MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Învăţătorului:
SHOUD 6: "Eră Nouă, Energie Nouă, o Cale Nouă" - Adamus Saint-Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 ianuarie 2007

www.crimsoncircle.com

Eu Sunt, da, Eu Sunt magnific, intelept, stralucitor, sfant si asa cum probabil ati ghicit, nu sunt Tobias. Eu sunt Adamus Saint-Germain si voi nu sunteti. (rasete) Bun venit in noul an,Shaumbra! Daca veti ajunge intr-un punct in care veti putea vorbi despre voi asa cum vorbesc eu despre mine acela va fi, cu adevarat, un timp al iluminarii. Cand nu va veti mai simti inconfortabili, atunci cand va veti simti stapani propria maretie la fel de mult cat sunt eu de stapan pe maretia mea, veti decoperi ca nu are legatura cu egoismul. Acest lucru doar este. Veti decoperi ca nu este ceva de care sa va fie rusine, de care sa va ascundeti si sa aveti aceasta atitudine umila, de suferinta. In felul acesta puteti afirma lumii intregi ca sunteti magnifici.

Voi reflectati la acest lucru aici, un timp, insa cat de socant ar putea fi pentru familia voastra si colegii de serviciu, sa va auda intrand si spunand “Eu sunt aici! Sunt magnific! Eu sunt ceea ce sunt! Eu sunt important, eu sunt sfant, eu sunt slavit si sunt suveran, iar voi nu sunteti!” (hohote de ras) Insa, poate ca ati ajuns intr-un punct, Shaumbra, poate ca este momentul sa treceti de pe vechea pista/carare, pe cea noua.

Faptul de a-mi proclama maretia imi da o mare satisfactie! De ce sa nu puteti s-o proclamati si voi pe-a voastra? Va temeti de ceea ce ar putea ceilalti sa spuna? Poate ca va face ca sa se miste putina energie. Poate ca va aduce la suprafata cateva probleme. Poate ca va determina cateva coliziuni/ciocniri energetice. Dar poate ca este momentul de a iesi de pe calea veche si a intra pe una noua; de a prelua acest drept de proprietate asupra voua-insiva, incat sa nu va fie rusine sa spuneti: eu sunt briliant si aratos, caci sunt creativ si am imaginatie, cu mult fata de toti ceilalti. Asa ca, veti observa ca vor fi presate unele butoane. Voi va ghemuiti in scaune si spuneti – “St. Germain, nu vreau sa-l necajesc astazi. Nu vreau ca el sa-mi arate punctele mele slabe si greselile, asta intentionez astazi, asta intentionez.”

Prin urmare, incepem un an nou, insa mult mai mult decat un an nou. Incepem o Noua Era! Nu exista un moment special marcat in timp, in care aceasta era incepe. Nu puteti spune ca incepe astazi. Ea este in evolutie si reprezinta un proces de mii de ani. Va reamintiti? Reaminti-va cum acum 2000 de ani ati participat la aducerea acesteia pe Pamant. Aceasta era noua a evoluat si s-a extins de atunci si continua si acum. O voi boteza Era Constiintei. Trecem dincolo de Era Christica, care a reprezentat momentul aducerii semintei divine, momentul demararii procesului nasterii, in vederea integrarii aspectului vostru uman si a celorlalte aspecte ale voastre. Prin urmare, trecem acum la realizarea constienta a acestei integrari: realizarea ca voi, intr-adevar, sunteti Dumnezeu. Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni si chiar sunteti Dumnezeu. Nu mai este necesara separarea dintre omul umil, cel care sta pe scaun si imensa maretie a tot ceea ce sunteti, a partii din voi, care este Dumnezeu. Oh, depasiti vechile concepte despre Dumnezeu, daca vreti sa intelegeti, cu adevarat, cine sunteti! Tobias a vorbit pe larg despre asta. Renuntati la imaginea masculina a lui Dumnezeu, ca atotputernic, atotcunoscator! Trebuie sa va spun: Dumnezeu nu stie totul! Dumnezeu nu vrea sa stie totul. Renuntati la aceasta imagine a lui Dumnezeu, de fiinta care judeca, la imaginea lui Dumnezeu care imparte favoruri doar unor oameni! Acesta nu este Dumnezeu, de loc! Asa cum am spus inainte, acesta este un virus energetic. Acesta a oprit dezvoltarea, a distorsionat si a ruinat constiinta umana. Iata ce ati adorat! Iata cui i-ati dat banii! Ati facut donatii bisericilor si iata ce perpetueaza acestea – aceasta energie insidioasa, care distruge structura reala a omului divin.

Asa ca, intram acum in Era Noua. Sa o incepem in acest moment! Este o era a realizarii constiente, privitor la cine sunteti. Sa nu mai tinem acest aspect divin al vostru undeva, intr-o alta dimensiune sau in alt loc! Ci, sa-l aducem aici, invitandu-l in camera, chiar acum, chiar aici! Insa, fara vechile perceptii legate de cum ar trebui sa fie. Unii ganditi ca atunci cand divinitatea va apare, imediat veti deveni psihici; imediat veti putea face cum fac eu, sa transmut pietrele in aur; imediat, veti sti totul si toti va vor adora, va vor admira si va vor pune pe un piedestal. Acesta este un vechi concept despre divinitate: conceptul ca divinitatea este totul si poate face totul. Puteti lasa asta dincolo de usa, chiar acum?

Divinitatea este ceva de nedescris. Este din punct de vedere personal, dincolo de orice ati fi putut sa va imaginati despre aceasta, prin constiinta voastra veche. Divinitatea este delicata, dar este si foarte trainica. Divinitatea este blanda. Ea poate muta muntii. Divinitatea este inteleapta, dincolo de intelepciunea mintii, insa divinitatea nu intelege nimic din natura voastra intelectuala. Nu ii pasa de intelectul vostru, de loc! Nu vrea sa stie de acesta. Cel mai mare dusman al sau a fost mintea. Cel mai mare blocaj, care a impiedicat divinitatea sa apara, a fost reprezentat de ratiunea si logica voastra despre viata. Ratiunea si logica fac parte din realitatea voastra 3D. Ele au un rol in a dezvolta echipamente de operare, va invata sa utilizati computerele, sa proiectati software-ul vostru. Dar, ele nu au vreun rol in incercarea de a cerceta atent profunzimea si natura sufletului vostru. Ele nu pot. Nu pot. Noi trecem dincolo de acestea, acum, in aceasta era noua – Era Constiintei – si aceasta incepe acum. Ea incepe, chiar acum!

Va fi un an incredibil! Numiti-l anul saltului cuantic! Ne gasim cu aproape noua luni inaintea acestei date, care are o semnificatie numerologica, astrologica, insa cea mai importanta dintre toate este semnificatia sa din punct de vedere al constiintei. Vom vorbi astazi despre acest an, despre schimbarile pe care le asteptati, in legatura cu cine sunteti. Mai intai, permiteti-mi sa transmit acest mesaj. Tobias este plecat astazi ca sa-si vada corpul fizic. Asa cum v-a spus inainte, exista un corp biologic care a fost déjà creat/nascut, asteptand ca spiritul sau sa intre in el. O parte a spiritului se afla in acesta, desigur, insa majoritatea spiritului astepata sa intre. Asa ca, el poate sa lucreze cu voi toti, din alte taramuri, continua sa va incurajeze si sa va sustina in calatoriile, proiectele si creatiile voastre. Uneori, este necesar ca fiintele angelice, chiar si fiintele angelice marete, ca mine, sa plece departe de Pamant, pentru putin timp. Energiile sunt greoaie si obositoare. Chiar cand esti o fiinta preamarita/slavita, poate sa fie putin dificil sa-ti mentii mereu energia in prejama Pamantului.

Stiti ca exista gravitatia care se raporteaza la dimensiunile fizice – daca aruncati ceva, va cadea pe pamant. Este principiul gravitatiei. Exista si o gravitatie spirituala – cu cat ajungi mai aproape de constiinta umana, cu atat devine mai intensa si mai puternica. Ea atrage energia. Ea absoarbe energie, asemantor unei gauri negre, care atrage energie din cosmos. Iata ce face constiinta umana! Ea actioneaza asupra voastra in fiecare zi, insa voi sunteti atat de obisnuiti cu ea, incat nici nu observati ca aceasta gravitatie a constiintei va atrage mai mult si mai mult, asteptand sa faceti parte din ea, asteptand sa fiti conformi cu ea. Voi invatati sa va eliberati de toate acestea. Invatati sa fiti suverani, insa asa cum ati descoperit, exista unele probleme, legate de detasarea de toate acestea!

