Paluu-sarja, shoud 8: "Sillä ei ole merkitystä"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
7.3.2009, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra. Tulemme tämän päivän kysymysten ja vastausten aikaan. Cauldre pyysi minulta yhtä pientä palvelusta tai suopeuden osoitusta - etten vastaa kysymyksiin "sillä ei ole merkitystä". (Naurua)
 
Palaamatta pidemmälle esitykseen, aloitetaan sitten.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Shoudissa Kuthumi puhui koko elefantin syömisestä ja mietin, että jos jatkamme koko elefantin syömistä ja energian liikuttamista ja siirtämistä, niin luoko tämä mahdollisuuden koko ihmiskunnalle - ei vain shaumbroille - siirtyä helpommin uuteen energiaan?
 
TOBIAS:
Kyllä, ehdottomasti. Ensin käsitätte, ettei kyse ole todellisuudessa elefantista, vaan ainoastaan pienestä herneestä (naurua) - vain pienenpienestä, ei suurensuuresta elefantista - koska se on nyt harhaa. Se vain tuntuu valtavalta. Mutta kyllä, jatkatte - "elefantin syömistä" - kaikkien energioiden tuntemista, jatkatte niiden tuomista sisään sen sijaan, että pidätte ne ulkopuolellanne.
 
Joskus on taipumusta ottaa vain osa siitä. Yritätte tällä hetkellä ottaa sisään vain sen, mitä kutsuisitte elämän positiiviseksi puoleksi. Kehotamme teitä ottamaan sisään kaiken - hyvät uutiset, huonot uutiset, ei-uutiset, äärimmäiset uutiset - tuomaan sen kaiken sisään. Näin tekemällä hankitte ensinnäkin itsellenne erittäin tasapainoisen energiavirtauksen. Ette salli itsenne nähdä ainoastaan kaksinaisuuden kumpaankin puolta, vaan myös ne muut, hyvin moniulotteiset energiat, joita tulee tässä kohtaa sisään.
 
Kun tuotte tämän energian sisään ja tunnette sen - ottamatta sitä omaksenne ja syyttämättä itseänne maailman ahdingosta - annatte itsellenne hyvin laajan näkemyksen ja havainnon siitä, mitä todella tapahtuu. Kuten kerroimme eräälle ryhmälle äskettäin, asiat eivät ole ollenkaan sitä, mitä ne näyttävät olevan. Tämä on yksi suosikkisanontojani Kryonilta. Asiat eivät ole ollenkaan sitä, mitä ne näyttävät olevan, koska tapahtuu jotain hyvin, hyvin erilaista, kuin mitä luette vain pinnalta.
 
Kun sallitte itsenne kerta kaikkiaan imeä kaikkia näitä energioita ymmärtäen, etteivät ne ole teidän, luette myös kaikkia eri mahdollisuuksia ja yhdistytte niihin - kaikkia eri todellisuuksia ja kaikkia eri puolia. Tämä antaa valtavan inspiraation teille ja täysin erilaisen tavan katsoa elämää. Sen hyvin lineaarisen polun sijasta joka perustuu historiaan ja lineaariseen tulevaisuuteen, näette, miten todellisuus sisältää paljon enemmän, ja on itse asiassa paljon hauskempaa.
 
Kun tutkitte suuria mahdollisuuksia, joita on kaikessa tässä energiassa tällä hetkellä, ja ymmärrätte, miten käytätte niitä hyväksenne ja miten nautitte tästä kaikesta, tämä asettaa hyvin maadoittuneen ja ankkuroituneen energiamahdollisuuden ihmiskunnalle. Tämä muutos- ja evoluutiomahdollisuus ja se, mitä voitaisiin kutsua valaistumiseksi, eivät välttämättä syötä matriisia - matriisin tarkoittaessa massatietoisuutta tai eräänlaista verkkoa tai energiakenttää ja kuorikerroksia, jotka on asetettu paikoilleen ja jotka hyvin monet ihmiset automaattisesti omaksuvat. Mahdollisuudet ovat vähän tämän matriisin ulkopuolella niitä varten, jotka ovat halukkaita katsomaan muualle kuin matriisiin, muualle kuin vanhaan tietoisuuteen saadakseen vastauksia.
 
Ne jotka makaavat myöhään yöllä sängyssä sanoen: "On oltava jokin parempi tapa. On oltava jotain erilaista. Mikä on vastaus?", yhtäkkiä yhdistyvät siihen mahdollisuuteen tai todennäköisyyteen, jonka te olette auttaneet tuomaan sisään tänne maapallolle. Tässä on sen suurenmoisuus. Ette yritä tunkeutua matriisiin ettekä yritä pakottaa uskomuskäsityksiänne heille, vaan esittelette laajemman, suuremman valikoiman tai mahdollisuuden niille, jotka ehkä haluavat valita sen. Kiitos siis sinulle kysymyksestä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Kun puhuit siitä, ettei ole merkitystä, tunsin, että menin kohti mökkiäsi, näin kauniita kukkia, menin ovellesi ja sitten käsitin, että minulla oli pesäpallomaila ja halusin etsiä sinut ja Saint Germainin käsiini ja sanoa: "Mitä helvettiä?! Teidän olisi pitänyt antaa minulle muistio, ennen kuin tulin tänne ja sain lapsen, Tobias!" Mutta sillä ei ole kuitenkaan paskankaan merkitystä. Joten, ihan miten vaan.
 
TOBIAS:
No, itse asiassa tuo muistio on työpöydälläsi. (Naurua) Et vain halunnut katsoa sitä. Se on siellä monien, monien elämien muistioiden pinossa. (Lisää naurua) Mutta…
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
TOBIAS:
…valitsit kokemuksen ja itse asiassa kunnioitan sinua sen vuoksi, mitä tahansa valitset. Ja et ainoastaan sinä, vaan kuka tahansa muu, voisitte valita tekevänne, mitä tahansa haluatte. Voit valita olevasi suurenmoinen, kuten olet tehnyt tässä elämässä. Voit valita olevasi…
 
SHAUMBRA 2:
Pilalle hemmoteltu kakara…
 
TOBIAS:
…eksynyt tai hämmentynyt, mitä tahansa, mutta itse asiassa tunnen sinut paljon paremmin. Kaikki muistiot ovat siis siellä, ehdottomasti kaikki. Aikakausien viisaus on kaikkien saatavilla. Se ei ole haudattuna maahan. Se ei ole piilotettuna johonkin toiseen ulottuvuuteen. Sitä eivät säilytä Anazasi-intiaanit tai suuret havaijilaiset - eivät ketkään. Kaikki on siellä.
 
Kun kiteytätte kaiken tämän viisauden - jota monet teistä ovat auttaneet kirjoittamaan - se on, että Jumala olet sinä. Sinä olet luoja. Nauttikaa nyt. Kokekaa nyt. Tehkää nyt, mitä ikinä haluatte. Olemme aina paikalla, ja jos emme ole, niin joku muu opastaa takaisin tielle, jos eksytte, mutta kaikki eivät halua takaisinohjaamista. Jotkut teistä haluavat tulla ovellemme pesäpallomaila kädessä. (Naurua) Ja sitten vain hävitän mökkini (Tobias napsauttaa sormiaan, paljon naurua). Muuten rakas, lyöntitarkkuutesi on alentumassa. (Lisää naurua)
 
SHAUMBRA 2:
Sori. No, tiedät, että minulla on myös mielikuvitukseni. Mutta pikkuihmiseni… En kysy tässä kuolleesta isoäidistäni, vaan kysyn tästä kiinteistömahdollisuudesta ja olen käyttänyt intuitiotani…
 
TOBIAS:
Hyvä.
 
