Paluu-sarja, shoud 5: "Rakas Tobias, mitä tapahtuu?"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
Esitetty Crimson Circle -kuukausitilaisuudessa 6.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra. Mietitte, eikö teillä enää ole suojelusenkeleitä ja henkioppaita, jotka rakastavat teitä. Ensimmäisenä, ensimmäisenä pitäisi olla teidän itsenne. Teidän itsenne. Osa koko prosessia, jonka valitsitte, oli mennä sen yli, että tarvitsette tuota ulkopuolista energiaa. Oli kyse kyvystä ottaa vastuu myös itsenne rakastamisesta. Se saa aikaan omat haasteensa ja vaikeutensa, koska on muistikuva halusta mennä ulkopuolelle hakemaan tuota rakkautta ja halutaan nuo enkelit, oppaat palaamaan luoksenne. Haluatte saada Crimson Councilissa olevat tulemaan halaamaan teitä, rakastamaan teitä ja olemaan koskaan lähtemättä luotanne.
 
Mutta kun otatte vastuun itsestänne, opitte, mitä oikea rakkaus on - itsenne rakastamista, rakkautta teiltä jokaiselle osallenne. Silloin kun tunnette tuon tason rakkautta ja myötätuntoa, niin alatte nähdä sitä kaikissa muissa. Sen sijaan että tuomitsette heidät, haluatte muuttaa heidän elämänsä ja vastustatte toisia ihmisiä, alatte tuntea saman tason rakkautta, välittämistä ja hyväksyntää, saman tason myötätuntoa, mitä Chez tuntee Rebeccaa kohtaan ja mitä jokaisella suojelusenkelillä on jokaista ihmistä kohtaan. Alatte tuntea tuon täysin uuden yhteystason. Se säteilee ensin teistä ja sitten yhdistyy kaikkiin muihin.
 
Saadaksenne tuon tason valaistumisen on myös tärkeää ymmärtää, miten valitsette ne pelit, joita pelaatte. Yksi asia jonka säännöllisimmin kuulemme ihmisiltä, on se, että he väittävät ja inttävät, etteivät he valitse tuota peliä. He vaativat, että se tulee ulkopuolelta, tai syyttävät siitä jotain osaansa, jonka he tuntevat pakahduttavammaksi tai voimakkaammaksi kuin he itse. Yksi asia jonka yritämme auttaa teitä ymmärtämään, on se, ettei ole mitään toista ihmistä, olentoa, aspektia tai mitään muutakaan, mikä on mahtavampi kuin te.
 
Silloin kun siis haastamme teidät, kun sanomme: "Tarkastele niitä pelejä, joita pelaat elämässäsi", teemme sen rakkauden tilasta, sen tietämisen tilasta, että perimmiltään te olette oman todellisuutenne luoja. Jos elämänne ei mene sillä tavalla, millä luulette haluavanne sen menevän, katsokaa tilannetta. Miksi niin on? Jos lakkaatte pelaamasta pelejä, mistä teidän todellisuudessa on luovuttava? Onko teidän sitten oltava aito itsenne? Aiotteko siksi alkaa olla omaperäinen?
 
Tämän myötä haluaisimme nyt aloittaa keskustelun kanssanne - kysymykset ja vastaukset - ja pyydämme, että mikrofoni viedään yleisölle, että tulemme teidän luoksemme.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (nainen):
Hei Tobias. Paljon rakkautta ja eteerisiä halauksia sinulle. Vuosi 2008 on ollut minulle pitkä antautumisten sarja, joskin muutaman raivonpuuskan ja draaman kera. Ja vaikka minulla on ylen määrin Kaksosmaisia kysymyksiä, maalaisin taitelijahengessäni laajoin vedoin ja pyytäisin muutamia neuvovia ja innoittavia sanoja erityisesti taidetyöhöni liittyen. Ja anna Saint Germainille rakastava tönäisy puolestani upeasta varispatsaan lahjasta.
 
