MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:
SHOUD 9: "Constiinta Seductiei" -
Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
3 mai 2008

www.crimsoncircle.com


Si asa este. Iubiti Shaumbra bine ati revenit la aceasta adunare a Shaumbra din intreaga lume, la timpul nostru lunar dedicat relaxarii, informarii si acestei energii pe care o aducem impreuna. Este greu de lucrat acolo, in frig, in realitatea fizica, este o munca dura pe care fiecare dintre voi o faceti. Asa ca aceasta este oportunitatea lunara de a ne reuni, de a aduce aici energiile de departe, de a ne aduna cu cei de pe partea celalalta care vin sa se alature noua in acest spatiu sigur, in spatiul vostru.

Sa respiram adanc impreuna acum cand incepem aceasta zi. (pauza)

Astazi avem o lucrare foarte serioasa, atat de importanta incat vrem ca fiecare din voi sa fie foarte, foarte prezent cu noi. Azi nu aveti nevoie sa plutiti pe undeva. Daca cel de alaturi adoarme, dati-i un cot! Vrem sa fiti prezenti pentru informatia ce vine, care este foarte mult parte a caii si calatoriei voastre, informatie pe care trebuie sa o cunoasteti constient pentru a putea continua sa va extindeti si sa evoluati in ceea ce numim Noua Energie.

In timp ce faceam ultimele apeluri pe partea aceasta adunand energiile pentru astazi - avem oaspeti distinsi pe care ii voi anunta intr-o clipa - glumeam intre noi inainte de a incepe spectacolul. Vorbeam despre cat este de diferit acum - fata de cum era acum cativa ani - cu Shaumbra si Shoudurile. Daca vreti sa vedeti cat de departe ati ajuns, intoarceti-va si ascultati unul din Shoudurile din primele serii. Seria Creatorului a fost o informatie minunata pe care am dezvoltat-o impreuna, dar cat era de elementara in comparatie cu ce facem acum! Era asezarea fundatiilor pe care s-a construit totul, dar intoarceti-va si simtiti acele energii.

Daca veti asculta din nou aceste Shouduri veti vedea ca era haos. Cand venea momentul incepea, cum ar spune Linda, “manarea de pisici”. (rasete) Erati aici, erati acolo. Va aflati in traume emotionale adanci sau intr-o stare de amortire, astfel ca munca pe care trebuia sa o facem inainte de fiecare shoud era uriasa. Acum doar va dam putina ciocolata (rasete), sunam din clopotel si iata ca ne adunam.

Oaspetii de astazi

Astazi avem cativa musafiri minunati. Se reintoarce - datorita lucrarii profunde care s-a facut - dragul nostru dr. Freud. Nu era asteptat ca oaspete cu aceasta ocazie, dar lucrarea pe care a observat-o luna trecuta, pe care o faceti voi, noile perspective pe care i le deschide despre psihologie sau natura fiintei umane divine i-au atras atentia la cele mai profunde niveluri. Se pare ca nu se mai poate satura de Shaumbra. Il simtiti in jur. A fost cu voi in masina. A fost cu voi cand v-ati dus la culcare, cand ati lucrat in timpul zilei, cand v-ati pus intrebari - “Ce-i cu asta?”, “Ce-i cu astalalta?”, nu doar - “Cum simti in legatura cu asta?”, ci si “De ce functioneaza astfel acum?” El va intreaba permanent pe voi, pionierii noii constiinte.

Dr. Freud a fost cu noi in timpul Scolii de Aspectologie pe care am tinut-o recent in spatiul noilor inceputuri, numit de voi Kelowna. Pentru noi a fost foarte interesant sa-i observam reactiile fata de studiul aspectologiei si nu doar voi v-ati simtiti oarecum epuizati dupa incheierea scolii. Era si dr. Freud, care se simtea total intors pe dos. Pe de o parte era fericit sa vada cum aceasta lucrare apare in prim-plan. Era fericit sa vada angajamentul personal al Shaumbra care a venit pentru o noua aventura cu acest material, dar asta l-a si miscat profund, in centrul sufletului sau. L-a zguduit intelegerea ca in el este un centru divin. Nu erau doar aspectele. Era si puritatea constiintei sale personale care nu era un aspect care sa le stapaneasca pe celelalte. Doar este. Este partea de puritate divina care mereu a fost si mereu va fi si, desi creeaza aspecte din care unele ajung pierdute, fragmentate, ranite, centrul este mereu acolo.

S-a spus cu multa intelepciune de catre unul din doctorii vostri umani, parte a Shaumbra - dr. Doug, cum ii spuneti voi - ca lucrarea lui Freud insemna repararea a ceea ce era perceput ca fiind unimea, in timp ce Shaumbra deja stie ca sunteti unul singur, sunteti deja reparati. Nu trebuie sa va intoarceti si sa incercati sa reparati structura psihica umana. Este doar un aspect. Freud a ajuns sa inteleaga ca a simtit ca nucleul era contorsionat si dezechilibrat, dar nu stia ce era cu adevarat acesta. Era ca si cum ati lua o mare cantitate de lut si ati incerca sa lucrati cu ea prin analiza specifica Vechii Energii, incercand in mod constant sa o reparati si sa o indreptati. Aceasta gramada de lut este doar un aspect. In centru, constiinta voastra, nimic nu este spart. Nu este distorsionat, este divin, mereu a fost si mereu va fi. Este aici.

Acum, in aceasta noua constiinta, vine intelegerea faptului ca in centru totul este pur si adevarat, dar cum sa aducem toate aspectele inapoi intr-un mod integrat? Esenta voastra este perfecta. Aspectele nebune pe care le-ati creat provoaca aceasta confuzie. In lucrarea pe care vom continua sa o facem cu aspectologia va fi vorba despre intoarcerea in centrul perfect, dar este greu de ajuns acolo, Shaumbra. Este greu de ajuns acolo daca aspectele va conduc pe voi.

Asa ca il aducem inapoi pe dr. Freud datorita lucrarii pe care a facut-o, datorita Shoudului de astazi si a unor importante - foarte importante - probleme ale constiintei pe care trebuie sa le acoperim.

