SINÄ, SINÄ, SINÄ

 

Kuthumi lal Singhiä (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
6.10.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Namaste! (Yleisö taputtaa) Namaste! (Yleisö vastaa "namaste!") (Naurua) Voi, Shaumbra, on ilo tälle suurelle mestarille, Kuthumi la-la-la-lal Singhille (naurua) olla kanssanne tänään.
 
Mikä kunnia onkaan olla ensimmäinen, joka pitää säännöllisen shoudin uudessa energiassa, tässä kvanttihypyssä. Mutta itse asiassa olin vasta kolmas vaihtoehto (naurua). Tobias on arestissa tämän viikon. Tobiaksen Samilla on ollut vaikeuksia luokassaan näinä päivinä. Hän käy historian tunneilla ja tällä hetkellä opiskellaan Lähi-idän historiaa (naurua) eivätkä Tobias ja opettaja näe "silmästä silmään" sitä todellisuutta (lisää naurua), joka on tapahtunut tällä pyhimmällä alueella pitkän aikaa. Opettaja, jolla on kristillinen mieltymys, ja Tobias, jolla on monia eri mieltymyksiä, ovat eri mieltä. Samin historian opettaja on siis soittanut hänen vanhemmilleen, jotka itsekin ollessaan professoreja olivat vähän noloina Samin purkauksesta luokassa ja ovat näin laittaneet Samin - joka tunnetaan myös Tobiaksena - kotiarestiin määräämättömäksi ajaksi, kunnes hän saa historiansa oikaistua (naurua).
 
Voitte siis kuvitella sen piinan ja haasteen, mitä rakas Sam käy läpi. Tobiaksen energia on siis hyvin, hyvin lähellä häntä tänä viikonloppuna, kun Sam synkistelee huoneessaan tietäen syvällä sisällään, mikä todellinen tarina on, ja hänen on jollain tavalla päätettävä, aikooko hän tehdä kompromissin intuitionsa kohdalla - kuten te olette tehneet todella hyvin menneisyydessä - vai puhuuko hän totuuttaan… vai puhuuko hän totuuttaan.
 
Sitten on Saint Germain. On lokakuu, on Pariisi ja on rakkautta ilmassa (paljon naurua). Hän on parhaillaan nauttimassa useita pulloja hienoa viiniä erään rakkaan kanssa, joka pyrkii johtajaksi, mutta joka tulee aina olemaan kuninkaallinen - jos tajuatte vihjeen siitä, kenen kanssa hän on tällä hetkellä (naurua). Hmmm, tajusitte! Kyllä, ajatelkaa sitä hetki, pikku arvoitus Kuthumilta. Hän on siis kiinni, kuten tavallisesti tähän aikaan vuodesta, Pariisin kauneudessa, rakkaudessa ja romanssissa. Niinpä minulla on kunnia työskennellä kanssanne tänään.
 
Valitkaa kokemus
 
Aloitan oman… voi, ei tästä tule tutkielmaa. On vain hauskaa rupatella kanssanne. Aloitan antamalla teille yhden lempisanonnoistani - kutsun niitä "la-la":ksi: Kun epäröitte, valitkaa kokemus.
 
Hmm, hmm, hmm. "Mitä helvettiä hän tällä tarkoittaa?", te sanotte. Se on hyvin yksinkertaista. Kohtaatte tilanteita joka päivä elämässänne - "Pitäisikö minun tehdä se? Eikö minun pitäisi tehdä sitä?" (Kuthumi nauraa). Pelolla on taipumusta tulla esiin. Unelmoitte tai mietitte mahdollisia lopputuloksia ja yleensä, kuten tiedätte, teillä on taipumusta odottaa pelottavinta, dramaattisinta ja pahinta mahdollista lopputulosta, joten te ette tee mitään. Ette ole varmoja lopputuloksesta, joten pidättelette. Opin kauan sitten, että tärkein asia, mitä voitte tehdä, on valita kokeminen. Mitä teillä ylipäätään on menetettävänä - elämänne? Sen tulette menettämään. Hei, tämä on huumoria! (Vähän naurua)
 
Kaiken menettäminen
 
Siitä puheen ollen, haluaisitteko kuulla pienen henkisen vitsin, jota kerromme toisella puolella, joka on tällä hetkellä yksi kiertävistä suosikkivitseistä? (Linda kysyy: "Onko se hauska vitsi?" ja yleisö nauraa.) Kuuntele heidän nauravan hetken kuluttua! Näin se menee: "Hauska asia tapahtui matkalla ylösnousemukseen…" Ei se ollut vielä tässä… (naurua) "Menetin kaiken." (Yleisö ei reagoi.) Näettekö? He nauravat! (Kuthumi osoittaa taivaalle.) Olette liian lähellä sitä. (Naurua) Olette liian lähellä sitä, se on ongelma. Ette tajua enkelihuumoria, koska olette liian lähellä. Mutta itse asiassa se on erittäin hauska asia, joka tapahtuu matkalla ylösnousemukseen - menetätte kaiken.
 
Tulin kohtuullisen varakkaasta perheestä Kuthumi-aikanani. Menin hienoon yliopistoon, käytin hienoja vaatteita, minulla oli hieno mieli. Kaikki oli varmaankin oikein. Mutta kuitenkaan itse asiassa mikään ei ollut. Kaikki oli väärin. Kaikki oli takaperin siihen nähden, miten asiat todellisuudessa ovat. Tein työtä kaiken eteen tai luulin, että minun täytyi tehdä. Uskoin, että täytyi kamppailla saavuttaakseen jotain. Uskoin, että minun oli työstettävä asioita mielessäni, opiskeltava kovasti ja opiskeltava tätä filosofiaksi kutsuttua - mitä olin opiskellut myös aiemmissa elämissä - kunnes tulin pisteeseen, missä menetin kaiken. Välit katkesivat perheeseeni, koska he eivät olleet kanssani samaa mieltä länsimaisemmista tavoistani, jotka olin omaksunut. Taloudellisesti minulla ei ollut mitään. Minun oli nojauduttava toisiin - tai niin luulin. Tai niin luulin.
 
Menetin järkeni, minkä useimmat teistäkin ovat tehneet. Tiedätte jollain tavalla, millaista se on. Menetin sen, mitä pidin tärkeimpänä valttinani - terävän ajattelukykyni. Kykyni järkeillä, kykyni analysoida - menetin sen kirjaimellisesti. Eräänä päivänä heräsin eikä minulla ollut enää analyyttisiä, rationaalisia kykyjäni ja maailmani romahti. Tai niin ajattelin.
 
Itse asiassa kaiken menettäessään, menettäessään keskittymisensä, mielensä, menettäessään sellaisia asioita kuin ihmissuhteensa, identiteettinsä - onko se oikeastaan menetys? Vai onko se todellisuudessa saavutus? Ja siksi kertoessamme tämän ällistyttävän humoristisen vitsin enkeliulottuvuuksissa - "hauska asia sattui matkalla ylösnousemukseen: menetin kaiken" - toisella puolella nousee naurunremakka. Te, Shaumbra, pääsette jyvälle ennen pitkää. Teistä se ei tunnu mukavalle, kaiken menettäminen (naurua), mutta todellisuudessa se on sitä. Se todella on. (Kuthumi nauraa) Nauramme joskus… minun ei pitäisi kertoa tätä teille…
 
Mutta rakas Shaumbra, olette menettäneet kaiken. Olette menettäneet tuon keskittymisen, jota kutsutaan analysoimiseksi, jotta voitte avata intuitionne. Olette menettäneet ihmissuhteita, koska hyvin usein, kuten alatte ymmärtää, ne eivät voimaannuttaneet teitä. Niihin liittyi sopimuksia ja siteitä ja kenties myös toisten ruokkimista. Niissä oli kyse teidän… Shaumbra, tämä on teidän suurin avunne mutta myös suurin rasitteenne… halunne ottaa vastuuta kaikista muista. Kaikista muista. Ylittäkää se - olkaa "sinä"! Olkaa "sinä". Se on hyvin tärkeää.
 
