VIETTELEVÄ TIETOISUUS

Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
3.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra. Tervetuloa taas tähän kokoontumiseen kaikkialta maailmasta, tähän kuukausittaiseen rentoutumisen ja informoinnin aikaan ja kaikkeen tähän energiaan, minkä tuomme yhteen. Työ tuolla kylmässä, fyysisessä todellisuudessa on kovaa, työ jota jokainen teistä tekee. Niinpä tämä on yksi tilaisuutemme kuukauden aikana palata yhteen, kutsua mukaan kaikki energiat kaukaa ja laajalta ja kerätä mukaan ne, jotka tulevat toiselta puolelta seuraamme tähän turvalliseen tilaan, teidän tilaanne.
 
Vedetäänpä yhdessä syvään henkeä, kun aloitamme tämän päivän. (Tauko)
 
Meillä on tänään tärkeä työ tehtävänä, tärkeä siinä mielessä että haluamme jokaisen teistä olevan hyvin, hyvin läsnä kanssamme. Teidän ei tarvitse leijua jonnekin muualle tänään. Jos vieressänne istuva nukahtaa, tönäiskää häntä vähän! (Naureskelu) Haluisimme teidän olevan läsnä tänään tulevaa informaatiota varten, koska se on hyvin oleellinen osa polkuanne ja matkaanne, informaatiota mikä teidän täytyy tietää tietoisesti voidaksenne laajentua ja kehittyä tähän uuteen energiaan.
 
Kun kutsuimme energioita tällä puolella kokoon tätä päivää varten - meillä on hyvin arvostettuja vieraita, jotka ilmoitan hetken kuluttua - laskimme leikkiä toistemme kanssa ennen tämä esityksen alkamista. Puhimme siitä, miten erilaista shaumbran ja näiden shoudien osalta on nyt kuin seitsemän, viisikin vuotta sitten. Jos haluatte katsoa, miten kauas olette päässeet, menkää kuuntelemaan jonkin alkusarjan shoudia. Luoja-sarja - se oli upeaa informaatiota, mitä kehitimme yhdessä - mutta voi, miten perustietoa se onkaan verrattuna siihen, mitä teemme nyt. Se oli perustyötä, jolle kaikki muu on rakentunut. Mutta palatkaa tunnustelemaan noita energioita.
 
Jos kuuntelette noita shoudeja uudestaan, niin se oli hyvin kaoottista. Kun kutsuimme shoudia alkamaan, se oli kun "yritystä paimentaa kissoja", kuten Linda sanoisi (naurua). Menitte sinne ja tänne. Olitte hyvin syvässä tunnetraumassa tai tunnottomuuden tilassa. Se työmäärä mitä vaadittiin ennen jokaista shoudia, oli valtava. Nyt laittamme teille tarjolle vähän suklaata (naurua), soitamme kelloa ja sitten olemme täällä kaikki yhdessä.
 
Tämän päivän vieraat
 
Meillä on tänään upeita vieraita. Rakas tohtori Freud palaa taas sen hyvin syvällisen työn vuoksi, mitä on tehty. Häntä ei odotettu vieraaksi tähän tilaisuuteen, mutta se työ mitä hän on tarkkaillut viimeisen kuukauden ajan, se työ mitä te teette, ne uudet näkökulmat joita se antaa hänelle psykologiasta ja ihmis-jumalolennon luonteesta, on kiinnittänyt hänen huomionsa syvimmillä tasoilla. Näyttää siltä, ettei hän pysty saamaan tarpeekseen shaumbrasta. Olette tunteneet hänet lähellänne. Hän on ollut kanssanne autossa. Hän on ollut kanssanne, kun olette vaipuneet uneen, kun olette tehneet työtä päivän aikana ja hän esittänyt kysymyksiä: "Entä tämä? Entä tuo?" Ei ainoastaan "Miltä teistä tuntuu tämä", vaan myös "Miksi kaikki toimii tällä tavalla nyt?" Hän kyselee teiltä, tietoisuuspioneerit.
 
Hän oli kanssamme aspektologia-kurssilla (suom. huom. aspekti = puoli, osa), jonka äskettäin välitimme uusien alkujen paikassa, jota kutsutaan Kelownaksi. Meille on ollut hyvin mielenkiintoista tarkkailla hänen reaktioitaan koko tähän aspektologia-tutkimukseen eivätkä ainoastaan jotkut teistä ole olleet vähän väsyneitä jälkeenpäin. Tohtori Freud tunsi kääntyneensä täysin nurinpäin. Toisaalta hän oli hyvin onnellinen nähdessään tämän työn tulevan nyt päivänvaloon. Hän oli onnellinen nähdessään niiden shaumbrojen henkilökohtaisen sitoutumisen, jotka rohkenivat tutkia tätä aineistoa, mutta se myös ravisteli hänen sielunsa ydintä.
 
Häntä ravisteli sen ymmärtäminen, että hänessä on jumalainen keskus. Kyse ei ollut vain aspekteista. Hänen henkilökohtaisessa tietoisuudessaan on sellaista puhtautta, missä ei ole aspekteja, mikä voittaa toiset osat. Se vain on. Hänen puhtaassa jumaluudessaan on osa, joka on aina ollut ja tulee aina olemaan, ja vaikka se luokin näitä aspekteja ja jotkut niistä eksyvät, sirpaloituvat ja haavoittuvat, tuo ydin on aina olemassa.
 
Yksi lääkäri, shaumbra - tohtori Doug, kuten häntä kutsutaan - sanoi asian hyvin taitavasti: Freudin työ liittyi sen parantamiseen, mikä havaittiin ykseytenä, kun taas shaumbra jo tietää, että olette yhtä, että teidät on jo korjattu. Teidän ei tarvitse mennä sisään yrittämään korjata tätä ihmispsyyken rakennetta. Se on vain yksi aspekti.
 
Freud alkoi ymmärtää, että hän tunsi ytimen olevan vääristynyt tai tasapainoton, muttei tiennyt, mikä ydin todellisuudessa oli. Niinpä toiminta oli kuin yritystä muotoilla savimöykkyä vanhan energian analyyseillä, yritystä jatkuvasti korjata ja suoristaa sitä. Tämä savimöykky oli vain aspekti. Ytimessä tietoisuus "sinusta" ei ole rikki. Se ei ole vääristynyt. Se on jumalainen. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Se on siellä.
 
Uudessa tietoisuudessa tulee oivallus siitä, että ydin on puhdas ja aito ja miten tuomme kaikki nämä aspektit takaisin hyvin yhdistyneellä tavalla. Teidän ydinolemuksenne on täydellinen. Kaikki nämä luomanne hullut aspektit aiheuttavat kaiken hämmennyksen. Työssä minkä tekemistä jatkamme aspektologiassa, kaikki palaa yhteen täydelliseen keskukseen, mutta siihen on vaikeaa päästä, shaumbra. Siihen on vaikeaa päästä, jos kaikki nämä aspektit johtavat taloa.
 
Tuomme siis takaisin tohtori Freudin hänen tekemänsä työn vuoksi, tämän päivän shoudimme vuoksi ja joidenkin hyvin tärkeiden tietoisuuskysymysten vuoksi, joita meillä on tänään käsiteltävänä.
 
