MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Celebrarea Saltului Cuantic - Taos, New Mexico
18 septembrie 2007 - Kuthumi lal Singh (channel 3)
transmis prin Geoffrey Hoppe

www.crimsoncircle.com

Namaste! (audienta raspunde “Namaste!”)

Namaste! (audienta raspunde, din nou “Namaste!”)

Namaste in Saltul Cuantic! (audienta raspunde mai tare, “Namaste!”)

E o mare incantare sa fiu aici, la Celebrarea Saltului Cuantic! Nu mai am nevoie de glume, de umor, deoarece le-ati ales voi, pana aa ajungeti aici – caci energia pe care o experimentam acum, privind imaginile cu Shaumbra din lumea intreaga – spune totul! Este vorba despre stralucire! Este vorba despre profunzimea vietii. Este povestea Energiei Vechi si a celei Noi. Este vorba despre voi, prezenti aici, pe ecran, ca exemple pentru toti oamenii.

Potentialele Energiei Noi

As dori sa-mi modific prezentarea, doar putin, deoarece petrecem un moment foarte pretios impreuna! Simtiti energia pe care ati creat-o, in aceasta camera! Este placuta. Este profunda. Este noua. Contine multe potentiale a cine sunteti, a tot ce puteti deveni. Este vorba despre potentialele voastre de vindecare, despre potentialele bucuriei voastre. Este vorba despre potentialul pasiunii voastre – ceea ce aduceti voi in aceasta viata, ceea ce va face intreg si complet. Aceste potentiale se afla aici, chiar acum.

Permiteti-mi sa fiu primul care lucreaza cu voi, pentru a simti Energia Noua, in acest moment! Dar, cum faceti asta? Doar alegeti! Alegeti, permiteti-va sa va expansionati, in maretia potentialelor Energiei Noi!

Respirati profund! Inchideti ochii, pentru o clipa! Permiteti imaginatiei sa acceseze toate potentialele care exista aici, chiar acum! Ele sunt prezente. Poate ca mintea voastra nu stie asta. Poate ca va veti spune, “Nu pot sa-mi imaginez, nu pot sa vizualizez”, insa acestea sunt aici. Sunt reale. Voi le-ati creat. Acum, permiteti-va sa va expansionati in ele! Deschideti-va dincolo de orice bariere, pe care poate le aveti! Deschideti-va dincolo de orice limitari, de orice comprimare si doar permiteti-va sa simtiti toate potentialele! Nu incercati sa le definiti! Nu incercati sa puneti mana pe ele! Nu incercati sa le controlati! Nu mai este necesar, deoarece va apartin.

Doar simtiti-le, pentru un moment! Simtiti visele, deschiderea, pasiunea! Simtiti-va trecand dincolo, asa cum in ultimele zile, multi dintre voi ati sperat sa ajungeti in acele baloane uriase, cu care sa va avantati spre cer. Nu m-ati fi prins pe mine, niciodata, sa fac asta! (audienta rade) Imaginati-va permitandu-va sa va avantati in toate aceste potentiale! Simtiti ce se afla in ele si intelegeti ca fiecare dintre ele va apartine! Nu au fost create de alti oameni, nici de alte fiinte angelice; nici de vreun dumnezeu indepartat si necunoscut, ci de voi.

Luati un moment, simtiti si respirati in realitatea voastra, din prezent! Nu trebuie sa o definiti. Am mai vorbit despre asta inainte – fara definitii. In Energia Noua potentialele sunt mult mai grandioase, decat ar putea mintea sa-si imagineze! Cu trecerea timpului, mintea voastra va intelege ce va vapare. Mintea voastra se va extinde ca sa intalneasca noile potentiale din Energia Noua. Dar acum, este vorba despre a accepta aceste lucruri pe care le-ati creat ca sunt atat de diferite, caci sunt din Energia Noua!

Fiti in acest ocean de potentiale, ca o reamintire a orelor petrecute aici impreuna si chiar ca o amintire a urmatoarelor zile! Si da, vorbesc despre fiecare dintre voi – fie ca stati aici, fie ca ascultati prin internet sau ascultati mai tarziu - da, acestea sunt pentru voi! Deschideti acea usa! Deschideti-va! Aceste potentiale sunt pentru voi!

