Paluu-sarja, shoud 4: "Ajankohtaisia vinkkejä"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
1.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, kysymysten ja vastauksien aika.
 
Nopea kommentti ennen kuin aloitamme. Kerroimme tarinan Carl Jungista, siitä miten hän 12-vuotiaana, nuorena poikana tuli tähän traumaattiseen hetkeen, jolloin hänet iskettiin tajuttomaksi, jotta korkeamman tietoisuuden energioiden sallittiin tulla häneen, korjaamaan kurssia, palauttamaan hänet takaisin intuitioon, siihen todelliseen työhön, mitä hän tuli tekemään maapallolle.
 
Tuomme tämän esiin ja pyydämme teitä muistelemaan joidenkin kokemustenne syytä, kun olitte nuorempia. Käytte läpi toista laajentumistasoa tietoisuudessanne, ja näemme monille teistä olevan mahdollisuus sen tekemiseen tuon elämänne melko traumaattisen tapahtuman vuoksi. Halusimme siis tuoda asian esiin ja kysyä, onko jokin parempi tapa tuoda korkeampaa tietoisuutta tähän todellisuuteen. Täytyykö teidät läimäyttää typeräksi? Onko iskettävä tajuttomaksi? Kenties sairaus tai ongelma? Autokolari, jotain tällaista? Vai pystyttekö tekemään sen hengittämisen ja tiedostamisen kautta olemalla tässä nyt-hetkessä, läsnäolopisteessä. Pystyttekö tekemään sen helposti?
 
Vetäkää syvään henkeä ja tehkää valinta omasta puolestanne.
 
Tämä energia tulee sisään, virtaa sisään. Joskus ohjelmointi kehossa, mielessä ja hengessä sanoo: "Meidän on tehtävä se niin kuin ennenkin", mutta mitä jos teette sen eri tavalla. Mitä jos se on ehdottoman kosmisen tietoisuuden, teidän kosmisen tietoisuutenne hetkessä? Mitä jos tuossa hetkessä henki, jumaluus, mieli ja keho kohtaavat paikassa nimeltään läsnäolopiste, aidon itsenne "valelemispiste"?
 
Tämän myötä on aika aloittaa kysymykset.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Siitä lähtien kun löysin sinut unestani, kaikki muutokset ovat tapahtuneet oikeastaan kevyesti, yksinkertaisesti, sujuvasti ja huumorilla. Vastikään tein sen, mitä tunnen odottaneeni koko elämäni - kävin elämää muuttavan ja yksinkertaisen SES:n (= seksuaalienergiakurssi). Nyt olen siinä keskellä, missä kaikki kuplii elämää, halua, uusia valintoja, uusia mahdollisuuksia. Olen avoin ja valmis uudelle vaiheelle elämässäni opettajana ja monin muin tavoin. Voisitko antaa meille - minulle ja kaikille muille shaumbroille - näkemyksen tästä hetkestä?
 
TOBIAS:
Aivan. Luulen, että olet jo antanut tämän näkemyksen sanoissasi, mutta melkein jokainen teistä tuli tänne tietystä tarkoituksesta. Ei karman vuoksi, ei prosessoimaan - prosessointi tapahtuu hyvin paljon mielessä - vaan tulitte tänne tekemään toisten opastamisen, elämästänne nauttimisen ja uuteen energiaan siirtymisen työtä. Ja erityisesti tätä näemme sinun energiassasi ja hyvin monien shaumbrojen energiassa tapahtuvan tällä hetkellä.
 
Yksi tärkeä kohta tässä on se, ettei teidän tarvitse mennä "ulos" ja yrittää tarttua resursseihin. Ne tulevat luoksenne. Kun polarisoitte tai magnetisoitte itsenne, kun teette valintoja nyt-hetkessä, resurssit tulevat luoksenne. Vain tiedostakaa, että ne ovat maisemissa. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (mies mikrofonissa):
Tobias, Sion tässä. Kolme viikkoa sitten kutsuin sinut ja jumalaiset ystäväsi auttamaan äitiäni hänen siirtymässään, ja haluaisin vain tarkistaa, miten hänellä menee.
 
