MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:

SHOUD 5: "Descoperirea Triumfala" -
Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe

Intrebari si Raspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
5 ianuarie 2008

www.crimsoncircle.com

Si asa este draga Shaumbra, nu este nici o indoiala in aceasta privinta! (rasete) Aici, noi impartasim aceste momente pretioase si aventura noastra in noua constiinta, in noile dimensiuni!

Jocul pe care l-am jucat cu voi, avand acordul vostru, a fost ca sa va infuzam azi cu sentimente si in special ieri, ca voi sa puteti simti ceva, cu adevarat. Majoritatea ati simtit ceea ce se petrece in prezent, in constiinta umana, prin deschiderea acestui gen de ecluza. Majoritatea ati simtit potentialele ce s-ar putea manifesta in acest an. Multi ati simtit anxietatile si durerile celor foarte apropiati. Dar, ceea ce am facut, a fost ca sa va permiteti, sa simtiti, in totalitate, ca apoi sa va observati reactia. Ati putut observa cum apare indoiala, aproape negand sentimentele, incercand sa le tina deoparte. V-ati indoit de voi. Cand ati simtit acest imens influx de sentimente/constiinta/energie care a trecut prin voi, v-ati intrebat ce anume ati gresit. V-ati intrebat de ce aveti acele sentimente. Nu a fost vorba despre voi. Nu a fost. Ati simtit lucruri exterioare. I-ati simtit pe ceilalti oameni sau poate ne-ati simtit pe noi.

Cand a aparut indoiala, ati observant cum aceasta va sufoca sentimentele. Aceasta patrunde in interior si creaza confuzie mentala. Apoi, va indeparteaza propria suveranitate. Va indeparteaza intuitia, abilitatea naturala de a simti lucrurile si de a le intelege, de a lucra cu ele si a nu le lua in stapanire. Voi aveti o experienta extraordinara, in privinta adevaratelor sentimente!

Imaginati-va, pentru un moment, cum ar fi data viitoare, daca ar veni in viata voastra acea avalansa de sentimente si daca nu ati avea indoieli, daca nu v-ati intreba ce-ati gresit! Cum ar fi daca nu v-ati intreba ce se intampla sau cum sa scapati de ele? In loc sa va indoiti, v-ati folosi propria intuitie. Intuitia v-ar permite sa simtiti profunzimea experientei, in mod absolut, sa simtiti profunzimea energiei, sa le simtiti la multe nivele, sa simtiti toate potentialele prezentei lor si potentialul finalizarii, fara a trebui sa le manipulati, ci doar sa le simtiti.

Imaginati-va, cat de bogata ar fi viata voastra – nu doar viata umana, ci viata ca fiinta angelica divina – daca v-ati folosi intuitia, in locul indoileii! Remintiti-va mereu, indoiala nu va apartine! Nu este a voastra. Oh, vor fi momente cand va veti simti energia proprie, insa intuitia voastra va discerne, informandu-va ca va apartine voua sau ca este vorba despre altceva.

Am vorbit despre asta inainte si am ales-o ca reamintire pentru 2008. Foarte multe lucruri pe care le preluati, le simtiti si de care va indoiti, nu va apartin. Foarte multi dintre voi ati avut experiente provocatoare, sentimentul de a ajunge pana la fund, de a pierde foarte multe lucruri, de a avea suferinte fizice si dificultati. Ati facut toate aceste lucruri in numele omenirii si al ingerilor. Va place sa le preluati ca fiind ale voastre, atat de mult, incat ati permis acestor sentimente si acestei cunoasteri sa va plaseze intr-un spatiu al singuratatii.

Acesta este un joc. Ati intrat in el pentru alti oameni, pentru alti ingeri si v-ati plasat intr-un loc solitar, ca sa-l faceti sa vi se para ca este al vostru, ca si cum ati face ceva cu acea constiinta. Apoi si voi va simtiti singuri. Simtiti ca nimeni nu intelege aceste lucruri, asa ca incercati sa gasiti o cale pentru a aduce rezolutia energiei, pentru ceilalti. Este momentul ca noi sa punem punct acestui joc!

Ati facut asta de multa vreme si ati devenit niste experti valorosi, incat ar fi putin provocator pentru voi, sa eliberati acest joc. Ar fi putin provocator sa incepeti sa va traiti viata proprie, in loc de a prelua constiinta altcuiva. Ati fost in serviciu de foarte mult timp, in legile/aliantele constiintei, incat ati uitat cum este sa va traiti viata.

Exista multe lucruri pe care trebuie sa le faceti, pentru a fi demni de a fi pe Pamant, in acest moment. Trebuie sa preluati orice pentru oricine si sa pretindeti ca va apartin, deoarece, desigur, voi sunteti expertii. Daca nu faceti voi asta, cine altul sa o faca? Dar reamintiti-va, ce v-a spus Kuthumi: “Aceasta este era lui tu – a lui Tu” si ea se aplica oricui. Este momentul ca sa-si asume responsabilitatea proprie – fata de energia lor, de sentimentele lor, de dubiile lor, daca le au – ca toti sa puteti evolua ca sa treceti la urmatorul nivel. Desigur, déjà stiti ce inseamna asta – a fi Standard, a fi ghid, a fi invatator al constiintei noi, a fi cel care arata celorlalti ca exista o cale si ca pe cale exista toate instrumentele necesare, ca exista dorinta lui Dumnezeu si a oamenilor, sa fuzioneze impreuna.

Este in functie de voi, Shaumbra, sa fiti acel ghid, acel Standard, acel invatator in noua constiinta, sa le aratati celorlalti ca ati calatorit in alte taramuri, in alte dimensiuni, care inca nu au nume sau nu sunt definite, insa ca ati fost acolo si ca atunci cand vor merge acolo, si ei vor avea un drum de intoarcere sigur.

Indoiala ca sunteti o parte a constiintei umane, din prezent – face ca indoiala sa sufoce sentimentele. Cand nu aveti sentimente, nu traiti, cu adevarat! Cand va indoiti, nu va folositi intuitia naturala! Indoiala este un joc si asa cum am spus la finalul sesiunii dinainte, este momentul sa incheiati jocul!

