KVANTTIHYPPYJUHLA (KANAVOINTI II)
 

Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
18.9.2007

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Ja niin se on, naiset ja herrat, Shaumbrat, vanhat ja nuoret, tulemme tähän matkamme viimeiseen osuuteen. Se on kuljettanut meitä Kaaren veljeskunnasta nyt tähän paikkaan, jonka tunnette kvanttihyppyasemana. Olemme pian saapumassa perille, joten tehkää viimeiset valmistelunne.
 
Vetäkää syvään henkeä ja nauttikaa jokaisen elämän, jokaisen ihmisen, jokaisen kokemuksen, jokaisen päivän, yön ja unelman jokaisesta hetkestä ja muistikuvasta, joita teillä on koskaan ollut.
 
Vetäkää syvään henkeä ja sallikaa itsenne ymmärtää sen kauneus, mitä olette luoneet itsellenne ja koko ihmiskunnalle, niille kristallilapsille, joita tulee jälkeenne, enkeleille kaikissa ulottuvuuksissa ja heidän jälkeensä tuleville, Kaikkeuden energialle, joka virtaa jälkeenne ja josta tulee uutta Kaikkeutta kaikkine mahdollisuuksineen.
 
Kiinnittäkää turvavyönne, kun tulemme kvanttihyppyasemalle. Pahoittelemme turbulenssia, mitä on kenties ollut matkan varrella (yleisön naurua, Tobias hykertelee), jokaista kuoppaa, jokaista puuttunutta raiteenpätkää ja jokaista estettä, mikä on ollut tiellänne. Mutta katsokaahan, näillä raiteilla on ollut viime aikoina korjaustöitä. Ketkään toiset eivät ole koskaan tulleet tätä tietä. Te, Shaumbra, olette tasoittaneet polkua kaikille jälkeenne tuleville.
 
Kiinnittäkää turvavyönne, koska kun siirrytte uuteen energiaan, kun sallitte tämän kvanttihypyksi kutsumamme tulla todeksi elämässänne, otatte muiden opettajan, johtajan ja oppaan roolin. Olette uuden energian standardeja, ihmiskunnan standardeja. Sitä saattaa olla toisinaan vaikeaa hyväksyä, sillä joskus teillä on taipumusta katsoa asioita, jotka ovat väärin, eikä asioita, joita olette tehneet oikein. Usein katsotte itseänne ihmetellen, miten voisitte mitenkään olla esimerkkinä muille, kun niin monet asiat ovat näyttäneet menevän teillä väärin. Mutta taas kerran, olette oppineet kaikkien puolesta. Olette rakentaneet uusia raiteita. Olette testanneet uusia raiteita nähdäksenne, miten paljon painetta ne voivat kestää - ja olette pärjänneet hyvin! (Naurua) Erittäin, erittäin hyvin.
 
Kvanttihypyn soittaminen sisään
 
Kun astumme näihin vanhan energianne viimeisiin hetkiin, juhlistetaanpa tätä hetkeä. Kunnioittakaamme jokaista teitä symbolisella soitolla… no, meillä ei ole pilliä, joten käytämme kelloja… ja soitamme niitä symbolisesti 22 kertaa perinteenä, jonka Saint Germain aloitti viime vuonna.
 
Jos siis voisimme kutsua tällä kertaa Soiton mestaria (naurua, kun Tobias viittaa David McMasteriin) soittamaan 22 kertaa. Ja kun tunnustelette jokaisen soiton värähtelyä - Neitsyet, teidän ei tarvitse laskea, se tehdään teidän puolestanne (paljon naurua) - ymmärtäkää numeroiden merkitys: kakkoset kaksinaisuudessa, neloset siirtymässä uuteen energiaa. Sallikaa jokaisen ominaisuuden, jokaisen osan, jonka päätätte kuljettaa kvanttihyppyyn liittyä seuraanne kullakin kellon soitolla.
 
