MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic

SHOUD 1: "
Demonii sunt ai voștri"
Realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson pe 4 august 2007

www.crimsoncircle.com

Si asa este! Este o mare bucurie sa fiu aici, cu fiecare dintre voi, la inceputul acestei serii noi! Iau un moment ca sa intru, cu adevarat, in acest spatiu, sa vin cat mai aproape de fiecare dintre voi, in timp ce imi permiteti acest lucru, in acest moment. Este posibil sa stau langa voi, in spatele vostru, chiar sa fiu in corpul vostru fizic.

Am trecut impreuna prin multi, multi ani lungi, prin multe, multe vieti! Stam impreuna ca Familia Stancii. Este familia stabilitatii, a echilibrului iar acum, e familia inspirarii constiintei, pe Pamant. Iau acest moment, ca sa va simt si sa va miros, pe fiecare dintre voi. Fie ca stati aici astazi, pe varful acestui munte, fie ca va aflati in alta parte a lumii, noi putem aduna toate energiile noastre, la un loc.

Vom atinge astazi unele subiecte reale. Vom trece de la un nivel, care a determinat unele blocaje, la alt nivel, care va permite constiintei sa continuie sa se extina. Asa cum am spus inainte, voi sunteti Pionierii Constiintei Noi. Nu spun asta ca sa va flatez, va spun asta deoarece sta scris peste voi. Sta scris pe fruntea voastra, este aproape tatuat acolo – “Pionierii Constiintei Noi”. Astazi vom trece de un nivel de constiinta, care este foarte, foarte greoi, foarte, foarte dificil. Unii dintre voi il acceptati. O mare parte din aceasta este reprezentata de constiinta de masa, de constiinta umana, insa aceasta este pregatita sa elibereze acest nivel.

Pregatiri pentru invitatul de astazi

In timp ce incepem shoudul de astazi, incetisor, vom aduce aici energiile invitatului nostru. Va cerem sa simtiti energiile, insa nu incercati sa-l ghiciti! Doar simtiti-le! Exista o mare diferenta! A ghici este un proces ce provine din minte si reprezinta incearcarea de a interpreta rolul unui detectiv psihic. Mintea nu are capacitatea de a fi psihica. Ea doar pretinde ca este psihica. Este vorba despre esenta voastra, despre divinitatea voastra, care este psihica, cu adevarat – toate acestea insemana ca voi puteti simti si percepe. Puteti fi constienti de energii, la multe nivele, nu doar in dimensiunea 3D liniara, in care va aflati.

In timp ce ne pregatim pentru ziua de azi, va voi invita ca din nou, sa respirati profund, sa respirati cu acea respiratie, care vi-i aduce pe toti Tu, impreuna. Noi am vorbit despre “tu” in Shoudul anterior – despre toate aspectele diferite, despre toate partile si fragmentele, despre cele pe care le cunoasteti si despre multe altele, de care ati uitat – toate sunt parti ale lui “Tu”. Toate au un numitor comun, un component care este asemanator fiecaruia dintre ele. In fiecare dintre ele numitorul comun esti “Tu”, esenta ta, fiinta ta.

Tu

Este interesant ca fiinta voastra, esenta voastra nu se afla inafara, stand pe un nor, in prezent, cantand la harpa. (unii rad) Nu este dusa de curent la intamplare, in eter, desi ati facut asta in trecut. Nu sta intr-o pozitie de guru, in varful unui munte, meditand la ce va urma. Ea se afla aici – ei bine, da, pe munte – caci voi va aflati aici, in Acum. Voi sunteti Voi! Ce afirmatie simpla, profunda, dar care poate suna chiar putin stupid, daca ati impartasi-o cu altii. Voi sunteti Voi! Pare evident, insa chiar in aceasta, exista multe nivele.

Cine esti Tu? Cine sunteti Voi? Totul se intoarce inapoi, pornind de la aceasta intrebare esentiala. “Cine sunteti Voi?” Ati explorat aceasta intrebare, dupa ce ati plecat de Acasa. St. Germain acopera acest subiect in Scoala DreamWalker despre Ascensiune – urmarea intrebarii “Cine sunt Eu?” Dar acum, acum este momentul intelegerii. “Voi sunteti voi” Voi sunteti voi. Voi sunteti toate aceste componente, toate aceste aspecte, toate vietile trecute. Toate imaginatiile avute, toate calatoriile si toate visele cu ochii deschisi, toate sunteti Voi.

Unii dintre voi va luptati, intrebandu-va, “Dar cine sunt eu? Care este adevarul meu?” Mai intai de toate, este dincolo de toate acestea. Dincolo de toate acestea! Voi sunteti fiecare dintre aceste aspecte, fiecare dintre aceste creatii. Sunteti un creator atat de mare, incat puteti sta aici, in acest moment si va puteti imagina – doar pentru o clipa, doar jucandu-va – va puteti imagina ca sunteti rau, cu adevarat, ca sunteti o fiinta vrednica de dispret, necinstita si corupta? Pentru unii dintre voi, nu este prea dificil sa va imaginati!(rasete) Insa, imaginati-va asta pentru un moment! Nu va temeti, imaginati-va si cum vedeti voi ca se creaza acest lucru, deoarece este o parte din voi. Este vorba despre o intrebare din interior, care spune, “Ma intreb, cum este sa fiu total demn de dispret, total rau? Cum este?”

Pot juca acest rol cu voi, deoarece toti l-ati jucat inainte. La un moment dat sau altul, v-ati intrebat acest lucru, in multe vieti. Unii l-ati jucat cu adevarat, in realitatea fizica, altii l-ati jucat in alte taramuri. Unii dintre voi va duceti pe marea scena din universul fizic, numita Arcturienii. Este un fel de grupare planetara. Este foarte interesant sa ajungi acolo! Este o scena eterica – ceea ce ati numi – o scena angelica, pentru a derula lucrurile cu mare intensitate si cu drama. Exista un punct energetic, un fel de portal magnetic, care va permite sa ajungeti pe acea scena eterica si sa le activati, fie cu altii, fie de unul singur.

Unii dintre voi va puteti juca oriunde, oricand. Va gasiti un loc in taramuri non-fizice si va jucati cu gandurile, cu dorintele, in acele nivele. Multi dintre voi le activati aici, in corp uman, in aceasta realitate. Activandu-le in alta parte au consecinte diferite, au diferite implicatii si desigur, au energii diferite. Este un fel de energie, care se simte ca fiind foarte reala, care poate avea tendinta de a pune stapanire pe voi. Acea influenta, acea creatie poate veni aici si poate pune stapanire pe cine sunteti voi. Dar, toate aceste parti si fragmente sunteti Voi. Toate sunt parti ale adevarului vostru. Niciuna nu este ireala.

Este posibil ca unele dintre ele, sa nu va placa, in comparatie cu altele. Unele dintre acestea sunt deplorabile pentru Voi cel Uman, care este doar un aspect din Voi. Voi Umanul nu va iubiti unele aspecte, deoarece acestea calca pe fericirea, pe bucuria si pe abundenta voastra, a Umanului. Astfel, unul dintre aceste aspecte ale voastre pe care l-ati creat, pare sa-l scoata in evidenta pe voi, Micul sine Uman, care vrea doar siguranta si confort, ce naiba! Micul sine Uman vrea doar …oh, noi auzim asta mereu, “Vrea ca doar sa fiu fericit!” Auzim acestea tot timpul si impartasesc un secret cu voi: Eu nu rad, insa St. Germain rade atunci cand va aude spunand asta!(unii rad) Acesta este Micul tu.

