MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Învăţătorului:

SHOUD 3: "Expansiunea Conștiinței" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe


Intrebari si raspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
7 octobrie 2006

www.crimsoncircle.com

Si asa este, dragi Shaumbra, noi continuam energia acestei zile. Daca ati putea citi printre randurile ultimului Shoud, mesajul ar fi rasunator si clar: Fiti pregatiti! Veti experimenta o schimbare reala de constiinta! Nu doar una minora, nu doar un fel de forma gand de schimbare, nu doar o mica perspectiva adaugita, ci o reala schimbare de constiinta! Aceasta nu va semana cu nimic din ce ati experimentat inainte in aceasta viata, asa incat va vom ruga sa nu aveti îndoieli despre aceasta. Nu trebuie sa plecati si sa incercati sa o nascociti. Este pe calea ei. Ea vine la voi.

Nu a fost cu mult timp in urma, cand la intalnirea din aceasta vara, din munti, Shaumbra a fost de acord ca grup, la nivel interior, ca sa treaca printr-o adevarata schimbare de constiinta ca grup. Desigur, o veti experimenta la nivel individual, insa a fost simtita de energia colectiva, de grup, a Shaumbrei: faptul ca vom trece prin aceasta impreuna. Veti avea multe variatii ale experientei, insa trecand impreuna, cu siguranta, veti intelege ca nu sunteti singuri, ca aveti sustinere si asistenta din belsug, din ambele, de la nivelul Shaumbrei si de la nivelul Consiliului Crimson. Nu doresc sa furnizez un program, deoarece acesta o va plasa in minte. Nu doresc sa va spun cu exactitate ce va urma sa se intample, doar ca nu va semana cu ceva ce ati experimentat inainte. Experienta in grup pe care deja am avut-o legata de aducerea Tehnologiei Standard pentru o noua constiinta a adus-o cu un pas mai aproape.

Pentru a lucra cu aceasta, pentru a o facilita si a dobandi o mai profunda intelegere a acesteia va vom cere sa faceti o mica tema pentru acasa – una distractiva, una usoara! (Tobias chicoteste) Fara vaiete si suspine! (unii rad) Voi toti traiti intr-o casa sau apartament, intr-un loc pe care il numiti acasa, intr-un fel sau altul. Aveti aceasta casa, ca pe o realitate fizica, pe Pamant. Daca aveti o casa pe Pamant, fie ca este un mic apartament sau un conac, aveti o casa si in alt taram.

Acesta este – ceea ce am numi – un efect paralel sau de oglinda care are loc in legatura cu tot ce faceti. Aveti un corp fizic pe Pamant; aveti si un corp energetic in alte taramuri. Tot ce aveti, de exemplu, masina voastra de pe Pamant; stiti, voi aveti o masina si in alte taramuri! Este un vehicul energetic. Nu arata in mod necesar ca un Ford sau Isuzu insa este un vehicul pe care il utilizati. Totul are corespondent. Aceasta este frumusetea intregii acestei experiente!

Asa ca, aveti o casa pe Pamant si sunteti constienti de aceasta sau asa credeti. De fapt, sunteti atat de obisnuiti cu ea incat ati uitat ca ea s-a tranformat si a trecut prin multe schimbari. De exemplu, voi credeti ca peretii dintr-o camera au 3 sau 4 metri. Oare este adevarat? Voi considerati ca aveti un anumit tip de carpeta pe podea. Oare este asa? Voi considerati ca este decorata intr-un anumit fel, insa asta este doar o singura perceptie.

Tema pentru acasa este sa mergeti in casa din alte taramuri, care exista in dimensiuni non-fizice. Voi ati creat-o acolo. Voi ati construit-o. Ati finisat-o si ati decorat-o – uneori saracacios – insa ati facut-o… (rasete) Am fost in unele dintre casele voastre energetice (rasete) si cateva dintre ele ar avea nevoie si de putina curatenie! (hohote de ras, Tobias chicoteste). Eu sunt serios, cand va spun acest lucru. Aveti tendinta sa neglijati aceste lucruri. Unii dintre voi faceti vizite acolo, in mod regulat, altii, nu atat de des. Sunteti atat de ocupati cu activitatea de aici, de pe Pamant, gandind ca este ceva ce trebuie sa faceti, incat uitati sa mergeti in vizita. Si, ca orice casa care nu este ocupata un anumit timp, incepe sa-si schimbe atributele energetice si, cumva, incepe sa decada, uneori se autorecreaza, uneori intra intr-o stare proprie de suspendare.

Voi toti aveti o casa. Fiecare dintre voi aveti casa proprie in alte taramuri. Mergeti acolo! Petreceti ceva timp acolo! Lasati-va mintea acasa – aici pe Pamant! Mergeti acolo si plimbati-va prin casa! Folositi imaginatia ca sa ajungeti acolo! Plimbati-va prin ea! Voi faceti asta acum si observati ca va este familiara. Ea este voi. Are mirosul vostru, uneori nu prea placut… (rasete) Aceasta detine esenta voastra, are energia voastra peste tot. Voi faceti aceste lucruri. Voi construiti energii corolare sau inrudite in alte taramuri din doua motive. Unul: pentru a ajuta la echilibrarea energiei voastre de aici. Doi: uneori veti construi casa acolo sau va veti construi casa in alte taramuri, iar apoi veti incerca sa construiti acelasi tip aici. Nu functioneaza intotdeauna dar, cel putin, va furnizeaza un loc de retragere sau un refugiu unde sa va duceti atunci cand lucrurile devin dure aici.

Va voi cere sa reveniti la casa voastra non-fizica, din alte taramuri, sa va plimbati prin ea si sa observati lucrurile! Observati cum unele dintre ele va par familiare si altele nu! Observati cum s-a schimbat! Observati cum se schimba cand stati in ea! Fiti constienti de orice din ea! Da, este o casa foarte asemanatoare sau paralela cu cea de pe Pamant, insa nu exact casa de pe Pamant. Asa ca, mergeti acolo si observati! Fiti constienti de orice! Priviti dincolo de ceea ce este evident! Incepeti sa observati energiile! Incepeti sa priviti si sa observati cum s-au schimbat lucrurile si cum continua sa se schimbe!

