Paluu-sarja, shoud 7: "Elefantin syöminen"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Kuthumi Lal Singhiä (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
Esitetty 7.2.2009 Crimson Circlen kuukausitapaamisessa
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Namaste, rakas shaumbra. (Yleisö vastaa "namaste") Namaste. Jumalalta sisälläni, joka osassani, Jumalalle teissä. Osastani joka ei pelkää energioita, jotka ovat sisällä tai ulkona, teidän Jumalallenne, joka ei pelkää tuntea kaikkea, elää kaikkea, tuoda sitä koettavaksi. Aloitetaanpa kysymyksemme.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Ole hyvä ja selitä lisää oman totuutensa puhumista, koska näyttää aiheuttavan vähän hämmennystä, mikä tämä totuus todella on. Täytyykö sen olla myötätuntoinen totuus? Vähän hienotunteinen totuus? Voisiko kyse olla siitä totuudesta, mikä sana juolahtaa päähäni? Olen kiitollinen näkemyksestäsi.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Tämä vaikuttaa kysymykseltä Tobiakselle, mutta vastaan siihen myös. Sinussa on monia puolia, monia eri persoonallisuuksia menneistä elämistä ja tästä elämästä ja jokaisessa niissä on oma sävynsä. Mutta vielä kaiken sisällä on ydinolemuksesi - todellinen sinä. Ei niin, että muut osat ovat epätodellisia, mutta on olemassa syvä sisäinen osa, joka kovasti kaipaa itsensä ilmaisemista. Kun siis kysyt oman totuutesi puhumisesta, kyse on pysähtymisestä, hetken ottamisesta yhdistyäksesi tuohon paikkaan, mikä on syvin, yksinkertaisin ja iloisin sisälläsi. Ja se on luonnollista. Kuulet kaikkien näiden puolien ääniä - niillä kaikilla on omat tavoitteensa - mutta tietyssä kohtaa käsität, että ääni tulee todellisesta osastasi. Kiitos. Äläkä jää niin kiinni asetelmaan totuus versus epätotuus, koska alat ymmärtää, ettei ole yhtä totuutta. Ei ole mitään, mikä on epätotta. On kenties vain syvempiä tai kauniimpia totuuden tasoja.
 
LINDA:
No, kenen totuuden?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Sisäisen totuutesi.
 
LINDA:
Mielenkiintoista.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Okei. Tämä herättää vähän tunteita, Kuthumi, koska en odottanut saavani tilaisuutta puhua sinulle tässä energiassa. Mutta haluan kiittää sinua kovasti siitä projektista, mitä olemme työstäneet yhdessä, siitä ilosta mitä se on tuonut minulle, ja tiedän, että voit kuulla sydämeni laulavan. Ja meillä on noin neljä päivää, jos haluat minun tekevän jotain muutoksia ja sinä… (kikattaen) Tiedän avautuvani tälle. Ja sinun on parasta olla "laukaisualustalla" kanssani ensi kuussa.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Aivan, olen maisemissa ensi kuussa. Ja tämä on sitä aikaa, jolloin epäilys hiipii sisään ja alat murehtia "teinkö kaiken oikein?" On aika - taas kerran - vain uskoa itseensä ja siihen, mitä tekee. Sillä mikä ei ole tarkoituksenmukaista, on kaunis tapa kehittyä ja muuttua. Mutta tällä hetkellä tuo pelko hiipii sisään. Pyydän sinua laittamaan tämän kauniin luomuksen eteenpäin.
 
SHAUMBRA 2:
Teen sen. Kiitos.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Kuulin äskettäin, että aspektini/osani yrittävät manipuloida minua päässäni kuuluvien äänien kautta. Minä…
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Aivan. Ehdottomasti! (Naureskellen) Ne tekevät silloin työtään ja sinä et tee omaasi! (Naurua)
 
LINDA:
Tämä on [Esvonelille]. Okei. Pitäisikö minun aloittaa alusta?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Kyllä.
 
