VOITONRIEMUINEN LÖYTÖ/HAVAINTO
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
5.1.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on. Ei epäilystäkään, shaumbra, että kokoonnumme taas yhteen tähän suurenmoiseen, suurenmoiseen energiaan, jonka luomme yhdessä.
 
Jotkut hienommista hetkistä ovat juuri tällaisia: musiikki soi, kukaan ei sano mitään, vain tuntemista täysillä. Tässä olemme upeina istumassa yhdessä… ne teistä, jotka olette täällä fyysisesti, istutte yhdessä, takka palaa taustalla, rakastava koira auttaa lempeästi liikuttamaan ja muutamaan energioita… te kaikki shaumbrat käytätte vain hetken rentoutumiseen.
 
Voi, odotatte uutta vuotta miettien, mitä Tobias, Saint Germain tai Kuthumi sanoo, mitä ennustuksia meillä kenties on… miettien, mitä omassa elämässänne tapahtuu… miettien, selviättekö nähdäksenne tämän vuoden lopun - toivottavasti! - miettien, millaisia kokemuksia teillä on tänä vuonna. No, kerromme oitis, kerromme teille huomion. Niille jotka päättävät jäädä - ja suuri enemmistö teistä päättää - tämä on voitonriemuisen löydön/havainnon vuosi. Pankaa merkille sanani - voitonriemuinen löytö/havainto - ja valitsemme sanamme hyvin huolellisesti tässä… hyvin huolellisesti. Sanan "voitonriemuinen" taustalla on tietty energia. Palaamme siihen hetken kuluttua, ja sanassa "löytö/havainto" on määrätty energia.
 
Shaumbralle tämä vuosi on aikaa, jolloin voitonriemuinen löytö/havainto tapahtuu elämässänne. Ja se voi tapahtua hyvin helposti, hyvin yksinkertaisesti. Teidän ei tarvitse stressata asialla. Meidän ei missään nimessä tarvitse opiskella. Kyse on vain havainnostanne tai valinnastanne, miten koette tämän voitonriemuisen löydön vuoden.
 
Viimeaikaiset energiat
 
Ennen kuin pääsemme tämän päivän shoudiin, meidän on pyydettävä anteeksi… no, ei oikeastaan. Meidän on kerrottava jotain. Olemme leikkineet pientä leikkiä hyvin monien teidän kanssanne, erityisesti tänään, mutta joillakin teistä se alkoi päivä, pari sitten. Minä, Tobias (puhuen hyvin intohimoisesti) - minun sielultani teidän sielullenne - haluan teidän ymmärtävän jotain, mitä te teette koko ajan. Olette varsinaisia eksperttejä siinä, mutta te ette edes oivalla sitä. Voisitte saada tämän toimimaan hyväksenne, mutta hyvin usein se toimii teitä vastaan.
 
Olette tunteneet jotain. Joillakin teistä se alkoi, kun heräsitte tänä aamuna: rauhaton tunne, "en ole varma" -tunne. Tuo vanha tunne, että jotain on tapahtumassa, mutta ette tiedä, milloin, missä tai kenelle, mutta järkeilette, että luultavasti kyse on teistä ja luultavasti se tapahtuu melko pian. Tunne että jotain hyvin epävarmaa, rauhatonta on tapahtumassa.
 
Jotkut teistä ovat tunteneet tämän pari päivää, ja meidän on sanottava, että olemme tehneet tämän kanssanne sillä tarkoituksella, että voitte ymmärtää sen olemuksen, mitä sanomme tänään, ja viedä tämän energian uuteen vuoteen. Että voitte ymmärtää tämän upean pelin, jota pelaatte, ja käyttää sitä nyt valitsemiseen. Käyttää sitä valitsemallanne tavalla sen sijaan, että teidän on pakko luoda syvempi ja monimutkaisempi peli.
 
Vetäkää siis syvään henkeä ja imekää ja tuntekaa nyt todella tätä energiaa, jonka monet teistä ovat napanneet eilen ja tänään. Tuota tunnetta, josta ette pidä. Joillekin teistä se aiheuttaa levottomuutta vatsaan. Joillekin teistä se aiheuttaa hämmennystä ja suuntavaiston menettämistä. Toisille se aiheuttaa päänsärkyä. Ja ne, jotka luulevat nukkuvansa tällä hetkellä, heräävät ja ovat "puolessavälissä" - toisin sanoen puolittain toisessa ulottuvuudessa ja puolittain täällä. En aio selittää juuri nyt, mitä tämä energia on, mutta ymmärrätte sen tämän lyhyen ja suhteellisen yksinkertaisen shoudin lopussa.
 
Tämän päivän vieras
 
Kun aloitamme tämän päivän energian, kutsun sisään tämän päivän vieraamme. Taas kerran, olette tunteneet tämän energian. Ja pidämme tässä pienen tauon varmistaaksemme, että ymmärrätte sen, että millä tahansa tietoisuudella - tietoisuus ei ole välttämättä energiaa, vaan se käyttää energiaa työkaluna - on monia, monia kerroksia. "Isäni kodissa on monta asuinsijaa." Olette kuulleet tämän aiemmin, ja tämä sopii siihen, että millä tahansa tunne- tai tietoisuustasolla on monia kerroksia. Silläkin, mitä olette tunteneet päivän, parin aikana, on monia kerroksia. Kaikki riippuu siitä, mihin keskitytte, minne ohjaatte huomionne ja mitä päätätte kokea.
 
Yksi tuntemistanne kerroksista on ollut tämänpäiväisen vieraamme energia. Vieraamme on Yo-ham, sinä, Metatronin muodonmuutos fyysiseksi, henkilökohtaiseksi. Metatron, äänenne hengessä, oli eräänlainen "välillä kulkija" - teidän ja moniulotteisten ulottuvuuksien välillä, teidän ja olemuksenne välillä. Metatron oli "välillä kulkija" maallisesta olotilasta enkeliolotilaan ja auttoi virrattamaan energioita edestakaisin. Metatron oli teidän kaikkien puhemies, koska silloin kun energianne oli hyvin sidottu maahan, teidän oli vaikeaa tietoisesti tietää, miten vaikutitte itseenne ja Henkeen toisissa ulottuvuuksissa.
 
