KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
2.2.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, shaumbra. Miten upeaa meillä on yhdessä ollut tänään huoltokeskuksessa, oman perheemme kylpylässä. Olemme antaneet energioiden ottaa kiinni, tasapainottua ja jatkaa kehittymistä. Miten upea tilaisuus on olla tässä rakkauden kuukaudessa, jota kutsutaan Valentinin (ystävänpäivän) kuukaudeksi, tuoda sisään tämä uuden tietoisuuden energia elämänne tilanteisiin, jotka ovat olleet haastavia teille ja aiheuttaneet tiettyjä ongelmia, ja katsoa, miten uusi energia todella toimii. Tarkkailkaa sitä.
 
Puhuimme tässä tilaisuudessa vanhan ihmistietoisuuden eroista uuteen energiaan verrattuna. On vaikeaa määritellä uutta energiaa, koska se ylittää määritelmät, ainakin vanhojen standardien mukaiset määritelmät. Se toimii eri tavalla. Se ei toista itseään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ja yksi asia, jonka halusimme mainita myös, oli se, että vanhassa ihmistietoisuudessa, vanhassa energiassa oli hyvin voimakas taipumus toistaa historiaa.
 
Toisin sanoen, jatkoitte kulkemista tiettyjen kokemusten läpi kerta toisensa jälkeen, elämä toisensa jälkeen. Kenties vaihdoitte hahmoja ja tiettyjä asetuksia ja yksityiskohtia, mutta se oli jatkuvaa historian toistamista, saman polun kulkemisesta, saman ongelman esittämistä itsellenne uudestaan ja uudestaan ja uudestaan katsoen, pystyisittekö kenties löytämään erilaisen ratkaisun. Mutta koska olitte vanhassa energiassa ja tavallaan melkein hypnotisoitu historian toistamiseen, huomasitte jatkavanne uudestaan ja uudestaan ja uudestaan samojen ongelmien ja tilanteiden kanssa.
 
Uudessa energiassa historia ei toista itseään. Ei ole mitään syytä siihen. Ei tilaa. Tuodaan uusi toimintatapa, ja muutamista teistä tuntuu jollain tasolla sisällänne epämukavalta, kun te ette kulje samaa uraa, ette toista historiaa aina vain uudestaan. Olette itse asiassa hyvin tottuneita omaan historiaanne, omiin olosuhteisiinne ja nyt se muuttuu. Uusi energia esittelee kokonaan uudentyyppisen kehitysmallin, joten te ette enää toista menneisyyttä.
 
Tämän myötä, miten upea tilaisuus onkaan tänään aloittaa vastaaminen kysymyksiinne - kysymyksiin joista monet ovat historian, menneisyyden toistamista. (Naurua)
 
LINDA:
No, eivät kaikki.
 
TOBIAS:
Monet.
 
LINDA:
Ok. (Tobias naureskelee)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Pyydän apuasi poikani kanssa, mutta kaikkien lasten - indigojen ja kristallien - puolesta. Hän on toisen vuoden koululainen, joka on pudonnut yleisen koulujärjestelmän raosta. Vaikka hän on osaava, hän ei käytä kykyjään ja hänen arvosanansa kärsivät sekä hänen itseluottamuksensa ja ilonsa. Olemme ilmoittaneet hänet paikalliseen oppimiskeskukseen, mikä näyttää auttavan. Hänellä on upea terapeutti, jolle hän voi puhua. Nämä tukitoimet saavat hänet kuitenkin tuntemaan olevansa kummajainen. Mitä vanhempi voi tehdä? Mitä tietoa minun on kuultava? Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Vanhan energian koulutusjärjestelmä on todellakin vanhaa energiaa, ja se yrittää saada yksilön sopimaan mukaan. Se yrittää laittaa hänet malleihin ja rakenteisiin, joista puhuimme aiemmin. Kristallit ja indigot, kuten te niitä kutsutte, tulivat tänne mukanaan täysin toiset halut. Heidän sielurakenteensa on erilainen kuin aiemmin, joten on erittäin vaikeaa laittaa kuution muotoista palikkaa pyöreään reikään, kuten te sanoisitte.
 
On tärkeää olla yrittämättä pakottaa mukautumaan tai sopeutumaan. On tärkeää kertoa tässä tapauksessa pojallesi - tai kaikkien teidän shaumbrojen pojillenne ja tyttärillenne ja lapsenlapsillenne - ettei hänessä ole mitään vikaa. Hekin ovat tavallaan pioneereja. Hekin etsivät toisenlaista tapaa kehittää itseään, kasvaa, oppia ja kokea. Heidän on tärkeää ymmärtää, ettei heissä ole mitään vikaa. He ovat vain hyvin ainutlaatuisia enkeli-ihmisolentoja.
 