Olemme tuoneet sisään myös Kuthumin energiat. Kuthumi sanoi minulle valmistautuessamme tähän tilaisuuteen "Voi, haluaisin olla tänään välittämässä tämän shoudin, mutta koska on hyvin monia shaumbroja tutustuttavaksi ja sinulla on niin vähän aikaa jäljellä, niin ota sinä tämä haltuusi, Tobias!" (Naurua, Tobias naureskelee) Niinpä Kuthumi tulee mukaan ja tunnette hänen…
 
Haluan korostaa, että kukaan meistä ei ole maskuliininen tai feminiininen. Jotkut teistä ovat niin huolestuneita asiasta, että väännytte pois muodosta ytimessänne. Ette ole maskuliinisia ettekä feminiinisiä. Ne ovat vain aspekteja. Meidän on käytettävä jonkinlaista englannin kielen sanaa, koska ei yksinkertaisesti ole sanaa tasapainottuneelle olemukselle, joten sanomme Kuthumista "him" (miespuolinen). Kenties minun pitäisi sanoa hänestä "her" (naispuolinen). (Suom. huom. englannin kielessä on eri "hän"-sana mies- ja naispuolisesta henkilöstä.)
 
Kuthumi tulee sisään ja tunnette hänen keveytensä ja huumorinsa, koska - kuten tiedätte - on hyvin tärkeää säilyttää huumori, pystyä nauramaan, pyyhkiä pöytä tyhjäksi niistä pelottavista kysymyksistä - kuten niitä kutsuttaisiin - kun ette voi nauraa asioille ja itsellenne. Ette voi nauraa vähän katolilaisille. Heille on hyvä nauraa (naurua) ja myös juutalaisille. Teidän on pysyttävä vähän nauramaan. Nekin ovat aspekteja.
 
Saint Germainkin tulee tänään mukaan. Hän istuu täällä valkokankaan edessä Kuthumin - joka seisoo tänään - ja Freudin kanssa. Hän tulee mukaan, koska hän rakastaa teitä kaikkia kovasti, shaumbra. Hän tekee kanssanne hyvin läheisesti töitä. Hän tekee kanssanne työtä päivänne hyvin vaikeiden osien parissa. Voi, hän rakastaa esittää ylhäisen ja mahtavan, vähän ylimielisen roolia, mutta te tiedätte ja hän tietää, että se on vain rooli. Se on vain teidän saattamistanne pois mukavuusalueeltanne, minne teillä on taipumusta joutua - pois tuosta jumiutuneesta energiasta.
 
Puhuimme ja nauroimme ennen tämän tilaisuuden alkamista tänään, kun istuimme täällä polttelemassa sikaria ja puhumasta shoudista ja shaumbrasta. Saint Germain puhui siitä, kun hän ottaa roolin shaumbran opastavana enkeliolemuksena minun lähdettyäni ja kyllä hän nauroi. Hän sanoi, että hän aikoo todella ravistella heitä! (Tobias naureskelee) Hän sanoi jotain sen vaikutuksesta, "että te ette ole nähneet vielä mitään". Mutta hän tekee tämän rakkaudesta ja myötätunnosta.
 
Tuomme myös muutamia muita vieraita tänään istumaan sisäympyrään. Voi, ympäri tätä huonetta on monia, monia enkeliolentoja, joita kutsumme toiseksi ympyräksi ja he lähettävät teille valoaan ja tietenkin siunauksiaan. He tarkkailevat sitä, mitä te käytte läpi.
 
Meillä on rakkaan, äskettäin kuolleen shaumbra-ystävämme, Christinen, olemus. Hän halusi tulla tänään tänne. Hän on aina halunnut olla vieraana ja nyt luulen hänen toiveensa täyttyvän! (Vähän naurua) Hän tuo tänään viestin shaumbralle, erityisesti niille jotka olivat hänelle läheisiä. Hän haluaa kertoa teille kaikille, että rajan yli siirtyminen oli uskomattoman helppoa. "Liian helppoa", hän sanoo.
 
On olemassa eräs paluukohta, jossa… Teillä on nyt tämä ihmiskäsitys rajan yli siirtymisestä "Millaista se on? Miten traagista? Miten pelottavaa se on? Mitä tapahtuu, kun pääsette toiselle puolelle?" ja luotte tämän kuolematilanteen joksikin hyvin pelottavaksi. Mutta todellisuudessa - itse asiassa ennen kuin jätätte fyysisen kehon - teillä on eräänlainen ehdollistuminen, joka muistuttaa teitä välittömästi niistä monista, monista kerroista, jolloin olette kuolleet aiemmin. Olette tehneet sen tuhansia kertoja ja ylikin, joten tiedätte, millaista se on.
 
Tämä tietoisuus mikä teille tulee vähän ennen kuolemaa, auttaa teitä itse asiassa päästämään helpommin irti kehosta ja ylittämään viimehetken pelon. Se ei ole kuin menemistä ylöspäin vuoristoradalla ja sanomista huipulla: "Hemmetti, mitä oikein teen?" Se ei ole sellaista, shaumbra. Se on kuin menemistä ylöspäin vuoristoradalla ja sanomista: "Olen tehnyt tämän aiemmin ja se on hyvin helppoa."
 
Christine oli enemmän kuin iloinen päästessään tälle puolelle. Hän oli halunnut tehdä niin useita vuosia, mutta monista syistä hän ei ollut tehnyt sitä. Hän tunsi ensinnäkin äärimmäistä helpotusta fyysisen kehon luovuttamisesta, mikä on ensimmäisiä asioita, josta myös huudatte iloiten, kun pääsette tänne. Hämmästytte sitä eroa, millaista on olla kantamatta fyysistä kehoa.
 
Christine haluaa välittää tiedon, että hän pärjää hyvin. Ei, hän ei mennyt Kukkien sillalle. Hän erityisesti haluaa jatkaa työskentelemistä shaumbran kanssa ja hän jatkaa työskentelemistä meidän Crimson Councilissa olevien kanssa. Hänestä tuntuu siltä, että hän palvelee tarkoitusta paremmin olemalla tällä puolella, kuten monet teistä ovat kokeneet viime viikon aikana, kun hän on tullut maisemiin.
 
Ei ollut mitään traumaa, ei ollut mitään suuria surun tunteita - paitsi joillakin teistä. Hän on sitoutunut jatkamaan työtä shaumbran kanssa - tietenkin niiden jotka ovat halukkaita ja avoimia - ja hän haluaa viivyttää menemistään Kukkien sillalle 19.7.2009 saakka, ja hän on henkilökohtaisesti pyytänyt minun saattamaan hänet sinne, minkä teen mielelläni. Nyt siis tiedätte.
 
Niin, rakas shaumbra, nämä ovat erityisvieraamme niiden lukuisten lisäksi, jotka ovat täällä. Sillä ne teistä jotka kuuntelevat tai lukevat tällä hetkellä, jos teillä on joku pienokainen, poika tai tytär, joku läheinen joka on äskettäin kuollut tai vanhempi, sisar tai veli, joku lähisuvusta joka on kuollut viime shoudin jälkeen, niin olemme kutsuneet heidätkin tähän shoudiin. Olemaan täällä jotta he voivat tuntea teidät, nähdä mitä teette, jotta he voivat kommunikoida kanssanne, koska he ovat halunneet sitä kuolemastaan lähtien ja heistä tuntuu, että tässä tilassa se on helpompaa. Ne teistä joiden lähisukua on lähtenyt vastikään, tietäkää sydämessänne, että he ovat täällä tänään. He ovat kanssamme. Heillä menee hyvin.
 
Guruista
 
Shaumbra, ennen kuin pääsemme asian ytimeen tänään, haluan mainita muutamista asioista. Ensinnäkin guruista. Guru on itse asiassa hyvin vanhan energian käsite, vanhan energian sana, joka merkitsee sananmukaisesti "raskas henkisyydestä", "yliraskas henkisestä tiedosta". Tiedämme, että te ette halua olla raskaita. Tiedämme, että te ette halua olla tämä raskas ja pakahduttava voima.
 