Cand apare indoiala, folositi-va intuitia! Cand va simtiti prinsi in capcana si sufocati de indoiala, opriti-va pentru un moment! Respirati profund! Indreptati-va spre intuitie! “Ce ar trebui sa faci tu, chiar acum?” Folositi-va intuitia si experimentati! Reamintiti-va ce a spus Kuthumi, “Cand aveti indoieli, mergeti si experimentati!” Toate acestea au legatura, unele cu altele.

Anul acesta este anul sentimentelor si al experiementarii! Draga Shaumbra, acest an este pentru voi. Cu acestea, am fi incantati sa va ascultam intrebarile!

INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda de pe internet): Tobias, pe drumul integrarii din ascensiune, am simtit ca majoritatea aspectelor care au revenit la mine au fost ale fricii, durerii, lipsei etc. Cu doua luni in urma, a venit la mine un aspect diferit, o voce magnifica, foarte centrata si suverana. A fost foarte deosebit, avea un nume si am auzit acea constiinta ca-mi vorbea. A durat cam trei saptamani si apoi a disparut, cumva. In timp ce inspiram vocea in mine, credeam ca a fuzionat cu mine, intr-un fel. Ieri am simtit-o din nou, era foarte deosebit de mine, insa foarte aproape. Te rog, poti sa impartasesti cu mine, cum iti explici aceasta dinamica?

TOBIAS: Desigur, este energia lui Yo-ham, a ta, a divinitatii tale. Mai intai de toate, nu te indoi! Permiteti sa il experimentezi! Intuitia ta este insiruita pe acea foaie de hartie. Intuitia ta stie ce este aceasta esenta. Nici macar nu este – nu am vrea sa-l definim ca aspect. Este simplitatea ta! Este Sinele tau Divin.

Asa cum majoritatea ati experimentat, cand ati inceput sa aveti acel sentiment – si nu ati fugit de el, ci l-ati incorporat – atunci intuitia v-a ajutat sa intelegeti ca acela, cu adevarat, sunteti voi. De asemeni, este important sa intelegeti ca veti trece printr-o experienta ca aceasta si veti simti ca atingeti un platou, in care veti simti ca a disparut sau ca nu ati avut acest sentiment coplesitor, din cateva motive. Corpul, mintea si spiritul vostru au ajuns sa simta, asa ca nu mai este perceptut atat de dramatic. Apoi, vi se cere sa va inaltati propria constiinta, ca sa intalniti aceasta energie proprie, intr-un loc nou si mai pur. Ati putea spune ca divinitatea voastra s-a scufundat in starea voastra de om, pentru a o intalni, insa acum ea doreste ca voi sa evoluati, inaltandu-va, ca sa o intalniti intr-un loc nou, care este mult mai compatibil cu Energia Noua a sinelui uman divin.

Desigur, respira profund si nu te indoi de aceasta experienta extraordinara!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon) Tobias, am ales sa fiu in constiinta eu-lui meu, sa am mai mare incredere in mine si simt ca am facut progrese. Aleg sa eliberez lucrurile care nu-mi apartin, in special, constiinta saraciei si a dependentei dintre mine si mama mea. Te rog, vorbeste-mi despre aceste lucruri si pe scurt, spune-mi ce se intampla cu gatul meu! Multumesc!

TOBIAS: Desigur! Tu ai punctat aceste lucruri, intr-un mod caracteristic. Ai preluat constiinta saraciei pentru altii. Ai putea spune, ca provine din trecut prin pregatirea pe durata multor vieti trecute, in care ai fost… de fapt, le-ai acceptat le-ai ales, ai ales sa intri in aceasta energie a saraciei si pare ca nu te poti scutura de ea. Dar, pe de alta parte, ai tendinta sa-ti evaluezi succesul spiritual pe baza succesului financiar.

Opreste-te pentru un moment! Observa ce ai invatat in toti acesti ani, pana ai venit aici, ca sa ne pui intrebari! Observa profunzimea si bogatia experientei! Te ascunzi in spatele acestor lucruri, a saraciei si acela de a face bani, insa observa ce ai invatat, cu adevarat! Iata de ce este interesat sufletul! Sufletului nu-i pasa cati bani ai in banca. De fapt, ai ajuns la o experienta bogata, asa cum ai descoperit, dar fara sa ai nimic in banca.

Acum, este momentul sa incetezi toate aceste lucruri. Este momentul sa opresti indoiala, dependentele si alte astfel de lucruri. Tu déjà stii raspunsul. Ai venit la noi pentru validare, insa tu stii ca este momentul sa-ti eliberezi mama. Tu simti multa vinovatie, in aceasta privinta. Simti ca va muri, daca o vei elibera. Tu simti ca esti singura, insa, sincer, de la suflet la suflet, energia n-ar trebuie sa fie in acest fel. Ar trebuie sa aiba o baza libera si foarte deschisa, nu o baza de dependenta. Tu ai permis sa devii dependenta financiar, insa mai mult decat orice, esti dependenta emotional.

Iata cateva observatii: mai intai de toate, inceteaza sa te mai lupti, din punct de vedere mental! Tu cheltuiesti foarte mult timp, folosind energia mentala. Eu as dori, ca in mod absolut, sa ajungi la respiratia totalitatii vietii. Si nu doar sa pretinzi ca respiri in ea, nu doar putin, ci sa rerspiri, cu adevarat. Deschide-ti unele dintre canalele tale interioare, prin care energia sa curga, deschide-le si permiteti sa simti, din nou! Simte nu doar saracia, ci orice! In timp ce respiri sustinut – ai nevoie sa-ti deschizi acele cai – chema-ti uneltele pe care le-ai plasat pe cale, pentru tine!

As dori sa faci si altceva: recunoaste-ti tie – si poate va trebui sa stai de vorba cu altcineva, deoarece uneori energia poate fi o buna placa de rezonanta – as dori sa vorbesti despre jocurile pe care le continui. As dori sa scrii o carte despre jocurile la care participi tu si ceilalti oameni. Vei observa cum toate acestea se impletesc. Poti observa ca exista o parte din tine, care nu vrea sa renunte la joc, asa ca tu il continui. Dar cand renunti si recunoasti ca ai participat la el, ca ai jucat un joc mental, cat si unul energetic, vei observa ca le poti elibera.