Kvanttihypyn aattona tämä Metatroinin energia muuntui henkilökohtaisempaan, yhteensulautuneempaan tilaan ja se otti uuden värähtelyn tai nimen "Yo-ham". "Sinä olet." Sinä olet kaikki, mitä on. Sinä olet, mitä olet. Metatron muuntui melko persoonattomaksi Yo-hamiksi - joillakin teistä oli jopa metallisen tai sähköisen energian tunne, tieteellinen tai eräänlainen fysiikka liittyen Metatron-nimeen. Olette tässä todellisuudessa nyt. Yo-ham, olemuksenne, tulee tänään lähemmäs, lähemmäs kuin koskaan ennen ollakseen osa todellisuuttanne. Se ei tule pelastamaan teitä, vaan liittymään teihin tässä elämän, tarkoituksen ja maapalloksi kutsutun ilmentymän voitonriemuisessa löytämisessä/havaitsemisessa.
 
Siitä on aioneita aikaa, kun lähditte enkeliulottuvuuksista ja tulitte maapallolle, ja edustajanne toisissa ulottuvuuksissa oli Metatron. Mutta nyt tietoisuuden muuttuessa, valitessanne elämän ja oman itsenäisyytenne, tämä Yo-hamin energia, teidän energianne, voi olla juuri täällä. Se ei ole poissa, kaukana tai tuntematon.
 
Vedä syvään henkeä ja salli ihmisitsellesi iloinen hetki kokea Yo-ham, "sinä". Vedä syvään henkeä ja tunne tämä energia. (Tauko)
 
Tunteminen
 
Hyvin monet shaumbrat ovat sanoneet meille menneisyydessä: "Haluan pystyä tuntemaan." Okei, valitsitte sen, saitte sen. Ja siten kun tunteita alkoi tulla, se hämmensi teitä. Se haastoi mielen. Se haastoi kaikki rakenteet, joita olitte antaneet itsellenne, ja kaiken hallintanne. Tunteminen - todellinen tunteminen, aistihavainto - ei pidä hallinnasta. Hallinta tappaa sen.
 
Tunteita alkoi tulla ja te taistelitte sitä vastaan. Halusitte jonkinlaista selvänäköistä lisäaistihavaintoa sanan hyvin inhimillisessä merkityksessä, mutta saitte tuntemisen - syvän, todellisen ja aidon tuntemisen - ettekä te pitäneet siitä kovinkaan paljon. Yrititte kääntää pois tunnevolyymin. Yrititte vähentää sitä. Se ei toiminut. Yrititte taistella sitä vastaan mielessänne, mutta se seurasi teitä joka tapauksessa. Yrititte piiloutua siltä, mutta tiesitte, että se oli aina aivan pikkutietoisuuden, pikkuihmisen oven takana. Se oli heti siinä.
 
Otitte tunteen, todellisen, todellisen tietoisuuden… jotkut teistä yrittävät joko muuttaa sitä demoniksi ja hirviöksi tai yrittivät syyttää siitä muita tai maailmaa. Se ei ole mitään näistä. Se on vain tunne. Kenties se tuntuu kuin energian tai tietoisuuden vuorovesiaallolta, joka jotenkin vyöryy ylitsenne ja ottaa teidät hallintaansa. Mutta on shaumbroja, jotka ovat vain avautuneet sille ja sallineet itsensä todella tuntea rohkeasti. He ovat tehneet voitonriemuisen havainnon siitä, millaista on vain tuntea.
 
Se on aluksi ylivoimaista. Se laittaa kaikki vanhat järjestelmät huonoon kuntoon. Se tuntuu siltä, että olette menettäneet hallinnan, mutta tuossa pyörteessä, tunteen energiapyörteessä, jossa olette menettäneet hallinnan, huomaatte, että voitte todella alkaa taas tuntea.
 
Se on upeaa, koska teidän tuskin täytyy käyttää yhtään mieltänne tuntemisen. Teidän ei tarvitse käyttää hallintaenergiaa päästääksenne tuntemisen elämäänne. Se on raakaa. Se on intuitiivista. Se on avointa. Se on upeaa. Se on kuin ajamista hyvin nopealla kulkuneuvolla - sellaista ette ole ennen tunteneet. Se on riemastuttavaa ja kenties se on vähän pelottavaa. Mutta se on tuntemista. Aa, tunteminen on nimittäin elämistä.
 
Ihmiset yleisesti ottaen yrittävät lopettaa tuntemisen. Puhumme kyvystä aistia kaikkea - fyysistä ja ei-fyysistä. Ihmiset yrittävät lopettaa sen. Elätte nimittäin hyvin mieleen keskittyvässä yhteiskunnassa tällä hetkellä. Kaiken on oltava tosiasioita ja tilastoja, kaiken on oltava laskettavissa. Kaiken on osuttava hyvin tiukkoihin ehtoihin. Esim. matematiikka on upea tiede, mutta se tapa, jolla sitä käytetään ja sen kanssa työskennellään tänä päivänä, on hyvin rajoittunut. On olemassa matematiikkaa, joka liittyy tunteisiin. Ette voi laskea sitä sähkölaitteillanne.
 
Ihmisillä on taipumusta yrittää lopettaa tunteet ja he kirjaimellisesti lakkaavat elämästä. Ja sitten teillä on kaikkia sivuoireita, kun ette tunne ettekä elä. Sivuoireita ovat henkiset sairaudet, masennus, ahdistus, ylipaino-ongelmat. Ja tiedättekö, mitä sitten tapahtuu? Kummallinen juttu. Silloin kun ihmiset tarkoituksella lopettavat tuntemisen, he tarvitsevat jännitystä elämäänsä, koska heistä tuntuu kuolleelta.
 
He rajoittavat tunteitaan, joten he tekevät vain tavallisia asioita päivittäin, ja elämästä tulee niin hemmetin tylsää, että on löydettävä draamaa. Niinpä he joko luovat sitä tai he menevät ulos ja maksavat siitä. He luovat jonkinlaisen kriisin vain muistuttamaan itseään hetken aikaa siitä, että he ovat elossa, ja sitten he palaavat taas tunteettomuuteen.
 
He menevät ulos ja maksavat siitä. He menevät kauhuleffaan. He menevät huvipuistoon ja tekevät asioita, mitä he eivät koskaan ajattele tekevänsä. He kuluttavat rahaa jännitykseen, mutta se on väliaikaista, ja sitten he romahtavat. Ja sitten kun tunteet yrittävät tulla oveen koputtamaan sanoen: "Ei, on jotain aidompaa. On jotain hyvin todellista. On jotain täynnä henkeä, elämää ja rakkautta", ihmiset sulkevat oven, laittavat sen lukkoon - telkeävät itse asiassa - pitääkseen tunteet poissa. He pelkäävät tunteita. He pelkäävät aistia elämää, pelkäävät aistia toisia ihmisiä. He pelkäävät aistia jopa enkeleitä. Niinpä he pitävät elämän loitolla. He pitävät tuntemisen loitolla.
 