Voitte samaistua suoraan tähän. Voitte samaistaa omat kokemuksenne. Te kaikki, shaumbrat, olette käyneet läpi saman asian. Ette välttämättä koulun osalta, koska hyvin monet teistä pakottivat itsensä yrittämään sopeutumista ja sopimista mukaan järjestelmään, ja tiedätte, ettei se koskaan toiminut. Teille on ollut vaikeaa nuorempana saada itsestänne toisten kaltaisia, koska tiesitte, että te ette olleet.
 
Voitteko kuvitella sitä, jos olisitte antaneet itsellenne luvan olla erilainen ja valita vähän erilaisen polun? Lopulta teitte sen. Huomasitte, että te ette pysyneet sopeutumaan, tekemään niitä standardiasioita, joita muut tekivät. Niinpä vapautitte itsenne. Oli vaikeaa tunnustaa, että te olitte erilaisia, mutta nyt sen viisauden kera, mitä olette saaneet itsestänne, kertokaa se myös heille.
 
Se ei ole tärkeää tai sillä ei todellisuudessa ole merkitystä, mitä arvosanat ovat. Tiedämme hyvin monia teistä, jotka eivät saaneet hyviä arvosanoja koulussa, jotka eivät kunnostautuneet, mutta sitten jatkoivat elämistä sen sijaan, että vain selviytyisivät päivästä toiseen. Sallikaa siis tämä vapaus. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Hei. Minulla on ollut paljon tukahdutettuja asioita, ja uusia tunteita tuli esiin tällä viikolla liittyen minuun ja erääseen minulle läheiseen. Olen yrittänyt saada parempaa ymmärrystä henkisellä tasolla siitä, mitä tapahtuu ja miten voin pysyä enemmän pois mielestäni ja käyttää enemmän intuitiotani, kuten mainitsit aiemmin shoudissa. Kiitos.
 
TOBIAS:
Ensinnäkin, pysyminen intuitiossa, tunteissa ja näissä asioissa on valintakysymys. Mielellä on taipumusta kapinoida ja sanoa, että sinä et tiedä, mitä olet tekemässä. Se yrittää säilyttää hallinnan, koska se yrittää suojella sinua. Mutta kun teet aina uudestaan tietoisen valinnan olla intuitiivinen, tunteva ja aistiva, mieli lopulta alistuu. Se antaa periksi. Se ymmärtää, että sekin itse asiassa vapautuu irtipäästämisen avulla.
 
Sillä tilanteella, mitä koet tämän toisen ihmisen kanssa, on myös tekemistä vapauden kanssa. Menneisyydessä, yhteisissä elämissänne on ollut monia malleja ja taas kerran olette palanneet yhteen, ja huomaat toistavasti niitä haluttomasti. Se dynamiikka, mitä nyt tapahtuu, yrittää pakottaa vapautumaan, päästämään irti menneisyyden malleista, karmasta ja kaikista muista asioista, jotka pitävät teitä yhdessä. Joskus se näyttää olevan kaoottista energiaa tai hyvin rankkaa energiaa, mutta jos annat itsesi kokea sen, niin kyse on entisten mallien irtipäästämisestä, jotta kumpikin teistä voi olla vapaa.
 
Tiedämme, että jotkut teistä eivät pidä tästä neuvosta, mutta vedä syvään henkeä, seiso matalan aidan takana ja katsele, miten seuraavien 30 päivän aikana energia muuttuu. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Pojallani on pakkoneuroosi. Hän on 14. Voiko hän parantaa oireet tietoisuuden voimalla vai täytyykö hänen käydä läpi normaalit hoitotoimenpiteet, kuten lääkkeiden ottaminen? En halua hänen ottavan mitään lääkkeitä. Tiedän, että voidaan luoda oma todellisuus ajatusten ja tunteiden voimalla, joten uskon, että tämänlaatuinen mielisairaus voitaisiin ratkaista erilaisella ajattelutavalla. Mitä ajattelet?
 
TOBIAS:
Minä en ajattele ja sen on minun etuni! (Naurua ja Tobias naureskelee)
 
LINDA:
Tämä oli joku, joka ei vilpittömästi osannut käyttää tuota sanaa.
 