Am adus si energiile lui Kuthumi. El mi-a spus pe cand eram gata sa aduc informatia: “Oh, Tobias, mi-as fi dorit sa transmit eu shoudul de azi, dar sunt asa multi Shaumbra noi si tu mai ai asa de putin timp! Asa ca du-te tu, Tobias!” (rasete, rade si Tobias) Deci vine si Kuthumi si ii simtiti… as vrea sa subliniez aici ceva, nici unul din noi nu este masculin sau feminin. Unii din voi sunt chiar ingrijorati - nu sunteti nici masculini, nici feminini. Acestea sunt doar aspecte. Noi trebuie sa folosim unul din aceste cuvinte umane, pentru ca nu exista un cuvant pentru fiinta echilibrata, asa ca o sa folosesc in relatie cu Kuthumi cuvantul “el”. Poate ca totusi ar trebui sa-i spun “ea”.

Kuthumi vine si veti simti usurinta si umorul fata de toate, pentru ca, asa cum stiti, este foarte important sa va simtiti umorul, sa puteti rade, sa curatati masa de ceea ce numiti “problemele voastre sacre” - atunci cand nu puteti rade de cateva lucruri, cand nu puteti rade de voi insiva. Nu puteti rade putin de catolici? Sunt un subiect grozav, ca si evreii. Ar trebui sa puteti rade putin si acestea sunt doar aspecte.

Saint-Germain vine si el astazi si sta in fata ecranului cu Kuthumi - azi sta in picioare! -, sta cu Kuthumi si cu Freud. El vine pentru ca va iubeste mult pe toti. Lucreaza cu voi indeaproape. Lucreaza cu voi in cele mai grele momente ale zilei. Oh, ii place sa joace rolul fiintei marete si puternice, destul de aroganta, dar si voi si el stiti ca este doar un rol. Face asta ca sa va scoata din zona de confort in care tindeti sa stati, sa va scoata din energia aceea blocata.

Am vorbit si am si ras putin inainte de inceperea sesiunii de azi, stand aici, fumandu-ne trabucurile si vorbind despre Shouduri si Shaumbra. Saint-Germain spune ca isi va asuma rolul de prezenta angelica calauzitoare pentru Shaumbra dupa ce voi pleca eu, si, ohhh, ce mai radea! Spune ca are de gand sa va scuture puternic! (Tobias rade) Spunea ceva despre efectul “Si inca nu ati vazut nimic!” Dar face asta din iubire si compasiune.

Aducem si alti cativa oaspeti ca sa stea azi in acest cerc. Oh, sunt multe, multe fiinte angelice in intreaga sala in ceea ce numim al doilea cerc, care observa, va trimit iubirea lor si binecuvantarile, dar in special observa prin ce treceti.

Avem aici esenta dragii noastre prietene Shaumbra Christine, care recent a facut trecerea. Ea a vrut sa fie aici astazi. Mereu a vrut sa fie invitata si cred ca acum i se indeplineste dorinta! Ea aduce un mesaj catre Shaumbra, in special catre cei care au fost apropiatii ei. Ea vrea sa va spuna tuturor ca trecerea aici a fost incredibil de usoara. “Mult prea usora”, spune ea.

Exista o problema a ceea ce ati numi… a revenirii, fata de care, vedeti voi, aveti acest concept uman al trecerii dincolo sau “Cum o sa fie?”, “Cat de tragic?”, “Cat de inspaimantator?”, “Ce o sa fie cand mergeti pe partea cealalta?” si ati creat acest scenariu al mortii drept ceva inspaimantator. Dar, de fapt, inainte ca voi sa va parasiti corpul fizic, aveti un fel de conditionare care va reaminteste imediat de multele dati cand ati mai facut asta. Ati facut asta de mai mult de o mie de ori, asa ca stiti cum este. Aceasta constiinta care se intoarce la voi putin inainte de moarte va ajuta, de fapt, sa va eliberati corpul mai usor si sa depasiti orice frica in acele clipe. Nu este ca si cum ati fi intr-un montaigne-russe, ajungeti in varf si spuneti - “Fir-ar-al naibii, ce fac aici?” Nu este deloc asa, Shaumbra. Este ca si cum ajungeti in varful montaigne-russe-ului si spuneti - “Am mai facut asta si este foarte usor”.

Christine a fost mai mult decat incantata sa revina pe partea aceasta. De cativa ani vroia sa faca asta, dar din mai multe motive nu a facut-o. Mai intai de toate a simtit extraordinara usurare a renuntarii la corpul fizic, care este unul din primele lucruri din cauza carora veti striga cu surprindere atunci cand va veti gasi aici. Veti fi uimiti de diferenta fata de a cara dupa voi trupul. Christine vrea sa va transmita ca este bine. Nu, nu a mers la Podul de Flori. Ea vrea sa lucreze in continuare cu Shaumbra, cu cei din Consiliul Crimson. Ea simte ca serveste mai bine acest scop fiind pe aceasta parte, asa cum multi din voi ati experimentat cam in ultima saptamana, cand ati simtit-o in jur. Nu a fost nici o trauma, nu au fost nici mari sentimente de tristete, cu exceptia unora dintre voi. Ea se va dedica in continuare lucrarii cu Shaumbra - cu cei dornici, fireste, si deschisi - si vrea sa isi amane trecerea peste Podul de Flori pana pe 18 iulie 2009. M-a rugat pe mine sa o insotesc personal acolo, ceea ce voi fi incantat sa fac. Asa ca acum stiti.

Deci, iubiti Shaumbra, acestia sunt oaspetii nostri speciali, pe langa cei care sunt deja aici. Pentru cei care asculta sau citesc - daca aveti pe cineva iubit, tanar, un fiu sa o fiica, o ruda apropiata care a facut trecerea recent ori parinti, frati si surori, rude foarte apropiate care au facut tranzitia de la ultimul nostru Shoud au fost si ei invitati de noi la aceasta reuniune. Sunt aici ca sa va poata simti, ca sa poata vedea ce faceti, ca sa poata comunica cu voi, asa cum au vrut sa faca de cand au facut trecerea, iar ei au simtit ca in acest spatiu va fi mai usor. Pentru cei care au avut rude apropiate care au plecat recent - va rugam sa stiti in inima voastra ca ei sunt azi aici. Sunt cu noi. Sunt foarte bine.

Despre guru

Asa ca, Shaumbra, inainte de a intra in substanta informatiei de azi, vreau sa mentionez cateva lucruri.

