MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii:
Shoud 6: “Vremea la nivel global”

Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri


Prezentat Cercului Crimson la 3 ianuarie 2009
www.crimsoncircle.com

Şi aşa este, dragi Shaumbra, este momentul pentru întrebări şi răspunsuri. A mai rămas o mare parte din discuţia pe care am avut-o, dar astăzi sunt multe întrebări, aşa că voi păstra pentru data viitoare ce a rămas.

Am o scurtă sugestie. Aşa cum am menţionat, acest an va reprezenta o mare oportunitate pentru fiecare dintre voi. Din acest motiv am spus la începutul acestui Shoud să lăsaţi în urmă ceva care nu vă mai serveşte. Acea ancoră, acea minge, lanţul – lăsaţi-l în spate ca să puteţi descoperi oportunitatea. Cine ştie, poate chiar lecţii de cântat pentru Shaumbra! (râsete)

Astfel că, odată cu asta, haideţi să începem cu întrebările de astăzi.

Linda: Ok. O să citesc întrebarea asta pentru că nu cred că are nici cap, nici coadă, aşa că te las pe tine.

Întrebare de la Shaumbra 1 (primită prin Internet, citită de Linda): Tobias, cum este cu SIDA şi contracepţia? Nu cumva prezervativele sunt inutile în Noua Energie?

Tobias: (râzând) Amuzant, şi Sam m-a întrebat. (râsete) A ajuns foarte curios în legătură cu asta! SIDA – epidemia de SIDA – este rezultatul dezechilibrului energiei sexuale despre care vorbim în ceea ce voi numiţi Şcoala Energiilor Sexuale (SES). (Pentru mai multe informaţii despre Şcoala Energiilor Sexuale a lui Tobias vizitaţi www.crimsoncircle.com) Dezechilibrele stârnesc boli, care se manifestă sub forma unor lucruri precum SIDA.

Acum, dacă sunteţi cu adevărat integraţi nu veţi fi atraşi de cineva care este purtător de SIDA şi, ca urmare, nu veţi avea nevoie de protecţia unui prezervativ. Dar priviţi la voi înşivă. Sunteţi echilibraţi? Sunteţi întregi? Vă iubiţi voi mai întâi pe voi înşivă? Sau doar folosiţi sexul ca mod de a obţine o oarecare plăcere – nimic rău în asta – ori ca mod de hrănire energetică din altcineva? Alegerea este, în cele din urmă, a voastră, dar în teorie absolut, absolut, nu este nevoie de prezervative atunci când… nu veţi atrage acel gen de partener atunci când sunteţi voi înşivă într-un spaţiu de echilibru al vostru. Mulţumesc.

Linda: Ok. Nu sunt prea sigură că îmi place asta. (râsete).

Întrebare de la Shaumbra 2 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Întrebarea mea se referă la abundenţă…

Tobias: Într-adevăr.

Shaumbra 2: …şi are două părţi. Prima parte se leagă de o investiţie pe care am făcut-o cu câţiva prieteni Shaumbra şi lucrurile s-au schimbat în ultimele luni. Investiţia nu mai curge ca înainte şi pare să fie multă confuzie, haos şi incertitudine, lipsă de predictibilitate. Şi a doua parte…

Tobias: Hai să discutăm despre asta mai întâi.

Shaumbra 2: Ok.

Tobias: Tu ridici o problemă foarte bună, nu sunt doar circumstanţele prin care treci tu personal. Shaumbra din întreaga lume se întreabă ce se întâmplă cu investiţiile lor. Există un gen de investiţie în Noua Energie, cea în care puneţi ceva într-un loc faţă de care vă simţiţi foarte bine, despre care simţiţi că are calităţi intrinseci ce se conectează cu voi, iar voi plasaţi acolo.

Investiţiile în Noua Energie sunt caraghioase, pentru că nu se întorc întotdeauna la voi din locul în care le-aţi plasat. Hmm. Deci este vorba despre curgere. Este vorba despre intenţia voastră. Această investiţie pe care ai făcut-o şi pe care ai pierdut-o la modul absolut din locul în care ai făcut-o – nu mai conta pe ea să se întoarcă din sursa în care ai plasat-o. Va veni de altundeva, din altă parte, şi are potenţialul de a se întoarce mult mai măreaţă, potenţial, dacă eliberezi frica – şi auto-acuzarea – “Ce naiba ai făcut cu investiţia aia?” şi să devenii iarăşi victimă. Aşa că eliberează acea investiţie. Îţi pui energia în afară. Nu este neapărată nevoie să se întoarcă prin acelaşi portal în care ai plasat-o. Priveşte cum abundenţa vine din cele mai neaşteptate şi necunoscute surse.

Asta este pentru voi toţi, dragi Shaumbra, voi toţi. Dacă gândiţi că o să puneţi bani – investiţii – într-un loc anume şi o să obţineţi un anume randamenmt al lor, de fapt nu lucraţi cu Noua Energie.

Shaumbra 2: Ca să fim clari, spui că ne-am pierdut banii? (râsete)

Tobias: Cât de clar trebuie să o mai spunem? (Tobias râde)

Shaumbra 2: Şi de unde or să vină înapoi? (şi mai multe râsete)

Linda: Respiră!