In interiorul casei voastre energetice exista unele puncte de reper foarte interesante, noi vom trece pe la ele, voi ne-ati permis sa le punem acolo pentru voi. Aceste puncte de reper, care au de-a face cu aceasta schimbare de constiinta, prin care treceti, pentru a o experimenta prin voi-insiva, aici pe Pamant si in alte taramuri. Acesta nu este – cum sa spun – un joc de puzzle. Nu este…nu voi participa la jocuri aici. De fapt, noi incercam sa facem ca aceasta transformare a constiintei, sa fie mult mai usoara, mult mai acceptabila pentru creierul vostru si sa fie un eveniment, pe care sa-l puteti experimenta, in totalitatea sa, in timp ce veti trece prin el, in loc de a trebui sa asteptati, pana se va realiza, pentru a va reaminti experienta, asa cum faceti multi dintre voi, in viata voastra. Duceti-va acolo de multe ori, daca alegeti!

Lucrul important aici, in casa nonfizica, este sa fiti constienti. Foarte constienti! Casa voastra nonfizica este foarte vie. Ea are constiinta. Constiinta sa este o reflectare a voastra, chiar aspecte ale voastre, de care nu sunteti constienti. Veti observa ca atunci cand veti intra in camarile casei nonfizice, in pivnita de la subsol sau veti privi sub chiuveta sau in sertare – prin urmare, nu doar va plimbati – ci incepeti sa explorati! Veti descoperi foarte multe lucruri, care va vor fi de folos si veti descoperi instrumente foarte valoroase pentru voi, in timp ce veti trece in prezent, prin aceasta schimbare fenomenala de constiinta, in sinele vostru fizic, de aici, de pe Pamant!

Da, aceasta vine si ea vine la voi. Nu trebuie sa o fortati. Se petrece prin acord cu toti Shaumbra – cu voi. Aceasta schimbare de constiinta vine pe calea voastra. Cu siguranta, vine pe calea voastra! Este in pregatire pentru Saltul Cuantic si pentru acele energii, insa veti trece printr-un tip de evolutie, chiar inainte cu mult timp, de actuala data a Saltului Cuantic.

Inainte de a ajunge la intrebari, iau cateva, pe care le-am auzit!

Unde este Kuthumi?

Kuthumi a fost transferat temporar Shaumbrei, pentru a lucra, in special, cu energiile care se construiesc la birourile din preajma lacului – la birourile Tahoe! Asa ca energia sa va fi foarte prezenta acolo, in special, pentru sfarsitul acestui an. Au loc multe schimbari de constiinta in Shaumbra acum, incat energia sa este necesara acolo, pentru umorul sau, pentru simplitatea si usurinta de a face lucrurile. Nu de mult timp a fost transferat acolo, insa el a cerut sa fie acolo, in numele tuturor Shaumbra, nu doar a stafului de acolo, ci in numele tuturor; deoarece atat timp cat are loc o schimbare de constiinta in voi, ca fiinte individuale, exista si una in Shaumbra, ca organizatie sau ca ordin.

Alta intrebare: unde este Saint-Germain?

Exact in acest moment, Saint-Germain este in Paris. Saint-Germain... ah... s-a indragostit! (rasete) Nu sunt chiar ingrijorat in privinta lui, auzind asta. (hohote de ras) El este atat indragostit… si nu, ea nu este in corp fizic. Este o entitate, insa una care poate face fata ascutimii si claritatii lui St. Germain. S-au intalnit la o recenta… as spune: cumva este dat peste cap si chiar este adevarat, insa s-au intalnit la o recenta adunare, de la vila mea de la tara si nu a fost el, in ultima vreme. (hohote de ras)

In acest moment, cand au loc atat de multe schimbari in Shaumbra, atentia i-a fost distrasa! (rasete) Trebuie sa spun ca sunt putin suparat, insa si putin amuzat, in acelasi timp (rasete) El s-a auto-descoperit prin aceasta fiinta. Este dat peste cap acum si desi, Kwan Yin, Kuthumi si eu, totii am incercat sa-i atragem atentia, sa-i subliniem faptul ca aveti nevoie de el, el a devenit ingaduitor cu sine, in aceasta poveste de iubire. Vom continua un timp fara el si vom vedea cum va iesi. Asa cum am spus, la cateva sute de ani, el trece prin asa ceva si noi suportam/suferim, apoi el trece peste asta. (rasete)

Acestea fiind spuse, am fi incantati sa raspundem intrebarilor voastre!

LINDA: Privitor la tema de acasa, ce se intampla, daca afli ca esti fara casa?

TOBIAS: Nu exista oameni fara casa. Cu adevarat, nu exista. Fiecare fiinta are, asa cum ati spune voi, o bojdeuca, de vreun fel. Fiecare fiinta are un loc aici, pe Pamant si el are o energie corspunzatoare in alte taramuri. Insa… insa s-a spus, daca veti crede ca nu aveti casa aici pe Pamant, ei bine, veti fi fara casa in alt loc si acest lucru reprezinta o postura foarte, foarte inconfortabila, de a fi in ea.

INTREBARE SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citita de Linda): Spui ca lumea nu va ajunge la un sfarsit, insa avand in vedere tari ca Iranul si Coreea de Nord, care isi fabrica arme ncleare, acest lucru este greu de crezut. Te rog, comenteaza!

TOBIAS: Sunt doua lucruri separate: lumea nu va ajunge la un sfarsit si da, aceste tari isi fabrica arme nucleare. Sunt multe motive energetice, in aceasta privinta: numarul unu este atragerea atentiei si numarul doi, exista – asa cum puteti observa in ambele locuri, simtiti energia! – exista un dezechilibru al energiei sexuale in conducatori, cat si in oameni. Este un dezechilibru profund, care determina nevoia de atentie. Ei o cer. Ei fac asta, intr-un mod brut si copilaresc, insa ei cer ajutor. Au nevoie de ajutor. Acestia doresc ajutorul, chiar daca pare ca neaga acest lucru.

