KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

 

Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
3.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on.
 
Shaumbra, siirrymme kysymys- ja vastausaikaan. Haluan korostaa, että tämä viime shoud, jonka tietenkin loimme yhdessä, sai tohtori Freudin kirjaimellisesti kyyneliin. Ne upeat näkemykset joita me kaikki kehitämme, teidän sitoutumisenne tähän työhön, teidän… Hän alkoi murtua nähdessään, miten otatte tämän energian kehoonne, miten otatte sen mieleenne, tämän energian mikä ei todellisuudessa ole teidän - viettelevän energian, jota maan päällä tällä hetkellä on - tai kyse voisi olla jostain toisista asioista - perheenne, yhteisönne tai vihollistenne tietoisuudesta. Hänet sai kyyneliin sen näkeminen, miten otatte sen itseenne.
 
Olette olleet varsinaisia henkisyyden työntekijöitä, olette kantaneet kaikkea selässänne, mutta nyt on se aika - mitä kutsumme eroamiskohdaksi - jolloin sallitte itsenne tuntea, erityisesti korkean intuitiivisilla tasoilla, mutta ette enää ota sitä kehoonne ja mieleenne eikä se kuluta teitä.
 
Jatkamme tietoisuuden tutkimista ja jatkamme sen tuntemista, koska sen vuoksi olette täällä tällä hetkellä. Mutta se ei ole teidän eikä teidän tarvitse ottaa sitä vaikuttamaan sillä tavalla toisiin osiinne.
 
Tunteminen ja kokeminen ovat kaikkein suurimmat lahjat. Siitä irtipäästäminen on suurin lahja itsellenne.
 
Nyt kysymyksiä viettelyksestä.
 
LINDA:
Minulla on yksi sivujuonne.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda mikrofonissa):
Nyt kun sinuun viitataan lyhytaikaisena ja sinulla on lyhyt aika toimittaa suoraan erityisviestejäsi, mitä toivot saavasi aikaan? Mitä toivot jakavasti kanssamme tämän ajan kuluessa?
 
TOBIAS:
No, pyydät minua pitämään jäähyväispuheeni ja minulla kuitenkin on vielä vähän aikaa jäljellä! Lupaukseni shaumbralle, teille jokaiselle jonka… Tunnen teidät henkilökohtaisesti, joko Atlantikselta, pyramideilta, Yeshuan ajoilta tai vain muutaman vuoden takaa. Olemme kaikki työskennelleet yhdessä aiemmin. Lupaukseni teille oli olla peilinänne toisella puolella verhoa, olla tietoisuuden ja oivalluksen ääni.
 
Samaan aikaan kun te olitte tuolla tai kuten me sanomme "tuolla alhaalla kylmässä", me istuimme täällä hienoissa, mukavissa, lämpimissä mökeissämme juomassa parempaa viiniä kuin teillä on (naurua) ja polttamassa kaikkein mahtavimpia sikareja. Meillä oli helppo homma. Minun työni, lupaukseni teille on ollut siis kulkea rinnallanne. Se on näin yksinkertaista. Kiitos kysymästä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Olen Barbara ja olin täällä viime kuussa.
 
TOBIAS:
Hei Barbara, olen Tobias. Olen ollut täällä satana kuukautena. (Naurua)
 
SHAUMBRA 2:
Joka tapauksessa, pyysit minua palaamaan tässä kuussa, joten tässä olen.
 
TOBIAS:
Aivan, aivan, millainen kuukausi siis on ollut?
 
SHAUMBRA 2:
Se on ollut hyvin tapahtumarikas. Sain paljon apua eri alueilla - sekä fyysistä että ei-fyysistä.
 
TOBIAS:
Barbara, mitä sanottavaa sinulla on shaumbralle tässä kohtaa?
 
SHAUMBRA 2:
On paljon apua kaikkialla eikä meidän tarvitse tehdä kaikkea yksin.
 
TOBIAS:
Upeaa. Upea, kaunis toteamus. Ja miltä sinusta nyt tuntuu eläminen reunalla, tuo melko viettelevä energia, joka veti sinua testaamaan rajoja?
 
SHAUMBRA 2:
No, se on eilistä.
 
TOBIAS:
Hyvä. Miksi siinä energiassa on eroa, kun elää reunalla nähdäkseen, miten lähelle voit mennä putoamatta alas - mikä ero siinä ja tässä tietoisuudessa on, mikä sinulla on tänään?
 
SHAUMBRA 2:
No, olen huomannut aiemmin ja nyt saamastani avusta, että en yhdistä sieluani ja kehoani riittävästi. Nyt teen sen tietoisesti joka päivä. En siis leiju yläpuolella niiden asioiden vuoksi, jotka ovat tapahtuneet tässä elämässä tai missä tahansa elämässä - näin luulisin.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 2:
Olen siis täysin kehossani mahdollisimman paljon ja hyväksyn myös täydemmin sen, kuka olen.
 
TOBIAS:
En halua laittaa sanoja suuhusi, mutta olisiko oikeudenmukaista sanoa, että valitset elämän?
 
SHAUMBRA 2:
Kyllä, hmm…
 
TOBIAS:
Hmm! (Naureskellen) Joskus näiden asioiden esiintuleminen vie jonkin aikaa, mutta kun todella valitset elämän ja ymmärrät, että hyvin monet ongelmat eivät ole sinun - puhuimme viettelyksestä tänään - vaan ne tulevat jostain muualta. Mutta kun valitset elämän, oivallat, että sinun ei tarvitse testata elämää. Sinun ei tarvitse testata rajoja tunteaksesi olevasi elossa, koska energiaa virtaa suoraan sisään. Se ei ole tylsää, se ei ole vain neutraalia, se on tyydyttävää sellaisella tavalla, mitä et voi edes kokea elämällä tuolla reunalla.
 
SHAUMBRA 2:
En elänyt elämän sisällä, katselin siihen sisään.
 
TOBIAS:
Ehdottomasti ja osana sitä oli jatkuvasti tunne, että sinun oli muistettava olevasi elossa testaamalla rajoja ja miettimällä, oletko edelleen täällä, laittaen varpaasi pimeyteen tai äärimmäisyyteen. Se kyllä muistutti sinua elossa olemisesta, mutta kun sanot, että olet nyt täysin läsnä, että olet täällä, sinun ei tarvitse muistuttaa itseäsi siitä.
 
