MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii

Shoud 4: "Ponturi Oportune"
Tobias transmis prin Geoffrey Hoppe

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri
Prezentat Cercului Crimson la 1 noiembrie 2008
www.crimsoncircle.com


Şi aşa este, e timpul pentru întrebări şi răspunsuri.
Un comentariu scurt înainte de a începe. Am spus povestea lui Carl Jung, cum atunci când avea 12 ani a ajuns la acel moment traumatic în care a fost lovit şi a ajuns inconştient, pentru a permite energiilor unei conştiinţe mai înalte să vină la el, pentru ca să îşi poată ajusta cursul, să se întoarcă la intuiţie, adevărata lucrare pentru care a venit pe Pământ.

Noi aducem asta în discuţie şi dintr-un motiv anume vă cerem să vă amintiţi unele din experienţele voastre de când eraţi mai tineri. Vom trece la un alt nivel de expansiune în conştiinţa voastră şi vedem că mulţi dintre voi aveţi potenţialul de a face asta printr-un eveniment mai degrabă traumatic, aşa că am vrut să aducem asta în discuţie şi să spunem: există o cale mai bună de a a duce acea conştiinţă mai înaltă în această realitate? Este nevoie să fiţi loviţi până la inconştienţă? Să vă pierdeţi cunoştinţa? O posibilă boală sau problemă? Autodistrugerea – ceva de genul acesta? Sau puteţi face asta prin respiraţie, conştienţă, prin a fi în Acum, în punctul de prezenţă? Puteţi face asta cu uşurinţă?

Respiraţi adânc şi faceţi o alegere pentru voi înşivă.
Această energie vine, curge. Uneori programarea din corp, minte şi spirit spune: “Trebuie să facem asta ca şi înainte,” dar ce-ar fi dacă aţi face asta într-un mod nou? Şi dacă ar fi într-un moment de conştiinţă cosmică absolută, conştiinţa voastră cosmică? Şi dacă în acel moment în care spiritul şi divinul, mintea şi trupul se întâlnesc în locul numit Punctul de Prezenţă, o infuzie a adevăratului vostru sine?

Cu asta, haideţi să trecem la întrebări.

Întrebare de la Shaumbra 1 (primită prin internet, citită de Linda): De când te-am descoperit în vis şi după Cercul Crimson toate schimbările s-au produs cu adevărat într-un mod uşor, simplu, graţios şi cu umor. De curând am făcut ceea ce am simţit că am aşteptat să fac toată viaţa, Şcoala Energiilor Sexuale, cea simplă şi care schimbă vieţi. Acum mă aflu în centru, unde totul clocoteşte de viaţă, de dorinţă, de noi alegeri, noi potenţiale. Sunt deschis şi pregătit pentru ceea ce pare o nouă etapă din viaţa mea ca învăţător şi multe altele. Te rog, ne poţi oferi – mie şi tuturor celorlalţi Shaumbra – nişte lămuriri în legătură cu acest moment?

Tobias: Într-adevăr. Cred că deja ai dat aceste lămuriri cu cuvintele tale, dar aproape fiecare dintre voi a venit aici cu un obiectiv. Nu pentru karma, nu ca să treceţi prin procesare – procesarea este atât de mult în minte -, dar voi aţi venit aici pentru a face lucrarea de a-i călăuzi pe alţii, de a vă bucura de viaţa voastră, de a fi aici pentru tranziţia în Noua Energie. Asta este ceea ce vedem anume în energia ta şi se produce acum pentru mulţi Shaumbra.
Un element important aici este că nu este nevoie să ieşiţi şi să încercaţi să înhăţaţi resursele. Ele vor veni la voi. Pe măsură ce vă polarizaţi sau vă magnetizaţi pe voi înşivă, pe măsură ce faceţi alegeri în Acum, acele resurse vor veni la voi. Doar fiţi conştienţi că ele sunt acolo. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 2 (un bărbat la microfon): Tobias, sunt Sion. Acum trei săptămâni te-am invitat pe tine şi pe prietenii tăi divini să asistaţi tranziţia mamei mele şi aş vrea doar să verific şi să aflu ce mai face.
Tobias: Aşa cum probabil ştii a fost… a avut nişte dificultăţi. A fost o călătorie mai dură către partea cealaltă. Aici nişte probleme vechi, dincolo ceva mânie şi resentimente.