Tuon esiin gurut nyt erittäin hyvästä syystä. Kotitehtävässämme viime kuussa pyysimme teitä kertomaan neljälle ihmiselle - ei kissallenne tai koirallenne - että olette uuden tietoisuuden opettaja. Tein tämän hyvin erityisestä syystä, kuten Cauldre sanoi aiemmin: jotta kuulisitte sen itse, koska usein mietitte "Miksi olen täällä?" - en minä, Tobias, vaan mietitte omalta osaltanne. Kysytte, miksi olette täällä. Silloin kun sanotte sen ääneen - ettekä vain peilille, vaan toiselle ihmiselle - se tulee todelliseksi. Tämä ottaa sen ulos eetteristä, missä olette pitäneet sitä, ja tuo sen tähän todellisuuteen.
 
Kyllä, tiedän, että olette henkisiä ja tiedätte tämän itsekin. Ja olette opettajia ja valaistuneita hyvin monin tavoin, mutta pidätte sen tuolla jossain, jossain muualla, piilossa. Teillä on ihmisosa täällä ja se on yhteydessä eteerisen itsenne kanssa, mutta ette tuo sitä tällä tasolle. Silloin kun sanotte "Olen uuden tietoisuuden opettaja", tuo osanne tuolla jossain kuulee sen. Se tietää, ettei sen tarvitse enää piiloutua. Se tietää, että se voi virrata tähän todellisuuteen ja siksi teistä tulee sitä - ei vain eteerisellä tasolla vaan täällä maan päällä.
 
Laitoimme teidät tekemään tämän kotitehtävän myös, koska tiesimme selvästi sen tuovan esiin pelkoa joissakin teissä. Monilla teistä on ollut hyvin huono gurukokemus - joko olemalla sellainen tai seuraamalla sellaista. Monet teistä aloittivat menneissä elämissä valaistumiskoulun - luulen, että niitä kutsuttaisiin nyt kouluiksi. Monet teistä opettivat menneessä elämässä toisia, silloin kun tällaisen aineiston opettaminen ei ollut kovin hyväksyttävää. Teitä vainottiin sen vuoksi, mihin uskoitte.
 
Kun työskentelitte oppilaidenne kanssa, teidän oli piilouduttava. Teidän täytyi pitää salaisia tapaamisia. Monet oppilaistanne pettivät teidät, paljastivat teidät. Jouduitte suureen ristiriitaan kirkkojen ja hallitusten kanssa, mikä oli tavallisesti yksi ja sama, alueellisten voimien kanssa - maita tuona aikana miehittävien armeijojen kanssa - koska ei haluttu mitään muita opetuksia.
 
Kun siis olitte guru menneisyydessä, mitä monet, monet teistä olivat, se tuntui teistä hyvin tuskalliselle. Havaitsitte myös guruna, ettei se loppunut kuolemaan, että oppilaanne olivat tulleet riippuvaisiksi teistä ja he seurasivat teitä kuolemanne jälkeenkin, vaikka he olivat edelleen maan päällä. Ja erityisesti kun he tulivat toiselle puolelle. He etsivät teitä. He huusivat teille: "Olen täällä, tule hakemaan minut." (Tobias ja Linda naureskelevat.) Sanomme tämän vähän henkilökohtaisena vitsinä.
 
Niin shaumbra, kokemuksenne guruista eivät olleet välttämättä hyviä, kun itse olitte sellaisia. Monet teistä ovat myös seuranneet guruja - erityisesti yhdessä, kahdessa menneessä elämässä, jopa tässä elämässä. Olette antautuneet jollekin olennolle ja asettaneet unelmanne ja toiveenne, henkisyytenne ja Jumalitsenne häneen. Olette sallineet hänen tulla jonkinlaiseksi kohotetuksi mestariksi ja sitten pettymykseksenne olette hyvin usein havainneet, ettei hän ole ollut yhtään sen kummempi kuin tekään. Itse asiassa te olitte parempi guru menneessä elämässä kuin hän tällä hetkellä. Tunnette "guruuden" läpikotaisin. Tunnette sen upeat hetket, mutta tunnette myös ne hetket, jotka ovat hyvin vaikeita ja haastavia.
 
Olette siis karsastaneet tämän tyyppistä asiaa. Olette pysyneet siitä erossa erityisesti viime vuosina. Katselemme ja kuuntelemme tietoisuutenne kautta joskus, kun näette jonkin gurun televisiossa tai luette sellaisesta, ja voimme tuntea negatiivisten ajatusten tai tunteiden tulevan läpi. Kun siis sanomme teille "Kertokaa ihmisille, kuka olette", se tuo esiin vanhoja guruongelmia - joko tuskan guruna olemisesta tai toivon menettämisen seuraamanne gurun osalta. Olette pysyneet tästä erossa ja ymmärrämme sen.
 
Mutta tämä on erilaista. Tämä on uusi aika. Tämä ei ole enää gurujen aikaa. Tämä ei ole seuraajien tai seuraamisen aikaa. Voitaisiin sanoa, että tämä on opastuksen ja myötätunnon aikaa. Kyse on nyt ajasta, jolloin opettajat kannustavat oppilaita, mutta eivät tee asioita heidän puolestaan, pyytävät heitä etsimään vastauksia, mutteivät anna niitä heille ja auttavat heitä ymmärtämään, mikä standardi on - standardi on sellainen, joka on tehnyt asian tai joka on edelleen siinä prosessissa. He voivat näyttää oman ihmiselämänsä esimerkin kautta, ettei kyse ole vain teoriasta, vain yhdestä opista, vaan kaikki on hyvin, hyvin todellista.
 
Olette menneet kauas sen ajan yli, että tarvitsette guruja. Huomaatte, että maailmassa ei tällä hetkellä ole monia. Muutamia on, koska edelleen on ihmisiä, jotka tarvitsevat heitä, joiden on kohdistettava koko henkinen aarrearkkunsa johonkin toiseen. Mutta te, shaumbra, tiedätte paremmin, ja tästä syystä joillekin teistä on ollut varsinainen haaste julistaa: "Olen uuden energian opettaja." Se toi pintaan guruna olemisen kysymykset.
 
Päästetäänpä nyt kaikki siitä irti. Kukaan teistä ei halua olla guru. Kukaan teistä ei halua tai kaipaa olla guru, eikä teitä sellaisena pyydetä olemaankaan.
 
Jotkut teistä myös vastustavat koko käsitettä, ja taas kerran palataan gurun palvomiseen, koska niillä jotka palvovat ja seuraavat guruja, on uskomattoman suuret odotukset heille. Te ette halua noita odotuksia asetettavan itsellenne ja oikein niin. Te ette halua jonkun ajattelevan, että olette ihmisenä täydellinen, koska sitä ei voi koskaan saavuttaa. Täydellisyys ihmisolentona on liikkuva maali. Te ette voi koskaan olla täydellinen ihminen, se on mahdottomuus! (Tobias naureskelee) Olette täydellinen itsenäinen olento, mutta kuten tiedätte, ei ole ajan ja ponnistelujen väärti yrittää tehdä ihmisyydestä tai ihmisosastanne täydellistä. Se tietenkin kehittyy.
 
Te ette halua seuraajien odottavan, että sanotte aina oikean sanan ja teette oikean teon, ja vielä vähemmän ajattelevan, että teidän ei tarvitse käydä vessassa, koska olette niin ylösnoussut (naurua) - ja kaikkea vastaavaa. Sen on liian suuri taakka teille.
 