Aceste tari si-au dat energia, timp de eoni. Nord-coreenii sunt descendentii energie lemuriene. Ei si-au dat energia cu pace, iubire si cu inima usoara – energia catifelata! Ca lemurieni, si-au dat energia iar acum, revin precum copiii suparati si spun, “Vom distruge ceva, ca sa va atragem atentia.” Asa ca, aceste lucruri nu inseamna sfarsitul lumii, ele inseamna doar un tip diferit de constiinta si atentie, asupra aceste zone dezechilibrate din lume. Eu folosesc cu vantul “dezechilibru” fara vreo judecata. Este vorba doar de o evolutie a energiei.

Observam ca acestea nu sunt motive reale, pentru a va ingrijora. Exista potentialul – si este doar un potential – pentru un fel de atac nuclear murdar, care poate avea loc oriunde in urmatorii… oh, am spune in urmatorii doi ani, insa probabil mult mai aproape de un an. Acest lucru nu va fi facut de vreo tara anume. Va fi realizat de un grup mic, care cauta sa forteze energiile, sa revina la calea veche. Ei cauta sa le tina pe loc.

Acum, de ce un tip de bomba? De ce sa omoare? Deoarece, atunci cand are loc acest lucru, ce se petrece cu cei mai multi oameni? Ei se dau indarat. Se retrag. Daca doriti sa vedeti un nou val de conservatorism in lumea intreaga, declansati un eveniment de acest fel! Toti vor reveni la vechile lor pozitii, vor reveni la cele mai fundamentaliste biserici, si guverne. Voi observati acest lucru, chiar acum.

Eu nu fac profetii, insa, de exemplu, privitor la alegerile care vor veni in multe parti ale lumii – alegeri importante, pe durata urmatorilor cativa ani, veti observa ca va fi mult mai usor pentru liderii conservatori, cruzi, de a castiga, daca vor exista aceste tipuri de evenimente in lume. Cu alte cuvinte, exista un grup rebel foarte fundamentalist, care doreste sa mentina caile vechi, in acest moment de tranzitie minunata, in Noua Energie si ce cale mai buna de a determina lumea sa revina la vechile cai, decat sa existe acest tip de atac cu bombe? Si, il vedem ca un potential. Nu facem predicitii.

LINDA: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon) Tobias, iti multumesc pentru informatiile de astazi si inteleg ca pot sa folosesc aceasta Constiinta Standard, pentru a schimba tiparul de “doar suficient”, din viata mea.

TOBIAS: Intr-adevar!

SHAUMBRA 2: Dar, voi pune intrebarea oricum, caci pare ca sunt destul de buna, in privinta crearii potentialelor pentru abundenta financiara, in viata mea. De fapt, acum am trei potentiale importante…

TOBIAS: Insa, de obicei acestea se prabusesc, inainte de a se realiza.

SHAUMBRA 2: Da.

TOBIAS: Da Noi observam acest lucru si…

SHAUMBRA 2: Ceea ce as dori…

TOBIAS: ...ce creator uimitor esti, tu le construiesti, ca apoi sa le distrugi!

SHAUMBRA 2: ...eu creez...

TOBIAS: ...de ce nu poti sa le accepti in viata ta? Ce te tine pe loc?

SHAUMBRA 2: Gandesc ca, partial, este…

TOBIAS: ...tu gandesti, asta este prima problema, aici.

SHAUMBRA 2: Okay, din cauza sentimentului de autoacceptare si de incredere in mine, aceasta absenta profunda a valorii de sine. Cred ca este o parte a problemei, insa nu o cunosc decat pe aceasta. As dori sa aflu cum sa transform aceste potentiale intr-un flux financiar, deoarece am nevoie de el, chiar acum. Chiar am nevoie de bani, in prezent. Asa ca, poti sa ma ajuti, in acest sens?

TOBIAS: Intr-adevar... nu! (Tobias chicoteste, audienta rade)

SHAUMBRA 2: Nu?

TOBIAS: Te poti descurca cu asta. Observa tiparele si ciclurile, despre care am vorbit inainte, deoarece noi am mentionat ciclul abundentei, in mod special! Ciclurile tale se inalta, se inalta, se inalta, iar cand esti aproape de varf, le lasi sa cada, permiti sa fie eliminate. Trebuie sa existe un element energetic, care existand acolo, le impiedica. Trebuie sa existe un sistem de credinta sau un tipar vechi. Nu am dori sa – cum sa spun – ti-l oferim drept cadou, caci tu esti suficient de constienta, pentru a recunoaste ca ai acest tipar. De fapt, este chiar simplu! Daca indepartezi tot praful din aceasta chestiune, este chiar simplu!

Iti vom cere, ca pe durata experientei de a vizita casa ta nonfizica si de a te plimba prin ea, sa deschizi cateva cufere vechi, care au fost inchise pentru un timp. Vei… nu vrem sa ti le dam drept cadou, vrem ca tu sa experimentezi. Vechile tale cufere sun pline de bogatii: aur, bijuterii, bani, abundenta de orice fel! Cine le-a pus acolo si cine le-a incuiat?

SHAUMBRA 2: Eu.

TOBIAS. Intr-adevar si de ce ai facut asta?

SHAUMBRA 2: Nu stiu.

TOBIAS: Tu stii, insa pretinzi ca nu stii. Este un joc minunat de jucat! Iti vom oferi cateva sugestii, nu ca am vrea ca sa…

SHAUMBRA 2: Cu toate acestea, sunt pregatita sa incetez acest joc.

TOBIAS: Desigur! Nu am dori sa dam vina pe vietile trecute, insa tu ai avut parte de acestea inainte. Acestea exista acolo. Se afla in casa ta nonfizica. Bogatia exista acolo. Ai avut-o inainte. Ce s-a intamplat, atunci cand o aveai?