Expresul Saltului Cuantic

Trenul Energiei Vechi a sosit in statie, aici in Taos noaptea trecuta, cu majoritatea dintre voi la bord, plin de viata si de stralucire, stiind ca era ultima parte din calatoria veche, insa cu emotii: “Cum va fi calatoria noua? Unde vom merge, de aici incolo?” Dupa o scurta oprire, aici in Taos, Expresul Saltului Cuantic a plecat din statie, la ora 2 si 22 min. in aceasta dimineata (audienta rade) printre bubuiturile si penele de current, din acest oras. Iata ce ati creat, Shaumbra! Priviti ce ati creat!

Ne avantam acum spre locuri noi, nu in alte galaxii, nu in alte dimensiuni indepartate, ci in locuri noi, de aici si acum. Asa cum a spus Tobias, vehiculul acestui Expres al Saltului Cuantic este nedefinit. Nu stim cum arata. Nu stim cum functioenaza. Nu stim unde merge, dar are vreo importanta? Ne aflam aici! Suntem impreuna!

Cand o persoana trece de spatiul Energiei Vechi si ajunge in exprimarea Energiei Noi, putem vorbi despre incredere. Este vorba de a va permite sa aveti incredere in voi, sa fiti aici, in acest moment, sa fiti in Energia Noua. Energia Noua este diferita de cea Veche. Nu exista demonii celei Vechi, despre care am vorbit recent. Nu exista dualitatea Vechii Energii. Aceasta poate exista in oamenii din jur, insa ea nu exista, in mod necesar, in voi. Este vorba despre incredere, asa cum mentioneaza atat de elocvent, Adamus St. Germain. Este vorba despre a avea incredere ca acum impreuna, in mod individual, ne avantam in potentialul Energiei Noi.

Daca cineva intreaba, “Ce este Energia Noua?”, va spunem ca este foarte dificil de descris. Nu seamana cu nimic din Energia Veche. Nu poate fi masurata, nu poate fi cuantificata. Este foarte dificil sa o punem in cuvinte umane, asa ca reveniti la incredere. Puteti avea incredere in voi, fiind in aceasta Energie Noua, chiar acum? Puteti avea incredere ca déjà v-ati creat raspunsuri si ca raspunsurile sunt multiple, nu doar unul? Exista un camp de raspusnuri potentiale acolo. Raspusnurile vor veni la voi destul de usor. Ne aflam acum, in acest camp de potentiale, cu toate aceste raspunsuri variate.

Raspunsurile Energiei Noi

Puteti-va o intrebare despre potentialele Energiei Noi! Puneti orice intrebare aveti, orice va vine in minte! Intrebati si, apoi, lasati acea intrebare sa patrunda in potentiale si apoi ascultati. Ascultati nu cu urechile, in mod necesar, ci cu inima! Ascultati cu intreaga voastra fiinta!

Puteti-va o intrebare acum, ceva ce v-a trecut prin minte mai inainte, ceva ce v-a necajit! Continuati! Respirati profund! Puteti-va acea intrebare!

(pauza)

Vedeti, reactia este putin diferita, fata de ati experimentat inainte, in Energia Veche. Intrebarea in sine, in Energia Veche era limitata si astfel si raspunsul era limitat. Inainte, cand va puneati o intrebare, in general, era insotita de putina neincredere. Intrebarea se baza foarte mult pe ceea ce s-a intamplat inainte, asa ca intrebarea avea un fel de istorie.

Dar, in timp ce va puneti intrebarea in Energia Noua, poate ca va simtiti putin diferit. Ati simtit o deschidere? O exapnsiune? Daca ati asteptat sa auziti vreun raspuns, nu l-ati primit. Va intrebati daca ati formulat corect intrebarea. Eliberati-va, deoarece esenta a ceea ce intrebati se afla, déjà, in intrebare. Nu are importanta cum ati formulat-o. Unii v-ati lasat prinsi, incercand sa fiti foarte specifici privind formularea intrebarii. Credeti ca sunteti o persoana stupida, care nu intelege ce intrebare pune? (unii rad) Ati ametit prin aceste lucruri mentale.
Puneti-va acum o alta intrebare! Respirati profund, Yo-ham! Puneti o intrebare importanta de aceasta data, una foarte importanta!

(pauza)

Da, poate fi despre voi. Nu va temeti sa puneti intrebari despre voi!