TOBIAS:
Aivan, aivan. Maapallolla toimii tällä hetkellä hyvin monia erilaisia tietoisuuksia, ja ne aiheuttavat suuren määrän asioita, joita voitaisiin pitää tasapainottomuuksina. Joskus meitä huvittaa kaikki ne nimikkeet, joita annatte asioille, mutta pohjimmiltaan kyse on vain tietoisuuden tasapainottomuudesta. On niin monia sisäisiä ja ulkoisia energioita toimimassa, että joskus sieluolento ei enää tiedä, mihin päin kääntyä.
 
Emme suosittele lääkitystä, erityisesti niille, jotka ovat shaumbroja ja heidän perhettään. Tämä voisi johtaa pitkään keskusteluun, kenties väittelyynkin, ja meidän on sanottava vastuuvapauslauseke, joista Cauldre huutaa meille tällä hetkellä, että tämä ei ole lääketieteellinen tai psykiatrinen neuvo. Mutta sivuutamme nämä lausekkeet ja sanomme, että lääkitys estää oikean ja luonnollisen tasapainottumisen kenessä tahansa. Ne laittavat vaimentimen tai eräänlaisen peiton normaalitoimintojen päälle, kehon, mielen, hengen ja gnostin yhteistoimintojen päälle. Ja vaikka saattaa näyttää siltä, että ne rauhoittavat väliaikaisesti jonkun, ne vain laittavat hänet eräänlaiseen tajuttoman hypnoottiseen tilaan, joka lopulta räjähtää kuin tulivuori. Voidaan pidätellä energiaa jonkin aikaa, mutta lopulta kaikki energia kehittyy.
 
Luonnollinen prosessi näissä energiatasapainottomuuksissa on yhdistelmä joistain hyvin, hyvin yksinkertaisista asioista. Ymmärrämme, että olemme tekemisissä hyvin monimutkaisen ihmis-jumalaisen psyyken kanssa, ja saattaa vaikuttaa siltä, ettei näitä asioita ole helppoa tasapainottaa, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa teillä on tilanne, missä hengittäminen on paljon tehokkaampaa. Hengittäminen tuo esiin joitain demoneja, harhoja ja energiavääristymiä.
 
Kun siis syvä hengittäminen aloitetaan, tilanne näyttää itse asiassa pahentavan, mutta kaikki energiat vain nousevat pintaan. Tämän rakkaan sielun, josta puhumme, lempeä konsultointi on paikallaan, energioiden sallimiseksi sen sijaan, että pidetään tiukasti kiinni, taistellaan vastaan, tukahdutetaan. Hengittäminen ja luonnollinen hyväksyminen tasapainottaa automaattisesti kaikki energiat. Automaattisesti.
 
Sinun on tärkeää tämän olennon huoltajana olla myötätuntoinen ja ymmärtää, että sinun on päästettävä irti lopputulosodotuksistasi. Tämä sielu, tämä olento käy läpi tätä kokemusta useista syistä, mutta kuitenkin hän nyt jollain tasolla pyytää irtipääsemistä tämäntyyppisestä energiavääristymästä. Sanoisimme siis hyvin yksinkertaisesti, että voisitko aloittaa hengittämisharjoituksen ja sen avulla saada tämän rakkaan sielun vain päästämään irti ja sallimaan luonnollisen energian ja tietoisuuden tasapainottumisprosessin tapahtua. Yksinkertaistamme hieman tässä, mutta todellisuudessa uusi energia on hyvin yksinkertaista.
 
LINDA:
Minulla on pikainen kysymys. Täällä aloitettiin luovuuteen perustuva koulu. Siellä on lapsia, jotka eivät kovin hyvin sopineet järjestelmään. Koulu näyttää saavuttaneen menestystä. Onko joitain asioita, joita siellä pitäisi tarkastella, että asiat tehdään oikein, ja joita voitaisiin soveltaa tähän uuteen opetukseen, josta puhutte?
 
