MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:

SHOUD 9: "Constiinta seductiei" -
Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe

Intrebari si raspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
3 mai 2008

www.crimsoncircle.com

Si asa este.

Shaumbra, trecem la etapa noastra de intrebari si raspunsuri. Vreau sa subliniez ca acest ultim Shoud, pe care, fireste, l-am creat impreuna, l-a adus pe dr. Freud in situatia de a plange. Uimitoarele descoperiri pe care le dezvoltam impreuna, dedicarea voastra pentru aceasta lucrare… el a inceput sa se inmoaie cand a vazut cum preluati in corpul vostru, cum preluati in minte aceasta energie care nu este a voastra - energia seductiei care se afla pe Pamant sau poate alte lucruri, constiinta familiei, constiinta comunitatii voastre, a dusmanilor vostri - si a inceput sa planga vazand modul in care le preluati.

Ati fost un lucrator al spiritualitatii, ati purtat multe in spate, dar acum a venit un moment - ceea ce numim un punct de separare - in care va veti permite voua insiva sa simtiti, in special la niveluri inalte ale intuitiei, dar nu mai este nevoie sa preluati in corp si in minte si asta sa va epuizeze.

Vom continua sa exploram constiinta si vom continua sa o simtim pentru ca de asta va aflati aici acum. Dar acest lucru nu este al vostru si nu e necesar sa aiba un astfel de impact asupra diverselor parti din voi.

A simti si a experimenta sunt cele mai mari daruri. A elibera este cel mai mare dar pentru voi insiva.

Intrebari, va rog, despre seductie.

Linda: Am o intrebare colaterala.

Tobias: Intr-adevar.

Linda: In conditiile in care ti se spune ca nu mai ai prea mult timp si ca intervalul pe care il mai ai ca sa aduci personal aceste mesaje este foarte redus, ce anume speri sa realizezi? Ce speri sa mai impartasesti cu noi inainte sa vina ceasul?

Tobias: Ei bine, imi ceri sa-mi tin discursul de adio dar, totusi, ceva timp mai am! Angajamentul meu catre Shaumbra, catre fiecare dintre voi… va cunosc pe fiecare personal, fie din Atlantida, fie de la piramide, din vremea lui Yeshua sau doar de cativa ani. Toti am mai lucrat impreuna inainte. Angajamentul meu cu voi a fost sa fiu oglinda voastra pe aceasta parte a valului, sa fiu vocea constiintei si vocea intelegerii.

In timp ce voi sunteti acolo jos - sau, cum spunem noi, “afara in frig” - noi stam aici in vilele noastre confortabile, arogante, dar calde, bem vin mult mai bun decat cel pe care il aveti voi (rasete) si fumam cele mai bune trabucuri cu putinta. Noi avem misiunea usoara. Asa ca lucrarea mea, angajamentul meu, a fost sa merg alaturi de voi. Este simplu. Multumesc ca ai intrebat.

Shaumbra 2 (o femeie la microfon): Sunt Barbara si am fost aici luna trecuta.

Tobias: Buna, Barbara. Sunt Tobias. Sunt aici de 100 de luni. (rasete)

Shaumbra 2: Oricum, mi-ai cerut sa ma intorc luna asta, asa ca am venit.

Tobias: Intr-adevar. Cum a fost aceasta luna?

Shaumbra 2: Plina de evenimente. Am primit ajutor din multe locuri, fizice si non-fizice.

Tobias: Si, Barbara, ce ai vrea sa transmiti Shaumbra la acest moment?

Shaumbra 2: Ca este mult sprijin pretutindeni si ca nu suntem obligati sa ne descurcam singuri.

Tobias: Minunat. Minunat, frumoasa declaratie. Si cum te simti acum fata de traiul la limita, fata de acea energie seducatoare care te-a impins sa-ti testezi limitele?

Shaumbra 2: Ei bine, asta e ceva deja depasit.

Tobias: Bine. Si care este diferenta dintre energia vietii la limita pentru a vedea cat de mult te poti apropia de prapastie fara ca sa cazi, care este diferenta dintre asta si constiinta pe care o ai astazi?

Shaumbra 2: Din o parte a ajutorului pe care l-am primit - si observasem si eu inainte - inteleg nu-mi folosesc suficient sufletul si trupul. Asa ca acum fac asta constient in fiecare zi. Nu ma mai imprastii peste tot din cauza lucrurilor care s-au intamplat in aceasta viata sau in altele, cred.

Tobias: Intr-adevar.

Shaumbra 2: Asa ca sunt pe deplin in corp cat de mult se poate si accept mai mult cine sunt.

Tobias: Nu ca ti-as sugera raspunsurile, dar ar fi corect sa spui ca acum alegi viata?

Shaumbra 2: Da, hmmm….

Tobias: Hmm (rade). Uneori aceste lucruri au nevoie de putin timp ca sa se dezvolte, dar cand alegi cu adevarat viata si intelegi ca multe din probleme nu sunt ale tale - am vorbit azi despre seductie - ca vin din alta parte, atunci cand alegi viata intelegi ca nu mai trebuie sa o pui la incercare. Nu mai este nevoie sa-i testezi limitele ca sa te simti vie, pentru ca totul curge. Nu este plictisitor, nu este doar neutru, te implineste intr-un mod pe care nu-l poti experimenta cat timp traiesti la limita.

Shaumbra 2: De fapt nu traiam, doar contemplam posibilitatea asta.

Tobias: Absolut si, ca parte a acestui fapt, exista senzatia permanenta ca trebuie sa-ti amintesti ca esti vie prin testarea limitelor si extremelor, te minunai ca inca esti aici punandu-ti un deget de la picior - cum sa spun - in intuneric si extreme. Asta iti reamintea ca esti in viata, dar cand spui ca acum esti pe deplin prezenta, ca esti aici, nu mai trebuie sa iti reamintesti singura asta.