Asa ca Shaumbra, noi obosim adesea, deoarece zabovind in preajma pamantului se poate intampla acest lucru. Ne pot fi atrase energiile. Asa ca Tobias se afla intr-o scurta perioada de odihna si va reveni, in mai putin de o saptamana, pentru a va vorbi despre doua lucruri foarte importante - afacerile Noii Energii. Este o chestiune importanta, deoarece afacerile reprezinta noul guvern al lumii. Afacerile vor deveni noua religie a lumii. Acum, nu vorbim numai despre bani, vorbim despre afaceri in termenii transferului de energie – intrarea si iesirea energiei, despre interrelatia dintre fiintele umane si mult mai important, dintre tari, despre abilitatea de a imagina, a crea si a manifesta. Acestea constiutie, de fapt, energia centrala a afacerilor.

Multi dintre voi vor intra in afaceri in acest an, pentru prima data sau intr-un mod nou si diferit. Tobias va va vorbi despre modul in care energia afacerilor va schimba aceasta era, in care ne aflam. El va vorbi si despre sanatatea mentala, de fapt, mai mult despre dezechilibrul mental. Care sunt motivele pentru care exista schizofrenicii, cei cu personalitate multipla, ceea ce voi numiti deficienta mentala sau retard? Care este energia centrala din spatele acestora? Este karmica? Este legata de mediu? Este auto-impusa sau impusa dinafara? Ramaneti pe receptie pentru a afla aceste raspunsuri!

Dragul meu prieten Kuthumi, care a venit luna trecuta, pentru a face o afirmatie, probabil mult mai profunda si mai profetica, decat puteti realiza multi dintre voi: Filozofia a murit. Filozofia a fost un fundament foarte vechi si sordid. Ea a fost responsabila de unele dintre cele mai interesante evolutii ale constiintei umane, dar si de credinte foarte distorsionate – credinte in care oamenii s-au inchis si in care au ramas. Apoi, asa cum ati auzit mai inainte, cand un om adopta o credinta, cand accepta o credinta, apoi acesta o manifesta. De multe ori subconstient, ocazional constient, insa voi va alcatuiti mediul vostru. Realitatea voastra rezulta din modul in care va alcatuiti sistemele de credinta. Nu spunem sa nu aveti sisteme de credinta. Este aproape imposibil, pana intr-un punct. Aceasta este o cu totul alta discutie, insa, in ce alegeti sa credeti? Alegeti sa credeti in virtutea omenirii sau alegeti sa credeti in aspectul sau intunecat? Alegeti sa credeti in conspiratia, ca toti sunt impotriva voastra? Ei bine, ei vor fi. Asa ca se va face voia voastra si astfel lumea intreaga va conspira impotriva voastra. Daca veti crede ca sunteti o victima, care nu are putere proprie, atunci acest lucru va deveni real. Vedeti, voi sunteti mareti. Voi sunteti un maestru al energiei, incat puteti crea orice. Voi creati aceasta iluzie: ca sunteti doar un om. Voi creati iluzia. Pretindeti ca nu stiti cum este moartea. Voi pretindeti – stand aici, ascultand – pretindeti ca nu va amintiti vietile trecute, asa ca nu vi le amintiti. Sistemele de credinta determina totul.

Sistemele de credinta… unele pot fi in adevar sau in aliniere, fata de altele. Unele pot fi mai apropiate de pasiunea sufletului vostru, de energia sufletului vostru. De fiecare data cand adoptati un sistem de credinta sau va creati unul pentru voi, este ca si o uzina. Ati introdus energie in aceasta. Ati creat manualul de lucru pentru uzina constiintei voastre si apoi ati inceput sa extrageti produsul sau realitatea voastra. Sistemele de credinta sunt totul.

Unii dintre voi va luptati cu sistemele de credinta. De exemplu, incercati sa le creati in minte. Va jucati cu voi-insiva si ati avut un sistem de credinta, care reprezinta ceea ce simtiti, nu ce ganditi. Voi mergeti si spuneti, “ei bine, eu cred in a avea abundenta”, insa nu va simtiti ca fiind in abundenta. Voi simtiti ca lumea este controlata de cativa, ceea ce este adevarat si ei nu dau nimic celorlalti, ceea ce nici nu fac. Dar, uitati sa credeti si sa simtiti, ca nu trebuie sa participati la jocul lor. Va puteti crea propriul joc. Asa ca, sistemle de credinta sunt totul, Shaumbra!

Kuthumi a venit si v-a vorbit despre conceptul ca filozofia este moarta: a incerca sa analizati si sa descifrati lucrurile, incercand sa spuneti cateva cuvinte dragute, care sa aiba sens doar pentru sistemele de credinta. Este momentul sa patrundeti in ceea ce alegeti si in ceea ce doriti, decat sa ramaneti legati de toate barierele si lucrurile, care va tin in loc. Kuthumi, incantatorul de Kuthumi…! Energia sa este foarte prezenta si va fi prezenta pe durata intregului an. Va fi inspiratorul vostru… inspiratorul vostru. El este atat de bun in asta, mult mai bun decat mine! Eu am un rol diferit cu Shaumbra, pe care il voi explica, in doar un minut.

Vi se va cere anul acesta, poate ca veti fi provocati in acest an, ca sa realizati lucruri si asa cum ati auzit in discutiile anterioare, astazi de la Shaumbra care se incumeta acum, ca exista obstacole pe drum. Exista probleme care ies la iveala. Kuthumi va fi acolo sa va inspira. El va fi liderul voiosiei, va fi instructorul vostru. El va fi motivatorul vostru. Va va ajuta aducand energia inspiratiei, care exista, apropo, pretutindeni in jur, chiar acum. Voi ati ales ca doar sa nu o simtiti sau sa nu o integrati. Kuthumi va juca un rol activ cu Shaumbra, in acest an. El a fost plecat in alte zone dimensionale, pe durata anului trecut, ajutand la echilibrarea lucrurilor, avand de-a face cu familiile vostre spirituale, avand de-a face cu esenta voastra, din vremuri indepartate. A ajutat la crearea de punti si legaturi noi, ca energiile sa poata sa se deschida si sa curga din nou, in ambele sensuri, in realitatea voastra si in aceste alte realitati, de care nu sunteti constienti, in prezent. Dar acum, cand munca sa a luat sfarsit acolo, cand aceste canale au fost deschise pentru a permite curgerea a ceea ce numiti sinele vostru real, in aceasta realitate, el va fi aici, ca inspiratorul vostru, lucrand strans cu voi… in multe moduri diferite, oferindu-va un ajutor creativ, ajutandu-va sa creati si sa va consolidati viziunea, ajutandu-va sa vedeti imaginea de ansamblu, a modului in care functionati si a modului in care functioneaza lucrurile, cu adevarat.

Kwan Yin ... Kwan Yin a fost foarte tacuta in general, tacuta in fundal. Kuan Yin a mentinut compasiunea. Kuan Yin a mentinut energia lui Isis, a aspectului feminin. Acum cand permiteti sa fiti ambele, masculinul si femininul adunate impreuna, din nou, veti descoperi energia ei. Ea se va schimba si transforma in acest an. Ea va trece dincolo de compasiune, in acest an. Compasiunea reprezinta, de sigur, acceptarea si onorarea totala. A lucrat cu voi si cu Consiliul Crimson pentru a va ajuta sa intelegeti sensul compasiunii. Puteti accepta, din punct de vedere al compasiunii, puteti accepta totul despre voi – in loc de a incerca sa-l respingeti, in loc de a incerca sa-l ingropati, in loc de a incerca sa-l negati? Puteti accepta totul despre voi si totul despre lumea din jurul vostru? Puteti accepta ca exista triburi si tari, care aleg sa se lupte? Puteti accepta ca exista oameni care au ales sa moara in lupte? Da, ei au ales. Da, ei au ales! Aceasta compasiune este acceptarea totala a tot ce exista.

Kwan Yin va lucra cu voi in Era Constiintei, prin fundatia compasiunii si acum sa spunem, ce vom face? Acum ca v-ati acceptat total, complet, acum ca aveti compasiune pentru fiecare om si ii onorati calea lui si ii onorati alegerile, ce veti face in aceasta privinta? Acum ca aveti fundatia energiei echilibrate – aveti compasiune pentru voi – ce veti face? Care este urmatorul vostru pas, ca si creator? Ce veti alege? Veti auzi acest cantec a lui Kuan Yin in tot acest an si ce veti face? Unde veti dori sa ajungeti? Cum veti ajunge acolo? Ce veti face, de indata ce veti ajunge?