SHAUMBRA 2.
Ei, ei, ei, nyt kyse on elämisen arvoisesta seikkailusta ja jokaisen hetken nauttimisesta.
 
TOBIAS:
Kyllä. Eikä tämän ole tarkoitus sanoa, etteikö olisi tekijöitä, jotka yrittävät vetää sinut pois siitä. Taito kehittyy ajan kuluessa, kuten sanoisitte, mutta kokemuksen kautta, ja kyse on sallimisesta itsesi olla todella kehossa. Mutta on aikoja, jolloin tunnet sinut vedettävän siitä ulos, kun ulkopuolelta tulee äärimmäisiä tilanteita. Mutta muista, mistä kaikki puhuimme tänään. Kyse on viettelyksestä. Se ei ole sinun.
 
SHAUMBRA 2:
Minun on oltava valpas.
 
TOBIAS:
Tai jatkaa hengittämistä!
 
SHAUMBRA 2:
Joo, se auttaisi. Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos hyvin paljon, kun jaoit shaumbran kanssa. (Yleisö taputtaa)
 
LINDA:
Kerroin hänelle, että oli oikein mukavaa, että hän tuli takaisin.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Viime kuun shoudissa Tobias mainitsi puhtaan veden juomisen auttavan puhdistumisprosessissa. Hän sanoi myös, että tämä on tislaamatonta vettä - lähdevettä tai sadevettä. Hän sanoi myös, ettei sitä pitäisi keinotekoisesti indusoida. Täyttääkö pullotettu lähdevesi vaatimukset? Entä tämä varattu alkalinen vesi, joka prosessoidaan japanilaisen 5.000 dollarin koneen läpi ja jonka pitäisi parantaa kaikki vaivat? Mikä on parhain ja kallein puhtaan veden lähteemme?
 
TOBIAS (naurua ja Tobias naureskelee):
Saint Germain tarjoaa kommenttejaan, mitä en toista niitä tämän ryhmän edessä. (Lisää naurua) Shaumbra, yritämme tässä selkeyttää vain "luonnollisuutta". Emme jää kiinni siihen, miten luonnollista luonnollinen on tai mikä prosessi tekee siitä luonnollisempaa. Yritämme sanoa, että vesi joka tulee maasta - ja syvemmille maan tasoille, koska se on tietenkin suodattuneempaa - tai sadevesi. Mutta älkää jääkö kiinni siihen, miten monia jonkin kemikaalin hiukkasia ja muita asioita siinä on.
 
Tarkoituksemme on yksinkertainen. Juokaa puhdasta vettä, jos mahdollista. Mitä tahansa vettä, hyvä, mutta puhdasta, jos mahdollista. Kerromme sinulle nyt, että tämän planeetan tai minkään muukalaisplaneetan (naurua) pinnalla tai missään muuallakaan ei ole tällä hetkellä konetta, jolla on kyky puhdistaa vesi parantamaan kaiken - paitsi oma fyysinen kehosi. Tämä on se 5.000 dollarin kone. Se on sinun oma kehosi.
 
No niin, emme ehdota tässä, että juot vettä ja sitten menet myymään sitä, kun se on vapautettu kehostasi (naurua) käyneenä läpi tämän pyhimmän puhdistus- ja prosessointijärjestelmän, vaikka onkin niitä, jotka ovat riittävän hyväuskoisia ostaakseen sitä! (Naurua) Siis… Tätä Saint Germain kirjaimellisesti sanoi. Hän sanoi, että kuse pulloon ja myy sitä sitten, jos haluat! (Naurunremakkaa) Mutten halunnut sanoa tätä. (Lisää naurua, joku yleisössä sanoo "jeee!".)
 
LINDA:
Kivaa. Kivaa. Tosi kivaa. Tämä on perheohjelma!
 
TOBIAS (nauraen):
Minun perheeni kyllä kusee, en tiedä sinun perheestäsi. (Paljon naurua)
 
LINDA (nauraen):
Tosi kivaa.
 
TOBIAS:
Ei siinä ole mitään hävettävää! Mutta Saint Germain sanoi leikkinä, että luultavasti joku on riittävän herkkäuskoinen ostaakseen sitä.
 
Kaikki nämä keinotekoisesti indusoidut asiat, joista kuulemme, ovat häiritseviä seikkoja. Jollekin ihmisille ne ovat ihania, mutta yritämme päästä eroon häiriötekijöistä shaumbran osalta. Sinä olet temppeli. Sinä olet sitä, ja kun alat oivaltaa sen, niin tiedät, mitä tapahtuu. Kehosi alkaa taas reagoida hyvin luontaisten kykyjensä avulla.
 
Mielesi on upea työkalu, mutta sitä ei käytetä oikealla tavalla. Kun sanot: "Minä olen, mitä minä olen eikä minun tarvitse ostaa 5.000 dollarin konetta mistään", kehosi reagoi luonnostaan sanoen: "Kyllä, minä olen." Kehosi on sinun puolesi. Se on osa sinua ja se haluaa palvella sinua. Kaikki energia haluaa palvella sinua, mutta kun jokin häiritsee sinua, se ei voi tehdä sitä.
 
LINDA:
Kiva, kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. (Naureskellen) Näen jo muutamien shaumbra-taiteiljoiden luonnostelevan nimilappuja erityis-… öhöm… veteensä. (Paljon naurua)
 
LINDA:
Kusta maan päältä? (Naurua) (Hankala kääntää...)
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Rakas Tobias, esitin sinulle kysymyksen seitsemän vuotta sitten, jolloin Linda luki kaikki kysymykset, ja vastauksesi oli, että tiesin vastauksen. Istuin silloin yleisön joukossa. En vieläkään tiedä vastausta. Ajattelin, että voisit ehkä vastata siihen nyt. (Tobias ja yleisö nauravat kovasti.) No, se on tärkeää!
 
Tässä se asia on. Tyttöystäväni ja minä näimme kasvojemme edessä miehen - pitkä tarina - mutta hän haihtui ilmaan! Hän lakkasi olemasta aineessa. Se oli kummallista. (Joku yleisössä kysyy: "Oliko se Saint Germain?" Shaumbra vastasi: "Saattoi ollakin.") Hänellä oli upeat/ihmeelliset silmät, se oli ihmeellistä. Mitä se oli? Numero kaksi, vastauksesi minulle oli, että kyse oli hologrammista, erittäin hyvästä hologrammista. Kysymykseni on, kuka lähettää näitä hologrammeja? Tiedätkö, mistä puhun?
 