TOBIAS:
Ehdottomasti, ja avaintekijä monissa tämäntyyppisissä kouluissa, joihin viittaat, on paluu luovaan ilmaisuun. Yksi suurimmista haasteista julkisessa järjestelmässä näinä päivinä on se, että luova ilmaisu on enimmäkseen lopetettu. Nämä koulut keskittyvät enemmän avoimeen luovuuteen, ja luovuus on itsessään erittäin arvokas tekijä, kun käsitellään kaikkea tunteista sopeutumiseen ja itsensä hyväksymiseen. Hyvin monet teistä tietävät, että silloin kun teette jotain luovaa, mitä se sitten onkin - maalausta, ompelua tms. - se antaa eräänlaisen tavan uudistua ja hyväksyä itsensä. Kyllä, tosiaankin.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Koeta pärjätä kanssani, koska olen hyvin hermostunut. Matka on ollut pitkä, todella, ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että olen kohdassa, jossa minulla ei ole mitään menetettävää - minulla ei todellakaan ole paljon menetettävää. En oikeastaan halua enää jatkaa elämistä pikkupaloilla täältä ja pikkupaloilla sieltä. Haluaisin todella elää koko potentiaalillani. Haluan työskennellä lasten kanssa ja todella elää… lentää korkeuksiin. Mutta tunnet minut hyvin.
 
TOBIAS (naureskellen):
Kyllä, joskus minulla on kiusaus sanoa sinua epäileväksi Tuoviksi! (Naurua ja Tobias naureskelee lisää.)
 
SHAUMBRA 4:
Kyllä, kyllä.
 
TOBIAS:
Sinä… katson sinua… lasken nyt leikkiä kanssasi, mutta sinä pelaat epäilypeliä erittäin, erittäin hyvin. Epäilet itseäsi eritäin, erittäin hyvin. Voisitko nyt kuvitella ottavasi todella käyttöön tämän saman asiantuntemuksen ja luovan energian, jota olet soveltanut sen epäilemiseen, kuka olet?
 
SHAUMBRA 4:
No, tämän vuoksi olen tässä. Haluan todella kysyä sinulta Tobias - tunnet minut hyvin - onko maantieteellisesti mitään paikkaa, missä voisin todella toteuttaa kaiken tämän?
 
TOBIAS:
Kyllä, todellakin on. Maaplaneetta! (Naurua)
 
SHAUMBRA 4:
Missä tahansa?
 
TOBIAS:
Sillä ei ole merkitystä, oikeasti. Joskus on taipumusta jäädä kiinni siihen, mikä paikka on energeettisesti parempi ja mikä huonompi. Tämä on - anteeksi, että olemme niin tylyjä - vanhan energian ajattelua. Se on sellaista ajattelua, että jokin paikka, energia tai portaali on tärkeämpi kuin sinä, että sillä on voimaa. On paikkoja, joissa on erilainen energia, mutta palataanpa katsomaan itse energiafysiikkaa. Se on neutraalia. Ytimeltään, perustaltaan se on neutraalia. Kenties menet sellaiseen paikkaan kuin New Mexico, ja huomaat energian aktivoituneen tiettyyn suuntaan. Siinä on tiettyjä ominaisuuksia, mutta energiamestari ymmärtää, ettei sen tarvitse siirtää häntä vasempaan tai oikeaan. Se on vain energiaa.
 
Tuo energia kysyy sinulta, miten se voi palvella sinua. Mutta minä, Tobias, sanon sinulle, koska rakastat epäilemistä, että energia tulee tukemaan epäilyäsi. Muutat tuohon uuteen paikkaan ja epäilyksesi vain suurentuvat. Ymmärrätkö? Kyse on nyt epäilyksestäsi irtipäästämisestä, tiettyjen valintojen tekemisestä elämässäsi, niiden hengittämisestä sisään ja sen sallimisesta, että energia palvelee valintojasi.
 
Energia haluaa auttaa tietoisuutta ilmentämään. Piste. Kuulitko tämän? Energia haluaa auttaa tietoisuutta ilmentämään. Tule siis luovaksi energiatyöläiseksi. Anna sen tulla. Sinulla on tiettyjä unelmia ja tavoitteita. Sanot, että rakastaisit työskentelemistä lasten kanssa. Salli tuon energian tulla palvelemaan sitä. Ota muutamia rohkeita askelia nyt.
 