Sinä
 
Mitä puuttuu? Mitä puuttuu, Shaumbra? (Yleisö sanoo "me".) Mitä puuttuu, Shaumbra? (Yleisö sanoo "minä".) Ei mitään, ei mitään, ei! Te olette täällä! Te olette täällä. Olette täysin tällä, joten mitään ei puutu. Olette sallineet itsenne tulla tänne, istumaan näille tuoleille tai katsomaan näyttöänne kotona. Annoitte itsenne olla täällä tänään. Mitään ei puutu. Ei tänään teidän osaltanne tai minun osaltani.
 
Tässä maailmassa monien muiden ihmisten osalta puuttuu. He eivät ole todellakaan elämässään. He eivät ole elämänsä luojia. He itse asiassa sallivat itsensä olla sätkynukkeja. Sätkynukkeja. Mutta kenen? Ei kenenkään. He nimittäin kuvittelevat, he luovat tämän nukketeatterin esittäjän, hänet joka vetelee naruista. Mutta todellisuudessa ei ole ketään. Heistä on mukavaa ajatella, että se on heidän vanhempansa tai heidän pomonsa tai hallituksensa tai joku muu. He eivät ole omassa elämässään. He ovat mukautuneet johonkin muuhun, eivätkä he edes tiedä, mitä se on.
 
Mutta te olette oppimassa, että tärkein asia on "sinä". Mitään ei puutu. Kun heräätte aamulla ja vedätte henkeä ensimmäisen kerran, riippumatta siitä onko sateinen vai aurinkoinen päivä tunnistatte oman olemuksenne elämässänne tällä hetkellä. Sitten kaikkia asioita tulee esiin. Kun tunnistatte "sinut", jumaluutenne, niin kaikkia asioita tulee elämäänne.
 
Tunnistamatta "sinua", kuten monet muut ihmiset eivät tunnista, mitään ei voi tulla olemaan - muuta kuin sitä, mikä vaikuttaa kaaokselta, kohtalolta, muiden valinnalta, huonolta karmalta tai vain tosi paskamaiselta tuurilta (naurua) tuona tiettynä päivänä. Mutta kun olette täysin läsnä, koko olemuksenne, jokainen osanne - menneisyytenne, nyt-hetkenne, mahdollisuutenne - kaikki läsnä juuri siinä, niin kaikki asiat todellakin toimivat. Se on erittäin yksinkertainen periaate.
 
Henkisyys… on kovin yliarvostettua. Niin eilistä, niin eilistä (naurua). Minä tiedän ja te tiedätte sen. Meidän ei tarvitse pitää tätä salaisuutena toisiltamme. Henkisyys on ajatustoimintaa. Se on etsimistä ja pyrkimistä. Se on vastausten etsimistä jostain muualta. Se on Jumalan etsimistä ja sen yrittämistä, että hän ratkaisisi asiat puolestanne. Voi hyvänen aika tätä rukoilemista, jota ihmiset tekevät! Voi hyvänen aika, voi voi! (Naurua) Tämä on hauska vitsi enkeliulottuvuuksissa! Enkelit eivät ole keksineet rukoilemista. Ihmiset ovat nimittäin keksineet sen, jotta he voisivat päästä tekemästä asioita itse. Rukoileminen on tapa pyytää jotakuta muuta tekemään asian puolestaan eikä tämä perimmältään voi tehdä sitä. Enkeliolennot meidän puolellammekaan eivät voi tehdä asioita puolestanne. Te voitte tehdä ne. Tämä on erittäin tärkeä asia.
 
Sitten kun pääsemme tekemään elokuvaani, teemme muutamia todellisia kokeiluja. Teemme työtä Shaumbrojen kanssa ja sitten toisten, ei niin Shaumbrojen kanssa. Katsomme elämänpolkuja. Katsomme vähän tähän liittyvää sosiologiaa. Ja katsomme, mitä tapahtuu, kun olette täysin läsnä, kun olette niin sanotusti kotona - koti on nyt-hetkenne - verrattuna siihen, kun joku taipuu kaikkeen, taipuu jonkin tuntemattoman Jumalan mukaan, rukoilee näitä… Cauldre sekaantuu tässä käsikirjoitukseeni! (Naurua, Kuthumi hykertelee.) Katsomme, vertaamme; mitä tapahtuu silloin, kun olette läsnä.
 
Sielun fysiikka
 
Tähän liittyy fysiikkaa, ja Saint Germain tulee puhumaan tästä lisää videollani - mutta minun nimeni tulee ensimmäiseksi! (Naurua) Tähän liittyy fysiikkaa. On tämä asia, mikä teillä on ja mitä me toisella puolella kutsumme… no, te kutsuisitte sitä sieluksenne. Mutta tiedättehän, tuo sana on niin ylikäytetty, niin väärinymmärretty. Niin nimitetään jopa paikkaa jalkanne pohjassa, niin väärinymmärretty se on (naurua, Kuthumi naureskelee). (Englannin kielessä sana "sielu" (soul) ja "jalkapohja" (sole) äännetään samalla tavalla.) Meidän puolellamme on siis sana, jota käytämme tässä. Se on eri sana, mutta se on kenties kattavampi. Se merkitsee olemustanne - jokaista osaanne, jokaista puoltanne, jokaista mennyttä elämäänne, jokaista… kaikkea teissä. Kaikkea teissä, mukaan luettuna mahdollisuudet, jotka eivät koskaan ilmentyneet. Ne ovat nimittäin yksi erittäin tärkeä osanne.
 
Tosiaankin, olette tehneet monia valintoja elämässänne. Olette kohdanneet monia tilanteita ja teillä on taipumusta ajatella "sinua" vain niinä valintoina, jotka teitte ja koitte. Mutta olemuksenne koostuu tosiasiassa kaikista valinnoista, joita ette ilmentäneet maan päällä. Mutta ne ilmennettiin tai näyteltiin jossain muualla. Niinpä olette hyvin suuria. Olette enemmän kuin vain tietyt lineaariset kokemukset, joita teillä on ollut. Olette niin paljon enemmän.
 
Tällä puolella kutsumme tätä energiaa nimellä "pran" tai joskus nimellä "prantai", se on hyvin samanlainen sana kuin tuntemanne "praana". Olemukseenne, "sinuunne", tähän praniin tai prantaihin liittyy itse asiassa fysiikkaa. Sanotaanpa, että olemuksenne, jota kutsumme prantaiksi, on "sinä". Sitten te säteilette eräänlaista olemusenergiaa nimeltään praana. Se on teille tuttua. Praana on tietoisuuden virtaamista energiaan tässä todellisuudessa. Praanaa virtaa tällä hetkellä kaikkialla tässä huoneessa. Praana säteilee jokaisesta tesitä ja sitä voidaan mitata. Ja se on yksi asioista, joita teemme pian tulevalla videollamme.
 
