MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Întoarcerii

Shoud 5: "Dragă Tobias, ce se întâmplă?"
Tobias, transmis de Geoffrey Hoppe

Sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat Cercului Crimson la 6 decembrie 2008
www.crimsoncircle.com


Si asa este, draga Shaumbra. Va intrebati: daca nu mai aveti ingeri pazitori si ghizi spirituali, cine se afla acolo ca sa va iubeasca? Primul lucru – primul – ati putea fi voi. Voi insiva. O parte a procesului pe care l-ati ales consta in a trece dincolo de nevoia de a avea acea energie exterioara. De asemenea, consta din a fi capabili sa preluati responsabilitatea, chiar si pe aceea de a va iubi voi. Asta da nastere propriilor provocari si dificultati, deoarece exista dorinta din trecut, de a iesi in exterior pentru acea iubire, dorind sa aveti acei ingeri, acei ghizi, care sa revina la voi. Voi doriti sa-i aveti pe cei din Consiliul Crimson ca doar sa vina si sa va imbratiseze, sa va iubeasca si sa nu va paraseasca niciodata.

Dar, atunci cand preluati responsabilitatea fata de voi, invatati ce inseamna adevarata iubire – iubirea sinelui, iubirea fata de fiecare parte a voastra. Cand cunoasteti acel nivel de iubire si compasiune, atunci incepeti sa le vedeti in oricine altcineva. In loc de a avea judecati despre ei, in loc de a dori sa le schimbati vietile, in loc de a simti acea rezistenta fata de alti oameni, veti incepe sa simtiti acelasi nivel al iubirii, ingrijirii, acceptarii, acelasi nivel al compasiunii pe care Chez il are fata de Rebeca si pe care il are fiecare inger pazitor, fata de fiecare fiinta umana. Incepeti sa simtiti acel nou nivel al conectarii. El emana din voi intai si apoi va conecteaza cu toti ceilati.

Pentru a atinge acel nivel al iluminarii este important ca voi, de asemenea, sa intelegeti cum alegeti jocurile la care participati. Unul dintre cele mai frecvente lucruri pe care-l auzim de la oameni, este acela ca ei nu sunt multumiti, insistand ca nu ei au ales acel lucru. Ei reclama faptul ca acestea provin din afara sau dau vina pe vreun aspect al lor, pe care il simt ca fiind prea coplesitor sau mult mai puternic decat ei. Am incercat sa va facem sa intelegeti ca nu exista o alta persoana, entitate, aspect sau orice altceva, care sa fie mai maret decat voi.

Cand va provocam, spunandu-va, „Observati jocurile pe care le jucati in viata voastra!” facem acest lucru dintr-un loc al iubirii, al cunoasterii ca, in ultima instanta, voi sunteti creatorul propriei realitati. Daca ea nu este asa cum ganditi voi ca va doriti sa fie, observati! De ce nu nu este asa? Daca incetati sa jucati jocuri, la ce anume ar trebui sa renuntati, cu adevarat? Intentionati sa fiti autentici cu voi insiva? Intentionati sa incepeti sa fiti originali?

Acestea fiind spuse, ne-ar placea sa avem un dialog cu voi, raspunzand intrebarilor voastre si va cerem ca microfonul sa ajunga in audienta, ca noi sa venim la voi.

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (o femeie): Salut, Tobias. Iti trimit iubire si imbratisari eterice! Anul 2008 a fost un lung sir de abandonari pentru mine, desi cu putine accese de furie, drama.
Desi am o multime de intrebari tip Gemeni, pe care as putea sa le pun, in privinta artistului mai degraba as picta in dungi late si as solicita cateva cuvinte ca sugestie sau inspiratie din partea ta, in special, in legatura cu munca artistica. Te rog da-i lui Saint-Germain un ghiont plin de iubire pentru minunatul dar, statuia ciorii.