SHAUMBRA 3 (Linda lukee internetistä):
Kuulin äskettäin, että aspektini/osani yrittävät manipuloida minua päässäni kuuluvien äänien kautta. Minä ajattelin sen olevan ajatteluani, mutta ei. Mietin, pystyvätkö ne jotenkin manipuloimaan minut myös pysäyttämään yltäkylläisyysvirtani. Pystyvätkö ne? Ja miten homma toimii?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Kuten Tobias sanoisi, rakastan sitä, kun vastaat omaan kysymykseesi (naurua) ja rakastan sitä, kun olet niin valaistunut, että voit tunnistaa pelin, mitä pelaat. Yksinkertainen ratkaisu tähän - SINÄ teet valinnan. Lakkaa antamasta noiden TOISTEN osien tehdä valinta. Sinä, jumalainen ihminen, se joka tekee päätöksiä, se joka valitsee luomuksensa, SINÄ teet valinnan.
 
Tähän liittyy paljon yhdistymistyötä ja haluaisin sinun henkilökohtaisesti tarkastelevan turvallisen tilan puutetta kaikkialla ympärilläsi ja sitä, miksi näin on, koska se on todellisuudessa - se on varsinainen suurempi ongelma tässä. Miksi et ole turvassa? Miksi nuo osat yrittävät edelleen terrorisoida sinua? Ja mitä vaaditaan niiden tulemiseksi kotiin?
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (mies mikrofonissa):
Hei Kuthumi. On ilo puhua kanssasi. Onko mitään tapaa, että voimme työskennellä yhdessä ja että muistan sen? (Naurua, Kuthumi naureskelee)
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Lyhyt vastaus tähän on "kyllä". Lyhyt vastaus on myös "työskentelemme", mutta sinulla on hyvin mielenkiintoinen peli, jota pelaat - sen nimi on arvottomuus. Et anna itsesi ainoastaan uskoa, että työskentelet vain minun kanssani, vaan myös monien, monien muiden kanssa. Mutta sitten pidät sen ulkoisissa ulottuvuuksissa sen sijaan, että tuot sen tänne. Pyydän siis sinua todella sallimaan itsesi tulla vähän hulluksi. Tiedän, että se on yksi huolesi - liian suuri huoli. Tuleeko sinusta todella hullu? Kyllä, muttei mikään vedä vertoja hulluksi tulemiselle (naurua) - oman kokemukseni mukaan. Hulluus on itse asiassa siinä, kun yrität pidätellä ja kun pelaat epäilypeliä, mikä estää sinua löytämästä sitä, kuka olet - nimittäin voit jatkaa silloin epäilypelin pelaamista.
 
Tule siis hulluksi. Anna itsesi puhua ääneen minulle tai Adamukselle tai kelle tahansa. Se vakiinnuttaa sitä tässä energiassa. Mutta on tätä uskomatonta "en usko, että voin luottaa itseeni; en usko, että olen riittävän arvokas" -energiaa. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Ensinnäkin, tiedän, ettet ole vielä palannut maan päälle, mutta rakastan sinua ja kaipaan sinua jo.
 
LINDA:
Niin minäkin. Ai, tämä on Tobiakselle, sori.
 
