NHAHYU ("NAJU")

Adamus Saint Germainia (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
1.3.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, mitä minä olen, mitä minä olen, verraton, epäkunnioittava, epäpyhä mutta kokonainen Adamus Saint Germain (yleisö taputtaa ja hurraa). Ikävä niille, jotka eivät saaneet viestiäni siitä, että aloittaisimme tänään aikaisin! (Naurua) Shaumbra, shaumbra, shaumbra. Lähetin sen, tunsitte sen ja teeskentelitte, että te ette kuulleet sitä. (Saint Germain aloitti tämän kanavoinnin noin puolitoista tuntia ennen tavanomaista ajankohtaa.)
 
Tänään puhumme tunteista. Puhumme toimimisesta sen mukaan, mitä jo tiedätte, toimimisesta tunteidenne mukaan. Lähetimme teille kutsun, että tämä shoud tulisi tänään aiemmin useistakin syistä, joita selitän aivan hetken kuluttua. Mutta ennen sitä haluan toivottaa hyvää syntymäpäivää Lindalle, joka tulee Issahista. Rakas Linda, on ilo nähdä sinut säteilevänä, loistavana ja niin aikaerosta kärsivänä. (Naurua) (Linda sanoo "kiitos".) Ihana asia sinussa ja aikaeroväsymyksessä on se, että silloin pääset sydämeesi, pääset pois päästäsi, sallit todellisen kuninkaallisen itsesi loistaa läpi. Siis todella hyvää syntymäpäivää ja monia muutoksia sinulle! (Naurua)
 
Niin, rakas shaumbra, kokosin teidät tänään varhain yhteen useista syistä. Olin juuri tekemässä laajentavaa työtä eräiden tiedemiesten kanssa parista suosikkiaiheestani. Toinen on uusi energia, kyllä, ensisijaisesti veden kautta. Tällä hetkellä on joitain tiedemiesryhmiä ja yksilöitä, jotka ovat hyvin, hyvin lähellä sen ymmärtämistä, mitä vesi todellisuudessa on - molekyylien, atomien ja myös aliatomisten piirteiden lisäksi - sillä tässä on vastaus moniin vanhoihin energiakysymyksiin maan päällä. Enkä puhu ainoastaan polttoaineesta. Puhun tietoisuudesta. Ne ovat nimittäin hyvin läheisesti sidoksissa toisiinsa.
 
Sanon, että teidän elinaikananne näette suuren paljastuksen veden ja tietoisuuden todellisesta kapasiteetista, siitä mitä todella voidaan saada aikaan. Se järisyttää kaikkia nykyisiä, vanhoja energiajärjestelmiä ja -rakenteita, mutta tiedän, että huudatte ja ulvotte nähdessänne sen tulevan. Se järkyttää hyvin monia tapoja, joilla asioita tehdään maan päällä tällä hetkellä. Tämän vuoksi näette hyvin nopean siirtymän rahajärjestelmissä, myös politiikassa ja hyvin monissa vanhoissa asioiden tekemistavoissa.
 
Shaumbra, teidän tietoisuuspioneerityönne auttaa tämän tekemisessä mahdolliseksi. Riippumatta siitä oletteko siitä tietoisia vai ette, tietoisuustyönne antaa energiaa tai ainesta näille tiedemiehille ja tutkijoille, jotka eivät ymmärrä niin monia asioita, joita te tunnette ja ymmärrätte. Niinpä työskennellen teidän ja näiden tutkijoiden kanssa yhdessä tämä uusi energialähde tuodaan pian esille.
 
On toinenkin ryhmä, jonka kanssa olen työskennellyt hyvin läheisesti. Tämä on tiedemiesryhmä, joka työskentelee fyysisen kehon - erityisesti fyysisten elinten - uudistumisen kanssa. He työskentelevät tällä hetkellä, kummallista kyllä, kantasolututkimuksen kanssa ja pääasiassa kehon hiusten uudelleenkasvatuskyvyn kanssa. Hiusten. He työskentelevät sen yhden turhamaisuuskysymyksen kanssa, että erityisesti hyvin monilla miehillä on ongelmana hiusten lähteminen. Mutta tämän tutkimuksen tuloksena he havaitsevat hyvin, hyvin yksinkertaisella mutta syvällisellä tavalla, miten keho pystyy uudistamaan itseään. Taas kerran, tämä vaatii tietoisuusenergian ja hyvin tieteellisen tutkimuksen yhdistelmää, mutta tämän tutkimuksen on mentävä "tuolle puolen".
 
Olen myös aktiivisesti mukana tämän tuotteen markkinoinnissa, sitten kun se saadaan miesten hiustenkasvua varten. Ehdotan, että sitä kutsutaan nimellä "Adamus: miehelle, joka haluaa olla taas mies." (Paljon naurua, Adamus naureskelee) Mutta työni näiden kahden ryhmän kanssa keskeytyi maailman tämän hetken tapahtumien vuoksi. Minun on sanottava, että Lähi-idässä - ja on melko turvallista sanoa - on tilanne, missä helvetti voisi päästä irti seuraavien neljän, viiden päivän kuluessa.
 
Tämänhetkiset tapahtumat
 
Monia vanhoja jännitteitä tulee pintaan. Puhumme jännitteistä maapallossa sekä ihmisissä. Tätä kutsuisin eräänlaiseksi pääsiäistä edeltävän energian pintaan tulemiseksi, mutta se tuo esiin valtavan määrän vanhaa vihaa, vanhaa katkeruutta ja erityisesti roikkumista vanhassa energiassa. Tämä on tullut pintaan - tarkoitus ei ole syyttää siitä ollenkaan shaumbraa - vasta äskettäin shaumbra-kokoontumisen jälkeen Israelissa. Niinpä olen työskennellyt shaumbran ja useiden toisten henkisten ryhmien kanssa Lähi-idän maaperällä ja yrittänyt sallia uusien ratkaisumahdollisuuksien tuleminen tähän hyvin räjähdysalttiiseen tilanteeseen tällä hetkellä.
 
On sanottava tässä aluksi kaikille israelilaisille shaumbroille, jotka kuuntelevat tätä, että tämän vuoksi olette tunteneet niin, kuin olette tunteneet, erityisesti viimeisten kahden viikon aikana. Tunnette tämän valtavan jännitteen ja ristiriidan tulevan pintaan. Monet teistä työskentelevät tällä hetkellä kanssani ja auttavat tuomaan esiin selkeän ratkaisumahdollisuuden, ilman tarvetta käydä läpi kaikkea sitä ihmisten kärsimystä, sotia ja tappamista.
 
Tässä on siihen hyvin selvä ero, että yritetään toteuttaa omia haluja tai omia ajatuksia tässä tilanteessa. Vain seiskää etäämmällä hetken aikaa. Lähi-idässä on hyvin, hyvin rähähdysherkkä ihmistietoisuustilanne. Tällä alueella on aikakausien ja aikakausien vanhoja kerroksia - erityisesti uskonnollisia ja valtakerroksia.
 