SHAUMBRA 2:
…ja halusin vain näkemyksesi…
 
TOBIAS:
Kiinteistö on upea asia tällä hetkellä. Se on konkreettista. Se on todellista. Jos sitä katsotaan käytännöllisesti, markkinat ovat alhaalla tällä hetkellä ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin ne nousevat. Mutta voin kertoa teille hyvin selvästi, että maapallon väestö jatkaa kasvamistaan. Asuntojen tarvetta on edelleen ja kannustaisin itse asiassa shaumbroja - astun tässä ulos Cauldren turvarajoista - mutta aion kannustaa shaumbroja sijoittamaan kiinteistöön ja käyttämään sitä vuokraukseen tai kaupallisesti, koska luotte kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti turvapaikan - paikan missä ihmiset eivät ainoastaan asu, vaan myös tuntevat näitä energioita, joita autatte tuomaan sisään. Jokainen talo tai rakennus jonka ostatte ja jota toiset käyttävät, on täynnä mahdollisuuksia. Miten upea juttu kiinteistö todellisuudessa on.
 
SHAUMBRA 2:
Puhun erityisesti siitä mentorointitilaisuudesta, joka on tullut esiin - miltä sinusta nämä ihmiset tuntuvat.
 
TOBIAS (epäröiden):
Sanotaanpa näin, että on opittava tiettyjä asioita, mutta olet ehdottomasti lähdössä omille teillesi. Älä noudata mitään järjestelmää tai rakennetta tällä hetkellä. Tarkoitan, että katsele - ollaan loogisia hetken aikaa - katsele ympärillesi. Järjestelmät eivät toimi enää. Ohjelmat eivät toimi enää. Kehität uuden ohjelman. Opettele vähän asioita, mutta sitten - te kaikki - älkää seuratko kenenkään toisen järjestelmää riippumatta siitä, onko kyse parantamisesta, sijoittamisesta, keksimisestä tai mistä tahansa. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Olen ollut matkallani vasta neljä vuotta. Olen tuntenut…
 
TOBIAS:
Hei, minun on keskeytettävä tässä. (Naurua) Voiiiii rakas, olet ollut tietoinen matkastasi neljä vuotta, mutta olet ollut matkallasi pitkään. Jatka.
 
LINDA:
Luen kysymyksen jonkun toisen puolesta, en omasta puolestani.
 
TOBIAS:
Aivan, tiedän… (Tobias naureskelee ja yleisö jatkaa nauramista)
 
LINDA:
Oletko valmis?
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
LINDA:
Okei.
 
SHAUMBRA 3 (Linda jatkaa):
Olen ollut matkallani neljä vuotta. Olen ollut eksyksissä, ahdistunut ja surullinen suurimman osan ajasta, kunnes löysin Crimson Circle -sivut kuukausi sitten. Aloitin ensimmäisten shoudien lukemisen. Kirjoitukset ovat tuntuneet kaikki oikeilta minulle. Ne ovat vastanneet moniin kysymyksiini. Kysymyksenä on nyt, onko sille mitä nyt käyn läpi fyysisesti ja henkisesti, oleellista vuoden 2000 kirjoitukset, vai pitäisikö minun lukea vain - sanotaan - viime vuoden shoudeja? Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Lue vanhoja, jos haluat ja jos nautit siitä, ja ymmärrä, että kävit noita prosesseja silloin läpi. Et ollenkaan yritä päästä nyt ajan tasalle. Luet vain omaa historiaasi, koska shoudit ovat ympäri maailmaa olevien shaumbrojen historiaa. Jonain päivänä monet, monet muut lukevat niitä. He lukevat kaiken shoudeihin sisältyvän historianne.
 
Jos niin valitset, lue vanhoja shoudeja löytääksesi, mistä olet tullut, mutta ymmärrä, ettei sinun nyt tarvitse tarkoituksellisesti yrittää käydä taas läpi noita prosesseja. Olet itse asiassa ollut kanssamme koko ajan. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias, kulta. Minulla ei ole kysymystä.
 
TOBIAS:
Hyvä. Voimme vain jutella.
 
SHAUMBRA 4:
Minulla ei ole vastausta. (Nainen ja Tobias nauravat) Juhlin upeaa hetkeä elämässäni, kun tulen esiin sielun pitkästä ja pimeästä yöstä. Puhuimme kuusi, seitsemän vuotta sitten - oli melko kamalaa, kun oppaat lähtivät - enkä tiennyt, pääsisinkö ulos tästä ollenkaan. Ajattelin, että kenties minun on vain hypättävä toiselle puolelle ja päätettävä päiväni. Mutta olen erittäin iloinen tällä hetkellä. "Sillä ei ole merkitystä" on ollut puhetta itselleni ja Hoodielle noin pari vuotta. Tänään oli siis hyvin jännittävää ja viehättävää kuulla, että jaoit tämän hyvin syvällisen käsityksen kaikkien kanssa, ja olen täysin samaa mieltä.
 
TOBIAS:
Ja on mielenkiintoista, että monien ihmisten on vaikeaa kuulla tämä viesti, ja he alkaisivat filosofoimaan ja väittelemään siitä, miksi sillä on merkitystä. Sanoisimme siis heille vain "okei, antaa sillä olla merkitystä niin kauan, kuin haluatte". Ja todella annamme heidän nauttia - haluamme heidän nauttivan - kokemuksestaan, mitä se ikinä onkin, koska loppujen lopuksi sillä ei ole merkitystä. Lopussa kaksinaisuus palaa yhteen ja sitten tuo sisään tämän täysin uuden energian, joka näyttää olevan harhaa.
 
Sitä tapahtuu nyt ja se jatkuu. Se on valinta, joka on tehty hyvin yksilöllisesti, mutta kuitenkin jonka ovat tehneet kollektiivisesti kaikki ne, jotka ovat lähteneet Kotoa. Se tapahtuu siis joka tapauksessa, mutta se on henkilökohtainen valinta. Ylhäällä ei ole ketään manipuloimassa. Tämä on mielenkiintoinen havaintotapa, mikä monilla ihmisillä on, mutta he mielellään pitävät sen. Niin siis olkoon. Antaa heidän pitää se.
 
SHAUMBRA 4:
Jos joku todella kaipaa sydämensä vapautta, tämä on todella hyödyksi. On nimittäin täysin vapauttavaa ottaa omakseen sen tosiasia, että sillä ei todellakaan ole merkitystä. Se ei ole ollenkaan kokemuksensa vähättelemistä. Yksinkertaisesti vaan ymmärtää, että sillä ei ole merkitystä, ja on vapaa.
 
TOBIAS:
Mutta vapaus voi itse asiassa olla kauhistuttavin asia, minkä ihminen tai moni enkeli voi koskaan kokea. Koska kun mennään noista vankilan - psykologisen tai fyysisen vankilan - ovista vapauteen, siellä ei ole mitään. Ja tämä on itsessään pelottavaa.
 
SHAUMBRA 4:
Kammottavaa.
 