SHAUMBRA 2: Este vorba despre abuz?

TOBIAS: Abuz de ce?

SHAUMBRA 2: Abuz de bani. Abuz de putere. Abuz de energie? Ah…

TOBIAS: Cine sta aici?

SHAUMBRA 2: Auto-abuz!

TOBIAS: Desigur, desigur. (rasete) Si nu a fost un abuz premeditat, insa in vietile in care ai avut acest flux al abundentei, ai simtit ca te indeparteaza de la un lucru foarte pretios: de sufletul tau! Te distragea, te conducea pe un drum gresit. Acum, ce-ai facut in aceasta viata? Ce ai cautat?

SHAUMBRA 2: M-am cautat pe mine!

TOBIAS: Intr-adevar. Prin urmare, negand acest lucru, care te ducea pe un drum gresit, ai simtit ca ai fost jos, la numai necesitatile, asa cum ai spus, numai suficient si acest fapt te-a tinut flamanda. Atunci cand esti flamanda, cauti din greu si profund, ceea ce ai facut in aceasta viata. Iata-te aici, intr-un punct, in care spui, “M-am saturat de acest joc. Cum sa trec de acesta? A trece dincolo de acesta este in functie de tine. Ce s-ar intampla, daca ai avea mari sume de bani?

SHAUMBRA 2: Cred ca as putea face orice as dori! As putea calatori. I-as putea cheltui, in orice mod as dori.

TOBIAS: Simti ca apare un nivel al fricii, legat de acest lucru, cand vorbesti despre a avea mari sume de bani?

SHAUMBRA 2: Acum nu simt.

TOBIAS: Bine! Este vorba despre tine, tu esti cea care ii vei aduce aici. Nu exista nimic in exterior, care sa-i impiedice sa vina. Este una dintre cele mai dificile energii, cu care sa lucrezi, desigur, insa intr-un sens, te-a servit bine. Asa ca, reintoarce-te in casa ta! Deschide acele – tu ai multe cufere pline de comori, bogatii si bijuterii – mergi acolo si joaca-te cu ele, simte energiile si simte cum era atunci, cand le aveai! Simte acea energie: de ce le-ai indepartat, mai intai si apoi, intreaba-te din nou – cand esti singura, nu in prezenta acestui grup: Esti pregatita, cu adevarat?

Voi face o profetie aici. Nu fac multe profetii, insa atunci cand te intrebi “Sunt eu pregatita, cu adevarat, sa am acea abundenta inapoi, in viata mea?”, vei spune, “Ei bine, macar, doar putin! (rasete). Una sau doua din aceste monezi de aur, poate doar un colier din perle, un inel sau ceva.” Tu vei limita energia, atunci cand vei sta acolo, printre toate acele cufere de bijuterii, pe care le-ai acumulat in trecut.

Casa ta are de toate in ea, tot ce ai realizat vreodata, ca fiinta suflet. Atunci cand te intorci acolo, la acele bijuterii, observa daca le poti accepta pe toate! Observa daca poti accepta o imensa bogatie si simte acest lucru! Nu participa la jocul mintii, ci simte cu adevarat! Daca vei avea un sentiment dezgustator, daca simti ca ametesti, observa de ce simti aceste lucruri! Cu adevarat, acele chestiuni nu sunt grave. Nu sunt importante. Acestea pot fi depasite, chiar cu usurinta.

Apoi, utilizeaza Tehnologia Standard a coonstiintei abundentei, doar o aschie din aceasta! Lasa-o sa intre in viata ta si las-o sa radieze in viata ta! Simte cum este sa ai abundenta! Nu exista reguli scrise in ceruri, in Consiliul Crimson sau in alte locuri, care sa spuna ca pentru a fi spiritual, trebuie sa fii sarac. Unii dintre voi ati creat asta pentru voi-insiva, deoarece ati simtit pe calea voastra, in trecut, ca v-ati obisnuit cu asta. Exista o noua energie si o noua constiinta. Acei bani, acea abundenta, vor sa va serveasca. Acestea vor sa va serveasca acum. Cum le veti pemite sa va serveasca, in aceasta viata? Multumesc!

SHAUMBRA 2: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citita de Linda): Am participat la Scoala DreamWalker(Calator in Vis) despre moarte, vara trecuta si dupa ce am petrecut saptamani, inainte de scoala, patrunzand in sentimentele mele si aruncand o privire limpede si dura, asupra tuturor aspectelor situatiilor din viata mea, ca sa aflu care era, cu adevarat, cea mai profunda dorinta a mea. Am facut aceasta alegere clara: sa trec peste Podul de Flori pe durata channel-ului DreamWalker. Am crezut ca voi putea face acea alegere. In fond, am auzit de peste doi ani, de la channel-ul despre alegerea vietii din 2004, ca putem alege sa traim sau sa murim. Atunci, in pofida alegerii deliberate, nu am trecut peste pod, asa cum ai afirmat ca putem. Alegerea a fost una clara, care a fost bine cantarita dinainte, asa ca as dori sa inteleg, ce s-a intamplat. De asemeni, daca nu putem, cu adevarat, sa alegem sa plecam, atunci cum se poate, cu toate acestea, ca alegand viata sa insemne orice?

TOBIAS: Excelenta intrebare si iata cum vedem noi: Tu inca stai pe Pod. Ai facut o alegere mentala, ca vrei sa pleci, insa daca ai fi facut o alegere prin toata fiinta ta, ai fi intins mana, atunci cand ingerii erau acolo si le-ai fi atins-o pe-a lor. Si, in acel moment, s-ar fi ales sfarsitul vietii, asa cum o stii tu, acum. Tu nu ai intins mana si nu ai atins nici un inger. Nu ai facut un pas pe Podul de Flori. Ai ramas acolo, asteptand ca noi sa facem asta si cu siguranta, nu suntem eutanasisti propfesionisti. (rasete) Ai facut o alegere, insa nu ai activat-o. Nu ai facut nimic.

