MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:
SHOUD 2: "Tu, Tu, Tu" - Kuthumi lal Singh,
transmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 octombrie 2007

www.crimsoncircle.com


Namaste! (audienta aplauda) Namaste! (audienta raspunde “Namaste!”) (rasete) Oh, draga Shaumbra, e o placere pentru acest mare maestru infundat Kuthumi la-la-lal Singh (rasete) sa fie aici cu voi azi. Ce onoare este pentru mine sa fiu primul care face Shoud-ul normal in Noua Energie, in acest Salt Cuantic. Dar, de fapt, Eu am fost a treia alegere. (rasete) Tobias este pedepsit saptamana asta. Sam al lui Tobias intampina ceva dificultati la clasa lui in aceste zile.

El ia lectii de istorie si acum studiaza la scoala istoria Orientului Mijlociu (rasete) si Tobias si profesorul nu prea cad de acord cu realitatea (si mai multe rasete) despre ce s-a intamplat in cea mai sacra regiune pentru mult timp. Profesorul fiind inclinat spre Crestinism, cum ati spune voi, si Tobias avand mai multe inclinatii nu cad de acord. Deci, profesorul de istorie i-a chemat parintii, care fiind si ei tot profesori, au fost putin rusinati de iesirea lui Sam din clasa si l-au pedepsit pe Sam - cunoscut si ca Tobias - de acum inainte pana poate intelege istoria corect.

Deci va puteti imagina chinul, incercarea prin care trece Sam. Deci, energia lui Tobias este, de fapt, foarte foarte aproape de Sam in acest sfarsit de saptamana, care sta suparat in camera lui, stiind adanc in interior care e reala poveste, dar trebuind intr-un fel sa se hotarasca daca isi va compromite intuitia, asa cum ati facut voi toti atat de bine in trecut sau isi va spune adevarul… sau isi va spune adevarul. Si apoi este Saint-Germain. Este octombrie, e Parisul si iubirea este in aer (rasete multiple) El chiar acum se bucura de…cateva sticle de vin fin cu o persoana draga care aspira sa devina un lider dar care tot timpul va fi regal - daca ati inteles aluzia, cam cu cine e acum. (rasete) Hmm, ati inteles! Ah da, ganditi-va la asta pentru un moment, o mica ghicitoare de la Kuthumi. Deci e ocupat, asa cum e de obicei in aceasta perioada a anului, cu frumusetea si iubirea si romantismul Parisului. Deci Eu am onoarea de a lucra cu voi astazi.

ALEGETI SA EXPERIMENTATI

Imi voi incepe…oh aici nu va fi o dizertatie, ci va fi doar o discutie amuzanta intre noi. Voi incepe prin a va oferi una dintre expresiile mele favorite, Eu le numesc la-la-la-uri: Cand sunteti in indoiala, alegeti sa experimentati. Hmm. Hmm. Hmm. “Ce naiba vrea sa spuna cu asta?” spuneti voi. E chiar simplu. Sunteti confruntati cu situatii in viata cotidiana - “Sa o fac? Sa nu… o fac?” (Kuthumi rade) Frica are tendinta de a interveni. Visati sau contemplati potentialul rezultatului si, in general, dupa cum stiti, aveti tendinta sa va inclinati spre cel mai infricosator, cel mai dramatic si cel mai rau rezultat posibil si, astfel, nu mai faceti nimic. Nu sunteti siguri pe rezultat si stationati. Eu am invatat acum mult timp ca cel mai important lucru pe care l-ati putea face ar fi sa alegeti sa experimentati. Oricum, ce aveti de pierdut - viata voastra? O pierdeti sigur. Oh, asta e umor! (cateva rasete)

A PIERDE TOTUL

Apropo, ati dori sa auziti o gluma spirituala pe care noi o spunem in partea cealalta de val, una dintre cele mai rostite care circula acum? (Linda intreaba “E una amuzanta?”) (audienta rade) Sa-i auziti cum rad intr-un moment! Ascultati: “Un lucru amuzant s-a intamplat pe calea mea catre ascensiune…” …nu e asta inca… (rasete) “Am pierdut totul” (nici un raspuns din audienta) Vedeti? Ei rad! (Kuthumi arata catre cer) Voi sunteti prea aproape. Nu intelegeti umorul angelic pentru ca sunteti prea aproape. Dar, de fapt, e un lucru foarte amuzant care se intampla pe calea catre ascensiune. Pierdeti totul. Eu vin dintr-o familie cu o bogatie modesta in timpul meu de a fi Kuthumi. Am mers la o universitate buna, am purtat haine frumoase, am avut o minte foarte buna.

Totul se presupunea a fi foarte bine. Si, totusi, in realitate nimic nu era bine. Totul era gresit. Totul era pe dos de la ceea ce era real. Am muncit pentru tot sau asa am crezut ca trebuie. Am crezut ca trebuie sa muncesc la lucrurile din mintea mea, sa studiez din greu acest lucru numit psihologie - pe care am studiat-o si in alte vieti anterioare - pana am atins un punct cand am pierdut totul. Am pierdut legatura cu familia mea, pentru ca ei nu erau de acord cu calea mea - cum spuneti voi - mai occidentala pe care Eu o adoptasem. Financiar nu aveam nimic. A trebuit sa ma bazez pe altii sau asa credeam. Mi-am pierdut mintea, cum si majoritatea dintre voi ati facut-o. Voi stiti intr-un fel cum e acest sentiment.

Am pierdut ceea ce Eu consideram ca am cel mai de pret - capacitatea mea mentala patrunzatoare. Capacitatea mea de a fi rational, capacitatea mea de a analiza - am pierdut asta, literalmente. Intr-o zi m-am trezit si nu mai aveam capacitatile rationale analitice si lumea mea s-a prabusit. Am pierdut totul. Sau asa am crezut. De fapt, in a pierde totul, in pierderea acestui lucru pe care il numiti centrul concentrarii voastre, pierderea unor lucruri ca relatii, pierderea identitatii, in realitate chiar e o pierdere? Sau e de fapt un castig? Si, de aceea, cand spunem aceste glume foarte amuzante in taramurile angelice - “Un lucru amuzant s-a intamplat pe calea catre ascensiune; am pierdut totul”- ei rad in hohote in cealalta parte. Voi, Shaumbra, va veti prinde foarte curand. Nu credeti ca e amuzant sa pierdeti totul (rasete) dar chiar este (Kuthumi rade).