Deseori atunci când vă aflaţi în etapa iniţială a călătoriei spre partea cealaltă trebuie să o îndepliniţi singuri. Dar odată ce ea a atins celalate tărâmuri acolo o aşteptau fiinţe iubitoare, inclusiv tu, nepoţii ei şi alţi câţiva, iar aceştia au făcut-o să înţeleagă cum ea şi-a petrecut toată viaţa transformând iubirea în ceva uneori complex, dificil. De fapt a încercat să îi facă pe oameni să-şi dovedească iubirea pentru ea mai degrabă decât doar să o accepte. Aşa că s-au vărsat câteva lacrimi angelice.

Acum ea este în Tărâmurile Apropiate, dar într-un spaţiu foarte bun şi contemplă importanţa iubirii într-un mod foarte deschis. Vedem aici, conectându-ne cu ea, că energiile sale au fost în jurul tău şi vor continua să mai stea aici un timp, iar apoi acel DreamWalk va fi mult mai adecvat.

Shaumbra 2: OK. Mulţumesc. Nişte ponturi oportune ale lui Tobias şi pentru mine?

Tobias: Ne uităm rapid şi … (pauză) O să-ţi spun după ce se încheie transmisia live. Nu este nimic rău, dar o să-ţi spun atunci.

Shaumbra 2: Mulţumesc.

Tobias: Într-adevăr.

Întrebare de la Shaumbra 3 (primită prin internet, citită de Linda) Autismul devine tot mai răspândit. Care este cauza?

Tobias: Există o serie de cauze pentru autism, într-adevăr, şi o vom ruga pe Linda să treacă asta în calendar. Ne-ar face plăcere să facem o sesiune specială înainte de plecarea mea.

Linda: Bine.

Tobias: Sunt multe motive pentru asta. Unul constă în însăşi medicamentele, iar noi o să emitem nişte declaraţii foarte ferme referitoare la supra-diagnosticare şi supra-medicaţie. Cei noi care vin acum au o sensibilitate diferită şi sunt diferit programaţi. Părinţii, bunicii, învăţătorii se aşteaptă ca ei să se poarte într-un anumit fel, iar când ei nu fac asta, când au probleme de concentrare deseori sunt greşit diagnosticaţi ca suferind de autism şi de alte lucruri. Imediat sunt trecuţi pe medicamentaţie, care pe termen lung este foarte dificilă pentru întregul sistem.

Ceea ce vrem să explorăm este cum lucrează programarea pentru mulţi dintre cei tineri, de ce este diferită şi de ce ei nu par a fi în stare să se concentreze sau că ar fi lipsiţi de inteligenţă. Dar în realitate ei operează în alte tărâmuri. Încearcă să menţină conexiunea cu alte tărâmuri.

Deseori atunci când veniţi pe Pământ este ca atunci când o rachetă spaţială reintră în atmosferă, iar multe din părţile din alte dimensiuni ale conştiinţei voastre se ard şi brusc vă treziţi reîncarnaţi în corp fizic, dar nu vă puteţi aminti de ce sau cum ori toate acele lucruri despre care v-aţi spus vouă înşivă că le veţi aduce aici. Mare parte din cei tineri le aduc aici, dar asta le creează unele dificultăţi în a se concentra direct asupra acestei realităţi aspre.

Cert este că până vor ajunge la pubertate în marea lor majoritate vor fi reintegraţi şi se vor putea concentra asupra mai multor locuri în acelaşi timp.
Dar când sunt medicaţi sau trimişi în şcoli speciale, trataţi ca şi cum ceva este în neregulă cu ei, asta strică tot echilibrul, iar uneori este atât de greu încât ei aleg să nu aibă o viaţă lungă, întrucât – cum să spun – misiunea iniţială a fost oprită. Aşa că ne-ar place să vorbim despre asta dacă o veţi trece pe listă.

Linda: Te gândeşti la luna decembrie?

Tobias: Tu ai agenda, draga mea.

Linda: Aşa să fie!

Întrebare de la Shaumbra 4 (un bărbat la microfon): Da, sunt în procesul dezvoltării unei noi afaceri numite “Tall Zebra,” care se ocupă cu dezvoltarea de site-uri în Noua Energie. Vreau realmente să mă concentrez asupra sa, căci Saint-Germain a spus data trecută că mulţi oameni încep noi afaceri. Aşa că vreau să mă concentrez pe crearea de site-uri care să aibă în ele Noua Energie, pentru Shaumbra, pentru lucrătorii în lumină, pentru oricine altcineva.

