: a Shaumbráéról, valamint a Bíbor Tanács részéről. Nem szeretnék programot adni nektek, mivel ez az elmébe helyezné ezt. Nem szeretném megmondani nektek pontosan, mi fog történni, csupán annyit mondok, hogy semmi máshoz nem fog hasonlítani abból, amit eddig megtapasztaltatok. A csoportos tapasztalat, melyben részünk volt, mely a Standard Technológia behozásához kapcsolódik, egy új tudatért, egy lépéssel közelebb hozta ezt hozzánk.

Ahhoz, hogy dolgozzunk ezen, hogy megkönnyítsük és mélyebb megértésére szert tehessünk, arra kérünk titeket, végezzetek el egy - egy szórakozató és könnyű - házi feladatot! (Tóbiás kuncog) Óbégatások és sóhajok nélkül! (egyesek nevetnek) Ti, mindannyian egy házban vagy lakrészben éltek, egy olyan helyen, amit otthonnak vagy házatoknak neveztek, így vagy úgy. Rendelkeztek ezzel a házzal, földi, fizikai valóságotokként. Amikor van egy házatok a Földön, legyen az bár egy kis lakrész vagy udvarház, házatok van egy más parton is.

Ez, - ahogy neveznénk - egy párhuzamos vagy tűkör hatás, mely létrejön mindenben amit tesztek. Van egy fizikai testetek a Földön; van egy energetikai testetek, más partokon. Minden amitek van, például: van egy autótok a Földön; tudjátok, van egy autótok más partokon is! Ez egy energetikai jármű. Nem feltétlenül úgy néz ki, mint egy Ford vagy egy Isuzu, azonban egy olyan jármű az, amit használtok. Mindennek van egy megfeleltetése. Ez a szépsége, ennek az egész tapasztalatnak!

Tehát, van egy házatok a Földön és tudatában vagytok ennek vagyis ezt hiszitek. Tulajdonképpen, annyira hozzászokatok, hogy elfelejtettétek azt, hogy átalakult és sok változáson ment át. Például, ti azt hiszitek, hogy szobának a falai 3 vagy 4 méter hosszúak. Vajon, igaz ez? Szerintetek, egy bizonyos típusú parkettetek van a padlón. Valóban így van ez? Szerintetek, egy bizonyos módon van kidíszítve, azonban ez egyszerű észlelés.

Házi feladatotok az, hogy menjetek el más partokon, nem-fizikai dimenziókban lévő házatokba. Ti teremtettétek oda. Ti építettétek. Befejeztétek és kidíszítettétek, - néha bár szegényesen - de megtettétek... (nevetés) Jártam egyesek energetikai házában már (nevetés) és egyesekre közülük, ráférne egy kiadós takarítás! (hahotázó nevetés, Tóbiás kuncog). Én komolyan mondom nektek, ezt a dolgot. Hajlamosak vagytok elhanyagolni ezeket a dolgokat. Közületek egyesek, rendszeresen ellátogatnak oda, mások nem annyira gyakran. Annyira lefoglal titeket itteni, földi, tevékenységetek, arra gondoltok, amit itt tennetek kell, hogy megfeledkeztek arról, hogy oda látogassatok. És minden ház, amelyben egy ideig nem laknak, kezdi megváltoztatni energetikai jelzőit és elkezd leépülni, néha önmagát újrateremti, néha önmagát a felfüggesztés állapotába hozza.

Mindannyitoknak van egy házatok. Mindannyitoknak van egy saját házatok, más partokon. Menjetek oda! Töltsetek egy kis időt ott! Hagyjátok itt elméteket - a Földön! Menjetek oda és sétáljatok házatokban! Használjátok képzeleteteket, hogy eljussatok oda! Sétáljatok benne! Miközben ezt teszitek, figyeljétek otthonosságát. Ő - Ti vagytok. A Ti, - néha kellemetlen - illatotokkal van átitatódva... (nevetés) Mindenhol, a ti esszenciátokat, energiátokat tartalmazza. Ti állandóan ezt teszitek. Más partokon, veletek rokon energiákat építetek. Egy: hogy segítsétek itteni energiátok kiegyensúlyozását. Kettő: néha ti építeni fogtok egy házat ott vagy más partokon fogjátok felépíteni házatokat és majd megpróbáltok, egy olyan típusú házat építeni itt is magatoknak. Nem mindig működik ez, de legalább egy visszahúzódási vagy menedékhelyet biztosít számotokra, ahova elmehettek akkor, amikor itt túl keménnyé válnak a dolgok.

Arra kérlek titeket, találjatok önmagatokra a nem-fizikai házatokban, más partokon, sétáljatok benne és figyeljétek meg a dolgokat! Figyeljétek meg, hogy egyesek otthonosoknak tűnnek számotokra, míg mások nem! Figyeljétek meg hogyan változott! Figyeljétek meg, hogyan változik, amikor benne vagytok! Tudatosítsatok mindent, benne! Igen, ez egy a földivel nagyon hasonlatos vagy párhuzamos ház, azonban nem pontosan a Földön lévő házatok. Ezért, menjetek oda és figyeljétek meg! Tudatosítsatok bármit! Tekintsetek túl azon, ami nyilvánvaló! Próbáljátok megfigyelni az energiákat! Kezdjétek nézni és figyelni, hogyan változtak meg a dolgok és hogyan változnak tovább!

Energetikai házatok belsejében léteznek bizonyos nagyon érdekes viszonyítási pontok, mi átsiklunk ezeken, ti engedélyeztétek, hogy oda tegyük ezeket számotokra. Ezek a viszonyítási pontok kapcsolatban állnak ezzel a tudatváltozással, melyen átmentek, hogy önmagatokban megtapasztalhassátok itt a Földön és más partokon is. Ez nem egy - hogy is fejezzem ki magam - puzzle-játék. Nem az... nem fogok részt venni az itteni játékokban. Tulajdonképpen mi azt szeretnénk, ha ezt a tudati változást megkönnyíthetnénk, agyatoknak elfogadhatóvá tehetnénk, hogy teljességében megtapasztalhassátok miközben átmentek rajta ahelyett, hogy várakoznotok kellene megvalósítására, hogy vissza kellene emlékeznetek a tapasztalatra, ahogy sokan életetekben teszitek. Sokszor menjetek oda, ha ezt választjátok!