Näetkö, sinulla on taipumusta jäädä kiinni huolehtimiseen etkä koskaan ota noita ensiaskelia. Ota nuo askeleet ja katso, mitä alkaa tapahtua. Ole avoin asioille, jotka jopa ylittävät ihmisunelmasi ja odotuksesi, koska nyt tulee mukaan monia uusia muutosvoimia, ja saattaa käydä niin, että tuo energia ja sinun valintasi ylittävät reilusti sen, mitä seisot täällä tänään ajattelemassa. Okei? (Vähän naurua)
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Puhumme sinulle tänään unissasi. Sinä epäilet sitä, mitä sanon. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias, Saint Germain, Kuthumi ja kumppanit, ymmärtäen, että tämä on viimeinen elämäni maan päällä, Saint Germain on sanonut, ettei sillä ole merkitystä, miten päätän kuluttaa sen. Teenkö kuitenkin intohimoisena uuden energian opettajana, joka on päättänyt opettaa tätä informaatiota, itseni osalta kompromissin edistäessäni muuta henkistä tietoa, joka ei ole uutta energiaa, mutta joka innostaa ja herättää toisia tietyllä tasolla? Esimerkki tästä olisi tuleva "Mooses Code" -elokuva. Tietenkin haluan korostaa "minä olen, mitä minä olen" -viestiä ja "The Secretin" ylittävää viestiä, mutta olla vähemmän innostunut siitä, millainen "Kumbaya-rauhanmeditaatio" seuraavana päivänä on. Uuden energian kärjessä ei juurikaan ole vielä tungosta ja tämä kyllä turhauttaa minua kurssiemme markkinoinnissa. Minulla on todella haasteena tällä hetkellä se, mihin päätän keskittää energiani ja työni, ja haluaisin saada vähän selkeyttä. Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Ihmistietoisuudessa on tällä hetkellä monia, monia, monia tasoja. Jotkut niistä ovat avoimia asioille, joita shaumbroina puhumme. Jotkut niistä eivät voisi alkuunkaan käsittää sitä ja itse asiassa juoksisivat karkuun. On niitä, jotka ovat juuri heräämässä ja he tarvitsevat vähän erilaisen tietoisuuden viestiä, kun ne, jotka shaumbran tapaan ovat olleet tässä ylösnousemuksessa melko kauan. Ymmärrä siis, että kun sinua kutsutaan tai kun luoksesi tullaan, on erilaisia tasoja ja kerroksia. Ymmärrä intuitiotasi ja tuntemistasi käyttäen sopiva energiasuhde heidän kanssaan. Jotkut heistä eivät ehkä ollenkaan ymmärrä sitä, mistä keskustelemme shoudissa, mutta he ehkä ymmärtävät jotain aiemmasta heräämisvaiheesta. Kysymyksesi on oikeastaan enemmän vahvistuksen saamista, koska tiesit jo kirjoittaessasi, mikä vastaus on. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALLE 6 (nainen mikrofonissa):
Tervehdys, Tobias. Kun tunnen näitä tunteita, jotka eivät välttämättä ole minun, niin mikä minussa valitsee, mitä tunteita tulee minuun tai että on kriisin aika ja miten valitaan se, mikä kriisi? Olisiko myös ei-vastaus uuden energian valinta? Miltä valinta näyttää uudessa energiassa?
 
TOBIAS:
Valinta on tässä ja nyt, mitä kutsuttaisiin nyt-hetkeksi. Valinta olet sinä tässä kohtaa, huolehtimatta väärästä tai oikeasta tai mistään tällaisesta. Mikä on valintasi juuri nyt? Ja ymmärrä, että tekemäsi valinta juuri nyt ei lukitse sinua tai määrittele sinua aionien ajaksi. Valinta on hyvin vapaa ja joustava. Voisit tehdä jonkin valinnan nyt etkä saisi sen ns. negatiivisia seuraamuksia, jos tekisit toisen valinnan huomenna. Kenties tämä näyttää joillekin teistä vähän kaoottiselle tai vastuuttomalle, mutta se on itse asiassa juuri uutta energiaa. Valinta on tällä hetkellä juuri nyt sitä, mitä valitset. Rohkea valinta, peloton valinta. Se on näin helppoa. Älä yritä tehdä tästä valinta-asiasta liian monimutkaista. Älä yritä tehdä siitä… se on kaikkea, mitä valitset sen olevan. Se on siis valinta.
 
Sinua, teitä kaikkia, pommitetaan jatkuvasti energialla - suurella määrällä energiaa joka hetki. Kaikella toisten ihmisten tunteista omiin, mennen elämän puoliinne ja internetin kautta tuleviin viesteihin. Käsitättekö, että kun menette internetiin, te ette välttämättä ole vain yhdellä sivustolla tai vain sähköpostissanne? Silloin kun menette internetiin, avaudutte kaikelle internetin tietoisuudelle, mikä on hyvin laaja. Siellä on tietenkin monia kerroksia ja tasoja, ettekä ole kerralla virittyneenä kaikkiin niihin tietoisesti. Mutta toisella tasolla altistutte kaikille noille energioille.
 