Aşa că mă întrebam în legătură cu orice lămurire… şi se bazează pe tehnologia DotNetNuke, pe care ai menţionat-o înainte ca fiind Energie Nouă, şi sunt realmente fascinat de tehnologie şi de potenţiale. Aşa că sunt foarte curios în legătură cu orice lămurire legată de Tall Zebra, de tehnologia DotNetNuke ori lightworkeronline.com, spaţiul de comunicare pentru site-ul comunităţii de lucrători în lumină, aflat în dezvoltare.

Tobias: Într-adevăr. Hai să spunem că nu sunt programator şi nici nu intenţionez să devin, dar aici este un element important care merge dincolo de programarea pe care o faci prin degete. Când creezi acele site-uri fă-o cu conştiinţa Noii Energii, iar pe clienţii tăi, cei pentru care lucrezi, pune-i să-şi plaseze efectiv potenţialele Noii lor Energii în acele site-uri.

Asta este important - de fapt conştiinţa poate fi efectiv ţesută în programare destul de uşor datorită naturii sale flexibile. Poţi ţese conştiinţa în programare şi ea efectiv va susţine softul în nişte moduri foarte interesante, dar îl va ajuta şi să fie un vector purtător – softul – un vector pentru potenţialele unei conştiinţe mai înalte. Acum, nu spunem că trebuie să stai într-un cerc şi să spui anumite cuvinte pentru a infuza această energie. Doar fă alegerea şi va fi acolo. Cei ce se vor conecta vor simţi puritatea noii conştiinţe şi, de asemenea, potenţialul Noii Energii pe care îl conţine.

Aşa că atunci când faci programare, când dezvolţi codurile pentru alţii, doar permite-i să fie acolo. Vă invităm pe toţi, pe toţi, dacă nu aţi fost deja pe site-ul Shaumbra, care realmente conţine potenţialul Noii Energii de la Shaumbra întreaga lume. Aşa că...

Shaumbra 4: Mulţumesc.

Tobias: Aşa că nu îţi face prea multe griji în legătură cu limba, deşi unele din limbajele mai noi au mai multă deschidere – cum să spun – mai mult spaţiu pentru o parte din această nouă conştiinţă. Şi asta este internetul, apropo, doar un mare bazin de conştiinţă.

Shaumbra 4: Deci trecând prin procesul de a le cere asta, dacă le voi face site-ul – dacă înţeleg eu bine – o să ajung să realizez o nouă procedură?
Tobias: Da, faci alegerea de a permite o conştiinţă mai înaltă şi Noua Energie?

Shaumbra 4: Şi să-i întreb şi pe ei asta.

Tobias: Într-adevăr. Într-adevăr.

Shaumbra 4: OK.

Tobias: Şi nu accepta lucrarea dacă spun nu! (râsete)

Shaumbra 4: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 5 (primită prin Internet, citită de Linda): Te rog, Tobias, poţi să mi-l arăţi pe Dumnezeu? Mulţumesc.
Tobias: Aş spune să te uiţi în oglindă. O să vezi acolo o reprezentare distorsionată, dar este un început bun. Ştii, oamenii şi îngerii l-au căutat pe dumnezeu de la începuturile timpului. Iar gluma, gluma lui dumnezeu: am mai spus aici multe glume proaste, dar gluma lui dumnezeu este că mereu l-aţi avut. A fost aici mereu. De ce v-ar fi creat Spiritul sau v-ar fi exprimat pe voi fără să se fi pus pe sine însuşi în voi? Aşa că nu este o vânătoare de comori sau niciun fel de scotocire. Este deja aici. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon): Tobias, am petrecut anul trecut într-o cutie în deşert şi am devenit conştientă că, atunci când aveam 13 ani şi luam medicamente, întunericul meu s-a năpustit… (începe să plângă) spre o persoană iubită care abia se născuse. Am avut un an de coşmar, un fel de…, amândoi încercând să rezolvăm cumva asta, iar acum situaţia pare mai calmă, dar încă nu am avut multe experienţe cu întunericul meu care se întoarce la mine. Mă întreb ce mai face acea persoană iubită, ce aş putea face pentru a încheia asta, ce urmează şi dacă ar trebui să ard cartea?