Ami lényeges itt a nem-fizikai házatokban az az ,hogy tudatosak legyetek! Nagyon tudatosak! Nem-fizikai házatok - élő. Tudata van. Tudata, titeket tükröz, még azokat a vetületeiteket is, melyeknek nem vagytok tudatában. Meg fogjátok figyelni azt, amikor beléptek nem-fizikai házatok kamráiba, az alagsori pincébe vagy benéztek a kagyló alá vagy a fiókokba, - következésképpen ne csak sétáljatok, - hanem kezdjétek felkutatni! Nagyon-nagyon sok dolgot, értékes eszközöket fogtok majd felfedezni, mely hasznotokra fog lenni, miközben átmentek a jelenbe, e fenomenális tudati változással, fizikai énetekben, itt a Földön!

Igen, ez következik és hozzátok jön. Nem kell erőltetnetek. Minden Shaumbra - a ti - engedélyetekkel történik. Ezen tudati váltás, a ti utatokba jön. Bizonyosan a ti utatokba kerül! Előkészíti a kvantumugrást és ennek energiáit, azonban egy bizonyos evolúció-típuson fogtok átmenni, már a mostani kvantumugrás időpontja előtt sok idővel.

Mielőtt eljutnánk a kérdésekhez, íme néhány amit meghallottam!

- "Hol van Kuthumi? " Kuthumit ideiglenesen áthelyezték a Shaumbrához, hogy főképp a tó mellett épülő irodák energiáiban dolgozzon, segítkezzen - a Tahoe-tói irodák építkezésénél! Így hát, energiája főképp ott lesz jelenleg nagyon érezhető, egészen év végéig.

Most a Shaumbrában sok tudati változás fog történni, ezért humora miatt energiája ott szükséges, mivel egyszerűvé és könnyeddé teszi a dolgokat. Nemrég helyezték át oda, azonban ő kérte azt, hogy ott lehessen minden Shaumbra nevében, nemcsak az ottani tanács miatt, hanem mindenki nevében; mivel, miközben tudatváltás megy végbe bennetek egyéni lényekként, létezik egy változás a Shaumbra szervezetben vagy rendben is.

Másik kérdés: - "Hol van Saint-Germain?"

Pontosan ebben a pillanatban, Saint-Germain, Párizsban van. Saint-Germain... ah... szerelmes lett! (nevetés) Ezt hallva, nem aggódom érte. (hahotázó nevetés) Ő, annyira szerelmes... és nem, a nő nincs fizikai testben. Egy olyan entitás, aki képes megfelelni St. Germain szúrósságának és kristálytisztaságának. Egy bizonyos nemrég zajló... mondhatom: fejre van állva és ez valóban igaz, azonban egy nemrég zajló ülésen találkoztunk falusi villámban... és mondhatom nem ő volt, ki van cserélve az utóbbi időben.(hahotázó nevetés)

E pillanatban, amikor oly sok változás történik a Shaumbrában, St. Germain figyelme elterelődött! (nevetés) El kell mondanom, hogy kissé sértődött vagyok, ám ugyanakkor jól szórakozom (nevetés). Önmagát fedezte fel abban a lényben. Teljesen fejére állt most, bár Kwan Yin, Kuthumi és én, mindannyian megpróbáltuk elvonni figyelmét, kihangsúlyozva annak tényét, hogy szükségetek van rá, ám ő túlságosan engedékennyé vált önmagával szemben, ebben a szerelmi történetben. Egy ideig nélküle fogjuk hát folytatni és meglátjuk, mi fog történni. Amint már mondottam, néhány évszázadonként átmegy ő ilyesmin és mi eltűrjük, (elszenvedjük) ezt tőle, majd ő is túljut rajta. (nevetés)

Miután elmondtam ezeket, örömmel válaszolok kérdéseitekre!

LINDA: A házi feladattal kapcsolatosan, mi van akkor, ha megtudod, hogy nincs házad?

TÓBIÁS: Nem léteznek emberek háza nélkül. Valóban, nem léteznek. Mindegyik lénynek van, - ahogy ti mondanátok - legalább egy kis kunyhója. Mindenik lénynek van egy saját helye, itt a Földön és van neki egy ennek megfelelő energiája, más partokon. Azonban... amint kimondtátok, ha azt fogjátok hinni, hogy nincs házatok nektek itt a Földön, akkor más helyen is otthontalanok lesztek és ez egy nagyon-nagyon kényelmetlen dolog, hogy benne legyetek.

1. SHAUMBRA kérdése (Linda olvassa, az internetről): Azt mondod, hogy a világnak nem lesz vége, azonban olyan országok tekintetében, mint Irán vagy Észak-Korea, akik nukleáris fegyvereket gyártanak, e dolog nehezen elhihető. Kérlek, kommentáld! TÓBIÁS: Ez, két különböző dolog: a világnak nem lesz vége és igen, ezek az országok nukleáris fegyvereket gyártanak. Sok energetikai motívum van, ebben a tekintetben: Első, a figyelem magukra vonása és második, létezik - amint mindkét helyen megfigyelhetitek, érezzétek az energiát! Létezik egy kiegyensúlyozatlan szexuális energia a vezetőikben, akárcsak az emberekben. Ez egy mély kiegyensúlyozatlanság, mely a figyelem magára vonását igényli. Ők kérik. Ők nyers és gyermeteg módon teszik ezt, azonban segítséget kérnek. Segítségre van szükségük. Segítséget igényelnek, még akkor is, ha látszólag tagadják ezt a dolgot.

Ezek az országok, odaadták energiájukat eonokon keresztül. Az Észak-Koreaiak a lemúriai energia leszármazottai. Ők békével, szeretettel és könnyű szívvel odaadták energiájukat - a bársony-energiát! Lemúriaiaként energiájukat adták, hogy most sértett gyermekként visszatérjenek ezt mondva: "El fogunk pusztítani valamit, hogy magunkra vonjuk figyelmeteket" Ezért, e dolgok nem jelentik a világvégét, ezek csupán különböző tudat-típust és figyelmet jelentenek, a világ ezen kiegyensúlyozatlan zónájának irányában. Én, a kiegyensúlyozatlan szót, ítélkezés nélkül használom. Csupán az energia evolúciójáról van szó.

