KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Adamus Saint Germainia (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
1.3.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, Adamus Saint Germain ja sinä et ole. (Naurua) Mutta sinä olet kuka sinä olet - itsenäinen mestari, joka on valinnut olevansa täällä maan päällä tämän tärkeän tietoisuuden kohoamisen aikana. Olette valinneet olevanne täällä uuden energian standardeina, uuden tietoisuuden pioneereina, niinä jotka ovat kirjaimellisesti energiatiedemiehiä. Sitä te olette, energiatiedemiehiä, jotka käsittelevät pelkän mielen ylittäviä asioita, jotka käsittelevät tietoisuutta.
 
Ne teistä jotka tänään jäitte vaille tavallista shoudia, teidän olisi pitänyt saada viesti ajankohdan siirtämisestä ja sallia itsenne tuntea sen. Tunsitte jotain. Jokin ei ollut aivan kohdallaan. Tunsitte, että oli jonkin verran kärsimättömyyttä - tietysti minun. Teistä tuntui, että jäätte kenties jotain vaille - ja niin jäittekin. (Vähän naurua) Jäitte vaille shoudia. Pyydän teitä kiinnittämään erityistä huomioita tunteisiinne. Siitä shoudissa oli kyse - tietoisuudesta, tiedostamisesta, herkkyydestä, tunteista - jostain mitä kutsuimme nhahyuksi. Se on vanha lemurialainen termi, jota sovellettiin siihen, että kirjaimellisesti laitoitte tietoisuutenne maapallon asioihin ja sallitte itsenne uppoutua niin täysin siihen tietoisuuteen, siihen todellisuuteen, että sallitte itsenne olla sen sisällä.
 
Uuden energian nykytermeissä tämä merkitsee sitä, että voitte pelotta sallia tietoisuutenne mennä mihin tahansa ja tuntea sen täysin. Ei vain mielessä, vaan jokaisessa osassanne, niin että tietoisuutenne uppoutuu täysin siihen, mihin päätätte laittaa sen. Voitte siten tuntea sen jokaisessa kehonne solussa, jokaisessa mielenne osassa, jokaisessa henkenne osassa. Ette pysyttele siitä sivussa, ette pidättele. Sallitte itsenne uppoutua mihin tahansa muuhun.
 
Kun ymmärrätte tämän uuden energian hyvin perusperiaatteen, voitte ymmärtää, mitä maailmassa ympärillänne tapahtuu. Se on uusi psyykkisenä/"selvänäköisenä" olemisen muoto. Se on tiedostamista. Se sallii teidän erotella, mikä on teidän, mikä tulee joltain muulta ja mikä tulee joltain ei-fyysiseltä olennolta toiselta puolelta. Se sallii teidän erottaa ryhmätietoisuuden yksilöllisestä tietoisuudesta ja lopulta tämä kaikki terävöittää kykyänne ymmärtää, mitä tietoisuutenne on ja kuka olette.
 
Teidän pitäisi tutkia sitä, mitä tänään kävimme läpi - teidän pitäisi työskennellä sen kanssa uudestaan ja uudestaan tullaksenne päteväksi tietoisuuden yhteensulauttamisen mestariksi. Ja palata aina takaisin todelliseen itseenne hyvin yksinkertaisella ajatuksella tai tunteella - minä olen mitä minä olen - palata takaisin itseenne niiden tunteiden ja minkään muun energian rasittamatta, joihin olette juuri niin intiimisti "sekaantuneet". Mutta kuitenkin opitte jotain arvokasta siitä kokemuksesta, että laitoitte tietoisuutenne ja tunteenne johonkin muuhun.
 
Kaatakaa siis muurit ja sallikaa itsenne seikkailla, avautua, uppoutua kaikkiin asioihin ympärillänne. Tulette tarvitsemaan tätä yksinkertaista työkalua, kun menemme eteenpäin.
 
Maan päällä ja taivaissa on tällä hetkellä valtava, valtava määrä toimintaa. Henkiset perheenne - todelliset henkiset perheenne hyvin, hyvin kaukaa menneisyydestä - aloittavat omalla tavallaan taas heräämisen. Se mikä kerran oli sopeutumista tai energian laajentumattomuutta, alkaa nyt taas herätä ja liikkua. Ja tunnette sen. Olette niin läheisesti kiinni siinä, että otatte sen omaksenne, eikä se ole teidän. Kyse on vain henkisestä perheestä.
 
Maan päällä tapahtuu tällä hetkellä valtavia muutoksia, energialiikettä, tietoisuuden vaihtumista. Ihmiset eivät ole varmoja, mikä heidän tietoisuutensa on. He eivät enää ole varmoja, mikä on todellista ja mikä ei, mikä on oikein ja mikä väärin. Kaikki muuttuu, ja teidän pitäisi ymmärtää se. Olette käyneet tämän läpi viimeisten kahdeksan, yhdeksän, kymmenen vuoden aikana.
 
Ihmistietoisuus on hyvin rauhaton tällä hetkellä. Se yrittää löytää itsensä, joskus hyvin epätoivoisesti. Ja kun tietoisuus - yksilöllinen tai ryhmä - yrittää löytää itsensä ja tuntee olevansa hukassa, sillä on taipumusta palata siihen, minkä se kerran tunsi. Se haluaa palata vanhoihin tapoihin. Se tuntee olevansa hukassa tai epävarma menostaan uuteen. Siksi tästä syntyy valtava ristiriita. Näitä ristiriitoja tulee esiin kaikkialla maailmassa kaikenlaisissa hankkeissa - liike-elämässä, uskonnossa, maiden välillä ja yksilöissä. Jos ette ole tietoisia siitä, mikä on teidän ja mikä teidän ulkopuolallanne, jos ette ole tietoisia siitä, miten mennään energioihin ja sitten palataan takaisin itseenne, huomaatte tilanteen hyvin vaikeaksi. Huomaatte olevan hyvin helppoa eksyä itse.
 
Kävimme tänään läpi joukon esimerkkejä menemisestä, sukeltamisesta toisten energioihin - toisten ihmisten, maapallon, eläinten. Olette tehneet tätä menneisyydessä eri tavalla, mutta tiedätte, miten se tehdään. Olette pelänneet - erityisesti tässä elämässä, tässä todellisuudessa - eksyvänne näihin ulkopuolisiin tietoisuuksiin. Mutta älkää enää pelätkö. Olette uudessa energiassa. Olette itsenäinen ja riippumaton tietoisuusolento. Te olette kuka olette.
 