Tobias: Într-adevăr, aici sunt mai multe lucruri. Ai ajuns la nişte înţelegeri ce au fost importante pentru transformarea sau vindecarea ta. Acum este important să nu încerci să mergi pe fir, să nu mergi mai departe cu asta. Au fost unele acorduri în avans, a fost o înţelegere de ce acestea vor avea loc, aşa că, într-un fel, cu adevărat este mai bine să nu faci asta. Ar putea deschide nişte răni emoţionale nenecesare pentru tine şi pentru alţii. A fost ceea ce a fost, dacă poţi accepta asta, şi totul a fost în propria sa stare de perfecţiune.

Două sfaturi pe care le oferim astăzi: nu mai ai nevoie să stai într-o cutie în deşert. Este o metaforă, dacă înţelegi ce spun. Şi, mai departe, nu este nevoie să arzi cartea. Este vorba despre a permite cărţii să se mişte către noi înţelegeri pe care le ai.

Shaumbra 6: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 7 (primită prin internet, citită de Linda): Tobias, am fost foarte norocos să fi participat la workshopul lui Kuthumi din Columbus, Ohio, în primăvara acestui an. Simt că am trecut de etapa lui “ce lipseşte” şi mă întreb ce urmează. Aştept cu bucurie comentariile şi sfaturile tale. Şi ce s-a întâmplat cu programul “Ce lipseşte?”

Tobias: Într-adevăr. Nu arăt cu degetul la nimeni, dar Cauldre zăboveşte asupra sa. Ne-ar place să îl transformăm într-o carte şi într-un proiect de film, dar el trebuie să fie puţin atent la timpul său şi la obligaţiile pe care le are. În ceea ce priveşte ce se întâmplă după înţelegerea a ceea ce lipseşte, care în esenţă este divinitatea voastră în viaţa voastră, odată ce înţelegeţi ce nu mai lipseşte, poţi face orice vrei să faci, încă mai există acel strat care spune că încă mai sunteţi în serviciul spiritual sau misiuni spirituale pe care obişnuiaţi să le primiţi de la voi înşivă sau de la ordine angelice înainte de a veni aici.
Aşa că mulţi dintre voi vă întrebaţi care este următorul ordin. Unde o să vă trimită Spiritul în misiune? Ce misiune vi se va încredinţa? Dar nu mai sunt misiuni. Acum depinde de voi. Ce vreţi voi să faceţi? Poate că într-o zi voi veţi fi cei care veţi trasa misiuni altora. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 8 (o femeie la microfon): As-salaam alaikum. Întrebarea sau curiozitatea mea este că în ultimii 2.000 de ani noi am jucat rolul masculin în lume. Ştim cine este Yeshua. Ştim cine este Buddha. Ştim cine... adică cine sunt. Sunt energie masculină şi ei sunt ceea ce aduce înţelepciunea în văzul şi auzul lumii. Iar ceea ce înţeleg eu este că acum, ca să spun aşa, ajungem la un echilibru între masculin şi feminin. Aş vrea ca tu să spui de ce a fost atât de dezechilibrat spre masculin până aici, ca să spun aşa.

Tobias: Într-adevăr.

Shaumbra 8: Şi va ajunge la un echilibru – un echilibru mai mare – sau cum se va ajunge acolo şi cum va funcţiona.

Tobias: Ei bine, da, am putea vorbi mult timp despre asta, dar, deşi masculinul a fost poate mai zgomotos, nu subestima ce s-a făcut prin energia feminină. Nu a fost neapărat cea urcată pe cruce, dacă înţelegi ce vreau să spun, sau nu a avut nevoie să se afle în frunte. Energia feminină - şi, vă rog, niciunul dintre voi să nu le perceapă eronat ca a fi bărbat sau femeie. Energia masculină şi cea feminină reprezintă ceva diferit de corpul bărbătesc sau femeiesc.

Energia feminină a lucrat la un nivel mai adânc, mai tăcut şi mai profund. Nu a necesitat concentrare şi atenţie. Aşa că a lucrat efectiv cu energia masculină, dar vreau ca voi să priviţi la schimbările ce au avut loc recent în lume şi să priviţi, să continuaţi să observaţi schimbările ce vin, căci energia masculină şi cea feminină se reunesc.

