KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuthumi lal Singhiä (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
6.10.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Namaste. (Yleisö vastaa "namaste".) Jatkamme kaunista kokoontumistamme tämän Shaumbra-ryhmän kanssa tänä upeana päivänä. Ja haluaisin vastata erääseen kysymykseen jo ennen sen esittämistä: Ei! (Yleisö ja Kuthumi nauravat.)
 
Ja seuraava kysymys on: Kerro meille vähän siitä, mitä tapahtuu uuden maapallon ja vanhan… (Linda läpsäyttää kysymysnippua käsissään ja sanoo: "Tämä on hyvä!")… maapallon osalta. (Kuthumi nauraa ja Linda toistaa: "Tämä on tosi hyvä. Olen vaikuttunut.") Heitä se pois! (Linda sanoo: "Voi ei.")
 
Yritän tehdä asiasta erittäin yksinkertaista. Tämän kaiken takana on erittäin suuri energia, mutta sanotaanpa, että uusi ja vanha maapallo seurustelivat (vähän naurua) ja ne joutuivat pieneen väittelyyn siitä, mihin suuntaan he menisivät ja miten he toimisivat tässä suhteessa. Ja vanha maapallo sanoi uudelle: "Vie haiseva takapuolesi pois täältä!" (naurua), kuten joskus suhteissa sanotaan. "En tarvitse enkä halua sinua enää." Ja niinpä myötätunnosta ja kunnioituksesta uusi maapallo sanoi: "Kyllä, peruutan pois täältä. Teet sen, mitä päätät, ja kunnioitamme sitä. Emme välttämättä ole asiasta samaa mieltä, mutta kunnioitamme sitä."
 
Niinpä vanha ja uusi maapallo erosivat. Mutta sitten vanha maapallo tuli hyvin surulliseksi ja yksinäiseksi eikä tuntenut tuota toista energiaa auttamassa tasapainottumaan ja opastamassa. Ja vanha maapallo teki muutamia typeriä asioita - oli ulkona liian myöhään, juhli liian rankasti, joutui väärään porukkaan, muutamiin murhiin ja muutamiin muihin väkivallantekoihin - ja päivän lopussa vanha maapallo sanoi: "Uudessa maapallossa oli jotain, jota todella rakastin. Uudessa maapallossa oli sellaista helppoutta. Se oli ilon ilmentymä. Se vaikutti olevan rauhassa itsensä kanssa, ja minä en pidä itsestäni ollenkaan. Kenties on aika palata yhteen."
 
Niinpä 18.9. vanha maapallo ryömi polvillaan uuden maapallon eteen ja sanoi: "Anon anteeksiantoasi." (Samalla hetkellä jotain putoaa rämähtäen lattialle, mikä saa yleisön ja Kuthumin nauramaan kovasti.) Ja uusi maapallo sanoi: "Ei ole mitään anteeksi annettavaa." Ja vanha maapallo sanoi: "Palataan yhteen." Ja uusi maapallo sanoi: "Ei sillä tavalla kuin sinä haluaisit, koska vanhassa tavassa sinä nimittäin otit minulta. Vanhassa tavassa sinä käytit minua itsesi laiminlyömiseen. Vanha maapallo, jos siis palaamme yhteen, sinun on tarkasteltava itseäsi. Sinun on opittava rakastamaan sitä, kuka olet. Sinun on oltava eheä ja kokonainen, koska minä en voi tehdä sinusta kokonaista. En voi tehdä sinusta onnellista. En voi ratkaista ongelmiasi enkä vastata kaikkiin typerämpääkin typerämpiin, vankkumattomiin ja loputtomiin kysymyksiisi. Sinun on tehtävä se itse. Ja jos olet valmis tekemään sen, voimme alkaa taas seurustella. Mutta ei puhuta heti naimisiin menosta." (Naurua)
 
Tämä on siis tarina vanhasta ja uudesta maapallosta. Ne ovat kehittämässä uutta suhdetta toisiinsa. Ja meidän näkökulmastamme katsottuna vanhasta maapallosta oli tulossa hyvin, hyvin riippuvainen uudesta maapallosta. Vanha maapallo yritti todella saada uutta maapalloa tulemaan kaltaisekseen. Sillä oli vaikeuksia hyväksyä tämäntyyppinen tasapaino, hehku, mitä uudella maapallolla oli, ja se halusi, no, ottaa haltuunsa uuden maapallon ja kontrolloida sitä. Mutta uusi maapallo, joka on tietoinen itsestään, omasta olemuksestaan ja sen täydellisyydestä, ei sallinut sen tapahtua.
 
Niinpä ne taas seurustelevat. Ne nauravat jälleen. Ne keskustelevat yhteisistä kiinnostuksen aiheista. Energiat ovat palaamassa yhteen. Mutta uusi maapallo on hyvin varovasti sanomassa vanhalle maapallolle: "Sinun on tehtävä se itse." Tavalla tai toisella uusi maapallo tulee kehittymään tai ylösnousemaan, kuten sanoisitte. Uudesta maapallosta tulee suurenmoinen esimerkki tai standardi, ei ainoastaan niille ihmisille, jotka jäävät vanhalle maapallolle tällä erää, vaan myös kaikkien ulottuvuuksien enkeliolennoille, jotka kysyvät: "Millaista on palata itsenäisyyteen, mutta uudella tavalla? Millaista on käydä läpi maan päälle ruumiillistumisen kokemus kaikkine vaikeuksineen ja haasteineen ja kuitenkin tulla ulos aina "minä olen" -olemuksena?"
 