TOBIAS:
No, kenellä sanoinkaan olevan vastauksen?
 
SHAUMBRA 4:
Sanoit, että minulla on.
 
TOBIAS:
Kuka lähettäisi tuollaisen hologrammin?
 
SHAUMBRA 4:
Ai, no, enkö ollutkin älykäs.
 
TOBIAS (nauraen):
Seitsemän vuotta ei tee sinusta älykästä! (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 4:
Ok, minulla on kysymys. Miksi lähettäisin itselleni sellaisen hologrammin?
 
TOBIAS:
No, monista, monista syistä. Sitä tehdään jatkuvasti. Se oli vain yksi kerta, jolloin tajusit sen. Lähetät jatkuvasti itsellesi opastusta ja apua toisista ulottuvuuksista, joten se on vain ilmentymistä selvään fyysiseen muotoon, koska sen aistisi voivat parhaiten havaita. Lähetit siis itsellesi tämän hologrammin. Se oli yksi varmistus joka sanoi: "Kaikki on hyvin. Olet hyvässä jamassa." Se oli itsensä rakastamista.
 
Se oli myös, jos muistat luomasi hologrammin - se oli myös hyvin syvää viisautta, joka yritti muistuttaa sinua siitä osastasi, joka ei ole niin… nuhruinen (Shaumbra 4 nauraa)… tai tasapainoton tai mitään vastaavaa, vaan osasi, joka on äärimmäisen viisas. Sanotaanpa vain sen olleen - tiedämme, että olemme tässä nyt kovasti - mutta se oli aspektisi, jonka kirjaimellisesti loit toisissa ulottuvuuksissa, ja avasit vähän ovea salliaksesi itsesi nähdä sen ja sitten - puh! - se oli poissa. Olet uskomattoman luova ja uskomattoman viisas.
 
SHAUMBRA 4:
Hmm.
 
TOBIAS:
Hmm.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos. (Joku yleisössä sanoo: "älä ole niin nuhruinen".)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Olemme kuulleet, että Gaia on lähtenyt ja se on nyt muuttumassa Vespa-jumalattareksi, Valon jumalattareksi. Mikä on kommenttisi tähän? Kiitos.
 
TOBIAS:
Haluatko kuulla enkelijoukon nauravan katketakseen?! (Naurua)
 
LINDA:
Onko teillä hauskaa tänään?
 
TOBIAS:
No, meitä on täällä Kuthumi, Saint Germain ja Kwan Yin ja he kieriskelevät lattialla. Jatkamme seuraavaan kysymykseen, jos ette pysty selvittämään vastausta. Jos ette kuule heidän nauruaan, vastaan kysymykseen.
 
Gaia on hitaasti lähdössä hyvin tasapainoisella tavalla. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Maasta ottavat vastuun vain ne ihmiset, jotka elävät sen päällä. Heidän henkensä menee maahan, ilmaan, tietoisuuteen. Ei kyse ole Vespasta, eikä mistään muustakaan, vain ihmistietoisuudesta. Jos ihmiset eivät ota vastuuta tästä planeetasta siinä ulottuvuudessa, missä elätte, niin se vain lähtee pois. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Viimeisten kuukausien aikana minulla on ollut vaikeuksia päätösten tekemisen kanssa. Teen niitä - teen valintoja paljonkin siitä, koska jään eläkkeelle ja jäänkö taloon vai ostanko eri talon - ja seuraavana päivänä, seuraavalla viikolla tuntuu: "No ei, se ei ollut oikea valinta." Muutan mieleni. Teen toisen ehdottoman valinnan ja tätä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Puhuin tänään ihmisten kanssa, joille on tapahtunut samoin. Miksi en pysty tekemään päätöstä ja pysymään siinä?
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Erinomainen kysymys ja sellainen mihin tohtori Freud tulee vähän enemmän mukaan. Hän opettelee tässä uudentyyppistä psykologiaa eikä hän aio syyttää siitä äitiäsi (Tobias ja yleisö nauravat).
 
Mielenkiintoinen ilmiö. Kaikki shambrat ovat muutosenergiassa. Olemuksenne tietää, että on jatkuvasti muutostila. Ihmisitsenne ei oikeastaan vielä ymmärrä sitä. Siitä on epämukavaa, kun tapahtuu jatkuvasti valtavia muutoksia. Sallit itsesi harjoitella tietoisuusvalintoja ihmisen mielen tasolla, ja se on upeaa, koska se ainakin näyttää sinulle joustavuutesi - voit todellakin tehdä valintoja. Mutta se myös näyttää sinulle, ettei sinun tarvitse lukkiutua mihinkään. Ette elä enää lineaarisella polulla.
 
Teit esim. hyvin mielenkiintoisen päätöksen eläkkeelle jäämisestä, mutta katsot sitä jonakin, joka tapahtuu tietyssä ajankohdassa ja hyvin lineaarisena kalenteriaikana. Muutat mieltäsi eikä todellisuudessa ole kyse mielestäsi, vaan muutat myöhemmin näkökulmaasi, koska osa sinua käsittää, että tietyssä mielessä päätös oli hyvin eilinen, hyvin vanha. Ja nyt kaikkien nopeiden muutosten tapahtuessa käsität, että haluatkin tehdä kenties jotain muuta. Annat itsellesi valinta- ja muutosvapauden ja viisauden, mikä on hyvin, hyvin tärkeää. Otat pois kaikki vanhat rajoitteet.
 
Mutta tämä pakottaa nyt myös eri tasolla… ei pakota, vaan rohkaisee sinua tekemään valintoja sydämestä tai hengestä, mielen ja vain ihmisen valintojen sijasta. On taipumusta ensin keskittyä valintoihin, jotka ovat hyvin konkreettisia ja soveltuvat hyvin ihmisen mukavuuteen - valintoja yltäkylläisyydestä tai terveydestä, hyvin, hyvin kolmiulotteisista asioista. Mutta sitten kun leikit valintojen kanssa, siirryt seuraavalle tasolle ja alat tehdä valintoja tietoisuudesta ja hengestä. Siinä pisteessä oivallat, ettei sinun enää tarvitse todellisuudessa tehdä valintoja ihmisluonnon puolesta - ruuasta, vaatteista ja ihmisitsesi ylläpitämisestä ja suojelemisesta - koska ne tulevat ohessa. Valinnat joita teet korkeammalla tasolla, huolehtivat automaattisesti siitä, mitä kutsumme alemmiksi tarpeiksi.
 
