MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:
SHOUD 6: "Lucrul cu Noua Energie" -
Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
2 februarie 2008

www.crimsoncircle.com

Si asa este, dragi Shaumbra si dragi invatatori ai constiintei noi de pe Pamant, noi ne adunam din nou, in acest minunat goblen numit Shaumbra, familia noastra, care reprezinta toate familiile spirituale – oh, nu pe cele de aici de pe Pamant, ci familiile spirituale angelice – care v-au observat; au observat progresele voastre din momentul in care ati venit pe Pamant. Asa cum merg lucrurile pe Pamant, asa merg si in celelalte regate, in toate dimensiunile, in toate familiile spirituale.
Voi sunteti pionieri, toti oamenii de pe Pamant, din prezent, sunt pionierii noilor taramuri. Desigur voi, Shaumbra, sunteti pionierii constiintei de pe Pamant din prezent. Voi va aventurati in taramurile si dimensiunile noi in timp ce ramaneti in corpul fizic. Va aflati aici nu ca sa explorati continente noi, oceane noi, ci sa explorati constiinta. Voi ajutati la deschiderea unor usi si la indepartarea unor structuri care v-au tinut contiinta in aceleasi tipare pentru zeci, sute, chiar milioane de ani.

Sunteti cei care iesiti din cutie in timp ce ramaneti in forma umana. Voi sunteti cei care va deschideti spre anumite lucruri, precum sentimentele, constiinta noua; voi sunteti cei care treceti dincolo de limitarile mintii in timp ce va imbratisati si va iubiti mintea. Sunteti cei care, in timpul somnului, va conectati cu voi insiva din trecut, cu cei din familiile angelice, cu cei pe care i-ati cunoscut cu mult timp in urma, informandu-i ca sunteti in regula. Ii instiintati ca, desi uneori caile si calatoriile voastre pot fi singuratice, dificile si chiar inspaimantatoare, totusi lucrurile sunt in regula. Va aflati aici, sunteti in viata si va extindeti.

Ce incantatre sa fim din nou cu acest grup de fiinte angelice! Din nou, ce este extraordinar, este faptul ca nu proveniti din aceeasi familie angelica. Voi proveniti din toate familiile. Aveti diverse pregatiri si diverse experiente angelice. Veniti impreuna acum, pe Pamant, in ceea ce noi numim energia Shaumbra aducand Energia Noua.

Centrul Angelic de Sanatate si Reconfortare

Astazi am dori sa facem lucrurile intr-un mod diferit fata de pana acum. Ah, da, Cauldre ne spune ca am cheltuit foarte mult timp tinand prelegeri si vorbind intr-o maniera dogmatica. Vom face acest lucru si astazi. (audienta rade) Aproape ca l-am innebunit pe Cauldre dar (hohote de ras)… dar, in loc de a veni la voi, asa cum am facut in mod normal… cand am deschis un anumit portal energetic iar voi ne-ati permis sa venim in spatiul vostru, astazi noi ne aflam in alt loc. Noi realizam un gen de transmisie din alta locatie in acest moment. Astazi va vom cere sa veniti voi la noi.

Astazi este o zi speciala. Este o zi aleasa pentru fiecare dintre voi, fie ca va aflati aici, in persoana, fie ca ascultati transmisia in direct, fie cititi sau ascultati aceste material mai tarziu. Dar, acest timp si spatiu a fost ales pentru voi. Astazi noi deschidem Centrul Service Shaumbra. Il numim Centrul de Sanatate si Refacere. Acesta este un loc – este un fel de dimensiune sau un punct al constiintei – unde puteti veni pentru refacere. Dragi Shaumbra astazi voi aveti nevoie de acest lucru.

In trecut noi am venit sa va luam. V-am trimis ceea ce numiti “Autocarele Angelice”, ca sa vina si sa va aduca in Centrul Service Shaumbra. Astazi va cerem sa veniti acolo prin intuitie. Unii va panicati si spuneti “Nu stiu cum sa ajung acolo. Sa o iau la stanga sau la dreapta? Cat de repede sa merg? Ce trebuie sa-mi imaginez pentru a ajunge acolo?” Nimic din toate acestea. Pentru a ajunge acolo unde ne vom aduna cu totii intr-o clipa este necesar ca doar sa respirati profund si sa va simtiti calea pana acolo. Da, simtiti-va calea pana acolo!

Si, inainte de a face asta, inainte de a va alatura noua in Centrul Service Shaumbra, respirati profund si relaxati-va! Nu va folositi mintea pentru a vedea cum arata sau cum se simte! Centrul Service Shaumbra nu trebuie sa fie pe o alta planeta departe in alta galaxie. El poate exista la distanta de o respiratie de voi, aproape ca se afla in acelasi loc in care va aflati si voi dar, doar putin diferit. Centrul Service Shaumbra poate fi acolo unde mergeti noaptea, uneori, in starea voastra de vis. Poate fi acolo unde mergeti, uneori, atunci cand lucrurile va coplesesc ca sa va gasiti refugiu si ca sa va refaceti acolo. Permiteti-va sa simtiti si sa va intuiti drumul pana acolo!

Va cer sa nu veniti in grup, ci sa veniti individual. Va cer sa nu va imaginati nimic prin minte; nu incercati sa faceti afirmatii sau vizualizari! Va cerem sa va deschideti, sa aveti incredere in voi si sa va alaturati noua intr-o clipa in Centrul Service Shaumbra!

Unii va intrebati: “Acest lucru este adevarat?” Ei bine, deja cunoasteti raspunsul: da, daca alegeti sa fie! Altii va intrebati daca veti gasi drumul pana acolo. Da, daca veti indeparta indoiala si va veti permite sa fiti acolo. Unii veti incerca sa va imaginati calea prin minte ca un labirint complex de coridoare dimensionale. De ce? De ce? Este asa de simplu sa alegeti si sa permiteti simturilor naturale si intuitiei sa va duca acolo!

Noi va vom astepta. Vom aduna toate energiile din nou, in doar un moment. Acum, respirati profund…!

(pauza)

…intuiti si simtiti-va drumul!

Simtiti-va liberi sa va alaturati noua in Centrul Service Shaumbra, in Centrul Angelic de Refacere, in care am pregatit o intreaga zi pentru voi.

Respirati profund…!

(pauza)

Aahhh...