Shaumbra 2: Nu. Nu. Nu, acum este o aventura care merita traita in bucuria fiecarui moment.

Tobias: Da. Si asta nu inseamna ca nu vor fi factori care vor incerca sa te traga inapoi din asta. Apar peste ceva ce tu numesti timp - dar de fapt este doar experienta - si este vorba despre a fi cu adevarat in corp. Vor fi si vremuri in care te vei simti trasa afara, cand din afara vor veni situatii extreme. Aminteste-ti atunci ce am discutat astazi. Este seductia. Nu iti apartine.

Shaumbra 2: Voi fi vigilenta!

Tobias: Sau continua sa respiri!

Shaumbra 2: Mda, asta ar ajuta. Iti multumesc.

Tobias: Multumim foarte mult pentru impartasirea cu Shaumbra. (aplauze)

Linda: I-am spus ca este foarte dragut din partea ei ca a revenit.

Tobias: Intr-adevar.

Intrebare de la Shaumbra 3 (citita de Linda de pe Internet): In Shoudul de luna trecuta Tobias a mentionat ca bautul de apa pura ajuta procesul de curatare. El a mai spus ca aceasta este apa care nu a fost purificata, apa de izvor sau de ploaie. A mai spus ca nu ar trebui sa fie procesata artificial. Asta include si apa imbuteliata? Si ce este cu apa alcalina polarizata procesata in Japonia printr-o masinarie de 5.000 $ si care se presupune ca vindeca orice? Care este cea mai buna si mai scumpa sursa de apa pura?

(rasete in sala, rade si Tobias)

Tobias: Saint-Germaina facut niste comentarii pe care nu o sa le repet in fata grupului.

(si mai multe rasete)

Shaumbra, ceea ce incercam sa clarificam aici este ce inseamna “natural”. Nu va lasati prinsi in discutia despre cat de natural este natural sau ce proces il face si mai natural. Incercam sa spunem ca vorbim despre apa care vine din Pamant - de la mari adancimi, fireste, pentru ca este si mai filtrata - sau, asa cum am mai spus, apa de ploaie. Dar nu va lasati prinsi in dezbaterea despre cate particule ale unui anumit element chimic sau orice altceva contine.

Era simplu ce am spus. Apa pura, pe cat posibil. Orice fel de apa este buna, dar daca se poate sa fie pura. Acum o sa va spunem ca nu exista pe fata acestei planete sau a planetelor extraterestre (rasete) sau oriunde altundeva o masinarie care sa aiba capacitatea de a purifica apa si de a vindeca totul - cu exceptia corpului vostru. El este masinaria de 5.000 $. Este propriul vostru corp.

Acum, nu va sugeram sa beti apa si apoi sa plecati si sa o vindeti dupa ce este eliminata din corpul vostru (rasete), pe motiv ca a trecut prin cel mai sacru sistem de purificare, desi sunt destui creduli care sa cumpere asa ceva!

(rasete)

Asa ca… Asta spunea Saint-Germain mai devreme. Zicea sa faceti pipi intr-o sticla si sa-l vindeti, daca vreti!

(hohote de ras)

Dar eu nu am vrut sa spun asta!

(rasete)

Linda: Dragut. Dragut. Foarte dragut. Deci este spectacol de familie!

Tobias: Familia mea face pipi, nu stiu despre a ta.

(si mai multe rasete)

Linda: (razand) Dragut foc.

Tobias: Nu este ceva de care sa va rusinati! Dar Saint-Germain glumea spunand ca exista probabil cineva suficient de credul, care sa cumpere asa ceva.

Oricare din aceste lucruri induse artificial despre care auzim sunt doar distrageri. Si pentru unii oameni sunt minunate, dar noi incercam sa ne indepartam de distrageri cu Shaumbra. Voi sunteti templul. Voi sunteti, iar cand ajungeti sa intelegeti asta stiti ce se intampla? Corpul vostru incepe sa raspunda cu abilitatile sale naturale. Mintea voastra este un instrument minunat, dar nu este folosit in modul cel mai adecvat. Cand spuneti “Eu sunt cel ce sunt si nu am nevoie sa cumpar o masinarie de 5.000 $ de nicaieri”, atunci corpul vostru raspunde natural si spune “Da, eu sunt”.

Corpul vostru este un aspect al vostru. Este parte din voi si vrea sa va serveasca. Fiecare energie vrea sa va serveasca, dar cand sunteti distrasi nu se poate.

Linda: Dragut, multumim.

Tobias: Multumim si noi. Deja vad cativa artisti Shaumbra care creioneaza etichete pentru … aaa … apa lor speciala

(multe rasete).

Linda: Pipi pentru Pamant?

Tobias: Da.

Shaumbra 4 (o femeie la microfon): Draga Tobias, cam acum sapte ani ti-am pus o intrebare pe care a citit-o Linda, iar raspunsul tau a fost ca eu deja cunosc raspunsul. Atunci stateam in sala. Nici acum nu stiu raspunsul. M-am gandit ca poate poti raspunde acum.

(multe rasete, in sala si Tobias)

Ei, pentru mine este important! Iata despre ce este vorba. Iubita mea si cu mine am vazut in fata noastra un barbat si - povestea este lunga - el a disparut deodata. S-a dematerializat. A fost straniu.

(cineva din audienta intreaba “Era Saint-Germain?” Shaumbra 4 raspunde “S-ar putea”.)