Sallikaa itsenne vapauttaa kullakin kellonsoitolla sitä, mikä ei ole teidän. Se mikä ei ole teidän, on kaikki, mitä ette enää valitse olevan omaanne. Voitte tehdä tuon valinnan. Teidän ei tarvitse ottaa uuteen energiaan mitään, mitä ette halua. Mutta minä, Tobias, konduktöörinne tällä viimeisellä pätkällä, varoitan teitä yhdestä asiasta. Jos ette päätä ottaa jotain mukaanne, se ei tule mukaan. Se ei ole kanssanne. Se siirtyy pois elämästänne. Se siirtyy pois. Kunnioittakaa sitä, rakastakaa sitä ja päästäkää siitä irti.
 
Niin Mestari, soitapa kelloja ennakoiden saapumistamme perille.
 
(Pitkä tauko, kun kelloja soitetaan hitaasti 22 kertaa)
 
Toivomme teidän nauttineen viihdeohjelmastamme (vähän naurua) tällä viimeisellä matkamme taipaleella. Atsteekkitanssijoista, joilla oli rytmiä, esi-isiltä perittyä ja muistoja ensimmäisen kansan ihmisistä maan päällä. Taiko-rummuttajista, joilla oli lyöntejä, liikettä ja rytmiä. Meidän on sanottava sen olleen pieni yllätys, jonka Kuthumi, Saint Germain ja minä suunnittelimme. Toivottavasti ette pahastu. Mutta toivomme teidän muistavan myös ilotulituksen. Se on nimittäin tärkeä muistutus kulkiessanne eteenpäin siitä, että katselette ilotulituksia matalan aidan takaa, Shaumbra! (Paljon naurua ja taputuksia, Tobias nauraa) Saimme teidät juoksemaan sinne! (Tobias nauraa vielä lisää)
 
(Huomatus: Ennen tätä kanavointia esiintyi ryhmä taiko-rummuttajia sekä atsteekkitanssijoita, mitä seurasi ilotulitus. Sään vuoksi yleisön täytyi kuitenkin katsella ilotulitusta hotellin parkkipaikalta eikä läheisestä puistosta, kuten oli suunniteltu. Hotellin parkkipaikkaa ympäröi matala aita.)
 
Kyllä, ilotulituksia tapahtuu joka päivä vanhan energian maailmassa. Niitä on joka puolella. Joskus ne ovat kauniita kuten tänä iltana. Joskus ne ovat juhlintaa. Tosilla kerroilla ilotulitukset ovat draamaa ja ruokkimista seksuaalienergiaviruksella, mikä yrittää vetää teitä takaisin, vaikkei se voikaan. Tunnette toisinaan sen lonkeroiden yrittävän kurkottaa teitä kohti, vetää teitä takaisin draamaan, kaksinaisuuteen ja ruokkimiseen.
 
Pysähtykää tuolla hetkellä. Muistakaa vetää syvään henkeä, Yo-ham. Olette Jumala. Olette Kaikkeus. Olette alku, loppu ja kaikki sillä välillä. Vetäkää syvään henkeä, kun näette noita ilotulituksia alkavan kaikkialla ympärillänne - perheenjäsenillä, työtovereilla, puolisolla, joskus myös lemmikeillänne. Vetäkää syvään henkeä ja muistakaa tämä kaunis, symbolinen kokemus, joka meillä oli tänä iltana. Voitte seisoa matalan aidan takana, nauttia kokemuksesta ettekä koskaan pala.
 
Juhlan aloittaminen
 
Nyt viimeisenä valmisteluna aiomme pyytää vähän musiikkia viihdykkeeksenne. Musiikki voi jatkua niin pitkään kuin haluatte - yöhön saakka, jos niin valitsette.
 
Tällä hetkellä monissa paikoissa maailmaa ihmiset nukkuvat (lempeä musiikki alkaa taustalla) eivätkä he tiedä, että on tapahtumassa tällainen tietoisuuden kvanttihypyksi kutsuttu, missä tietoisuuden vauhti ja taso kehittyvät sellaiseen kylläisyyspisteeseen saakka, ettei se voi enää pysyä vanhalla polulla. Se muuttuu. Se räjähtää. Siitä tulee ei-lineaarista.
 