Otetaanpa nyt muutamia kysymyksiä.
 
LINDA:
Huomasin, että oli eräs piirre, joka yhdistyi Cauldren kautta heijastuvaan ääneesi. Se on nyt poissa.
 
KUTHUMI:
Se on yhdistymistä.
 
LINDA:
Aha. Erittäin hyvä, erittäin hyvä.
 
KUTHUMI:
Se on yhdistymistä. Kun on eräänlaista vastustusta, kuten te sitä kutsuisitte, se vahvistaa joitain piirteitä. Esimerkiksi jos alatte kanavoida jotain olentoa - vaikkapa Kleopatraa - tuon olennon alkuperäiset piirteet korostuvat, kun ne tulevat kauttanne. Mutta kun alatte luottaa enemmän ja tuo energia alkaa tuntua teistä mukavalta, se kirjaimellisesti ruumiillistuu sisäänne. Se sulautuu yhteen kanssanne ja siksi erot eivät ole niin selviä kuin alussa. Samaan tapaan silloin kun Cauldre alkoi työskennellä Tobiaksen tai Saint Germainin kanssa, erot olivat korostuneempia. Mutta minä voisin palata käyttäytymään niin kuin aiemmin! (Naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (nainen mikrofonissa):
Okei, minulla ei ole kysymystä. Luulin, että minulla on toteamus, mutta käsitin, että minulla onkin huudahdus. Kvanttihypyn jälkeen ensimmäistä kertaa elämässäni… olen käynyt lähellä kuolemaa useita kertoja, mutta ensimmäisen kerran en todellakaan halunnut kuolla, koska ajattelin, etten voisi enää tehdä sitä ja että se oli jo tehty. Ja eilen ensimmäistä kertaa sain kajastuksen vanhasta suurenmoisesta itsestäni ja uudesta suurenmoisesta itsestäni, ja tänään haluan vain huudahtaa, että olen niin iloinen, että löysin enemmän "sinua", joka olen minä. Ja halusin vain sanoa, että kiitos siitä. (Yleisö taputtaa)
 
KUTHUMI:
Tämä tuo esiin erinomaisen kohdan kaikille Shaumbroille ja yhden syyn, miksi tässä shoudissa puhuin siitä, miksi ollaan maan päällä juuri nyt. Ohititte erittäin tärkeän virstanpylvään 18.9. Joitakin teitä kirjaimellisesti pidettiin langan varassa kiinni elämässänne, jotta pääsisitte tuohon kohtaan. Teitte kaiken vaadittavan päästäksenne tuolle virstanpylväälle. Ja ylititte sen.
 
Nyt tulee kysymyksiä: "Mitä teen? Miksi olen täällä maan päällä? Miksi käyn kaiken tämän läpi?" Vastuksemme siihen on… itse asiassa, kuolema on hyvin nopea. Tulette meidän puolellemme. Siihen ei liity kaikkea sitä draamaa ja traumaa, mitä ihmiset liittävät siihen. Niinpä on hyvin helppoa palata tänne. Rakas Paula - Paula Sunray (eräs Shaumbra joka kuoli 18.9.) on tänään kanssamme täällä ja hän kertoo teille, että se on kuin hiekassa olevan viivan ylittämistä. Mutta puhuimme teille myös siitä, miksi olette täällä. Koska ihmiset kutsuvat teitä siihen.
 
Kuten sanoimme, ei ole ollut uusia vastauksia, uusia ajatuksia, uutta tietoisuutta maan päällä hyvin, hyvin pitkään aikaan. Niinpä kuulitte kutsun ja suostuitte jäämään. Kenties… ajatelkaa nyt tätä. Puhuimme myös siitä, että olette täällä maan päällä nyt luomassa omaa mestariteostanne sen sijaan, että tulette takaisin meidän puolellemme. Mestariteosta, jonka muistatte aina ja ikuisesti, kun ylösnousette maatasolta. Saattaisiko olla jotain vastaavuutta tämän uusien vastauksien, uuden ajatuksen kutsun ja mestariteoksenne luomisen välillä? Aivan mahdollista.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (Linda puhuu):
On useita kysymyksiä liittyen nukkumiseen, ja tiedän, että siihen on vastattu aiemmin Shaumbra-oireena, mutta nämä ovat ihmisiä, jotka tietävät Shaumbra-oireista, mutta havaitsevat uuden tason ärsytystä nukkumiskykyyn liittyen. Voisitko kommentoida tarkemmin?
 