Avea niste ochi uimitori, a fost extraordinar. Acum intrebarea - despre ce a fost vorba? Si a doua - raspunsul tau a fost ca acel barbat era o holograma, o holograma foarte buna. Asa ca intrebarea este - cine trimite hologramele? Stii ce vreau sa spun?

Tobias: Acum, cine am spus ca este cel care are raspunsul?

Shaumbra 4: Ai zis ca eu.

Tobias: Cine ar trimite holograma?

Shaumbra 4: Oh, nu-i asa ca am fost desteapta?

Tobias: (razand) 7 ani nu te recomanda ca desteapta!

(multe rasete)

Shaumbra 4: OK, am o intrebare. De ce mi-as trimite singura acea holograma?

Tobias: Ei bine, din multe motive. Asta se face continuu, doar ca atunci ai si inteles. Tu iti trimiti permanent calauzire si ceea ce ai numi asistenta din alte taramuri, asa ca era doar manifestarea a ceea ce parea a fi o forma fizica, pentru ca asa o pot percepe simturile tale. Asa ca ti-ai trimis singura holograma.

Era una de asigurare, care insemna “Totul este bine. Esti in stare buna”. Era o holograma de iubire de sine. Era, de asemenea, daca iti mai amintesti holograma creata, o intelepciune profunda care incerca sa-ti reaminteasca de partea din tine care nu este asa de… lipsita de stralucire (Shaumbra 4 rade) sau dezechilibrata sau orice altceva de genul asta, ci de partea din tine care este extraordinar de inteleapta.

Hai sa spunem ca era - stim ca atingem ceva foarte important acum - un aspect al tau creat efectiv de tine, in alte taramuri. Aici ti-ai oferit o mica deschidere a usii pentru a-ti permite tie insati sa vezi cate ceva, iar apoi - puf!! - dispare. Esti incredibil de creativa si incredibil de inteleapta.

Shaumbra 4: Hmm.

Tobias: Multumesc.

(cineva din sala spune “si nu mai fi asa de lipsita de stralucire!”)

Sahumbra 5 (citita de Linda de pe Internet): Am auzit ca Gaia a plecat si ca acum s-a facut transferul catre zeita Vespa, zeita luminii. Ce poti comenta despre asta? Multumesc!

Tobias: Vreti sa auziti un grup de ingeri cum rad, pana cad pe jos?

Linda: Va distrati azi?

Tobias: Ei bine, aici sunt Kuthumi, Saint-Germain si Kwan Yin si toti se tavalesc pe jos de ras. Trecem la urmatoarea intrebare daca nu poti sa-ti raspunzi singur la asta.

Daca nu-i auzi cum rad, o sa raspund eu. Gaia pleaca treptat, intr-un mod foarte echilibrat. Nu o sa se intample peste noapte. Singurii care vor prelua responsabilitatea asupra Pamantului sunt oamenii care traiesc pe planeta. Spiritul lor va intra in sol, in aer, in constiinta. Nu Vespa, nici altceva in afara constiintei umane. Daca oamenii nu preiau responsabilitatea pentru planeta din dimensiunea in care traiesc, atunci pur si simplu va pleca. Multumesc.

Shaumbra 5 (o femeie la microfon): Buna, Tobias. In ultimele luni am avut multe dificultati cu luarea de decizii. Decid ceva - fac multe alegeri despre momentul in care ma voi pensiona, daca sa raman in casa in care locuiesc sau sa cumpar o alta casa -, iar in ziua urmatoare, saptamana urmatoare ma gandesc - “Nu, nu asta era alegerea cea mai buna”. Ma razgandesc, fac alta alegere clara si tot asa mereu, iar si iar. Astazi am vorbit cu oameni care trec si ei prin acelasi lucru. De ce nu pot lua o decizie si sa raman la ea?

Tobias: Intr-adevar. Excelenta intrebare, iar dr. Freud vine mai in fata acum. Aici el invata un nou tip de psihologie si de data asta nu o sa dea vina pe mamele voastre!

(rasete din sala, ca si Tobias)

Interesant fenomen. Intreaga Shaumbra se afla in energia schimbarii. Esenta voastra stie ca exista o stare constanta de flux. Sinele vostru uman inca nu intelege asta. Nu este prea confortabil la ce schimbari uriase au loc. Voi va permiteti voua insiva sa practicati constient alegerea la nivelul mental uman si este minunat, cel putin va arata flexibilitatea pe care o aveti, va arata ca intr-adevar puteti face alegeri. Dar va mai arata si ca nu aveti nevoie sa va mai blocati in nimic. Nu mai sunteti pe un drum liniar.

Tu ai facut o alegere foarte interesanta, de exemplu, despre pensionare, dar o privesti ca pe ceva care o sa se intample in timp, la un moment bine definit. Te razgandesti si de fapt, iti schimbi perspectiva pentru ca o parte din tine intelege ca, intr-un fel, asta era ceva vechi, iar acum, cu toate schimbarile rapide, intelegi ca poate ai mai vrea sa faci si altceva. Iti oferi tie insati intelepciunea libertatii de alegere si de schimbare, care este foarte, foarte importanta. Elimini toate vechile restrictii.

Dar, la un alt nivel, te fortezi… nu te fortezi, ci te incurajezi sa faci alegeri din ceea ce ai numi inima si spirit, mai degraba decat alegeri ale mintii sau doar umane. Exista tendinta de a va centra mai intai pe alegeri tangibile si foarte legate de confortul uman - alegeri despre abundenta, despre sanatate si alte lucruri foarte tri-dimensionale. Dar cand va jucati cu alegerile va mutati un nivel mai sus si incepeti sa faceti alegeri ale constiintei si spiritului. La acel moment intelegeti ca nu mai aveti nevoie sa faceti alegeri legate de natura umana - hrana, imbracamintea, intretinerea si protectia sinelui uman - pentru ca acestea devin incidentale. Alegerile pe care le faceti la nivel mai inalt vor avea grija in mod automat de ceea ce noi numim necesitatile de nivel inferior.