Tobias: Chiar acum nu vor reveni, pentru că tu încă te mai ţii de ei. Când am spus mai devreme să lăsaţi ceva în urmă atunci când plecaţi acasă, ar fi excelent ca tu să laşi asta – este greu, pentru că era viaţa ta, dar era o viaţă în Vechea Energie. Aşa că las-o în urmă. S-a dus demult. Anunţă că este încheiată. (Tobias râde) E dusă de mult.

Shaumbra 2: Ok.

Tobias: Dar acum – acum este punctul în care tu, ca Standard, ca învăţător, poţi respira adânc. Încă mai este pe undeva pe acolo. Pluteşte în jur, dar nu va se va întoarce prin acelaşi portal. Este undeva acolo. Dă-i libertatea. Las-o atât de liberă încât, precum un balon cu aer cald, să poată pluti şi să găsească un nou nivel, un nivel expansionat mai abundent şi apoi să se întoarcă la voi. Acum, dacă aveţi aşteptări asupra unui timp, a unui loc şi a unei sume, v-aţi întors în jocul vechi. Eliberaţi-l. Energia este energie. Este acolo. Este a ta. Este inima ta. Este sufletul tău. Este munca ta din greu. Eliberează şi priveşte cum se întoarce în moduri atât de minunate.

Oamenii – Shaumbra în special – cad în capcană când gândesc că trebuie să fie un rezultat anume sau se îngrijorează zilnic în legătură cu el. Ca urmare, nu poate trece prin sistemul eteric şi nu se poate mişca prin sistemul financiar pentru a se întoarce la voi, vezi tu. Este acolo. Eliberează.

Shaumbra 2: Ok. Asta mă duce la a doua parte a întrebării despre abundenţă. Am ales să-mi părăsesc slujba cu un pachet compensatoriu semnificativ, pentru că... este clar că trebuie să plec. Şi iată că nu ştiu cum să fac saltul…

Tobias: Sigur că ştii cum. Închizi ochii şi pur şi simplu o faci! (râsete)

Shaumbra 2: … ok – cu uşurinţă şi cu, ştii tu, ceva bani care să fie acolo. Speram ca banii investiţi să fie fi aici ca să ne susţină.

Tobias: Tembeli, tembeli oameni, cum ar spune Kuthumi. (râsete) Tu vrei să zbori pe covorul roşu al investiţiei tale, iar Noua Energie nu lucrează astfel. Apropo, nu te singularizăm pe tine. Tu îi reprezinţi pe cei mai mulţi Shaumbra. Tu spui: “Am siguranţă într-o slujbă a Vechii Energii,” cu care ştii că nu eşti prea fericită. Asta îţi cauzează alte probleme. Aşa că spui: “Dar înainte de a face acel salt vreau să ştiu cât de adâncă este prăpastia, cât de departe este cealaltă parte şi ce mă aşteaptă acolo”.

Shaumbra 2: În regulă.

Tobias: Ei bine, aşa nu este nicio distracţie! (Tobias râde)

Shaumbra 2: Dar este înfricoşător să fac acel salt.

Tobias: Vreau ca voi să priviţi la cei doi din primul rând – Aandrah şi On (Norma şi Garret); vreau să priviţi la Cauldre şi Linda şi mai vreau să priviţi la mulţi alţii care stau în această sală şi care au făcut acel salt, uneori cu multă luptă şi cu multe ţipete. Dar ei au făcut acel salt şi vă vor spune din propria lor experienţă că a fost înspăimântător, dar şi plin de bucurie. Era totul sau nimic. Dar vă eliberează. Şi de câte ori ţi-am spus – vorbim deseori – de câte ori am spus că în Noua Energie mai devreme sau mai târziu trebuie să vă părăsiţi slujbele în care lucraţi pentru altcineva, pentru un şef, de la 9 la 5 sau oricum ar mai spune versurile de la cântece. (Tobias râde de propria sa glumă)

Acum, nu spunem că trebuie să faci asta acum – niciunui Shaumbra, dar, mai devreme sau mai târziu, trebuie să ieşiţi din Vechea Energie şi să vă găsiţi calea proprie. Deci prăpastia poate să aibă un kilometru lăţime. Poate avea o jumătate de metru lăţime. Noi nu ştim. Nici nu ne pasă, de fapt. (râsete)

Shaumbra 2. Mie îmi pasă!

Tobias: Pentru că, vezi tu, ai aripi. Doar ai uitat de ele. Te poţi înălţa. Nu este nevoie să încerci să mergi sau să faci un salt uman. Te poţi avânta. Aşa că respiraţi adânc şi, împreună cu toţi ceilalţi Shaumbra din lume, deschideţi-vă aripile. Permiteţi-le să se deschidă – aripile metaforice, aripile spirituale care să ducă în noi locuri. Aripile – precum aripile păsării despre care am vorbit mai devreme, cea care nu îşi face griji în legătură cu câţi viermişori sunt în Pământ într-un anume loc, ci doar ştie că ei vor fi acolo. Aşa că deschide-ţi aripile şi respiră în continuare.