Vedeti? Ce schimbare draguta! Ce schimbare draguta! Ii cerem Maestrului Kuderka (John Kuderka, tehnicianul de sunet) sa puna putina muzica, gen Refacere Angelica. Asta faceti voi cand mergeti in centrele de refacere. Pentru cei care nu sunteti siguri daca va aflati aici, muzica va poate indruma. Doar putina muzica in fundal. (se aude muzica)

A ajunge din urma

Ce s-a intamplat recent Shaumbra? Ce s-a intamplat? Uimitor! Voi v-ati deschis constiinta si ati extins-o foarte rapid incat mintea trebuie sa o ajunga din urma. Ati iesiti in celelalte taramuri. V-ati jucat cu Energia Noua atat de repede ca mintea voastra a fost coplesita. Unii ati simtit ca a incetat sa mai functioneze nemastiind ce sa faca. Este consecinta noii constiinte si a Energiei Noi.

Respirati profund! (pauza)

Ce s-a intamplat recent? Oh, nu este vorba despre alinierea stelelor, cu toate ca acestea intensifica expansiunea constiintei. Nu este vorba despre numerologie, desi se va schimba si se va reajusta, pentru a va oferi un plan, prin care voi déjà treceti. Ea intareste lucrurile prin care treceti voi. Prin urmare, nu urmariti stelele, numerologia sau directia din care bate vantul! Acestea sustin si confirma ceea ce se petrece in viata voastra.

Respirati profund…!
(pauza)

Ei bine, Shaumbra, voi ati intrat in constiinta noua si corpul trebuie sa o ajunga din urma. Corpul vostru este destinat sa existe pe Pamant, este dependent de animale, de viata plantelor si de Gaia, oh, cat si de apa si de aer. In timp ce constiinta s-a extins… constiinta voastra este reprezentata de cunoasterea voastra, de sentimentele si de sensibilitatea voastra. Ea s-a extins atat de rapid, incat corpul are nevoie de un timp, de o sansa pentru a o ajunge din urma.

Corpul a incercat sa afle ce se intampla. Apoi a reactionat. Reactia a aparut la un moment dat in stomac, la nivelul capului, apoi la nivelul genunchilor si picioarelor si la cativa dintre voi, la nivelul sezutului vostru, Linda! Acestea strigau spunand, “Ce se intampla? De ce apar toate aceste senzatii ciudate, la nivel fizic?” Corpul vostru cumva este coplesit, prea multe senzatii. Corpul vostru a retinut foarte multe senzatii si le-a purtat pana cand corpul n-a mai stiut ce sa faca. Ei bine, corpul este con… - …(Tobias chicoteste) corpul vostru este confuz si incearca sa va ajunga din urma, insa nu stie ce sa faca.

V-ati expansionat constiinta, asa cum face un copil cu jucaria noua, jucandu-va in dimensiunile pe care mintea nu le poate cuprinde, in care senzatiile, cunoasterea si sentimentele vechi nu pot sa le descifreze. Acest lucru va afecteaza spiritul, mda, spiritul! Vedeti spiritul vostru participa la jocul de-a ajunge din urma. Spiritul era foarte obisnuit sa coexiste intr-o anumita frecventa sau un anumit echilibru cu voi. El a ramas intr-un loc, voi va aflati in altul. Ati ramas separati in doua camere, desi acestea se afla in aceeasi casa. Acum, cu noua voastra constiinta si cunoastere aflate in expansiune, chiar si spiritul vostru a fost parasit, nestiind ce se intampla. El nu este ca voi. Nu este ca vechiul voi, care a intentionat sa ramana cumva blocat, ramanand in camera sa. Acum voi cautati, explorati si va jucati. Astfel, chiar si spiritul vostru cauta sa va ajunga din urma.

Oh, urmeaza gnostul vostru, cu siguranta. Gnostul vostru este solutia creativa. Este calea prin care voi manuiti situatiile, dilemele, problemele sau provocarile. Este solutia creativa pentru lucrurile care apar in viata voastra umana. Datorita faptului ca va deschideti in taramurile noi ale constiintei, unde nu ati mai fost inainte, unde nu a mai fost nimeni inainte, chiar si gnostul vostru trebuie sa va ajumga din urma. Gnostul a avut un set limitat de solutii, prin care simtea ca ar putea manui situatiile, pe baza constiintei voastre vechi. Dar acum, in timp ce va schimbati si va expansionati, chiar si gnostul trebuie sa va ajunga din urma – cu solutii potentiale si creative. De aceea noi va chemam pe fiecare aici, in Centrul Service Shaumbra!

(pauza)

Astazi am chemat aici diferite fiinte angelice. Cel mai important invitat si facilitator este energia Quan Yin, care vine aici cu toata compasiunea sa. Oh, Quan Yin nu va vindeca. Quan Yin va ajuta la crearea spatiului sacru, in care puteti permite ca reechilibrarea naturala a energiilor sa aiba loc.

Unii va intrebati cum ar putea arata Centrul Service Shaumbra, insa se intampla ceva interesant! Poate ca s-a schimbat si se simte diferit, fata de ultima data cand ati fost aici. El poate evolua si se poate schimba cu fiecare clipa, in timp ce voi va aflati aici. V-am sugera si in special Quan Yin va sugereaza, sa nu mai incercati sa definiti acest loc. Permiteti-i sa fie spatiul de refacere, de odihna si spatiul in care sa primiti!

Respirati profund, Shaumbra!

Energia lui Quan Yin se afla aici. Este insotita de multi, multi altii – de fiinte angelice, care sunt prezente aici, pentru voi. Este o zi de odihna si de refacere minunata! Ati putea spune ca este momentul sa vi se faca masajul, un masaj spiritual.
Unii dintre voi ati putea alege energia terapeutica a apei Exista o dinamica foarte interesanta a apei: ea este cea mai reprezentata substanta de pe Pamant; este vitala pentru Pamant. Dar, spre deosebire de Pamant, care exista doar pe aceasta planeta, apa este o energie care predomina si care este foarte folosita si in celelalte taramuri. In celelalte taramuri apa nu creaza senzatia de lichid, de umed, pe care voi o asociati apei, aici pe Pamant. Nu ploua in celelalte taramuri, insa exista un element energetic foarte asemanator, chiar si in taramurile non-fizice, care se raporteaza direct, la apa de pe Pamant.