Toate acestea incearca sa va impulsioneze si sa va mute spre alegeri dintr-o constiinta foarte larga. De fapt esti pe drumul bun, ca sa spun asa.

Shaumbra 6: Multumesc.

Tobias: Da. Asa ca nu te lasa prinsa in minte in legatura cu modul in care te razgandesti asupra schimbarilor. Este ceva frumos.

Shaumbra 7 (citita de Linda de pe Internet): Un grup de Shaumbra care traieste in Venezuela observa si simte energii foarte dure in aceasta tara. Este ceva ce ai vrea sa ne spui ca sa putem face fata situatiei mai bine? Putem face ceva? Multe iubire din partea grupului Shaumbra din Venezuela.

Tobias: Intr-adevar. Voi traiti intr-o constiinta foarte provocatoare, parte a culturii de foarte mult timp, iar ceea ce se intampla cu Shaumbra de acolo este ca va permiteti voua insiva sa va treziti si sa simtiti din nou. Voi simtiti dualitatea si tensiunea din jurul vostru. Tensiunea aceasta isi are o parte a valorilor sale de baza in lucrul numit libertatea spiritului, libertatea individului si va atinge un moment de criza.

De asemenea, evident, asa cum stiti, implica metaforic si literal situatia energetica. Venezuela are o abundenta de energie, dar ea nu este distribuita intr-un mod adecvat intre cei care traiesc acolo. Asa ca aveti tulburarea haosului politic, haosul constiintei, totul multiplicat cu energia seductiei de pe Pamant, iar voi simtiti tot.

Amintiti-va, nu este al vostru. Amintiti-va sa nu intrupati asta in sinele vostru fizic sau mental. Permiteti-va voua insiva sa simti totul la modul absolut. Aveti acum - cum sa spun - o extraordinara oportunitate de a simti la maxim, dar nu preluati asta. Va aflati acum in Venezuela pentru a-i ajuta pe cei care vor sa se mute spre niveluri mai inalte ale constiintei si nu faceti asta doar cand ei sunt in persoana in fata voastra. Lucrati si la niveluri non-fizice, de asemenea.

Marea noastra sugestie pentru voi - si pentru Shaumbra din intreaga lume - este sa nu luati asta personal. Nu va apartine. Ce simtiti in corpul si mintea voastra este numai pentru ca simturile voastre se trezesc. Simtiti. Nu preluati. Multumim.

Shaumbra 8 (o femeie la microfon): Buna. Vreau sa cer orice sfat, idee, comentariu despre noul meu magazin din Breckenridge si sa-i multumesc lui Kuthumi pentru ca se joaca cu mine si cu incuiatii care intra in magazin!

Tobias: Intr-adevar. Cateva sugestii - si verificam cu Cauldre si Linda, fireste - ar fi minunat sa avem o adunare Shaumbra acolo. Intelegem ca putem veni foarte curand.

Linda: Deja discutasem despre asta. Esti asa de destept!

(Tobias rade)

Tobias: Si ne-ar placea foarte mult sa facem un channel acolo si sa fie si Shaumbra. Asta, in sine, va crea niste minunate si frumoase energii ce vor ramane in magazin, vor atrage oamenii de pe strada si ii vor aduce inauntru fara ca ei sa stie de ce sunt acolo - daca tu permiti asta, fireste. Dar va fi o infuzie de Noua Energie. Tu deja faci asta, dar iti poti imagina un grup de Shaumbra venind acolo? Dar numai daca dai tu vinul!

(rasete)

Shaumbra 8: Alte sugestii asupra marfurilor? Sa schimb ceva? Sa aduc mai multe produse Shaumbra?

Tobias: Am vrea ca tu sa simti marfurile. Nu te bloca in cap din cauza unora dintre lucrurile pe care le-ai invatat in trecut si pe care crezi ca trebuie sa le ai. Dar, de fapt - incercam sa nu ne lungim prea mult - Shaumbra, cei dintre voi care au produse sau un magazin cu diverse, ar trebui sa renuntati la vechile reguli ale balantei contabile, inventarului, stocului de produse si toate celelalte. Ele nu se aplica asa de bine in cadrul Noii Energii. Asa ca fiti foarte - iata un cuvant potrivit! - indrazneti si curajosi cand vine vorba despre situatii legate de marfa si nu va lasati prinsi in vechile concepte ale inventarierii. Multumim.

Shuambra 9 (citita de Linda de pe Internet): Doua intrebari. Te rog sa-mi spui ceva despre durerea de ceafa pe care o am.

(Linda spune - “Nu eu intreb!” si rade impreuna cu Tobias)

Tobias: Linda, nu ar trebui sa pui propriile tale intrebari!

Linda (razand in continuare): Vrei sa citesc adevarata intrebare?

Tobias: Da.

Shaumbra 9: Te rog sa-mi spui ceva despre durerea de ceafa, de umeri, de spate si despre incapacitatea mea permanenta de a dormi. Am exagerat cu Tehnologia Standard sau o folosesc de prea mult timp, din iulie 2006?

Tobias: Acum, cand va treziti, asa cum am vorbit astazi, va veti simti ca niciodata inainte. Ati incercat sa fugiti de asta, dar nu puteti. Nici nu vreti, de fapt. Vreti sa fiti in stare sa simtiti tot. Vreti sa simtiti ca exista in centrul Pamantului o activitate cum nu a mai fost vreodata. Este - cum sa spun - nu doar seismica, ci sunt si activitati vibrationale in centrul Pamantului, iar voi simtiti asta. Binecuvantarea este ca le puteti simti.