Ette siis halua yrittää toteuttaa henkilökohtaista tahtoanne ja haluanne, edes rauhanhalua, tai halua toisen puolen hallinnasta tai mitään vastaavaa, koska vain lisäätte energianne, latautuneen energianne, hyvin räjähdysherkkään tilanteeseen. Tuotte esiin ja laajennatte ratkaisunmahdollisuuksia. Silloin johtajat ja soturit - ihmiset jotka elävät näillä alueilla - voivat saada nämä mahdollisuudet, jos he niin valitsevat. Sallitte korkeamman tietoisuusmahdollisuuden olla siellä heitä varten.
 
On itse asiassa heidän asiansa, haluavatko he valita vanhat soturitavat ja vanhat kärsimystavat, haluavatko he mennä taaksepäin tietoisuudessa vai auttaa valitsemaan asioiden korkeamman tietoisuuden tekemistavan.
 
Shaumbra, kaikki te - olette sitten Israelissa ja ympäröivissä maissa tai istutte täällä tänään - vetäkää syvään henkeä. Viettäkää hetki tuntien korkeamman tietoisuuden ratkaisuenergiaa. (Tauko)
 
Laajentakaa sitä…
 
Laajentakaa sitä. Älkää työntäkö. Älkää pakottako sitä kenellekään. Älkää yrittäkö manipuloida kenenkään mieltä tai kehoa. Tässä ei ole kyse psyykkisestä hallinnasta. Tässä on kyse uudesta ja korkeammasta mahdollisuudesta.
 
Kyse on itse asiassa hyvin yksinkertaisesta asiasta, siihen pitäisi samaistua. Joskus ihmiset eivät vain ymmärrä, että voi olla jokin korkeampi tapa. He jäävät niin kiinni vanhoihin uskomuksiin, vanhaan ratkaisutasoonsa, etteivät he voi mitenkään kuvitella, että voi olla uusi ja korkeamman tietoisuuden tapa tehdä asioita.
 
Mutta mukaan tulee tämä pieni mahdollisuuskupla, jonka te ja toiset shaumbrat olette lähettäneet kaikille, jotka haluavat ottaa sen vastaan, ja se leijuu suoraan heille. Jotkut heistä kokevat "ahaa"-elämyksen. Toisilta se menee suoraan läpi, koska he ovat hyvin jumissa vanhoissa tavoissaan. Mutta joku, kenties joku johtaja, joku armeijan kenraali, joku terroristi, joka kirjaimellisesti juuri nyt on sinkoamassa ohjusta, saa tämän mahdollisuuskuplan, jossa on uusi ja erilainen tapa, ja hän pysähtyy hetkeksi miettimään asiaa uudestaan. Ja ohjuksen sinkoamisen sijasta hän "räjähtääkin" itse kommunikoimaan henkensä ja lopulta itsensä kanssa.
 
Näette siis, ettei teidän mestarien työ tapahdu vain oman korkeamman tietoisuustasonne kanssa, vaan auttaen jakamaan sen maailmassa niiden kanssa, jotka ovat valmiita.
 
Kutsuimme siis tämä tilaisuuden kokoon tänään aikaisemmin, koska kuten tavallista olen hyvin kiireinen. (Vähän naurua) Minun on päästävä takaisin töihin. Tobias… kysytte, missä Tobias on. Tobiaksen oli lähdettävä pikkulomalle kaiken intensiivisen työn jälkeen Hollannissa. Hän myös valmistautuu tulevaan intohimokurssiin Espanjassa, yhdessä suosikkipaikoistani. Ja minä, Adamus Saint Germain, aion ohjata kanavointityöpajaa, joten surku niitä, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan! (Adamus naureskelee)
 
Tobias itse asiassa juuri nyt työskentelee erään Crimson Council -ryhmän kanssa, joka toisinaan menee mittaamaan ihmistietoisuutta maan päällä. On hyvin kiinnostavaa huomata, että ihmistietoisuus on kaikkien aikojen huippulukemissa. Käytämme meidän puolella mittapuuna 2000 vuoden takaista merkittävää muutosaikaa, ja kutsumme sitä yksinkertaisesti "ykköseksi". Numero yhdeksi. Silloin aloitimme mittaamisen modernina aikana.
 
Kuten voitte kuvitella, 2000 vuotta sitten tietoisuus oli hyvin matala. Jos katsottaisiin ihmisten mieliin ja sydämiin, ajatukset olivat hyvin karkeita. Ne olivat ns. hyvin ulottuvuudettomia. Oli hyvin vaikeaa ymmärtää mitään jalkojen alla olevan maan ja kasvojen edessä olevan aterian lisäksi. Pidämme sitä aikaa siis ykkösenä. Kun mittaus edellisen kerran tehtiin noin seitsemän kuukautta sitten, tulos oli reilusti yli 2000. Ja kyse on valtavasta hyppäyksestä, kvanttihypystä, maan tietoisuudessa verrattuna aikaan 2000 vuotta sitten. Voitaisiin sanoa tietoisuuden lisääntyneen 2000-kertaiseksi sen jälkeen.
 
Tämä muutos, tämä nopea maailmanlaajuinen tietoisuusmuutos johtaa kaikenlaisiin asioihin. Kuten tänään aiemmin on keskusteltu, se saa asioita tulemaan tällä hetkellä pintaan - asioita, jotka olivat kirjaimellisesti kätkettynä luoliin, maan alle tai mereen. Se saa myös valheet tulemaan pintaan - ne vanhat valheet, joita kertoivat… no, en nimeä tuota kirkkoa (Adamus sanoo nopeasti hiljaa "katolinen" ja yleisö nauraa paljon).
 
Näitä asioita on tulossa nyt pintaan ja myös ajankohtaisia asioita liiketoiminnassa, politiikassa ja psykologiassa - kaikilla näillä alueilla. Kaikki tämä on tulossa pintaan nyt, koska tietoisuus on hyvin, hyvin korkealla tasolla.
 
Niinpä Tobias ja muutamat muut neuvoston olennot tekevät tällä hetkellä hyvin "enkelitieteellistä" mittausta maan tietoisuudesta. Tiedän, että Tobias puhuisi mielellään teille enemmän tästä ensi kerralla, kun hän on taas shoudissa.
 
Tästä syystä siis minä olen täällä, tästä syystä minä olen kovin kiireinen tänään ja minulla on teille kysymys, ennen kuin aloitamme shoudin. Haluatteko tehdä sen helpolla tavalla? (Naurua) Vai haluatteko tehdä sen vaikealla tavalla? (Yleisö vastaan "helpolla".)
 
No niin, kuulen, mitä sanotte - helpolla tavalla - mikä merkitsee sitä, että teemme tästä lyhyen ja yksinkertaisen, mutta aina joukossa on yksi, joka haluaa tehdä vaikealla tavalla. Aina yksi.
 