Deci, va aflati intre energiile lui Kuan Yin, Kuthumi si desigur al dragului Tobias, care vor continua sa deschida usi noi prin voi, ocazional pentru voi. Dragul de Tobias, care desi are aceasta energie de bunic, de intelept si care este plina de iubire, cu toate acestea el a ajutat la daramarea multor usi ale constiintei, mai mult decat oricare alta fiinta, pe care am vazut-o. El a indepartat rugaciunea. El a indepartat meditatia. El a indepartat tot ce era de mica importanta, toate acele lucruri care erau bazate pe o energie foarte veche si pe sisteme vechi de credinta. Cine altcineva poate intra intr-un templu budist, la celebrarea Wesak-ului si sa spuna ca meditatia este depasita. Nimeni, decat Tobias! El a spus asta cu atata delicatete si blandete, poate ca ar trebuie sa iau ceva lectii de la el. Si oamenii doar au preluat asta. Asa ca, va fi un an interesant!

Sa incepem acest an respirand impreuna! Nu incepem doar anul, ci si aceasta era. Va este greu uneori, sa realizati ca ne aflam intr-o noua era. Vedeti, timpul, constiiinta – sunt ca raurile line… iar valurile si curentii raului de desubt, doar curg si se revarsa unele spre celelalte, atat de lin, incat tot ce vedeti este raul minunat, insa au loc schimbari extraordinare si miscari energetice. Iata ce se intampla acum… asta se intampla, chiar acum!

Asa ca, sa respiram profund impreuna, in timp ce incepem acest an nou si aceasta noua era a omenirii! Si daca imi permiteti sa va iau si sa fiu cu voi ca grup Shaumbra, vom expansiona constiinta, in acest moment! Permiteti-mi sa va duc intr-un loc, pe care il vizitez adesea. Acesta nu are nume. Nu are o identitate la care sa va raportati, in termeni umani. Numiti-le alte dimensiuni. Numiti-l un loc special! Eu il numesc uneori, Piscul Angelic, deoarece aceasta constiinta imi permite sa am cea mai mare perspectiva a celor mai mari imagini. Este asemanator cu a sta pe un varf de munte si a privi deasupra pamantului, oraselor. Uneori, printr-o perspectiva si o constiiinta extinsa, va faceti o idée mult diferita, despre cine sunteti si despre modul in care functioneaza lucrurile, din jurul vostru

Deci, daca doriti, daca sunteti pregatiti si capabili, sa deschidem aceasta energie si sa ne expansionam! Apropo, nu fortati asta prin minte! Tot ce va face mintea, va fi ca va opri si va inhiba acest process. Doar lasati-l sa curga! Noi stim cum sa lucram cu energiile de aceasta parte, in nonfizic. Respirati adanc si alaturati-va mie, in actiunea de expansiune a energiei, din acest moment acum…!

(Pauza)

…printre dimensiuni…

(pauza)

...in acest loc pe care il voi numi Piscul Angelic…

Nu va veti parasi corpul ca sa ajungeti acolo. Puteti ramane in realitatea voastra, doar ca va extindeti aceasta energie noua si diferita. Aceasta energie – Piscul Angelic – va va oferi o perspectiva mai extinsa, privitor la ceea ce se petrece in viata voastra. Uneori, aveti tendinta de a fi foarte absorbiti de sine. Nu vorbesc despre a avea grija de voi. Eu vorbesc despre a fi absorbiti in termenii ingrijorarii constante, incercarii constante de a descifra lucrurile, analizarea constanta, complacandu-va in suferinta, in energii grele si dificile, in mila. Nu este vorba despre a fi indulgent cu sine. Nu este vorba despre a avea grija de voi. Vedeti, aceasta tendinta intuneca traseele, ajungeti sa fiti indulegenti cu voi si uitati sa aveti grija de voi.

Ati ales sa ramaneti pe Pamant, in prezent. Ati ales sa fiti aici, in aceasta etapa de evolutie a erelor. Trebuie sa aveti grija de voi, in orice fel. Aveti grija de corpul vostru! Aveti grija de nevoile voastre materiale! Aveti grija de nevoile voastre legate de iubirea din interior si de la ceilalti! Pentru discutia de astazi, sa expansionam energia voastra in acel loc al perspectivei diferite! Uneori, ajungeti sa fiti prinsi de energii. Este foarte, foarte, foarte dificil sa va deblocati

Acum, in aceasta energie – din nou, mintea serveste un scop, insa noi trecem dincolo de aceasta. Noi intram intr-un fel de constiinta sau realizare diferita. Ne deschidem pentru lucruri, pe care nu le-ati simtit sau nu le-ati experimentat de mult, mult timp – spre o noua modalitate de a realiza lucrurile, spre o noua cale.

Oamenii, voi – oamenii in general – tind sa ramana in vechile tipare si le repeta mereu. Deoarece sunt atat de concentrati si uneori absorbiti de sine, datorita propriilor probleme vechi, ei nu stiu altceva mai bun. Ei continua sa le repete mereu. Nu incearca sa se opreasca si sa se intrebe: exista acolo o alta cale? Exista acolo o alta cale? Nu doar un truc nou in palarie, ci exista o cale noua? Si raspunsul este clar, da! V-am spus povestea despre cum am fost prins in cristal, timp de 100 000 de ani. Cautam caile vechi, traditionale de a iesi din cristal. Cautam in geanta mea cu trucuri – totul de la forta bruta, pana la forta mentala sau intelectuala, la vointa… m-am rugat mult in acel cristal – am spus multe rugaciuni. Nimic din aceste lucruri nu a functionat, deoarece erau unelte vechi si trucuri vechi. Am iesit din cristal, doar atunci cand am renuntat total la ceea ce gandeam ca eram si am cautat noi raspunsuri. Ele nu veneau de la Dumnezeu. Dumenzeu nu s-a interest de mine in cristal. Raspunsurile nu veneau de la ceilalti oameni. Ele nu veneau de altundeva si nu apareau din geanta mea cu trucuri vechi. Vom vorbi mai multe despre asta, intr-o clipa.

Dar, sa vorbim acum despre acest an, 2007! Este un an de “9”. Nu este vorba ca ati fi prinsi de energia numerologiei, astrologiei sau de ceva de acest gen, insa acestea au o influenta. Acestea trimit mici mesaje. Un an “9” – semnifica completarea. Exista numere care… este dificil de explicat, dar exista si numere inafara realitatii voastre 3D, care actioneaza aici: exista numerele ce vin impreuna – matematici care vin impreuna – in prezent, in acest moment. Pe langa faptul ca este un an “9”, exista si alte, ceea ce ati numi matematici cosmice, care actioneaza aici. Aceasta este un fel de structura sau impletire de energii, care fac sa fie foarte potrivit, pentru a trece la urmatorul vostru nivel.

Anul “9” – este anul saltului cuantic! Este anul in care totul se accelereaza atat de mult, in termenii tehnologiei, ai miscarii energiei, chiar in termenii constiintei. Totul se accelereaza foarte mult, pe Pamantul vostru. Uneori, trebuie sa permiteti. Uneori, trebuie sa va schimbati. Ceea ce se schimba este modul in care actioneaza energia. Ea face un salt cuantic. In ultima instanta, acest lucru afecteaza constiinta, care in final, afecteaza creatiile, inventiile, descoperirile de pe Pamant. Dar, in acest proces, in special, cand intrati intr-un an “9” si atingeti un numar al completarii, acest fapt determina un fel de curatare a casei.

Asa ca, observam din perspectiva noastra de aici, de pe Piscul Angelic, observand lumea, constiinta si omenirea si ce vedem? Mai intai de toate, vedem ca majoritatea oamenilor nu sunt constienti de ceea ce se intampla. Ei doar supravietuiesc. Ei sunt absorbiti de sine, se afla in propria stare de victima si in propriile limitari, incat nu observa ceea ce se intampla. Unii dintre ei simt unele lucruri. Au o vaga impresie. Ei stiu ca ceva se schimba, insa, in general, ceea ce tinde sa se intample, este luat ca semn rau, vedeti? Cand oamenii incep sa simta, ei le iau ca fiind un semn rau. Ei incearca sa reziste faptului de a simti. A simti este perceput adesea, ca disconfort. Probabil ei se simt stressati si simt unele sisteme de credinta, au un sentiment de fiecare data. Cand cineva are un sentiment, il echivaleaza cu ceea ce ati numi energie intunecata sau exterioara, deoarece au fost instruiti si programati sa nu simta. Asa ca, ei tind sa inlature acel sentiment. Stand aici sus, pe Piscul Angelic, observand omenirea, constatam ca majoritatea oamenilor nu sunt constienti. Acest lucru este in regula. Ii onoram pentru asta, insa avem acest grup numit Shaumbra, care cu mult timp in urma a cerut ceva diferit, a cerut mai mult, a cerut sa redescopere fructul trandafirului din ei-insisi, a cerut acest timp al schimbarii.

