Paluu-sarja, shoud 3: "Hyvästit vallalle"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Adamus Saint Germainia (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
4.10.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen Adamus Saint Germain ja te olette tulleet saamaan lisää! (Naurua)
 
Mutta shaumbra, nyt itse asiassa hyviin uutisiin. Voin selittää ne yksinkertaisen kaavan avulla. Se on fysiikan kaava, jonka kirjoittamisessa olen auttanut Einsteinia, ja tämä kaava on erittäin yksinkertainen: "Vallan romahtaminen johtaa myllerrysaaltoihin, jotka aiheuttavat jännittyneen tyhjiön, ja tämä johtaa uuteen tietoisuuteen."
 
Näette siis tällä hetkellä vallan romahtavan ja se jatkuu. Tämä pelottaa monia ihmisiä. He ovat investoineet näihin valtakeskuksiin - taloudellisesti, hallinnan tai aseman näkökulmasta - mutta nämä keskukset alkavat hajota. Tämä lähettää myllerrysaaltoja, mitkä saavat aikaan pelkoa, draamaa, ihmisten ylireagointia ympäri maailmaa.
 
Mutta tämä luo energiadynamiikan, mikä saa aikaan eräänlaisen tyhjiön ja tuossa tyhjiössä ihmiset eivät tiedä mitä tehdä. He etsivät vastauksia kaikkialta, mutta tuolla hetkellä ei tunnu löytyvän mitään. Sanon tämän olevan jännittynyt tyhjiö, koska kaikkialla sen ympärillä on jännitettä. Se luotiin jännitteestä. Tämä tyhjiö ei halua jäädä tyhjäksi, joten siihen liittyvä energia käy läpi muuntumisprosessin tyhjiön ympärillä, mutta sen keskellä ei näytä olevan mitään, ja ihmiset tuntevat tämän.
 
Keskeisin tekijä on, että kun tuo tyhjiö muuntuu - sen ei tarvitse välttämättä romahtaa - se kutsuu itse asiassa sisään tietoisuutta tai uutta tietoisuutta hyvin, hyvin korkealla tasolla. Se tulee sisään syöksyen kuin vesi padon rikkouduttua, ja näette hyvin, hyvin nopeita ja tehokkaita ratkaisuja.
 
Tulee uusi sosiaalinen yhteiskunta - kuten kutsuisimme sitä - mutta sitä ei pidä sotkea sosialismiin tai kommunismiin ja se tarkastelee sosiaalisia huolenaiheita ja tarpeita. Mutta uusi sosiaalinen yhteiskunta ei anna uhrien ruokkia itseään sillä vanhalla tavalla, mitä he ovat tehneet aiemmin. Sosiaalinen yhteiskunta tunnustaa jokaisen itsenäisyyden, mutta myös näiden välisen täydentävyyden tai yhteistyön.
 
Näette hyvin, hyvin nopeita, uusia ratkaisuja maailmanlaajuiseen rahoitustilanteeseen. Näette kehittyvän uuden pankkijärjestelmän, mikä on hyvin yhteistoiminnallinen ja mikä ei perustu valtaan, vaan se toimii virtaavalla vaihtoperiaatteella.
 
Näette asioita, mistä olemme puhuneet viime aikoina - hyvin nopeaa kehittymistä tämän planeetan uusissa ruoka- ja ravintolähteissä. Näette lääketieteellistä kehitystä, mitä syntyy hämmästyttävässä määrin ratkaisemaan joitain vanhan energian ongelmia, kuten syöpä, AIDS ja muutamat muut asiat, jotka olivat periaatteessa tulosta vanhan valtaenergian tasapainottomuudesta.
 
Näette upeita ratkaisuja siihen, mitä kutsuisitte polttoainekriisiksi tai energiakriisiksi maan päällä, ja kun ratkaisu löydetään, se näyttää hyvin selvältä. Se saa muutamat ihmiset raapimaan päätään ihmetellen, miksi he eivät nähneet sitä aiemmin. Nämä ratkaisut ovat puhtaita, tehokkaita ja runsaita. Ne putoavat siihen samaan yleisluokkaan, ettei tarvita voimaa/valtaa, ja ne tuovat itsenäisyyden takaisin yksittäisille ihmisille.
 
Kun käytän sanaa "voima", viittaan fysiikkaan, joka liittyy vastakkaisiin varauksiin - positiiviseen ja negatiiviseen. Maan tietoisuus on hyvin pitkään perustunut tälle. Se on muodostanut maapallon. Se on saavuttanut kypsyyden ja sellaisen pisteen, missä voimaa vanhassa vastakkaisuusmielessä, yhteentörmääviä energioita, ei enää tarvita. Lisäksi, vaikka on monia, jotka ovat omaksuneet voimamallin tai panostaneet siihen, he huomaavat, etteivät he todellisuudessa tarvitse sitä.
 
Saadaan vastuksia hyvin moniin kysymyksiin maapallon alkuperästä, ulottuvuuksista sekä ajasta ja avaruudesta tämän uuden tiedostamisen tuloksena. Edessänne, meidän kaikkien edessä, tulee olemaan muutamia vaikeita "valamiehiä". Syntyy paniikkia ja pelkoa, syytellään ja osoitellaan sormella ja yritetään pitää kiinni vallasta. Kun kuulette ihmisten sanovan jotain siitä, että meidän pitäisi palata vanhoihin, hyviin päiviin, korvatkaa se sanomalla: "Minun pitäisi saada valta ja kontrolloida sitä." Sitä tämä vain merkitsee.
 