Acest lucru scoate la suprafata unele lucruri infricosatoare. Va trebui sa inveti sa traiesti din nou. Va trebui sa inveti sa traiesti, nu doar sa supravietuiesti sau sa existi. Acest fapt este contrar invataturilor profunde si inradacinate, pe care le ai din trecut, prin intermediul unor grupuri – unele desprinse din grupurile religioase din trecut – de care inca te agati. Este precum o vraja pe care ti-au facut-o si pe care ai acceptat-o, ca apoi sa para ca nu poti sa te scuturi de ea, deoarece este un joc minunat.

Respira profund, sustinut! Scrie sau vorbeste cu altii despre modul in care participi la joc si apoi fa o alegere! Alegerile tale de pana acum, au fost de suprafata. Stiu ca tu gandesti ca ai fost sincera. Tu doar ai continuat sa suferi. Alege sa eliberezi jocul! Si, mai mult decat orice, cea mai mare provocare a ta la finalul zilei, va fi dorinta de a trai, care trece dincolo de a supravietui, dincolo de toate ritualurile si conceptele. Trebuie sa te intreb aici, in fata Shaumbrei – si nu trebuie sa raspunzi acum – esti pregatita, cu adevarat, sa traiesti?

SHAUMBRA 2: Da, sunt.

TOBIAS: Tu spui asa, dar...

SHAUMBRA 2: Sunt

TOBIAS: Tu spui da, dar...

SHAUMBRA 2: Sunt, sunt! (rasete)

TOBIAS: As dori sa respiri mult cu asta. Tu spui da, dar am sa te intreb…

SHAUMBRA 2: Recunosc faptul ca exista acolo o frica profunda. O recunosc!

TOBIAS: Te voi intreba din nou - si poti sa raspunzi cu voce tare – esti pregatita sa traiesti, cu adevarat, din nou?

SHAUMBRA 2: (cu voce tare) Da!

TOBIAS: Ah, acei Shaumbra care pot percepe, vor avea senzatia unei mari ezitari. Tu spui “da”, dar energia este cam asa, “poate, e posibil, ceva de genul acesta, probabil.” Exista o indoiala in spusele tale. Asa ca, as dori ca sa patrunzi in interior si sa te adresezi acesteia, cu adevarat, iar daca esti de accord, vom veni si-ti vom da si cateva la fund. (rasete)

SHAUMBRA 2: De acord, Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

SHAUMBRA 2: Poti sa-mi spui, pe scurt, ceva despre gatul meu?

TOBIAS: Desigur, este o energie limitata. Sunt atat demulte de spus si de aceea, am mentionat ca este momentul sa vorbesti despre acest joc si despre faptul ca iti este frica sa traiesti. Energia este pregatita sa iasa si de accea iti da dureri de gat. Nu te mai indoi de tine! Nu te ingrijora de vreo boala grava! Este doar energie limitata. Asta este tot, in prezent! Tu stai pe loc.

SHAUMBRA 2: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda de pe internet): Fecioara Maria a fost virgina, cu adevarat?

LINDA:Pot sa raspund eu? Vreau sa raspund eu! (rasete) Vreau sa raspund eu! (Linda rade)

SHAUMBRA 3: Daca nu, de ce a trebuit ca religia sa o faca virgina?(rasete)

TOBIAS: Desigur, raspunde! Noi vom sta aici si…

LINDA: (razand) Continua!

TOBIAS: Ei bine, exista energia lui Marite, care este o persoana adevarata. Apoi, exista energia Fecioarei Maria, care a fost fabricata de biserica si acceptata de constiinta catolicilor, care nu discern. (hohote de ras) Fac channel pentru tine, draga mea! (Tobias rade)

LINDA: Sunt alaturi de tine!

TOBIAS: Intr-un sens, exista o fiinta energetica, care este cea venerata ca Fecioara Maria. Ea nu s-a incorporat niciodata pe Pamant, insa exista in celelate taramuri si ea este atat de pura, incat nici macar nu s-ar gandi sa faca sex! (rasete) Ea este venerata constant in celelalte taramuri, ii sunt adresate rugaciuni in mod constant, iar ei ii place acest lucru, in mod absolut, deoarece oamenii si unele taramuri angelice au creat aceasta fiinta. Acestia pot face asta.

Dar, celei care a trait pe Pamant ca om, trebuie sa va spun… i-a placut sexul!(rasete) De ce sa nu-i placa? Este o experienta sacra. Este o impartasire cu un alt om la toate nivelele, nu doar la nivel fizic, ci si emotional, mental, spiritual. Poate ca este cel mai mare dar, pe care oamenii si l-au dat, atunci cand au venit pe Pamant. Au stiut ca va fi dificil acolo jos, asa ca si-au daruit sexul, pentru a putea sa se bucura de el, in totalitate.

LINDA: Slava Domnului!

TOBIAS: Cred ca toti stim adevaratul raspuns si este nostim sa vorbim despre asta, aici. De ce ar fi sexul o rusine? Ar trebui sa fie sacru si sa fie o bucurie, in totalitate. N-ar fi trebuit sa fie folosit pentru a fura energie de la o alta persoana. N-ar trebui sa utilizati sexul pentru a lua puterea cuiva si mai mult, Shaumbra nu-i lasati sa se foloseasca de sex, ca sa va fure energia!

Daca intentionati sa impartasiti sexul cu o alta persoana – sa va impartasiti corpul si fiecare parte din voi – incepeti cu cateva respiratii, inainte de – cum sa spun – sa va angajati, respirati putin mai mult! Cand va angajati cu un altul, respirati putin mai mult! Veti avea cel mai minunat orgasm, pe care l-ati avut vreodata. Asa ca, inspirati-l pe acela! (rasete) Multumesc!

LINDA: Fecioarei Maria i-a placut raspunsul!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Tobias, pe durata ultimei luni, care a fost o luna foarte plina de emotii, mi-am pierdut cheile si peste doua saptamani mi-am pierdut cardul de credit. Ma intrebam daca face parte din “pe calea spre ascensiune, veti pierde totul”? Sper ca despre asta este vorba.

TOBIAS: De fapt, n-ai pierdut nici un lucru. Ele sunt acolo si poti sa le chemi inapoi, daca esti pregatita. In mod simplu, le poti chema inapoi si le vei gasi in locuri stranii si neobisnuite. Sa trecem peste conceptul ca sunt pierdute.

