KVANTTIHYPPYJUHLA (KANAVOINTI I)
 

Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre (www.crimsoncircle.com)
17.9.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Ja niin se on, rakas Shaumbra. Ja niin sen on. (Yleisön hurraamista ja taputuksia)
 
Saanko huomionne, kiitos. (Naurua) Saanko huomionne, kiitos! Tässä konduktöörienne ääni - Tobias, Adamus Saint Germain ja Kuthumi - kanavoi ilmoittaakseen nyt, että vanhan energian juna saapuu uuden energian asemalle yhdeksän tunnin kuluttua. Herätkää, Shaumbra, juna saapuu asemalle noin yhdeksän tunnin kuluttua.
 
Matkamme
 
Matka Kaaren veljeskunnasta tällä joskus hidasliikkeisellä, joskus erittäin antiikkisella ja vaikealla junalla on ollut pitkä. Siitä tuntuu olevan aioneita, kun lähdimme yhdessä viime asemalta ja päätimme lähteä matkalle, kuka ties minne. Päätimme liittyä yhteen ollaksemme osana tätä uskomatonta kokemusta, jossa laajensimme enkelitietoisuuttamme laskeutumalla energiassamme tähän maaksi kutsuttuun paikkaan, tuomalla itsemme fyysiseen aineeseen, lähtemällä Kaaren veljeskunnan asemalta. Liityimme yhteen tälle matkalle kauan sitten. Mutta kun olemme nyt tulossa asemalle, katsotaanpa taaksepäin moniin, moniin jakamiimme elämiin. Katsotaanpa taaksepäin niihin koettelemuksiin ja kärsimyksiin, jotka ovat saattaneet meidät tähän pisteeseen.
 
Muistatteko - jotkut ehkä muistavat - aikoja, mitä kävimme läpi Atlantiksella? Uskomattomia oppimisseikkailuja siitä, millaista oli elää yhdessä, jakaa yhdessä, sopeutua kehoomme ja mieleemme, avautua ja löytää enemmän siitä, keitä olimme, enemmän asiasta, jota kutsuttiin ihmisenä olemiseksi.
 
Ennen sitäkin jotkut voivat muistaa, kun tämä juna ohitti Lemurian ajat? Miten mielenkiintoista oli katsella ulos tämän ohikulkevan junan ikkunasta biologisten olentojen uskomattomia lajeja, kuvitella, millaista olisi olla biologinen olento, ja sitten havaita se, millaista oli olla noissa kehoissa. Tai kenties monet teistä eivät muista tuota yhteisen matkamme osaa, koska se oli aioneita sitten.
 
Asiat, jotka meillä on mukana tässä moniulotteisessa junassa, jotka ovat erittäin ainutlaatuisia, ovat nämä ajaksi ja paikaksi kutsutut asiat. Näissä osastoissa, joissa olemme yhdessä tässä junassa kulkemassa pitkin hyvin lineaarisia raiteita, meillä on tämä erittäin hitaasti liikkuva ajan dynamiikka, tämä erittäin hankala paikaksi kutsuttu tekijä. Mutta olemme yhdessä oppineet elämään siinä. Ohitimme Lemurian. Tämä juna on ohittanut Atlantiksen. Yhdessä pysähdyimme noin vuonna 630 e.Kr, oli tietoisuusmuutoksen aika.
 
Nimittäin koko junamatkamme ajan on ollut vaihdoksia ja muutoksia. Joskus olemme vaihtaneet sivuraiteille, joskus alemmille raiteille. Vuonna 630 e.Kr oli tietoisuusmuutos nimeltään "vanhan energian ihminen", johon kaikki tästä junasta osallistuimme. Tämä muutos toi meidät aikaan 2000 vuotta sitten, Yeshuan aikaan. Se on yksi muutos, jonka monet teistä voivat tuntea ja muistaa tällä hetkellä aivan, kuin se olisi ollut eilen, koska Yeshuan, Sanandan veljeskunnan energia on tietenkin osa - tärkeä osa - tällä yhteisen matkamme viimeisellä taipaleella.
 