Olette uskomattomimmassa matkanne osassa täällä maan päällä tässä elämässä, osassa jota varten olette harjoitelleet toisissa ulottuvuuksissa, jota varten olette valmistautuneet monin tavoin elämässänne nyt. Teidän, viestintuojien, on aika astua esiin - ei saarnaamaan ja julistamaan, ei kertomaan ihmisille, miten te olitte oikeassa tai he väärässä, vaan olemaan uuden tietoisuuden standardeina. Koska sitten kun tämä tyhjiö täyttyy ja tietoisuus tulee sisään, tarvitaan teidän kaltaisianne ihmisiä, jotka ovat yhdistyneitä, jotka maadoittavat sen ja jotka toimivat järkevällä, korkean tietoisuuden tavalla. Nostan hattuani jokaiselle teistä tekemästänne työstä.
 
Ja nyt niihin, jotka uskaltavat esittää kysymyksiä (naurua).
 
LINDA:
No, tämä kysymys oli tietenkin esitetty Tobiakselle, mutta luulen, että annat sopivan vastauksen.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias, kumppanini on rakastunut toiseen ja hän haluaa tutkia intiimiä läheisyyttä tuossa suhteessa samalla, kun haluaa säilyttää kumppanuutemme. Niin monin tavoin kuin olen kokeillutkin tilannetta, en näytä saavan sopimaan sitä itselleni. Olen hengitellyt tietoisesti, valinnut terveyden, tasapainon, selkeyden, päästänyt irti vanhoista uskomusjärjestelmistä, luonut turvallisen tilan, toivottanut osani tervetulleiksi takaisin, opetellut luottamaan itseeni ja kunnioittamaan sitä kokemusta, minkä annan itselleni.
 
Haluan ymmärtää tämän kokemuksen uuden energian näkökulmasta. Mitä tämä oikeastaan on sieluni näkökulmasta? Miten luon paremman terveyden ja tasapainon itselleni? Mitkä ovat rakastavimmat ja myötätuntoisimmat valinnat tässä asiassa? Mikä tahansa näkemys minkä voisit antaa minulle tässä prosessissa navigoimiseen, otetaan vastaan kiitollisena.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan. Jos kunnioitat itseäsi, kuten sinun pitäisi, sinun pitäisi päästää tästä suhteesta irti. Se on vanha suhde ja siinä tapahtuu paljon manipulointia. Et tarvitse toista ihmistä tekemään sinusta onnellista, tyydyttämään sinua tai tuomaan sinulle mitään. Tämä henkilö on kaunis esimerkki elämässäsi siitä, miten päästetään irti, miten ollaan sisäinen Jumalasi. Se on hyvin vanhan energian suhde ja siitä on aika päästää irti. Ja muuten, kun teet sen, huomaat, että sisälläsi on resursseja, joita et ole käyttänyt, koska olet etsinyt ulkopuoleltasi.
 
Kommentoin laajemmin suhteita. Nekin ovat hyvin vanhaa energiaa, kuten monet teistä ovat huomanneet. Tiedän, että kamppailette suhteiden kanssa, ja jossain kohtaa teillä oli sellainen ohjelmointi, että teidän on oltava suhteessa ollaksenne arvokas ihminen, mutta sitten joudutte kurjiin suhteisiin ettekä halua päästää irti. Itse suhteissa, vanhan energian suhteissa, on vanhoja valtakeskuksia, mitä on jäänyt jäljelle elämästä toisensa jälkeen. Jos teillä on vaikeuksia suhteessa, se luultavasti kertoo teille, että teidän täytyy olla oma itsenäinen olentonne. Se on luultavasti hyvin yksinkertainen esimerkki siitä, miten päästetään irti asioita, joilla ruokitte itseänne. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (mies mikrofonissa):
Hei, vanha ystäväni. Tapaamme taas matkustettuani kanssasi ympäri maailmaa. On erittäin sopivaa, että olen täällä tänään puhumassa talousongelmista. Kävin läpi viime pelastuksen ja yritin olla kapinallinen ja luulen, ettei se onnistunut.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Viimeksi oli erilaista, kuin mitä nyt tapahtuu.
 
SHAUMBRA 2:
Juuri niin. Joka tapauksessa, kuten tiedät, olen työskennellyt uuden projektini kanssa, missä yritetään ajatella uuden energian tavalla vanhan energian jakeluverkostoa, pääasiassa polttoainetta jne. Tässä on kultainen tilaisuus, mutta alan väsyä ja tarvitsen vähän apua. Olen visualisoinut. Olen työstänyt erilaisia ohjelmia, joita olet opettanut, mutta se vain väsyttää minua kovasti. Mitä en hoksaa?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Mielesi on se, mitä ET jätä hoksaamatta. Olet aivan liikaa vanhassa analysointi- ja ajattelutaustassasi etkä ole uskaltautunut tutkimaan toisia ulottuvuuksia, mitä voitaisiin kutsua kuvitteluksi. Yrität edelleen ajatella asioita läpi, ja se väsyttää sinua ja tekee myös onnistumisesta hyvin vaikeaa.
 