SHAUMBRA 5 (jatkaa):
Olen ollut kanssasi Crimson Circlessä vuodesta 2000 ja olen osallistunut useimmille kursseille. Olen ollut hyvin menestyksekäs henkinen opettaja viimeiset 12 vuotta ja vihdoin työni on tullut loppuunsa. Nyt nuoressa 37-vuoden iässä tunnen ilon kipinän siitä, että saan tehdä, mitä tahansa haluan. Kuitenkin olen halvaantunut ja kauhistunut muutoksesta. Olen muuttunut voimaantuneesta, selkeästä ja iloisesta opettajasta ja standardista päättämättömäksi, katkeraksi ja pelokkaaksi keski-ikäiseksi sinkkunaiseksi, jolla ei ole elämässään keskipistettä tai suuntaa. Tämä en ole minä ja koska tämä on viimeinen elämäni, en halua hukata sitä esittäen uhridraamaa. Kysymykseni on: mikä valhe, kuorikerros, karma, draama tai reaktio polkee minua ja miten voin vapautua siitä, jotta voin siirtyä eteenpäin tutkimaan elämää ilman pelkoa? Kiitos.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Tämä kysymys koskee paljon sitä, mitä käsittelimme tämän päivän shoudissa halvaantuneena olemisesta - sellaista pakahtumisen tunnetta sisälläsi ja ulkopuolellasi tapahtuvista muutoksista, että halvaannut. Miten upea aika todella tuoda kaikki tuo energia sisään. Anna itsesi tuntea se enemmän kuin koskaan. Älä pelkää niin paljon sen ottamista sisään, vaan salli sen tulla. Uuteen energiaan liittyy luontainen kierrätys-transformaatioprosessi, mikä saa sinut tämän pikkutukoksen yli, mikä sinulla on tässä.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Hei kulta. (Naurua) Tiedän, että sinulla on hyvin erityisen side shaumbra-kirjoittajiin ja -taiteilijoihin, ja haluaisin vain tietää, onko jotain, mitä haluat jakaa kanssamme tänään tai mitä meidän tarvitsee tietää?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Kyllä, tosiaankin haluaisin. On erittäin monia olentoja, en vain minä Kuthumi, vaan hyvin monia olentoja, jotka ovat halukkaita tulemaan sisään ja työskentelemään erityisesti luovien tyyppien kanssa, koska on tarve saada tämä luova energia virtaamaan. Mutta kuten tiedät henkilökohtaisesta kokemuksestasi, on suurta epäilyä - epäilypilvi, joka tulee päälle. "Näyttäytyvätkö he? Työskentelevätkö he kanssani?" tai "Miten he työskentelevät kanssani?"
 
Haluan vain sanoa kaikille kirjoittajille, taiteilijoille ja muusikoille, että he ymmärtäisivät sen, että näiden luomiskeinojen kautta voidaan välittää paljon. Siksi olemme täällä auttamassa. Älkää epäilkö, että olemme täällä. Tietäkää, että olemme täällä. Tämän halusin sanoa.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Kiitos.
 
LINDA:
No, tämä on osoitettu Tobiakselle, mutta olen varma, että myös sinä hoidat tämän mielelläsi.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias, miten kehtaat sanoa meille, että pelaamme vain pelejä, ikään kuin sinulla ei olisi mitään tekemistä pelaamiemme pelien kanssa. Sanoit viime kuussa, että sisällämme on jotain, mikä valitsee sen ja tekee siitä todellisuutta. Sanoit meille, että meidän tarvitsee vain tehdä selkeä, tietoinen valinta nyt-hetkessä ja luomme oman todellisuutemme. Tämä on peliä.
 
Päätimme päästää irti vanhoista uskomuksistamme, jotka eivät enää palvele meitä. Mikä siis on tämä jokin sisällämme? Koska meillä ei näytä olevan mitään hallintaa siihen ja jotenkin sillä on voima luoda todellisuutemme ilman suostumustamme, kutsun sitä sieluitseksemme. Peli on siinä, että päätämme omaksua sellaisen uuden uskomuksen, että voimme valita oman todellisuutemme. Mutta sieluitsemme saa tehdä virallisen valinnan ja näin luoda todellisuutemme. Sieluitsemme ilmeisesti valitsee luovansa niistä vanhoista uskomuksistamme, joista olemme päästäneet irti.
 
Saint Germain sanoi, että ylösnousemusprosessin loppuunsaattaminen ja Kolmanteen ympyrään meneminen on vain valinta. Tein tuon valinnan yli vuosi sitten ja nyt voin nähdä, miksi en todellisuudessa ole oman todellisuuteni luoja. Kyllä, olen kyllästynyt tähän peliin ja toivon, että voisin palata kahdeksan vuoden taakse ja unohtaa kaiken, mitä olet puhunut meille. Päästän kuitenkin irti näistä uusista uskomuksista ja sallin todellisuuteni olla sitä, mitä se on. Jos on Kolmas ympyrä, sinne ei ole mahdollisuutta päästä. Tämä selittää sen, miksi olemme olleet jumissa tässä ylösnousemusprosessissa yli 2000 vuotta.
 