Energia feminină a fost mult mai răbdătoare, mai puţin războinică, mai grijulie şi ea este responsabilă pentru multe din schimbările ce au avut loc în special după al doilea război mondial. Aşa că stai în linişte, respiră, simte energia feminină în rolul pe care l-a jucat cu adevărat, nu doar ce vezi în pozele din faţa ta. A fost profundă.

Întrebare de la Shaumbra 9 (primită prin internet, citită de Linda): Aş vrea să adresez câteva întrebări în ceea ce priveşte aspectele. Cum lucrează aspectele în viaţă? Ce se va întâmpla când toate aspectele se vor integra? Poţi să oferi un mesaj pentru cei care intenţionează să participe în viitor la Şcoala de Aspectologie. Aşteptăm să te întâlnim din nou în Japonia.

Tobias: Aspectele sunt expresii creative ale voastre înşivă, ele sunt create pentru a experimenta diverse lucruri în viaţă, iar premisa este că sufletul rămâne mereu pur. Sufletul sau sinele central nu este spart sau deformat. Nu are nevoie de reparaţii, dar totuşi sufletul creează aspecte care să iasă şi să experimenteze. Unele se blochează. Altele au, de fapt, mari realizări. Unele ajung atât de disociate de voi înşivă încât vă simţiţi deconectaţi. Vă simţiţi fragmentaţi sau sparţi.

Mai devreme sau mai târziu toate aspectele, toate părţile din voi se întorc la voi. Şi mulţi Shaumbra aleg să facă asta şi ale să facă asta în această viaţă. Acesta este unul din cele mai importante elemente ale ascensiunii. Nu puteţi intra în ascensiune fără să luaţi tot ce vă aparţine.

Aşa că aveţi acest curs minunat de Aspectologie, cum să invitaţi aspectele să se întoarcă la voi. Petrecem câteva zile trecând prin psihologia aspectelor - ce le va aduce înapoi acasă, cum să lucraţi cu cele încăpăţânate, cum să vă descurcaţi cu cele mai întunecate. Acele voci pe care mulţi dintre voi le auziţi în cap vin de la aspecte. Ele joacă jocuri. Sunt maeştri ai manipulării şi vor ceva ce voi aveţi: sufletul vostru. Nu sunt fiinţe însufleţite, dar nu consideră că voi sunteţi un şef sau un administrator bun, aşa că vor locul vostru.

Prin Aspectologie noi vă ajutăm să înţelegeţi cum să reintegraţi, în esenţă cum să vă iubiţi pe voi înşivă, astfel încât şi ele să vă poată iubi. Mulţumesc.

Shaumbra 9: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 10 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. La Workshopul Interdimensional ai spus că există o formulă anume prin care o dimensiune devine fizică. Poţi explica asta? Şi are o legătură cu aducerea energiei în această dimensiune?

Tobias: Da, iar formula ar fi foarte greu de transmis rapid aici. Este complexă, dar destul de simplă, dar nu este matematică, ci o formulă fizică. Aşa că nu o să... vom aduce şi asta la un moment dat, dar pentru mulţi nu o să însemne mai nimic. Este fizică energetică, ce nu este încă studiată pe Pământ aşa cum este studiată în ate tărâmuri. Dar da, are un efect asupra aducerii expansiunii energiei conştiinţei în acest tărâm. Dar nu o să ajungeţi acolo prin formulă. Ea doar îi ajută pe oameni să înţeleagă cum se produce asta, dar nu face ca lucrurile să se şi producă. Ceea ce face să se producă este alegerea şi acceptarea, respiraţia şi cele despre care am vorbit astăzi: respiraţia, uşurinţa, conştienţa şi Punctul de Prezenţă. Acesta este tunelul sau poarta pentru noua voastră conştiinţă.

Shaumbra 10: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc.

Linda: Încă două întrebări?

Tobias: Cinci, zece.

Linda: Două.

Întrebare de la Shaumbra 11 (o femeie la microfon): Hello, Tobias. De curând a avut loc o ceremonie de onorare la locul tranziţiei de la Sand Creek[1]. Era foarte interesant ce era şi ce nu era prezent acolo. Sunt foarte curioasă să aflu perspectiva mai înaltă a ceea ce a avut loc acolo.

Tobias: Dacă poţi da nişte detalii pentru cei care ascultă, ce anume întrebi?