Niinpä pyydän sinua tekemään pelätyn asian: olemaan erossa siitä kaikesta ainakin kuukauden. Laita se sivuun. Kerro… aa, kuulen jos sinun huutavan! (Naurua) Ja hassua on se, että keskustelimme tästä yhtenä päivänä ja sanoit, ettet voinut uskoa kuulemaasi, joten tulisit tänne kuulemaan sen uudestaan. (Lisää naurua)
 
SHAUMBRA 2:
Voitko olla tekemättä sen joka toinen aamu kolmelta?! (Yleisö ja Adamus nauravat.)
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Se on yksi niitä harvoja aikoja, jolloin pääsi ei ole toiminnassa. Sanon tämän useista syistä. Yksi, saamaan sinut perääntymään vähän. Seuraavan kuukauden aikana toiset asiat muuttuvat ja olet iloinen, ettet liittynyt joihinkin niistä, jotka ovat osana tätä projektia. Tämä antaa sinulle myös aikaa olla ajattelematta sitä, mitä olet ajatellut, ja käyttää tietoisuuttasi aivojen sijasta. Tulet huomaamaan, että vastus on todella paljon yksinkertaisempi, kuin minkä kanssa olet yrittänyt kamppailla. Tuot siinä kohtaa myös erityyppisiä kumppaneita mukaan tähän ohjelmaan.
 
Siis, olen pahoillani, mutta kuukausi alkaen… (Adamus nauraa) huomisesta. Todellakin.
 
SHAUMBRA 2:
Muuten, ylösnousemuskurssini valmistujaislahjaan liittyen, venemyyjän pitää tietää, mihin lasku lähetetään. (Adamus nauraa)
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Lähetä se minulle. Hoidan sen! (Lisää naurua)
 
LINDA:
Okei, tämä edustaa noin tusinaa kysymystä, joten kysymys on "edustuksellinen".
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias, täällä rakastetaan sinua paljon. (Linda sanoo: "Voi, olen pahoillani, he eivät maininneet sinua!" ja yleisö ja Adamus nauravat.) Olen varma, että saat monia kirjeitä koskien 14.10.2008-tapahtumaa, mikä liittyy UFO:jen ilmestymiseen. Kuten muutkin, olen kiinnostunut sinun versiostasi… (Adamus haukottelee yleisön kovalle nauramiselle ja Linda sanoo: "Anna minun puhua loppuun! Anna minun puhua loppuun, ole kärsivällinen.") Kuten toiset, olen kiinnostunut versiostasi tähän liittyen, mutta halusin myös käyttää tämän tilaisuutena pyytää sinua selittämään enemmän näkemystäsi maan ulkopuolisista yleisesti ottaen. Olihan Bashar, jota olen kuunnellut vuosia, kanssasi yksi tähdistä elokuvassa "Tuning In".
 
Vaikken ole koskaan ollut kovin kiinnostunut Basharin muukalaispuolesta, olen havainnut hänet rakastavaksi opettajaksi, jolla on monia samanlaisia viestejä kuin sinulla, kuten elokuvakin havainnollistaa. Aiemmin olet kannustanut meitä olemaan liikaa sekaantumatta näihin muukalaiskysymyksiin. Uskon ymmärtäväni miksi. Voin nähdä, miten voisimme helposti harhautua omalta henkiseltä polultamme (Adamus rötköttää tuolillaan, lisää naurua) ja sisäisestä ohjauksesta, koska vaikuttaa selvältä, että joillain muukalaisilla - kuten myös joillain ihmisillä - on toiset tavoitteet. Mutta mietin, kommentoisitko…
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Voisin olla…
 
SHAUMBRA 3 (Linda lukee päättäväisesti):
…14.10.08-tapahtumaa ja siihen liittyviä kysymyksiä. Kiitos! (Naurua)
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
…voisin olla juuri nyt Pariisissa (paljon naurua).
 
LINDA:
Monet, monet ihmiset ovat kysyneet. Ole kiltti.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Minä, Saint Germain, vastaan viimeisen kerran enkä enää ota shaumbralta vastaan kysymyksiä muukalaisista.
 
Milloin jokainen teistä, joka ajattelee näiden rivien mukaisesti, ymmärtää, että olette kaikkien ulottuvuuksien mahtavimpia olentoja? Toisissa ulottuvuuksissa on toisentyyppisiä elämänmuotoja, jotkut biologiassa, jotkut eivät. Toisissa ulottuvuuksissa on henkiperheenne. Mutta maapallo tulee ensimmäisenä. Ei ole älykkäämpiä sivilisaatioita. Ei ole petollisempia sivilisaatioita. On sivilisaatioita, jotka ovat oppineet valehtelemaan, varastamaan ja pettämään paremmin kuin te, ja vain sitä ne tekevät. Ne ruokkivat itseään teillä. Luulen se olleen Tobias, joka kehotti katsomaan sanaa "alien" (muukalainen) - "a lie" (valhe). Sitä se vaan on.
 
No niin, muukalaisdraama, "vuoren sisällä elävät ihmiset" -draama, Jeesus-draama ja kaikki tällaiset draamat nousevat pintaan tällaisina muutosaikoina ja aikoina, jolloin on pelkoa. Myös tämä vuoden 2012 draama, mihin monet ihmiset ovat kiintyneet. He pettyvät kovasti, kun vuosi 2013 tulee, ja he ovat edelleen samoissa nuhruisissa vaatteissaan ja samassa rähjäisessä autossaan. (Saint Germain naureskelee.) Pyydän siis teitä päästämään irti juuri nyt. En halua teidän pettyvän 15.10.
 
Asioita tosiaankin tapahtuu, mutta äitialuksenne ei laskeudu. Muukalaiset eivät tule pelastamaan teitä. Kuten mainitsin puheeni alussa, energioita tulee sisään ja on asioita, jotka olisivat ihmissilmälle näkyviä. Havainnot lisääntyvät, mutta te tulette sisään. Verho on ohuempi kuin koskaan, joten näköhavaintoja asioista on enemmän kuin koskaan. Jotkut ihmiset alkavat pelätä. Jotkut ihmiset toivovat, haluavat joidenkin muukalaisten tulevan pelastamaan heidät, mutta niin ei tapahdu. Te olette niitä, joita olette odottaneet. Piste. Loppu kysymyksille muukalaisista.
 