TOBIAS:
Kuten luultavasti tiedät, siinä oli… siinä olit omat vaikeutensa. Kyyti toiselle puolelle oli vähän rankkaa. Joitain vanhoja ongelmia jäi tänne, vihaa ja katkeruutta. Hyvin usein toiselle puolelle matkaamisen alkuosa on tehtävä yksin. Mutta kuin hän pääsi toisiin ulottuvuuksiin, häntä oli odottamassa hyvin rakastavia olentoja, mukaan luettuna sinä, lapsenlapset ja muutamia muita, ja se sai hänet ymmärtämään, miten hän oli viettänyt koko elämänsä tehden rakkaudesta toisinaan hyvin monimutkaista ja vaikeaa ja yrittänyt saada ihmiset todistamaan rakkautensa häntä kohtaan sen sijaan, että olisi vain ottanut sen vastaan.
 
Niinpä vuodatettiin muutamia enkelikyyneliä. Tällä hetkellä hän on maan lähiulottuvuuksissa, mutta erittäin, erittäin hyvässä tilassa ja tarkastelee rakkauden merkitystä hyvin avoimesti. Näemme tässä ollessamme yhteydessä häneen, että hänen energiansa ovat olleet lähelläsi ja ovat jatkossakin jonkin aikaa, ja sitten olisi sopivampi aika "unikävelylle".
 
SHAUMBRA 2:
Okei. Kiitos. Onko mitään Tobiaksen vinkkejä itselleni?
 
TOBIAS:
Katsomme hyvin nopeasti ja… (tauko) kerron sinulle erikseen. Ei mitään pahaa, mutta kerron sinulle erikseen.
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Samoin.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Autismista tulee aina vain yleisempää. Mikä on syynä?
 
TOBIAS:
Autismiin on monia syitä ja pyydämme Lindaa merkitsemään kalenteriin tämän, sillä haluaisimme pitää ennen lähtöäni erityistilaisuuden tästä.
 
LINDA:
Hyvä.
 
TOBIAS:
Siihen on monia syitä. Yksi syy on itse lääkkeet, ja aiomme tehdä muutamia hyvin voimakkaita toteamuksia liiallisesta diagnosoinnista ja liiallisesta lääkkeiden määräämisestä. Niiden uusien sielujen, joita tulee tänä päivänä, herkkyys on erilainen ja heidät on viritetty eri tavalla. Vanhemmat, isovanhemmat ja opettajat odottavat heidän käyttäytyvän tietyllä tavalla, ja kun he eivät käyttäydy, kun heillä on vaikeuksia keskittyä, se diagnosoidaan usein väärin autismiksi tai muuksi vastaavaksi, ja heidät laitetaan välittömästi lääkitykselle, mikä on pitkässä juoksussa erittäin vaikeaa koko järjestelmälle.
 
Haluamme perehtyä siihen, miten viritys toimii monilla uusilla sieluilla, miksi se on erilainen ja miksi vaikuttaa sitä, että heiltä puuttuu keskittymiskykyä tai joskus myös älyä. Mutta todellisuus on, että he toimivat toisissa ulottuvuuksissa. He yrittävät säilyttää yhteyden toisiin ulottuvuuksiin.
 
Hyvin usein kun tulette maapallolle, se on kuin avaruussukkulan tulemista takaisin ilmakehään. Ja hyvin monet tietoisuutenne toisista osista palavat pois ja aivan yhtäkkiä huomaatte inkarnoituneenne fyysiseen kehoon, mutta ette pysty muistamaan, miksi tai miten tai kaikkia niitä asioita, joita kerroitte tuovanne sisään.
 