Shaumbra 11: A fost o ceremonie de onorare în spiritul Noii Energii, nu cu aspectul negativ care s-a produs acolo - este locul unui masacru. În acel loc, în apropierea lui erau multe prezenţe şi multe spirite, oricum ai vrea să le denumeşti. Dar la locul în sine nu era nimic. Toată această călătorie, procesul oamenilor ce merg acolo - despre ce este vorba?

Tobias: Sunt multe energii – răni – încă îngropate în pământ şi sunt multe entităţi încă îngropate în aceste ţinuturi ale Pământului, iar pe măsură ce Gaia începe să plece ea începe şi procesul de eliberare. Mulţi dintre voi au vieţi trecute, energii încă îngropate la doi metri sub pământ, încă plasate în pământ, ca şi cum v-aţi mai întoarce ca să vă luaţi acele oase sau o să vină cineva care să vă salveze.

Aşa că dacă vă puteţi imagina extraordinara densitate sau energie de pe Pământ acolo unde au fost traume şi răni, bătălii şi masacre. Multe din energii au rămas acolo, luptându-se încă, încă repetând acea traumă, masacrele şi războaiele din diversele locuri din întreaga lume, iar şi iar.

S-a spus că dacă o persoană iluminată, centrată asupra propriei fiinţe, care s-a reintegrat cu sine în mare parte, vizitează acele locuri şi onorează ceea ce a avut loc acolo – asta este foarte important, onorează masacrele, onorează durerea, ca şi experienţa – invită energiile ce sunt încă blocate în pământ, în aer şi în apă să fie eliberate. Nu au nevoie să treacă în continuare prin ciclu după ciclu după ciclu de repetare a coşmarurilor şi ororilor.

Există energii şi entităţi care aud că pot fi eliberate din acel ciclu perpetuu. Când câteva dintre entităţile care sunt încă prinse acolo încep să plece, aceasta creează un spaţiu care invită, în cele din urmă, celelalte energii să plece. Nu mai sunt blocate pe Pământ, ci se pot întoarce în alte tărâmuri. Pot merge înainte.

Singurul lucru pe care îl sugerăm – ştiu că divaghez puţin aici, dar încerc să subliniez ceva – singurul lucru pe care îl sugerăm este că atunci când vizitaţi aceste locuri este vorba despre onorare şi eliberare, nu despre a încerca să alinaţi sau să îndreptaţi, pentru că în esenţă asta înseamnă să negaţi experienţa care a avut loc şi, ca urmare, să îi lipsiţi pe cei care au participat de înţelepciunea a ceea ce s-a întâmplat. Este o invitaţie. Aşa cum am mai spus către Shaumbra înainte, treceţi cu maşina prin cimitire şi invitaţi-i pe cei ce sunt încă blocaţi, spuneţi-le că acum este un moment minunat de a fi eliberaţi de trecut, de a se întoarce la ei înşişi.

Iar în cazul grupului vizitat aici, a fost o mişcare sau o schimbare a energiei celor ce au fost blocaţi pe loc, dar care nu au plecat încă.

Shaumbra 11: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc.

Linda: Ultima întrebare.

Întrebare de la Shaumbra 12 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Ce mai faceţi azi tu şi Sam?

Tobias: Într-adevăr. Sam a avut – dar îţi mulţumesc pentru că ai întrebat – Sam a avut nişte dificultăţi în ultimele săptămâni, căci a simţit energiile din întreaga lume, s-a întrebat de ce naiba s-a întors în vremurile astea nebune! (câteva râsete) Am avut nişte discuţii foarte lungi despre ce se petrece cu adevărat. Chiar ca Sam pot fi distras în unele drame de pe Pământ, iar acestea sunt multe. Sam a surprins câteva conversaţii ale părinţilor săi, noaptea târziu, îngrijoraţi în legătură cu lumea, şi să-şi vadă părinţii cum intră în acel nivel de dramă l-a surprins total.

Shaumbra 12: Sunt sigură că aşa a fost.

Tobias: Dar îţi mulţumesc pentru că ai întrebat.

Shaumbra 12: Cu plăcere.

Tobias: Şi nu este vorba despre mine. Aşa că... (râde)

Shaumbra 12: Şi acum vreau să întreb, vreau foarte mult să îţi urmez recomandările...

Linda: Ultima întrebare.