Kaikki tämä yrittää nyt työntää tai siirtää sinua hyvin laajoihin tietoisuusvalintoihin. Olet itse asiassa ns. oikealla polulla.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kyllä. Älä jää siis kiinni mieleesi siinä, että mielesi muuttuu. Se on itse asiassa kaunista.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):
Olemme Shaumbra-ryhmä joka asuu Venezuelassa, ja tunnemme täällä hyvin raakoja energioita. Onko mitään muuta, mitä haluaisit kertoa meille, jotta voisimme selvitä paremmin tästä tilanteesta? Onko mitään muuta, mitä voimme tehdä? Paljon rakkautta shaumbra-ryhmältä Venezuelasta.
 
TOBIAS:
Aivan. Elätte tällä hetkellä haastavassa tietoisuudessa, joka on ollut kulttuurin osana hyvin, hyvin kauan ja shaumbralle siellä tapahtuu sitä, että sallitte itsenne herätä ja tuntea taas. Tunnette kaiken tämän kaksinaisuuden ja jännitteen ympärillänne. Jännite on tullut aivan ytimeensä asti hengen ja yksilön vapaudessa, ja se on tiensä päässä.
 
Siihen liittyy ilmiselvästi, kuten tiedätte, kirjaimellinen ja vertauskuvallinen energiatilanne. Venezuelalla on paljon energiaa, muttei sitä jaeta tarkoituksenmukaisella tavalla siellä asuvien kesken. Niinpä teillä on kaikki poliittisen ja tietoisuuskaaoksen myllerrys ja lisäksi tämä viettelevä energia maan päällä tällä hetkellä, ja te tunnette sen.
 
Muistakaa, ettei se ole teidän. Muistakaa olla ruumiillistamatta sitä fyysiseen itseenne tai mieli-itseenne. Sallikaa itsenne ehdottomasti tuntea se. Teillä on tässä upea tilaisuus äärimmäiseen tuntemiseen, mutta älkää ottako sitä omaksenne. Te olette siellä Venezuelassa auttamassa niitä, jotka haluavat siirtyä korkeampaan tietoisuuteen, ettekä te välttämättä tee sitä vain silloin, kun he ovat edessänne henkilökohtaisesti. Teette sitä myös ei-fyysisellä tasolla.
 
Tärkeä ehdotuksemme teille ja kaikille shaumbroille ympäri maailmaa on: ÄLKÄÄ OLTTAKO SITÄ HENKILÖKOHTAISESTI. Se ei ole teidän. Tunnette kehossanne ja mielessänne vain siksi, että aistinne ovat heräämässä. Tuntekaa se. Älkää omistako sitä. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Hei. Haluaisin kysyä jotain palautetta, vihjettä, neuvoa uutta kauppaani varten Breckenridgessä ja kiittää Kuthumia leikkimisestä minun ja sisään tulevien jästien kanssa!
 
TOBIAS:
Aivan. Useita ehdotuksia - ja tarkistimme asian tietenkin Cauldrelta ja Lindalta - miten upeaa olisi pitää shaumbra-kokoontuminen siellä. Ymmärrämme, että tulemme kaikki sinne hyvin pian.
 
LINDA:
Toin asian jo esiin. Olet niin fiksu! (Tobias naureskelee)
 
TOBIAS:
Haluaisimme kanavoida siellä ja saada shaumbroja paikalle. Se itsessään luo kauniita ja upeita energioita, jotka jäävät liikkeeseen houkuttelemaan ihmisiä kadulta ja tuomaan heidät sisään todellisuudessa tietämättään, miksi he tulivat - tietenkin, jos sallit tämän. Mutta vuodatamme uutta energiaa. Olet jo tehnyt sitä, mutta voitko kuvitella kokonaisen shaumbra-ryhmän tulevan paikalle? Jos hankit viinit! (Naurua)
 
SHAUMBRA 8:
Onko mitään ehdotuksia tuotteista? Eri asioita? Lisää shaumbra-kamaa?
 
TOBIAS:
Haluamme sinun tunnustelevan tuotteet. Älä mene päähäsi niiden asioiden osalta, mitä olet oppinut menneisyydessä ja mitä luulet sinulla tarvitsevan olla. Mutta itse asiassa - yritämme pitää tämän lyhyenä - mutta shaumbra, ne teistä joilla on tuotteita tai tässä tapauksessa liike tai erilaisia asioita, teidän on periaatteessa heitettävä pois vanhat säännöt tuotteiden kierrosta, varastosta, tuotevalikoimasta ja kaikesta vastaavasta. Ne eivät päde kovin hyvin uudessa energiassa. Ole siis - tässä on hyvä sana siihen - hyvin uskalias ja rohkea siinä valikoimassa, minkä otat mukaan, äläkä jää kiinni vanhoihin varastokäsitteisiin. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (Linda lukee intenetistä):
Kaksi kysymystä. Anna minulle näkemys niskakivustani. (Linda sanoo: "Tämä en ole minä", ja hän ja Tobias nauravat.)
 
TOBIAS:
Linda, sinun ei pitäisi esittää omia kysymyksiäsi! (Lisää naurua)
 
LINDA (edelleen nauraen):
Haluatko minun lukevan oikean kysymyksen?
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
SHAUMBRA 9 (Linda jatkaa):
Ole hyvä ja anna minulle näkemys kivusta niskassani, hartioissani, alaselässäni ja jatkuvasta kyvyttömyydestäni nukkua. Teenkö liikaa standarditeknologiaa vai olenko käyttänyt sitä liian pitkään - heinäkuusta 2006 saakka?
 
TOBIAS:
Tällä hetkellä kun te kaikki heräätte, tunnette enemmän kuin koskaan, kuten puhuimme tänään. Olette yrittäneet juosta sitä pakoon, mutta ette voi enää. Ette halua. Haluatte pystyä tuntemaan kaikkea. Haluatte tuntea nyt, että maan ytimessä on aktiivisuutta, mitä ei ole ennen ollut. Se ei ole vain seismistä, vaan maan ytimessä on värähtelyaktiivisutta, ja kehonne tuntee sen. Se on siunaus, että voitte tuntea sen.
 