TOBIAS:
Aivan. Lahja, sanat joita meillä on, ovat jo sisältyneet tähän shoudiin liittyen omaperäisenä ja aitona olemiseen. Taiteilijana sinulla on luova halu ilmaista, ja yleensä kyse on halusta ilmaista elämän iloa, tai jos ei mitään muuta, niin elämän kokemusta. Mutta erittäin usein asiat varjostavat tätä, ja mietit, hyväksyvätkö toiset taideteoksesi, pitävätkö he siitä, pidettäisiinkö sinua suurena taiteilijana. Sinussa on pieni, mutta huomionarvoinen osa, jossa on tämä puoli, taitelijapuoli, joka haluaa tunnustusta - jotain turhautumia menneistä elämistä. Mutta taas kerran, kyse on pelistä - tuo halu saada toiset hyväksymään sinun taiteilijana, saada toiset ihastumaan tai jopa hullaantumaan taiteeseesi.
 
Palaa takaisin aitouteen ja omaperäisyyteen. Silloin sillä ei ole oikeastaan merkitystä. Mutta kummallista on, että tuolla hetkellä kun sillä ei enää ole paljon merkitystä, kun näet omien halujesi todelliset ilmentymät ja näet kauneuden omassa työssäsi, niin toiset näkevät sen myös.
 
Päästä siis irti noista haluista - tästä puolesta - tarpeesta olla taitelija, ja ole mieluummin vain itsesi. Kiitos.
 
SHAUMBRA 1:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen):
Hei Tobias. Minulla on kysymys lapsista - lapsista jotka aktivoituvat tai heräävät tällä hetkellä eikä tietoisuus ole samalla tasolla, joten heillä on tasapainottomuuksia. Onko sinulla mitään neuvoa vanhemmille, opettajille?
 
TOBIAS:
Aivan, aivan. Sanot, ettei tietoisuus ole samalla tasolla, mutta katsot sitä hyvin yksittäisestä näkökulmasta.
 
SHAUMBRA 2:
Niin katson.
 
TOBIAS:
Tietoisuudella on monia eri tasoja ja kerroksia, ja on monia kerroksia ja tasoja, jotka houkuttelevat joitain uusia lapsia, jotain kristalleja ja joitain sieluja, jotka palaavat suhteellisen puhtaina ilman suuria karmapäällyksiä.
 
Enemmän kuin koskaan ilmestyy esiin uuden energian koulutusohjelmia ympäri maapalloa. Tämä on se "pong", mistä puhuimme aiemmin. Maan päällä on tällä hetkellä enemmän ihmisiä - mukaan luettuna shaumbra - jotka ovat valmiita uskaltautumaan uuden energia koulutusohjelmiin, korkean tietoisuuden koulutukseen. Jotkut heistä, monet heistä pidättelevät edelleen, eivät luota itseensä, mutta energian toimintatapa auttaa luonnostaan tuomaan esiin näitä ohjelmia, joten joiltakin uusilta tulokkailta ei puutu uuden energian koulutusta.
 
Tulee olemaan edelleen nykyisiä yleisiä kouluja ja vanhan energian koulutusjärjestelmiä ympäri maapalloa. Niistä ei tarvitse kantaa huolta. Lasten sallitaan enemmän virittyä uuden energian koulutukseen, vaikka se tapahtuisikin yleisessä koulussa. Toisin sanoen, kaikki mahdollisuudet ovat olemassa. Antakaa niiden yhdistyä.
 
Aion lisätä - en niinkään sinulle, vaan shaumbroille kaikkialla maailmassa - koulutus on erittäin suuri kysymys. Se liittyy oikein tehtäessä tietoisuuden kehittymiseen. Mutta shaumbroilla ja joillain toisilla on taipumusta joko tuntea, että koulutusjärjestelmä on säälittävä, tai sääliä sitä, ja on todellakin aika päästää tästä irti. Näitä uuden energian koulutusohjelmia on riittävästi käynnissä. Laittakaa tietoisuutenne niihin ja auttakaa niitä kehittymään sen sijaan, että olette vihaisia vanhalle järjestelmälle.
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (nainen):
Inshallah allahim, Tobias. Minulla on useita kysymyksiä. Mieheni kuoli tarkalleen kuukausi sitten. Henkilö joka teki hänelle "dreamwalkia/unikävelyä", lopetti sen luullakseni muutama päivä sitten. Mietin vain, onko mieheni tehnyt päätöksen siitä, mihin hän haluaa mennä, koska tiedän hänen halunneen olla yksin.
 