Daca indepartati moleculele de hidrogen si oxigen, care alcatuiesc elementele fizice ale apei de pe Pamant si observati energia esentiala sau esenta, aceasta este aceeasi cu cea din celelalte taramuri. Nu inseamna ca ingerii trebuie sa bea apa, insa acest element este folositi pentru reimprospatare, pentru refacere. Majoritatea dintre voi visati apa noaptea, ca ploaie sau rauri, deoarece ea este folosita in taramurile angelice.

Apa este o parte esentiala a Centrului Service Shaumbra. Datorita faptului ca voi aveti experienta de a exista pe Pamant si de a fi in apa – a bea apa, a avea apa in preajma si avand-o in cantitate foarte mare in corpul vostru – puteti folosi aceasta energie aici, in Centrul Service Shaumbra. Scaldati-va in apa! Lasati-va stropiti de apa! Lasati apa sa va inconjoare si sa intre in voi! Simultan, va beneficia si corpul fizic de pe Pamant, cat si corpul vostru angelic.

In timp ce vom trece prin discutiile noastre, permiteti-le ingerilor participanti sa lucreze pentru voi. Voi stiti ca nu va vor repara. Ei nu vor incerca sa carpeasca grilele voastre energetice. Ei nu vor incepe sa reajusteze undele creierului vostru, nu se vor juca cu nimic. Ei se afla aici ca sa faciliteze, poate ca va ofera un masaj bland spiritual.

Vedeti, voi aveti ceea ce ati numi Corpul de Lumina sau Corpul Energetic, similar cu corpul vostru fizic, de pe Pamant. Aveti o minte energetica, insa nu este ca si creierul vostru. Dar, exista o corelatie, chiar si intaramurile angelice, intre mintea umana si un gen de… sa-i spunem rationament/judecata angelica.
In timp ce vom intra in discutiile noastre, respirati profund… relaxati-va! Oh, este momentul ca mintea, corpul, gnostul si spiritul vostru sa ajunga din urma constiinta voastra.

Respirati profund! (pauza)

Sentimentele

Am vorbit in ultimul Shoud despre sentimente si as dori sa vorbim mai multe lucruri. Sentimentele reprezinta constientizari si sensibilitati. Este posibil sa fie cel mai important lucru pe care il veti experimenta in acest an – sentimentul. Este momentul ca sa indrazniti, sa va permiteti, sa simtiti. Asta nu inseamna a percepe doar sentimentele placute. Nu inseamna a va simti confortabil sau a simti doar bucurie. Este vorba despre toate sentimentele. In timp ce va deschideti in noile nivele de constiinta, in mod natural, se deschid si caile constientei, ale sentimentelor.

Respirati profund!

Unele dintre aceste intelegeri si senzatii apar in ceea ce ati numi, un nivel inalt de constiinta. Acestea sunt foarte rafinate, foarte, foarte clare. Le-ati putea numi cristaline. Una dintre provocari, a constat in existenta unei modalitati de a le aduce in viata de zi cu zi, de pe Pamant. Pare sa existe o bariera naturala sau o rezistenta, pare ca exista o provocare in a permite acestor energii atat de pure, sa migreze sau sa se prelinga in aceste nivele de constiinta, in care existati voi – in special, in nivelul de existenta umana.

Uneori, pare ca exista o sovaiala in a aduce aici unele perspective/intelegeri minunate, pe care le primiti la alte nivele. O parte din voi, spiritul care exista aici pe Pamant, doreste cu disperare sa intalneasca aceste energii, doreste ca acestea sa vina aici. Ce este acea bariera, care le impiedica sa vina aici?
Partial, este vorba despre constiinta umana, care creaza un fel de zid, un fel de bariera, incat este foarte, foarte dificil ca aceste intelegeri si aceasta stare de constiinta pura, sa intre aici.

Dar, o parte din aceasta bariera o alcatuiti voi, este o retinere din partea voastra in a permite sa intre ceva atat de minunat, in aceasta lume, care pare atat de cruda si de dificila, uneori. Ar fi ca si cum ati duce un trandafir intr-o groapa de gunoi. Si n-ar fi foarte bine, pentru ceva atat de delicat si de parfumat, sa fie dus in energia lucrurilor parasite si nefolositoare. Dar, dragi prieteni, nu este vorba despre intelepciune, in a duce trandafirul intr-un loc, in care este depozitat gunoiul? Nu este vorba despre intelepciune, in a duce un element de o astfel de frumusete, cu un astfel de parfum, intr-un loc, care are nevoie de o astfel de energie? Nu este potrivit ca voi sa permiteti energia constiintei noi, in aceasta realitate?

Constiinta noua, inspiratia, acea claritate si acea energie cristalina nu vor fi distruse in aceasta realitate a Pamantului.Acestea nu vor fi distruse. Nu se vor ofili, vor inflori aici, deoarece vechea constiinta umana de pe Pamant, tipa dupa ele, le asteapta. Voi, aspectele umane care sunteti pe Pamant, tipati dupa ele. Le doriti. Prin urmare, poate ca este momentul sa le lasati sa intre!

Ce va apartine si ce nu

Acesta este anul sentimentelor – a sentimentelor deschise, neprelucrate, cutezatoare si cumplite. Este ceva la care ati aspirat. Este ceva spre care v-ati expansionat – este vorba despre abilitatea de a simti la multe, multe nivele si trepte. Este vorba despre a simti bucuria si tristetea celorlalti oameni. Cati dintre voi sunteti consilieri si invatatori? Stiti cum este sa va deschideti si sa simtiti energia clientului vostru. De asemeni, stiti cum este sa v-o protejati pe a voastra, sa va asigurati ca sunteti blindati, sa va asigurati ca le filtrati, ca nu le preluati sentimentele, deoarece sentimentele lor sunt confuse, uneori, sunt pertubate, nebunesti, mortale – tot felul de lucruri – dezechilibrate in cea mai mare masura. De aceea vin ei la voi!

Rad uneori, cand aud ca psihologii se intreaba, de ce vin la ei toti acei oameni nebuni. Ei bine, de aceea va aflati acolo. (Tobias rade) Deci, draga Shaumbra, este vorba despre sentimente! Ah, da!

Voi care sunteti consilieri si invatatori v-ati blindat, ati filtrat si v-ati protejat. Inlaturati-le acum! Permiteti-va sa simtiti total – este valabil pentru toti Shaumbra, fie ca sunteti facilitatori, invatatori, consilieri, nu are importanta ce faceti – respirati profund, in timp ce ne adunam in Centrul Service Shaumbra! Permiteti-va sa percepeti sentimente cumplite/imorale! Simtiti profunzimea si iadul omenirii, cat si sentimentul de bucurie al omenirii!