Shaumbra 2: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc. Şi mulţumim pentru că ai vorbit pentru toţi Shaumbra.

Întrebare de la Shaumbra 3 (primită prin Internet, citită de Linda): Eu una sunt vegetariană de peste 10 ani şi am tot aşteptat să aud ceva despre asta din partea ta. Ştiu că, până la urmă, toţi vom ajunge vegetarieni, aşa că de ce nu abordezi şi problema asta? Cred că este momentul să spui ceva pe tema asta. Şi cum rămâne cu drepturile animalelor?

Tobias: Acum… ah, da, într-adevăr, Sam se bucură de o friptură bună, de hamburgeri şi, din nefericire, de carnea de porc, ceea ce încerc să-i explic că..., dar... este o glumă evreiască. (Tobias râde, râde şi audienţa) În concluzie, ştiu că Saint-Germain va vorbi mai mult despre asta atunci când va veni, după luna iulie. El este mai, cum să spun, mai preocupat de dietă decât sunt eu şi, fireşte, este într-o formă mai bună ca mine.

Dar dă-mi voie să spun că fiecare animal de pe Pământ se află aici în serviciu... este aici în serviciu. Regatul angelic/uman este cel mai măreţ. Fiecare animal – pui, vacă ori căprioară – fiecare animal se află aici în serviciu într-un fel sau altul. Animalele se oferă pe sine pentru a hrăni Pământul şi acesta este un mod în care sunt furnizate acum proteinele pe Pământ. Se va schimba, într-adevăr, dar nu este ceva spiritual sau religios. Corpul va schimba modul în care îşi aduce şi îşi utilizează proteinele, hrana şi alte lucruri. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă forţaţi singuri să deveniţi vegetarieni. Sunt momente, efectiv, în care corpul vostru are nevoie de carne. Nu în fiecare zi şi nu în cantităţi uriaşe, dar corpul are nevoie de ea datorită codificării sale genetice actuale.

Pur şi simplu întrebaţi-vă corpul. El ce vrea? Sunt zile în care vă simţiţi uşori şi nu vreţi altceva în afară de apă. Mai sunt şi zile în care veţi simţi nevoia sau veţi vrea vreun fel de carne. Într-adevăr, ai dreptate când spui că, mai devreme sau mai târziu, fiinţele umane iluminate se vor îndepărta de carne, pentru că nu vor avea nevoie de acea greutate. Dar nu va fi din cauza sărmanelor animale. Onoraţi acel animal, fie că încă mai creşte, fie că este tăiat, fie că se află în farfuria din faţa voastră. Onoraţi asta. Aceasta reprezintă transmutarea energiei a ceea ce numiţi cruzime.

Oamenii vor deveni tot mai conştienţi de creşterea animalelor, de producerea şi onorarea lor – şi a plantelor, apropo. Pe lista cu care ai venit aici nu ai spus nimic despre sărmanele salate (râsete) şi despre fasolea încolţită, pentru că nu diferă prea mult de animale. Este vorba despre onorare din partea oamenilor. Astfel că îţi mulţumim pentru întrebare…

Linda: Fasole încolţită? (râde)

Tobias: Toate au conştiinţă, într-adevăr. Şi nu spun asta în glumă. Onoraţi mâncarea pe care o aduceţi în interiorul vostru şi veţi descoperi că trupul vostru îşi schimbă necesităţile. Va ajunge la un punct, absolut, în care îşi va pune întrebarea – “Voi putea doar să beau apă şi să respir?” Absolut, dar nu forţaţi. Se va produce natural. Mulţumim.

Întrebare de la Shaumbra 4 (un bărbat la microfon, soţul Shaumbrei nr. 2): Ei bine, Tobias …

Tobias: Îndrăzneşti să pui o întrebare. (râde)

Shaumbra 4: Aşa vorbeşti tu cu nevastă-mea? (Tobias şi audienţa râd) Sunt uimit că încă mă mai ţin pe picioare după aşa un şoc.

Tobias: Şi eu.

Shaumbra 4: Eu nu am, de fapt, o întrebare, e ca şi cum s-ar fi şters. Ce trebuie să ştiu pentru 2009?

Tobias: Pentru tine însuţi?

Linda: Ai grijă, e cam sensibil! (Tobias râde)

Tobias: Cât de cinstiţi vrei să fim?

Shaumbra 4: Foarte.

Linda: Eşti sigur?! (râsete)

Tobias: Ştii, ei mereu spun asta şi mereu ne urăsc pe noi mai târziu. Glumim cu tine, fireşte. Important: un cuvânt - liderat. Liderat – mai întâi pentru tine însuţi. Condu-te pe tine însuţi. Sună ciudat, dar în general oamenii nu se conduc pe ei înşişi. Dar pentru tine, cel ce te afli aici, te afli într-un fel de foarte interesant – nu vreau să spun conflict, dar în jurul tău au loc cam cinci dinamici diferite şi nu este niciun lider care să facă alegerile şi să conducă energia. Toate acestea sunt în interiorul tău, fireşte, nu sunt exterioare. Liderat al tău însuţi, iar apoi în familia ta.