Kulkiessamme tietoisuusmaiseman ohi koimme yhdessä muitakin muutoksia. 1500-luvun alun. 1800-luvun lopun teollisen vallankumouksen. Monet teistä olivat siinäkin mukana. Sitten taas näimme yhden muutoksen tässä tietoisuudeksi kutsutussa asiassa vähän Toisen maailmansodan jälkeen. Kun ihmiset olivat päättäneet kulkea eteenpäin, he päättivät yrittää löytää tämän rauhaksi kutsutun asian keskuudessaan. He yrittäisivät elää ja työskennellä yhdessä, eikä tuhota toisiaan ja vallata maailmaa. Oletteko huomanneet, että tällä hetkellä minkään maan, minkään johtajan tai ihmisryhmän olisi mahdotonta vallata maailmaa? Sitä ei voida tehdä sen tietoisuusmuutoksen vuoksi, jonka kaikki näimme heti Toisen maailmansodan jälkeen.
 
Oli muitakin muutoksia. Kun nyt valmistaudumme saapumaan kvanttihyppyasemalle, kun alatte nyt koota omaisuuttanne, saatatte muistaa joitakin noista toisista muutoksista. Muutokset 1960-luvulla ja 1970-luvun alussa, joihin monet teistä aktiivisesti osallistuivat. Muuttamaan tietoisuutta sen ydintasolla. Vastustamaan sodaksi kutsuttuja asioita. Avaamaan tietoisuuttanne vaihtoehtoisilla parannusmenetelmillä, vaihtoehtoisilla tietoisuusmenetelmillä kuten meditoinnilla… muutamat teistä sellaisilla asioilla kuin huumeet… mutta tosiasiassa avasitte tietoisuuttanne! Joskus se tekee junamatkasta vähän siedettävämpää (naurua), mutta ennemmin tai myöhemmin (Tobias naureskelee) palataan luontaiseen tasapainoon.
 
Muutos joka tapahtui vuosituhannen lopussa - 1999 - on mielenkiintoinen, Shaumbra. Kiinnostavaa, että elokuussa 1999 Shaumbrat virallisesti alkoivat kokoontua taas. Liittyä yhteen siihen, mikä olisi yksi viimeisistä ja yksi suurimmista tietoisuusmuutoksista. Sitä olemme jatkaneet viimeisten seitsemän, kahdeksan vuoden aikana yhdessä.
 
Nyt kun alamme tulla lähemmäs ja lähemmäs kvanttihyppyasemalle saapumista - se on vain muutaman tunnin päässä - katsotaanpa tätä matkaa, jonka olemme jakaneet yhdessä, erityisesti siitä lähtien kun yhdistyimme taas tässä elämässä Shaumbra-kyltin alle. Vaikeuksia on tosiaankin ollut, mutta matkan viimeinen taival on aina hankalin.
 
Silloin kun astuitte tällä kauniille matkalle, kun laitoitte jalkanne tähän Kaaren veljeskunnasta lähtevään junaan ja tulitte maan päälle, aah, miten innostuneita olittekaan. Innostusta ja unelmia, joita teillä oli siitä, millaista olisi olla fyysinen. Mutta tällä vihoviimeisellä matkaosuudella, kun moottori on väsynyt, kun junavaunut joissa kaikki matkustamme, alkavat vanhentua, natista ja kulua, tiedätte, etteivät ne enää palvele teitä. Tiedätte, että on jotain paljon mahtavampaa, uutta henkistä teknologiaa. Tiedätte sellaista olevan. Se on rankin osa. Siksi viimeisten kymmenen vuoden aikana - mikä on vain silmänräpäys, välähdys verrattuna koko matkaanne tässä upeassa kulkuneuvossa, jossa olemme kaikki olleet - on ollut vaikeinta.
 
Olette leikkineet tietoisuuden ajantasaistamista. Olette tienneet, että tämän koko matkan tunnit hiipuivat. Olette yrittäneet oppia niin paljon, kuin pystyitte, ollessanne vielä vanhan energian tietoisuudessa. Olette antaneet itsellenne suurimpia haasteita ollessanne vielä vanhassa energiassa. Jotkut teistä, jotka rakastavat niin kovasti monia rakkaan vanhan energian ominaisuuksia, ovat yrittäneet haalia mahdollisimman paljon kaikenlaista näinä hiipuvina tunteina tietäen, että asiat eivät olisi aivan samalla tavalla enää koskaan.
 