KUTHUMI:
Kehonne ei… Peruutetaanpa vähän. Mielenne on se, joka tarvitsee unta, ei kehonne. Mielenne muuttuu tällä hetkellä kovasti ja olette paljon vähemmän riippuvaisia mielestänne. Teistä tuntuu epämiellyttävältä, koska, no, se ei tapahdu mielessänne, mutta tiedätte, että jotain muuta tapahtuu tuolla jossain - jumalaisessa älykkyydessä, "sinun" täyteydessä - missä ette rasita mieltänne. Teidän ei siis tarvitse nukkua läheskään niin paljon kuin ennen. Itse asiassa nyt kehonne enemmänkin tarvitsee unta, mutta mielenne ei tarvitse sitä kohtuutonta määrää kuin ennen. Opitte tasapainottamaan tämän, mutta jokin osa teissä edelleen uskoo, että teidän on saatava tietty "unikuuri". Ettekä saa sitä.
 
On menossa siirtymä. Esimerkiksi jos olette nukkuneet vain kaksi tai kolme tuntia yössä, on edelleen keho/mieli/henkitiedosto, joka saa teidät uskomaan, että olette väsynyt seuraavana päivänä, joten siis olette. Mutta pian sen häviää ja oivallatte, että unitarpeenne on aivan erilainen. Sitten on toisia kohtia, jolloin nukutte päiviä yhtäjatkoisesti, ja siksi sanomme, että lopulta teidän on tärkeää tehdä työtä itsellenne! (Naurua)… Tai sellaiselle työnantajalle, joka todella ymmärtää joustavuuden tärkeyden. Mutta nukkumismallinne on ehdottomasti muuttumassa. Se on yksi niistä mittareista, joista puhumme "Mitä puuttuu?" -videolla.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (nainen mikrofonissa):
Hei Kuthumi. Se olen minä ja tämä kysymys on minua varten.
 
KUTHUMI:
Sinä?
 
SHAUMBRA 3:
Kyllä, se olen minä.
 
KUTHUMI:
Sinä.
 
SHAUMBRA 3:
Kyllä. (Joku yleisöstä huutaa "Suurenmoinen sinä!") Tietenkin olen suurenmoinen! (Naurua) Jo jonkin aikaa minulla on ollut hengitysvaikeuksia, ja kun yritän hengittää, niin kuin Norma sanoo…
 
KUTHUMI:
Elämisvaikeuksia?
 
SHAUMBRA 3:
Tiesin, että sanot noin!
 
KUTHUMI:
Ei! Hengitysvaikeuksia. Minulla on standarditeknologia ja alan käyttää sitä. Haluaisin siis hyvin nopean 15 sekunnin hoidon (naurua), jotta voin jatkaa elämääni.
 
KUTHUMI:
Hmm! Palaan toteamukseeni: elämisvaikeuksia. Ja ne liittyvät suoraan hengittämiseen, sen kyseenalaistamiseen, haluatko todella olla täällä, miksi olet täällä. Siksi se ilmentyy hengittämisessä, ja heti kun teet hyvin tietoisen valinnan, että olet täällä iloisesti ja vaivattomasti, no, hengityksesikin on sitten iloista ja vaivatonta. Ja ongelma on poissa.
 
SHAUMBRA 3:
Olen tehnyt niin eikä se ole auttanut. Ha haa! (nauraen) Niin se menee - katsokaa tuota ilmettä!
 
KUTHUMI:
Saanen olla kanssasi eri mieltä. (Naurua) Pelkäät enemmän kuolemaa, kuin valitset elämisen. Toisin sanoen, et ole varma siitä, mitä tulee tapahtumaan, mutta et ole varma sitäkään, haluatko todella olla täällä. Se on hyvin yksinkertaista energiaa.
 
Katson ja mittaan intohimosi määrää. Sitä on erittäin vähän. Olet kamppaillut luodaksesi intohimon, syyn tai iloa, mutta aivan vilpittömästi sanottuna intohimomittarisi näyttää lähes "tyhjää". Kaikkialla ympärilläsi on intohimoa. Näen sitä ulkoisissa energiakentissäsi. Intohimoa monien eri asioiden tekemiseen, joitakin kutsuttaisiin ehdottomasti vanhaksi energiaksi, mutta joitakin on juuri nyt ilmestymässä esiin tai syntymässä uuden energian intohimona, mitkä eivät välttämättä liity mihinkään erityiseen ihmisen toimintaan. Mutta et ole sallinut tämän tulla läpi. Taas kerran, on tiettyä rajoittuneisuutta tai haluttomuutta, tiettyä vanhaa ohjelmointia, joka ei salli sinun tehdä läpimurtoa. Tämä intohimo on olemassa ja se on sinun ja voit kutsua sen elämääsi ilman varautuneisuutta, tarvitsematta tietää, mitä se on.
 
Katsohan, sinulla - teillä kaikilla - uuden energian intohimo ei välttämättä liity suoraan johonkin ihmisen toimintaan. Esimerkiksi intohimo voisi olla maalaaminen, tanssiminen tai matkojen tekeminen. Uuden energian intohimo ylittää ihmistarpeet ja myös ihmisymmärryksen. Niinpä kehottaisin sinua todella tunnustelemaan tätä intohimoa. Se on sinun. Se on olemassa, määrittelemättömänä tällä hetkellä - mutta voitko sallia sen virtaavan elämääsi? Huomaat, että tuo hengittäminen, kuten sinulle on jo kerrottu, muttet halua kuulla sitä, on vain muiden asioiden ilmentymä. Kutsu sitä elämiseksi, kutsu sitä intohimoksi, mutta kun menet mielen tuolle puolen, joka järkeilee sitä, miksi haluat jäädä tänne maan päälle, ja sallit tuon intohimomittarin taas täyttyä, hengittäminen ei ole enää mikään ongelma. Kiitos.
 