Este momentul să faci un pas în faţă, chiar în Shaumbra, şi să fii liderul ce ştii că eşti, dar opui rezistenţă. De fiecare dată când simţi acea chemare calci frâna. De fapt te ascunzi. Ştii – eu ştiu, pentru că vorbim – că eşti un lider înnăscut, dar tu suprimi asta şi suprimarea îţi provoacă anxietate, iar anxietatea te împinge la lucruri precum investiţiile proaste, care se întorc … (râsete), care se întorc mai târziu într-un nou mod, atunci când îţi asumi lideratul. Astfel că... ai ce ai cerut. Liderat.

Shaumbra 4: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumim. Şi glumeam. Nu a fost o investiţie chiar atât de prostească, pentru că la un anumit punct ai înţeles că este doar energie. Ea iese în afară. Se află aici pentru a reveni la tine pe atâtea căi diferite, pentru voi toţi. Dacă vă faceţi griji dacă să vă investiţi banii în petrol sau aur – ceea ce eu nu recomand… nu recomand, dar voi vă plasaţi banii într-o companie în raport cu care vă simţiţi foarte bine. Nu este nevoie ca ei să se întoarcă prin acea companie anume. Sunt multe căi pe care curge abundenţa. Sunt multe braţe ale râului abundenţei. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 5 (Linda): Pare să fie un număr excesiv de întrebări despre persoane implicate în relaţii cu alţi oameni pe care ei cred că îi iubesc, dar ceva se schimbă. Ei nu sunt siguri. Cum ştii când este timpul să pleci?

Tobias: Într-adevăr, atunci când pui întrebarea. (râsete)

Linda: Nu este întrebarea mea.

Tobias: Atunci când apare întrebarea – şi nu mai este doar o întrebare mentală, ci una din inimă – “Când spui că este timpul să pleci?” te întrebi singur pentru că, probabil, este timpul să pleci. Adevărata întrebare este: “Cum să descâlcesc acestă relaţie? Cum să fac asta cu cea mai mare iubire şi onorare? Cum să împiedic suferinţa, a mea sau a celeilalte persoane?” Adevărata întrebare este “Cum să mă descurc cu detaliile? Cum să mă descurc cu copii? Cu proprietăţile? Într-un fel aţi şi luat o decizie. Acum trebuie să faceţi mişcările pentru a o descâlci.

Nu s-a intenţionat niciodată ca relaţiile să fie eterne. Nu s-a intenţionat niciodată ca relaţiile să dureze o viaţă întreagă. Relaţiile sunt preţioase. Sunt frumoase. Dar nu s-a impus nimănui ca ele să dureze o veşnicie. Când treceţi dincolo de cercul vostru karmic, vechile relaţii bazate pe karma se încheie. Este momentul să le eliberaţi. Când le daţi drumul, le veţi reîntâlni pe cale, dar fără poverile karmei vechi. Dacă veţi continua să le târâţi după voi, asta va scoate bucuria din viaţa voastră şi a persoanei cu care aveţi acea relaţie. Eliberaţi.

Întrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Mă aflu în prezent într-o perioadă de tranziţie, în general într-un mod bun. Tocmai m-am pensionat. Acum câteva luni am terminat de scris prima mea carte şi în două săptămâni voi împlini 60 de ani. Astel că simt că este un fel de an de tranziţie excepţională şi mă întrebam dacă îmi poţi oferi orice fel de sfat referitor la ceea ce urmează. Poate că nu mă concentrez pe ce ar trebui să fie.

Tobias: Tu ai eliberat foarte multe lucruri. Te-ai eliberat pe tine şi asta deschide foarte multe oportunităţi. Nu vreau să singularizez o zonă anume. Într-adevăr se leagă de pasiunea ta şi de ceea ce îţi place să faci. Îţi place să fii învăţător, în multe feluri. Îţi place în special lucrarea cu cei tineri, cu adolescenţii, îţi place mult să faci asta. Ceea ce întrebi cu adevărat este: “Cum să implementez asta? Cum să devin învăţător şi cum să împărtăşesc?”

Acum faci asta prin intermediul cărţii, care reprezintă un prim pas. Ce ar fi de făcut acum este să te decizi la care opţiuni sau oportunităţi vrei să recurgi, iar ele pot fi mai multe în acelaşi timp. Nu este nevoie să fie unul singur. Începe o acţiune şi vei vedea cum alte elemente vin şi ele să se joace. Şi în special cu… noi vedem o mare atracţie sau pasiune de a lucra cu aceştia, în special cu adolescenţii confuzi şi, în cele din urmă, cu copiii de cristal ce vin. Dar alege ceea ce vrei pentru tine însuţi. Şi, din nou, să ştii că te-ai eliberat pe tine de multe lucruri vechi. Poţi face orice vrei.

Shaumbra 6: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 7 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Cred că are două părţi – întrebarea. Se referă la transformarea creaţiilor mele în fapte. Am început o afacere anul trecut şi foarte puţini oameni au venit la workshopurile mele. Apoi m-am simţit secătuită de clienţii mei. Ştiu că, atunci când mă gândesc la creaţiile mele, conştientizez frica de a-mi vedea energiile sfâşiate de alţi oameni. Ştiu asta. Respir. Cred că am eliberat, dar am o lene incredibilă. Nu fac nimic niciodată. Nimic.