Katsomme, miten energialla, jota säteilee prantaista tai pranista ilmentymäänsä tai kaikkiin asioihin ympärillään, on syvällinen vaikutus, syvällisempi kuin millään muulla. Katsomme, miten tämä pranin energia voidaan myös siirtää tai vangita niin, että voitte itse asiassa käyttää sitä energialähteenä 3D-todellisuudessanne. Praanaa jota säteilee jokaisesta teistä. Koska te olette täällä ja osallistutte aktiivisesti omasta valinnastanne tähän todellisuuteen tässä huoneessa tällä hetkellä, praana-energia on erittäin voimakasta, kuten te sanoisitte.
 
Mutta meistä ei ole mukavaa yhdistää siihen jotain sellaista tekijää kuin voima. Meistä ei ole mukavaa sanoa sen olevan voimakasta tai heikkoa. Kenties voisitte ajatella asiaa enemmän tämän praana-energian täyteytenä, suuruutena, jota tällä hetkellä luotte. Sekoitatte praana-energiaanne siihen energiaan, jota tulee maasta, sen praanaan ja siihen energiaan, jota tulee enkeliolennoista, jotka kirjaimellisesti kiertävät tällä hetkellä tätä huonetta - ja heitä on monia, monia. Ja koska olette maadoittuneet tähän todellisuuteen ja olette niitä, jotka ovat kotona, luodaan hyvin tuntuvaa energiaa - mutta ei energiaa, jota voidaan mitata jollain vanhoilla mittaustavoillanne.
 
Olette tottuneet sellaiseen energiaan kuin sähkö, jolla on tiettyä kaksinaista dynamiikkaa, ja siksi se voidaan helposti mitata, valjastaa ja käyttää toisiin samantyyppisiin energeettisiin "ulostulolähteisiin". Mutta uudessa energiassa, johon te, Shaumbra, nyt kirjaimellisesti osallistutte, te säteilette ja aktivoitte myös muunlaisia energioita. Mutta ette voi tehdä sitä, jos ette ole kotona, jos ette osallistu kehossanne jokapäiväiseen elämäänne. Jos ette ole läsnä, jos olette jonkinlaisella psykoottisella lomalla omasta todellisuudestanne… (vähän naurua ja Kuthumi naureskelee). Jos otatte noita lääkkeitä, ette ole kotona. Ei, ei, ei. Ovessa on kyltti: "Mennyt helvettiin kalastamaan." (Vähän naurua, kun Linda sanoo: "Tosi hauskaa.")
 
Mutta on eräs vaikutus, eräs kirjaimellinen vaikutus, mikä tapahtuu tällä hetkellä, kun prantainne, olemuksenne sallitaan olla tässä ja nyt. Teidän ei nimittäin tarvitse puskea tai pakottaa sitä. Se vain on. Olette lopulta tuntemassa olonne mukavaksi ihmisenä kaiken tämän ajan jälkeen. Eikö olekin hämmästyttävää? Ja sitten on viimeinen elämänne! (Yleisö ja Kuthumi nauravat.) Mutta näinhän homma menee! Andra kutsuisi sitä antautumiseksi. Itselleen antautumiseksi.
 
Aah, antautua luottamaan, kuten Saint Germain sanoisi. Antautua sille, kuka todella olette. Enää ei tarvitse huolestua siitä, että joku toinen ottaa teidät valtaansa. Se on niiden valtava pelko, jotka ovat siirtyneet enkeliulottuvuuksien läpi maan ulottuvuuksiin; he pelkäävät, että joku ottaa heidät valtaansa. Katsokaahan, enkelit eivät voi tappaa tosiaan aseella niin kuin ihmiset. Mutta toisella puolella on vanha peli nimeltään "Haltuunotto", nimeltään "Aion imeä sinua. Aion laittaa sinut epäkuntoon. Aion ottaa energiasi. Aion ottaa tietoisuutesi."
 
Näin ollen ymmärrättehän, että tulette maan päälle tämän pelon kanssa ja sitten elätte sen, ja se vahvistuu sillä tosiasialla, että joku voi "ottaa henkenne", että voitte joutua onnettomuuteen ja kuolla. On siis tämä jatkuva pelko, joka lopulta saa aikaan energioiden yhteentörmäyksen sisällänne ettekä halua olla täällä enää. Näin kehonne - samanlainen kuin Samilla - vaeltelee täällä, muttei ole oikeastaan asuttu, ei todella läsnä, ei tee enää valintoja, ei enää luota.
 
Kun enkeli valtaa toisen olennon enkelinaapuruston huonomaineisissa osissa, valtaus ei pohjimmiltaan kestä. Jokainen enkeliolento, jokainen ihmisolento on syntymäoikeutenaan itsenäinen jumalolento. Teidän ei tarvitse ansaita sitä mitenkään. Se ei ole rintamerkki, jonka saatte monien aioneiden elämien jälkeen. Aloititte sen kera. Aloititte jumalaisena, itsenäisenä itsenä. Tavallaan vain ajauduitte pois siitä, kuten me kaikki teimme. Tavallaan lähditte kokemuksen perään - millaista oli siirtyä pois itsenäisyydestä? Millaista oli siirtyä pois yksittäisyydestä ja olemaan hyvin, hyvin moniosainen, hyvin, hyvin sirpailoituneena hyvin monin eri tavoin?
 
Mutta itsenäisyys on jumalainen oikeus, joka teillä on aina ollut. Siksi kun palataan taaksepäin enkelihistoriassa, aikaan jolloin yksi olento ottaa hallintaansa toisen, niin ennemmin tai myöhemmin niiden on erottava. Se joka otettiin haltuun, palaa lopulta omaan tietoisuuteensa. Voi, se voisi kestää jonkin aikaa, mutta lopulta niin tapahtuu. Tässä on mielenkiintoista huomata yksi asia… Kuvitelkaa hetken aikaa enkeliolentoa, joka yrittää käyttää toista, yrittää varastaa sen energian, yrittää orjuuttaa sen, yrittää hotkaista sen itselleen. Yksi enkeliolento siis yrittää varastaa toiselta. Se ei lopulta toimi. Se ei voi toimia. Se mitä kutsutte fysiikaksi, ei salli sen toimia, joten lopulta haltuunotettu olento palaa omaan tietoisuuteensa. Ja hän palaa omaan tietoisuuteensa silloin, kun hän lakkaa taistelemasta tilannetta vastaan, vastustamasta sitä, kiusaantumasta siitä, yrittämästä tajuta sitä - kun hän päästää irti.
 
Tämä on vähän pelottavaa enkeleillekin, mutta erityisesti ihmisille, koska luulette, että vastustamalla kaikkia ulkopuolisia energioita olette pitäneet itsenne koossa. Mutta itse asiassa se laittoi teidät koloon/pulaan. Niin se teki. Vastustuksenne niitä radioaaltoja kohtaan, joita tulee tällä hetkellä rakennukseen salaiselta hallitukselta… zzzzzz! (naurua)… vastustuksenne vanhempienne antamia oppitunteja kohtaan, vastustuksenne toimistossa tapahtuvia muutoksia kohtaan, vastustuksenne myös uuteen energiaan siirtymistä kohtaan. Nämä asiat itse asiassa pitivät teitä hyvin rajoittuneena, hyvin pienenä, kyvyttömänä todelliseen laajentumiseen.
 
Antautuminen
 
Teemme tänään jotain. Pidämme hauskaa! Antaudumme. Antaudumme. Voi, tuo sana saattaa olla kuin liitutaulun kynsimistä. Teille opetettiin "Älkää koskaan antautuko, taistelkaa aina oikeuksienne puolesta". Minkä puolesta oikeastaan taistelette? Mistä oikeastaan pidätte kiinni? Vanhasta ihmisitsestännekö? Haluatteko sen takaisin? Vai joskus hyvin, sanoisinko surullisesta ja masentavasta jokapäiväisestä elämästä? Yritättekö pitää kiinni tuosta niukasta palkasta, siitä että teidän on pelättävä, onko teillä tarpeeksi syötävää, tai pelättävä, että ulosottomies tulee ovellenne? Antaudutaan tälle kaikelle juuri nyt ja katsotaan, mitä tapahtuu.
 