Noi radem cateodata… nu ar fi trebuit sa va spun asta… Dar, draga Shaumbra, ati pierdut totul. Va pierdeti acea concentrare a ceea ce voi numiti analiza astfel incat sa va deschideti intuitia. Va pierdeti relatiile pentru ca, atat de des, cum incepeti sa intelegeti, ele nu va imputerniceau. Ele erau despre legaturi si poate chiar si despre hranirea cu energie a altora. Ele erau despre voi… si Shaumbra, acesta e cel mai valoros lucru dar e si cea mai mare responsabilitate… dorinta voastra de a lua responsabilitatea pentru tot. Pentru toata lumea. Reveniti-va - fiti voi! Asta e foarte important. TU. Ce lipseste? Ce lipseste, Shaumbra? (audienta spune “Noi”) Ce lipseste, Shaumbra? (audienta spune “Eu”)

Nimic. Nimic. Nu! Voi sunteti aici! Voi sunteti aici. Voi sunteti total aici, deci nu lipseste nimic. V-ati permis sa veniti aici, sa stati in aceste scaune sau sa priviti la monitoarele voastre de acasa. V-ati lasat sa fiti aici astazi. Nimic nu lipseste. Nu cu voi azi sau cu mine. Ci cu multi din restul oamenilor din lume. Ei chiar nu sunt in viata lor. Ei nu sunt creatorii vietii lor. Ei chiar isi permit sa fie marionete. Dar ale cui? Ale nimanui. Vedeti voi, ei isi imagineaza si creeaza acest manuitor de marionete, cel care manuieste toate sforile. Dar, de fapt, nu e nimeni acolo. Lor le place sa creada ca acesti manuitori sunt parintii lor sau seful sau guvernul sau altcineva. Ei nu sunt in viata lor. Ei sunt incetiniti de altceva si ei nici macar nu stiu ce e. Dar voi invatati ca cel mai important lucru sunteti voi. Nimic nu lipseste.

Cand va treziti dimineata si respirati prima data, fie ca e o zi ploioasa sau o zi senina, si recunoasteti prezenta voastra in viata voastra, in acest moment, atunci toate lucrurile se rezolva de la sine. Fara ca voi sa va cunoasteti, asa cum multi oameni fac, nimic nu poate veni de la sine, in afara de ceea ce apare ca fiind haos, destin, alegerea altora, soarta, karma rea sau doar un noroc de cacat (rasete) in acea zi in special. Dar, cand sunteti prezenti, fiinta voastra totala, fiecare parte a voastra - trecutul vostru, momentul vostru de acum, potentialele voastre - toate aici, atunci toate lucrurile, toate lucrurile functioneaza. E un principiu simplu. Spiritualitatea… apropos, e foarte depasita.

E de ieri. Atat de “ieri”. (rasete) Eu stiu si voi stiti. Nu mai trebuie sa pastram acest secret intre noi. Spiritualitatea e o activitate mentala. Ea cauta si cerceteaza. Cauta raspunsuri in alta parte. Il cauta pe Dumnezeu pentru ca acesta sa incerce sa rezolve totul pentru voi. Oh, Dumnezeule! – aceste rugaciuni pe care le fac oamenii! Oh, Dumnezeule! Oh, Dumnezeule! Oh, Dumnezeule! (rasete) Cunoasteti ca asta e o gluma foarte buna in taramul angelic! Nu ingerii au inventat rugaciunea. Oamenii au inventat rugaciunea. Oamenii au inventat-o pentru ca sa scape de a face ceva ei insisi, vedeti voi. Rugaciunea e o cale de a ruga pe altcineva sa o faca pentru voi si ingerii nu pot, in final. Chiar si fiintele angelice din partea noastra, noi nu o putem face pentru voi. Voi o puteti face.

E un punct foarte important. Cand vom face filmul meu, vom face si niste experimente. Vom lucra cu Shaumbra si apoi vom lucra si cu altii, nu atat de Shaumbra. Vom privi caile vietii. Ne vom uita la sociologia care e asociata cu acestea. Si vom privi la ce se intampla cand sunteti total prezenti, cand sunteti acasa, ca sa zicem asa - acasa fiind momentul vostru de acum - in contrast cu cineva care amana totul - amana un Dumnezeu necunoscut, se roaga la asemenea… Cauldre intervine aici in scenariul meu! (rasete, Kuthumi chicoteste) Vom privi, vom face o comparative; ce se intampla cand sunteti prezenti?

FIZICA SUFLETULUI

E o fizica implicata in asta si Saint-Germain va vorbi mai mult despre asta in videoclipul meu - dar numele meu va fi primul! (rasete) E o fizica implicata. E acest lucru pe care il aveti, pe care noi cei de dincolo de voal il numim… ei bine voi l-ati numi sufletul vostru. Dar voi stiti ca acest cuvant a fost prea uzat, foarte neinteles. A fost chiar desemnat un loc la baza picioarelor voastre care a fost foarte neinteles (rasete, Kuthumi chicoteste) ( in engleza baza picioarelor se numeste “talpa”)

Deci avem un cuvant pe care il folosim aici, in partea noastra. E un cuvant diferit, dar poate e mai cuprinzator. Inseamna esenta voastra - fiecare parte a voastra, fiecare aspect al vostru, fiecare viata trecuta, fiecare… totalitatea voastra. Totalitatea voastra include potentialele care niciodata nu au fost manifestate, vedeti voi. Asta e o parte foarte importanta a voastra. Intr-adevar, ati facut foarte multe alegeri in viata voastra. V-ati intalnit cu multe situatii si aveti tendinta de a gandi despre “voi” doar ca fiind alegerile pe care le-ati facut si experimentat. Dar, esenta voastra, de fapt, consta si in toate alegerile pe care nu le-ati manifestat pe Pamant.

Dar ele au fost manifestate sau jucate in alta parte. Vedeti voi, sunteti foarte mareti. Sunteti mult mai mult decat doar cateva experiente lineare pe care le-ati avut. Sunteti mult mai mult. Acum, in partea noastra, noi numim aceasta energie pran sau cateodata prantay, ceea ce e foarte similar cu cuvantul pe care-l cunoasteti, cu prana. Deci, esenta voastra, tu-ul vostru, acest pran sau prantay, de fapt are o caracteristica fizica. Sa spunem ca esenta voastra, ceea ce noi numim prantay, sunteti voi. Apoi oferiti un gen de energie esenta numita prana. Sunteti familiarizati cu asta. Prana e curgerea constiintei in energie in aceasta realitate. Prana curge chiar acum peste tot in aceasta camera.