SHAUMBRA 3:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (Linda lukee internetistä):
Tervehdys. Selitäpä, mitä Kristus-siemen ja Kristus-tietoisuus ovat. Saint Germain mainitsee kirjassaan, että Kristus-siemenen energia kukoistaa parhaillaan maan päällä. Jään kiinni siihen, mitä uskonto opettaa Kristuksesta, ja haluaisin tietää, mikä sinun määritelmäsi on Kristus-siemenestä ja Kristus-tietoisuudesta.
 
P.S. Pelaan tänään tähän shoudiin osallistumisen sijasta ja haluaisin tietää, kaipaatteko minua. (Naurua)
 
KUTHUMI:
Fyysisesti et ole täällä. Energeettisesti olet ollut hyvin, hyvin läsnä. Niinpä, ei, emme ole kaivanneet sinua. Et puutu porukasta!
 
Mitä Kristus-tietoisuuteen tai Kristus-siemeneen tulee, olemme tekemisissä kaikenlaisten eri määritelmien kanssa, mutta se tulee juurienergiasta "kristalli" tai "christos", "puhdas/selkeä" tai "uusi". Sillä ei ole tekemistä Jeesus Kristuksen kanssa sellaisenaan tai sen Kristuksen, josta luet pyhissä kirjoituksissasi. Siinä on kyse selkeydestä/puhtaudesta tai uutuudesta. Niinpä silloin kun viitataan siihen, että Kristus-siemen on kylvetty, että Kristus-tietoisuus on täällä, se merkitsee uutta. Periaatteessa uutta energiaa.
 
Kaksituhatta vuotta sitten hyvin monet teistä olivat täällä maan päällä yleisesti kylvämässä uuden tietoisuuden siemeniä, jotka ovat nyt tulossa näkyviin. Olette tulleet takaisin ollaksenne niitä, jotka korjaavat uuden tietoisuuden sadon, jotta voitte sitten jakaa sen toisten kanssa maailmassa. Tästä uudesta tietoisuudesta puhuin aiemmin.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (mies mikrofonissa):
Hei Kuthumi. Viime aikoina te Crimson Circlen kaverit olette painottaneet kovasti suuremman feminiinisen energiamäärän tuomista esiin, ja se kuulostaa tärkeältä, erityisesti uudessa energiassa. Eikä ole epätavallista esim. toisille naiskanavoijille tuoda esiin miespuolisia olentoja, mutta minusta vaikuttaa, että Crimson Circle painottuu maskuliinisuutta kohti. Onko siihen syy, miksi me emme tuo yhtään… kieltämättä meillä on feminiinienergioiden vaikutusta, mutta ei varsinaista naispuolisten olentojen kanavoimista.
 
LINDA:
Etkö saa sitä Kuthumilta? (Yleisö ja Kuthumi nauravat.)
 
SHAUMBRA 5:
Voisin nähdä sitä vähän Kuthumissa!
 
KUTHUMI:
Kokeilimme sitä varhaisessa vaiheessa ja kaikista meidän puolellamme tuntui, että kuulostaisi hyvin epätavalliselle, jos Cauldre kanavoisi esim. Mariaa. Hänen äänessään ei olisi mitään uskottavuutta. Ääni pitää olla viritetty kantamaan tiettyjä energioita ollakseen feminiininen. Mutta kyse ei ole siitä, onko puolellamme tietty olento, jota kutsutaan naisen nimellä. Tobiaksen, Saint Germainin ja erityisesti minun, Kuthumin, olento on yhdistänyt maskuliinisen ja feminiinisen energian. Älkää siis antako sen nimen pettää itseänne, johon yhdistymme ihmistasolla, ja että olisimme vain maskuliinisia, sillä olemme hyvin, hyvin tasapainoisia.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos.
 
KUTHUMI:
Ja kysyt oikeastaan meiltä oman maskuliinisuutesi ja feminiinisyytesi tasapainosta ja siitä, missä kohtaa olet sen osalta. Niin… Kamppailet sen kanssa liikkaa. Analysoit sitä liikaa. Olet antanut tuon kehotuksen jokaiselle puolellesi, maskuliiniselle tai feminiiniselle. Et voi kontrolloida sitä. Et voi - etkä haluakaan - yrittää säädellä sitä. Se on kutsu maskuliinisuutesi ja feminiinisyytesi yhteensulautumiselle. Kutsu valollesi ja pimeydellesi, jolla olet leikkinyt menneisyydessä ja olet ns. palanut, joten olet pysynyt siitä erossa. Kutsu tänä iltana kotiin mennessäsi valoasi ja pimeyttäsi palaamaan yhteen. Kutsu kaikkia itsesi kaksinaisuuden palasia. Näen sinun kamppailevan tällä hetkellä asian kanssa etkä ole varma, miten pärjäät. Vedä syvään henkeä ja kutsu kaikki osasi takaisin yhteen. Kiitos.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (Linda lukee internetistä):
On nettisivusto nimeltään Second Life (toinen elämä), mikä on virtuaalitodellisuusmaailma. Siinä ihminen luo elektronisen ihmisen nimeltään avataara, joka voi olla mitä tahansa ja jolla voi olla mitä tahansa piirteitä luoja haluaa. Tässä maailmassa luoja ohjaa avataaraa tekemään, ostamaan, myymään, luomaan ja tulemaan, miksi kuvitella saattaa. Voin nähdä, miten tällainen peli voi olla sekä rakentava että tuhoava pelaajan kannalta. Jos luoja panostaa todella tähän virtuaalimaailmaan ja omaan avataaraansa, luoko hän todellisuudessa itsensä puolen, mikä sitten menee todelliseen maailmaan keräämään kokemuksia siitä, mihin tarkoitukseen avataara luotiin? Jos niin on, miten tämä ihminen/luoja - miten se vaikuttaa häneen?
 