TOBIAS:
Tulee toinen pelkotaso: "Jos siellä ei ole mitään ja jos osaan luoda, niin mitä jos luon väärin? Mitä jos luon jotain - demonin tai jotain - mikä vahingoittaa minua tai toisia?" Niinpä on taipumusta mennä vapauden ovelle ja hakata sitä sanoen, että haluatte ja vaaditte päästä ulos ja suututte siitä, että ette ole vapaa. Mutta jos pysähdytte… jos kuka tahansa pysähtyy hetkeksi ja katsoo, niin ovessa on kahva eikä ovi ole lukossa, ja voitte avata sen koska tahansa ja saada täydellisen vapauden. Mutta sitten palataan kysymykseen siitä, mistä luovutte täydellisen vapauden myötä? Mistä mukavasta asiasta tai pelistä tai tietoisuudesta luovutte, jos olette täysin vapaa?
 
On mielenkiintoista, että kun Saint Germain puhuu ylösnousemuksesta ja selittää sitä omalla tavallaan shaumbralle sanoen: "Kun menette ylösnousemukseen, mitä vertauskuvallisesti kutsumme kolmanneksi ympyräksi, olette vapaita, olette itsenäisiä ja ehdottomasti itseoikeutettuja luojia", niin kummalista kyllä, noin - katsotaanpa, Saint Germain tietää lukeman - 76% shambroista tuntee sen todella tylsäksi. He eivät tavallaan halua tuota vapautta. He nauttivat tavallaan erittäin paljon siitä, mitä he tekevät maan päällä - ja se on ok. Mutta haastamme nyt shaumbran kokemaan tuon vapauden, olemaan maan päällä fyysisessä kehossa ja ehdottomasti nauttimaan elämän kokemisesta.
 
SHAUMBRA 4:
Kyllä. Suosittelen sitä.
 
TOBIAS:
Voisit kirjoittaa siitä kirjan!
 
SHAUMBRA 4:
Yksi toinen juttu. Eräs kaunis olento on tullut Hoodien ja minun elämään. Sen nimi on Maggie. Sitä kutsutaan Weimarinseisojaksi rotukuvauksen perusteella. Ja - en tiedä - kenties voisit kertoa meille jotain. Tiedän, että sillä on ollut koettelemuksia elämässään…
 
TOBIAS:
Kun kuka tahansa, kuka tahansa shaumbra, miettii lemmikkejään - voi, ne ovat niin upeita ja on kokonainen historia Tobiaksesta, Tobias juniorista ja koirista, se on kudottuna kaikkiin elämiimme. Mutta katsokaa sitä ajankohtaa, jolloin tämä kallisarvoinen olento tuli elämäänne. Voitaisiin sanoa, että lemmikit - koirat, kissat ja muutamat linnut - yleisesti ottaen ovat jonkin osanne ilmentymä.
 
Ne eivät ole koko itsenne, mutta energiaanne valellaan niihin ja ne - nämä kallisarvoiset olennot, nämä deevat tai eräänlaiset maaolennot, eivät aivan enkelit, mutta ne ovat maaolentoja - imevät energiaanne. Silloin kun tällainen siis tulee elämäänne, katsokaa ajoitusta, minkä se jakaa kanssanne - mikä on luultavasti rakkautta ja viisautta - mutta katsokaa myös sen menneisyyteen, koska se on myös heijastus omasta menneisyydestänne, siinä tapauksessa että saatte tällaisen lemmikin.
 
Aivan uusi lemmikki on yleensä se ollut kanssanne aiemminkin. Sille energianne ja matkanne on erittäin tuttu ja se on kulkenut rinnallanne niin monissa elämissä, kuin pysytte laskemaan. Niinpä se tuntuu hyvin, hyvin läheiseltä. Se on kuin energiasieni - tietoisuussieni. Se vetää energianne sisään ja auttaa teitä työstämään sitä hyvin rakastavalla tavalla - kunhan valitsette sen olevan rakastavaa.
 
Siis… kun katsot sen silmiin, ymmärrä, että se on oma olentonsa, mutta se on myös osa sinua.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Lemmikit auttavat kaikkia rakastamaan itseään.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias, mediassa on ollut viime aikoina paljon tietoa hormonien eduista meille yli 40-vuotiaille naisille. Voitko sanoa enemmän hormonien roolista kehossamme, erityisesti niille meistä jotka astumme seuraavaan vaiheeseen elämässämme? Voidaanko niitä käyttää tasapainottamaan itseämme väliaikaisesti? Ja miksi vaihdevuosioireet näyttävät samanlaisilta kuin ylösnousemusoireet (paljon naurua)? Kiitos kaikilta keski-ikäisiltä shaumbra-naisilta, joita luultavasti on ainakin puolet porukastasi.
 
TOBIAS:
Aivan. Useita asioita. Vaihdevuosioireet liittyvät paljon feminiini- ja maskuliini-itsen yhdistämiseen ja perimmiltään niissä on kyse itsensä rakastamisesta. Niinpä ne ovat hyvin, hyvin samanlaisia kuin ylösnousemusoireet, koska siinä on kyse eheytymisestä, kehittymisestä ja elämänmuutoksen läpikäymisestä.
 
Mitä biologiaan tulee, suosittelemme shaumbralle, ettei ole hyvä ajatus alkaa työntää paljon ulkopuolisia vaikuttajia kehoon. Tulee aika, useimpien teidän elämän aikana, jolloin on tasapainoisempia ulkopuolisia vaikuttajia, tasapainoisempia hormoneja tai myös kantasolutyyppistä terapiaa, mutta tällä hetkellä ne ovat vasta kehitteillä ja vaikuttavissa tekijöissä ei ole ainoastaan tutkijoiden, vaan myös yleisesti ottaen ihmisten tietoisuutta - ei olla aivan varmoja, ollaanko valmiita tekemään tuo hyppäys. Niinpä näiden käyttäminen ei ole erityisen suositeltavaa tällä hetkellä.
 
Menkää takaisin itseenne. DNA:nne on muuttumassa. Pystytte itse asiassa tuottamaan tasapainottavia hormoneja ja antibiootteja sisällänne. Standarditeknologia on sitä, että olette parantaja. Kehossanne on ehdottomasti joko jo nyt tai tuleva solumahdollisuus tasapainottaa kehonne. Mutta älkää asettako odotuksia, koska joskus kehon tasapainottumisessa tapahtuu ensin epätasapainottuminen, minkä näette sairastumisena tai tietynlaisten ongelmien saamisena.
 
Älkää alkako peukaloimaan sitä. Luottakaa kehoonne. Puhukaa kehollenne. Tuntekaa kehoanne. Käyttäkää kehoanne - se on olemista sen kanssa - ja sallikaa tämän hyvin mielenkiintoisen DNA-, hormoni- ja tietoisuusmuutosyhdistelmän käydä läpi oma prosessinsa kehossanne hyvin, hyvin luonnollisella tavalla.
 