Permiteti-va sa simtiti ce se intampla acum, in dimensiunile din jurul vostru – simtiti entitatile din preajma pamantului, fantomele, simtiti-i pe cei care n-au putut sa se elibereze! Acestea vin tot timpul in preajma voastra, deoarece voi radiati un tip diferit de constiinta. Le simtiti, insa mintea si corpul nu stiu cum sa le catalogheze. Simtiti frica, va simtiti pierduti, uneori, aveti sentimentul de rece. Permiteti sa simtiti aceste lucruri! Nu puneti bariere! Nu opuneti rezistenta!

Am mai vorbit inainte despre acest principiu simplu – voi sunteti doar ceea ce alegeti! Sunteti doar ceea ce alegeti sa fiti si in aceasta consta echilibrul vostru natural. In acest spatiu minunat, puteti simti orice. Oh, da, puteti avea sentimentul de ingretosare, va puteti simti ingroziti, epuizati, puteti simti fericirea – toate aceste lucruri – si nu trebuie sa le considerati ca fiind ale voastre.

Vedeti, voi va deschideti. Va deschideti fata de voi, fata de aspectele voastre, fata de ceilalti oameni. Puteti fi constienti si puteti observa iar acestea nu ar trebui sa va scoata din echilibru. Nu trebuie sa preluati acele energii in corpul vostru si sa le procesati pentru ceilalti. Nu trebuie sa va luptati in mintea voastra cu probleme, in numele celorlalti. Oh, cand spun “ceilalti” ma refer si la faptul ca pot fi aspectele voastre din trecut; nu doar vieti trecute, ci parti din trecutul vostru.

Frumusetea vietii reprezinta abilitatea de a simti total si a le experimenta fara a le absorbi, fara a le procesa sau repara. Oh, da, o auziti pe Quan Yin : “Nu le reparati! Iubiti-le, pretuiti-le, insa nu le reparati!” Nu veti putea. Doar ele pot accepta aceasta responsabilitate. Abilitatea de a simti, necenzurat si nefiltrat, poate fi cumva infricosatoare, coplesitoare, in special, daca mintea, corpul, spiritul si gnostul nu au ajuns din urma constiinta. Ele nu inteleg ce sa faca, cu ceea ce pare a fi coplesitor, prin sentimente. Astfel ajung sa fie coplesite, se inchid sau le preiau pe ambele. Dragi prieteni, nu este vorba despre voi, decat daca vreti sa fie!

Uneori ma uit la voi, in timp ce stam aici, in Centrul Service Shaumbra si zambesc. Stiu cine sunteti, stiu de unde veniti, va cunosc maretia si gratia. Cat de repede uitati, cand ajungeti pe Pamant! Va privesc acum – pe voi, pionierii constiintei – infulecand constiinta, deschizandu-va fata de ea, ca apoi, sa vad ca uneori va scoate din echilibru. Sa petrecem aceste momente in Centrul Service Shaumbra, permitand procesului natural de refacere din voi sa aiba loc, permitand fiintelor angelice care se afla aici, sa aiba grija de voi.

Da, in timp ce incepeti sa simtiti, se aude o alta muzica, nu cea pe care o auziti cu urechile fizice, ci de la alte nivele. Vom vorbi foarte curand despre muzica, intr-una din sesiunile noastre si de abilitatile extraordinare de refacere prin muzica. Dar pentru moment, doar relaxati-va, simtiti energia apei, permiteti corpului, mintii, spiritului si gnostului sa ajunga din urma constiinta, care se expansioneaza mereu!

(pauza)

Mai multe Sentimente

Sa revenim la sentimente, pentru cateva momente! Uneori, cand un nou val de sentimente apare, ca cel dinainte, in special in ultimele 12 zile, poate fi coplesitor. Va poate crea anxietate. Din nou, reamintiti-va, ele sunt doar sentimente! Este vorba despre constientizare. Acestea provin de la ceilalti oameni. Ele provin de la realitatea de tip ping-pong de pe Pamant, din prezent. Ele provin din dezechilibre – din economie, din detinerea puterii, din relatii, cu siguranta din dezechilibrul energiei masculine de pe Pamant, care alege sa revina la echilibru.

Dar voi stiti cum este uneori, atunci cand reveniti la echilibru in voi insiva, inca exista unele moment de reajustare, care pot fi dificile, provocatoare. Totul are legatura cu energiile de pe Pamant, care vor sa ajunga la o solutie, insa uneori se tem de asta. Cand energiile cauta sa ajunga la o solutie si la un echilibru, uneori elementele individuale ale acelor energii – se tem sa nu-si piarda identitatea. Se tem sa ajunga la o solutie, se tem ca aceasta le va cauza un gen de moarte energetica, asa ca tind sa se agate de vechi, in timp ce incearca sa se reechilibreze si sa ajunga la o rezolutie, in ce privesc noul.

Unele dintre aceste lucruri vi se intampla voua, insa mare parte din ceea ce simtiti provine de la lucrurile din jurul vostru. Voi simtiti energia Gaiei, care paraseste Pamantul. Fiinta angelica se retrage cu blandete, incetisor si apare tristetea; ea a fost prezenta aici, de foarte mult timp. Apare o nesiguranta. Sunt oamenii pregatiti sa-si asume responsabilitatea fata de aceasta planeta minunata? Sunt ei pregatiti sa aiba grija de aer, de apa si de pamant, de animale si de paduri? Apare sentimentul, “Daca Gaia pleaca, poate voi pleca si eu; poate ca ea stie ceva, ce eu nu stiu.” Apare sentimentul ca energia Mamei Pamant isi paraseste copilul. Voi simtiti asta si simtiti ce simt si ceilalti oameni. Cat este de coplesitor?

