Paluu-sarja, shoud 9: "Uuden maapallon kuulumisia… ja muuta"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
4.4.2009, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra. Tullaan kysymysten ja vastausten aikaan. Mutta saanko tehdä muutamia nopeita kommentteja. (Naurua)
 
Tosiaankin, se aika joka minulla on tällä tavalla kanssanne, on loppumassa. Meillä on ollut merkittäviä aikoja yhdessä - sekä shoudeissa että työpajoissamme ja myös henkilökohtaisena aikamme - sinä ja minä. Sinä ja minä puhumassa.
 
Keskustelut jatkuvat, ei välttämättä sellaiset shoudit joita teemme nyt yhdessä, mutta keskustelut jatkuvat. Ja tosiaankin halusin myös saada tänään sisään mahdollisimman paljon informaatiota, kun saatoin tehdä sen. Koitte siis itse asiassa monia shoudeja yhtaikaa. Ja vaikka korvistanne kuulosti siltä, että kaikki välitettiin lineaarisessa tai systemaattisessa muodossa, todellisuudessa kaikki tuli sisään yhdessä. Mieli tulkitsee sen tiettyinä sanoina, tietyssä järjestyksessä, mikä välittää tietyn ajatuksen, mutta osa asian tarkastelua kanssanne oli itse asiassa sitä, miten tunsitte kaiken tämän informaation - ette ainoastaan niitä neljää erillistä aihetta, joista puhuimme tänään, vaan muun siihen punotun informaation. Niinpä vastaanotitte monta shoudia - muistutuksia itseltänne itsellenne tässä matkanne osassa.
 
Nyt aloitamme kysymykset.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Tobias, olet lähdössä. Tullaako sinua kanavoimaan toisten kautta?
 
TOBIAS:
Kuten sanoin ilmoittaessani tulemisestani tai palaamisestani, en valitse enää kanavoimista. Olen ensinnäkin kiireinen tämän Sam-inkarnaation kanssa. Ja kyllä, minua voitaisiin kanavoida toisten kautta, mutta en valitse sitä. Valitsen työskenteleväni Samin kanssa, ja hänen kauttaan tapaan lopulta monia teistä. Valitsen myös työskenteleväni teidän kanssanne uuden maapallon ulottuvuuksissa, missä jatkamme täällä aloittamaamme työtä. Tietenkin niin sanotusti puhumme, mutta emme tällä tavalla kuin nyt.
 
On myös osa alkuperäistä sopimustani Adamuksen kanssa, että aloittaisin työskentelemisen kanssanne. Jakaisin monia ajatuksiani ja tunteitani ja myös auttaisin tuomaan yhteen shoudin energian. Tavoitteeni ja haluni oli saattaa yhteen tämä shaumbra-ryhmä.
 
Sitten kun Adamus tulee sisään, hän johtaa - kuten sanotaan, mutta ei aivan täsmällisesti - Crimson Councilia. Hän opastaa enkeliulottuvuuksista ja työskentelee teidän jokaisen kanssa. Hänen viestinsä on erilainen, se ottaa muita käänteitä, mutta en halua viipyä tässä liian kauan. Niinpä vastus kysymykseen on, että Tobiaksen kanavoiminen ei jatku - mutta kiitos kysymästä.
 
Ja muuten, kaikki se mitä minulla oli sanottavana, sisältyy näihin shoudeihin.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (mies mikrofonissa):
Tobias, kerroit minulle Havaijilla, että tulin tänne - syntymäperheeseeni - äitini, musiikki-inspiraation vuoksi. Ja voin edelleen toisinaan tuntea hänet lähelläni, ja olen vain hyvin utelias sen osalta, mitä hän tekee toisella puolella, koska hän aina lauloi enkelien kanssa laulamisesta. Ja haluan tietää, mitä hän todellisuudessa tekee.
 
TOBIAS:
No, hyvin lyhyen urakan jälkeen toisella puolella hän on päättänyt tulla takaisin maan päälle. Hän on jo inkarnoitunut takaisin tänne ja voi, hän on tekemisissä taas kerran - kuten luultavasti arvaat - kirkkoryhmien (naurua) ja musiikin kanssa - eräänlaisen gospelmusiikin. Mutta vaikka hän onkin kirkkorakenteessa, hän tuo uskomattomia uusia tapoja ja näkemyksiä ja hyvin monet niistä ovat sinun innoittamiasi.
 
SHAUMBRA 2:
Voi, kiitos paljon. Kiitos.
 
TOBIAS:
Ja seuraava kysymyksesi - tapaatko hänet? Hyvin, hyvin, hyvin suurella todennäköisyydellä, kyllä.
 
SHAUMBRA 2:
Ai! Kiitos! (Naurua)
 
LINDA:
Tämä kysymys liittyy useisiin shaumbroihin ja niinpä se edustaa tätä henkilöä ja myös muita.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Tobias, sisälläni kehittyy tunne, että työni shaumbran kanssa on tulossa loppuunsa. Viime aikoina minusta on tuntunut, että kasvan vähän etäämmälle shaumbra-piireistä ja shaumbra-tietoisuudesta yleisesti. Tämä ei johdu mistään turhautumisesta tai loukatuista tunteista tai mistään vastaavasta. Se on vain tunne, joka kasvaa sisälläni, ja minä vain tarkkailen sitä ja sallin sen. Mietin, liittykö se mitenkään lähtöösi Tobiaksena. Koskeeko tämä vain minua vai aistinko yleisesti suuremman shaumbra-tietoisuuden transformaation tai hajoamisen? Mitä tapahtuu, kun lähdet?
 