On päiviä, jotka ovat haastavia - todellakin - ettekä tiedä, selviääkö kehonne siitä läpi, mutta silloin todella hengitätte, sallitte ja rakastatte kehoanne ja annatte sen sopeutua tietoisuuteen. Keho on usein viimeisenä koko muutosketjussa.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Tosiaankin.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Okei, tällä viikolla kuuntelin sattumalta menneitä shoudeja, jotka hyppäsivät esiin soittimessani - kiitos. Ne olivat parin vuoden takaa, opettaja-sarjasta, ja kuulin ääneni yhtäkkiä tietokoneesta, kun esitin kysymystä. Ja vastauksesi oli erittäin syvällinen ja kuvasi minua täydellisesti ja käsitin: "Hitto soikoon, en usko pärjääväni tässä yhtään sen paremmin nyt, kahden vuoden päästä. Teen kaikesta edelleen vaikeaa ja monimutkaista. Milloin päästän tästä irti?"
 
Mutta varsinainen kysymykseni on, että puhuit tuolloin siitä, miten on jo päästy perille. On tehty valinnat - olette jo perillä, kuten sanoit tänään, olette päässeet ylösnousemukseenne tai mitä ikinä olette valinneetkin - ja nyt eletään sitä takaperin. Sanoit esimerkkinä, että noustaan aamulla ylös ja mennään töihin. No, ollaan jo töissä…
 
TOBIAS:
Voisinko keskeyttää sinut hetkeksi?
 
SHAUMBRA 6:
Siitä vaan.
 
TOBIAS:
Kaikella kunnioituksella, sinun on päästävä pois päästäsi, pois mielestäsi. Ja olet itse asiassa ohjelmoinut itsesi, säätänyt itsesi jatkamaan mielen kautta kulkemista. Ja olemme puhuneet tästä monta kertaa, mutta haluat edelleen mennä siihen suuntaan. Ja tulemme tässä hyvin, hyvin tarkkaavaiseksi, hyvin analyyttiseksi. Pyydän sinua vetämään syvään henkeä, se… voi, en aikonut sanoa, että… (naurua)
 
SHAUMBRA 6:
Sillä ei ole merkitystä.
 
TOBIAS:
Onko se - minä en sano sitä - mutta onko se tärkeää sinulle? (Tobias naureskelee) Tämä on eri tapa sanoa, onko sillä merkitystä. Sinulla tapahtuu jatkuvaa ajatustoimintaa ja tunnet olevasi eksyksissä ilman sitä. Olet itse asiassa riippuvainen siitä - sähkövirtauksesta mielessä ja siitä tavasta, jolla se virtaa sitä hyvin tiukkaa käytävää pitkin, mitä sallit sen virrata - ja se kirjaimellisesti räjäyttää mielesi tuntemaan, että voisit päästä ulos ajattelusta. Olet siis tässä jatkuvassa pulmatilanteessa ja se on mielenkiintoinen meidän näkökulmastamme - luulen, että käytämme sitä havaintoesimerkkinä myöhemmin, jos se ei haittaa sinua…
 
SHAUMBRA 6:
Okei.
 
TOBIAS:
Se on mielenkiintoista, se on kaunista, se on upeaa, mutta tosiasiassa kysyt tässä sitä, miten pääset ulos mielestä. No, useita asioita. Pysähdyt, vedät syvään henkeä ja teet hyvin tietoisen valinnan - et vain mielen valintaa, on nimittäin eroa mielen ja sydämen valinnan välillä - ja sanot: "Olen valmis pääsemään ulos mielestä." Mutta taas kerran, kun teet tämän, elämäsi muuttuu. Ja minulla on sinulle vastakysymys: oletko valmis elämäsi muuttumiseen? Äläkä sano minulle "kyllä", ennen kuin todella…
 
SHAUMBRA 6:
Ei. En tiedä sitä. En tiedä.
 
TOBIAS:
… ennen kuin todella menet sisään ja tunnet sen.
 
SHAUMBRA 6:
Koska minä… niin kuin tänään tunnen sen. On asioita, joista nautin ja pidän kiinni, ja minun täytyisi päästää irti siitä kaikesta.
 
TOBIAS:
Aivan, ja oletko huomannut omissa kuvioissasi, että joka kerta kun alat avautua ja tuntea ja laajentua, jonkin vetää sinut takaisin? Syytät siitä tietenkin mielelläsi muita asioita - me kaikki syytämme, te kaikki syytätte (Tobias naureskelee) - mutta syytät siitä kumppaniasi, työtäsi, taloutta, säätä,…
 
SHAUMBRA 6:
Äitiäni…
 
TOBIAS:
… oravan talvehtimismallia (naurua) ja kaikkea mitä voit. Ja tästä tulee nyt eräänlainen tekosyy, mutta kyse on ajatusprosessista. Ja sitten kun väsyt siihen, alat taas laajentua, kasvaa ja sinulla on suurta iloa - ja sitten se vetää sinut taas takaisin.
 
Mikä siis itse asiassa pidättelee sinua? Mikä on pelkona pääsemisessä ulos hyvin, hyvin tarkoituksellisesta ajattelun ohjelmoinnista? Annan sinulle muutamia vihjeitä: jäänne Atlantikselta, hyvin tarkoituksellinen hypnoosi siitä, että mieli on Jumala ja pelko sen selvittämisestä, mitä tapahtuu, kun mieli ei tiedä vastausta.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Tosiaankin, voit jatkaa kysymystäsi, jos niin valitset.
 
SHAUMBRA 6:
Olin vain mielessäni, luulisin.
 
TOBIAS:
Aivan. Äläkä säti itseäsi siitä…
 
SHAUMBRA 6:
En.
 
TOBIAS:
… mutta tarkastele, mitä voisi tapahtua, jos menet todellisiin aistihavaintotunteisiin ja todelliseen avoimuuteen, ja jos… Tehdäänpä tämä. Sinulla tulee elämässäsi tilanteita, jotka vaativat ongelmaratkaisua. Pysäytä itsesi tietoisesti. Älä mene ajatteluratkaisuun. Tunne ongelma ja tunne monet mahdolliset ratkaisut menemättä mieleen. Jos tunnet painetta mielessäsi tai tunnet prosessin alkavan - olet opettanut itsellesi, miten ollaan tuntematta painetta mielessäsi - pysähdy älkää yritä selvittää ratkaisua, anna itsesi vain kokea ja löytää se ratkaisu, joka on jo olemassa. Sinun ei tarvitse ajatella tietäsi ulos siitä. Anna itsesi vain mennä siihen.
 
SHAUMBRA 6:
Teen parhaani.
 
TOBIAS:
Älä yritä ollenkaan. Sillä… voi, en voi sanoa sitä. (Naurua)
 
SHAUMBRA 6:
Ei yritystä - sillä ei ole merkitystä.
 
TOBIAS:
Vain anna itsellesi vapaus kokea sitä vähän, vetämättä itseäsi takaisin. On hyvin monia taitoja, jotka ovat nyt piileviä ja valmiina tulemaan ulos. Vain anna niiden tulla ulos.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Äläkä odota kahta vuotta, ennen kuin tulet takaisin.
 
LINDA:
Tunnen Tessin ja se saa minut… Tessin kuunteleminen saa minut todella miettimään joskus, että meidän pitäisi antaa enemmän tunnustusta sille, mitä olemme, ja juhlia sitä, mitä olemme - ei sitä mitä emme ole.
 