Luomme oman todellisuutemme, mutta tietoisesta osastamme katsottuna se tapahtuu jossakin sisällämme eikä MEILLÄ ole valintamahdollisuutta. Tobias, etkö todellakaan ymmärrä turhautumistamme? (Naurua)
 
LINDA:
Se on todella suurilla kirjaimilla. En liioitellut.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Voi hyvä ihminen! (Lisää naurua) Haluan tosiaankin puhua tästä hyvin myötätuntoisesti, sillä todellakin tunnen turhautumisen. Se ei ole helppoa, erityisesti sillä tavalla kun lähestyt sitä tässä. Valtava määrä vihaa ja kieltämistä, ja se kasautuu ja kasautuu, kunnes periaatteessa annatte itsenne päästää siitä irti. Ja saatatte tehdä sen hyvin dramaattisella tavalla.
 
Riippumatta siitä mitä kertoisimme sinulle pelin pelaamisesta, olet edelleen niin syvälle uppoutuneena peliin, että ainoa asia… Tarkistan tässä Tobiakselta, koska tämä oli osoitettu hänelle. Hän sanoo: "Vau!" (Naurua) Asia jonka kerromme sinulle ja todella sydämeen, on se, että siunaamme sinua siinä, mitä tahansa teet. Mitä tahansa - jos haluat pelata pelejä, jos et halua pelata niitä, jos haluat olla vihainen tai ei - ehdottomasti siunaamme sinua. Ei ole mitään tuomitsemista. Ei ole mitään tarvetta korjata mitään. Ei ole yritystä saada sinua näkemään asioita eri tavalla. Ehdottomasti siunaamme ja kunnioitamme sinua siinä, mitä teet. Ja… kyllä.
 
LINDA:
Olen varma, että tämä turhautuminen on todella aitoa. Se puhui myös muiden shaumbrojen puolesta.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Se oli hyvin monien shaumbrojen puolesta, koska voi olla turhauttavaa yrittää käyttää vanhoja käsitteitä, vanhoja ideoita ja myös shoudit ja sanat, jotka sanomme teille, joskus menevät suoraan mieleen sydämen sijasta. Mieli yrittää ymmärtää sen sijaan, että vain kokisi sen. Tämä voi siis olla hyvin, hyvin turhauttavaa ja on taipumusta tehdä asioista vaikeita ja monimutkaisia ja toisinaan yrittää saada jonkinlainen taikakaava - eikä kumpikaan näistä todellisuudessa päde. Kyse on uskaltautumisesta täysin uusille tietoisuusalueille.
 
LINDA:
No, paljon turhautumisesta mitä kuulen ja mitä olen lukenut näistä monista kysymyksistä, on sitä, että he uskovat todella kuunnelleensa ja yrittäneet soveltaa kaikkea kirjaimellisesti elämäänsä. Ja kun sitten se, minkä he todella tunsivat ja mihin uskoivat yhdistyneensä, on toista, kuin se mitä todellisuudessa tapahtuu, monilla ihmisillä on valtavaa turhautumista. Ja kuten sanoin, luin tämän, koska en usko asian koskevan vain tuota henkilöä.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Ehdottomasti ja on piste missä… Olemme puhuneet sanoja monta vuotta, koska joskus ihmisen tarvitsee kuulla sanoja. Ennen kaikkea välitetään tai jaetaan energiaa, mikä on paljon tärkeämpää näissä sanoissa ja myös yksinkertaisessa hengittämisessä. Jos tulisimme tänne joka kuukausi ja vain sanoisimme: "Hengittäkää tunnin ajan", mieli menettäisi kiinnostuksensa ja menisi muualle. Mutta tavallaan voimme yksinkertaistaa sen sanomalla: "Olette myös Jumala. Hengittäkää se sisään ja kokekaa se."
 
