KVANTTIHYPPYJUHLA
 
Kuthumi lal Singhiä (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (eli Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
18.9.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Namaste. (Yleisö vastaa "namaste")
 
Namaste. (Yleisö vastaa taas "namaste")
 
Kvanttihyppynamaste! (Yleisö vastaa paljon kovempaa "namaste")
 
Minulle, Kuthumille, on todellinen ilo olla täällä tässä kvanttihyppyjuhlassa. En tarvitse tässä paljonkaan vitsejä, paljonkaan huumoria, koska se energia, jota olette muodostaneet tänne saapumisestanne lähtien, kertoo kaiken - energia, jonka kaikki nyt koemme katsellessamme näitä Shaumbra-kuvia kaikkialta maailmasta. Siinä on keveyttä. Siinä on huumoria. Siinä olen elämän syvyyttä. Siinä on vanhan ja uuden energian tarina. Siinä olette te valkokankaalla esimerkkinä kaikille ihmisille.
 
Uuden energian mahdollisuudet
 
Haluaisin muuttaa vähän tämän päivän esitystäni teille, koska meillä on tässä niin arvokas hetki yhdessä. Tuntekaa energia, jonka olette luoneet tässä huoneessa. Se on suloista. Se on sakeaa. Se on uutta. Se sisältää kaikki mahdollisuudet, mitä olette, mitä voitte olla. Ne ovat parantumisenne, ilonne mahdollisuuksia. Ne ovat intohimonne mahdollisuuksia - sen mikä tuo teidät tähän elämään, mikä saa teidät tuntemaan eheyttä ja kokonaisuutta. Sitä on täällä tällä hetkellä.
 
Sallikaa minun siis olla ensimmäinen, joka työskentelee kanssanne, kun tunnustelette uuden energian mahdollisuuksia tässä ja nyt. No, miten teette sen? Te vain päätätte siitä. Päättäkää antaa itsenne laajentua uuden energian mahdollisuuksien mahtavuuteen.
 
Vetäkää syvään henkeä. Sulkekaa silmänne hetkeksi. Sallikaa mielikuvituksenne yhdistyä kaikkiin näihin mahdollisuuksiin tässä ja nyt. Se ovat läsnä. Kenties mielenne ei tiedä sitä. Kenties sanotte itsellenne: "En pysty kuvittelemaan. En pysty visualisoimaan", mutta ne ovat täällä. Tämä on todellista. Olette luoneet tämän. Sallikaa nyt itsenne laajentua siihen. Avautukaa kaikkien niiden rajojen yli, joita teillä on ehkä ollut. Älkää yrittäkö määritellä mahdollisuuksia. Älkää yrittäkö saada niistä kiinni. Älkää yrittäkö kontrolloida niitä. Teidän ei tarvitse, koska ne ovat teidän.
 
Vain tunnustelkaa niitä hetken aikaa. Unelmia. Avoimuutta. Intohimoa. Yläpuolelle menemistä - aivan kuin jotkut teistä ovat kuluneina päivinä hypänneet tuohon hassunkuriseen koriin, jonka päällä on iso ilmapallo, ja lähteneet leijailemaan taivaalle. Ette koskaan saisi minua kiinni moisen tekemisestä! (Yleisön naurua) Kuvitelkaa itsenne leijailevan kaikkiin uusiin mahdollisuuksiin. Tunnustelkaa, mitä niissä on, ja ymmärtäkää, että jokainen näistä mahdollisuuksista on teidän. Ei kenenkään toisen ihmisen luoma, ei kenenkään enkeliolennon luoma, ei jonkun tuntemattoman ja etäisen jumalan luoma, vaan teidän itsenne luoma.
 
Käyttäkää hetki tunnustelemiseen ja sitten hengittäkää ne todellisuuteenne nyt. Teidän ei nimittäin tarvitse edes määritellä niitä. Olemme puhuneet tästä aiemminkin - ei määritelmää. Tässä uudessa energiassa mahdollisuudet ovat niin paljon suurempia, kuin mielenne pystyisi kuvittelemaan. Määrättynä aikana mielenne alkaa ymmärtää, mitä tulee sisään. Mielenne laajenee kohtaamaan uuden energian uudet mahdollisuudet. Mutta tällä hetkellä kyse on näiden asioiden hyväksymisestä, mitä olette luoneet itsellenne, mitkä ovat hyvin uutta energiaa, mitkä ylittävät kaiken.
 