Prana emana din fiecare dintre voi si poate fi masurata. Si acesta e unul dintre lucrurile pe care il vom face in videoclipul meu in curand. Ne vom uita la felul cum energia emana din prantay sau pran in manifestarea sa sau radiaza in toate lucrurile din jurul sau si are un efect profund, mai profund decat orice altceva. Vom privi cum aceasta energie din pran poate fi, de asemenea, transferata sau capturata intr-un asemenea fel incat sa o vedeti ca o sursa de energie in realitatea voastra din 3D.

Prana emana din fiecare dintre voi - datorita voua, voi sunteti aici, voi participati activ prin alegere in aceasta realitate, in aceasta camera chiar acum - energia prana e foarte, cum ati numi-o voi, puternica. Dar noi nu vrem sa-i asociem un factor, asa ca puterea. Noi nu vrem sa spunem ca e puternica sau ca e slaba. Poate ca o asociati mai degraba cu termenii de implinire, maretie a pranei pe care o creati acum.

Voi amestecati energia voastra pranica cu energia care vine din insusi Pamantul, prana sa; cu energia care vine de la fiintele angelice care literalmente incercuiesc camera chiar acum si sunt multe, foarte multe. Si pentru ca sunteti impamantati in aceasta realitate, voi sunteti cei care sunteti acasa cu voi si asta creeaza un fel de energie substantiala - dar nu e o energie care poate fi masurata deloc cu vechile voastre masuratori.

Sunteti obisnuiti cu energia electrica care are o anumita dinamica dualistica si, astfel, poate fi usor masurabila, usor inhamata si aplicabila in acele tipuri similare de surse energetice. Dar in Noua Energie, la care voi, Shaumbra participati acum, radiati si activati alte energii de asemenea. Dar nu o puteti face daca nu sunteti acasa, daca nu participati in corpul vostru in viata voastra zilnica. Daca nu sunteti prezenti, daca sunteti intr-un fel de vacanta psihotica din propria realitate… (unii rad si Kuthumi chicoteste). Daca luati aceste medicamente, nu sunteti acasa. Nu, Nu, Nu. Este un semn pe usa: “Plecat la pescuit in iad” (unii rad si Linda spune: “Foarte amuzant”).

Dar este un efect, un efect literal, care se intampla chiar acum, cu prantay, esenta voastra, deci permiteti sa fiti aici acum. Vedeti voi, nu trebuie sa impingeti sau sa fortati. Pur si simplu este aici. In sfarsit deveniti confortabili cu faptul de a fi oameni, dupa atata timp. Nu este uimitor? Si apoi, e ultima voastra viata! (rasete din audienta si de la Kuthumi) Dar asa se intampla, stiti. Andra ar numi-o predare.

Predati-va in voi! Ahhhh! Vedeti voi. Predati-va in incredere, cum ar spune Saint-Germain. Predarea in cine sunteti cu adevarat. Sa nu va mai ingrijorati ca cineva v-ar subjuga. Acesta este un imens gen de frica a celor care au trecut prin taramul angelic catre taramurile terestre, ei au o frica ca cineva ar putea sa-i subjuge. Vedeti voi, ingerii nu se pot omori intre ei cu o arma, cum fac oamenii. Dar in cealalta parte e acest joc vechi, numit “subjugare”, numit "te voi absorbi".

"Te voi scoate din functiune. Iti voi lua energia. Iti voi lua constiinta." Deci, vedeti voi, veniti pe Pamant cu acea frica, o traiti si ea se amplifica pentru ca cineva “iti poate lua viata”, ca puteti avea un accident si sa muriti. Deci, e acea frica constanta care, in final, creeaza o asemenea coliziune de energii in voi, ca nu mai vreti sa mai fiti aici. Si corpul vostru - cum e si al lui Sam - e acolo hoinarind, dar nu cu adevarat ocupat, nu cu adevarat prezent, nu mai face alegeri, nu mai are incredere. In final, in partile rele ale cartierelor angelice, cand un inger subjuga alta fiinta, asta nu dureaza. Nu poate dura. Fiecare fiinta angelica, fiecare fiinta umana este o fiinta divina suverana, prin dreptul nasterii. Nu e ceva ce trebuie sa castigati. Nu este o insigna pe care o castigati dupa multi eoni de vieti. Ati inceput cu ea.

Ati inceput cu un Sine Divin Suveran. Voi, intr-un fel, ati cam fugit de el, cum am facut toti. Intr-un fel, ati vrut sa experimentati - cum a fost sa scapati de suveranitate? Cum a fost sa fugiti de a fi singular si sa fiti foarte foarte multipli, foarte foarte imprastiati in atat de multe feluri diferite. Dar e un drept divin, pe care intotdeauna l-ati pastrat. De aceea, intorcandu-ne la istoria ingerilor, cand o fiinta ar subjuga-o pe alta, mai devreme sau mai tarziu, amandoi vor trebui sa se separe. Cel care a subjugat s-ar intoarce, in final, la proprie constiinta. Oh, ar dura ceva timp, dar in final ar face-o. Si e un lucru interesant aici, sa notati… imaginati-va aici, pentru un moment, o fiinta angelica incercand sa o consume pe alta, incercand sa-i fure energia, incercand sa o subjuge, incercand sa o infulece, incercand sa o ia pentru el. Deci, o fiinta angelica, incearca sa o fure de la alta.

Asta nu functioneaza, in final. Nu poate functiona. Fizica, cum ati numit-o voi, nu i-ar permite sa functioneze, deci, in final, fiinta care subjuga trebuie sa se intoarca in propria constiinta. Si, in momentul cand ei se intorc la constiinta lor, se opresc din a mai lupta cu ea, cand ei nu mai rezista. Cand ei nu se mai supara pe ea. Cand inceteaza sa mai incerce sa mai rezolve. Cand se predau. Acum, asta este putin infricosator, chiar si pentru ingeri, dar in special pentru oameni, pentru ca rezistenta la toate aceste energii exterioare e ceea ce credeti ca v-a tinut intreg. Dar, de fapt, v-a pus intr-o gaura. Chiar v-a pus. Rezistenta voastra la undele radio care trec acum prin cladire de la guvernul secret… zzzzt! (rasete)… Rezistenta voastra la lectiile parintilor vostri; rezistenta voastra la schimbare la serviciu; rezistenta voastra chiar la a va misca in Noua Energie - aceste lucruri sunt cele care v-au pastrat foarte limitati, foarte mici, fara capacitatea de a va extinde cu adevarat.