Iata ce face Micul tu: “Ma tem de toata aceasta lume rea. Sunt victima realitatii 3D. Sunt un om slab. Totul se afla dincolo de controlul meu. Eu doresc doar fericirea. Asa este tot. Draga Doamne, vreau doar fericire!” Acesta este Micul aspect Uman, care striga. Fiinta Divina, mareata, care sunteti nu are nevoie de fericire. O arunca pe fereastra! Este un concept fals, intr-un fel. Este un concept impovarat.

“Fericirea” – daca observati si simtiti energia umana ce inconjoara acest concept – aceasta este foarte impovarata, deoarece este conditionata, este foarte conditionata. “Voi fi fericit cand…” Si apoi incepeti sa treceti in revista o lista de lucruri, care v-ar face fericiti. Acele lucruri sunt de neatins, in principiu. Lista nici macar nu este realizabila, nici chiar pentru Micul sine Uman. In acel moment, fericirea tinde sa aiba atat de multe conditii, incat nu se va implini niciodata.
Omul Divin care sunteti – iar Micul sine Uman este o parte din acesta – Omul Divin nu are nevoie de fericire. Omul Divin care sta pe scaune, in prezent, doar este! Doar este! Micul sine Uman spune, “Dar ce este? Defineste-l! Segmenteaza-l!” El doar este! Este – ceea ce ati numi – multumit. El permite in totalitate. Amintiti-va, in unul din primele channel-uri s-a spus: Accept toate lucrurile, asa cum sunt!

Omul Divin intelege starea de “este”, de acceptare. Micul sine Uman ii spune celui Divin, “Dar acest lucru suna plictisitor. Pare ca si cum ai ramane acolo.” Omul Divin il priveste pe Micul sine Uman si spune, “Tu nu intelegi, cu adevarat. Esti atat de prins in drama, in dualitate, esti atat de prins in luptele si eforturile tale, incat gandesti ca ai nevoie de acestea, ca sa supravietuiesti!” Omul Divin, Tu, intelege ca El este. Intelege ca El este implinire, El este completarea. El este toate lucrurile. El isi asuma responsabilitatea totala fata de sine.

Din nou, ne-am putea juca cu semantica si cu cuvintele, iar Micul sine Uman va continua, incercand sa reziste, sa nege, ca si un copilas care isi plictiseste parintii cu intrebari nesfarsite. Pana la urma este vorba doar despre: Ai putea ca doar sa experimentezi starea ta de “Este”? Voi toti, fiecare parte din voi, reveniti la aceasta reuniune, numita momentul Acum. Prin integrarea divina, fiecare parte este acceptata, insa niciuna nu va va controla, nu va va conduce sau nu va va abate de la adevarul vostru.

Chiar acum, in aceste momente de declin ale Energie Vechi, ceea ce se va intampla intai cu voi Shaumbra, este ca veti privi adevarul vostru. Care este adevarul vostru? Toti ati privit in fata chestiunea adevarului, timp de multi ani, insa mai ales in ultimele treizeci de zile. Cine sunteti? Nu sunteti cine credeti ca sunteti, deoarece sunteti mult mai mult, decat atat. Atunci, cine sunteti voi?

Ati cautat un adevar de baza, ceva pe care sa va puteti odihni, ceva pe care sa puteti conta, cum ar fi, “Acesta este adevarul meu. Acesta sunt eu. De pe aceasta fundatie voi pasi inainte, in Energia Noua. “ Si, ghiciti ce se intampla? Nu puteti gasi acea fundatie. Ati cautat adevarul vostru, pe durata ultimelor cateva luni. Cine esti Tu? Unde te gasesti tu? Care este conceptia ta despre bine si rau? Nu-l puteti gasi. Si nu-l veti gasi, deoarece, in parte, voi il priviti prin ochii Energiei Vechi si prin judecatile Energiei Vechi. Pe de alta parte, ati ajuns la intelegerea ca nu exista un singur Adevar. Nu exista o singura filozofie, nu exista nici o religie si nici vreun grup spiritual, care sa reprezinte Adevarul. Nu exista doar un Adevar despre Voi. Voi sunteti multe, multe, multe adevaruri! Si chiar si deceptiile voastre legate de voi si prin ele-insele, reprezinta adevarul.

Daca ar fi existat un singur adevar, acesta ar merge inapoi la Este, la EU SUNT. Ar merge inapoi la ceva foarte important, la ceva ce ati auzit timp de mii de ani. Acesta este déjà in voi. Orice aveti nevoie – se afla déjà in voi! Vindecarea – este déjà in voi. Cunoasterea infinita, dincolo mult de minte; discernamantul, reprezinta o parte integrala a intuitiei voastre. Se afla acolo. Doar trebuie sa le folositi. Abilitatea de a lucra cu energia – este un lucru natural pentru voi. Ati facut asta, din momentul in care ati parasit taramul de Acasa. Sunteti un adept al lucrului si al miscarii energiei, insa uneori, va place sa negati aceste lucruri. Va place sa stati pe loc. Totul – si Yeshua a spus asta, de foarte multe ori – totul déjà exista in voi!

Prin urmare, in timp ce inaintam in Energia Noua, acestea reprezinta chestiuni, care vor iesi la suprafata, din nou, cat timp le veti permite sa va tina pe loc. Le aveti in interior. Acestea déjà exista acolo.

In aceasta zi, sa respiram profund impreuna!

Multe Fatete

Exista o dinamica interesanta, in energia de astazi. Nu este fascinanta, in special, din punct de vedere numerologic, (unii rad) desi noi incepem noua noastra Serie. Astazi este un inceput. Vom utiliza un titlu pentru aceasta serie – il vom explica mai tarziu – evident, este Seria Saltului Cuantic. Avem si o alta sugestie, insa vom ajunge la asta, mai tarziu. Titlul: Seria Saltului Cuantic.

Asa ca, astazi este un inceput. Este foarte interesant, foarte potrivit faptul ca acest Shoud, care este inceputul noii Serii, este si ultimul din Energia Veche. Este un inceput si un sfarsit, in acelasi timp. Este un punct de plecare si unul de sosire. Este foarte evident, pentru ceea ce veti continua sa vedeti, dupa data de 18 Septembrie, care va veni curand.

Am dori sa-l folosim ca prim exemplu, la unul dintre punctele noastre principale de astazi, din acest Shoud: Totul este multi-fatetat! Din nou, pare foarte simplu, insa este un lucru foarte important, pe care sa vi-l reamintiti, in timp ce vom intra in Energia Noua, deoarece exista iluzia pe Pamant, in acest moment, ca lucrurile au doar o fateta.

Voi priviti un copac. Este un copac. Aceasta este o fateta a sa. Imaginati-va pentru o clipa, un pom peren sau un pin! Acolo, exista multe, multe fatete. Majoritatea oamenilor iau de bun, ceea ce vad cu proprii ochi. Ei vad un copac ce iese din pamant. Ceea ce nu vad insa, care reprezinta o parte integrala a acestui obiect multi-fatetat, este ceea ce se afla dedesubt – radacinile. Nu vad radacinile care hranesc si potolesc setea, a ceea ce exista la suprafata. Ceea ce nu vad ochii este interiorul copacului, prin scoarta catre lemn, interiorul acelor(frunzelor) pinului.