Unul din ele se refera la guru. Acesta este un concept al Vechii Energii, un cuvant al Vechii Energii care inseamna “dens in spiritualitate”, “foarte dens in cunoasterea spirituala”. Acum, stim ca nu vreti sa fiti densi. Stim ca nu vreti sa va aflati in aceasta forta coplesitoare si impovaratoare. Am ridicat problema pentru un motiv intemeiat. Ca tema pentru luna trecuta v-am cerut sa spuneti unui numar de patru oameni - nu cainelui sau pisicii - ca sunteti invatatori ai noii constiinte. Am facut asta cu un scop, asa cum a spus si Cauldre inainte, ca voi sa va auziti, caci desori va intrebati - “De ce sunt aici?” Nu eu, Tobias, voi va intrebati despre voi insiva. Va intrebati de ce sunteti aici. Cand spuneti asta tare - nu in oglinda, ci catre alt om - devine adevarat. Iese din straturile eterice in care ati pastrat asta pana acum si o aduce in aceasta realitate.

Da, stiu ca sunteti spirituali si voi stiti asta la fel de bine, sunteti invatatori si iluminati in multe moduri. Dar pastrati asta undeva departe, altundeva, ascunsa. Aveti aici partea voastra umana si ea se conecteaza cu sinele vostru eteric, dar nu il aduceti la acest nivel. Cand spuneti - “Sunt invatator al noii constiinte” - acea parte din voi de acolo aude. Stie ca nu mai trebuie sa va ascundeti. Stie ca poate curge in aceasta realitate si ca urmare voi deveniti, nu doar la alt nivel eteric, ci aici pe Pamant.

V-am pus sa va faceti tema si sa spuneti asta, caci cunoscandu-o constient multe frici se vor ridica la suprafata in unii din voi. Multi din voi au avut experiente proaste in legatura cu ideea de guru, fie ca ati fost unul, fie ca ati urmat pe altcineva. Multi din voi ati organizat in vieti trecute ceea ce cred ca ati numi acum scoli, scoli de iluminare. Multi din voi i-ati invatat pe altii atunci cand predarea acestui gen de material nu era prea acceptabila. Ati fost persecutati pentru lucrurile in care credeati. Lucrand cu studentii vostri a trebuit sa va ascundeti. A trebuit sa aveti intalniri secrete. Multi din studenti v-au tradat, v-au predat autoritatilor. Ati intrat in mari conflicte cu bisericile si autoritatile - care de obicei sunt unul si acelasi lucru -, cu fortele teritoriale, cu armatele care ocupau acele tinuturi in acele vremuri, pentru ca ele nu vroiau invataturi diferite.

Asa ca atunci cand ati fost un guru in trecut - si multi ati fost - ati descoperit ca este foarte dureros. Ati mai descoperit si ca starea de guru nu se sfarseste odata cu moartea voastra, ca studentii vostri au devenit dependenti si va urmeaza si dupa moarte, chiar daca ei mai sunt inca pe Pamant. Oh, si cu atat mai mult cand se intorc si ei pe partea aceasta! Ei vin cautandu-va. Va striga - “Sunt aici, vino si ia-ma”. (Tobias si Linda rad) Am spus asta ca un fel de gluma particulara.

Asa ca, Shaumbra, experientele voastre ca guru nu au fost neaparat prea bune. De asemenea multi dintre voi, in special in ultimele doua vieti si chiar si in aceasta viata, ati urmat diversi guru. V-ati oferit pe voi insiva unor fiinte si v-ati pus visele, sperantele, spiritualitatea si sinele divin in mana lor. Le-ati permis sa devina un fel de maestri elevati si apoi, spre disperarea voastra, deseori ati aflat ca nu erau cu nimic diferiti de voi. De fapt voi ati fost un guru mai bun in viata trecuta decat sunt ei acum. Stiti totul despre ce inseamna guru. Cunoasteti momentele minunate, dar si pe cele dificile si provocatoare.

Asa ca ati evitat aceste lucruri. Ati stat departe de ele in special in ultimii ani. Am privit si am ascultat prin constiinta voastra cand vedeati un guru la televizor sau citeati despre unul si puteam simti ceea ce ati numi gandurile sau sentimentele negative ce apareau la suprafata. Astfel ca atunci cand va spunem “Impartasiti cu oamenii cine sunteti voi” vin la suprafata vechile probleme de guru, durerea de a fi unul sau pierderea sperantei dupa ce ati urmat unul.

Ati stat departe de asta si noi intelegem. Dar acum este diferit. Este o era noua. Nu mai este era pentru guru. Nu mai este o era in care oamenii sa va urmeze pe voi sau pe oricine altcineva. Puteti spune ca este epoca calauzirii si compasiunii. Este timpul invatatorilor care isi incurajeaza studentii, dar nu fac nimic in locul lor. Le cer sa gaseasca raspunsul, dar nu il ofera ei. Ii ajuta sa inteleaga ce este un standard, un standard fiind cel care a facut asta pentru el sau este in procesul de a face asta, dar care poate arata prin propriul exemplu al vietii sale umane ca nu este doar o teorie, doar o alta dogma, ci este foarte, foarte adevarat.

Ati depasit cu mult timpul pentru guru. Observati ca acum nu sunt prea multi in lume. Sunt doar cativa, pentru ca inca mai sunt oameni care au nevoie de ei, care inca mai au nevoie de cineva caruia sa-i incredinteze intreaga lor comoara spirituala. Dar voi, Shaumbra, stiti mai bine si de asta a fost o provocare asa de mare pentru unii dintre voi sa proclame “Sunt un invatator al Noii Energii”. Asta ridica problemele de a fi guru.

Asa ca hai sa eliberam asta. Nimeni dintre voi nu vrea sa fie guru. Niciunul dintre voi nu are dorinta sau aspiratia de a fi guru si nici macar nu ati fost rugati sa deveniti asa ceva. Unii dintre voi rezista conceptului si, din nou, asta provine din cultul guru, pentru ca cei care adora si urmeaza un guru au asteptari incredibil de mari de la el. Nu vreti ca acele asteptari sa fie puse asupra voastra si pe buna dreptate. Nu vreti ca cineva sa se gandeasca ca ati fi omul perfect, pentru ca asta nu se poate obtine vreodata. Perfectiunea in stare umana este ca o tinta in miscare. Nu puteti fi niciodata omul perfect, este un oximoron! (Tobias rade) Sunteti fiinta suverana perfecta, dar, asa cum stiti, nu merita timpul si efortul de a perfectiona omenirea sau partea umana din voi. Ea evolueaza, fireste.