TOBIAS: Intr-adevar. Darul, cuvintele pe care le avem, sunt ceea ce deja face parte din acest Shoud: a fi original si a fi autentic. Ca artist, tu ai aceasta dorinta creativa de a te exprima si, in general, este dorinta de a exprima bucuria vietii sau, nimic altceva, decat experienta vietii. Dar adesea, aceasta este umbrita de unele lucruri, caci tu te intrebi daca altii vor accepta si daca le va placea arta ta, daca vei fi considerata o mare artista. Exista o mica parte din tine care are acest aspect – aspectul artist – care vrea recunoastere – exista unele frustrari din vieti trecute, dar din nou, totul este un joc – acea dorinta de a fi acceptata ca artist de catre ceilalti, ca ceilalti sa se indragosteasca sau fie orbiti de arta.

Revino in punctul autenticitatii si fii originala. Apoi nu mai are importanta, cu adevarat. Este ciudat, caci din momentul in care nu va mai fi atat de important, vei vedea manifestarea propriilor tale dorinte. Tu poti vedea frumusete in propria munca; apoi si ceilalti o vor vedea.

Asa ca, elibereaza unele dintre dorinte – elibereaza acel aspect – de a fi artist si mai bine, fii tu insati. Multumesc!

SHAUMBRA 1: Multumesc!

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie): Buna Tobias! Am o intrebare despre copii – despre copiii care se trezesc acum – si la care starea de constiinta nu este la acelasi nivel, asa incat apar dezechilibre. Ai ceva sfaturi pentru parinti, invatatori?

TOBIAS: Desigur, desigur! Tu afirmi ca starea de constiinta nu este la acelasi nivel, insa tu o privesti dintr-un singur punct de vedere.

SHAUMBRA 2: Da, asa este.

TOBIAS: Constiinta are multe niveluri, trepte si sunt multe niveluri care vor fi indragite de unii dintre noii veniti, de unii Cristali care sosesc acum si de cateva dintre sufletele care se reintorc intr-o forma relativ clara, fara o multime de straturi karmice.

Exista mai multe programe ale Educatiei din Energia Noua, care rasar pretutindeni pe Pamant, decat vreodata inainte. Acesta este pongul de care am vorbit inainte. Exista multi oameni pe Pamant, in prezent, inclusiv Shaumbra, care sunt pregatiti sa incerce programele Educatiei Energiei Noi, proprii – educatia constiintei superioare. Unii dintre ei – multi dintre ei - inca stau in spate, nu au incredere in ei, dar modul in care actioneaza energia va face ca, in mod natural, sa apara unele dintre aceste programe. Asa ca, nu exista criza pentru Educatia Energiei Noi, pentru unii dintre cei noi.

Inca vor fi scoli publice curente si sisteme educative ale Energiei Vechi pe intreg Pamantul. Nu trebuie sa va ingrijorati in privinta lor. Acestea vor permite copiilor sa acceseze Educatia Energiei Noi, chiar daca vor urma o scoala publica. Cu alte cuvinte, exista toate potentialele. Permiteti-le sa faca conexiunea!

Voi adauga – nu atat pentru tine, cat pentru Shaumbra din lumea intreaga – educatia nu este o chesiune foartre mare. Are de-a face cu dezvoltarea constiintei, atunci cand merge bine. Dar exista tendinta ca Shaumbra si alti cativa sa simta ca sistemul educativ este jalnic sau simt o parere de rau fata de el, totusi este timpul sa eliberati asta! Exista destule programe educative ale Energiei Noi in derulare. Indreptati-va constiinta spre acestea si ajutati la dezvoltarea lor, in loc sa fiti furiosi pe vechiul sistem.

SHAUMBRA 2: Multumesc!

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (o femeie): Inshallah allahim, Tobias! Am cateva intrebari. A trecut o luna de cand sotul meu a facut tranzitia. Persoana care ii facea Dreamwalkul l-a oprit, cred, acum cateva zile. Ma intreb daca a luat decizia incotro sa mearga, deoarece stiu ca dorea sa fie de unul singur.
TOBIAS: O vom lua pe aceasta, mai intai.

SHAUMBRA 3: Ok.

TOBIAS: Desigur. Am fost cu el din momentul in care a facut tranzitia si asa cum stii, nu a fost nici o surpriza: el era pregatit sa plece. Dupa ce a ajuns de partea noastra a tot povestit, intretinand corpul angelic, ca sa ma exprima asa. Era plin de povesti.