TOBIAS:
Aivan, ehdottomasti. Mutta tarkastellaanpa myös sitä, miten rajoitamme itseämme. Tässä ei ole kyse oikeasta tai väärästä, vaan jollain tavalla siitä valinnasta, että koetaan laajemmalla, suuremmalla tavalla. Mutta sitten havaitaan, että se on vaikeaa, ja vaikka valinta on tehty, näyttää olevan esteitä. Niinpä käännymme sisäänpäin ja osa koko valintaprosessia on sen tarkastelemien, mitkä ovet estävät tuota valintaa ilmentymästä.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee yhdistelmän internetistä):
Katselin kysymyksiä ja oli useita samanaiheisia, ja haluaisin tavallaan yhdistää ne tuodakseni esiin tämän aiheen. On valtava, valtava ongelma - paremman sanan puuttuessa - nuorilla ihmisillä, joilla on todella haasteellista, jotka eivät sovi järjestelmään ja jotka eksyvät, kun he lopettelevat "high schoolia". Ja tilanne tulee niin vakavaksi siihen mennessä, kun ne ovat noin 25-vuotiaita, että monissa tilanteissa heistä on tullut itsemurha-alttiita. Ja nämä lapset eivät tiedä, mitä tehdä, ja vielä enemmän vanhemmat eivät tiedä, miten tukea näitä lapsia, näitä nuoria ihmisiä, jotka yrittävät löytää paikkaansa järjestelmässä.
 
TOBIAS:
Puhumme tässä erityisesti shaumbrojen lapsista…
 
LINDA:
Kyllä.
 
TOBIAS:
… sillä suurimmaksi osaksi - selvyyden vuoksi - tässä antamani vastaus ei ole yleismaailmallinen. Se on erityisesti tälle ryhmälle. He ovat valinneet hyvin erityiset vanhemmat - shaumbra-vanhemmat - jotka ovat avautuneita ja valaistuneita ja tässä uuden energian standardeja. Niinpä vanhempien ja lapsien välillä on kaunis ja erityinen suhde. Se ei noudata vanhoja kirjoja, vanhoja lasten kasvatustapoja. Mitkään tuntemistani, nykyisistä psykologisista ohjelmista eivät toimi. Ja tämä tekee tilanteen vaikeammaksi, koska nuoret ihmiset yrittävät sopia joukkoon. He itse asiassa ovat tavallaan hyvin tarkoituksellisia tässä sopeutumisessa. Huomaatte, etteivät he halua erottua. He eivät halua ryhmän huomioita. He vain yrittävät pitää matalaa profiilia. Ja he tekevät sen jonkin aikaa, mutta ennemmin tai myöhemmin he ilmestyvät esiin eräänlaisesta kotelostaan.
 
He käyvät läpi valtavasti eheytymishaasteita, koska he tulevat tänne usein kristalleina tai ainakin hyvin puhtaina tai valaistuneina olentoina. He ovat hyvin, hyvin herkkiä, joten heille on vaikeampaa selviytyä niistä energioista, jotka ovat tällä hetkellä hyvin, hyvin intensiivisiä.
 
Usein he ovat hyvin virittyneitä vanhempiinsa - shaumbra-vanhempiinsa - ja alkavat tuntea vanhempiensa huolen, pelon ja suojeluhalun ja tämä laukaisee heissä jotain ja heillä on taipumusta alkaa toimia tämän mukaisesti. Ja vaikka monet teistä eivät ole samaa mieltä toteamukseni kanssa, niin paras mitä vanhemmat voivat tehdä, on olla suojelematta liikaa - ja tämä menee vastoin niitä periaatteita, millä olette toimineet - olla tuntematta pelkoa lapsen puolesta ja juhlia lasta - olla yrittämättä ratkaista hänen ongelmiaan ja yrittämättä antaa hänelle turvapaikkaa.
 
Hyvin, hyvin vaikeaa teille, shaumbra-vahemmat, koska tunnette hyvin intuitiivisesti, mitä tapahtuu ja miten vaikeita energiat voivat olla, ja ymmärrätte lapsenne herkkyyden ja haluatte suojella häntä. Haluatte ottaa nuolet itseenne sen sijaan, että ne osuvat lapseen. Pitkässä juoksussa se ei todellakaan ole hänelle hyväksi, ja itse asiassa hän ei edes halua sitä. Mutta hän pelaa kanssanne, koska hän rakastaa ja kunnioittaa teitä, ja hän ajattelee, että hänen pitäisi tehdä näin.
 
Heitä ei pidä kohdella poikkeavuuksina tai kummallisina ja outoina, vaan hyvin sielulta-sielulle-tasolla. Lakatkaa kohtelemasta heitä lapsinanne. Minun pitäisi ehkä korostaa tätä. Älkää kohdelko heitä lapsinanne. Olette tuoneet heidät tähän elämään. Toitte heidät sisään, mutta päästäkää irti ajattelusta, että he ovat lapsianne. Alkakaa käsitellä heitä korkeamman tietoisuusvertaisuuden pohjalta, ei lapsena, ja näette, että dynamiikka välillänne muuttuu. Tämä antaa heille erilaisen kunnioituksen ja omanarvon tunteen ja erilaisen tasapainotunteen sisällään, ja he lakkaavat yrittämästä sopia joukkoon tai tuoda esiin erilaisuuttaan, kuten monet heistä tekevät.
 
Jotkut heistä eivät ota itselleen vain maailmasta sellaisia asioita, kuin masennus, suru ja epätoivo, vaan he ottavat myös teidän juttujanne, välillänne olevan syvän yhteyden vuoksi. Tehkää energeettisesti hyvin selväksi heille - vertaisten kesken tai Jumalien kesken - joko suoraan sanottuna tai psyykkisesti, että te ette halua heidän ottavan itselleen teidän ongelmianne ja maailman ongelmia. He ovat tuomassa tänne hyvin pudasta/selkeää energiaa ja he tulevat esiin. He todella tulevat. He tulevat ulos tuosta pakokauhutilasta, missä he ovat, tästä eksyneestä tilasta, mutta tällä hetkellä vain hengittäkää tämän koko prosessin kanssa.
 
LINDA:
Entä tämä itsemurhapuoli?
 
TOBIAS:
Tosiaankin, monet heistä miettivät palaamista takaisin. Energiat ovat vaikeita tällä hetkellä maan päällä. He ovat hyvin yhdistyneitä toisen puolen energioihin ja te kaikki tiedätte tämän. He puhuvat olennoista, joille he puhuvat. He puhuvat kummallisista unistaan, joten he ovat erittäin läheisessä yhteydessä toiseen puoleen ja joistakin heistä tuntuu, että pitäisi palata takaisin. He sanovat itselleen: "Miksi olen täällä? Minkä toimeksiannon otin?"
 
Sen sijaan että pelkäätte ja luotte draamaa itsemurhan ympärille, kuten hyvin monet teistä ovat tehneet, pyytäkää heitä vetämään syvään henkeä. Kertokaa heille, että he ovat luojia, he voivat tulla ja mennä halunsa mukaisesti. Siirrytäänpä tästä itsemurha-ajattelusta valinta-ajatteluun.
 
Saan jotkut teistä järkyttymään, koska sanotte: "No, mitä jos he lähtevät?" Mitä jos he tosiaan valitsevat lähtevänsä? Voitteko kunnioittaa heitä? Voitteko silti rakastaa heitä? Voitteko ymmärtää, että… Mennäänpä läpi tästä itsemurhakysymyksestä. Se herättää pelkoa ja luo erittäin epämiellyttävän energian teillä kaikilla.
 