No niin, tämä riittää siihen, että jotkut teistä eivät enää koskaan mene internetiin. (Tobias naureskelee) Mutta aa, uuden energian mestari ymmärtää, että hän voi tiettynä aikana tuntea kaikkea tai hän voi tuntea vain sitä, mitä hän haluaa. Mutta hän ei pelkää noita ulkopuolisia energioita. Hän voi sallia itsensä tuntea syvästi niitä, aistia niitä ja tuoda ne elämäänsä. Mutta teidän ei tarvitse ottaa niitä omaksenne. Internetissä on roskaa tai matalampaa energiavärähtelyä, kuten sitä kutsuttaisiin. On myös hyvin innoittavia ja uskomattomia energioita, ja voitte tuntea niitä kaikkia. Mutta ainoa teidän oma juttunne on se, minkä tietoisesti valitsette. Kaikki muu on vain kokemusta. Kaikki muu palaa puhtaaksi, luonnolliseksi energiaksi jossain kohtaa. Kiitos.
 
KYSMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):
Tervehdys, rakkain. Miettiessäni puoliemme yhdistämisprosessia, mieleeni juolahti se valtava halu, joka muutamilla meistä on ylösnousta tässä kehossa tässä elämässä. Aloin miettiä, luoko shaumbra ehkä kokonaan uuden toimintamallin siihen, mitä on kutsuttu ylösnousemukseksi. Näyttäisi siltä, että todennäköisin tapa saavuttaa täysi eheys ja ylösnousemus tässä kehossa olisi ehkä siirtyminen eristykseen - fyysisesti sekä henkisesti - tavalla, millä monien ylösnousseiden mestareiden tiedämme tehneen. Tämä käytännössä irrottaisi meidät ihmiselämästämme, kun olisimme Himalajan vuorenhuipulla riisikupin kanssa. Tähän sisältyisi vain keskittymistä tämän kohonneen, ylösnousseen olennon tietoisuudentilan saamiseen. Mutta sitten, mitä "elämästä nauttimiselle" on tapahtunut?
 
Siis kertokaa minulle - mikä on vastikään juolahtanut mieleeni - onko shaumbra luomassa täysin uudenlaista, ennen kokematonta tietoisuuden tilaa, jota kutsutaan ylösnousemukseksi - tietoisuudentilaa, mikä sallii todellisen eheytymisen ja ylösnousemisen ihmiskehossa (Tobias alkaa rykiä taustalla kurkkuaan yrittäen keskeyttää), mutta mikä ei vaadi välttämättä sellaisia valintoja, mitkä eristävät (Tobias yrittää taas useita kertoja ja yleisö alkaa nauraa, Linda alkaa lukea nopeammin) ihmiselämästä sen korkeamman tietoisuustilan saavuttamiseksi, jota monet meistä niin janoavat. (Tobias on nyt äänekkäämpi ja alkaa yksiä.) Kiitos. (Paljon yleisön naurua, Tobias naureskelee)
 
TOBIAS:
Aivan, ja voisitko lukea vähän nopeammin ensi kerralla? (Lisää naurua)
 
LINDA:
Luinko liian nopeasti?
 
TOBIAS:
Et. Ylösnousemus - hyvin yksinkertaisesti sanottuna - on elämän hyväksymistä ja iloa, oltaessa ruumiillistuneena maan päälle ihmisolennoksi. Pakeneminen Himalajalle tai eristäytyminen johonkin syvään lepakoita kuhisevaan luolaan on todellisuudessa elämän kieltämistä. Ette tarvitse eristäytymistä, todellisuudessa ette ole koskaan kuitenkaan eristyksissä. Eheytyminen on siis itsessänne kaiken hyväksymistä, jokaisen menneisyydessä sirpaloituneen tai haavoittuneen osanne kutsumista kotiin ja niille sen kertomista, että tämä nyt-hetki on turvallinen ja pyhä tila ja ne voivat palata kotiin. Tämä on eheytymistä, ja kun sitä tapahtuu, ylösnousemusprosessi kehittyy. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Ei kysymystä, vain tunne, että on aika tarkistaa tilanne. Niinpä halusin tehdä sen ja katsoa, täytyykö minun kuulla jotain.
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Hakemus. Hakemus - siinä se! (Naurua)
 
SHAUMBRA 8:
Okei!
 
TOBIAS:
Tiedät myöhemmin täsmälleen, mitä se tarkoittaa. Hakemus. Kiitos.
 
LINDA:
Suzy pyysi minua huomauttamaan, että oli useita kysymyksiä liittyen käärmeisiin ja siihen, että ne näyttävät hirveiltä ja ovat hirveitä. Haluatko kommentoida sitä, miksi useat shaumbrat kysyvät käärmeistä?
 