Se mitä pyydämme teiltä, mistä muistutamme teitä, on hyvin eri asia. Muistutamme siitä, että tulitte maan päälle olemaan uuden tietoisuuden opas. Tämä ei merkitse sitä, että olette oppineet kaikki vastaukset - ette millään olisi voineet saavuttaa sitä tilaa tässä kohtaa. Tämä merkitsee sitä, että te opettelette edelleen, yritätte edelleen ymmärtää ja tietää, kuka olette. Mutta olette ns. joukkojen edessä. Olette varhainen omaksuja. Olette tietoisuuspioneeri.
 
Shaumbra, vedetäänpä tämän myötä syvään henkeä (tauko).
 
Tunteet
 
Aion käsitellä lyhyesti taas kerran tunteita. Tiedämme puhuvamme tästä paljon, kyllästytte siihen joskus, mutta meidän on palattava siihen.
 
Tunteet ovat hyvin tärkeitä, koska ne ovat polku tai kanava todella intuitiiviseen, pyhään jumalaiseen tietoon ja viisauteen, kuten sitä kutsuttaisiin. Te ette voi siirtyä ihmismielen tiedosta jumalan tietoon vain yhdellä askeleella. Mielen kykyjen "ylimaallistaminen" alkaa tuntemisesta.
 
Saint Germain puhui tunteista kaksi kuukautta sitten shoudissa. Hän puhui sukeltamisesta sisään, siitä että sallitte itsenne tuntea. Hän antoi useita esimerkkejä - jotkut tuntuivat hyvältä, toiset eivät tuntuneet niin kovin hyvältä. Hän yritti saada teidät mielen ja esteiden tuolle puolen tuntemiseen. Aiomme muistuttaa teitä uudestaan ja uudestaan siitä, että kyse on tuntemisesta.
 
Tuntemista ei pidä sekoittaa emootioon. Tunne on aistitietoisuutta. Se on sen tiedostamista, että juuri nyt puhuessamme tässä huoneessa on monia, monia energioita läsnä. Jotkut teistä tuntevat vähän jotain, mutta sitten ihmisaistinne ja mielenne tulevat mukaan ja sulkevat tuntemisen, koska niitä on opetettu tekemään näin aina Atlantiksen ajoista saakka ja erityisesti tässä elämässä. Ne siis yrittävät sivuuttaa tai lopettaa tunteet, koska tunteet - aistitietoisuus - yhdistyvät tuskaan, joskus hämmennykseen. Ja tunteet - aistitietoisuus - eivät ole tällä hetkellä mitattavissa samalla tavalla kuin mielen toiminta. Siksi jos ei voida kommentoida, mitata ja merkitä muistiin, niin mieli sanoo "Se ei ole todellista".
 
On aika palata tunteisiin - raakoihin tunteisiin. Tiedän, että sanotte minulle nyt: "Mutta se on kaikki, mitä olemme saaneet tässä kuussa." Pääsemme siihen hetken kuluttua.
 
Tunteet ovat periaatteessa se tapa, jolla sallitte kehonne parantaa itsensä. Teidän ei tarvitse tehdä sitä mielessä ja aion esittää teille nyt pyynnön. Jokainen shaumbra joka on täällä, kuuntelee tätä tai lukee tätä, kaikki se mitä kutsutaan ajatusten visualisoimiseksi tai verbalisoimiseksi - toisin sanoen yritetään kuvitella asioita mielessä tai sanoa mantroja tai mukavia pikkusanontoja ääneen - se on itsepetosta ja vippaskonsti. Se vain kertoo mielelle, että pelkäätte itseänne ja todellista, intuitiivista ja jumalaista tuntevaa luontoanne. Se vain lukitsee asiat vieläkin tiukemmin. Jos siis olet shaumbra, ole kiltti, äläkä käytä noita työkaluja enää. Anna niiden mennä. Ne ovat kenties palvelleet sinua jossain kohtaa, mutta nyt menemme sen yli tunteisiin - raakoihin tunteisiin, aitoihin tunteisiin.
 
Meillä on ollut muutamia shaumbroja, joilla on ollut upeita läpimurtoja, eivätkä ne ole tapahtuneet siksi, koska mielestä on yhtäkkiä tullut älykkäämpi. Itse asiassa olette antaneet mielen astua sivuun, jotta intuitiivinen, aistiva luontonne voisi tulla esiin. Teillä on ollut näitä kosmisten läpimurtojen ja oivallusten hetkiä - joillakin teistä. Kyse ei ole koskaan ollut mielestä ja tiedätte sen. Aina kun teillä on ollut pakahduttavia tunteita, joita voitaisiin kutsua myötätunnoksi, tai erityisesti pakahduttavia tietämisen ja intuition tunteita, ovatko ne koskaan tulleet mielestä? Jalastanne? Vasemmasta korvastanne? (Naurua) Se tulee aidoista tunteista.
 
Tunteita voi olla joskus vaikeaa tuntea, mutta totutte niihin aina vain enemmän ja niiden vastustamisen sijasta sallitte ne, alatte todella tuntea eron ulkopuolelta tulevan tunteen - ja niitä on monia - ja sisältä tulevan tunteen, todellisen itsenne välillä. Alatte tunteiden kautta tietää, kuka todella olette, mikä on teidän ja mikä ei ole.
 
Kun tämä shaumbra-matka siis kulkee eteenpäin, muistutamme teitä taas kerran: sukeltakaa syvälle. Tuntekaa se, kokekaa se, tietäkää se ja sitten havaitkaa, onko se omanne vai tuleeko se jostain muualta.
 
Tämän päivän aihe
 
Mennäänpä aineiston ytimeen. Olen joutunut niin kauas aiheesta, että minun täytyy yrittää löytää muistiinpanoni, ja luulen, että Kuthumi ja Garret ovat varastaneet ne! (Naurua) Olen täysin hukassa, joten minun on mentävä muistikirjalleni ja katsottava, mistä puhumme tänään. Minulla oli se kaikki siististi kirjoitettuna. Katsotaanpa - "Perhokalastuksen Zen", en usko sen olevan tämän päivän aihe. (Naurua) Se on jollekin toiselle ryhmälle.
 
Katsotaanpa - "Kosher-kokkaamisen ilo". (Lisää naurua) Kokeilin sitä 120 vuotta sitten eikä se toiminut kovin hyvin.
 
Tässä on kummallinen aihe, se on nimeltään "Collegen naisopiskelijat lomalla xxx". Luulen tämän olevan Sam internetissä, niinpä ohitamme sen (paljon naurua).
 
Tässä on mielenkiintoinen aihe. Tämä on Kuthumin "Mitä puuttuu?" -hahmotelma hänen tulevaa kirjaansa varten. Hmmm, tässä sanotaan "Cauldre kanavoi ja kirjoittaa kirjan tänä kesänä!" (Naurua) Ohitamme siis tämän ja tässä onkin tämän päivän aiheemme. Vedetäänpä syvään henkeä (tauko).
 
Vedetäänpä toisen kerran syvään henkeä. (Tobias naureskelee) (Tauko)
 
Ajankohtainen tietoisuus
 
Tänään puhumme viettelemisestä. Ennen kuin menemme aiheeseen, puhutaanpa siitä, mitä maailmassa tapahtuu ja miksi viettelevä energia ja viisautenne ja tunteenne siitä ovat hyvin tärkeitä.
 
Noin puoli vuotta kvanttihypyn jälkeen, mikä asettaa meidät maaliskuun aikajanalle, tehtiin laaja maan tietoisuusmittaus. Monille teistä on tuttu viiden tai kymmenen vuoden laskenta, missä lasketaan kaikki ihmiset ja dokumentoidaan kaikki faktat ja numerot ihmistodellisuudesta, ihmistilastoja. Hyvin samalla tavalla maaliskuussa tehtiin laaja ihmistietoisuuden mittaus, jotta nähtiin, miten se oli kehittynyt kvanttihypyn jälkeen.
 