Avem de-a face cu aceste dinamici, care au loc acum. Mai intai, Energia Noua a inceput sa apara acum pe Pamant si sa fie disponibila celor care sunt dornici sa o utilizeze. Exista multe sisteme vechi de credinta legate de religii, de guverne, de relatia cu Dumnezeu, cu toate aceste lucruri. Noi stam aici pe Piscul Angelic privim in jos si spunem, “2007 este anul coliziunii. Este anul coliziunii!” Acest lucru poate fi explicat in multe moduri. Vedeti, ati avut de-a face cu energii care s-au opus una alteia, de multa vreme, insa baza naturii realitatii umane – dualitatea – este alcatuita din energiile opuse. Aceste energii incearca intotdeauna sa se descopere, opunandu-se si actionand una, impotriva alteia. Unii dintre voi va intrebati uneori, de ce nu este pace pe Pamant . Deoarece exista dualitatea si dualitatea creaza conflicte. Stiti cum sunt copiii – puteti pune doi copiii la un loc – doi copii de cinci ani si ei se joaca un timp, descoperind ceva despre ei-insisi, prin cealalta persoana. Dar, dupa un timp, in general, incep sa se bata. Este vorba despre o ciocnire dintre energii si este vorba despre energia care incearca sa descopere mai multe, despre ea-insasi. Deci, copiii se bat. Nu este nimic in neregula cu bataia. Ei se afla intr-un stadiu sau o faza a descoperiri. A descoperirii! Ei s-au jucat, au descoperit ceva. Acum ei se bat si descopera si mai multe lucruri. Apoi obosesc din cauza luptei, credeti-ma! Vor obosi luptandu-se si vor intra in ceea ce ati numi o stare de pace sau de acceptare. Este o cale naturala de actiune a energiei.

Ati observant ca a actionat in acest fel si in voi-insiva, pe durata a eoni de vieti, chiar si in aceasta viata. Mai intai jucand, explorandu-va si apoi cand va doriti o mai mare profunzime, veti incepe sa va segmentati si sa va luptati cu voi-insiva, pana in punctul in care, in final, obositi din aceasta cauza, pana cand ajungeti in punctul acceptarii voastre, ceea ce permite energiilor sa-si schimbe total interrelatiile lor. Permite energiilor sa se disperseze prin acest lucru numit dualitate. Acest fapt permite energiilor masculine si feminine sa revina impreuna. Permite intunericului si luminii sa se reintegreze. Permite acceptarea a orice si atunci cand aceste energii se afla in punctul acceptarii, ele sunt ravasite de caile vechi, dorind sa treaca in unele noi, in care creatia adevarata, creativitatea adevarata va incepe sa reapara.

Insa, asa cum observam, omenirea in general – coliziunile – acesta este anul coliziunii. De exemplu, veti vedea biserici care se vor ciocni, unele de altele. Au incercat sa fie politicoase pentru scurt timp, in istoria omenirii. Ele au incercat sa pretinda ca onoreaza sistemele de credinta ale celeilalte, dar de fapt, in spatele usilor inchise, acestea se injura, se afurisesc/blestema si se distreaza pe seama celorlalte. Au simtit ca au dreptate, ca chiar au legitimitatea lui Dumnezeu, in spatele lor. Dumnezeu a devenit o religie impotriva alteia. Ele au stat in spate pentru un timp, insa secretele vor fi divulgate in acest an. Energiile se vor ciocni. Ati vazut ceva din asta, recent, privindu-l pe noul papa – o mica greseala. Ce s-a intmaplat? Acest lucru a aprins focul. Focul a fost stins, dar doar temporar.

Energiile se vor ciconi, deoarece asta este ceea ce fac. Energiile invata una despre alta, prin acest tip de ciocnire. Energiile se vor ciocni in privinta lucrurilor, precum guvernele si afacerile si vor avea efecte lente, ati putea spune, in viata de zi cu zi a oamenilor. Acestea se vor gasi ciocnindu-se cu propriile sisteme de credinta. Un om obisnuit are in vecinatate 3,7 milioane de sisteme de credinta primare, in acelasi timp. Am studiat asta. Am monitorizat si exista cei de cealalta parte de val, care se ocupa de acest aspect. 3,7 miliaone de sisteme de credinta exista in creierul vostru, in acelasi timp. Aveti abilitatea incredibila sa despartiti aceste sisteme de credinta, sa scoateti la suprafata pe cele potrivite, una, doua, trei sau patru, atunci cand aveti nevoie de ele. In mod constant voi pendulati intre sistemle de credinta, care servesc unor scopuri particulare. In spatele celor 3,7 milioane primare, aveti multe alte sisteme de credinta secundare. Acest lucru se duce spre infinit sau ad nauseum/are loc continuu, as putea spune.

Aceste sisteme de credinta sunt pachete de energie si acestea au fost inabusite timp indelungat. Aceste pachete de energie vor reapare acum, chiar la nivel de indivizi si vom observa ciocniri cu propriile lor sisteme de credinta interioare, sisteme de credinta legate de ce este corect si ce este gresit; sistemele de credinta despre modul in care actioneaza fizica, de exemplu; sistemele de credinta despre corpurile lor, despre hrana si orice altceva. Si voi, ca si mine stiti ce se petrece atunci cand se ciocnesc sistemele de credinta. Ele creaza o explozie, nu-i asa?

Veti vedea acest lucru. Va fi foarte prevalent. Veti auzi mereu de acest cuvant ciocnire. Veti vedea acest lucru in lumea din jurul vostru. Este putin diferit de o lupta, este putin diferit fata de un conflict. Cuvantul conflict nu este la fel de potrivit, ca ciocnirea/coliziunea. In acest an veti observa in jurul vostru constiinta ciocnindu-se cu constiinta din lume. Si apoi, veti observa cum se va manifesta aceasta. Ea se manifesta intr-o maniera foarte simpla si simbolica, asemanator ciocnirii a doua masini. Este manifestarea dintre doi oameni, care au sisteme de credinta aflate in conflict, in interiorul lor, care il atrag pe celalat. Este posibil ca ei sa nu fi avut o viata anterioara impreuna. Este posibil ca nici sa nu se cunoasca, unul cu altul si sa nu aiba nici o conectare energetica particulara. Insa, ambii se afla pe calea unei ciocniri si se vor gasi unul pe celalt si se vor lovi unul de altul, la nivel bazal – intr-un accident de masina.

Veti observa coliziuni care vor avea loc, intre cei care “au” si cei care “nu au”. Cei care “au” vor avea mai mult. Cei care “nu au” nu vor avea. Veti vedea aceste doua grupuri care se vor ciocni in modul lor propriu. Lumea este facuta in asa fel, incat cei care “au” sa se bucure si mai mult, iar cei care “nu au” sa aiba mai putin, datorita sistemelor de credinta care dicteaza, care modelelaza si creaza modul in care curg energiile. Vom observa o si mai mare separare a energiilor. Chiar cand ganditi ca ar trebui sa vina impreuna… intr-un sens, veti observa o separare, insa de cate ori observati o separare, intelegeti ca este asemanator cu cele doua capete ale unui elastic. Ele se separa, insa ceea ce se intampla, este ca ele castiga un momentum/impuls si o forta ce le face sa se loveasca, din nou. Aceste lucruri le vom observa pretutindeni in lume, in acest an – ciocniri intre energii!

Natura are modalitatile ei de a-si ciocni energiile, care servesc, in general, unui scop si in general, servesc omenirea. Veti vedea cate ceva din acestea, in acest an. Deja, in timp ce am intrat in noul an, ati observant tipare stranii, neobisnuite de vreme. Nu vorbim, ca fiind neaparat, catastrofale. Nu vorbim despre finalul scenariului lumii. Noi vorbim despre energiile care au fost separate, smulse unele de alte, despartite in mod artificial, iar acum – viijjj! (Adamus scoate un sunet ca cel produs de benzile de elastic, care revin la loc) – sunt lasate sa revina inapoi si se ciocnesc.

Ciocnirea energiilor va determina unele lucruri foarte interesante. Va face ca cele doua elemente separate sa se reevalueze. Am dori sa luam exemplul luminii si intunericului – un subiect in care majoritatea grupurilor nici nu intra. Acestea nu vorbesc despre intuneric, deoarece toti se afla in lumina. Simt ca daca ar vorbi despre intuneric, ar atrage cumva, in mod inadecvat intunericul si vor fi luati in stapanire de acesta. Acest tip de sistem de credinta in sine, va ajuta sa intelegeti falsitatea intregului sistem de credinta.