Hyvin monet lapsista tuovat nyt sen sisään, mutta tämä aiheuttaa heille vaikeuksia keskittyä suoraan tähän melko kovaan todellisuuteen. Tosiasia on, että murrosikään mennessä hyvin, hyvin suuri enemmistö heistä sopeutuu ja he pystyvät keskittymään moniin paikkoihin kerralla. Mutta silloin kun annatte heille lääkkeitä tai laitatte erityiskouluihin tai kohtelette heitä, ikään kuin heissä olisi jotain vialla, kaikki heilahtaa pois tasapainosta ja joskus se on niin vaikeaa, että he päättävät olla elämättä pitkää elämää, koska alkuperäinen tehtävä keskeytettiin. Haluaisimme siis puhua tästä, jos laitat sen listallemme.
 
LINDA:
Ajatteletteko joulukuuta?
 
TOBIAS:
Sinulla on aikataulu, rakas.
 
LINDA:
Niinpä onkin!
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (mies mikrofonissa):
Joo, olen kehittelemässä uutta liiketoimintaa nimeltään "Tall Zebra", minkä on määrä kehittää uuden energian nettisivuja, ja haluan keskittyä siihen, kuten Saint Germain sanoi viime kerralla, että monet ihmiset aloittavat uuden liiketoiminnan. Haluan siis keskittyä luomaan shaumbroille, valotyöntekijöille tai kelle tahansa nettisivuja, joissa on uutta energiaa. Niinpä mietin, onko mitään näkemystä… Se perustuu dot.net-ydinteknologiaan, minkä mainitsitte aiemmin olevan uutta energiaa. Minua todella kiehtoo teknologian mahdollisuudet. Olen siis utelias tietämään, onko mitään näkemyksiä joko Tall Zebra -yrityksestä, dot.net-ydinteknologiasta tai lightworkeronline.comista, kehitteillä olevasta valotyöntekijäyhteisön verkostosta.
 
TOBIAS:
Aivan. Sanotaanpa, etten ole mikään ohjelmoija enkä aio sellaiseksi tullakaan, mutta tässä on eräs tärkeä elementti, mikä ylittää sormilla tekemäsi ohjelmoinnin. Silloin kun luot näitä sivuja, tee se tuon uuden energian tietoisuuden kera ja saat asiakkaasi, ne joiden kanssa työskentelet, laittamaan kirjaimellisesti omia uuden energian mahdollisuuksiaan näille sivuille. Tietoisuutta voidaan itse asiassa kirjaimellisesti kutoa hyvin helposti ohjelmointiin, koska se on hyvin joustavaa luonteeltaan. Voit kutoa tietoisuutta ohjelmointiin ja tämä parantaa kirjaimellisesti ohjelmistoa melko mielenkiintoisin tavoin, mutta se auttaa myös ohjelmistoa olemaan korkeamman tietoisuuden mahdollisuuksien kantaja.
 
Emme nyt tarkoita sitä, että on istuttava ringissä ja sanottava tiettyjä sanoja tämän energian valelemiseksi. Tee niin vain valitsemalla se ja näin tapahtuu. Ne jotka ovat yhteydessä siihen, pystyvät myös tuntemaan tuon uuden tietoisuuden puhtauden ja sen uuden energian mahdollisuudet.
 
Kun siis ohjelmoit, kun kehität koodeja, vain salli tämän olla läsnä. Kutsumme sinut - teidät kaikki - Shaumbra-sivustolle, jos et ole ollut siellä. Siellä on kirjaimellisesti uuden energian potentiaalia shaumbroilta ympäri maailmaa. Siis…
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Siis älä kanna itse asiassa niin paljon huolta kielestä, vaikka joissakin uudemmista kielistä on enemmän avoimuutta - miten sen sanoisi - enemmän tilaa tälle uudelle tietoisuudelle. Ja sitä koko internet muuten on, vain valtava tietoisuusreservi.
 
SHAUMBRA 4:
Jos ymmärrän sinua oikein, niin siihen kun kysyn, teenkö sivut heille, minun pitäisi keksiä jokin menetelmä?
 
TOBIAS:
Kyllä, teetkö valinnan päästää sisään korkeampaa tietoisuutta ja uutta energiaa?
 
SHAUMBRA 4:
Ja kysyn heiltä tämän.
 