Amint megfigyelhetjük, ezek nem reális okok az aggodalomra. Létezik a potenciál - és ez csupán egy potenciál - egy nukleáris támadásra, amely bárhol megtörténhet a következő... oh, mondhatnánk a következő két évben, azonban valószínű, hogy az egy évhez sokkal közelebb van. Ezt a dolgot, nem egy bizonyos ország fogja megtenni. Egy kis csoport fogja megvalósítani, akik kényszeríteni akarják az energiák visszatérését a régi úthoz. Ők egyhelyben kívánják tartani azokat.

Nos, milyen típusú is a bomba? Miért öljön? És akkor, amikor e dolog megtörténne, mi történik a legtöbb emberrel? Ők félreállnak. Visszahúzódnak. Ha szeretnétek egy új konzervatív hullámot kiváltani az egész világon, váltsatok ki egy ilyen eseményt! Mindenki visszatér majd régi pozíciójához, vissza fognak térni a legfundamentalistább egyházakhoz és kormányokhoz. Ti, most megfigyelhetitek ezt a dolgot.

Nem jövendölök, azonban például, a világ több részén bekövetkező választások tekintetében melyek több évre szóló fontos választások, megfigyelhetitek majd, hogy sokkal könnyebb fog lenni a kegyetlen, konzervatív vezetőknek nyerni, ha ilyen típusú események történnek majd a világban. Más szavakkal, létezik egy lázadó, fundamentalista csoport, mely szeretné fenntartani a régi utakat, ebben a csodálatos változás pillanatban- az Új Energiába, és mi lenne a legjobb út ahhoz, hogy a világ visszatérjen a régi utakhoz, mint az, ha léteznek ilyen típusú bomba támadások? És, ezt mi potenciálként látjuk. Nem előrejelzések ezek.

LINDA: Köszönöm!

2. SHAUMBRA kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Tóbiás, köszönöm neked a mai információkat és értem, hogy használhatom a Standard Technológiát arra, hogy megváltoztassam az életemben lévő "csupán elégséges" szabványát.

TÓBIÁS: Valóban!

2. SHAUMBRA: De, mindenképp fel fogom tenni a kérdést, mivel úgy tűnik, elég jó vagyok a pénzügyi bőség potenciáljának megteremtésében az életemben. Tulajdonképpen, most 3 lényeges potenciálom van...

TÓBIÁS: Azonban, rendszerint ezek összeomlanak, még megvalósulásuk előtt.

2. SHAUMBRA: Igen.

TÓBIÁS: Igen. Mi megfigyeljük ezt a dolgot és...

2. SHAUMBRA: Azt szeretném...

TÓBIÁS: ... milyen csodálatos teremtő vagy te, te építed fel, majd ugyancsak te rombolod le!

2. SHAUMBRA: ...én teremtek...

TÓBIÁS: ... miért nem tudod ezeket elfogadni az életedben? Mi tart egyhelyben téged?

2. SHAUMBRA: Gondolom, részlegesen az...

TÓBIÁS: ...te gondolod, ez itt az első probléma.

2. SHAUMBRA: Oké, önmagam elfogadásának érzése és önbizalmam miatt, megvan ez a mély leértékelése önmagamnak. Azt hiszem ez a probléma egy része, azonban csupán ezt ismerem. Szeretném megtudni, hogyan alakítod át ezeket a potenciálokat egy pénzügyi áramlattá, mivel épp most, szükségem van rá. Jelenleg valóban pénzre van szükségem. Segíthetnél nekem ebben az irányban?

TÓBIÁS: Valójában... nem! (Tóbiás kuncog, a hallgatóság nevet)

2. SHAUMBRA: Nem?

TÓBIÁS: Boldogulhatsz ezzel. Figyeld a szabványokat és a ciklusokat, melyekről az előbb beszéltem, mivel mi különöséképpen megemlítettük a bőség ciklusát! Ciklusaid emelkednek, emelkednek, emelkednek... és amikor közel vagy a csúcshoz, engeded leesni, engeded megsemmisülni. Kell léteznie ott egy energetikai elemnek, mely megakadályoz téged. Kell léteznie ott egy régi hitnek vagy szabványnak. Nem szeretnénk - hogy is mondjam - neked ajándékozni ezt, mivel te eléggé képes vagy felismerni azt, hogy rendelkezel e szabvánnyal. Tulajdonképpen, nagyon is egyszerű! Ha eltávolítod az összes port erről a kérdésről, egészen egyszerű!

Arra fogunk kérni téged, hogy miközben nem-fizikai házadat meglátogatod majd és sétálsz benne, nyiss ki néhány régi bőröndöt, mely egy ideje le van zárva. Majd... de nem akarjuk ajándékba adni neked ezt, azt akarjuk, hogy tapasztald meg. Régi bőröndjeid tele vannak kincsekkel: arany, ékszerek, pénz, mindenféle gazdagság! Ki tette be azokat oda és ki feledkezett meg róluk?

2. SHAUMBRA: Én.

TÓBIÁS. Valóban és miért tetted ezt?

2. SHAUMBRA: Nem tudom.

TÓBIÁS: Te tudod, azonban azt állítod, hogy nem tudod. Ez egy nagyszerű játék! Adunk néhány javaslatot, bár nem akarjuk, hogy....

2. SHAUMBRA: Ennek ellenére készen állok befejezni e játékot.

TÓBIÁS: Persze! Nem szeretnénk az elmúlt életeket okolni, azonban te már előzőleg is részesültél ebben. Ezek ott léteznek. A nem-fizikai házadban vannak. A gazdagság ott létezik. Már előzőleg is megvolt. Mi történt akkor, amikor rendelkeztél vele?

2. SHAUMBRA: Visszaélésről van szó?

TÓBIÁS: Miféle visszaélésről?

2. SHAUMBRA: A pénzzel, a hatalommal, az energiával? Ah

TÓBIÁS: Ki álltja ezt?

2. SHAUMBRA: Önmagammal való visszaélés!

TÓBIÁS: Persze. Persze. (nevetés) És ez nem volt szándékos visszaélés, azonban azokban az életeidben, amikor rendelkeztél ezzel a bőség áramlattal, érezted, hogy ez eltávolít téged egy nagyon értékes dologtól: lelkedtől! Elvonta figyelmedet, téves útra vezetett téged. Most, mit tettél ebben az életedben? Mit kerestél?

2. SHAUMBRA: Magamat kerestem!

TÓBIÁS: Valóban. Következésképpen, e dolgot tagadva, mely téves útra vitt téged, érezted, hogy lent voltál, a csupán elégségesen és ez éhségben tartott téged. Akkor, amikor éhes vagy, nehezen és mélyen keresed azt, amit ebben az életedben tettél. És íme itt vagy, azon a ponton amikor ezt mondod: Elegem van ebből a játékból. Hogyan lépjek túl rajta? Túllépni ezen, kizárólag rajtad múlik. Mi történne, ha nagy pénzösszegeid lennének?