TOBIAS:
Aivan. Kiitos kysymyksestä, oivalluksestasi ja havainnostasi. Ja vastaan tähän kysymykseen olemalla vastaamatta siihen. Tämä sisältyy yhteen viime viesteistäni shaumbralle enkä halua pilata sitä menemällä aiheeseen nyt. Mutta tarpeetonta kai sanoa, että havainnot ovat hyvin oikeita.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Luulen, että tänään vastasit, kun puhuit ruuasta… Olen tuntenut tämän kuin veden, kuin syljen menemisenä… ilmaputkiini - mihin nyt ruuan tarvitsee mennä ja tunnen sen myös yöllä. Onko tämä osa kuvaustasi? Onko kehoni alkamassa muuttua niin, ettei se enää ota vastaan ruokaa 3D-muodosssa?
 
TOBIAS:
DNA:han on sisäänrakennettuna - ja vastaan sinun kysymykseesi, mutta tämä pätee kaikkiin - että ei-fyysiset DNA-säikeet ymmärtävät jo tai olette jo aktivoineet ne vähentämään riippuvuutta fyysisestä ruuasta. Tämä ei merkitse sitä, että te ette voi istua nauttimaan ateriasta, mutta tällainen magneettinen riippuvuus ruuasta on muuttumassa.
 
Tiedän, että enemmistö teistä on jo tuntenut halun tiettyjä ruokia kohtaan muuttuneen ja mietitte, mitä tapahtuu. Osa ristiriitaa on siinä, kun kuulette uutisista tai tiedotusvälineistä, että tietynlaiset ruuat ovat hyviä ja tietynlaiset huonoja, mutta kun katsotte oman kehonne haluja, ne eivät välttämättä sovi tämän kanssa yhteen. Ja sitten mietitte, luetteko itseänne väärin - pitäisikö teidän vähentää tiettyjä asioita - tai mietitte myös sellaisia asioita kuin puhdistusdieetti, antioksidantit ja kaikki vastaava. Menette mieleenne asian osalta ja mietitte, pitäisikö teidän tehdä näitä asioita, mutta kehonne itse asiassa kertoo teille joskus hyvin, hyvin eri asioita.
 
Tämä tahtoo siis sanoa sitä, että DNA:nne, koko solurakenteenne on muuttumassa tällä hetkellä. Ja tästä syystä olemme kehottaneet teitä vuosien ajan kuuntelemaan kehoanne. Jos se haluaa suklaakakkua päivälliseksi, antakaa sille suklaakakkua päivälliseksi. Älkää tehkö nyt mitään oletuksia siitä, miten se prosessoi ravintoaineita, koska ravintoaineita ei sisälly vain fyysiseen ruokaan.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kyllä, ja käytän tilaisuuden toistaa tämän kaikille shaumbroille ja muille, jotka valitsevat kuuntelevansa. Nämä dieetit - on tuhansia, miljoonia dieettejä - jos ne todella toimisivat, joka kuukausi ei tulisi kaikkia näitä uusia dieettejä! (Naurua) Dieetit ovat riippuvuutta. Ne ovat psykologista ja fyysistä riippuvuutta. Parasta on siis kuunnella kehoanne.
 
LINDA:
Tämän kysymyksen lähetti itse asiassa shaumbra-ryhmä ja se on heidän yhteinen kysymyksensä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Tämä kysymys tulee monilta meiltä. Miksi kaikki vaikuttaa niin vaikealta tällä hetkellä? Valintamme olivat selkeitä ja elämämme toimi - sitten kaikki kääntyi ylösalaisin. Raha hävisi. Terveys menee alamäkeä ja myös elämän arkipäiväiset asiat näyttävät menevän pieleen. Kuitenkin valintamme ovat pysyneet samoina. Haluamme nauttia planeetalla olemisesta ja se on varmasti paljon nautittavampaa rahan ja terveyden kera. Tiedämme, että olemme suuria luojia, ja kuitenkin turhaudumme, koska loimme sen, mitä halusimme, ja nyt mikään ei näytä toimivan. Mitä siis emme hoksaa? Onko kyse siitä, ettemme ymmärrä, miten toimitaan uuden energian kanssa? Olisimme kiitollisia näkökulmastasi.
 
TOBIAS:
Aivan, useita asioita. Ensinnäkin, vanhan energian elämäänne, vanhan energian ilmennyksiänne piti koossa vanhan energian liima. Silloin kun teitte valinnan muuttua, teitte valinnan eri tietoisuudesta ja tuo liima alkaa murentua - ja tietenkin, kuten olette jo huomanneet, kaikki muukin murentuu. Mutta miten voisitte rakentaa todellisuuden, tehdä uudet valintanne - ja ne ovat ryhmänä teille täysin uusia valintoja. Ette valinneet vanhaa yltäkylläisyyttä. Valitsitte hetkessä hyvin vapaasti virtaavan, ilman kamppailua tyyppisen yltäkylläisyyden - yltäkylläisyyden joka ei ollut kiinni vanhan energian tavoissa tehdä rahaa tai liiketoimintaa tai mitään muuta vastaavaa. Tarpeetonta kai sanoa, että vanhat rakenteet tulevat teissä rymisten alas.
 