Ja ollaanpa tässä uuden energian mahdollisuuksien altaassa muistutuksena ajastamme täällä tänään ja seuraavinakin päivinä. Ja kyllä, tarkoitan jokaista teitä - joko istumassa täällä, kuuntelemassa internetin kautta tai kuuntelemassa tätä myöhemmin - kyllä, nämä ovat teille. Avatkaa tuo ovi. Avautukaa. Nämä ovat teille.
 
Kvanttihyppypikajuna
 
Vanhan energian juna saapui asemalle täällä Taosissa viime yönä teidän monien osallistuessa täynnä iloa ja kuplimista tietäen, että kyse oli vanhan matkan loppumisesta, mutta oli myös vähän levottomuutta. "Mitä tällä uudella matkalla on? Minne menemme täältä?" Pienen pysähdyksen jälkeen täällä Taosissa kvanttihyppypikajuna lähti asemalta 2.22 tänä aamuna (yleisön naurua) keskellä tämän kaupungin ukkosta ja sähkökatkoksia. Katsokaa, mitä olette luoneet, Shaumbra! Katsokaa, mitä olette luoneet.
 
Kohoamme nyt uusiin paikkoihin, emme toisiin galakseihin, emme joihinkin kaukaisiin ulottuvuuksiin, vaan uusiin paikkoihin tässä ja nyt, tällä hetkellä. Kuten Tobias sanoi, kulkuneuvo, kvanttihyppypikajuna, on määrittelemätön. Emme tiedä, miltä se näyttää. Emme tiedä, miten se käyttäytyy. Emme tiedä, minne se menee, mutta onko sillä merkitystä? Olemme tässä! Olemme yhdessä!
 
Silloin kun joku henkilö ylittää vanhan energian tilan ja pääsee uuden energian ilmaisuunsa, kyse on luottamuksesta. On kyse siitä, että luotatte itsenne olemaan tässä hetkessä, tässä uudessa energiassa. Uusi energia on erilaista kuin vanha. Ei ole vanhan demoneita, joista olemme puhuneet lähiaikoina. Ei ole vanhan kaksinaisuutta. Niitä voi olla ympärillänne olevissa ihmisissä, mutta ei välttämättä teissä. Kyse on luottamuksesta, kuten Adamus Saint Germain sanoo niin vaikuttavasti. On kyse siihen luottamisesta, että juuri nyt yhdessä ja yksilöinä kohoamme uuden energian mahdollisuuksiin.
 
Jos joku sanoo: "Mitä tämä uusi energia on?", sitä on vaikeaa kuvailla. Se ei ole mitenkään vanhan kaltaista. Sitä ei voi välttämättä mitata. Sitä ei voi määrittää määrällisesti. Sitä on tietenkin erittäin vaikeaa ilmaista ihmisen sanoin, joten palataan luottamukseen. Voitteko luottaa itsenne olemaan tässä uudessa energiassa juuri nyt? Voitteko luottaa, että olette jo luoneet vastaukset - ja vastauksia on monia, ei vain yhtä. On kenttä, kokonainen mahdollisten vastausten joukko. Ja vastaukset tulevat teille hyvin vaivattomasti. Olemme juuri nyt tässä mahdollisuuksien kentässä, kaikkien näiden eri vastausten kentässä.
 
Uuden energian vastaukset
 
Esittäkää nyt kysymys uuden energian mahdollisuuksistanne. Mikä tahansa kysymys, mikä on ollut mielessänne. Kysykää, sitten antakaa kysymyksen mennä mahdollisuuksiin ja kuunnelkaa. Ei välttämättä korvillanne vaan sydämellänne. Kuunnelkaa koko olemuksellanne.
 
Esittäkää itsellenne kysymys nyt, jotain mikä on viime aikoina ollut mielessänne, jotain mikä on vaivannut teitä. Tehkää niin. Vetäkää syvään henkeä. Esittäkää kysymys.
 
(Tauko)
 
Katsokaahan, reaktio on nyt vähän erilainen, kuin mitä olisitte kokeneet aiemmin vanhassa energiassa. Vanhassa energiassa kysymys itsessään oli rajoittunut, ja siksi vastaus tuli rajoittuneena. Kun aiemmin esititte itsellenne kysymyksen, se oli yleensä melkoisen täynnä epäuskoa. Kysymys myös perustui hyvin paljon siihen, mitä aiemmin oli tapahtunut, joten kysymyksellä oli eräänlainen historia.
 