Haluan pysähtyä hetkeksi ja puhutella tuota esiin tullutta ääntä. Miksi haluat tehdä kaiken vaikealla tavalla? Tarvitseeko asioiden elämässäsi olla vaikeita, että muistat olevasi elossa? Tarvitseeko asioiden olla vaikeita, jotta tunnet kärsineesi? Pidätkö haasteista? Pidätkö siitä, että kuljet elämäsi läpi takaperin piikkimatolla? (Vähän naurua)
 
Mietimme joskus näitä sairaita tyyppejä, joita ryhmässä on (naurua), jotka haluavat kaiken vaikealla tavalla. Helppo tapa kuulostaa heistä niin tavalliselta, helpolta. Niinpä he haluavat kaiken vaikealla tavalla. Et saa mitään ylimääräisiä merkkejä tai palkintoja tai pipareita tai mitään siitä, että teet kaiken vaikealla tavalla!
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä… tapaamme sinut tänään koulun jälkeen (naurua)… Teille muille, tehdäänpä tämä helpolla tavalla.
 
Vastaanottamisen hengitys
 
Vedetäänpä syvään henkeä yhdessä. Aloitetaan vastaanottamisen hengityksellä… vastaanottamisen hengityksellä. Kehotan teitä kaikkia ottamaan ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla vastaanottamisen henkäyksen. Se on yksin helpoimmista tekemistänne asioista.
 
Vastaanottamisen hengitystä ei pakoteta. Se on valinta. Hetkellä jolloin otatte vastaanottamisen henkäyksen, avaudutte kaikille niille lahjoille, joita fyysisellä maapallolla, fyysisellä maailmankaikkeudella, taivaalla ja kaikilla ulottuvuuksilla on tarjottavana. Silloin kun vedätte vastaanottamisen henkäyksen, se avaa kaikki väylät ja käytävät, jotta energiat, tietoisuus ja sitten kaikki erityispuolet, kaikki eritysosatekijät voivat tulla palvelemaan teitä.
 
Sen ei pitäisi ollaan minkäänlaista kamppailua. Sen pitäisi olla vain yksi tietoinen henkäys tai monia, jos niin valitsette. Teidän ei tarvitse anoa sitä. Teidän ei tarvitse kantaa huolta tekniikastanne. Se pitäisi tulla sydämestä.
 
Hetkellä jolloin otatte vastaanottamisen henkäyksen, alkaa upea prosessi. Tämä prosessi alkaa korkealla tietoisuustasolla, moniulotteisella, sisäisellä henkilökohtaisella tasolla, joka alkaa avata teitä. Se tehdään tietoisuusmuodossa, joka on kenties kaiken korkein muoto. Ja taas kerran muistakaa, ettei tietoisuus itsessään ole energiaa. Tietoisuus työskentelee energian kanssa. Tietoisuus on energian mestari. Tietoisuus auttaa stimuloimaan energiaa, mikä on levännyt neutraalissa tilassa odottaen sen käskyjä.
 
Kun otatte vastaanottamisen henkäyksen, se aktivoi. Se aktivoi kaikki energiat, ja se "raivaa" tiensä tietoisuudesta tilaan, jota voitaisiin kutsua "elektrumiksi"… energiaksi… energiaksi, joka voidaan sitten lopulta tuoda myös kristallitilasta. Kristallitilat ovat ideatiloja, jotka päätös vastaanottaa aktivoi. Se tulee tietoisuudesta kristallin ja elektrumin kautta aineelliseen, tuntemaanne todellisuuteen. Se raivaa tiensä elämäänne, jos niin valitsette, hengityksen kautta hyvin yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Ja sitten teidän tarvitsee tehdä hyvin vähän. Jotkut teistä ovat… (vettä, kiitos) jotkut teistä ovat olleet… (Saint Germain naureskelee) Tunsit, että aioin pyytää sitä. (Linda sanoo "kyllä, herra".)
 
Niin, jotkut teistä ovat kokeneet tämän. Mitä vähemmän puskette, sitä enemmän asioita tapahtuu. Mitä vähemmän huolehditte asioista ja yritätte pakottaa niitä, sitä helpommaksi kaikki tulee. Mitä vähemmän taistelette asioiden kanssa, sitä tasaisemmin elämänne kulkee. Mitä vähemmän yritätte tehdä näitä pieni vanhoja hokkuspokkusasioita - kuten kuvittelua, mantroja, verbalisointia ja ajatuspelejä - sitä helpompia asioista tulee. Voisitte yksinkertaisesti tehdä valintoja elämässänne, nauttia elämästänne ja katsella, miten kaikki tulee luoksenne. Kaikki ilmentyy.
 
Tämä ei ole sitä, mitä kutsuisitte teoriaksi. Tämä on tapa, jolla tietoisuus ja energia toimivat. Ne ovat aina toimineet tällä tavalla ja ne tulevat aina toimimaan tällä tavalla. Tietoisuus on jumala. Jumala on mestari ja mestari yhdistää kaikki energiat palvelemaan itseään. Te olette tietoisuus. Te olette mestari. Otatte vastaanottamisen henkäyksen... Otetaanpa se uudestaan - tietoinen vastaanottamisen henkäys… (Tauko)
 
No niin, tässä kohtaa joudutte ongelmiin. Mielenne hyppää mukaan ja yrittää aloittaa muotoilemisen ja kontrolloinnin ja yrittää alkaa sanoa: "Mutta teenkö tämän oikein? Tuonko energian kristallista elektrumin kautta aineelliseen oikealla tavalla?" Päästäkää siitä irti. Tämä kaikki on luonnollista.
 
Hetkellä jolloin mielen peli alkaa, alkuperäisen valintanne koko dynamiikka muuttuu. Se hämmentää korkeamman tason valintaa ja periaatteessa tukkii sen todellisuudestanne tässä kolmannessa ulottuvuudessa, koska voitaisiin sanoa, että henkenne tavallaan rakastaa teitä riittävästi antaakseen teidän pelata mitä tahansa haluamaanne peliä. Jos haluatte pelata mielen pelejä, jos haluatte tukkia helpot, luonnolliset energiat, se antaa teidän tehdä niin.
 
Jumalalla - teidän jumaluudellanne - on aina myötätuntoa ja kunnioitusta ihmistänne kohtaan, joten se antaa ihmisen pelata pelejä, kunnes ihminen väsyy ja tekee selkeän valinnan lopettaa pelaamisen, antaa tämän luonnollisen tietoisuuden ja energeettisen prosessin tapahtua, vain olla. Vain olla.
 
Kun olette tehneet tietoisen valinnan ottaa vastaan, menkää tekemään sitä, mistä nautitte elämässänne. Menkää kävelylle… voi, emme välttämättä ehdota television ääressä istumista, mutta menkää kävelylle. Menkää ajelulle. Ajakaa Harleyllänne! (Naurua, kun moottoripyörä liikkuu ulkona.) Jotain mistä nautitte. Ja sitten katsokaa, miten asiat alkavat synkronistisesti tapahtua elämässänne.
 