Tobias: Aş vrea să te corectez aici, ca şi pe voi toţi. Tu spui că ai o lene de necrezut şi că nu faci nimic. Voi trăiţi simultan la multe niveluri diferite. Sinele uman face un pas în spate şi se odihneşte, de fapt, se regenerează la diverse niveluri. Părţi din voi fac lucrări incredibile în alte tărâmuri. Tot ceea ce sunteţi va deveni tot mai vizibil în acest an. Nu este nevoie să aveţi separarea drastică dintre starea de somn şi cea de trezie ori dintre acestea şi lucrarea pe care o faceţi în ceea ce unii dintre voi aţi numi alte realităţi, dimensiuni paralele sau cum aţi vrea să le numiţi. Voi faceţi o lucrare uriaşă, doar că fizicul uman încearcă să o ia mai uşor. Astfel că trecem la a doua parte a întrebării: ce faci tu în alte realităţi? Ce faci tu?

Shaumbra 7: Pe mine mă întrebi?

Tobias: Pe tine te întreb, da! (Tobias râde) Ştiu. Pe tine te întreb. (râsete) Ghiceşte extravagant.

Shaumbra 7: Ei bine, am acel proiect despre noul corp conştient. Vreau să creez asta, să scriu despre el, dar tot anul am fost foarte bolnavă.

Tobias: Într-adevăr.

Shaumbra 7: Probabil că există o legătură.

Tobias: Este refacere a corpului, o regenerare, şi mulţi Shaumbra, apropo, vor avea în anul acesta boli pe care nu le-au mai avut niciodată, fie că este ceea ce aţi numi o răceală, o gripă sau altceva. Se vor simţi înfrânţi, pentru că vor ajunge să creadă că nu sunt mai puternici decât corpul lor fizic. Dar genul de boală prin care ai trecut tu este legat de refacerea circuitelor corpului. Astfel că veţi avea percepţia de a fi bolnavi o perioadă. Nu este aşa. Se reface, iar aici intervine încrederea în corpul vostru.

Lucrarea pe care o faci în alte realităţi este legată de integrare, similară cu aspectologia, însă lucrezi cu fiinţe din alte tărâmuri care sunt foarte, foarte sfărâmate, lucru la care te pricepi. Ajuţi la aducerea tuturor bucăţilor la un loc. Aceasta este, în sine, o lucrare obositoare, chiar dacă nu implică neapărat şi corpul fizic. Astfel că atunci când lucrezi cu unii dintre clienţi în acest an te vei descoperi pe tine secătuită şi frustrată. Dar persoana umană care stă cu tine în sala de consiliere era doar o mică porţiune a persoanei cu care lucrezi pe alte baze. Te-ai mutat într-o zonă diferită pentru că te-ai gândit că testezi, dar te-ai mutat acolo deliberat, pentru a întâlni clienţi cu care ai lucrat mai întâi în alte tărâmuri, iar apoi în plan uman.

Într-adevăr, este copleşitor, pentru că lucrezi cu toate aspectele lor. Ai gândit – sinele tău uman s-a gândit – că este vorba doar despre persoana de pe scaun. Dar tu lucrezi cu multele lor aspecte în multe alte dimensiuni. Doar vârful aisbergului se afla pe scaun, în sala de consiliere, împreună cu tine.

Aşa că ţi-ai oferit oportunitatea de a înţelege natura totală a fiinţei. Acum, ia ceea ce ai aflat – încetează de a te mai acuza – ia ceea ce ai învăţat în alte tărâmuri. Un fel de psihologie sau cum ai numi-o are loc în alte tărâmuri. Concentreaz-o aici, în această realitate.

Cu cei care vor veni acum la voi veţi lucra la multe niveluri diferite - nu doar cu aspectul uman. Va fi o lucrare mare. Nu este nevoie să fie copleşitoare. Corpul vostru fizic s-a refăcut pe sine pentru a putea gestiona aceasta. Dar înţelegeţi că nu lucraţi doar cu omul ce stă pe scaun. Încă mai încerci să aduci părţi din psihologia Vechii Energii, pentru că simţi că uneori nu este adecvată sau că nu are instrumente necesare. Dă-o deoparte. Bazează-te pe instrumentele Noii Energii şi pe ceva din esenţa Aspectologiei pentru a începe să lucrezi cu clienţii. Ai capacităţi incredibile ce merg cu multe vieţi în urmă. Foloseşte-le acum.

Shaumbra 7: Asta s-ar putea lega cumva de abundenţă? Unde este partea mea din asta? Trăiesc… şi nici nu am asigurare la maşină, am 38 de ani şi locuiesc cu altcineva. Este... vezi tu… este ceva din mine, precum…

Tobias: Cere un tarif mare pentru serviciile tale.

Shaumbra 7: Zăuuu?!

Tobias: Asta va face ca problema abundenţei să fie depăşită.

Shaumbra 7: Şi ştiu că merit, pentru că îmi este teamă să cer prea mult.

Tobias: Chiar dacă tu nu crezi că meriţi, cere mult pentru ceea ce faci, iar apoi vei începe să crezi că meriţi.