Asa ca, in special, pe Podul de Flori, nu putem face asta pentru tine. Nimeni nu poate face acest lucru pentru tine. Energia ta inca sta acolo, de aceea viata ta a ajuns intr-un impas. Nimic nu se intampla, cu adevarat. Nu avansezi, nu te intorci inapoi. Daca vrei sa treci in acest moment, acest lucru consta in a face acel pas sau a intinde mana spre un inger, daca se intampla sa fie vreun inger acolo.

Altfel, revin-o pe Pamant! Ai o munca de facut aici. Ai o familie, prin Shaumbra. Exista altii care doresc sa invete din experienta ta - din toate experientele tale. Tu ai o dorinta a sufletului care, intr-un sens, nu tine cont de dorinta ta umana de a pleca. Si de aceea, chiar daca ai gandit ca ai facut o alegere sa pleci, o alta parte din tine nu a dorit sa intinda mana, pentru a atinge o mana de inger, deoarece ai fi plecat imediat.

Observa-ti responsabilitatile si creatiile de aici! Este vorba despre unele dinamici foarte interesante, care au loc si ceea ce vreau sa-ti sugerez, draga prietene: fa un pas pe Podul de Flori chiar acum, insa revin-o aici, revin-o pe Pamant, pentru putin timp! Ai sa vezi ca lucrurile s-au schimbat. Ceea ce ai gandit ca fiind o viata grea si poate ca ai realizat multe lucruri, despre care ai crezut, ca ai dorit sa le faci, acestea se vor schimba, in special, cu acest nou val de constiinta, care vine acum. Si apropo, noi eram destul de inteligenti, ca sa nu te atingem! Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Eu pun o intrebare in numele surorii mele, care si-a ranit spatele si sunt curioasa, daca si ea este Shaumbra. Candva, mi-ai spus ca as putea fi o vindecatoare, insa as fi iritata de oameni si ea ma irita. Dar, as dori sa o vindec, daca as putea, caci urasc sa o vad suferind, deoarece ea este o persoana activa, ca si mine. Este dificil pentru ea sa stea si as dori sa stiu daca ai vreun sfat pentru ea.

TOBIAS: Intr-adevar, acesta ar putea fi un exemplu excelent – sa raspund la prima ta intrebare. Cineva devine Shaumbra, atunci cand simte ca este. Nu este ceva predeterminat. Cand cineva simte ca este o parte din acest grup de pionerat, din Noua Energie si cand spune, “As dori sa particip, nu doar sa privesc de pe locul spectatorului. As dori sa ii invat pe altii, decat doar sa stau la cursuri. As dori sa fiu acolo inafara, facand acest lucru.” Ei se autorecunosc ca Shaumbra. Nu este ceva, care este conferit de noi sau de oricare alte fiinte. Observati ca nu aveti carnet de membru Shaumbra, deoarece acest lucru trebuie sa existe in inima.

Deci, iata un exemplu minunat! Evident, asa cum ti-am spus, tu ai capacitati puternice de vindecare/miscare a energiei. Acum exista cineva drag care sufera, din indiferent ce motiv si asta este o mare oportunitate sa fii cu ea, in timp ce ai un astfel de nivel de incredere, incat sa o ajuti, facilitand-o prin… nu vindecand-o, ci ajutand-o prin facilitare, ca sa treaca prin procesul energetic, care a dus-o la problema pe care o are.

Vom – cum sa spun - iti vom cere sa intri in situatie, cu permisiunea ei, spunand, “Esti pregatita sa schimbi unele energii?” nici nu pomeni cuvantul vindecare! “Esti pregatita sa misti unele energii?” Si apoi… va fi putin infricosator pentru tine, insa continua! Nu vreu sa-ti ofer o formula preconceputa pentru asta, in prezent… insa fii in acum, cu ea! Vei sti ce sa faci. Poate fi vorba de ati misca mainile. Poate fi vorba despre respiratie. Poate fi vorba despre ai spune cateva glume. Poate fi vorba despre pregatirea cinei. Fara asteptari! Fii in acum cu ea, deoarece, observa: daca si-a dat permisiunea, ea creaza constiinta pentru ca vindecarea sa aiba loc! Nu este vorba despre metoda ta, ci despre dorinta ei. Tu doar ai spus, “Ai dori sa misti unele energii?” De aceea, in general, nu suntem de acord cu metode, deoarece o metoda inseamna ca este vorba despre planul vostru, nu despre cel al clientului.

Daca te afli, cu adevarat, intr-un spatiu pur, a ceea ce numesti vindecare, ceea ce reprezinta doar o reechilibrare a energiei, te afli in acum, cu ea. Ea si-a creat casa proprie si te invita inauntru. Trebuie sa fii constienta de toate energiile. Aici avem o casa a transformarii sau a vindecarii. Tu patrunzi in interior. Asculta, simte, observa! Fii intr-o stare de constiinta superioara! Nu te indoi, deoarece vei ajunge la ceva foarte interesant! Vei intelege ca poate e necesar sa o lovesti cu palma peste ceafa… ceea ce oricum vrei sa faci! (rasete) Poate vei intelege ca trebuie sa citesti o carte de poezii. Fii fara idei preconcepute! Te afli acum in jocul constiintei ei, insa ea a fost de acord sa te lase sa intri, ca miscator de energie.

Observati Shaumbra, diferenta dintre vechile cai de vindecare si cele noi: de a ajuta pe cineva sa-si miste propria energie? Este minunat de simplu, magnific de simplu! Iata care este acordul vostru iar noua ne-ar placea sa obtinem de la voi, un raport despre asta.

SHAUMBRA 4: Okay, multumesc!

TOBIAS: Oh si noi trebuie sa facem o alta afirmatie aici: Draga noastra… oh, vor exista unele evenimente interesante si oportunitati de afaceri, in viata ta, care vor aparea foarte curand! Te rugam, nu le trece cu vederea!