No, shaumbra, ette te tee tätä. Olette kokeilleet sitä. Se ei toiminut. Alatte avata itseänne tunteille. Aa, kuten aiemmin tänään, kuten eilen, kuten viime yönä. Mistä tuo tunne tuli? Huomasitteko, miten yrititte juosta sitä pakoon? Ja ne jotka eivät juosseet, yrittävät ymmärtää sitä, yrittivät saada siitä irti jonkinlaista logiikkaa. Se tekee teistä hetkessä hullun, koska ette pysty siihen. Ette pysty. Tunteet ovat tunteita… aistimuksia… elämän sykettä. Ne on tarkoitus kokea.
 
Tunteet eivät koskaan voi ottaa teitä hallintaansa. Jotkut teistä pelkäävät, että tunne tulee ettekä koskaan pääse sitä pakoon, otatte sen omaksenne. Niin ei voi tapahtua, koska te luotte tunteet tai hyväksytte tunteet ja sallitte itsenne aistia ne.
 
Tänä vuonna voitonriemuisessa havaitsemisessa tunnette asioita itsestänne. Aa, kyllä, Annie, asioita joita olet pidätellyt. Asioita joita olet kätkenyt, Bonnie. Asioita joita et halunnut tarkastella, Vince. Asioita joita pelkäsit, koska et tiennyt, että jos katsoisit näitä asioita itsessäsi, selviytyisitkö, Mary. Nämä ovat asioita, joista teette tänä vuonna voitonriemuisia löytöjä sisällänne.
 
Oi, ja Jean, se vaatii paljon tuntemista. Se vaatii rohkeaa tuntemista enemmän kuin koskaan. Voi, luulet tunteneesi, mutta et ole tuntenut. John, olet kuluttanut energiaasi juoksemalla tunteita karkuun. Analysoimalla tunteita ja suuttumalla tunteille, Bob ja kaikki te shaumbrat. Emme ota esiin ketään erityisesti. On täysin avointen tunteiden vuosi. Voitonriemuisen havaitsemisen/löytämisen vuosi.
 
Voi ja luulen, että käyttäisitte fraasia "liikutatte valtavan määrän energiaa". Mutta jotta ette pelkää, sen ei tarvitse olla samanlaista kuin ennen. Pääsemme tähän aivan hetken kuluttua auttaaksemme teitä ymmärtämään, miksi tilanteen ei tarvitse enää olla niin kuin ennen. Mutta pyydämme teitä käyttämään hetken tunteiden tuntemiseen. (Tauko)
 
Hengittämään sisään tunteita. Ei, älkää vastustako niitä. Älkää taistelko niitä vastaan.
 
Joillakin teistä ei ole nimittäin ollut kovin hyviä kokemuksia tunteista, havainnoista, aisteista. Jotkut kokemuksenne ovat vieneet teidät omaan helvettiinne. Omassa helvetissänne teidän on ollut pakko kokea - kokea uudelleen - hyvin vaikeita ja hyvin jumiutuneita energioita menneisyydestänne. Älkäämme kuitenkaan kutsuko sitä menneisyydeksenne, menneisyyden osaksenne. Ne eivät todellisuudessa ole teitä.
 
Jotkut teistä ovat tunteneet, että jos antautuisitte tunteillenne, tulisitte hulluksi. Luotte hassuja pikkunäkymiä: "Mitä jos päädyn pöpilään, hullujen huoneelle? Jos en telkeä oveani tunteita vastaan elämässäni, jos päästän ne sisään, päästän sisään ikään kuin ison, pahan suden. Se ottaa minusta vallan. Olen hukassa. En pysty palaamaan ennalleni." Niinpä olette pitäneet tunteet poissa ettekä pysty siihen enää.
 
"Sinän" aikakausi
 
Olemme kvanttihypyn energiassa. Olemme "sinän" aikakaudella. Muistatteko Kuthumin puhuneen siitä, mikä puuttuu? Sinä. "Sinän" aikakausi. Ei enää yhteisön aikakautta, ei enää koko ihmiskunnan aikakautta. On "sinän" aikakausi, "sinälle" avautumisen aikakausi.
 
Tässä tulee esiin mielenkiintoinen kysymys. Kun avaudutte tunteille, niin mitkä ovat teidän ja mitkä eivät ole? Ja osa hämmennystä syntyy siitä seikasta, että tunnette kaikkia energioita ympärillänne. Mitä jos ne ovat jonkun muun? Heidän tunteitaan, heidän tietoisuuttaan, heidän alakuloaan ja teidän helvettiään? Mitä jos ne tulevat ovesta elämäänne? Mitä sitten? Eikö se ole teille ylivoimaista?
 
Shaumbra, meillä on ollut kanssanne sata kokoontumista! Sata kertaa olen sanonut teille: "Olet myös Jumala" Valitset, mikä on sinun. Kaikki muu ei ole. Valitset, mitä haluat elämääsi. Kaikki muu puhaltaa lävitsesi kuin tuuli ja menee jonnekin muualle. Sinä valitset. Mikään energia, mikään tietoisuus ei ole suurempi kuin omasi, ja on aika oivaltaa se. Lakkaa epäilemästä sitä.
 
Voi, kyllä, tosiaankin, energia on täydellistä riippumatta siitä, onko vuosi "yksi", onko Pluto tulossa maisemiin ensimmäistä kertaa 238 vuoteen, ovatko Atlantiksen kristallirakenteet nousemassa ylös merenpohjasta - shaumbra, mistään riippumatta tämä on sinun vuotesi. Kyse on kvanttihypystä. Kyse on "tuonpuoleisen" aika. Kyse on uudesta energiasta ja kyse on sinusta.
 
Vetäkää syvään henkeä tähän liittyen. (Tauko)
 
Kyllä, tosiaankin, voitonriemuinen havainto sinusta… sinusta. Asioista jotka tiedätte, mutta ette tiedä tietävänne. Asioista jotka kauan sitten olette unohtaneet. Asioista joita olette juosseet pakoon, joilta olette piiloutuneet. Havaitsette olevanne upeita… upeita.
 
Tämä kaikki voi tapahtua hyvin helposti, koska olette siihen valmiita. Emme katsele tämän osalta vain ihmisitseä tässä huoneessa tai kuuntelemassa. Näemme teidät kaikki valmiina tähän. Itse asiassa jumaluutenne, Yo-hamin, "sinän" puolella on kärsimättömyyttä liittyä teihin tässä jännittävässä, ilmaisevassa ja dynaamisessa elämässä. Se haluaa tulla mukaan. Ette voi enää pidätellä sitä. Voitte yrittää, mutta se ei toimi. Energiat ovat sellaisia, että haluatte kokea kaiken "sinusta". Haluatte kokea tunteen. Haluatte kokea elämää. Haluatte päästä yli asioista, jotka ovat pidätelleet teitä ja jotka ovat rajoittaneet teitä.
 