Mutta kun esititte kysymyksen tässä uudessa energiassa, kenties tunsitte jotain vähän erilaista. Avoimuutta? Laajentumista? Ja kenties, jos odotitte kuulevanne vastauksen, ette kuulleet sitä. Mietitte, esitittekö kysymyksen oikein. Päästäkää nyt irti siitä, koska sen olemus, mitä kysytte, sisältyy jo kysymykseen. Sillä ei ole merkitystä, miten puette sen sanoiksi. Jotkut teistä jäävät kiinni, yritätte olla niin tarkkoja siinä, miten puette kysymyksen sanoiksi. Luuletteko olevanne niin tyhmiä, että ette ymmärrä sitä, mitä kysytte? (Vähän naurua) Teistä tulee hyvin kieroutuneita joissain mielen asioissa.
 
Esittäkää nyt itsellenne toinen kysymys. Vetäkää syvään henkeä, Yo-ham. Esittäkää tällä kertaa suurempi kysymys, todella tärkeä kysymys.
 
(Tauko)
 
Voi kyllä, se voi koskea itseänne. Älkää pelätkö esittää kysymystä itsestänne.
 
Vanhassa energiassa olisitte kysyneet kenties Jumalalta. Olisitte kysyneet Saint Germainilta - eikä hän tietenkään olisi vastannut. (Vähän naurua) Olisitte ehkä kysyneet Tobiakselta, ja hän olisi antanut teille jonkin rakastavan, pehmeän, "pörröisen" vastauksen. (Paljon naurua) Olisitte kysyneet minulta, Kuthumilta, ja minä olisin nauranut teille. (Lisää naurua) Mutta nyt kysyt itseltäsi, rakas Jumala. Kysyt itseltäsi. Etkä siltä vanhalta "sinulta", jonka jätimme viime yönä juna-asemalle. Kysy sinulta. Esitä tuo kysymys.
 
Voi kyllä, minä kuulen. "Missä se hiton intohimoni on?", jotkut teistä kysyvät. "Milloin tapaan jonkun?" (Kuthumi nauraa) Teidän ehkä pitää olla kärsivällisiä sen suhteen. (Yleisö nauraa ja Kuthumi hykertelee) Tuntekaa nyt vastauksen olevan paikalla, tulevan eri paikasta, uuden energian paikasta, mutta se ei välttämättä tule teille sanoina.
 
Esittäkää itsellenne kolmas kysymys, eri kysymys, todella suuri kysymys omasta elämästänne - todella tärkeä kysymys. Vedä syvään henkeä, Yo-ham. Esitä tuo kysymys.
 
(Tauko)
 
Muutamat teistä etsivät, yrittävät tarttua johonkin, odottavat, että jotain tapahtuu. Mutta arvatkaapa mitä? Mitään ei tapahdu, ei ainakaan vanhan energian odotustenne mukaisesti. Tämä on erittäin selkeänä näissä mahdollisuuksissa - tässä koko suuressa sopassa, josta teidän on valittava. Se on hyvin selkeänä tässä. Te odotatte reaktiota. Odotatte jotain voimaa, jotain liikettä, joitain sanoja, jotain musiikkia, jotain tanssia. Odotatte jotain. Mutta näissä uusissa mahdollisuuksissa on hiljaista.
 
Voi, se ei merkitse sitä, ettei ole vastauksia. Se merkitsee sitä, että asiat ovat täällä selkeitä ettekä te ole tottuneita selkeyteen. Olette tottuneet siihen, että asiat ovat sumuisia. Olette tottuneet asioihin, jotka ovat rankkoja ja vaikeita. Olette tottuneet saamaan tietoa vanhojen virtapiirienne kautta - aivojenne, menneisyytenne. Mutta näissä mahdollisuuksissa on selkeyttä.
 
Vetäkää syvään henkeä ja tuntekaa selkeys.
 
(Tauko)
 
Täällä uuden energian mahdollisuuksissa on niin helppoa. Siitä on kauan, kun asiat ovat olleet hyvin helppoja. Nappula… (Linda painaa lelunappulaa, jossa sanotaan "Se oli helppoa!" ja Kuthumi naureskelee). Siitä on kauan, kun asiat ovat olleet… (Linda painaa taas "helppoa"-nappulaa ja saa lisää naurua yleisöltä ja Kuthumilta). Cauldre haluaisi nyt lähteä näyttämöltä! (Lisää naurua)
 
Siitä on kauan aikaa, kun asiat ovat olleet selkeitä ja hyvin helppoja, ja tulette odottamaan muuta saadaksenne vastauksia. Siitä tulee vaikeaa ja hämmentävää. Mutta tätä on uusi energia. Se on hyvin selkeää, mutta kuitenkin se on täynnä vastauksia, täynnä mahdollisuuksia, täynnä juuri sitä, mitä etsitte.
 