Yksi sana vielä tästä. Kannustan teitä todella olemaan viemättä heitä jonkin vanhan energian psykiatrin käsiin, joka ensinnäkään ei koskaan ymmärrä heidän olemuksensa valaistuneempaa puolta ja joka laittaa heidät lääkitykselle. Se aiheuttaa itsemurhan. Se on syy. Jos teillä on lapsi, joka on itsemurha-altis, pyydän teitä ensin katsomaan lääkekaappiin. Oletteko sallineet näiden lääkkeiden määräämisen? Koska se saa heidät hyvin muuntuneeseen tilaan, jolloin heidän on erittäin vaikeaa jäädä tänne. Hankkiutukaa siis eroon sellaisista lääkkeistä. Voitteko saada nämä kallisarvoiset olennot hengittämään? Se auttaa heitä yhdistämään energiat tältä ja toiselta puolelta.
 
Niin, tiedän joidenkin teistä syyttävän meitä yksinkertaistamisesta ja olemme ylpeitä siitä. Kiitos. (Naurua)
 
LINDA:
Kaksi kysymystä vielä?
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (mies mikrofonissa):
Hei Tobias. Haluan kiittää sinua ensinnäkin siitä, "ettei sillä ole merkitystä". Minulla ei ole kysymystä…
 
TOBIAS:
Kyllä, olet viettänyt hyvin paljon aikaa yrittäen saada sillä olemaan merkitystä. Olet oivaltanut niin tehdessäsi, että olet sallinut toisten ihmisten esittää sinulle tätä ja sanoa jatkuvasti, että "sillä on merkitystä, sinun ei pitäisi tehdä tätä eikä tuota", ja intuitiivisesti tiedät, ettei sillä ole merkitystä.
 
SHAUMBRA 8:
Täysin totta.
 
TOBIAS:
Täysin totta.
 
SHAUMBRA 8:
Minulla ei ole kysymystä, minulla on pyyntö.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 8:
Pyydän sinulta lahjaa kenties kaikkien shaumbrojen puolesta. Ja siinä on muutama kohta. Haluan sinun kertovan minulle hauskan tarinan, mihin liittyy minä ja sinä tai Saint Germain tai Kuthumi, ja se voi olla tästä tai jostain toisesta elämästä tai niiden väliltä. Jotain muistuttamaan, "ettei sillä ole merkitystä".
 
TOBIAS:
No! Eikö sinun pitäisi ns. puhkaista pallo tässä asiassa? (Naurua) Olet selvänäköisempi kuin tiesinkään. (Lisää naurua) Näin meidän kesken, on muutamia tarinoita, jotka haluan kertoa lähtiessäni, viimeisinä päivinämme yhdessä. Haluaisin mieluummin säästää ne siihen, koska keräilen tarinoita monista teistä. Jos sinua ei siis haittaa, ole minulle mieliksi ja salli minun tehdä tämä viimeisissä shoudeissamme.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan, kiitos. Ja jatka työskentelemistä tuon hyvin virittyneen selvänäköisen luonteesi kanssa. Luulimme, että se oli salaisuus. (Naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Minulla on kysymys moniulotteisesta laajentumisesta.
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
SHAUBMRA 9:
Työpajasta lähtien olen tuntenut todella parantaneeni yhteyttä ja kommunikointia eläinteni kanssa. Mutta muuten en tunne kovinkaan paljon edistyneeni ja mietin, teenkö jotain, mikä estää kokemisen sallimisen.
 
TOBIAS:
Katsomme energiaasi. Emme näe sellaista. Teet itse asiassa sen kanssa töitä hyvin tasaisesti ja on helpompaa päästä ensin lemmikkien läpi. On paljon helpompaa laajentaa energiaasi sellaisiin asioihin kuin kiviin, puihin, veteen ja tietenkin lemmikkeihin. Tämä antaa erittäin hyvän perustan, kun aloitat ei-fyysisemmän moniulotteisen kulkemisen. Tarkastan tässä energiasi huolellisesti ja näen, että olet valinnut ihanan polun. Sallit itsesi pätevöityä hyvin tasapainoisella tavalla.
 
SHAUMBRA 9:
Jatkan siis sitä, mitä teen?
 
TOBIAS:
Aivan, aivan. Ja tiedät, tunnet, milloin olet valmis menemään seuraavalle tasolle, mutta sinun ei tarvitse puskea sitä. Sinun ei tarvitse rynnätä siihen. Kyse on vain kokemuksesta, missä et salli - te kaikki - itsesi olla enää vain kaksinainen tässä harhassa tai todellisuudessa, kuten sitä kutsutte. Alat nyt tuoda sisään muiden ulottuvuuksien puolia. Ja näen seuravana askeleena, että alat työskennellä olentojen kanssa, joita kerääntyy ympärillesi. Niillä on erittäin hyvä yhteys kanssasi ja kun alat työskennellä niiden kanssa, alat laajentua toisiin ulottuvuuksiin ja opit sujuvasti käsittelemään niitä ollessasi fyysisessä kehossa täällä maan päällä nyt.
 
Se on yksi asia, joka "räjäyttää" sinut ulos kehosta ja menet leikkimään toiseen ulottuvuuteen. Teet sitä yöllä - te kaikki - mutta entä sen tuominen valvetodellisuuteen, tähän nyt-hetkeen - kyky olla unitilassa ollessasi täysin hereillä. Kyky olla hyvin laajentuneena toisiin ulottuvuuksiin, mutta kuitenkin pystyä ajamaan autoa tietä pitkin. Se on elämistä ilon ja intohimon kera. Kiitos.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Tobias, menin vähän ymmälleni tänään. Selitit asioita ja lopetit sen sanomalla "lopeta syyttely, olet luoja". Palaan tammikuuhun, jolloin kuvasit meille siirtymääsi siihen, jota kutsut Samiksi… ja itse asiassa uskon sinun käyttäneen sanaa "pelko", jolloin ylisielu pelkää tulla liian lähelle omia luomuksiaan, ja tämä on osa siirtymäsi haastetta ja kauneutta, verrattuna muihin ikäisiisi.
 
Mutta tuossa kohtaa selitit myös, että jos olemme olleet tai joskus tunteneet jonkun, joka tuntee itsensä täysin rakkaudettomaksi, tuettomaksi, niin näin todella on, koska hänen ylisielunsa ei ehkä pystyisi katsomaan sitä, mitä oma inkarnaatio on tehnyt, ja ylisielu kääntää selkänsä sille. Ja sitten emme ole koskaan yksin. Meitä rakastetaan aina. Miten tämä kaikki nivoutuu yhteen?
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Silloin kun ihminen päättää mennä täydellisen pimeyden tilaan, hän luo energian, jossa sielu ja ylisielu kääntävät selkänsä. Ja ylisielu ja sielu tekevät tämän kunnioituksesta. Silloin kun tuo olento päättää haluavansa olla yksin, se luo tällaisen todellisuuden, vaikka sitä ympäröi ihmisten ja enkelien rakkaus. Kyse on siis ilmentämisestä ja kaiken sen esittämistä, mitä tuossa olennossa tapahtuu.
 
Siksi sanomme sitä peliksi. Se on kaunista peliä. Se on suurenmoista peliä, mutta sanomme myös, että kun olette valmiita ymmärtämään, että olette Jumala, niin jumaluus ei ole jossain muualla. Jumaluus ei ole kultainen enkeli istumassa jossain paikassa tai taivaassa tai mitään sellaista. Se ei odota vuotta 2012 eikä se odota, että pääsette eroon kaikista huonoista tavoistanne.
 