PREDAREA/ABANDONAREA

Acum, vom face ceva astazi. Ne vom distra! Ne vom preda. Ne vom preda. Oh, acel cuvant, acel cuvant poate este ca unghiile pe o tabla. Ati fost invatati “Niciodata sa nu va predati, tot timpul sa va luptati pentru drepturile voastre”. De fapt, pentru ce luptati cu adevarat? De ce va agatati cu adevarat? De vechiul sine uman? Vreti asta inapoi? Da, cateodata ceea ce Eu numesc trista si depresiva viata cotidiana? Incercati sa mentineti acel salariu minim pe care il aveti din cauza fricii ca nu veti avea destul sa mancati sau din cauza fricii ca colectorii de facturi vor veni la usa voastra? Sa predam toate astea acum si sa privim ce se intampla. Ok, acum nu ma pacaliti. Ori faceti asta, ori nu. Nu spuneti ca veti incerca intr-un fel sa o faceti, pentru ca asa nu merge. Prin asta doar rezistati inca o data, deci fie stati in afara jocului de aici…

Ne vom juca putin cu energiile. Ne vom juca cu efectele pran, esenta voastra. Deci, daca doriti sa va alaturati Mie… Eu deja m-am predat. Nu voi avea nimic de pierdut, vedeti voi (rasete) si tot ce am castigat… daca sunteti dornici. Acum nici o retragere aici. Daca aveti de gand sa va retrageti energetic, mergeti si stati in bucatarie sau in baie (cateva rasete) pentru ca ne vom juca cu energia aici acum. Nu va forteaza nimeni sa faceti asta. E absolut printr-o alegere constienta, foarte constienta. Acum, o vom ruga pe Andra (Norma) sa vina pe scena pentru un moment, si ea cu Mine vom face acest lucru in care easa respire si Eu vorbesc. Deci, Andra, vino in fata. Tu esti minunata in a preda, desi Eu a trebuit sa smulg cateva lucruri din tine si tu stii asta (rasete) Ok. Acum, Andra, sa incepem cu o respiratie.

Andra: Si deci, in acest moment, va invit… sa inspirati prin nasul vostru. Respirati. Doar primiti. Primiti. Caci aceasta primire permite predarii sa se intample. Dati drumul deschizand un spatiu mai mare. Respirati. Respirati profund in voi. Darul pe care il impartaseste cu noi acum, respirati. Respirati profund, adanc, adanc in voi. Da.

Kuthumi: Predarea scoate la iveala cateva probleme. Probleme care sunt ca si cainii de paza, garduri, pereti si toate acele lucruri pe care le puneti in jurul vostru pentru a va proteja ceea ce ati crezut ca era esenta voastra. Dar, acum, in respiratiile pe care le facem cu Andra, predati-va. Predati-va chiar si mintea. Mintea care trancaneste aici, analizeaza fiecare cuvant, analizeaza fiecare viziune care trece prin creierul vostru. Mintea analizeaza chiar acum “Camera asta e sigura?” Va analizeaza pe voi “V-ati pierdut mintea aia nebuna?” Predati chiar si asta. Lasati-o sa plece si respirati inca odata cu Andra.

Andra: Respirati, respirati in acest dulce moment. Adanc, adanc, permitand mintii sa danseze inauntrul esentei. Da. Kuthumi: Si mintea mica spune “Dar eu nu stiu sa ma predau. Nu stiu daca pot sa ma predau. Fac asta correct? Poate ar trebui sa mai astept. De ce fac asta? Unde sunt acum?” Si asta e ok. Ascultati asta, simtiti-o, dar continuati sa respirati cu Andra. Predati-va. De ce anume v-ati agatat? Ce ati stocat si ati adunat?Ce ati atras in jurul vostru? Acum e un timp minunat pentru a da drumul cu cateva respiratii. Andra: Respirati ritmic…observati…Respirati ritmic…Gentiletea… Respirati ritmic…

Mult mai usor, foarte dragut. Respirati si dati drumul. Da. Respirati toti odata…din ce in ce mai profund. Da. Kuthumi: Exista tot timpul frica de abis. Ati mers pe acea linie atat de mult timp-linia dintre ceea ce ati crezut ca era realitate, ceea ce ati crezut ca era echilibru- mergand chiar pe linia abisului. Oh, a fost…intr-un fel a fost foarte dramatic, angrenant, foarte infricosator, care e doar o forma a dramei. Ati mers atat de aproape pe acea linie fina, la limita tarmului, intre echilibru si abis, acel abis intunecat profund pe care il auziti chemandu-va numele. Opriti-va pentru un moment. A fost o voce, a fost un demon, a fost o voce dintr-o alta lume din abis? Ascultati pentru un moment. Sau a fost doar Yo-ham, voi?

Chemand, spunand ca e timpul sa predati, sa renuntati la vechiul joc, a sosit timpul sa va predati voua. Opriti-va pentru un moment si in urmatoarele respiratii ascultati acea voce care venea din abis, de care va era frica. Ati simtit cum va tragea, va tachina, va sfida…Dar vreau ca voi sa ascultati inca odata cu cateva respiratii. Andra: Ascultati. Ascultati linistea cand respirati. Profund, din ce in ce mai profund. Profund in acea liniste a voastra. Adanc, adanc. Lasand sa plece. Lasand sa plece. Topindu-se. Topindu-se. Respirati. Respirati. Adanc, adanc in acest moment al vostru. Kuthumi (vorbind foarte suav):Nu exista iad. Nu exista fiinte care va pot consuma sau subjuga pentru eternitate. Nu exista asa ceva. Sunteti doar voi. Yo-ham. Voi. Doar asta exista, deci in predare, in aceasta minunata predare, este doar eliberarea acelor lucruri de care v-ati agatat atat de disperat-dar deasemenea si injurand in acelasi timp.

Abisul nu a fost un abis, deloc. Nu a fost. Niciodata. Nu a fost abisul altcuiva. Nu a fost un fel de infern. Nu a fost pierdut. Va pot spune de la Yo-ham-ul meu catre al vostru, un suflet, o fiinta, o esenta, nu poate fi in final pierduta. Tot timpul exista o parte, adanc ingropata poate, dar tot timpul este o parte a voastra care va cheama inapoi la voi, vedeti voi. E o perceptie ca v-ati pierdut, hoinarind in una dintre aceste cai ale unei vieti, al unui aspect sau personalitate pe care ati creat-o. A fost frica de-a lungul timpului ca poate veti deveni atat de pierdut in una dintre aceste creatii ale voastre, incat nu va veti mai putea intoarce. Dar in final, in final, o fiinta insufletita nu se poate pierde. Intotdeauna exista vocea. Exista intotdeauna semnele care va vor chema inapoi la voi. Acum intrebare este: veti asculta? Veti allege sa experimentati? Veti merge in dulcea predare doar pentru a cadea in bratele voastre?