Mutta nyt haasteemme tässä hetkessä Shaumbrojen kanssa on, että voitteko havaita ja vastaanottaa tästä selkeiden ja helppojen mahdollisuuksien kentästä. Osa teitä on hyvin tottunut määrittelemään asiat vastustuksen, teitä painavan voiman perusteella. Se on vanhan energian värähtelyfysiikkaa.
 
Täällä uudessa energiassa on selkeää. Ei ole mitään vastustusta, joten mikään ei välttämättä vedä teitä puoleenne tai vedä puoleensa huomiotanne. Sanotte siis: "Mutta miten sitten tiedän, mitä täällä on. On selkeää. On kuin ulkoavaruutta. Täällä ei ole mitään. Ei painovoiman vetoa, ei ilmaa, ei mitään." Silloin voitte taas vetää syvään henkeä. Muistakaa Tobiaksen sanat, Yo-ham, minä olen ja sallitte vastauksenne tulla luoksenne tässä mahdollisuuksien kentässä nyt. Ette välttämättä tunne voimaa, painetta tai sanoja. Vastaus vain liikkuu sisään.
 
Kun tuo vastaus kysymykseenne tulee sisään, se on vähän erilainen kuin se tapa, jolla olette havainneet ja vastaanottaneet aiemmin. Koska tässä mahdollisuuksien kuplassa tuossa vastauksessa, joka tulee sisään, on monia, monia vastauskerroksia samaan kysymykseen. Jos muistelette ilotulitusta eilen illalla. Tapahtui räjähdys, sitten tuli leimahdus ja sitten laajentuminen ja toinen leimahdus ja laajentuminen ja sitten taas leimahdus ja laajentuminen - kaikki yhdestä ilotulitteesta. Tilanne on paljolti sama uuden energian mahdollisuuksien, vastausten osalta. Ne tulevat luoksenne ja niissä on monia, monia kerroksia.
 
Vetäkää siis syvään henkeä. Esittäkää itsellenne nyt kysymys, tärkeä kysymys, sellainen mihin vastaamista olette ehkä pelänneet. Olette pelänneet vastausta, joten olette vastustaneet jopa sen kysymistä. Vetäkää syvään henkeä ja esittäkää itsellenne kysymys tässä selkeiden ja helppojen mahdollisuuksien kentässä.
 
(Tauko)
 
Jos tunnette taistelevanne oman mielenne kanssa tällä hetkellä, painivan oman päänne kanssa, päästäkää siitä irti. Teidän ei tarvitse tehdä sitä enää. Se oli vanhaa. On tämä asia, jota kutsutaan miksi haluattekin: jumalainen älykkyys, minä olen -olemus, Yo-ham, se on vastaus. Ei täällä (näytetään päätä), ei aivoissa, mutta sen on vastaus. Se on gnost, ratkaisu. Mutta nyt teemme sen uudessa energiassa.
 
Olkaa nyt kärsivällisiä esitettyänne kysymyksen. Olkaa kärsivällisiä.
 
(Tauko)
 
Olkaa hetkessä.
 
(Tauko)
 
Vastaus tulee Uuden energian fysiikan ja vielä enemmän sen mukaan, kuka olette. Ratkaisu tulee. Se on tässä ja nyt. Se on nyt sisällänne, tässä hetkessä, tässä todellisuudessa. Ja minuuttien, tuntien, viikkojen kuluessa - miten kauan se kestääkin - vastaus ilmentyy elämäänne. Täydellinen vastaus, uuden energian vastaus. Ei kenenkään muun antamana kuin itsenne. Kun teette työtä tämän kanssa, kun jatkatte tämän tekemistä elämässänne ilman ajatuskamppailua, olette todella hämmästyneitä siitä, miten helppoa ja miten selvää tämä on.
 
Kuten Tobias sanoo, tulette huomaamaan sen äärimmäisen tehokkaaksi. Oivallatte, miten paljon energiaa olette kuluttaneet aiemmin - kamppailleet ongelmien läpi ja yrittäneet löytää vastauksia. Uudessa energiassa vastukset ovat tässä ja nyt.
 