Nu doreste un DreamWalk in acest moment. Vrea companie, insa este foarte hotarat – iar el ti-a spus in fata, foarte hotarat – ca nu este pregatit sa treaca peste Podul de Flori – nu vrea. Inca exista prea multe lucruri pe Pamant de care este interesat, in special, el se asigura ca tu ai grija de ambele, atat de problema financiara, cat si de cea emotionala. Lucreaza ca sa te sustina in aceste directii. El are si aceasta incredibila pasiune de a lucra cu vindecatorii Noii Energii, pornind de la unele lucruri pe care le stia ca fiind adevarate, dar nu a fost capabil niciodata sa le puna in aplicare, cat timp a fost pe Pamant. Asa ca, el este foarte foarte ocupat, lucrand cu vindecatorii Energiei Noi.
De fapt, au existat trei sau patru care au incercat sa-i faca DreamWalk, nestiind ca si altii incearca sa faca asta, insa el le-a spus, ca nu este interesat. El este foarte prezent – este prezent in camera, chiar acum – si danseaza intr-un mod ciudat, un mic dans pe care ar fi vrut sa-l exprime ocazional, dar nu a fost intotdeauna asa, um! de placut. (Tobias si audienta rad) Dar, cel putin este o exprimare a bucuriei lui. Multumim, urmatoarea intrebare.

SHAUMBRA 3: Ei bine, inca exista ceva de facut cu el. A scris o carte care este aproape gata si oamenii ma intreaba daca am de gand s-o public. Ma intrebam daca tu ai vreo idee sau daca sa continui sa fac acest lucru.

TOBIAS: El ar prefera sa nu fie completata acum. Exista unele lucruri pe care le reformuleaza, in privinta capitolelor de final, pentru care vrea ceva timp de cealalta parte si apoi, daca esti dornica, ar vrea ca tu sa scrii asta, iar daca nu, el te va ajuta sa gasesti un scriitor sa o termine si va ajuta sa faca channel sau sa comunice mesajul. Asta ar putea dura cam un an.

SHAUMBRA 3: Okay, multumesc! Cred ca celalalt lucru este legat de afacerea pe care am cumparat-o luna trecuta. Si nu sunt prea sigura – desi ma bucura afacerea – daca ar trebui sa-mi canalizez creativitatea altundeva.

TOBIAS: Tu, de fapt – fiecare dintre voi – puteti sa va canalizati abilitatea creativa in orice. Puteti conduce un restaurant si el sa fie incercare creativa, o librarie, un magazin comod – orice alegeti. Creativ nu inseamna doar a picta, a desena, ceva de genul acesta. Destul de ciudat, puteti fi un contabil si puteti fi foarte creativ. Si este… (rasete)

LINDA: Uh!

TOBIAS: Insa, unii dintre voi ganditi ca este…

LINDA: Asta faceau companiile producatoare de masini. (hohote de ras)

TOBIAS: Unii dintre voi credeti ca este foarte structurat, insa in timp ce daca exista o structura – structura poate fi creativa – dar prin expresia energiilor voastre chiar prin contabilitate – contabilitatea consta in echilibrare – invatati si ii ajutati pe altii sa invete despre energia echilibrata. Asa ca, nu este vorba doar despre a insirui numere pe o coala de hartie sau intr-un tabel.

Prin urmare, nu are importanta ce incerci, permite creativitatii sa curga in ea si prin ea. Asta nu inseamna sa ramai blocata in ea, tot restul vietii. Este o experienta. Este o bucurie. Adesea, oamenii se abtin sa foloseasca energia creativa in afaceri, gandind ca este ceva in neregula cu asta sau ca va distorsiona creativitatea lor, insa ceea ce aveti acum este un minunat conductor al creativitatii, care permite afacerii sa creasca si cand va veti simti pregatiti, vindeti-o! Multumesc.

SHAUMBRA 3: Multumesc. Daca nu te superi, as dori sa revin putin la Albert. Sunt doar curioasa, de ce a ales sa plece in acest moment, pentru ca stiu ca erau multe lucruri pe care dorea sa le faca, in aceasta viata, iar la nivel fizic stiu ca nu voia sa plece.