Tätä se olisi tiivistettynä hyvin hienoille tasoille, mutta jotkut ihmiset pelaavat sitä peliä, että he haluavat kuulla paljon sanoja. He haluavat paljon taikakaavoja ja he etsivät niitä itse shoudeista. Ja sen sijaan että he sallivat itsensä osallistua tähän ryhmään, mikä tutkii uusia alueita, ja sen sijaan että he sallivat itsensä kokea sekä tämän siirtymän kauneuden että haasteet - kuten te niitä kutsutte - he haluavat, he vaativat tiettyjä vastauksia, jotka tekevät heidän vanhasta ihmiselämästään siedettävämpää. Emmekä me ole sen vuoksi täällä.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Hei Kuthumi, tämä on ilo. Vuonna 2001 Tobias puhui, että Tahoe-järvi oli hyvin, hyvin erityinen paikka, erityisesti shaumbralle, hyvin pyhä paikka, missä on paljon energioita, joita laitoimme sinne ennen ruumiillistumistamme maan päälle. Muutamaa vuosia, kuten tiedätte, Crimson Circlen toimisto oli täällä. Monet shaumbrat tunsivat yhteyden siihen ja nyt se on muuttunut taas. Viime kuukausien ja erityisesti viikkojen aikana olen tuntenut monia, monia kerroksia pakkaamassa kaikkea ja siirtymässä. Ja mietin, voisitteko puhua, miten järven, shaumbran ja kaiken tämän energiat ovat muuttuneet vuosien aikana ja uudessa energiassa. Tunnen, että monet shaumbrat ovat hyvin yhdistyneitä tähän kaikkeen.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Kyllä, tosiaankin. Ilmaisen tämän hyvin yksinkertaisesti. Järvi on erittäin pyhä ja erityinen paikka monille, monille shaumbroille. Se tulee saavuttamaan alimman tasonsa seuraavien vuosien aikana ja suurimman stressipisteensä. Ja tässä tietenkin on myös sen suurin mahdollisuus siirtymäänsä varten. Kyse on joidenkin järven hyvin kauniiden energioiden vapauttamisesta. Joten älkää katsoko - on tarkistettava tämä Cauldrelta - mutta älkää sanoko, että olette jättäneet tämän paikan iäksi, vaan luopuneet siitä ainoastaan tilapäisesti.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei Kuthumi. Tänä aamuna minulle oli yksi tuollainen taianomainen, luova hetki, joita ei tule kovin usein ja jolloin jokin idea tulee mieleen räjähdysmäisesti. Olin istunut hautomassa sitä tosiasiaa, että yritän pudottaa painoa ja kuitenkin sitä tulee lisää, ja yritin sanoa, että on oltava jokin uuden energian tapa, vanhoihin tapoihin palaamisen sijasta. Mieleeni tuli siis idea, että minun pitäisi puhua eri kanavoijille, kokea, mitä he kertovat minulle, kirjoittaa kirja ja kertoa kaikille muillekin tämä uusi informaatio. Kysymykseni sinulle siis on - vaikka sinulla onkin vain 30 sekuntia vastauksen antamiseen - mikä sinun osuutesi olisi tähän?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Ehdottomasti, kiistattomasti, epäilemättä lakkaa yrittämästä painon pudottamista. Lakkaa yrittämästä tehdä näitä kaikkia manipulointeja. Tämä tiivistyy kysymykseen siitä, että luottaa ehdottomasti siihen, että kaikki selviää. Kaikki on tarkoituksenmukaista. Edellisestä kysymyksestä saattoi sanoa, että on paljon vihaa, katkeruutta ja turhautumista, ja kenties oikeutetusti. Se mikä puuttuu, on ehdoton ja kiistaton luottamus itseen - itseen myös Jumalana. Sillä hetkellä kun alatte yrittää painon pudottamista ja alatte yrittää näyttää nuoremmalta, sillä hetkellä kun yritätte manipuloida näitä energioita, huomaatte, että tämä itse asiassa häiritsee sitä tai estää sen, mikä on erittäin, erittäin kaunis prosessi.
 