Älä pidä sitä kehossa. Kun siirrymme seuraavalle tuntemiskyvyn tasolle, sinun ei tarvitse käyttää karkeita järjestelmiä kuten biologiaa tai mieltäsi. Tulemme pääsemään hyvin korkeihin loppujärjestelmiin - hyvin hienostuneisiin - joten kehossasi ei tarvitse enää ole hartia- ja selkäkipuja - leuka- ja hammaskipuja ja kaikkea vastaavaa.
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (mies mikrofonissa):
Hei, miten menee, Tobias. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi ollut kysymässä, yhtäkkiä tulin hermostuneeksi. Haluan esittää kiitollisuuteni kaikesta työstä, mitä teemme yhdessä, ja kiitos työskentelemisestä kanssamme. Minulle tuo paljon iloa olla täällä ja tehdä kaikkia näitä juttuja.
 
TOBIAS:
Kiitos. Mukava nähdä sinut taas esillä.
 
SHAUMBRA 10:
Joo, siitä on aikaa. Niin, minulla on kysymys, jonka olen esittänyt kauan sitten geometrisistä malleista, ja lopetin työskentelemisen niiden kanssa. Jäin todella, todella jumiin, joten päästin vain irti. Taannoin minulla on sellainen synkronistinen hetki, että minun kenties pitäisi työskennellä niiden kanssa. Kenties se olisi yltäkylläisyyden, vapauden tai jonkin vastaavan lähde.
 
Periaatteessa käskit minun tehdä työni perustaksi viisisakaraisen tähden ja olin tietoinen sen muunnelmista, mutta puhuit sitten kaarien yhdistämisestä sakaroiden, viivojen ja ympyröiden kanssa. Sitten minulla oli se yhdessä 12 limittyvän tähden kanssa - tästä tulee vähän monimutkaista, mutta - se osa oli minulle melko helppo. Se sai aikaan todella kauniita ja uusia ideoita käyttäen kaaria ja ympyröitä - jotain uutta ja erilaista, minkä kanssa monet ihmiset eivät työskentele.
 
Mutta sitten sanoit jotain seitsemästä pisteestä jokaisella kaarella ja ajattelen, että viivoja kulkee noista seitsemästä kohdata vastaaviin tähtiin, kaikki ikään kuin virtaa yhdessä rinnakkain ja sitten vain toistavat tuota mallia ja sitten… Tai toinen ajatukseni on, että viivat kulkevat kaikkiin eri suuntiin, missä tapauksessa olen melko sekaisin… (Tobias nauraa) Periaatteessa, voisitko siis puhua siitä - noista pisteistä kaarella, kaarien tiheydestä ja siitä, miten se toimii, ja tuon tähtigeometrian muunnelmista ja onko jotain muuta viisisakaraisen tähtigeometriatyön lisäksi.
 
TOBIAS:
Tiedämme, että voisimme joutua hyvin pitkiin keskusteluihin, ja itse asiassa Saint Germain rakastaisi keskustella paljon syvemmin kanssasi tästä. Tämän tilanteen vuoksi säästämme se myöhemmäksi. Tällä hetkellä kuulen sinun kysyvän todellisuudessa oman työsi suunnasta.
 
Pidit tästä työstä melko pitkän tauon. Uuvuit mieleltäsi. Yritit selvittää sitä liian monilla eri tasoilla ja teit sitä mielessäsi. Sinulla on hyvin neuvokasta tietoa pyhästä geometriasta ja feng shuin muodoista ja energialiikkeistä. Ja nyt kun olet pitänyt taukoa jonkin aikaa, ehdotamme sinua palaamaan tähän työhön, mutta olemaan palaamatta siihen, mitä teit ennen, palaamaan uuteen ilmaisuun energialiikkeestä ja sen ottamista muodoista.
 
Ehdotamme, että et välttämättä palaisi siihen kuparityöhän, jota teit ennen. Se itse asiassa rajoitti sinua ja sai aikaan toisia ongelmia. Siirtyen toiseen välineeseen tässä kohtaa - emmekä aio kertoa mihin - haluamme sinun leikkivän asialla. Kerromme sinulle kuitenkin vihjeen: siirry pois joksikin aikaa metalleista.
 
Salli luontaisen ilmaisusi ja luovuutesi tulla läpi. Sinulla on jo perusymmärrys geometriasta ja sen rationaalisesta osuudesta, mutta tuo nyt mukaan luova osuus leikkiäksesi asialla. Se puuttui aiemmin. Sinusta oli tulossa aivan liian rationaalinen. Kun sallit luovan luontosi leikkiä asialla, huomaat, että itseensä tyytyväisyys ja itsearvostus kohoavat hyvin, hyvin nopeasti. Sen sijaan että turhaudut kuparin työstämiseen, ilmaiset täysin toisella tavalla.
 
Huomaat myös, että aito luova ilmaisu, joka tehdään hyvin avoimella ja vapaalla tavalla, viehättää myös toisia ihmisiä. He tuntevat vetoa luomuksiisi, kun he eivät sitä suurimmaksi osaksi tunteneet aiempiin töihisi, koska tämä on itsesi täydellistä ilmaisemista sen sijaan, että yrität keksiä liian monia mentaalisia asioita. Ja he voivat tuntea sen työssäsi.
 
Olet luonteeltasi taiteellinen, vaikka et ajattelekaan niin, ja ymmärrät paljon energialiikettä. Katso, miten nämä toimivat yhdessä. Äläkä anna minulle mitään tekosyitä nyt siihen, miksi et voi tehdä sitä - on kyse sitten rahasta, ajasta tai taidosta - koska se oli vanha sinä. Se oli vanhaa ilmaisua.
 