KUTHUMI:
Se mitä luotte näissä peleissä, matkii periaatteessa sitä, mitä teette paljon korkeammalta luomisen tasolta. Voitte kuvitella itsenne hyvin korkealla tasolla pelin pelaajaksi, joka luo kaikki elämiksi nimitetyt itsenne puolet, luo kaikenlaisia piirteitä ja identiteettejä. Jotkut ovat hyviä ja jotkut ovat huonoja, mutta kaikki tapahtuu sen vuoksi, että löydätte enemmän itseänne. Näissä elektronisissa peleissä matkitte samaa toimintaa. Sillä on arvonsa, siten se auttaa muita… se auttaa ihmisiä ymmärtämään, että te todellakin luotte eri puolia ja että näillä osilla tai puolilla on tavallaan oma elämänsä. Riippumatta siitä pelataanko vain Second World -pelin rajoissa vai menevätkö ne toisiin ulottuvuuksiin, ne ovat todellisia ja olemassa.
 
Näihin avataaroihin kaadetaan valtava määrä tietoisuutta ja energiaa, aina siinä määrin että joku, joka on hyvin tehokas pelaaja, voisi todellakin saada tuon avataaran tulemaan elämäänsä, ei sieluolentona, vaan biologisena olentona. On muutamia, jotka ovat itse asiassa päässeet aika lähelle sitä ja monia, jotka ovat luoneet sellaisen dynamiikan avataaransa taakse, että muut ihmiset näkevät sen ihmissilmillään. Vaikka ne ovatkin eräänlaisia haamuja tai eivät todellisuudessa ole fyysisessä muodossa, lyhyen hetken ne voivat vaikuttaa olevan fyysisessä muodossa.
 
Tämän kauneus on siinä, että lopulta ihmiset ymmärtävät, miten uskomattomia luojia he ovat. He ymmärtävät, miten he voivat luoda itsensä dynaamisia puolia tai avataaroja. Mutta he myös alkavat ymmärtää, että se on tapa sirpaloitua, joutua väliaikaisesti eksyksiin näissä eri puolissa, ja ennemmin tai myöhemmin he haluavat kutsua takaisin kotiin kaikki avataaransa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (mies mikrofonissa):
Hei Kuthumi. Ensinnäkin, kiitos siitä, että olet ollut kanssani pari päivää. Kysymys koskee isääni, joka kuoli 10 kuukautta sitten. Ja toinen kysymys koskee tätä outoa matkaa. Muutamaa päivää ennen lentoani Amerikkaan, minun täytyi mennä töissä Jerusalemiin, vanhaan kaupunkiin, ja olen ollut siellä. Näen kaikki vanhat mallit ja elämme hyvin, hyvin hermostuneessa maassa. Hämmästyttävää. Hyvin hermostuttavaa. Katson sitä nyt ja näen eron selkeytymiseni ja irtipäästämiseni jälkeen. Mitä voit sano siitä? Kiitos.
 
KUTHUMI:
Ensinnäkin isäsi on mennyt kibbutsille toisella puolella, koska hänestä sen energia on ollut mukavaa pitkän, pitkän aikaa. Se oli hänen kotinsa, hänen turvansa. Ja kuten tiedät Saint Germainin kurssilta, verhon toisella puolella on monia, monia tasoja, monia ulottuvuuksia ja hyvin usein ne, jotka lähtevät ihmisen maailmasta, tuntevat kovasti vetoa takaisin maan päälle. Nyt he tekevät sen ilman fyysistä kehoa, mutta kuitenkin fyysisten ominaisuuksien tai tietyntyyppisen tietoisuuden kera.
 
Niin, hän on hyvin aktiivisena kibbutsilla maan lähiulottuvuuksissa, auttaa muita ja tekee hyvin, hyvin kovasti töitä, koska hän on aina uskonut, että kova työnteko on palkkionne, polkunne taivaaseen. Hänestä on mukavaa luennoida toisille ihmisille ja sanoa heille, mitä heidän pitäisi tehdä (vähän naurua) ja voitaisiin sanoa, että tämä on hänen oma kibbutsinsa, mutta hän on myös sulautunut yhteen toisten kanssa, joilla on samantyyppisiä tarpeita. Kysymyksesi on, onko hän onnellinen. Ei, muttei hän ole ollut koskaan aiemminkaan. (Naurua) Ja tämä on hänen… Sanotaan, että hän tuntee olonsa mukavaksi. Hän tuntee olonsa mukavaksi. Hän jatkaa odottamista - odottaa tiettyä kutsua tai aikaa, jolloin hänen sielunsa saa ikuisuuden, kun häntä kutsutaan takaisin alkuun. Ja sitä hän odottaa, mutta parhaillaan hänellä menee ihan hyvin. Ihan mukavasti.
 