Okei, älkää petkuttako minua. Joko antaudutte tai sitten ette. Älkää sanoko, että tavallaan yritätte sitä, koska se ei toimi. Te vain vastustatte taas kerran, joten pysykää sitten ulkona tästä pelistä… aiomme leikkiä vähän energialla. Aiomme leikkiä "praninne", olemuksenne vaikutuksilla.
 
Jos siis olet valmis liittymään seuraani… minä olen jo antautunut. Minulla ei nimittäin ole mitään menetettävää (naurua), vain saavutettavaa… jos siis olet valmis. Ei mitään pidättelyä tässä nyt. Jos aiot pidätellä, mene energeettisesti seisomaan keittiöön tai vessaan (vähän naurua), koska me aiomme leikkiä vähän energioilla nyt. Teitä ei myöskään pakoteta tähän. Tämä tapahtuu ehdottomasti tietoisesta - hyvin tietoisesta - valinnasta.
 
Pyydämme nyt Andraa (Norma) tulemaan tänne hetkeksi, ja hän ja minä teemme tämän jutun, jossa hän hengittelee ja minä puhun. Niin, Andra, tule tänne. Sinä olet upea antautumisessa, vaikka minun on tarvinnut kiskoa muutamia asioita sinultakin, ja tiedät sen. (Vähän naurua) Okei, no niin, Andra, aloitetaanpa hengittäminen.
 
ANDRA: Ja niin, kutsun teidät tässä hetkessä… hengittämään nenänne kautta. Hengittäkää. Vain vastaanottakaa.
 
Vastaanottakaa. Sillä vastaanottamisessa vaaditaan antautumista, irtipäästämistä.
 
Päästäkää irti ja avatkaa suurempi tila.
 
Hengittäkää.
 
Hengittäkää syvään sisäänne. Tämä lahja, jonka hän nyt jakaa kanssanne. Hengittäkää.
 
Hengittäkää syvään, alas, alas. Alas itseenne.
 
Kyllä.
 
KUTHUMI: Ja kun hengitätte Andran kanssa, kehotan teitä päästämään irti kaikesta. Ja te sanotte: "Mille, mihin?" Aa, ei mihinkään, ei mihinkään. Ei mihinkään, mikä on niin täynnä luottamusta teidän puoltanne, että voitte päästää irti "ei mihinkään".
 
Te sanotte: "Mutta antaudunko itselleni?" Ette edes sille. Antautukaa tyhjyyteen. Päästäkää irti. Nyt vähän lisää hengittämistä.
 
ANDRA: Hengittäen syvemmälle, syvemmälle. Löytäen tyhjyys. Uskaltaen, uskaltaen. Kyllä, kyllä!
 
Uskaltaen päästää irti aivan täysin. Kyllä.
 
KUTHUMI: Antautuminen tuo esiin kysymyksiä. Kysymyksiä, jotka ovat kuin vartiokoiria, aitoja, muureja ja kaikkea muuta tällaista, jota olette laittaneet ympärillenne suojelemaan sitä, minkä luulitte olevan itseänne. Mutta nyt hengittäessämme Andran kanssa sallikaa itsenne antautua.
 
Antautukaa myös mieleltänne. Mieli raksuttaa, analysoi jokaisen sanan, analysoi jokaisen näkymän, joka ohittaa aivonne. Mieli analysoi parhaillaan tätä huonetta: "Onko tämä huone turvallinen?" Se analysoit teitä: "Oletko menettänyt hullun mielesi?"
 
Antautukaa senkin osalta. Päästäkää irti ja vetäkää taas henkeä Andran kanssa.
 
ANDRA: Hengittäen, hengittäen tähän suloiseen hetkeen. Alas, alas sallien mielenne tanssia olemukseen. Olemukseen. Kyllä.
 
KUTHUMI: Ja pikkumieli sanoo: "Mutta en tiedä, miten antaudutaan. En tiedä, osaanko antautua. Teenkö tämän oikein? Kenties minun pitäisi odottaa. Miksi teen tätä? Missä minä tällä hetkellä olen?" Ja se okei. Kuulkaa se, tuntekaa se, mutta hengittäkää kuitenkin Andran kanssa, sallikaa itsenne antautua.
 
Mistä olette pitäneet kiinni? Mitä olette varastoineet ja keräilleet? Mitä olette raahanneet perässänne? Nyt on upea aika vain päästää siitä irti muutamalla hengityksellä.
 
ANDRA: Hengitys kerrallaan… huomatkaa… hengitys kerrallaan… lempeyttä… hengitys kerrallaan… niin paljon helpompaa, niin suloista.
 
Hengittäkää ja päästäkää irti. Kyllä.
 
Vain hengitys kerrallaan… syvemmälle ja syvemmälle. Kyllä.
 
KUTHUMI: Aina on kuilun pelkoa. Olette kulkeneet tuota rajaa pitkin niin pitkään - rajaa sillä välillä, minkä luulitte olevan todellisuutta ja minkä luulitte olevan tasapainoa - kuljitte aivan kuilun partaalla. Voi, se on ollut… tavallaan se on ollut hyvin dramaattista ja sitovaa, hyvin pelottavaa, mikä itse asiassa on vain eräs draaman muoto. Olette kulkeneet niin lähellä tätä hienoista rajaa, kallion reunaa tasapainon ja kuilun välillä, tuon syvän kuilun, jonka kuulette huutavan nimeänne.
 
Pysähtykää hetkeksi. Oliko se ääni? Oliko se demoni? Oliko se toisen maailman ääni kuilusta? Kuunnelkaa hetki. Vai oliko se vain Yo-ham, "sinä", huutamassa ja sanomassa, että oli aika päästää irti, oli aika luopua vanhasta pelistä, oli aika antautua "sinulle".
 
Pysähtykää hetkeksi ja seuraavien hengitysten aikana kuunnelkaa tuota ääntä, joka tulee kuilusta ja jota pelkäätte. Tunsitte sen vetävän teitä, pilkkaavan teitä, matkivan teitä. Mutta haluan teidän kuuntelevan vielä kerran… muutaman hengityksen myötä.
 
ANDRA: Kuunnelkaa. Kuunnelkaa hiljaisuutta, kun hengitätte. Syvemmälle ja syvemmälle. Syvemmälle tähän "sinun" hiljaisuuteen.
 
Alas, alas. Päästäen irti.
 
Päästäen irti. Sulautuen yhteen.
 
Sulautuen yhteen. Hengittäen, hengittäen.
 
Syvälle, syvälle tähän "sinän" hetkeen. Kyllä.
 
KUTHUMI: (puhuen hyvin lempeästi) Siellä ei ole helvettiä. Siellä ei ole olentoja, jotka voivat kuluttaa teitä ja orjuuttaa teidät iäksi. Siellä ei ole mitään tällaista. Siellä on vain "sinä". Yo-ham. "Sinä".
 