Jotkut teistä ovat siis käyneet läpi haasteita ja vaikeuksia elämässänne pelkästään havaitakseen, millaista on mennä sisällään vanhan tietoisuuden rajoihin saakka. Jotkut teistä ovat myös ottaneet itselleen uuden tietoisuuden rooleja myös toisten puolesta ja tunteneet heidän muutoksensa, heidän itsensä kehittämisen, tietoisuutensa muuttumisen - ottaneet kirjaimellisesti sisäänsä heidän energiansa. Mutta tässä nyt olemme, Shaumbra, viimeisissä tunneissa, sen viimeisissä tunneissa, mitä kutsumme vanhan energian tietoisuudeksi maan päällä.
 
Tietoisuus
 
Katsotaanpa, mitä tietoisuus todella on. Tietoisuus on tiedostamista. Ei ainoastaan tiedostamista mielestä, vaan tiedostamista jokaisesta osastanne. Kuinka monet teistä ovat tunteneet sen viime aikoina vatsassaan? Juuri siellä. Se on tietoisuutta. Tietoisuus vaikuttaa fyysiseen kehoonne, mutta tunnette jotain. Kuinka moni teistä on tuntenut sen hartioissaan? Selässään? Kuinka moni teistä on tuntenut sen unissaan? Mielikuvituksessaan? Se on kaikki osa tietoisuutta, tiedostamista. Tiedostamista. Ulkoisen ympäristön ja muiden ihmisten tiedostamista, mutta loppuvaiheissa puhtaan itsenne tiedostamista.
 
Näiden viime vuosien aikana erityisesti olette menneet rajoihinne asti oppiaksenne itsestänne. Oppiaksenne puhtaasta itsestä, ihmisitsestä, itsen pimeydestä, itsen mahdollisuuksista, itsen rakastamisesta ja itsen inhoamisesta. Kaikkia näitä asioita saadaksenne tätä tiedostamista, tätä tietoisuutta.
 
Olette oppineet hyvin paljon itsestänne kiihtyneellä vauhdilla näiden viime vuosien aikana. Tiedämme, että on ollut vaikeaa, ja tiedämme, että joskus olette suuttuneet meille, junanne konduktööreille, ja ajatelleet, että meidän pitäisi käsitellä asiat puolestanne. Mutta muistakaa, että kerroimme teille, kun lähdimme vanhalta asemalta, että emme voi tehdä asioita puolestanne. Olemme täällä opastamassa, vakuuttamassa, ottamassa lippunne, varmistamassa, että kaikki pääsevät uuden energian kvanttihyppyasemalle yhdessä. Mutta teidän tehtävänne oli tehdä se.
 
Veturinkuljettajamme
 
Niin muuten, veturinkuljettajanamme tässä junassa on aina Kaaren veljeskunnasta lähdöstämme saakka on ollut päällikkö Metatron, tämän tietoisuusjunan päällikköveturinkuljettaja. Hän on ollut äänenne hengessä. Se olette olleet te. Se on ollut teidän shoudinne, tämä Metatroniksi kutsuttu olento, joka on auttanut ohjaamaan tätä junaa. Hän on ollut täällä vakituisesti, aina, koska hän edustaa teitä. Aivan muutaman tunnin kuluttua saavumme kvanttihyppyasemalle. Metatron ei jatka eteenpäin, koska hän, äänenne hengessä, muuttaa muotoaan. Meille tulee uusi veturinkuljettaja, joka on enemmän te kuin koskaan ennen. Ja hänen nimensä on Yo-ham, entinen Metatron.
 
Yo-ham, sinä, Jumala. Ihmisjumala. Ei enää sanontaa "No, se mitä on, on". Se on junanne konduktöörien mielestä kuin liitutaulun raapimista kynsillä. (Naurua) "No, se mitä on, on." Se on vanhan energian sanonta, koska uudessa energiassa se kuuluu "Se mitä luon, olen. Sen mitä päätän, koen. Olen kaikkea, mitä olen." Ei enää tätä "Se mitä on, on." Se on niitä varten, joka virtaavat vanhan tietoisuuden verkkoa ja virtaa pitkin antaen kaiken vain tapahtua. Antaen tietoisuusvirran tyrmätä heidät, opastaa heitä, kuljettaa heitä mutta ilman mitään tarkoituksellista tietoisuutta, mitään valintaa, mitään luovuutta.
 