TOBIAS: Ca sa vorbim foarte clar, el dorea… a ales sa plece acum, ca sa poata reveni curand. Uneori este mai usor sa schimbi corpul vechi si sa iei unul nou. S-a simtit frustrat in legatura cu unele dintre aspectele biologie si unele din descendenta de familie – aspecte pe linie de familie – si a simtit ca ar pute fi mai usor sa revina, dintr-un loc la alegerii mai bun.

Cand vorbeai cu Albert fata in fata, desigur, exista frica legata de plecare sau regretul ca nu s-a facut destul. Dar, la nivel mai profund este vorba despre realizarea ca ar fi mai usor sa revina, in special cu reamintirea a cine sunteti si a ceea ce ati facut in trecut. Astfel, nu este un lucru trist de loc, ci mai degraba – cum sa spun – un lucru practic si extraordinar.

SHAUMBRA 3: Multumesc, Tobias.

TOBIAS: El inca munceste din greu de aceasta parte. Nu a incetat deloc.

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie): Da, gasesc ca acest lucru este putin ametitor. Tobias am o intrebare legata de afacerea mea, Fatetele Sanatatii. Sanatatea a fost intotdeauna o pasiune in viata mea si nu mai este cea fost – din nou, ceea ce acea parte umana din mine sau orice ar fi – a vrut sa fie. Am decis sau am simtit dorinta de a elibera acele lucruri vechi. Am vorbit cu multi oameni. Poti sa-mi oferi perspectiva ta privitor la ceea ce se intampla acolo?

TOBIAS: Da si nu. Da, este legat de propria indecizie si de a nu sti ce vrei sa faci. Tu, pur si simplu, mergi inainte si inapoi. Si asa este... nu vreau sa spun ca in fiecare zi ai un plan diferit, dar par sa fie cai sau directii diferite, pe care le urmezi, in mod regulat. Si daca as fi atat...

SHAUMBRA 4: Te rog!

TOBIAS: …de curajos sa spun ca este o mica parte din joc – un joc in care nu esti sigura ce sa faci – asa ca tu joci jocul, in mod stralucit si el se manifesta in acest fel.

Ce ar trebui sa faci, ar fi sa stai in spatele zidului scund pentru putin timp si sa te intrebi ce vrei sa faci, CU ADEVARAT. Nu ce ar trebui sa faci si nici ce lucruri obisnuite din Vechea Energiei te fac sa gandesti ca ai vrea sa faci, ci ce vrei sa faci tu, cu adevarat? Si asta este o intrebare foarte, foarte dificila. Este mult mai usor ca tu sau altii sa fiti condusi de circumstante exterioare, care va creaza viata prin alegerea interioara. Energia arata ca nu esti sigura in acest moment si fiind un creator si un materializator briliant, este exact ceea ce obtii.

Incearca sa stai departe de toate acestea un timp, doar o scurta perioada de timp. Observa de unde provine aceasta chestiune a muncii cu corpul, cu sanatatea. A existat un motiv al interesului tau fata de sanatate inainte, insa poate ca acest interes se schimba acum. Poate ca exista ceva ce trece... Poate ca ti-ai satisfacut acea nevoie sau dorinta si ca exista ceva nou, care te asteapta dincolo de usa. Mi-ar placea sa-ti spun ce anume este, insa stiu ca este mult mai important, ca tu sa-l descoperi.

LINDA: Multumim mult, aha? (rasete) Stii, dar nu vrei sa spui!

SHAUMBRA 4: A lua o pauza, este cu adevarat, o problema pentru mine.

TOBIAS: Petrece putin timp departe de asta si observa in interior, ce decizie vrei sa iei. As sublinia, „a lua o decizie” deoarece tu continui sa mergi in varful picioarelor in jurul ei, gandindu-te la ea, insa niciodata nu-ti asumi responsabilitatea. Exista o frica de a .... ati asuma responsabilitatea fata de ea. Daca va esua, atunci toate visele ar esua, vezi tu.

SHAUMBRA 4: Oh uau! Okay. Okay.

TOBIAS: Asa ca, uneori este mai usor sa pretinzi, decat, pur si simplu, sa fii.

SHAUMBRA 4: Okay. Multumesc!

TOBIAS: Este o intrebare excelenta, de fapt este pusa in numele a multor oameni.

