MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:

SHOUD 2: "Tu, Tu, Tu" - Kuthumi lal Singh,
transmis prin Geoffrey Hoppe

Intrebari si raspunsuri

Prezentat Cercului Crimson pe
6 octombrie 2007

www.crimsoncircle.com

Namaste! (audienta raspunde “Namaste”) Ne continuam frumoasa adunare cu acest grup Shaumbra in aceasta zi minunata. As dori sa raspund la o intrebare inainte de a fi pusa: “Nu!” (audienta si Kuthumi rad). Si urmatoarea intrebare este: Detaliaza-ne putin despre ce se intampla cu Noul Pamant si Vechiul Pamant… (Linda loveste teancul cu intrebari si spune “Asta-I buna”)… Vechiul Pamant (Kuthumi rade si Linda repeta “Asta-i chiar foarte bine. Sunt foarte impresionata.") Pe asta poti sa o arunci! (Linda spune “Oh, uau”) Voi incerca sa o fac foarte simplu. E foarte mare energia in spatele tuturor acestor lucruri, dar sa spunem ca Noul Pamant si Vechiul Pamant isi dau intalnire… (cateva rasete) si au intrat intr-o mica disputa despre directia pe care o vor lua, cum vor aborda relatia lor. Si Vechiul Pamant a spus Noului Pamant : “Misca-ti fundul de aici!” (rasete) asa cum se spune adesea in relatii “Nu mai am nevoie de tine si nici nu te mai vreau”. Deci, din compasiune si din respect, Noul Pamant a spus “Da, ne vom retrage. Tu alegi sa faci ceea ce alegi sa faci si noi vom onora asta. Nu suntem de acord cu asta, dar o vom onora.” Deci Vechiul Pamant si Noul Pamant s-au despartit. Dar Vechiul Pamant s-a simtit foarte trist si singur, nu a simtit ca are acea alta energie pentru a-l ajuta sa se echilibreze si sa-l ghideze.

Si Vechiul Pamant s-a dus si a facut niste prostioare - a stat prea tarziu in oras, a petrecut prea mult, a intrat intr-un grup dubios de prieteni, cateva crime, cateva alte acte violente si, la sfarsitul zilei, Vechiul Pamant a spus: “Era ceva ce iubeam la Noul Pamant. Avea un fel de usurinta. Noul Pamant era manifestarea bucuriei. Noul Pamant parea in pace cu el insusi si aici Eu nici macar nu ma plac pe mine insumi. Poate ca e timpul sa ne impacam.” Deci pe 18 septembrie, Vechiul Pamant a venit tarandu-se in genunchi la Noul Pamant si a spus: “Iti cer iertare” (in acel moment ceva cade pe podea cu mult zgomot cauzand mult ras de la audienta si de la Kuthumi).

Si Noul Pamant a spus “Nu este nimic de iertat”. Si vechiul Pamant a spus “ Hai sa ne impacam”. Si Noul Pamant a spus “Nu in felul in care ai vrea tu pentru ca, vezi tu, pe cale veche, tu luai de la mine. Pe calea veche tu te foloseai de mine pentru a te neglija pe tine. Si, deci, daca ne impacam, Vechiule Pamant, trebuie sa privesti inauntrul tau. Trebuie sa inveti sa te iubesti pentru cine esti. Trebuie sa fii intreg si complet, pentru ca eu nu te pot completa. Eu nu te pot face fericit. Eu nu-ti pot rezolva problemele si nu pot raspunde la toate intrebarile tale prostute, prostute constant si nonstop. Tu trebuie sa faci asta pentu tine. Si, daca doresti sa faci asta, ne putem intalni din nou. Dar sa nu vorbim inca despre casatorie.” (rasete)

Deci asta este povestea Vechiului Pamant si a Noului Pamant. Ei dezvolta o noua relatie intre ei. Si, din perspective noastra, noi am vazut ca Vechiul Pamant devenise foarte, foarte dependent de Noul Pamant. Vechiul Pamant, de asemenea, incerca sa-l determine pe Noul Pamant sa devina ca el. A fost dificil sa accepte acest gen de echilibru, acest gen de stralucire pe care il are Noul Pamant si a dorit sa ia controlul asupra Noului Pamant. Dar, Noul Pamant cunoscandu-se pe sine si cunoscandu-si propria fiinta si plinatatea fiintei, nu a permis ca asta sa se intample. Si acum se intalnesc din nou. Se simt bine din nou. Ei discuta lucruri cu interese mutuale. Energiile se reunesc. Dar Noul Pamant are grija sa-i spuna Vechiului Pamant “Tu trebuie sa o faci”. Intr-un fel sau altul, Noul Pamant va evolua sau, cum ati spune voi, va ascensiona. Noul Pamant va fi acest exemplu magnific sau standard nu doar pentru oamenii care raman pe Vechiul Pamant, ci si pentru fiintele angelice a tuturor taramurilor care intreaba “Cum este sa te intorci la suveranitate, dar intr-o noua cale? Cum e sa treci prin incarnarea de pe Pamant, cu toate dificultatile si incercarile ei si, totusi, sa iesiti intotdeauna invingator cu “Eu sunt”? Sa luam cateva intrebari, acum ca toate astea s-au terminat.