Meillä oli osallistujia enkeliulottuvuuksista, erityisesti Kryon-ryhmästä, edustajia enkeliperheistä aina Kaaren veljeskuntaan saakka. He tekivät työtä ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja myös hyvin läheisesti monien maan eläimien kanssa, koska ne ovat hyvin herkkiä ja tietoisia tietoisuudesta, erityisesti lajit jotka monet teistä tuntevat ja joita te kovasti rakastatte - koirat, delfiinit, valaat ja jotkin lintulajit. Ne ovat äärimmäisen herkkiä.
 
Tässä hyvin laajassa mittauksessa maan päällä - ja muuten, tämän mittauksen syynä on sopeuttaa energioita siihen liittyen, miten palvelemme teitä. Se on näin yksinkertaista. Meidän on tiedettävä, missä kohtaa ihmiskunta on, missä Gaian tai itse maan tietoisuus on. Meidän on tiedettävä kaiken tietoisuus - eri maista maapallon vesiin, kasveihin ja eläimiin. Näin sopeutamme energiamme palvelemaan teitä.
 
Kun tämä mittaus tehtiin, suurimpana asiana tarkasteltiin kvanttihypyn vaikutuksia tai ehkäpä sen jälkivaikutuksia. Mikä oli muuttunut tietoisuustasolla? Ei välttämättä siinä, mistä luette lehdissä tai mitä näette 3D-maailmassanne, koska se tulee myöhemmin. Mutta mikä oli muuttunut tietoisuudessa sitten syyskuun 2007?
 
Näimme jotain hyvin mielenkiintoista ja aioimme yrittää sen selittämistä sanoin, mutta haluamme teidän kokevan sen ensin. Pyydämme siis teitä vetämään syvää henkeä ja pidättelemään sitä minuutin - no, ei itse asiassa minuuttia, vain muutaman sekunnin (vähän naurua). No, ette voi pidätellä sitä nauraessanne!
 
Vetäkää siis syvään henkeä, pidätelkää sitä hetken ja sitten päästäkää se ulos, mutta jatkakaa ulospäästämistä. Päästäkää henkeä ulos. Jatkakaa sitä, jatkakaa sitä. Tyhjentäkää keuhkonne. Jatkakaa ulospäästämistä. Jatkakaa ulospäästämistä… Ja nyt ennen kuin kuolette, vetäkää taas syvään henkeä. (Tauko)
 
No niin, tunsitteko tarvetta? Emme jatkaneet sitä liian pitkään, mutta tunsitteko vähän epätoivoa? Tunsitte, että jokin on hyvin puutteellista, sitä ei ole edes mukavaa tuntea. Ja tietyssä mielessä tätä tapahtuu tavallaan tietoisuuden osalta.
 
Annetaanpa teille toinen esimerkki auttamaan teitä ymmärtämisessä. Sanotaanpa, että teillä on suuri vesiastia. Sanotaan sen olevan 5 gallonaa tai 15 litraa tai mitä tahansa, mutta suuri lasiastia, joka on täynnä vettä. Tämä lasiastia edustaa vanhan energian tietoisuutta. Vesi itsessään on tietoisuus, astia on sen ympärille laitetut rajat tai energiarakenne, mikä pitää sen kasassa mutta myös rajoittaa sitä.
 
Silloin kun kvanttihyppy tapahtui, se oli ikään kuin letkun laittamista tuohon astiaan samalla kun, se oli hyvin tiukasti suljettu. Ja sitten energia - uusi energia, kuten sitä kutsuttaisiin - oli kirjaimellisesti kuin pumppu, joka veti kaiken veden - hitaasti mutta veti kuitenkin - tuosta lasiastiasta samalla, kun se oli hyvin tiukasti suljettu eikä ilmaa päässyt sisään. No niin, jos ymmärrätte fysiikasta edes perusteita, ymmärrätte, että nyt luodaan tyhjiö tuon lasiastian sisään.
 
Ja kun käytetään hyvin karkeaa vertausta, vähän tuota vettä, tuota vanhan aikakauden tietoisuutta pumpataan nyt pois, otetaan ulos tuosta vanhasta lasiastiasta, mikä jättää takakseen tyhjiön. Aivan kuin päästäessänne ilman ulos keuhkoistanne. Siellä oli tyhjiö. Siellä oli tyhjyyttä. Juuri tätä tapahtuu - hyvin epätieteellisin termein - tällä hetkellä maan päällä.
 
Tietoisuus muuttuu. Se muuttuu muutoshalun, jatkuvan laajentumis- ja kasvuhalun seurauksena. Tietoisuutta pidettiin aiemmin hyvin rajoittuneessa astiassa, ja nyt se etsii suurempaa ilmaisumuotoa tuon astian ulkopuolelta. Mutta se luo tyhjiön ja tämä saa aikaan hyvin mielenkiintoisia tilanteita juuri nyt maan päällä.
 
Jos viedään tätä vastaavuutta vähän pidemmälle, niin kuten kaikki ymmärrätte, silloin kun vettä poistetaan riittävästi tuosta lasiastiasta, jossain kohdassa tuo rakenne mahdollisesti räjähtää - tuo lasiastia - koska sisällä on sellainen tyhjiö, joka saa sen sirpaloitumaan. Sirpaloituminen voidaan tehdä hyvin hienostuneella ja tasaisella tavalla tai se voidaan tehdä suuren kaaoksen kera.
 
Maan tietoisuus on tällä hetkellä hyvin herkällä tasolla. Tasapaino on hyvin, hyvin herkkä. Siksi on hyvin monia enkeliolentoja, jotka auttavat ihmisiä kaikilla eri tasoilla. Eivät kaikki ihmiset halua kuulla, mistä puhumme - he kuuntelevat toisia. Heillä on oma tapansa hoitaa homma, mutta maan päällä on tällä hetkellä riittävästi ihmisiä, jotka ymmärtävät herkän tasapainon maan, ihmistietoisuuden ja henkisyyden välillä, että he auttavat estämään kaiken räjähtämistä. Me emme tarvitse Atlantiksen osaa kaksi. Jatko-osat eivät ole koskaan alkuperäisen tasoisia! (Naurua)
 
On riittävästi ihmisiä, jotka tulivat maan päälle - sellaisia kuin te - tänä aikana auttamaan tämän tasaisen siirtymän tekemisessä, niin että vanhan energiarakenteen - tuon lasiastian josta olemme puhuneet - antaessa periksi, se sulautuu hyvin kauniilla tavalla yhteen uuden energian, uuden tietoisuuden kanssa, mikä on sen ympärillä. Tätä tapahtuu, shaumbra.
 
Vietteleminen
 
Se mitä tunnette tällä hetkellä - olette tunteet kuukausia, mutta se on vahvistunut erityisesti viime kuussa - on viettelevää energiaa.
 
No niin, tiedän, että monet kääntäjät työstävät tätä aineistoa. Hämmennytte sanasta "vietteleminen", mutta se merkitsee "vetämistä, houkuttelemista, manipuloimista" ilmentämään ovelia haluja ja epäterveellisiä puutteita, kuten me niitä kutsumme. Kutsumme tätä viettelemiseksi.
 
Viettelemistä on kaikkialla ympärillänne tällä hetkellä. Miksi? Koska aivan samalla tavalla kuin päästäessänne hengityksen ulos ja jatkaessanne sen työntämistä, työntämistä ja työntämistä ulospäin, se saa aikaan tyhjiön, joka haluaa saada jotain takaisin. Tässä tapauksessa ilmaa. Silloin kun pumpataan vettä ulos suljetusta lasiastiasta, astiaan syntyy tyhjiö. Tuo tyhjiö haluaa jotain tyhjyyteensä. Ja tätä on maan viettelys tällä hetkellä.
 