Sitten kun synkronismia tapahtuu, kun kaikkia asioita alkaa tulla sisään, niin kyllä, tulee piste, jolloin ihmispuolenne haluaa ryhtyä toimeen - leikkiä ja työskennellä noilla energioilla - mutta huomaatte, että se on itse asiassa hyvin helppoa. Jos joillakin teistä on vaikeuksia elämässänne tällä hetkellä, se voi tapahtua kahdesta syystä: annatte ihmisten ympärillänne periaatteessa hallita tietoisuuttanne, annatte heille periksi, tai ette anna energioiden toimia puolestanne, koska ajattelette edelleen, että teidän on tehtävä kaikki vaikealla tavalla.
 
Voin ymmärtää tämän jossain määrin, koska teillä on aionien ajalta toimintamalli tehdä kaikki vaikealla tavalla. Antakaa itsellenne tilaisuus tehdä asiat helpolla tavalla, lopettaa kamppaileminen. Voin kuulla joidenkin mielien nyt sanovan: "Voi, mutta Adamus, sinä et ymmärrä…" Ei, en ymmärräkään. Te pelaatte peliä, te olette mänttejä (naurua), pidätte pelaamisesta! "Kyllä, mutta, mutta, minä olen erilainen." Kyllä, niin olet, mutta pelaat peliä. Antakaa itsellenne tilaisuus ja sallikaa energioiden palvella itseänne luonnollisesti ja helposti. Älkää olko tuo käsi ja ääni, joka nousee sanomaan: "Kyllä, tehdään kaikki vaikealla tavalla tänään." Siihen ei ole mitään tarvetta eikä syytä.
 
Otetaanpa taas vastaanottamisen henkäys, mutta tällä kertaa helpon vastaanottamisen henkäys. Annetaan kaiken virrata suoraan tähän todellisuuteen. Ja muuten, kyllä, olette sen arvoisia. Olette arvokkaita. Päästetään kaikki siis suoraan sisään. (Tauko)
 
Juuri niin. Puhutaanpa nyt tämän päivän aiheesta. (Joku yleisössä sanoo "hienoa" ja Saint Germain alkaa nauraa.) Tapaamme sinutkin koulun jälkeen. (Naurua) Olen nimittäin erittäin hyvä auton toimintahäiriöissä, jos tiedätte, mitä tarkoitan. Vettä. Israelissa oli helpompaa kuin täällä. Tämä on vaikea yleisö!
 
Tunne
 
Puhutaanpa aiheesta, mistä Tobias on keskustellut kanssanne melkoisesti viime aikoina. Tämä on avaintyökalu tai avainainesosa kaikkeen, mitä teille tapahtuu tästä eteenpäin. Se on yksi pääainesosa, josta Tobias ja surullinen Kuthumi-raukka tulee puhumaan teille. Kuthumi on hyvin järkyttynyt ja hän ihmettelee shaumbraa. Kukaan ei ole ilmoittautunut hänen "lehmänlanta"-viikonlopputyöpajaansa Ohiossa maaliskuussa. (Yleisö sanoo "vooooi".) Mietimme, mitkä meni pieleen, Kuthumi.
 
Siis… (naureskellen) Kuthumi sanoi, että hän aikoo maksaa tämän minulle takaisin. (Naurua)
 
Olemme puhuneet tunteista… tunteista. No, tämä ei kenties ole aivan oikea sana, koska on olemassa toinenkin sana, vanha lemurialainen sana, joka periaatteessa yhdistää sanat tunne, tietoisuus, tiedostaminen ja herkkyys. Tietoisuus. Tiedostaminen. Herkkyys. Tunteet. Tunnustelkaa noiden sanojen olemusta - tietoisuus, tiedostaminen, herkkyys ja tunteet - ja sitä te periaatteessa olette.
 
Vanha lemurialainen sana tälle oli "yu" (sanotaan "ju"). Itse asiassa oikeampi kuvaus, kun käytetään tätä sanaa viittaamaan tähän tiettyyn tietoisuus- ja tunnetekijään oli "nhahyu" (sanotaan "naju"). Nhahyu. Kenties tämä kuulostaa teistä joistakin tutulta. Nhahyu. Se periaatteessa yhdistää englannin kielen sanat yhteen. Se merkitsee tunteita ja tiedostamista, havaitsemista, herkkyyttä.
 
Olemme puhuneet teille tästä viime aikoina, koska tämä on hyvin, hyvin tärkeä aihe. Olette nhahyu, tunteita, ja vastaanotatte, saatte kaikkia näitä tunteita tällä hetkellä, kaikkea tätä nhahyua elämäänne. Olette vastustaneet nhahyua, vastustaneet tunnetta ja vastustaneet tietoisuuden tiedostamista kaikkialla ympärillänne. Olette pitäneet sitä ulkopuolella, koska periaatteessa teidän ihmispuolenne pelkää sitä, että jos sukellatte syvälle ulkopuolisiin tunteisiin - toisten ihmisten tunteisiin, tunteisiin ympäri maailmaa tai Gaian tunteisiin - kadotatte identiteettinne.
 
Tänään siis haluan puhua teille nhahyun kukoistamisesta - tämä osanne avautumisesta. Olette avanneet muutamia tunnekerroksia, mutta nyt on aika todella ryhtyä siihen, koska juju on tunteissa. Mieli on vanha uutinen. Mieli on väsynyt ja kulunut ja tiedätte sen. Mieli on ollut ylityöllistetty, ylikäytetty ja ylivoimainen. Mutta nhahyu, tunteet - siitä kaikessa on kyse.
 
Aiomme pyytää teitä tässä turvallisessa tilassa, jonka olemme luoneet yhdessä, sallimaan itsenne sukeltaa syvälle esimerkkeihin, todellisen elämän esimerkkeihin, jotka tuon teille tänään. Antakaa itsenne sukeltaa niin syvälle, että voitte unohtaa itsenne, koska se osa, joka pidättelee, on ihmispuoli, joka pelkää unohtavansa itsensä. Mutta te ette voi tehdä sitä. Vaikka sukeltaisitte niin syvälle tunteisiin, että unohdatte ihmispuolenne, teillä on aina "minä olen" - "minä olen". Kutsukaa sitä sieluksenne, jumaluudeksenne, olemukseksenne. Kutsukaa sitä "minä olen".
 
Voitte sukeltaa hyvin syvälle tunteisiin, aivan kuin sukeltaisitte pohjattomaan valtamereen, ja tuntea kaiken ympärillänne ja myös sisällänne. Sallia sen tunkeutua tietoisuuteenne. Ja koska tahansa, jos tunnette eksyvänne, tunnette pakahtuvanne tai tunnette, että energiat kuluttavat teidät täysin, teidän on vain hyvin yksinkertaisesti muistutettava itseänne: minä olen mitä minä olen. Olette alku ja loppu eikä kukaan voi koskaan ottaa sitä pois teiltä.
 