Shaumbra 7: Ok.

Tobias: Cere mult. Şi gata cu… îţi plac actele de caritate. Eşti lucrător spiritual în multe feluri, pentru că în alte tărâmuri nu poţi taxa. Dar poţi cere bani aici, pe Pământ. (râsete şi aplauze din audienţă)

Shaumbra 7: Mulţumesc.

Linda: Aceasta este o întrebare foarte lungă. Este reprezentativă pentru întrebările multor oameni. O să citesc un fragment şi mă poţi opri când simţi că este cazul.

Tobias: Într-adevăr.

Linda: Ok.

Întrebare de la Shaumbra 8 (primită prin Internet, citită de Linda): …cea mai mare problemă este rana profundă pe care mulţi homosexuali şi lesbiene o simt vizazi de votarea Propunerii 8[1]. Am văzut atât de multă ură şi abuz şi am simţit asta personal. Mulţi homosexuali şi lesbiene se simt ofensaţi, epuizaţi emoţional şi ca şi cum ar fi cetăţeni de mâna a doua. Propria mea familie, cu excepţia unei surori, a votat „pentru” şi mi-a spus că eu greşesc, că sunt un diavol. Eu cunosc adevărul a cine sunt, dar nu ştiu cum să fac ca să mă feresc de absorbirea durerii tovarăşilor mei homosexuali şi lesbiene, cei cu a 13-a spirală. Mă deranjează că segmentul de dreapta nu a făcut nimic... (Linda spune: „bla, bla, bla”) Sunt sătul de energii creştine şi blocate, de activişti care îi abuzează pe oameni pe care îi cunosc, de miile de persoane care mărşăluiesc pe lângă fereastra mea din Long Beach. Oameni care urlă, dramă şi ură, haos şi simţirea a tot ce se petrece în jurul meu. Este ca şi cum…

Linda: Nu vreau să mai citesc, spun doar că mulţi oameni sunt supăraţi de ceea ce s-a petrecut prin Propunerea 8.

Tobias: Într-adevăr.

Linda: Ei s-au gândit că lucrurile merg înainte, iar apoi s-au supărat.

Tobias: Astfel că îi voi ruga pe cei ce cu a 13-a spirală, cei ce sunt homosexuali sau lesbiene, cum le spuneţi voi, să respire adânc. Am pentru voi o frază pe care mi-ar plăcea să vă amintiţi. Se numeşte TPSV. TPSV. Treceţi Peste Starea de Victimă. (unele râsete) Acea scrisoare este plină de energie de victimă, de „bietul de mine” şi „eu mă lupt pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor”. Treceţi peste starea de victimă.

Propunerea 8 nu a fost finalul. A fost un început. Ea stârneşte conştienţa şi aduce probleme la suprafaţă. Ceea ce faceţi voi – cei cu a 13-a spirală – nu aţi venit în această viaţă pentru a fi acceptaţi. Nu. Voi aţi ales calea neacceptării de către oameni, dar aţi înţeles că asta va schimba conştiinţa pe Pământ până la punctul tolerării şi acceptării tuturor preferinţelor - religioase, sexuale, rasiale şi de orice altă natură. Dar acum, iar scrisoarea este reprezentativă, mulţi dintre voi v-aţi întors în energia de victime, iar exact acolo vor celelalte grupuri ca voi să vă aflaţi, pentru că este mult mai uşor de manipulat o victimă decât o persoană care înţelege de ce anume face ceva. Problema preferinţelor sexuale şi a căsătoriilor între parteneri de acelaşi sex, a fi cu persoana pe care o iubeşti, va ieşi în prim-plan în întreaga lume.

Propunerea 8 nu a fost sfârşitul. Tu vrei să te înfurii în legătură cu asta, vrei să fii furios, dar opreşte-te o clipă şi priveşte la lucrarea ta şi a celorlalţi ce au a 13-a spirală de a aduce în faţă problema toleranţei. Nu doar toleranţă sexuală – toleranţă religioasă, toleranţă rasială şi toate celelalte. Dacă problema toleranţei nu ar fi fost ridicată pe Pământ de cei cu a 13-a spirală, ar fi fost greu ca un preşedinte negru să fie ales în Statele Unite. Lumea se schimbă şi voi ajutaţi la schimbarea ei, dar trebuie să treceţi dincolo de starea de victimă. Mulţumim.

Linda: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 9 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Vreau nişte sugestii despre cum să îmi menţin starea de pace. Deseori simt că inima mi se contractă, uneori când mă trezesc dimineaţa, poate că am o zi bună sau poate se leagă de modul în care am dormit sau de ce am visat noaptea. Ce fel de sugestii ai pentru mine pentru a-mi menţine starea de echilibru în care îmi place să mă aflu?

Tobias: Într-adevăr. Cea mai mare problemă pentru tine şi pentru atât de mulţi dintre Shaumbra este înţelegerea faptului că voi simţiţi energiile din jur – conştiinţa Pământului însuşi – şi voi veţi simţi o stare de greaţă şi zile de dezechilibru înainte ca vreuna dintre furtunile despre care am vorbit să se manifeste ori înainte ca Pământul să se scuture din interior. Veţi simţi asta intuitiv. Veţi simţi energiile oamenilor ce trec prin suferinţă sau schimbări la multe niveluri diferite. Le veţi interpreta ca fiind ale voastre şi vă veţi simţi în afara spaţiului păcii.