Shaumbra 12: ... şi respect... (către Linda, “Te iubesc, draga mea, ai răbdare”. Râsete) …şi este în legătură cu pilulele. Când doctorul spune, ştii, că am o problemă serioasă la inimă şi spune că trebuie să iau Plavix şi aspirină, altfel se va forma un cheag. Te iubesc mult, dar încă nu vreau să vin acolo să te văd (Tobias râde), aşa că mă întreb cum să facem asta – să luăm acele pastile? Acelaşi lucru cu medicamentele pentru tensiune pentru cei care iau aşa ceva.

Tobias: Într-adevăr, două întrebări diferite. În situaţia ta, în condiţiile în care ai avut nişte alterări ale organului inimii şi acele operaţii se bazează pe folosirea unora dintre medicamentele pe care le-ai menţionat, noi am continua cu acestea. Noi ne refeream mai mult la diagnosticarea iniţială a unei probleme şi la folosirea exclusivă a medicamentaţiei pentru a o îngriji. Există alternative la chirurgia invazivă prin care ai trecut, dar la vremea respectivă a fost probabil adecvat.

În ceea ce priveşte tensiunea arterială – am vorbit despre asta recent cu un un grup foarte mic de Shaumbra – corpul trece printr-o uriaşă reprogramare, transformare. Afectează fiecare celulă, fiecare organ, fiecare parte din corpul vostru, inclusiv inima. Produce o schimbare în tiparele de distribuţie a energiei, a sângelui, a oxigenului şi a nutrienţilor în corp. Aşa că în ceea ce priveşte inima, pentru mulţi dintre voi ea încearcă să determine un nou nivel.

Din păcate, medicina obişnuită nu înţelege ce se petrece într-un corp în Noua Energie, face aceleaşi măsurători vechi şi prescrie aceleaşi medicamente vechi, dar nu pricepe că există un motiv pentru variaţiile tensiunii arteriale. Aşa că cer fiecăruia dintre voi să simţiţi cum vă simţiţi – Vă simţiţi sănătoşi? Vă simţiţi în echilibru? – înainte să începeţi să credeţi în nevoia de a lua medicamente foarte puternice ce vor încerca să regleze artificial tensiunea arterială şi unele din funcţiile inimii şi ale organelor.

Ceea ce încerc să spun este că majoritatea doctorilor de acum nu înţeleg schimbările din ADN, din fizic, din corp. Aşteptăm ca medicii Noii Energii să iasă în faţă cu cunoaşterea lor despre biologia tradiţională, dar şi cu înţelegerea a ceea ce se petrece atunci când o persoană trece prin aceste schimbări.

Shaumbra 12: Ar fi bine. Mulţumesc.

Tobias: Aşa că, pe scurt spunem să rămâi acum pe medicamentaţia pentru inimă, de vreme ce ai făcut acea operaţie, şi fii conştientă de restul trupului tău.

Shaumbra 12: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc. Şi cu asta...

Linda: Dar nu oferi sfaturi medicale, nu-i aşa?

Shaumbra 12: Nu.

Tobias: Ei bine, cumva eu nici nu exist, deci cum aş putea să ofer sfaturi medicale? (râde)

Linda: Şi menţionez asta pentru că ar putea fi foarte periculos dacă cineva care ia medicamente pentru tensiune renunţă brusc la ele, este incredibil de periculos.

Tobias: Mulţumesc că ai adăugat asta, DAR (râsete) voi repeta ceea ce am spus înainte. Simţiţi-vă corpul. Înţelegeţi că este al vostru. Nu aparţine doctorului la care mergeţi. Amintiţi-vă că staţi cam cinci minute cu acel doctor. Cu voi înşivă trebuie să trăiţi 24 de ore pe zi. Simţiţi-vă corpul şi îi încurajez pe doctorii şi medicii noii conştiinţe să iasă în faţă, să înţeleagă întreaga fiinţă, nu doar fiinţa din acele cinci minute.

Şi cu asta încheiem încă o adunare minunată a Shaumbra. Aşteptaţi-vă la bipuri şi sonerii luna asta! (râsete)

Şi aşa este.
[1] La 29 noiembrie 1864, la Sand Creek, în sudul statului Colorado, miliţiile americane au atacat şi distrus satele indienilor Cheyenne şi Arapaho, ucigând peste 400 de persoane, majoritatea non-luptători.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!