Aion lisätä myös… Täytyy katsoa, kuunteleeko Tobias. Hän ei kuuntele. (Naurua) Rakastan Tobiasta kovasti, olen oppinut häneltä paljon. Mutta kun Tobias lähtee ja minä tule työskentelemään kanssanne, niin sanon, että minulla on paljon vähemmän kärsivällisyyttä kuin Tobiaksella, ja minulla on paljon enemmän tärkeitä asioita tehtävänä kuin hänellä (naurua). Kuljen humputtelemassa ympäri maailmaa!
 
Luomme uuden energian tavalla mysteerikoulut takaisin tänne maan päälle ja siitä tulee intensiivistä enkä ehdottomasti siedä niitä, jotka haluavat mennä draamaan, jotka haluavat puhua muukalaisista, jotka haluavat puhua Illuminatista - jonka muuten aloitin, joten en halua kuulla mitään kysymyksiä siihen liittyen. Tuomme takaisin mysteerikoulut, mutta ne eivät ole mikään mysteeri. Ne ovat hyvin avoimia ja esillä.
 
Saatamme menettää matkan varrella 90% shaumbroista, koska suututan heidät. Painostan heitä. Ärsytän heitä. Mutta ne jotka jäävät, ymmärtävät, mistä jumalaisessa elämissä on todella kyse. Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
Muuten, olen kertonut tämän jo Tobiakselle. Seuraava.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
No, saat tosiaan punttini tutisemaan tällä hetkellä! Aloitin tämän "Tervehdys Tobias" ja lisään nyt Adamus. Luultavasti moni shaumbra on samassa asemassa kanssani. Olen käyttänyt standarditeknologiaa auttaakseni fyysistä kehoani poistamaan ne kasvaimet, jotka olen luonut ja ilmentänyt vuosien aikana. Vaikuttaa siltä, että olen erittäin hyvä tässä ilmentämisessä. Niitä tulee jatkuvasti nopealla tahdilla.
 
Olen hoitanut 43-vuotista aviomiestäni viimeiset kuusi vuotta. Hän näyttää valinneen hitaan siirtymäprosessin. Hoidettuani puolitoista vuotta täyspäiväisesti kodissani, tein vaikean päätöksen sijoittaa hänet saattokotiin. Vaikka tiedän, että minun on hoidettava itseäni, minulla on syyllisyyden ja surun tunteita siitä, etten pystynyt enää jatkamaan hänen hoitamistaan kotona. Enkö ole kyennyt antamaan anteeksi itselleni menneitä valintoja ja tekoja?
 
Käytän "Conflict revolution" -menetelmää (= ristiriitavallankumous) muuttaakseni syyllisyyden tunnetta, mikä jatkuvasti tulee esiin. Ovatko nämä kasvaimet tulosta siitä, etten hyväksy ja rakasta itseäni juuri sellaisena, kuin olen tällä hetkellä? Huolenaiheeni on se, että jotkut tai kaikki näistä kasvaimista tulee pahanlaatuisiksi. Antaisitko minulle näkemystä ja opastusta tänä haastavana aikana? Valitsen elämän standardina uuden energian tietoisuudessa.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan, ja itse asiassa olet vastannut kysymykseesi hyvin vakuuttavasti. Sinulla on erittäin hyvä tietoisuus ja etsit vahvistusta. Sinulla on tämä valtava syyllisyys siitä, ettet pysty pelastamaan, tässä tapauksessa erittäin rakasta ja läheistä sielua, mutta kyse on myös jäänteestä. Olet tuntenut syyllisyyttä kyvyttömyydestä pelastaa muita menneissä elämissä ja entisinä aikoina - niitä joiden kanssa olet taistellut, joita olet hoitanut lääkinnällisesti - joten se palaa takaisin erittäin voimakkaana kysymyksenä elämässäsi, vaikeana kysymyksenä, koska ihminen tuntee empatiaa rakastaan kohtaan. Henkilö joka hoitaa toisia, tuntee heidän tuskansa.
 
Otat kirjaimellisesti itsellesi tämän rakkaan sielun energian elämässäsi, ja tässä on mielenkiintoista dynamiikkaa, ja toivon, ettet pahastu, että olen vähän suora. (Tauko)
 
SHAUMBRA 3:
Anna palaa.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Hän haluaa lähteä. Hän todella haluaa lähteä. Hän voi tuntea, että on sen aika. Sinä itse asiassa pidättelet. Hyvin, hyvin voimakkaiden tunteidesi kautta itse asiassa luot esteen, koska haluat parantaa hänet mieluummin kuin päästää irti hänestä. Voitko antaa tämän rakkaan sielun mennä ja palata toiselle puollelle? Antaa hänen vapautua fyysisestä kehosta ja palata tälle puolelle tekemään sitä, mitä hän todella haluaa sydämessään tehdä, mutta ei tee sitä häntä kohtaan tuntemasi rakkauden tähden? Voitko päästää irti nyt?
 
SHAUMBRA 4 (itkien):
Olen luullut päästäneeni irti monta kertaa, mutta ilmeisesti en ole päästänyt.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Se on vaikea asia kuolemauskomuksen vuoksi, mutta haluaisin sinun tietävän, että kuolema voi olla erittäin iloinen kokemus. Se voi olla vapautus fyysisistä vaikeuksista. Se voi olla paluu perheen ja ystävien luo toiselle puolelle. Siinä ei ole kauhua tai tuskaa, jos ihminen niin valitsee, ja erityisesti kun olet opastamassa häntä rajan yli. Tiedän painostavani tässä, mutta oletko todella valmis päästämään hänestä irti nyt? Ja hän seisoo vieressäsi ja katsoo sinua silmiin.
 