2. SHAUMBRA: Azt hiszem, megtehetnék mindent, amit szeretnék! Utazhatnék, bármilyen módon költekezhetnék.

TÓBIÁS: Érzed, hogy jelentkezik egy félelem szint e dologgal kapcsolatosan, amikor arról beszélsz, hogy nagy pénz összegeid lennének?

2. SHAUMBRA: Most, nem érzem.

TÓBIÁS: Jó! Rólad van szó, te fogod ide behozni. Semmi nem létezik kívül, ami megakadályozná belépését. Az egyik legnehezebb energia, amellyel dolgozol jól szolgált téged. Így hát térj vissza házadba! Nyisd ki, azokat kincsekkel, gazdagsággal, pénzzel teli bőröndjeidet, melyből sok van neked, - menj oda és játssz velük, érezd energiáikat és érezd, milyen volt akkor amikor rendelkeztél velük! Érezd ezt az energiát: miért távolítottad el azt először, majd másodszor magadtól, kérdezd magadat! Kérdezd meg ismét magadtól - amikor egyedül vagy - ne e csoport előtt: Valóban, készen állsz?

Teszek itt egy előrejelzést. Nem szoktam sokszor jövendöléseket mondani, azonban akkor, amikor megkérdezed magadtól: Valóban készen állok én arra, visszakapjam a bőséget életembe?, - ezt fogod mondani: Jól van, legalább egy keveset! (nevetés). Egy vagy két aranypénzt, talán egy igazgyöngy nyakéket, egy gyűrűt vagy akármit! Te, korlátozni fogod az energiát akkor, amikor ott leszel a múltban felhalmozott ékszeres bőröndjeid között.

Házadban minden megvan, minden, amit lélekként valamikor megvalósítottál. Akkor, amikor visszatérsz oda, azokhoz az ékszerekhez, figyeld, hogy el tudod-e az összest fogadni! Figyeld, hogy képes vagy-e végtelen gazdagságot elfogadni és érezd e dolgot! Ne vegyél részt az elme játékában, hanem igazán érezd! Ha megvetést vagy szédülést fogsz érezni, ezek nem súlyos dolgok! Nem lényegesek. Ezeket, könnyedén túl lehet lépni.

Ezután, alkalmazd a bőség tudat Standard Technológiáját, egy szikráját ennek! Engedd, hogy belépjen életedbe és besugározza ezt! Érezd milyen az, amikor bőséggel rendelkezel! Nincsenek írott szabályok az egekben, sem a Bíbor Tanácsban, sem más helyeken, melyek szerint ahhoz, hogy spirituális legyél szegénynek kell lenned. Egyesek közületek, önmagatoknak teremtettétek ezt, mivel ezt éreztétek a múltban utatokon, mivel hozzászoktatok ehhez. Egy új tudat és egy Új Energia létezik. Ez a pénz, ez a bőség, szolgálni akar titeket. ezek most akarnak titeket szolgálni. Hogyan engedélyezitek azt, hogy ebben az életben szolgáljanak titeket? Köszönöm!

2. SHAUMBRA: Köszönöm!

3. SHAUMBRA kérdése (Linda olvassa, az internetről): Részvettem a Dream-Walker (Álomjárók) Iskolában: a halálról, a múlt nyáron, miután hosszú időt töltöttem, még az iskola előtt, azzal, hogy behatoljak érzelmeimbe , és világos, és kemény tekintettel átnézzem az életemben lévő különféle helyzeteket, hogy megtudjam mi volt valójában a legmélyebb vágyam.

Ezt a világos választást tettem: átmegyek a Virágok Hídján a DreamWalker channel ideje alatt. Azt hittem, meghozhatom ezt a választást. Alapjában véve, már két évvel azelőtt, 2004-ben, hallottam egy channelből, hogy megválaszthatjuk magunknak az életet vagy a halált. Akkor, szándékos választásommal ellentétben, nem mentem át a hídon, amint a te kijelentésed szerint megtehetjük. Választásom világos volt, előzetes mérlegelés után, ezért szeretném megérteni azt, hogy mi történt. Ugyanakkor, ha nem tudjuk igazán eldönteni azt, hogy elmegyünk, akkor hogy lehetséges mindezek után az élet választása bármit is jelentsen?

TÓBIÁS: Kitűnő kérdés és íme hogyan látjuk mi: Te, még a hídon állsz. Meghoztál egy mentális döntést, hogy el akarsz menni, azonban ha egész lényeddel választottál volna, kezedet kinyújtva, akkor az ott lévő angyalok kezét meg tudtad volna fogni.

És, abban a pillanatban véget ért volna mostani, ismert életed. Te, nem nyújtottad ki kezed és nem érintettél meg egyetlen angyalt sem. Nem tettél egy lépést sem a Virágok Hídján. Ott maradtál arra várakozva, hogy mi tegyük meg ezt, ám bizonyosan nem vagyunk szakértő eutanáziát végzők. (nevetés) Választottál, ám nem aktiváltad azt. Semmit sem tettél.

Tehát, főképp a Virágok Hídján nem tehetjük ezt meg érted. Senki sem tudja megtenni ezt a dolgot helyetted. Energiád, még mindig ott áll, ezért jutott zsákutcába az életed. Igazán semmi sem történik. Nem haladsz előre, nem fordulsz vissza. Ha túl akarsz lépni ezen a pillanaton, ez abban áll, hogy megteszed azt a lépést és kinyújtod kezed egy angyal felé, ha történetesen van ott egy angyal. Különben, térj vissza a Földre! El kell végezned itt egy munkát. A Shaumbrában, van egy családod. Vannak mások, akik tanulni szeretnének tapasztalatodból - mindegyik tapasztalatodból. Van lelkednek egy vágya, mely bizonyos értelemben nem veszi figyelembe emberi távozni akarásodat. És ezért, még ha azt is gondoltad, hogy döntést hoztál a távozásra, lényed egy másik része nem kívánta kinyújtani kezét, hogy megérintsen egy angyalt, mivel azonnal elmentél volna.