Vedetäänpä syvään henkeä tähän liittyen. (Tauko)
 
Uusi vuosi
 
Mitä siis vuosi 2008 pitää sisällään muille ihmisille? Kutsumme sitä "pingisvuodeksi" (vähän naurua). Pingisvuodeksi. Kuten useimmat tietävät, pingis on peli. Se ei vaadi valtavasti voimaa tai urheilullisuutta. Se vaatii vähän taitoa. Pingiksessä on vaikeaa loukkaantua, ellei ole aivan tomppeli (vähän naurua). Pallo on hyvin kevyt. Mailat eivät ole kovin suuria tai painavia. Seisotte etäällä vastustajaanne, joten hän ei ylety läimäisemään teitä. Kyse on siis melko turvallisesta pelistä, mutta… kyse on taitopelistä. Kyse on intensiivisestä pelistä. Tämän pitäisi antaa teille ajatus siitä, millainen vuosi 2008 on ihmisille.
 
Tuomme tämän esiin, jotta voitte ymmärtää meidän näkökulmamme, sen mitä näemme katsoessamme Enkelihuipulta, katsoessamme maan päälle sitä, missä kohtaa ihmiskunta on. Ihmiskunta on epävakaassa ja muuttuvassa tilassa, muttei sillä ole mitään ajatusta siitä, mihin se on muuttumassa. Te ainakin ymmärrätte, mihin teidän muutoksenne on viemässä teitä. Ihmiset yleisesti ottaen eivät tiedä. He eivät itse asiassa edes halua tietää. Kyse on rakastavasta pingispelistä - sinne tänne, sinne tänne, sinne tänne.
 
Näette vuonna 2008 pingisenergiaa kaikkialla ympärillänne. Sitä on rahoitusmarkkinoilla. Ne menevät edestakaisin. Yhtenä päivänä on historian suurimpia tappioita osakemarkkinoilla, seuraavana suuria voittoja. Yhtenä päivänä jokin yritys on hyvin varakas, seuraavana se menettää kaikki rahansa.
 
Näette, että…. olemme maininneet osakemarkkinat. Miten upea mittari - puhuimme mittareista viime kokoontumisessamme - miten upea ihmistietoisuuden mittari! Oletteko koskaan huomanneet, miten herkkiä osakemarkkinat kaikkialla maailmassa ovat? Jos perhonen lepattaa siipiään Kiinassa, osakemarkkinat nousevat tai laskevat USA:ssa. Jos maailmanjohtaja sanoo yhden pikkusanan, joka ei näytä sopivan yhteen sen kanssa, mitä hänen olisi pitänyt sanoa, markkinat reagoivat. Voi, se on… tarkkailkaa markkinoita.
 
Ja tarkkailkaa sitten markkinoiden yksittäisiä sektoreita. Tarkkailkaa, miten esim. teknologia eroaa biokemiasta ja maataloudesta. Tuntekaa kunkin osamarkkinan olemusta. Mitä teknologia on? Mitä on tuo energia? Mikä on tunne teknologiasta? Mikä on tunne maataloudesta?
 
Osakemarkkinat ovat upea mittari. Katsokaa, mitä tapahtuu niille, mitä kutsutaan vihreiksi yrityksiksi, niille jotka ovat tietoisia ympäristöstä. Niiden osakearvo ylittää runsaasti yrityksen todellisen arvon, koska noihin yrityksiin asetetaan toivoa, unelmia ja tietoisuutta, koska ihmiset alkavat oivaltaa. Heistä on tulossa maapallon tilanhoitajia. Gaia lähtee ja ihmiset ottavat tilanteen haltuunsa. Tämä saa markkinat romahtamaan välittömästi! (Tobias hykertelee.) Mutta on riittävästi ihmisiä, jotka ottavat vastuun, ja sillä on vaikutusta.
 
Vuodesta tulee maapallolla pingistä, jos tarkastelette esim. politiikkaa. Täällä Amerikassa nähdään ehdokkaan häviävän ja sitten voittavan - edestakaisin. Yhdellä hetkellä ylöspäin vaaligallupeissa ja seuraavalla alaspäin. Sinne tänne, sinne tänne, sinne tänne.
 
Shaumbra, seiskää tänä vuonna matalan aidan takana. Älkää joutuko paniikkiin. Älkää missään tapauksessa juuttuko kaaokseen, koska sillä hetkellä, kun kaaos osuu toisen puolen mailaan ja kaikkein huomio kiinnittyy tuolle puolelle, tiedätte, että vain hetken kuluttua sama pallo palaa toiselle puolelle. Useimmat ihmiset jäävät jumiin ja sanovat: "Voi hyvänen aika, pallo on nyt B-puolella ja siksi kaikki romahtaa." Ei, se on vain B-puolella ja sitten se palaa toiselle puolelle.
 
Todellisuudessa tämä on eräänlaista… monet tekijät saavat sen aikaan. Yksi, ihmistietoisuuden epävarmuus siitä, mihin se haluaa mennä. Se ei tiedä. Yhdellä hetkellä tietoisuus tuntee hyvin voimakkaasti jostain, tuntee hyvin… sanotaanpa hyvin konservatiivista energiaa. Mutta seuraavalla hetkellä kelkka kääntyy ja asenne muuttuu liberaaliksi. Samat ihmiset, sama tietoisuus menevät vain edestakaisin. Niillä ei ole ajatusta siitä, missä se haluaa olla.
 
Näette paljon tätä vuonna 2008. Älkää koskaan jääkö kiinni siihen draamaan, että öljynhinta on korkea, koska tapahtuu jotain, mikä saa sen laskemaan. Älkää koskaan jääkö kiinni siihen draamaan, että syttyy sota ja kaikki asiat menevät päin helvettiä, koska aivan varmasti palataan taas toiselle puolelle. Yhtäkkiä nimittäin ponnistellaan rauhaliikkeen puolesta. Älkää jääkö kiinni mihinkään tällaiseen. Ihmiset - ihmistietoisuus - pelaa peliä, sinne tänne, sinne tänne.
 