Multumesc Andra. Multumesc foarte mult . SI ACUM? Au fost indoieli despre “Ce se intampla cand predau? Ce se intampla cand nu mai imping si fortez si manipulez si muncesc la lucruri si ma stresez? Ce se intampla cand nu fac asta? Incetez sa mai exist?” In vechiul fel, da. Ati inceta sa mai existati. In noua cale…nici nu o voi numi “nastere”. In noua cale ati reveni la voi. Un lucru amuzant s-a intamplat in drum catre ascensiune (cateva rasete) Vedeti, acum radeti! (Kuthumi rade) Noi radem de asta tot timpul aici. Oamenii o iau foarte in serios. Va pierdeti slujba si credeti ca e sfarsitul lumii. A fost sfarsitul unei ere poate.

A fost sfarsitul unui timp scurt, cateodata dragut, cateodata mizerabil. Ati pierdut un partener, ei v-au parasit sau voi i-ati parasit pe ei. Si ce? Ii veti vedea inca odata mai devreme sau mai tarziu. In taramurile angelice, poate inca odata in taramurile terestre dar intr-o complet noua cale. V-ati pierdut casa, dar ati trait cu adevarat in ea? Va intreb. V-ati pierdut casa, apartamentul. A trebuit sa va mutati. Proprietarii l-au revendicat- indifferent ce s-a intamplat. Cand v-ati rugat la noi si noi am ras…(cateva rasete) Nu de voi…ei bine, doar intr-un fel. (rasete) De fapt, total…(si mai multe rasete)…pentru ca nu intelegeati. In primul rand nu erati acolo. Casa voastra, apropos, este poate unul dintre cele mai simple simboluri-un symbol al vostru, un simbol al relatiei voastre cu voi. Cum traiti in casa voastra? Cum traiti in realitatea voastra, in creatia voastra aici pe Pamant? Cum multi dintre voi ati observat, ati pierdut ceva la Saltul Cuantic.

Ati pierdut un mod de gandire. Ati pierdut o credinta. Ati pierdut o conectie cu o veche identitate a voastra. Poate v-ati pierdut literalmente, in timp ce erati in calatoria voastra. Si multi dintre voi v-ati simtit pierduti de la insusi Saltul Cuantic-nu prea sunteti siguri pet imp, spatiu sau pe voi insiva-pentru ca pierdeti lucruri chiar acum. Gentil…cel mai adesea. Gratios cateodata. Dar pierdeti acele lucruri pe care cu adevarat va permiteti sa le dati drumul sin u vreau sa va spun ce se va intampla pentru ca deja voi stiti. Cum va pierdeti pe voi, cum pierdeti acele lucruri vechi, voi deja stiti…poate nu puse in cuvinte, dar voi stiti ce se va intampla, Yo-ham. Voi va castigati inapoi pe voi, relatia cu acea parte divina, Dumnezeu a voastra, care creaza realitatea intr-un fel atat de gratios si gentil, incat voi nu trebuie sa lucrati la ea. Nu trebuie sa o batatoriti. Nu trebuie sa o fortati.

TRAIND IN NOUA ENERGIE

Sa vorbim pentru un moment aici despre aceasta frumoasa energie a pran-ului, a voastra, a esentei voastre. Are substanta, darn u neaparat doar din punct de vedere a dimensiunii a 3-a. Are dinamica, darn u dualitate.Are capacitate, darn u cea pe care mintea o poate manipula sau controla. Este…aceasta frumoasa energie a prantay, a voastra, care inainteaza, are capacitatea, are capacitatea de a va intelege in sfarsit pe voi si efectul vostru asupra energiei si cum sa o folositi efficient si corespunzator. Este masurabila si dupa cum am spus e masurabila cel mai bine cand participate in viata voastra, cand sunteti total prezenti.

Are o dinamica care e foarte diferita de cea cu care ati fost obisnuiti sa o folositi in trecut, asadar, pare intr-un fel evaziva. Dar…daca doar ati elibera vechile cai umane…oh, mi-a placea ca acesta sa fie un cantec! (Kuthumi incepe sa cante) “Daca doar ati elibera vechile cai umane” El are nevoie de cateva lectii pentru voce (vorbeste despre Cauldre) dar…(rasete) Veti vedea cum functioneaza, cat de usor. Cum patrundeti in predare, veti descoperi cat de usor este totul. Si apoi veti veni la noi, va veti supara si veti spune “Cum de nu ne-ati spus mai devreme? Cum de nu ati inceput sa spuneti asta cu prima lectie?” Si noi va vom invita sa mergeti inapoi sis a cititi si sa vedeti ca asta a fost prima lectie. Dar, in aceasta lasare, sa va lasati sa fiti voi si veti fi uimiti de cat de usor se vor rezolva lucrurile si la asta va puteti astepta de la Saltul Cuantic.

In aceasta energie in care sunteti acum, va puteti astepta ca lucrurile sa fie mult mai clare. Va puteti astepta ca lucrurile sa fie mai usoare, dar nu daca voi asteptati ca noi sa le facem pentru voi, sau Dumnezeu sau alt uman sau altcineva. Intelegeti si luati-va intreaga responsabilitate ca voi sunteti cel care o faceti, ca prana voastra merge si rezolva toate acele lucruri. E dorinta voastra, alegerea voastra, sunt cele care permit ca un nou nivel al creatiei sa aiba loc in viata voastra. Nu o masurati cu vechile voastre creatii umane pentru ca acelea au fost impovaratoare. Acelea au fost incetinite, au fost grele. Deci, nu incercati sa o masurati sau sa comparati acest fel de a trai in energia cuantica-in Energia Noua-cu cel din vechea energie. In Noua Energie e foarte simplu, foarte repede si foarte gratios DACA sunteti prezenti, voi sunteti voi si v-ati predat. Voi ati fost foarte aclimatizati, ati fost…de fapt antrenati in cateva dintre vechile concentrari umane si asta ar fi doar pe nevoile de baza, nevoile umane.