Meidän näkökulmastamme - meidän, ei teidän - olisi loogista, että menettäisitte työnne, kaikki entiset rakenteenne. Monta kertaa terveys muuttuu, koska valitessanne yltäkylläisen terveen elämän, teidän on käsitettävä, että kehoonne on varastoitu paljon energioita ja sairauksia - jotkut niistä ovat olleet horroksessa ja jotkut hyvin aktiivisia. Olette antaneet kehollenne luvan huuhdella itsensä fyysisellä ja energeettisellä tasolla - ja se tekee tämän. Se tekee tämän. Se käy läpi muodonmuutosprosessia. Tämä ei ole ilmeistä vain teidän elämässänne, vaan koko maailma käy tällä hetkellä läpi tätä.
 
Tämä on vaikeaa ja haastavaa ihmisen havaintotavalle todellisuudesta, mutta itse asiassa pyydän teitä katsomaan toiselle puolelle. Periaatteessa katsotte yhdelle puolelle ja sanotte: "Jessus, Tobias, tämä on rankkaa." Haluan teidän katsovan tuon energian toiselle puolelle, siihen miten se ei itse asiassa ole rankkaa - ja tiedän, että väittelette kanssani tästä, koska olemme väitelleet aiemminkin. Olette keskittyneet katsomaan kolikon toista puolta. Menkää energeettisesti katsomaan toista puolta ja katsokaa niitä hämmästyttäviä asioita, joita tällä hetkellä tapahtuu. Ihmismieli sanoo huutaen: "Mutta pyysin rahaa, hitto soikoon! Haluan sitä! Pyysin terveyttä. Haluan sitä." Saatte sitä, se on ilmentymässä.
 
Miten voitte ilmentää kaiken paljon tasaisemmin? Ja taas kerran väittelette asiasta kanssani - mutta se tapahtuu hengittämällä sisään sitä. Se todella auttaa… hengittäminen on matkallenne sama kuin tuli alkemialle ja muuntumiselle. Se muuttaa energioita. Ja ymmärtäkää: silloin kun pyydätte muutosta, saatte sitä.
 
Tiedän, että tämä on erittäin lyhyt vastaus erittäin monimutkaiseen ja haastavaan kysymykseen eikä se näissä puitteissa täysin tyydytä teitä. Mutta tulette näkemään, että shaumbra julkaisee kirjoja ja auttaa selittämään omasta henkilökohtaisesta näkökulmastaan, miten tämä toimii.
 
Minun on myös sanottava, että olette kaikki pioneereja tässä. Tämä on siis vähän vaikeampaa matkan edelläkävijälle, kuin mitä se on seuraavalle sukupolvelle tai seuraavalle uuden energian olentoryhmälle, joka seuraa jalanjälkiänne. Ja he ymmärtävät käänteitä, mitä se vaatii. Pyydän teitä siis olemaan kärsivällisiä prosessin suhteen, hengittämään prosessin kanssa ja ymmärtämään, että valintanne ovat ilmentymässä. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Olen kertomassa sinulle, mitä tapahtuu urbaanissa "Ruoki Denver" -viljelyprojektissamme.
 
TOBIAS:
Erinomaista.
 
SHAUMBRA 6:
Ja luulen tämän olevan hyödyllistä shaumbralle, koska en voi suunnitella, miten tämä menee. Se vain menee. Ja ihmiset ryhmässämme ja minä opimme ensin, että ruuan kasvattamiseen on oltava hyvä maaperä. Niinpä työstämme hyvää maaperää, mutta tämä hyvä maaperä merkitsee myös yhteisön ja kaupungin maaperää, ja suurin osa työtämme on todellisuudessa tällä hetkellä työskentelemistä kaupunkirakenteiden kanssa ja sukeltamista hallintoon etsimään, mitä mahdollisuuksia on. Ja mielenkiintoista on se, että siellä ollaan hyvin tyytyväisiä tähän. Ollaan hyvin avoimia tälle. Kaikki esteet mitä välittömästi voisi olettaa olevan, putoavat tien sivuun, mikä on todella innostavaa.
 
Niinpä halusin kysyä sinulta… tunnustelemme tämän projektin itselleen ottamaa energiaa - mihin se haluaa mennä - yritämme rakentaa "astian" energian työstämiseen. Ja niinpä haluaisin pyytää ehdotuksia. Kerro meille, olemmeko menossa oikeaan suuntaan ja puuttuuko meiltä jotain, mikä on todella tärkeää.
 
TOBIAS:
Aivan. Selitä, mitä tarkoitat "astialla".
 
SHAUMBRA 6:
Energia-astia - kyse ei ole ainoastaan informaatiosta ja luottamuksesta, mikä tulee sisältämme, vaan myös eri resursseista. Kaikista resursseista, kun niitä tulee luoksemme - että pystymme tunnistamaan ne ja hyödyntämään niitä.
 
TOBIAS:
Kerron tämän sinulle ja joillekin muille, jotka eivät ehkä ole aivan yhtä avoimia asialle. Mutta puhuin aiemmin tänään uudesta maapallosta ja erityisesti maanviljelyksen merkityksestä uudella maapallolla. Ja tosiaankin, kuten oivalsitte shoudin aikana, teette paljon työtä siellä. On pari asiaa, joihin kannustan teitä - irtipäästäminen muutamista maanviljelyksen vanhoista käsitteistä. Minä ja toiset pyydämme olla kanssanne eri mieltä siitä, että tarvitaan hyvä maaperä hyvän sadon kasvattamiseksi. Hyvin karkealla tavalla, kyllä, mutta ei energeettisesti. Voitte kasvattaa erittäin hyvän sadon hyvin huonossa maaperässä, kuten sitä kutsuisitte.
 