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (o femeie): SalutTobias! Familia mea traieste in Cuba. Am fost crescuta in aceasta tara si datorita dramelor intense, familia a fost intoarsa pe dos. Acum comunic strans – nu in aceasta secunda – dar comunic strans...

TOBIAS: Ei bine, poate ca da! (rasete)

SHAUMBRA 5: Poate ca da!... cu un var, iar el este foarte constient si foarte atent. Ultimele sase saptamani au fost pentru mine o mare bucurie, legata de potentialul de schimbare. Dupa ce i-am spus lui asta, el mi-a confirmat... el are dreptate, nu pot sa privesc lumea prin ochii lui. El traieste pe insula si ea este o inchisoare in mai multe moduri, nu doar unul. Eu cred cu adevarat, ca ne aflam in pragul unei schimbari extraordinare. El va citi raspunsul la intrebare, deoarece ii trimit channelurile si intrebarile. Ii trimit totul. Te poti referi la potentialele energetice ale Cubei?

TOBIAS: Desigur.

SHAUMBRA 5: Multumesc!

TOBIAS: As fi fericit sa fac asta si subliniaza cuvintele mele, ceea ce stim ca toti veti face, acest lucru nu a fost rostit in public, insa de indata ce noua administratie va veni la conducere, unul dintre primele lucruri de pe lista de prioritati, va fi normalizarea relatiilor cu Cuba. Este una dintre acele... apropo, trebuie sa spun ca aceasta administratie consta din mult mai multa Energie Noua, decat ar fi dorit sa permita, deoarece, asta ar speria o anumita fractiune, realizand ca acum exista acele constiinte inalte, acei oameni integri in birou.

Dar, una dintre primele probleme este abordarea ei. Va aduce la suprafata mult zgomot politic, insa va fi pusa pe masa – noi spunem ca in prima jumatate a urmatorului an, cu siguranta in anul urmator – si va implica eliberarea unor energii vechi, blocate, deoarece administratia isi va da seama ca acestea blocheaza foarte multe lucruri. Cum poti spune ca esti unul dintre liderii lumii libere, in timp ce persista toate aceste bariere si acei dusmani?

Aceasta a fost plasata in topul listei prioritatilor, pentru a da un exemplu si a trimite un mesaj restului lumii: „Am incetat sa mai jucam jocuri” ca, „Intentionam sa lasam trecutul sa fie trecut”. Ii poti spune celui drag sa se astepte la schimbari si sa astepte ca vor fi unii carora nu le va placea , dar schimbarea va trece de ei. Si hmm, va avea un efect interesant asupra diferitelor relatii de familie.

SHAUMBRA 5: Multumesc foarte mult.

TOBIAS: Multumesc. Voi adauga o alta nota aici. Exista oportunitatea ca Linda si Cauldre sa ajunga acolo.

LINDA: Oh, okay. Desigur.

TOBIAS: Si as dori...

LINDA: Inainte de a pleca tu?

TOBIAS: Trebuie sa spun: Cauldre nu a fost interesat de loc de asta, dar v-as spune ca – nu vom forta nimic – insa vor ajunge acolo, mai repede decat cred.

LINDA: Inainte de a pleca?

TOBIAS: Nu neaparat, dar...

LINDA: Oh, okay.

TOBIAS: Insa curand.

LINDA: Nu este o surpriza.

SHAUMBRA 5: Tobias, varul meu ar dori sa te sponsorizeze.

LINDA: Didi, vorbim mai tarziu. (rasete)

TOBIAS: Priviti cum se face! De fapt, asta merge mai departe – Cauldre este putin incurcat – cinstit, am dorit sa-i transmit un mesaj personal lui Fidel Castro. Si...

LINDA: Trebuie...

TOBIAS: A fost o nevoie... Ar trebuie sa fac asta public? Da. A existat nevoia de a face asta, ca sa vorbesc cu Castro despre chestiunea Ridicarii Atlantisului, de rolul sau in protejarea unei energii. Unii dintre voi puteti sa nu fiti de acord cu modul in care s-a facut asta, insa la finele perioadei, totul a constat din protejarea unor energii vechi si din a se asigura ca unele energii dificile si luptatoare din Atlantis ca nu vor reveni in acest moment, deoarece ele au fost atenuate si calmate. A existat acel potential si n-ar fi fost dragut, in mod necesar.