TOBIAS:
Aivan, käärmeet… voi, tästä voisi pitää vaikka koko tilaisuuden, mutta pidämme tämän hyvin yksinkertaisena. Käärmeillä on tässä tietoisuudessa juuri nyt… Ymmärtäkää, että tämä ei ollut tietoisuus tai symbolismi 20 vuotta tai 100 vuotta sitten, mutta juuri nyt käärmeet liittyvät energiaspiraaliin. Jotkut teistä liittäisivät ne kundaliiniin, mutta mennäänpä vähän sen yli. Kyse on energian ylöspäin suuntautuvasta kehityksestä, mutta myös laajentumisen pelosta. Hyvin monilla teistä on unia käärmeistä ja te käsitätte nämä väärin joko seksuaalisiksi tai kielletyn hedelmän uniksi. Kyse on itse asiassa merkistä, että oma energianne laajenee nyt sekä kehossanne, mielessänne että hengessänne, mutta on tiettyä pelkoa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.
 
Uudessa energiassa teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu - te vain koette sen. Vanhassa energiassa on voimakas alttius haluta tietää lopputulos, ennen kuin edes hyppäätte itse tilanteeseen. Mitä hauskaa siinä on? (Naurua) Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (Linda lukee internetistä):
Miksi olen toivottoman väsynyt?
 
TOBIAS:
Kyllä, olet toivottoman väsynyt siksi, että on energeettisesti hyvin kuluttavaa tällä hetkellä käydä läpi näitä valtavia muutoksia. DNA:nne, kuten tiedät, käy läpi uudelleenmallintamista, mutta samaan aikaan on myös asia, jota voitaisiin kutsua mentaali-DNA:ksi. Tämä ei liity fysiikkaan, se liittyy mieleen, ja DNA on paljon laajempi, kuin mitä kukaan puhuu tällä hetkellä. Tapahtuu siis energeettisen mallin työstämistä. Cauldre ja Linda arvostavat tätä: oletteko koskaan asuneet talossa remontin aikana? (Naurua) No, useimmat teistä eivät ole niin typeriä (lisää naurua), mutta se on hyvin vaikeaa, hyvin haastavaa. Ja juuri tätä tapahtuu tällä hetkellä ja juuri tämän vuoksi veimme teidät kaikki tänään Shaumbra-huoltokeskukseen - ja maksoimmekin sen! (Naurua)
 
LINDA:
Oliko se siinä? (Tobias nyökkää) Ei, se oli upea! Tarkistin vain. Ei, se oli upea! (Tobias naureskelee) Kaksi viimeistä kysymystä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Okei, olen yrittänyt leikkiä ja yhdistyä leikkisään energiakenttään jonkun kanssa, joka tekee kuolemaa - millaista se olisi kuollessa. Se on siis valintani. Mutta ympäri planeettaa kuolee paljon ihmisiä ja olen vain utelias, onko sinulla mitään sanottavaa siitä, miten ollaan täysin erilaisessa energiassa heidän kanssaan. Ymmärrätkö minua?
 
TOBIAS:
Ymmärrän, ja osa ongelmaa on se, että ihmiset rakastavat kurjasti kuolemista ja… (naurua ja yleisö taputtaa, "Tobiaskin" nauraa)… Cauldre nauraa, en minä. En tarkoittanut tätä hauskaksi! Mutta he rakastavat sitä. On erittäin voimakas kuorikerros siitä, että kuoleman on oltava synkkää, surullista ja kurjaa. Haluaisin nähdä, aloittaisiko joku "Leikkisä kuolema" -työpajan, mutta hänet varmaan tuomittaisiin, kuten tiedätte. (Naurua)
 
Kuolema on vain siirtymä. Se todella on. Olette kaikki kuolleet tuhansia kertoja, olette eksperttejä siinä! Ettekö siis halua kuolla armollisesti ja pitäen hauskaa? Ettekö halua kuolla kertoen vitsejä, tehden typeriä asioita ja kertoen ihmisille, mitä todella ajattelette heistä?! (Tobias naureskelee, yleisö nauraa.)
 