In Energia Veche poate l-ati intrebat pe Dumnezeu. L-ati intrebat pe St. Germain – si cu siguranta, nu ati primit raspunsuri. (unii rad) Poate l-ati intrebat pe Tobias si el v-a dat raspunsuri pline de iubire, superficiale. Poate l-ati intrebat pe Kuthumi, iar eu am ras de voi. (hohote de ras) Dumnezeule, intreaba-te pe tine acum! Intreaba-te! Si nu-l intreba pe vechiul “tu”, pe care l-ai lasat in statia de tren, noaptea trecuta. Intreaba-Te pe Tine! Puneti o intrebare!

Oh da, aud cum intrebati, “Unde naiba este pasiunea mea? Cand voi intalni pe cineva?” (Kuthumi rade) Trebuie sa fiti rabdatori cu asta. (audienta si Kuthumi rad) Acum, simtiti ca acel raspuns este prezent, ca vine dintr-un loc diferit, din locul Energiei Noi, dar nu vine neaparat in cuvinte.

Punteti-va a treia intrebare, una diferita, o intrebare importanta despre viata! Respirati profund, Yo-ham! Puneti-va acea intrebare!

(pauza)

Cativa dintre voi cauta, incercand sa prindeti ceva, anticipand ca ceva se va intampla. Dar, ghiciti ce se intampla? Nimic, cel putin ce se intampla pe calea asteptarilor Energiei Vechi. In acele potentiale se afla claritatea – in acea supa din care trebuie sa alegeti. Acolo este doar claritate. Voi asteptati reactii. Asteptati sa apara vreo forta, ceva miscare, ceva cuvinte, muzica, dans. Asteptati ceva. Dar, in potentialele Energiei Noi este tacere.

Nu inseamna ca nu sunt raspunsuri acolo. Inseamna ca acolo este claritate si voi nu sunteti obisnuiti sa fie claritate. Ati fost obisnuti cu neclaritatea. Erati obisnuiti ca lucrurile sa fie dure si dificile. Insa acolo, in aceste potentiale exista claritate.

Respirati profund si simtiti claritatea!

(pauza)

In potentialele Energiei Noi exista si usurinta. A trecut mult timp de cand lucrurile erau usoare. Butonul… (Linda apasa butonul unei jucarii, care spune, “A fost usor!” si Kuthumi rade) A trecut mult timp de cand… (Linda apasa butonul usurintei, din nou, spre distractia lui Kuthumi si a audientei, care rad) Dorinta lui Cauldre este sa iasa de pe scena, acum!(rasete)

A trecut mult timp de cand lucrurile erau clare si usoare, iar voi va asteptati ca pentru a obtine raspunsuri, trebuie sa fie dificil si sa fie confuz. Dar, acum este vorba despre Energia Noua. Acolo exista limpezime, insa este plina cu raspunsuri, cu potentiale, cu tot ce cautati voi.

Provocarea noastra cu Shaumbra este: puteti sa percepeti si sa primiti potentiale din campul de potentiale clare si usoare? O parte din voi obisnuia sa defineasca lucrurile prin rezistenta sau forta pe care v-o opuneau Aceasta este fizica vibrationala din Energia Veche.

Aici in Energia Noua este limpede, nu se opune rezistenta, asa ca nu exista nimic care sa va atraga pe voi sau atentia voastra. Voi spuneti, “Atunci de unde voi sti ce exista acolo? Este atat de limpede. Este ca in spatiu dinafara Pamantului. Nu exista nimic. Nu exista atractia gravitationala, nu exista aer, nu exista nimic.” In acel moment, respirati profund, din nou. Va reamintiti de cuvintele lui Tobias, Yo-ham, Eu Sunt si permiteti ca raspunsurile voastre sa vina la voi din campul de potentiale. Nu veti simti vreo forta, vreo presiune sau cuvinte. Raspunsurile doar ies de acolo.

Cand raspunsurile la intrebarile voastre ies la iveala, sunt putin diferite, fata de cum le-ati perceput si cum le-ati primit inainte. In acel balon de potentiale, din care iese raspunsul, exista multe, multe nivele de raspunsuri, la aceeasi intrebare.