Nu pastrati asta in corp. Pe masura ce ne mutam la noul nivel al capacitatii de a simti nu va trebui sa mai folositi sisteme primitive, precum fizicul sau mintea. Vom intra in sisteme foarte sofisticate - foarte sofisticate - asa ca trupul vostru nu mai trebuie sa poarte durerile de umeri, de spate, dentare sau de orice alt fel.

Shaumbra 9: Multumesc.

Shaumbra 10 (un barbat la microfon): Buna, Tobias, cum mai merge treaba? A trecut ceva timp de cand am fost aici si iata ca brusc m-am emotionat. Vreau sa-mi exprim gratitudinea pentru lucrarea pe care o facem impreuna si sa-ti multumesc ca lucrezi cu noi toti. Ma umple de bucurie sa fiu aici si sa fac toate acestea.

Tobias: Multumesc. Imi pare bine sa te vad din nou aici.

Shaumbra 10: Da, a trecut ceva timp. Am o intrebare pe care am pus-o acum mult timp despre tiparele geometrice si nu am mai lucrat cu ele. M-am blocat foarte tare si pur si simplu am eliberat. Recent am avut un fel de moment sincronistic conform caruia poate ar trebui sa lucrez cu ele. Poate ar trebui sa reprezinte o sursa a abundentei sau altceva, a libertatii etc.

In esenta tu ai spus sa fac din steaua in cinci colturi baza lucrarii mele si eram constient de unele variatii ale lucrarii, dar tu ai spus sa iau arcurile si sa le intersectez cu punctele, liniile si cercurile. Apoi am facut asta si cu 12 stele interconectate - devine cam complicat aici -, iar apoi a fost destul de usor pentru mine. S-au creat niste idei realmente frumoase si noi prin folosirea arcurilor si cercurilor in ceva nou si diferit, cu care nu lucreaza multi oameni.

Dar apoi ai spus ceva despre sapte puncte pe fiecare arc si m-am gandit la linii care merg din aceste sapte puncte catre alte stele corespondente, totul curgand impreuna, dar paralel, iar apoi tiparul se repeta, iar apoi, stii tu… Sau cealalta ideea a mea este ca liniile sa mearga in directii diferite, caz in care am incurcat-o (Tobias rade), asa ca, in esenta, poti vorbi despre asta - punctele de pe arcuri, deschiderea arcurilor, cum lucreaza asta, variatiile geometriei stelelor si daca mai este ceva dincolo de lucrarea cu geometria stelei in cinci colturi.

Tobias: Stim ca asta ar putea - cum sa spunem - sa ne duca in discutii lungi, de fapt lui Saint-Germain i-ar placea - cum sa spunem - sa poarte discutii mai aprofundate cu tine pe acest subiect. Asa ca acum, de dragul acestei sesiuni de intrebari si raspunsuri, ne abtinem pentru mai tarziu.

Pentru tine acum, pentru tine personal, ceea ce aud ca intrebi de fapt este in ce directie se indreapta lucrarea ta. Tu incerci sa iei o pauza de la toate astea. Ai fost istovit din punct de vedere mental. Ai incercat sa gasesti raspunsul la multe niveluri diferite, dar trecand prin mental. Ai o cunoastere profunda a geometriei sacre, a formelor Feng Shui si a miscarilor energiei. Acum, dupa ce ai luat o pauza, iti vom sugera sa te intorci, dar nu la ce faceai inainte, ci la o noua expresie a miscarii energiei si a formelor pe care le ia.

Vom sugera ca nu este nevoie sa te intorci la lucrarea cu cuprul pe care o faceai inainte - de fapt te limita si cauza si alte probleme. Intra in alte mijloace - nu-ti vom spune care anume, vrem sa te joci cu ele. Iti vom spune ceva, totusi: indeparteaza-te de metale pentru o vreme. Permite exprimarii tale naturale si creativitatii sa iasa in fata. Deja ai bazele intelegerii geometriei si a ceea ce ai numi partea sa rationala, dar acum adu si partea creativa sa se joace impreuna. Asta lipsea inainte. Devenisei mult prea rational. Cand permiti naturii creative sa se joace cu asta, vei descoperi ca propriul tau simt de implinire de sine - valoarea de sine - se ridica foarte repede. In loc sa fii frustrat indoind cupru, acum te vei exprima intr-un mod cu totul diferit.

Vei mai descoperi ca adevarata expresie creativa deschisa si libera va atinge si alti oameni. Ei vor fi atrasi spre creatiile tale asa cum nu au mai facut-o, pentru ca ele vor fi expresia ta deplina mai degraba decat esti acum, incercand sa gasesti raspunsuri la multe lucruri mentale. Ei vor putea simti asta in lucrarea ta. Esti un artist din fire, desi nu crezi asta despre tine, si intelegi la un nivel inalt miscarea energiei. Priveste cum acestea lucreaza impreuna. Si nu te scuza la mine ca nu poti face asta, ca nu ai bani sau talent, pentru ca acesta era vechiul tu! Aceasta era exprimarea veche. Noua exprimare isi lasa energiile sa tasneasca inainte, le lasa sa infloreasca, sa se extinda si sa se deschida. Asa ca tema ta este sa iesi si sa lucrezi cu acestea. Vom mai aduce niste informatie de la Saint-Germain altadata, dar am vrea sa revii aici peste nu mai mult de sase luni pentru a vorbi despre exprimarea libera. Multumesc.