TOBIAS:
Otamme tämän ensin.
 
SHAUMBRA 3:
Okei.
 
TOBIAS:
Aivan. Olemme olleet hänen kanssaan kuolemasta lähtien, ja kuten tiedät, se ei ollut mikään yllätys. Hän oli valmis lähtemään. Siitä saakka kun hän tuli meidän puolellemme, hän on puhunut, ns. viihdyttänyt enkeliyleisöä. Hän on täynnä tarinoita.
 
Hän ei halua "dreamwalkia" tässä kohtaa. Hän haluaa kumppanuutta, mutta hän oli erittäin itsepäinen - ja hän kertoi tämän sinulle etukäteen hyvin järkähtämättä - ettei hän ole valmis menemään Kukkien sillalle, hän ei halua mennä. On liian paljon sellaista, mistä hän on vielä kiinnostunut maan päällä, erityisesti sen varmistaminen, että sinusta huolehditaan sekä taloudellisesti että tunteellisesti. Niinpä hän auttaa sinua siinä. Hänellä on myös uskomaton intohimo työskennellä uuden energian parantajien kanssa - yksi asia minkä hän tiesi olevan totta, muttei hän koskaan kyennyt saamaan sitä perille ollessaan maan päällä. Niinpä hän on hyvin, hyvin kiireinen työskennellessään uuden energian parantajien kanssa.
 
On siis ollut itse asiassa kolme tai neljä henkilöä, jotka ovat yrittäneet tehdä "dreamwalkia" hänen kanssaan tietämättä toisistaan, ja hän periaatteessa sanoi näille, ettei hän ole kiinnostunut asiasta. Hän on erittäin läsnä - läsnä tässä huoneessa nyt - ja hän tekee tuota kummallista tanssiaan, mitä hän teki toisinaan ja mikä ei aina ollut niin, hmm, imartelevaa (naurua, Tobias naureskelee). Mutta ainakin se on ilmaus hänen ilostaan. Kiitos, seuraava kysymys.
 
SHAUMBRA 3:
No, tällä on edelleen vähän tekemistä hänen kanssaan. Hän kirjoitti kirjaa, joka oli melkein valmis, ja ihmiset ovat kysyneet minulta, julkaisenko sen. Ja mietin, onko sinulla mitään ajatuksia siitä, pitäisikö minun tähdätä siihen.
 
TOBIAS:
Miehesi olisi mieluummin saattamatta sitä loppuun juuri nyt. On joitain asioita, joita hän muotoilee uudestaan kirjan lopetuskappaleissa ja joihin hän haluaa vähän aikaa toisella puolella, ja sitten jos olet halukas siihen, hän haluaisi sinun kirjoittavan sen, ja jos et, niin auttavan löytämään sellaisen kirjoittajan, joka viimeistelee sen. Hän periaatteessa auttaa kanavoimaan tai kommunikoimaan tuon viestin. Mutta luultavasti siihen menee noin vuosi.
 
SHAUMBRA 3:
Okei, kiitos. Luulen, että toinen asia on se liiketoiminta, jonka ostin viime kuussa. Enkä ole varma - vaikka nautin tuosta liiketoiminnasta - pitäisikö minun kanavoida luovuuteni johonkin muualle.
 
TOBIAS:
Itse asiassa, sinä - kuka tahansa teistä - voit kanavoida luovan kykysi minkä tahansa välityksellä. Voit pyörittää ravintolaa ja tehdä siitä luovan hankkeen, tai kirjakauppaa tai lähikauppaa - mitä tahansa valitset. Luovuudessa ei siis ole kyse vain maalaamisesta, piirtämisestä, mistään tällaisesta. Kummallista kyllä, voisit olla kirjanpitäjä ja erittäin luova. Ja se on… (naurua)
 
LINDA:
Hyi!
 
TOBIAS:
Mutta jotkut teistä luulevat, että…
 
LINDA:
Sitähän autofirmat ovat tehneet. (Lisää naurua)
 
TOBIAS:
Jotkut teistä ajattelevat, että se on erittäin jäsenneltyä, ja samaan aikaan kun on olemassa rakenne, rakenne voi olla luova. Mutta energioita ilmaistaessa sellaisissakin asioissa kuin kirjapito - kirjapito on tasapainottamista - opitte ja autatte toisia oppimaan tasapainottamaan energiaa. Kyse ei siis ole vain numeroiden kirjoittamisesta paperille tai taulukkolaskentaan.
 