Siellä ei ole muuta, joten antautumisessa, tässä suloisessa antautumisessa on kyse vain niistä asioista irtipäästämisestä, joissa roikuitte kiinni hyvin epätoivoisesti - mutta myös kirositte ne samanaikaisesti. Kuilu ei ollut lainkaan kuilu. Se ei ollut sitä. Se ei koskaan ollut sitä. Se ei ollut jonkun muun kuilu. Se ei ollut jonkinlainen helvetti. Se ei ollut kadotus. Voin kertoa teille - minun Yo-hamiltani teidän Yo-hamillenne - sielu, olento, olemus ei voi koskaan pohjimmiltaan kadota. On nimittäin aina jokin osa, kenties syvälle haudattuna, mutta on aina jokin "sinän" osa, joka kutsuu teitä takaisin.
 
Kysymyksenä nyt on, kuunteletteko te? Aiotteko valita kokemuksen? Aiotteko antautua suloisesti vain pudotaksenne "sinän" käsivarsille?
 
Kiitos, Andra. Kiitos sydämellisesti.
 
Mitä nyt?
 
On ollut hyvin paljon huolestumista siitä: "Mitä tapahtuu nyt, kun päästän irti? Mitä tapahtuu, kun lopetan puskemisen, pakottamisen, manipuloimisen, työn tekemisen asioiden eteen ja stressaamisen? Mitä tapahtuu, kun lopetan tämän? Lakkaanko olemasta?" Vanhalla tavalla, kyllä, lakkaisitte olemasta. Uudella tavalla… en edes halua kutsua sitä "syntymäksi". Uudella tavalla tulette takaisin "sinuksi".
 
Hauska juttu tapahtui matkalla ylösnousemukseen. Menetin kaiken. (Vähän naurua) Katsokaa, nyt te nauratte! (Kuthumi nauraa) Me nauramme sille koko ajan täällä. Ihmiset ottavat kaiken niin vakavasti. Menetitte työnne ja luulitte sen olevan maailmanloppu. Kenties se oli jonkin aikakauden loppu. Se oli jonkin lyhyen, joskus suloisen, joskus kurjan ajan loppu.
 
Menetitte puolisonne. Hän lähti luotanne tai te lähditte hänen luotaan. Mitä sitten!? Näette hänet taas, ennemmin tai myöhemmin enkeliulottuvuuksissa, kenties uudestaan maallisissa ulottuvuuksissa, mutta täysin uudella tavalla.
 
Menetitte talonne, mutta asuitteko todellisuudessa siellä? Kysyn teiltä. Menetitte talonne, asuntonne. Teidän oli muutettava pois. Se otettiin haltuun - mitä tahansa sille tapahtuikin. Sitten te rukoilitte meitä ja me nauroimme… (vähän naurua). Emme teille… no joo, tavallaan. (Naurua) Itse asiassa täysillä… (lisää naurua)… koska ette tajunneet asiaa. Ette olleet edes paikalla. Talonne on muuten kenties yksi yksinkertaisimmista symboleista - "sinän" symboli, "sinä"-suhteenne symboli. Miten elätte talossanne? Miten elätte todellisuudessanne, luomuksessanne täällä maan päällä?
 
Kuten useimmat teistä huomasivat, menetitte jotain kvanttihypyssä. Menetitte ajattelutavan. Menetitte jonkin uskomuksen. Menetitte yhteyden vanhaan identiteettiinne. Olette saattaneet kirjaimellisesti eksyä, kun olitte matkallanne. Ja monet teistä ovat tunteneet olevansa jotenkin hukassa kvanttihypystä saakka - ette ole oikein varma ajasta, paikasta tai itsestänne - koska menetätte tällä hetkellä asioita. Lempeästi… useimmiten. Sujuvasti… joskus.
 
Mutta te menetätte noita asioita, joista annatte itsenne todella päästää irti enkä halua kertoa teille, mitä sitten tulee tapahtumaan, koska tiedätte sen jo. Kun menetätte itsenne, kun menetätte nuo vanhat asiat, tiedätte jo… kenties ette laita sitä sanoiksi, mutta tiedätte, mitä tulee tapahtumaan. Yo-ham. Saatte takaisin "sinut", suhteen siihen Jumalosaanne, joka luo todellisuutta tasaisella ja sujuvalla tavalla, ettei teidän tarvitse tehdä kovasti työtä sen kanssa. Teidän ei tarvitse jyskyttää sitä. Teidän ei tarvitse pakottaa sitä.
 
Eläminen uudessa energiassa
 
Puhutaanpa hetken aikaa tästä kauniista pranin, "sinän", olemuksenne energiasta. Se on ainetta, muttei välttämättä pelkästään 3D-näkäkulmasta. Sillä on dynamiikka, muttei kaksinaisuutta. Sillä on kyvykkyyttä, muttei sellaista mitä mieli voi manipuloida tai kontrolloida.
 
Se on… tämä kaunis prantai-energianne tulee esiin ja sillä on kyky, sillä on teille kyky todella lopultakin ymmärtää itseänne ja vaikutuksenne energiaan ja sen, miten tarkoituksenmukaisti ja tehokkaasti sitä käytettään. Sitä voidaan mitata, ja kuten sanoin, sitä voidaan parhaiten mitata, kun osallistutte elämäänne, kun olette täysin läsnä. Sillä on dynamiikka, joka on hyvin erilainen kuin se, mitä olette tottuneet käyttämään menneisyydessä. Siksi se tuntuu jotenkin vaikeasti tavoitettavalta.
 
Mutta… mutta jos vain päästätte irti vanhoista ihmistavoista… voi, haluaisin tämän olevan laulu! (Kuthumi alkaa laulaa.) "Jos vain päästäisitte irti vanhoista ihmistavoistanne." Hän tarvitsee vähän äänenkäyttötunteja (puhutaan Cauldresta) (naurua). Tulette näkemään, miten se toimii, miten helposti. Kun pääsette tähän antautumiseen, huomaatte, miten helppoa kaikki todellakin on. Ja sitten te tulette takaisin luoksemme ja suututte meille sanoen: "Miksi ihmeessä ette kertoneet meille aiemmin? Miten ihmeessä emme aloittaneet tästä ensimmäisellä oppitunnilla?" Ja kehotamme teitä palaamaan lukemaan ensimmäisen oppitunnin ja näette, että se oli siellä.
 
Mutta kun annatte itsenne vain olla, annatte itsenne olla, hämmästytte, miten helposti asiat toimivat, ja sitä voitte odottaa kvanttihypyssä. Tässä energiassa, jossa nyt olette, voitte odottaa asioiden olevan niin paljon selkeämpiä. Voitte odottaa asioiden olevan helpompia - mutta ei silloin, jos odotatte meidän tekevän ne puolestanne. Teidän praananne menee ulos ja saa kaikki asiat tapahtumaan. Teidän halunne, valintanne sallivat täysin uuden luomistason tulla esiin elämässänne. Älkää mitatko sitä vanhoja ihmisluomuksianne vasten, koska ne olivat vaivalloisia, hitaita ja hyvin raskaita. Älkää siis yrittäkö mitata sitä tai vertailla tätä elämää kvanttienergiassa - uudessa energiassa - vanhaan.
 
Uudessa energiassa kaikki on hyvin yksinkertaista, hyvin nopeaa ja sujuvaa, JOS olette läsnä, olette "sinä" ja olette antautuneet. Olette hyvin sopeutuneet, teidät on itse asiassa erittäin hyvin treenattua muutamiin vanhan ihmisen keskittymiskohteisiin, ja niitä ovat perustarpeenne, ihmistarpeenne. Mielen tarpeet, kehon tarpeet. Tässä uudessa energiassa, jossa olemme, teidän ei tarvitse kantaa niistä enää huolta. "Sinä" pitää niistä huolen. "Sinä".
 