Va reamintiti focul de artificii din noaptea trecuta? Ele se aprind, apoi apare o explozie, apoi o expansiune, apoi o alta explozie, o alta expansiune, apoi o alta explozie, toate dintr-un singur foc de artificii. Este asemanator si cu potentialele Energiei Noi, cu raspunsurile Energiei Noi. Ele vin la voi si au multe, multe nivele.
Respirati profund! Puneti-va acum, o noua intrebare, o intrebare importanta, una de al carui raspuns va temeati. Va temeati de raspuns, asa ca ati ezitat sa puneti intrebarea. Respirati profund si puneti acea intrebare, in campul de potentiale limpezi si usoare!

(pauza)

Daca simtiti ca va luptati prin minte, ca faceti scandenberg cu propiul cap, doar eliberati! Nu mai trebuie sa faceti asta! Apartine Vechiului. Exista Inteligenta Divina, Eu Sunt, Yo-ham – oricum ati vrea sa il numiti - acesta este raspunsul, nu din cap, nu din creier. Este gnostul, solutia. Dar, acum se realizeaza in Energia Noua.

Acum, aveti rabdare, dupa ce puneti intrebarea! Aveti rabdare!

(pauza)

Fiti in acum!

(pauza)

Prin fizica Energiei Noi, mai mult chiar, prin natura a cine sunteti, acel raspuns va veni. Solutia va veni. Este prezenta. Exista in voi, in acest moment, in aceasta realitate. Dupa cateva minute, ore sau saptamani, oricat va fi necesar, raspunsurile se vor dezvalui, in viata voastra: raspunsul perfect, raspunsul din Energia Noua. Nu va fi oferit de altcineva, ci va fi al vostru. In timp ce veti lucra cu acest proces, in timp ce veti continua, fara a va lupta mental, veti fi uimiti cat de usor si de clar va fi.

Asa cum a spus Tobias, veti descoperi ca va fi extrem de eficient. Veti realiza cata energie ati cheltuit in trecut – luptandu-va cu probleme, incercand sa gasiti raspunsuri. Acum, in Energia Noua, raspunsurile sunt prezente.

Lucrand cu Energia Noua

Asa cum am vorbit inainte, Energia Noua nu functioneaza ca cea Veche. Este plina de surprize. Nu este liniara. Nu merge doar in sus si in jos. Merge in toate directiile, in acelasi timp. Prin urmare, deschideti-va! Deschideti-va inspre solutii, raspunsuri, pe care poate ca mintea voastra nu le asteapta – pe care nici voi nu le asteptati – care va pot lua prin surprindere, in totalitate.

Energia Noua functioneaza atat de diferit fata de cea Veche! Nu este liniara, nu este limitata si nu este neclara. Sunteti primul grup din toti oamenii, cu care am lucrat in aceasta privinta. Este in functie de voi, daca alegeti, sa continuati sa lucrati cu ea, sa o dezvoltati si sa o impartasiti unii cu altii prin carti, prin mail, la intalniri ca aceasta, cum experimentati aceasta Energie Noua, aflata in actiune, in viata voastra.

Acum, deja stiti ca nu este vorba despre a o defini. Nu incercati sa o puneti intr-o ecuatie cum functioneaza Energia Noua. Este vorba de a impartasi, in mod simplu, experienta voastra ca ceilalti sa poata vedea diversitatea, expansiunea si miracolul Energiei Noi, ca altii sa observe cum a functionat la voi, intr-o situatie data.

Asa cum deja am vorbit inainte, Energia Veche actioneaza in tipare, in tipare limitate si foarte definite. Daca ceva apare astazi intr-un anumit mod, in general, apare intr-un mod asemanator si maine sau cu variatii similare. Dar, tiparul inca va fi prezent. Puteti observa asta prin tiparele numerelor, modul in care atomii, subatomii sau alte particule se aliniaza; tiparele definite ale magnetismului. Astfel, totul devine aproape predictibil in Energia Veche.

In Energia Noua acele tipare pot fi prezente, insa nu sunt dominate. Nu sunt tipare care sa determine efecte si sa creeze manifestarea a ceea ce creati si alegeti.
Ce inseamna toate acestea? Sa nu aveti asteptari, sa observati cum intra si ies lucrurile din realitatea voastra! Cel mult puteti spune, pe baza a ceea ce am facut in una sau doua zile, caci veti vedea ca acest oras, Taos, va apare si va dispare din realitate. Cu siguranta! O zi este aici, a doua zi dispare. Poate ca pare straniu, insa observati cum functioneaza Energia Noua! Este foarte diferita fata de Energia Veche.