Acestea sunt unele barometre proprii, despre care am vorbit luna trecuta… sa nu spunem ca este un dezechilibru sever, insa voi treceti prin unele schimbari energetice si curand veti incepe sa pierdeti unele lucruri. Acestea, adesea, trec in alta dimensiune; nu mai exista pe Pamant. Cand le veti chema inapoi, ele vor reaparea. Priviti acest lucru ca o oportunitate minunata, spunand da, este vorba despre pierderea lucrurilor, care merg in alt loc, insa acestea revin intr-un mod mou si echilibrat. Nu interpreta prea mult, toate acestea!

SHAUMBRA 4: Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe internet): Cei trei barbati intelepti au spus, “Eliberati totul!” si descoper ca, desigur, eu fac asta. Emotiile fluctueaza, dezechilibrele la fel – in prezent vad posibilitatea reala a casei mele de a fi prescrisa. Desi era pusa la vanzare de ceva timp, nici casa, nici pamantul nu s-au vandut. Am vrut sa ma mut intr-o casa mai mica, intr-un alt loc si sa ma eliberez de hartiile, de cartile si de lucrurile vechi. Inchirierea constituie o varianta de eliberare, pentru a avea mai multa libertate de miscare. Toate fac parte din renuntari, din pierderea investitiilor, scurgerea rezervelor, probleme cu creditele, incurcaturi generale si “de ce am creat in acest mod?”, o intrebare care ma urmareste. Stiu ca este un proces mai extins, iar eu pendulez intre sentimentul “Eu sunt ceea ce sunt” si acest carusel emotional. Optiunea de a iesi din mental, din frici si din analize a fost tema acestui proces. Stiu asta, in timp ce sunt total in acum, prezenta, cu adevarat…

LINDA: Ea continua sa descrie pe larg aceasta situatie neplacuta.

TOBIAS: Desigur. Aici avem un exemplu minunat – un exemplu minunat, Shaumbra!

LINDA: Aceasta persoana este o Shaumbra, care este hotarata sa predea.

TOBIAS: Desigur. Iata o poveste minunata despre a prelua energii, care nu sunt ale voastre, insa va prefaceti ca sunt, ca sa puteti ajuta…va asumati ca ii ajutati pe ceilalti oameni. Aici aveti – de fapt se intampla la scara globala, insa in special, aici in SUA – voi aveti situatia unui dezechilibru important pe piata imobilara, din motive energetice sau de constiinta. Oamenii isi pierd casele si acest fapt poate insemna ca ei se transforma, cu adevarat. Isi pierd vechiul nivel de confort. Ei trec printr-un proces de evolutie a constiintei.

Aici avem o Shaumbra foarte inteleapta si experimentata, insa care se afla in aceeasi situatie. De ce? Deoarece tu ai compasiune pentru miile de oameni care isi pierd casele, in prezent. Te-ai scufundat - ai sarit – in acea constiinta si ai spus, “Cum sa-i ajut? Voi trece prin aceeasi experienta. Cum ar fi sa-mi pierd casa, sa pierd tot ce am crezut ca eram – pamantul meu, banii mei.” Tu ai o empatie imensa si ti-ai dat aceasta experienta, in numele lor.

Este interesant ca tu vei iesi din asta. Vei descoperi, chiar daca iti vei pierde casa – vei descoperi cum este sa-ti recastigi valoarea de sine si finantele, dar intr-un mod nou si foarte eficient. Tu ai perceptia ca faci un mare serviciu acestor oameni, trecand prin exact aceeasi energie, ca apoi sa vii cu o solutie, impartasind-o la un nivel de constiinta globala, deschizand noi potentiale.

Tu, sinele uman limitat, nu priveste acest lucru, in acest mod. Tu crezi ca ai facut unele greseli. Crezi ca te-ai angajat intr-o slujba proasta sau ca ai facut o investitie nepotrivita. Acum tu te indoiesti. Acea indoiala te indeparteaza de a experimenta, cu adevarat, cum este sa treci prin proces. Indoiala te indeparteaza de potentialele rezolvarii existente pentru tine, care ar putea fi impartasite cu mii si mii de familii, care trec prin acelasi proces.

La final, te vom intreba: trebuie cu adevarat ca tu sa treci prin toate acestea, in aceasta Energie Noua? Ai nevoie sa te scufunzi in aceeasi piscina, pentru a intelege cat de adanca si de rece este apa? Sau exista o parte noua din tine, o parte de constiinta, care poate experimenta acest sentiment, aceasta problema, ca si gasirea solutiei, la nivel dimensional diferit, in loc de a fi necesar ca sinele uman sa experimenteze aceste lucruri aici? Exista o cale de a avea compasiune si de a simti, fara sa treci prin toate experientele 3D? Inca vei avea compasiunea de a-i ajuta pe ceilalti si poate vei descoperi o solutie mai eficienta, una mai usoara, care sa poata fi impartasita pe calea constiintei globale, ca potential, cu toti acesti oameni.

Shaumbra, nu trebuie sa mai sariti in acea piscina, pentru a afla cum este si cum sa aduceti rezolutii pentru dezechilibrele energetice. Asta incepusem sa va spunem mai devreme. Aveti tendinta de a le prelua si a crede ca este vorba despre voi si nu este asa. Voi sunteti ghizi si invatatori in Energia Noua, iar noi va incurajam sa descoperiti cai noi, potentiale si constiinta noua, pentru a le impartasi cu oamenirea, in loc de a le prelua voi. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Hello Tobias! Se implinesc patru ani de cand am fost aici, la celebrarea Anului Nou si mi-am descoperit taramul de acasa. A fost o calatorie uimitoare… am trecut prin tot felul de lucruri… m-am descoperit… si asa cum stii, am o slujba noua si am pornit intr-o noua aventura. As dori sa aflu orice ai dori sa impartasesti cu mine, orice ai vrea sa stiu, orice ai vrea sa-mi reamintesti!

TOBIAS: Da, nu uita sa inchizi gazele si luminile, inainte de a pleca! (Rasete)

SHAUMBRA 6: Okay!