Israelin maa on… (tauko) Minun on kysyttävä tässä neuvoa… Siirrän tämän kysymyksen eteenpäin ja siihen vastataan yksityiskohtaisemmin helmikuussa. On vähän huolta siitä, että kysymykseen vastaaminen nyt saisi aikaa vähän hermostumista, ja niinpä odotamme.
 
LINDA:
Kenen hermostumista?
 
KUTHUMI:
Sinun. Sinun! (Naurua)
 
LINDA:
Vielä kaksi kysymystä.
 
KUTHUMI:
Neljä.
 
LINDA:
Voi ei! Okei.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (Linda lukee internetistä):
Keskeinen kysymykseni on ollut ja edelleen on: olenko minä osa Shaumbra-perhettä? Luin ja kuuntelin kaikki shoudit viime vuonna, mutta edelleenkään en tunne mitään sellaisia muutoksia itsessäni tai ympäristössäni, jotka vihjaisivat minulle, pitäisikö minun osallistua kvanttihyppyyn tässä elämässä vai ei. Tämä on vaivannut minua melkoisesti viime kuukausien aikana, ja mietin, voinko saada mitään vastauksia teidän puoleltanne?
 
KUTHUMI:
Se on todellakin henkilökohtainen valinta. Se riippuu sinusta. Valitse se, älä valitse sitä. Se ei ole mitään sellaista, minkä me täällä määrittelemme. Emme käy läpi listaa ja valitse, kuka on Shaumbra ja kuka ei ole. Kyse ei ole kerhosta, veljeskunnasta tai sisarkunnasta, kiitos. Shaumbra on tietoisuus ja se on energia, jonka tunnet sopivaksi tai sitten et. Niinpä se on lahja, jonka annat itsellesi. Kukaan muu, Tobiaksesta Cauldreen tai Andraan tai Aniin, ei voi antaa sitä sinulle. Annat sen itsellesi.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (mies mikrofonissa):
Hei Kuthumi. Miten menee? Ensiksi haluan kysyä, miksi minusta tuntuu siltä, että saan juuri sydänkohtauksen? (Kuthumi ja yleisö nauravat.) Ja viimeksi esitettyä kysymystä minäkin olen esittänyt vuosia. Mutta valitsen… kun istuin tuolissa, halusin ikään kuin mennä piiloon, koska minulla on niin monia tunteita täällä olemisesta. Haluan olla täällä. Olen halunnut olla täällä kuusi vuotta ja olen pelännyt kovasti tulemista tänne.
 
LINDA:
Tähän kokoontumiseen?
 
SHAUMBRA 9:
Joo, ja minä vain… tiedän…
 
KUHTUMI:
Ruoka on täällä kyllä huonoa - muttei niin huonoa! (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 9:
Olin täällä toukokuussa ja tein Lindan hulluksi… Esitin kysymyksiä ja palpatin ja minä vain… Vaimoni on tuolla ja hän sanoi: "Annan sinulle vihjekortteja kysymistä varten." En halua olla ryhditön ja esittää kysymyksiä siitä, kuka olen, miksi olen täällä, mutta…
 
LINDA:
Miksi et?
 
KUTHUMI:
Mutta… mutta…
 
SHAUMBRA 9:
Halusin kysyä…
 
KUTHUMI:
Anna palaa. (Kuthumi naureskelee)
 
SHAUMBRA 9:
Minua pelottaa joskus, koska minusta tuntuu, että minulla on historiaa Shaumbran kanssa eikä se aina tunnu minusta olleen positiivista. Ja minua vähän pelottaa, koska… Haluatko tietää totuuden? Pääsen juuri kysymykseeni…
 
KUTHUMI:
Voi, minä tiedän totuuden! (Lisää naurua)
 
SHAUMBRA 9:
Minua pelottaa se, etten ole tervetullut tänne, ja tiedän sen liittyvän minuun. Olen tuntenut, että kaikki ovat toivottaneet minut hyvinkin tervetulleeksi tänne, mutta mielessäni minusta tuntuu, että Linda aikoo olla vaikkapa antamatta minulle mikkiä tai sanovan: "Sinun kysymyksesi on jo esitetty." (Yleisö nauraa ja Linda sanoo taustalla: "Aaaaaa, ei".) Mutta lopetan nyt, koska palpatan ja Maureen tuolla juuri sanoo…
 
KUTHUMI:
No, aloitetaanpa tästä. Kuten jo tiedät, olet hyvin, hyvin herkkä, erityisesti toisten tunteille ja tuntemuksille. Ja olet opettelemassa tulemaan tietoisemmaksi omista tunteistasi tai virittymään niihin, mikä on ollut elämäsi suurin haaste - miten käsitellä omia tunteistasi ja tuntemuksiasi. Teet sitä nappaamalla asioita toisilta ihmisiltä, ulkopuolelta, mutta olet siirtymävaiheessa ja opettelet tuntemaan olosi mukavammaksi omien tuntemuksiesi ja tunteidesi kanssa. Paras tapa sanoa tämä on, että tiedät jo totuutesi ja nyt alat sallia itsesi saada sen.
 