TOBIAS:
Juuri niin, juuri niin.
 
SHAUMBRA 4:
Okei.
 
TOBIAS:
Äläkä ota työtä vastaan, jos he sanovat ei! (Naurua)
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Tobias, voitko näyttää minulle Jumalan? Kiitos.
 
TOBIAS:
Minun olisi kehotettava katsomaan peiliin. Näet eräänlaisen vääristyneen esityksen peilissä, mutta se on hyvä lähtökohta.
 
Ihmiset ja enkelit ovat nimittäin etsineet Jumalaa ajan alusta saakka. Ja vitsi - Jumalan vitsi - olemme kertoneet täällä aiemmin huonoja vitsejä, mutta Jumalan vitsi on, että teillä on jo se. Se on aina ollut maisemissa. Miksi Henki koskaan loisi teidät tai ilmaisisi teitä laittamatta kaikkea itsestään suoraan teihin? Kyse ei siis ole aarteen etsinnästä tai minkäänlaisesta etsinnästä. Se on jo maisemissa. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Tobias, vietin viime vuoden laatikossa erämaassa ja tulin tietoiseksi siitä, että kun olin 13-vuotias ja sain lääkitystä, pimeyteni virtasi (nainen alkaa itkeä) juuri syntyneeseen rakkaaseen. Meillä on ollut helvetillinen vuosi - kumpikin meistä yrittää tavallaan selvitellä tätä. Nyt näyttää tyynemmältä, mutta edelleenkään kovin paljon pimeyteni kokemuksia ei palaa takaisin luokseni. Mietin, miten tämä rakas pärjää, mitä voisin tehdä saattaakseni tämän loppuun, mitä seuraavaksi ja pitäisikö minun polttaa kirja?
 
TOBIAS:
Aivan, tässä on useita asioita. Teit oivalluksia, jotka olivat hyvin tärkeitä oman muodonmuutoksesi tai parantumisesi kannalta. Nyt on oltava yrittämättä jäljittää asiaa, yrittämättä mennä yhtään pidemmälle siinä. Oli joitain etukäteissopimuksia, oli ymmärrystä siitä, miksi näin tapahtuisi, joten tavallaan on todellakin parasta jättää se tekemättä. Se voisi avata tarpeettomia tunnehaavoja sinulla ja toisilla. Se oli sitä, mitä se oli, jos voit hyväksyä sen, ja se kaikki oli itsessään täydellistä.
 
Pari neuvoa antaisimme tänään. Sinun ei enää tarvitse olla laatikossa erämaassa. Se on eräänlainen vertauskuva, jos tiedät, mitä tarkoitan. Ja lisäksi, ei ole mitään tarvetta polttaa tuota kirjaa. Kyse on siitä, että kirjan annetaan siirtyä siihen uuteen ymmärrykseen, mitä sinulla on.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (Linda lukee internetistä):
Minulla oli onni saada osallistua Kuthumin kurssille Columbuksessa, Ohiossa aiemmin tänä vuonna. Tunnen, että olen siirtynyt sen läpi, mikä puuttuu, ja mietin, mitä seuraavaksi. Toivotan tervetulleeksi kommenttisi ja neuvosi. Ja mitä tapahtui tälle "Mikä puuttuu" -ohjelmalle?
 
TOBIAS:
Aivan. Tarkoitus ei ole osoittaa sormella ketään, mutta Cauldre istuu sen päällä, ja haluaisimme tehdä siitä kirjan ja elokuvan, mutta hänen on oltava vähän tarkkana aikansa ja velvollisuuksiensa kanssa.
 