Niin, riippumatta siitä mitä teet, anna luovuutesi virrata siihen ja sen kautta. Tämä ei tarkoita sitä, että olet jumissa siinä loppuelämäsi ajan. Kyse on kokemuksesta. Kyse on ilosta. Hyvin usein ihmiset pidättelevät luovaa energiaansa eri liiketoiminnoista ajatellen, että siinä on jotain vikaa tai että se vääntää ja vääristää heidän luovuuttaan. Se mitä sinulla nyt on, on upea kanava luovuudelle ja sallittuasi liiketoiminnan kasvaa, voit myydä sen, sitten kun olet valmis. Kiitos.
 
SHAUMBRA 3:
Kiitos. Jos ei haittaa, niin haluaisin vielä palata vähän Albertiin. Olen vain utelias siitä, miksi hän päätti lähteä tänä aikana. Koska tiedän, että oli niin paljon asioita, mitä hän halusi tehdä tässä elämässä, ja tiedän, ettei hän fyysisellä tasolla halunnut lähteä.
 
TOBIAS:
Hyvin selvästi ilmaistuna, hän haluaa… hän päätti lähteä nyt, jotta hän voisi palata pian. Joskus on helpompaa antaa pois vanha ja ottaa uusi. Hän oli hyvin turhautunut joihinkin biologisiin puoliin ja myös joihinkin sukulinjan puoliin, ja hänestä tuntui siltä, että olisi paljon helpompaa palata parempaan valintatilanteeseen.
 
Kun puhuit Albertin kanssa, tietenkin oli pelkoa lähtemisestä tai katumusta siitä, ettei ollut tehty riittävästi. Mutta syvemmällä tasolla kyse on itse asiassa siitä oivalluksesta, että olisi helpompaa palata taas takaisin ja erityisesti kyeten muistamaan sen, kuka on ja mitä on tehnyt menneisyydessä. Kyse ei siis ole lainkaan surullisesta asiasta, vaan paremminkin hyvin - miten sen sanoisi - käytännöllisestä, hyvin kauniista asiasta.
 
SHAUMBRA 3:
Kiitos, Tobias.
 
TOBIAS:
Ja hän tekee kovasti töitä toisella puolella. Hän ei ole lainkaan lopettanut.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen):
Kyllä, minusta tämä on vähän pyörryttävää. Tobias, minulla on kysymys liiketoiminnastani, Facets Health. Terveysasiat ovat olleet aina intohimo elämässäni eikä yritys tee sitä, mitä tämä ihmisosani haluaisi sen tekevän. Ja päätin tai tunsin halua päästää irti noista vanhoista asioista. Olen puhunut monien ihmisten kanssa. Voitko antaa minulle jotain tuntumaa siitä, mitä tässä tapahtuu?
 
TOBIAS:
Kyllä ja ei. Ja kyllä on se, että kyse on omasta päättämättömyydestäsi ja tietämättömyydestäsi, mitä haluat tehdä. Soudat ja huopaat kirjaimellisesti. Ja kyse on… En halua sanoa, että kyse on täysin eri suunnitelmasta joka päivä, mutta näytät ottavan erilaisia polkuja tai suuntia säännöllisesti. Ja jos voisin olla niin…
 
SHAUMBRA 4:
Siitä vaan.
 
TOBIAS:
…rohkea, että sanoisin sen olevan vähän peliä - peliä, missä et ole varma siitä, mitä haluat tehdä - joten pelaat tuota peliä upeasti ja niin se ilmentyy.
 
Osittain on kyse seisomisesta vähän matalan aidan takana ja sen kysymisestä, mitä OIKEASTI haluat tehdä. Ei sitä, mitä sinun täytyy tehdä tai edes sitä, mitä jotkut vanhan energian tavat saisivat sinun ajattelemaan, että haluat tehdä, vaan mitä oikeasti haluat tehdä. Ja tämä on erittäin, erittäin vaikea kysymys. Sinun tai kenen tahansa on helpompaa antaa ulkopuolisten olosuhteiden johdattaa kuin luoda elämänne sisäisestä valinnasta. Energia tässä on siis se, ettet ole oikein varma tässä kohtaa, ja ollessasi upea luoja ja ilmentäjä, niin sitä juuri saat.
 