SHAUMBRA 4:
Olen valmis päästämään sinusta irti.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Hyvin paljon tasapainottomuudesta, toistuvasta tasapainottomuudesta kehossasi on syntynyt, koska sinulla on ollut syyllisyyttä ja koska olet ottanut hänen energiaansa. Yrität prosessoida ja muuntaa hänen sairauttaan ja vaivojaan kehossasi. Tulet näkemään, miten irtipäästäminen ja uuden rakkaustason löytäminen itseäsi ja tätä rakasta sielua kohtaan saattaa kehosi tasapainoon. Sinun ei tarvitse kantaa huolta kasvaimista tai mahdollisesta syövästä. Olet erittäin intuitiivinen. Olet erittäin voimakas parantaja itseoikeutetusti. Olet erittäin hyvin kosketuksessa oman kehosi kanssa, mutta sinulla oli tämä toinen kysymys tiellä.
 
Vedä siis syvään henkeä ja syvässä rakkaudessa kiitä kaikista kokemuksista, mitä olet jakanut tämän rakkaan sielun kanssa. Hän haluaa mennä.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Kiitos. Olet auttanut tänään monia, et vain muutamia.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Tobias… (Linda sanoo: "Olen pahoillani, Saint Germain. No, luen vain nämä, niin kuin näen. Lyödään vaikka vetoa!" (naurua)) Olemme kumppanini kanssa järjestäneet uuden energian esittelykurssin yhteisömme koulutukseen. Kun puhuin kurssista ihmisille, he näyttivät kiinnostuneilta, mutta tähän mennessä vasta yksi henkilö on ilmoittautunut ja kurssi luultavasti peruuntuu. Yritämme olla standardeja ja opettajia, jotka kulkevat omassa totuudessaan. Mikä menee vikaan?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Odotukset. Pyydän shaumbroja ympäri maailmaa - menen tässä nyt vähän ulos linjasta, mutta Tobias voi siivota jäljet ensi kuussa (naurua) - aloittamaan oman liiketoiminnan riippumatta siitä, mitä teette tällä hetkellä elämässänne. Joko perustatte laillisen yrityksen tai teette sitä epämuodollisemmalla tavalla, niin haluan teidän aloittavan oman bisneksen. Antakaa sille nimi. Sen ei tarvitse eritellä sitä, mitä aiotte tehdä. Vain antakaa sille nimi, mikä tahansa. Tämä liiketoiminnan aloittaminen saa aikaan prosessin, joka johtaa työhön, mitä teette hyvin lähitulevaisuudessa. Aa kyllä, sille joka juuri kysyi, että jos aloitat bisneksen, merkitseekö se luultavasti sitä, että puhelusi nauhoitetaan töissä. Melko pian, ehdottomasti.
 
Ja kun aloitatte bisneksen, tehkää se ilman odotuksia ja ilman rajoituksia. Jos aloitatte bisneksen eikä ole yhtäkään asiakasta, joka tulee syömään leipomianne kakkuja, tulee tekemällenne kurssille, ostamaan kirjoittamanne kirjan, älkää välittäkö siitä tippaakaan. Jos vain yksi ilmestyy ja kurssi peruutetaan, pitäkää kurssi kotonanne tai kadunkulmassa. Heitä tulee tällä hetkellä - "he" ovat ihmisiä, jotka heräävät, jotka tarvitsevat ja haluavat tarjoamianne palveluja. Odotus että rikastutte yhdessä yössä, että teistä tulee suosittu ja tunnettu, on vanhan energian odotus. Laittakaa esiin luomuksenne. Tehkää siitä konkreettinen. Heitä tulee.
 
Shaumbra, vetäkää syvään henkeä ja luokaa tänään uuden energian bisnes. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Hei Saint Germain. Viimeisten viiden vuoden aikana minulla on ollut erittäin vakavia terveysongelmia ja elämän mullistuksia. Viimeisten puolentoista vuoden aikana olen taistellut vakavan "lisämunuaisväsymyksen" kanssa, mikä on ilmentynyt täydellisenä hiustenlähtönä - yhden monista oireista mainitakseni. Kehoni on nyt paljon voimakkaampi, paitsi hiustenlähtö. Mietin, voisitko antaa minulle jotain näkemystä, auttaa minua parantumisessani tai vain yleisesti.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan. Pidän tämän hyvin yksinkertaisena. Tästä voisi tulla hyvin pitkä keskustelu. Keho… Annat kehosi muuttua ja se toimii sisäosassa ensin. Vaaditaan valtava määrä energiaa ja tietoisuutta puhdistamaan joitain hyvin syviä sisäisiä asioita varmistamaan, ettei tila toistu. Kehosi tekee viimeiseksi kosmeettisimman osan. Hiukset eivät ole niin tärkeät kuin solut ja elimellisen osan toiminta.
 
Vedä siis syvään henkeä. Anna kehosi tehdä se, mitä sen tarvitsee tehdä. Hiukset tulevat, mutta ne tulevat viimeisenä, kun biologia tuntee olevansa taas täysin turvallisessa energiassa.
 
SHAUMBRA 6:
Voitko auttaa minua tässä prosessissa?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ei, en itse asiassa voi. Voit auttaa itseäsi ja se toimii tällä hetkellä. Katson energiaasi ja se on… olet valinnut, että sallit sen tapahtua ilman toisia ikäviä sivuvaikutuksia. Se on vähän hitaampi prosessi, mutta itse asiassa vakaampi prosessi kehollesi.
 