Nevoile mintii, nevoile corpului. In aceasta Noua Energie in care suntem noi, nu trebuie sa va mai ingrijorati de acestea. Ele vor fi rezolvate de catre voi. Voi. Intreaga problema a banilor este una despre care am putea avea o discutie foarte lunga. A fost o lupta pentru foarte multi dintre voi sin u trebuie sa fie asa. E foarte usor. Si voi va spuneti acum in mintea voastra “Ei bine Kuthumi, cum ar trebui sa fac asta? E o schema? E un plan?” Nu e nimic din toate astea. Nu trebuie sa va mai ingrijorati despre asta, pentru ca concentrarea nu este pe nevoile mici. Cand sunteti in aceasta Noua Energie, v-ati predate si voi sunteti in voi, si totul pur si simplu se intampla sa se resolve de la sine.

Chiar se rezolva. Multi dintre voi nu pot accepta asta. Nu puteti accepta ca pur si simplu se intampla. Voi inca mai credeti ca trebuie sa complotati, sa planuiti, sa luptati si sa va agatati de ea. Si ca trebuie sa fie un grad de suferinta, ca trebuie sa fie un grad de limitare. Nu trebuie sa fie deloc. Va rog sa predati asta. Ea retine acea curgere. Prana este peste tot. Ea emana din fiintele insufletite. Periodic. Ea nu vine de la un Dumnezeu aflat undeva foarte departe. Prana emana din fiintele insufletite si merge in acest vast lucru numit Omnivers. Ea radiaza in fiecare moment, in fiecare zi, de catre fiecare uman. Prana e o curgere a potentialelor care pot fi transformate in energies au ceea ce voi ati numi miscare sau manifestare. Dar acum, vasta, vasta, vasta majoritate din toata prana care pluteste in jur, radiate din fiintele umane este nefolosita.

Potentialele ei nu au fost experimentate. E un vis caruia nu I s-a permis sa fie implinit. Vine din noi, vine din altii. Adesea se amesteca in piscine vasta a energiei. E adesea folosita de catre Pamantul insusi si de fiintele care ajuta la ingrijirea Pamantului. Poate fi folosita de catre voi. E a voastra in primul rand. Voi radiate aceasta energie prana chiar acum. Nu o comparati cu alta energie care exista, in special acum. Se impleteste cu aceasta noua prana, Energia Noua. E atat de potenta- dar nu e puternica, vedeti voi. Nu trebuie sa fie puternica. Doar este. Functioneaza foarte foarte repede. Viata voastra in Noua Energie asa ar trebui sa fie. Ar trebui sa fie atat de simpla.

Ar trebui sa fie atat de simpla, cum voi in casa sau templul vostru, va recunoasteti si va iubiti. Cand este o recunoastere completa, iubirea si predarea voastra in voi, toate lucrurile trebuie sa functioneze.Nu trebuie sa va plasati concentrarea zilnica in a fabrica bani sau a repara relatii, sau lucrand cu corpul vostru fizic reparandu-l. Nu trebuie sa va angajati in toate aceste lucruri ale jocurilor mintii care sunt etalate-jocurile, campurile de bataie ale voastre care sunt jucate in mintea voastra. Atat de multi dintre voi pierd o cantitate enorma de energie incercand sa se analizeze. Voi aveti aceste mici batalii dualistice care se petrec in mintea voastra. Cateodata asta conduce la lucruri ca terapia si medicatia-o puternica pierdere de energie. E despre voi. Spiritualitatea, religia, filosofia, psihologia, toate aceste lucruri sunt atat de depasite.

Astazi e vorba despre voi.Ati inteles? Ati inteles? (audienta raspunde “Da”) Puteti minti daca doriti! (rasete) E despre voi. Voi, banuiesc ca pot spune, sunteti noua religie. Voi sunteti noua psihologie. Voi sunteti Noua Energie. Acum asta nu trebuie sa sune egoist. Daca mergeti la restaurant la sfarsitul zilei si ii spuneti chelneritei “Viata este despre mine” (rasete) Hmmmm, ea ar gandi “Sper ca acest nebun sad ea un bacsis mare” (rasete) Si intr-adevar asa este, pentru ca nu va ingrijorati pentru energie. Nu va ingrijorati, fie ca e 7% sau 10 % din cei 5% europeni negative ai vostri. (rasete) Voi nu va ingrijorati…Trebuie sa luati ceva de pe masa (mai multe rasete, Kuthumi chicoteste) VOI Noua Energie e energia “VOI”. Cum v-ar placea asta ca un baner adeziv.

Noua Energie e energia “Voi” si de ce nu ar fi? Pentru ca atunci cand sunteti divini si actionati in concordanta, create in concordanta, asta schimba lumea. Cand sunteti atat de integrati si indragostiti de voi, total indragostiti de voi, energia voastra, prana voastra, pran se schimba. E o fizica care are loc, care creaza un asemenea nou potential pentru o lume care e atat de flamanda pentru noi raspunsiri. Una dintre cele mai mari probleme in lume acum, e ca nu au fost noi raspunsuri de ere. Au fost noi tehnologii. Au fost noi avansari in medicina. Nu a fost nici un gand nou pe aceasta planeta Pamant de zeci de mii de ani.A fost un gand nou in perioada Atlantidei si apoi a plecat.

A revenit in aceasta era a umanitatii, dar a fost doar, la acel punct, un gand vechi imbracat putin cam prea extravagant, ca pentru o petrecere, dar era foarte vechi. Nu a fost un gand nou pe aceasta planeta Pamant de ere, pana acum. Si acel gand nou este gandul “Voi”. Probabil veti deveni putin obositi decat ne vom antrena cu asta.Il vom repeta, dar noi vrem sa intelegeti ca este despre voi. Si in primul rand era si timpul.Una dintre cele mai mari bariere pe care o aveti acum este ca inca mai luati responsabilitatea pentru altii.Cum v-ar spune si Tobias, sunteti foarte buni asistenti sociali. Inca mai luati multa responsabilitate pentru alti umani si asta chiar va impiedica. Voi credeti ca trebuie sa fiti acolo pentru fiica voastra sau pentru fiul vostru sau pentru acel sot lenes al vostru sau pentru prietenii vostri.

Nu, nu, nu,nu. (rasete) Prost joc. Proasta decizie. Iesiti afara. Aceasta luare a responsabilitatii pentru altii e mecanismul evitarii, stiti. Doar asta este. Acum, va spuneti voua, asa cum va spuneti chiar acum dar Eu chiar pot patrunde prin acea minte si citi gandurile voastre, voi spuneti “Dar ei au nevoie de mine”. Nu, nu au. Nu, chiar nu au. Ei au nevoie de ei insisi. Doar de asta au nevoie. Ei au nevoie de ei insisi. Ei nu au nevoie de un sef la serviciu. Nu au nevoie de umarul cuiva pe care sa planga. Ei au nevoie de ei insisi si au nevoie sa inceapa sa traiasca acasa. Ceea ce lipseste in viata lor sunt ei. Ei aseaza asta asupra voastra-sau de fapt voi vi-o asezati asupra voastra cand spuneti “Dar au nevoie de mine”. Nu ati facut niste decizii importante in viata voastra pentru ca dati vina pe altii “Nu-mi pot parasi slujba pe care o urasc pentru ca…” Umpleti voi randurile goale.