On siis jotain hyvin, hyvin vahvaa sanottavaa kuolemisesta iloisena, eikä kuoleman tarvitse olla niin liikuttavaa ja ankeaa. Se tekee meistä surullisia. Vaeltelemme joskus saattokotien ja sairaaloiden käytävillä ja siellä on valtava kuorikerros, valtava hypnoosi siitä, että kuoleman on oltava vaikea. Ja se alkaa ihmisestä. Hän pitää kiinni ongelmista, elämästä, hän ei anna itsensä lähteä minkäänlaisessa armossa tai arvokkuudessa. Ja niinpä hän kuolee sairauteen ollen onneton ja peloissaan siitä, että toisella puolella tulee jonkinlainen tuomio. Voisitteko kertoa maailmalle, ettei toisella puolella ole mitään tuomiota? Siellä on vain sitä samaa juttua, mitä teillä on tällä puolella, mutta ilman fyysistä kehoa!
 
Siis kyllä, kuoleminen voisi olla hyvin, hyvin erilaista kuin nyt, joten pyri siihen. En siis tarkoita, että kuolisit! Vaan… (paljon naurua)
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (Linda lukee internetistä):
Nauhoitetussa aspektologia-tilaisuudessa kuvasit aspekteja/puolia melko suopealla tavalla kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi persoonallisuuspiirteiksi, jotka pitäisi hengittää sisään ja joihin pitäisi yhdistyä. Kuitenkin äskettäisessä Kauai-työpajassa kerroit ryhmälle, että sisällämme on käynnissä sota, kun puolemme taistelevat sielun hallinnasta. Sanoit, että eri puolemme eivät halunneet meidän kuulevan tuota viestiä, koska ne pelkäsivät kukistamistaan.
 
Toisaalta tuntui voimaannuttavalta kuulla näistä kilpailevista puolista, ikään kuin itseni osista, jotka sabotoivat minua, vaikkeivät todellisuudessa minua, vaan jotain toista olentoa, joka on yrittänyt estää minua saavuttamasta koko potentiaaliani. Tämä tekee helpommaksi nousta puolustamaan niitä ja sanoa niille, että minä olen vastuussa tästä elämästä, eivät ne. Mutta olen utelias, miksi moinen äänensävyn vaihtaminen? Ovatko puolemme vain kiinnostavia ja hyväntahtoisia vai ovatko ne kuin hallitsevia olentoja, joita täytyy pitää silmällä ja haastaa porukan omistajuuden osalta?
 
LINDA:
Tämä voisi olla hyvä mainos aspektologia-asioille, joten ole tarkkana vastauksesi kanssa.
 
TOBIAS:
Koko aspektologia-aihe on nöyrän mielipiteeni mukaan yksi laajimmista ja myös ristiriitaisimmista ohjelmista, mitä shaumbra koskaan tuo esiin, ja yksi niistä asioista, joiden kanssa minä Samina tulen työskentelemään. Tämä yhdessä seksuaalienergian kanssa ovat kaksi dynaamisinta menetelmää, jos näin niitä kutsuttaisin - maan päällä tällä hetkellä… minun on sanottava niin itse, ja jos en sano, Saint Germain tekee sen.
 
Niinpä esittelimme aspektologian alkeet, johdannon aiheeseen. Ensimmäisessä tunnin keskustelussa ei ollut aika tai paikka, ei ollut tarkoituksenmukaista mennä aspektologian sävyihin. Saint Germain ja minä olemme molemmat puhuneet siitä vähän yksityiskohtaisemmin - ja tietenkin Aandrah on tehnyt laajaa, laajaa työtä aspektologian  kanssa tulevaa kurssiamme varten. Menemme siinä syvemmälle auttaen shaumbraa ymmärtämään aspektologian koko fysiikkaa, koko psykologiaa ja kaikkia ominaisuuksia. 
 
Se ei tule olemaan mikään helppo kurssi. Siinä toimii kiinnostavia energioita. Mutta kuten tiedätte käytyänne kursseja menneisyydessä, että tuomalla nämä täysin uuden energian aiheet pintaan, saadaan myös täysin uusi ymmärrystaso siitä, keitä todella olette. Menemme siis syvemmälle aiheeseen tulevissa kursseissamme.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
Ja tämän myötä, shaumbra, miten upea päivä meillä onkaan ollut yhdessä. Aikaa uudistua, aikaa jokaiselle osallenne saada kiinni tällä hetkellä hyvin dynaaminen tietoisuutenne. Tämä huoltokeskuksen ja uudistumisen energia voi parantaa, voi jatkaa tasapainottumista, kenties antaa paremman määritelmän energioiden tasapainottumisesta.
 
Lähdemme tänään tämän huomautuksen kera: muistakaa huolehtia itsestänne ja rakastaa itseänne.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.