Uusi ilmaisumuoto antaa energiansa tulvia eteenpäin, antaa sen vain kukoistaa, laajentua ja avautua. Kotitehtäväsi on alkaa työstää näitä asioita. Tuomme tietoa Saint Germainilta toisella kerralla, mutta haluaisimme nähdä sinut uudestaan viimeistään puolen vuoden kuluttua puhumassa vapaasta ilmaisusta. Kiitos.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos oikein paljon.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (Linda lukee internetistä):
Yli kolme vuotta sitten valitsin luovani suhteen, joka olisi elämäni suurin rakkaus. Vuotta myöhemmin tosiaankin tapasin ihanan miehen ja olemme asuneet yhdessä yli vuoden. Se ei ole näyttänyt olevan sitä, mitä valitsin - ei ainakaan tietoisesti. Tunsin tuolloin valitsevani tietoisesti kaikilla tasoilla ja jokaisesta olemukseni osasta yhtenä sieluni kanssa. Missä epäonnistuin? Minuun sattuu. Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan, epäonnistuit siinä, että pidit sitä epäonnistumisena! Se oli vain kokemus. Loit jotain, koit sen ja nyt siirryt eteenpäin. Tämä on kovaa suhteiden tuomitsemista - taas kerran erittäin vanhaa energiaa - että teidän pitäisi pysyä jonkun kanssa pitkän aikaa. Shaumbra, kannustaisin jokaista teitä: on parempi saada hyvin intensiivinen rakastava suhde, joka kestää yhden yön verrattuna kurjaan suhteeseen, joka kestää 10 tai 20 tai kuinka monta vuotta tahansa. Älä arvostele sitä noin. Yritit, koit ja sitten siirryt eteenpäin. Päästä siis irti koko epäonnistumisasiasta.
 
Ongelmana myös on - toinen huomio - että suhteet ovat vaikeita tällä hetkellä kaikille shaumbroille, koska olette tietoisuustasolla 3000 - mittausta käyttääkseni. Useimmat ihmiset ovat noin 2000:ssa. On hyvin vaikeaa ylläpitää pitkäaikaista suhdetta, koska on merkittävä perusero tietoisuudessa, elleivät suhteet ole hyvin rakastavia ja hyvin myötätuntoisia, mutta silloin kumppanien tietoisuus olisi teidän tasollanne! Tarttukaa siis päivään… tai yöhön. (Naurua)
 
LINDA (nauraen):
Tosi kivaa, kivaa.
 
TOBIAS:
Ja Cauldre tekee tässä lisäyksen: nämä eivät välttämättä ole hänen ajatuksiaan, sanojaan tai uskomuksiaan (naurua).
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias, kiitos. Tämä on ensimmäinen kertani täällä, joten kiitos. Minulle on tärkeää pystyä jakamaan kanssasi se, missä kohtaa olen. Minusta tuntuu, että olen kulkenut kuoleman laakson läpi ja minulla oli opas kanssani, kun tapahtui merkittäviä ja syviä vihkimyksiä. Näen itseni tämän kaiken lopussa ja näen kaksi askelmaa, jotka johtavat valtavien kultaovien avautumiseen, ja muinaisen enkeliperheulottuvuuteni, ja perhe seisoo siellä kutsuvana. Minulla on ikään kuin yksi jalka noilla askelmilla ja toinen tässä viettelevässä tietoisuudessa.
 
Tuntuu myös siltä, että tuo paikka on talossa, jossa nyt asun ja jonka myyntiaika tuntuu nyt olevan. Minut tekee surulliseksi myös se - jospa pystyisin tähän itkemättä - että minun oli luovuttava koirastani. Se on edelleen elossa, mutta se asuu Utahissa tällä hetkellä, ja tämä surettaa minua. Pyydän siis apuasi kulkemiseen noiden ovien läpi tietäen, että ansaitsen sen ilman, että takaovi sanoo: "Tule takaisin, tule takaisin, tule takaisin." Voitko siis auttaa minua tässä?
 
TOBIAS:
Todellakin! Sanomme ensinnäkin, älä astu noiden ovien läpi, ellet halua sen olevan viimeinen henkäyksesi täällä maan päällä. Ovet edustavat Kukkien siltaa, enkeliperhettäsi kotona, ja se on erittäin houkuttelevaa, koska he rakastavat sinua kovasti.
 
Te kaikki tulette enkeliperheestä ja he ovat - haluatte sitä tai ette - toisessa ulottuvuudessa. He odottavat teitä. He odottavat nähdäkseen, mitä teille tapahtuu yksilönä, joka tuli maan päälle ja joka on ottanut monia elämiä ja oppinut käsittelemään itseään luojana. Niinpä he kaikki ovat ovien takana odottamassa tietääkseen, miten kaikki teillä on sujunut. Milloin keksitte olevanne luoja? Milloin keksitte, ettei ole teitä suurempaa olentoa? Milloin keksitte olevanne itsenäinen?
 
He ovat valmiita ottamaan sinut takaisin puhtaimmassa ja syvimmässä rakkaudessa koska tahansa, mutta näet symbolisesti tässä maan fyysisestä kehosta vapautumisen ja palaamisen takaisin sinne, mihin usein viitataan kotina tai henkiperheenä. Näkymässä on kaksi ovea, koska kyse on valinnasta, ja vaihtoehtona on pysyminen maan pinnalla tällä hetkellä. Tätä kirjaimellisesti tapahtuu elämässäsi tällä hetkellä. Koirasi ja muiden mainitsemisesi asioiden menettäminkin liittyy siihen, että mahdollisesti selvität tietä lähtemiselle - et ole varma, minkä valinnan teet.
 
Kaikki nämä asiat tulevat kuvaan mukaan nyt kysyäkseen, mitä haluat tehdä. Haluatko edelleen pysyä täällä? Haluatko palata toisiin ulottuvuuksiin? Suoraan sanottuna, täällä on upeaa. Vai haluatko jatkaa sitä työtä, minkä aloitit kauan sitten jäädessäsi maan päälle.
 
Kun olet tässä päätösprosessissa, asiat häipyvät elämästäsi. Ne lähtevät pois. Ne putoavat pois ja jäljelle jäät seisomaan sinä - jumalainen ihminen, toisinaan hämmentynyt, toisiaan hukassa, toisinaan täynnä rakkautta ja innostusta - mutta se mitä jää, olet sinä. Se voi tuntua yksinäiseltä, lohduttomalta ja myös hämmentävältä.
 
Kun olet yksin - ainakin havaitset olevasi yksin kuten nyt - viettelevä energia voi olla hyvin vahvaa. Se voi kutsua sinua toisiin paikkoihin. Se voi käskeä sinua tulemaan tänne ja menemään tuonne. Toisaalta kun olet tällä tavalla yksin, sielullasi on mahtavin tilaisuus löytää itsensä, mutta se on myös yksi vaikeimmista tilaisuuksista.
 