Vetäkää syvään henkeä ja vastaanottakaa kaikki, mitä teitä varten on.
 
Aloitetaanpa kysymykset.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Rakas Adamus, kun kysyin itseltäni äskettäin, päätänkö ylösnousta tässä elämässä vai myöhemmässä inkarnaatiossa, päätin ylösnousta tässä elämässä. Itse asiassa, se ei oikeastaan ollut edes kysymys, koska tunnen niin voimakkaasti, etten voi olla enää osa vanhaa maailmaa, kuten kuvasit olemista yksi jalka vanhassa ja toinen jalka uudessa energiassa. On siis vain yksi suunta, koska palaaminen ei ole mahdollista.
 
Nyt kyse on siis sen valitsemisesta ja luomisesta, miten haluan viettää viimeisen elämäni maan päällä ja mikä voi tuoda minulle eniten iloa. Haluaisin toteuttaa visioni laulajana/esiintyjänä, mutta vaikuttaa siltä, etten pysty pääsemään yhtään eteenpäin - sama koskee monia muita projekteja. Jos syy on siinä, etten ole pystynyt tuomaan riittävästi intohimoa asiaan tai tekemään enää yhteistyötä vanhan energian kanssa, miten voin luoda sen tai ainakin olla onnekas yrittäjä, koska pelkkä päätös siitä ei ole näyttänyt riittävänä tähän mennessä.
 
ADAMUS:
Aivan. Tässä on useita asioita. Kuten niin osuvasti mainitsit, ensiksi on kyse päätöksen tekemisestä. Päätöksen tekemisestä. Päätit nauttia elämästä. Se on tärkeä valinta. Päätit sallia luonnollisen ylösnousemusprosessin tapahtua, ja elämäsi jäljellä olevien vuosien aikana kyse on siitä, mitä valitset tekeväsi. Sinun ei tarvitse mennä tässä yksityiskohtiin. Valintojen pitäisi tapahtua korkeammalla tasolla. Jotkut teistä saattavat valita pelkästään nauttivansa elämästä, tuntevansa rauhan, tuovansa kaikki osansa taas yhteen, "järjestävänsä" suuren osiensa/puoliensa jälleentapaamisen.
 
Sitten on kyse hengittämisestä, mistä puhuimme aiemmin, ja vastaanottamisesta. Kaikki energiat tulevat tukemaan korkean tason valintoja. Huomaat työkalujen, resurssien ja tilaisuuksien vain alkavan esittäytyä.
 
Mutta kun menet syvälle mieleen, kun sallit… Sinulla on lukuisa määrä erilaisia ihmispuoliasi, jotka ovat tunteneet epäonnistuneensa menneisyydessä ja olet sallinut niiden hypätä esiin ja työskennellä mielessä estääkseen sinua, jäykistääkseen sinut. Silloin sinun täytyy vetää tuo henkäys, muistuttaa itseäsi: "Minä olen mitä minä olen, haluan valitsemieni asioiden toteutuvan, aineellistuvan täällä maan päällä", ja sitten sallia luonnollisten prosessien tapahtuminen.
 
Sinun ei tarvitse kamppailla minkään kanssa. Jos kamppailet, et luultavasti tee oikein. Jos päätät esim. olla laulaja, hengitä sitä energiaa sisään ja ota vastaan. Katso, miten kaikkia tilaisuuksia alkaa tulla luoksesi. Kun kuulet tuon pienen naputtavan äänen, joka tulee turhautuneelta laulajalta, epäonnistuneelta ihmiseltä, hämmentyneeltä ihmispuolelta, muistuta itseäsi siitä, kuka on pomo. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Hei rakas ystävä. Haluan tietää, mitä minun todella, todella pitäisi tehdä Crimson Circlessä. Tunnen voimakkaan tarpeen tehdä enemmän tai olla enemmän, ja tunnen eräänlaista ahdistusta, koska minua ahdistaa, etten ole tai tee riittävästi. Minusta tuntuu, että tavallaan tajuan sen, koska saadessani tämän tunteen, menen tekemään jotain hauskaa tai jotain, mikä tuntuu petkuttamiselta tai lintsaamiselta. Ja sitten tulen tavallisesti taas takaisin ja on melkein pelottavaa, miten asioita alkaa tapahtua. En siis tiedä. Haluan vain tietää - luulen haluavani jonkinlaisen tunteen siitä, että kaikki on ok ja että luotan itseeni enemmän.
 
ADAMUS:
Tämä olisi hyvä vastaus. (Naurua)
 
SHAUMBRA 2 (nauraen):
Miten tunnen sen?!?
 
ADAMUS:
Ensinnäkään ei ole mitään, mitä sinun tarvitsee tehdä. Itse asiassa tunnet valtavaa innostusta, mutta et tiedä, miten ilmaiset sitä. Osa sinua ajattelee, että on tiettyjä asioita, tehtäviä, joita sinun tarvitsee suorittaa. Itse asiassa vain oleminen täällä maan päällä tällä hetkellä on intohimo ja täyttymys. Lisäät niin paljon tietoisuuspotentiaaliin muita ihmisiä varten. Kun tanssit, valaiset huoneen. Saat ihmiset hymyilemään. Lisäät ilon ja onnellisuuden mahdollisuutta ja se itsessään merkitsee paljon. Mutta sinussa on pieni osa, joka ajattelee, että sinun on suoritettava tehtäviä, että sinun on tehtävä jotain. Keskustele itsesi kanssa.
 
Ensinnäkin minun on muistutettava sinua siitä, että Crimson Circle on kansainvälinen "opettajakytkös". Sitä varten ei tarvitse tehdä mitään. Se on tapaamispaikka, sekä fyysisessä että tietoisuusmuodossa. Se on eräänlainen keidas samanmielisille hengille ympäri maailmaa. Ei Crimson Circleä siis tarvitse palvella. Sen energia on hyvin itsensä ylläpitävä.
 
Palataanpa nyt takaisin varsinaiseen kysymykseen. Mitä valitset tekeväsi itsesi vuoksi? Osa sinua - suuri osa sinua - vastustaa edelleen koko asiaa, että tekisit jotain itsesi vuoksi. Saat upeita tilaisuuksia tarkastella sitä, mitä haluat tehdä itsesi vuoksi, tehdä sen tuntematta itsekkyyttä… koska sinulle sanotaan hyvin usein ja annat itsesi uskoa sen, kun sinulle sanotaan: "Miksi teet aina näitä itsekkäitä asioita itsesi vuoksi?" Koska sinä voit! (Naurua) Koska se on hyvä! Koska se on tyydyttävää. Koska tehdessäsi asioita itsesi vuoksi, se todellisuudessa palvelee kaikkia muita. Vedä siis todella syvään henkeä tähän liittyen. Ymmärrä, ettei sinun tarvitse tehdä mitään. Teet sitä jo.
 