Sen jälkeen kun ymmärretään, mikä puuttuu - mikä on periaatteessa oma jumaluutenne elämässä - kun oivallatte, ettei se enää puutu, voitte tehdä mitä tahansa, mitä haluatte. On edelleen tämä kuorikerros, että monilla teistä on jokin henkinen palvelus tai henkinen tehtävä, minkä saitte itseltänne tai tietyltä enkeliveljeskunnalta ennen tänne tuloanne. Niinpä monet teistä miettivät: no, mikä on seuraava määräyksenne. Minne Henki toimittaa teidät? Mikä toimeksianto teille annetaan? Mutta ei ole enää mitään toimeksiantoja. Nyt kaikki riippuu sinusta. Mitä haluat tehdä? Saatat eräänä päivänä olla antamassa toimeksiantoja toisille. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
As-salaam alaikum. Kysymykseni tai kiinnostuksenkohteeni on, että viimeisten 2000 vuoden ajan olemme esittäneet maailmassa maskuliinista roolia. Tiedämme siis, kuka Jeshua on. Tiedämme, kuka Buddha on. He ovat maskuliinisia ja he tuovat ääneen viisautta maailmaan. Ja ymmärrykseni mukaan tänä aikana olemme ns. tulossa enemmän maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainoon. Haluaisin sinun puhuvan siitä, miksi tähän saakka on ollut ns. hyvin raskaasti maskuliinista. 
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 8:
Ja tuleeko tämä tilanne tasapainoon, enemmän tasapainoon ja miten se tapahtuu ja tulee esiin?
 
TOBIAS:
No, kyllä, voisimme puhua tästä pitkään, mutta samalla kun maskuliinisuus on ollut äänekkäämpää, niin älkää aliarvioiko sitä, mitä feminiinienergialla on tehty. Ei välttämättä tarvinnut olla ristillä - jos ymmärrät, mitä tarkoitan - tai ei tarvinnut olla eturintamassa. Feminiinienergia - ja olkaa kilttejä, älkää sekoittako tätä miehen ja naisen väliseksi. Maskuliini- ja feminiinienergia ovat jotain täysin toista kuin miehen keho tai naisen keho. Feminiinienergia on toiminut syvemmällä, hiljaisemmalla ja paljon syvällisemmällä tasolla. Se ei tarvinnut polttopistettä ja huomioita. Se on siis kirjaimellisesti työskennellyt maskuliinienergian kanssa, mutta haluan teidän katsovan niitä muutoksia, joita maailmassa on tapahtunut viime aikoina ja tarkkailemaan tulevia muutoksia, koska maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat todella yhdistymässä taas.
 
Feminiinienergia on ollut paljon kärsivällisempää, paljon vähemmän soturimaista, paljon hoivaavampaa ja vastuussa hyvin monista muutoksista, joita on tapahtunut erityisesti Toisen maailmansodan jälkeen. Ole siis hiljaa, hengittele, tunne feminiinienergiaa liittyen siihen, millaista roolia se todellisuudessa on esittänyt - älä katso vain sitä, mitä näet kuvissa edessäsi. Se on ollut hyvin syvällistä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (Linda lukee internetistä):
Haluaisin esittää muutaman kysymyksen koskien aspekteja/puolia. Miten aspekti toimii elämässä? Mitä tapahtuu, jos kaikki aspektit yhdistyvät? Ja voisitko antaa viestisi niille, jotka suunnittelevat käyvänsä aspektologia-kurssin tulevaisuudessa. Odotamme innolla sitä, että näemme teidät taas Japanissa.
 
TOBIAS:
Aspektit ovat itsenne luovaa ilmaisemista, ne luodaan kokemaan erilaisia asioita elämässä ja lähtökohta on, että sielu pysyy aina puhtaana. Sielu tai ydinitse ei ole rikki tai vääristynyt. Sitä ei tarvitse korjata, mutta kuitenkin sielu luo aspekteja kokemaan. Jotkut joutuvat jumiin. Joillakin on ollut itse asiassa suuria saavutuksia. Jotkut ovat niin erillään teistä, että ette tunne yhteyttä. Tunnette olevanne pirstoutunut tai rikki. Ennemmin tai myöhemmin kaikkien aspektien, jokaisen osanne, on palattava kotiin, palattava luoksenne. Ja monet shaumbrat päättävät tehdä tämän - ja sinä päätät tehdä tämän - tässä elämässä. Tämä on yksi ylösnousemuksen pääkohtia. Ette voi ylösnousta viemättä mukana itseänne kokonaan.
 