Linda: De asemenea, am observat ca exista o caracteristica care a fost asociata cu vocea ta care a fost proiectata prin Cauldre. Caracteristica a disparut.

Kuthumi: Integrare.

Linda: Ah-h-h. Foarte bine. Foarte bine.

Kuthumi: Integrare. Oricand e un fel de - voi l-ati numi rezistenta - amplifica cateva caracteristice. De exemplu, daca ai incepe sa faci channel cu o entitate - sa spunem, Cleopatra - initial caracteristicile acelei entitati vor fi mai exagerate cum vor veni la tine, dar cum vei deveni din ce in ce mai increzator si mai confortabil cu acea energie, asta literalmente se va incorpora in voi. Se topeste cu voi si, asadar, diferentele nu mai sunt atat de pronuntate asa cum au fost la inceput. La fel ca si la Cauldre, cand a inceput sa lucreze cu Tobias sau Saint Germain, diferentele au fost foarte exagerate. Dar as putea sa ma intorc asa cum eram inainte! (rasete)

Intrebare de la Shaumbra 1 (o femeie la microfon): Ok, nu am o intrebare. Am crezut ca am o declaratie, dar realizez ca e o exclamatie. De la Saltul Cuantic, pentru prima data in viata… am fost aproape de moarte de cateva ori, dar pentru prima data in viata mea chiar am vrut sa mor pentru ca am crezut ca nu mai pot continua si am crezut ca s-a terminat. Si, ieri, pentru prima data, am avut o sclipire a vechiului meu sine si a noului meu magnific sine si astazi doar vreau sa exclam ca Eu Sunt atat de bucuroasa ca am gasit mai mult decat “tu” care sunt eu. Si doar doream sa spun multumesc pentru asta. (audienta aplauda)

Kuthumi: Aduce un punct excellent pentru toata Shaumbra si unul dintre motivele pentru care in acest Shoud am vorbit despre “Deci, de ce sa fim aici pe Pamant acum?” Ati trecut un punct foarte important pe 18 septembrie. Unii dintre voi, literalmente, s-au tinut de un fir de ata de viata lor pentru a ajunge pana la acel punct. Ati facut tot ce a fost necesar doar ca sa ajungeti la acel punct. Si ati trecut. Acum intrebarea devine “Ce fac? De ce sunt aici pe Pamant? De ce sa trec prin toate astea?” Raspunsul nostrum este… de fapt, moartea e foarte rapida. Va intoarceti pe partea noastra, unde nu mai e toata drama si trauma pe care o asociaza oamenii cu asta. E foarte usor sa va intoarceti aici. Draga de Paula - Paula Sunray (o Shaumbra care a trecut dincolo pe 18 septembrie) e aici cu noi azi si ea va va spune ca e ca si cum ati merge peste o linie de nisip.

Dar am mai vorbit despre “De ce sunteti aici?” Pentru ca oamenii va cheama. Si am spus ca nu au fost raspunsuri noi, ganduri noi, constiinte noi pe Pamant de foarte foarte foarte mult timp. Deci, voi ati auzit acea chemare si ati fost de accord sa stati aici. Poate… acum ganditi-va la asta. Deasemenea am vorbit ca voi sunteti aici pe Pamant acum, in loc sa veniti pe partea noastra, pentru ca sa va create propria Capodopera, lucrul de care va veti aminti tot timpul, cum ascensionati dincolo de planurile Pamantesti. Acum, ar putea fi posibila o colaborare intre aceasta chemare pentru noi raspunsuri, pentru noi ganduri pe Pamant si crearea Capodoperei voastre? E doar posibila.

Intrebare de la Shaumbra 2 (rostita de Linda): Sunt mai multe intrebari ce au legatura cu somnul si stiu ca s-a mai raspuns ca e un simtom Shaumbra, dar acestia sunt oameni care sunt constienti de simptoamele Shaumbra dar inca mai gasesc un nou nivel de iritare in capacitatea de a dormi. Poti detalia?