Nu veti vrea ca cei ce va urmeaza sa se astepte ca voi sa spuneti mereu cuvantul potrivit ori sa faceti ceea ce trebuie, cu atat mai putin sa se gandeasca ca voi nu mai trebuie sa mergeti la baie pentru ca sunteti atat de ascensionati (rasete) si toate acele lucruri. Este o povara prea mare pentru voi. Ceea ce va cerem noi - de care va reamintim - este total diferit. Va reamintim ca ati venit pe Pamant ca sa fiti calauza a noii constiinte. Asta nu inseamna ca ati aflat toate raspunsurile, nici nu ati putea la acest punct. Inseamna ca inca mai invatati, ca inca mai intelegeti, inca sunteti in procesul de a cunoaste cine sunteti. Dar sunteti in fruntea haitei, ca sa spun asa. Sunteti unul din cei de la inceput. Sunteti pionieri ai constiintei. Cu asta, Shaumbra, respirati adanc. (pauza)

Simtirea

Din nou voi atinge pe scurt si subiectul simtirii. Stim ca vorbim despre asta destul de mult, uneori sunteti plictisiti, dar trebuie sa revenim asupra ei. Simtirile sunt foarte importante pentru ca sunt - cum ati spune voi - calea sau conducta catre adevarata intuitie, catre ceea ce ati numi intelepciune sacra si cunoastere divina. Nu puteti trece de la cunoasterea mintii umane la cunoasterea divina printr-un singur pas. Procesul transcenderii capacitatilor mintii incepe cu simtirea.

Saint-Germain a vorbit despre simtire in Shoudul de acum doua luni. El a vorbit despre imersiune, despre a va permite voua insiva sa simtiti. A dat cateva exemple, unele au adus o simtire buna si altele care nu fost asa de bune. El a incercat sa va faca sa treceti dincolo de minte si sa treceti dincolo de bariere, in simtire. Va vom reaminti iar si iar ca este vorba despre a simti.

Dar a nu se confunda simtirea cu emotia. Simtirea este cunoasterea senzoriala. Este cunoasterea faptului ca acum cand vorbim aici sunt multe, multe energii prezente in sala. Unii din voi simt putin din ele, dar apoi simturile voastre umane si mintea vin si inchid totul, pentru ca asa au fost pregatite sa faca inca din perioada atlanta si indeosebi in aceasta viata. Ca urmare incearca sa depaseasca sau sa opreasca simtamintele, intrucat asociaza simtirile - cunoasterea senzoriala - cu durerea, uneori cu confuzia. De asemenea, simtirile - cunoasterea senzoriala - nu sunt cuantificabile in acelasi mod in care este cuantificabila activitatea mentala. Ca urmare, daca nu poti documenta, masura si inregistra, mintea spune “Nu este real”. Este momentul sa va intoarceti inapoi la simtire - simtirea cruda. Acum, stiu, imi spuneti - “Dar asta este tot ce ai primit luna asta”. Ajungem si la asta imediat.

Simtirile sunt in esenta modul in care permiteti trupului sa se vindece singur. Nu faceti asta prin minte si va rog ceva. Orice Shaumbra care se afla aici, care asculta asta, care citeste materialul - toate acele, cum le-ati spune voi, vizualizari sau verbalizari mentale, cu alte cuvinte incercarea de a imagina lucruri in minte sau de a spune cu glas tare mantre ori tot felul de lucruri dragute inseamna auto-inselare si inseamna inselatorie. Inseamna a-i spune mintii ca va este teama de voi insiva si de va este teama de adevarata voastra natura divina si intuitiva. Asta blocheaza lucrurile si mai tare. Asa ca, daca sunteti Shaumbra, va rog sa nu mai folositi aceste instrumente. Eliberati-le. Ele poate ca v-au servit pana la un punct, dar acum trecem dincolo de asta, in simtire - simtirea primara, autentica.

Au fost unii Shaumbra care au descoperit lucruri uimitoare, dar nu pentru ca mintea lor ar fi devenit mai inteligenta. De fapt ii permiteti mintii sa se dea la o parte pentru ca natura voastra intuitiva senzoriala sa poata sa apara. Unii dintre voi ati avut momente de descoperiri cosmice si intelegeri extraordinare. Niciodata nu au venit prin minte si stiti asta. Oare cand ati avut aceste simtiri coplesitoare a ceea ce numiti compasiune si indeosebi senzatia coplesitoare de cunoastere si intuitie au venit ele vreodata din minte? Sau de la picioare? Cumva urechea stanga? (rasete) Au venit din simtirea pura.

Simtirile pot fi dificil de simtit uneori, dar pe masura ce deveniti tot mai obisnuiti cu ele si, in loc sa le opuneti rezistenta, le acceptati, veti ajunge sa cunoasteti cu adevarat diferenta dintre o senzatie din afara - si sunt multe -, o simtire din interior si adevaratul vostru sine. Veti ajunge sa cunoasteti prin simtiri cine sunteti cu adevarat, ce este al vostru si ce nu este al vostru.

Asa ca pe masura ce calatoria Shaumbra continua, va reamintim: scufundati-va adanc. Simtiti. Experimentati. Cunoasteti. Apoi descoperiti daca acel lucru este al vostru sau vine din alta parte.

Subiectul de astazi

Haideti sa intram in substanta materialului. M-am indepartat asa de mult pentru ca trebuie sa-mi gasesc notitele si cred ca mi le-au furat Kuthumi si Garret! (rasete) Sunt total pierdut aici, asa ca trebuie sa-mi iau agenda si sa vad despre ce vorbim azi. Am scris totul cu grija.

Ia sa vedem - “Zen-ul pescuitului cu musca”. Nu cred ca este subiectul de azi! Este pentru alt grup.

Sa vedem - “Bucuria de a gati evreieste” (si mai multe rasete). Am incercat-o pe asta acum 120 de ani, nu a mers prea bine.

Uite unul ciudat, se numeste “Liceeni in vacanta in Florida, de trei ori XXX”. Cred ca asta este Sam pe internet, asa ca trecem peste. (multe rasete)

Iata o tema interesanta in agenda. Este planul lui Kuthumi pentru cartea care urmeaza, “Ce lipseste”. Aaa, aici scrie: “Cauldre va transmite si va scrie cartea in vara asta” (rasete). Asa ca trecem si de asta si iata subiectul nostru pentru azi. Sa respiram adanc. Sa mai respiram adanc inca odata. (pauza)

Constiinta actuala

Astazi vom vorbi despre seductie. Inainte sa intram in asta, hai sa vorbim despre ce se intampla in lume, de ce este aceasta energie a seductiei, intelepciunea voastra fata de ea si de ce simtirile sunt atat de importante.