Totul exista acolo. El este multifatetat. Exista si alte parti: acelasi copac exista si inafara realitatii fizice. Ati putea spune ca exista mii de subcomponente ale acelui copac, care nu sunt de atins, de vazut sau de simtit, deoarece acestea exista intr-un fel de coridor sau ou energetic, care inconjoara acel copac. Acestea sunt reale, toate sunt componente, insa majoritatea oamenilor nu vor trece niciodata, dincolo de a privi copacul si rareori, il vor atinge sau il vor mirosi.

Acesta este un lucru foarte important, in timp ce patrundem in Energia Noua. Totul este multi-fatetat. Va vom incuraja pe toti, sa incepeti sa observati, nu doar ce se petrece la suprafata, ci si orice altceva. Kryon are un mod de a spune asta: “Lucrurile nu sunt intotdeauna, asa cum par sa fie!” Acest lucru inseamna ca aceasta aschie/tandara de realitate, pe care o percepeti, nu reprezinta povestea intreaga. Asa cum va asumati ca stati aici in scaune, picotind de somn, intrebandu-va cand voi ajunge la esenta, gandind ce cald este aici – si acesta este chiar Cauldre! Nici macar nu este vorba despre voi! (hohote de ras, Tobias zambeste) Voi percepeti doar un aspect si este posibil ca acesta sa fie Micul sine Uman, care este o parte integrala din Voi, insa nu este Tot ceea ce sunteti Voi.

In timp ce Energia Noua intra pe scena, veti fi capabili sa percepeti parti din aceasta si manifestari ale partilor sale, cu ajutorul perceptiilor omului vechi – cu ochii, cu urechile, cu creierul – cu mijloacele pe care le-ati utilizat, ca sa aduceti informatii, sa miscati lucrurile si sa le interpretati. Dar, ceea ce se schimba in Energia Noua, este dimensiunea multi-fatetata, in special, a lucrurilor care vor veni in realitate, dupa data de 18 Septembrie.

Copii nascuti dupa aceasta data, un copac nou ce va creste dupa aceasta data, ceva ce va fi creat si va creste dupa acea data, va incepe sa poarte componentele Energiei Noi. In timp ce majoritatea oamenilor vor percepe fatetele Energiei Vechi sau doar unul dintre atributele sale dimensionale, voi ca Shaumbra, puteti incepe sa observati fatetele multi-dimensionale. Puteti incepe sa vedeti dincolo, de ce se afla la suprafata si puteti incepe sa vedeti si dedesubt, sa priviti de deasupra, din locuri si directii diferite.

Puteti face asta, in mod simplu, prin alegere si prin recunoasterea faptului ca totul este multi-fatetat. Totul are multe, multe nivele sau fatete. Aceste fatete diferite va vor oferi o imagine mai complete, a naturii tuturor realitatilor si veti capata, in special, o mai buna intelegere despre Voi, despre toate fatetele voastre.

In timp ce veti explora natura multi-fatetata a oricarui lucru, permiteti-va ca sa nu priviti podeaua doar ca podea! Exista ceva dedesubtul ei. Exista ceva alaturi de podea. Podeaua exista in 3D, insa nu ar putea exista aici, daca nu ar exista simultan, in alte noua sute de dimensiuni. Apropo, dimensiunile nu sunt linare. Ele nu trec de la 1 la 2, la 3, la 4, la 5. Dimensiunile se spiraleaza, se misca si se transforma, tot timpul. Ele se intersecteaza, una cu alta. Uneori ele pot fi identice, una cu alta, desi erau diferite inainte; ele se despart si merg pe calea lor.

In timp ce deveniti foarte, foarte buni observatori al naturii multidimensionale …nu vorbim despre lucruri fara substanta, ci vorbim despre fizica Energie Noi! Cand faceti o alegere, fiti constienti de fatetele multidimensionale, pentru a trece dincolo, unde veti incepe sa va vedeti aspectele proprii, despre care am vorbit in ultimul Shoud, care se intorc acum acasa. Nu va veti mai percepe ca fiind Micul sine Uman, cu nevoile, dramele si nevoia lui de a fi fericit – ceea ce inseamna a supravietui fara dureri. (rasete)

Veti incepe sa vedeti cine sunteti, cu adevarat si in Energia Noua veti fi ca o floare magnifica, care infloreste, se deschide, realizand, cum ar spune Kuthumi, cat de prostuti ati fost in privinta unor lucruri, deoarece Micul sine Uman a fost singura fateta, caruia i s-a acordat atentie, care a avut abilitatea de a crea realitatea, pe care o percepeti. Veti incepe sa vedeti cat de magnifici sunteti, prin creatiile voastre, ca nu mai trebuie sa va luptati cu acestea, ca nu mai trebuie sa suferiti datorita creatiilor voastre. Nu va mai trebui sa fiti atat de plictisiti de ele. Pot fi realizate foarte usor si mult mai elocvent.

Insa veti ajunge la o intrebare foarte interesanta, in interiorul vostru si acesta este momentul in care veti aduna la un loc, consiliul lui Voi – intregului Voi. Nu doar Micul sine Uman, caci este un consiliu slab.(rasete) Veti aduna toate aspectele voastre, care includ si aspectele vietilor voastre trecute. Ele detin o imensa intelepciune, asa cum bine stiti. Este momentul sa le readuceti inapoi, ca sa observati: Ce este important pentru voi, acum?

Micul sine Uman v-a carat nevoile, dorintele, listele voastre, legate de ceea ce v-ar face fericiti, insa nu realizati voi, ca ceea ce l-ar face pe Micul sine Uman fericit, n-ar face Sufletul fericit? Vedeti, adesea, Micul sine Uman isi face planurile sale si isi alege telurile, isi intocmeste hartile si determina cum ar trebui sa arate fiecare zi a Micului sine Uman. Si apoi, acestea nu au loc. Atunci, Micul sine Uman ajunge total stresat si se intreaba ce a gresit.

In acel moment, Micul sine Uman revine la, “Ei bine, sunt doar Micul sine Uman. Ma voi ruga la Dumnezeul cu D mare, care exista undeva, insa nu face parte din mine.” Micul sine Uman incepe sa negocieze cu Dumnezeu si nici asta nu functioneaza, cu adevarat. Apoi, Micul Om se deprima. Nu se simte ca fiind un suflet. Sufletul nu pare sa-l auda. Nu mai stie daca sa creada in Dumnezeu, insa este al naibi de infricosat, asa ca va crede putin in Dumnezeu. De fapt, Micul sine Uman este dezamagit de Dumnezeu. Dumnezeu nu-l asculta. Dumnezeu nu ii acorda favoruri, astazi. Poate ca Micul sine Uman va incerca maine, din nou. Dupa un timp, Micul sine Uman oboseste, din cauza acestui joc. Micul sine Uman va incepe sa faca unele lucruri rele si distorsionate, pentru a-i atrage atentia lui Dumnezeu sau altcuiva, ca sa-l asculte – parintilor, prietenilor, sefilor, guvernelor, ofiterilor de politie, militarilor (rasete) – va face orice pentru a atrage atentia cuiva, deoarece Micul sine Uman nu se simte in siguranta. Micul sine Uman nu este fericit.

Cu siguranta, Sufletul Total al Micului sine Uman este perturbat si distras de manipularile si controlul exercitat de Micul sine Uman. Dumnezeul cu D mare nu exista, prin urmare cum sa-i pese… lui Dumnezeu, in termenii in care va ganditi voi la Dumnezeu. Dumnezeu cu D mare este Sufletul Total. El déjà este acolo, este déjà o parte din voi. Insa Micul sine Umana a cheltuit atat de mult imp si a cerut multa atentie! El a cerut ca totul sa fie acordat, pentru a atrage atentia catre fateta sa, insa el este doar o fateta. Nu este Voi – este o parte din Voi, insa nu este Voi.