SHAUMBRA 4: Orice aspect al… ca o avere reala sau…

TOBIAS: Vor fi unele oportunitati de afaceri, care vor aparea curand, in viata ta. Buna incercare! (rasete)

LINDA: Dupa un acord anterior, pe care l-am facut cu Cauldre, ultima intrebare a fost pusa cu cinci minute in urma, prin urmare doar…

TOBIAS: Ce reprezinta timpul, cand suntem cu Shaumbra, cand suntem impreuna! Vom mai lua cateva.

LINDA: Nici o problema!

TOBIAS: Acesta este un joc minunat, pe care il joc cu Linda si cu fiecare dintre voi. Ea incearca sa onoreze energiile lui Cauldre si a fiecaruia de aici, de asemeni a stafului si ea face o munca minunata! Si, ne place sa participam putin, la lupta pentru suprematia energetica.

LINDA: Oh si eu o savurez!

INTREBARE SHAUMBRA 5 (de pe Internet, citita de Linda): In “Conversatii cu Dumnezeu, Cartea 1” de Neale Donald Walsch, acesta a spus ca acum avem puterea si abilitatea sa indepartam foametea si sa vindecam bolile, in acest minut. Intrucat acest lucru se afla intr-o carte veche, cred ca am putea face asta printr-o paradigma mult mai evoluata, decat paradigma ce a creat aceste probleme, in Africa. Singura modalitate la care ma pot gandi, pentru rezolvarea acestor probleme, este prin manifestarea alimentelor hranitoare, a apei curate, a ingrijirii medicale, a locuintelor decente, prin reducerea ratei nasterilor, rezolvarea instabilitatii politice si razboaielor tribale, prin inceperea educatie femeilor si copiilor in scoli, facilitati sanitare, indepartarea tantarilor si a mustelor (si eu parafrazez). Toate aceste elemente sunt interconectate. M-am gandit cum sa fac asta, insa mai intai, sunt eu capabila sa fac asta? Si de ce altceva are nevoie Africa? Ce altceva ar trebui sa stim despre Africa si de ce a fost Africa de accord, sa preia ignoranta?

LINDA: Buna intrebare, ei?

TOBIAS: Desigur! Desigur! Intrebare excelenta si o abordare foarte intelectuala a acesteia. Tu privesti superficial. Tu gandesti, “Ce-ar fi daca am expedia hrana acolo?” Alimentele vor fi mancate si apoi acesti oameni vor reveni la caile vechi de a a face lucrurile. Poti trimite medicamente, ei le vor utiliza si vor reveni la caile vechi de a face lucrurile. Poti trimite substante chimice, care vor ucide tantarii iar ei vor reveni din nou, deoarece exista un anumit mediu acolo, care trebuie abordat, de la un nivel diferit.

Vom reveni la problema numarul unu a oamenilor, din prezent: Ei isi dau energia lor/renunta la energia lor. Ei si-au dat-o de foarte mult timp. Exista… nu toti, insa o parte din indigenii Africii, provin dintr-o familie spirituala, care are o poveste foarte interesanta si lunga. De fapt, unul dintre proiectele pe care eu, Tobias, as dori sa-l realizez, este sa scriu o poveste, urmarind aceasta familie spirituala prin raiuri, in jos prin Ordinul de Arc si pe Pamant. Acolo exista o poveste despre a-si da puterea.

Aceasta isorie, aceasta energie este atat de intensa, incat i-a afectat chiar si pe cei care nu sunt apropriati de familia spirituala. A devenit o parte din caile de a face lucrurile, in aceasta zona a lumii. Intr-un sens, ati putea spune ca Africa preia si multe din probleme, mare parte din negativitate, pentru restul lumii. Este o parte din procesul lor de a-si da puterea. Ei au renuntat la ceea ce au avut si ei preiau gunoaiele altora. A existat o perioada, in care acest echilibru al energiei a servit unui scop distorsionat, insa nu mai trebuie sa existe, nicicand.

Acum, daca vreti sa mergeti acolo si sa schimbati ceva, mai intai de toate… mai intai de toate, va rog aveti compasiune! Inainte ca cineva dintre voi, sa mearga acolo si sa inceapa sa lucreze cu ei, fie ca sunteti invatatori, medici, ministri sau orice altceva, inainte de a trece pragul, puneti-va pantofii compasiunii! Veti avea nevoie de ei!

Va trebui sa… am dori sa aveti compasiune pentru fiecare, dintre cei cu care veti lucra. Daca veti simti parere de rau pentru ei, oricine ar fi cel cu care lucrati, fie ca este continentul Africa sau este vecinul de langa usa voastra, daca veti simti parere de rau pentru ei, imediat veti merge acolo, cu acea energie in jurul vostru. Aceasta va deveni standardul vostru energetic, vedeti? Va deveni un tipar si acum veti lucra cu energia parerii de rau si va va imbolnavi sau va va face ineficient. Asa ca puneti-va pantofii compasiunii, inainte de a pleca! Intelegeti ca fiecare fiinta umana a ales exact, locul in care se gaseste! Pornind de la cel mai sarac cersetor din strada, ii puteti privi si avea compasiune? Este exact ce au vrut ei sa creeze!

Diferenta este ca poate au vrut sa creeze acest lucru… cei din Africa poate au dorit sa creeze situatia de a prelua problemele lumii, nenorocirile si energiile intunecate, poate ca au ales asta, asa ca aveti compasiune pentru ei! Dar, iata diferenta: Ei nu stiu cum sa iasa din acestea. Iata unde intervin standardele Shaumbra! Este asemanator cu draga noastra, cu care am discutat inainte: ea nu stia cum sa iasa din vechiul ciclul al abundentei. Ea a ales asta. Ea s-a plasat acolo, dintr-un minunat motiv. Acum ea este blocata in el. Cu putina evolutie energetica, ea va iesi din el foarte frumos si cu ajutorul acordat ei, de toti cei care asculta astazi. Voi, pentru o secunda, pentru o clipa, ati devenit standard energetic pentru ea.