Salli sisäiset toiminnot - kehosi tietää, miten hoitaa itseään. Salli sisäisten toimintojen tapahtuminen ja nämä hiukset… Kehosi kasvattaa hiukset takaisin, mutta salli toisten prosessien tapahtua. Ehdotan, että… Tiedän, että olet hengitellyt, että hengittelet, mutta teet sen hyvin pinnallisella tasolla. Pyydän sinua säännöllisesti hengittämään syvempään koko biologiaasi. Tee se sydämestä, älä siksi että kehotimme tekemään niin.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (mies mikrofonissa):
Hei Saint Germain. Minusta on ilo tavata sinut (naurua).
 
ADAMUS SAINT GERMAIN (naureskellen):
Tulet tietämään sen 30 sekunnissa! (Lisää naurua)
 
SHAUMBRA 7:
Niin arvelinkin. Minulla on vain yksi kysymys. Suurimman osan elämästäni minulla on ollut ongelmia auktoriteettien kanssa. Voitko antaa jotain selkeyttä tähän?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
En ole oikea "henkilö", jolle esitetään tämä kysymys (paljon naurua). Inhoan auktoriteetteja. Halveksin auktoriteetteja, koska olen mahtavampi kuin auktoriteetit. Ongelmasi on se, että olit menneisyydessä auktoriteetti ja monia, monia vuosia erittäin vaikutusvaltaisessa asemassa ja nyt tietäen sen, millainen olit, et siedä edes sen hajua ja makua. On siis aika päästä siitä yli. On aika päästää siitä irti. Mennyt elämä, vanhaa kamaa, kuka välittää siitä. Nyt elämässäsi on aika astua vähän etäämmälle ja ymmärtää, että olet oma auktoriteettisi ja olet mahtavampi kuin mikään ulkopuolinen auktoriteetti. Haluat edelleen taistella niitä vastaan, mutta olet mahtavampi kuin itse auktoriteetti.
 
SHAUMBRA 7:
Kiitos. Arvostan tätä.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Pääse siitä yli (naurua).
 
LINDA:
Voisimmeko virallisesti ottaa kolme lisäkysymystä, ennen kuin lopetamme.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Voisin ottaa seitsemän, mutta…
 
LINDA:     
Otetaan kolme.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Luulin kuulleeni seitsemän. (Naurua)
 
LINDA:
Luulen sanoneeni kolme. Mitä Cauldre ajattelee?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Haluan juotavaa!
 
LINDA:
Haluatko Saint Germainia pullossa?! (Viitaten St. Germain -likööripulloon, minkä joku oli antanut.)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Kiitos, kun otitte kysymykseni. Minulla on ollut rintasyöpä neljä vuotta. Olen ottanut sytostaattihoitoa, sädehoitoa, pillereitä enkä kestä enää hoitoja.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan. Jumala siunatkoon sinua tämän kaiken läpikäymisestä.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos. Minua viimeksi hoitanut lääkäri sanoi, että olin syövätön ja viimeinen PET-tomografiani näytti sen. Tänä päivänä kylkeni on aivan mustansininen ja uusi lääkärini sanoi, että syöpä on uusinut. Kysymykseni Tobiakselle siis on: mitkä osani tuovat jatkuvasti tämän syövän takaisin? Muuten, siitä huolimatta että minulle kerrottiin syövän uusineen, tunnen oloni hyväksi. Mutta olen vähän hämmentynyt, koska mustansiniset mustelmat kyljessäni vain leviävät. Mitä en tee?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Se mitä teet, aiheuttaa ongelman. Otat ongelmia, syviä ongelmia ihmisiltä, jotka ovat sinulle läheisiä perheessäsi. Jatkat heidän ongelmiensa imemistä ja se laukaisee jatkuvasti tämän syöpämekanismin. Yrität selvittää heidän ongelmiaan. Se lähettää oman biologiasi syöksykierteeseen, mikä aiheuttaa näitä kurittomia solumuodostelmia.
 
Koet tällä hetkellä näiden kehosi mustelmien myötä sen, että kehosi kertoo sinulle kirjaimellisesti, että loukkaat sitä jatkamalla toisten ihmisten ongelmien ottamista itsellesi. Tiedät, keistä puhun elämässäsi. Tiedät, että olet kamppaillut näiden muutamien kanssa, jotka ovat läheisiäsi. Lakkaa ottamasta heidän ongelmiaan. Et itse asiassa auta heitä lainkaan. Olet itsenäinen olento. Olet uuden energian standardi, mutta et palvele heitä lainkaan ottamalla itseesi kaiken heidän draamansa, heidän ongelmansa, heidän vihansa. Älä siis tee sitä enää. Kehosi vapautuu ja säästää siten paljon energiaa, jotta voisit auttaa heitä eri tavalla kuin ottamalla heidän taakkansa. Kiitos.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
LINDA:
Haluammeko tosiaan seitsemän lisää? (Saint Germain nyökkää kyllä.) Voi ei. Onko Cauldre samaa mieltä? (Naurua, kun Saint Germain kohauttaa olkapäitään.) Okei.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (Linda lukee internetistä):
Olen ollut köyhä ja koditon nyt kolme vuotta ja kärsinyt paljon tänä aikana. En todellakaan tiedä, miksi valitsen näin. Olen valinnut sydämelläni yksittäisiä asioita - kuten yltäkylläisyys, terveys, ratkaisut - sekä suurempia asioita - kuten olla täysin yhdistynyt, ilmaista täysin itseäni ja saada kaiken sen, mitä olen tässä elämässä.
 