Shaumbra 10: Iti multumesc foarte mult.

Shaumbra 11 (citita de Linda de pe Internet): Acum mai bine de trei ani am ales sa creez o relatie care sa fie marea iubire a vietii mele. Un an mai tarziu am intalnit un barbat minunat si am trait impreuna peste un an. A reiesit ca nu a fost sa fie, cel putin in constiinta mea, ceea ce alesesem. La momentul deciziei am simtit ca aleg asta constient la fiecare nivel si la fiecare aspect al ceea ce ma compune, sufletul meu. Unde am gresit? Sufar. Multumesc.

Tobias: Intr-adevar, ai gresit cand ai considerat asta un esec. A fost o experienta. Tu ai creat ceva, ai experimentat si acum pleci mai departe. Aceasta judecata aspra in legatura cu relatiile - din nou, o energie foarte veche - spune ca trebuie sa stai cu cineva pentru mult timp. Shaumbra, va incurajez pe fiecare dintre voi - este mai bine sa aveti cea mai intensa relatie de iubire care sa dureze o noapte decat o relatie mizerabila care dureaza 10, 20 de ani sau mai mult. Nu puneti judecati de valoare asupra sa. Ati incercat, ati experimentat si ati trecut mai departe. Eliberati treaba cu esecul.

Pe de alta parte, problema este ca relatiile sunt dificile pentru toti Shaumbra pentru ca sunteti, ca sa folosim o masuratoare, la un nivel de constiinta de circa 3.000. Majoritatea oamenilor se situeaza undeva pe la 2.000. Va fi greu de mentinut o relatie pe termen lung, pentru ca este o diferenta uriasa in constiinta, cu exceptia cazului in care partenerii vostri sunt extraordinar de iubitori si compasionati, dar atunci constiinta lor ar fi egala cu a voastra! Asa ca bucurati-va de zi… sau de noapte!

(rasete)

Linda: Dragut. Dragut.

Tobias: Si Cauldre adauga ca acestea nu sunt neaparat gandurile, credintele sau cuvintele lui.

Shaumbra 12 (o femeie la microfon): Buna, Tobias, iti multumesc. Sunt pentru prima data aici, asa ca iti multumesc. Este important pentru mine sa pot impartasi cu tine unde ma aflu.

Simt ca am trecut prin, ca sa folosesc expresia, Valea Mortii si ghidul meu m-a purtat prin initieri dure, dar profunde. M-am vazut pe mine insami la capat si am vazut doua trepte si doua porti de aur deschizandu-se si chemand taramul vechii mele familii angelice, care se afla acolo. Era ca si cum aveam un picior pe trepte si altul in ceea ce numeai constiinta seductiei. De asemenea simteam ca acel loc se afla in casa in care locuiesc acum si ca este momentul sa o vand.

Ceea ce ma intristeaza - daca reusesc sa spun asta fara sa plang - este ca a trebuit sa-mi eliberez si cainele. Catelusa mea inca traieste, este in Utah si sufera dupa mine. Asa ca te rog sa ma ajuti ca sa fiu in stare sa trec prin acele porti, stiind ca merit asta fara acea mica usa din spate care spune “Intoarce-te”. Poti sa ma ajuti cu asta?

Tobias: Intr-adevar. Mai intai de toate iti vom spune sa nu treci prin porti daca nu vrei ca aceea sa fie ultima ta respiratie pe Pamant. Portile sunt o reprezentare a Podului de Flori, a familiei voastre angelice si te atrag mult, pentru ca sunt cei care te iubesc foarte mult. Toti veniti dintr-o familie angelica si acestea se afla, cum ati vrea sa spuneti, intr-o dimensiune diferita. Ei asteapta. Astepta sa vada ce se intampla cu tine, cea care ai venit pe Pamant, ai avut multe vieti si ai invatat sa te manifesti in calitate de creator. Asa ca ei sunt in spatele portilor, dorind sa afle cum iti merge. Cand vei descoperi ca tu esti creatorul? Cand vei descoperi ca nu exista nicio fiinta mai mareata ca tine? Cand vei descoperi ca esti suverana?

Ei vor sa te accepte inapoi oricand, in cea mai mare, pura si adanca iubire, dar ceea ce vezi aici simbolic este eliberarea corpului fizic de pe Pamant si intoarcerea la ceea ce deseori este numit Acasa sau familia spirituala. Sunt doua porti in scenariu pentru ca este vorba despre alegeri, iar alegerile sunt legate de a ramane pe Pamant. Asta este cam tot ce se intampla in viata ta acum. Chiar si pierderea cainelui si a altor lucruri pe care nu le spui aici sunt legate de posibila curatare a caii de a pleca, pentru ca nu esti sigura ce alegere sa faci. Toate aceste lucruri intra se se joace in tablou pentru a-ti spune - “Ce vrei sa faci?” Vrei sa stai in continuare aici? Vrei sa te intorci in alte taramuri? Sincer, aici este minunat. Sau vrei sa ramai sa continui lucrarea pe care ai inceput-o demult pe Pamant?

In timp ce te afli in procesul de a lua decizii, lucrurile sunt curatate din viata ta. Ele pleaca. Dispar. Se topesc si ceea ce ramane in urma esti tu - omul divin, uneori confuz, uneori pierdut, plin de iubire si incantare uneori -, dar ceea ce ramane esti tu. S-ar putea simti sub forma singuratatii, pustiului si confuziei.

Cand vei fi singura, cel putin in perceptia de a fi singura asa cum esti acum, energia seductiei poate fi foarte puternica. Te poate chema in alte locuri. Iti poate spune sa vii in diverse locuri. A fi singur este una din marile oportunitati pe care le poate avea un suflet pentru a se descoperi pe sine, dar este una din cele mai dificile oportunitati.