No, jotkut teistä menevät nyt vähän paniikkiin, koska hyvin suoraan sanottuna, olette olleet yliluonnollisten kykyjen, mustan magian tai mystisen hallinnan kohteena menneisyydessä. Mutta muistutan teitä myös siitä, että jos nämä pimeät energiat ovat käyttäneet teitä hyväksi - joko jossain menneessä elämässä maan päällä tai toisissa ulottuvuuksissa - olette myös itse käyttäneet näitä samoja pelejä.
 
Tietoisuus on upea asia. Se kulkee molempiin suuntiin. Molempiin suuntiin, aina. Jos lähetätte tietoisuustutkaimen toiseen ihmiseen, ei välttämättä yrittäen sekaantua hänen asioihinsa vaan vain tuntien hänen energiaansa, teidän sallitaan välittömästi tuntea hänet, mutta se on kaksisuuntainen katu. Hänkin tuntee teidät, jos hän on tietoinen. Tämä on nhahyun koko toimintatapa.
 
Niinpä jotkut teistä vähän hikoilevat, ovat vähän hermostuneita, kun sanomme tästä sukeltamisesta, koska olette pelanneet näitä mustan magian pelejä menneisyydessä. Olette leikkineet niiden kanssa, olette väärinkäyttäneet niitä ja tiedätte, millaista on jäädä kiinni tuohon tietoisuusvankilaan. Tiedätte, millaista on sukeltaa niin syvälle, että menneisyydessä toiset ovat kontrolloineet teitä. Joskus ei vain yhdessä elämässä, vaan elämien yli - jopa toisissa ulottuvuuksissa teitä on hallittu psyykkisesti. Niinpä sanotte: "Pelkään sukeltaa sekaan, koska en halua toisen olennon tulevan kontrolloimaan minua. Pelkään sukeltaa sekaan, koska en halua kadottaa tätä ihmispuolta."
 
Mutta rakkaat ystävät, eteenpäin mennessänne tarvitsette nhahyua. Tarvitsette tuntemista, tiedostamista, herkkyyttä ja erottelukykyä. Olemme puhuneet tästä aiemmin - mikä on teitä ja mikä on teidän ulkopuolellanne. Mitä enemmän työskentelette nhahyun kanssa, tietoisuuden ja tiedostamisen energian kanssa, sitä helpommin pystytte erottelemaan, mikä on teidän ja mikä ei ole.
 
Aiomme antaa teille tänään useita esimerkkejä. Pyydän teitä sukeltamaan sekaan, tuntemaan, olemaan tietoinen. Jokaisessa antamassani esimerkissä on lukuisia energiatasoja tai -kerroksia. Ei vain yhtä tiettyä energiaa, vaan monia.
 
Kehotan teitä tuntemaan tai ottamaan vastaan niin monia energiakerroksia tai -tasoja, kuin haluatte. Jotkut niistä eivät tunnu hyvältä. Joissakin on sekä hyvää että huonoa tunnetta. Joskus kun sukellatte syvälle nhahyuun, fyysinen kehonne, jos se ei ole oikein kunnossa, tulee erittäin huonovointiseksi. Antakaa sen tulla huonovointiseksi. Pahinta mitä voi sattua, on se että eritätte jotain jostain aukostanne! Se on ok. (Vähän naurua) Luultavasti jäätte henkiin. Tärkeää tässä on se, että te ette anna noiden toisen osien - kehon tai mielen - alkaa kontrolloida kykyä nhahyuun, tuntemiseen.
 
Vedetäänpä siis yhdessä syvään henkeä... Ja puhunpa nyt niille, jotka sanovat, etteivät he tunne. Ilmiselvästi valehtelette itsellenne. Ilmiselvästi olette niin hyvin tunteva ihminen, että olette luoneet tukoksia. Olette sanoneet itsellenne, että te ette tunne, mutta todellisuudessa tunnette. Nimittäin juuri silloin, kun alatte saada tunteen, kun menette mielen yli ja saatte tunteita, te juoksette. Menette toiseen suuntaan. Teeskentelette, että te ette tunne ja tiedätte tuon tunteen. Tiedätte, että se on joskus hyvin sairas tai kenties vähän hämmentynyt tunne.
 
Kun sallitte nhahyun kukoistaa tai avaatte tunteenne, saatte tällaisen hämmentyneen tunteen, koska mieli ei enää kontrolloi. Avaudutte paljon korkeammille itsenne tasoille. Mutta sitten menette paniikkiin, suljette oven ja juoksette takaisin mieleenne. Mielenne on mukava pikkuasia, se antaa teille eräänlaisen kummallisen pakopaikan itsestänne. Todella hyvin kummallista, hyvin, hyvin kummallista. Minun on ollut vaikeaa ymmärtää ihmisiä, aivan kuin rakkaalla Lindallakin on. Hyvin, hyvin kummallista.
 
Sekaan sukeltaminen 1
 
Vedetäänpä ensin henkeä ja aion aloittaa lempeästi, lempeästi. Sitten menemme intensiivisempään suuntaan.
 
Vetäkää syvään henkeä ja sukeltakaa sekaan tai tuntekaa tai sallikaa nhahyun kukoistaa tässä indonesialaisessa terroristiryhmässä. Se on hyvin todellinen. En keksi sitä. (Tauko)
 
Tuntekaa… antakaa itsenne mennä täysin heihin. (Tauko)
 
Nyt mielenne luultavasti naputtaa, laskee miten monta heitä on, mikä heidän olinpaikkansa on ja mitä he tekevät. Vain jatkakaa hengittämistä… On ok, jos mieli yrittää tulkita, mutta tärkeää tässä on sukeltaa tunteisiin. (Tauko)
 
Tämä ryhmä joka istuu tässä juuri nyt, tämä terroristiryhmä, tuntekaa syvästi heidän tietoisuutensa. Ette tunkeile, koska ette yritä muuttaa heitä. Ette yritä manipuloida heitä. (Tauko)
 
Tuntekaa heidän motivaationsa. Vatsassanne pitäisi olla tällä hetkellä vähän painetta näillä paikkeilla (koskettaen muutaman tuuman solar plexuksen alapuolelle). (Tauko)
 
Sallikaa itsenne sukeltaa syvälle… (Tauko)
 
Älkää pidätelkö mitään, mitä tunnette. Älkää ennakoiko… (Tauko)
 
Tässä teidät ympäröi kaikki tämä energia, tietoisuus ja tunne. Tiedän, että melkein kaikki teistä pidättelevät jossain määrin. Te tavallaan pidätte kiinni eräänlaisesta pelastusköydestä siltä varalta, että teen teille tässä kepposen, mutta ainakin sallitte vähän tunnetta. Jotkut teistä tuntevat, että tämä tunne, tämä energia tai tietoisuus on ikään kuin peittänyt teidät. Teistä tuntuu, että sitä on teillä joka paikassa, aivan kuin joutuisitte siitepölyn peittoon juostessanne pellon poikki keväällä. Teitä huolettaa, että saatte tätä likasta energiaa, terroristienergiaa kaikkialle päällenne.
 