Astfel, spunem celor care traiesc in Cuba – celor aflati la conducere – ca a fost vorba despre ceva, ce trece dincolo de ce ati putea realiza.

LINDA: Multumesc.

TOBIAS: Si tu nu trebuie sa te temi ca CIA ca va bate la usa ta.

LINDA: Okay, multumesc.

TOBIAS: Ei te vor scoate din masina ta.

LINDA: Oh, desigur! (rasete) Multumesc! Aceasta va fi ultima intrebare.

TOBIAS: Inca doua.

LINDA: Oh, te rog. Okay.

TOBIAS: Si... desigur, continua.

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (un barbat): Hello Tobias! Am o intrebare despre cineva care a murit cu multi, multi ani in urma si de fapt, tu ai vorbit despre acea persoana. El revine cu compasiune ocazional, insa recent a murit fiul sau intr-un mod dramatic si avea doar 19 ani. Daca ai putea sa spui cum o duc ei, daca s-au reunit. Si daca poti aduce completari la o intrebare pe care am pus-o cu multe luni in urma, despre exprimarea creativa.

TOBIAS: Desigur. Va aduc la cunostinta ca exista conceptia gresita, ca noi ne putem conecta cu orice entitate moarta, de partea noastra. Stim ca exista multe intrebari in acea geanta, chiar si la unii dintre voi, de aici, despre cei plecati.

LINDA: Multumesc!

TOBIAS: Este mult mai usor sa faci conexiunea cu ei imediat dupa ce au plecat; apoi, la fel ca si Dumnezeu, ingerii nu stiu totul. Si noi nu stim. …doar fiindca sunteti fiinte angelice nu inseamna ca sunteti fiinte psihice. Am vrut sa clarificam asta.

Trebuie sa trecem prin energia voastra pentru claritate si sa gasim aceste fiinte. Pe fiu il putem simti prin tine, insa pe tatal lui nu-l putem simti, de loc. Nu a fost blocat in mod deliberat, insa nu exista nimic acolo, ceea ce inseamna ca ar fi putut reveni pe Pamant sau s-a dus sa faca o alta activitate. Fiul simte multe remuscari, simte vinovatie in privinta unor lucruri din viata sa, ceea ce constiutie unul dintre motivele conditiilor care au fost alese, ca sa plece. Trebuie sa spun, in mod autentic, el are ganduri negre. El este foarte – nu furios – dar se simte foarte vinovat si foarte trist.

Prin urmare, ce faci tu? Simti parere de rau pentru el? Vrei sa mergi sa-l salvezi? Sau, vei lua exemplul ingerilor pazitori, permitandu-i sa se simta groaznic – acesta fiind sentimentul sau, din prezent – si poti avea acel nivel de compasiune, incat atunci cand va iesi din starea de depresie, chiar fiind de aceasta parte, sa realizeze ca exista acolo acea iubire si compasiune pentru el? Daca o alta persoana, ca si tine, il poate iubi atat de mult, atunci poate, doar poate, si el va putea sa se iubeasca.

Vom vorbi cu tine, indirect, despre a doua portiune a intrebarii, ca noi sa putem lua ultima intrebare.

LINDA: Oh bine, ultima intrebare. Stii, avem o petrecere!

TOBIAS: Desigur. Doream un pahar de vin, dar Cauldre s-a gandit ca n-ar fi potrivit sa fac asta in public. Asa ca… (Linda spune, „Buu huu huu huu!”; se aud hohote de ras) Desigur, reamintiti-va este ultimul meu Decembrie! (hohote de ras)

LINDA: Am putea avea o gura de vin pentru Tobias, va rog, in timp ce incheiem sesiunea de Intrebari si Raspunsuri? In timp ce luam ultima intrebare, ar putea cineva sa aduca acel pahar? Suzy, tie iti place sa-i aduci vin lui Tobias, ai putea face asta? Rosu sau alb?

TOBIAS: Exista doar vin rosu.

LINDA: Regret. (rasete)

TOBIAS: Vinul alb, in timpurile mele, era pentru adolescenti si pentru libidinosi.(hohote de ras)

LINDA (razand): Dragut! Okay. Doar putin. Aduceti-l aici pentru Tobias. Iata-l! Oh, o prindem si pe Suzy Schemel cu camera. Wuuu! (audienta aplauda) Multumesc Suzy!