Observati cum intrati si iesiti din ceea ce percepeti ca realitatea umana! Inca va aflati aici, intotdeauna sunteti prezenti in Acum, insa observati cum va schimbati, inauntru si inafara, trecand foarte fluid, foarte curgator. Nu mai sunteti ca si cum ati fi blocati intr-un anumit loc, lucrurile nu va mai tin in loc, ci intrati si iesiti din sfera realitatii.

Jucandu-va cu Energia Noua

Energia Noua este absolut uimitoare, absolut diferita! Sunteti pionieri in ea. Nu stati pe loc! Noi il numim Expresul Saltului Cuantic, deoarece este vorba despre a va exprima pe voi. Este vorba de a va juca cu Energia Noua. Oh, in aceasta noapte, cand veti fi afara, sub stele, bucurandu-va de muzica, jucati-va putin cu Energia Noua! Nu va ingrijorati de ceea ce veti crea sau nu veti crea! Jucati-va si observati cum se va juca cu voi.

Un lucru pe care l-am observat este ca Energia Noua este foarte responsiva. Unii ati observant ca Energia Veche este lenta, foarte vascoasa. Energia Noua devine foarte responsiva, dar intr-un mod neobisnuit si dificil… in mod diferit, scuze! (rasete) V-am prins! (Kuthumi rade) Intr-un mod foarte diferit. Oh, nu, sa revenim la Energia Veche! (rasete in timp ce Kuthumi glumeste in legatura cu exprimarea gresita)

Energia Noua este foarte jucausa – cum ati spune voi, este foarte neastamparata, responsiva. Prin urmare, jucati-va cu ea! Observati cum functioneaza! Apoi, dupa ce experimentati, intelegeti ca maine sau in urmatoarea saptamana, nu va actiona la fel. Mereu va fi foarte diferita, foarte dinamica. La inceput ar putea sa va creeze confuzie in mintea Energiei Vechi, insa asa cum am spus, mintea o va ajunge din urma. Mintea invata cum sa se extinda, de asemeni.

Stiti, mintea dispune de o programare interesanta. Programarea este denumita “Nu”. Nu! Este foarte clar si foarte simplu, insa nu usureaza lucrurile. Uneori ne place sa observam oamenii si cum raspunsul lor natural la orice este “Nu. Nu pot sa fac asta.” (Kuthumi rade) In Energia Noua lasati-l pe “nu” sa plece! Nu exista nu-uri cunoscute in Energia Noua. (rasete) Nu exista nu... nu exista nu-uri, nu este vorba despre nas (no’s se pronunta asemanator cu nose, care inseamna nas) (hohote de ras), ci nu-uri in Energia Noua (Linda spune, “Spune pe litere!) (hohote de ras, audienta aplauda si Kuthumi rade) Fara nu-uri! Nu! (hohote de ras) Uneori, cuvintele umane sunt limitate!

Este vorba despre… nu este vorba despre “da”, doar despre este… Doar este! Poate fi! Puteti arata imagini din aceasta audienta (referindu-se la transmsia in direct), puteti fi. Va puteti conecta pretutindeni in lume. Puteti fi bogati. Puteti fi fericiti. Puteti avea pasiune. Puteti fi Energie Noua. Vedeti, mintea are modul ei nostim de a spune, “Dar nu, nu! Nu, dar…” tuturor lucrurilor, punand restrictii, limitari. Aceasta este Energia Veche. Ea este continuta in minte.

Fiti expansivi! Fiti curajosi! Fiti putin nebuni! Eu am fost. Uneori este necesara o cadere mentala, pentru a va abandona si a va deschide. Fiti expresivi! Nu mai fiti limitati, niciodata!