La circa sase luni dupa Saltul Cuantic, ceea ce ne-ar plasa cam la nivelul lunii martie, s-a facut o masuratoare extensiva a constiintei pe Pamant. Multi dintre voi sunt obisnuiti cu recensamintele de pe Pamant, la 5 sau 10 ani, cand se numara toti oamenii si se afla toate cifrele legate de realitatea umana, se intocmesc statisticile umane. In mod similar, in luna martie s-a facut o mare masuratoare a constiintei umane pentru a se vedea cum a evoluat dupa Saltul Cuantic. Am avut participanti din taramurile angelice, in special Kryon, si reprezentanti ai tuturor familiilor angelice din Ordinul Arcului.

Ei au lucrat cu oameni din intreaga lume si, de asemenea, cu multe din animalele de pe Pamant, pentru ca ele sunt foarte sensibile si constiente de constiinta, in special speciile pe care le stiti si le iubiti atat de mult - cainii, delfinii, balenele si unele specii de pasari. Ele sunt extrem de sensibile.

Asa ca in aceasta mare masuratoare a Pamantului… iar motivul pentru masuratoare, apropo, este ca sa ne putem ajusta energiile in procesul de a va servi. Atat este de simplu. Trebuie sa stim unde se situeaza omenirea, unde se afla constiinta Gaiei sau a Pamantului insusi. Trebuie sa cunoastem constiinta a tot, de la diversele tari la apele planetei, pana la plantele si animalele de pe Pamant. Astfel ne putem ajusta energiile care vin sa va serveasca. Cand s-a facut masuratoarea ne-am uitat prioritar la cateva lucruri, ca efecte sau poate efecte ulterioare Saltului Cuantic.

Ce s-a schimbat la nivelul constiintei? Nu neaparat ceea ce cititi in ziarele voastre sau ceea ce vedeti in lumea 3D, pentru ca asta vine mai tarziu. Ce s-a schimbat in constiinta din septembrie 2007? Ceea ce am vazut a fost foarte interesant si vom incerca sa explicam, dar vrem ca voi sa experiemntati mai intai. Asa ca o sa va rugam sa respirati adanc si sa va tineti respirati un minut - ei bine, nu chiar un minut, cateva secunde! Nu puteti sa va tineti respiratia cat radeti! Respirati adanc, stati o clipa si apoi expirati, dar incontinuu. Expirati. Expirati mai departe. Continuati sa expirati. Continuati sa scoateti aerul afara. Goliti-va plamanii. Continuati sa scoateti tot. Continuati sa scoateti tot. Acum, inainte sa muriti, respirati iar adanc. (pauza) Acum simtiti nevoia? Nu am continuat prea mult, dar ati simtit un pic de disperare? Ati simtit ceva ce doreati mult de tot. Nu este prea confortabil de simtit si cam asta se intampla si cu constiinta.

Hai sa dam un exemplu pentru a va ajuta sa intelegeti. Hai sa spunem ca aveti un vas mare cu apa. Sa zicem ca are 15 galoane sau 15 litri ori ce ati vrea, dar este un vas mare de sticla, plin pana la gura cu apa. Vasul de sticla reprezinta constiinta Vechii Energii. Apa este constiinta, vasul este limitarea structurii energetice din jurul ei, care o mentine, dar o si restrictioneaza.

Cand a aparut Saltul Cuantic, a fost ca si cum s-a bagat un tub in acel vas bine sigilat, iar energia, Noua Energie, cum i-ati spune voi, efectiv a actionat ca o pompa care a tras toata apa in afara, incet, dar mentinand sigiliul care nu permite aerului sa intre. Acum, daca intelegeti fizica elementara, veti intelege ca se creeaza un vid in interiorul vasului de sticla. Si ca sa mai folosim o analogie, o parte din apa, o parte a constiintei din vechea era este acum, cum sa spun, pompata, scoasa din acel vas vechi, si lasa in urma un vid. Exact ca atunci cand voi ati scos aerul din plamani. Era un vid. Era un gol. Exact asta - in termeni foarte nestiintifici - se intampla pe Pamant acum.

Constiinta se schimba. Se schimba ca rezultat al dorintei de a se schimba, al dorintei permanente de a se extinde si de a creste. Inainte constiinta a fost tinuta intr-un vas foarte limitat, iar acum cauta o exprimare mai mare in afara lui. Dar asta creeaza un vid si asta creeaza unele scenarii foarte interesante pe Pamant.

Daca duceti mai departe analogia, asa cum toti intelegeti, cand se scoate destula apa din vasul de sticla, aceasta structura are potentialul imploziei, pentru ca vidul din el i-a provocat spargerea. Spargerea poate fi facuta intr-un mod pe care il puteti numi demn si lin sau se poate face cu mult haos. Constiinta Pamantului se afla acum la un nivel foarte delicat. Echilibrul este foarte, foarte delicat. Din acest motiv sunt atat de multe fiinte angelice care ii ajuta pe oameni la toate nivelurile. Nu toti vor sa auda ceea ce spunem, ei ii au pe altii la care asculta. Au propria lor cale de a face asta, dar sunt pe Pamant destui oameni care inteleg echilibrul delicat dintre Pamant, constiinta umana, spiritualitate si ca ei ajuta la prevenirea imploziei. Nu avem nevoie de Atlantida episodul 2! Continuarile nu sunt niciodata la fel de bune ca filmul original! (rasete)

Sunt destui oameni care au venit pe Pamant, ca si voi, sa fie aici in aceste vremuri ca sa ajute ca tranzitia sa fie lina, astfel ca atunci cand ceea ce numiti structura Vechii Energii, vasul de sticla despre care vorbeam, va ceda, el sa se contopeasca frumos cu Noua Energie, noua constiinta care se afla pretutindeni in jurul sau. Asta se intampla, Shaumbra.

Seductia

Ceea ce simtiti acum simtiti de luni de zile, dar amplificat in ultima luna, este energia seductiei. Stiu ca multi traducatori vor lucra cu acest material. Cuvantul “seductie” va creeaza confuzie, dar inseamna “a momi”, “a ademeni”, “a manipula”, a avea ceea ce noi numim dorinte deviante si nesanatoase. Numim asta seductie.