Yksi asioita joka… muuten menneisyydestä Shaumbran kanssa: Shaumbrat tulevat monista taivaallisista perheistä - enkeliperheistä - ja he ovat viettäneet monia, monia elämiä maan päällä, enemmän kuin mikään muu ryhmä. Shaumbrat ovat tappaneet toisiaan, varastaneet toisiltaan ja sotineet toisiaan vastaan - ja tässä olivat hyvät uutiset! (Paljon naurua) Koska he ovat tulleet niin erilaisista sukulinjoista ja heillä on ollut menneisyydessä niin paljon konflikteja, he ovat myös sanoneet: "Tämä ei johda mihinkään. Keräännytäänpä yhteen tässä energiassa, jota kutsumme Crimson Counciliksi ja Crimson Circleksi, ja työstetään tietä auttaaksemme kehittämään tietoisuutta, ei vain itseämme varten ja keskenämme, vaan ihmisiä varten, jos he päättävät hyväksyä sen. Etsitään tapa tulla eri taustoista ja olla silti yhdessä."
 
Ja Shaumbra on huomannut, että paras tapa olla yhdessä on olla ensiksi "sinä". Tiedän, että olemme vatvoneet tätä tänään, mutta kun olet "sinä", täysin itsessäsi tarvitsematta mitään keneltäkään muulta, no, silloin on helppoa tulla toimeen kaikkien kanssa. Niinpä tämän koko perhe-, sukulinja- ja ryhmäprosessin aikana olette oppineet tulemaan yksilöiksi.
 
Niinpä sinä, joka olet - voi, olet ollut melkoinen soturi, kuten tiedät, melkoinen soturi - olet sitoutunut olemaan osa tätä ryhmää etkä ainoastaan osa tätä ryhmä, vaan valitettavasti johtaja tässä ryhmässä! (Naurua) Ja tämä sai sydämesi tärisemään ja värisemään, ja se saa aikaan hikoilua ja kaikkia muita asioita, koska olet pyytänyt sitä, olet kouluttautunut sitä varten. Tiedät, että se lähestyy. Tiedät, ettet voi piiloutua ja tiedät tällä hetkellä puhuessamme kasvoista kasvoihin, että se on todellisuudessa melko helppoa. Teet sitä jo. Olet jo perillä eikä ole mitään pelättävää Shaumbran osalta, Tobiaksen osalta ja vain aivan vähän Saint Germainin osalta! (Paljon naurua) Niin, on siis aika nousta ylös…
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos.
 
KUTHUMI:
… ja sitten sydän rauhoittuu.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (Linda lukee internetistä):
Haluan tietää, tuleeko kylmäfuusiosta voimalähde ja milloin, jos tulee.
 
KUTHUMI:
Tämä olisi parempi kysymys Saint Germainille, mutta yritän vastata siihen hänen ollessaan poissa. Se on astinkivi, se ei ole lopputulos. Siinä on potentiaalia, mutta se itse asiassa tulee johtamaan vieläkin tehokkaampien ja turvallisempien energiamuotojen keksimiseen.
 
Lisään vielä sen, mitä sanottiin kvanttihypyn aikana. Etualalle tulee useita energialähteitä. Tämän tapahtuessa maailma järkkyy - hyvällä tavalla ja haastavalla tavalla - koska maapallon instituutiot on kirjaimellisesti rakennettu vanhalle energialle tai fossiilisille polttoainelähteille. Kaikki taloudesta, elämäntyylistä ja jakelujärjestelmistä alkaen on rakennettu näille vanhan energia tavoille. Muutosta tullaan siis vastustamaan, mutta muutos tulee.
 
Tulemme keskustelemaan… ja minun on tarkistettava tämä… tulee lisää keskustelua energialähteistä, kenties tulevassa "Kysy Tobiakselta" -tilaisuudessa, mutta sanotaan, että kylmäfuusio on astinkivi.
 
Teemme tässä toisen huomion, joka epäsuorasti liittyy tähän kysymykseen, mutta palaa takaisin keskusteluun vanhasta ja uudesta maapallosta. Kerron teille jotain - josta tulemme puhumaan lisää - yhdestä suurimmasta yhteydestä ja yhdestä suurimmasta… kutsun sitä portaaliksi. Teille kaikille portaalit ovat tuttuja. Portaalit ovat aukkoja, portaalit ovat energian siirtämis- ja muuttamistapoja. Ja aion sanoa, että nöyrän mielipiteeni mukaan se portaali, joka sallii vanhan ja uuden maapallon yhdistyä jälleen merkittävästi, on liiketoiminta. Liiketoiminta maapallolla - vanhan energian maapallolla.
 