Tulee myös viljelykasveja, joita voidaan kasvattaa vedessä ja erityisesti suolaisessa vedessä, ja nämä ovat niitä teknologioita, joissa olette osallisina uudella maapallolla. Mainitsin, että olette tällä hetkellä kaikki siementen kantajia - tietoisuussiementen kantajia - joten se tekijä jonka tuotte sisään, on erittäin oleellinen tälle ryhmälle ja sen tekemälle työlle. Autatte jo kuljettamaan noita siemeniä - näitä energeettisiä siemeniä - ja tuomaan niitä tänne. Antakaa nyt toisten tuntea niitä - vain hengittää niitä, tuntea niitä.
 
Ehdottaisin, että menette sen yli, mitä pitäisitte normaalina ja perinteisenä. On sellaisia, jotka pilkkaavat teitä ja sanovat teille, että te ette tiedä, mistä puhutte, ja he menevät maaperäkemiaan ja vastaaviin asioihin. Mutta ottakaa vihje tähän Findhornin ihmisistä, jotka todella ymmärsivät, että maanviljelyksessä on hyvin monia tekijöitä, jotka ovat tärkeämpiä kuin maaperä. Kyse on energiasta. Kyse on myös työskentelemisestä luonnonvoimien kanssa ja tämä olisi toinen tärkeä tekijä niille, jotka ovat avoimia sille.
 
On kokonainen ryhmä keijuja tai luonnon elementaaleja - kuten kutsuisitte niitä - jotka ovat edelleen hyvin aktiivisia ja itse asiassa rakastaisivat työskennellä kanssanne satotuotannossa. Niitä on karteltu, ne on käännytetty pois ja on ylilannoitettu ja kaikkea muuta, mutta niitä on edelleen suuri joukko täällä maan päällä - hyvin, hyvin suuri joukko. Ne työskentelisivät mielellään kanssanne. Ne eivät oikeastaan työskentele - vaikeasti selitettävistä syistä - uudella maapallolla, koska ne ovat hyvin kytköksissä fyysiseen maapalloon. Mutta avautukaa puhumaan niille.
 
Yhdistäkää tämä siihen tietoon, mitä saatte uudella maapallolla. Menkää niiden ajattelurajoitusten yli, että on oltava tietyntyyppinen maaperä ja tietyntyyppisiä kemiallisia ainesosia, ja ymmärrätte, miten uusia viljelykasveja voidaan kasvattaa hyvin monin eri tavoin, ja niissä on paljon enemmän ravintoaineita kuin tällä hetkellä. Pyydän siis teitä aloittamaan omaa kanavointianne näiden elementaalien kanssa.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Ja muuten, osa ryhmästä ei ole kovin avoin tälle, mutta voi, sinä olet ottanut vastaan kritiikkiä aiemminkin. Voit ottaa sitä taas ja kulkea sen läpi.
 
LINDA:
Minulla on kysymys siitä, että Geoff ja Linda näkivät jokin aikaa sattumalta unta vanhasta maanviljely-yhteydestä, joka heillä oli vuosia sitten yritykseen nimeltä Medina. Onko tämä sattumaa?
 
TOBIAS:
Ei ollenkaan. Kun teette työtänne uudella maapallolla, oivallatte, että tämä tuote - ja mainostan tässä häpeämättömästi heitä. Mutta tämä on kiehtova tuote, joka tuli esiin hyvin edellä aikaansa ja se oli kenties pettymystä tuottava osa. Mutta alkuperäinen kaava - minun on sanottava - tunnetaan myös Marcaine-vetenä - marcaine merkitsee elementaalia tai deevaa. Tässä alkuperäisessä kaavassa on hyvin tärkeitä energiakomponentteja ja se voi olla hyvin, hyvin toteuttamiskelpoinen nyt viljelykasvi- ja tuotantotyössä. Ja Cauldre ja Linda voivat kertoa teille myöhemmin lisää siitä, mutta alkuperäisiltä komponenteiltaan se on hyvinkin uuden maapallon tuote.
 
LINDA:
Saattaisi siis olla hyötyä ottaa yhteyttä Median-ihmisiin?
 
TOBIAS:
Aivan, aivan.
 
LINDA:
Hienoa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (nainen mikrofonissa):
Tobias, minusta tuntuu, että saan viimeinkin pilkahduksen kolikon toisesta puolesta, ja haluan vain tietää, onko sinulla minulle tänään mitään neuvoa elämästäni nyt-hetkessä? Ja onko sinulla mitään kommentteja kirjastani? Kiitos.
 
TOBIAS:
Minulla on sinulle vastakysymys. Onko sinulla iloa elämässäsi, huolimatta yksityiskohdista - huolimatta kehokivuista ja -säryistä tai suhde- tai talousongelmista?
 
SHAUMBRA 7:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Aivan. Niin mennään. Se on alku. Nimittäin se hukkuu toisinaan ihmisen ongelmiin, mutta elämänne oleellinen tekijä on ilo. Silloin kun teillä on sitä ja annatte sen tulla sellaisten asioiden läpi kuin ääni - kuten Hannibal tekee - tai missä tahansa luomuksissanne, niin yhtäkkiä kaikki ihmisen ongelmia koskeva asiat näyttävät tavallaan häipyvän.
 