Figyeld itteni felelősségeidet és teremtéseidet! Bizonyos érdekesen zajló dinamikákról van szó, és azt sugallom neked, kedves barátom: tégy egy lépést előre most itt, a Virágok Hídján, azonban térj vissza a Földre még egy kis időre! Meg fogod látni, hogy a dolgok megváltoztak. Amiről azt gondoltad, hogy egy nehéz élet, talán számos dolgot megvalósítottál abban, amit akartál vagy amit megtenni szerettél volna, az mind megváltozik majd, főképp ezzel az Új, most érkező tudati hullámmal. És, apropó, mi elég intelligensek voltunk ahhoz, hogy ne érintsünk meg téged! Köszönöm!

4. SHAUMBRA kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Én, húgom nevében fogok egy kérdést feltenni, akinek megsebesült a háta és kíváncsi vagyok, hogy ő is shaumbra -e. Valamikor azt mondtad nekem, hogy gyógyító lehetnék, de zavarnak az emberek és ő is zavar engem. De, szeretném meggyógyítani ha tudnám, mivel utálom szenvedését látni, mivel ő is egy aktív személy akárcsak én. Nehéz neki fekve lenni és tudni szeretném, van e valamilyen tanácsod számára.

TÓBIÁS: Valóban, ez egy kitűnő példa lehetne - hogy első kérdésedre válaszoljak. Valaki akkor válik shaumbrává, amikor annak érzi magát. Ez nem valami szándékos dolog. Amikor valaki érzi, hogy eme Új Energiás úttörő csoport tagja és ezt mondja: Szeretnék részt venni benne, nem csupán a lelátóról nézni. Szeretném megtanítani másoknak is, nem csupán a kurzusokon részt venni. Szeretnék ott kint lenni, ezt cselekedve. Ők shaumbraként ismernek önmagukra. Ez nem olyasvalami, amit mi vagy valaki más döntünk el. Figyeljétek meg, hogy nincs shaumbra tagsági könyvetek, mivel ez a szívetekben kell létezzen.

Tehát, íme egy nagyszerű példa! Nyilvánvalóan, amint te mondottad, erős energiamozgatói, gyógyítói képességekkel rendelkezel.

Most, van egy kedves személy, aki szenved, függetlenül attól, hogy mi okból és ez egy nagy lehetőség arra, hogy vele legyél, miközben bizalmi szinttel rendelkezel arra, hogy segíts neki, enyhülést hozva ezzel... nem meggyógyítva őt, hanem szenvedését megkönnyítve, hogy átmenjen ezen az energetikai folyamaton mely e problémát hozta számára.

Hogy is fejezzem ki magam - arra fogunk kérni téged, hogy az ő engedélyével lépj be ebbe a helyzetbe ezt mondva: Készen állsz arra, hogy bizonyos energiákat megváltoztass? És ezután... kissé félelmetes lesz majd számodra, de folytasd tovább! Nem akarok előre gyártott formulát megadni neked erre a helyzetre, jelenleg... azonban legyél a Most-ban, vele! Tudni fogod, mit tegyél. Lehet, hogy karjaid kell mozgassad talán. Talán légzésről lesz szó. Talán pár viccet fogsz mondani neki. Talán elkészíted majd a vacsorát neki. Elvárások nélkül! Légy a Mostban vele, mivel figyeld: ha engedélyét adta, tudatot teremt ezzel gyógyulása megtörténésének! Nem a te módszeredről van szó, hanem az ő kívánságáról. Te, csupán ennyit mondtál neki: Szeretnél néhány energiát megmozgatni? Ezért, általában nem értünk egyet a módszerekkel, mivel a módszer annyit jelent, hogy a ti tervetekről van szó, nem pedig a klienséről.

Ha valóban tiszta térben állsz, amit te gyógyulásnak nevezel, mely csupán az energia újra-kiegyensúlyozását jelenti, a mostban vagy vele. Ő megteremtette saját házát és behív most téged oda. Minden energiát tudatosítanod kell. Ez itt az átalakulás vagy gyógyulás háza. Te, behatolsz oda. Hallgass, érezz, figyelj! Legyél egy felsőtudat állapotában! Ne kételkedj, mivel nagyon érdekes helyzetbe kerülhetsz! Meg fogod érteni, hogy lehet, hogy tarkón kell csapnod őt tenyereddel... amit amúgy is szeretnél megtenni! (nevetés) Talán, meg fogod érteni, hogy fel kell olvasnod neki egy verseskötetet. Ne legyenek előre gyártott eszméid! Most, az ő tudat játékában vagy, azonban ő beleegyezett belépésedbe, energia mozgatóként.

Shaumbra, figyeljétek, hogy különbség van az új és a régi gyógyítói utak közt: segíteni valakinek saját energiáit megmozgatni? Ez csodálatosan egyszerű, elbűvölően egyszerű! Íme miben áll a ti engedélyetek és mi szeretnénk tőletek egy jelentést kapni erről.

4. SHAUMBRA: Ok, köszönöm!

TÓBIÁS: Oh és kell még tegyünk itt egy kijelentést: Kedvesem.. oh, bizonyos érdekes események és üzleti lehetőségek fognak megjelenni életedben, hamarosan! Megkérünk téged, ne hagyd figyelmen kívül azokat!

4. SHAUMBRA: Olyasvalami... mint egy reális vagyon vagy...

TÓBIÁS: Lesznek bizonyos üzleti lehetőségek, melyek hamarosan meg fognak jelenni életedben. Jó próbálkozás volt! (nevetés)

LINDA: Cauldre, előzetes engedelmével az utolsó kérdést tették fel 5 perccel ezelőtt, ezért csupán...

TÓBIÁS: Mit jelent az idő, amikor a Shaumbrával vagyunk...amikor együtt vagyunk! Veszünk még néhányat.

LINDA: Semmi probléma!

TÓBIÁS: Ez egy nagyszerű játék, amit Lindával és mindannyiótokkal játszunk. Ő megpróbálja tiszteletben tartani Cauldre és az itt jelenlévők energiáját, valamint a tanácsét és ő csodálatos munkát végez! És mi szeretjük kissé kivenni részünket a hatalomért folyó energetikai harcban.

LINDA: Oh, én is élvezem!