On tämä koko raha-asia. Tästä voisimme puhua pitkään. Se on ollut kamppailunaihe monille teistä eikä sen tarvitse olla sitä. Se on erittäin helppoa. Ja nyt sanotte mielessänne: "No, kerro minulle, Kuthumi, miten minun pitäisi tehdä tämä. Onko siihen jokin kaava? Onko siihen jonkin suunnitelma?" Ei ole mitään sellaista. Teidän ei tarvitse huolehtia siitä enää, koska keskittymiskohteena eivät ole pikkutarpeet. Kun olette tässä uudessa energiassa, kun olette antautuneet ja olette "sinä", raha vain sattuu pitämään huolen itsestään. Se todellakin tekee sen.
 
Monet teistä eivät voi silti hyväksyä tätä. Ette voi hyväksyä, että niin voi vain tapahtua. Ajattelette edelleen, että teidän on suunniteltava, taisteltava sen puolesta ja pidettävä siitä kiinni. Ja että on oltava jossain määrin kärsimystä ja että täytyy olla jossain määrin rajoja. Ei niitä ole ollenkaan. Pyydän teitä antautumaan sille. Se pidättelee tätä virtausta.
 
Praanaa on kaikkialla. Sitä säteilee jokaisesta sieluolennosta. Piste. Sitä ei tule joltain kaukaiselta Jumalalta. Praanaa säteilee sieluolennoista, ja se menee tähän valtavaan paikkaan nimeltään "kaikkeus". Jokainen ihminen säteilee sitä jokaisen päivän jokaisella hetkellä. Praana on mahdollisuuksien virta, joka muuntuu energiaksi tai siksi, mitä kutsuisitte liikkeeksi tai ilmentymäksi.
 
Mutta tällä hetkellä hyvin, hyvin, hyvin suuri pääosa kaikesta praanasta, jota leijailee ympäriinsä ja säteilee ihmisolennoista, on käyttämättä. Se on mahdollisuus, johon ei ole koskaan yhdistytty. Se on unelma, jonka ei ole koskaan annettu toteutua. Sitä tulee teistä, sitä tulee muista. Usein se sekoittuu tähän valtavaan energialammikkoon. Itse maa ja olennot, jotka auttavat huolehtimaan maasta, käyttävät sitä usein. Te voitte käyttää sitä. Se on ensisijaisesti teidän. Säteilette tätä praana-energiaa tällä hetkellä. Älkää verratko sitä mihinkään muuhun energiaan, mitä on, erityisesti nyt. Se punoutuu tähän uuteen praanaan, uuteen energiaan. Se on hyvin tehokasta, mutta se ei ole voimakasta. Sen ei tarvitse olla voimakasta. Se vain on. Se toimii hyvin, hyvin nopeasti.
 
Elämänne tässä uudessa energiassa pitäisi olla tällaista. Sen pitäisi olla näin yksinkertaista. Sen pitäisi olla niin yksinkertaista kuin "sinä" itsenne talossa tai temppelissä tunnistaen teidät ja rakastaen teitä.
 
Silloin kun tunnistatte täysin "sinän", rakastatte sitä ja antaudutte sille, kaikkien asioiden on toimittava. Tiedän ei tarvitse kohdistaa päivittäistä keskittymistänne rahan tekemiseen tai suhteenne korjaamiseen tai fyysisen kehonne kanssa työskentelemiseen, sen korjaamiseen. Teidän ei tarvitse sitoutua ollenkaan näihin pelattavin mielen peleihin - peleihin, itsenne taistelukenttiin, joita esitetään mielessänne. Hyvin monet teistä käyttävät valtavan määrän energiaa yrittäen analysoida itseään. Teillä on kaksinaisia pikkutaisteluja menossa mielessänne. Joskus se johtaa sellaisiin asioihin kuin terapia ja lääkitys - valtavaa energiahukkaa. Kyse on "sinusta".
 
Henkisyys, uskonto, psykologia, filosofia, kaikki nämä ovat niin eilistä. Tänään kyse on "sinusta". Tajuatteko tämän? Tajuatteko tämän? (Yleisö vastaan "kyllä".) Voitte valehdella, jos haluatte! (Naurua) Kyse on "sinusta". Voitaisiin kai sanoa, että "sinä" olet uusi uskonto. "Sinä" olet uusi psykologia. "Sinä" olet uusi energia.
 
Eikö tämä kuulostakin itsekkäältä? Jos menette johonkin ravintolaan päivän lopussa ja sanotte tarjoilijalle: "Elämässä on kyse minusta!" (naurua), hän ajattelisi: "Toivon, että tämä hullu antaa hyvät juomarahat!" (Naurua) Ja tosiaankin annatte, koska ette kanna huolta energiasta. Ette kanna huolta siitä, onko tippi 7% vai 10% vai teillä eurooppalaisilla -5%. (Naurua) Ette kanna siitä huolta… teidän on otettava vähän pois pöydästä! (Lisää naurua, Kuthumi naureskelee.)
 
SINÄ
 
Uusi energia on "sinä"-energiaa. Miltä se kuulostaisi autotarrana? Uusi energia on "sinä"-energiaa, ja miksei se olisi? Koska kun olette jumalaisia ja toimitte sen mukaisesti, luotte sen mukaisesti, se muuttaa maailmaa. Kun olette hyvin yhdistyneenä ja rakastuneena "sinuun", täysin rakastuneena "sinuun", energianne, praananne, praninne muuttuu. Tapahtuu sellaista fysiikkaa, joka luo uusia mahdollisuuksia, joita maailma haluaa, maailma joka haluaa uusia vastauksia.
 
Suurin ongelma maailmassa tällä hetkellä on se, ettei ole tullut uusia vastauksia ikuisuuksiin. On tullut uutta teknologiaa. Ollaan tehty uusia edistysaskelia lääketieteessä, mutta tälle planeetalle ei ole tullut uutta ajatusta kymmeniintuhansiin vuosiin.
 
Atlantiksella oli hetken aikaa uusi ajatus, ja sitten se katosi. Se palasi tällä nykyisellä ihmiskunnan aikakaudella, mutta se oli tuossa kohtaa vain vanha ajatus vähän pukeutuneena mennäkseen juhlimaan, mutta todellisuudessa se oli vanha. Tällä planeetalla ei ole syntynyt uutta ajatusta ikuisuuksiin ennen kuin nyt. Ja tuo uusi ajatus on "sinä"-ajatus. Luultavasti tulette vähän väsymään siihen, miten taomme tätä päähänne. Tulemme toistamaan sitä, mutta haluamme teidän ymmärtävän, että on kyse "sinusta". Ja jo on aikakin.
 
Yksi suurimmista esteistä täällä hetkellä on se, että kannatte edelleen vastuuta muista. Kuten Tobias sanoisi teille, olette hyviä sosiaalityöntekijöitä. Otatte edelleen niin paljon vastuuta muista ihmisistä, että se itse asiassa tulee tiellenne. Luulette, että teidän on oltava paikalla tytärtänne tai poikaanne, laiskaa aviomiestänne tai ystäviänne varten. Ei, ei, ei, ei, ei. (Naurua) Huono peli. Huono valinta. Olette ulkona.
 
Tämä vastuun kantaminen toisista on nimittäin todellisuudessa välttelykeino. Sitä se vain on. Nyt puhutte itsellenne, mutta voin porautua mieleenne ja lukea ajatuksenne. Te sanotte: "Mutta he tarvitsevat minua." Ei, eivät he tarvitse. Ei, eivät he todellakaan tarvitse. He tarvitsevat itseään. Sitä he vain tarvitsevat. He tarvitsevat itseään. He eivät tarvitse teitä. He eivät tarvitse pomoa töissä. He eivät tarvitse jonkun olkapäätä, jota vasten itkeä. He tarvitsevat itseään, ja heidän täytyy alkaa asua kotona. Heidän elämästään puuttuvat he itse.
 