Menettäisimme työpaikkoja sanoutumatta edes irti. Sanoit tämän kolme vuotta sitten. Se ei ollut kovin yllättävää, mutta mitään parempaa ei ole tullut tilalle, ja olen vain kärsinyt köyhyydestä ja toisista ihmisistä kolme vuotta. Nyt minulla on epäoikeudenmukainen oikeustapaus. On tullut paskamainen läimäytys tai pommi toisensa jälkeen. Olen etsinyt tapoja itsemurhan tekemiseen, mutta keinot ovat vain synkkiä ja epävarmoja. Olen jopa pyytänyt, huutanut sinua ja toisia enkeleitä tänne maan päälle vain "unikävelemään" minut ulos täältä, joko unessa tai ei, mutta kun herään seuraavana aamuna, olen edelleen täällä - se on suuri pettymys. Olen yrittänyt parhaani päästäkseni tästä köyhyydestä ja sallia kaiken, mitä olen. En voi sanoa mitään muuta kuin, että olen tehnyt parhaani elämässä, erityisesti tässä tapauksessa.
 
Olen kirjaimellisesti elämän ja kuoleman rajalla. Tarvitsen apua, myös ammattiapua, en tavallisilta ihmisiltä vaan niiltä, jotka todella voivat auttaa minua tuomaan valintani tänne maan päälle, koska jostain syystä en tuo niitä. Olen jopa valinnut sydämelläni, en mielelläni, koska tiedän eron, koska olen jo tuntenut ja kokenut eron. Voitko siis auttaa minua siinä, mitä elämässäni tapahtuu, vaikka sitten olisi kyse "unikävelystä" päästäkseni helvettiin täältä. Kiitos mistä tahansa.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan. Tähän on hyvin yksinkertainen vastaus. Olet valinnut puhdistavasi elämästäsi pois lähes kaiken. Olet valinnut sen. Olet hankkiutunut eroon omista voima/valtakeskuksistasi, kaikista vanhoista harhakuvistasi. Olet sananmukaisesti tehnyt tällaisen käsikirjoituksen.
 
No niin, tämä on vaikeaa ihmisosalle, joka ajattelee, että elämä on toivotonta, mutta olet antanut itsesi puhdistua ollaksesi täällä tänä hyvin tärkeänä aikana. Näet nyt uusia asioita, kun asiat muuttuvat hyvin nopeasti maan päällä - yhtäkkiä se on sinulle uusi kutsu herätä. Huomaat, että intohimosi palaa, yltäkylläisyys palaa, mutta jostain syystä valitsit käyväsi läpi tämän hyvin dramaattisen puhdistuksen. Et ole sallinut itsesi kuunnella niitä enkeliolentoja, jotka ovat tulleet luoksesi. Olet hyvin itsepäisesti ja päättäväisesti mennyt tämän läpi.
 
Nyt se muuttuu. Se muuttuu. Haluaisin sinun kirjoittavan taas - silloin on Tobias - kolmen kuukauden päästä ja puhuvan siitä, miten elämäsi on muuttunut, koska maapallon tietoisuus on muuttunut ja olet nyt valmis tekemään sitä työtä, mitä tulit tekemään. Kiitos. Valitsit hyvin vaikean polun, en suosittele sitä. (Vähän naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Geoff, Linda, kiitos paljon. Myös Norma ja Garret, sinäkin Adamus. Toivottavasti ymmärrät sen.
 
LINDA:
Hän peruutti muuten kolme askelta sinusta poispäin! (Naurua) Oi, nyt hän tuli eteenpäin.
 
SHAUMBRA 10:
Mielenkiintoista kuunnella kaikkia kysymyksiä. Olen äskettäin aloittanut yrityksen tai olen siinä prosessissa. Minulla on URL sitä varten. Sen nimi on "Uuden tietoisuuden konsultointia". Se on siis aloitettu. Mutta kysymykseni kuuluu - mielenkiintoista, että edellisen kysymyksen esittäjällä oli oikeusjuttuja - mikä on paras tapa mainostaa uuden energian lakimiestä, joka ei ajattele näiden asioiden olevan kummallisia. Työskentelen hänelle nyt ja kyse on hänen saamisestaan ulos, siitä mitä hän haluaisi tehdä. Voidaan sanoa, että tulin esittämään kysymyksen omasta puolestani, mutta minulla on miljoona kysymystä. Mutta tämä on ensimmäinen kysymykseni.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan. Minulla on mielenkiintoista ylenkatsetta lakimiehiä kohtaan, joten… (naurua)
 
SHAUMBRA 10:
Siksi juuri, mutta teen töitä hänelle.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
…mutta ymmärrän, että ne ovat tarpeellisia tänä aikana. Aivan yksinkertaisesti, otsikoi se juuri niin, kuin olet tehnyt - uuden energian, uuden tietoisuuden lakimies. Tämä nostattaa monia kulmakarvoja, mutta se herättää myös paljon kiinnostusta. Juuri niin.
 
SHAUMBRA 10:
Mikä on paras tapa tehdä se. Voisin varmaan kirjoittaa crimsoncircle.com:n asiakaspalveluun ja pyytää laittamaan ilmoituksen nettisivuille.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Tässä kohtaa te ihmiset tulette kuvaan mukaan. Teidän tehtävänne on työstää yksityiskohdat, on kyse sitten mainostamisesta, nettisivuista, radiohaastatteluista tai vastaavasta. Jätämme nämä yksityiskohdat teille.
 
SHAUMBRA 10:
Miten olisi Crimson Circle - seminaari? Tämä henkilö on erikoistunut enemmän patentteihin, aineettomaan omaisuuteen kuin mihinkään rikolliseen, ja jos joku tekee jotain luovaa, hän haluaisi ehkä olla siinä mukana.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ehdottomasti ja tämä on Crimson Circlen arvo - se on paikka jakamiseen.
 