Jotkut teistä joille seksuaalienergiakoulu on tuttu, ymmärtävät tämän käsitteen. Kyse ei ole erityisesti seksuaalienergiaviruksesta, tämä on tavallaan sen serkku. Sitä ei välitetä, varasteta yhdeltä henkilöltä toiselle. Vietteleminen mitä meillä nyt tapahtuu, on massatietoisuuden tasolla ja sitä on kaikkialla. Teitä vietellään. Voitte tuntea tämän energian, ja otatte sen hyvin henkilökohtaisesti. Teeskentelette sen olevan omanne.
 
Viettelys on vanhan tietoisuuden tyhjyyttä. Viettelys on vanha tietoisuus, joka haluaa saada kaiken takaisin, tuntee että sitä imetään ja että siitä valuu ulos, ja tämä luo tietoisuustyhjiön. Tätä tapahtuu kaikkialla maan päällä, kyse ei ole vain teistä. Luulitte tässä kaikessa olevan kyse teistä, eikö vain? Kyse ei ole vain teistä. Sitä on tällä hetkellä ympäri maailmaa. Kyse on vanhoista puutteista, haluista ja tarpeista. Kyse on halusta palata vanhoihin tapoihin, mennä takaisin saamaan itsensä ja vanha identiteettinsä takaisin.
 
Voi, älkää olko pahoillanne sen puolesta, koska maan vanha tietoisuus on täysin tervetullut uuteen energiatietoisuuteen, ja se tulee liittymään siihen. Mutta se ei voi hallita sitä. Se ei voi eristyä siitä, kun maa kehittyy uuteen tietoisuuteen.
 
Tunnette tämän erityisesti kehossanne ja mielessänne tällä hetkellä. Tunnette sen monin eri tavoin. Se on vetoa. Se on kaipuuta. Se on kuin takaisin kutsuva ääni. Se on magnetismia, ettekä ole aina varmoja, mitä se on. Mutta voin kertoa teille tämän, kyse ei ole teistä. Tunnette vanhan ihmistietoisuuden viettelyksen ja sitä on tällä hetkellä kaikkialla. Aistitte sen joka osassanne, ja se menee heikoimpiin tai tasapainottomimpiin osiinne ja tunnette sen niissä ensimmäisenä.
 
Tämä viettelevä tietoisuus, tämä tyhjiö joka yrittää vaatia itseään takaisin, leviää hyvin, hyvin nopeasti uutisissanne. Uutiset ovat vietteleviä. En sano seksikkäitä - siinä on eroa. Se on viettelevää, koska se vetää teitä sisään. Ja tässä tapauksessa se saattaa teidät pelkoon puutteesta, silloin kun todellisuudessa sitä ei ole. Olette joutuneet puuteviettelyksen uhriksi.
 
Maan päällä ei ole puutetta ruuasta. Piste. Ja kuka tahansa sanookin minulle muuta, tapan hänet ja tuon hänet tälle puolelle, että hän voi nähdä sen! (Naurua, Tobias naureskelee) Katselemme jatkuvasti maata, ja haluaisin, että näkisitte sen meidän näkökulmastamme. Haluaisin teidän puhuvan Christinen kanssa, joka nyt nyökkää päätään sanoen: "Ei ole puutetta ruuasta tai kyvystä kasvattaa sitä."
 
(Tobias puhuu hyvin intohimoisesti.) Ottakaa vastaan vihje, maa ja ihmiset. Ottakaa vihje israelilaisilta, jotka osaavat kasvattaa ruokaa oman tarpeensa yli kauniilla, tehokkaalla ja yleensä hyvin, hyvin tasapainoisella tavalla. Ei ole mitään puutetta ruuasta. On markkinoiden manipulointia ja tätä energiapuuteviettelystä. Vanhalla energialla on perustansa puutteessa ja näin se rakentui - uskokaa tai älkää.
 
Ruokaa voidaan kasvattaa täällä maan päällä ja tarjoan tätä ajatusta shaumbralle ja kaikille, jotka työskentelevät maatalousenergian kanssa - enkä välttämättä puhu ruuan genetiikan manipuloinnista. Se on halpa korvike siemenen energian kannustamiselle maassa, Gaiassa. Asia on upean yksinkertainen, mutta sitä ei aivan tajuta. On paljon ruokaa maailman ruokkimiseen. Älkää siis uskoko manipulointia.
 
Öljy ja bensiini - teidät on vietelty, hyvin vietelty, shaumbra ja kestätte sen urheasti. Lankeatte tähän uskomusjärjestelmään "Mitä teen? Miten säästän? Mitä teen, kun aletaan säännöstellä?" - mikä ehkä tehdään. Muttei teidän tarvitse huolehtia siitä.
 
Teidät on vietelty maapallon rikoksiin. Teidät on vietelty salaliittoihin, järjestöihin, politiikkaan, sairauksiin ja kaikkiin muihin juttuihin, ja te lankeatte, lankeatte, lankeatte siihen, koska tätä energiaa on maisemissa tällä hetkellä.
 
Minun on kerrottava teille taas, että meidän näkökulmastamme katsottuna ruokaa on paljon. On hyvin monia polttoainekäsitteitä odottamassa sisään tulemista. Kyllä, pääsette eroon öljystä ja bensiinistä tässä elämässä. Tapahtuu suuri siirtymä, mutta viettelys kertoo teille, että "öljy loppuu ja mitä sitten teette?"
 
Jos alatte rakentaa maanalaisia suojapaikkoja ja kaikkea muuta vastaavaa, Saint Germainin täytyy pitää pitkä puhuttelu teille (naurua), koska teidät on vietelty. Teidät on vietelty ajattelemaan, että monissa asioissa maapallo romahtaa eikä mikään ole enää hyvin. Viettelys tuo teidät takaisin "vanhoihin hyviin aikoihin". Oletteko käyneet siellä viime aikoina? Vanhat hyvät ajat - "Voi, muistan kun…" Muuten, kyse ei ole teidän ajastanne. Kyse on tietoisuudesta ja viettelemisestä. Alatte puhua vanhoista hyvistä ajoista, jolloin musiikki oli parasta. Musiikki ei ole koskaan ollut parempaa kuin nyt. Puhutte tämän tai tuon tekemisestä vanhoina hyvinä aikoina - se on viettelystä, joka yrittää vetää teidät takaisin.
 
Viettelys on osa yleistä massatietoisuutta tällä hetkellä, mutta te lankeatte siihen. Tämä on nyt hyvä uutinen: tämä johtuu siitä, että te tunnette. Tunnette viettelyksen. Tunnette viettelyksen vetävän teitä ulos "sinusta". Se vetää teitä ulos siitä, minkä tiedätte parhaaksi itsellenne, ja se ilmestyy elämäänne monin eri tavoin eikä niin tarvitse olla.
 
Viettelyksen oireita
 
Mitä oireita viettelyksestä on? Ne itse asiassa kuulostavat melko paljon voimistuneilta shaumbra-oireilta, mutta listan numero yksi on sokeri, sokeri, sokeri. Viettelys - viettelevä tietoisuus - saa teidät sokerin kimppuun hyvin nopeasti. Miksi? Se on halpa hoito. Tarvitsette jotain makeutta, koska teitä revitään hajalle. Otatte sen kehoonne ja mieleenne, joten annatte itsellenne vähän sokeria tilapäiseksi helpotukseksi. Mutta se on viettelystä, koska tiedätte, mitä tapahtuu. Teistä tuntuu vähän paremmalta. Teillä on hassu nimi sille, kutsutte sitä "lohturuuaksi". Viettelyruokaa se on!
 