Vetäkää syvään henkeä ja muistakaa, että palaatte takaisin itseenne koska tahansa "minä olen mitä minä olen" myötä. Vetäkää syvään henkeä - minä olen mitä minä olen.
 
No niin, näettekö, että olette sallineet itsenne tuntea syvällä tasolla - melko syvällä - ja hetkellä jolloin palaatte "minä olen mitä minä olen", kaikki tuo tietoisuus ja sen energia menee pois. Teillä on muistikuva tunteesta, mutta tuo tietoisuus tai heidän energiansa ei ole enää sisällänne.
 
Tämä on hyvin tärkeä kohta. Olette välttäneet sukeltamista sekaan, koska olette pelänneet, että nappaatte kaikkien värähtelyjä, resonanssia ja tietoisuutta. Olette eristäneet itsenne, pidätelleet. Irtipäästäminen niiden tietoisuudesta on yhtä yksinkertaista kuin sanominen "minä olen mitä minä olen". Palaatte takaisin omaan olemuksenne näin nopeasti - älkää tehkö tästä vaikeaa - näin nopeasti palaatte takaisin "sinuun".
 
Ääni on nyt sisällänne. Se on eräänlaista… no, voitaisiin sanoa puhdistumista, mutta itse asiassa se on palaamista omaan olemukseenne.
 
Sekaan sukeltaminen 2
 
Seuraava esimerkki: hyvin saastunut joki New Jerseyssä. Se on todellinen joki. Sitä on hyväksikäytetty monia, monia vuosia - kemikaaleja, sidottuja gangsterien ruumiita, maatilojen lietteitä - laaja valikoima eri asioita on saanut tämän joen saastumaan. No niin, hypätkää tähän jokeen. Sallikaa nhahyun toimia. Sukeltakaa sekaan. (Tauko)
 
Teidän ei tarvitse tehdä siitä vaikeaa, vain sukeltakaa sekaan. Jessus! (Vähän naurua) (Tauko)
 
Ja tuntekaa. Nhahyu on tietoisuutta, tunnetta ja herkkyyttä. Tiedostamista. Antakaa sen kukoistaa. Kyllä, tässä likaisessa, saastuneessa paikassakin antakaa sen kukoistaa ja tuntekaa nyt tämä energia. (Tauko)
 
Lähtekää pois mielestänne. (Tauko)
 
Nhahyu on muuten hyvin luonnollinen asia. Se on aina ollut osanne. Te vain työskentelette sen kanssa taas.
 
Tuntekaa täysin tämä energia… Antakaa sen täysin imeytä tietoisuuteenne. (Tauko)
 
Sallikaa itsenne kokea saastunut joki. (Tauko)
 
Paljon parempi… (Tauko)
 
Syvä henkäys… palatkaa itseenne. Minä olen mitä minä olen.
 
Muuten, te ette koskaan, koskaan unohda "minä olen mitä minä olen". Voisitte sukeltaa tietoisuuden syvimmille ja rankimmille tasoille. Voisitte sukeltaa keskelle okkulttista energiaa, johonkin spiritistiseen istuntoon tai johonkin seremoniaan - voisitte sukeltaa täysin tuohon tunteeseen ja aina palata. Älkää koskaan antako kenenkään sanoa teille, että unohdatte tuon yksinkertaisen lauseen "minä olen mitä minä olen". Se on aina paikalla. Aina. Voitte sukeltaa niin syvälle kuin haluatte.
 
Sekaan sukeltaminen 3
 
Seuraava esimerkki: Lontoo, huumeiden käyttäjä, mies 32-v, epätoivoinen. Sukeltakaa häneen, hänen kehoonsa, hänen mieleensä, hänen tietoisuuteensa. Hän ei tiedä, että olette paikalla. Uskokaa minua. Sukeltakaa sekaan. Ette aiheuta hänelle mitään vahinkoa. (Tauko)
 
Nhahyu, tunteenne. (Tauko)
 
On kiinnostavaa huomata, että monet teistä menivät suoraan hänen mieleensä - mikä ei oikeastaan ole paikalla - koska te edelleen työskentelette mielenne energian kanssa. Samanlainen vetää puoleensa kaltaistaan. Sukeltakaa hänen tietoisuuteensa, tunnetilaansa. Kyllä, menkää hänen tunnetilaansa. Sukeltakaa sekaan. Tuntekaa se, älkää ajatelko sitä. (Tauko)
 
Mielenkiintoista, eikö vain? Kiehtovaa. Olemme nyt kuin sisäisellä matkalla. Olemme hänen tietoisuudessaan, kehossaan ja todellisuudessaan. Upeaa.
 
Voitte nimittäin olla täällä. Hän ei tiedä. Ette tee hänelle millään tavalla vahinkoa, koska ei ole mitään tavoitteita. On täydellistä myötätuntoa. Antakaa hänen olla huumeriippuvainen. (Tauko)
 
Kiehtovaa, eikö olekin… tunnustella tienne. Hämmästyttävä elämäntarina… hämmästyttävä epätoivo… (Tauko)
 
Aa, jotkut teistä ovat nähneet… tunteneet hänen henkensä. Vaikka täällä on hyvin pimeää, olette nähneet tuon pienen valopisteen, valon hänen sisällään. (Tauko)
 
Vetäkää syvään henkeä… Tulkaa takaisin, minä olen mitä minä olen… päästäkää irti. Näettekö, miten helppoa se on?
 
No niin, teillä saattaa edelleen olla aistimuksia hänen energiastaan ja muistikuvia siitä, mutta se ei punoudu teihin. Voitte tuntea, millaista oli olla hän, mutta hänen energiansa ei sido teitä. Voitte muistaa, millaista se oli, mutta se ette ole te. Aa! Upeaa.
 
Vetäkää syvään henkeä.
 
Sekaan sukeltaminen 4
 
Seuraava esimerkki: Kuthumi-parka. (Yleisössä vähän kikatusta) Tuntekaa Kuthumin energia. (Tauko)
 
Hän on hyvin, hyvin läsnä kanssamme tänään. Hän on surullinen vieraamme, joka mietti, miksi shaumbra on pettänyt hänet tai jättänyt hänet. "Missä, oi missä, shaumbra on?"
 
Tuntekaa nyt Kuthumin kaikkia tasoja… (Tauko)
 
Hän päästää teidän suoraan tietoisuuteensa, koska hän tietää, että te ette voi sotkeutua häneen, ette voi muuttaa häntä. Hän on mitä hän on. (Tauko)
 
Sukeltakaa Kuthumiin… (Tauko)
 
Minun on sanottava, että voisitte kutsua tätä nhahyua kenties uudeksi psyykkiseksi/"yliluonnolliseksi" kyvyksi. En ole koskaan pitänyt tästä sanasta, mutta assosioitte sen. Ymmärrätte sen. En ole koskaan paljon välittänyt psyykkisyydestä. Mutta tässä on kyky tuntea, havaita ja olla tietoinen asioista, sukeltaa niihin, olla osa niitä ja olla huolehtimatta sen kadottamisesta, kuka olette. Nhahyu… tiedostaminen.
 