Kuthumi: Corpul vostru…sa reluam. Mintea voastra e cea care are nevoie de somn, nu corpul vostru. Mintea voastra se schimba foarte repede chiar acum si voi sunteti din ce in ce mai putin dependenti de ea. Va simtiti incomfortabil pentru ca, ei bine, nu e in mintea voastra, dar voi stiti ca altceva se intampla acolo- o inteligenta divina, plinatatea voastra- unde nu va mai taxati mintea. Deci nu trebuie sa dormiti asa cum ati facut-o pana acum. De fapt, acum corpul vostru e cel care are nevoie de ceva somn, dar mintea voastra nu are nevoie de cantitatea excesiva de care avea odata nevoie. Voi invatati sa echilibrati asta, dar o parte din voi inca mai crede ca trebuie sa aveti un anumit regim de somn. Dar nu trebuie. E o schimbare initiala. De exemplu, daca ati dormit doua sau trei ore intr-o noapte, corpul/mintea/spiritual va face sa credeti ca veti fi oboist in ziua urmatoare si chiar asa se intampla.Dar in curand asta dispare si realizati ca cerintele voastre pentru somn sunt foarte diferite. Acum, poate sunt alte puncte unde dormiti zile intregi si de aceea noi spunem ca e important eventual pentru voi sa lucrati pentru voi!(rasete)… sau pentru un angajator care intelege cu adevarat ca flexibilitatea e importanta. Dar tiparele voastre de somn in mod sigur se vor schimba . E una dintre masuratorile despre care vom vorbi in “Ce lipseste?”. Videoclipul.

Intrebare de la Shaumbra 3 (o femeie la microfon): Buna Kuthumi.Sunt eu si intrebarea asta e pentru mine.

Kuthumi:Tu? (in engleza “Voi” si “Tu” se scriu la fel)
Shaumbra 3 :Da, sunt eu.

Kuthumi: Tu.

Shaumbra 3: Da. (cativa din audienta striga “Magnificul tu!”) Sigur ca sunt magnifica! (rasete) De ceva vreme am avut o problema cu respiratia si e doar, stii, incerc sa respire asa cum spune Norma…

Kuthumi: O problema de viata?

Shaumbra 3 : Stiam ca vei spune asta!

Kuthumi: Problema de viata?

Shaumbra 3 : Nu! O problema cu respiratia. Am Tehnologia Standard si incep sa o folosesc. Deci as dori o foarte rapida vindecare de 15 secunde (rasete) astfel incat sa-mi continui viata.
Kuthumi: Hmm! Voi reveni la declaratia mea: O problema de viata. Si e direct asociata cu respiratia, intrebandu-te daca intr-adevar ai vrut sa fii aici, de ce esti aici. Asadar, se manifesta in respiratie si cu cat mai repede vei face o alegere constienta ca vei fi aici in fericire si usurinta, ei bine, respiratia ta va fi in fericire si usurinta. Si dispare.

Shaumbra 3: Am facut asta si nu a disparut. Ha ha! (rasete) Uita-te – priveste aceasta privire!
Kuthumi: Te-as contrazice. (rasete) Tie iti este mult mai frica de moarte decat de a allege sa traiesti. Cu alte cuvinte, nu esti sigura ce se va intampla cu adevarat, dar nu esti sigura daca chiar iti doresti sa fii aici. E o energie foarte simpla. Eu ma uit si masor nivelul pasiunii tale. A fost foarte putina in viata ta.

Te-ai straduit sa creezi o pasiune sau un motiv pentru bucurie, dar sincer acul care arata nivelul pasiunii tale se apropie de “gol”. Exista pasiune in jurul tau, o vad in campurile energetice ale tale exterioare. Pasiunea de a face multe alte lucruri diferite, unele care ar fi ceea ce ati numi Veche Energie, dar unele ies chiar acum sau se nasc acum ca si pasiune a Noii Energii, nu neaparat asociata cu o activitate umana specifica. Dar tu nu ai permis ca asta sa se intample.Inca odata, e o anumita limitare sau impotrivire, o animita veche paradigm ape care o ai si care nu-ti permite sa inaintezi exploziv. Aceasta pasiune e acolo si e a voastra si o poti invita in viata ta, fara rezervare, fara sa stii ce este. Vedeti voi- asta e valabil pentru toti- pasiunea Noii energii nu e neaparat legata de activitatile umane. De exemplu, sa spunem, o pasiune ar fi picture sau dansul sau calatoriile.