Problema reală aici este să înţelegeţi că nu este vorba despre voi. Voi simţiţi. Ca parte a deschiderii şi sensibilităţii faţă de energii, voi veţi simţi totul. Veţi simţi un câine care are o rană sau boală despre care stăpânii nu ştiu încă. Şi voi veţi simţi şi veţi spune: “Nu se simte prea paşnic.” Veţi simţi înainte de, hai să spunem, o fluctuaţie mare a burselor. Veţi simţi ceva în inima voastră, acea fluctuaţie, acel ritm dezechilibrat, iar atunci veţi spune: “Dar pacea mea este afectată.” Nu şi dacă înţelegeţi că nu este vorba despre voi. Voi simţiţi diverse probleme.

Daţi-vă voie vouă înşivă să le simţiţi. Nu le blocaţi, dar înţelegeţi că nu este vorba despre voi. Uneori poate fi greu de făcut, pentru că voi spuneţi: “Simt o presiune intensă sau o mare anxietate. Ce vrei să spui, Tobias, cu ‘doar permiteţi-vă vouă înşivă să le simţiţi?’ Nu-mi place asta”. Dar după un timp deveniţi maeştri în simţirea energiei, dar fără a o prelua voi. Înţelegeţi ce este al vostru şi ce nu este. Mereu aveţi spaţiul vostru de pace. Veţi avea locul vostru de echilibru, în special dacă respiraţi în mod obişnuit. Ajută la menţinerea liniilor de demarcaţie dintre ce este al vostru şi ce simţiţi din afară.

Pace pentru Shaumbra nu înseamnă blocarea în exterior şi oprirea simţirilor. Aţi aflat că nu merge prea bine. Negarea simţirilor nu aduce niciun fel de pace. Aduce frustrare, dar înţelegerea faptului că tu eşti intuitivă şi foarte sensibilă – ceea ce simţi nu este al tău – aduce, în sine, multă pace.

Shaumbra 9: Mulţumesc foarte mult.

Tobias: Mulţumesc.

Linda: Ok, ai de ales. Încă trei întrebări scurte sau una mai lungă.

Tobias: (râzând) Trei mai scurte…

Linda: Ok.

Tobias: …şi trei răspunsuri lungi. (râsete)

Linda: Este 17,30. Fii bun cu Cauldre.

Întrebare de la Shaumbra 10 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Eu primesc foarte multe energii muzicale. Am lucrat cu limbajul de lumină în ultimii doi ani, iar în prezent primesc multe versuri şi tonuri muzicale. Simt nevoia imperioasă de a cânta tare. Aş vrea să ştiu cum pot să utilizez cel mai bine aceste noi energii muzicale ce vine pentru mine şi pentru alţii?

Tobias: Într-adevăr. Vin energii muzicale extraordinare şi am vorbit despre ele în sesiunea noastră înregistrată recent, cea despre Muzica în Noua Energie, în care nu mai este vorba despre a rămâne prinşi în părţile mentale ale muzicii, ci mai degrabă în esenţă şi simţire. Am vorbit şi în această sesiune despre utilizarea muzicii pentru vindecare şi echilibrare sau, pur şi simplu, pentru fluidizarea energiei în corpul vostru. Corpul vostru are nevoie de curgerea energiei, iar muzica ajută. Poate fi folosită în multe feluri sau doar pentru bucuria ei. Aşa că sugerăm ca în acest an al oportunităţilor să îţi permiţi să te deschizi către muzica ce cântă în interior.

Shaumbra 10: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 11 (o femeie la microfon): Tobias, în lumina a ceea ce ne-ai spus astăzi, ai vrea, te rog, să vorbeşti despre agricultură în Noua Energie, culturile pe scară redusă şi rolul Shaumbrei?

Linda: Oh, sună a răspuns lung.

Tobias: Într-adevăr.

Shaumbra 11: Este o întrebare uşoară. Este o întrebare uşoară.

Tobias: Într-adevăr, un răspuns foarte uşor. Mi-ar plăcea foarte mult să fac o sesiune din ceea ce numiţi seria “Ask Tobias” („Să-l întrebăm pe Tobias”) despre agricultura Noii Energii. Mi-ar plăcea foarte mult să intru şi în detalii despre seminţe şi nivelul genetic, să vorbesc despre relaţia cu Pământul şi cum există noi, literalmente noi specii de plante – forme de hrană – care încearcă să vină din alte tărâmuri şi din Pământul însuşi, dar şi cum putem aduce toate acestea în armonie. Aşa că o rog pe draga de Linda să pună şi asta în calendar înainte de plecare.

Linda: Rezolvat.

Tobias: Mulţumesc pentru că ai adresat întrebarea.

Shaumbra 11: Mulţumesc.

Linda: Foarte bine. Mulţumim, Catherine. Ultima întrebare.

Tobias: Într-adevăr.