Yritä ottaa vähän aikaa poissa siitä kaikesta, vain lyhyen aikaa. Tarkastele, mistä tämä keho/terveystyyppisen työn tekeminen syntyi. Siihen oli syynsä, miksi sinulla oli kiinnostusta siihen silloin, mutta kenties tämä kiinnostus on muuttunut nyt. Kenties olet tyydyttänyt tuon tarpeen tai halun, ja on jotain uutta, mikä odottaa oven ulkopuolella. Haluaisin kertoa, mitä se on, mutta tiedän, että on tärkeämpää, että keksit sen itse.
 
LINDA:
Kiitti vaan, hei? (Naurua, Tobias naureskelee) Tiedät, muttet kerro.
 
SHAUMBRA 4:
Siis ajan ottaminen on oikeastaan minun juttuni nyt.
 
TOBIAS:
Ota vähän aikaa erossa siitä ja katso sisäänpäin, minkä päätöksen haluat tehdä. Ja korostaisin sanoja "tuon päätöksen tekeminen", koska jatkat pyörimistä asian ympärillä, ajattelet sitä, mutta et koskaan sitoudu siihen. On pelkoa sitoutua siihen. Mitä jos se epäonnistuu? Katsohan, mitä jos se on ollut suurin, tärkein unelmasi ja sitoudut siihen ja se epäonnistuu - sen vuoksi kaikki unelmat epäonnistuvat.  
 
SHAUMBRA 4:
Ai. Okei, okei.
 
TOBIAS:
Joskus on siis helpompaa teeskennellä kuin todella olla.
 
SHAUMBRA 4:
Okei. Kiitos.
 
TOBIAS:
Erinomainen kysymys - itse asiassa monien, monien ihmisten puolesta.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (nainen):
Hei Tobias. Minulla on perhe Kuubassa. Minun kasvatettiin tuossa maassa ja intensiivisen poliittisen draaman vuoksi perhe revittiin rikki. Olen läheisessä kommunikointiyhteydessä juuri nyt - no, en tällä sekunnilla - mutta olen läheisessä…
 
TOBIAS:
No, kenties oletkin! (Naurua)
 
SHAUMBRA 5:
Kenties olen! …yhteydessä serkun kanssa, hän on erittäin tiedostava ja valpas. Mutta viimeiset kuusi viikkoa ovat olleet minulla melkein rajatonta iloa muutoksen mahdollisuudesta. Ja kun olen kommunikoinut tämän hänelle, hän on kommunikoinut takaisin… ja hän on oikeassa, en voi nähdä maailmaa hänen silmillään. Hän on saarella ja se on monin tavoin vankila. Uskon kuitenkin todella, että olemme valtavan muutoksen kynnyksellä. Hän lukee vastauksen tähän kysymykseen, koska lähetän hänelle kanavoinnit ja kysymykset. Lähetän hänelle kaiken. Voisitko puhua Kuuban energeettisistä mahdollisuuksista?
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Teen sen mielelläni ja pane merkille sanani, minkä tiedän teidän kaikkien tekevän. Tästä ei ole puhuttu paljon julkisesti, mutta kun uusi hallinto tulee sisään, yksi tärkeimmistä asioista heidän listallaan on suhteen normalisoiminen Kuuban kanssa. Kyse on… Muuten, minun on sanottava, että tämä uusi hallinto on niin paljon enemmän uutta energiaa tai korkeaa tietoisuutta, kuin koskaan halutaan kertoa, koska tiettyä siipeä pelottaisi ajatella sitä, että viroissa on nyt tietoisuudeltaan ja vilpittömyydeltään näin korkealla olevia ihmisiä.
 
Mutta yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joihin tartutaan, on tämä. Siitä tulee paljon poliittista melua, mutta se nostetaan pöydälle - sanomme, että ensimmäisen vuosipuoliskon aikana, mutta ehdottomasti ensi vuoden aikana - ja siihen liittyy irtipäästäminen joistain erittäin vanhoista ja jumiutuneista energioista, minkä hallinto käsittää tukkivan hyvin monia asioita. Miten voidaan puhua, että ollaan yksi vapaan maailman johtajista, kun on kaikki nämä viholliset ja rajoitukset?
 