Meillä on siis tämä upea aspektologia-kurssi - miten kutsutaan aspektit palaamaan takaisin luoksenne. Vietämme useita päiviä aspektien psykologiassa - mikä tuo ne takaisin kotiin, miten käsitellään itsepäisiä aspekteja, miten käsitellään pimeimpiä aspekteja. Ne äänet joita hyvin monet teistä kuulevat päässään, tulevat noilta aspekteilta. Ne pelaavat pelejä. Ne ovat manipuloinnin mestareita ja ne haluavat jotain, mitä teillä on - sielunne. Ne eivät ole lainkaan sieluolentoja. Mutta ne eivät pidä teitä tehokkaana pomona tai johtajana, ne haluavat hommanne. Aspektologian avulla autamme teitä ymmärtämään, miten yhdistytään taas, miten periaatteessa rakastetaan itseään, jotta myös ne voivat lopultakin rakastaa teitä. Kiitos.
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Moniulotteisuuskurssilla mainitsit, että on tietty kaava, millä jostain ulottuvuudesta tulee fyysinen. Selittäisitkö tätä? Ja liittyykö se mitenkään energian tuomiseen tähän ulottuvuuteen?
 
TOBIAS:
Kyllä ja tämän kaavan läpikäyminen näin lyhyesti olisi erittäin vaikeaa. Se on monimutkainen, mutta melko yksinkertainen, mutta se ei ole matemaattinen kaava. Se on fysiikan kaava. Emme siis aio… Tuomme sen jossain kohtaa, mutta monille se ei merkitse yhtään mitään. Se on sellaista energiafysiikkaa, mitä ei edes vielä tutkita maan päällä, niin kuin toisissa ulottuvuuksissa. Mutta kyllä, sillä on vaikutusta energian, tietoisuuslaajentuman tuomiseen tähän ulottuvuuteen. Mutta ette pääse siihen tämän kaavan avulla. Kaava auttaa vain ihmisiä ymmärtämään, miten se tapahtuu, muttei se saa sitä tapahtumaan.
 
Valinta ja hyväksyminen, sisään hengittäminen saavat sen tapahtumaan - ja ne kohdat, jotka toimme tänään esiin: hengittäminen, helppous, tiedostaminen ja läsnäolopiste. Tämä on käytävä tai portti tähän uuteen tietoisuuteenne.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Kaksi kysymystä vielä?
 
TOBIAS:
Viisi, kymmenen.
 
LINDA:
Ei käy.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Äskettäin pidettiin kunnioitustilaisuus Sand Creekin siirtymäpaikalla. Se oli hyvin kummallista, mitä oli paikalla ja mitä ei. Olen utelias näkemään korkeamman näkökulman tapahtumista siellä.
 
TOBIAS:
Voisitko olla vähän täsmällisempi kuuntelijoiden vuoksi - mitä erityisesti kysyt?
 
SHAUMBRA 11:
Uuden energian näkökulmasta siellä oli kunnioitustilaisuus, ei negatiivisiin tapahtumiin liittyen - se on joukkomurhapaikka. Paikan lähistöllä oli paljon olemuksia ja henkiä - miksi niitä halutaankin kutsua. Mutta itse paikalla ei ollut mitään. Tuo koko matka, ihmisten meneminen sinne - mistä siinä oikeastaan oli kyse?
 
TOBIAS:
Maahan on edelleen haudattuna hyvin monia energioita, haavoja ja tuohon maahan on haudattuna hyvin monia olentoja, ja kun Gaia aloittaa lähtöään, se aloittaa myös vapauttamisprosessin. Monilla teistä oli edelleen menneitä elämiä, energioita haudattuna, laitettuna maahan, ikään kuin tulisitte takaisin ja ottaisitte nuo luut tai joku tulisi pelastamaan teidät. Voitko kuvitella sen valtavan tiheyden tai energiaan siellä, missä on ollut järkytyksiä ja haavoja, taisteluja ja joukkosurmia. Hyvin monet energiat ovat jääneet sinne, edelleen taistelemaan, toistamaan järkytystä uudestaan ja uudestaan - joukkosurmat ja sodat monissa eri paikoissa ympäri maailmaa.
 