La, la, la. De fapt nu le faceti nici un bine, nefiind cu adevarat voi, vedeti. Cand va permiteti iubirea completa a voastra, veti fi atat de intreg, integrat, divin, uman, miraculous, o fiinta Standard care va avea un effect uimitor asupra lor. Asta ar fi ca o oglinda uriasa pentru ei. Asta le va oferi motivatia si potentialul de a schimba lucrurile in viata lor daca asta aleg-si trebuie sa subliniez asta. Si motivul pentru care Tobias, Saint Germain si Eu si Quan Yin va vorbesc despre ce se intampla in lume, e o foame, e o dorinta.

Daca nu ar fi fost aceasta chemare din partea umanilor, noi nu am fi vorbit asa. Dar este o imensa foame. Ei cheama “Cineva sa-mi arate o cale” Ei cauta pe Moise al Noii Energii (Kuthumi chicoteste) pentru a-I conduce, pentru a-I ghida. Dar voi nu trebuie sa va pierdeti in desert. Voi nu trebuie sa hoinariti aiurea fara vreun tel. Ei cauta noi raspunsuri chiar acum si raspunsul este… (Kuthumi face o pauza, unii din audienta spun “Eu” ; unii spun “Voi”) Oh, asta nu a mers foarte bine. Ei cauta un raspuns chiar acum. Ei cauta noi raspunsuri chiar acum. Ei cauta…(Kuthumi face pauza din nou, audienta spune “Voi”) Voi. Voi. Voi. Asta inca nu a fost foarte entuziast (rasete) Lumea e infometata chiar acum (multe rasete cum Kuthumi se repeta inca odata) Ei au nevoie de un mare platou cu… (audienta tipa entuziasta “VOI”)

Ahh! Intr-adevar. Intr-adevar. Asa este. Ei chiar cauta raspunsuri. Ei hoinaresc aiurea. Ei sunt pierduti. Ei cauta ceva nou. Noul sunteti voi! Noul sunteti voi, pentru ca v-ati permis sa va predati, sa fiti total cine sunteti, san u va ingrijorati de ceea ce altii gandesc, sa nu-I lasati pe altii sa se hraneasca din voi, sa fiti total integrati, vindecatori proprii, echilibrati, finite creative. Sic and ei vad asta il vor numi un miracol. Il vor numi nou. Vor dori sa aiba si ei si voi le veti spune “NU”! (rasete) “Nu ma poti avea, dar poti avea…(putina pauza si audienta tipa “TU”) Tu! Intr-adevar!Intr-adevar, intr-adevar. Un lucru amuzant s-a intamplat pe calea catre ascensiune(rasete din audienta si de la Kuthumi) Am pierdut totul (si mai mult ras de la toti) Vedeti, ingerii rad. De fiecare data cand spun aceasta gluma, ei rad sir ad si acum o fac chiar sin umanii.

Saltul Cuantic- aceasta energie in care suntem acum- incetati sa mai incercati. Incetati sa mai incercati. Oh! Va pierdeti timpul incercand. Chiar asa este. Va stresati, faceti planuri si din pacate, cateodata furati energie de la altii cand sunteti atat de jos si nu stiti ce sa faceti. Predati. Nu altei finite, ci voua. Chiar acum. Aceasta va schimba o fizica spirituala. Va schimba o fizica dimensionala.Va schimba felul in care creati in viata voastra. Nu trebuie sa va ganditi la ce vorbim noi aici. Nu trebuie sa citi carti despre asta. Doar trebuie sa predati. Acum, unii dintre voi, cand inca mai ganditi…Eu pot simti energia voastra cand spun aceste cuvinte…va ganditi sa predati cateva dintre aceste autoritati exterioare inalte. Nu! Nu este nici una.

Nu este nici una. Nu este un Dumnezeu asa cum v-ar placea sa credeti. Este o Iubire Pretutindeni Prezenta si asta sunteti voi. Va vine greu sa acceptati asta nu-I asa? Ca ati fi acea sursa, ati putea fi acea lunga cautare dupa raspunsuri. Si sunteti. Predati si priviti cat de usor functioneaza Noua Energie. Usor, usor, usor, usor. Doar asta pot spune. Daca nu e usor, inseamna ca nu e facuta corect…(cateva rasete) decat daca va doriti incercari, si unii dintre voi, le vor. Unora dintre voi le plac incercarile, dar intelegeti ca este prin alegere constienta. In aceasta Noua Energie in care suntem acum, este o dinamica a voastra pe care niciodata, niciodata nu ati vazut-o sau experimentat-o pana acum. In nici o viata anterioara, in nici o identitate angelica pe care ati purtat-o. Este aici. Este acum.

E pregatita sa lucreze pentru voi. Voi merge atat de departe incat sa spun, sa va asteptati la ceea ce in trecut ati numit miracole, pentru ca energia functioneaza foarte usor. Foarte, foarte usor. Daca nu este usor, opriti-va pentru un moment. Intrebati-va… intrebati-va “De ce ingreunati, de ce alegeti calea cea mai grea?” Daca dati vina pe alti oameni, opriti-va pentru un moment- de ce va asociati cu acei oameni? De ce sunt ei in viata voastra? Noua Energie are o curgere gratioasa care are loc foarte foarte rapid si usor. Va voi intreba, ca parte a temei pentru acasa-caci am auzit ca Tobias si Saint Germain tot timpul o dau si Eu voi face la fel- lasati sa fie usor, lin.

Nu va concentrate deloc pe acele nevoi umane ale voastre. Predati-va. Sanatatea voastra, bogatia, fericirea-toate astea. Fericirea- nevoie umana. Marile finite ascensionate, noi nu avem nevoie sa fim fericiti, stiti. Nici macar nu e in vocabularul nostru. Fericirea e ceva ce nici macar nu luam in considerare. Nu trebuie san e gandim “Azi ne simtim fericiti?” Suntem atat de complete in noi insine si voi puteti fi la fel.

DE CE SUNTEM AICI?