Noul Proiect al lui Kuthumi

Shaumbra, as dori sa va vorbesc despre un proiect, la care as dori sa lucrez. As dori sa-l realizez cu voi. Vedeti, anul trecut cand v-am vorbit, aveam cateva proiecte. A fost vorba despre cateva carti, care au aparut, fiind transmise si redactate foarte frumos, acum fiind disponibile pentru omenire. Este placut sa vad cum “noi” co-cream impreuna. Dar acum, as dori sa trecem la urmatorul pas. As dori sa realizam un film. (hohote de ras si aplauze)

“Kuthumi Productions” prezinta ...” (Kuthumi si audienta rad) Am observant ca unele grupuri si alte persoane care fac channel, au propriile lor filme. “What the bleep?” (rasete) Ramtha n-ar trebui sa fie singurul care are un film. Si ce reprezinta “bleep”, de fapt? Am incercat sa inteleg, ce inseamna de fapt? Bleep? Bleep? (rasete, iar Linda spune “este un cuvant urat”.) Oh!! (Kuthumi si audienta rad) Ce naiba!
Exista si un alt film numit “Secretul”, dar care a aparut. Cum ar mai putea fi un secret? (hohote de ras si apaluze) Majoritatea l-ati vizionat. Le-ati vorbit de el altor oameni? Da! Prin urmare, nu mai poate fi un secret. (hohote de ras)

Si apoi, favoritul meu, “A plange cu Dumnezeu”… uh – Conversatii cu Dumnezeu! (hohote de ras) Cred ca channneler-ul nostru se va pensiona dupa asta. (hohote de ras)
Asa cum stiti, acestea sunt proiecte excelente despre constiinta. Acestea au ajutat, cu adevarat, la schimbarea constiintei pe Pamant. Au deschis oamenii spre noi potentiale, dar tot in Vechea Energie. Prin urmare, as dori sa creez un film cu Shaumbra, pentru cei care vor sa iasa in fata. Va fi un film numit “Ce lipseste?” (unii rad) Ce lipseste? Sau “Wuz Missing”. (rasete) Acest film va fi pentru cei care au ridicat mana, care s-au urcat in trenul constiintei, care inca sunt in Energia Veche, insa cauta unele raspunsuri.

In parte glumesc, insa parte sunt serios, deoarece este important faptul ca ingredientul lipsa sunteti voi, fiecare care vizioneaza filmul nostru. S-a spus sa mentionam faptul ca, ceea ce lipseste in viata oamenilor, sunt ei. Nu voi, ci ei! (rasete) Ei lipsesc. Voi sunteti aici. Ei lipsesc din viata lor. Ceea ce lipseste nu sunteti voi, ci ei, da… (hohote de ras in timp ce Kuthumi face gesturi nostime si rade)

Imaginati-va, de exemplu, ca exista o minunata bucatarie, care este dotata cu tot ce trebuie, cu frigider in care sunt stocate bucate fine, insa ce lipseste? Voi, bucatarul. Voi lipsiti. Lipseste persoana. Oamenii au tendinta sa lipseasca din viata lor, in parte deoarece sufera, in parte deoarece viata lor este confuza, in parte deoarece ei sunt fragmentati in multe aspecte, care se afla in alte dimensiuni, cu foarte putin din esenta lor prezenti aici, pe Pamant. Draga Shaumbra, fiecare dintre voi stiti despre ce vorbesc, deoarece ati trecut prin acesta experienta: de a nu fi prezent, a nu fi aici.

Cand ati atras energia Shaumbrei si a Cercului Crimson spre voi, unul dintre cele mai provocatoare lucruri, a fost energia care v-a facut sa fiti prezenti si uneori acest lucru a fost dureros. Uneori a fost dificil, deoarece ca o constanta reamintire, va spuneam, “Stati aici! Fiti prezenti! Traiti in aceasta realitate!” Adesea, cand doreati sa evadati, cand incercati sa va ascundeti sau sa pretindeti ca nu era asa, energia Shaumbrei va aducea inapoi, in momentul Acum si va spunea “Avem nevoie de tine. Tu ai nevoie de tine.”

O parte din acest proces, din trenul Energiei Vechi care a ajuns in ultimele ore, la ultimul segment, a constat din a fi prezenti pe acele locuri. Ati fost prezenti in acele locuri, noaptea trecuta, cand am sosit in statie – in Statia Saltului Cuantic. Daca trenul sosea si nu era nimeni la bord, nu ar fi fost interesant. Daca nu ati fi aparut in Taos, New Mexico, nu ar fi fost la fel. Ce lipseste in viata majoritatii oamenilor, sunt ei-insisi. Ce lipseste, sunt ei.