Se auttaa muodostamaan liikettä ja energiaa, johon te kaikki voitte samaistua. Vasta kahdeksan vuotta sitten pelasitte pingistä itsenne kanssa. Kun ette tienneet, kuka halusitte olla, minne halusitte mennä, iskitte vain palloa edestakaisin toivoen, että jotain tulisi mukana, jokin tekisi päätöksen tai vähintäänkin voittaisi hiton pelin. Mutta muistakaa, miten menitte sinne tänne, sinne tänne. Paljon taitoa, muttei juurikaan suuntaa. Tässä kohtaa ihmistietoisuus on tänä päivänä. Älkää jääkö siihen kiinni.
 
Tänä voitonriemuisena, jonkin sisältänne löytämisen vuonna… eikä tämä ole vain epämääräinen, tyhjä lupaus, shaumbra. Tässä kohtaa teidän energianne on tällä hetkellä. Kyse ei ole meidän yrityksestämme kertoa teille, että haluaisimme teidän olevan siinä. Kyse on siitä, että Yo-ham ja me kerromme teidän olevan siinä.
 
Muistutuksia uudelle vuodelle
 
Muutamia lempeitä muistutuksia tälle vuodelle. Nämä eivät ole käskyjä tai edes lupauksia, ne ovat vain muistutuksia. Kun käytte läpi todellisia tunteitanne tänä vuonna - avoimia, raakoja, täysin avoimia, vapaita tunteita - muistakaa nämä asiat. Kyse ei ole teistä, ellette halua olevan. Tulette tuntemaan asioita ympärillä olevasta ihmistietoisuudesta monilta eri tasoilta ja monista eri kerroksista. Tulette tuntemaan, enkä nyt puhu vain asioiden ajattelemisesta tai niiden tiedostamisesta etäältä. Puhun kaiken tuntemisesta suoraan sisällänne. Tulette tuntemaan tämän pingispelin, joka on tällä hetkellä käynnissä maan päällä. Teistä tuntuu siltä, kuin olisitte jonain päivänä pallo tai maila, mutta kyse ei ole teistä.
 
Ymmärrättekö tämän käsitteen? Miten voitte todella tuntea jonkin, aistia sen? Ette vain ajattele sitä, vaan elätte sen tavallaan ja koette sen, mutta kuitenkaan ei ole kyse teistä. Vaikuttaa ristiriitaiselta, mutta se ei ole sitä ollenkaan. Sitä kutsutaan elämiseksi… elämiseksi.
 
Tulette tuntemaan itse maapallon jännittyneisyyden. Tulette tuntemaan sen kehossanne, ja sitten ihmettelette, mikä on vialla kehossanne, ja teette sellaisen johtopäätöksen, että olette tulossa vanhaksi. Teette sellaisen johtopäätöksen, että teette jotain väärin ruokavalionne osalta ja… ymmärrättekö, miten tämä menee? Ei ole mitään vialla! Tunnette vain Gaian ja jännittyneisyyden, joka on maapallossa, ja sitä vapautetaan.
 
Tunnette toivottomuuden energian maan päällä tänä vuonna. Jos pelaisitte niin paljon pingistä, teistäkin tuntuisi toivottomalta! (Tobias hykertelee.) Ja toivottomuuden energia… en puhu vain sen tiedostamisesta, kuten olemme puhuneet. Puhun sen tuntemisesta. "Seis, Tobias. Ei, en halua sitä. En halua tuntea toivottomuutta." Mutta te tulette tuntemaan.
 
Katsokaahan, vain siitä tuntemisessa on kyse. Tunteminen on asian elämistä. Tunteminen on asian tiedostamista kaikilla tasoilla. Mutta se ei ole teidän. Siinä on ero - sen ymmärtämisessä, ettei se ole teidän. Jonain päivänä, kun kylmän, pimeän ja tyhjän toivottomuuden tunne on ylivoimainen, mitä normaalisti tekisitte? Mietitte, mikä teissä on vikana. Mietitte, miksi käytte tämän taas läpi. Mietitte - itse asiassa suututte meille. Sanotte: "Mutta sanoit meille, että pääsisimme tästä yli." Mietitte, mitä teitte väärin tunteaksenne olonne näin hemmetin toivottomaksi. Ette mitään. Tunnette vain toivottomuutta - kaikkien muiden. Hämmästyttävää, eikö vain?
 
Mitä tapahtuu, kun tunnette tuota toivottomuutta? Aa, hengitätte sen sisään! No ei, itse asiassa yritätte paeta sitä! Mutta teidän pitäisi hengittää sitä sisään. Tuntea toivottomuuden syvyys. Kuulostaa melko jännittävältä, eikö vain? Tuntea ihmisten toivottomuuden syvä tyhjyys. Yksi kerros - on monia muitakin hienoisia kerroksia - on mestari. Tuntea energia niin intiimisti, että elätte sen. Mutta Yo-ham, Henki, se ei ole sinun. Se ei ole sinun. Tämä on hyvä uutinen. Kyse on vain ihmisistä.
 
No niin, saatatte jäädä kiinni tähän tunneansaan, tämän intensiivisen toivottomuuden sataessa päällenne ja sanotte: "Mutta miten tiedän, ettei se ole minun? Kenties se on mennyttä elämääni. Kenties se on lapsuuttani. Kenties se on kohtaloni. Kenties olen vain toivoton ihminen. Tunsin vuosia sitten toivottomuutta - helvetti, tunsin toivottomuutta eilen - tämä on siis luultavasti minun." Ja laitatte tuon puvun päällenne ja pidätte sitä lopun päivää. Se ei ole teidän, ellette valitse sen olevan, ellette ota vastaan sitä.
 
Tässä on hieno kohta, tärkeä kohta. Se ei ole teidän, mutta kuitenkin voitte olla sellainen mestari ja niin rohkea, että voitte tuntea sen, voitte elää sen, voitte hengittää sen sisään, voitte ruumiillistaa sen ja ymmärtää, ettei se ole teidän. Tämä on mestari.
 
Minä tunnen teidät. Tunnen tuskanne. Tunnen ilonnekin. Tunnen todellakin ne, ja siksi voin istua tällä kanssanne sata kertaa ja jakaa matkanne, tarinanne, kyyneleenne ja naurunne - ja muutamat kuorsauksetkin. Sallin itseni tuntea teidät niin intiimisti, että tunnen teidät, mutta en ole te. Ne eivät ole minun tunteitani. Kyse ei ole nimittäin minusta. Siinä on se ero.
 
Tänä vuonna, kun tämä intensiivinen pingispeli tapahtuu maapallolla, tuntekaa se, eläkää se, hengittäkää sitä, mutta tietäkää, ettei kyse ole teistä. Ymmärtäkää, että te olette vain niitä asioita, joita valitsette. Ja itse asiassa, kun katson energianne Yo-hamiin, olette hyvin yksinkertaisia. Olette hyvin puhtaita. Olette hyvin kokonaisia. Ette tarvitse noita kaikkia muita asioita. Teidän ei tarvitse roikkua noissa toisissa energioissa tai ottaa niitä omaksenne.
 