Acum voi ii simtiti pe copiii de cristal, care sosesc aici. Ei incep sa vina – cativa au venit inainte de Saltul Cuantic, insa acum vin in numar mai mare – ei vin aici, pe Pamant. Ei vin pentru prima oara. Sunt ingeri minunati, intelepti, care isi coboara energia, care coboara treptele, pentru a ajunge pe Pamant si le simtiti emotia, inocenta, anxietatea. Voi simtiti… stiu ca unii dintre voi ati avut sentimentul, in special, in ultima saptamana – de soc sau confuzie, in timp ce ei isi deschideau ochi pentru prima oara, ca fiinte umane si spuneau, “Oh, Doamne ce am facut?” (Tobias rade)

Oh, este un soc! Unii inca purtati rana de a va afla aici. Unii ati simtit ceva coplesitor… a sosit un grup mare pe Pamant, in ultimele 12 zile. Observati recordurile atinse de numarul de nasteri! A venit un grup mare – cativa in Europa, cat si in taramul Ah Tarrah, din Australia. Unii dintre voi ati simtit socul lor, sentimentul lor de indoiala, pentru prima oara, in acest fel. Vedeti, va deschideti fata de sentimente. Nu asta ati cerut? Doar reamintiti-va ca nu va apartin! Experimentati-le! Simtiti-le! Dar, reamintiti-va, nu le preluati ca fiind ale voastre – decat daca vreti!

Voi treceti prin aceste incredibile sentimente, descoperind ca uneori este dificil sa le manuiti. Prin urmare, ce este de facut? Respirati profund; puteti veni in Centrul Service Shuambra, ori de cate ori doriti. El este deschis pentru voi tot timpul.
Aveti incredere in voi si veti discerne in curand, ce va apartine si ce nu. Veti discerne care sunt sentimentele voastre, care este starea voastra de constiinta. Uneori, voi preluati acele ganduri foarte tulburi, acele ganduri ce plutesc prin preajma, care provin de la alti oameni, care provin si de la fiinte non-fizice, care se intersecteaza cu dimensiunea voastra. Ele sunt ca mici legaturi de energie, care plutesc in jur. Voi le preluati – preluati ganduri dezechilibrate, perturbate, confuze si ratacitoare – ele intra direct in voi. Oh, voi le simtiti, le experimentati. Uneori par ca niste demoni sau fantome.

Apoi, le confundati. Credeti ca va apartin. Apoi, incercati sa le procesati sau sa va luptati cu ele. Nu faceti asta, Shaumbra, doar simtiti-le! Uneori va intrebati, “De ce simt asta in interior? Ce parte din mine face asta?” Nu este vorba despre voi. Cu adevarat, nu este. Un om intelept este cel care intelege ca doar ceea ce alege in Acum, ii apartine!

Voi v-ati prins in acestea, gandind ca acestea provin din aceasta viata, de cand aveati cinci ani sau optsprezece ani si acum va creaza aceste perturbari. Asa ca va spuneti, ca desigur, este vorba despre voi. De fapt, nu este vorba despre voi. Acela a fost doar un aspect. A fost doar o mica parte dintr-o experienta, dar nu ati fost voi. Voi sunteti fiinta umana angelica, care va aflati aici, in acest moment.
Noi subliniem concluzia acestei sectiuni, a discutiei noastre, spunandu-va sa va deschideti fata de aceste sentimente incredibile, fata de constientizari, sensibilitati! Respirati in acestea! Simtiti-le in voi si apoi eliberati-le! Oh, da, uneori energiile pribegesc si voi continuati sa aveti unele senzatii pentru un timp, insa reamintiti-va, ele nu va apartin! Nu sunt ale voastre. Voi doar le simtiti. Vom vorbi mai mult despre acest subiect, in acest an. Vom vorbi mai multe despre aceasta descoperire triumfala, in legatura cu sentimentele. Vom vorbi despre acestea la sfarsitul anului si vom celebra, cum este sa simtiti si sa traiti!

Energia Noua

Prin urmare, Shaumbra, sa vorbim despre Energia Noua, in timp ce ne aflam in Centrul Service Shaumbra, permitand ca totul sa va ajunga din urma, sa vorbim despre modul de functionare al Energiei Noi! Energia Noua, asa cum am vorbit inainte, nu este vibrationala, ca cea Veche. Ea este expansionala; se extinde simultan, in toate directiile si in toate dimensiunile. Aproape ca este imposibil sa comparati Energia Noua, cu Energia Veche. Sunt total diferite, in aproape toate privintele.

Energia Noua poate fi integrata in realitatea Energiei Vechi. Nu trebuie sa fie independente sau separate. Dar, Energia Veche este suspicioasa, fata de Energia Noua. Ea va incerca sa o tina inafara, in cel mai bun caz, va incerca sa o testeze ca sa afle din ce este alcatuita, cu adevarat. Constiinta Energiei Vechi, desi se afla in voi, nu intelege ceea ce apare ca a fi o prezenta nedorita, straina. Este aproape ca o mica nava spatiala, care coboara pe Pamant sa ia probe, incercand sa simta si asa cum stiti, de fiecare data cand coboara pe Pamant nave spatiale, se creaza foarte multa panica. Energia Noua este ca aceste nave. Ea vine in realitatea voastra. Nu prin farfuriute zburatoare, ci ca un gen de baloane energetice. Aceste baloane se afla peste tot, in jurul vostru. Noi, pur si simplu, le putem vedea. Adesea, voi nu sunteti constienti ca aceste baloane sunt aici, insa le simtiti. Simtiti ca exista ceva diferit si straniu. Nu sunteti siguri despre ce este vorba. Este vorba despre constiinta noua! Este vorba despre Energia Noua!

Energia Noua actioneaza… trebuie sa intelegeti, ca suntem limitati de cuvintele umane. De fapt, ea nu “actioneaza”, ci doar este! Energia Noua intra in actiune in viata voastra, in prezent. Vom discuta despre unele diferente dintre Energia Veche si cea Noua.

Sa respiram profund, in timp ce ne aflam in Centrul Service Shaumbra si daca alegeti, permiteti-va acum sa simtiti, sa experimentati si sa folositi Energia Noua! Mintea nu prea stie ce sa faca, deoarece Energia Noua este atat de diferita!

In Energia Veche oamenii vor sa aiba raspunsuri. Constiinta umana vrea raspunsuri. Energia Noua nu consta din raspunsuri. Nu exista raspunsuri, deoarece Energia Noua consta din potentiale. Potentialul nu trebuie sa se defineasca ca un raspuns unic, ca un singur adevar, ci ca multe nivele si potentiale. In timp ce omul vechi cauta un raspuns la o problema, uneori intr-un mod disperat sau avand mari frustrari, Energia Noua vine la voi, uneori nevazuta si necunoscuta, ca potentiale. Puteti indeparta din vocabular cuvantul “raspuns” – cand veti alege, desigur – si puteti permite constiintei potentialelor sa inceapa sa vina!