Tämä siis laitetaan tärkeimpien asioiden joukkoon periaatteessa esimerkiksi ja viestin lähettämiseksi muulle maailmalle siitä, että "olemme lopettaneet pelien pelaamisen", että "annamme menneisyyden olla menneisyyttä". Voit siis kertoa tällä rakkaalle sielulle, että odottaa muutosta - jotkut eivät pidä siitä, mutta muutos menee läpi. Ja hmm, sillä on erittäin mielenkiintoisia vaikutuksia moniin perhesuhteisiin.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos paljon.
 
TOBIAS:
Kiitos. Ja haluaisin heittää toisen huomautuksen tässä. Cauldrella ja Lindalla on ollut tilaisuus mennä tuohon paikkaan.
 
LINDA:
Ai, okei. Tietenkin.
 
TOBIAS:
Ja sanoisin…
 
LINDA:
Ennen lähtöäsi?
 
TOBIAS:
Minun olisi sanottava, ettei Cauldre ollut kovin kiinnostunut siitä, mutta sanoisin, että - emme pakota mitään - mutta he menevät sinne pikemmin, kuin uskovatkaan.
 
LINDA:
Ennen lähtöäsi?
 
TOBIAS:
Ei välttämättä, mutta…
 
LINDA:
Ai, okei.
 
TOBIAS:
Mutta pian.
 
LINDA:
Ei mikään yllätys.
 
SHAUMBRA 5:
Tobias, serkkuni halaisi sponsoroida sinua.
 
LINDA:
Didi, puhumme myöhemmin. (Naurua)
 
TOBIAS:
Katsokaa, miten homma toimii! Itse asiassa, tämä menee hyvin pitkälle - Cauldre on vähän nolona - mutta aivan suoraan sanottuna halusin antaa henkilökohtaisen viestin Fidel Castrolle ja…
 
LINDA:
Onko sinun pakko…
 
TOBIAS:
Oli tarvetta… Onko minun pakko olla niin julkinen? Kyllä. Oli tarvetta tehdä niin, ja periaatteessa puhua Castrolle tästä koko Atlantiksen nousemisesta, hänen roolistaan energian suojelemisessa. Jotkut teistä ovat ehkä eri mieltä siitä, miten se tehtiin, mutta loppujen lopuksi kyse oli vanhojen energioiden suojelemisesta ja auttamisesta sen varmistamiseksi, että jotkut erittäin vaikeat Atlantiksen soturienergiat eivät palaneet tänä aikana ja että ne periaatteessa pehmennettiin tai tasoitettiin. Oli erittäin suuri mahdollisuus siihen eikä se olisi ollut välttämättä viehättävää.
 
Sanomme siis niille, jotka ovat Kuubassa ja jotka ovat johdossa, että tapahtui jotain sellaista, joka ylitti paljon sen, minkä ehkä käsitätte.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Eikä teidän tarvitse huolehtia siitä, että CIA koputtaa ovellenne.
 
LINDA:
Okei, kiitos.
 
TOBIAS:
Se ohjaa teidät autossanne tien sivuun.
 
LINDA:
Selvä! (Naurua) Kiitos. Tämä on viimeinen kysymys.
 
TOBIAS:
Vielä kaksi.
 
LINDA:
Voi ei. Okei.
 
TOBIAS:
Ja… Aivan, antaa palaa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (mies):
Hei Tobias. Minulla on kysymys eräästä, joka kuoli monia, monia vuosia sitten, ja itse asiassa olet puhunut tästä henkilöstä. Hän tulee sisään toisinaan erittäin myötätuntoisesti, mutta äskettäin hänen poikansa kuoli hyvin dramaattisesti, ja tämä oli vasta 19-vuotias. Voisitko sanoa, miten heillä menee, ovatko he yhteydessä. Ja voisitko myös antaa seurantatilanteen kysymyksestäni, minkä esitin kuukausia siteen luovasta ilmaisusta.
 