Tänä suuren pingispelin vuotena maan päällä ymmärtäkää yksi tärkeä asia. Olette jo antaneet itsellenne kaikki työkalut jokaisen tilanteen hoitamiseen. Teillä on jo työkalut kaikkeen, mitä tulee esiin tänä vuonna. Älkää kutsuko meitä. Älkää menkö toisten luo. Pysähtykää hetkeksi. Olette jo laittaneet kaikki työkalut polulle matkanne varteen. Jotkut niistä saattavat olla haudattuna tai puun takana. Jotkut niistä saattavat olla moniulotteisessa tilassa, joten ne eivät ole aivan ilmeisiä ihmissilmille tai -asteille, mutta ne ovat olemassa. Kaikki työkalut tätä vuotta varten ovat olemassa. Aktivoitte itsellenne jättämänne työkalut yksinkertaisesti kutsumalla niitä. "Mikä työkalu tähän kokemukseen on?"
 
Jos pyydätte työkalua voidaksenne juosta pois kokemuksesta, se ei ilmesty. Jos pyydätte työkalua taistellaksenne kokemusta vastaan, se ei ilmesty. Jos pyydätte viisauden työkalua ymmärtämään kokemuksen ja sen, mitä se tuo elämäänne, se ilmestyy. Tunnette sen. Se on paikalla. Kiittäkää itseänne viisaudesta laittaa se polullenne kauan etuajassa. Se toimii, shaumbra. Se toimii.
 
Yksi tärkeä asia muistettavaksi tänä vuonna: tänä vuonna jumaluuden, Yo-hamin käsite siirtyy käsitteen yläpuolelle ja muuttuu eläväksi, todelliseksi kokemukseksi. "Sinän" energia valitsee tulevansa sisään, se haluaa olla täällä. Olette kutsuneet sitä tänne, joten se tulee nyt. Se tuntuu toisiaan kummalliselle, toisinaan olevan hallinnan ulkopuolella, toisinaan niin suurelta ja ylivoimaiselta, että ette ole varma siitä, oletteko sen arvoinen tai voitteko todella pitää sen tässä todellisuudessa.
 
Mutta se on täällä. Kyse ei ole vain sanoista, kyse ei ole lainkaan filosofiasta. Näemme sen todellisuutenanne. Mutta ymmärtäkää, että kun se tulee sisään, sillä ei ole ihmisen ominaisuuksia kuten teillä. Se ei kävele, puhu tai tuoksu ihmiselle. Se ei ajattele kuin ihminen. Se on itse asiassa yksinkertaisempi, kuin osaatte kuvitella tällä hetkellä, koska haluaisitte jumaluutenne olevan monimutkaista superenergiaa. Se ei ole. Se on hyvin yksinkertaista.
 
Silloin kun ihmisitsenne on hämmentynyt, asiat ovat monimutkaisia. Hengittäkää sisään Yo-hamin yksinkertaisuutta elämäänne, koska yksinkertaisuudessa ja puhtaudessa ovat todelliset vastaukset. Eivät vanhat mielen vastaukset. Eivät - voi, miten se sanotaan - siltanne, joita yrititte rakentaa päästäksenne haasteesta toiseen. Mutta nuo sillat rakennettiin ilman kunnon perustusta. Ne saattoivat kantaa teitä hyvin huterasti, mutta Yo-ham tulee sisään erilaisena. Se on yksinkertaista. Se ei ole pakoa. Se ei ole väliaikaista korjaamista. Se ei vain vie teitä läpi hetkestä. Se on, mitä on, ja se on kokonaan "sinä".
 
Vetäkää siis syvään henkeä ja tuntekaa Yo-hamin yksinkertaisuus. (Tauko)
 
Tämän vuoden energiassa, voitonriemuisessa löytämisessänne on kyse myös tuntemisesta. Olemme puhuneet aiemminkin tuntemisesta, erosta emootion ja tunteen välillä. Emootio on reaktio. Se on emotionaalinen reaktio johonkin. Tunne on elämän syvää aistimista. Tunne on täydellinen/täysi. Emootiot ovat melko väliaikaisia ja pintaa. Tunteet ovat hyvin todellisia.
 
Tähän liittyy haaste. Elätte hyvin mielenkiintoisessa todellisuudessa. Kutsutte sitä todellisuudeksi, mutta se on itse asiassa melkoista harhaa. Se on hyvin mielenkiintoinen asia, koska tunteet ovat hyvin todellisia. Ne ovat hyvin läpitunkevia, ja tunnette tänä vuonna valtavasti.
 
Vedetäänpä syvään henkeä tälle, ennen kuin siirrymme seuraavaan osaan tässä tilaisuudessa.
 
Aa, kyllä, tunteet. Älkää pelätkö niitä. Älkää paetko niitä. Älkää yrittäkö ymmärtää niitä. Hengittäkää niitä sisään ja kokekaa ne.
 
Lyhyt tarina
 
Puhutaanpa nyt yhdestä hyvin jääräpäisestä energiasta - hyvin jääräpäisestä energiasta - joka on tiellänne. Mutta ennen kuin puhumme, kerrotaanpa tarina - lyhyt tarina! (Yleisö nauraa, koska Tobias tunnetaan pitkistä tarinoista.) Lyhyt… lyhyt tarina.
 
Oli siis kirkkoherra, lahkolaispappi ja rabbi (naurua) ja ne kävelivät baariin ja… voi, väärä tarina! (Naurua) Meille annettiin toinen käsikirjoitus. Sori. Tämä oli toista ryhmää varten. (Lisää naurua)
 
Oli kaksi löytöretkeilijää, jotka halusivat lähteä tutkimaan uutta maailmaa. He olivat täynnä kunnianhimoa, halua ja seikkailumieltä. He lähtivät samasta satamasta samana päivänä, joten sillä ei ollut merkitystä, mikä päivä oli numerologisesti, koska se oli molemmille sama. Sillä ei ollut merkitystä, miten planeetat asettuivat, koska tilanne oli molemmille sama.
 
Ensimmäisen löytöretkeilijän nimi oli Chris ja toisen Mark. Chris ja Mark lähtivät aivan samantyyppisellä laivalla, heillä oli sama määrä miehistöä ja sama varustus laivassa. Kumpikaan ei tiennyt täsmälleen, mihin he olivat menossa, koska kyse oli uudesta maailmasta - kukaan ei ollut ollut siellä aiemmin. Mutta he tiesivät lähtevänsä löytääkseen uusia maita, seikkaillakseen ja tehdäkseen omia voitonriemuisia löytöjään.
 