Sa revenim la intrebarea initiala! Sa ai compasiune si apoi realizeaza ca ei striga, poate pentru a se debloca. Aici este momentul in care energia inteleapta a Shaumbrei apare. Striga ei, cu adevarat, pentru a se debloca? Vor ei, cu adevarat, sa iasa din rolul – ceea ce voi numiti – tarilor sau continentului din lumea a treia? Trebuie sa mergeti si sa simtiti energia. Spun ei, cu adevarat, ca sunt blocati si ca au nevoie de cineva? Si daca voi, in mod clar si obiectiv, veti recunoaste ca da, ca ei au nevoie, ca nu mai aleg sa participe la jocul intunericului si disperarii, atunci mergeti acolo! Nu cu alimente, nu cu medicamente si nici macar cu bani!

Mergeti acolo ca Invatatori! Invatati-i cum sa nu mai renunte la energia lor! Indata ce vor invata asta, puteti aduce bani, mancare, cunoasterea si experienta din industrie sau orice altceva. Insa, va trebuie sa rupeti ciclul, chiar acum, si ciclul consta in a-si da energia lor. Multumesc!

Linda: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Pun doua intrebari, care sunt valabile pentru mai multi, nu doar pentru mine. As dori sa stiu daca am activat gnost-ul, daca am transmis radianta noastra acolo si daca noi comunicam cu corespondentii nostri.

TOBIAS: E un inceput. Un mic inceput, insa de aceea v-am incurajat, prin ultimele Shoud-uri, sa faceti acel lucru, sa lucrati cu gnost-ul. Cand lucrati, acesta se autoactiveaza.

Acum reamintiti-va, la inceput, cand am stat aici in aceste scaune si v-am vorbit despre un timp de “a nu face nimic”! Unii Shaumbra au luat asta in serios! (rasete) A fost vorba despre o perioada trecatoare. A facut parte din procesul de tranzitie al ascensiunii. Exista un moment pentru fiecare fiinta, in care vor trece prin proces, ca doar sa inceteze ceea ce fac. Ei vor avea un momentum/impuls in desfasurare, iar noi am spus: atunci “nu faceti nimic!”

Acum este un moment de a face, de a activa, de a lucra cu energiile! Multi Shaumbra devin confuzi, deoarece ei spun, “Astept ca acesta sa vina la mine.” El vine, insa daca voi nu faceti nimic, daca nu va aflati in miscarea energiei, aceste lucruri care vin la voi, nu se misca, vedeti. Am spus la o intalnire avuta cu fiinte spirituale, “Acestea incep, atunci cand voi incepeti.” Atunci cand incepeti sa lucrati cu corespondentul vostru, acesta poate lucra cu voi. Cand incepeti sa lucrati cu energia gnost-ului, ea lucreaza cu voi.

Sa numim acest inceput – implementarea miscarii energiei – sa o numim activare! Voi o activati prin experimentarea ei.

SHAUMBRA 6: Ei bine, este putin dificil, in timp ce ei nu vorbesc engleza australiana. Ei bine, oricum… si un alt lucru pe care as dori sa-l stiu, probabil ca ai raspuns de 999 ori, la aceasta intrebare…

LINDA: Continua si intreaba, din nou!

SHAUMBRA 6: Multumesc! (rasete) Te iubesc! Cum sa incepem munca noastra de Invatatori? As dori sa fac asta si cred ca am unele lucruri bune de impartasit, insa, cu adevarat, nu stiu de unde sa incep.

TOBIAS: Cum vei incepe?

SHAUMBRA 6: Nu stiu. Nu te-as fi intrebat, daca as fi stiut.

TOBIAS: Atunci, nici noi nu stim.

SHAUMBRA 6: Fara indoiala! (rasete)

TOBIAS: Fara indoiala! (Tobias chicoteste, audienta rade) Sa ne reintoarcem in timp! Sa revenim, in urma cu 83 de secunde! Acest lucru incepe, cand voi incepeti! (rasete)

Vedeti, fie ca este vorba despre a va inscrie la unul dintre cursurile pentru Invatatori, fie ca doar luati hotararea ca veti face asta. Exista o imensa cantitate de informatii, care a fost transmisa de-a lungul anilor, informatii care pot fi prezentate in propriile voastre cuvinte si predate in felul vostru. Aceasta incepe, atunci cand voi incepeti! Iti voi cere sa mergi in casa ta nonfizica. Du-te acolo! Fii foarte creativa! Este o casa foarte draguta, frumos decorata, trebuie sa recunosc!

SHAUMBRA 6: Multumesc!

TOBIAS: Da, cu un fragment de prosperitate, bine ales. (rasete) … deoarece cea care intreaba este reprezentanta unei Averi Reale

SHAUMBRA 6: Deja te iubesc, nu trebuia sa spui asta!

TOBIAS: (chicotind) Nu am nevoie sa ma strecor pe sub pielea cuiva!

SHAUMBRA 6: (razand) Stiu! (hohote de ras) Ai dreptate! Iti cer scuze!

TOBIAS: ...altul decat Saint-Germain! (hohote de ras)

SHAUMBRA 6: Oh! (hohote de ras)

TOBIAS: Insa el nu poate auzi acestea, astazi! Este ATAT de indragostit! Eu sunt dezgustat/scarbit!

SHAUMBRA 6: Ei bine, este in regula! El merita putina distractie!

TOBIAS: Hm, noi avem de lucru aici, pe Pamant, acum nu este un moment pentru povesti de dragoste, de mica importanta! (rasete) Voi face o profetie aici, despre St. Germain: el va incerca sa-si manifeste un corp, doar ca sa faca, stiti voi ce, cu stiti voi cine! (hohote de ras)

SHAUMBRA 6: Este adevarat. Stiu ce vrea sa faca, nu stiu cu cine! (rasete)

TOBIAS: Sa revenim la intrebare! Activitatea incepe, cand voi incepeti: atunci cand faceti acel prim pas! Un prim pas poate fi imprimarea unei carti de vizita, care spune “Eu sunt Invatator.” In mod simplu, poate fi programarea unui curs. Acum noi stim, este putin infricosator, vrei sa stii in primul rand, daca vor exista studenti.