Pasiunea Noii Energii merge dincolo de nevoile umane si chiar de intelegerea umana. Deci v-as invita sa simtiti cu adevarat aceasta pasiune. Sta aici- nedefinita la acest timp- dar dar puteti lasa acea curgere sa aiba loc in viata voastra? Veti descoperi ca respiratia, asa cum vi s-a spus dar voi nu vreti sa ascultati, e pur si simplu manifestarea altor lucruri. Numiti-o viata, numiti-o pasiune, dar cand mergeti dincolo de mintea si ratiunea voastra, de ce mai vreti sa stati aici pe Pamant si permiteti acelui ac de masurat pasiunea sa se umple inca odata, respiratia nu va mai fi o problema.Multumesc.

Shaumbra 3: Multumesc.

Intrebare de la Shaumbra 4 (de pe internet, citita de Linda): Salutari. Te rog explica ce este Samanta Christica si Constiinta Christica. In cartea lui Saint Germain, el a mentionat ca energia Samantei Christice infloreste pe Pamant chiar acum. Sunt prinsa in ceea ce religia preda despre Christ si as vrea sa stiu care este definitia ta despre Samanta Christica si Constiinta Christica. P.S.: Eu ma joc astazi in loc sa particip la acest Shoud si as dori sa stiu daca imi simtiti lipsa. (rasete)
Kuthumi: Fizic, tu nu esti aici. Energetic ai fost foarte, foarte present. Deci, nu, nu ne-a fost dor de tine. Tu nu lipsesti! Cat despre Constiinta Christica/Samanta Christica, inca odata, avem de-a face cu aceste definitii diferite, dar vine din radacina energetica “cristal” sau “Christos”, “clar” sau “nou”. Nu ca ar avea vreo legatura cu Isus Hristos, asa cum a fost, sau cu Christul despre care cititi in scripturile voastre sfinte. E despre claritate si noutate.Si deci cand s-a referit la faptul ca Semintele Christice au fost plantate, Constiinta Christica e aici, se refera la nou. In principiu, Noua Energie.

Acum doua mii de ani multi dintre voi ati fost aici pe Pamant in era aceea pentru a planta semintele noii constiinte care acum incep sa iasa. V-ati intors pentru a fi cei care culegeti recolta a ceea ce vine ca noua constiinta astfel incat sa o impartasiti cu altii din lume. Am vorbit despre asta mai devreme.

Intrebare de la Shaumbra 5(un barbat la microfon): Buna Kuthumi. In ultimul timp, a fost o mare accentuare cu voi cei din Crimson Circle despre aducerea energiei feminine mai mult si chiar parea ca asta e important, in special in Noua Energie. Si nu e neobisnuit pentru altii, de exemplu, pentru femeile care fac channel sa aduca entitati masculine, dar mie mi se pare ca Cercul Crimson cantareste mai mult catre masculinitate. E vreun motiv pentru care nu aducem oricare…ce-I drept, avem contributii din partea energiilor feminine, dar nici un channel efectiv al entitatilor feminine.

Linda: Nu simti asta de la Kuthumi? (audienta si Kuthumi rad)

Shaumbra 5: As putea vedea ceva de genul asta in Kuthumi!

Kuthumi: Noi am testat asta mai devreme si noi toti am simtit, de partea noastra de voal, ca ar suna foarte neobisnuit ca Cauldre sa faca channel cu Fecioara Maria, de exemplu. Nu ar avea vreo credibilitate cu aceasta voce, care a fost acordata pentru a purta anumite energii, sa canalizeze femininul. Dar nu e vorba despre o entitate anume de pe partea noastra care sa fie chemata cu un nume feminine. Entitatea Tobias, Saint Germain si in special Eu, Kuthumi, ne-am integrat energiile masculine/feminine. Deci sa nu va pacaleasca numele pe care le asociati la nivelul uman ca am fid oar masculini, cai noi suntem foarte, foarte echilibrati in ambele energii.

Shaumbra 5: Multumesc.

Kuthumi: Si tu ne intrebi de fapt despre propriul echilibru al masculinului/femininului si unde te situezi tu cu asta. Deci…tu te straduesti prea mult cu asta. Tu il analizezi prea mult. E o invitatie oferita de catre voi catre fiecare aspect al vostru, masculine sau feminine.Nu il puteti controla.Nu puteti-si nici nu vreti- sa il reglati.E vorba despre a va invita masculinul/femininul sa se topeasca impreuna. Invintandu-va lumina si intunericul, cu care v-ati jucat in trecut si v-ati-cum sa spun- ars si ati stat departe de asta. Mergeti acasa astazi si invitati-va lumina si intunericul sa se impace. Invitati toate aceste parti duale ale voastre insiva. Te vad straduindu-te cu asta chiar acum, ca nu esti sigur cum faci. Ia o respiratie adanca si invita-ti acele parti sa se impace. Multumesc.

Shaumbra 5: Multumesc.