TOBIAS:
Aivan. Tulkoon tiedoksi, että siitä on väärinkäsitystä, että voimme yhdistyä kehen tahansa kuolleeseen olentoon meidän puolellamme. Tiedämme, että laukussa on monia kysymyksiä - ja myös teillä tänään - kuolleista henkilöistä.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
On helpompaa saada yhteys heihin pian heidän lähtönsä jälkeen, mutta sitten, aivan kuin Jumala, enkelitkään eivät tiedä kaikkea. Ja emme ole… vain se että on enkeliolento, ei merkitse sitä, että on selvänäköinen olento. Haluamme siis selkeyttää tätä.
 
Meidän on kirjaimellisesti mentävä sinun energiasi kautta saamaan selvyyttä ja etsimään näitä olentoja. Pojan pystymme itse asiassa tuntemaan kauttasi, mutta isää emme pysty tuntemaan lainkaan. Sitä ei ole tarkoituksellisesti estetty, mutta siellä ei ole mitään, mikä merkitsee sitä, että hän on voinut palata maan päälle tai mennyt toisiin tehtäviin. Poika tuntee katumusta ja kovaa syyllisyyttä joistain asioista elämässään, mikä oli yksi syy siihen, että asetettiin olosuhteet hänen lähtemiselleen. Minun olisi siis sanottava, että hän hyvin aidosti hautoo asioita tällä hetkellä. Hän on hyvin - ei vihainen - mutta hyvin surullinen ja syyllinen.
 
Mitä siis teet? Säälitkö häntä? Yritätkö pelastaa hänet? Vai otatko esimerkkiä suojelusenkelistä ja vain olet läsnä rakkaudessa ja myötätunnossa sallien hänen hautoa, sallien hänen tuntea olonsa kamalaksi - mitä hän tuntee tällä hetkellä - ja voitko olla sillä tasolla myötätuntoinen, että kun hän tulee pois tästä masennuksen tilastaan toisella puolella, hän yhtäkkiä oivaltaa, että häntä varten on rakkautta ja myötätuntoa? Jos toinen, sinun kaltaisesi henkilö voi rakastaa häntä niin paljon, niin kenties, vain kenties, myös hän voi rakastaa itseään.
 
Puhumme sinulle erikseen toisesta osuudesta, joten voimme ottaa tämän viimeisen kysymyksen.
 
LINDA:
Voi hyvä, viimeinen kysymys. Meillä nimittäin on juhlat.
 
TOBIAS:
Aivan. Halusin lasin viiniä, mutta Cauldre ajatteli, ettei ole sopivaa tehdä sitä julkisesti. Joten… (Linda sanoo "nyyh, nyyh, nyyh" ja yleisö ja Tobias nauravat kovasti.) Tietenkin, muistatteko, että on minun viimeinen joulukuuni. (Lisää naurua)
 
LINDA:
Voisimmeko saada tilkan viiniä Tobiakselle, kun lopetamme tämän kysymys- ja vastausosuuden? Kun otamme tämän viimeisen kysymyksen, voisiko joku tuoda sen? Suzy, toisitko viiniä Tobiakselle? Punaista vai valkoista?
 
TOBIAS:
On vain punaista.
 
LINDA:
Anteeksi. (Naurua)
 
TOBIAS:
Valkoviinin tunsivat minun päivinäni vain teinit ja vuohet. (Lisää naurua)
 
LINDA (nauraen):
Kiva! Okei. Vain vähän. Tuo se tänne Tobiakselle. Tässä ole hyvä. Voi, katsokaa tuota, saimme ihanan Suzy Schemelin myös kameraan. Vooooo! (Yleisö taputtaa) Kiitos, Suzy.
 
TOBIAS:
Kiitos. Odotamme siihen saakka, kunnes viimeiseen kysymykseen on vastattu, ja sitten nostamme maljan.
 