TOBIAS: Desigur. (pauza) Da, iti voi spune. Tu ai preluat multe din energiile Shaumbrei, in special, datorita cooperarii anterioare avute cu ei – cu Shaumbra din lumea intreaga – preluand multe din provocarile lor, din durerile si dificultatilor lor. Eu cred ca ai descoperit calea dificila pe care ar fi trebuit ei sa o preia. Ei trebuieau sa-si resolve propriile probleme.

In final, ai ajuns in punctul despre care am vorbit adesea, in care eu am continuat sa va intreb, “Dar, ce veti face pentru voi? Cand veti avea grija de voi? Cand veti avea incredere in voi? Cand va veti opri…” Si ti le-am spus si tie. Ti le voi spune din nou, “… cand vei inceta sa fii Shaumbra-martir? Cand vei avea grija de nevoile tale, de constiinta ta, de evolutia ta?” Acestea vor face din tine un far mult mai maret, pentru ceilalti Shaumbra, decat sa le preiei dificultatile si suferintele lor. Tu esti mult mai mareata, decat prin ce ti-ai permis sa treci, iar tu stii asta, cu toate ca te indoiesti.

Acum este momentul! A trebuit sa… ai ajuns intr-un impas. Ai ajuns intr-un loc in care trebuia sa-i eliberezi pe ceilalti Shaumbra, nu cu mult timp in urma, insa ai simtit prin compasiune ta, sa mai ramai cu ei, totusi acum ai grija de tine. Permite ca acesta sa fie un exemplu pentru toti Shaumbra – cum sa aiba grija de ei; cum sa permita unele lucruri ca abundenta, fericirea si bucuria sa intre in vietile lor. Permite ca acesta sa fie un exemplu, spre deosebire de ceea ce ai facut inainte. Energia de martir este o energie foarte veche. Intreaba-l pe Iisus! (rasete)

SHAUMBRA 6: Iti multumesc foarte mult!

INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda de pe Internet): Sunt confuza in legatura cu relatia avuta cu copilul meu, care a murit cu 12 ani in urma. Cand am parcurs Studiul individual DreamWalker despre Nastere, care a fost un curs absolut uimitor, am simtit ca ea este pregatita sa se reincarneze. Sunt emotionata ca ea revine si ca o voi revedea. Adamus, iti multumesc pentru toate acele informatii! Daca este potrivit, as dori sa stiu ceva despre legatura avuta cu ea, insa as dori ca iubirea mea pentru ea, sa nu o limiteze, in nici un fel. Multumesc!

TOBIAS: Desigur. Acest suflet drag va reveni. N-ar fi potrivit ca noi sa dam o data sau o locatie exacta, insa tu vei sti, atunci cand o vei privi in ochi. Iubirea dureaza de eoni de timp.

Exista cei care – acestea sunt pentru toti Shaumbra de aici – exista cei pe care i-ati intalnit prima oara, cu care v-ati jucat si primii pe care i-ati iubit, dupa ce ati trecut prin Zidul de Foc. V-ati remintit cand ati plecat si ca v-ati simtit foarte singuri, insa curand ati inceput sa intelegeti ca existau si alte spirite in jurul vostru. Ati inceput sa dezvoltati… acum numiti asta prietenie sau prima iubire, pe care le-ati avut multi dintre voi. Acestea sunt unele dintre cele mai puternice si frumoase legaturi! Ele merg inapoi, pana la familiile voastre spirituale si chiar mai inainte.

Fiinta la care te referi tu, are aceasta energie. Unii confundati acea energie cu ceea ce numiti sufletul pereche sau flacara geamana, ca ar fi o parte lipsa din voi, insa este – cum sa spun – reamintiti-va de prietenii vostri din copilarie! Ati invatat multe lucruri, unii de la altii, deoarece erati atat de mici si de inocenti! Cam asa au fost acele fiinte si asa este si cea la care te referi tu. Aproape ca nu mai poate rezista dorintei de a reveni, ca sa fie cu tine, din nou. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Buna Shaumbra! Este placut sa fiu aici, in fata si sa nu ma simt ingrozita! Cei dintre voi care sunteti prea ingroziti, continuati sa lucrati cu asta! Am o intrebare care are legatura cu discutia de astazi despre sentimente, insa are legatura cu a fi parinte si copil. Am trei copii. Casa mea este putin rascolita, deoarece copiii sunt fiinte foarte sensibile. As dori sa ne vorbesti, din perspectiva ta sau a lui Sam, cum este sa fii copil si ce simt ei. Recent am descoperit in mariajul meu – iti multumesc dragule, iubitule! – faptul ca intelegerea aduce pace si ca atunci cand poti sa intelegi, nu mai exista angoasa, frica sau manie. Daca ne-ai putea ajuta sa ne intelegem copiii, sa intelegem prin ce trec ei ca fiinte care simt, ca sa ii putem ajuta sa-si pastreze conexiunea cu sentimentele, pentru a deveni fiinte cu cunoastere intuitiva. Multumesc!

TOBIAS: Desigur. Bine spus. Copii din aceste timpuri – noi generalizam acum – traiesc intr-o stare de contradictie constanta, deoarece ei au propriile sentimente, au propria intuitie, insa traiesc intr-o lume foarte complexa si foarte mentala. Ei simt ca umbla intre doua lumi, in mod constant si nu vorbim despre lumea spirituala si lumea umana. Noi vorbim despre lumea sentimentelor, a intuitiei si a creativitatii, aflata fata in fata, cu simtirea prin mental, cu statisticile si cu structurile. Acestea le creaza o foarte mare confuzie.

Ei renunta la un anumit moment, in general, in jurul varstei de 7 sau 8 ani, cand simt ca este necesar sa patrunda in energiile structurii si ale mentalului. Apare o rezistenta si aproape o stare de depresie, in timp ce ei, incet dar sigur, patrund in aceasta si pana ating pubertatea accepta aceasta lume – ceea ce eu as numi lumea lor, lumea sentimentelor – vor trebui sa o ascunda si este exact ceea ce fac ei. Ei o ascund. Cand ajung la pubertate, o parte din ei, care este furioasa, pentru ca au facut asta, o parte care este rebela, se va revolta impotriva parintilor, rudelor sau profesorilor, deoare ea poate sa faca asta. Devin foarte furiosi, au o atitudine rebela, care dureaza de la trei, pana la zece ani.