No niin, shaumbra, sanotte minulle: "Mutta Tobias, olet sanonut, että kuunnelkaa kehoanne". Ei se ole kehonne kuuntelemista, kun luulette, että teidän on mätettävä sinne sokeria. Se on viettelevän äänen kuuntelemista, mikä on löytänyt tiensä luoksenne ja huijaa teitä. Kuunnelkaa todella kehoanne, ei vain haluanne, ei vain tätä viettelevää ääntä. Kehonne tietää täsmälleen, mitä syödä ja milloin.
 
Mutta teillä on tämä pakahduttava sokerin himo. Tämä on ehkäpä numero yksi ja huomattavin merkki. Teillä on myös halua sellaista ruokaa kohtaan, joka on liian raskasta ja liian prosessoitua, kuten puhumme seksuaalienergiakoulussa.
 
Kun kehonne tottuu uuteen energiaan ja sen korkeisiin värähtelyihin, sillä on yleensä taipumusta siirtyä jalostamattomiin ruokiin, koska kehonne rakastaa jalostaa itse. Se ei halua kenenkään tekevän sitä puolestanne. Se haluaa yleensä raakaa ruokaa, koska se tietää, miten toimitaan niiden energioiden kanssa, mitä ei ole jauhettu, ylikypsennetty ja vatkattu. Tämä ei tahdo sanoa sitä, että te ette voi syödä mitä tahansa - repiä puusta tai mitä tahansa - mutta se on merkki viettelevästä tietoisuudesta, kun alatte siirtyä näihin käsiteltyihin ruokiin, koska ne ovat viettelevän tietoisuuden tapaan tyhjiä. Tyhjiä.
 
Tätä viettelys on. Se kertoo, että sillä on teille jotain. Se viittoilee teille. Se tuntee teidät varsin hyvin, joten se tietää, miten se pääsee luoksenne. Se tietää, miten teidät viekoitellaan sisään, mutta se on tyhjä, shaumbra. Tyhjä. Ja tiedätte sen, tiedätte. Olette olleet siellä, mutta silti teidät voidaan huijata.
 
Viettelevä energia on erittäin tyhjää. Jos mietitte joskus, onko tämä vain viettelystä. No, kysykää siltä - tietenkin kolme kertaa. Ensimmäisellä kerralla se kertoo rakastavansa teitä. Se tekee elämästänne ihanaa. Elämästänne puuttuu jotain. Se viettelee teidät. Kysykää siltä uudestaan ja sitten kolmannella kerralla se myötää olevansa tyhjä. Sillä ei ole mitään. Siksi se haluaa teidät. Siksi se haluaa jotain, mitä teillä on.
 
Voidaan myös tietää tämän viettelevän energian olevan hommissa, kun - erityisesti viime aikoina - tunnette vaikutuksia leuoissanne ja hampaissanne. Hampaiden alueelle isketään kovasti ja sitten joillakin teistä se menee onteloihin. Ja tämä on hyvin kirjaimellista, se lyö teitä leukaan. Se vaikuttaa kasvojen alueelle, koska jäätte kiinni viettelykseen.
 
Tietenkin nukkumismallit. Meidän ei tarvitse mennä tähän syvälle, tiedätte millaista se on. Viettelys herättää teidät keskellä yötä. Tiedätte eron, kun heräätte keskellä yötä ja tunnette, että vain heräsitte ja teistä tuntuu tasapainoiselta ja suhteellisen hyvältä tai kun heräätte keskellä yötä ja teistä tuntuu väsyneelle, puhki kuluneelle ja tyytymättömälle.
 
Viettelevä energia on vajavaista, tyydyttämätöntä. Se on haluavaa, sillä on tarve ja puute ja se on ytimeltään tyhjä. Se on hyvin tyhjä.
 
Sitä on siis kaikkialla ja on upea asia pystyä tuntemaan se. Tiedätte, mitä tapahtuu, paljon ennen kuin muut ihmiset. Tiedätte, kun istutte oppilaiden kanssa kahden, viiden tai kymmenen vuoden kuluttua ja opastatte heitä. Tiedätte täsmälleen, mitä tapahtuu, koska tunnette sen. Sanotte: "Viettelevä tietoisuus vaikuttaa todellakin tähän ihmiseen", koska he ovat hämmentyneitä. He ovat eksyneitä. He vaeltavat päämäärättömästi. Heitä vedetään sinne ja tänne.
 
Viettely tulee perheenjäsenten, työpaikan ihmisten, uutisten ja internetin kautta, ja se viettelee. Se yrittää mennä takaisin… takaisin. Kaikkialla on esimerkkejä siitä, esimerkkejä palaamisesta takaisin. Tämä on osa pingistietoisuutta, mistä puhuimme aiemmin - tämä on pingisvuosi mutta myös uskomattoman löytämisen vuosi.
 
Katselkaa uutisia, näette sen. Käytämme äskettäistä esimerkkiä - vaalit Lontoossa. Voisimme keskustella pitkään Lontoon, Englannin ja sen historian energioista, mutta siellä palattiin hyvin liberaalista pormestarista takaisin hyvin, hyvin konservatiiviseen, hyvin sellaiseen poliitikkoon, joka ei kunnioita kaikkia ihmisiä. Se on energiaa. Näette sen haluavan palata takaisin - Lontoon ihmisten haluavan palata takaisin joihinkin vanhoihin tapoihin.
 
Viettelevää energiaa on kaikkialla. Antakaa itsenne tuntea se. Jos nimittäin vastustatte sitä, se on kieltämistä. Uuden energian shaumbra antaa itsensä tuntea kaikkea.
 
Jotkut teistä ovat tunteneet sen olevan pakahduttavaa. Olette tunteneet sen kehossanne. Olette ehdottomasti tunteneet sen mielessänne ja ajatuksissanne. Olette tunteneet sen kaikkialla ympärillänne ja sanotte: "Mutta en halua tuntea sitä enää, Tobias. Tämä riittää jo." Ei, olkaa kilttejä. Tuntekaa se. Tuntekaa, millaista tuo viettelys, tuo tyhjyys, tuo painajaisen kaltainen halu on. Se on todellista. Se todellista, koska vaihtaminen uuteen tietoisuuteen luo tyhjiön. Se on hyvin todellista. Ei siis juosta sitä pakoon. Ollaan sen kanssa. Ymmärretään ja tiedetään, miksi sitä on. Ymmärretään, ettei kyse ole teistä.
 
Se että kyse ei ole teistä, ei merkitse sitä, että yhtäkkiä kehoonne lakkaa sattumasta. Se ei merkitse sitä, että yhtäkkiä mielenne selkeytyy - vaikka näin tapahtuukin. Mutta sen ymmärtäminen, ettei kyse ole teistä, on vain sen ymmärtämistä, miten tunnetaan energioita, ja se on hyvin tärkeää siinä työssä, mitä teemme kulkiessamme eteenpäin. Kyse ei ole vastustamisesta. Kyse on ymmärtämisestä.
 
Ratkaisuja
 
On asioita, joita voitte tehdä itsenne hyväksi, mutta älkää vastustako. Antakaa itsenne tuntea se. Voi, tiedän sen olevan kamalaa. Jotkut teistä ovat käyneet läpi kaikenlaista kaaosta viime aikoina, mutta kyse ei ole teistä. On asioita, joita voitte tehdä nyt. Hengittäminen. Aina, aina. Jotkut teistä sanovat: "Voi kyllä, minä hengitän." Näen teidän aina silloin tällöin ollessanne vaikeuksissa istuutuvan alas ja hengittävän neljä ja puoli minuuttia ja luulette sen ratkaisevan asian. Tietoinen hengittäminen on säännönmukaista toimintaa siitä hetkestä lähtien, kun heräätte aamulla - tuon ensimmäisen henkäyksen pitäisi olla tietoinen. Kyse on elämän valitsemisesta. Kyse on itsenne valitsemisesta.
 