Intrebare de la Shaumbra 6( de pe internet, citita de catre Linda): Este o pagina de web numita A doua Viata, care e o realitate intr-o lume virtuala. In ea, o persoana creaza o persoana electronica numita Avatar care poate fi si poate avea caracteristicile pe care le doreste creatorul. In aceasta lume, creatorul controleaza Avatarul, ce sa faca, sa cumpere, sa vanda, sa creeze, sa devina ceea ce isi poate imagina. Eu pot vedea cum un astfel de joc poate fi la fel de constructiv cat si de distructiv pentru persoana care il joaca. Daca un creator devine foarte implicat in aceasta lume virtuala si Avatarul ei/lui, e persoana care cu adevarat creaza un aspect al lui sau al ei insasi, atunci merge in lumea reala si colecteaza experiente pentru scopul pentru care a fost creat Avatarul? Daca e asa, cum il afecteaza pe acest creator/persoana?

Kuthumi:Ceea ce faci aici cu crearea acestor jocuri e in principal mimarea a ceea ce tu faci la un nivel mai inalt al creatiei. Te poti imagina ca jucatorul, la un nivel foarte inalt, creand toate aceste aspecte ale tale numite vieti. Creand diferite tipuri de caracteristici si identitati, cateva sunt bune si cateva rele, dar toate de dragul de a descoperi mai mult despre tine. Si deci acum, cu aceste jocuri electronice, tu mimezi aceasi activitate. Are valoarea ei, apoi ii ajuta pe altii…ajuta umanii sa inteleaga ca tu intr-adevar creezi aspecte si aceste aspecte au propria lor viata, intr-un fel. Fie ca ei doar joaca in contextu Lumii a Doua sau ca ei chiar merg in dimensiuni, ei sunt reali si exista.

Exista o imensa cantitate de constiinta si energie care e introdusa in acesti Avatari pana la punctual in care, cu cel care este foarte competent, ar putea face ca Avatarul sa ia viata, nu ca o fiinta insufletita, ci ca o fiinta biologica. Sunt unii care chiar au fost foarte aproape de asta si multi care au creat asemenea décor dynamic, Avatarii lor sunt priviti de catre alti oameni cu ochii lor umani. Chiar daca acestia sunt un fel de aparitii sau chiar daca nu sunt in forma fizica, pentru o perioada scurta ei pot aparea intr-o forma fizica. Frumusetea acestui fapt e ca eventual umanii vor intelege ce creatori incredibili sunt. Ei vor intelege cum pot crea aspecte dinamice sau Avatari ale lor insisi. Dar ei vor intelege si ca asta e o cale prin care ei se fragmenteaza, prin care se pot pierde temporar in aceste aspecte variate si mai devreme sau mai tarziu ei vor dori sa cheme toti Avatarii inapoi acasa.

Intrebare de la Shaumbra 7 (un barbat la microfon): Hello Kuthumi. In primul rand, multumesc ca ai fost cu mine acum cateva zile. Intrebarea ,mea este despre tatal meu, el a trecut dincolo acum 10 luni.Si a doua intrebare e despre aceasta ciudata calatorie pe care am facut-o. Acum cateva zile, am zburat catre America, la locul meu de munca a trebuit sa merg la Ierusalem, la vechiul oras, si am fost acolo. Am vazut aceste vechi tipare si noi traim intr-o tara foarte, foarte nervoasa. Uimitor. Foarte nervoasa. Si privesc la asta acum, Eu vad aceasta diferenta de aici, dupa claritatea si eliberarea mea sit u ce poti spune despre asta? Multumesc.

Kuthumi: Prima intrebare, referitoare la tatal tau: el este intr-un chibut (in Israel) pe partea cealalta, pentru ca el s-a simtit foarte confortabil cu acea energie foarte, foarte mult timp. A fost casa lui, a fost securitatea lui. Si, dupa cum stiti din scolile lui Saint Germain, ca pe partea cealalta sunt multe, multe nivele, multe dimensiuni, si adesea cei care se despart de lumea umana sunt foarte atrasi de ceea ce au facut pe Pamant. Acum ei o fac fara corpul fizic dar totusi cu calitatile fizice sau cu anumite tipuri de constiinta. Deci, el este in acest chibut aproape de taramurile Pamantesti, ajutandu-I pe altii, lucrand foarte, foarte mult pentru ca el intotdeauna a crezut ca muncind din greu va veni si recompense, calea catre cer. Ii face placere sa predea altor oameni si sa le spun ace sa faca, (cateva rasete) si ati spune ca acesta e propriul lui chibut intr-un fel, dar el deasemenea s-a topit cu altii care au aceleasi nevoi.