Pe masura ce treci prin proces vei intelege ceva foarte frumos. Vei intelege cine esti. Vei intelege ce ai cu adevarat. Vei mai intelege pe parcursul procesului, pe timpul sosirii la tine insati, ca nu ai fost singura. Ai fost inconjurata de noi si familia ta spirituala la acest nivel, dar si la cel uman. Foarte scurt timp ai fost singura. Este valabil pentru toti Shaumbra, dar pentru scurt timp. In restul timpului nu ati fost niciodata singuri. Stiu ca am depasit cu mult ce voiai tu, dar a fost important.

Shaumbra 12: Este in regula. Ai unele sugestii, instrumente sau meditatii pe care mi le poti indica?

Tobias: Fara meditatii. Fara instrumente, fara rugaciuni, fara nimic - acestea sunt folosite deseori ca distrageri. Nu spunem ca sunt rele sau negative, dar invitam Shaumbra sa respire, sa aleaga viata si sa simta. Facand asta fara a fi distrasi de instrumente sau practici inseamna a trai cu adevarat pe Pamant pentru prima data dupa mult timp intr-un mod integral, pur si adevarat. Este vorba despre a va accepta pe voi insiva, fiecare parte din voi, in modul cel mai deplin cu putinta, iar asta este cea mai mare provocare cu care se va confrunta vreodata orice inger.

Shaumbra 12: Iti multumesc foarte mult.

Linda: OK, am depasit timpul pe care il stabilisem eu si Cauldre, dar as mai vrea inca doua intrebari, daca poti scurt si la obiect.

Tobias: Intr-adevar.

Linda: Stiam eu! Multumesc.

Shaumbra 13 (un barbat la microfon): Ar fi trebuit sa vin mai inainte, caci pentru mine a fi scurt si la obiect este o adevarata provocare, dar o sa ma grabesc.

Linda: O sa-ti iau microfonul!

Shaumbra 13: Ia-l, o sa ma asez aici, in fata! Ma simt bine cu mine insumi. Nu am simtit asta mereu, dar incep sa simt si sa inteleg si mi-ar place sa recunosc asta in loc sa vin aici si sa ma apuc sa plang.

Tobias: Si plansul e bun.

Shaumbra 13: As vrea sa plang uneori, dar…

Tobias: Saint-Germain poate sa te faca sa plangi.

(rasete)

Shaumbra 13: Da, sunt sigur ca poate. Acum, capituland in fata aspectelor mele - am o problema sau o provocare de a fi sedus inapoi in lumea muncii, anume de construirea de scoli sau activitatea de inspector de constructii, versus lumea artistica sau ceea ce as vrea eu sa fac. Mereu apare problema banilor si a cardurilor de credit si asa merg inainte si inapoi de patru ani.

Stiu ca intrebarea s-a mai pus inainte, dar care sunt aspectele mele care ma trag inapoi in acea lume veche?

Tobias: Hai sa privim energiile aici. Din nou dr. Freud vine foarte aproape de tine, daca nu te deranjeaza sa te adulmece energetic…

(rasete din sala si din partea lui Tobias)

Avem aici o situatie - hai sa nu acuzam aspectele, dar hai sa ne uitam la indoiala. Evident, aspectele poarta indoiala, dar o parte din tine se indoieste ca poti face asta, astfel ca te trage inapoi la ceea ce nu iti ridica indoieli, ceea ce stii ca poti face foarte bine. Aici are loc o seductie interioara. O sa spunem foarte nedelicat, dar este vorba despre a face acea alegere atat de adanc incat sa spui ca este mai importanta pentru tine decat viata sau moartea - ca este ceea ce alegi - si ca vei renunta sa mai stai pe gard cu indoielile tale si cu gandul daca ar trebui sau nu sa ai bani.

Trebuie sa spunem ca banii - atat de multa energie se concentreaza asupra lor, o sa vorbim din nou despre asta in curand - sunt o scuza proasta pentru a nu fi cine sunteti. Daca realmente ti-ar pasa de arta, ai trai intr-o cutie de carton si te-ai spala la tasnitoarea din parc, pentru ca …

(rasete din partea lui Tobias si a salii, Linda spune “Dragut!”)

Dar, cand vei invata sa ai incredere in tine si cand vei crede in tine, abundenta … abundenta vine coplesitor. Multi dintre voi sunt prinsi in problema abundentei, vom reveni asupra ei in curand, dar nu o lasati sa devina o scuza ieftina pentru un comportament prost.

Linda: Buna intrebare!

Shaumbra 14 (un barbat la microfon): Sunt foarte recunoscator sa fiu astazi aici, in gratia primirii.

Sunt recunoscator pentru lectia mea actuala, care este sa invat sa ma descurc cu problema autoritatii masculine. Provin dintr-o familie catolica irlandeza si am avut sase frati mai mari si un tata la fel de abuziv ca ei. Timp de 18 ani am facut parte dintr-un grup de dezvoltare spirituala. Am plecat de acolo si am ajuns sa intentez un proces impotriva liderului grupului in legatura cu casa pe care am cumparat-o impreuna. In prezent el si familia lui locuiesc in aceeasi casa cu mine si este foarte stresant. De cat timp este nevoie pentru o solutie? Mai sunt si alte lectii pe care ar trebui sa le invat?