He vetävät vastuun ylitsenne - tai itse asiassa itse vedätte sen ylitsenne, kun sanotte: "Mutta he tarvitsevat minua." Ette ole tehneet tärkeitä päätöksiä elämässänne, koska syytätte siitä heitä. "En voi lähteä vihaamastani työpaikasta, koska…" Täyttäkää puuttuvat sanat. La, la, la. Ette nimittäin todellisuudessa tee mitään hyvää heille olematta täysin "sinä".
 
Sitten kun sallitte itsenne täysin rakastaa "sinua", teistä tulee niin eheä, yhdistynyt, jumalainen, inhimillinen, vaikuttava standardiolento, että sillä on hämmästyttävä vaikutus heihin. Se olisi heille kuin suuri peili. Se antaisi heille motivaation ja mahdollisuuden muuttaa asioita elämässään, jos he niin valitsevat - ja minun on korostettava tätä.
 
Siksi Tobias, Saint Germain, minä ja Kwan Yin kaikki puhumme teille siitä, mitä maailmassa tapahtuu, että siellä on nälkä, siellä on halu. Jos ihmiset eivät huutaisi tätä, emme puhuisi näin. Mutta on suunnaton nälkä. He huutavat: "Joku, näytä meille tietä." He etsivät uuden energian Moosesta (Kuthumi naureskelee) johtamaan heitä, opastamaan heitä. Mutta teidän ei tarvitse eksyä erämaahan. Teidän ei tarvitse vaeltaa päämäärättömästi. He etsivät uusia vastauksia tällä hetkellä, ja vastaus on… (Kuthumi pitää taukon. Joku yleisöstä sanoo "minä", joku sanoo "sinä".) Voi, se ei mennyt kovin hyvin.
 
He etsivät parhaillaan uusi vastauksia. He etsivät parhaillaan uusia vastauksia. He etsivät… (Kuthumi pitää taas tauon ja yleisö sanoo "sinä".) "Sinua, sinua, sinua." Ei ollut vieläkään kovin innostunutta. (Naurua)
 
Maailma on tällä hetkellä nälkäinen. (Paljon naurua, kun Kuthumi toistaa itseään.) He tarvitsevat suuren lautasellisen… (Yleisö huutaa innostuneesti "sinua"!) Aa! Aivan, aivan. Niin tekevät.
 
He etsivät todellakin vastauksia. He vaeltelevat. He ovat eksyksissä. He etsivät jotain uutta. Se uusi olet "sinä"! Se uusi olet "sinä", koska olet sallinut itsesi antautua, olla täysin sitä, kuka olet, et kanna huolta siitä, mitä muut ajattelevat, et anna toisten ruokkia itseään sinulla, olet täysin yhdistynyt, itsesi parantava, itsesi tasapainottava, itse luova olento. Ja kun he näkevät tämän, he kutsuvat sitä ihmeeksi. He kutsuvat sitä uudeksi. He haluavat vähän siitä ja te sanotte heille "Ei!". (Naurua) "Et voi saada minua, mutta voit saada… " (Lyhyt tauko ja yleisö huutaa "sinut!") "Sinut!" Aivan! Aivan, juuri niin.
 
Hauska asia tapahtui matkalla ylösnousemukseen. (Yleisö ja Kuthumi nauravat.) Menetin kaiken. (Kaikki nauravat lisää.) Katsokaa, enkelit, he nauravat. Joka kerta kertoessani tämän vitsin, he nauravat ja nauravat, ja nyt sen tekevät myös ihmiset.
 
Kvanttihyppy, tämä energia jossa tällä hetkellä olemme - lakatkaa yrittämästä. Lakatkaa yrittämästä. Voi! Hukkaatte aikaanne yrittämällä. Sen todellakin teette. Stressaatte, suunnittelette ja valitettavasti joskus edelleen varastatte energiaa toisilta, kun olette niin maissa, että ette tiedä mitä tehdä. Päästäkää irti. Ei millekään ulkopuoliselle olennolle, vaan päästäkää irti "sinulle". Juuri nyt.
 
Se muuttaa henkistä fysiikkaa. Se muuttaa ulottuvuuden fysiikkaa. Se muuttaa tapaa, jolla luotte elämässänne. Teidän ei tarvitse ajatella sitä, mistä puhumme tässä. Teidän ei tarvitse lukea kirjoja siitä. Teidän täytyy vain päästää irti.
 
Nyt jotkut teistä, koska edelleen ajattelette… Voin tuntea energianne, kun sanon nämä sanat… Ajattelette irtipäästämistä, antautumista jollekin ulkopuoliselle, korkeammalle auktoriteetille. Ei! Ei sellaista ole. Ei sellaista ole. Ei ole Jumalaa, kuten haluaisitte uskoa. On kaikkialla läsnä oleva rakkaus ja se olet "sinä". Teidän on vaikeaa hyväksyä sitä, eikö olekin? Että voisitte olla tuo lähde, voisitte olla tuo pitkään etsitty vastaus. Ja se olet "sinä". Päästäkää irti ja katsokaa, miten helposti tämä uusi energia toimii. Helppoa, helppoa, helppoa, helppoa. Voin sanoa vain tämän. Jos se ei ole helppoa, ette tee asioita oikein!... (vähän naurua) ellette sitten halua haasteita ja jotkut teistä haluavat. Jotkut teistä pitävät haasteista, mutta ymmärtäkää, että se tapahtuu tietoisesta valinnasta.
 
Tässä uudessa energiassa, jossa nyt olemme, on sellainen "sinun" dynamiikka, jota ette ole koskaan ennen nähneet tai kokeneet. Ette yhdessäkään elämässä, ette yhdessäkään enkelipersoonassa, joka teillä on ollut. Se on täällä. Se on nyt. Ja se on valmis työskentelemään hyväksenne. Aion mennä niin pitkälle, että sanon, että odottakaa sitä, mitä olisitte aiemmin kutsuneet ihmeeksi, koska tämä energia toimii hyvin helposti. Hyvin, hyvin helposti.
 
Jos asiat eivät mene helposti, pysähtykää hetkeksi. Kysykää itseltänne… kysykää itseltänne: "Miksi teet asian vaikeasti? Miksi valitset vaikean tien?" Jos syytätte muita ihmisiä, pysähtykää hetkeksi - miksi sitten olette tekemisissä noiden ihmisten kanssa? Miksi he ovat elämässänne? Uudella energialla on sujuva virtaus, joka tapahtuu hyvin, hyvin nopeasti ja helposti.
 
Pyydän teitä osana kotitehtäväänne - sillä olen kuullut Tobiaksen ja Saint Germainin antavan aina kotitehtäviä, joten minäkin annan - antakaa asioiden olla helppoja, tasaisia. Älkää ollenkaan keskittykö ihmistarpeisiinne. Päästäkää niistä irti. Terveydestänne, varallisuudestanne, onnellisuudestanne - kaikesta tästä. Onnellisuus - ihmistarve. Mahtavavilla ylösnousseilla olennoilla, meillä ei nimittäin ole tarvetta olla onnellinen. Sitä ei ole edes sanastossamme. Emme edes mieti onnellisuutta. Meidän ei tarvitse ajatella: "Olemmeko tänään onnellisia tai tunnemmeko onnellisuutta?" Olemme niin kokonaisia itsessämme ja niin tekin voitte olla.
 
Miksi olemme täällä?
 