Intunericul si lumina au fost separate de multa vreme. Este vorba despre ceea ce numiti energia pozitiva si negativa. Tobias a vorbit mult despre asta – ce sunt acestea, cu adevarat, ce reprezinta ele, cu adevarat. Dar, in termenii constiintei de masa, acestea au fost separate. Ele s-au aratat cu degetul un ape alta, in special energia luminii – aratand cu degetul spre intuneric, vorbind cat de rau este, cat de demonic este, cum trebuie sa fie indepartat de pe fata Pamantului. Separarea, polii se indeparteaza si mai mult. Este mult asemanator cu a incarca doua elemente energetice, intr-o bucla a unei prastii, daca vreti. Voi incarcati lumina la un capat al prastiei, in elastic si intunericul in alta parte si apoi continuati sa le tineti separate, intinzandu-el, intinzandu-le. Mai devreme sau mai tarziu vor ceda. Si vor ceda, in special acum, cand trecem intr-o noua era si vor ceda printr-o matematica spirituala si intelectuala, care se dezvaluie acum. Acesta este punctul “cedarii”. Ele se lovesc. Separarea nu mai poate continua. Energiile revin inapoi in viteza, una spre cealalta, cumva determinate sa se schimbe sau sa se anihileze una pe alta in proces si apoi se ciocnesc.

Apoi, aveti potentialul pentru schimbare. Are loc o adevarata explozie de energie, care permite o purificare a unor energii si sisteme de credinta foarte vechi si blocate. Aveti un potential asa cum n-ati avut niciodata inainte. Potentialul poate trece neobservat. Fiecare se poate concentra pe explozie si poate uita de potential. Fiecare se poate concentra pe ceea ce este bine sau rau. A fost lumina care a determinat asta sau a fost intunericul? A fost o tara care a creat aceasta problema sau o alta? A fost cineva din familia voastra – sotia - care a creat asta? Asa ca, prea multa tensiune se focalizeaza pe greseala. Din nou, prin acest concept de a fi absorbit de sine, nu observati tabloul mai mare. Tabloul mai mare arata ca energiile nu mai pot sta separate, fiind intinse spre limita, ele revin impreuna, iar acum, in acest moment al coliziunii, se pot intampla multe lucruri.

A fost creata o noua cale a energiei prin coliziunea celor doua elemente opuse, care se lovesc una de alta. Aceasta cale energetica permite intrarea unei energii, care exista in alte dimensiuni. Intelegerea si constiinta legate de dimensiuni sunt foarte, foarte brute – foarte brute si foarte rudimentare. Multi oameni le estimeaza ca fiind simple – avem dimensiunea 3D si 4D. Nu functioneaza in acest mod. Dimensiunile reprezinta un lucru uimitor. Este o curgere. Este o spiralare a energiei. Dimensiunile nu cunosc limite sau granite, decat daca au fost structurate in acest fel de sistemul de credinta uman sau de constiinta umana.

Insa, ceea ce se intampla aici, este ca apare coliziunea energiilor, intr-un mod foarte profund. Sa numim asta ca fiind coliziunea constiintei. In acest moment al coliziunii apare potentialul de a aduce energie noua, din alta dimensiune exterioara. Acum, aceasta puteti fi voi, personal. Puteti fi voi ca o companie cu ceilalti sau cu un grup. Poate fi Shaumbra. Poate fi omenirea, in general. Coliziunea are loc – un potential pentru o noua energie, pentru a trece chiar atunci si chiar acolo.

Este si un potential prin aceasta explozie a elementelor constiintei care s-au ciocnit, este vorba despre potentialul de a curata vechile structuri – energii ce au fost supresate, ascunse, ingropate, inchise, distorsionate, pervertite, tot restul de astfel de lucruri. Este vorba despre un moment minunat ce are loc aici, insa un moment ce trece neobservat de majoritatea oamenilor, deoarece, din nou, pe ce se concentreaza acestia? Pe drama coliziunii! Noi am pictat acest tablou – ei se concentreaza pe foc. Ei se concentreaza pe cutremur. Se concentreaza pe drama. Voi vedeti aceste lucruri la TV. Ei pleaca si duc microfonul la gura cuiva, “Ce simtiti cand vedeti vecinatatea voastra explodand” Drama…! Ceea ce nu vad este momentul minunat al coliziunii care are loc, ce initiaza un fel de schimb energetic, fara precedent. O abilitate fara precedent de a trece la un nivel total nou. Este initiat saltul cuantic. Iata ce urmeaza sa se intample in acest an – coliziuni – pretutindeni!

Nu trebuie sa fie coliziuni neplacute. Uneori, coliziunile inseamna ca aceste energii se indreapta in viteza, una spre cealalta. Observati-va propiile energii masculine si feminine! Vedeti, ele au fost separate timp indelungat. Mult asemanator cu aceasta scena de pe plaja: soarele apune, valurile se rostogolesc incetisor. Ea se afla la un capat, el se afla la celalt capat. Se observa unul pe altul. Ei alearga pe nisip, pentru a fi unul in bratele celuilat, din nou. Se pot intampla doua lucruri: Cand ajung impreuna, cand ajung in momentul coliziunii, al unei reuniri constiente, se pot lovi in cap, foarte rau. Ambii pot cadea pe jos inconstienti, ridicandu-se apoi si incepand sa arunce cu nisip unul in fata celuilalt, strigandu-se pe nume sau pot cadea gratios unul in bratele celuilalt. Ei pot fi atat de gratiosi, incat pielea sa nu reziste pielii, incat oasele sa nu se loveasca unele de altele, ci permit energiilor sa se impleteasca, una in alta. Si aceasta este o coliziune, vedeti? Este o coliziune energetic, a energiilor opuse.

Vedeti, nu e nevoie de drama! Nu trebuie sa fie haos, durere sau suferinta. Pot reveni impreuna, insa in acel moment al coliziunii – al coliziunii constiente – in acel moment se initiaza un potential, o explozie de energie, care poate indeparta toata durerea si suferinta, lacrimile separarii, care poate indeparta obiceiuri negative din multi ani si din vietile trecute, poate indeparta acumularea de rani, cicatrici si nivele, poate indeparta tot ceea ce nu mai este necesar sau nu ii mai serveste noii entitati.

Prin urmare, coliziunea din acel moment…vom ingheta acel moment. Ati observant cum energiile s-au lovit una de alta. Ele s-au refusionat si reunificat acum in aceasta – s-o numim sfera energetica de coliziune, care poate fi foarte gratioasa. Aceasta sfera de energii masculine si feminine fuzionate, care s-au lovit una de alta – reprezinta punctul cheie de aici. Lumina si intunericul ciocnite una de alta. Ele aduc profunzimea, stralucirea. Ele aduc totul. S-au ciocnit. Sa inghetam si sa oprim acest moment! Simtiti energia! Nu trebuie sa fie haos. Nu trebuie sa fie anihilare. Nu trebuie sa fie ceva dureros sau dificil. Observati sfera de energie, deoarece elementele continute in acest acum, atunci cand elementele ajung impreuna, cand se lovesc una de alta, creaza o explozie, creaza o energie de combustibil, care creaza acum miriade de potentiale noi, in interiorul ei. Este un fel de incubator/uter – un uter al creatiei – care abia a avut loc prin coliziune sau prin reunirea energiilor. In acest moment minunat, pe care voi il puteti suspenda, apropo, sau il puteti chiar ingheta, pentru un moment. Daca veti simti ca o varietate de potentiale noi au fost create, aflati ca energiile independente sau separate aveau un numar limitat de potentiale viabile, proprii, atunci cand erau separate, cand erau nearmonioase una cu alta. Dar, cand se ciocnesc una de alta, potentialele devin aproape nelimitate.

In Vechea Energie ati dus cu voi un numar de potentiale sau de alegeri – potentiale legate de ceea ce se putea intampla in cariera voastra sau cu ceilalti oameni. Dar, datorita faptului ca va aflati intr-un sistem de credinta sau de constiinta limitate, aveati un numar limitat de sub-potentiale, care ar fi putut apare in viata voastra. De aceea, ceea ce numiti, o persoana clarvazaroare sau medium care putea sta cu voi, tot ceea ce facea era sa va citeasca potentialele – un numar limitat, chiar daca era un numar limitat, insa ei va citeau campul de potentiale. Insa acesta era limitat si era bazat pe vechea energie, pe tipare sau procese matematice si spirituale. Dar acum energiile se ciocnesc. Acest lucru schimba sub-potentialele pe care energiile individuale le au.