Vetäkää syvään henkeä, palatkaa itseenne, minä olen mitä minä olen.
 
No, jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että menette tutkimaan tietoisuutta, nhahyuun ja joku temppuilee kanssanne ja laittaa pieniä, kätkettyjä laitteita kiinni teihin, joten palatessanne teillä on ns. noita "pikkumikrofoneja" häneltä. Tätä on tapahtunut monille teistä menneisyydessä, mutta se oli vanhempaa aikaa ja hyvin eri tietoisuus, missä tekin pelasitte pelejä. Niinpä se teki mahdolliseksi muille, niille jotka olivat tekemisissä mustan magian energioiden kanssa, manipuloida teitä ja pelata kanssanne. Mutta koska te ette enää pelaa pelejä toisten ihmisen kanssa, teitä ei manipuloida, ette voi tuoda mukananne pikkuviruksia - tietoisuusviruksia - keneltäkään muulta.
 
Sekaan sukeltaminen 5
 
Vetäkää syvään henkeä… (Tauko)
 
Tässä on ihana esimerkki: ryhmä delfiinejä uimassa Havaijin rannikolla, leikkimässä. Ne seuraavat noin 25 ihmisen venettä. Ne leikkivät. Ne rakastavat ihmisten viihdyttämistä - tiettyyn pisteeseen saakka.
 
Tuntekaa tässä esimerkissä delfiininen, kurssin ja muut energiat erottaaksenne delfiinitietoisuuden niiden ihmisten tietoisuudesta, joita ne viihdyttävät tällä hetkellä. Helppoa liukua kumpaankin, mutta sallikaa itsenne nyt - nhahyunne - mennä delfiineihin. Sukeltakaa syvälle… ne toivottavat teidät tervetulleiksi. (Tauko)
 
Huomaatte luultavasti tässä mielenkiintoisen jutun. Ei ole mitään oikeaa tai väärää vastausta. Itse asiassa tietoisuudessa on erittäin vähän, jos ollenkaan, tuomittavaa. On erottelua… on kyky löytää erilaisia tunnetasoja…
 
Sukeltakaa hyvin syvälle sekaan… (Tauko)
 
Jos kuulette niiden naurun, niiden juttelua, se on hyvin sopivaa. Muuten, ne ovat tottuneita tähän. Näin enkeliolennot tulivat alkujaan maan päälle. He antoivat tietoisuutensa mennä syvälle delfiinien, valaiden ja muiden merieläinten energiaan. Niinpä ne ovat hyvin tottuneita tähän. Tämä on niille helppoa.
 
Okei, heiluttakaa hyvästit delfiineille. Tulkaa takaisin. Minä olen mitä minä olen.
 
Niin miellyttävää kuin sitä onkin muistella, tulkaa aina takaisin "sinuun". Minä olen mitä minä olen. Vaikka olisi hyvin riemullistakin, haluatte aina muistaa palata takaisin "sinuun". Minä olen mitä minä olen.
 
Sekaan sukeltaminen 6
 
Seuraava esimerkki. Sukeltakaa hyvin syvälle tähän. Tämä saattaa olla vähän hämmentävää, mutta se on osa sekaan sukeltamisesta - hämmennyksen tunteminen…
 
Rahoituskriisi, USA, tällä hetkellä. Sukeltakaa tähän. Aa! Ilman pelkoa. Se ei vaikuta teihin, ellette halua. Todella, se ei vaikuta teihin, jos ette salli sitä.
 
Sukeltakaa siis siihen sekaan… Mistä noissa energioissa on kyse. Se on tietoisuutta nyt… (Tauko)
 
Jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että jos sukellatte siihen, tuotte sen mukananne elämäänne. Väärin. Vanhaa energiaa. Tuhma shaumbra! (Hykerrellen) Ette tuo sitä mukananne. Tuntekaa se. (Tauko)
 
Rahoituskriisi… Amerikka… siihen meneminen nhahyunne, tunteidenne kanssa… (Tauko)
 
Älkää yrittäkö manipuloida sitä. Älkää edes yrittäkö ymmärtää sitä. Vain tuntekaa se. (Tauko)
 
Melkoinen sotku… mutta tuntekaa kaikkia tasoja nyt. (Tauko)
 
Syvä henkäys, palatkaa takaisin, minä olen mitä minä olen. Päästäkää tuo energia menemään. Se ei ole teidän, ellette halua sen olevan. Päästäkää siitä irti.
 
Tämä on upeaa, eikö ole? Ja eikö tämä olekin yksinkertaista? Jotkut teistä jäävät tässä vähän jumiin, koska olette olleet kaikenlaisissa mysteerikouluissa, jopa minun koulussani menneisyydessä. Olette osallistuneet tässä elämässä kaikenlaisille mielen kursseille - hävetkää, lupasitte minulle, että te ette tekisi sitä - jotka ovat todella sekoittaneet mielenne. Unohditte, miten yksinkertaista kaikki on. Unohditte nhahyun olemuksen - kyvyn olla tietoinen, sukeltaa kaikkeen, tuntea kaikkea.
 
Sekaan sukeltaminen 7
 
Seuraava esimerkki: juuri synnyttänyt äiti. Meidän oli odotettava tätä esimerkkiä, odotettava, että hän saa homman loppuun! Äiti synnytti juuri sairaalassa, Australiassa…
 
Sukeltakaa äidin tunteisiin, ja muistakaa tässä, että äidin ja uuden vauvan tietoisuus ovat hyvin, hyvin lähellä toisiaan. Mutta menkää vain äidin tietoisuuteen. Ette sotkeudu häneen, se ei vaikuta hänen terveyteensä. Te vain tunnette.
 
Olette tarkkailija… ja tuntija… (Tauko)
 
Sukeltakaa syvään sekaan… älkää pidätelkö. (Tauko)
 
Tällä äidillä on juuri nyt laaja tunteiden kirjo tällä hetkellä, hyvin laaja. (Tauko)
 
Jotkut teistä tuntevat hänen suuren ilonsa, hänen yhteytensä henkeen, hänen ihmettelynsä tästä elämäksi kutsutusta asiasta…
 
Sukeltakaa syvälle sekaan…
 
Jotkut teistä aistivat myös hänen huolensa. Jokaisella ihmisellä, jokaisella tietoisuudella voi nimittäin olla monia tasoja samanaikaisesti. Tuleeko hänestä hyvä äiti? Onko hänellä rahaa? Onko hän jonain päivänä isoäiti? Saako hänen miehensä koskaan työtä?
 
Sukeltakaa syvälle sekaan… (Tauko)
 
Vetäkää syvään henkeä… päästäkää irti… minä olen mitä minä olen. Tulkaa takaisin itseenne.
 
Teidän ei tarvitse raahata tuota kaikkea itseenne. Se ei ole teidän. Voitte samaistua hänen tunteisiinsa. Voitte samaistua mihin tahansa tunteisiin, mitä meillä oli tänään.
 