Jumaluus on yksinkertaisin, kaunein ja syvällisin asia ja se olet sinä. Se on sitä juuri nyt. Se olet sinä tällä hetkellä. Mutta jos haluat teeskennellä, ettei se ole täällä, niin se menee pois. Jos haluat teeskennellä, ettei sinua rakasteta, niin se ei rakasta sinua. Jos haluat teeskennellä, että olet vähemmän kuin Jumala, niin sekin teeskentelee olevansa vähemmän kuin Jumala. Ymmärrätkö?
 
SHAUMBRA 10:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Se on sinä tällä hetkellä. Olemme loukanneet joitakin sanomalla "lakkaa pelaamasta pelejä" ja aiomme loukata heitä taas sanomalla "lakkaa pelaamasta pelejä" - ellet nauti peleistä. Mutta ymmärrä sitten, että ne ovat pelejäsi. Kukaan ei manipuloi sitä. Jumaluutta vastaan ei ole mitään salaliittoa. Kyse on havaintotavasta. Kyse on pelistä.
 
Ja taaskin pyydämme teitä kaikkia sanomaan, mistä luovutte, kun lakkaatte pelaamasta peliä. Silloin kun voitte ymmärtää sen, ymmärrätte, miksi jatkatte sen pelaamista. ON epämukavan tuntuista sanoa: "Olen Luoja. Minä olen mitä minä olen."
 
On myös sellainen peli, joka sanoo, että jos olen luoja, niin minun pitäisi pystyä sormia napsauttamalla ilmentämään miljoona dollaria. Se on peliä. Haastatte vanhan energian ihmisen tavalla. Yritätte itse asiassa tulla superihmiseksi jumaluuden sijasta. Ja se on peli, jonka pelaamista jatkatte, ja sitten ette anna itsenne ilmentää sitä. Todellisuudessa voisitte. Todellisuudessa voisitte, mutta ette salli sitä itsellenne, koska silloin pelit loppuvat.
 
Tiedän, että jotkut teistä kirjoittavat juuri nyt sähköpostia (naurua) - Luojan kiitos minulla ei ole sähköpostiosoitetta, mutta Cauldrella ja Lindalla on - ja sanovat: "Mutta Tobias, hitto soikoon!" Ja sanon: "Hitto soikoon vaan itsellesi!" Pelaatte peliä. Pelaatte rahattoman, sairaan, yksinäisen tai muuta peliä - ja se on upeaa. Ihailen teitä. Ihailen teitä.
 
Mutta ainoa kysymys, jonka esitän perustuen niihin vaatimuksiin, mitä periaatteessa esitätte meille: milloin haluatte lopettaa pelaamisen? Ja sanotte: "Mutta en pelaa mitään peliä?", ja jatkatte sairaana ja köyhänä, ei luojana. Ja se on ok. Rakastamme teitä kaikkia. Todella rakastamme ja kunnioitamme teitä kaikkia, aivan kuten sielunne ja ylisielunne ja kaikki muut - ja pelaamme peliä kanssanne. Se on upeaa peliä.
 
Mutta olette sanoneet: "Olen valmis sen osalta." Olette sanoneet: "Tulkoon joku kertomaan minulle, että se on peliä. Tulkoon joku kertomaan minulle, ettei sillä ole merkitystä." Siksi olemme täällä.
 
SHAUMBRA 10:
Erinomaista. Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. On yksi kysymys vielä, joka haluttiin esittää - yleisökysymys - jos tulisit takaisin.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (mies mikrofonissa):
Kiitos, veli. Ensimmäinen kerta täällä ja minulla on…
 
TOBIAS:
Hauskaa, eikö vain.
 
SHAUMBRA 11:
Voi kyllä, on upeaa. Minulla on kaupunkikysymys ja se koskee Cripple Creekiä. Haluan tietää, milloin, miten ja miksi tuo nukkuva tulivuori aktivoituu, koska asun Colorado Springsissä?
 
TOBIAS:
Aivan. Haluatko sen aktivoituvan?
 
SHAUMBRA 11:
Öh… en… minulla on aavistus, että aika lähitulevaisuudessa tapahtuu paljon äiti maan geotermisiä jyrinöitä ympäri planeettaa.
 
TOBIAS:
No, minäpä sanon näin ja olen tässä vähän varovainen useistakin syistä. Tapahtuu energialiikkeitä, ei suoraan Cripple Creekissä, mutta alemmilla, tasaisemmilla alueilla. Ja tapahtuu energioiden ravistelua - ei vulkaanista vaan muita asioita - koska tällä nimenomaisella alueella, jota emme aio nimetä, on paljon patoutunutta energiaa, ja se on vapautettava.
 
Tämä energia on vihaista. Se on hyvin, hyvin tiukkaa, ja tiedät, mitä tapahtuu, kun asiat ovat tiukkoja? Niillä on taipumus murtua ja katketa. Sanomme siis, että intuitiosi on aika hyvä, mutta siirry vain vähän alaspäin… äläkä ajattele sellaista purkautumista, mistä puhuit. Kyse on erilaisesta energiamuutoksesta.
 
SHAUMBRA 11:
Minulle sanotaan aina paikka, paikka, paikka. (Naurua)
 
TOBIAS:
No, paikka, paikka, paikka muuttuu uudeksi, uudeksi, uudeksi.
 
SHAUMBRA 11:
Niinpä. En halua plagioida, mutta kuulin tänään monta todella hyvää puskuritarraa ja mietin, voinko käyttää niitä. En välttämättä rikastuakseni, mutta…
 
TOBIAS:
Miksi… miksi et haluaisi rikastua?
 
SHAUMBRA 11:
"Valitsette kokemuksen." Pidän tästä.
 
TOBIAS:
Erinomainen puskuritarra.
 
SHAUMBRA 11:
Voinko käyttää sitä?
 
TOBIAS:
Kunhan sanot "Tobias". (Tobias naureskelee ja yleisö nauraa)
 
SHAUMBRA 11:
Okei. Voi ei, voi ei!
 
TOBIAS:
Pilailin kanssasi. Tietenkin, tietenkin. Näiden asioiden jakaminen on upeaa. Ja odota, että se voi ylittää pelkät puskuritarrat ja tuoda sinulle upeasti runsautta.
 
SHAUMBRA 11:
Okei. Namaste, veli.
 
TOBIAS:
Namaste. Ja sanot, että on vielä yksi. Yksi kysymys vielä.
 
LINDA:
Yksi vielä.
 
TOBIAS:
Meillä on liian hauskaa tänään!
 
LINDA:
Voi, varsinainen leikkikenttä!
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Olin hyvin kiireinen viime vuonna, joten en tullut shoudehin enkä lukenut niitä. Ja sitten joulun jälkeen ajattelin tarvitsevani pikakurssin. Niinpä luin shoudien pikakurssille. Mutta takaisin syksyyn, kävelen usein koirani ja naapurin lapsien kanssa ja usein löydän kolikkoja. Ja joskus löydän jotain hyvin epätavallista. Viime syksynä kuljin katua… ja löysin tämän… näettekö mitä se on? Siinä lukee "N". Ja kun nostin sen ylös, tiesin intuitiivisesti, että se oli minulle ja jotain hyvin erityistä. En aikonutkaan jättää sitä kadulle. Se oli erityinen.
 