Este interesant de a recunoaste faptul ca traiesc intre doua lumi, in lumea… cred ca o vom numi, simplu, lumea sentimentelor creative, versus lumea mentala, a controlului si a structurii. Ei se afla in conflict cu acestea si au nevoie sa-i asculte cineva, mai mult decat orice. Nu au nevoie de discursuri retorice. Nu au nevoie de discutii lungi. Nu au nevoie de reguli. Au nevoie ca cineva sa-i asculte. Chiar daca pare o contradictie si o nebunie, au nevoie de a fi ascultati. Poate ca vor pune intrebari, insa permiteti-le sa vorbeasca, deoarece atunci ei patrund in sentimentele lor mai clar si realitatea lor devine mai clara, incat nu vor mai fi in conflict. Vor intelege lumea dualitatii. Acum este foarte, foarte important sa-i ascultam. In loc de a le pretinde, sa le oferim intotdeauna, alegeri!

SHAUMBRA 8: Inca o intrebare scurta, care necesita un raspusn scurt: am un proiect, pe care l-am facut in numele parintilor si al copiilor; sper sa-l lansez anul acesta. Mi se pare a fi complet, insa poti sa-l privesti tu si sa-mi spui daca ar fi ceva de adaugat, ceea ce ar fi de mare ajutor. Multumesc!

TOBIAS: Desigur. Am fi fericiti sa aruncam o privire energetica si simtim ca cei din Cercul Crimson, din companie, ar fi fericiti sa arunce o privire umana asupra lui si le vom combina, ca sa-ti oferim un raspuns.

SHAUMBRA 8: Mai tarziu?

TOBIAS: Desigur!

SHAUMBRA 8: Okay.

TOBIAS: Da, deoarece nu eu, ci Cauldre si mai putin Linda vor spune, “Oh, Tobias, iti dai seama ce declansezi aici?” caci daca unul face asta, multi, multi altii vor dori, de asemeni. Dar, vom fi incantati sa aruncam o privire.

SHAUMBRA 8: Okay, multumesc!

LINDA: Ceea ce incearca sa spuna, cu adevarat, este ca suntem deschisi sa realizam multe lucruri, legate de educatie si de copii. Acest subiect a fost discutat pe larg in “Ask Tobias” despre educatie. Astfel exista o fereastra deschisa spre asta. El incearca sa-ti raspunda, spunand ca vom ajunge intr-un punct, foarte curand, in care vom fi capabili sa fim mult mai deschisi, pentru a analiza aceste proiecte, ca sa acordam asistenta si sa lucram la crearea acestor lucruri. Corect?

TOBIAS: Nu esti tu un mic channeler?! (rasete)

LINDA: Ei da, as spune unul mare! Tobias, iata o intrebare pentru tine.

INTREBARE SHAUMBRA 9 (citita de Linda de pe internet) Salutari tuturor! Eu traiesc intr-o tara mica, numita Belgia, care a fost creata prin punerea la un loc a unor oameni, care proveneau din doua civilizatii diferite, avand limbi diferite, prin punerea la un loc a doua comunitati care vorbesc germana si franceza. La nivel politic exista mari tensiuni intre acestea. Unii doresc sa imparta tara si au trecut sase luni dupa alegeri, pentru a crea un guvern provizoriu, deoarece nu se putea ajunge la un acord, pentru a fi functional. Ai putea sa ne oferi o perspectiva asupra situatiei, o perspectiva superioara despre acest vechi conflict, despre originile si potentialul sau calea de rezolvare? Iti multumesc pentru raspuns!

TOBIAS: Noi observam, ca intr-un fel, este vorba despre un experiment, prin care poti lua doua grupuri care sunt foarte puternice prin formatia lor, prin descendenta lor istorica si sa le determini sa-si rezolve diferentele. Este ca si un experiment cultural in desfasurare si uneori el functioneaza bine, alterori nu. Daca vrei sa ne intrebi despre energia Belgiei, in special din acest an, va fi cea a ping-pongului. Va merge inainte si inapoi; va exista dorinta de separare, va exista dorinta de a fi impreuna.

Si aceasta este – poate fi – o zona de drenare energetica a Shaumbrei, pentru cei care traiesc acolo. Poate fi foarte stimulant pentru ceilalti oameni, insa pentru Shaumbra care sunt constienti de sentimente, poate fi foarte, foarte dificil. Deoarece are loc o lupta, o provocare, iar daca ar trebui sa spunem unde este mingea acum, ea se afla pe masa celor care spun, “Sa ne despartim si sa revenim la civilizatiile originale.” Dar foarte curand, ea poate reveni de partea cealalta a mesei spunand, “Sa incercam sa rezolvam problemele, impreuna!” Asa cum am spus, pentru Shaumbra este o zona de epuizare energetica, asa ca intelegeti asta, daca doriti sa mergeti sa locuiti acolo! Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 10 (un barbat la telefon): Salutari Tobias! Inca nu a apus soarele asa ca Sabbath bun! Vreau ca doar sa iti multumesc tie si Lindei: voi dragilor vibrati. Voi sunteti uimitori, cu adevarat! Australianca mea Shepherd, Marty, din spatele camerei, care a contribuit la realizarea energie, ar dori sa va multumeasca, de asemeni!

LINDA: Acesta este un compliment, deoarece provine de la un adevarat rocker!