Seductia este pretutindeni in jurul vostru si de ce? Pentru ca, tot asa ca atunci cand ati expirat, se creeaza un vid care vrea sa atraga ceva inapoi. In acest caz, aerul. Cand voi scoateti aerul dintr-un vas de sticla sigilat, in vas se produce ceva numit vid. Acesta vrea ceva in golul lui, iar asta este seductia pe Pamant acum.

Multi dintre voi care sunteti obisnuiti cu Scoala Energiilor Sexuale inteleg conceptul. Nu este virusul energiei sexuale, este un fel de var al lui. Nu este trecut de la unul la altul, furat de la un om la altul. Seductia pe care o avem acum este la nivelul constiintei de masa si este peste tot in jur. Sunteti sedusi. Puteti simti energia si o preluati personal. Pretindeti ca este a voastra.

Seductia este golul vechii constiinte. Seductia este vechea constiinta care vrea totul inapoi, se simte scoasa in afara, simte ca ea renunta la tot si creeaza un vid de constiinta. Asta se intampla pe tot Pamantul, nu este vorba doar de voi. Ati crezut ca este vorba despre voi, nu-i asa? Nu sunteti doar voi. Se intampla pe tot Pamantul. Sunt vechile nevoi, dorinte si vreri. Este dorinta revenirii la caile vechi, dorinta de a merge inapoi, de a se avea pe sine si vechea identitate. Oh, sa nu va para rau pentru ea, caci vechea constiinta pe Pamant este pe deplin binevenita in constiinta Noii Energii si se va uni cu ea. Dar nu o poate domina. Nu se poate separa pe sine de ea pe masura ce Pamantul evolueaza in noua constiinta.

O simtiti in special in corpul si mintea voastra, chiar acum. O simtiti in multe moduri diferite. Va trage. Este o tanjeala. Este un fel de voce care va cheama inapoi. Este un magnetism si nu sunteti intotdeauna siguri ce este. Dar va pot spune asta - nu este vorba despre voi. Voi simtiti seductia vechii constiinte umane si este pretutindeni acum. O simtiti in fiecare parte din voi si intra in partile din voi care sunt cele mai slabe, cele mai dezechilibrate si acolo o veti simti mai intai.

Seductia constiintei, golul sau vidul care incearca sa se reclame pe sine, se raspandeste foarte repede - foarte repede - prin programele voastre de stiri. Stirile sunt seducatoare. Nu spun ca sunt sexy, pentru ca asta este altceva. Sunt seducatoare pentru ca va trag inauntru, iar in acest caz va duc in frica si in lipsuri, atunci cand ele nu exista in realitate. Ati cazut victime seductiei lipsei.

Nu este prea putina mancare pe Pamant. Punct. Si daca oricine imi spune altceva, o sa-l omor si o sa-l aduc pe partea asa ca sa vada! Privim constant Pamantul si as vrea sa il vedeti si voi din punctul nostru de vedere. As vrea sa vorbiti cu Christine, care da din cap acum si spune “Nu lipseste mancarea si nici capacitatea de a o cultiva”. (Tobias vorbeste cu pasiune) Luati exemplu, Pamantule si oameni. Luati exemplu de la israelieni, care stiu cum sa-si creasca hrana dincolo de necesitatilor lor intr-un mod frumos, eficient si foarte, foarte echilibrat. Nu este nici o lipsa de mancare. Exista manipularea pietelor si seductia energiei lipsei. Vechea Energie s-a bazat pe lipsa si asa s-a construit pe sine, de credeti sau nu. Mancarea poate fi crescuta pe Pamant si spun asta Shaumbrei si tuturor celor ce lucreaza cu energia agriculturii - si nu ma refer neaparat la manipularea genetica a mancarii. Acesta este un substitut ieftin al incurajarii energiei semintei in pamant, in Gaia. Este stralucitor de simplu, dar ei nu pricep. Este destula hrana in lume. Asa ca nu credeti aceasta manipulare.

Petrolul si gazele naturale - ati fost sedusi, Shaumbra, sedusi tare de tot si o incasati in plin. Cadeti in acest sistem de credinta “Si acum ce ma fac? Cum o sa imi reduc consumul? Ce o sa fac atunci cand vor introduce cote?” - ceea ce s-ar putea intampla. Dar nu este nevoie sa va ingrijorati.

Ati fost sedusi in legatura cu criminalitatea de pe Pamant. Ati fost sedusi in legatura cu conspiratii, organizatii, politica, boli si tot felul de lucruri, iar voi cadeti, cadeti, cadeti in asta, pentru ca acea energie este in jur acum.

Trebuie sa va spun din nou, din perspectiva noastra, ca este destula mancare. Sunt multe concepte ale combustibililor Noii Energii care abia asteapta sa vina. Da, veti scapa de benzina si petrol in aceasta viata. Va fi o tranzitie majora, dar seductia va spune ca “dispare petrolul si atunci ce ma fac?” Daca incepeti sa va construiti adaposturi subterane si altele la fel, Saint-Germain va veni sa aiba o discutie lunga cu voi (rasete), pentru ca ati fost sedusi.

Ati fost sedusi ca sa credeti o gramada de lucruri - ca Pamantul se sfarama in bucati, ca nimic nu mai este bun. Seductia va aduce inapoi la “vremurile bune de altadata”. Ati fost pe acolo de curand? Zilele bune de altadata, “oh, imi amintesc cand…” Apropo, nu este ceva legat de varsta pe care o aveti. Este vorba despre constiinta si seductie. Incepeti sa vorbiti despre vremurile bune de altadata, cand muzica era cea mai buna cu putinta. Muzica nu a fost niciodata mai buna ca in prezent. Vorbiti despre zilele bune de altadata cand se facea asta si asta, iar asta este seductia care incearca sa va traga inapoi.

Seductia este parte a constiintei generale de masa de acum, dar voi cadeti in ea. Acum vin si vestile bune. Este din cauza ca simtiti. Simtiti seductia. Simtiti seductia cum va trage din voi insiva. Ea trage din voi ceea ce stiti mai bine pentru voi insiva si apare in viata voastra in multe feluri - si nu este obligatoriu sa fie asa acolo.

Simptomele seductiei

Care sunt unele din simptomele seductiei? Suna putin cam ca simptomele Shaumbra intensificate, dar primul loc pe lista este ocupat de zahar, zahar, zahar. Seductia - constiinta seductiei - va va impinge spre zahar foarte repede. De ce? Este un remediu ieftin. Aveti nevoie sa va indulciti putin pentru ca tocmai ati fost sfasiati. Ati preluat asta in trupul si mintea voastra, asa ca va oferiti niste zahar ca alinare temporara. Dar aceasta este seductia, caci stiti ce se intampla. Va simtiti un pic mai bine - aveti si un nume pentru asta, le numiti “alimente de consolare”. Sunt alimente de seducere!