As dori sa raspund la o intrebare importanta care apare acum foarte foarte des din Shaumbra inca de la Saltul Cuantic din 18 septembrie “De ce sunt aici pe Pamant? De ce sunt aici pe Pamant?” Doua lucruri. Doua raspunsuri. Foarte simplu, foarte usor. Primul: Pentru ca ati auzit aceasta chemare a altor umani spunand “Dati-ne o noua cale”. Si v-ati oferit voluntari pentru a fi primul grup, pentru a merge prin acest process si apoi sa-l pasati altora. E nou si trebuie experimentat. Cum am spus mai devreme, cand sunteti in indoiala, alegeti sa experimentati. Experimentati ceea ce voi ati numi, cea mai ofertanta viata de pe Pamant. Viata ofertanta de pe Pamant. Toate energiile vor fi aici pentru a va servi, pentru a lucra cu voi, pentru a va invalui, pentru ca voi sunteti Maestrul, cum spune Adamus.

Voi sunteti Creatorul. Faceti-o usor. Voi sunteti aici, prin alegere la un anume nivel, pentru a fi cei care arata celor care cauta raspunsuri ca ei deja le au in ei. Dar trebuie sa treceti prin experienta; trebuie sa fiti incarnati, trebuie sa fiti demonstrabili pentru ei astfel incat ei sa poata vedea ca nu sunt doar cuvinte- nu e doar o alta religie sau un alt cult sau o alta carte-ca e real. Ei va pot privi in ochi. Ei va pot atinge. Ei pot vedea ca voi sunteti cu adevarat voi. Al doilea motiv pentru care sunteti aici pe Pamant, chiar acum dupa Saltul Cuantic, in loc sa veniti pe partea noastra: Ei bine, noi am inchiriat camera voastra de aici (rasete) Cer scuze! (Kuthumi chicoteste) Trebuie sa mai stati acolo ceva vreme. Motivul pentru care sunteti aici pe Pamant acum este pentru ca va create ceea ce noua ne place sa numim Capodopera voastra, Lucrarea voastra de Maestru. CAPODOPERA VOASTRA Ati fost vreodata in tabara, cand ati fost copil si in ultima zi a taberei v-au dat cateva parti de plastic ieftin ca un fel de fibra si cateva pietre ieftine si v-au pus sa le teseti impreuna?

A fost ultima zi a taberei. Ei au vrut ca voi sa luati aceste lucruri speciale acasa pentru a le arata parintilor vostri ca banii lor au fost foarte bine cheltuiti si ca acum sunteti un mestesugar. Dar de fapt asta era pentru voi. Unii dintre voi ati pastrat asta, si de fiecare data cand va uitati la ea, stand intr-un sertar de dulap, poate intr-un raft de biblioteca sau ascunse undeva intr-o cutie si dati peste ea. Ce se intampla cand o vedeti? Aduce inapoi toate amintirile, nu doar a acelor momente in care frunzareati acest roman de plastic, dar adduce intreaga experienta de a merge in tabara. Lacul, joaca, frica de ursi si de monstrii noaptea, focul in aer liber, bezelele.

Si adduce inapoi experientele prietenilor vostri, cei pe care i-ati cunoscut, tineretea voastra. Si foarte curand va gasiti mergand inapoi pe acest lung, lung fir al memoriilor regasite, toate astea datorita acestui minunat lucru pe care l-ati tesut. Chiar acum sunteti aici in aceste experiente finale ale timpului vostru pe Pamant, creandu-va capodopera. Acum, e ceva ce va fi foarte pretios pentru voi cand va veti muta dincolo de taramurile Pamantului. Nu va fi neaparat un obiect fizic. Nu va fi ceva pe care s ail puteti pune in buzunar aici pe Pamant, dar voi va teseti o frumoasa piesa de bijuterie cosmica- sa-I spunem-o frumoasa creatie, o picture celesta, orice se intampla sa fie. Dar va fi cel mai pretios obiect pe care il aveti cand va despartiti de acest loc numit Pamant.

In Cercul al Treilea il veti purta cu mandrie si va va aminti tot timpul de dificultatile pe care le-ati intalnit ca fiind pe taramurile umane. Va va aminti de iubiri si pierderi. Va va aminti de propria transformare din ceea ce a fost o fiinta angelica intr-o fiinta umana si acum in fiinta voastra. In aceste zile pe care le aveti acum, fie ca stiti asta constient, voi va creati capodopera. Si ati visat la asta noaptea in aceste doua saptamani aproximativ. Ati mers in niste locuri interesante care sunt ale voastre si doar ale voastre, lucrand la aceasta sculptura care e construita din constiinta propriei conditii umane, astfel incat sa aveti tot timpul amintirile acestor zile placute pe care le-ati trait pe Pamant.

BUCURANDU-VA DE VIATA

Va incurajez pe fiecare dintre voi sa va bucurati absolut de fiecare moment, de fiecare zi, de fiecare experienta a vietii pe care o aveti acum. E alegerea voastra sa fiti aici. Ar putea la fel de bines a fie alegerea voastra, sa fie foarte simplu, frumos, recompensator. Nu aveti nici o nevoie sa va mai luptati. Nu aveti nevoie de asta ca parte a constiintei voastre realizata. Nu aveti nevoie de asta ca parte a finite voastre insufletite. Nu aveti nevoie de asta pentru a arata ca sunteti umani. Poate fi atat de usor. Dar voi spuneti “Da, dar ce se intampla cu ceilalti oameni care imi fac dificultati?” Nu ei fac asta, chiar nu o fac. Energia lor, prana lor, nu va retine lumina voastra. Colectiv, daca toti non-Shaumbra umani de pe Pamant acum s-ar aduna si si-ar concentra energiile lor asupra voastra incercand sa va atace sau sa va subjuge, nici macar nu s-ar putea apropia. Intelegeti ca voi radiate-o combinatie a esentei voastre si a Noii Energii acum-e atat de…(pauza) nici macar nu exista un cuvant uman pentru asta. Pentru ca “puternica” nu e adecvat. “Dinamic” implica forta si noi suntem dincolo de forta acum. Voi sunteti dincolo de forta acum. Toti oamenii de pe Pamant ar putea sa se adune si sa adune si sa incerce sa faca un fel de atac fizic asupra voastra, si pentru ca nu exista nici o rezistenta, pentru ca v-ati predate si ati pierdut totul pentru a deveni ceea ce sunteti, nu ar avea nici un efect. Nu exista nici un uman, un grup de umani sau un grup de ingeri acum care va poate distruge, care poate lua ceva de la voi. Calea creatiei voaste este larg deschisa. Alegeti orice doriti.
Namaste!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.