On sanottu, että jos valaistunut sielu, joka on keskittynyt omaan olemukseensa, joka on yhdistynyt itseensä suurimmalta osalta, vierailee näillä maa-alueilla ja kunnioittaa sitä, mitä siellä tapahtui - se on erittäin tärkeää, kunnioittaa joukkosurmia sekä koettua tuskaa - ja sitten kutsuu vapautumaan noita energioita, jotka ovat edelleen jumissa maassa ja ympäröivässä ilmassa ja vedessä, niin niiden ei enää tarvitse jatkaa kerta toisensa jälkeen painajaisten ja kauhujen toistamista. On energioita ja olentoja, jotka kuulevat, että he voivat vapautua jatkuvasta kierrosta. Silloin kun muutamat olennot, jotka ovat edelleen kiinni siellä, alkavat lähteä, se luo tilan, mikä kutsuu toisia energioita lähtemään. Ne eivät ole enää jumissa maassa, vaan voivat palata toisiin ulottuvuuksiin. Ne voivat liikkua eteenpäin.
 
Ainoa asia mitä ehdotamme - tiedän meneväni vähän aiheesta sivuun, mutta yritän tuoda esiin näkökohdan - ehdotamme vain sitä, että silloin kun vierailette näillä paikoilla, kyse olisi kunnioittamisesta ja irtipäästämisestä. Ei yrityksestä parantaa tai korjata, koska se periaatteessa kieltää tapahtuneen kokemuksen ja kieltää näin osallistuneiden saaman viisauden. Tämä on kehotus. Kuten olemme aiemmin kertoneet shaumbralle, ajakaa ohi hautausmaiden, hautapaikkojen ja kutsukaa niitä, jotka ovat edelleen jumissa, ja ilmaiskaa, että nyt on upea aika päästää irti menneisyydestä ja palata takaisin itseensä.
 
Ja mitä tässä tapauksessa, tuolla paikalla vierailleeseen ryhmään tulee, niin tapahtui tähän paikkaan jumissa olleiden energioiden liikettä tai muutosta, mutta kaikki eivät vielä ole lähteneet.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Mitä sinulle ja Samillesi kuuluu tänään?
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Kiitos kysymästä, Samilla on ollut viime viikkojen aikana vaikeuksia. Hän tunsi energioita ympäri maapalloa ja mietti, mitä helvettiä hän tuli takaisin tänä hulluna aikana! (Naurua) Ja meillä on ollut pitkiä, pitkiä juttutuokioita siitä, mitä todella tapahtuu. Samina voin harhautua maapallon draamoihin, ja niitä on monia. Sam kuuli keskusteluja, mitä hänen vanhempansa kävivät myöhään illalla ollen huolissaan maailmasta, ja sen katseleminen, kun omat vanhemmat joutuivat tuolle draamatasolle, yllätti hänet.
 
SHAUMBRA 12:
Varmaan yllätti.
 
TOBIAS:
Mutta kiitos kysymästä.
 
SHAUMBRA 12:
Ole hyvä.
 
TOBIAS:
Ja, kyse ei ole minusta, joten… (naureskellen)
 
SHAUMBRA 12:
Ja nyt minun on kysyttävä. Haluan kovasti noudattaa suosituksiasi…
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
SHAUMBRA 12:
… ja kunnioitan… (Lindalle "Rakastan sinua, kulta, ole kärsivällinen".) (Naurua) …ja kyse on pillereistä. Kun lääkäri sanoo - minulla on nimittäin vikaa sydämessäni - että minun pitäisi ottaa Plavix ja aspiriini tai muuten muodostuu hyytymä. Ja rakastan sinua kovasti, mutten halua tulla katsomaan sinua aivan vielä (Tobias naureskelee), joten miten toimimme - otammeko nuo pillerit? Ja sama juttu verenpainelääkkeitä ottavilla.
 