On suuri määrä shaumbroja, jotka ovat löytäneet tämän. Jatka siis ilon hengittämistä sisään, sallien sen laajentua elämäsi jokaiseen osaan. Ja kyllä tosiaankin, sanoit sen itse, alat nähdä kolikon toisen puolen. Tämä sama energia pätee kirjaprojektiin. Älä kanna huolta inhimillisistä yksityiskohdista, vaan asian ehdottomasta ilosta.
 
SHAUMBRA 7:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos, ja kiitos kestämisestä loppuun saakka.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (mies mikrofonissa):
Useita vuosia sitten ensimmäinen kysymykseni täällä koski visiotani erilaisesta kirkosta. Ja sanoit minulle, miten olisi tarvetta paikkoihin, mihin ihmiset voivat tulla vanhojen kirkkojen hajotessa. Ja puhuit myös siitä, miten jotkut ideani, joiden kanssa työskentelin, olivat edelleen vanhoja, ja viime vuosien aikana olen oppinut niistä. Ja jotkut viimeaikaiset kokemukseni siitä ryhmästä, jonka kanssa työskentelen Santa Fessä, ovat saaneet minut - osan minusta - tuntemaan, etten halua olla missään tekemisissä minkään sellaisen kanssa enää! (Mies naureskelee) Ja samaan aikaa minussa on valtava intohimo asian suhteen, ja kun puhuit Heräämistalosta, tunsin suurta intohimoa luoda Heräämistalon maan päälle. Mitä siis voit sanoa minulle tästä?
 
TOBIAS:
Voin sanoa sinulle ensinnäkin, että se matka johon olen osallistunut kanssasi viime vuosien aikana, on ollut upea. Joskus se oli kuin istumista repsikan paikalla kolariautossa (naurua), mikä oli riemastuttavaa MINULLE!
 
SHAUMBRA 8 (nauraen):
Olen iloinen, että nautit siitä.
 
TOBIAS:
Vähemmän mielenkiintoista sinulle… mutta olet tosiaan antanut itsellesi valtavan määrän oppimiskokemuksia, ja oli toisia aikoja, jolloin todella hämmästelin sitä syvää viisautta, jota et ollut sallinut itsesi tuoda tähän todellisuuteen. Ja nyt alat avata noita kanavia ja tuoda sitä sisään.
 
Ja tämän rinnalla - kuten hyvin monet shaumbrat ovat oppineet ja kuten itse ilmaisit hetki sitten - on joskus suurta pettymystä ihmisiin, ja joskus nämä ihmiset, joiden kanssa yrität työskennellä, ovat samoja, jotka innostavat sinua. Se työ mitä yrität tehdä palveluna ihmisille, on samaa työtä, minkä he muuttavat miekaksi, jolla he pistävät sinua. Niin se menee. Ja olet valinnut tämän matkan.
 
Kun tämä on sanottu, niin ne samat ihmiset, joiden kanssa työskentelet juuri nyt, ovat enimmäkseen - eivät kaikki, mutta enimmäkseen - niitä, joiden kanssa työskentelet mennessäsi eteenpäin.
 
SHAUMBRA 8:
Ymmärrän sen.
 
TOBIAS:
Joo. (Tobias naureskelee) Ne joiden kanssa monet shaumbrat tulevat työskentelemään, eivät ole niitä, jotka ovat tutkineet metafysiikkaa 20 vuotta. He eivät ole niitä, jotka ovat olleet kirkoissa. He ovat vastaheränneitä - kuten heitä kutsumme - joilla ei ole energiayhteyksiä vanhoihin uskontoihin.
 
Cauldre ja Linda hämmästelevät joskus siitä - ja minä hämmästelen taas sitä, etteivät he ole tajunneet, miksi he hämmästelevät - että joissakin maissa, jotka ovat vasta nyt heräämässä, on paljon enemmän kiinnostusta sellaisiin asioihin kuin Crimson Cricle ja toiset uuden energian metafyysiset ryhmät. Mutta tämä johtuu siitä, ettei heillä ole vuosien raskaita kuorikerroksia kirkon uskomuksista tai myöskään new age -uskomuksista. He ovat siis hyvin, hyvin avoimia. Nämä ovat niitä, jotka nostavat kätensä ja tulevat eteen kiinnostuneena siitä työstä, mitä teette.
 
Olet parin viime vuoden aikaan oppinut päästämään irti rakenteesta ja metodologiasta. Ja tämä on erittäin vaikeaa ja haastavaa sinulle, koska - no - olet metodikaveri. Ja murtautuessasi vapaaksi, roikuit toisinaan siinä kiinni henkesi edestä ja toisinaan se revittiin pois sinulta. Mutta olet ymmärtänyt, että henkisyys - tai tietoisuustyö, kutsutaan sitä niin - on kaaosta. Etkö olekin samaa mieltä siitä, että olet oppinut tämän?
 
SHAUMBRA 8:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Ja kironnut sen samanaikaisesti.
 