Sa vorbim despre lumina – folosim acest exemplu de baza – energia luminii. Sa zicem ca are 500 de potentiale in campul sau potential imediat, bazat pe credintele sale, pe energia de intrare si abilitatea de a scoate energie. Energia intunecata, de la celalalt capat al spectrului are 500 de potentiale, de baza. Nu contati pe aceste numere. Va dau doar un exemplu. Exista 500 de potentiale din care sa aleaga – de fapt este un numar limitat – foarte limitat! 500 de potentiale nu reprezinta nimic. Fiecare potential constituia un scenariu diferit, o cale diferita sau o ruta diferita. Fiecare potential detinea o anumita cantitate, insa o cantitate limitata de energie de intrare. Daca priviti fiecare potential ca pe un balon, el este si o celula de combustibil. El reprezinta calea cea mai viabila, care poate fi actualizata sau realizata in realitatea 3D.

Asa ca, am luat energia luminii din constiinta cu 500 de potentiale si energia intunericului din constiinta cu 500 de potentiale, iar acum ele se lovesc una de alta. Care este suma totala a potentialelor? Nu este 1000, nici 500 la patrat, ci este un numar care nu are corespondent in matematica umana, din prezent, care ar putea sa fie inteles. Este vorba despre milioane si miliarde de potential potentiale. Lucrul interesant este faptul ca potentialele nu sunt doar oglinzi sau extensii ale vechilor potentiale de baza ale energiei. Noile potentiale care au fost create la periferia coliziunii celor doua elemente, reprezinta un salt cauntic in sine. Acestea trec dincolo de ceea ce au cunoscut elementele individuale ale luminii sau ale intunericului, prin ele-insele. Aceasta energie a coliziunii s-a transformat intr-un salt cuantic. Iata in ce consta acest an pentru fiecare de pe Pamant!

Este o fizica – ceea ce ati numi fizica aurei spirituale omniversale, care are loc. Ea nu reprezinta, in mod necesar, un sistem de credinta. Ea doar este. Este calea prin care ati lucrat pentru a construi universal si a-l aduce in forma fizica. Ele sunt potentialele care apar in acest balon – prin coliziune. Am inghetat structura, cand cele doua energii s-au lovit una de alta. Potentialele erau apropae nelimitate si exista potentialul de a aduce ceea ce numim Energia Noua. In loc de a avea doar suma luminii si a intunericului ajunse impreuna, avem acum ceva mult mult mai grandios!

Iata o atentionare: majoritatea oamenilor nu vor intelege niciodata ca au fost create noi potentiale. Ei se vor concentra pe drama lor. Ei se vor focaliza pe ciocnire. Vor deveni, inca o data mai absorbiti de sine, fie ca va fi un eveniment la scara mondiala sau ceva direct din casa lor. Ei sunt absorbiti de sine. Devin orbi la ceea ce se intampla, deoarece ei privesc doar intr-un singur loc. Ei observa doar dintr-un loc ingust. Observa doar coliziunea, accidentul sau drama.

Insa voi, Shaumbra, sunteti sclipitori, ca si mine! Veti vedea aceste lucruri atunci cand energiile se vor ciocni, fie ca va fi un fel de coliziune foarte intensa si exploziva, fie ca va fi mult mai subtila sau linistita, veti vedea asta in acest moment, chiar in aceasta viata, in acest moment, ah, ele sunt daruri ale energiei noi! Sunt daruri ale intelegerii adevaratului vostru sine, intr-un mod pe care nu l-ati inteles niciodata. Veti intelege acest lucru in momentul coliziunii, veti intelege ca exista potentiale, ca exista cai, ca exista abilitati, care nu au fost niciodata prezente, inainte. Veti intelege ca exista cai noi de a realiza lucrurile, fie ca sunt lucruri vechi sau lucruri noi.

Veti spune: nu va fi constient fiecare, de acest lucru? Nu va fi acea energie disponibila pentru fiecare? Desigur, va fi disponibila, insa nu vor fi constienti. Din nou, deoarece ei se concentreaza pe Energia Veche – pe caile vechi. Intr-un sens, nu vor sa-si deschida ochii pentru asta. Doresc sa se focalizeze pe drama, pe suferinta, pe durere. Vor face orice care sa-i distraga de la viata lor obisnuita, plictisitoare si necreativa, pe care o traiesc acum. Dar voi, Shaumbra, o veti privi ca pe o oportunitate… ca pe oportunitate! Veti vedea potentiale in toate lucrurile si apoi veti manifesta dreptul vostru prin nastere, dreptul vostru a alege ceea ce vreti sa se manifeste din aceste potentiale.

Puteti spune, acest lucru va fi mai degraba confuz, deoarece in locul unui manunchi de potentiale, vor exista milioane si miliarde in unele cazuri, doar dintr-un incident. Doar dintr-un incident! Veti spune: cum sa aleg? Ei bine, exista o lege foarte naturala care va actiona. Observati-va dorintele si pasiunea voastra! Nu cele ce provin din creierul vostru, nu una limitata, ci dorinta voastra. Ce va face sa va simtiti bine? Ce va doriti? Ce va face sa va simtiti ca un creator, imputernicit, suveran? Ce va face sa simtiti bucurie? Cand patrundeti, nu in ceea ce “ganditi” ca aveti nevoie, ci in ceea ce simtiti ca alegeti, vedeti! Va veti zapaci cand veti incepe sa ganditi la ce aveti nevoie, deoarece intrati in energia limitarii, in energia de supravietuire. Treceti de astea! Intrati in ceea ce ma incita pe mine! Care este pasiunea mea? Ce lucru cere curaj? Ce muta muntii mei de energie? Cand ajungeti la acel nivel, pe care il voi numi nivelul egoist – nu nivelul de a fi absorbit de sine, ci a fi in voi-insiva – imediat potentialele, milioanele de potentiale incep sa se transforme si sa se remodeleze. Unele noi vor veni in fata. Vedeti, energia vine sa se intalneasca cu voi si sa va salute si acum, in loc de a alege din milioane de potentiale; cele principale, cele care rezoneaza mai mult cu voi, ies in fata. Acum le aveti la picioare, in momentul in care puteti lua o simpla decizie – ce alegeti?

Voi sublinia un lucru pentru voi: alegeti ceva…ceva! Poate ca simtiti cinci potentiale sau zece sau o suta, dintre milioanele care exista. Potentialaul, apropo, este o energie – o energie reala – care devine indrumatorul, ghidul vostru, energia voastra, pentru a descalci, manifesta si aduce in realitatea ceva ce ati ales. Luati potentialul, de exemplu, al unei afaceri, de a crea un proiect. Ar putea fi ceva la un alt nivel, ati putea spune ca luati potentialul de a va deschide si a va extinde energia voastra. Orice de acest fel. Nu va lasati prinsi de toate potentialele, insa in acest moment in care potentialele si energiile s-au realiniat, cele care sunt cele mai de dorit si au cea mai buna rezonanta cu dorinta inimii voastre, ies in fata. Alegeti ceva! Daca nu veti alege, veti muri. Intr-adevar: veti muri! Veti muri, deoarece potentialele se afla acolo ca sa va serveasca si daca nu le veti alege, vor pleca, iar atunci cand potentialele se indeparteaza… din nou, trebuie sa le vedeti ca baloane: cand baloanele vor pleca, veti pleca si voi.

Cand constiinta si spiritul vostru observa ca nu exista potentiale ramase, ele semnaleaza sfarsitul existentei fizice. Se creaza un adevarat iad, cand treceti de partea cealalta, daca nu aveti nici un potential. Se creaza unele dinamici foarte interesante, de cealalta parte. Alegeti ceva! Nu ignorati potentialele! Alegeti ceva si mergeti cu ele! Incalecati-le! Este calul inaripat, vedeti! Este vorba despre cal, care este simbolul si energia acestei ere noi. Aruncati-va pe el si calariti-l!

Atunci cand il calariti, nu trebuie sa-l controlati prin minte. Cand il calariti, daca apar frici, intelegeti ca frica este naturala. Este vorba despre o alta coliziune care va avea loc si folositi-o pentru imbunatatirea calatoriei! Daca veti calari acest potential al Energiei Noi, acest cal alb inaripat, permiteti-i sa evolueze! Permiteti-i sa se extinda, chiar cand il calariti! In timp ce calariti acest cal inaripat al Energiei Noi – oh, acesta este un cal magic! A fost proiectat in acest fel. Cand il veti calari, va veti observa avantandu-va. Aproape veti putea simti calea dinaintea voastra. Dar, in timp ce va avantati si observati cum inainteaza calea voastra, veti observa si altceva. Calea dinaintea ochilor vostri se va extinde. Se va extinde! Vedeti, veti calari acest cal, acest potential al Energiei Noi, distrandu-va, creand cu el. Si exact cand veti gandi ca va duce intr-o anumita directie – voi va duceti, calarind acest potential intr-o anumita directive – in mod simlu, acesta se va extinde, se va deschide si isi va revela si mai mult din energia sa, din acel moment.