Kun monet ihmiset ympäri maailmaa nukkuvat tällä hetkellä eivätkä edes tiedä, että tällaista tapahtuu, heillä on kuitenkin mahdollisuudet, jos he niin valitsevat. Monet muut ihmiset toisissa osissa maailmaa kokevat sen, mitä he ajattelevat uudeksi päiväksi. Tämä kvanttihyppyenergia ei ole vielä täysin ulottunut heihin saakka, mutta näin tulee tapahtumaan hyvin, hyvin pian. Jotain saattaa pysähtyä, tapahtua heidän elämässään, mikä saa heidät pysähtymään hetkeksi miettimään, mitä he juuri tunsivat. Se on uutta energiaa, kvanttihyppy.
 
Nykyisessä tietoisuudessaan he eivät ehkä tunnista, että heidän käytössään on täysin uusia määrittelemättömiä, selittämättömiä mahdollisuuksia. Maailma jatkaa nyt kulkuaan kuin tavallisestikin, mutta on uusi ainesosa, joka lisätään hetken kuluttua. Uusi energia. Täysin uusi tietoisuus.
 
Maailma ei ehkä ymmärrä, että se tapahtui 18.9.2007 ja säteili tästä paikasta, jota kutsumme Taos, New Mexicoksi. Ei ehkä ymmärretä, että siemen sekä kylvettiin että idätettiin täällä juuri nyt. Saattaa kestää kymmenen vuotta, 50 vuotta tai sata vuotta, ennen kuin aletaan katsoa taaksepäin ja sanoa: "Jotain tapahtui. Fysiikka muuttui. Henkisyys muuttui ja laajentui." Siitä ehkä kirjoitetaan monien, monien vuosien päästä: "Jotain tapahtui jossain 18.9.2007." Mutta me tiedämme, Shaumbra. Me tiedämme täsmälleen, mitä se on. Kvanttihyppy. Uusi tietoisuus ja uudet mahdollisuudet.
 
Kun vanhan energian juna saapuu tälle asemalle, pyydämme teitä vetämään syvään henkeä.
 
Nukkumisenne ensi yönä on erilaista kuin ennen kokemanne. Jotkut teistä menevät hyvin, hyvin kauas. Jotkut teistä saattavat olla levottomia eivätkä pysty saamaan sitä, mitä pidätte hyvänä yöunena. Mutta pysähtykää sillä hetkellä, ennen kuin stressaannutte siitä, ettette pysty nukkumaan. Muistakaa, että jotain tapahtuu juuri nyt. Jotain jota autoitte hoivaamaan ja kehittämään. Jotain jonka autoitte tuomaan tähän maaksi kutsuttuun paikkaan.
 
Vetäkää syvään henkeä.
 
Sallikaa itsenne tuntea sen musiikin täyteys, jota tällä hetkellä tulee. Se ei ole tavanomaista musiikkianne. Ei tanssimusiikkianne. Ei poppia, jazzia. Uuden energian musiikkia.
 
Minun, Tobiaksen, Amirin ja Gerhardin (muusikot), Lindan, Norman ja Garretin, jokaisen teidän kautta, jotka ovat tällä hetkellä läsnä täällä, aiomme tuoda tätä kanavoitua kvanttihyppyenergiaa musiikin kautta teille jokaiselle ja sallia sen säteillä koko maailmaan.
 
Vetäkää siis syvään henkeä.
 
(Tauko)
 
Sanokaa hyvästi vanhalle energialle.
 
(Tauko)
 
Ja antakaa nyt musiikin virrata.
 
Jatkakaa istumista paikoillanne niin kauan, kuin haluatte. Cauldre ja Linda lähtevät tältä näyttämöltä hetken kuluttua. Musiikki, kanavointi, energia voimistuvat niin kauan, kuin päätätte sen kestävän.
 
Tämä on viimeinen sanallinen kanavointimme vanhassa energiassa.
 
Rakastamme teitä kovasti. Juna on tulossa asemalle.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.