In timp ce intrati in Energia Noua, veti incepe sa observati ce este important pentru Voi, nu pentru Micul voi. Va veti simti iritat, cu adevarat, atunci cand veti realiza cat stress si cate probleme V-a creat.

Incepeti sa realizati, Shaumbra, in timp ce intrati in Energia Noua, ca totul are multe fatete, inclusiv Voi. Incepeti sa va deschideti spre celelalte fatete ale voastre, in timp ce acestea incep sa vina acasa, in Acum, in acest moment al noii constiinte. Incepeti sa va observati Sufletul vostru, pe voi din vietile trecute, pe voi cel spiritual, pe voi nespiritualul! Toate acestea sunt parti din Voi si cand incepeti sa va distrati si sa va jucati cu acestea, cand veti incepe sa realizati ca sunteti mult mai mult, decat Micul sine Uman, veti realiza cat sunteti de magnifici, cu adevarat! Veti realiza ca nu am stat cu voi in ultimii opt ani, doar ca sa va hranim cu vorbe, ca sa va facem fericiti, timp de cateva ore. Am privit in Voi, la nestemata, la diamantul, care are atat de multe fatete, atat de multe aspecte!

Voi ajungeti la aceasta inteebare, din Noua Energie, in special: Acum, ce este important? Apropo, Micul Voi cand intra in Energia Noua, face doua lucruri. Pe de o parte se revolta. Nu ii place asta, deoarece aceasta implica schimbarea si el uraste schimbarea, deoarece Miciul Voi intelege ca orice schimbare, va face ca Micul Voi sa nu mai poata fi acel pusti scancitor, (unii rad), acel dictator din Vechea Energie.

Asa ca Micul Voi este cel care opune rezistenta la schimbare, deoarece este ca un copilas, care da din picioare, facand o criza. Micului Voi nu-i place schimbarea care apare cate putin, insa in timp ce va dezvaluiti in Energia Noua, incepeti sa observati , “Ce este important?” Si asa cum déjà ati experimentat, primul lucru care se intampla, este ca nimic nu mai pare important. Nimic! Voi vorbiti despre pierderea pasiunii, deoarece pasiunea a constant din dorintele Micului Voi. Ele nu erau pasiuni de loc; era doar Micul Voi, care dorea sa-si mentina micutul sau imperiu. Este foarte greu sa fii pasionat, cu adevarat, in mod constient, atunci cand esti limitat la lista cu caracteristicile fericirii Micului Voi.Veti observa ca atunci cand urmati intrebarea “Ce vreau sa fac? Ce aleg? Veti simti un gol pentru un timp, pana veti incepe sa realizati cine sunteti, sa constientizati potentialele pe care le aveti, faptul ca nu este nevoie sa incercati sa va protejati …sau ca nu trebuie sa ascultati la ce va spune Micul Voi. Telurile voastre primare, in aceasta viata, nu vor mai fi hrana, imbracamintea si acoperisul. Se poate patrunde in zone mult, mult mai grandioase.

In plus – alaturi de hrana, imbracaminte si acoperis – stiti ca exista acel lucru, pe care l-a uitat, exista constiinta. Constiinta! Oamenii nu o privesc ca pe un element de supravietuire, insa constiinta este asta, in mod absolut. Constiinta este ca respiratia. Daca nu respirati, daca incetati sa respirati, incetati sa existati. Cand opriti constiinta – curgerea, fluxul natural al constiintei – acest fapt opreste viata. Se opreste curgerea naturala a energiilor Voastre, prin acest coridor, pe care il numiti a trai pe Pamant, in forma umana.

Insa revenind – totul este multi-fatetat, inclusiv voi. Cand recunoasteti asta, cand priviti prin Energia Noua la ceea ce ar trebui sa faceti, la ceea ce este important, primul lucru pe care il veti realiza, este ca nimic nu este important. Stim ca multi dintre voi ati trecut prin asta, in ultimul timp. Lucrurile din viata voastra, tiparele pe care continuati sa le activati mereu, le tot repetati.

Nu vi s-a parut ca daca continuati sa repetati un tipar, de mai multe ori, acesta nu devine mai bun? Daca continuati sa repetati tiparele vechi, ce va face sa credeti ca va apare ceva bun? Este ca si intr-un carusel. Continuati sa va invartiti intr-una. Este momentul in care faceti alegerea sa coborati din carusel, sa iesiti din taramul constiintei Micului Voi, sa faceti o schimbare, sa simtiti o noua pasiune, este momentul in care totul incepe sa se miste.

Noi stim Shaumbra, voi ati facut asta! Acest mesaj, in parte este pentru voi; pe de alta parte acest mesaj, care vorbeste despre voi, cei care treceti pe calea noii constiinte, pe usa spre Energia Noua, este pentru toti cei care vor veni pe aceasta cale si se vor intreba, cum naiba au ajuns acolo. O parte din Shoud-ul de astazi furnizeaza acest mesaj minunat pentru ei, pentru cei care sunt pierduti in Mica lor stare Umana; pentru cei care sufera; pentru cei care cauta; pentru cei care au un picior al dorintei de a merge inaint,e in noua constiinta, in aceasta viata, insa celalalt picior se afla in Vechea Energie, simtind frica – avand teama de a merge inainte.

Astazi, voi Shaumbra, scrieti o nota pentru ei. Ar putea sa ajunga aici, ar putea sa se blocheze aici, ceea ce multi fac – multi dintre voi ati experimentat cum este – iar nota spune, “Totul este multi-fatetat! Ceea ce percepti in acest moment, nu este tot ce exista, in prezent. Exista mult mai mult. Ceea ce vedeti in mod liniar, sunt fricile voastre, care nu sunt, cu adevarat, ceea ce par sa fie. Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni. Puteti alege si crea tot ce doriti. Nu va spunem ca sunteti Micul sine Uman. Va spunem ca sunteti Dumnezeu. Voi sunteti Voi.”

In Vizita la Centrul Service Shaumbra

Acestea fiind spuse, Shaumbra, sa mergem ca grup, in Centrul Service Shaumbra! Toti cei care sunteti aici, toti cei care va adunati impreuna, din lumea intreaga, toti cei care veti citi aceste randuri mai tarziu, tot cei care ajungeti in acest moment, pe calea voastra spirituala – care ajungeti in acest punct - alaturati-va noua! Poate ca va veti alatura peste un an sau doi. Poate va fi peste 50 de ani, peste inca cinci vieti, inainte de a a junge aici, insa veniti cu noi, astazi! Vom iesi ca sa exploram unele taramuri noi, astazi!

Centrul Service Shuambra este un loc care a fost creat, este un loc multidimensional, creat de originalii Shaumbra. Ei l-au construit. Ei au pus la un loc energie, iubire si pasiune adevarata. Este un loc, in care au stat inainte de Energia Noua, atunci cand erau raniti, cand sufereau, cand aveau nevoie de refacere si de vindecare. Acest grup curajos de pionieri, au creat acest loc numit Centrul Service Shaumbra, unde va invitam, sa va alaturati noua, acum!

Unii ati mai fost aici, inainte. Unii ati ajutat la crearea acestui spatiu incredibil, multidimensional. Poate observati ca in timp ce ne indreptam spre acel loc… si apropo, ajungeti acolo prin alegere constienta. Respirati profund, faceti o alegere constienta – este atat de simplu! Nu faceti sa fie ceva dificil! Nu va alcatuti o lista intreaga de indrumari si reguli, pentru a ajunge acolo. Nu trebuie sa fie realizat intr-o anumita zi sau dupa ce ati trecut prin diete speciale sau prin zile de post. Doar faceti o alegere. Energia Noua este atat de simpla!

Prin urmare, ne adunam impreuna – cu cei din trecut, din prezent si cu cei care vor veni in viitorul potential – in acest loc, numit Centrul Service Shaumbra. Este ceea ce ati ales voi sa fie. Ar putea fi mare, ar putea fi mic. Ar putea fi in aer liber si in urmatorul moment sa fie inconjurat de cele mai minunate ferestre, pe care le-ati vazut vreodata, ajutand la mentinerea energiei in interior, cel putin pe durata timpului petrecut de noi, impreuna. Ar putea avea elementul apa si elementul transmutational al focului, elementul pamant si elementul eter. Ar putea avea toate aceste lucruri, orice ati alege voi.

Centrul Service Shaumbra este magic, deoarece este locul vostru. Este un loc si pentru alti Shaumbra, insa aici nu avem reguli. Nu trebuie sa va scoateti pantofii la usa. Puteti fuma, daca doriti, nu va deranja pe nimeni. Puteti manca, medita. Va vom lasa chiar sa va rugati aici, daca doriti! Este orice alegeti voi sa fie.
Veti observa un aspect interesant, in Centrul Service Shaumbra: nu va trebuie sa va ingrijorati ca incalcati drepturile celorlalti. Puteti fi aici impreuna cu multi altii, cum suntem noi si in Energia Noua, in special, nu veti afecta creatiile sau alegerile nimanui, din jur. Este uimitor cum se deruleaza asta! Este diferit de ceea ce se intampla pe Pamant. Acolo trebuie sa fiti constienti mereu, deoarece, fie voi le incalcati drepturile, probabil mai evident, fie ei va incalca drepturile. Fie ei fac zgomote nostime, eliberand unele mirosuri din corp sau altceva. Exista toate aceste chestiuni de incalcare a drepturilor, insa acestea nu exista aici, in Centrul Service Shaumbra.

Prin urmare, ne adunam in Centrul Service Shaumbra, in acest Acum minunat, ca grup. Ar fi foarte potrivit ca noi, sa alegem sa respiram profund si sa simtim energiile sigure si sacre.

Aici in Centrul Service Shaumbra puteti fi voi. Micul aspect Uman nu trebuie sa va mai dicteze ce are nevoie – ca ii este foame, ca trebuie sa mearga la toaleta, ca ii este somn sau are nevoie de mai multi bani – sau oricare alte lucruri suparatoare din partea lui. Aici in Centrul Service Shaumbra puteti fi Voi, in totalitate. Iata de ce acest loc este atat de uimitor! El are energii de refacere. De aceea, petrecand cateva momente in Centrul Service Shaumbra, v-ar putea schimba cateva vieti.

Invitatul de Astazi

In Centrul Service Shaumbra vom introduce acum pe invitatul nostru. Va vom cere fiecaruia dintre voi, sa simtiti energiile, in timp ce noi introducem invitatul nostru, pe Lucifer! (audienta murmura) Acum, simtiti-i energia! Chiar cand rostim numele de “Lucifer”, nu o facem ca sa va socam, ci ca este momentul sa miscam unele energii!

Simtiti energia acestei fiinte, pe care multi dintre voi ati cunoscut-o, din zilele de inceput. Lucifer; Diavolul; baiatul rau; ingerul decazut. Interesant! Ingerul decazut! Hmm, ma intreb daca multi dintre voi va puteti identifica cu energia lui Lucifer, deoarece, la un moment dat sau altul, v-ati simtit ca un inger decazut.

Exista foarte multe mituri despre Lucifer. Sa incepem cu numele sau. Numele de “Lucifer” deriva din latina - pe care nu-l voi spune – termenul latin inseamna “purtatorul sau aducatorul de lumina”. In Biblie aproape ca nu exista referiri la Lucifer. Pentru voi scolarii, daca veti cauta si veti numara, aproape nu exista. Cu toate acestea, energia lui Lucifer, a Diavolului, a baiatului rau a tradatorului, este foarte puternica in constiinta umana, in prezent. Este o reprezentare simbolica a demonului.

Una dintre familiile Ordinului de Arc este Ordinul Luceffa. El inseamna “din lumina, adusa sub multe aspecte”. Cu alte cuvinte, este lumina, intelepciunea care umbla acum pe Pamant, ca voi. Si acesta a fost creat sa fie rau, negativ sau decazut. Foarte multi dintre voi ati cazut in aceasta capacana, ca exista aceasta fiinta umbland prin preajma, incercand sa va ia sufletul, sa va fure energia. Insa, in esenta sa, Lucifer inseamna Purtatorul Luminii sau in Noua Energie, inseamna Expansiunea Constiintei! A fost o parte integrala a fiecaruia dintre voi si nu exista nimic de care sa va temeti!

Voi adauga ceva interesant: eu Tobias, concurand indeosebi cu St. Germain, cu Kuthumi si cu Kwan Yin, am vrut sa numesc aceasta serie, Seria Lucifer. (audienta rade) Am stat impreuna cu Cauldre mai devreme … el a dat vina pe Linda, desigur, spunand ca ea nu ar merge niciodata atat de departe, insa noi stim cine era ingrijorat, cu adevarat. El a adus la suprafata un punct de vedere uman, bun si interesant, pe care nu l-am luat in considerare, deoarece, nu luam prea mult in considerare punctele de vedere umane! (hohote de ras, Tobias chicoteste) Faptul de a fi numita Seria lui Lucifer, Seria Purtatorului de Lumina, ar fi putut cauza pagube proprietatilor materiale fizice, corpului fizic, prin asocierea cu ei, personal si cu Cercul Crimson. Asa ca am renuntat si o vom numi (vorbind cu o voce prietenoasa, in mod exagerat) “Seria Saltului Cuantic”. (Linda spune, “Multumesc!” si Tobias chicoteste)

Insa punctul nostru de vedere este ca era momentul sa ii scuturam pe unii oameni, care sunt blocati, cu adevarat – si aceasta este o modalitate de a o face! Ei sunt blocati pe unele dintre caile lor, prin fricile lor, prin demonii lor. Ei isi iubesc demonii, de fapt. Oh, asa si voi si de aceea ne aflam astazi, aici. (rasete) Isi iubesc demonii. Demonii lor sunt dumnezeii lor, deoarece acestia ii conduc. Ei ii conduc pe oameni. Asa ca, am crezut ca ar fi interesant – cum sa spun – ar fi dinamic sa numim aceasta serie, Seria Lucifer, deoarece ar fi putut sa-i determine pe unii oameni sa se opreasca, sa observe. Cei care vor veni pe cale si vor ajunge in acest punct si noi observam un anunt mare care spune, “Intrarea in Seria lui Lucifer, pentru Cercul Crimson”, acesta ii va scoate din transa, cel putin. Ii va face sa se opreasca, pentru un moment.

Dar, ce insemana asta – Purtatorul de Lumina, Cel Ce Expansioneaza Constiinta”? Nu exista Lucifer. Acolo nu exista un Lucifer, cel putin ca cel descris de biserici si pe care ele il folosesc ca pe un instrument impotriva oamenilor. Singurul Lucifer sau Satana este cel care a fost creat in constiinta, de catre organizatii, de catre biserici sau de cei care vor sa creada in el. Da, ei au creat – ceea ce numim – un aspect-grup, ca si energia lui Yeshua. Apropo, cu mult timp in urma… vorbind despre Iisus sau Yeshua… despre Lucifer si Yeshua, erau termeni care se schimbau intre ei. Simtiti, pentru o clipa! Voi rosti ambele cuvinte si simtiti-le energia:

Christ!

Lucifer!

Prin urmare, noi o numim Seria Saltului Cuantic. Toti stim ca ceea ce incercam sa spunem, “Este momentul sa treceti peste demonii vostri. Este momentul. De aceea ne aflam in Centrul Service Shaumbra, cu Lucifer, ca invitat. Este momentul sa treceti peste demonii vostri!”

Sa vorbim despre asta, pentru un moment! Energia pe care o numiti Lucifer nu exista, cu adevarat. Este un aspect al constiintei de grup, al celor care aleg sa creada in aceasta fiinta atotputernica, care le va consuma sufletul, insa nu exista, cu adevarat. Nu exista acolo. Satana… Satana – este derivat dintr-un cuvant ebraic vechi, care inseamna “adversar, cel care se opune”. Nu exista Satana care traieste in iad sau in alt loc, insa exista toti demonii cu care ati fost de acord. Multi dintre voi i-ati eliberat, insa, inca aveti demoni in voi, de un fel sau altul.

Astazi, in Centrul Service Shaumbra, sa observam demonii! Sa observam ce fac ei, de ce se afla acolo, de ce i-ati purtat cu voi.

Demonii

Desigur, exista o mare varietate de demoni. Le-ati dat diferite nume sau ati creat diferite relatii, prin aspectele sau fatetele voastre, insa acestia sunt demonii vostri. Va cerem sa-i confruntati, insemanand sa-i recunoasteti astazi si sa intelegeti de ce i-ati transformat in demoni, sa intelegeti ca va apartin!

Unul dintre lucrurile pe care il fac oamenii, consta in faptul ca tind sa-si nege proprii demoni. Vor spune ca apartin altcuiva. Vor afirma, “Acesta nu este demonul meu. Acesta este Lucifer, ingerul cazut!” Lucifer are propriul club; Lucifer, Satana, oricum ati dori sa-l numiti. Asa ca, oamenii dau nume demonilor, ii plaseaza inafara lor, insa realitatea este ca va apartin. Ei va apartin! Acesta este primul aspect din demonologie (rasete): sa intelegeti ca va apartin. Sa intelgeti ca exista si alte denumiri. Am vorbit despre Lucifer si despre Satana, insa exista si alte denumiri. In ultima instanta, ei sunt ai vostri. Ei sunt demonii vostri.

Momentul in care incercati sa spuneti, “Dar, ei provin din locul numit iad”, unde demonii sunt niste fiinte dezincarnate, care s-au atasat de voi si va dreneaza energia, din momentul in care spuneti ca exista demoni extraterestri, din momentul in care le acordati credit, facandu-i mai mari si le acordati mai multa stare de ”este”, in comparatie cu voi, este momentul in care demonii vor avea control asupra voastra. Ei sunt parti din voi, insa ei va controleaza. Chiar merg dincolo de aspectul Micului sine Uman. Ei nu ii mai permit Micului aspect Uman sa mai atraga intreaga atentie. Ei atrag atentia.

Demonii sunt ai vostri si va vom cere, in acest moment, in fata acestei usi deschise spre Energia Noua, sa recunoasteti ca ei va apartin! Nu apartin altcuiva.

Nu exista vreun spirit imens – vreun spirit negativ, rau – care sa se ataseze de voi. Nu exista grupuri, care sa aiba control demonic asupra voastra. Nu exista vreun guvern care sa manipuleze frecventele radio sau ale luminii si nici vreun demon exterior in viata voastra, care sa va faca sa consumati apa de la robinet. (unii rad) Fiecare demon va apartine. Nu exista sisteme financiare care sa va controleze. Fiecare demon va apartine.

Vedeti, in momentul in care ii plasati inafara voastra, le acordati o putere imensa. Ei se afla, cu adevarat, in interiorul vostru, insa voi i-ati plasat inafara, deoarece Micul Voi tinde sa creada, ca exteriorul este mai mare decat interiorul, ca exteriorul este mult mai puternic. Fiecare demon este al vostru.

Sa privim la unii dintre cei, pe care i-ati creat! Demonul mortii, acesta este unul important. Este unul dintre cei mai frecventi si infricosatori, deoarece exista foarte putina informatie despre moarte. Moartea rerpezinta o gaura intunecata imensa, in care demonii devin foarte infricosatori. Cati ani din viata ati pierdut fugind de moarte – de demonul mortii? Ati incercat sa evadati, sa o pacaliti, incercand sa va ascundeti de moartea nemiloasa, incercand sa nu aveti suferinte fizice, incercand sa nu ajungeti, sa fiti calcati de o masina. Cate ore din viata voastra ati petrecut, incercand sa pacaliti demonul mortii? Acest demon este al vostru. Este frica legata de ceea ce se afla dincolo. Este vorba de Micul sine Uman, care nu vrea nici o schimbare, Micul sine Uman care vrea sa traiasca etern.

Voi ati creat acest demon al mortii, care este mai mare decat viata. Este momentul sa il priviti. Va apartine. Nu exista moarte. Exista doar tranzitie si evolutie, insa nu exista moarte. Asa ca, de ce va temeti? Stiu de ce va temeti. Voi bea putina apa, inainte de a va spune… (rasete, in timp ce Tobias/Cauldre ia o inghititura de apa)… exact, de ce ati creat acest demon al mortii si de ce va temeti de el. Va este teama de judecata. V-ati lasat influentati sa credeti, ca atunci cand muriti, veti fi judecati de Dumnezeul cu D mare si de Marele Iisus (unii rad) si aveti si o frica de voi-insiva. Dar, va veti judeca voi, intr-un fel sau altul. A fost creat acest demon al mortii si el va apartine. Este momentul sa treceti dincolo de acesta.

Ati creat demonul lipsei. Am mai vorbit despre acesta inainte – despre lipsa abundentei, despre lipsa relatiilor, despre lipsa a orice. Ati incercat sa manipulati demonul lipsei. Ati incercat si sa-l negati. Ati incercat sa lucrati din greu, ca sa fiti cu jumatate de pas inaintea demonului lipsei. Este un monstru. El stie ca este astfel.

Va temeti de acesta, noaptea, cand incercati sa adormiti. El apare ca o factura neplatita. El apare ca un incasator de taxe. El apare ca o institutie financiara importanta, care va lua totul de la voi. Si l-ati plasat inafara voastra, pretinzand ca nu este al vostru si i-ati acordat o putere incredibila, pana in punctul, in care va controleaza viata. A devenit o lupta continua, o vanatoare nesfarsita dintre Micul Voi si demonul lipsei. Cat timp ati cheltuit, ati risipit cu acest demon?

Aveti demonul singuratatii, al frici de a fi singuri, temandu-va ca acest demon va va lua cu sine si veti fi pierduti intr-un abis profund si intunecat, doar voi singuri, pentru eternitate. Suna foarte infricosator, insa este doar un demon, pe care l-ati plasat inafara, deoarece gasiti ca este foarte dificil sa ramaneti cu voi-insiva. Sunteti singuri. Sunteti singuri, nu datorita oamenilor din exterior, ci pentru ca sunteti singuri cu voi, in interior.