Kun pääset tämän prosessin läpi, oivallat jotain hyvin kaunista. Oivallat, kuka olet. Oivallat, mitä sinulla todella on. Oivallat myös, että suurimman osan ajasta - tämän kaiken tullessa osaksi - et ollut yksin. Tällä tasolla ja ihmistasolla olevaa henkiperhettäsi oli ympärillä. Oli eräs lyhyt aika, jolloin olit yksin. Tämä pätee jokaiseen shaumbraan - mutta se on hyvin, hyvin lyhyt. Muuna aikana et ollut koskaan yksin. Tiedän, että menin kauas sen yli, mitä tarkoitit tällä kysymyksellä, mutta se oli tärkeää.
 
SHAUMBRA 12:
Et mennyt. Voitko ehdottaa mitään suggestioita, meditaatioita tai työkaluja?
 
TOBIAS:
Ei meditointia. Ei työkaluja, ei rukouksia, ei mitään. Näitä käytetään usein häiriötekijöinä. Emme sano, että nämä ovat negatiivisia tai pahoja, mutta kehotamme shaumbraa tällä hetkellä hengittämään, valitsemaan elämän ja tuntemaan. Ja näin tekemällä ja olemalla toisten työkalujen tai harjoitusten hämmentämättä, kyse on ensimmäistä kertaa hyvin pitkän ajan kuluessa TODELLA elämisestä maan päällä täydesti, puhtaasti ja aidosti. Kyse on itsesi hyväksymisestä täysin - jokaisen osasi. Ja tämä on suurin haaste, minkä enkeli voi koskaan, koskaan, koskaan kohdata.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos oikein paljon.
 
LINDA:
Okei, olemme paljon sen ohi, mistä Cauldre ja minä sovimme, mutta haluaisin vielä kaksi kysymystä, jos voisit olla hyvin lyhytsanainen ja ytimekäs.
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
LINDA:
Tiesin sen! (Tobias naureskelee) Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 13 (mies mikrofonissa):
Minun olisi pitänyt olla edellisen kysyjän kohdalla, koska minulle lyhyys ja ytimekkyys on haaste tai ongelma, mutta kysyn nopsaan.
 
LINDA:
Otan pois mikrofonin!
 
SHAUMBRA 13:
Ota pois mikrofoni, mutta aion seistä täällä! Minusta tuntuu hyvältä eikä minusta aina tunnu. Alan todella tuntea tämän ja ymmärtää. Ja haluaisin vain tunnustaa tämän sen sijaan, että tulen tänne itkemään.
 
TOBIAS:
Itkeminenkin on hyvä.
 
SHAUMBRA 13:
Haluan kyllä itkeä joskus, mutta…
 
TOBIAS:
Saint Germain voi itkettää sinua. (Naurua)
 
SHAUMBRA 13:
Kyllä, varmaan voisi. Antautuessani osilleni tällä hetkellä - minulla on ongelma tai haaste siinä, että minua vietellään takaisin työmaailmaan, erityisesti koulurakennus/rakennustarkastajaksi, verrattuna taidemaailmaan tai siihen, mitä haluan tehdä. Kyse on aina rahasta ja luottokortista, ja tämä on ollut edestakaista nyt vuosia. Tiedän, että tämä kysymys on esitetty aiemmin, mutta mitä ovat ne erityisaspektini/puoleni, jotka vetävät minua takaisin vanhaan maailmaan?
 
TOBIAS:
Katsotaan tässä energioita ja taaskin tohtori Freud tulee hyvin lähelle sinua tällä hetkellä, jos sinulla ei ole mitään hänen energeettistä haisteluaan vastaan… (Tobias ja yleisö nauravat.) Tässä meillä on tilanne - eipä syytetä tästä aspekteja, vaan katsotaanpa epäilystä. Tietenkin aspektit kantavat epäilystä, mutta sinussa on osa, joka epäilee sitä, pystytkö tekemään tätä. Se itsessään vetää sinua takaisin siihen, mitä et ole epäillyt, minkä ole tiennyt osaavasi hyvin. Tässä tapahtuu hyvin sisäistä viettelyä. Ja sanomme tämän hyvin, hyvin epätahdikkaasti, mutta kyse on tuon valinnan tekemisestä niin syvästi, että sanot ja tiedät, että se on sinulle tärkeämpi kuin elämä tai kuolema - SE ON SITÄ MITÄ VALITSET - ja hyppäät istumasta aidalla epäilysi, rahan ja sen osalta, pitäisikö sinun vai ei.
 
Meidän on sanottava, että raha - rahaan keskittyy niin paljon energiaa, että puhumme siitä taas melko pian - on huono tekosyy olla olematta sitä, kuka olet. Jos todella välittäisit taiteesta, asuisit pahvilaatikossa ja pesisit itsesi puistossa, koska se… (Tobias ja yleisö nauraa ja Linda nauraa toistaen "tosi kiva"). Mutta silloin oppisit uskomaan itseesi ja kun uskot itseesi, yltäkylläisyys tulee keikkuen sisään. Niin monet teistä ovat jääneet kiinni yltäkylläisyyteen, että puhumme siitä pian, mutta älä anna en tulla halvaksi tekosyyksi huonolle käytökselle. (Naurua ja taputusta)
 
LINDA:
Hyvä kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 14 (mies mikrofonissa):
Olen todella kiitollinen ollessani täällä tänään vastaanottamisen armossa. Olen kiitollinen tämänhetkisestä oppitunnistani, mikä opettaa minua käsittelemään miesauktoriteettiongelmiani. Olen irlantilais-katolisesta perheestä, jossa on kuusi vanhempaa, väkivaltaista veljeä ja isä. Olin eräässä henkisen kasvun ryhmässä mukana 18 vuotta. Olen sittemmin lähtenyt siitä ja minun oli nostettava syyte sen johtajaa vastaan kodista, jonka ostimme yhdessä. Hän ja hänen perheensä asuvat samassa talossa kanssani ja se on hyvin stressaavaa. Miten kauan ratkaisun saaminen kestää ja onko muita oppitunteja, joita minun on opittava?
 
TOBIAS:
Kyllä on. Näemme tässä sen, että… taas kerran, ymmärrä, että tohtori Freud on kerrassaan hämmästynyt. Hän ei koskaan… hän vain sanoo, että hänen sohvansa oli hyvin yksinkertainen paikka. Se oli tylsää tähän kaikkeen verrattuna. Tämä on hienoa! (Naurua) Kysymykset ja tietenkin vastaukset. Annan tämän sinulle hyvin, hyvin yksinkertaisesti ja tiedämme, että tiedät jo mitä tehdä. Sinä ja minä olemme käyneet tämän keskustelun, ja olemme käsitelleet lukusia kertoja. Tämä liittyy vanhoihin - en edes halua käyttää sanaa karma enää - kokemuksiin, joilla on edelleen energialeimansa sinussa.
 