Olette määritelleet kuvan tai vision siitä, miltä ihannekeho näyttää, mutta mitä jos olisi vielä kauniimpi keho kuin se, mitä yritätte määritellä jonkinlaisella ohjelmalla? Estätte itseänne ehdottomasti kokemasta sitä. Neuvoni siis on - on kyse sitten painon pudottamisesta, luovasta projektista, lähes minkä tahansa tekemisestä - lopettakaa yrittäminen. Luottakaa omaan itseenne. Ja taas kerran, miten monin tavoin voimme sanoa tämän - sisällänne tapahtuu luonnollinen prosessi. Sanomme tämän usein, mutta sitten ihmiset katsovat itsensä ulkopuolelle, ikään kuin jokin ulkopuolinen henki tai jumala tekisi sen, mutta se on ehdottomasti teidän sisällänne. Sitten katsokaa, miten homma toimii. Ja muuten, rakastakaa tuota projektia.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (Linda lukee internetistä):
Voitko sanoa jotain Downin syndroomasta ja siitä, miten vanhempien pitäisi käsitellä sitä, erityisesti kun lapset vanhetessaan tulevat vaikeammiksi käsitellä.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Aivan. Ehdotonta myötätuntoa sitä olentoa kohtaan, joka on valinnut tulevansa tänne. Ehdotonta myötätuntoa itseä kohtaan niiden vanhempina, joilla on Downin syndrooma. Kyse on haastavasta ihmisen tilasta, mutta sen tuolla puolen tapahtuu myös monia kauniita asioita, monia tärkeitä havaintoja ja valaistumisia. Kun siis siirrytte yli yrityksestä korjata tilannetta, tuntemaan myötätuntoa sitä kohtaan, ymmärrätte, miksi tämä olento on valinnut tulevansa Downin syndrooman kanssa.
 
LINDA:
Vielä kaksi kysymystä?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Hei Kuthumi. Muutama kuukausi sitten mieleeni tuli jotain ja vaikka en osaa hoitaa puutarhaa, jostain syystä rakennan viljelyksiä keskelle kaupunkeja. Ja minusta tuntuu, että te kaikki olette osa tätä ja haluan myös muodollisesti pyytää teitä osaksi tätä. Olisitte hyvin tervetulleita mukaan siihen. Ja onko sinulla mitään sanottavaa tästä projektista?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Ehdottomasti. Kuten olemme puhuneet aiemmin, Gaian energiat - mikä on henkienergiaa, hyvin ainutlaatuinen sieluolento - ovat lähdössä maan päältä. Ihmisiä pyydetään ottamaan vastuu tästä planeetasta, kaikesta mikä kasvaa ja elää sen pinnalla. Tämä kotipuutarha-ajatus - on teillä sitten huoneisto tai hyvin, hyvin pieni maapala - laittaa ihmiset taas kosketuksiin vastuunsa ja maayhteytensä kanssa. Sen sijaan että on valtavia viljelyspeltoja kaupunkien ulkopuolella, se tuo tämän energiamatriisin suoraan takaisin yksilöille, kaupunkiin. Huomaatte, että tähän on hyvin, hyvin suurta kiinnostusta. Ihmiset haluavat… he tuntevat tarvetta yhdistyä jonkinlaiseen elävään, kasvavaan "juttuun", ja he myös tuntevat tarvetta alkaa ottaa vastuuta siitä, mitä maan päällä elää. Kyse on siis erittäin intuitiivisesta projektista, johon uskaltaudut, ja olemme paikalla.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (mies mikrofonissa):
Terve Kuthumi. Haluan muodollisesti kutsua sinut projektiin, missä työskentelen.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Jos kutsut nimeäni…
 
SHAUMBRA 12:
Kuthumi!!
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Olen paikalla. (Naurua)
 
SHAUMBRA 12 (laulaen):
Kutsun vain nimeäsi… En laula. Useimmat meistä ovat nähneet vuosien ajan tiettyjä numeroita kelloissa ja melkein kaksi vuotta sitten minä aloin nähdä luvun 5:23 näyttäytyvän usein minulle ja viime kuukausien aikana myös 1:11. Minulla oli erittäin syvällinen kokemus useita kuukausia sitten, missä kännykkäni valo syttyi palamaan ja vilkkui, vaikka siihen ei tullut mitään. Sivuutin asian jonkin aikaa ja lopulta katsoin, olinko saanut tekstiviestin - en ollut saanut. Ja hetkellä kun avasin sen, se oli kaiutinpuhelimessa Morse-koodina. Se vastasi lukua 523 sen mukaan, mitä voin muistaa puhuttuani eräälle ihmiselle. Kun aloin tarkastella lukua 523 - 5, 2 ja 3 mikä on yhteensä 10 eli 1 ja vuosi 2009 on 11 - niin siinä on luku 111. Olen käynyt kolme vuotta tässä rakennuksessa ja on 111. kokoontuminen. Mikä merkitys minulle on luvuilla 523 tai 111?
 