Uuden energian kanssa työskenteleminen
 
Kuten olemme puhuneet aiemmin, uusi energia ei toimi vanhaan tapaan. Se on täynnä sitä, mitä kutsuisitte yllätykseksi. Se ei ole lineaarista. Se ei vain kulje ylös- ja alaspäin. Se kulkee kaikkiin suuntiin samanaikaisesti. Joten avautukaa. Avautukaa ratkaisuille, vastauksille, joita mielenne ei odota, joita ette ehkä odota, jotka saattavat lyödä teidät ällikällä.
 
Uusi energia toimii eri tavalla kuin vanha. Se ei ole lineaarista, ei rajallista, ei hämmentynyttä. Olette ensimmäinen ihmisryhmä, joka on työskennellyt sen kanssa, joka työskentelee sen kanssa. Se riippuu teistä, päätättekö jatkaa sen kanssa työskentelemistä, sen kehittämistä ja sen jakamista toistenne kanssa kirjojen, sähköpostien, tällaisten kokoontumisten kautta - sen jakamista miten koette henkilökohtaisesti tämän uuden energian toimivan elämässänne.
 
Tiedätte jo, ettei kyse ole yrityksestä määritellä se. Ei ole kyse yrityksestä määritellä yhtälö siitä, miten uusi energia toimii. On kyse vain kokemustensa jakamisesta toisten kanssa, jotta toiset voivat nähdä uuden energian moninaisuuden, laajentumisen, ihmeen - oikeasti. Jotta toiset voivat nähdä, miten se toimi teillä tietyssä tilanteessa.
 
Kuten olemme puhuneet aiemmin, vanha energia toimii malleina, hyvin määriteltyinä ja rajallisina malleina. Jos jokin tapahtuu tänään tietyllä tavalla, se yleensä tapahtuu hyvin samalla tavalla huomenna. Siinä on malleja. Voitte katsoa numeromalleja, sen malleja, miten atomit ja aliatomit ja muut hiukkaset järjestyvät toistensa kanssa, painovoiman malleja, määritellyn magnetismin malleja. Kaikesta tulee siis melko ennustettavaa olevaa vanhassa energiassa.
 
Uudessa energiassa nuo mallit saattavat olla läsnä, mutta ne eivät hallitse. Ne eivät ole malleja, jotka saavat aikaan vaikutuksen ja ilmentävät sen, mitä luotte ja mitä valitsette.
 
Ja tämä kaikki tarkoittaa sitä, että on päästettävä irti odotuksista, katsottava miten asiat sananmukaisesti liikkuvat todellisuuteenne ja siitä ulos. Voitaisiin melkein sanoa sen perusteella, mitä olemme tehneet täällä viimeisten parin päivän aikana, että näette tämän Taosin kaupungin liikkuvan todellisuuteenne ja siitä ulos. Todella! Yhtenä päivänä täällä, seuraavana poissa. Kuulostaa kenties kummalliselle, mutta katsokaa, miten uusi energia toimii. Hyvin eri tavalla kuin vanha energia.
 
Katsokaa, miten liikutte sisään ja ulos siitä, minkä havaitsette ihmisen todellisuutena. Olette edelleen täällä, olette aina läsnä tässä nyt-hetkessä, mutta katsokaa, miten vaihdatte sisään ja ulos liikkuen erittäin virtaavasti. Enää ette ole ikään kuin jumissa tietyssä paikassa, enää asiat eivät ikään kuin pidättele teitä, vaan ne liikkuvat sisään todellisuuteen piiriin ja siitä ulos.
 
Uudella energialla leikkiminen
 
Tiedämme, että uusi energia on ehdottomasti hämmästyttävää ja erilaista. Olette siinä pioneereja. Älkää pidätelkö. Kutsumme tätä kvanttihyppypikajunaksi, koska kyse on itsenne ilmaisemisesta. (Huom. englannin kielellä sana pikajuna ja ilmaista ovat sama sana) On kyse uudella energialla leikkimisestä. Voi, tänä iltana, kun olette tähtitaivaan alla nauttimassa musiikista, leikkikää vähän uudella energialla. Älkää huolehtiko siitä, mitä luotte tai ette luo. Leikkikää sillä ja katsokaa sen leikkivän kanssanne.
 