Uudet mahdollisuudet
 
Mitä tapahtuu, kun siis saavumme asemalla hetken kuluttua? No, annamme teille muutamia vihjeitä. Muut ihmiset eivät välttämättä ole tässä junassa. Älkää odottako heidän muuttuvan. He ovat menneet omaan junaansa, he kulkevat omana aikanaan, he jäävät kaksinaisuuden energiaan. He valitsevat niin. On tärkeää kunnioittaa heitä. On tärkeää ymmärtää, että he valitsevat asioita osana kokemustaan. Älkää siis odottako mitään heidän junansa vanhasta energiasta. Ei ole kyse yrityksestä muuttaa heitä. On kyse teidän läpikäymästänne muodonmuutoksesta. Kun saavumme uuden energian asemalle vain hetken kuluttua, ymmärtäkää, että teidän mahdollisuutenne lisääntyvät merkittävästi.
 
Haluamme katsoa niitä mahdollisuuksina, kun kaikki nämä kuplat, kaikki nämä omaisuudet ovat käytettävissänne. Ei kenenkään muun luomana, vaan teidän luomananne. Ne ovat tulevaisuutenne. Ne ovat seuraava hetkenne. Ne eivät ole asioita, jotka estävät, lannistavat tai vetävät takaisin teitä. Ne ovat mahdollisuuksianne. Tässä vanhan energian junassa olette työskennelleet rajallisella mahdollisuusjoukolla, hyvin rajallisella ja määritellyllä joukolla siitä, mitä seuraavat hetkenne, päivänne ja vuotenne tulevat olemaan. Mutta tässä uudessa energiassa mahdollisuutenne ovat eksponentiaalisesti, moniulotteisesti ja mitä upeimmin lisääntyneet.
 
Aluksi ette ehkä tunnista niitä. Saatatte sanoa: "Mistä he puhuivat puhuessaan kaikista niistä mahdollisuuksista? Kaikki näyttää minusta samalta." Mutta pysähtykää tuolla hetkellä. Pysähtykää tuolla hetkellä. Vedä syvään henkeä, Yo-ham. Sinä Jumala. Muista, että voit laajentua vanhojen kaksinaisten 3D-mahdollisuuksien ulkopuolelle. Emme edes yritä määritellä uusia mahdollisuuksia vielä. Ne ovat niin uusia. Ne ovat niin arvokkaita. Emme edes yritä liittää niihin ihmisten sanaa, lineaarista sanaa.
 
Muistatteko, kun jonkin aikaa sitten puhuimme tällä junamatkalla määrittelemättömyydestä? Suu kiinni ja kuunnelkaa! (Tobiaksen ja yleisön naurua) Sallimisesta, laajentumisesta ja pääsemisestä sanojen tarpeen tuolle puolen. Silloin kun tunnette olevanne jumissa, rajoittuneita ja pieniä, pysähtykää siihen paikkaan. Yo-ham. Vetäkää syvään henkeä. Muistakaa, että mahdollisuudet ovat suuret. Ja ne menevät sen asteikon ulkopuolelle, mitä olisitte koskaan liittäneet ihmisen elämään. Tietoisuutenne mahdollisuudet.
 
Saapumisemme perille
 
Vain muutaman tunnin kuluttua saavumme kvanttihyppyasemalle. Muistakaa tarkistaa päänne yläpuolella olevista lokeroista, mitä olette ehkä laittaneet sinne. Ja olkaa varovaisia avatessanne lokeroja, koska tavarat ovat voineet vaihtua (paljon naurua, kun Tobias mukailee ohjeita, joita lentohenkilökunta usein antaa) ja jotkut niistä ehkä putoilevat päällenne. Tarkistakaa istuimenne ja kaikki lokerot ja säiliöt ympärillänne. Ja varmistakaa, että otatte vain omat matkatavaranne. Kaikkien ihmisten matkatavarat nimittäin näyttävät usein samalta (naurua) ja paljonkaan siitä ei ole omaanne. Saatatte kieltää jonkun muun kokemukset oman tietoisuutensa muuttamisessa, jos otatte heidän laukkunsa. Ja uskokaa minua, ette halua sitä (naurua). Olette siitä tarpeeksenne.
 
Ottakaa vain se, mikä on omaanne ja minkä kanssa päätätte jatkaa eteenpäin. Osa siitä on ehkä ollut tunnusomaista teille, mutta oliko se todella sitä? Onko se todella teitä vai oliko se vain ominaisuus, jota näyttelitte? Oliko se vain jokin vanha elämä, joka yrittää edelleen saada huomionne? Oliko se osanne, joka oli niin syvästi toisen ihmisen tai ihmisryhmän loukkaama tai haavoittama, että ette näytä pystyvän päästämään irti siitä? Mutta Shaumbra, ota vain se, minkä päätät ottaa. Sinun ei tarvitse ottaa haavoja, sinun ei tarvitse ottaa rajoituksia. Ne eivät toimi kovinkaan hyvin tässä jutussa, jota kutsumme kvanttihyppypikajunaksi. Älkää ottako asioita, jotka ovat raskaita ja vanhanaikaisia ja jotka eivät palvele teitä enää. Älkää ajatelko, että teidän täytyy ottaa ne mukaanne.
 