Acum, Shaumbra, imi veti spune - “Dar, Tobias, tu spui sa ne ascultam trupul!” Nu va ascultati trupul cand credeti ca trebuie sa-l umpleti de zahar. Asta inseamna ca ascultati glasul seductiei, care si-a gasit calea spre voi si va prosteste. Ascultati-va cu adevarat corpul, nu doar o dorinta, nu doar acea voce seducatoare. Corpul vostru stie exact ce si cand sa manance. Dar voi aveti dorinta coplesitoare de zahar. Acesta este probabil primul si cel mai clar semn din toate.

Veti dori, de asemenea, asa cum am vorbit si in Scoala Energiilor Sexuale, mancaruri care sunt prea grele si super-procesate. Pe masura ce corpul vostru se obisnuieste la Noua Energie si la vibratia inalta, are tendinta de a prefera alimente neprocesate, pentru ca ii place foarte mult sa-si faca propria rafinare. Nu vrea ca altcineva sa faca asta pentru voi. In general vrea mancare cruda, pentru ca stie cum sa lucreze cu energiile care nu au fost pulverizate, ultra-gatite si amestecate. Nu spun ca nu puteti manca orice - scoarta de copac sau altele - dar este un semn al constiintei seductiei cand intrati in aceste alimente procesate, caci ele, ca si constiinta seductiei, sunt goale. Goale.

Asta este seductia. Va spune ca are ceva pentru voi. Va momeste. Va cunoaste foarte bine, asa ca stie cum sa ajunga la voi. Stie cum sa va ademeneasca, dar este goala, Shaumbra. Goala. Si voi stiti asta, stiti asta. Ati fost acolo, dar inca mai sunteti pacaliti. Energia seductiei este foarte simpla. Uneori va intrebati “Este doar seductie?” Ei bine, intrebati asta de trei ori, desigur. Prima data va va spune ca va iubeste. Va va face viata minunata. Ceva lipseste din viata voastra. Va va seduce. Intrebati inca odata si a treia oara va admite ca este goala. Nu are nimic. De asta va vrea pe voi. De asta vrea ceva ce voi aveti.

Puteti sti ca aceasta energie a seductiei lucreaza, in special pentru unii dintre voi in ultimul timp, caci simtiti efectele in maxilare si dinti. Zona dentara este lovita destul de puternic si unii din voi resimtiti si in zona sinusurilor. Si este destul de exact, va izbeste in barbie. Va afecteaza zona faciala, pentru ca sunteti prinsi in seductie.

Tiparele de somn, fireste. Nu este nevoie sa intram prea adanc in asta, stiti cum sunt. Seductia va va face sa va treziti noaptea. Stiti diferenta dintre a va trezi in miez de noapte si sa simtiti ca sunteti echilibrati si relativ bine, spre deosebire de trezirea in noapte cand va simtiti obositi si epuizati, neimpliniti. Energia seductiei este incompleta, neimplinita. Este plina de dorinte, de vreri si nevoi si nucleul ei este gol. Foarte gol.

Este pretutindeni si este minunat sa fiti in stare sa o simtiti. Stiti ce se petrece cu mult timp inaintea altor oameni. Veti sti cand veti sta cu studentii vostri - peste 2, 5 sau 10 ani de acum inainte - si ii veti calauzi, veti sti exact ce se intampla pentru ca ati simtit deja asta. Veti spune “Acesta este cel mai afectat de constiinta seductiei”, pentru ca este cel mai dezorientat. Este in confuzie. Rataceste fara tinta. Este tras cand incoace, cand incolo.

Seductia vine prin intermediul membrilor de familie, prin cei de la serviciu, prin stiri si Internet, iar ea seduce. Incearca sa se intoarca inapoi… inapoi. Sunt exemple peste tot, exemple de intoarcere inapoi. Este parte a efectului ping-pong al constiintei despre care am vorbit mai devreme - un an de ping-pong, dar si un an de descoperiri incredibile.

Uitati-va la stiri, veti vedea. O sa folosim un exemplu recent - alegerile din Londra. Putem intra intr-o lunga discutie despre energiile Londrei si Angliei, despre istoria lor, dar acum Londra trece de la un primar mai liberal la unul foarte, foarte conservator, genul de politician care nu prea ii onoreaza pe toti oamenii. Este energia. Vedeti cum vrea sa se intoarca - oamenii din Londra vor sa se intoarca la unele cai vechi.

Energia seductiei este peste tot in jur. Permiteti-va sa o simtiti. Vedeti voi, daca opuneti rezistenta este ca si cum ati nega-o. O persoana Shaumbra in Noua Energiei isi permite siesi sa simta totul. Acum, unii dintre voi au simtit ca este coplesitor. Ati simtit asta in trupul vostru. Ati simtit-o cu siguranta in mintea si gandurile voastre. Ati simtit-o pretutindeni in jur si spuneti “Dar nu mai vreau sa simt, Tobias. Imi ajunge”. Nu, va rog. Simtiti-o. Simtiti cum este acea seductie, acel gol, acea dorinta de cosmar care este aici. Este reala. Este reala pentru ca trecerea la noua constiinta creeaza un vis. Este foarte real. Asa ca hai sa nu fugim de el. Hai sa fim cu el. Haideti sa intelegem si sa stim de ce este acolo. Haideti sa intelegem ca nu este vorba despre voi.

Cand nu este vorba despre voi nu inseamna ca dintr-o data corpul nu va mai doare, nu inseamna ca brusc vi se clarifica mintea - desi se va intampla si asta. Dar intelegerea ca nu este despre voi este pur si simplu intelegerea a cum sa simtiti energiile. Asta este foarte important in lucrarea pe care o vom face de acum inainte. Nu este vorba despre a rezista. Este vorba despre a intelege.

Solutii

Sunt lucruri pe care le puteti face pentru voi insiva, dar nu opuneti rezistenta. Permiteti-va sa simtiti. Oh, stiu ca este groaznic. Unii dintre voi au trecut prin toate felurile de haos in ultimul timp, dar nu este vorba despre voi. Sunt lucruri pe care le puteti face chiar acum. Respiratia. Mereu, mereu. Unii din voi spun “Dar eu respir!” Va vad cum faceti asta din cand in cand, cand aveti vreo problema, va asezati si respirati patru minute si jumatate si credeti ca va rezolva tot. Respiratia constienta este o activitate regulata din momentul in care va treziti dimineata; prima respiratie trebuie sa fie constienta. Este vorba despre a alege viata. Este vorba despre a va alege pe voi insiva.