Intrebarea ta este, este fericit? Nu, dar oricum nu a fost nici inainte. (rasete) Si asta e…e confortabil pentru el, sa spunem. El se simte confortabil. El continua sa astepte- asteapta o anume chemare sau un timp anume cand este eternitatea sufletului sau, cand este chemat la inceput. Si asta asteapta el, dar acum este foarte bine. Foarte confortabil. Pamanturile Israelului sunt…(pauza) trebuie sa ma consult aici…Voi trece de aceasta intrebare si va fi raspunsa mai detaliat in februarie, dar este o ingrijorare ca prin raspunsul data cum vom cauza-cum sa spunem-putina nervozitate, si deci vom astepta. Linda: Nervozitate cui?

Kuthumi: Voua. Voi! (rasete)

Linda: Inca doua intrebari.

Kuthumi: Patru.

Linda: Oh, Doamne! In regula.

Intrebare de la Shaumbra 8(de pe internet, citita de Linda):Intrebarea mea principala a fost si inca mai este asta: Eu fac parte din familia Shaumbra? Am citit si am ascultat toate Shoud-urile ultimilor ani, dar inca nu simt nici o schimbare in mine sau in mediul meu inconjurator care sa-mi dea o sugestie daca ar trebui sa particip la Satul Cuantic in aceasta viata sau nu. Asta ma cam ingrijoreaza un pic in ultimele luni si ma intreb daca pot avea unele raspunsuri din partea voastra?

Kuthumi: Cu adevarat e o alegere personala. Depinde de tine.Alege-o;n-o allege. Noi nu putem preciza nimic aici. Noi nu parcurgem o lista si alegem cine e Shaumbra si cine nu. Shaumbra este constiinta. Nu e un club sau o fraternitate…sau o comunitate, multumesc. Shaumbra este o constiinta si e energie cu care va simtiti compatibili sau nu.Deci este un dar pe care ti-l oferi. Nimeni altcineva, de la Tobias pana la Cauldre sau Andra sau An, nu pot sa ti-l dea. Tu ti-l dau tie.

Intrebare de la Shaumbra 9 (un barbat la microfon):Buna Kuthumi, ce faci? In primul rand vreau sa intreb de ce simt ca si cum am un infarct chiar acum? (rasete de la audienta si de la Kuthumi) Si deasemenea, asta e una dintre intrebarile mele pe care le pun de ani de zile, ultima intrebare care a fost rostita. Dar eu aleg…cand stateam in scaun am vrut intr-un fel sa ma ascund in scaun pentru ca am atat de multe emotii datorita faptului ca ma aflu aici. Am vrut sa fiu aici de sase ani, mi-a fost frica sa vin aici.
Linda: Intalnirea?
Shaumbra 9: Da,si eu doar…eu stiu…
Kuthumi: Mancarea de aici e rea-dar nu chiar atat de rea! (multe rasete)

Shaumbra 9: Am fost aici in mai si am condus-o pe Linda…am pus intrebari si ma balbaiam, si …sotia mea e acolo si ea a spus “Iti voi face fituici cu intrebarile” stii. Eu nu vreau sa fiu tolerant cu mine si pun intrebarea despre, stii, cine sunt eu? De ce sunt aici? Dar…
Linda: De ce nu?
Kuthumi: Dar…dar…
Shaumbra 9: Am vrut sa intreb…
Kuthumi: Alege-o (Kuthumi chicoteste)

Shaumbra 9: Imi este frica cateodata, pentru ca simt ca am o istorie cu Shaumbra si nu intotdeauna simt ca a fost pozitiva. Si imi este putin frica, pentru ca… Vreti sa stiti adevarul? Ajung direct la intrebarea mea…

Kuthumi: Oh, Eu stiu adevarul! (si mai multe rasete)

Shaumbra: Imi este frica ca nu voi fi primit bine aici si stiu ca asta are legatura cu mine. M-am simtit atat de bine primit de catre toti aici, dar in mintea mea simt ca Linda nu imi va inmana microfonul, de exemplu, sau va spune stiti voi “Am terminat cu intrebarile” (audienta rade si Linda in fundal spune “Aaaaaaaaaaa” si “Nu”) Dar ma voi opri pentru ca ma balbai si Maureen e aici si tocmai spune, stiti voi…