Micul sine Uman pribegeste singur, incercand sa-si gaseasca prieteni, incercand sa gaseasca pe cineva care sa-l iubeasca. Iese in exterior, incercand sa se hraneasca din ceilalti oameni. Micul sine Uman nu ar fi avut acest demon, daca el s-ar fi reunit cu toti Voi, daca ati fi venit acasa impreuna, in Acum.

Aveti demonul nebuniei – multi demoni ai nebuniei – temandu-va ca veti innebuni si va pot spune ca sunteti nebuni (rasete), deoarece nebunia este raportata la modul in care functioneaza mintea. Asa ca, a fost creat acest demon, intr-un sens, ca o contraparte a mintii, chiar ca o extensie a mintii. Va intrebati daca innebuniti si petreceti ore nenumarate, incercand sa va spuneti ca nu sunteti nebuni, fugind de acest demon. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa iesiti din minte, deoarece mintea nu-l poate cuprinde pe Dumnezeul, care sunteti. Mintea nu poate intelege magnificul, care sunteti. Prin urmare, da, mai devreme sau mai tarziu, veti elibera controlul, va veti permite sa innebuniti.

Demonul nebuniei este cel care tine adevarul departe de voi. El il separa pe Micul sine Uman, de adevaratul Voi. Demonul nebuniei, face asta, ca voi sa nu aveti incredere in cine sunteti. Va face sa va indoiti de voi. Va face sa va intrebati daca luati decizii corecte, decizii gresite, decizii bune, sau nu luati nici o decizie. El va impiedica sa aveti incredere totala, in voi-insiva.

Aveti demoni in privinta a orice. Exista demonul ca alti oameni va vor critica. Asa ca il creati si-l plasati inafara, dand putere acestor oameni sa-i foloseasca energiile, deoarece va temeti ca veti fi ridiculizati. Este asa, deoarece Micul Voi isi creaza identitatea de sine, prin fiintele exterioare, prin ceilalti oameni. Astfel, Micul sine Uman incearca sa-si dezvolte constiinta de sine prin lumea exterioara – prin reactiile celorlalti oameni, prin relatiile cu ceilalti oameni. Ei creaza demonul de a fi ridiculizat, de a fi de ras, dispretuit, batjocorit. Este un demon, insa el va apartine. Incetati sa dati vina pe ceva dinafara voastra!
Lista demonilor continua, insa ei va apartin. Nu exista vreo fiinta dinafara, care sa va poata rani, cu adevarat. Nu exista demoni inafara voastra. Si ceilalti oameni isi au demonii lor, insa demonii lor nu ii vor devora pe ai vostri. Demonii va apartin!

Priviti-va in Fata Demonii

Este momentul sa ii priviti. Este momentul sa le simtiti energia. Este momentul sa ii invitati acum – in Centrul Service Shaumbra, in care ne aflam. Care sunt demonii vostri? De ce va este teama? Va temeti de durerile fizice? De demonul durerii? Voi credeti ca durerea vine din exterior, ca ea va poate fi impusa de cineva, asa ca fugiti de ea. Dar cate ore, zile si ani nenumarati ati petrecut, fugind de dureri? Si durerea, apropo, este o iluzie. Durerea in sine este iluzie.
Care sunt demonii vostri? In timp ce stati aici, in acest spatiu sigur, puteti sa-i invitati, asa cum l-am invitat noi, pe Lucifer?

Este nostim, ca in viata mea trecuta, acest spirit negative, avea un alt nume: Beelzebub. Cat de credibil este acesta, ca spirit deplorabil, primejdios? Bub! (audienta rade) Beelzebub! Ce nume! Evident, trebuia sa fie schimbat, poate ca Lucifer este un nume mai potrivit – Satana – insa cel putin nu mai este Beelzebub. Nu era necesar un nume de incepator, pentru cel ce se presupunea a fi un demon teribil!
Care sunt demonii vostri, Shaumbra? Care sunt ei? Luati-i in considerare, acum! Toti se afla aici, puteti sa-i simtiti. Este vorba despre sanatate? De ce va este frica?
Majoritatea aveti un demon nedefinibil, ca ceva va va inghiti – ceva dinafara – ca va veni si va va devora. Bisericile l-au identificat cu Satana sau Lucifer, cu o fiinta care va va lua sufletul pentru eternitate.

Nici un suflet nu poate lua alt suflet. Nu merge. Pur si simplu, nu functioneaza asa! Da, pentru un timp, puteti crea iluzia, insa in ultima instanta, nimeni nu va poate detine sufletul, pentru eternitate. Nimeni nu vrea asta pentru eternitate! (rasete) Ce vor face cu toate aceste suflete? Sa faca o petrece stupida, cu suflete? (hohote de ras, Tobias chicoteste)

Vestea buna, Shaumbra, este ca putem sta aici, in Centrul Service sa vorbim despre diavol, despre demoni, despre Lucifer, despre Satana – si sa radem. Va dati seama cat de departe am ajuns? Va dati seama ca, nu cu multi ani in urma, inca fugeati de aceste fiinte, fugeati de acesti demoni, risipindu-va viata? Putem sta aici si spune, “Hei, aceia sunt demonii mei! Ce creatii marete erau!”

Dar, voi stiti, este asemanator cu a scoate aerul dintr-o papusa urata, mare, gonflabila si asta facem noi, acum. Acei demoni care par atat de mari, atat de infricosatori, atat de teribili, care par ca ar putea sa ia sufletul pentru eternitate, nu sunt decat baloane mari, cu aer cald. Si, putem scoate aerul, acum. Ca sa facem asta, este important sa recunoasteti ca sunt ai vostri. Cand intrati in acele lucruri, conspiratii, extraterestri… cand imi spuneti ca aveti o fiinta rea atasata de voi, care se hraneste prin voi, va urmareste peste tot… va trebui sa dau din cap si sa spun, “Dar, esti chiar tu! Esti chiar tu – o parte din tine, pe care nu o iubesti, o parte din tine, careia i-ai dat putere asupra ta – insa esti chiar tu.”

Cand incepi sa spui, “Trebuie ca exista vreun grup din trecut, care imi controleaza viata, care face sa fie imposibil ca sa devin cretiv sau sa am success.” Eu va trebui sa-ti spun, “Dar, este vorba despre demonul tau. Esti tu.” Oh, acesta poate fi dintr-o alta viata, poate ca ai avut o experienta proasta candva, de-a lungul timpului – ti-ai pierdut banii sau ai facut ceva stupid cu ei, i-ai pierdut la carti, i-ai facut cadou sau i-ai investit in ceva total nepotrivit – insa el iti apartine.
Momentul in care dai putere si controlul altei entitati dinafara, numita demon, vei ajunge sub controlul ei. In momentul in care Micul sine Uman, simtind frica si avand dorite de supravietuire, ii permite demonului din exterior sa fie real in viata sa, acesta chiar devine real. Vei fi urmarit. Ti se vor intampla toate acele lucruri dramatice, conspirative in viata.