Tällä hetkellä on erittäin tärkeää juoda vettä, koska vedessä on hyvin paljon enemmän kuin sen kemialliset tekijät. Vesi on eräänlainen tietoisuusolemus. Se on myös upea tapa puhdistaa ja huuhdella kehoanne, koska olette edelleen siinä pisteessä, missä otatte kehoonne näitä tunteita. Se on ensimmäinen paikka kenties siksi, että se on "karkein". Tunnette sen kehossanne ensin ja se kertoo muulle osallenne, että jotain on tekeillä. Sitten tunnette sen mielessänne.
 
Kun juotte paljon vettä, se auttaa huuhtomaan kehosta ulos. Useimmilla teistä on paljon nestevajausta. Sanotte nyt: "Mutta en ole janoinen." Janon ja nestevajauksen välillä on eroa. Kun työskentelette tällä hetkellä hyvin intensiivisen energian kanssa, on taipumusta nestevajaukseen, koska tarvitsette noin neljä kertaa enemmän vettä kuin normaali ihminen. Ei silti, että te ette olisi normaaleja, mutta… (naurua, Tobias naureskelee) Tämä tietoisuustyö saa aikaan nestevajausta, mutta jano ei aina kerro siitä teille. On kaksi erilaista tapaa prosessoida tietoa. Juokaa paljon vettä, se usein siivoaa/selkeyttää asioita.
 
Luokaa tietoisesti oma turvapaikkanne säännöllisesti. Se tasapainottaa kaikki energianne ja ulkopuolelta tulevat energiat.
 
Shaumbra, tehkää jatkuvasti hengittämistä. Palaan tähän aina vain uudestaan, se on hyvin tärkeä osa. Ja sitten ymmärtäkää, ettei kyse ole teistä, ellette halua olevan. Valitsette, mitä haluatte olla, ja jos haluatte ruumiillistaa kaiken tämän viettelevän energian, mitä tällä hetkellä on, niin teette sen ja kyse on teistä. Jos vain haluatte tuntea sen, voitte tehdä myös niin. Sitten huomaatte, että siirrytte melko pian sen yläpuolelle, että tunne on fyysinen tai mentaalinen, mitä hyvin monet tukoksista nyt ovat.
 
Otatte sen kehoonne, koska se on tunne- tai aistimekanisminne, eikä kehonne halua sitä enää ja tiedätte sen. Se kertoo teille sen. Tai otatte sen mieleenne ja prosessoitte sitä siellä - ja epäilette itseänne ja jäätte siihen jumiin. Mutta ainakin voitte tuntea jotain. Koska mielenne ollessa täysin sotkussa, tiedätte ainakin tuntevanne. Ainakin tiedätte olevanne elossa, kun kehoonne sattuu niin helvetisti.
 
Shaumbra, menemme sen yli, että otamme tunteet kehoon ja mieleen. Haluamme tehdä erityistyötä shaumbran kanssa - laita se aikatauluun, rakas (puhuen Lindalle) - kyvystä tuntea, kyvystä aistia. Me emme puhu nyt emootiosta. Emootio on viettelevän energian tulosta. Siksi hyvin monet teistä olivat ärsyyntyneitä ja syyttelivät viime kuukauden aikana. Kuulostaako tutulta? Ärsytys, syyttely ja pakahduttavia tunteita/emootioita, koska otatte tämän viettelyksen omaksenne. Otatte sen kehoonne, mieleenne ja tunteisiinne - mutta miten upea tapa se onkaan oppia, että voimme mennä noilla hyvin primitiivisillä tasoilla tuntemisen tuolle puolen.
 
Aion pyytää herra Kuderkaa soittamaan sen laulun, mikä piti soittaa tauolla. Se on nimeltään "The Majestic Land" (= majesteettinen maa) ja kutsumme sitä nimellä "The Majestic Space" (= majesteettinen tila). Ja kuuden minuutin ajan, rakas shaumbra, istumme tällä ja pyydämme teitä hengittämään ja pyydämme teitä menemään kehossa tuntemisen yläpuolelle. Kehoanne on nyt käytetty riittävästi väärin tuntemisella. Menkää mielen tuolle puolen.
 
Aiomme tehdä eräänlaisen… En halua kutsua sitä puhdistukseksi, mutta aiomme päästää kehon ja mielen koukusta, ja pyydän teitä tuntemaan intuitiivisella tasolla. Se ei ole mielessänne, se ei ole kehossanne. Intuitiivinen tunne on ytimessänne. Älkää yrittäkö etsiä, missä se on. Älkää ryhtykö pikkuetsintään yrittäen löytää, missä se on. Se tekee itsensä tunnetuksi teille. Intuitiivinen tunne - kun teidän ei enää tarvitse käyttää kehoanne tai mieltänne.
 
Tämän laulun seuraavien kuuden minuutin aikana pyydän teitä hengittämään ja antamaan kehollenne ja mielellenne luvan vapautua pakosta aistia tunteita. Niitä on väärinkäytetty. Ne ovat ottaneet vastaan iskuja. Ne ovat ottaneet vastaan loukkauksia. Se on liian rankkaa teille fyysisesti, se kuluttaa teitä mentaalisesti ja se heikentää teitä emotionaalisesti.
 
Opettelemme siis tuntemaan intuitiivisella, pyhällä tasolla. Siinä on suuri ero, tulette hämmästymään. Kun työskentelette tämän työkalun kanssa, tulette hämmästymään siitä erosta, kun tunnetaan tällä korkean tietoisuuden tasolla.
 
Musiikkia, kiitos. Shaumbra hengittää. Antakaa kehollenne lupa päästää irti kaikista näistä haastavista viettelytunteista.
 
(Musiikki soi, Michael Hoppen "The Majestic Land")
 
Paljon parempi, shaumbra.
 
Tunteet tulevat intensiivisemmiksi, koska tietoisuus tulee intensiivisemmäksi ja muuttuu tällä hetkellä. Vanha energia ja vanha tietoisuus vedetään tälle uudelle aikakaudelle, mutta siihen tulee uusi tyhjiö. Se saa aikaan tyhjyyden ja te tunnette sen. Siinä kaikki. Kyse ei ole teistä.
 
Lakatkaa yrittämästä vastustaa tunteita. Lakatkaa yrittämästä teeskennellä, että teissä on jotain vikaa. Saint Germain välittää tämän: "Olen nyt väsynyt kuulemaan tuon tekosyynä." Kyse ei ole teistä. Jos haluatte uskoa, että on, teidän tarvitsee yrittää mennä takaisin, yrittää palata vanhan energian maailmaan. Jos haluatte siirtyä eteenpäin, uskokaa, ettei kyse ole teistä.
 
On aika lopettaa sen ottaminen kehoonsa. Tunteminen vain fyysisesti tai mentaalisesti on primitiivistä. Sen ottaminen kehoonne sairaudeksi on itsekästä. Sen ottaminen mieleenne hämmennykseksi on suurta valhetta. Tulemme jatkamaan tuntemista, laajentumista ja tiedämme uudesta tietoistamismuodosta, rakas shaumbra. Emme vastusta tuntemista, toivotamme sen tervetulleeksi uudella tavalla.
 
Kutsun tätä virstanpylväs-shoudiksi. On hyvin tärkeää ymmärtää, mitä maailmassa tapahtuu. Jatkamme puhumista teille siitä, mitä tapahtuu ja miksi kyse ole teistä.
 
Ja niin se on.