KUTHUMI LAL SINGH:
Aivan. Tämän merkitys sinulle ja kaikille shaumbroille on, että kaaoksesta tulee täydellisyyttä. Se mikä näyttää eri tapahtumilta, eikä tiedetä, miten ne tapahtuvat, on todellisuudessa eräänlainen todiste siitä, että olette mahtavia luojia. Synkronoitte eri tapahtumia - vaikka teistä tuntuu, että elätte kaaoksessa - ja sitä, miten voitte toteuttaa kaikki nämä tapahtumat. Nämä tapahtumat ovat oikeastaan nyökkäyksiä tai silmäniskuja sisäiseltä itseltäsi, omalta olemukseltasi, mutta jos mennään tämän matemaattiseen puoleen, niin se kertoo sinulle myös, että kaikki on harmoniassa ja järjestyksessä, vaikka ihmismieli pitäisi sitä kaaoksena. Miten upeaa aikaa siirtyä uudelle tasolle, missä irtipäästetään lisää tarpeesta kontrolloida, manipuloida, ja todella hypätä kaaosenergiaan.
 
Tiedemiehet, fyysikot ja matemaatikot ovat nyt alkamassa tutkia tai tarkastella kaaosteorioita. Yksi suosikeistani on kaaosmatematiikka, mikä näyttää eräänlaiselta oksymoronilta/mahdottomuudelta, mutta ehdottomasti kaaosmatematiikka, missä kaikki on "pielessä". Kun siihen laitetaan jokin muuttuja, se murtaa vanhan rakenteen ja nyt energialle annetaan vapaus etsiä uusi tasonsa. Ja uutta tasoa tai tietoisuutta etsittäessä kaikki näyttää olevan jonkin aikaa kaaoksessa. Ihminen on ehdollistettu halumaan ehdotonta rakennetta, ehdotonta määritelmää ja hänellä on tiettyjä odotuksia tuloksista. Kuten kuulimme aiemmassa kirjeessä erittäin turhautuneelta shaumbralta, joka käy läpi tällä hetkellä valtavaa kaaosta - mikään ei näytä toimivan. Mutta jos annatte itsenne mennä ehdottomasti tuohon kaaokseen - annatte itsellenne vapauden sukeltaa tuohon kaaokseen - huomaatte, että siinä on uusi taso siitä, mitä kutsuisitte järjestykseksi, mutta se on toisenlainen järjestys, kuin olette koskaan kokeneet vanhan energian maailmassa.
 
Uuden energian järjestys on - miten sen selittäisi - järjestystä täydellisyydessä, vanhan energiamaailman harhajärjestyksen sijasta. Tiedämme, että jatkamme kysymyksesi yli, mutta se on vain hyvä osoitin siitä, että päästät itsesi kaaokseen.
 
Luultavasti Linda ja Cauldre saavat nyt paljon hulluja sähköposteja…
 
LINDA:
Mahdollisesti.
 
KUTHUMI LAL SINGH:
…ihmisiltä, jotka sanovat, että Crimson Circle opettaa ihmisille kaaosta ja opettaa ihmisiä tuomaan sisään maailman kaikki surut ja murheet ja hyväksymään kaikki nämä kamalat asiat, joita tapahtuu maailmassa tällä hetkellä. Ehdottomasti, näin teemme. (Paljon naurua)
 
Ja tämän myötä haluaisin kertoa lyhyen tarinan. Elämässäni faaraona, Tuthmosena, ja tuossa elämässä hyvin, hyvin varhain, kun olin vielä nuori faarao ja edelleen opettelin ja yritin selvittää, miten olla faarao. Se on rankka tehtävä, se on erittäin rankka tehtävä, koska kaikki odottavat sinun olevan jumala, mutta mikään sisälläsi ei indikoi sitä. Oma ihmisyys ei edes usko siihen, joten syntyy välitön ristiriita.
 