SHAUMBRA 8:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Mutta kaaos on tilanteen tarkastelemista ihmisen näkökulmasta tai järjestyneestä lineaarisen ajattelun näkökulmasta. Sinut on pakotettu menemään kolikon toiselle puolelle ja oppimaan, että kaaos ei ole ollenkaan sitä, miltä se vaikuttaa. Se on vapautta. Se on myriadeja mahdollisuuksia. Tämä uusi energia ei tarvitse rakennetta ja se on ollut yksi turhautumisen aiheistasi. Yrität strukturoida uutta energiaa ja se uhmaa sinua joka kerta. Se pistää matalaksi uskomusjärjestelmäsi. (Naurua)
 
Sinä ja muut shaumbrat jatkatte siis työskentelemistä tämän uuden energian kanssa ja teidän on sopeuduttava rakenteen tai matematiikan puuttumiseen. Uusi energia ei osu mihinkään matemaattiseen kaavaan tällä hetkellä maan päällä - menen niin pitkälle, että sanon EI MIHINKÄÄN matemaattiseen kaavaan - ja tämä tekee siitä niin kaunista ja niin… Uusi energia ei koskaan ota, se antaa aina. Aina. Ja te olette tottuneet ottavaan energiaan. Työskentelette edelleen sen dynamiikan kanssa, että jossain kohtaa - ilmenee se sitten ihmisten, tietokoneohjelmien, mallien, järjestelmien tai rakenteiden kautta - energia ottaa - erityisesti vanha energia - se ottaa jotain teiltä. Se saattaa antaa johonkin saakka, mutta lopulta se ottaa.
 
Niinpä havaitsette koko uuden energian olevan kaaosta - se aina antaa ja uhmaa rakennetta, malleja, logiikkaa ja tunnetta sen omistamisesta. Opettelette, joskin joskus vaikealla tavalla, että teistä voi tulla tämän uuden energian mestari, silloin kun pelkistätte yksinkertaisuuteen. Ehdottomaan yksinkertaisuuteen. Ja se on vaikeaa.
 
Niin, minun on siis sanottava, että olen vaikuttunut edistymisestäsi ja sinulla olleista vaikeista ajoista, mutta vaikeat ajat ovat myös singonneet sinut tarkastelemaan asioita täysin uudella tavalla.
 
SHAUMBRA 8:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Ja myös sellaisia asioita, että olet kyllästynyt työhön, mitä teit aiemmin, ja kaikkeen ja kaikkiin, jotka yrittivät liikaa määritellä asioita.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys. (Tobias pudistaa päätään.) Kello on 17.33, oletko varma?
 
TOBIAS:
Lyhyitä vastauksia. Lyhyitä vastauksia.
 
LINDA:
Oikein hyvä. (Naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Olen innostunut käyttämään uutta energiaa ja aloitan uuden laajennuksen koulussani. Siitä tulee shaumbra-tyyppinen laajennus. Ja siinä löydämme ne upeat siemenet, jotka tulevat jokaisen lapsen kanssa. Ja sopeutamme heidän koulutuksensa niin, että he voivat todella olla aito itsensä ja että he voivat olla tulevaisuuden luovia ongelman ratkaisijoita. Ja olin äskettäin yhteydessä erääseen naiseen, joka on valmis auttamaan minua tämän rakentamisessa. Niinpä ensimmäinen kysymykseni on, onko hän minulle hyvä yhteistyöresurssi.
 
TOBIAS:
Sanon, että käytä myötätuntoista ponnahduslautafilosofiaa. Se on osa prosessia, mutta se on vain askel. Kunnioita sitä, että tämä henkilö on elämässäsi nyt - tämä pätee teihin kaikkiin. Tulee ihmisiä tai järjestöjä mukaan elämänne aikana, mutta toisin kuin ennen, älkää odottako niiden olevan maisemissa ikuisesti. Ja ymmärtäkää… voi, yritän pitää tämän lyhyenä. Ymmärtäkää, että jokainen jonka kanssa työskentelette, jokainen prosessi - ei prosessi, vaan jokainen kehitysaskel matkan varrella on itsessään oma ulottuvuus. Menemme tähän yksityiskohtaisesti moniulotteisuuskurssillamme. Sillä on etu- ja takaovi. Kaikella paitsi lähteellä. Lähteellä on vain yksi ovi. Mutta olet tekemisissä tässä ulottuvuuden luomisen kanssa, tämän henkilön kanssa työskentelemisellä - tai mitä tahansa teetkin - on etu- ja takaovi. Tämä sallii sinun virrata vapaasti energioiden kanssa. Ja kun sovellat tätä kouluusi, ymmärrä, että kyse on kehitysprosessin osasta.
 
SHAUMBRA 9:
Okei, toinen kysymykseni on… Koska haluan olla luomassa virallista nuorten shaumbra-akatemiaa, haluan tietää, onko ihmisiä, joihin voisin olla yhteydessä teknisen asiantuntemuksen osalta, jottei minun välttämättä tarvitsisi rakentaa foorumia yhteydenpitoon - ainakaan tällä erää, kunnes se rakennetaan virallisesti. Näin tuetaan toinen toisiaan tai kotikoulunkävijöitä tai muita kouluja, jotka mahdollisesti haluaisivat vain tukea tai kuulla, mitä toiset ihmiset tekevät - myös lapset voivat innostaa toisiaan.
 
TOBIAS:
Aivan. Tämä tulee olemaan Adamuksen painopisteitä ja yhdessä kohtaa hän on puhunut eri alueista tällä hetkellä. Ja hän tulee työskentelemään shaumbran kanssa näiden eri alueiden järjestäytymisessä ja tietenkin koulutus on erittäin tärkeä alue. Ole siis vähän kärsivällinen kanssamme, kun käymme läpi tätä evoluutioprosessia. Mutta se on tulossa.
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos.
 