Tobias: Da, mai sunt. Ne uitam si vedem… din nou, va rog sa intelegeti ca dr. Freud este absolut uimit. Niciodata… spune ca acea canapea a lui nu era decat un loc oarecare. Era foarte plictisitor in comparatie cu ce este aici. Aici este super! (rasete)

Intrebarile si, fireste, raspunsurile. Ti le voi oferi foarte, foarte simplu si noi cunoastem ca tu deja stii ce sa faci. Noi doi am mai avut discutia asta si am dezbatut-o de mai multe ori. Situatia este legata de unele - nu as vrea sa mai spun karme -, ci vechi experiente a caror amprenta energetica mai exista inca in tine.

In esenta, tentaculele acestui grup si ale liderilor sai se afla inca foarte adanc in tine, inca sunt foarte conectate. Sunt ca niste… imagineaza-ti o caracatita cu tentacule, niste brate care au intrat direct in tine si te tin pe loc. Te simti bine asa si ai fost programat sa accepti. Esti - incercam sa spunem asta delicat, dar Saint-Germain spune sa vorbim pe sleau - hipnotizat de ei. Esti sub controlul lor, dar refuzi sa te eliberezi. Tii cheia in mana - cheia care sa deblocheze tentaculele, controlul si hipnoza, dar stai, te uiti la ea si iti spui “Ma intreb oare ce sa fac? Ma intreb unde o fi raspunsul?”

Ei bine, raspunsul este in mana ta si este vorba despre deblocarea tuturor acestor lucruri. Este vorba despre - cu imaginatie - eliberare, inclusiv a nevoii de a avea acel control in viata ta. Tu singur ai spus - control. Este o problema. Si pentru un anumit motiv esti indragostit de control. Esti sedus de control, esti limitat de control, dar iti place la nebunie sa te joci cu el. Asa ca elibereaza nevoia ca altii sa te controleze, altfel vei sari direct intr-o alta situatie despre care noi doi am mai vorbit si in legatura cu care te-am prevenit. Ti-am spus ca are aceleasi elemente ale controlului, ale renuntarii la tine.

Facand asta, vei intalni cel mai inspaimantator lucru pe care l-ai intalnit vreodata. Se numeste tu insuti, a fi cine esti. Te-ai inchis acum destul de mult timp, te-ai inchis de la a fi acel om minunat, incredibil, iubitor, compasionat, talentat si, uneori, putin prea destept si asta pentru ca ii lasi pe altii sa te opreasca. Asa ca opreste-te din acel joc. Oricum controlul sfarseste prin a fi un joc foarte plictisitor. Nici macar nu fura energie de la tine sau altele la fel, tu le permiti sa-ti plaseze niste chip-uri de control in tine, niste tentacule. Hai sa ne oprim din acel joc.

Asa ca tema ta, pentru ca ai fost atat de curajos incat sa vii aici, este sa revii aici peste trei luni, dupa ce vei fi eliberat acel control. Daca nu ai reusit, nu veni. Trei luni - si sa ne povesteti cat de nefericit esti de cand i-ai oprit pe altii sa te mai controleze. S-a facut?

Shaumbra 14: S-a facut.

Tobias: Bine.

Shaumbra 14: Multumesc.

(aplauze)

Linda: Ultima intrebare, dar repede. Ultima, scurt.

Shaumbra 15 (un barbat la microfon): OK, doua intrebari foarte scurte.

Linda: Nu, una singura!

(rasete)

Shaumbra 15: Mai intai, acum o luna s-au nascut baieteii nostri.

Tobias: Da.

(aplauze)

Shaumbra 15: Multumesc. Noi ne intrebam daca le-am pus bine numele sau daca au anumite dorinte pe care ar vrea sa ni le comunice pe aceasta cale.

Tobias: Ei bine, voi aveti o situatie interesanta - minunata, stralucitoare, dar foarte interesanta. Unul din cei pe care ii tineti in brate este cristal, celalalt nu. Nu este nici un fel de judecata in asta, pentru ca se vor echilibra unul pe altul. A fost sclipitor din partea lor sa faca asta, pentru ca este foarte greu sa vii in calitate de cristal pur si poate ca este cam invechit sa vii acum doar ca unul care a mai fost aici timp de multe intrupari. Dar cand fac o pereche ca aici veti avea un exemplu magnific - nu doar pentru voi, ci pentru toti Shaumbra, pentru toata lumea - cum asta poate lucra excelent. A fost foarte bine planificat.

Shaumbra 15: Da.

Tobias: Numele - oricum le vor schimba singuri, asa ca nu-ti face griji pentru asta.

(rasete)

Shaumbra 15: Este in regula, bine. OK. Si a doua intrebare, rapid.

Linda: Grabeste-te!!!!

Shaumbra 15: Aleg sa-mi incep propria mea afacere si inteleg, in cele din urma, ce ai vrut sa spui cand mi-ai spus cu ceva timp in urma ca ma limitez. As vrea sa pornesc afacerea aici, in America, dar nu mai las asta sa fie o limitare. Asa ca doar ma intreb daca este realist sa ma astept sa fac asta in scurt timp sau ar trebui sa ma mut in strainatate?

Tobias: Este vorba despre alegerea ta, in primul rand. Ne uitam la energie aici. Vom spune ca… totul indica faptul ca este mai bine sa lansezi afacerea aici, dar subliniaza cuvantul lansezi. Da.

Linda: Cu adevarat multe felicitari si sotiei tale si abia asteptam sa vedem copiii. Data viitoare sa aduci poze! Multumim!

Shaumbra 15: Multumesc.

(aplauze)

Cu asta, Shaumbra, incheiem ziua. A fost un alt moment de-a ne aduna pentru a privi unde va aflati, unde se afla lumea, de ce sunteti aici si la pura bucurie a vietii, de a fi un invatator al noii constiinte.

Si asa este.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.