TOBIAS:
Aivan, kaksi eri kysymystä. Sinun tilanteessasi, koska sinulla on ollut muutoksia sydänelimessä ja nuo operaatiot perustuvat myös mainitsemiesi lääkkeiden käyttöön, niin jatkaisimme niitä. Viittasimme enemmän siihen, että alkuperäinen ongelma diagnosoidaan ja lääkintää käytetään vain sen hoitamiseen. Sellaisille invasiivisille leikkauksille on vaihtoehtoja, mikä sinulle tehtiin, mutta tuolloin se oli luultavasti tarkoituksenmukainen.
 
Mitä korkeaan verenpaineeseen tulee, niin puhuimme tästä äskettäin hyvin pienen shaumbra-ryhmän kanssa - veri käy läpi valtavaa uudelleenviritystä, uudistumista. Se vaikuttaa jokaiseen soluun, jokaiseen elimeen ja kehonne jokaiseen osaan, myös sydämeen. Se aiheuttaa muutosta kehonne energian, veren, hapen ja ravinteiden jakelumalleissa.
 
Sydämesi - teidän monien - yrittää tällä hetkellä määritellä uuden tasonsa. Valitettavasti virallinen lääketiede ei ymmärrä sitä, mitä tapahtuu uuden energian kehossa, ja tehdään vain samat vanhat mittaukset ja määrätään samoja vanhoja lääkkeitä, muttei ymmärretä, että verenpaineen vaihtelulle on tällä hetkellä syy. Niinpä pyydän teitä jokaista tuntemaan, miltä teistä tuntuu - tunnetteko olevanne terve, tunnetteko olevanne tasapainossa - ennen kuin alatte uskoa tarpeeseen ottaa hyvin voimakkaita lääkkeitä, jotka keinotekoisesti yrittävät säännellä verenpainetta ja muita sydämen ja toisten elinten toimintoja.
 
Yritän sanoa sitä, että useimmat lääkärit eivät ymmärrä muutosta DNA:ssa ja kehon biologiassa. Odotamme innolla sitä, että jotkut uuden energian lääkärit astuvat eteenpäin perinteisissä tiedoissaan biologiasta, mutta myös ymmärtävät, mitä tapahtuu, silloin kun ihminen käy läpi näitä muutoksia.
 
SHAUMBRA 12:
Se olisi hyvä. Kiitos.
 
TOBIAS:
Niin, tämä kaikki siis oli tapa kehottaa pysymään sydänlääkityksessä tällä erää, kun sinulle tehtiin tämä operaatio. Tarkkaile muuta kehoasi.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Ja tämän myötä…
 
LINDA:
Mutta et antanut lääketieteellisiä neuvoja, ethän?
 
SHAUMBRA 12:
Ei.
 
TOBIAS:
No, minuahan ei tavallaan edes ole, miten siis voisin antaa lääketieteellisiä neuvoja? (Naureskelua)
 
LINDA:
Ja mainitsen tämän, koska olisi erittäin vaarallista, jos joku verenpainelääkityksellä oleva lopettaisi sen, se on uskomattoman vaarallista.
 
KIITOS:
Kiitos tästä lisäyksestä, MUTTA (naurua) toistan sen, mitä aiemmin sanoin. Tuntekaa oma kehonne. Ymmärtäkää, että se on teidän. Se ei kuulu lääkärille, jolla käytte. Muistakaa, että saatte noin viisi minuuttia tuolta lääkäriltä. Teidän on elettävä itsenne kanssa 24 tuntia vuorokaudessa. Tuntekaa oma kehonne. Ja rohkaisen uuden tietoisuuden lääkäreitä astumaan eteenpäin, ymmärtämään kokonaisolemusta - ei vain viiden minuutin olemusta.
 
Ja tämän myötä päätämme yhden upean shaumbra-kokoontumisen. Odotan innolla noita seuraavan kuun piippauksia ja pörinöitä. (Naurua)
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com