Constiinta umana vrea definitii. Mintea, in special, vrea sa defineasca lucrurile. Ea vrea sa inteleaga si sa analizeze. In Energia Noua nu exista definitii. Ea este libera, este deschisa, este “fara definitii”. Definitia prin natura sa din Vechea Energie, este un mod de limitare, in timp ce Energia Noua nu are definitii. Ea este libertatea.

Psihicul uman nu poate face fata foarte bine, lucrurilor care nu sunt definite. Astfel, una dintre provocarile din centrul nostru de refacere consta in: ati putea fi voi atat de liberi, incat sa nu definiti? Ati putea fi atat de liberi, incat sa nu trebuiasca sa aveti mici compartimente ordonate, pentru unele lucruri ca: sentimentele, gandurile si energia? Ati putea fi atat de liberi? Ati putea fi atat de liberi fata de voi, in interior, incat sa nu doriti acea definire?

Constiinta Energiei Vechi, constiinta umana, vrea ca doi plus doi – vrea ca numerele 2 plus 2 – sa faca 4 si vrea sa fie la fel, de fiecare data. Voi socotiti pe calculator sau adunati in minte, dorind ca intotdeauna 2 + 2 sa faca 4. In Energia Noua in care va aflati acum, 2 plus 2 nu fac 4, sau cel putin nu doar 4. Cand puneti impreuna aceste elemente energetice, ele pot adauga o imensa varietate de numere, chiar si numere “inverse” sau numere “alaturate” pe care matematicienii, nici nu le-au descoperit. Numerele “dintre” sunt necunoscute in constiinta prezenta.

Mintea vrea sa fie egale si stabile, de fiecare data, insa in Energia Noua, nu sunt. De fapt, in Energia Noua suma a oricaror doua parti, revine intotdeauna la unu. Puteti adauga zeci si mii de elemente sau numere sau orice alegeti – biti de energie – si in loc de a ajunge la o suma noua, acestea intotdeauna vor ajunge in Energia Noua, sa fie tot 1.

Putem sa intram intr-o lunga discutie despre fizica Energiei Noi, insa va vom salva mintea si corpul. Intelegeti ca in Energia Noua nu mai functioneaza asa, cum au funtionat inainte. Exista unii care vor sa se agate si trebuie sa afle – trebuie sa afle ca pentru a fi ancorat, pentru a fi echilibrat 2 + 2 = 4, insa eliberati asta, acum! Exista multe alte lucruri, care au loc, in prezent!

Oamenii vor sa stie ca exista aceste evaluari: corect si gresit. El doreste sa puna o judecata de valoare pe aproape orice din viata. In constiinta noua, in Energia Noua, nu exista corect sau gresit. Lucrurile nu mai pot fi definite in acesti termeni. Cel mai bine s-ar putea exprima astfel, “Doar este”, fara evaluari. Poate ca exista doar experienta, energia, constiinta. Mintea umana incearca in mod disperat, sa ramana in acesti parametri morali ai binelui si raului, ca un mod de a se mentine pe cale. Dar, in Energia Noua, nu este necesara o cale. Nu mai trebuie sa va puneti aceste limitari. Acestea sunt doar judecati. Sunt un fel de inchisoare.

Sa respiram profund!

(pauza)

Mai Multa Refacere

Simtiti esenta apei, atat a apei fizice, cat si a celei energetice, care va ajuta sa va aline si sa va calmeze, sa va refaca si in mod natural, sa va aduca in echilibru! Permiteti corpului, minti, spiritului si gnostului, sa ajunga din urma constiinta voastra foarte dinamica!

Da, puteti chema pe oricare dintre participantii angelici, sa vina langa voi, sa va maseze picioarele! Cei care va masati picioarele, nu sunteti prea multi. Lucrati asupra umerilor putin, in jurul fruntii si a tamplelor! Continuati sa respirati, continuati sa permiteti energiilor sa tina pasul cu constiinta voastra!
De curand, voi ati trecut prin sentimente, prin deschideri importante, iar scopul sesiunii de astazi, este sa va refaceti. Fara presiuni, fara filtrarea energiilor, fara provocari majore, astazi!

Respirati profund!

( pauza lunga)

In constiinta umana veche exista dorinta pentru rezolutii. Oamenii vor sa rezolve problemele, avand legatura cu chestiunea raspunsurilor. Ei vor ca problemele sa aiba rezolvari, insa in Energia Noua nu este vorba despre rezolutii, ci despre evolutie si expansiune continua. Nu exista final. Uneori va intrebati, “Ce este raspunsul? Ce este rezolutia?” Este vorba despre evolutie si deschidere continua.

Exista momente, ca cele de acum, in care este important sa ne odihnim, sa realiniem energiile. Apoi, totul continua sa se deschida, sa se dezvaluie si sa se extinda. Cand veti avea mai mult discernamant in privinta voastra, va fi mult mai usor. Va fi placut sa continuati sa va extindeti energiile. Trebuie sa ne gasim timp, ca acum, sa aducem lucrurile la un loc.

A Primi

In constiinta umana veche… exista acea dinamica, prin care oamenii credeau ca trebuie sa castige totul prin munca. Ei credeau ca trebuiau sa se lupte, ca trebuiau sa treaca printr-un gen de suferinta, fie mentala, fie fizica. Ei credeau ca era necesar sa utilizeze o anumita cantitate de energie, ca sa evolueze, sa creasca sau sa prospere si ca trebuiau sa asocieze la acestea, un gen de lupta. Daca nu exista o provocare, atunci energia sau rezultatul nu era valoros. In acea constiinta umana veche, oamenii au trecut prin dificultati majore, pentru unele lucruri care erau chiar foarte simple.

In constiinta noua, in Energia Noua este vorba despre a primi. Nu exista legea cauza/efect, nu exista o energie de intrare, asociata cu energia primita. A Primi in Energia Noua, poate fi ca un drum cu sens unic. Nu trebuie sa fie raport de reciprocitate. Cu alte cuvinte, Energia Noua, spiritul nou va veni la voi, fara ca voi sa faceti ceva, fara ca sa va sacrificati, fara ore de rugaciuni, de meditatii sau ceva de acest gen.