Tämän portaalin kautta monet korkeamman tietoisuuden käsitteet, jotka tulevat uudelta maapallolta ja teiltä, ilmentyvät vanhalla maapallolla. Olemme nähneet, miten esim. uskonnon energiat tukkivat muutoksen - tarkoituksellisesti. Uskonnot ovat hyvin paikalleen pysähtynyttä tai liikkumatonta energiaa. Hallitukset, niiden energia pyörii niissä itsessään. Se ei laajennu ulospäin, joten se on erittäin vaikea portaali muutoksen synnyttämiseen. Voisimme nyt käydä läpi kaikkien näiden asioiden luettelon. Portaali vanhan ja uuden maapallon välillä, joka tuo korkeamman tietoisuuden käsitteitä ja lopulta "minä olen" -periaatteen ihmiselle maan päällä, on liiketoiminta.
 
Nyt monet teistä kavahtavat, kun sanon tämän, ja ajattelette, että liiketoiminta on jotain hyvin "ottavaa", että liiketoiminta on hyvin keskittynyttä vain itseensä. Syytätte liiketoimintaa maan ja muiden asioiden vahingoittamisesta, ja jossain määrin se on täysin totta. Kuitenkin maan päällä on tällä hetkellä riittävästi valaistuneita olentoja, jotka ovat huomanneet, että liiketoiminnassa energia liikkuu. Siellä on jatkuva halu kasvaa ja kehittyä - joskus pakonomainen - mutta ainakin halu kasvaa ja laajentua on aina läsnä. Joskus tuo halu on asetettu ainoastaan yrityksen tuottavuuteen, mutta ainakin liiketoiminnassa on liikettä.
 
Valaistuneet olennot kaikkialla maailmassa sitoutuvat tällä hetkellä liikemaailmaan, ja he käyttävät sitä portaalina tuodakseen esiin kaikkia näitä korkeamman tietoisuuden käsitteitä, joista olemme puhuneet viime vuosina, koska ne voidaan itse asiassa ottaa käytäntöön liiketoiminnan kautta.
 
Voitaisiin ottaa sellainen ryhmä kuin Greenpeace, jolla on tietty määrä tehokkuutta synnyttää ympäristötietoisuutta ja muuta vastaavaa, mitä tällä hetkellä tehdään. Kyse ei ole edes maapallosta, vaan siitä miten ympäristö on yhteydessä ihmisiin. Mutta tuollainenkaan järjestö ei voi edetä kuin tiettyyn pisteeseen saakka, joten aion paljastaa teille jotain, mitä ei ehkä pitäisi paljastaa, mutta he ovat menneet mukaan liiketoimintaan. Hiljaisuudessa - erittäin hiljaa - he alkavat sitoutua yrityksiin tai ostaa niitä ympäri maailmaa. Ja tulee tietoisia yrityksiä ja "vihreitä" yrityksiä, yrityksiä jotka kunnioittavat muita ihmisiä ja maapalloa. On yksilöitä, jotka menevät liiketoimintaan tietäen, että he käyttävät voitot näistä yrityksistä tukemaan asioita, jotka tuovat tietoisuutta, rauhaa, uusia kouluja. Yritykset tuovat uusia kouluja maapallolle, eivät hallitukset.
 
Niin, rakas Shaumbra, vedä syvään henkeä. Tarkastele vanhoja uskomuksiasi liiketoiminnasta. Se on portaali energian liikuttamiseen ja saattamaan vanhan ja uuden maapallon yhteen. Liiketoiminta ei enää salli suuri sotia. Se teki niin yhdessä vaiheessa, se rohkaisi sotiin. Mutta nyt liiketoiminta on siirtänyt kiinnostuksensa kaikkialle maailmaan eikä sillä ole varaa sotiin. Tämän liiketoiminnaksi kutsutun kautta voitaisiin siis myös saattaa vanha ja uusi maapallo yhteen. Kiitos.
 
LINDA:
Tämä oli sinun nöyrä mielipiteesi. Mikähän on mahtava mielipiteesi? (Naurua)
 
KUTHUMI:
(Hykerrellen) Se on jo esitetty! (Naurua)
 
LINDA:
Ooo, pidän siitä! Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Ymmärrän, että hengittäminen on elämän valitsemista, ja syntymän siirtymään liittyvä aineisto auttoi minua ymmärtämään, miksi jotkut ihmiset syntyvät sairaana. Kysymykseni on: minulla on nuori sisarentytär, jolla oli syntyessään hengitysvaikeuksia, ja haluaisin mielipiteesi sairaalalaitteista, jotka pitävät häntä elossa.
 
KUTHUMI:
(Tauko) Katson tässä energiaa… Haluaisin sinun ja Cauldren puhuvan myöhemmin, jos sinulle sopii. Se olisi sopivampaa näin henkilökohtaisessa aiheessa.
 
Teille kaikille, jotka ovat liittyneet tänään mukaan, ja Tobiakselle, joka on edelleen kotiarestissa (naurua) ja edelleen melko vihainen… minun on sanottava, että on hassua nähdä Tobiaksen kaltaisen valaistuneen olennon, joka on energeettisesti meidän tasollamme, olevan tekemisissä itsensä ihmisyyden kanssa Samina ja sen turhautumisen ja vihan kanssa, jota Sam tuntee tällä hetkellä kaikesta tästä. Ja Saint Germainia ja kaikkia muita haluamme kiitää liittymisestä mukaan tähän shoudiin ja siitä, että minun sallittiin olla välittäjänä tässä uudessa energiassa.
 
 
Namaste.