Este important acum sa beti apa, pentru ca apa poarta mult mai mult decat simplii sai compusi chimici. Apa este un fel de esenta a constiintei. Este si un mod minunat de a curata si de a scoate din corpul vostru, pentru ca inca va aflati la punctul in care mai preluati lucruri in trupul vostru - aceste simtiri. Corpul este primul loc, pentru ca este fundamental. Simtiti mai intai in corp, iar asta va spune ca este ceva in curs. Apoi simtiti si in minte. Pe masura ce beti multa apa ajuta la curatarea corpului. Multi din voi sunteti foarte deshidratati. O sa spuneti “Mie nu mi-e sete”. Este o diferenta intre sete si deshidratare. In energia foarte intensa cu care lucram acum, exista tendinta de a va deshidrata, pentru ca aveti nevoie de o cantitate de apa de patru ori mai mare decat o persoana normala. Nu ca n-ati fi normali, dar… (rasete, rade si Tobias) lucrarea in constiinta deshidrateaza, dar setea nu va anunta intotdeauna. Sunt doua moduri de a procesa informatia. Daca beti multa apa exista tendinta de a elimina lucruri.

Creati-va constient propriul vostru spatiu sigur in mod regulat. Spatiul sigur reechilibreaza toate energiile voastre si cele din exterior. Shaumbra, respirati mereu. O sa revin la asta mereu, este foarte important. Iar apoi intelegeti ca nu este vorba despre voi, cu exceptia cazului in care asa alegeti. Voi alegeti ce vreti sa fiti, iar daca vreti sa intrupati toate aceasta energie a seductiei care acum este in afara, atunci asa va fi si ea va deveni voi. Daca vreti doar sa o simtiti, puteti face asta. Apoi veti descoperi ca in curand veti depasi simtirea fizica sau mentala, pentru ca aici sunt acum multe blocaje.

Voi preluati asta in corpul vostru pentru ca este mecanismul vostru de simtire sau senzorial. Corpul nu mai vrea si voi stiti asta. Va tot spune asta. Sau o preluati in minte si o procesati acolo, va indoiti de voi insiva si va blocati. Dar cel putin va permite sa simtiti ceva pentru ca atunci cand in mintea voastra este o varza amestecata cel putin stiti ca simtiti. Cel putin stiti ca sunteti in viata cand corpul va doare ca naiba.

Shaumbra, vom trece dincolo de preluarea simtamintelor in trup si in minte. Vrem sa facem cu Shaumbra o lucrare speciala - trece-o in calendar, draga (vorbind cu Linda) - despre capacitatea de a simti. Nu vorbim despre emotii. Emotia este rezultatul energiei seductiei, de asta multi dintre voi ati intrat in iritare si vina in ultima luna. Suna cunoscut? Iritabilitate, vina si coplesire emotionala - pentru ca preluati seductia ca fiind a voastra. O preluati in corp, in minte si in emotii, dar ce mod extraordinar este ca sa invatati ca puteti trece dincolo de simtirea la acest nivel primitiv!

Il voi ruga pe dl. Kuderka sa puna ceea ce va deveni cantecul pauzei. Se numeste “Tinut maiestuos”, iar noi il vom numi “Acest spatiu maiestuos”. Pentru sase minute, iubiti Shaumbra, vom sta aici si va vom ruga sa respirati si sa treceti dincolo de simtirea in trup. A suportat suficient abuz din partea simtirii. Treceti dincolo de minte.

Vom face un fel de… nu vreau sa spun curatare, dar vom lasa trupul si mintea sa iasa din acest carlig si va voi cere sa simtiti la nivel intuitiv. Nu in minte, nu in corp. Simtirea voastra intuitiva este in centrul vostru. Nu incercati sa cautati unde se afla. Nu plecati intr-o mica - cum sa-i spun - aventura ca sa aflati unde este. Vi se va dezvalui singur. Simtirea intuitiva - in care nu mai aveti nevoie sa va folositi trupul sau mintea.

In timpul celor sase minute ale cantecului va voi ruga sa respirati si sa acordati corpului si mintii voastre permisiunea de a elibera simtirea prin ele. Au preluat din abuz. Au preluat din lovituri. Este greu pentru voi din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental va trage in jos, iar din punct de vedere emotional va slabeste. Asa ca vom invata cum sa simtim la nivel intuitiv, sacru. Este o mare diferenta, veti fi uimiti. Pe masura ce veti lucra cu acest instrument veti fi uimiti de diferenta simtirii la un nivel inalt al constiintei.

Muzica, va rog. Respiratie din partea Shaumbra. Acordati corpului vostru permisiunea de a elibera toate aceste simtiri provocatoare ale seductiei.(se canta “This Majestic Land” de Michael Hoppe - nu este ruda cu Geoff)

Mult mai bine, Shaumbra. Simtirile se vor intensifica, deoarece constiinta se intensifica si se schimba. Vechea Energie si vechea constiinta sunt atrase in aceasta noua era, dar creeaza un nou vid pentru ele insele. Creeaza un gol si il simtiti. Asta este tot. Nu este vorba despre voi.

Nu mai incercati sa rezistati simtirii. Incetati sa mai pretindeti ca este ceva rau cu voi. Saint-Germain va transmite “Sunt satul sa mai aud asta ca scuza”. Nu este vorba despre voi. Daca vreti sa credeti asta, trebuie sa incercati sa va intoarceti, sa incercati sa mergeti inapoi in lumea Vechii Energii. Daca vreti sa mergeti inainte, intelegeti ca nu este vorba despre voi.

Este momentul sa incetati sa mai preluati in corp. Simtirea exclusiv prin fizic sau mental este primitiva. A prelua in corp sub forma bolii este egoism. A prelua in minte sub forma confuziei este o mare minciuna. Vom continua sa simtim, sa ne extindem si sa cunoastem o noua forma de constiinta, draga Shaumbra. Nu rezistam simtirii, ii uram bun venit intr-un nou mod.

Voi numi acest Shoud drept unul de referinta. Este foarte important sa intelegeti ce se intampla pe lume si vom continua sa vorbim cu voi despre ce se intampla si de ce nu este al vostru.

Si asa este.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.