He lähtivät täsmälleen samalla hetkellä. Ainoa eroa lastissa oli eräs asia, joka oli Chrisin laivassa muttei Markilla. Chrisin laivassa oli laatikko, melko yksinkertaiselta näyttävä laatikko, mutta sen sisältö oli hyvin, hyvin voimakas. Ja sen sisältöä käytettäisiin koko Chrisin matkan ajan. Laatikossa oli epäilys. Epäilys.
 
He siis lähtivät satamasta samaan aikaan samana päivänä ja tietenkin… voitte luultavasti keksiä tarinan, mutta kerromme sen joka tapauksessa. Mark lähti seikkailulleen miehistönsä kanssa. Pian lähdettyään satamasta he joutuvat myrskyyn. Mutta sen sijaan että hän olisi miettinyt, miksi myrsky oli olemassa, hän mietti, mitä Henki yritti sanoa hänelle. Sen sijaan että hän olisi joutunut paniikkiin ja miettinyt, miksi hän lähti ylipäätään koko matkalle, Mark sanoi: "On myrsky. Tunnen sen. Laiva tuntee sen. Miehet tuntevat sen. He ovat kaikki sairastumassa. Meillä on myrsky, ja myrsky on vain energiaa. En halua ottaa myrskyä omakseni. En ole tämä myrsky, mutta tunnen sen, elän sen ja kuljen sen aalloilla. Ja tämä myrsky vie minut sinne, minne päätän mennä. Vaikka ehkä luulenkin meneväni tiettyyn suuntaan, tiedän, että myrskyn energia toimii hyväkseni ja vie minut kaikkein suurimpiin mahdollisuuksiin."
 
Ja Mark meni matkalleen miehistönsä kanssa ja hän kohtasi kaikenlaisia asioita - myrskyä ja tuuletonta - mutta hänellä ei ollut mitään epäilystä. Hän koki koko matkan ja löysi uusia maita. Hän löysi mausteita, eksoottisia kasveja sekä ihmisiä ja eläimiäkin, jollaisia hän ei ollut koskaan ennen nähnyt, ja se oli valtava kokemus ja hän tunsi matkan jokaisen askeleen. Hän palasi kotiin kahden vuoden matkan ja kokemusten jälkeen rikkaampana, onnellisempana, tyytyväisempänä ja todella eläneenä.
 
Chris lähti omalla laivallaan - hänen lastissaan oli epäilys - ja joutuessaan myrskyyn, hän mieti, miksi hän oli ylipäätään lähtenyt. Se vei pois kokemuksen, koska silloin aallot olivat demoneja, jotka yrittivät ottaa jotain häneltä ja tapaa hänet, kun itse asiassa aallot ja myrsky olivat vain osa kokemusta. Hän vaihtoi kurssiaan, koska hänestä tuntui välittömästi, että hän oli tehnyt jotain väärin. Miten hän muuten olisi vienyt itsensä ja miehistönsä suoraan myrskyyn? Niinpä hän vaihtoi kurssia.
 
Ja koko ajan hän oli huolestunut tästä, ja hänen miehistönsä saattoi nähdä ja tuntea tämän huolen, ja he alkoivat sairastua, mutteivät vain hetkeksi. He sairastuivat kovasti ja heitä alkoi kuolla.
 
Chrisin laiva ohjattiin hyvin, hyvin vaikeaa kurssia pitkin, eikä hän löytänyt uusia, upeita maita. Hän ei löytänyt mausteita eikä kultaa. Joka kerta rantatuessaan jonnekin, hän havaitsi paikallisten ihmisten, jotka asuivat saarilla tai mantereella, olevan hyvin vihamielisiä ja vihaisia, ja he taistelivat häntä vastaan. Hän juoksi karkuun.
 
Aina vain useammat miehistöstä näkivät nälkää ja sairastuivat, ja vain vuoden kuluttua Chris palasi kotimaahansa epäonnistuneena, surullisena. Häneltä puuttui kaikenlainen valo tai kaikenlaiset ilmaisumuodot. Jotkut pilkkasivat häntä ja monet muut olivat hyvin, hyvin vihaisia, koska he olivat menettäneet rakkaansa hänen laivallaan.
 
Ja tämä, rakkaat ystävät, on ero epäilyksen ja voitonriemuisen löytämisen välillä. Epäilys.
 
Te olette kaikki löytöretkeilijöitä uudessa tietoisuudessa. Lähditte kaikki satamasta kantaen samaa energiaa ja tietoisuutta. Kenelläkään teistä - ollessanne enkeliulottuvuuksissa Kaaren veljeskunnassa - ei ollut enempää tai vähempää. Olette kaikki olleet kokemassa elämää. Hyvin monelta tuo epäilys on ottanut pois matkan todellisen kokemisen.
 
Juuri nyt tänään olette uuden tietoisuuden pioneereja. Olette lähtijöitä, ette merille, vaan ulottuvuuksiin. Ulottuvuudet ovat uuden energian uusia valtameriä. Lähdette sinne koko ajan. Menette sinne yöllä. Menette ajatuksissanne päivällä, päiväunissanne. Menette jatkuvasti olemassa olevan tietoisuuden uusille rajoille samalla tavalla, kuin kerran valtameret olivat löytämätöntä tai kartoittamatonta aluetta. Olette lähdössä purjehtimaan löytääksenne jotain uutta. Ette tiedä mitä ja missä. Valitsette sen, koska voitte tehdä sen. Se on ilmaisumuoto. Se on todellista.
 
Mutta olette myös niitä, jotka ovat hyvin usein antaneet tuon epäilyksen hiipiä matkallenne mukaan ja ottamaan pois aidon tuntemisen, aidon kyvyn elää. Epäilys kuluttaa teitä. Se ajaa teidät kumoon. Se saa teidät tuntemaan arvottomuutta. Se saa teidät haluamaan koloon ryömimistä ettekä enää koskaan lähde matkalle.
 
Olette lähtevän tietoisuuslaivan kapteeneja, jotka laajentuvat ja tutkivat paikkoja, joissa edes kukaan enkeli ei ole ennen käynyt. Luuletteko, että enkeliolennot ovat kartoittaneet kaikki ulottuvuudet? He eivät ole. He eivät voi. On joitain ulottuvuuksia, joita he voivat kartoittaa, mutta vain ihminen ja ihmistietoisuus voi mennä todella uusille tietoisuusalueille. Sitä te teette itsenne ja koko ihmiskunnan puolesta. Mutta silloin kun epäilys hiipii sisään, se ottaa pois koko matkalta.
 