Periaatteessa tämän ryhmän ja sen johtajan lonkerot ovat edelleen hyvin syvällä sinussa, hyvin kiinni. Ne ovat kuin… Kuvittele mustekalan lonkerot, ne ovat menneet suoraan sinuun ja ne pitävät sinusta kiinni. Löydät tästä suurta lohtua ja sinut on itse asiassa ohjelmoitu hyväksymään se.
 
He ovat - yritämme sanoa tämän jotenkin hienovaraisesti, mutta voi, Saint Germain sanoo, että anna palaa - hypnotisoineet sinut. Olet heidän hallinnassaan, jos voitaisiin sanoa, mutta kieltäydyt päästämästä itseäsi vapaaksi. Sinulla on avain kädessäsi - avain kaikkein lonkeroiden, kaiken hallinnan ja hypnoosin avaamiseksi. Mutta istut katsellen avainta ja sanot: "Mietin, mitä minun pitäisi tehdä? Mietin, missä vastaus on?" No, vastaus on kädessäsi, ja kyse on kaikkien näiden avaamisesta. Kyse on siitä, että irtipäästät - kuvittelun avulla - kaikesta tästä ja myös tarpeesta, että sinulla on oltava hallintaa elämässäsi. Sanoit sen itsellesi - hallintaa. Se on ongelmana. Jostain syystä olet rakastunut hallintaan. Hallinta on vietellyt sinut, hallinta rajoittaa sinua, mutta sinä rakastat hallinnan kanssa leikkimistä.
 
Päästä siis irti tarpeesta, että toisten täytyy hallita sinua. Muuten hyppäät suoraan toiseen tilanteeseen, mistä olen puhunut kanssasi ja mistä olen varoittanut sinua. Olen sanonut, että siinä on samat hallintatekijät, itsestäsi luopuminen.
 
Niin tehdessäsi kohtaat pelottavimman asian, mitä olet koskaan kohdannut. Sitä kutsutaan sinuksi itseksesi (naurua), OLEMISEKSI SITÄ, KUKA OLET. Sulkeuduit siltä melko kauan sitten, sulkeuduit olemasta tuo upea, uskomaton, rakastava, myötätuntinen, lahjakas ja joskus vähän liian fiksu ihminen, koska annat toisten estää itseäsi.
 
Lopetetaanpa tuon pelin pelaaminen nyt. Hallinnasta tulee lopulta hyvin pitkästyttävä peli joka tapauksessa. Kyse ei ole edes siitä, että sinulta varastetaan energiaa. Sinä vain annat laittaa itseesi hallintasiruja ja hallintalonkeroita. Lopetetaanpa tuon pelin pelaaminen.
 
Siis kotitehtävänäsi kolme kuukautta - koska olet riittävän rohkea tulemaan tänne, haluaisimme sinun tulevan takaisin, kun olet päästänyt irti tuosta hallinnasta. Jos et ole päästänyt, älä tule takaisin. Kolme kuukautta ja kerro meille, miten kurjaa nyt on, kun olet saanut toiset lopettamaan sinun hallintasi. Sovittu?
 
SHAUMBRA 14:
Sovittu.
 
TOBIAS:
Hyvä.
 
SHAUMBRA 14:
Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
LINDA:
Vielä viimeinen pikaisesti. Vielä viimeinen pikaisesti.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 15 (mies mikrofonissa):
Okei, kaksi hyvin lyhyttä kysymystä.
 
LINDA:
Ei, yksi! (Naurua)
 
SHAUMBRA 15:
Ensiksi, poikamme syntyivät kuukausi sitten.
 
TOBIAS:
Kyllä. (Yleisö taputtaa)
 
SHAUMBRA 15:
Kiitos. Mietimme, onko meillä heidän nimensä oikein vai onko heillä jotain toiveita, mitä he haluavat kommunikoida tällä tavalla?
 
TOBIAS:
No, teillä on mielenkiintoinen tilanne - ihanan, upea tilanne, mutta hyvin mielenkiintoinen. Käsissänne on kristalli ja ei-kristalli. Siinä ei ole mitään tuomitsemista, koska he itse asiassa tasapainottavat toisiaan. Tämän tekeminen on heidän osaltaan upeaa, koska on hyvin vaikeaa tulla sisään puhtaana kristallina ja vanhana pikkuisena, joka on ollut täällä monia inkarnaatioita. Mutta kun he tulevat tällä tavalla parina, teillä on uskomattoman upea esimerkki - ei vain teille, vaan kaikille shaumbroille, jokaiselle - siitä, miten tämä voi toimia hyvin. Tämä on suunniteltu erittäin hyvin.
 
SHAUMBRA 15:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Nimet - he muuttavat nimensä joka tapauksessa, joten älkää kantako siitä huolta. (Naurua)
 
SHAUMBRA 15:
Ok, hyvä. Hienoa. Ok. Sitten toiseksi, hyvin nopeasti.
 
LINDA:
Pidä kiirettä!
 
SHAUMBRA 15:
Päätän aloittaa oman liiketoiminnan, ja lopultakin ymmärrän, mitä olet tarkoittanut sanoessasi jokin aikaa sitten, että rajoitan itseäni. Haluaisin tehdä sitä täällä Amerikassa, mutta en anna sen olla enää rajoituksena. Mietin siis, onko minun realistista odottaa tekeväni tämä lyhyessä ajassa vai pitäisikö minun vain muuttaa ulkomaille.
 
TOBIAS:
Ensinnäkin, on kyse sinun valinnastasi. Katsomme vain energiaa tässä. Sanomme, että se on… Kaikki sanoo, että on parasta lähteä liikkeelle täältä, mutta alleviivaan sanaa "lähteä liikkeelle". Kyllä.
 
LINDA:
Todella suuret onnittelut vaimollesi, tuskin maltamme odottaa vauvojen näkemistä. Tuo kuvia ensi kerralla! Kiitos.
 
SHAUMBRA 15:
Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
Tämän myötä, on ollut päivä, on ollut taas yksi kerta, jolloin kokoonnumme yhteen katsomaan, missä kohtaa olette, missä kohtaa maailmanne on, miksi olette täällä ja tuntemaan puhdasta iloa elämästä ja olemisesta uuden tietoisuuden opettaja.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.