LINDA:
Hienoa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (mies):
Koska minulla on mikrofoni, haluaisin esittää viimeisen kysymyksen. (Naurua)
 
SHAUMBRA 7:
Parhaillaan maailma käy läpi taloudellista, maailmanlaajuista kulkutautia, suurta muutosta, ja meillä on todella uusi alku uuden hallinnon kera. Mietin, mitä vihjeitä voisit ehkä antaa, ei vain Obaman hallinnolle, vaan maailman johtajille ja tietoisuudelle, jotta tämä siirtymä tulee helpommaksi ja tasaisemmaksi. Näyttää siltä, että osa ongelmaa meillä täällä Amerikassa ovat vanhat muurit, joita olemme rakentaneet, erityisesti Meksikoon päin. Ja kuitenkin terrorismin takia ihmisten on vaikeaa repiä muureja alas. Kysymys on siis hienovarainen ja mietin, voisitko tarjota jonkin näkemyksen tämän prosessin mahdollistamiseksi.
 
TOBIAS:
Suora vastaus kysymykseesi, yllättyisit ehkä siitä, miten paljon neuvoja olemme antaneet ja miten paljon meiltä on pyydetty neuvoja, mikä on vieläkin mielenkiintoisempaa. Emme siis vain yritä tuputtaa ajatuksiamme tai ideoitamme, vaan meiltä kirjaimellisesti pyydetään sitä.
 
Sanoisin vastauksena kysymykseesi taloudesta, että älkää ylireagoiko. Se mitä nyt tapahtuu - puhut vanhoista muureista - puhumme vanhojen talousjärjestelmien vanhojen muurien kaatumisesta, minkä tapahtumisesta huomautimme kolme tai neljä vuotta sitten. Se on tarkoituksenmukaista, koska ne olivat vanhaa energiaa ja ne olivat vallan kahmimista ja ne olivat hyvin, hyvin ahneita. Uusi tietoisuus ei salli sitä.
 
Muurit siis kaatuvat ja vaikka markkinat menevät alas, ei ole mitään tarvetta paniikkiin. Ne teistä jotka olette tällä hetkellä markkinoilla, älkää alkako ylireagoida tilanteeseen, koska ne rakentuvat uudelleen. Voi, seuraavien muutaman vuoden aikana on vaikeaa monilla ihmisillä, jotka pitivät kiinni, koska he yrittävät palata siihen, mitä oli ennen. Se on yksi avainasia, jos luette rivien välistä niitä monia taloudellisia tarinoita, joita tulee esiin uutisissa: niissä yritetään löytää tapoja palata entiseen eikä niin tapahdu.
 
Järjestelmä rakennetaan uudestaan, uusista kivistä - erilaisista kuin, mitä on ennen käytetty. Tietenkin puhumme tässä vertauskuvallisesti. Uuden maailman talousjärjestelmän perusta on hyvin erilainen eivätkä sitä ylläpidä vain harvat, eivätkä sitä kontrolloi vain harvat ahneet, vaan siinä on avoimia mahdollisuuksia, kuten kutsuisimme sitä.
 
Ne teistä jotka kantavat huolta yhdestä maailman talousjärjestelmästä ja ajattelevat, että tämä on maailmanloppu, niin uudesta järjestelmästä tulee yhtenäinen ja johdonmukainen, ilman yksittäistä vaikutusvaltapistettä. Hyvä vastaavuus tästä on internet. Ei ole yhtä ihmistä tai yritystä kontrolloimassa sitä ja ne jotka yrittävät kontrolloida sitä, huomaavat sen pian toimivan itseään vastaan.
 
Talousjärjestelmästä tulee paljon virtaavampi ja siinä on avoimia mahdollisuuksia ympäri maailmaa niille ihmisille, jotka haluavat olla siinä mukana. Tulette siis näkemään valtavia muutoksia seuraavien neljän vuoden aikana, mitkä aiheuttavat joillekin ihmisille murhetta, mutta ymmärtäkää, että kyse on vain sellaisten asioiden, kuin talousjärjestelmä, uudelleen tekemisestä. En halua mennä liian syvälle toisiin pohdintoihin, koska ensi kuussa puhumme siitä, mitä ensi vuonna on edessä. Jätämme siis asia tähän, mutta erinomainen kysymys ja erinomainen tapa lopettaa päivä…
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
…lopettaa päivä ja nostaa malja. Chez ja me muut (nostaen viinilasiaan) - Saint Germain, Carl Jung, Kuthumi ja kaikki Crimson Councilista - nostamme maljan työllenne maan päällä ja nostamme maljan tällä joulujuhlan ajalle.
 
Ja niin se on.