Nu va fi doar o singura cale liniara, care va va duce din punctul A, in punctul B. Nu va fi precum vechea teorie despre distanta cea mai scurta dintre doua puncte. Nu este o linie dreapta sau orice alta linie. Va vorbesc cumva esoteric, cumva anecdotic. Este dificil sa te raportezi la unele dintre aceste concept. Este dificil de impartasit cu voi ce repezinta adevarata constiinta noua, pana cand nu veti sari pe acel cal: pe calul potentialului Energiei Noi! Este calul vostru, apropo, nu al meu. Voi il hraniti. Voi curatati dupa el (rasete) Este vorba despre potentialul Energiei Noi si va este disponibil acum.

Exista unele aspecte fenomenale legate de aceasta Energie Noua. Exista aspecte fenomenale ale acestei ere noi, in care intrati. Va voi spune acum – Era Noua, Calea Noua-Era Noua, Calea Noua! Asta inseamna, apropos, asta este – cum sa spun – aceasta este fizica. Este ceva stiintific. Nu este teorie sau filozofie. Voi puteti sa o schitati si sa o repezentati grafic, din punct de vedere matematic – pana intr-un punct, deoarece depasiti chiar si dimensiunea matematicii, despre modul cum actioneaza energiile.

Era Noua, Energie Noua, Cale Noua! Ce inseamna acestea? Inseamna ca daca veti folosi caile vechi, vechile solutii, aceleasi vechi trucuri tot timpul, veti avea probleme, veti ajunge la vechea voastra geanta cu trucuri. Cat timp veti reveni la vechea geanta cu trucuri, veti continua sa aveti vechile probleme. Veti utiliza aceleasi metode pentru a realiza lucruri, zi dupa zi – pentru rezolvarea problemelor, pentru manuirea provocarilor… Era Noua, Cale Noua!

Am venit la voi astazi, asa cum ati observant, intr-un mod nou. Nu vorbesc cu voi doar de “aici” (indica un spatiu mic). Va vorbesc de “aici”. (indicand un spatiu foarte mare) Energia pe care o transmit este diferita si energia Shaumbrei este diferita astazi. Asa ca, acest Shoud este diferit. O Noua Cale.

Majoritatea dintre voi – de fiecare data cand auziti sunetul de urgenta al clopotelului din voi, legat de orice problema din viata voastra, fie ca aveti de-a face cu o masina stricata, fie de manuit o chestiune cu facturile, voi reveniti la calea veche. Reveniti la un mod foarte liniar de a rezolva problemele. Este ceva – nu pot spune ca este vorba despre o cale de rezolvare. Este ceva foarte necreativ. Doar incercati sa scoateti aceleeasi trucuri vechi din aceeasi palarie ponosita. In Noua Energie, ea se schimba. Exista o solutie. Exista un mod nou si este extraordinar de diferit, de cel vechi.

Cum sa-l accesati? Cum sa il aduceti aici? Ei bine, nu ma chemati pe mine! Este problema voastra. Spun asta cu iubire! Este situatia voastra. Este lucratura voastra. Este creatia voastra. Ce veti face? Veti respira profund, pentru a incepe. Iesiti din minte, intrand in voi-insiva si explorati! In loc de a reveni la vechiul loc pentru rapsunsuri, la aceleasi vechi intrebari – cum veti actiona cu seful vostru suparat, de exemplu? Ei bine, in general, modul vechi de a actiona era sa mergeti la geanta veche cu trucuri, sa va tineti capul plecat, sa spuneti ceva dragut, sa gasiti un motiv de a iesi din birou. Veti avea acum un nou mod de a rezolva situatia, insa va trebui sa respirati mai intai, doar pentru a elibera modul de a actiona, de pana acum. Va permiteti sa va deschideti si sa va extindeti. Va permiteti sa descoperiti un raspuns mai bun, un raspuns probabil de pe Piscul Angelic, un raspuns cu o alta vedere de ansamblu si o alta perspectiva.

Sa nu va surprinda faptul ca, dupa ce respirati adanc si va permiteti sa alegeti cel mai bun raspuns, sa alegeti modul cel nou, nu fiti surpinsi daca dupa zece minute nu intra seful ca sa va concedieze. Acesta este un mod nou, nu-i asa? Va elibereaza. Va permite sa plecati. Vedeti, aveti asteptari despre modul in care functioneaza lucrurile. Ati fost foarte liniari atat de mult timp, incat voi cunoasteti rezultatele. Ati ajuns sa aveti asteptari despre modul in care se desfasoara lucrurile. Exista foarte putine surprise sau nu mai exista nici o surpriza, in constiinta umana. Totul devine predictibil. Totul este bazat pe ziua de ieri. Este modul in care creati ziua de maine. Ea urmeaza un pas dupa un altul, intr-un mod foarte, foarte similar. Dar acum, in era Noua, exista o cale noua.

Va va crea frustrari, va va incurca si va va mania, uneori, in timp ce veti cauta… veti cauta raspunsuri intr-un dulap vechi, plin cu aceleasi haine proaste, haine care s-au demodat de ceva timp. Va veti incurca, deoarece veti spune: ei bine, cum sa pun piesele la un loc si inca sa fiu la moda? Mergeti la un alt dulap! Aceasta este problema. V-ati intors la vechiul dulap, mereu. Nu stiti, exista un alt dulap? Ei bine, eh, spuneti voi, e chiar atat de usor? Este atat de usor, Shaumbra! Exista o cale noua. Exista un dulap nou. Exista o noua camara. Exista chiar o parte noua a mintii voastre, a intelectului vostru, pe care nu le-ati observant, deoarece v-ati intors mereu, la partea veche a mintii voastre. Exista o cale noua de a realiza lucrurile in Noua Energie si intrece orice asteptari. Asa ca, sa nu aveti asteptari! Ele doar va vor crea frustrari. Intrece orice asteptari – bun, rau, urat sau indifferent.

Mai exista un lucru pe care as dori sa-l punctez aici, despre aceasta cale noua. Ea este impredictibila… impredictibila! Vedeti, oamenii au intrat intr-o absurditate, intr-un tipar, chiar daca se plang de acesta, ei se ingroapa si mai mult, insa observati aceleasi vechi solutii, zi dupa zi. Cautati in aceleasi locuri vechi pentru a obtine raspunsuri, viata dupa viata. Cunoasteti finalul, inainte chiar de a implementa ceva, deoarece actionati intr-un mod liniar, predicitbil si limitat. Calea noua este impredicitbila. Nu veti cunoaste rezultatul inainte de a incepe calatoria. Nu veti sti unde va va duce calul inaripat. Voi ganditi ca va va duce de pe o parte a lacului, pe partea cealalta. Nu. Este impredictibil. Va poate duce direct in lac si cand veti plonja cu 100 de mile pe ora, cand va veti teme pentru viata voastra si cand va veti teme ca voi si calul veti ajunge mii de bucati, in timp ce va veti izbi de suprafata apei si urmand sa va innecati dupa asta… este impredictibil. Impredictibil! Poate ca nici nu veti simti apa, deoarece veti ajunge intr-o dimensiune si o constiinta total noua, chiar in momentul impactului – in acel punct al coliziunii. Veti iesi rapid de pe vechea cale liniara. Calea noua este impredictibila.

Unii nu veti putea manui asta. Sunteti creaturi – sunteti creaturi predictibile. Sunteti creaturi ale rutinei. Uneori sunteti creaturi foarte plictisitoare. Va dati jos din pat zilnic, va imbracati in acelasi mod, va hraniti in acelasi mod, citi aceleasi ziare, asculati aceleasi rahaturi ale celorlalti oameni, zi dupa zi. Sunteti atat de predictibili! Stiu… Tobias nu v-ar vorbi astfel. Sunteti atat de predictibili, incat este frustrant pentru noi sa lucram cu voi. Va temeti atat de mult de schimbari, insa acum cred ca am auzit aceasta rugaciune – “Draga Doamne, vreau sa ma schimb.” Calea noua se afla aici, ea este impredictibila!

Calea noua este nestiintifica, de asemeni. Cel putin pana in punctul, in care stiinta isi va extinde constiinta si va fi capabila sa inteleaga ce se intampla. Unii dintre voi puteti vorbi despre calea Energiei Noi ca fiind haos, deoarece nimic nu pare sa aiba sens. Intrarea – energia de intrare – nu egaleaza rezultatul predictibil. Aceasta este calea prin care ati functionat. Noua Energie este diferita. Intrarea energiei pentru un lucru, nu exista in mod necesar. Nu trebuie sa fie o intrare. Ea este potentata si activata. Nu trebuie sa fie plasata acolo. Sunteti obisnuiti sa aveti o energie care sa curga intr-o masina sau intr-o aplicatie, in ceva – curgerea energiei spre un rezultat predictibil, la celalalt capat. Atunci cand puneti un ventilator in priza, el incepe sa functioneze si scoate un volum predictibil de aer. Sunteti obisnuiti cu asta, va simtiti confortabil cu asta si viata voastra este asemanatoare.