TOBIAS: Multumesc! Astept ca ultima intrebare sa fie pusa si apoi voi rosti un toast.

LINDA: Super!

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (un barbat): Intrucat am microfonul imi face placere sa pun ultima intrebare. (rasete)

SHAUMBRA 7: In prezent, lumea trece printr-o criza finaciara, daca vreti, o schimbare majora si ne aflam, cu adevarat, la un inceput proaspat, prin noua administratie. Ma intrebam ce ponturi ne poti oferi, ca sa facem aceasta tranzitie mai usoara si mai blanda. Pare ca este o parte a problemei pe care o avem aici, in America, exista aceste ziduri pe care le-am ridicat, in special, fata de Mexic. In privinta terorismului va fi dificil ca oamenii sa darame zidurile. Aceasta este o chestiune delicata si ma intreb daca ne poti oferi unele perspective, pentru a facilita acest proces.
TOBIAS: Raspunzand direct la intrebarea ta, ai putea fi surprins de cate sfaturi am dat si cate ni s-au mai cerut, ceea ce este si mai interesant. Nu este ca si cum v-am impune gandurile si ideile noastre, dar ni s-au cerut.

As vrea sa spun, ca raspuns la intrebarea despre chestiunea finaciara, nu ca o reactie. Ceea ce se intampla acum – tu vorbesti de vechile ziduri – noi ne referim la vechile ziduri ale sistemelor finaciare inaltate, care se darama, despre care am vorbit cu trei, patru ani in urma, ca urma sa se intample. Este un lucru potrivit, deoarece erau Energie Veche, adunasera putere si erau foarte, foarte lacome. Noua constiinta nu va permite asta.

Zidurile se darama si chiar si piata cade, insa nu trebuie sa intrati in panica. Cei dintre voi care va aflati pe piata acum, nu reactionati la asta, deoarece se va reconstrui. Oh, in urmatorii cativa ani va fi dificil pentru multi oameni care se agata, deoarece ei vor incerca sa revina la ceea ce exista inainte. Acesta constituie unul dintre lucrurile-cheie, daca veti citi printre randurile numeroaselor povesti finaciare, care vor aparea la stiri: vor incerca sa gaseasca cai de a reveni la ceea ce a fost si nu va functiona.

Vor fi reconstruite; construite cu caramizi noi, dar caramizi care vor fi diferite de orice a fost folosit inainte. Desigur, noi vorbim metaforic aici. Fundatia noului sistem finaciar va fi chiar diferit si va fi… nu va mai fi stapanit doar de cativa si nu va mai fi controlat de cateva fiinte lacome, ci va avea in el, ceea ce noi numim, un potential deschis.

Cei dintre voi care va ingrijorati despre un singur sistem finaciar in lume, gandind ca este sfarsitul timpurilor, va fi un sistem financiar consistent si adecvat, fara sa aiba un singur punct de autoritate. O buna analogie o putem face cu Internetul. Nu exista doar o singura persoana sau o singura companie care il controleaza, iar cei care incearca sa-l controleze, vor descoperi curand, ca actioneaza impotriva lor.

Sistemul finaciar va deveni mult mai fluid si va avea un potential deschis pentru oamenii de pretutindeni, care vor dori sa se implice in el. Veti vedea imense schimbari in urmatorii patru ani, care vor cauza suferinta unor oameni, insa intelegeti, ca este vorba despre reconstruirea sau iluminarea lucrurilor, precum sistemul financiar. Nu vreau sa intru prea profund in aceste remarci, deoarece in luna urmatoare vom vorbi despre ceea ce se afla in fata, in urmatorul an. Ne vom opri, insa a fost o intrebare excelenta si un mod excelent de a incheia ziua…

LINDA: Multumesc!

TOBIAS: … sa incheiem ziua si sa rostim un toast pentru Chez si pentru noi toti (ridicand paharul) – din partea lui St. Germain, a lui Carl Jung, a lui Kuthumi si a celor din Consiliul Crimson – toastam pentru munca voastra de pe Pamant, pentru aceasta perioada de sarbatori si de celebrare!

Si asa este.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!