SHAUMBRA 10: In totalitate! Ei bine, pare ca sunt noul basist din Van Halen si ca voi canta in Madison Square Garden sau ceva asemanator! In orice caz, cu noua ani in urma am ales sa … si am venit aici de un an si am vrut sa intreb, nu chiar sa intreb, cat sa obtin un punct de vedere. Acum noua ani de zile am permis ca una din valvele inimii mele sa se rupa si a trebuit sa mi se faca operatie pe cord deschis. In aceasta perioada am avut ceea ce as putea sa impartasesc, ca fiind o experienta din preajma mortii, in care am avut o experienta intr-o dimensiune de lavanda cu o stralucire pura, ca o minge de lumina vie. In timp ce ma luptam cu sentimentele mele, in acel moment – si a durat cam patru, sase ore operatia – am experimentat prezenta a sase, pana la opt fiinte, care ma inconjurau. In timp ce ma luptam cu sentimentele mele, a inceput un interogatoriu si se derula telepatic. La inceput am gandit, “Uau, tot ce am citit vreodata este real!” Nu-mi amintesc interogatoriul, desi a durat timp de o luna dupa aceea, in perioada mea de recuperare, insa imi amintesc foarte clar, ca la finele experientei, nu am vrut sa mai revin.Ei mi-au spus, “Nu ai de ales. Trebuie sa te intorci, munca ta nu s-a terminat.” De atunci, drumul a fost foarte interesant. As dori sa vad punctul vostru de vedere, dintr-o perspectiva superioara, unde am fost in acea dimensiune de lavanda, de o stralucire pura? A fi ca o minge de lumina vie este natura fiintei spirituale, dinafara corpului fizic? In general, care este perspectiva voastra? Multumesc! (unii rad)

TOBIAS: Desigur. Nu este uimitor ce poate face medicina pentru voi?! (audienta si Tobias rad) Glumim cu tine, dar ceea ce ai experimentat a fost foarte real. Intentionez sa… tu ai pus o intrebare, asa ca o voi cuantifica si o voi califica. Ai intrebat unde ai fost. Ai fost in inima ta, pe durata acelei operatii. Vreau sa spun acolo a avut loc actiunea. Ti-ai permis sa intri in inima ta, nu doar in inima fizica, ci in sentimente, in compasiune, in… chiar si culorile inconjuratoare faceau parte din experienta.

Te-ai intalnit acolo cu fiinte angelice, cu care lucrezi in mod regulat, care vin in momente ca acestea, in operatii, pentru a ajuta la mentinerea unui echilibru foarte delicat al retelei energetice si al conexiunilor energetice. Dar, ai fost intr-o stare de constiinta modificata, in care erai mult mai deschis la discutii, cu aceste fiinte. Le intalnesti in mod regulat, asa cum faceti voi toti; voi lucrati cu fiinte angelice, insa a fost foarte dificil sa-ti reamintesti acele experiente, datorita intensitatii si intr-o anumita masura, datorita medicamentelor necesare aici, ai fi putut sa-ti amintesti mai mult, decat in mod normal, dupa o noapte, in care te aventurai in alte taramuri.

Exista o mare dificultate in a retine esenta sau informatiile si a le aduce inapoi, in aceasta realitate pamanteana, din multe motive. Unul este datorat sistemelor de operare diferite, dintre cele doua realitati. Una este foarte mentala. Ea foloseste limbajul, cuvinte definite, in timp ce in alte taramuri… nu exista cuvinte in taramurile angelice pure. Este foarte dificil sa aduceti inapoi, ceea ce ati numi un vis sau o idée. Acestea nu au o definire prin cuvinte. Par ca se dizolva, atunci cand incercati sa le aduceti aici. Ele inca exista, insa mintea voastra nu stie cum sa le cuprinda. Astea fiind spuse, voi intrati intr-o era, in care veti putea incepe sa aduceti acele informatii in acest taram si sa nu fie necesar sa le definiti prin cuvinte, insa in general, sa le intelegeti prin sentimente.

De fapt, ai avut o alegere de facut, fie sa revii, fie sa ramai. Daca aveti probleme de sanatate, crize umane majore in viata voastra, apare un sentiment irezistibil, de a ramane in celelate taramuri. Este irezistibil sa vrei sa ramai in acele taramri. Dar, acum tu si aproape toti Shaumbra, ati plantat un instrument de reancorare, aici pe Pamant, deoarece voi stiti ca este atat de seducator… oh, Cauldre nu este cuvantul potrivit, dar este un sentiment irezistibil, sa ramaneti in celelate taramuri. Dar, voi stiti ca ati facut un legamant de a reveni, pentru a va indeplini munca de aici.

Voi toti treceti prin aceste lucruri, aproape in fiecare noapte – in starea de somn – intrebandu-va de ce va tarati inapoi, in acea carcasa si intrati in ea, inca o data! (rasete) Unii dintre voi nu va intrebati, deoarece ati ales sa ramaneti, insa toti va reamintiti iubirea, legamantul, compasiunea si va permiteti sa reveniti. Aproape toti simtiti ca ar fi o pierdere de multe vieti, daca veti pleca acum, deoarece asa este. Acesta este momentul constiintei noi. Este era lui Tu! Acestea va ajuta sa reveniti aici.

Adevarata intrebare este: a) “Sunt acestea experiente reale?” Absolut! Sunt mult mai reale, decat experienta pe care o numiti umana. b) “Cum sa retin acea simtire? Cum sa-mi amintesc ce s-a intamplat?” Este vorba despre cateva lucruri. Este vorba despre a face alegeri. Este vorba despre a elibera indoiala – aceasta este partea cea mai dificla, mintea se va indoi de experienta, deoarece ea nu este tangibila – eliberand-o si permitandu-va sa va reamintiti experienta, in mod intuitiv. Unii veti spune, “Dar, nu-mi amintesc nimic. Nu am acest gen de experiente.” Va provoc pe fiecare dintre voi, care spuneti asta, ca in acest an sa va permiteti sa simtiti!

Aceasta este marea provocare, deoarece sentimentele pot fi coplesitoare. Asa cum stiti din mica noastra experienta, de dinainte de Shoud, v-am oferit o explozie de sentimente si nu v-au prea placut. Ati simtit ca ceva era in neregula, ca ceva nu era… ca ati facut ceva rau. Asa ca, voi filtrati sau blocati acele experiente. Dar, va vom provoca in acest an, sa permiteti sa intre sentimentele in viata voastra, fie ca va vor apartine, fie ca vor fi dinafara.

Permiteti-va sa simtiti, din nou! Astfel, veti incepe sa va reamintiti sentimentele din experientele din celelalte dimensiuni, pe care voi le aveti mereu. Apoi, vor incepe sa se amestece in viata voastra, in realitatea voastra de pe Pamant. Uneori va puteti simti inconfortabil, deoarce va veti simti neancorati, dezorientati, deoarece se amesteca doua energii foarte intense si foarte reale.