Huomaamme jo sen, että uusi energia on erittäin helposti reagoivaa. Jotkut teistä ovat tunteneet, että vanha energia oli erittäin hidasta, erittäin verkkaista. Uudesta energiasta tulee erittäin helposti reagoivaa, mutta hyvin epätavallisella ja vaikealla tavalla… anteeksi, tarkoitan siis erilaisella tavalla. (Naurua) Yllätinpä teidät!! (Kuthumi nauraa) Hyvin eri tavalla. Voi ei, palataan vanhaan energiaan! (Naurua kun Kuthumi pilailee väärän sanan kustannuksella)
 
Uusi energia on erittäin leikkisää, erittäin, sanottaisiinko onnellista, erittäin helposti reagoivaa. Leikkikää siis sillä. Katsokaa, miten se toimii. Ja sitten kun olette kokeneet sen, ymmärrätte, että huomenna, ensi viikolla se ei välttämättä toimi samalla tavalla. Hyvin erilaista ja dynaamista koko ajan. Se saattaa olla aluksi hyvin hämmentävää vanhan energian mielelle, mutta kuten sanoimme, mieli pääsee tilanteen tasalle. Mielikin oppii laajentumaan.
 
Mielessä on nimittäin eräs mielenkiintoinen ohjelmointi. Sen nimi on "Ei!" (Naurua) Ei! Se on hyvin selkeä ja hyvin yksinkertainen ilmaus, mutta se ei tee asioita helpoksi. Meistä on toisinaan mukavaa katsoa ihmisiä, ja luontainen reaktio kaikkeen on "Ei, en voi tehdä sitä." (Kuthumi naureskelee) Päästäkää irti "eistä" uudessa energiassa. Uudessa energiassa ei tunneta "ei-eitä". (Naurua) Ei ole eitä.. ei ei-eitä… (lisää naurua) (Huom. leikittely sanoilla jatkuu pidempäänkin, kun englannin kielessä "ei-eitä" ja "nenä" lausutaan samalla tavalla) Ei ole mitään eitä. Ei! (Lisää naurua) Ihmisten sanat ovat toisinaan sitten rajoittuneita!
 
On kyse… ei ole kyse edes "kyllästä", se vain on… Se on. Se voi olla! Se voi olla! Voitte näyttää kuvia tästä koko yleisöstä (viitataan suoraan nettilähetykseen), voitte olla. Voitte yhdistyä ympäri maailmaa. Voitte olla rikkaita. Voitte olla onnellisia. Voitte olla intohimoisia. Voitte olla uutta energiaa. Näette, miten mielellä on hassu tapa sanoa "Mutta ei, ei. Ei, mutta…" kaikkiin asioihin, rajoittaa. Se on vanhaa energiaa. Se rajoittaa, pidättelee.
 
Olkaa laajentuvia. Olkaa rohkeita. Tulkaa vähän hulluksi, kuten minä tein. Vaaditaan joskus kunnon hermoromahdus todella itsensä avaamiseen ja saamiseen irtonaiseksi (naurua). Olkaa ilmaisevia! Ei enää rajoituksia!
 
Kuthumin uusi projekti
 
Shaumbra, haluan puhua eräästä projektista, jota haluaisin työstää, jonka haluaisin tehdä kanssanne. Meillä oli nimittäin viime vuonna muutamia projekteja. Muutamien kirjojen täytyi tulla ulos. Ne on niin kauniisti kanavoitu ja suunniteltu ja nyt ne laitetaan kaikkien ihmisten saataville. Ja on hyvä nähdä, miten "me" olemme tehneet yhteistyötä keskenämme näissä hankkeissa. Mutta nyt haluaisin ottaa seuraavan askeleen. Haluaisin saada elokuvan. (Paljon naurua ja taputuksia)
 
"Kuthumi-tuotanto esittää…" (Kuthumi nauraa yleisön kanssa) No, olen huomannut, että toisilla ryhmillä ja toisilla kanavoijilla on omat elokuvansa. "What the Bleep?" (Naurua) Ramthan ei pitäisi olla ainoa, jolla on elokuva. Ja mistä "bleep:ssä" itse asiassa on kyse? Olen yrittänyt ymmärtää, mitä se todellisuudessa merkitsee. Bleep? Bleep? (Naurua, Linda sanoo "pahasti sanottu") Ai!! (Kuthumi ja yleisö nauraa) Mitä hittoa!
 