Acest lucru este foarte simplu, dar cumva este vorba despre o dinamica ciudata. Ati fost instruiti, iar fizica si sistemele de credinta de pe Pamant au fost astfel alcatuite, incat mereu exista o negociere a energiilor. Pentru a primi ceva, trebuia sa dati ceva sau daca primeati mai intai, trebuia sa dati mai tarziu. Acea dinamica nu se mai aplica in Energia Noua. A primi este o deschidere, este un proces neconditionat, este disponibil si nimic nu vi se cere in schimb.

A primi provine din diferite surse. Mai intai, provine de la voi, de la Sinele vostru total, nu doar de la cel uman. Intregul voi alege sa va serveasca, atunci cand ii permiteti. A primi provine de la animalele voastre de companie, de la ceilalti oameni, uneori, de la corespondentii vostri angelici, care exista pretutindeni. A primi provinde din diverse locuri si dimensiuni. Este vorba despre energie – energie neprelucrata – care vine la voi, ca sa va sustina constiinta. Reamintiti-va, constiinta nu este energie! Energia se afla aici, ca sa ajute starea de constiinta sa-si manifeste dorintele sale grandioase.

Voi ati redus fluxul de energie prin constiinta umana veche, datorita unui sistem de credinta, care a fost ales cu mult timp in urma: pentru a primi trebuia sa fiti demni, trebuia sa suferiti, trebuia sa castigati prin munca. A primi in Energia Noua este la fel de simplu, cu a respira, cu a permite si nu trebuie sa dati nimic in schimb. Aceasta pare a fi o paradigma stranie. Sinele uman vechi spune, “Trebuie sa dau ceva in schimb.” Nu, nu trebuie. Credeti sau nu, nu trebuie. Nu trebuie sa impartasiti nici macar intelepciunea voastra, nici abundenta voastra. Daca alegeti puteti, insa nu este o necesitate in Energia Noua.

Exista imense energii interdimensionale, energii din constiinta superioara, care ar dori sa fie prezente in viata voastra, care ar dori sa va sustina, care ar dori sa va incurajeze, care ar dori sa fie cu voi aici – care provin de la voi, de la spirit, de la devasii naturii, din apa, de la Quan Yin, de oriunde. Draga Shaumbra va intreb astazi, in timp ce stam aici, in Centrul Service Shaumbra, puteti sa permiteti sa primiti, cu adevarat? Puteti primi energie pura, energie neconditionata, fara agenda, energie care se afla in stare naturala pura, care astepta sa vina in realitatea voastra? O puteti voi primi?

Ii cer energiei lui Quan Yin, incorporata in Aandrah, sa vina pe scena, pentru un moment, ca sa lucreze cu cei care alegeti, sa o respirati acum, in realitatea voastra, in viata voastra, in voi! Primiti fara conditii, fara sa filtrati, primiti darurile vietii! Aandrah…

AANDRAH: In acest moment va invit: Vreti voi sa primiti un dar de Valentine’s Day si un dar extraordinar prin respiratie? Aceasta respiratie… in energia acestei respiratii exista o iubire atat de profunda, pe care multi ati uitat-o, insa ea este aici. Inspirati-o profund in esenta voastra!

El v-a vorbit despre aceasta iubire ca se plimba intr-un balon. Ce ziceti daca ar fi un balon plin cu sampanie, un balon care vrea sa danseze, sa se joace si sa scanteieze cu voi? Vreti sa-l primiti? Vreti sa-l inspirati?

Respirati! Ca si muzica pe care dragii nostri prieteni ne-au adus-o, ea vine sa va atinga.

Respirati! Inspirati muzica lor, inspirati cuvintele lui Tobias, inspirati aceasta vibratie, pe care o respir cu voi, acum! Inspirati-o profund, atat de profund, caci in timp ce ea danseaza, scanteiaza si se revarsa in voi, dorind sa se joace, eu va spun: Veniti si va jucati! Indrazniti sa traiti cu mine, in acest mod nou! Respirati acum! Respirati si primiti! Va provoc sa primiti foarte mult! Vreti? Va invit sa primiti!

Respirati cu mine, acum! Permiteti-mi sa va iubesc atat de profund, sa radiez suflul meu in fiecare fibra a voastra! Respirati cu mine, acum!

Repirati si primiti! Respirati si primiti! Da… da!

(pauza)

TOBIAS: Ce zi minunata impartasim impreuna, in acest centru de relaxare, permitand restului partilor voastre, sa tina pasul cu constiinta voastra!

Cum Functioneaza Energia Noua

Sa vorbim putin mai mult, despre energia umana, versus Energia Noua! Constiinta umana a dorit sa valideze identitatea sinelui uman. Constiinta umana a dorit sa se autovalideze. In Energia Noua nu exista nici un motiv pentru a valida sinele uman, nu exista nici un motiv! Este vorba despre a fi intregul voi, in momentul Acum, prin voi. Sinele uman nu are nevoie de validare. Nu trebuie sa stie ca exista, deoarece in Energia Noua el doar este. S-a cheltuit foarte multa energie pentru validare, pentru identitate si acum ati descoperit ca a fost doar un fel de iluzie.

In constiinta Energiei Vechi a existat o predilectie in a face lucrurile foarte dificile si complexe. Acest fapt a servit unui scop, deoarece i-a permis constiintei voastre sa descopere cat de profund poate merge, cat de confuza poate ajunge, cat de pierduta se poate simti. In Energia Noua exista o simplitate eleganta, pentru orice. In Energia Noua nu mai trebuie sa descoperiti profunzimea, deoarece se stie ca totul are o profunzime infinita, insa si o simplitate infinita. Pare o contradictie in termeni, dar in Energia Noua, majoritatea lucrurilor din Energia Veche sunt, cu siguranta, contradictii in termeni.

Energia Noua! Simtiti-o! Doar simtiti-o! Incetati sa o mai definiti, aceasta nu mai functioneaza foarte bine! Doar simtiti-o! Ea este o sursa de potentiale nelimitate. Este o sursa de energie nelimitata si libera. Constiinta umana veche a dorit sa structureze lucrurile. A crea structuri este distractiv – sa puneti lucrurile la un loc, sa alcaturiti lucruri. Constiinta veche a vrut sa structureze totul, sa-i acorde o valoare, astfel a fost mai usor sa inteleaga cum se poate potrivi totul. Insa s-a ajuns in punctul, in care nu mai puteti descifra cum au functionat toate piesele. Totusi oamenii continua sa structureze, sa analizeze totul.