LINDA:
Tobias, keräämme häneltä informaatiota, koska odotamme jo erästä ryhmää - kunhan meillä on vain vapaata tilaa. Ja muuten, haluan tehdä tämän sinulle selväksi. Voimme jatkaa kuuteen. En pyri olemaan kellokalle, yritän vain noudattaa minulle annettuja ohjeita.
 
TOBIAS:
Ja minä tunnen kysymyksiä, jotka ovat tärkeitä.
 
LINDA:
Haluaisitko jatkaa kuuteen?
 
TOBIAS:
Ei, ei. Kaksi vielä. Cauldre uupuu sen lyhyen kanavoinnin jälkeen, jonka annoin aiemmin.
 
LINDA:
Okei. Se on sinun asiasi. Se on todella sinun valintasi, kunhan selvität tilanteen Cauldren kanssa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (mies mikrofonissa):
Moniin asioihin on jo vastattu, Tobias, joten kiitos sinulle siitä. Mutta mietin myös, onko jokin mekanismi, jolla mahdollistaa uuden maapallon innoituksiemme ja oivalluksiemme tuomisen tälle tasolle vielä nopeammin, tasaisemmin ja täydellisemmin?
 
TOBIAS:
Aivan. Tämä on kenties suurin este tai haaste meille kaikille tällä hetkellä. Voitaisiin sanoa, että uusi maapallo on taianomainen paikka - inspiraatio virtaa koko ajan. Asioiden pääseminen tähän ulottuvuuteen on ollut haaste. Luulisi sen olevan helppoa, mutta on niin monia dynamiikkoja, jotka tekevät siitä vaikeaa. Siksi sinä ja te kaikki sanotte joka ilta mennessänne "ulos": "Aion muistaa. Aion muistaa." Mutta maapallon tietoisuustiheyden vuoksi kaikki näyttää häviävän.
 
Alatte tuoda sisään siemeniä, mutta ette välttämättä muistikuvia. Ja olemme sanoneet tänään shoudissa, että jo sen muistaminen, että kannatte näitä tietoisuussiemeniä mukananne maapallolle ja niiden päästäminen virtaamaan ihmistietoisuuteen ja maapallolle tekemällä tietoisen valinnan siitä, tekee prosessista sujuvampaa. Myös tällaiset keskustelut ovat oleellisia - shaumbrojan tai valaistuneiden olentojen kerääntyminen yhteen - kun pysymme poissa ajatusfilosofoinnissa, kun käsittelemme todella puhtaita energioita.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Jos pystyisit olemaan lyhytsanainen, olisi todella hieno juttu, jos vastaisit vielä kolmeen kysymykseen.
 
TOBIAS:
Aivan, lyhyesti.
 
LINDA:
Okei, mutta pidä vastauksesi lyhyinä. Se hoitaisi jonon pois päiväjärjestyksestä.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (mies mikrofonissa):
Hei Tobias. Kysymykseni on helppo. Muutin juuri tänne. Mitä helvettiä oikein teen täällä?! (Naurua)
 
TOBIAS:
Mitä tahansa valitset. (Lisää naurua ja vähän taputuksia) Olen vähän yksityiskohtaisempi. Crimson Circlen energia veti sinua vähän tänne, mutta sinua vetivät myös uudet mahdollisuudet, joissa voit käyttää lahjojasi paremmin kuin ennen. Nämä tulevat luonnostaan. Sinun ei tarvitse hermoilla asian suhteen, sinun ei tarvitse seistä joka päivä päälläsi ajatellen, että sinun täytyy manipuloida tilannetta jotenkin. Ne tulevat elämääsi. Ne virtaavat sisään ja tiedät tarkkaan, milloin ne ovat maisemissa.
 
Sanon myös, että käytät intuitiotasi ja kaivat todella syvältä - jatka vain sen seuraamista.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan, kiitos.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (mies mikrofonissa):
Namaste, veli. Kysymykseni ovat muutokset asenteissa ja leveysasteissa. Haluan tietää vähän San Andreasista [murtumalinja] - ihmisistä jotka asuvat San Diegossa. Palm Springin ja San Diegon ulkopuolella on ollut noin 40-60 järistystä, voimakkuudeltaan vähintään 3.4, ja mietin vain, onko tämä tapahtumakulku loppumassa lähiaikoina.
 
TOBIAS:
Aivan, ja on siunaus, että siellä on paljon pienempiä järistyksiä yhden suuren sijasta. Gaia ja ihmiset itse asiassa alkavat ymmärtää, että tuon energian vapauttamisen ei tarvitse olla kuin Suuri alkuräjähdys, sen ei tarvitse tapahtua kerralla. Niinpä sitä tapahtuu vähitellen ja vakaasti. Tällä alueella on paljon jännitettä, sekä geologista että tietoisuusjännittä, mutta se vapautetaan mukavalla tavalla.
 
Ei siis puhuta draamasta tai katastrofista. Jatketaan hengittämistä ja sen ymmärtämistä, että nämä jännitteet vapautetaan hyvin upealla tavalla.
 
SHAUMBRA 12:
Ei siis tarvitse myydä kiinteistöä? (Naurua)
 
TOBIAS:
Jos sinulla on todella hyvä hinta sillä, niin kenties tulee ostaja. Mutta ei… ei ole tarvetta tehdä sitä.
 