Ja sitten on tämä toinen elokuva, jonka nimi on "The Secret" (suom. salaisuus), mutta se on paljastettu. Miten se voisi olla salaisuus? (Lisää naurua ja taputuksia) Monet teistä täällä ovat katsoneet sen. Oletteko kertoneet muille ihmisille? Kyllä! Ei se voi olla enää mikään salaisuus. (Lisää naurua)
 
Kuten tiedätte, nämä ovat erinomaisia tietoisuusprojekteja. Ne ovat auttaneet muuttamaan tietoisuutta maan päällä. Ne ovat todella avanneet ihmisiä uusille mahdollisuuksille, mutta kuitenkin vanhassa energiassa. Niinpä haluaisin luoda elokuvan Shaumbran kanssa niille, jotka ovat valmiita tulemaan esiin. Elokuvan nimeltään "Mitä puuttuu?" (Vähän naurua) Mitä puuttuu? Tämä elokuva on suunniteltu ensisijaisesti ihmisille, jotka ovat nostaneet kätensä, jotka ovat nousseet tietoisuusjunaan, jotka ovat edelleen vanhassa energiassa, mutta etsivät vastauksia.
 
Lasken nyt osittain leikkiä, mutta osittain olen vakavissani, koska tärkeä asia, tuo puuttuva ainesosa on "sinä". Henkilö joka katselee elokuvaamme. On surullista sanoa, että he itse ovat elämästään puuttuva osa. Ette te, vaan he! (Naurua) He puuttuvat. Te olette täällä. He puuttuvat elämästään. (Lisää naurua) Te ette ole se, mitä puuttuu, vaan he, mutta… (Paljon naurua Kuthumin hassuille eleille ja hän nauraa itse)
 
Kuvitelkaapa nyt esim. kaunista keittiötä ja sen uudenaikaisimpia ja upeimpia välineitä, kaappeja täynnä hienoja ruoka-aineita, mutta mitä puuttuu? Te! Kokki. Te puututte. Ihminen puuttuu. Ihmiset ovat niin usein poissa omasta elämästään. Osittain siksi että heidän elämänsä tekee kipeää. Osittain siksi että heidän elämänsä on hämmentävää. Osittain siksi että he ovat sirpaloituneet niin moniin osiin, että he ovat muissa ulottuvuuksissa ja todella hyvin, hyvin pieni osa heidän olemuksestaan on täällä maan päällä. Ja rakas Shaumbra, jokainen teistä tietää, mistä puhun, koska olette kokeneet sen, kun ei ole läsnä. Ei ole täällä.
 
Silloin kun veditte puoleenne Shaumbra- ja Crimson Circle -energiaa, yksi haastavimmista ja vaativimmista asioista oli se, että energia sai teidät olemaan läsnä, ja joskus se todella sattui. Joskus se oli hyvin vaikeaa, koska kuten voitte muistaa, jatkuvasti tuli muistutus "Pysy täällä. Ole täällä. Keskity tänne. Elä täällä tässä todellisuudessa." Ja usein kun halusitte juosta karkuun, kun yrititte piiloutua ja teeskennellä, ettei asia ollut niin, Shaumbra-energia toi teidät suoraan nyt-hetkeen ja sanoi: "Me tarvitsemme sinua. Sinä tarvitset sinua."
 
Osa tätä vanhan energian junan saapumista viime tunteina, viime vaiheissa oli sitä, että olitte läsnä noilla penkeillä. Olitte läsnä noilla paikoilla viime yönä, kun saavuimme asemalle - kvanttihyppyasemalle. Jos tuo juna olisi tullut asemalle eikä ketään olisi ollut kyydissä, se ei olisi kannattanut. Jos ette olisi ilmestyneet tänne Taosiin, New Mexicoon, tilanne ei olisi ollut sama. Useimpien ihmisten elämästä puuttuvat he itse. He puuttuvat.
 
Voitte kuvitella kauniin talon, mukavat, suuret ja aurinkoiset huoneet, upeat puulattiat ja plyysimatot, kauniita taideteoksia seinillä, mahtavaa suitsukkeiden ja lehmänlannan tuoksua ympäri taloa! (Yleisö ja Kuthumi nauravat) Sainpas teidät kiinni nukkumisesta!! (Lisää naurua) Sitä leijailee ympäri taloa. Mitä puuttuu tuosta talosta? Mitä useimmilta ihmisiltä puuttuu? He. "Sinä".
 