5. SHAUMBRA kérdése (Linda olvassa az internetről): Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel, - című könyvének 1. kötetében, azt mondja, hogy most képesek vagyunk az éhség megszüntetésére és a betegségek kiiktatására, még ebben a percben. Mivel ez egy régi könyvben található, azt hiszem ezt egy sokkal fejlettebb paradigma által is megtehetnénk most, mint az, amely az Afrikában lévő problémát megteremtette. Az egyetlen mód amire gondolni tudok e problémák megoldásáért, a tápláló élelmiszerek, tiszta víz és orvosi ellátás, megfelelő lakások biztosítása, születések számának csökkentése, a politikai instabilitás és a törzsi háborúk megoldása, a nők és gyerekek nevelése az iskolákban, egészségügyi segélyek, a szúnyogok és legyek eltávolítása... (itt most parafrázisokat mondok). Mindezek az elemek kölcsönös kapcsolatban vannak. Elgondoltam hogyan tegyem ezt, azonban képes vagyok megtenni? És, mi másra van még szüksége Afrikának? Mi egyebet kellene még megtudnunk Afrikáról és miért egyezett bele Afrika az ostobaság átvételébe?

LINDA: Jó kérdés, nemde?

TÓBIÁS: Természetesen! Természetesen! Kitűnő kérdés, egy nagyon intellektuális megközelítésben. Te felszínesen nézed. Te gondolkozol: Mi lenne ha élelmiszert küldenénk oda? Az élelmiszereket megeszik majd és ezután ezek az emberek visszatérnek a dolgok régi állásához. Küldhetsz gyógyszereket is, elhasználják azokat, és ezután majd visszatérnek a régi útjaikhoz. Küldhetsz kémiai szereket a szúnyogok kiirtására, azonban ők ismét visszatérnek, mivel létezik egy kedvező feltétel számukra ott, amit más szinten kell megközelíteni.

Visszatérünk, az emberek jelenleg első számú problémájához: Átadják energiájukat, lemondanak energiájukról. Hosszú időn keresztül tették ezt. Léteznek... nem mindannyian, azonban Afrika őslakosainak egy része, egy nagyon hosszú és érdekes történettel rendelkező spirituális családból származik. Tulajdonképpen, egyik tervem, amit én, Tóbiás megvalósítani akarok az, hogy írjak egy történetet, nyomon követve e spirituális családot a mennyekben és lent a Földön, az Ark Rendjében. Létezik egy történet ott az erő átadásáról.

Ez a történelem, ez az energia annyira intenzív, hogy befolyásolta még azokat is, akik nem állnak közel e spirituális családhoz. Ez a dolgok megtevésének útjává vált a világnak ebben a zónájában. Bizonyos értelemben azt is mondhatnánk, hogy Afrika sok problémát is átvesz, a negativitás nagy részét a világ többi részéből. Ez része az ő erőátadási folyamatuknak. Ők lemondtak arról, amivel rendelkeztek és átveszik mások szemetét. Volt egy időszak, amikor ez az energia-egyensúly egy ferde, kitekert célt szolgált, azonban már semmiképp nem kell léteznie.

Most, ha oda akartok menni és megváltoztatni valamit, mindenekelőtt... arra kérlek, legyetek együttérzőek! Mielőtt közületek valaki oda menne és elkezdene velük dolgozni, legyetek bár tanítók, orvosok, miniszterek vagy bármi más, mielőtt átlépnétek küszöbüket, húzzátok fel az együttérzés cipőjét! Szükségetek lesz rá!

Szeretnénk, ha mindenkivel... együttérzőek lennétek, akikkel dolgozni fogtok. Ha sajnálatot fogtok érezni irántuk, bárkihez akivel dolgozni fogtok, akár Afrika kontinenséhez, akár a szomszédban lakókhoz, azonnal oda fogtok menni ezzel az energiával magatok körül. Látjátok, ez energetikai standardotokká fog válni. Szabvánnyá fog válni és most ezzel a sajnálat energiával fogtok dolgozni és ez megbetegít majd titeket vagy hajléktalanná tesz titeket. Ezért húzzátok fel az együttérzés cipőjét, mielőtt oda mennétek! Értsétek meg, hogy minden emberi lény, pontosan azt a helyet választotta, ahol található! Kezdve a legszegényebb utcai koldustól, képesek vagytok együttérzést érezni irántuk mikor rájuk tekintetek? Pontosan ezt akarták ők megteremteni!

A különbség az, hogy talán ezt akarták megteremteni.... az afrikaiak olyan helyzetet kívántak megteremteni, hogy átvegyék a világ problémáit, szerencsétlenségeit és sötét energiáit,... talán ezt választották, ígyhát érezzetek együttérzést irántuk! De, íme a különbség: Ők, nem tudják, hogyan másszanak ki ebből. Íme, hol lépnek közbe a Shaumbra Standardok! Hasonló ez a mi drágánkhoz, akivel az imént beszélgettünk: ő, nem tudja, hogyan másszon ki a régi bőség ciklusból. Ő, ezt választotta. Ő, bizonyos okból helyezte oda magát. Most, beleragadt ebbe. Kis energetikai segítséggel nagyon szépen ki fog jönni belőle, a mi és mindazok segítésével, akik ma minket hallgatnak. Ti, egy másodpercig, egy pillanatra, energetikai standarddá váltatok számára.

Térjünk vissza az eredeti kérdéshez! Legyen együttérzésed, és ezután tudatosítsd, hogy ők kiáltoznak talán, hogy leblokkolódjanak. Ez az a pillanat, amikor a shaumbra bölcs energiája megjelenik. Ők valóban azért kiáltoznak, hogy leblokkolódjanak? Valóban ki akarnak ők lépni abból a szerepükből, amit ti a harmadik világ országainak vagy kontinensének neveztek? El kell mennetek és érezzétek az energiát. Valóban azt mondják ők, hogy blokkolódtak és szükségük van valakire? És ha ti világosan és objektív módon fel fogjátok ismerni azt, hogy igen, szükségük van és többé már nem választják a sötétség és a kétségbeesés játékában való részvételt, akkor, menjetek oda! Nem élelmiszerekkel, nem gyógyszerekkel mégcsak pénzzel sem!

Menjetek Tanítóként oda! Tanítsátok meg nekik, hogyan ne mondjanak le energiájukról! Mihelyt meg fogják tanulni ezt, hozhassátok a pénzt, az ételt, a megismerést, ipari tapasztalataitokat vagy bármi mást. Azonban, meg kell szakítanotok a ciklust, most rögtön és a ciklus abban áll, hogy átadjátok energiájukat. Köszönöm!

Linda: Köszönöm!

6. SHAUMBRA kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Köszöntelek Tóbiás! Két kérdést teszek fel, melyek másokra is vonatkoznak, nemcsak rám. Szeretném tudni, hogy mi aktiváltuk-e a gnoszt-ot, átküldtük e sugárzásunkat oda és mi kommunikálunk e Kapcsolattartó Angyalainkkal.

TÓBIÁS: Ez egy kezdet. Egy kis kezdet, ezért bátorítottalak arra titeket, a legutóbbi Shoudokban, hogy tegyétek ezt és dolgozzatok a gnoszt-al. Amikor dolgoztok vele, önmagát aktiválja.

Most, emlékezzetek vissza, hogy az elején, itt ültünk ezeken a székeken... és arról beszéltem nektek, hogy - egy ideig, " ne tegyetek semmit"! Egyes Shaumbrák, komolyan vették ezt! (nevetés) Egy ideiglenes időszakról volt szó. A felemelkedés folyamatának részét képezte. Minden lénynek létezik egy pillanat, amikor át fognak menni a folyamaton csupán azért, hogy befejezzék azt amit csinálnak. Egy impulzusra van szükségük a kibontakozásukhoz, és mi ezt ekkor, mondtuk: NE TEGYETEK SEMMIT!

Most, eljött a pillanat, amikor tegyetek, aktiváljatok, játsszatok az energiákkal! Számos Shaumbra összezavarodik, mivel ezt mondják: Várom, hogy ez eljöjjön hozzám. Ő eljön, azonban ha ti semmit sem tesztek, nem vagytok benne az energia mozgásában, látjátok, ezek a dolgok, melyek hozzátok eljönnek, nem mozognak, látjátok. Ezt mondtam, az egyik spirituális lényekkel való találkozónkon: "Ezek akkor kezdődnek, amikor ti elkezditek." Amikor elkezdtek a Kapcsolatteremtőtökkel dolgozni, ő akkor dolgozhat veletek. Amikor elkezdtek dolgozni a gnoszt energiájával, ő veletek dolgozik. Nevezzük ezt kezdetnek - az energia mozgás bevésődésének - nevezzük, aktiválásnak! Ti, ennek megtapasztalásával aktiváltok!

6. SHAUMBRA: Rendben, ez kissé nehéz, mivel ők nem beszélik az ausztráliai angolt. Rendben van, mindenképp... és egy másik dolog, amit tudni szeretnék, bár valószínűleg már 999-szer válaszoltál erre a kérdésre...

LINDA: Folytasd és kérdezd újból!

6. SHAUMBRA: Köszönöm! (nevetés) Szeretlek! Hogyan kezdjük el Tanítói munkánkat? Szeretném ezt tenni és hiszem, hogy rendelkezem néhány jó dologgal, amit másokkal megoszthatok, azonban igazán nem tudom, honnan kezdjem?

TÓBIÁS: Hogy fogod kezdeni?

6. SHAUMBRA: Nem tudom. Nem kérdeznélek, ha tudnám.

TÓBIÁS: Akkor, mi sem tudjuk.

6. SHAUMBRA: Kétségtelenül! (nevetés)

TÓBIÁS: Kétségkívül! (Tóbiás kuncog, a hallgatóság nevet) Térjünk vissza az időben kissé! Térjünk vissza, 83 másodperccel előbbre! E dolog, akkor kezdődik, amikor ti elkezditek! (nevetés)

Látjátok, akár beiratkoztok egy Tanítóknak szóló kurzusra, akár elhatározzátok, hogy ezt teszitek, ugyanarról van szó. Végtelen mennyiségű információ létezik, melyeket az évek során átadtunk nektek, mely információkat saját szavaitokkal bemutathatjátok és a magatok módján taníthatjátok. Ez akkor kezdődik el, amikor ti elkezditek! Arra foglak kérni, hogy menj el nem-fizikai házadba. Menj oda! Legyél nagyon kreatív! Ez egy nagyon kedves, szépen dekorált ház, el kell ismernem!

6. SHAUMBRA: Köszönöm!

TÓBIÁS: Igen, egy friss fuvallattal, jó választás... (nevetés) mivel a kérdező, egy Reális Vagyon képviselője.

6. SHAUMBRA: Máris szeretlek, nem kellett volna ezt mondanod!

TÓBIÁS: (kuncogva) Nincs szükségem arra, hogy valakinek a bőre alá férkőzzem!

6. SHAUMBRA: (nevetve) Tudom! (hahotázó nevetés) Igazad van! Bocsánatot kérek tőled!

TÓBIÁS: ... egy másik, Saint-Germainon kívül! (hahotázó nevetés)

6. SHAUMBRA: Oh! (hahotázó nevetés)

TÓBIÁS: De ő nem hallhatja ma ezt! Ő Annyira szerelmes! Én, undorodom ettől!

6. SHAUMBRA: Jól van, rendben van! Megérdemel ő is egy kis szórakozást!

TÓBIÁS: Hm, nekünk dolgunk van itt a Földön, most nem a megfelelő pillanat ez a kis jelentőségű szerelmi történetekre! (nevetés) Teszek itt egy jóslatot St. Germainről: próbálkozni fog majd egy test materializálásával, pusztán azért, hogy megtegye, tudjátok mit és tudjátok kivel! (hahotázó nevetés)

6. SHAUMBRA: Igaz. Tudom mit akar tenni, de nem tudom, hogy kivel! (nevetés)

TÓBIÁS: Térjünk vissza a kérdéshez! A Tevékenység akkor kezdődik el, amikor ti elkezditek: akkor, amikor az első lépést megteszitek! Egy első lépés lehet, egy névjegykártya nyomtatása, melyen ez van: Én Tanító vagyok. Egyszerűen lehet egy kurzus meghirdetése. Most, mi tudjuk, hogy kissé félelmetesnek hangzik, elsősorban azt szeretnéd tudni, hogy lesznek-e hallgatók?

6. SHAUMBRA: Ühümm. Ez félelmetes!

TÓBIÁS: Az Új energiáról és az Új tudatról van szó! Propagáld meg először a kurzust és ezután meglátod, ők el fognak hozzád jönni! Jelentsd be a világnak! Már most, ha igazán akarod, jelentsd be a kurzusod időpontját! Ez, az ingyenes hirdetés pillanata, melyben nem részesülnek sokan!

6. SHAUMBRA: Az újságokban is meg fogod hirdetni ezt vagy csupán a Shaumbráknak szól?

LINDA: Itt és most! Épp most!

6. SHAUMBRA: Oké, mondjuk, tarthatnám a kurzust a jövő hónap, harmadik szombatján, bár nem tudom mit fogok tanítani. (A hallgatóságból valaki megkérdezi: Hol lesz?) - Nálam otthon. (egy férfi a hallgatóságból: Én eljövök!) (Tóbiás és a hallgatóság nevetnek)

TÓBIÁS: Pillanatnyilag, taníthatod azt, hogyan kell egy kurzust megnyilvánítani! (nevetés) Azonban mi kihangsúlyozzuk ezt a dolgot, minden Shaumbrának, mivel ez egy nagyszerű kérdés, mely mindenkire alkalmazható. Jelenleg, Tanítóként, döntéshozatal kérdése ez. Arról van szó, hogy lépsz és ezt mondod: "Most fogom ezt tenni!, elvárások nélkül! Talán vezetőtök lesz egyvalaki, aki el fog jönni. Talán kettő. Talán egy tele ház. Legyetek elvárás nélküliek! Mindenki része a folyamatnak.

Te azt mondod, hogy most nem tudod, mit tanítsál, bár tulajdonképpen tudod. Megkérünk, végezz ez el kis kísérletet: Menj, nem-fizikai házadba! Sétálj benne mindenfele! Létezik ott egy szoba, melynek nem nagyon voltál tudatában! Lépj be ebbe a szobába és figyeld meg, amit ott fel fogsz fedezni! Kapcsolatban van tanítói tevékenységeddel. Tölts el ott egy kis időt, ne csak sietve belépj, majd kimenj!

6. SHAUMBRA: Rendben! Nagyon szépen köszönöm!

TÓBIÁS: Köszönöm!

LINDA: Apropó, egy kis irónia van az Edith kérdésében, mivel évek során eljárt ő a Bíbor Körbe és éveken keresztül sok ember jött el a Bíbor Körbe, az Edith-el való kapcsolatuk által. Meghívom Edith-et arra, hogy lássa meg, hogy ő már Tanító!

TÓBIÁS: Valóban!

LINDA: És ez valóban az utolsó kérdés!

TÓBIÁS: Utolsó kérdés!

7. SHAUMBRA (egy férfi a mikrofonnál): Hello! Éveken át, komoly problémáim voltak az egészségemmel és sokmindent megpróbáltam ennek enyhítéséért. Meg tudnád mondani nekem, mi a baj gyökere és hogyan gyógyíthatom meg a legjobb módon?

TÓBIÁS: Valóban! Nagyon egyszerűen fogjuk megtenni ezt nagyon, nagyon könnyen, mivel ezt sok kétely és kuszaság szintje borította be, a nem megfelelő orvosi tanácsok miatt. A fő oka, amint te mondod, nagyon egyszerű: te, igazából nem kívánsz itt lenni a Földön. Érezted, hogy kénytelen voltál ide jönni. Tulajdonképpen, akaratod ellenére taszítottak be téged a születés örvényébe. Azonban, lelki éned egy régi engedélyéről volt szó, aki azt mondta, hogy itt kell lenned ebben a pillanatban. Te, ellenállást tanúsítottál, harcoltál és biológiád, a megfelelő módon, válaszolt erre. Ez az ellenállásod, nem engedte meg, hogy igazán éljél.

Következésképpen, most itt vagy. Előrelátjuk, hogy még hosszú ideig itt fogsz lenni, ígyhát, miért nem engedélyezed testednek, hogy lépést tartson azzal amit teszel? Engedd testednek, hogy örüljön annak, hogy itt élhet! Ezek nem negatív, mély, karmikus, régi dolgok. Könnyű velük dolgozni. Csupán te, nem akartál itt lenni.

Dolgozz a Standard Technológiájával, melyről a legutóbbi shoudban már beszéltünk! Általa, veszel egy egészséges sejtet - és több milliód van belőle - vegyél egy egészséges sejtet lényedből, kapcsolódj hozzá! Építs ki egy kapcsolatot vele! Ne gondold, hanem érezd! Lépj be, esszenciájába! Ő, egy részed. A biológiai tökéletességet képviseli. Ez az egészséges sejt, sugározza energiáit. Hasonló egy rádióadóhoz. A test minden sejtje felé sugároz és sugározhat kellemes állapotot, egyensúlyt, mindegyik sejted felé. Beszélhet mindegyik sejthez és ezt mondhatja: Én vagyok, Aki vagyok és Te, szintén ez Vagy!

E dolog, hatással van a többi sejtre, a kiegyensúlyozatlanság átalakítására...az életesszencia hiányára, amit tested megtagadott. Ő át fog alakítani téged egy egészséges létállapotba. Nem fog ez egy csodás gyógyulás lenni, amikor letérdelsz és minden eltűnik majd, amikor mi lefröcskölünk vízzel téged. Ez olyasvalami, ami testedben sugárzik. Ilymódon, át fogsz menni a felépülés és újra-kiegynsúlyozás folyamatának egy sor szakaszán.

Ne csak egyszer dolgozz a Standard Technológiával! Dolgozz naponta, amíg annyira összekapcsolódva érzed magad, hogy megismered ennek az egészséges sejtnek az abszolút esszenciáját! Te, belülről és kívülről is ismered őt! Tudod a nevét is neki. Te, pontosan ismered tudatod összetételét, mivel ez ő. Olyan jól ismered, hogy engedélyezed neki, hogy tested minden sejtjébe behatoljon majd.

Te, másrészt magas szinten kifejlesztheted földi szenvedélyedet vagy célodat, lényed lelki énje által, mely orvosilag egy Új Energiás úton átalakult, hogy példát szolgáltasson másoknak és ez egy igazi szenvedély, az igazi oka annak, hogy azt választottad, hogy itt legyél.

És így van ez!

Fordította: Korpos Magdi

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradói Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalánwww.crimsoncircle.com. A Tóbiás anyagok térítésmentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle weboldalra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradóban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és visszatolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban, és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérjük, ezt a szöveget terjessze szabadon, nem kereskedelmi alapon, teljesen ingyenesen. Kérjük, a szöveghez tartozó teljes információt hagyja egyben, beleértve ezeket a megjegyzéseket is. Minden egyéb felhasználáshoz Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado írásos engedélye szükséges. Tekintse meg a kapcsolatokat a weboldalon: www.crimsoncircle.com

Minden jog fenntartva.© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403