SHAUMBRA 6: Uh-hmm. Este infricosator!

TOBIAS. Este vorba despre Energia Noua si despre Constiinta noua! Programeaza cursul intai si apoi, observa cum vor veni la tine! Anunta-l lumii! Chiar acum, daca vrei cu adevarat, anunta cand va avea loc cursul! Este un moment pentru publicitate gratuita, de care nu beneficiaza multi!

SHAUMBRA 6: Vei anunta asta in ziare sau doar Shaumbrei?

LINDA: Acum, aici! Chiar acum!

SHAUMBRA 6: Okay, sa vedem, as putea tine cursul luna viitoare, in a treia sambata, insa nu stiu ce sa predau. (Cineva din asistenta intreaba, “Unde?” La mine acasa. (un barbat din audienta spune, “Eu voi veni!) (Tobias si audienta rade)

TOBIAS: Poti preda cum sa manifesti, instantaneu, un curs! (rasete) Insa, noi subliniem acest lucru pentru toti Shaumbra, iar aceasta este o intrebare minunata, care se aplica multora. In prezent, ca Invatatori, este o chestiune de a lua acea decizie. Este vorba de a pasi si a spune, “Chiar am sa fac asta!”, fara asteptari! Poate va fid oar unul care va veni. Poate doi. Poate o casa plina. Fiti fara asteptari! Toti fac parte din proces.

Tu spui ca nu stii acum, ce sa predai, dar de fapt stii. Iti vom cere sa faci aceasta mica experienta: Du-te in casa ta nonfizica! Plimba-te peste tot! Exista acolo o camera, de care nu ai fost foarte constienta! Intra in acea camera si observa ce vei descoperi acolo! Are de-a face cu activitatea ta de invatator. Petrece acolo putin timp, nu doar intra si iesi, in fuga!

SHAUMBRA 6: De acord! Multumesc foarte mult!

TOBIAS: Multumesc!

LINDA: Apropo, este o mica ironie in intrebarea pusa de Edith, deoarece de-a lungul anilor, ea a venit la Cercul Crimson, ani si ani de-a randul, multi oameni au venit la Cercul Crimson, datorita contactului lor cu Edith. O Invit pe Edith sa vada ca ea deja, este Invatator!

TOBIAS: Intr-adevar!

LINDA: Si aceasta, este ultima intrebare, cu adevarat!

TOBIAS: Ultima intrebare!

INTREBARE SHAUMBRA 7 (un barbat la microfon): Hello! Am avut serioase probleme de sanatate, timp de multi ani si am incercat multe lucruri, ca sa le manuiesc. Ai putea sa-mi spui, care este cauza radacina si cum sa o vindec, in cel mai bun mod?

TOBIAS: Intra-devar! Vom face asta foarte simplu – foarte, foarte usor, deoarece acestea au fost acoperite de multe nivele de indoiala si confuzie, cu sfaturi medicale nepotrivite. Cauza principala, asa cum spui, este foarte simpla: tu nu doresti sa fii aici, pe Pamant, in mod necesar. Ai simtit ca ai fost obligat sa revii. De fapt, ai fost impins inapoi, in pofida vointei tale, ai fost impins in vortexul nasterii. Insa, a fost vorba despre un vechi – ceea ce ai numi – acord al sinelui suflet, care a spus ca trebuie sa fii aici, in acest moment. Tu ai opus rezistenta, te-ai luptat, iar biologia ta a raspuns, in mod corespunzator. Aceasta rezistenta opusa, nu te-a lasat sa traiesti, cu adevarat.

Prin urmare, acum esti aici. Prezicem ca vei fi aici, pentru o perioada mai lunga, asa ca, de ce sa nu permiti corpului tau, sa tina pasul cu ceea ce faci? Permite corpului sa se bucure de a trai aici! Aceste nu sunt chestiuni negative, profunde, karmice, vechi. Este usor de lucrat cu ele. Doar ca nu ai vrut sa fii aici.

Lucreaza cu Tehnologia Standard, despre care am discutat in ultimul Shoud! Prin ea iei o celula sanatoasa – si ai milioane – ia o celula sanatoasa din fiinta ta, conecteaza-te cu ea! Dezvolta o relatie cu ea! Nu gandi, ci simte-o! Intra in esenta ei! Ea este o parte din tine. Ea reprezinta perfectiunea biologica. Aceasta celula sanatoasa radiaza energiile sale. Este asemanatoare unei statii radio. Ea radiaza spre fiecare alta celula din corp si poate radia sanatatea si starea de bine, de echilibru, spre fiecare dintre celule. Poate vorbi cu fiecare alta celula si poate spune, “Eu sunt ceea ce sunt si tu esti, de asemeni!”

Acest lucru are un efect asupra celorlalte celule, de transormare a dezechilibrului sau…a absentei esentei de a trai, care a fost negata de corpul tau. Ea te va transforma intr-o stare de a fi sanatos. Nu va fi un fel de vindecare miraculoasa, in care vei sta in genunchi si totul va dispare, atunci cand noi vom arunca cu apa peste tine. Acesta este ceva, care radiaza in corpul tau. Astfel, vei trece printr-o serie de etape, ale procesului de refacere si re-echilibrare.

Nu lucra cu Tehnologia Standard, doar o singura data! Lucreaza zilnic, pana te simti atat de conectat, incat sa cunosti esenta absoluta a acestei celule sanatoase! Tu o cunosti in interior si in exterior! Ii sti numele, de asemeni. Tu ii cunosti compozitia exacta a constiintei sale, deoarece asta este ea. O cunoasti atat de bine, incat ii vei permite sa patrunda in fiecare parte a corpului tau.

Tu, pe de alta parte, poti sa-ti dezvolti o pasiune sau scop pamantean, de un inalt nivel, prin sinele suflet al fiintei, care s-a transformat medical, pe o cale a Noii Energii, pentru a deveni exemplu pentru altii si asta este adevarata pasiune, adevaratul motiv, pentru care ai ales sa fii aici.

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.