Joka tapauksessa, laitoin sen päiväkirjani väliin sänkyni viereen ja sitten joulun jälkeen laittaessani joulutavaroita laatikossa sängyn alle, tämä putosi lattialle. Ja olin juuri lukenut Heräämistalosta ja siitä, että jotkut meistä olivat rakentamassa sitä. Eikö?
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 12:
En koskaan tullut katsoneeksi tämän toiselle puolelle. Katsokaa, mitä toisella puolella on. Naula. Tästä pidän uudessa energiassa, synkronismista ja siitä, että hätkähtää, kun sitä tapahtuu. Se on ihana asia.
 
LINDA:
Tämä on kuin Davidin numerologiakerho, joo.
 
SHAUMBRA 12:
Joo! Ja nyt puhut siitä! Kuunnelkaa, tänään huomasin jotain muuta tässä kortissa, mitä en ollut huomannut aiemmin. Siinä on pieni 11 ja se on minulle tärkeä numero. Kiitos!
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 12:
Vielä yksi asia. Tuntemisesta… koska kävin tämän pikakurssin. Olen tuntenut/tunnustellut asioita vuosia. Perjantaiaamuisin teen kylpymeditaation ja tunnen asioita.
 
LINDA:
Kylpymeditaation?
 
SHAUMBRA 12:
Joo ja nauhoitan, mitä tulee esiin. Okei. Olen tehnyt sitä vuosia. Ja eräänä päivänä, parisen viikkoa sitten ajattelin tuntea tyhjiötä, vain olla siinä ja katsoa, mitä tapahtuu, koska olen näet Jousimies. Minusta tämä uusi energia on upeaa. Minusta…
 
LINDA:
Soititko äidilleni? (Naurua)
 
SHAUMBRA 12:
Jousimies nimittäin laukkaa vain eteenpäin ja sanoo: "Jihuu! Tästä syntyy jokin löytö." Ja niin tein sitä ja se oli upeaa. Olin vain tyhjiössä ja aah! Aivan mahtavaa. Ja sitten yhtäkkiä näin matelijan silmän - valtavan matelijan silmän. Tarkoitan, että sen näkeminen toi minut takaisin. Mitä se oli? Ja heti kun kysyin, mitä se on, se hävisi. Selitä. (Naurua)
 
TOBIAS:
Aivan, aivan. Tämä on nyt nimenomaan sinun tapauksessasi. Emme halua kaikkien olettavan tämän olevan oma tilanteensa, koska joskus nämä esiin tulevat silmät ovat itse asiassa omia osianne, jotka ilmestyvät katsomaan, mitä helvettiä teillä on oikein tekeillä. (Naurua) Osanne tosiaan tulevat menneisyydestä ja haluavat tietää, mitä teette tulevaisuudessa.
 
Teillä on myös enkeliperheenjäseniä, jotka eivät ole nähneet teitä tai puhuneet kanssanne pitkään aikaan ja he tulevat hyvin kaukaisista paikoista tarkistamaan tilanteen "Joko olet päässyt siihen?", koska päästyänne siihen, hekin voivat alkaa päästä siihen. On siis paljon olentoja tarkastelemassa tilannettanne.
 
Rakas ystävä, sinun tapauksessasi - en halua teidän kaikkien joutuvan kriisiin tämän vuoksi - ne ovat moniulotteisia matelijaenergioita. (Joku yleisössä sanoo "ai") Ai, ai, joskus ne…
 
LINDA:
Ai, kiva…
 
TOBIAS:
Ne joskus… (Tobias naureskelee). Ne eivät elä kuitenkaan maan alla… ja joskus ne tulevat kokeilemaan. Ne ovat hyvin mielenkiintoisia. Ne ovat hyvin mentaalisia - sen pitäisi kertoa jotain sinulle. Niillä ei ole oikeastaan tapaa kokea tunteita itse. Ne ovat itse asiassa jääneet niin kiinni mieleen - ja tämän pitäisi olla varoitus teille kaikille - että niiltä on kadonnut tunteet. Siksi niiden on lähdettävä ruokkimaan itseään tunteilla.
 
Ne eivät todellisuudessa näytä matelijoilta, mutta koska ne eivät ole haluttavia olentoja, ilmennät tai kuvittelet ne matelijan luonteiseksi. Ja ne tulevat ruokkimaan itseään tunteilla, koska niillä ei ole omia. Ne haluaisivat varastaa sinulta, mutta joka kerta - ei vain sinulta, vaan kaikilta - ne varastavat tunteen, pääasiassa pelkoa, ahdistusta ja muita aktiivisempia tunteita ja ottavat sen sisään. Ne yrittävät ruokkia itseään niillä, mutta ne kääntävät ne mentaaliseksi välittömästi. Niinpä niiden nälkä ei itse asiassa koskaan tyydyty.
 
Tulee kohta, kuten kaikki tiedämme, jolloin ne käyvät läpi oman transformaationsa. Nämä eivät ole fyysisiä olentoja, mutta he käyvät läpi omaa evoluutiotaan omantyyppisellään planeetalla - miksi sitä halutaankin kutsua - missä ne menevät mielen tuolle puolen. Mutta se tulee olemaan niille erittäin vaikeaa. Se tulee olemaan niille helvettiä. Sillä ensimmäisille jotka tekevät tietoisen valinnan mennä mielen tuolle puolen, on pakahduttavaa ottaa tunteet todella omakseen. Niistä tuntuu siltä, kuin ne kulkisivat helvetin läpi. Niistä tuntuu siltä, että ne revitään alas ja kappaleiksi ja syljetään tyhjiöön, koska se repii niiden vanhat rakenteet ja vanhat ajatteluprosessointimallit.
 
Voitteko kuvitella, miten pakahduttavaa se on olennolle, joka on ohjelmoinut itsensä pois tunteista ja on ollut vain mentaalinen, looginen, älyllinen tai analyyttinen ja joka nyt maistaa taas kerran tunteita? Se on ylivoimaista. Niistä tuntuu siltä, että ne kuolevat tuhat kuolemaa.
 
Mutta päästyään siitä yli ne käsittävät, että ne täydentyvät tai kehittyvät, ja niistä tulee opettajia omassa ulottuvuudessaan ja todellisuudessaan siinä, miten palataan taas kerran tuntemaan. Jos tämä kuulostaa vähän tutulle, se on sitä.
 
LINDA:
Saanko lupasi myydä tämän South Parkiin yhdeksi jaksoksi? (Naurua)
 
TOBIAS:
No, meillä ei ole…
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos, Tobias.
 
TOBIAS:
Meillä ei ole South Parkia täällä mökissä, mutta katselemme toki sinun silmiesi kautta, mitkä ovat nähneet monia, monia jaksoja, ja pelkäämme, että tämä esimerkki muutettaisiin pornoksi. (Lisää naurua)
 
Tämän myötä, rakas shaumbra, miten ihan päivä on ollut. Nauttikaa elämästä. Kokekaa itsenne luojana ja poisluojana.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 alkaen, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi uuteen energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Councilista itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja tulkkaavat oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistamistehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun luoksesi tulee joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa.
 
Jos luet tätä, tunnet tähän yhteyttä ja tämä tuntuu totuudelta, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopas. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä veloituksetta, epäkaupalliselta pohjalta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com. Copyright 2009 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.