Întrebare de la Shaumbra 12 (o femeie la microfon): Salutări, Tobias. Ştii, pe baza muzicii care se cântă, ţi-am putea spune King Crimson. (Tobias râde) Oricum, două lucruri.

Ai vorbit despre căderea în prăpastie - ştii, eu am căzut în prăpastia mea şi odată ce am aflat, în cădere, că am şi aripi şi am învăţat cum să zbor am devenit pasionată de zbor. Nu vreau să aterizez nicăieri! A devenit chiar minunat. Nu îţi face griji pentru bani (către Shaumbra 7), pentru că este un sentiment grozav când treci de la un venit cu şase cifre la doar 3 dolari şi 27 de cenţi în cont şi înveţi să îţi vinzi lucrurile pe eBay. (râsete) Este minunat. Şi tu poţi face asta. (şi mai multe râsete) Adică nu îţi face griji pentru asigurarea maşinii. Nu ai nevoie de ea. Zboară.

Două lucruri… da, am spus că asta voi face. Foarte de curând capacităţile mele de channeling s-au amplificat, pe măsură ce oamenii mi-au cerut să susţin nişte sesiuni. Iar călăuzirea pe care o primesc – ei bine, sunt, aşa cum ştii, foarte conectată cu familia mea angelică. Este cam ceea ce ai spus tu pe CD-ul despre Intuiţie, în care nu transmitem un maestru ascensionat, noi ne transmitem pe noi, însă multe energii combinate, iar asta este direcţia Cercului Crimson.

Linda: Care este întrebarea ta, dragă?

Shaumbra 12: Oh! Bine, întrebarea mea este: deşi se petrec atâtea şi am încercat să fac ca lucrurile să se petreacă în vechiul mod, în cele din urmă am fost în stare să eliberez până la punctul în care într-o dimineaţă am fost sunată de o prietenă din Tasmania, care m-a rugat să vin şi să o ajut să-şi vândă casa imensă. Aşa cum ştii, am avut multe experienţe cu asta. Şi ea este muzician şi avem o colaborare şi o conectare. Numele ei este Julie McAllister. Ce îmi poţi spune despre asta?

Tobias: Nu este ceva referitor la care, cum să spun, să prefer să răspund în timpul transmisiei online. O să-ţi vorbim mai târziu despre asta. În general este bine. În general este un lucru pozitiv şi cred că este mai important ca tu să te afli aici, în faţa unui grup, şi să vorbeşti despre eliberare, despre a da drumul şi, în special, despre răni vechi – răni foarte adânci din multe, multe vieţi – şi să fii faţă în faţă cu tine însăţi în cele mai întunecate şi înfricoşătoare momente, dar crezând în tine suficient de mult încât să respiri acea respiraţie ce duce la saltul către noul sine. Şi, în esenţă, la un nivel foarte profund, faci integrarea care îţi permite să te transformi într-un mod fenomenal. Tu eşti un exemplu pentru alţii, iar problema cu banii este foarte, foarte temporară, aşa cum ştii. Tu ştii cum este să treci de la mulţi bani, dar fără fericire interioară, la eliberarea acestora, iar apoi ei curg înapoi într-un mod cu totul diferit.

Muzica… muzica. Tu vrei să mergi înainte cu ea, pentru că se leagă perfect cu multe alte lucruri pe care le vei face. Aşa că aş sugera să revii la muzică, dar într-un mod diferit. Vom răspunde şi celeilalte porţiuni – Cauldre îţi va răspunde după încheierea transmisiei live.

Shaumbra 12: Mulţumesc. Shalom, Tobias.

Tobias: Da, Shalom.

Şi cu asta, Shaumbra, a fost o zi lungă, dar minunată. Intrăm în acest an nou – nu este mai mult decât o dată în calendar, dar conştiinţa umană o fixează ca marcaj, ca piatră de hotar şi ca scop de a ajunge la cealaltă parte a anului. Veţi vedea multe schimbări, care vin în special prin vreme, dar înţelegeţi că este adecvat. Ea poartă conştiinţă. Ea plouă cu conştiinţă nouă peste Pământ, peste sol, peste recolte, peste animale şi peste oameni. Distribuie energie, iar vrema va fi folosită anul acesta pentru redistribuirea şi reechilibrarea energiei în întreaga lume.

Aceasta se petrece – Noua Energie, redistribuirea – se produce le nivel cosmic sau eteric, dar şi la un nivel foarte practic prin lucrul numit vremea.

Amintiţi-vă, dacă în acest an vremea este imprevizibilă, iar dacă unii ţipă despre dramele vremii, amintiţi-vă ce binecuvântare se află în acest an 2009.

Şi aşa este.[1] Propunerea a 8-a reprezentat o temă majoră de dezbatere în campania pentru alegerile generale din California din noiembrie 2008. A impus schimbarea constituţiei statale în sensul definirii căsătoriei strict ca uniune între parteneri de sexe diferite, eliminând dreptul la căsătorie al cuplurilor de acelaşi sex. Reglementarea a fost aplicată imediat, sub argumentul că dreptul la căsătorie al homosexualilor ameninţă societatea în mod periculos.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro.