UUSI AIKAKAUSI, UUSI ENERGIA, UUSI TAPA 

Adamus Saint Germain (Crimson Circle) -henkiolentoa kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
6.1.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä olen, kyllä minä olen, suurenmoinen, viisas, vertaamaton, upea, pyhä ja kuten olette luultavasti arvanneetkin, en Tobias. Minä olen Adamus Saint Germain ja te ette ole. (Naurua) Tervetuloa uuteen vuoteen, Shaumbra. Jos te voisitte tulla siihen pisteeseen, jossa te voisitte puhua itsestänne, kuten minä puhun itsestäni, se olisi todellakin valaistumisen aika. Kun te voisitte olla tuntematta siitä epämukavuutta, kun te voisitte ottaa todellakin itsellenne omaa suurenmoisuuttanne yhtä paljon, kuin minä otan itselleni omaa suurenmoisuuttani, te huomaisitte, ettei se ole egoistista. Se vain on. Te huomaisitte, ettei siinä ole mitään hävettävää eikä kätkettävää eikä teidän tarvitsisi toimia kärsivän nöyrästi, että te voisitte julistaa koko maailmalle olevanne suurenmoisia.

Ja te mietitte tätä hetken. Mutta miten järkyttävää teidän perheellenne ja työtovereillenne olisi kuulla teidän tulevan sisään ja sanovan: ”Minä olen tässä! Minä olen suurenmoinen! Minä olen, mitä minä olen! Minä olen suuri ja pyhä ja ylennetty ja itsenäinen, ja te ette ole.” (Paljon naurua) Mutta kenties me olemme tulleet siihen pisteeseen, Shaumbra, kenties on aika nousta vanhoilta raiteilta ja siirtyä uusille.

 

Minulle antaa suurta tyydytystä, kun julistan oman suurenmoisuuteni. Miksi te ette voi julistaa omaanne? Te pelkäätte, mitä muut sanovat. Kenties se saisi vähän energiaa liikkumaan. Kenties se tuo esiin uusia ongelmia. Kenties se aiheuttaa vähän energeettisiä törmäyksiä. Mutta kenties on aika jättää vanha tapa ja siirtyä uuteen, ottaa sellainen omistus itsestänne, missä te voitte häpeämättä sanoa, että minä olen upea ja hyvännäköinen, koska olen kaikkia muita luovempi ja mielikuvituksekkaampi. Tämä nimittäin ärsyttää teitä jonkin verran. Te huomaatte kyyristyvänne tuolissa vähän - ”Saint Germain… Minä en halua hänen valitsevan minua tänään. Minä en halua hänen tuovan esiin vikojani ja puutteitani.”

Me siis aloitamme uuden vuoden, mutta paljon enemmänkin kuin uuden vuoden. Me aloitamme uuden aikakauden. Ei ole mitään erityistä kohtaa, mistä tämä aikakausi alkaa. Ei voida sanoa sen alkavan tänään. Se on ollut kehittymässä tuhansia vuosia. Muistatteko? Muistatteko, miten 2 000 vuotta sitten te autoitte tuomaan tämän maan päälle? Se on kehittynyt ja laajentunut aina siitä lähtien, ja se tulee nyt sisään tänä uutena aikakautena. Minä ristin sen tietoisuuden aikakaudeksi. Me olemme ylittäneet Kristus-aikakauden, jolloin tuotiin sisään jumalainen siemen, jolloin aloitettiin synnytysprosessi teidän ihmispuolenne ja muiden puoltenne yhdistämiseksi. Me siis siirrymme nyt oivaltamaan tämän yhdistymisen tietoisesti. Oivaltamaan sen, että te todellakin olette Jumala. Te olette myös Jumala ja te olette Jumala.

Ei ole enää mitään tarvetta erottaa sitä nöyrää ihmistä, joka istuu tuolissa, siitä mahtavasta suurenmoisuudesta, joka te olette. Siitä osastanne, joka on Jumala. Voi, hankkiutukaa eroon vanhoista Jumalakäsityksistä, jos te todella haluatte ymmärtää, keitä te olette. Tobias on puhunut tästä pitkään. Hankkiutukaa eroon kuvasta, että Jumala on mies, kaikkivaltias, kaiken tietävä. Minun on kerrottava teille, ettei Jumala tiedä kaikkea. Jumala ei haluakaan tietää kaikkea. Hankkiutukaa eroon koko kuvasta, että Jumala on tuomitseva, että Jumala suosii ainoastaan joitain omia ihmisiään.

Se ei ole ollenkaan Jumala. Kuten me olemme sanoneet aiemminkin, se on energiavirus, joka on estettyä, vääristynyttä ja mädäntynyttä ihmisen tietoisuutta. Ja sitä te olette palvoneet. Sille te olette antaneet rahanne. Te teette lahjoituksia kirkoille ja katsotte, miten he ylläpitävät tuota salakavalaa energiaa, joka tuhoaa itse jumalaisen ihmisen kudosta.

Me siis astumme uuteen aikakauteen nyt. Aloitetaanpa se juuri tällä hetkellä. Sen tietoisen oivaltamisen aikakausi, keitä te olette. Ei enää tämän itsenne jumalaisen puolen pidättelyä jossain toisessa ulottuvuudessa tai jossain toisessa paikassa, vaan sen tuominen, kutsuminen huoneeseen juuri tässä ja juuri nyt, mutta ilman vanhaa havaintoa siitä, mitä sen pitäisi olla.

Jotkut teistä ajattelevat, että kun teidän jumaluutenne tulee sisään, teistä tulee yhtäkkiä hyvin psyykkisiä. Yhtäkkiä te pystytte muuttamaan kiviä kullaksi, kuten minä teen. Yhtäkkiä te tiedätte kaiken ja jokainen palvoo ja ihailee teitä ja laittaa teidät jalustalle. Tämä on hyvin vanha käsitys jumaluudesta. Käsitys, että jumala on kaikki ja voi tehdä kaikkea. Te voisitte aivan hyvin päästää sen ulos ovesta juuri nyt.

Jumaluus on jotain kuvaamatonta. Äärettömän henkilökohtaista kaiken sen ulkopuolella, mitä te olisitte kuvitelleet sen olevan vanhassa tietoisuudessanne. Jumaluus on hienovaraista, mutta kuitenkin hyvin kestävää. Jumaluus on lempeää. Se voi siirtää vuoria. Jumaluuden viisaus on sen viisauden yläpuolella, joka mielellä voi olla, mutta kuitenkaan se ei ymmärrä mitään teidän älyllisestä luonteestanne. Se ei välitä lainkaan teidän älystänne. Se ei halua tuntea sitä. Sen suurin, suurin vihollinen on ollut mieli. Suurin tukos jumaluuden tulemiselle on ollut teidän ajattelunne ja logiikkanne elämästä.

Ajattelulla ja logiikalla on paikkansa teidän kolmannessa ulottuvuudessanne. Sillä on paikkansa. kun se auttaa teitä käyttämään laitteita, oppimaan miten käyttää tietokonetta, kirjoittaa ohjelmistoja. Mutta sillä ei ole paikkaa yrityksessä käsittää sielunne syvyyttä ja luonnetta. Se ei pysty siihen. Se ei pysty. Me siirrymme kaiken sen yläpuolelle tässä uudessa aikakaudessa - tietoisuuden aikakaudessa - ja se alkaa nyt. Se alkaa juuri nyt.

Tästä tulee upea vuosi. Kutsukaa tätä kvanttihypyn vuodeksi. On noin yhdeksän kuukautta siihen päivään, jolla on numerologista merkitystä, astrologista merkitystä, mutta ennen kaikkea merkitystä tietoisuudelle. Me aiomme puhua teille tänään tästä vuodesta, niistä muutoksista, joita te voitte odottaa siinä, keitä te olette.

Minäpä käytän hetken kertoakseni tämän viesti. Tobias on poissa tänään, käymässä ”kuorikehossaan”. Kuten hän on kertonut teille aiemmin, on eräs biologinen keho, joka on jo syntynyt ja odottaa hänen henkensä sisääntuloa. Osa hänen henkeään on tietenkin siinä, mutta valtaosa siitä odottaa menemistä sisään. Hän siis pystyy jatkamaan työskentelyä teidän kaikkien kanssa muista ulottuvuuksista, teidän kannustamistanne ja teidän tukemistanne matkallanne, projekteissanne ja luomisessanne.

Aina silloin tällöin enkeliolentojen, sellaisten mahtavien ja suurten enkeliolentojenkin kuten minun, on päästävä pois maapallolta vähäksi aikaa. Energiat ovat raskaita ja hyvin väsyttäviä. Myös ollessaan ylhäinen olento, on hyvin raskasta pitää energiaansa jatkuvasti maapallon läheisyydessä.

On nimittäin painovoima liittyen fyysisiin ulottuvuuksiin - jos te pudotatte jotain, se putoaa maahan. Painovoiman periaate. On myös henkistä painovoimaa - mitä lähemmäksi tullaan ihmisen tietoisuutta, sitä paksumpaa ja voimakkaampaa siitä tulee. Se vetää energiaa puoleensa. Se imee energiaa itseensä, aivan kuin musta aukko imee energiaa kosmoksesta. Tämän ihmisen tietoisuus tekee.

Se tekee sitä teille joka päivä, mutta te olette niin tottuneita siihen, että te ette edes huomaa, että tämä tietoisuuspainovoima vetää teitä enemmän ja enemmän haluten tehdä teistä osansa, haluten teidän myötäilevän sitä. Te opettelette murtautumaan vapaaksi siitä. Te opettelette olemaan itsenäisiä, mutta kuten te olette havainneet, tästä kaikesta irrottautumiseen liittyy kuitenkin muutamia ongelmia

Shaumbra, me siis väsymme aina silloin tällöin, koska oleskeleminen maapallon läheisyydessä voi tehdä sen. Se voi vetää meidän energiamme. Tobias on siis lyhyellä sapattivapaalla ja tulee takaisin vajaan viikon päästä puhumaan teille kahdesta hyvin tärkeästä kysymyksestä - uuden energian liiketoiminnasta. Se on tärkeä aihe, koska liiketoiminta on maailman uusi hallitus. Liiketoiminnasta tulee myös maailman uusi uskonto. Me emme nyt puhu ainoastaan rahasta, me puhumme liiketoiminnasta energian siirtämisen terminä - energian ”inputtina ja outputtina” (sisään ja ulos), ihmisolentojen ja vielä oleellisemmin maiden välisenä suhteena, kykynä kuvitella, luoda ja ilmentää. Tästä liiketoiminnan todellisessa ydinenergiassa on kyse.

Monet teistä pääsevät tähän tänä vuonna ensimmäistä kertaa tai uudella ja erilaisella tavalla. Tobias tulee kertomaan teille siitä, miten liiketoiminnan energiat muuttuvat tänä uutena aikakautena, jossa me olemme. Hän puhuu myös mielenterveydestä, itse asiassa enemmänkin mielen tasapainottomuudesta. Mistä syytä on niitä jotka ovat skitsofrenisiä tai monipersoonaisia, niitä joita te kutsuisitte henkisesti jälkeenjääneiksi tai vammaisiksi? Mikä on ydinenergia näiden takana? Onko se karmallista? Onko se ympäristöstä johtuvaa? Onko se itse aiheutettua vai ulkopuolta aiheutettua? Pysykää virittyneinä löytääksenne näihin vastaukset.

Rakas ystäväni, Kuthumi, tuli viime kuussa tekemään julkilausuman, joka on luultavasti syvällisempi ja profeetallisempi, kuin monet teistä oivaltavatkaan. Filosofia on kuollut. Filosofialla on vanha ja kurja tausta. Se on ollut vastuussa monista hyvin kiinnostavista ihmisen tietoisuuden kehityksistä, mutta myös joistain hyvin vääristyneistä uskomuksista - uskomuksista, joihin ihmiset ovat tarttuneet ja pitäneet kiinni. Ja sitten, kuten olette kuulleet aiemmin, kun ihminen omaksuu jonkin uskomuksen, hyväksyy jonkin uskomuksen, niin hän ilmentää sen. Monta kertaa alitajuisesti, joskus tietoisesti, mutta te olette oma ympäristönne.

Teidän todellisuutenne on tulosta siitä, miten te muodostitte omat uskomusjärjestelmänne. Me emme nyt kehota olemaan ilman uskomusjärjestelmiä. Se on melkein mahdotonta tässä kohtaa. Se on aivan toinen keskustelunaihe. Mutta mihin te valitsette uskovanne? Päätättekö uskoa ihmiskunnan hyvyyteen vai sen pimeään puoleen? Päätättekö uskoa salaliittoon, jossa jokainen on teitä vastaan? No, he ovatkin. He ovat. Teillä on halunne ja siksi maailma on salaliitossa teitä vastaan.

Jos te uskotte olevanne uhri, jolla ei ole omaa voimaa, niin se toteutuu. Te nimittäin olette niin mahtavia. Te olette energian mestareita, jotka voivat luoda mitä tahansa. Te luotte tämän harhakuvan, että te olette vain ihmisiä. Te luotte harhakuvan. Te leikitte, että te ette tiedä, millainen kuolema on. Te leikitte - istuessanne täällä kuuntelemassa - että te ette muista menneitä elämiänne, joten siksi te ette muistakaan. Uskomusjärjestelmät saavat aikaan kaiken.

Uskomusjärjestelmät… jotkut voivat olla enemmän totuudessa tai sopusoinnussa kuin toiset. Jotkut voivat olla lähempänä omaa aitoa sielunne intohimoa, sielunne energiaa. Joka kerta, kun te omaksutte jonkin uskomusjärjestelmän tai luotte sellaisen itsellenne, se on kuin tehdas. Te vain laitatte energiaa sisään. Te luotte toimintakäsikirjan pienelle tietoisuustehtaallenne ja alatte sitten pyörittää ulos tuotteitanne tai todellisuuttanne. Uskomusjärjestelmät on kaikki.

Jotkut teistä kamppailevat uskomusjärjestelmien kanssa. Esimerkiksi, te yritätte luoda niitä mielessä. Te leikitte itsenne kanssa. Teidän uskomusjärjestelmänne on sitä, mitä te tunnette, ei sitä mitä te ajattelette. Te menette sisään ja sanotte: ”No, minä uskon yltäkylläisyyteeni”, mutta teistä ei tunnu yltäkylläiseltä. Teistä tuntuu, että maailmaa hallitsevat harvat - kuten onkin - jotka eivät anna mitään muille - niin kuin eivät annakaan. Mutta te unohdatte uskoa ja tuntea, että teidän ei tarvitse pelata tuota peliä heidän kanssaan. Te voitte luoda oman pelinne. Uskomusjärjestelmä on siis kaikki, Shaumbra.

Kuthumi tuli puhumaan, että filosofian koko käsite on kuollut. Mielessä leikkimistä, yritystä analysoida ja järkeillä asioita, yritystä sanoa mukavia pikku sanoja, jotta saadaan järkeä periaatteessa vain uskomusjärjestelmiin. On aika jättää se pois. On aika päästää siitä irti. On aika elää ja kokea. On aika mennä sinne, minne päätätte ja haluatte, eikä niiden esteiden ja asioiden aika, jotka pidättelevät teitä.

Kuthumi, ihastuttava Kuthumi… Hänen energiansa on hyvin läsnä ja tulee olemaankin tämän vuoden aikana. Hän on teidän innoittajanne… teidän innoittajanne. Hän on niin hyvä siinä, paljon parempi kuin minä. Minulla on erilainen rooli Shaumbran kanssa, minkä selitän ihan hetken kuluttua.

Teitä pyydetään tänä vuonna, kenties haastetaan tänä vuonna, tekemään asioita, ja on tientukoksia, kuten kuulitte aiemmin tämän päivän keskusteluissa eräältä Shaumbralta, joka nyt uskaltautuu yrittämään. Tulee esiin ongelmia. Kuthumi on siinä kohtaa innostamassa teitä. Hän on teidän huutosakkinne, teidän valmentajanne. Hän on teidän motivoijanne. Hän auttaa teitä tuomaan esiin innostavaa energiaa, jota muuten on kaikkialla juuri nyt. Te vain päätätte olla tuntematta sitä tai yhdistymättä siihen.

Kuthumi ottaa aktiivisemman roolin Shaumbran kanssa tänä vuonna. Hän on ollut ulottuvuuksien toisilla alueilla kuluneena vuotena, auttamassa tasapainottamaan asioita, joilla on tekemistä teidän henkisten perheidenne kanssa, teidän pitkän ajan takaisen ydinolemuksenne kanssa. Auttamassa luomaan uusia siltoja ja yhteyksiä, jotta energiat voivat avautua ja virrata taas kerran sekä teidän todellisuuteenne täällä että noihin toisiin todellisuuksiin, joista te ette tietoisesti tiedä juuri nyt.

Mutta nyt hänen työnsä on loppu siellä. Nyt kun nämä väylät on avattu, jotka sallivat sen virtaamisen tähän todellisuuteen, mitä te kutsuisitte aidoksi itseksenne, hän on täällä teidän innoittajananne ja työskentelee läheisesti teidän kanssanne… hyvin monin tavoin ja antaa teille luovaa vahvistusta, auttaa teitä luomaan ja kiinteyttämään visionne, auttaa teitä näkemään suuremman kuvan siitä tavasta, jolla te toimitte ja jolla kaikki asiat todellisuudessa toimivat.

Kwan YinKwan Yin on ollut hyvin hiljaa, joskus ei niin hiljaakaan, mutta useimmiten hiljaa taustalla. Kwan Yin on edustanut myötätuntoa. Kwan Yin on edustanut Isiksen energiaa, feminiinistä puolta. Nyt kun te sallitte itsenne olla taas feminiinis-maskuliinisesti yhdistyneitä, te löydätte hänen energiansa. Se tulee vaihtumaan ja muuttumaan tänä vuonna. Hän menee myötätunnon ulkopuolelle.

Myötätunto on tietenkin täydellistä hyväksymistä ja kunnioitusta. Hän on työskennellyt teidän kanssanne ja Crimson Councilin kanssa auttaakseen teitä ymmärtämään myötätunnon aistimista. Pystyttekö hyväksymään, myötätuntoisesti hyväksymään kaiken itsessänne, sen sijaan että torjutte sen, yritätte haudata sen, yritätte kieltää sen. Pystyttekö hyväksymään kaiken itsessänne ja kaiken ympärillänne olevassa maailmassa? Pysyttekö hyväksymään, että on heimoja ja maita, jotka valitsevat sodan? Pysyttekö hyväksymään, että on ihmisiä, jotka valitsevat kuolevansa taistelussa? Pystyttekö hyväksymään, että on niitä, jotka valitsevat elävänsä köyhyydessä? Kyllä he tekevät niin. Kyllä he tekevät niin. Että myötätunto on kaiken sen, mitä on, täydellistä hyväksymistä?

Kwan Yin tulee nyt tänä vuonna, tietoisuuden uutena aikakautena, työskentelemään tämän myötätuntoperustan kanssa ja kysymään teiltä, mitä me teemme. Nyt kun te olette hyväksyneet itsenne täysin, kokonaan, nyt kun teillä on myötätuntoa jokaista muuta ihmistä kohtaan ja te kunnioitatte heidän polkuaan ja heidän valintojaan, mitä te aiotte tehdä asian kanssa? Nyt kun teillä on tämä tasapainoisen energian perusta - myötätunto itseänne kohtaan - mitä te aiotte tehdä? Mikä on seuraava askeleesi, luoja? Mitä sinä valitset? Ja aiotko kuulla tuon Kwan Yinin laulun pitkin vuotta, joka kysyy, että mitä nyt? Minne haluat mennä? Miten haluat päästä sinne? Mitä teet saavuttuasi perille?

Kwan Yinin ja Kuthumin energioiden välissä rakas Tobias jatkaa tietenkin uusien ovien avaamista teidän kanssanne ja joskus myös teille. Rakas Tobias, jolla on tuo isoisällinen, viisas ja hyvin rakastava energia, auttaa teitä kuitenkin murtamaan useampia tietoisuuden ovia, kuin kukaan muu näkemäni olento. Hän heittää ulos rukouksen. Hän heittää ulos meditoinnin. Hän heittää ulos kaiken sen, mikä on turhanpäiväistä, kaikki ne asiat jotka luotiin perustuen hyvin vanhaan energiaan ja vanhoihin uskomusjärjestelmiin. Kuka muu voi mennä buddhalaiseen temppeliin Wesak-juhlassa ja sanoa meditoinnin olevan lopussa. Se riittää jo. Ei kukaan, paitsi Tobias. Ja hän sanoo sen niin rakastavasti ja lempeästi - minun ehkä tarvitsee ottaa muutama tunti häneltä. Ja ihmiset vain lähtevät siihen mukaan. Tästä tulee siis hyvin mielenkiintoinen vuosi.

Aloitetaanpa tämä vuosi vetämällä yhdessä henkeä syvään. Ei ainoastaan vuotta, vaan tämä aikakausi. Teidän on joskus vaikea oivaltaa, että me olemme uudessa aikakaudessa. Katsokaahan aika, tietoisuus - ne ovat kuin lempeä joki… ja tuon joen aallot ja pinnanalaiset virtaukset vain virtaavat toistensa läpi ja yli niin lempeästi, että te näette vain tuon kauniin joen, mutta kuitenkin tapahtuu valtavia muutoksia ja energialiikkeitä. Tätä tapahtuu juuri nyt… tätä tapahtuu juuri nyt.

Vedetäänpä siis yhdessä syvään henkeä aloittaessamme tämän ihmiskunnan uuden vuoden ja uuden aikakauden. Ja jos te sallisitte minun viedä teidät laajempaan tietoisuuteen ja olla siinä teidän kanssanne Shaumbra-ryhmänä tässä hetkessä. Sallikaa minun viedä teidät paikkaan, jossa minä käyn hyvin usein. Sillä ei ole nimeä. Sillä ei ole ihmisen termeihin liittyvää identiteettiä. Kutsutaan sitä toisiksi ulottuvuuksiksi. Kutsutaan sitä erityiseksi paikaksi. Minä kutsun sitä toisinaan Enkelihuipuksi, koska tämä tietoisuus antaa minun saada laajemman näkökulman laajemmista näkymistä. Ikään kuin seisomme vuorenhuipulla katsellen alas maahan, kylien yli. Joskus laajentuneesta tietoisuudesta ja näkökulmasta saa hyvin erilaisen ajatuksen siitä, kuka sinä olet, ja mitä ympärilläsi tapahtuu.

Jos siis olet valmis, jos olet valmis ja kykenevä, avataan tämä energia ja laajennutaan. Älä muuten pakota sitä mielellä. Itse asiassa pysäytä tai estä sen toiminta. Annat sen vain virrata. Me tiedämme, miten toimia energioiden kanssa tällä puolella, ei-fyysisyydessä. Vedä syvään henkeä ja liity minuun laajennettaessa energiaa tästä nyt-hetkestä

(tauko)

… ulottuvuuksien läpi…

(tauko)

… paikkaan, jota kutsun Enkelihuipuksi…

Te ette lähde kehostanne päästäksenne sinne. Teidän ei tarvitse tehdä sitä. Te voitte pysyä omassa todellisuudessanne, laajentukaa vain tähän uuteen ja erilaiseen energiaan. Tämä energia - Enkelihuippu - antaa teille paljon laajemman näkökulman siitä, mitä elämässänne tapahtuu. Joskus teillä on taipumusta tulla hyvin itsekkäiksi. Minä en puhu itsestänne huolehtimisesta. Minä puhun itsekkyydestä tarkoittaen jatkuvaa huolehtimista, jatkuvaa yritystä ymmärtää asioita, jatkuvaa analysointia, antautumista kärsimykseen, antautumista hyvin vaikeisiin ja paksuihin energioihin, antautumista sääliin. Ei ole kyse nautinnonhaluisuudesta. On kyse itsestään huolehtimisista. Hämärtäkää tässä rajoja. Teistä tulee nautinnonhaluisia ja sitten te unohdatte pitää itsestänne huolta.

Te olette päättäneet pysyä täällä maan päällä nyt. Te olette päättäneet olla täällä tänä kehityskautena. Teidän tarvitsee pitää itsestänne huolta kaikin tavoin. Pitää huolta kehostanne. Pitää huolta aineellisista tarpeistanne. Pitää huolta sisäisestä rakkauden tarpeestanne ja tarpeestanne saada rakkautta muilta. Tämän päivän keskustelua varten laajentakaamme energiaamme erilaiseen havaintokulmaan.

Joskus te jäätte kiinni energioihin. On hyvin, hyvin, hyvin vaikeaa päästä irti. No niin, tässä energiassa - taas kerran, mielellä on oma tarkoituksensa - mutta me menemme sen yläpuolelle. Me menemme toisentyyppiseen tietoisuuteen tai oivallukseen. Me avaudumme asioille, joita te ette ole tunteneet tai kokeneet pitkään, pitkään aikaan - erilaiselle asioiden tekemistavalle, uudelle tavalle. Tämä on tämänpäiväisten puheidemme otsikko - uusi energia, uusi tapa.

Ihmisillä, teillä - ihmisillä yleensä - on hyvin paljon taipumusta juuttua kiinni vanhoihin kaavoihin ja niitä toistetaan uudestaan ja uudestaan. Koska ihmiset ovat niin keskittyneitä ja joskus niin itsekkäitä vanhoissa ongelmissaan, he eivät tiedä paremmasta. He toistavat samaa uudestaan ja uudestaan. He eivät koskaan vaivaudu pysähtymään ja kysymään, onko jotain muuta tapaa. Onko jotain uutta tapaa? Ei ainoastaan uutta hattutemppua, vaan uutta tapaa? Ja empaattinen vastaus on kyllä!

Minä kerroin teille tarinan siitä, miten minä olin ansassa kristallissa 100 000 vuotta. Minä etsin perinteisiä tai vanhoja tapoja murtautua sieltä pois. Minä katsoin temppukassiini - kaikkea raa’asta voimasta älylliseen tai mentaaliseen voimaan, toivomiseen… minä rukoilinkin paljon tuossa kristallissa, paljon. Mikään tästä ei toiminut, koska ne olivat vanhoja työkaluja ja vanhoja temppuja. Minä pääsin pois kristallista vasta sitten, kun menin täysin sen ulkopuolelle, mitä luulin itseni olevan, ja etsin uutta vastausta. Se ei tullut Jumalalta. Jumala vähät välitti minusta kristallissa. Se ei tullut toiselta ihmiseltä. Se ei tullut mistään muualtakaan eikä se tullut vanhasta temppukassistanikaan. Me puhumme siitä lisää aivan hetken kuluttua.

Mutta puhutaanpa lisää tästä vuodesta, jota te kutsutte vuodeksi 2007. Se on vuosi ”9”. Ei niin, että te olisitte sidottuja numerologian tai astrologian tai muun sellaisen energioihin, mutta niillä on kyllä vaikutusta. Ne joka tapauksessa lähettävät pienen viestin. Vuosi ”9” - loppuunsaattaminen. On olemassa numeroita… sitä olisi vaikeaa selittää tässä, mutta teidän välittömän kolmannen ulottuvuuden todellisuutenne ulkopuolellakin on numeroita, jotka vaikuttavat tässä. Numeroita, jotka yhdistyvät - matematiikkaa joka yhdistyy - juuri nyt tässä ajassa. Siis sen lisäksi, että tämä on vuosi ”9”, tapahtuu monenlaista muuta kosmista matematiikkaa - kuten te sitä kutsuisitte. Tässä on parhaillaan kuin tietynlaista energiakudosta, joka tekee niin sopivaksi menemisen seuraavalle tasollenne.

Vuosi ”9” - kvanttihypyn vuosi. Vuosi, jolloin kaikki nopeutuu niin kovasti teknologiassa, energian liikkeessä, tietoisuudessakin. Kaikki nopeutuu hurjasti maapallollanne. Jonkin on annettava periksi. Jonkin on muututtava. Itse se tapa muuttuu, jolla energia toimii. Siihen vaaditaan kvanttihyppy, joka perimmiltään vaikuttaa tietoisuuteen, joka perimmiltään vaikuttaa luomiseen, joka perimmiltään vaikuttaa keksintöihin, löytöihin maan päällä. Mutta tässä prosessissa, erityisesti osuessanne vuoteen ”9”, loppuunsaattamisen numeroon, tapahtuu eräänlaista talon siivoamista.

Me siis katsomme omasta näkökulmastamme täältä Enkelihuipulta, katselemme maailmaa, katselemme tietoisuutta ja ihmiskuntaa ja mitä me näemme? Me näemme, että ensinnäkin useimmat ihmiset eivät edes tiedä, mitä on tapahtumassa. He vain pysyttelevät hengissä. He ovat niin itsekeskeisiä, he ovat niin omassa uhrina olemisessaan ja rajoituksissaan, että he eivät edes huomaa, mitä tapahtuu.

Jotkut heistä tuntevat asioita. He saavat aavistuksia. He tietävät jonkin muuttuvan, mutta yleisesti ottaen usein tapahtuu niin, että he tulkitsevat sen pahaksi enteeksi. Silloin kun ihmisillä on tuntemuksia, he tulkitsevat sen pahaksi enteeksi. He tuntevat kenties painetta joistain uskomusjärjestelmistä, jonkin tuntemuksen. Aina, kun ihminen saa tuntemuksen, hän yhdistää sen siihen, mitä te kutsutte pimeydeksi tai ulkopuoliseksi energiaksi, koska hänet on kasvatettu ja ohjelmoitu olemaan tuntematta. Hän siis yrittää työntää pois tuon tuntemuksen.

Istuessamme täällä Enkelihuipulla katselemassa ihmiskuntaa, useimmat eivät edes tiedä. Se on ok. Me kunnioitamme heitä, mutta meillä on täällä Shaumbraksi kutsuttu ryhmä, joka kauan sitten pyysi jotain muuta, pyysi enemmän, pyysi saada löytää uudelleen ruusun hedelmän sisältään, pyysi tätä muutoksen aikaa.

Kaikki tämä dynamiikka on siis parhaillaan käynnissä. Uusi energia alkaa nyt tulla maan päälle ja sitä on niiden saatavilla, jotka ovat halukkaita käyttämään sitä. Meillä on monia, monia vanhoja uskomusjärjestelmiä uskonnosta, hallituksesta, suhteesta Jumalaan, kaikista näistä asioista. Me istumme täällä ylhäällä Enkelihuipulla ja katsomme alas ja sanomme: ”2007 on yhteentörmäyksen vuosi. Se on yhteentörmäyksen vuosi.” Se voi ilmentyä monilla eri tavoilla.

Teillä on nimittäin energioita, jotka ovat vastustaneet toisiaan pitkän aikaa, mutta ne ovat ihmisen todellisuuden - kaksinaisuuden - luonteisia, toisiaan vastustavia energioita. Ja nämä energiat yrittävät aina löytää itsensä vastustamalla toisiaan tai pelaamalla toisiaan vastaan. Jotkut teistä joskus ihmettelevät, miksi teillä ei ole rauhaa maan päällä. Koska teillä on kaksinaisuus ja se saa aikaan ristiriitaa.

Tiedättehän, millaisia pienet lapset ovat… te voisitte laittaa kaksi pientä lasta yhteen, kaksi viisivuotiasta ja he leikkisivät jonkin aikaa ja he havaitsisivat jotain itsestään toisessa ihmisessä. Mutta pidemmän ajan jälkeen he yleensä alkavat tapella. Se on energian yhteentörmäys ja energia yrittämässä havaita enemmän itsestään. Tenavat siis tappelevat. Ei niin, että tappelemisessa on mitään väärää. He ovat havaitsemisen vaiheessa. Havaitsemisen. He leikkivät, he havaitsivat jotain. Nyt he tappelevat ja havaitsevat lisää. He väsyvät tappelemiseenkin, uskokaa minua. He väsyvät tappelemiseen ja siirtyvät tilaan, jota voitaisiin kutsua eräänlaiseksi rauhallisuudeksi tai hyväksymiseksi. Se on energioiden luonnollinen toimintatapa.

Te olette nähneet sen toimivan sillä tavalla itsessänne elämissä aionien aikana, tässäkin elämässä. Te olette ensiksi leikkineet, tutkineet itseänne ja sitten kun te halusitte lisää syvyyttä, te aloitte sukeltaa ja taistella itsenne kanssa siihen pisteeseen saakka, että te lopulta väsyitte siihen, tulitte itsenne hyväksymisen pisteeseen, mikä antaa energioiden muuttaa täysin keskinäistä suhdettaan. Se antaa energioiden häivyttää tämän kaksinaisuudeksi kutsutun. Se antaa maskuliinisen ja feminiinisen yhdistyä taas. Se antaa pimeyden ja valon yhdistyä taas. Se sallii, että kaikki hyväksytään, ja sitten kun nämä energiat ovat hyväksynnän pisteessä, ne ovat väsyneet vanhaan tapaan ja halukkaita siirtymään uuteen. Silloin todellinen luominen, todellinen luovuus alkaa tosiaankin tulla takaisin eturiviin.

Mutta katsoessamme ihmiskuntaa yleisesti: yhteentörmäys, tänä vuonna tapahtuu yhteentörmäys. Te tulette esimerkiksi näkemään kirkkojen törmäävän toisiaan vasten. Ne ovat yrittäneet olla kohteliaita nyt vähän aikaa ihmiskunnan historiassa. Niiden täytyi teeskennellä kunnioittavansa toisiensa uskomusjärjestelmiä, mutta pohjimmiltaan suljettujen ovien takana ne kirosivat ja tekivät pilaa toisistaan. Ne tunsivat olevansa oikeassa, niillä oli jopa Jumalan oikeamielisyyskin takanaan. Jumala tuli uskonnoksi ylitse muiden. Ne ovat pidätelleet jonkin aikaa, mutta salaisuudet paljastuvat tänä vuonna. Energiat törmäävät yhteen. Te olette nähneet siitä vähän todisteita viime aikoina uuden paavin kohdalla - pikkulipsahduksen. Mitä tapahtui? Se sytytti tulen. Tuli sammutettiin, mutta vain väliaikaisesti.

Energiat törmäävät yhteen, koska sitä ne tekevät. Energiat oppivat toisiltaan tämäntyyppisessä yhteentörmäyksessä. Energiat törmäävät yhteen sellaisissa asioissa, kuin hallitukset ja liikeyritykset, ja sillä tulee olemaan ”alaspäin valuva vaikutus” tavallisten ihmisten elämään - näin voitaisiin sanoa. He huomaavat törmäävänsä yhteen omien uskomusjärjestelmiensä kanssa.

Tavallisella ihmisellä on noin 3.7 miljoonaa ensisijaista uskomusjärjestelmää millä tahansa hetkellä. Minä olen tutkinut tätä. Minä olen valvonut asiaa ja meillä on tällä puolella niitä, jotka kiinnittävät erityisen tarkkaa huomiota tähän. Aivoissanne on joka hetki 3.7 miljoonaa uskomusjärjestelmää. Teillä on uskomaton kyky erottaa kaikki nämä eri uskomusjärjestelmät ja vetää niistä yhden, kaksi, kolme tai neljä sopivaa kerralla esiin tarvitessanne niitä. Te sukkuloitte jatkuvasti sisään ja ulos uskomusjärjestelmiin, jotka palvelevat tiettyä tarkoitusta. Näiden 3.7 miljoonan ensisijaisen takana teillä on monia, monia toissijaisia uskomusjärjestelmiä. Sitä jatkuu melkein loputtomasti tai kyllästymiseen asti, kuten minä sanoisin.

Nämä uskomusjärjestelmät on energiapaketteja, ja ne ovat olleet tukahdutettuja pitkään. Nuo energiapaketit tulevat parhaillaan esiin ihmisissä. Te näette yhteentörmäyksiä heidän sisäisissä uskomusjärjestelmissään. Uskomusjärjestelmissä siitä, mikä on oikein ja väärin. Uskomusjärjestelmissä siitä, miten esim. fysiikka toimii. Uskomusjärjestelmissä kehostaan, ruuasta ja kaikesta muusta. Ja te tiedätte ihan yhtä hyvin kuin minäkin, mitä tapahtuu uskomusjärjestelmien yhteentörmäyksessä. Se saa aikaan räjähdyksen, eikö vain.

Te tulette näkemään tätä. Se tulee olemaan hyvin yleistä. Te kohtaatte aina vain uudestaan tämän yhteentörmäys-sanan. Te näette tätä maailmassa ympärillänne. Vähän erilaista kuin taistelu. Vähän erilaista kuin ristiriita. Sana ristiriita ei ole niin sopiva kuin sana yhteentörmäys. Tänä vuonna te tulette näkemään yhden tietoisuuden törmäävän toiseen tietoisuuteen maailmassa ympärillänne.

Ja sitten te näette, miten se ilmentyy. Se ilmentyy hyvin yksinkertaisella ja symbolisella tavalla, kuten kaksi autoa kolaroimassa. Se on ilmentymä kahdesta ihmisestä, jolla on hyvin ristiriitaiset uskomusjärjestelmät sisällään ja jotka vetävät puoleensa toisiaan. Heillä ei ehkä ole koskaan ollut mennyttä elämää yhdessä. He eivät ehkä edes tunne toisiaan eikä heillä ole mitään erityistä energeettistä yhteyttä. Mutta he ovat molemmat törmäyskurssilla, ja he löytävät toisensa ja läjähtävät toisiaan vasten hyvin perustasolla - auto-onnettomuudessa.

Te näette tapahtuvan yhteentörmäyksiä tänä vuonna niiden välillä, ”joilla on” ja ”joilla ei ole”. ”Joilla on” saavat lisää. ”Joilla ei ole” eivät saa. Ja te näette näiden kahden ryhmän tulevan yhteen omantyyppisellään törmäyskurssilla. Maailma on parhaillaan asettumassa siihen, että ”joilla on” nauttivat enemmän ja ”joilla ei ole” on vähemmän, niiden uskomusjärjestelmien vuoksi, jotka sanelevat, muotoilevat ja luovat sen, miten energiat virtaavat läpi.

Te siis tulette näkemään lisää energioiden erottumista. Juuri silloin kun te luulitte niiden palaavan takaisin yhteen… te tietyssä mielessä näette erottumista, mutta aina nähdessänne erottumista jossain, ymmärtäkää siinä olevan kuin kuminauhan kaksi päätä. He eriävät toisistaan, mutta todellisuudessa ne ottavat vauhtia ja voimaa, joka läimäyttää ne takaisin yhteen. Ja tätä te tulette näkemään tänä vuonna kaikkialla maailmassa - energioiden yhteentörmäyksiä.

Luonnolla on omat tapansa törmätä energioita yhteen yleisellä tasolla, palvellakseen tarkoitusta ja palvellakseen ihmiskuntaa. Te näette tätäkin tänä vuonna. Te huomaatte jo aloittaessamme tätä vuotta kummallisia ja epätavallisia säämalleja. Me emme nyt puhu välttämättä katastrofista. Me emme puhu maailmanlopun näkymistä. Me puhumme energioista, jotka ovat olleet erillään ja itse asiassa venytetty toisistaan, vedetty erilleen toisistaan melkein keinotekoisesti, ja nyt ”naps” (Adamus Saint Germain tekee kuminauhan takaisinvetäytymisen äänen) - niiden annetaan vetää takaisin yhteen ja ne törmäävät.

Energioiden yhteentörmäys saa hyvin kiinnostavia asioita tapahtumaan. Se saa aikaan, että kahden erillisen osatekijän on arvioitava itsensä uudelleen. Me haluamme käyttää esimerkkinä valoa ja pimeyttä - aihepiiri, johon useimmat ryhmät eivät edes astu sisään. He eivät puhu pimeydestä, koska he ovat valoa. Heistä tuntuu, että jos he puhuvat pimeydestä, he vetävät jotenkin epähuomiossa puoleensa sitä, ja pimeys ottaa heissä vallan. Ja tämäntyyppisen uskomusjärjestelmän itsessään pitäisi auttaa teitä ymmärtämään koko järjestelmän harhaisuuden.

Pimeys ja valo ovat olleet erillään hyvin pitkään. Niitä voitaisiin kutsua myös negatiiviseksi ja positiiviseksi energiaksi. Tobias on puhunut syvällisesti tästä, siitä mitä ne todellisuudessa ovat, mitä ne todellisuudessa edustavat. Mutta massatietoisuudessa ne ovat olleet erillään. Ne ovat osoitelleet toisiaan sormella, erityisesti valoenergia on heristänyt sormeaan pimeydelle ja puhunut, miten paha se on, miten huono sen on, miten se pitää pyyhkäistä pois maan päältä.

Erillisyys, vastakkaisuus lisääntyy, lisääntyy ja lisääntyy. Se on melkein sama, kuin laittaisi kaksi energiaosatekijää ritsaan, jossa on suljettu kumirengas. Valkoinen ladataan ritsan renkaan toiseen puoleen ja pimeys toiseen, ja sitten jatketaan niiden vetämistä erilleen, venytetään ja venytetään niitä. Ennemmin tai myöhemmin siitä on luovuttava. Ja se loppuu erityisesti silloin, kun me siirrymme uuteen aikakauteen ja se antautuu eräänlaiselle henkisen älylliselle matematiikalle, joka parhaillaan on meneillään. Tämä on tuo ”luovuttamispiste”. Se napsahtaa takasin. Erillisyys ei voi jatkua enää. Energiat palaavat takasin toistensa luo, ryntäävät toisiaan kohti, jokseenkin päättäväisinä muuttaakseen tai tuhotakseen toisensa tässä prosessissa, ja sitten ne törmäävät yhteen.

Ja sitten teillä on todellinen muutoksen mahdollisuus. Teillä on todellinen energiaräjähdys, joka antaa puhdistaa hyvin vanhoja ja jumiutuneita energioita ja uskomusjärjestelmiä. Teillä on mahdollisuus, jollaista ei ole koskaan ennen ollut. Mahdollisuutta ei voi olla huomaamatta. Jokainen voisi keskittyä räjähdykseen ja unohtaa mahdollisuuden. Jokainen voisi keskittyä siihen, kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Oliko se valo, joka teki tämän, vai oliko se pimeys, joka teki tämän? Oliko se tietty maa, joka sai aikaan tämän ongelman, vai oliko se toinen maa? Oliko se joku teidän perheessänne - puoliso - joka sai tämän aikaan?

Hyvin, hyvin paljon jännitettä keskitetään syylliseen. Jälleen kerran tulee tämä itsekkyys, ettei nähdä suurta kuvaa, suurta kuvaa siitä, että energiat eivät enää voineet olla erillään, että ne oli venytetty äärimmilleen, että ne palaavat yhteen, ja nyt, tuolla yhteentörmäyksen hetkellä monia asioita voi tapahtua.

Uuden energian väylä on luotu siihen, että kaksi vastakkaista osatekijää törmäävät läjähtäen toisiinsa. Energeettinen väylä, joka päästää sisään energiaa, joka on toisessa ulottuvuudessa. Nykyinen ymmärrys ja nykyinen tietoisuus ulottuvuuksista on hyvin, hyvin karkeaa - hyvin karkeaa ja alkeellista. Monet ihmiset yksinkertaistavat sen - meillä on kolmas ulottuvuus ja neljäs ulottuvuus ja viides. Ei homma niin toimi. Ulottuvuudet ovat hämmästyttävä asia. Se on virtausta. Se on energiapyörre. Ulottuvuudet eivät välttämättä tiedä rajoja tai rajoituksia, ellei ihmisen uskomusjärjestelmä tai tietoisuus ole antanut niille rakennetta.

Mutta teillä tapahtuu energioiden yhteentörmäystä hyvin syvällisellä tavalla. Kutsutaan tätä tapahtumaa tietoisuuden yhteentörmäykseksi. Tuossa yhteentörmäyksen hetkessä on mahdollisuus tuoda uutta energiaa ulkopuolelta, toisesta ulottuvuudesta. Tämä voisi tapahtua teille henkilökohtaisesti. Tämä voisi tapahtua teille yrityksenä toisten kanssa tai ryhmänä. Tämä voisi tapahtua Shaumbralle. Tämä voisi tapahtua ihmiskunnalle yleisesti ottaen. Tapahtuu yhteentörmäys - uudella energialla on mahdollisuus siirtyä sisään juuri silloin ja juuri siinä.

Tässä törmäävien tietoisuuden osatekijöiden räjähdyksessä on myös mahdollisuus selkeyttää vanhoja rakenteita - energioita, jotka ovat olleet tukahdutettuja, piilossa, haudattuna, sisään lukittuina, vääristyneitä ja kaikkea tällaista. Tässä tapahtumassa on kaunis hetki, mutta hetki joka menee useimmilta ihmisiltä huomaamatta jälleen kerran sen vuoksi, mihin he ovat keskittyneenä. Yhteentörmäyksen draamaan. Me maalaamme tässä kuvan - he ovat keskittyneenä tuleen. He ovat keskittyneenä maanjärjestykseen. He ovat keskittyneenä draamaan. Te näette sitä tv:stänne. Mennään laittamaan mikrofoni jonkun suun eteen ”miltä tuntuu katsella koko naapuruston räjähtävän”.

Draamaa… He eivät näe tätä kaunista yhteentörmäyksen hetkeä, joka on menossa, joka järjestää ennenkuulumattoman energiavaihdon. Ennen kuulumattoman kyvyn siirtyä kokonaan uudelle tasolle. Se järjestää kvanttihypyn. Ja tätä tapahtuu tänä vuonna kaikkialla - yhteentörmäyksiä.

Niiden ei tarvitse olla pahoja yhteentörmäyksiä. Yhteentörmäykset voivat joskus merkitä näiden energioiden juoksemista toisiaan kohti. Katsokaa omaa maskuliinista ja feminiinistä energiaanne. Te näette niiden olleen erossa pitkän aikaa. Se on paljolti kuin seuraava kaunis näkymä rannalla. Aurinko on laskemassa. Mainingit aaltoilevat hiljaa. Nainen on rannan toisessa päässä ja mies toisessa. He huomaavat toisensa. He juoksevat… juoksevat hiekan poikki ollakseen taas toistensa käsivarsilla. Kaksi asiaa voi tapahtua: liittyessään yhteen, saapuessaan yhteentörmäyksen hetkeen, tietoisen jälleenyhdistymisen hetkeen, he voivat pamauttaa päänsä todella lujaa. He voivat molemmat kaatua tajuttomina maahan, nousta takaisin ylös ja alkaa heittää hiekkaa toistensa kasvoille ja nimitellä toisiaan, tai he voivat syleillä sulavasti toisiaan. He voivat olla niinkin sulavaliikkeisiä, ettei ihokaan vastusta ihoa, luut eivät kolise toisiaan vasten. Annetaan energioiden vain sulautua takaisin toisiinsa. Tämäkin on nimittäin yhteentörmäys. Tämä on vastakkaisten energioiden energeettinen yhteentörmäys.

Huomatkaa, ettei sen tarvitse olla draamaa. Siinä ei tarvitse olla kaaosta, tuskaa tai kärsimystä. Se voi olla saattamista takaisin yhteen, mutta tuolla hetkellä se on yhteentörmäystä - tietoisuuden yhteentörmäystä. Tuossa hetkessä järjestyy myös mahdollisuus, energiaräjähdys, joka voisi puhdistaa pois kaikki kivut, tuskan, kärsimyksen sekä erossa olemisen kyyneleet, joka voi puhdistaa pois kaikki vuosien ja elämien huonot tavat, joka voi puhdistaa pois haavojen, arpien ja kerrosten kertymän, joka voi puhdistaa pois kaiken, jota ei enää tarvita tai joka ei enää palvele uutta olentoa.

Niin, yhteentörmäys tuona kauniin hetkenä… me jäädytämme tilanteen tuohon hetkeen. Te näette energioiden läiskähtäneen toisiaan vasten. Ne ovat sulautuneet ja liittyneet jälleen yhteen ja nyt tässä - kutustaanpa sitä sen yhteentörmäysenergian palloksi, joka voi olla hyvin sujuva. Tämä kaunis pallo, toisiinsa törmänneiden maskuliinisen ja feminiinisen energian yhteensulautuma, on avainpiste tässä. Valo ja pimeys törmäsivät toisiinsa. Ne tuovat esiin syvyyden, loistokkuuden. Ne tuovat esiin kaiken. Ne ovat törmänneet yhteen.

Jäädytetään tilanne ja pysähdytään tuohon hetkeen. Tuntekaa tuo energia. Sen ei tarvitse olla kaaosta. Sen ei tarvitse olla hävitystä. Sen ei tarvitse olla vahingollista tai tuskallista. Katsokaa tuota energiapalloa, koska sisältyneenä juuri tähän - kun osatekijät yhdistyvät, törmäävät yhteen, mikä sai aikaan räjähdyksen - sai aikaan energiavirtauksen, joka nyt luo suunnattoman määrän uusia mahdollisuuksia itsessään. Se on eräänlainen kohtu - luomisenkohtu - joka on syntynyt juuri energioiden yhteentörmäyksestä tai yhteenliittymisestä

Tässä kauniissa hetkessä, minkä te voitte muuten milloin tahansa pysäyttää tai jäädyttää - kehystää sen hetkeksi - tunnetteko luotavan uusia mahdollisuuksia? Itsenäisillä tai erillisillä energioilla oli itsellään rajoittunut määrä toimivia mahdollisuuksia, kun ne olivat erillään eivätkä harmoniassa toistensa kanssa. Mutta niiden törmätessä yhteen, mahdollisuuksia tulee lähes rajattomasti.

Vanhassa energiassa te kannoitte mukananne tietyn määrän mahdollisuuksia tai vaihtoehtoja - mahdollisuuksia siihen, mitä tapahtuisi teillä urallanne tai toisten ihmisten kanssa. Mutta koska te olitte rajoittuneessa uskomusjärjestelmässä ja tietoisuudessa, teillä oli rajoittunut määrä niitä alamahdollisuuksia, mitä voisi tapahtua elämässänne. Siksi hän, jota te kutsuisitte lukijaksi tai näkijäksi, pystyi toimimaan. Hän vain luki teidän mahdollisuuksianne, rajoittunutta määrää mahdollisuuksianne. Hän luki teidän mahdollisuuskenttäänne. Mutta se oli rajoittunutta, ja se perustui hyvin vanhaan energeettiseen, matemaattiseen ja henkiseen malliin tai prosessiin. Teillä oli rajoittunut määrä asioita saatavillanne, koska te toimitte rajoittuneessa tietoisuudessa. Mutta nyt energiat törmäävät yhteen. Se muuttaa kaikkia niitä alamahdollisuuksia, joita yksittäisillä energioilla itsellään oli.

Sanotaanpa, että valolla - me käytämme tätä hyvin perusesimerkkiä - valonenergialla. Sanotaanpa sillä olleen 500 mahdollisuutta välittömässä mahdollisuuskentässään, joka perustui sen uskomuksiin, energiasyöttöön ja sen kykyyn tuottaa energiaa. Ja pimeällä energialla toisessa päässä oli myös 500 mahdollisuutta. Älkää siteeratko minua näissä luvuissa. Minä annan tässä vain esimerkin. Sillä oli 500 ensisijaista mahdollisuutta mistä valita - itse asiassa rajoittunut määrä, melko rajoittunut. 500 mahdollisuutta ei ole mitään. Jokainen mahdollisuus oli eri tilanne, eri reitti tai eri polku. Jokaisessa mahdollisuudessa oli tietty määrä, mutta rajoittunut määrä toteutusenergiaa. Jos katsotaan jokaista mahdollisuutta eräänlaisena kuplana, se on myös ”polttokenno”. Se on periaatteessa toimivin polku, joka voitaisiin toteuttaa tai saavuttaa kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa.

Teillä on siis valon energiatietoisuus, jolla on 500 mahdollisuutta, ja pimeyden energiantietoisuus, jolla on 500 mahdollisuutta, ja nyt ne läjähtävät yhteen. Mikä on heidän mahdollisuuksiensa summa? Ei 1 000, ei edes 500 potenssiin kaksi, vaan se on luku, johon ei voi viitata ihmisen matematiikassa juuri nyt, mikä auttaisi teitä ymmärtämään sen. Mutta miljoonia ja miljardeja mahdollisia mahdollisuuksia. Ja kiinnostavaa on se, että nämä mahdollisuudet eivät ole ainoastaan peilejä tai laajennuksia vanhasta energiaperustasta. Ne uudet mahdollisuudet, jotka luodaan kahden tietoisuuden osatekijän yhteentörmäyksessä, on itsessään kvanttihyppy. Se ylittää sen, mitä pimeyden tai valon osatekijä yksin olisi pystynyt tietämään. Tämä yhteentörmäysenergia on tehnyt kvanttihypyn. Ja tästä tässä vuodessa on kyse jokaisen kohdalla maan päällä.

Tässä tapahtuu fysiikkaa - sitä voitaisiin sanoa ”henkisen auran moniversaaliksi fysiikaksi”. Se ei välttämättä ole uskomusjärjestelmä. Se vain on. Se on tapa, jolla te olette työskennelleet rakentaaksenne maailmankaikkeuden ja tuodaksenne sen fyysiseen muotoon, ne mahdollisuudet, jotka tulevat esiin tässä kuplassa, yhteentörmäyksessä. Me jäädytimme tilanteen juuri siihen, kun kaksi energiaa läjähtivät toisiinsa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja siinä on mahdollisuus tuoda sisään sitä, mitä me kutsumme uudeksi energiaksi. Siis sen sijaan, että me vain laskemme yhteen pimeyden ja valon mahdollisuudet, meillä on nyt jotain paljon, paljon suurempaa. 

Tässä on varoitus. Useimmat ihmiset eivät koskaan ymmärrä, että on luotu uusia mahdollisuuksia. He keskittyvät draamaan. He keskittyvät yhteentörmäykseen. Heistä tulee taas kerran itsekeskeisiä, on kyseessä sitten maailmalaajuinen tapahtuma tai jotain ihan heidän kotonaan tapahtuvaa. Heistä tulee itsekkäitä. Heistä tulee sokeita sille, mitä on menossa, koska he katsovat ainoastaan yhteen paikkaan. He katsovat ainoastaan yhteen pieneen paikkaan. He näkevät ainoastaan yhteentörmäyksen, onnettomuuden tai draaman.

Mutta te, Shaumbra, olette upeita, kuten minä. Te näette, että silloin kun nämä energiat törmäävät, tekevät ne sen sitten hyvin suurella ja räjähtävällä tavalla tai hienovaraisemmalla tai hiljaisemmalla energeettisellä yhteentörmäyksellä, te näette, että tuossa hetkessä - myös omassa elämässänne - että tuossa hetkessä on uuden energian lahja. Siinä on lahjana ymmärtää aitoa itseänsä tavalla, mitä ette ole koskaan tajunneet. Te ymmärrätte, että tässä yhteentörmäyspisteessä on mahdollisuuksia, väyliä, kykyjä, jotka eivät koskaan ennen ole olleet läsnä. Te ymmärrätte, että on uusia tapoja tehdä asioita, ovat ne sitten vanhoja tai uusia asioita.

No niin, te aiotte sanoa, että eivätkö kaikki tietäisi tästä? Eikö tämä energia ole kaikkien saatavilla? Se todellakin on kaikkien saatavilla, mutta he eivät ole tietoisia siitä. Jälleen kerran, sen vuoksi että he keskittyvät vanhaan energiaan - vanhaan polkuun. He eivät tietyssä mielessä halua avata silmiään sen tehdäkseen. He haluavat keskittyä draamaan, suruun ja kärsimykseen. He haluavat tehdä mitä tahansa, ettei mikään häiritse heidän nykyistä maallista, tylsää ja ”epäluovaa” elämäänsä. Mutta te, Shaumbra, tulette näkemään sen tilaisuutena… tilaisuutena. Te näette sen mahdollisuutena kaikissa asioissa, ja sitten teillä on  syntymäoikeutenne, oikeutenne valita haluamanne noista mahdollisuuksista.

Te saatatte nyt sanoa, että se tulee olemaan melko hämmentävää, koska pienen mahdollisuuskourallisen sijasta onkin miljoonia tai joissain tapauksissa jopa miljardeja mahdollisuuksia vain yhdestä tapahtumasta. Yhdestä tapahtumasta. Te sanotte, mutta miten minä valitsen? No, tässä hyvin luonnollinen laki alkaa vaikuttaa. Katsokaa haluanne ja intohimoanne. Ei sitä, mikä tulee aivoistanne, ei rajalliselta ihmiseltä, vaan omaa haluanne. Mikä tuntuu hyvältä? Mitä te haluatte? Mikä saisi teidät tuntemaan itsenne luojaksi, voimaantuneeksi ja itsenäiseksi? Mikä saisi teidät tuntemaan iloa? Kunhan ette mene siihen, mitä te ”ajattelette” tarvitsevanne, vaan valitsette sen, mitä te tunnette.

Te menette kaikki ihan sekaisin, kun te alatte ajatella sitä, mitä te tarvitsette, koska te menette välittömästi rajoittuneeseen energiaan, henkiinjäämisen energiaan. Ylitä se. Mene siihen, mikä sinua innostaa. Mikä on minun intohimoni? Mikä on pelotonta? Mikä siirtää energiani vuoria? Ja päästyänne tuolle tasolle, mitä minä kutsun hyvin itselliseksi tasoksi - ei itsekkääksi, vaan olemiseksi omassa itsessään - yhtäkkiä nuo kaikki mahdollisuudet, miljoonat olemassa olevat mahdollisuudet, alkavat muuttaa muotoaan ja muotoilla itseään uudelleen.

Joitain uusia tulee etualalle. Ne, jotka eivät ole halunne ja intohimonne energiaa, astuvat taaksepäin. Te näette energian tulevan tapaamaan ja tervehtimään teitä, ja nyt miljoonien valittavien mahdollisuuksien sijaan, ne ensisijaiset mahdollisuudet, jotka resonoivat eniten teidän kanssanne, siirtyvät etualalle. Ja nyt teillä on tilanne, missä te voitte tehdä hyvin yksinkertaisen päätöksen - mitä te valitsette.

Minä korostan tässä teille yhtä asiaa. Valitkaa jotain… jotain. Kenties te tunnette viisi tai kymmenen tai 100 mahdollisuutta miljoonien olemassa olevien joukosta. Mahdollisuus on muuten energiaa - aitoa kirjaimellista energiaa - josta periaatteessa tulee teidän oppaanne, oppaanne, energiaanne selvittämään, ilmentämään ja tekemään todeksi jonkin, minkä te valitsette.

Te valitsette mahdollisuuden, esimerkiksi jonkin liiketoiminnan, projektin aloittamisen. Jotain eri tasolta, kenties te voisitte sanoa myös valitsevanne mahdollisuuden vain pystyä avaamaan ja laajentamaan energiaanne. Mitä tahansa. Älkää jääkö liiaksi kiinni. Mutta tässä kohtaa, kun energiat ja mahdollisuudet ovat järjestäytyneet uudelleen, ne jotka ovat sopivimpia ja joilla on paras värähtely sydämenne halun kanssa, tulevat etualalle. Valitkaa jotain. Jos ette tee sitä, te kuolette. Todellakin. Te kuolette. Te kuolette, koska mahdollisuudet ovat täällä palvelemassa teitä ja jos te ette valitse niitä, ne menevät pois ja kun mahdollisuudet menevät pois… teidän on taas nähtävä mahdollisuudet kuplina. Kun nämä kuplat häipyvät, tekin häivytte.

Silloin kun teidän henkenne ja tietoisuutenne näkee, ettei mahdollisuuksia enää ole jäljellä, se periaatteessa antaa merkin fyysisen olemassaolonne lopusta. Siitä vasta varsinainen helvetti syntyy, kun pääsette toiselle puolelle, jos teillä ei ole yhtään mahdollisuuksia. Se luo hyvin mielenkiintoista dynamiikkaa tällä puolella. Valitkaa jotain. Älkää sivuuttako mahdollisuuksia. Valitkaa jotain ja menkää sen mukana. Ratsastakaa sillä. Se on nimittäin siivekäs hevonen. Se on hevonen, se on symboli ja tämän uuden aikakauden energia. Hypätkää sen selkään ja ratsastakaa sillä.

Ratsastaessanne sillä, teidän ei tarvitse hallita sitä mielellänne. Jos teillä ratsastaessanne on pelkoa, ymmärtäkää, että tuo pelko on luonnollista. Siinä tapahtuu toinen energian yhteentörmäys. Käyttäkää sitä parantamaan matkaanne. Jos te ratsastatte tällä uuden energian mahdollisuudella, tällä valkoisella ja siivekkäällä hevosella, sallikaa sen kehittyä. Sallikaa sen laajentua myös jo ratsastaessanne sillä.

Ja kun te ratsastatte tällä uuden energia hevosella - voi, se on taianomainen, taianomainen hevonen. Se on suunniteltu sellaiseksi. Kun te ratsastatte sillä, te näette itsenne kohoavan. Te voisitte melkein tuntea polun edessänne. Mutta te kohoatte ylös ja kun te tarkkailette, miten polkunne edistyy, te huomaatte jotain. Teidän polkunne laajenee silmienne edessä. Se laajenee. Katsokaahan, te olette tämän hevosen selässä, tässä uuden energian mahdollisuudessa ja ratsastatte sillä, pidätte sen kanssa hauskaa ja luotte sen kanssa. Ja juuri silloin kun te luulette sen vievän teitä tiettyyn suuntaan - te puhutte itsellenne ja ratsastatte tätä mahdollisuutta tiettyyn suuntaan - se yksinkertaisesti laajenee, avautuu ja paljastaa vieläkin enemmän energiastaan teille tuolla hetkellä.

Se ei ole lineaarinen ja yksittäinen polku, joka vie teidät pisteestä A pisteeseen B. Se ei ole vanhan teorian mukainen lyhin välimatka kahden pisteen välillä. Se ei ole suora viiva. Se on uuden mahdollisuuden ja uuden energian ilmentymistä, mikä vie pois suoran linjan tai ylipäätään minkäänlaisen linjan polulta.

Minä puhun teille jokseenkin esoteerisesti, jokseenkin vertauskuvallisesti. On vaikeaa kertoa näistä käsitteistä. On vaikeaa jakaa teidän kanssanne se, mitä todellinen uusi tietoisuus on, ennen kuin te hyppäätte tuon hevosen selkään. Uuden energian mahdollisuuden hevosen. Muuten se on teidän hevosenne, ei minun. Te ruokitte sen. Te puhdistatte hevosen sen jälkeen (vähän naurua). Se on uuden energian mahdollisuus ja se on juuri nyt teidän saatavillanne.

Tässä uudessa energiassa on ilmiömäisiä piirteitä. Tässä uudessa aikakaudessa, johon te olette menossa, on ilmiömäisiä piirteitä. Ja minä kerron teille juuri nyt - uusi aikakausi, uusi tapa - uusi aikakausi, uusi tapa. Tämä on tarkoitettu. Tämä on fysiikkaa. Tämän on tieteellistä. Tämä ei ole teoriaa tai filosofiaa. Tämä on erityistä moniulotteista fysiikkaa - kuten te sanoisitte - mitä nyt tapahtuu. Se voidaan kirjaimellisesti piirtää matemaattisesti - tiettyyn pisteeseen saakka, kunnes me siirrymme ulos siitä matemaattisesta mitta-asteikosta, miten energia toimii.

Uusi aikakausi, uusi energia, uusi tapa. Mitä se merkitsee? Se merkitsee, että te käytätte samoja vanhoja tapoja, samoja vanhoja ratkaisuja, samoja vanhoja temppuja kaiken aikaa. Kun te joudutte vaikeuksiin, te menette vanhalle temppukassillenne. Ja niin kauan kuin te menette takaisin vanhalle temppukassillenne, teillä on vanhoja ongelmia. Te käytätte samoja tapoja asioiden tekemiseen päivästä toiseen - ongelmien ratkaisemiseen, haasteista selviämiseen… uusi aikakausi, uusi tapa.

Minä tulen tänään teidän luoksenne uudella tavalla, kuten olette jo huomanneet. Minä puhun teille juuri ”täältä” (osoittaen pientä tilaa), minä puhun teille ”täältä” (osoittaen hyvin suurta tilaa). Energia, jota minä välitän, on erilaista, ja Shaumbran energia on erilaista tänään. Tämä Shoud on siis erilainen. Uutta energiaa.

Kun te kuulette hälyytyskellon soivan sisällänne jonkin elämäänne liittyvän kysymyksen osalta - on kyseessä sitten rikkoutunut auto tai laskuista selviäminen - te menette takaisin vanhaan tapaanne. Te palaatte hyvin lineaariseen tapaanne ratkaista ongelmia. Se on itse asiassa - minä en voi edes sanoa sitä ratkaisutavaksi. Se on erittäin ”epäluovaa”. Te yritätte vain vetää saman vanhan tempun ulos samasta likaisesta hatusta. Uudessa energiassa se muuttuu. On olemassa ratkaisu. On uusi tapa ja se on dramaattisesti erilainen kuin vanha.

No, miten olisi siihen käsiksi pääseminen? Miten te tuotte sen sisään? No, älkää minua kutsuko. Se on teidän ongelmanne. Minä tarkoitin sitä rakastavasti. Se on teidän ratkaisunne. Se on teidän tekemänne. Se on teidän luomuksenne. Mitä te siis teette? No, vetäkää aluksi syvään henkeä. Siirtykää mielestänne itseenne ja te tutkitte. Te tutkitte. Sen sijaan että palaatte samaan tapaan vastata samaan vanhaan kysymykseen, miten te esimerkiksi käsittelette vihaista pomoa? No, tapa jolla te olette tavallisesti käsitelleet tilanteen, on ollut mennä vanhalle temppukassillenne, pitää päänne kumarassa, sanoa jotain kivaa ja löytää jokin syy poistua huoneesta.

Teillä on nyt kokonaan uusi tapa käsitellä tilannetta, mutta teidän täytyy vetää ensin henkeä vapautuaksenne siitä tavasta, jolla te olette tehneet asioita, tai aktivoidaksenne sen uudelleen. Te annatte itsenne avautua ja laajentua. Te annatte itsenne löytää laajemman vastauksen, vastauksen kenties täältä Enkelihuipulta, vastauksen jossa on näkemystä ja yleiskuva.

No niin, älkää hämmästykö, että jos te vedätte syvään henkeä ja annatte itsenne valita laajemman vastauksen, valita uuden tavan, eikä pomonne kävelekään kymmenen minuuttia myöhemmin sisään erottamaan teitä. Koska se oli uusi tapa, eikö niin? Se vapauttaa teidät. Se päästää teidät irti. Teillä on nimittäin odotuksia siitä, miten asioiden pitäisi toimia. Te olette olleet niin pitkään lineaarisia, että te itse asiassa tiedätte tulokset. Teillä on alkanut olla odotuksia siitä, miten asiat toimivat.

Ihmisen tietoisuudessa on enää erittäin vähän, jos yhtään, yllätysvaraa jäljellä. Kaikki on niin ennustettavaa. Kaikki perustuu eiliseen. Näin te luotte huomisen. Se seuraa askel toisensa jälkeen hyvin, hyvin samalla tavalla. Mutta juuri nyt, tällä uudella aikakaudella on uusi tapansa.

Se tulee turhauttamaan, hämmentämään ja suututtamaan teitä toisinaan, kun te etsitte… etsitte vanhasta kaapista samoja todella huonoja vaatteita vastauksiksi. Vaatteita jotka eivät ole olleet pitkään aikaan muotia. Se on hämmentävää, koska te sanotte, että no, miten minä asettelen nämä palaset yhteen ja näytän edelleen trendikkäältä, olen edelleen in. Menkää eri kaapille.

Se on ongelmana. Te olette menneet samalle kaapille aina vain uudestaan. Ettekö tiedä, että on myös toisenlainen kaappi? No, ”höh”, te sanotte. Niin helppoa? Se on niin helppoa, Shaumbra. On uusi tapa. On uusi kaappi. On uusi ruokakomero. Teidän mielessännekin, älyssännekin on uusi osa, johon te ette ole edes katsoneet, koska te olette palanneet mielenne vanhaan osaan aina vain uudestaan. Uudessa energiassa on uusi tapa tehdä asioita, ja se ylittää kaikki odotuksenne. Älkää siis odottako mitään. Se vain turhauttaa teidät. Se ylittää kaikki odotukset - hyvät, pahat, rumat tai piittaamattomat.

No niin, on toinenkin asia, jota minun tarvitsee korostaa tässä uudessa tavassa. Se on arvaamatonta… arvaamatonta. Ihmiset ovat nähkääs joutuneet varsinaiseen uraan ja kaavamaisuuteen - vaikka he valittaisivatkin siitä, he kaivautuvat sisään siihen ja käyttävät samoja vanhoja ratkaisuja päivästä toiseen. Te etsitte samoista paikoista vastausta elämästä toiseen. Te tiedätte lopputuloksen jo ennen toteutusta, koska te toimitte niin ennustettavan lineaarisella ja rajoittuneella tavalla.

Uusi tapa on arvaamaton. Te ette tiedä lopputulosta, ennen kuin te aloitatte matkan. Te ette tiedä, minne tämä siivekäs hevonen teidät vie. Te luulette sen vievän teidät järven tältä rannalta toiselle. Se ei vie. Se on arvaamaton. Se saattaa viedä teidät suoraan järveen. Ja kun te pulahdatte järveen 100 kilometriä tunnissa, te pelkäätte elämänne puolesta. Te pelkäätte, että te ja hevonen mäjähdätte palasiksi törmätessänne veden pintaan ja sitten te hukutte… Se on arvaamatonta. Arvaamatonta. Mutta kenties te ette edes tunne vettä, koska te kenties vaihdatte täysin toisenlaiseen ulottuvuuteen ja tietoisuuteen juuri siinä iskun, yhteentörmäyksen kohdassa. Te kirjaimellisesti siirrytte tarkoituksenmukaisesti ulos vanhalta lineaariselta polulta. Uusi tapa on arvaamaton.

Jotkut teistä eivät selviä tästä. Te olette olentoja, ennustettavia olentoja. Te olette rutiiniolentoja. Te olette joskus hyvin tylsiä siinä mielessä. Te nousette ylös joka päivä. Te pukeudutte samalla tavalla. Te ruokitte itsenne samalla tavalla. Te luette samaa sanomalehteä. Te kuuntelette samaa paskaa ihmisiltä päivästä toiseen. Te olette niin ennustettavia. Minä tiedän… Tobias ei puhuisi teille näin.

Te olette niin ennustettavia, että joskus meille on turhauttavaa työskennellä teidän kanssanne. Te pelkäätte niin kovasti muutosta, vaikka kuitenkin luulin kuulleeni tuon rukouksen: ”Rakas Jumala, minä haluan muutosta.” Tässä sitä on, juuri nyt. Uusi tapa on arvaamaton. Uusi tapa on myös epätieteellistä. Ainakin siihen saakka, kunnes tiede laajentaa tietoisuuttaan ja pystyy ymmärtämään, mitä tapahtuu.

Jotkut teistä kutsuisivat uuden energian tapaa kaaokseksi, koska missään ei näytä olevan järkeä. Syöttö - energiasyöttö - ei vastaa ennustettavaa tulosta. Ja se on oikea vanhan energian kaava. Sisäänsyötetty energia on yhtä kuin ennustettava tulos. Ja tällä tavalla te olette toimineet. Uusi energia on erilaista.

Toisekseen, energiasyöttöä ei välttämättä ole olemassakaan. Sen ei tarvitse olla syöttö. Se on mahdollisuus ja se aktivoidaan. Sitä ei tarvitse syöttää sisään. Te olette tottuneet siihen, että energiaa virtaa johonkin koneeseen tai sovellukseen tai johonkin - energiaa virtaa sisään ja saadaan ennustettu lopputulos toisesta päästä. Kun te laitatte tuulettimen pistokkeen seinään, tuuletin alkaa kääntyä ja te saatte ennustettavan määrän ilmaa. Ja te olette tottuneet siihen, teistä se on mukavaa ja teidän elämänne on sellaista.

Energiasyöttö vastaa ennustettua tulosta. Tämän vastaavuuden mukaisesti, te ette laita töpseliä seinään. Se vain on. Energia on jo paikalla ja saatavilla. Teidän ei tarvitse vetää sitä jostain muualta. Kun energialle annetaan lupa aktivoitua tai oikeastaan tulla tähän ulottuvuuteen ja tulla havaituksi ja aktivoiduksi, tulos on ennustamaton. Ja tämä tulee hämmentämään teitä aluksi. Se tulee näyttämään hämmentävältä.

Tuo tuuletin puhaltaa kenties väärään suuntaan. Tuo tuuletin on epävakaa ja puhaltaa joskus kovaa ja joskus pehmeästi. Tuo tuuletin itse asiassa näyttää liikkuvan eikä se puhalla ilmaa lainkaan. Ja te olette hämmentyneitä ja haluatte palata vanhan energian ennustettaviin ja tylsiin tapoihin tehdä asioita.

Pysähtykää kuitenkin hetkeksi. Pysähtykää hetkeksi. Vetäkää syvään henkeä. Tässä tapahtuu jotain. Se mikä näyttää kaaokselta, ei olekaan ollenkaan sitä. Se on uutta energiaa. Se on laajentumista. Te katsotte ainoastaan tuon tuulettimen yhtä puolta. Tulkaa hetkeksi tänne Enkelihuipulle tähän uuteen näkökulmaan, tähän yleiskuvaan. Vetäkää syvään henkeä täällä ja katsokaa, mitä todella tapahtuu. Ihmisen näkökulmasta saattaisi näyttää, että tuuletin toimii väärin - te viette sen takaisin ostopaikkaan ja kiroilette. Mutta katsokaa, mitä tapahtuu monilla, monilla eri tasoilla.

Aluksi näyttää olevan kaaosta ja hämmennystä. Nyt kun te vedätte syvään henkeä, lempeän henkäisyn, yhtäkkiä te alatte nähdä sen, mitä tapahtuu. Energiaa menee sisään ja ulos ulottuvuuksista. Tietoisuus vaihtuu ja liikkuu sisään ja ulos. Kaikki muuttuu monilla tasoilla samaan aikaan. Teidän tuulettimenne ei ole enää lineaarinen. Tapahtuu vaikutuksia monilla, monilla eri tasoilla. Lopputulos näyttäisi arvaamattomalta, kunnes te laajennatte omaa tietoisuuttanne, kunnes te istutte täällä Enkelihuipulla, ja sitten te havaitsette sen, mitä todella tapahtuu. Sitten te huomaatte luomustenne kauneuden, ilon ja yksinkertaisuuden.

Uusi aikakausi. Uusi energia. Uusi tapa. Yhteentörmäysten vuosi… ja teille, Shaumbra, erityisesti, niiden mahdollisuuksien vuosi, jotka olivat aiemmin tuntemattomia, mutta jotka ovat aina olleet täällä. Te olette mahtavia ja suurenmoisia. Jotkut teistä ovat jopa lähestymässä minun mahtavuuttani ja suurenmoisuuttani. Te olette - minun on sanottava - te olette joskus niin jumissa. Te olette niin itsekkäitä, surkeita, uhreja ja myös säälittäviä - se on hyvä sana. Onko ketään muita kuin yleisö täällä, ketään muita jotka meidän pitäisi heittää tähän saaviin?

Mutta tiedättehän, että teissä on se viehättävä ja kaunis asia, että te olette hyvin valmiita muutokseen. Te olette hyvin valmiita löytämään itsenne muut osat. Te olette hyvin valmiita lähtemään tuosta saavista, hyvin valmiita siirtymään sen ulkopuolelle. Useimmat muut ihmiset ovat nimittäin edelleen - no, he ovat sopuleita. He kiertävät edelleen kehää ja vain seuraavat ”jumala ties mitä, joka tulee ja lupaa heille ei-mitään”. Ja Shaumbra, huolimatta rajoituksistanne - muuten itse aiheutetuista - peloistanne ja tylsyydestänne, te haluatte muuttua. Te haluatte jotain erilaista. Te haluatte vaikuttaa maailmaan ja te haluatte löytää jotain uutta itsellenne.

Me tuomme sisään nyt energian, tullessamme loppupäätelmään tässä upeassa tutkielmassani. Me tuomme sisään arkkienkeli Rafaelin energian. Hyvästä syystä… hyvästä syystä. Se on uutta tapaa varten. Rafael on ollut aito energiastandardi - standardi pelon läpi kulkemisesta, standardi oman mukavuusalueensa, oman mukavan tietoisuuspiirinsä ylittämisestä. Rafael auttaa laajentamaan energioita ensisijaisesti pelon muuntamisen kautta, mutta myös… tämä on hassu tarina.

Rafael ei ainoastaan auta muuntamaan pelkoa, vaan hän auttaa myös muuntamaan laiskuutta. Ja me naureskelemme sanoessamme tämän, koska kauan sitten nimittäin julkaistiin eräs tarina. Tarina jota kerrottiin uudestaan ja uudestaan kaikkialla maailmassa. Tarina rakkaasta ystävästäni, Tobitista, jonka te tunnette Tobias vanhempana, ja nuoresta Tobiaksesta - laiskasta Tobiaksesta, pelokkaasta nuoresta Tobiaksesta. Tobias vanhempi toi viisaudessaan Rafaelin energian kumppaniksi nuorelle Tobiakselle - laiskalle, pelokkaalle Tobiakselle - hänen matkallaan etsimään vähän rahaa Tobias vanhemmalle. Hän tiesi, että nuori Tobias tarvitsisi seuraa ja myös vähän viisautta matkallaan. Jonkun jolla on maalaisjärkeä ja velvollisuuden tuntoa, joten hän toi paikalle Rafaelin energian.

No, yhdessä nuori Tobias ja Rafael lähtivät matkaan, jossa ei ollut kyse rahan löytämisestä. Siinä oli kyse havaitsemisesta, pelon muuntamisesta ja nousemisesta ylös takapuoleltaan, lähtemisestä ulos ja kerrankin jonkin muun tekemisestä elämässään kuin notkuminen kotona… Cauldre. Se oli kaunis tarina, joka tapahtui noin 2 500-2 600 vuotta sitten.

Tämä tarina tulee esiin taas. On toisen matkan aika. Tällä kertaa ei ole kyse laiskuudesta eikä pelosta. Tällä kertaa on kyse ennen tuntemattomien mahdollisuuksien aktivoimisesta. On kyse menemisestä mukavuusalueen ulkopuolelle, pystymisestä valitsemaan jonkin uusi mahdollisuus ja leikkimisestä sen kanssa. On kyse energian yhteentörmäyksestä, vanhojen vastakkaisten energioiden yhteentörmäyksestä ja olemisesta tuossa hetkessä, joka luo uutta energiaa ja uusia mahdollisuuksia, jotka ovat hurjimpienkin unelmienne yläpuolella.

Arkkienkeli Rafael siis tulee sisään. Hän tulee työskentelemään kaikkien Shaumbrojen kanssa teidän uudella matkallanne, ja symbolisesti Rafael työskentelee herra Bennackin kanssa hänen matkallaan - Shaumbran matkalla. Rafael liittyy juuri nyt herra Bennackin seuraan ja on hänen kanssaan joka hetki, joka päivä, joka yö, joka yksinäinen hetki ja joka innostunut hetki hänen matkallaan. Sillä me aloitamme nyt uuden tarinan - uuden tarinan arkkienkelistä ja matkasta. Herra Bennack ei ole Tobias. Hän on itsensä, Shaumbra, mutta he edustaa sydäntä, rakkautta ja halua lähtiessään matkalleen.

Vietetäänpä tässä siis hetki siunaten tätä matkustavaa kaksikkoa. Näitä kahta, jotka lähtevät - yksi edustaa ihmisiä, toinen enkeleitä, yksi edustaa löytämistä ja toinen edustaa tukea ja hoivaa. Täten, rakas herra Bennack, me annamme sinulle siunauksemme ja me odotamme innolla uutta tarinaa matkalta arkkienkelin kanssa.

Tämän myötä, hyvät naiset ja herrat, Shaumbra ja jokainen siltä väliltä, on ollut ilo olla täällä teidän kanssanne juhlistamassa avauskanavoinnilla tätä uuden energian uutta vuotta. Ottakaa sanani kevyesti. Ottakaa ne huumorilla. Ottakaa ne sinä, miksi ne on tarkoitettu - ravistelemaan teitä vähän ulos vanhalta mukavuusalueeltanne ja sallimaan teidän tietää, että on uusi tapa, voi, todellakin paljon parempi tapa. Tämä uusi tapa on muuten paljon yksinkertaisempi, paljon tehokkaampi.

Vanha yhtälö siitä, että sisäänsyötetyn energian määrä rajoittaa ulostulevaa energiaa, ei päde enää. Tämä on täysin uusi valmistusprosessi. Ei tarvita tiettyä määrää sisäänsyötettyä energiaa vastaamaan tiettyä ulostulevaa määrää. Heittäkää pois tuo yhtälö. Uudessa energiassa tapa on paljon helpompi.

Minä olen mahtava, suurenmoinen, kuninkaallinen ja saavuttamaton. Minä olen Adamus Saint Germain.

- - - - - - - - -

Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-materiaalia on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi ja Uuteen Energiaan. Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.

Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että me voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.

Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.

Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Sinä tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.

Jos sinä luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, sinä olet todellakin Shaumbra. Sinä olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Sinä et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinun ympärilläsi olevissa ulottuvuuksissa.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta, veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.