Mutta olin hyvin nuori faarao aikana, jolloin maassa oli yhtäkkiä vitsauksena heinäsirkat ja niiden mukana tuli tietynlaisia siivekkäitä hyönteisiä, jotka kantoivat viruksia. Taivas oli siis mustana näitä heinäsirkkoja ja itikoita ja ne alkoivat ahmia viljaa ja maata, mistä saimme ruokaa. Ihmiset alkoivat saada tämän vitsauksen ja kuolla heinäsirkkoihin liittyvien itikoiden vuoksi. Ja tätini Hepi, jonka kanssa jaoin valtaistuimen - kutsuin häntä tosiaankin Hepiksi - tuli luokseni ja sanoi haastavasti: "Nuorukainen, mitä meidän pitäisi tehdä?" Ja sanoin hänelle, että minun täytyisi todella pohtia asiaa. Sillä välin tuli pappeja ja neuvonantajia ja he ehdottivat, että meidän olisi poltettava peltoja, sillä kenties savu ja kuumuus ajaisivat heinäsirkat pois. Toiset sanoivat, että meidän pitäisi mennä piiloon, jottei itikoiden vitsaus tappaisi meitä kaikkia.
 
Ja kuultuani oletettuja neuvonantajiani ja tunnettuani sitä, mitä todella oli tapahtumassa, palasin Hepi-tädin ja muiden luo ja sanoin: "Emme tee mitään, emme mitään." Kuvitelkaa ilmettä heidän kasvoillaan. Kuvitelkaa sitä paikkaa, mihin laitoin itseni tekemällä tämän, koska ihmisreaktiona on joko taistella tai juosta pakoon, silloin kun jokin energia tulee kohti, enkä minä ehdottanut kumpaakaan.
 
Kiihkeiden keskustelujen, monien hyökkäysten ja joksikin jumalaa vähäisemmäksi kutsumisen jälkeen julistin lopulta jumalaisen oikeuteni ja sanoin: "Näin teemme." Ja se mitä tapahtui, oli hyvin hämmästyttävää ja se teki minusta yhden kaikkien aikojen mahtavimmista faaraoista. (Naurua) Kun laitoimme liikkeelle sanan, ettemme tekisi mitään, että pidimme tätä merkkinä jumalilta emmekä taistelisi tapahtuvaa vastaan, vaan ottaisimme vastaan sen, mitä tapahtui, energiat muuttuivat välittömästi, sitten kun saimme viimein tämän viestin kaikille valtakuntamme ihmisille.

Seuraavaksi nousi erittäin kova myrsky siinä maailmankolkassa, missä ei ole juuri kovia myrskyjä. Satoi. Puhalsi tuuli. Maa järisi niin paljon, että heinäsirkat ja itikat ajettiin pois tai ne hukkuivat. Ja hyvin, hyvin lyhyessä ajassa ne olivat täysin poissa mailtamme. Sateet toivat terveyden takaisin jäljelle jääneeseen viljaan ja kasvatti myös uutta. Ne saivat avautumaan virran tuomaan ruokaa, ravintoa ja energiaa meille kaikille ja minut julistettiin jumalaksi. Ja tekin voitte olla sitä.
 
Tänä kaaosaikana maan päällä, tänä aikana kun energiat tuntuvat hyökkäävän kimppuun, tänä aikana kun on vaikeaa ajatella, että voitte ottaa sisään enää mitään, on aika olla vastustamatta, on aika avautua. Tämä näyttää ristiriidalta, mutta kyse on uuden energian fysiikasta. Ja kun avaudutte, kun sallitte itsenne ehdottomasti tuntea ja tietää, se siirtää teidät seuraavalle tasolle. Ja siellä myös teidät julistetaan jumaliksi.
 
Namaste.