Epäily
 
Epäily on peli ja te pelaatte sitä. Kaikki ihmiset muuten pelaavat sitä. Älkää olko ankaria itsellenne. Mutta olen täällä tänään Yo-hamin kanssa, "sinun" kanssa, kysymässä, oletko valmis lopettamaan epäilyspelin pelaamisen. Voi, se on peliä. Se on liian hauskaa. Se on hyvin harhauttavaa. Olette langenneet siihen. Tuotte epäilyksen elämäänne, jotta voitte teeskennellä, että ette tiedä. Tuotte epäilyksen mukaan, jotta voitte jatkaa tätä hyödytöntä etsintää.
 
Osa itseänne miettii, että mitä tapahtuu, jos etsintä joskus loppuu. Osa itseänne rakastaa tätä pioneeripeliä niin paljon, että ette koskaan halua lopettaa. Niinpä tuotte epäilyksen mukaan, jotta voitte jatkaa sitä ja teeskennellä, että olette hukassa, ette tiedä ja voitte tulla epäonnistuneena takaisin matkoiltanne. Sitten lähdette taas yrittämään. Epäily aiheuttaa riippuvuutta. Epäily on tahmeaa. Epäily on peliä.
 
Miten usein joka päivä epäilette itseänne - päätöksiänne, tekojanne ja ajatuksianne? Miten usein annatte sen leikkiä kanssanne ja ohjata laivaanne tai vähintäänkin teeskentelette, että se ohjaa laivaanne, sen sijaan että otatte matkanne uuteen tietoisuuteen omaksenne ja otatte siitä vastuun?
 
Epäily on peli, jonka aika on koittanut, koska epäilyksen ollessa laivassa on hyvin vaikeaa tehdä voitonriemuisia löytöjä. On hyvin vaikeaa mennä todellisuuden uusiin ulottuvuuksiin ja todella kokea niitä täysimmillään, juoksematta. Epäilyn ja tämän pelaamanne epäilypelin kanssa voitte jatkaa ympyrän juoksemista sekä heikkona ja uhrina olemista.
 
Epäily on virus, mutta se ei ole samanlainen kuin seksuaalivirus. Se ei välttämättä siirry toisiin. Se on teidän omanne. Se on virus sisällänne. Se on syöpä, energeettinen syöpä sisällänne, mikä pitää teidät pelaamassa tätä peliä aina vain uudestaan. Epäily on tapa piiloutua. Epäily on tapa teeskennellä.
 
Epäily… tämä epäilemisenergia tuli mukaan, kun alussa "alensitte" energianne maan päälle. Epäilyä ei tunnettu enkeliulottuvuuksissa. Ette koskaan epäilleet itseänne enkelinä. Teillä oli vain kokemuksia. Joskus kokemukset olivat intensiivisiä. Joskus niillä ei ollut ehkä sitä lopputulosta, josta olisitte pitäneet, mutta ainakin oli kokemuksia.
 
Epäily luotiin mielenkiintoisen tietoisuusmuutoksen kautta siirryttäessä hengestä ihmiseen. Se tuli ihmistodellisuuteen tai ihmistietoisuuteen silloin, kun aivan ensimmäiset enkelit tulivat maan päälle ja teeskentelivät, etteivät he enää olleet enkeleitä ja että he olivat ihmisiä. Epäileminen alkoi, kun enkeliolennot päättivät unohtaa, keitä he olivat, silloin kun tulitte maan päälle. Tapahtui mielenkiintoista dynamiikkaa, kun sanoitte: "Unohdan olevani enkeli, jotta voin teeskennellä, että olen ihminen." Tällöin epäily tuli mukaan.
 
Epäileminen on ollut ihmistietoisuuden rakennetta aina siitä lähtien, ja tällä hetkellä se on maan päällä hyvin, hyvin voimakasta - hyvin voimakasta. Niin voimakasta, että silloin kun ihmiset kuolevat ja siirtyvät toiseen ulottuvuuteen, maan lähiulottuvuuksiin, he tuovat epäilyksen mukanaan. Se epäilys, minkä he toivat mukanaan, siirtyy sitten tavallaan enkeliulottuvuuksiinkin. Ja nyt meillä on paljon epäileviä enkeleitä, koska ihmiset toivat tuon viruksen mukanaan.
 
Taas kerran, se ei tartu, mutta enkeli sallii itsensä olla todella ihminen, ja nähdäkseen ihmisenergian se alkaa sitten leikkiä tuon energian kanssa. "Mietin, millaista epäileminen on?", hän sanoo. Ja hän leikkii sillä. Nyt meillä on epäilyä kaikissa ulottuvuuksissa. Mutta maan päällä on joitakin pioneereja, jotka heittävät epäilyksen yli laidan. Ja se avaa uuden rajan, uuden tietoisuuden uuden rajan ja tällä on epäilyksen ylittäviä seuraamuksia taivaassa ja maan päällä.
 
Epäily on peliä, shaumbra, ja te pelaatte sitä joka päivä. Teeskentelette, että ette tiedä, mitä valitsette. Teeskentelette, että teette huonoja arvioita. Ette voi tehdä. Voitte vain kokea. Voitte kokea korkeaa tietä, matalaa tietä tai näkymätöntä tietä, mutta te voitte vain kokea. Epäily kertoo teille, että voitte tehdä huonon valinnan, mutta te ette voi. Voitte voin kokea. Epäily saa teidät pysymään pikkuihmisen ansassa, pienenä ja jatkamaan "olen pieni" -pelin pelaamista. Teillä on enemmän hauskaa epäilyksen kuin minkään muun energian kanssa. Rakastatte sitä. Olette siitä riippuvaisia.
 
Kysymykseni on jokaiselle teille, joka on täällä tänään, joka kuuntelee tänään tai joka lukee tai kuuntelee tätä myöhemmin: oletko valmis pääsemään epäilemisen pelin yläpuolelle, jotta voit todella tuntea? Koska epäileminen ja tunteminen - kyky tuntea - kulkevat käsi kädessä. Silloin kun epäilet, pidättelet todellista tuntemista. Silloin kun epäilet, pelkäät tuntea, koska tunteminen tekee sinusta suuren. Tunteminen tekee sinusta taas todellisen.
 
Oletko valmis lopettamaan epäilypelin pelaamisen ja havaitsemaan, millaista on saada uuden tietoisuuden voitonriemuinen havainto?
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.