Jotkut teistä jo suunnittelevat seuraavaa taivalta kvanttihyppypikajunassa, joka lähtee asemalta tänään keskiyöllä, Taosista, New Mexicosta. Ottakaa mukaanne vain se, mitä tarvitsette tätä matkaa varten.
 
Jotkut teistä ajattelevat nyt: "No, tarvitsen kaikkia näitä asusteita. Tarvitsen meikkini. (Naurua) Tarvitsen kaikki nämä vaihtovaatteet. Tarvitsen kaikki nämä lahjat ystävilleni ja tarvitsen paljon rahaa luottokorteilleni, koska pormestari sanoi minun tarvitsevan luottokorttia." (Paljon naurua, kun Tobias viittaa tervetuliaispuheeseen, jonka piti avajaisseremoniassa Taosin pormestari)
 
Ajattelette tarvitsevanne laskunne, luottokorttinne, aviomiehenne, lapsenne ja kaikkea muuta. Mutta ennen kuin teette sen, pysähdytäänpä tähän paikkaan, Yo-ham. Pysähdytään tähän paikkaan. Vedetäänpä syvään henkeä yhdessä. Mitä todella tarvitsette? Ette paljonkaan. Ette paljonkaan. Sen mitä olette oppineet, kyllä. Viisautenne, ehdottomasti. Sen uuden puvun, jota olette kokeilleet ja jota on räätälöity viime aikoina, sen mitä kutsumme uudeksi energiaksi, luultavasti. Hyvä ottaa se mukaan - emme halua nähdä teitä alasti kvanttihyppyjunassa! (Naurua)
 
Mutta katsokaa nyt hyvin tarkasti, kun olemme tulossa hyvin, hyvin lähelle viimeistä pysäkkiä vanhan energian ihmisen junassa. Mitä todella tarvitsette? Melko vaikeaa yrittää päättää, koska olette edelleen tietyssä määrin vanhan energian ihmisen aivoissa. Ajattelette edelleen vanhan energian termein. Ajattelette sitä, millaista tällä matkalla on ollut tähän mennessä, mutta ette oikeastaan tiedä, millaista eteenpäin menemisestä tulee. Ottakaa mukaan vain tarvitsemanne.
 
Silloin kun juna saapuu tänä iltana asemalle, teitä ei vaadita nousemaan kvanttihyppypikajunaan. Voitte jäädä asemalle niin pitkäksi aikaa, kuin haluatte. Ette voi palata takaisin - junia ei kulje takaisinpäin (naurua). Kaikki junat kulkevat eteenpäin. Voisitte jäädä asemalle niin pitkään, kuin haluatte. Kenties toinen ihmisryhmä tulee ennemmin tai myöhemmin ja antaa teidän liittyä seuraansa. Tai voisitte tehdä kvanttihypyn kanssamme tänä iltana.
 
Voi, emme nouse junaan. Emme nouse lentokoneeseen. Emme tiedä, mihin nousemme. Ei meillä ole aavistustakaan! (Naurua) Ei harmainta aavistustakaan! (Naurua ja vähän taputuksia) Mutta eikö se tee tästä erityistä? Eikö se ota tylsyyden pois tästä? Eikö se anna teille syyn haluta mennä nukkumaan tänä iltana ja herätä huomenaamulla näkemään, mihin helvettiin tällä kertaa nousitte mukaan?! (Paljon naurua)
 
Tiedän, että on tuhansia ja tuhansia Shaumbroja, jotka nousevat mukaan. Tuhansia Shaumbroja innostuneena siitä "Mitä tämä uusi energia on? Mikä on kvanttihyppy? Minne menemme tämän myötä?" Emme tiedä, mutta voin kertoa teille nyt, että Kuthumi, Adamus Saint Germain, Tobias, Kwan Yin ja paljon muitakin nousee mukaan kanssanne tänä iltana.
 
Et ole koskaan yksin, Shaumbra.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.