SHAUMBRA 12:
Okei, kiitos.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 13 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Pitkän aikaa olen ajatellut esittää sinulle tämän kysymyksen ja luullakseni meillä on ollut paljon keskusteluja tämän vuoksi. Tämä koskee poikaani. Meillä on mielestäni hyvin erityinen suhde. Mutta hänellä on liikaa pelkoja. Yritän todella hengittää hänen kanssaan ja tilanne pahenee. Nyt hän alkaa reagoida ihollaan ja kaikella muulla. Olen standardi kotona ja asun lapsieni kanssa, mutta en pysty tajuamaan, mikä hänellä on.
 
TOBIAS:
Kyllä, aion pyytää sinua tekemään jotain hyvin haastavaa ja jotkut shaumbrat ovat ehdottomasti kanssani eri mieltä, mutta… Olet ehdottoman oikeassa. Hänellä on valtava määrä pelkoa ja se tulee muutamista asioista. Ensinnäkin, tämä rakkaasi on hyvin herkkä - hyvin, hyvin herkkä ympärillä oleville energioille. Mutta hän on ensisijaisen herkkä omille energioilleen, erityisesti menneisyydestä tuomilleen. Nämä itse asiassa vainoavat häntä ja lähes mikään työ, mitä olet yrittänyt tehdä, ei auta tähän. Ne ovat hänen omia haamujaan menneisyydestä ja tämä aiheuttaa valtavaa ärsytystä koko hänen kehossaan. Se ilmentyy iholla. Se aiheuttaa tilanteita silmissä ja on muita fyysisiä ilmentymiä.
 
Ehdottaisin ensinnäkin, että sinun on vedettävä pois oma energiasi. Se itse asiassa vaikeuttaa tilannetta. Tiedämme, että teet sen rakkaudesta, mutta tästä rakastavasta energiastasi, tästä halustasi tulee itse asiassa eräänlaista ruokkimista ja se tekee tilanteen vaikeammaksi.
 
Pyydämme sinua hengittämään ja olemaan ehdottoman myötätuntoinen sen matkan osalta, mitä hän käy läpi. Kyllä.
 
SHAUMBRA 13:
Okei, nyt tiedän. Nyt voin toimia varmasti paremmin.
 
TOBIAS:
Kyllä. Nyt tiedät, että psyykkisesti nämä ovat hänen omia haamujaan menneisyydestä ja hänen on selvitettävä ne. Yksi asia jota ehdotan tässä, on aspektologian ymmärtäminen, mutta hänen ei pitäisi mennä tavalliselle Crimson Circlen kurssille, koska se olisi hänelle vaikeaa. Kyse siis voisi olla henkilökohtaisesta työstä. Pyydän sinua puhumaan Cauldrelle ja Lindalle myöhemmin tästä ja sen mahdollisesta hyödyllisyydestä. Mutta periaatteessa hän on tekemisissä omien aspektiensa kanssa ja tällä hetkellä ne ovat voitolla.
 
SHAUMBRA 13:
Okei, kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos ja kiitos olemisestasi täällä.
 
LINDA (pitkän tauon jälkeen):
Niin?
 
TOBIAS:
Haluaistiko vielä lisää?
 
LINDA:
Kulta, kello on varttia vaille kuusi. Minulla on lisää, jos haluat?
 
TOBIAS:
Otetaan vielä yksi.
 
LINDA:
Oikeastiko?
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
LINDA:
Selvä juttu.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 14 (Linda lukee internetistä):
Meidän pitäisi tottua tuntemaan sinut Samina. Minulle on kunnia pitää sinua sydämessäni. Monet meistä päästävät irti työstään intohimonsa elämiseksi. Miksi meistä tuntuu niin eksyneelle ja yksinäiselle? Onko todella aika palvella ihmisiä? Koska omalla polullani ei ole ihmisiä. Mikä on seuraava askeleemme? Valitsen eläväni omassa intohimossani, joten seuraako sitä vauraus? Onko vastaus luottaminen?
 
TOBIAS:
Käytän tämän vastauksen tapana vetää yhteen tämän päivän kokoontumisemme. Vastaus itse asiassa on todella rakastaa itseään, todella kunnioittaa itseään ja olla itsensä kanssa. Ette löydä etsimäänne toisista ihmisistä, ennen kuin löydätte sen itsestänne. On yksin olemisen tunne, mutta tuo tunne yrittää innostaa teitä olemaan itsenne kanssa.
 
Tähän liittyy paljon levottomuutta. Kiteytän tämän kaiken yhteen asiaan - rakastakaa itseänne. Rakastakaa sitä, kuka olette. Rakastakaa olemista itsenne kanssa. Rakastakaa itsenne kokemista. Kaikki muu on hälinää. Se että ajatellaan ihmiskunnan pelastamista, omaa intohimoanne, sitä mitä teidän pitäisi tehdä täällä maan päällä, ja kaikki vastaava on ehdottomasti hälinää. Se on ehdottomasti häiriötekijä, koska jokainen noista äänistä ja jokainen noista energiahiukkasista yrittää muistuttaa teitä. Laitatte niitä paikoilleen ja ne yrittävät muistuttaa teitä siitä, että rakastakaa itseänne ehdottomasti - ilman odotuksia ja suurimman myötätunnon kera, mitä voisitte kuvitella.
 
Ja tämän myötä, shaumbra, on aika mennä ulos maailmaan, maailmaan joka käy läpi valtavia muutoksiaan. Kulkekaa siellä rakkautta sydämessänne, syvään hengittäen ja tietäen, että sillä ei todellakaan ole merkitystä.
 
Ja niin se on.