Kuthumi: Ei bines a incepem cu asta. Asa cum deja stiti, sunteti ultra, ultra sensibili, in special la emotii si sentimentele altora. Si invatati sa deveniti si mai constienti sau acordati la emotiile voastre, care au fost cele mai mari incercari ale vietii voastre- cum sa va manevrati propriile sentimente si emotii. Si o faceti prin a aduna lucruri de la alte personae, din exterior, dar sunteti intr-un stadium se tranzitie si invatati sa deveniti mult mai confortabili cu propriile sentimente si emotii. Cea mai buna cale e sa spunem ca voi deja stiti propriul adevar si acum incepeti sa va lasati sa aveti asta. Unul dintre lucrurile care…apropos, in trecut cu Shaumbra: shaumbra vin din familii celeste diferite-familii angelice- si Shaumbra au petrecut multe, multe vieti pe Pamant, mai mult decat alt grup. Shaumbra s-a omorat intre ei si a furat unul de la altul si s-a razboit unul cu altul- si astea sunt vestile bune!(multe rasete)

Pentru ca ei vin din asemenea diferite linii ale varstelor ai au avut atatea conflicte in trecut, si ei si-au spus “Asta nu merge nicaieri. Sa ne adunam impreuna in aceasta energie a acestui lucru pe care noi il numim Cercul Crimson sis a lucram intr-un fel pentru a ajuta evolutia constiintei, nu doar pentru noi si printer noi, dar pentru umanitate daca ei aleg sa accepte. Sa gasim o cale sa venim din diferite domenii si sa fim impreuna”.Si Shaumbra a gasit ca cea mai buna cale de a fi impreuna e sa fiti “voi” in primul rand, vedeti voi. Stiu ca am tot revenit la asta azi, dar cand sunteti “voi” total complete in voi insiva, fara nici o nevoie de nimic de la nimeni altcineva, ei bine, atunci e usor sa va intelegeti cu toata lumea. Deci prin tot acest process al familiilor si al liniilor varstelor si grupurilor, ati invatat sa deveniti indivizi.

Deci, tu,care ai fost-oh, tu ai fost putin razboinic dupa cum stii, un puc razbunator- ai facut o angajare cu tine insuti sa participi la acest grup, si nu doar o parte a acestui grup, dar din pacate un conducator al acestui grup! (rasete) Si asta cauzeaza faptul ca inima ta sa se scuture, sa ezite si sa vibreze si ceea ce cauzeaza o asemenea transpiratie si toate acele lucruri, e faptul ca tu le-ai chemat; tu te-ai antrenat pentru ele; stii ca e imminent; stii ca nu o poti ascunde; si stii chiar acum, vorbind asa cum facem acum, noi doi, ca e chiar foarte simplu. Deja o faci. Deja esti aici si nu e nimic de care sa-ti fie frica din partea Shaumbrei, din partea lui Tobias si doar putin din partea lui Saint Germain (multe rasete). Deci e timpul sa inaintezi…

Shaumbra 9: Multumesc.

Kuthumi: …si apoi inima se va linisti. Intrebare de la Shaumbra 10 (de pe internet, citita de Linda): Vreau sa stiu daca sic and fuziunea rece va fi o sursa de putere.

Kuthumi:Asta e o intrebare mai buna pentru Saint Germain, dar Eu voi face un effort in absenta lui. E o piatra de incercare, nu va fi rezultatul final. Are potential, dar va conduce de fapt la descoperirea unei forme de energie mult mai sigure si mai eficiente. Voi adauga la ce s-a spus in timpul Saltului Cuantic. Vor fi cateva noi surse de energie care vor veni in fata. Asa cum se intamnpla asta, va zdruncina lumea-in sens bun si intr-un sens provocator- pentru ca institutiile Pamantului chiar acum literalmente sunt construite pe Vechea Energies au surse pentru combustibil fosile. Totul de la economie, stiluri de viata, sistemele de distrubutie, toate aceste lucruri sunt construite pe calea Vechii Energii. Si deci va fi o rezistenta la schimbare, dar schimbarea vine.

Vom discuta…si Eu incerc sa verific aici…vor fi si mai multe discutii despre sursele de energie, posibil intr-o alta sesiune “Intrebati-l pe Tobias” dar sa spunem ca fuziunea rece e o piatra de incercare. Noi vom mai face o observatie aici, are indirect legatura cu aceasta intrebare, dar inapoi la discutia despre Vechiul Pamant si Noul Pamant. Va voi impartasi ceva cu voi despre care vom vorbi mai mult, dar unul dintre cele mai mari conectii si unul dintre cele mai mari…il voi numi portal.Voi sunteti familiarizati cu portalurile. Portalurile sunt deschideri, portalurile sunt cai de a misca si de a schimba energii. Si voi spune ca e modesta mea opinie ca portalul care va permite Vechiului Pamant si Noului Pamant sa se reconecteze in cel ma imaret fel posibil, vor fi afacerile. Afacerile pe Pamant-Vechea Energie/Pamant.