Veti ajunge sa fiti capabili sa functionati, indeplinindu-va treburile umane zilnice si in acelasi timp, sa experimentati si sa fiti constienti de experientele din celelate dimensiuni, care au loc, in acelasi timp. Cu alte cuvinte, in loc de a exista in dimensiunea de lavanda, alaturi de fiinte angelice intr-o stare de constiinta modificata, veti experimenta acest lucru si el va avea loc, in timp ce veti sta intr-un grup de Shuambra, in corpul fizic. Iata unde va indreptati cu totii!

Dar provocarea este sa permiteti sentimentelor sa apara. Eliberati indoiala, lasati sentimentele sa intre, apoi veti incepe sa aveti aceste experiente, in mod regulat! Multumesc!

SHAUMBRA 10: Multumesc! Inca o intrebare, legata de asta!

TOBIAS: Desigur.

SHAUMBRA 10: Daca as putea sa mai pun doar o singura intrebare? Fac acele fiinte parte din familia mea angelica sau sunt doar aspect ale mele?

TOBIAS: Cele pe care le-ai intalnit erau fiinte angelice, nu erau aspectele tale, dar cele pe care le numesti corespondenti sau fiinte angelice, cu care lucrezi in mod regulat, care se afla acolo, in momente ca acestea, in care are loc un gen de operatie dramatica… sunt cei pe care i-ai cunoscut si i-ai iubit, adesea. Sunt prieteni vechi.

SHAUMBRA 10: Multumesc!

LINDA: O ultima intrebare rapida!

TOBIAS: Desigur.

INTREBARE SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon): Tobias, am ales sa vin in aceasta lume, dupa ce tatal meu plecase, dupa cinci luni, iar dupa 30 de ani am decis sa analizez situatia. Am lua avionul spre Peru si a avut o ceremonie, pentru a-mi permite sa vad ce s-a intamplat, de ce am ales asta si apoi am revenit in SUA. Am simtit ca s-a facut o conectare acolo, asa ca am decis sa zbor din nou spre Peru. Am vandut totul si m-am mutat acolo, fara sa am vreo indoiala, ca am plecat acolo din anumite motive. Totul s-a sfarsit cu aparitia acestei carti, care a fost transmisa prin channel, timp de sapte ani. Se numeste “Trepte de la Primul, pana la al Saptelea Cer/Rai” si este in spaniola, in portugheza iar rolul meu este sa o traduc si in engleza. Cand ma aflam acolo, o femeie cu care am facut cunostinta, m-a introdus in Cercul Crimson. Acum ca m-am intors si mi-a fost prezentat, cum stii, am devenit pasionat de realizarea scopului sufletului meu; cum sa merg zilnic mai departe, in timp ce exista probleme si provocari in viata mea?

TOBIAS: Toate revin la mesajul de azi. Nu te indoi! Si reamintesteti povestea – de povestea extraordinara!(rasete) – a lui Mark si Cris! Mark a plecat si chiar si atunci cand erau furtuni, cand erau momente fara vant, el nu s-a indoit niciodata. El a inteles ca fac parte din experienta si ca ii vor aduce implinire. Adesea oamenii se indoiesc, de exemplu, atunci cand ajung intr-un moment fara bani sau cu provocari legate de alti oameni.

(pauza) Eu incerc sa transmit ceva prin Cauldre… dar – este ceva confuz – tu ai fost ajutat in scrierea sau crearea acestei carti, folosindu-ti energia, intr-un mod multidimensional, lucrand cu un grup, care te-au ajutat sa o aduci aici. Atunci cand citesti cartea, apare sentimental de familiaritate, deoarece o parte a ei este esenta ta. Este o parte a legamantului tau, care a fost sa aduci acea informatie in alte limbi, deoarece exista mult mai mult, decat niste cuvinte pe hartie. Exista un gen de energie incorporata, care va fi foarte atractiva pentru foarte multi oameni, care explica ceea ce oamenii numesc mistere, care nu sunt mistere de loc, este vorba doar de fizica spirituala naturala. Prin urmare, tu esti profund conectat cu aceasta carte.

Este momentul sa eliberezi indoiala! Este momentul sa continui ceea ce ai ales sa faci. Daca vei privi evenimentele despre care ai vorbit si care te-au dus dintr-un loc in altul, de la un grup de oameni la altul, este calatoria lui Mark. Totul are un scop, un motiv si tu iti vei permite sa ai o descoperire triunfala, in acest an!

LINDA: Ce coincidenta ca ai raspuns la o intrebare de-a lui Mark.

TOBIAS: Desigur! (rasete) Cauldre spune ca pentru fiecare intrebare aditionala, va avea un pahar de vin in plus, in aceasta noapte! Asa ca… (rasete)

LINDA:Am o intrebare finala si cred ca multi vor fi interesati.

TOBIAS: Inca un pahar pentru el! (rasete)

LINDA: Iat-o! Ce face Sam?

TOBIAS: Vom vorbi despre Sam, in curand. Sam este… Sam uneori este – cum sa spun

LINDA: Cum a fost Craciunul pentru el?

TOBIAS: Nu a insemnat nimic.

LINDA: Auuu!

TOBIAS: Nu a fost un eveniment. Ai naibii de parinti, va trebui sa… Ei nu inteleg bucuria de a darui si… A fost linistit, insa Sam trece acum prin mari experiente interioare. Lumea lui exterioara… de aceea am putut sa fiu atat de clar inainte, cand am raspuns la intrebarea despre copii. Lumea sa exterioara ii spune ca ceva nu este in regula cu el. Lumea sa interioara ii spune ca totul este in regula.

Acum, in care sa creada? Pe care sa o ia de baza? Acum el are un sfatuitor brilliant, nu numai prin St. Germain, ci si prin mine, la un nivel de suprasuflet. Dar, trebuie sa intelegeti ca el este autonom si independent, asa ca poate sa aleaga orice vrea. Noi incercam sa-l facem sa inteleaga, ca trecem printr-o munca interesanta cu el, in prezent. Va puteti imagina atentia personala din partea mea si a lui St. Germain, pe care i-o acordam in dezvoltarea lui, in dezvoltarea lumii lui interioare, din prezent?

Ati putea spune ca linistea de dupa perioada de sarbatori, a fost minunata, insa trebuie sa va reamintesc tuturor parintilor: nu faceti daruri sub forma de lenjerie de corp si sosete! Nu faceti astfel de daruri! (rasete)

Si asa este.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.