Va puteti imagina o casa minunata, confortabila, cu camere mari, luminoase, cu podele din lemn si cu carpete de plus, cu opere de arta pe pereti, cu mirosuri nemaipomenite si balega de vaca in jurul casei? (audienta si Kuthumi rad) …adunata in gramezi, in jurul casei? Ce lipseste din acea casa? Pentru majoritatea oamenilor, ce lipseste? Ei. “Tu”.

Imaginati-va o minunata padure cu pasari care zboara, animale care se joaca, cu briza usoara si cu raze de soare printre pomi! Ce lipseste din peisaj? Omul. “Tu”. Ce s-ar fi intamplat noaptea trecuta, cand Amir si Gerhard cantau, radicand vibratia si energia, anuntand sosirea trenului Energiei Vechi, la ultima statie, ce s-ar fi intamplat daca nu ati fi fost aici? Voi ati facut ca aceasta sa aiba loc! Voi ati creat acest eveniment! Voi ati pus focul de artificii, fiind aici, fiind prezenti.
Ce s-ar intampla in actul de iubire dintre doi oameni, daca ei ar lipsi? Nu ar mai fi minunatul act de a face dragoste. Ar fi doar o reactie fizica. “Tu” esti cel care face diferenta, in aceasta realitate.

Voi Shaumbra de aici, stiti exact despre ce vorbesc. Ati trecut prin experienta de a fi rechemat in viata voastra. Da, ati fost absenti, multa vreme. Ati fost plecati, jucandu-va cu vietile trecute. V-ati ingrijorat de viitor, care oricum nu urma sa aiba loc. Erati plecati, practic, amortiti. Erati in alte nivele, in unele taramuri ascunse, ca si cum nu va gaseati.

Cand reveniti si sunteti prezenti in viata voastra, in aceasta realitate, atunci lucrurile incep sa se miste. Acum sunteti aici. Unii dintre voi inca aveti resentimente, in aceasta privinta. Unii inca treceti prin unele lucruri reziduale sau prin ultimele eliberari de rani, insa ati aflat cat de important este sa fiti aici. Ce lipseste din viata, este omul.

Cum va puteti afla pasiunea, daca nu sunteti prezenti? Cm pot oamenii afla bucuria iubirii, daca nu sunt prezenti in viata lor? Cum pot oamenii experimenta bucuria de a trai – si exista bucuria de a trai – daca se afla altundeva, negand, pretinzand?
Cu toata seriozitatea, Shaumbra, as dori sa fac un film cu voi – “Ce lipseste” – prin care sa exploram energia, fizica si dinamica spirituala, de a fi prezenti in viata voastra. Acest fapt va constitui un potential imens pentru ceilalti oameni, cei care sunt absenti, sunt plecati. Ei sunt in concediu medical, in propria viata. Exista un potentialul imens pentru Shaumbra, pentru Cercul Crimson, pentru toti cei care aleg sa lucreze in acest proiect. Pot vedea cum pasiunea iese la suprafata. Pot observa cumva sa va jucati cu Energia Noua. Unii dinte voi aveti scenariul in minte. Unii va imaginati inregistrarea video.

Da, desigur, acesta este darul meu pentru voi, Shaumbra, in acest moment! Este vorba despre explorarea potentialelor Energiei Noi. Cu acestea, sa respiram profund!

(pauza)

Puneti-va o noua intrebare – ca grup, ca sa observati cum functioenaza energia de grup, in Energia Noua – despre ce este vorba in acest film? Sa raspundem impreuna la aceasta intrebare! (Kuthumi rade si audienta spune, “Despre ce este vorba in film?” Care film? (rasete in timp ce Kuthumi glumeste) “Ce lipseste!”
Lasati potentialele Energiei Noi sa treaca la lucru! Sa le lasam sa se expansioneze in toate directiile simultan si sa observam ce se intampla in urmatoarea perioada de timp!

Folositi asta in viata voastra, puneti-va o intrebare! Permiteti potentialelor sa apara si apoi jucati-va cu ele! Reamintiti-va mereu, fiti prezenti in viata voastra! Fiti voi! Fiti total prezenti, in special, in aceasta Energie Noua!
Namaste!

(aplauze si “Namaste” din audienta)


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.