Energia de intrare este echivalenta cu iesirea predictibila. In aceasta analogie, nu puteti pune nimic in priza. Ea doar este. Energia déjà este disponibila. Nu trebuie sa o atrageti de undeva. De indata ce ii permiteit energiei sa fie activata sau adusa in zona acestei dimensiuni si este descoperita si activata, rezultatul – energia de iesire, ati spune voi – va fi impredictibila. Acest lucru va va incurca la inceput. Va parea o confuzie. Acel ventilator se va invarti in directie gresita. Ventilatorul este schimbator, uneori aerul este mai intens, alteori mai bland. Apoi ventilatorul poate parea ca nu misca aerul de loc. Va veti simti confuzi si veti dori sa reveniti la Vechea Energie predictibila, la caile plictisitoare de a realiza lucrurile.

Cu toate acestea, sa ne oprim putin! Luati o pauza! Respirati profund! Ceva se petrece aici. Ceea ce pare sa fie haos, nu este haos de loc. Este Noua Energie. Este expansiune. Voi priviti doar un aspect al ventilatorului. Veniti aici pe Piscul Angelic pentru o clipa, la aceasta noua perspectiva, la aceasta vedere de ansamblu! Respirati profund si observati ce se intampla, cu adevarat! Pentru constiinta umana, poate parea ca ventilatorul avea probleme – duceti-l inapoi de unde l-ati cumparat, injurand de necaz! Insa, observati ceea ce se intampla la multe, multe alte nivele!

Ceea ce parea la inceput haos si confuzie, acum cand respirati profund, respirand cu blandete, imediat veti incepe sa observati ce se intampla. Energia intra si iese din dimensiuni. Constiinta se schimba si se misca inauntru si inafara. Totul se schimba la multe nivele, in acelasi timp. Ventilatorul vostru nu este liniar. Exista efecte ce au loc la multe, multe nivele. Rezultatul poate parea impredictibil, pana va veti extinde constiinta proprie, pana cand veti sta aici pe Piscul Angelic si apoi veti descoperi ce se intampla, cu adevarat. Veti descoperi frumusetea, bucuria si simplitatea creatiilor voastre.

Era Noua. Energie Noua. Cale Noua! Anul coliziunii… iar pentru voi Shaumbra, in particular, este anul potentialelor care erau necunoscute inainte, insa s-au aflat intotdeauna acolo. Sunteti mareti si magnifici. Unii dintre voi chiar va apropiati de maretia si starea mea magnifica. Voi sunteti – trebuie sa recunosc – sunteti atat de blocati, uneori! Sunteti absorbiti de sine, demni de mila, victime si patetici, uneori, acesta este un cuvant potrivit. Mai sunt si altii din audienta de aici, pe care sa-i aruncam in aceasta galeata?

Insa lucrul cel mai incantator si minunat despre voi este ca sunteti pregatiti pentru schimbare. Sunteti atat de pregatiti sa descoperiti ale parti ale voatre! Sunteti pregatiti sa iesiti din galeata, sunteti atat de pregatiti, sa treceti dincolo de acestea! Vedeti, majoritatea oamenilor sunt inca – ei bine, sunt ca niste lemingi (mici rozatoare). Ei inca se misca in cercuri si inca urmeaza, dumnezeu stie ce apare pe cale si care nu le promite nimic. Voi, Shaumbra, in pofida limitarilor – auto-impuse, apropo – in pofida fricilor si plictiselii, vreti sa va schimbati. Vreti ceva diferit. Vreti sa aveti un impact asupra lumii si doriti sa descoperiti ceva nou pentru voi-insiva.

Vom aduce o energie acum, in timp ce ajungem la sfarsitul dizertatiei mele, vom aduce energia Arhanghelului Rafael, pentru un motiv potrivit… pentru un motiv potrivit! Este pentru o noua cale. Rafael a fost un adevarat standard de energie – un standard de a trece prin frica, un standard de a trece dincolo de confortul taramului casei voastre, de confortul constiintei voastre fixe. Rafael ajuta la expansiunea energiilor, in primul rand, prin transmutarea fricii, in primul rand prin… aceasta este o poveste nostima! Rafael ajuta nu doar la transmutarea fricii, ci ajuta si la transmutatrea lenei. Chicotim cand spunem asta, deoarece stiti ca a fost o poveste, care a fost publicata cu mult timp in urma, o poveste care este repetata mereu, in lumea intreaga. Este povestea dragului meu prieten Tobit, care era cunoscut ca Tobias senior si a tanarului Tobias, fricosul Tobias – lenesul Tobias. Prin intelepciunea sa Tobias senior a adus energia lui Rafael sa-l insoteasca pe tanarul Tobias, pe lenesul, fricosul de Tobias – in calatoria sa, pentru a recupera ceva din banii lui Tobias senior. El stia ca tanarul Tobias avea nevoie de companie si de putina intelepciune de-a lungul calatoriei, de cineva cu simtul realitatii si ponderat, asa ca a adus energia lui Rafael.

Astfel, Tobias impreuna cu Rafael au pornit intr-o calatorie, care nu avea legatura cu recuperarea banilor. Era o calatorie despre descoperire, despre transmutarea fricii si despre a-si misca fundul si a face ceva cu viata sa, in loc de a se invarti in jurul casei… Cauldre! A fost o poveste minunata care a avut loc acum 2500 – 2600 de ani. Povestea revine acum. Este momentul pentru o alta calatorie. Momentul nu are legatura cu lenea si nici cu frica. Momentul consta in activarea potentialelor, necunoscute anterior. Este vorba despre a merge dincolo de zona de confort, de a fi capabili sa alegeti un nou potential si a va juca cu el. Este vorba despre a lua energia coliziunii – coliziunea dintre energiile opuse si a fi in acest moment al creerii noii energii si a noilor potentiale, dincolo de cele mai nebunesti vise.

Asa ca, soseste Arhanghelul Rafael! Va lucra cu voi Shaumbra, pe durata noii voastre calatorii si in mod simbolic, Rafael va lucra cu domnul Bennack (Adamus se refera acum la Dan Bennack, un Shaumbra care a lasat totul in urma, pentru a face o calatorie in lumea intreaga si a merge sa intalneasca Shaumbra, la ei acasa. El si-a pornit calatoria oficiala in Denver, la acest Shoud si o va termina in Taos, la celebrarea Saltului Cuantic, in 18 septembrie 2007. Dan este prezent si pe forumul Cercului Crimson si in curand va avea un site propriu www.danstravels.com ) pe durata calatoriei sale – calatoria Shaumbrei. Rafael va merge alaturi de dl Bennack si va fi cu el mereu, in fiecare zi, in fiecare noapte, in fiecare moment de singuratate si in fiecare moment inspirational, pe durata calatoriei sale; deoarece acum incepem o noua poveste – noua poveste a arhanghelului si a calatoriei. Dl. Bennack nu este Tobias. El este el, insa el reprezinta inima, iubirea si dorintele Shaumbrei, in timp ce isi incepe calatoria sa.

Sa luam un moment si sa binecuvantam calatoria celor doi! Ei doi vor pleca – unul reprezinta umanul, celalalt reprezinta angelicul; unul reprezinta descoperirea si celalalt reprezinta sustinerea si ingrijirea. Cu acestea, draga dl. Bennack, te binecuvantam si vom observa noua poveste - la drum cu arhanghelul - care va avea loc.

Cu acestea, doamnelor si domnilor Shaumbra si voua celor dintre acestia, a fost o incantare sa celebram cu voi, deschiderea transmisiei/channelului pentru acest an nou, al Noii Energii! Luati cuvintele mele cu inima usoara! Luati-le, ca gluma de bun gust! Luati-le ca ceea ce intentioneaza sa spuna – sa va scuture si sa va scoata din zona veche de confort, sa va permita sa aflati ca exista o cale noua, oh, intr-adevar, o cale mai buna! Aceasta cale noua, apropo, este mult mai simpla, mult mai eficienta. Vechea ecuatie a cantitatii de energie de intrare are o energia limitata de iesire si nu se mai aplica. Este asemantor unui nou proces de fabricatie. Nu necesita o cantitate de energie de intrare, pentru a egala o anumita cantiate la iesire. Aruncati departe acea ecuatie! In Energia Noua, calea este mult mai usoara.

Eu sunt maret, magnific, regal si dincolo de accesibilitate. Eu sunt Adamus St. Germain.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.