Haluaisin vastata yhteen tärkeään kysymykseen, joka tulee nyt hyvin, hyvin usein Shaumbralta - on tullut aina kvanttihypystä 18.9. saakka. "Miksi olen täällä maan päällä? Miksi olen täällä maan päällä?" Kaksi asiaa. Kaksi vastausta. Erittäin yksinkertaisia, erittäin helppoja.
 
Ensimmäinen: Koska olette kuulleet tämän kutsun, kun muut ihmiset sanovat: "Antakaa meille uusi tie." Ja olette vapaaehtoisina ensimmäinen ryhmä, joka käy tämän prosessin läpi välittääkseen sen sitten toisille. Se on uutta eikä sitä ole aiemmin koettu. Kuten sanoin aiemmin, epäillessänne valitkaa kokemus. Pyrkikää kokemaan hyvin lahjakasta elämää maan päällä, kuten sitä kutsuisin. Lahjakasta elämää maan päällä. Kaikki energiat ovat palvelemassa teitä, työskentelemässä kanssanne, kehittämässä teitä, koska olette mestari, kuten Adamus sanoo. Olette luoja. Tehkää siitä helppoa.
 
Olette täällä jonkin tason valinnastanne ollaksenne niitä, jotka näyttävät toisille, jotka etsivät vastauksia, että heillä on jo ne. Mutta teidän on itse käytävä läpi kokemus, teidän on oltava lihassa, teidän on pystyttävä esittämään se heille, jotta he voivat nähdä, ettei kyse ole vain sanoista, ettei kyse ole taas vain yhdestä uskonnosta tai kultista tai kirjasta, että se on todellista. He voivat katsoa teitä silmiin. He voivat koskettaa teitä. He voivat nähdä, että sinä olet todella "sinä".
 
Toinen syy siihen, että olette maan päällä nyt kvanttihypyn jälkeen sen sijaan, että olisitte takaisin meidän puolellamme: No, vuokrasimme huoneenne täältä. (Naurua) Sori! (Kuthumi naureskelee) Teidän on oltava täällä vielä jonkin aikaa. Syy siihen, että olette tällä hetkellä maan päällä, on se, että luotte sitä, mitä haluaisimme kutsua mestariteokseksi. Teidän mestariteokseksenne.
 
Mestariteoksenne
 
Olitteko koskaan lapsena leirillä? Sen viimeisenä päivänä teille annettiin vähän halpoja muovilankoja ja muutamia kiviä ja teidän piti punoa ne yhteen. Se tapahtui leirin viimeisenä päivänä. Teidän haluttiin vievän tämä erityinen kapistus kotiin osoituksena äidillenne ja isällenne, että heidän rahansa oli hyvin kulutettu ja nyt olitte käsityöläinen. Mutta todellisuudessa se oli teitä varten.
 
Jotkut teistä ovat säilyttäneet tämän. Joka kerta katsoessanne sitä lipaston laatikossa,  kenties kirjahyllyssä tai laatikkoon piilotettuna ja löydätte sen sattumalta, mitä tapahtuu? Se tuo takaisin kaikki muistot, ei vain muutamia hetkiä tuota muoviesinettä punoessanne, vaan se tuo mieleenne koko leirillä olemisen kokemuksen. Järven, pelaamisen, peloissaan olemisen yöllä karhujen ja hirviöiden vuoksi, leirinuotiot ja vaahtokarkit. Ja se tuo takaisin kokemukset ystävistänne, jotka aiemmin tunsitte, nuoruutenne. Ja hyvin pian huomaatte käyvänne läpi pitkän, pitkän sarjan enimmäkseen hyviä muistoja - kaikki tämän sen kauniin pikkuesineen vuoksi, jonka värkkäsitte.
 
Tällä hetkellä näinä maa-aikanne loppukokemuksina luotte omaa mestariteostanne. Se on teille jotain hyvin kallisarvoista sitten, kun siirrytte maan ulottuvuuksien tuolle puolen. Se ei välttämättä ole mikään fyysinen esine. Se ei ole mitään sellaista, minkä voitte laittaa taskuunne täällä maan päällä juuri nyt. Mutta olette kutomassa kaunista kosmista jalokiveä - kutsutaanpa sitä niin - kaunista luomusta, taivaallista maalausta, mitä se ikinä sattuukin olemaan. Mutta se on kallisarvoisin asia, joka teillä on lähtiessänne tästä maapalloksi kutsutusta paikasta.
 
Pidätte sitä yllänne ylpeänä kolmannessa ympyrässä ja se muistuttaa teitä aina kokemuksistanne maan päällä, ja se muistuttaa teitä elämisen iloista. Se muistuttaa teitä vaikeuksista ihmisen ulottuvuuksissa. Se muistuttaa teitä rakkauksista ja menetyksistä. Se muistuttaa teitä muodonmuutoksestanne enkeliolennosta ihmisolennoksi ja nyt omaksi olennoksenne.
 
Näinä päivinä juuri nyt luotte omaa mestariteostanne riippumatta siitä, tiedättekö siitä tietoisesti. Olette nähneet siitä unta yöllä kuluneen viikon aikana. Olette menneet muutamiin mielenkiintoisiin paikkoihin, jotka ovat teidän ja vain teidän, tekemään tätä veistosta. Tämä veistos tehdään omien ihmisolosuhteidenne tietoisuudesta, jotta se on aina teillä ja muistatte aina nämä hienot, hienot päivät, joita teillä oli maan päällä.
 
Elämästä nauttiminen
 
Kannustan jokaista teitä ehdottomasti nauttimaan jokaisesta hetkestä joka päivä, jokaisesta elämänkokemuksesta, joita teillä nyt on. On oma valintanne olla täällä. Voisi olla myös oma valintanne, että se olisi yksinkertaista, kaunista, palkitsevaa. Teillä ei ole enää mitään tarvetta kamppailla. Ette tarvitse sitä tietoisuusrakenteenne osaksi. Ette tarvitse sitä sieluolentonne osaksi. Ette tarvitse sitä osoittaaksenne olevanne ihminen. Kaikki voi olla helppoa.
 
Mutta te sanotte. "Kyllä, mutta entä ne kaikki muut ihmiset, jotka tekevät siitä minulle vaikeaa?" Eivät he tee. Eivät he todellakaan tee. Heidän energiansa, heidän praanansa ei pidättele valoanne. Jos kaikki ei-Shaumbra ihmiset maan päällä kokoontuisivat yhteen, keskittäisivät energiansa teihin yrittäen vahingoittaa teitä tai ottaa teidät haltuunsa, he eivät pääsisi lähellekään sitä.
 
Ymmärtäkää, että se mitä säteilette - yhdistelmä olemustanne ja uutta energiaanne - on niin… (tauko) sille ei edes ole ihmissanaa. Koska "voimakas" ei ole sopiva. "Dynaaminen" merkitsee voimaa, ja olemme nyt voiman tuolla puolen. Olette voiman tuolla puolen tällä hetkellä. Kaikki maapallon ihmiset voisivat kokoontua yhteen ja yrittää tehdä jonkinlaisen psyykkisen hyökkäyksen kimppuunne, ja koska ei ole mitään vastustusta, koska olette antautuneet ja menettäneet kaiken ollaksenne kaikkea, mitä olette, sillä ei olisi mitään vaikutusta.
 
Ei ole yksittäistä ihmistä, ihmisryhmää tai enkeliryhmää, joka voi muuttaa teitä, ottaa teiltä. Luovuuspolkunne on täysin auki. Valitkaa mitä tahansa haluatte.
 
Namaste!
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.