Insa, in momentul in care va opriti, acum, in Centrul Service Shaumbra, fiind inconjurat de mine, de Kwan Yin si de Shaumbra – si de Lucifer – recunoscand ca demonii va apartin, fiecare din cei care au mai ramas, recunoasteti ca nu exista influente exterioare, nu are importanta cat de mult vreti sa credeti asta, nu exista influente exterioare, care sa aiba control asupra voastra. Exista perceptia controlului asupra Micului sine Uman, insa aceasta este doar o perceptie.

Acceptarea si Eliberarea Demonilor

Am sa va rog, sa faceti un pas mare, astazi, daca alegeti sa-l faceti – totul are de-a face cu alegerea, desigur! Recunoasteti acei demoni si eliberati-i! Lasati-i sa plece! Lasati-i sa plece! Ei sunt doar fatete ale voastre, participand la un joc incredibil de complex sau la o creatie, o creatie care a ajuns atat de mare, atat de complexa si de reala, incat credeti in ea. Voi credeti ca este o fateta, insa reamintiit-va totul este multi-fatetat! Intoarceti sfera multifatetata a realitatii, pentru o clipa! Incetati sa mai priviti doar o fateta, intoarceti-o! Priviti-o din fiecare perspectiva! Apoi, veti intelege ceea ce spunea Kryon, “Lucrurile nu sunt intotdeuna, asa cum par sa fie.”

Nu exista demoni. Nu exista conspiratii demonice, care sa va inghita, decat daca vreti ca asta sa se intample. Acei demoni sunt ai vostri. Inainte de a intra in Energia Noua, este important sa recunoasteti acest lucru. Recunoasteti, nu doar putini, nu doar multi, ci pe toti! Fiecare demon va apartine!

Acum, va pot auzi argumentele. “Dar, Tobias… dar Tobias…” Cine vorbeste? Micul sine Uman. Este Micul Voi care vrea sa creada in aceste lucruri. Este Micul sine Uman, care simte o mare bucurie si o mare satisfactie prin existenta demonilor si a mostrilor. Stiti, conceptul de demoni, acorda credibilitate Micului sine Uman. Ii face viata mult mai reala, mai intoxicata, mai dramatica si extrage multa energie. Micul sine Uman extrage energie, “demonii ma vor gasi.” Toti trebuie sa-l ajute pe Micul sine Uman; el incearca sa atraga celelalte fatete si aspecte ale sale, sa creada in calatoria sa, in toata povestea sa.

Povestile voastre, majoritatea dintre ele, sunt si demonii vostri. Toti aveti povesti. Nimeni nu este la fel de maret ca St. Germain (rasete), insa toti aveti povesti: Povesti din vietile trecute, povesti dinainte de a veni pe Pamant, povesti din aceasta viata. Povestile reprezinta parti ale experientei de baza. Nu numai voi, Micul sine Uman, are povesti, ci si fiecare fateta si fiecare aspect are povesti.

Micul sine Uman est foarte priceput in a prelua povesti – a prelua experiente trecute – si a le transforma in demoni, lasand acea poveste necontrolabila, lasand acel aspect sa devina atat de dominator, incat acesta va prigoneste sau – ceea ce ati numi – va sufoca pe Voi, din aceasta viata. Sunteti atata de urmariti de povestile vostre, incat ati putea sa le numiti demonii vostri. Sunt povesti care au ajuns atat de mari, inafara controlului, atat de seductive, atat de blocate in Energia Veche, incat credeti ca trebuie sa traiti acele povesti. Povestea este un demon. Poate ca este momentul sa-l lasati si pe acesta sa plece.

In timp ce pasim prin usa Energiei Noi, este momentul sa aruncam toate aceste lucruri. Veti descoperi, dupa ce veti faca asta, ca este asemanator cu a saruta o broasca (unii rad). Veti descoperi ca nu era un lucru atat de urat, de fapt. Nu a avut putere sau control, decat cat i-ati permis voi. Veti descoperi ca fiecare demon al vostru, fiecare poveste contine, de fapt, o perla a Energiei Noi in ea, are o binecuvantare continuta in interior, pe care nu veti reusi sa o descoperiti, decat in momentul in care va veti confrunta demonii, ca fiind ai vostri.

Tot ce ati fost, apare noaptea in viesele voastre, pe durata noptii, in intuneric, in timp ce sunteti total constienti; fricile avute despre cineva care va vaneaza, care va urmareste; demonii pe care i-ati avut, este momentul ca acum, Voi – nu Micul sine Uman ci Voi, Divinul Uman, care sta pe scaune – sa respire adanc! Metaforic, daca alegeti, imaginati-va deblocand aceste energii! Sunt energii vechi blocate. Nu demonul avea cheia, ci voi, tot timpul. Ati fi putut sa le deblocati in orice moment, ati fi ales. O parte din voi, Micul sine Uman, s-a distrat de minune cu acest joc!

Pentru a trece prin aceasta usa, in Energia Noua, este important sa lasati acel joc sa plece, sa lasati energia blocata a demonilor vostri sa plece! Cand veti debloca acea energie a demonilor, cand veti elibera povestile, nu vor mai fi demonii mari, nu vor mai fi povestile importante. Vor reveni la Voi, la energia voastra pura, intr-un mod care nu va va diminua energia, nu va vor mai infricosa, nu va vor mai controla, ci vor reveni in energie pura, care va fi prezenta aici, ca sa va serveasca. Va va servi in modul Energiei Noi.

Am mentionat mai devreme, in acest Shoud lung, ca lucrurile care se vor naste, vor fi create, imaginate sau dezvoltate, dupa 18 Septembrie 2007, vor avea un component sau un potential al Energiei Noi. Acest fapt include tot ce veti face si voi. Fiecare gand, fiecare vis din noapte, tot ce veti crea cu mainile sau prin vocea voastra, chiar si ceea ce veti crea prin mintea voastra, toate vor avea componente ale Energiei Noi.

Cand va veti elibera de demonii vostri, cand ii veti recunoaste, cand ii veti confrunta si apoi ii veti elibera, veti deveni stapanul lor. Cand veti intelege ca voi i-ati creat, ii puteti si de-crea. Acest lucru elibereaza imense cantitati de energie, pentru a fi folosita pe cai creative, superioare. Ati putea incepe azi si veti vedea cum va incepe sa functioneze, in doar cateva saptamani.

Cu acestea, Shaumbra, aici in Centrul Service, sa respiram profund, impreuna! Tineti-va respiratia pentru o clipa iar cand eliberati acea respiratie, sa fie ca si cum ati dezumfla baloanele acelor demoni, pe care i-ati creat! Eliberati-i! Eliberati energia! Nu exista demoni; existati doar Voi, toate partile din Voi

Sa stam aici, doar pentru un scurt moment, in acest Centru Service!

(Pauza)

Voi, Shaumbra, ati ajutat la crearea lui. Vor veni multi, multi altii pe aceasta cale. Poate ca nu il vor numi Centrul Service Shaumbra, insa vor sti ca este un spatiu sigur. Este un spatiu foarte sigur. Este un spatiu in care pot fi ei-insisi. Este un spatiu sigur, pe aceasta cale foarte lunga si foarte provocatoare a noii constiinte.
Sa respiram adanc…

(Pauza)

... eliberati demonii…

(Pauza)

...si cand sunteti pregatiti, spuneti-le lor si lui Lucifer, la revedere!

Iar noi, sa ne readucem energia aici, de oriunde ati inceput! Sa revenim in scaune, inapoi, in acest moment Acum! Si da, puteti aduce cu voi, aici, energie din Centrul Service Shaumbra!

Si asa este, prin primul Shoud din Seria Saltului Cuantic!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.