Prin acest portal multe concepte ale constiintei inalte venind de pe Noul Pamant si venind din voi se vor manifest ape Vechiul Pamant. Am vazut cum energiile religiei, de exemplu, vor bloca schimbarea-intentionat. Religiile au o energie foarte serioasa sau o energie care nu se misca. Guvernele, energia lor se invarte in interiorul lor. Nu se expandeaza in afara si astfel e un portal foarte dificil de schimbat. Acum noi am putea privi pe lista noastra la toate aceste lucruri variate. Portalul alegerii intre Vechiul Pamant sic el Nou pentru a adduce concepte ale constiintei inalte si eventual principiul “Eu Sunt” umanilor de pe Pamant, e prin intermediul afacerilor. Acum multi dintre voi au o strangere in spate cand Eu spun asta si voi va ganditi la afaceri ca fiind ceva foarte “a lua”, afaceri ca fiind ceva foarte concentrate doar pee le insisi. Voi blamati afacerile pentru ca acestea distrug Pamantul si aceste alte lucruri, si pana la un punct asta e foarte adevarat. Totusi, sunt destul de multe finite illuminate pe Pamant acum care au recunoscut ca in afaceri energia se misca. In afaceri exista dorinta continua de a creste si de dezvoltare-cateodata obsesiva-dar cel putin dorinta de crestere si expandare e tot timpul acolo. Cateodata acea dorinta e amplasata doar pe profitul companiei, dar cel putin exista miscare in afaceri.

Fiintele illuminate de pe intreg Pamantul acum sunt angajate in lumea afacerilor si ei o folosesc ca un portal pentru a adduce conceptele constiintei inalte a tuturor acestor lucruri despre care am vorbit in acesti ani, pentru ca intr-adevar pot fi implementate prin intermediul afacerilor.Ati putea lua un grup ca Greenpeace, care are un anumit grad de eficacitate in a adduce constientizarea mediului inconjurator si toate lucrurile care se fac acum. Nici macar nu e vorba despre Pamant, ci despre cum interrelationeaza mediul inconjurator cu umanii. Dar chiar si o organizatie ca Greenpeace ar putea sa mearga atat de departe si Eu va voi revela ceva ce poate nu ar trebui revelat, dar ei au intrat in afaceri.Calm-foarte calm- ei incep sa se angajeze sau sa cumpere afaceri in lume. Si acestea vor fi afaceri constiente si afaceri “verzi” si afaceri care respecta alti umani si respecta Pamantul. Sunt indivizi care intra in afaceri stiind ca se vor folosi de profitul acestor afaceri pentru a sustine lucruri care vor adduce constiinta, vor adduce pace, vor adduce noi scoli. Afacerile vor adduce noi scoli pe Pamant, nu guvernele.

Deci, draga Shaumbra, respirati profound. Priviti la vechile voastre credinte despre afaceri.Sunt un portal pentru a misca energii si de fapt pentru a adduce Vechiul Pamant si Noul Pamant impreuna. Afacerile nu vor mai permite mari razboaie. A facut-o la un anumit punct, a incurajat razboaiele. Dar acum, afacerile au interese vaste in toata lumea si nu isi mai permit razboaie.Deci prin acest lucru numit afaceri, Noul Pamant si Vechiul Pamant se pot impaca. Multumesc.

Linda:Asta a fost opinia ta modesta. Cum e opinia ta mareata? (rasete)

Kuthumi (chicotind): Deja e spusa!

Linda: O-o-o-h, Imi place asta! Ultima intrebare.

Intrebare de la Shaumbra 11 (o femeie la microfon): Eu inteleg ca respiratia e o alegere de a trai si materialele despre nasterea spirituala m-au ajutat sa inteleg de ce anumiti oameni s-au nascut cu boli. Intrebarea mea este, este ca am o tanara nepoata care a fost nascuta cu o problema de respiratie si as dori sa aud opinia ta despre masinaria spitalelor pentru a o tine in viata.

Kuthumi: Privind la energie… as dori ca tu si Cauldre sa vorbiti dupa, daca nu te superi. Ar fi mult mai potrivit pentru aceasta problema personala. Deci tuturor celor care v-ati adunat astazi si pentru Tobias care e inca captive in casa, (rasete) inca pedepsit si inca foarte suparat… trebuie sa spun ca e foarte amuzant sa vezi o fiinta iluminata ca Tobias, care exista in starea sa energetica la nivelul nostru, sa trebuiasca sa se confrunte cu umanitatea lui ca Sam si frustrarea si furia pe care Sam le simte chiar acum despre toate astea.
Si pentru Saint Germain si pentru toti ceilalti, va multumim ca v-ati adunat pentru acest Shoud si mi-ati permis sa-l moderez in aceasta Noua Energie.

Namaste.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.