Kaunis metsä, jossa lentää lintuja, elämiä leikkii, tuulee lempeän kevyesti ja aurinko paistaa puiden raoista. Mitä kuvasta puuttuu? Ihminen. "Sinä". Mitä olisi tapahtunut viime yönä, kun Amir ja Gerhard soittivat musiikkia, mikä muodosti värähtelyjä ja energiaa ja ilmoitti vanhan energian saapumisesta matkan viimeiselle asemalle. Mitä olisi tapahtunut, jos ette olisi olleet täällä? Te saitte sen tapahtumaan. Te teitte siitä sen tapahtuman, joka se oli. Te teitte ilotulituksen olemalla siellä, olemalla läsnä.
 
Mitä tapahtuu siinä kauniissa aktissa, kun kaksi ihmistä rakastelee yhdessä, mutteivät ole paikalla? No, ei ole mitään kaunista rakasteluaktia. Se on vain fyysistä reagointia. "Sinä" on se, joka saa aikaa muutoksen tässä todellisuudessa.
 
Te, Shaumbrat täällä tällä hetkellä tiedätte täsmälleen, mistä puhun. Kävitte läpi kokemuksen, jossa teidät kutsuttiin takaisin elämäänne. Kyllä, olitte poissa pitkän aikaa. Olitte leikkimässä vanhojen elämien kanssa. Olitte huolehtimassa tulevaisuudesta, jota ei koskaan kuitenkaan tapahtuisi. Olitte poissa, periaatteessa turtana. Olitte toisilla tasoilla piilossa jossain ulottuvuuksien välisessä tilassa, ette ikään kuin löytäneet itseänne.
 
Silloin kun palasitte ja aloitte olla läsnä elämässä, tässä todellisuudessa, asiat alkoivat liikkua. Nyt olette tässä. Joillakin teistä on edelleen vähän mielipahaa siitä. Jotkut teistä edelleen käyvät läpi jäämiä tai haavojen irtipäästämisen viimeisiä osia, mutta olette havainneet, miten tärkeää on olla täällä. Ihminen puuttuu omasta elämästään.
 
Miten voitte tietää intohimonne, jos ette ole läsnä? Miten ihmiset tietävät, mitä rakkauden ilo on, jos he eivät ole läsnä elämässään? Miten ihmiset voivat kokea elämisen iloa - ja siinä juuri on elämisen ilo - jos he ovat jossain muualla kieltäen ja teeskennellen?
 
Niin, ihan vakavasti, Shaumbra, rakastaisin elokuvan tekemistä kanssanne, "Mitä puuttuu?", jossa tutkimme energiaa, fysiikkaa, läsnäolemisen henkistä dynamiikkaa elämässänne. Tämä on valtava mahdollisuus muille ihmisille, jotka ovat poissa. He ovat omalla sairaslomalla elämästään. Valtava mahdollisuus koskettaa ihmisiä kaikkialla maailmassa, auttaa heitä palaamaan elämäänsä. Ja valtava mahdollisuus Shaumbralle, Crimson Circlelle, teille kaikille, jotka päättävät tehdä työtä tässä projektissa. Voin nähdä nyt intohimon nousevan. Voin nähdä, että uudella energialla nyt leikitään. Joillakin teistä on käsikirjoitus mielessä. Jotkut teistä kuvittelevat kuvaavansa videota.
 
Kyllä, tämä on tosiaankin lahjani Shaumbralle tällä kertaa. Tutkimusmatka uuden energian mahdollisuuksiin. Tämän myötä vedetäänpä syvään henkeä.
 
(Tauko)
 
Esitetäänpä nyt kysymys ryhmänä nähdäksemme, miten ryhmäenergia toimii uudessa energiassa - miten olisi tuon elokuvan tekeminen? Kysytäänpä sitä yhdessä. (Kuthumi ja yleisö sanovat:) "Miten olisi tuon elokuvan tekeminen?" Jaa, minkä elokuvan? (Naurua, kun Kuthumi pilailee) "Mitä puuttuu!"
 
Annetaan uuden energian mahdollisuuksien lähteä töihin. Annetaan niiden aloittaa laajentumisensa, ei vain ulospäin, vaan sisäänpäin, ylähäältä alas, kaikkiin suuntiin samanaikaisesti, ja katsotaan, mitä tapahtuu seuraavan lyhyen ajanjakson aikana.
 
Käyttäkää tätä elämässännekin, esittäkää kysymys. Sallikaa mahdollisuuksien tulla sisään ja leikkikää niillä sitten. Ja muistakaa koko ajan, olkaa elämässänne. Olkaa itsenne. Olkaa täysin läsnä, erityisesti tässä uudessa energiassa.
 
Namaste.
 
(Taputuksia ja "namaste" yleisöltä)
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.