Muuten niille, jotka juuri virittäytyvät mukaan, olen pahoillani, kuunnelkaa myöhemmin. (Naurua) Lähetin viestin. Ette saaneet siitä. Älkää yrittäkö tulla mukaan nyt, olemme aivan liian pitkällä. Kuunnelkaa myöhemmin. Sori.
 
No niin…
 
Tarkoitin sitä! Menkää pois, menkää pois! (Naurua, kun Adamus huiskii kädellään.) Olemme aivan liian pitkällä. Saint Germain, se minä olen! (Lisää naurua)
 
Niin… teidän ei siis tarvitse tuoda noita tunteita mukananne…
 
Pois! (Katsoen sivuun ja puhuen jollekin, joka yrittää liittyä mukaan.) Voi pojat, he eivät todellakaan kuuntele!
 
Teidän ei tarvitse tuoda noita tunteita mukananne. Voitte palata itseenne, todellisiin tunteisiinne ja teidän pitäisi nyt olla riittävän kehittyneitä tietoisuudeltanne, jotta alatte kyetä sanomaan, mitkä ovat omia tunteitanne ja mikä jotain muuta. Tobias tulee puhumaan asiasta vielä syvällisemmin aspektologiassa. Tunteenne eivät ole välttämättä edes hän, joka olitte 10 tai 20 vuotta siten tai menneissä elämissä. Ne eivät todellisuudessa ole "sinä". Ne ovat vain yksi puoli/osa.
 
Sinä olet siis sinä juuri tällä hetkellä, se mitä valitset - ja vain tämä olet sinä. Kaikki muu on peliä. Kaikki muu ei ole sinua. Silloin kun haluat palata "sinuun", muista, kuka olet. Se on niin yksinkertaista, kuin minä olen mitä minä olen.
 
Sekaan sukeltaminen 8
 
Tämän päivän viimeinen esimerkki - tuntekaa se syvästi. Tuntekaa se syvästi: Jeesus ristillä noin 2000 vuotta sitten. Pääsiäinen, pääsiäisen aika - erityisesti pitkäperjantai - tuntekaa tuo energia. Älkää pidätelkö. (Tauko)
 
Se oli muuten hyvin todellista. Mitä tapahtui? Sukeltakaa sekaan, ei hän välitä… (Pitkä tauko)
 
Antakaa nhahyunne kukoistaa tässä. Riippumatta siitä miten pimeä tai miten vaikea se tietoisuuskenttä on, minkä läpi kuljette, sallikaa itsellenne nhahyu, tietoisuuden siunaus… (Tauko)
 
Joskus se voi tuoda teille kyyneliä tai masennusta. Se on todellinen tunne, jolloin voitte laittaa tietoisuutenne johonkin muuhun ja tuntea sen niin syvästi, että se liikuttaa teidät kyyneliin tai nauruun… silloin kun se ei ole enää vain ajatus, tuomitsemista, vaan osallistutte siihen. Se on syvällistä. Se on nhahyu. (Tauko)
 
Vetäkää syvään henkeä… palatkaa takaisin, minä olen mitä minä olen.
 
Palatkaa takaisin tänne. Voitte vieläkin muistaa, mutta teidän ei tarvitse ottaa noita tunteita omaksenne. Palatte takaisin "sinuun", joka valitsette olevanne. Ja muuten sinä - se kuka valitsette olevanne - voi olla mitä tahansa. Voitte olla suurin näyttelijä, joka luo mahtavimpia puolia, sellaisia kuin minä luon. Rakastan näyttelemistä. En ole aina näin mahtipontinen (naurua), ainoastaan tavallisesti. Näyttelen. Leikin. Nautin: minä olen mitä minä olen. Olen niin tietoinen itsestäni, että voin luoda kaikki nämä puolet enkä koskaan kanna huolta siitä, että ne pettävät minua, kääntyvät minua vastaan, yrittävät viedä sieluni, koska minä olen mitä minä olen.
 
Kun opitte tämän nhahyun ihmeen, opitte ilmentämään itsenne ja olemuksenne mihin tahansa, mihin tahansa tietoisuuteen vain valitsemalla ja sallimalla itsenne mennä sinne - tapahtui se 2000 vuotta sitten tai toisella puolella maailmaa - ja sallimalla itsenne sukeltaa kehen tahansa, mihin tahansa, alatte todella, todella ymmärtää ihmisten ja jumaluuden suurta taiteellista luonnetta. Ymmärrätte, miten voitte luoda asioita itsellenne hyvin vaivattomasti, hyvin helposti ja saada niiden energian, nämä valinnat, palvelemaan teitä kaikilla valitsemillanne tavoilla. Tämä, rakas shaumbra, on mestari… on mestari.
 
Tämän päivän kotitehtävä
 
Kotitehtävänne - Tobias rakastaa kotitehtäviä ja hän pyysi minua antamaan teille jonkin - on luoda jotain seuraavan kuun aikana, jotain joka on konkreettista, jotain jonka voitte luoda mielikuvituksestanne ja tuoda sen aineelliseen maailmaan. Voitte käyttää jäätelötikkuja luodaksenne pienen puumökin. Voitte luoda laulun, maalauksen, mitä tahansa, mutta luokaa mielikuvituksestanne jotain, mikä sitten tuodaan tähän fyysiseen todellisuuteen. Ostakaa vähän savea. Miksi sitä kutsutaan - vaikka sitä lasten juttua - muovailuvahaa. Vain ottakaa värikyniä tai jotain. Luokaa mitä tahansa, mutta jotain omasta mielikuvituksestanne ja tuokaa sen aineelliseen, fyysiseen maailmaan. Kirjoittakaa runo. Tehkää mitä tahansa. Jotain luovaa.
 
Ja laittakaa sitten siihen koko tietoisuutenne. Luotte sen. Kyllä, te luotte sen, mutta sitten annatte itsenne mennä siihen. Sallitte nhahyunne, energianne, olemuksenne ja tietoisuutenne ilmaisun virrata tuohon luomukseen. Antakaa sen virrata vaivattomasti ja helposti. Luokaa jokin koru. Tehkää se itse ja sitten menkää siihen. Antakaa tietoisuutenne mennä täysin tutkimaan sitä ja tulla sen osaksi. Ja sitten katsokaa, mitä tapahtuu. Katsokaa, mitä tapahtuu.
 
Kannustan kovasti jokaista teitä tekemään tämän kotitehtävän. Te yleensä sivuutatte Tobiaksen kotitehtävät. Hän tietää sen. Kannustan teitä, koska aiomme kerätä tämän tehtävän - Tobias kerää sen - seuraavassa shoudisamme.
 
Siihen saakka jatkakaa nhahyunne, tietoisuutenne kanssa työskentelemistä. Se voi mennä minne tahansa ja tehdä mitä tahansa, ja voitte aina tuoda itsenne takaisin minä olen -olemukseen tässä hetkessä.
 
Ja minä tosiaankin olen Adamus Saint Germain.
 
Ja niin se oli.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.