Energia Noua nu are structura. Ea este energie, insa nu este structurata. Astfel, oamenii de stiinta vor descoperi ca le va fi foarte greu sa o identifice. Vom reveni, incercand sa identificam totul, deoarece daca nu poate fi identificat, evident nu este adevarat. Ei bine, era asa, cel putin pe calea Energiei Vechi de gandire.
Energia Noua nu are structura, insa se poate aplica formelor curente, constiintei curente si poate sa o fortifice. In timp ce Energia Noua patrunde in conceptele actuale, chiar si in realitatea fizica, in structurile fizice, ar putea parea ca Noua Energie distruge vechile concepte sau vechile structuri. Ar parea ca le anihileaza. Dar, cand veti privi din nou sau cand veti simti, veti intelege ca nu a fost asa, de loc. A fost o iluzie.

Ea a redefinit constiinta Energiei Vechi. I-a permis sa se extinda, sa se elibereze de structurile si limitarile vechi, sa se alature prin expresia sa noua. Cand veti vedea ca unele lucruri din viata voastra se vor prabusi, chiar inaintea ochilor vostri, pur si simplu, nu va fi asa. Ele se redefinesc intr-un mod nedefinibil si liber. Din nou, pare sa fie o contradictie, dar nu este asa.

Acest fapt va va provoca sa iesiti de pe calea veche de a gandi, sa iesiti din vechile tipare avute, din vechie tipare confortabile. Exista si un alt lucru – constiinta umana, Energia Veche, a dorit sa se simta confortabil… confortabil. Energia Noua nu are nevoie de confort. Este vorba despre expansiune, evolutie si joc, deoarece nu exista bine sau rau, corect sau gresit, suferinta sau confort. Ea este doar starea de constiinta.

Respirati profund, Shaumbra!

(pauza)

Voi incepeti, cu adevarat, sa simtiti. Incepeti sa simtiti. In ultima luna ati inceput sa integrati Energia Noua in viata voastra si uneori, pare sa fie haotica, deoarece nu mai urmeaza tiparele cunoscute de voi. Niciodata nu v-am spus ca veti deveni Energie Veche supraincarcata, Energie Veche mai puternica. V-am spus ca va fi ceva Nou, voi ati incuviintat din cap si ati fost de acord! (unii rad, Tobias chicoteste). Vom avea un exemplu minunat pentru voi toti, in luna urmatoare. Oricum este o luna ciudata, dupa calendarul vostru.
Asa ca…

Folosirea

Luati o situatie, simtiti o situatie din viata voastra, care este o problema care implica o alta persoana si noi stim ca toti aveti probleme. (Tobias chicoteste). Simtiti acea persoana! Nu v-o imaginati doar, ci simtiti-o! Voi aveti unele dificultati sau provocari cu acea persoana, fie ca este sotia sau o fosta sotie, fie ca este cineva cu care lucrati sau cineva inrudit sau oricine altcineva, cu care ati avut unele provocari. Ca doua oi care se lovesc cap in cap, ati incercat sa descifrati lucrurile. Ati incercat sa rezolvati lucrurile dintre voi, pe calea Energiei Vechi. Evident, cand se lovesc doua lucruri, unul de altul, ce se intampla? Ele se amplifica, devin mai recalcitrante si mult mai sensibile.

Luati acea situatie, avuta cu acea persoana – doar una, va rog, nu ati vrea sa va simtiti coplesiti in aceasta luna! Luati acea situatie si intelegeti ca pentru noi, este vorba putin de trecut. Noi v-am cerut intotdeauna, ca prin temele pentru acasa si prin sarcinile de indeplinit, sa faceti lucruri doar pentru voi. V-am cerut sa nu atrageti alte energii, insa acum noi suntem pregatiti, voi sunteti pregatiti: simtiti energia situatiei! Poate ca nu este un sentiment confortabil, insa permiteti-va sa-l simtiti! Simtiti ce se intampla in minte, in emotii si in corp!

Acum, permiteti Energiei Noi sa intre in acea situatie! Cativa dintre voi va inecati, deoarece pare sa fie ceva de genul – “Dar daca ii voi permite Energiei Noi sa intre in acea situatie veche, dificila, ce se va intampla? Voi obtine un avantaj nemeritat? Se va rezolva problema?” Poate ca v-ati distrat, jucandu-va cu aceasta, de multa vreme. Va invinge cealalta persoana? Va beneficia ea, in locul vostru?
Ei bine, permiteti-va sa experimentati, acum! Urmatoarea luna va aduce Energia Noua in ea. Va aduce Energia Noua in voi, in situatie. Nu incercati sa va imaginati ceva! Nu o manipulati! Noi vom sublinia asta: nu incercati sa manipulati energia! Doar inspirati-o!

Acum, observati din spatele zidului scund, ce se intampla! Observati ce se va intampla, cand veti ajunge astazi acasa, mai tarziu! Observati ce se va intampla in urmatoarele cateva zile, in special, cu acea persoana! Stati in spatele zidului scund si intelegeti ca Energia Noua intra acum, deoarece voi ati chemat-o! Voi i-ati permis sa vina. Observati cum functioneaza!

Eliberati asteptarile privind modul in care ati gandit ca ar trebui sa fie rezultatul! Nu va lasati prinsi de haos, de drama sau de frica! Doar observati! Veti avea o descoperire triumfala in acest an, despre modul in care Energia Noua, constiinta din Energia Noua intra in joc. Din nou, fiti fara asteptari privind modul in care ar trebui sa fie rezultatul! Doar observati!

Acestea fiind spuse, draga Shaumbra, sunteti bineveniti sa zaboviti energetic aici, in Centrul Service Shaumbra, in acest Centru de Refacere, cat de mult alegeti voi! Intelegeti ca el va ofera sansa de a va aduce corpul, mintea, spiritul si gnostul, de a le permite sa tina pasul cu voi, cu constiinta voastra aflata in expansiune continua. Intelegeti ca puteti veni aici, oricand!

Acum, pe Pamant, este dificil si provocator, in special, cand sunteti pionierii noii constiinte. Intelegeti ca ne aflam aici, ca sa va servim! Intelegeti ca Energia Noua va este disponibila, in orice moment!

Va multumim fiecaruia dintre voi, pentru ceea ce faceti! Noi doar speram, ca in curand, va veti aminti de ce faceti toate aceste lucruri!

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.