No niin, mikä antaisi sinulle iloa? Mikä antaisi sinulle intohimoa. Ota itsestäsi pois tämä raskas energia, että sinun tarvitsee tehdä jotain ja vain tee asioita "siksi koska". Kiitos.
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias tai Saint-G, onko sattumaa, että kvanttihypyn jälkeen Oprah lähettää Eckhart Tollen kanssa kymmenviikkoisen kurssin, joka perustuu tämän viimeisimpään kirjaan "Uusi maa: Elämän tarkoituksen oivaltaminen". Sadattuhannet ihmiset ovat jo ilmoittautuneet. Onko kommentteja Oprahin, Eckhart Tollen tai Dalai Laman roolista tietoisuuden kohottamisessa? Työskenteleekö Crimson Council kenenkään näiden kanssa vai ovatko he eri polulla kuin shaumbra?
 
ADAMUS:
Voitaisiin sanoa, että kaikki nämä mainitsemasi olennot sekä shaumbrat työskentelevät tietoisuuden avaamisen, energian - jumiutuneen energian - liikuttamisen ja uuteen energiaan menemisen kanssa. Jotkut samaistuvat erityisesti shaumbraan. Jotkut tekevät työtä hyvin, hyvin samalla tavalla kuin mainitsemasi henkilöt, mutta kaikki on osa samaa.
 
Tapa ymmärtää tätä on katsoa niitä sanoja, joita te käytätte, ja samanlaisia sanoja, joita he käyttävät. Katso tällaisia asioita kuin "uusi maa" - käsite josta olemme puhuneet vuosia. Siitä on tulossa valtavirtaa. Se ei ole mitään sattumaa. Se on teidän kaikkien tekemäänne pioneerityötä. Melko pian näette lisää ja lisää keskustelua uudesta tietoisuudesta ja uudesta tiedostamisesta ja se vaikuttaa teistä vanhalta, koska olette työskennelleet sen kanssa jo jonkin aikaa. Tulette kuulemaan termin "aspektologia", mikä oli vasta äskettäin uusi shaumbralle. Muutamassa vuodessa se löytää tiensä psykologiseen yhteisöön, terapiamaalimaan ja valtavirtaan.
 
Katsokaa erityisen tarkasti sitä, mitä olette tehneet elämässänne viime vuosien aikana, ja katsokaa sitten, miten se laajentuu ja siitä tulee osa valtavirtaa. Olette ottaneet hyvin ainutlaatuisen roolin. Teistä on tullut ns. keihäänkärki, joka avaa uusia alueita. Ja toiset, kuten Oprah ja jotkut muut, ottavat sitten tämän tietoisuuspotentiaalin ja jatkavat sen kehittämistä ja laajentamista toisille.
 
No, ei ole tarkoitus sanoa, etteikö kuka tahansa teistä voisi olla Oprah, maailmankuulu kirjailija tai tehdä jotain tällaista työtä. Voitte tehdä pioneerityötä ja valtavirtatyötä samanaikaisesti. Mutta vastauksena tähän kysymykseen - kyse on henkisten ja tietoisuusolentojen maailmanlaajuisen yhteenliittymän yhteistyöstä. Kiitos.
 
SHAUMBRA 3:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Adamus. Minä olen mitä minä olen ja luulen sinun puhuneen minulle tänään. Olen se yksi prosentti, joka haluaa todella tehdä kaiken vaikealla tavalla. (Naurua) Ja olen edelleen epäuskoinen siitä, että nämä muutamat sanat estävät kehoani haluamasta vahingoittaa jotakin tai jotakuta muuta. Ja koska olen se yksi, haluat ehkä puhua vain minulle. Kiitos.
 
ADAMUS:
Tuhma tyttö! (Naurua, Adamus naureskelee) Minäpä sanon sinulle, että olet sellainen, joka on menneisyydessä ollut tekemisissä pimeiden energioiden ja kaiken muun tällaisen kanssa ja pelaat edelleen syyllisyys- ja arvottomuuspeliä ja ennen kaikkea pelkäät sitä, että palaisit taas psyykkisiin energioihin ja pystyisit kirjaimellisesti laittamaan energiasi johonkin muuhun. Olet erittäin hyvä siinä, mutta käsittelit sitä aiemmin manipuloivalla tai hyvin pimeällä tavalla.
 
Tunnet ja tiedät, että teet monia, monia pidätteleviä asioita elämässäsi. Et salli itsesi tehdä asioita helpolla tavalla, koska suoraan sanottuna pelaat peliä - rankaisemisen ja itsesi hyväksikäytön peliä - etkä vain itsesi vuoksi, vaan myös niiden toisten puolesta, joiden kanssa työskentelit. Et tuntenut, että he olivat käsitelleet riittävästi karmaa, että he olivat kärsineet riittävästi pimeiden tekojensa vuoksi, joten otit itsellesi heidänkin energiansa. Se on upea asia, se on hieno asia. Teet ilmiömäistä kärsimystyötä, mutta kysymys kuuluu, milloin olet valmis sen osalta. Milloin todella vain kävelet siitä ulos?
 
Kerron sinulle jotain. Se ei tee sinusta parempaa ihmistä, fiksumpaa ihmistä, viisasta tai mitään muutakaan. Sillä ei ole ehdottomasti mitään muuta arvoa, kuin että pelaat peliä. Et ansaitse mitään. Jumala ei välitä, päätätkö kärsiä ja piestä itseäsi vai päätätkö mennä uuteen korkeamman tietoisuuden tilaan. Olemme kertoneet sinulle aiemmin - sinä ja minä olemme puhuneet - ja olen sanonut, että tällä hetkellä ei ole vaaraa menneisyyden virheiden toistamisesta - tai niiden mitä sinä pidät virheinä - koska energia sinussa, maailmassa ja kaikessa muussa on hyvin erilaista. Et kirjaimellisesti voi palata takaisin. Et pystyisi langettamaan tällä hetkellä kirousta kenellekään, jos haluaisit. Se ei vain toimi. Sinä et tekisi sitä eikä se toimisi.
 
Päästä siis irti kaikesta tästä. Anna itsesi olla vapaa. Olet eräänlaisessa vankilassa, ja ymmärrän, millaisia vankilat ovat. Olin yhdessä pitkän, pitkän aikaa - kristalli. Mutta sinä olet omassa vankilassasi tällä hetkellä - ajatteluvankilassa, fyysisessä vankilassa. Milloin aiot päästä ulos sieltä? Ymmärrät käsitteet. Ymmärrät korkeampaa tietoisuutta, mutta et anna itsesi elää sitä. Valinta on sinun. Kiitos.
 
… tuhma tyttö. (Paljon naurua)
 
LINDA:
Miksi ei ole tullut päivitystä uudesta maapallosta?
 
ADAMUS:
Se on tulossa. Se ei ole tarkoituksenmukaista tällä hetkellä.
 
LINDA:
Miksi? (Naurua)
 
ADAMUS (huokaisten syvään):
Tobias puhuu siitä lyhyesti.
 
LINDA:
Hyvin lykätty vastausta.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (nainen mikrofonissa):
Minua kiinnostaa kilpirauhaseni uudelleenkasvattaminen ja halusin tietää, onko sinulla hyödyllisiä vinkkejä.
 
ADAMUS:
On minulla. Älä huolehdi asian fyysisestä puolesta. Älä huolehdi fyysisyydestä. Älä yritä luoda sitä uudelleen mielesi tai mielikuvituksesi tai jonkin vastaan avulla. Voit hyvin, hyvin helposti sallia kehosi luoda itsensä täysin uudelleen, ja joskus se on hyvin fyysistä luonteeltaan ja toisilla kerroilla kyse on energiakeskuksesta. Siihen on syynsä, että kilpirauhasesi lopetti toimintansa tai lopetti olemasta osa sinua, koska itse asiassa uuden energian olentona luotte tietynlaisen kilpirauhasen energeettisen toiminnan, mutta se on korkeammalla tasolla. Sanon siis sitä, että älä yritä luoda vanhaa kilpirauhasta uudestaan. Salli uuden tulla luoduksi.
 
Vain kerro kehollesi, että olet valmis, ja kerro tietoisuudellesi, olemuksellesi, että olet valmis. Anna tämän periaatteen, mitä kutsumme standarditeknologiaksi, alkaa toimia. Kehosi, mielesi, henkesi ja gnostisi tietävät, mitä tehdään, jos vain teet valinnan, jos kerrot niille, mitä valitset. Luovu sitten odotuksista, koska osa sinua odottaa varsinaisen fyysisen elimen uudelleenkasvua. Mutta kuten sinä ja monet muut shaumbrat alkavat tietää, sen ei välttämättä tarvitse kasvaa fyysisesti uudelleen. Paljon dynaamisempaa energeettistä toimintaa tulee mukaan. Se ei ole myöskään chakra. Se on… Kutsumme sitä uuden energian ei-fyysiseksi kilpirauhaseksi, joka on paljon tehokkaampi. Anna siis kehollesi lupa tehdä sitä, minkä se jo osaa.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos.
 
ADAMUS:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (Linda lukee internetistä):
Rakas shaumbra ja Crimson Circlen suuret, viisaat miehet, tiedätte, miten paljon teitä arvostetaan ja miten innoituksenne ja opetuksenne ovat pitäneet minut pystyssä, erityisesti viime aikoina. Kiitos siis siitä. Mutta… (naurua)
 
ADAMUS (nauraen):
Voisit lopettaa tähän kohtaan! (Lisää naurua)
 
SHAUMBRA 6 (Linda jatkaa):
Etelä-Afrikka ja Afrikka kokonaisuudessaan näyttävät liukuvan vieläkin pidemmälle 3D:hen, eikä mihinkään uuteen energiaan. Vaikuttaa siltä, että lupaus uudesta tavasta - kuten Nelson Mandela sen ilmaisi - ratkaista rodullisia ja poliittisia ongelmia ja epätasa-arvoisuutta on kadonnut. Korruptio, väkivalta, rikollisuus sekä etninen ja rodullinen suvaitsemattomuus näyttävät lisääntyvän. Onko tämä vain "pingistä"? Miksi tämän alueen ihmiset valitsevat ja luovat tämän? Yritän parhaani olla tekemättä siitä omaa asiaani ja pysyä matalan aidan takana. Joskus tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Arvostaisin kovasti näkemyksiänne.
 
ADAMUS:
Aivan. Erinomainen kysymys ja tässä kehotamme sinua… Tarkastelet ja tunnet yhtä tietoisuustasoa. Ja usein ihmisinä teillä on vetoa tuntea pimeämpiä energioita tai vaikeampia, surullisempia energioita, koska tavallaan ne huutavat kovempaa. Ne ovat selvempiä. Mutta kun sukelletaan Afrikan energiaan, sukelletaan tuohon energiaan ja huomataan, että hyvin, hyvin kauniilla mutta syvällä tasolla tapahtuu henkistä uudistumista - eikä vain Afrikkaa varten.
 
On niitä, jotka sanovat Afrikan olevan ihmiskunnan syntymäpaikka. Tapahtuu toisenlaista syntymistä - henkistä syntymistä - pinnan alla. Siinä on valtava potentiaali, mutta se mikä on nyt pinnalla tällä hetkellä, mikä vetää huomion puoleensa, on epätasa-arvoisuus, köyhyys, sairaus ja taudit. Mene syvemmälle tasolle. Siellä tapahtuu jotain hyvin, hyvin kaunista. Yksi nhahyun - tietoisuutenne avaamisen, tiedostamisen - merkittävä ajatus on olla tuomitsematta ja olla myös menemättä vain yhteen kerrokseen. Siihen on helppoa tulla tavallaan vedetyksi mukaan, mutta mene kaikkiin kerroksiin, koska Afrikan maalla tapahtuu hyvin kauniita asioita.
 
Afrikka on hyvin pitkään imenyt monia maapallon ja ihmiskunnan hyvin pimeitä energioita itseensä, mutta tapahtuu uskomatonta pinnanalaista muodonmuutosta. Mene käymään siellä. Mene käymään siellä ja näet ja tunnet juuri sen, mistä puhun. Katso, mitä tällä alueella tapahtuu. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (nainen mikrofonissa):
Hei Adamus. Kuten luultavasti tiedät, isoäitini kuoli aika äskettäin ja yhdessä shoudissa hänen sanottiin tanssivan pöydällä ja pelaavan korttia. Ja kortinpelaaminen oli hänen lempiasioitaan. Aina kuolemastaan saakka hän on ottanut minuun yhteyttä toistuvasti koskien testamenttiaan - hän teki testamentin. Kello 2 aamulla, olen täydessä unessa, todella syvässä unessa ja pum! silmäni avautuvat ja ensimmäiseksi päähäni pamahtaa isoäitini testamentti. Voitko kertoa minulle, mitä hän haluaa minun tekevän? Hän puhuu minulle nyt enemmän kuin ollessaan elossa!
 
ADAMUS:
Useistakin syistä. Yksi on se, että hän on yksinäinen ja sinä olet unessa. Miten mahtava tilaisuus puhua! (Vähän naurua) Sinä olet tietoinen ja useimmat perheesi jäsenistä - anteeksi vain - eivät ole tietoisia. Niinpä hän oleskelee lähistöllä. Hänestä olisi ihanaa puhua. Ennen kuin menemme koko tähän testamenttiasiaan, niin vain juttele hänen kanssaan mistä tahansa. Hän vain haluaisi tulla huomatuksi juuri nyt. Ne olennot toisella puolella, joiden kanssa hän alun perin pelasi korttia ja tanssi, ovat menneet eteenpäin. Niinpä hän vain oleskelee. Puhu hänelle siitä, miksi hän vain oleskelee, miksi hän pysyy paikoillaan ja sitten jossain kohtaa hän kertoo mielellään sinulle enemmän tästä testamentista. Minusta ei ole sopivaa, että minä puhun asiasta. Minusta olisi parempi, että te kaksi puhuisitte. Mutta ota tästä ennen kaikkea se vihje, että hän tarvitsee jonkun kertomaan hänelle, että on ok jatkaa matkaa.
 
SHAUMBRA 7:
Kiitos.
 
ADAMUS:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (Linda lukee internetistä):
Tobias, haluaisin kysyä sinulta kuolemasta. Tällä puolella verhoa siihen liittyy niin paljon surua, se järkyttää ihmisten elämää, erityisesti niiden jotka eivät ymmärrä sielun valintoja ja niidenkin, jotka ymmärtävät. Silloin kun suunnittelemme elämäämme maan päällä, valitsemmeko kokevamme rakkaiden ihmisten menetyksiä? Jotkut ihmiset näyttävät kokevan hyvin monia menetyksiä, ja silloinkin kun ymmärretään suurempi kuva, se jättää syvän menetyksen ja surun leiman lopu ihmiselämän ajaksi. Tiedän, että tilanne koetaan ja nähdään teidän puolellanne verhoa eri tavalla, mutta en voi kuvitella aikaa, jolloin ihmiset todella juhlivat sydämessään jonkun rakkaan kuolemaa.
 
Viitaten henkilökohtaiseen menetykseeni - samalla kun ymmärrän kokemuksen sielun näkökulmasta ja tiedän, että henkilön valinta oli lähteä, niin tunnen sen vaikutuksen vielä vuoden jälkeenkin. Ymmärrän, että voin kommunikoida hänen kanssaan energeettisesti, mutta ei se tunnu samalta. Mietin edelleen, miksi päätin kokea niin voimakkaan ja lyhyen aikaa kestäneen yhteyden. Siinä ei ole tässä mielessä minusta järkeä. Jos minä siis en pysty täysin käsittelemään kokemusta sydämessäni, niin miten ne pystyvät, jotka eivät ole heränneet? Ja mietin, miten uusi energia voi auttaa ihmisiä heidän surussaan?
 
ADAMUS:
Menetys ja suru ovat hyvin, hyvin todellisia asioita, ja olisi melkoista kieltämistä sanoa, ettei niitä ole olemassa tai yrittää tukahduttaa niitä. On sielu-sielu -yhteys ja on myös ihminen-ihminen -yhteys, ja kannustaisimme itse asiassa ketä tahansa shaumbraa, ihmistä, sallimaan itsensä tuntea tuo menetys. Yleisesti ottaen, silloin kun surun tunteminen jatkuu ja jatkuu, kuten sinun tapauksessasi, ei anneta itsensä täysin kokea tuota menetystä. Osa sinusta sanoo, että on oltava vahva, on päästettävä irti, on oltava henkinen - sinulla on kaikki tämä shaumbra-koulutus, joten miksi edes tuntisit menetystä. Salli itsesi sukeltaa tuohon menetykseen.
 
No, tästä tulee vaikeaa, koska sukeltaessasi siihen, tunnet sen riuduttavan sinut. Tunnet, että se saa sinut täysin valtaansa, ja tunnet toisinaan menetyksen olevan suurempi kuin sinä. Mutta sallimalla itsesi mennä siihen ja kokea sen, löydät myös suhteen siunauksen, menetyksen siunauksen ja todellisen sydämessäsi tuntuvan ymmärryksen siitä, ettei tämä rakas ihminen ole ollenkaan menetetty.
 
Tämä on vaikeaa sinun tapauksessasi, koska yhteytenne on hyvin, hyvin varhainen, hyvin, hyvin kaukaa aiemmilta ajoilta. Tapasitte alussa lähellä Tulimuuria ja olette olleet hyvin läheisiä siitä saakka. Ja tällä hetkellä on kyse enemmästä kuin vain tämän ihmisen menettämisestä, sen ajattelemisesta, että olet menettänyt hänet. Kun siirryt korkeammille tietoisuustasoille ja hyvin todelliseen ylösnousemuksen mahdollisuuteen tämän elämän jälkeen, niin tunnet, ettet ehkä enää koskaan näe tätä enkeliä, tätä henkiolentoa uudestaan.
 
Sinusta tuntuu, että hän tulee olemaan fyysisellä tasolla tai maatasolla vielä jonkin aikaa, niin kuin luultavasti tapahtuukin. Hänelle on tulossa toisia inkarnaatioita ja sinä lähdet pois ylösnousten, joten tunnet tästä suurta pelkoa tai irrallisuutta. Tämä tuo esiin hyvin monia kysymyksiä. Salli itsesi mennä sisään tuntemaan tilanne hyvin syvällä tasolla. Ymmärrä, ettei se riuduta sinua, vaan että siellä on sinulle jotain kaunista. Ja jos tunnet pakahtuvasi menetykseen, suruun ja pelkoon omaan ylösnousemukseesi menemisestä ilman häntä, muista minä olen mitä minä olen. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei Saint Germain. Minulla on kysymys, puhuit asiasta vähän aiemmin tänään.  
 
ADAMUS:
Sinulla on noin neljä kysymystä! Mutta jatka vaan. (Adamus naureskelee)
 
SHAUMBRA 9:
Nousen joka kuukausi puhumaan sinulle. Tiedät, mitä sanotaan: elämäsi on taideteoksesi. Minulla oli useita vuosia sitten eräs kokemus ja olen työstänyt sitä. En voi sanoa täysin ymmärtäneeni sitä. Tänään kun puhuit siirtymisestä energiaan ja rauhan mahdollisuuden tuomisesta, se auttoi minua ymmärtämään, mitä voi tehdä tällä nimenomaisella kokemuksella. Ja kenties se on siinä, mutta aion esittää kysymyksen itseni ja kaikki shaumbrojen puolesta.
 
Vuosia sitten kokemani tilanne tapahtui lentokoneessa, jossa oletettiin olevan terroristi, ja olin siellä lasteni kanssa. Se oli siis hyvin intensiivinen tilaisuus tarkastella, mitä nykymaailmassamme tapahtuu. Mitä voimme tehdä asialle? Nyt ilmeisesti voimme mennä mukaan ja laajentaa mahdollisuuksia. Voitko auttaa minua katsomaan tätä tilannetta korkeammasta näkökulmasta? Onko muuta, mitä voimme tilanteelle tehdä? Ja myös kaikkien shaumbrojen osalta, joilla on ollut tällaisia kokemuksia - joilla tulee olemaan tällaisia kokemuksia - mitä teemme näillä? Ja miten autamme lapsiamme, kun he tulevat näihin tilanteisiin hyvin pieninä ja avoimina?
 
ADAMUS:
Kuten sanoin, neljä kysymystä, kaikki sisällytettynä yhteen. (Naurua) Aivan, pidän tässä vähän hauskaa. Teen tästä hyvin yksinkertaista. Sinun - tämä on kaikille shaumbroille, mutta käytän sinun tilannettasi todellisen elämän tarinana - läsnäolosi tilanteessa muuttaa kirjaimellisesti tilanteen mahdollisia lopputuloksia. Voisit istua lentokoneessa, jossa on mahdollisesti terroristi, ja vain sinun olemisesi siellä, olemuksesi, voi muuttaa mahdollista lopputulosta. Kyse ei ole siitä, että yrität vaikuttaa siihen, vaan - tämä on karkea tapa sanoa asia - loistat valoa muuten synkkään tilanteeseen. Se avaa uusia tietoisuusväyliä, joita ei välttämättä olisi, jos et olisi paikalla.
 
Shaumbra, hyvin usein huomaatte esim. yhtäkkiä ajavamme jotain tietä pitkin ja eksyvänne ettekä ole varma, miksi olette siellä. Kenties fyysisen sekä energeettisen olemuksenne tarvitsee olla siellä. Huomaatte olevanne epätavallisessa tilanteessa ja mietitte, miksi olette siellä. Koska teidät johdatettiin tilanteeseen tietäen, että voitte lisätä uuden energiatekijän vanhaan energiaan, ristiriitaiseen ja hyvin todennäköisesti vahingolliseen tilanteeseen. Kirjaimellisesti juuri nyt, kun puhun, Israelissa ja Lähi-idässä on shaumbroja, joita huomaavat yhtäkkiä olevansa jossain paikassa eivätkä ole varmoja siitä miksi. He huomaavat tuovansa uuden tietoisuutensa hyvin vaikeaan tilanteeseen. Se on osa, johon olette suostuneet - te kaikki - olemaan paikalla. Olemaan paikalla eräänlaisena ihmisenkelinä, joka tuo uutta valoa vaikeaan ihmistilanteeseen.
 
Teidät kutsuu sinne jollain tasolla ihminen tai joskus ihmisryhmä, joka etsii ratkaisua, joka kutsuu enkeleitä - joita kutsuttaisiin taivaallisiksi enkeleiksi - opastamaan, ja vastaatte kutsuun vain olemalla paikalla. Joidenkin teidän on vaikeaa ymmärtää, miten vain läsnäolonne voi muuttaa koko tilanteen. Luulette, että teidän täytyy tehdä jotain, että teidän täytyy olla aktiivinen tai neuvotella tai tehdä jotain. Vain paikalla oleminen on hyvin, hyvin tärkeää ja se antaa hyvin paljon mahdollisuuksia.
 
Samaan aikaan kun voitte olla paikalla fyysisesti, shaumbra yleisesti ottaen voi olla paikalla myös tietoisuustasolla, juuri niin kuin tänään puhuttiin nhahyun osalta - kyky mennä tuntemaan energioita. Omaamalla tällaisen ei-fyysisen kyvyn mennä tilanteisiin, huomaatte teitä kutsuttavan tietoisuustilanteisiin, missä ette ole välttämättä fyysisesti, vaan tietoisuutenne kutsutaan mukaan. Teidän ei tarvitse tehdä mitään. Teidän ei tarvitse sovitella riitoja. Teidän ei tarvitse tuputtaa rauhan energiaa tai mitään muutakaan. Vain oleminen paikalla tietoisuutenne ja uuden energian kera muuttaa tapaa, jolla vanhan energian tekijät ja vanhan energia värähtely toimivat ja reagoivat.
 
Niin, lapsienne kannalta - autatte vain olemalla paikalla. Tätä kutsumme standardiksi. Vain olla paikalla. Omaksua minä olen -olemuksen ja tietää, että kaikki asiat ovat todellisuudessa täysin järjestyksessä. Kiitos.
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos paljon. Voinko lisätä vielä yhden kysymyksen?
 
ADAMUS:
Kyllä.
 
SHAUMBRA 9:
Se ei ole kysymys, enkä pyytäisi anteeksi, vaikka se olisikin. Tämä on shaumbroille, jotka valitsevat tällaisen kokemuksen, koska käsittelemme nyt tunneaihetta. Perustuen omaan kokemukseeni aion kertoa teille, että kun minulla oli tämä kokemus, niin luulen, että itse kokemusta vieläkin merkittävämpää oli se, miten erillään ihmiset olivat tunteistaan ja miten he kielsivät tunteensa tilanteesta. Ja minä itse asiassa menin jonkinlaiseen jälkitraumaattiseen tilaan noin kolmeksi päiväksi, koska kaikki ympärilläni sanoivat: "Hei, emme räjähtäneet ilmaan. Mikäs juttu tämä nyt on. Olet kunnossa." Ja minä sanoin: "Hei, hetkinen!" Mutta kukaan ei tajunnut. Jos siis käytte tällaisen tilanteen läpi eivätkä ihmiset tajua, kyse ei ole teistä. Ihan oikeasti, olette ok. Olette tunteva olento ja kenties ihmiset lähellänne eivät ole yhdistyneitä samalla tasolla. Jos teillä siis on tällainen kokemus, olette ok, ja haluan teidän tietävänä tämän.
 
ADAMUS:
Ehdottomasti. Ja tämä muistuttaa minua muistuttamaan kaikkia siitä, että voitte olla hyvin intensiivisissä ja dramaattisissa tilanteissa ja voitte ehdottomasti tuntea ne, ikään kuin kokisitte ne, mutta teidän ei tarvitse ottaa niitä omaksenne. Ne eivät ole teidän, ja voitte palata olemukseenne vain toteamalla "minä olen mitä minä olen". Olette kuitenkin tunteneet kaiken ja kokeneet sen, mutta sen ei tarvitse tulla kirjanne osaksi. Siitä ei vain tule yhtä lukua elämäänne. Katsokaahan, tässä on kauneutta - kyky todella tuntea jotain, muttei tarvitse ottaa sitä omakseen.
 
Jotkut shaumbrat ovat ajatelleet tämän merkitsevän sitä, etteivät he henkisen spiraalin syvällä tasolla fyysisesti tai mentaalisesti tunne hämmennystä tai yleensä tunne. Ei, tunnette, mutta muistutatte vain itseänne siitä, etteivät tunteet ole teidän. Ne ovat kokemuksia, mutta ne eivät ole teidän. Erinomaista. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (Linda lukee internetistä):
Tobias/Saint Germain, olen Dora Unkarista ja odotamme teitä toukokuussa. Unkari on kummallisen ristiriitainen paikka, ja rakastan ja vihaan sitä. Haluan lähteä pois ja jäädä samanaikaisesti. Voitteko kertoa jotain tämän maan tilanteesta teidän näkökulmastanne, ja voisitteko kertoa jotain henkisestä tilanteestani tässä uuden energian prosessissa. Olisin hyvin kiitollinen, koska tunnen olevani niin hukassa tällä hetkellä. Rakastamme teitä kaikkia hyvin paljon. Dora.
 
ADAMUS:
No, rakas Dora, tulemme käymään ja sekä Tobias että minä olemme kanssanne. Kerron sinulle nyt, että Unkari on haavoittunut maa, haavoittunut kansa. Hyvin ylpeä, mutta kuitenkin hyvin haavoittunut. Unkari on - voitaisiin sanoa - uhrimaa, mutta kuitenkin hyvin vahva itseoikeutetusti. Siitä tuntuu siltä, että sen jalat ja kädet on poistettu ja jonkun on aika antaa ne takaisin. Unkarilla on valtava potentiaali nousta nopeasti niistä perinteisistä malleista tai historiallisista malleista, joita kehittyvät ja heräävät maat käyvät läpi. Niinpä tulemme sinne puhumaan erityisesti näistä asioista.
 
Mitä sinun työhösi tulee, olet valinnut olevasi tässä maassa. Olet valinnut olevasi standardi ja shaumbra, mutta otat aivan liikaa niiden ihmisten energioita, jotka ovat jumissa ja vihaisia ja jotka tuntevat itsensä uhriksi. Se uuvuttaa sinut ja kuluttaa sinua, koska otat nämä tunteet omiksesi eivätkä ne ole sinun. Vedä siis syvään henkeä, muistuta itseäsi siitä, että sinä et ole nälkäinen… heh, tajusitko? (Naurua ja Adamus naureskelee) (Suom. huom. englannin kielessä sanat Unkari ja nälkäinen ovat hyvin lähellä toisiaan.)
 
LINDA (hyvin kuivasti):
Se oli todella hauskaa. Todella hauskaa.
 
ADAMUS (naureskellen):
Jätän huumoripuolen Kuthumille. Muistuta itseäsi siitä, ettet sinä ole Unkari, ihan oikeasti. Sinä olet sinä. Olet antanut itsellesi luvan mennä sinne olemaan standardi, mutta lakkaa ottamasta kaikkia ongelmia itsellesi. Se uuvuttaa sinut. Tulemme sinne pian. Kiitos.
 
LINDA:
Tosi älykästä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Olen kiitollinen tämän päivän harjoituksesta. Minulla on kuitenkin kysymys ja käytän esimerkkiä parilta viime viikolta. Palaten tunteisiin - kun herään syvään tyhjyyden ja ahdistuksen tunteeseen ja sallin itseni tuntea sen yrittäen mennä tilanteen läpi, joskus saatan onnistua. Mutta haluan tuolloin kunnioittaa noita tunteita ja tuota ulkoista ilmaisumuotoa, sillä minulle menneisyydessä noiden tunteiden kunnioittaminen merkitsi sitä, että minun tarvitsi ehkä ottaa päivän aikalisä. Kun ne jatkuivat useita viikkoja, ei ollut kovin hyvä idea ottaa parin viikon aikalisää elämästä. Työskentelimme tänään niiden vapauttamiseksi, ja luulen, että tässä on kysymykseni tai opastustarpeeni: miten tunteista todella päästetään irti tai milloin kyse on itsensä ilmaisemisesta tai itsestään huolehtimisesta ja milloin kyse on ulkopuolisesta ilmiöstä ja milloin täytyy vain päästää irti ja siirtyä sen läpi ja miten se tehdään.
 
ADAMUS:
Erinomainen havainto, ja tämä on tärkeää kaikille shaumbroille. Mestari on se, joka voi ehdottomasti tuntea jotain, myös surua, tyhjyyttä, masennusta. Nämä ovat hyvin vaikeita energioita, mutta hyvin voimakkaita. Ne sisältävät… Masennus, suru ja tyhjyyskin - kummalista kyllä - sisältävät valtavan määrä tunne- tai aistienergiaa, joka on niin pakahduttavaa, että se voi ehdottomasti saada teidät tuntemaan niin, että olette tyhjä ja masentunut. Se on ilmiömäistä.
 
Sinä erityisesti leikit tässä omien puoliesi kanssa, oman itsesi kanssa, sellaisten osiesi kanssa, joihin et ole ollut oikein tyytyväinen, osiesi jotka pysyvät elossa pelaamalla tätä samaa peliä kanssasi. Ne pelkäävät kuolla, pelkäävät menettävänsä identiteettinsä, jos ne eivät enää vangitse huomioitasi. Ja niillä on syvä pelko - kuten sinullakin - että sillä hetkellä kun otat oman minä olen -olemuksesi - vaadit itsesi mestaruuden - ne häviävät, ja tavallaan näin tapahtuukin. Ne eivät oikeastaan häviä, ne yhdistyvät sinuun. Ne eivät poistu ja häviä muistista. Ne vain lakkaavat hallitsemasta sinua. Muistat edelleen, miltä pimeys, suru ja masennus tuntuivat, mutta nyt et omista niitä. Voitko nähdä eron siinä, että tuntee tai aistii, mistä olemme puhuneet tänään, muttei anna sen hallita itseään? Palaat takaisin itseesi. Palaat takaisin omaan mestaruuteesi.
 
Periaatteessa sinut haastetaan tällä hetkellä taas kerran päättämään, kuka olet, päättämään omasta minä olen -olemuksestasi. Annatko edelleen eri puoliesi yrittää varastaa sielusi? Vaaditko itsesi mestaruuden?
 
Tämä on upea peli. Tämä on hämmästyttävä peli, mutta on todellakin aika lopettaa se. Ja olet siinä niin vakavissasi, että se pakahduttaa sinut, mutta kyse on vain tunteesta. "Vakavuus" on suuri tunne. Se on hyvin vakava tunne! (Saint Germain naureskelee) Mutta se on tunne. Tärkeä asia, jonka parissa tällä hetkellä shaumbran kanssa työskentelemme, on tunteiden hallitseminen - osataan tunteet, että ollaan todella tietoisia, muttei anneta niiden ohjata elämää. Näetkö, miten kaunis… Raja vaikuttaa hienoiselta, mutta kyse on kauniista, kauniista mestaruudesta uudessa energiassa. Tunne kaikki, omista vain itsesi. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (Linda lukee internetistä):
Siellä missä asun, meillä kaikilla näyttää olevan kamala rikosryöppy perhettämme ja lapsiamme kohtaan. Voitko kertoa meille, mistä on kyse?
 
ADAMUS:
Aivan. Kyse on vain ihmisolosuhteista tällä hetkellä. Ihmiset eivät tiedä yleisesti ottaen, miten käsitellään kaikkea sitä muutosta, mitä tapahtuu hyvin syvillä tasoilla. Asiat tulevat nyt pintaan. On vaikeaa kätkeä mitään, mukaan luettuna itsenne, puolenne, ristiriitanne, kärsimyksenne ja tuskanne. Kaikki kohoaa pintaan - tietoisuus kohoaa tällä hetkellä - se nousee pintaan käsiteltäväksi. Se kohoaa, että ihmiset voivat tulla siitä tietoiseksi, mutta se aiheuttaa paljon ilmeisiä ristiriitoja.
 
Pyydämme kaikkia shaumbroja olemaan kykeneviä tuntemaan tämän, olemaan tietoisia tästä, mutta olemaan omistamatta sitä. Tämä on upea esimerkki seisomisesta matalan aidan takana. Tuntea myötätuntoa tilannetta kohtaan riippumatta siitä, miten vaikealta se ehkä näyttää. Ja taas kerran upein asia, mitä kukaan teistä voi tehdä, on asettaa olemuksenne käyttöön. Se lisää uusia mahdollisuuksia muuten tuskalliseen tai vaikeaan tilanteeseen.
 
LINDA:
Mestari Adamus, kuinka monta kysymystä vielä haluaisit? (Saint Germain pitää ylhäällä yhtä sormea.)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 13 (nainen mikrofonissa):
Kiitos. On ollut itse asiassa hienoa, koska osaan kysymystäni vastattiin lentokonekokemuksen kertoneelle naiselle annetussa vastauksessa. Noin puolitoista, ehkä kaksi vuotta sitten kuulin aloitteesta, joka tehtiin Lähi-idässä ja joka on 1000 kilometrin kulkeminen rauhan ja ykseyden tuomiseksi tuolle alueelle. Ja viimeisten parin viikon aikana olen tuntenut vetoa asian tutkimiseksi enkä ole pystynyt saamaan selvää siitä, onko se hyvä ajatus. Mitä sanoisit niille shaumbroille Lähi-idässä tai täällä, jotka ovat kiinnostuneita tämän tekemisestä?
 
ADAMUS:
No, tässä on kiinnostava se, että ohitit tärkeän kohdan. Sanoit tunteneesi vetoa tämän tekemiseen. No, käytän esimerkkiä - lähetin viestin kaikille shaumbroille tänään sanoen, että aiomme hypätä noiden tylsien "kalvojen" yli (naurua)… Minusta kalvot ovat itsensä saatanan toimia… (Saint Germain ja yleisö nauravat kovasti.)
 
LINDA:
Aaaa.. Geoff laittaa niin paljon aikaa niihin ja se on rakkauden työtä!
 
ADAMUS:
…aioimme päästä nopeasti itse asiaan, koska olen kiireinen, ja hyvin monet shaumbrat tunsivat jotain, mutta sivuuttivat sen. Ja tässä asiassa sinä tunnet jotain, tunnet vetoa siihen. Älä sivuuta sitä. Tunne se. Lähde pois aivoistasi. Sinulla on kaikkia ajateltuja syitä olla tekemättä sitä. Seuraa tunteita. Mutta sanon tämän eräällä lisähuomautuksella. Mene tunteisiisi, jotta löydät, mitä tässä todella on. Saat tunteiden eri tasoja. Tässä tunnet vetoa tähän projektiin. Siinä on muutakin. Kun sukellat omiin tunteisiisi asian osalta, muutakin tapahtuu. Kyse ei ole vain tämän pitkän, pitkän patikoinnin tekemisestä. On muutakin liikettä - ihmisiä joita tapaat, uusia tilaisuuksia tulee elämääsi ja läsnäolosi toisten elämässä - on kaikki näitä muitakin asioita. Seuraa siis tässä tunteitasi.
 
Tämän myötä, shaumbra, odotan innolla sitä päivää, joka tulee toivottavasti pian, jolloin olette tunteiden kokemisen opettajia, jolloin opetatte toisille ihmisille; miten mennään ehdottomasti nhahyuun, tunteisiin, kokemukseen tukkimatta mitään, suodattamatta mitään, juoksematta mitään karkuun; miten kyetään kokemaan kaikkea täydellisestä ilosta täydelliseen masennukseen - se on vain tunne, se on vain tietoisuus; miten kyetään menemään mihin tahansa näistä tunteista tai tietoisuuksista ja aina ymmärtämään, kuka olette. Kyetään olemaan ottamatta niitä omikseen ja antamatta niiden ohjata elämää, vaan saadaan kokemus nhahyusta ja tunnetaan aina itsensä.
 
Sanotaanpa nyt kaikki yhdessä ääneen tärkein lause, joka tunnustaa oman olemuksenne. "Minä olen mitä minä olen."
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.