LINDA:
Kyse on siis enemmän asianajajasta kuin lakimiehestä.
 
SHAUMBRA 10:
Tämä henkilö on lakimies. Hän on käynyt Harvard Law Schoolia.
 
LINDA:
Niin, mutta voisi olla lakimies ja asiamies sen sijaan että…
 
SHAUMBRA 10:
Juu, juu.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ja juuri tekemäsi mainostus oli myös hyvää. (Naurua)
 
SHAUMBRA 10:
Juuri niin. Henkilön nimi on Eamonn Gardner ja hän asuu Superiorissa. Työskentelen hänen kanssaan tällä hetkellä. Työskentelemme suuressa lakifirmassa Broomfieldissä, mutta hän on sanonut: "Terri, jos voit löytää minulle muita tapoja tehdä rahaa, se olisi… Haluaisin tehdä sen."
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ehdottomasti.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ja niin se on.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
No ensiksi, olen hyvin kiitollinen ollessani täällä nyt. Halusin tätä monestakin syystä. Adamus, olen työskennellyt 20 vuotta oikeussaleissa raportoijana, mikä on riittävän pitkä aika nähdäkseni, ettei tällainen järjestelmä toimi kovin hyvin ihmisten kannalta. Viimeiset 10 vuotta olen opiskellut, työstänyt ja muistellut oikeuden palauttamista ja välitystoimintaa ristiriidan ratkaisemisessa. Ja noin puolitoista vuotta sitten aloitin oman bisneksen. Nyt minulla on menossa kolme ohjelmaa. Tein omat nettisivut ja käynnissä on joukko muita asioita. Tänään tuli erittäin voimallinen viesti ja voin nähdä kaikenlaisia asioita tapahtuvan työssä, jota teen - mahdollisuuksia. Onko sinulla mitään näkemyksiä, mitä minulle tulee tulevaisuudessa?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Annan tämän näkemyksen. Asiat muuttuvat hyvin dramaattisesti, erityisesti sinun ammatissasi, työalueellasi, muutaman vuoden aikana, joten pysy hyvin, hyvin joustavana. Mutta kun puhumme valtakeskuksista, oikeustaloista - oikeusjärjestelmistä ympäri maailmaa - ne ovat todella suurten uudistusten tarpeessa. Ja lakimiesten, valamiesten ja tuomarien koko "pieksemisprosessin" - kustannusten, kontrollin, manipuloinnin - on muututtava. Huomaat, että jotkut asiat joista olet uneksinut, ajatukset joita sinulla on ollut todellisesta oikeudesta ja sen palauttamisesta, tulevat esiin. Ole vain vähän kärsivällinen, kun tämä prosessi kehittyy.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Kiitos. Olet täysin oikeilla raiteilla.
 
LINDA:
Vielä kaksi kysymystä.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (mies mikrofonissa):
No, miten upeaa, että meillä on kanssamme tänään kovan rakkauden mestari. Olet vastannut useimpiin kysymyksiini ja kiitän siitä, mutta haluan kuitenkin vähän selkeyttä. Yksi asia josta olen ollut huolestunut, jota olen miettinyt, on se, miten korvaamme kaikki nämä järjestelmät, jotka eivät toimi kunnolla. Luulen tajunneeni sen eikä kyse ole välttämättä siitä, että järjestelmät ovat huonoja, vaan ne jotka kontrolloivat näitä järjestelmiä.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Järjestelmätkin ovat huonoja. Järjestelmät on luotu eri tietoisuudessa. Joten ei siis ole täysin oikein sanoa, että vain ne ihmiset ovat huonoja, joilla on hallinta ja valta. Jos kyse olisi vain ihmisistä tai heillä olevasta vallasta, ette tarvitsisi yhtä dramaattista muutosta. Mutta kyse on paljolti… Käytän vertauskuvana Crimson Circlen nettisivuja. Sen koko perustan oli muututtava - koko ohjelmiston - ja tulette huomaamaan, että koko järjestelmät on korvattava, mutta sen tekeminen ei kestä kymmeniä tai satoja vuosia. Koko maapallon tietoisuudessa moniin näihin ongelmiin on jo nyt tartuttu eteerisessä tilassa. Ne jotka tänään kuuntelevat, ovat jo hahmotelleet monia uuden energian käsitteitä. Niinpä uusien järjestelmien käyttöönotto voi olla hyvin tehokasta ja tapahtua hyvin, hyvin nopeasti.
 
SHAUMBRA 12:
Täydellistä, kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aa, mutta ei siinä kaikki. Halusit kysyä jotain muutakin.
 
SHAUMBRA 12 (naureskellen):
No, projekti jota olen työstänyt, on hyvin, hyvin tärkeä minulle, mutta se on ollut erittäin vaikeaa, erittäin turhauttavaa, enkä tiedä, olinko vain vähän edellä ajasta…
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
No, ensinnäkin, olet työstänyt sitä toisilla tasoilla, toisissa ulottuvuuksissa. Olet ajassa edellä sen osalta ja sinua turhauttaa se, että useampi ei kuuntele sinua, ja tämä turhautuminen sitten näkyy tekemässäsi työssä. Ymmärrä siis, että kutsu kuuluu seuraavien neljän vuoden kuluessa.
 
SHAUMBRA 12:
Okei.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ok.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Aivan. Nautin työskentelemisestä kanssasi osassa tätä.
 
SHAUMBRA 12:
Kyllä, tiedän sinun olleen maisemissa.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Olleen maisemissa? Olen tehnyt sen! (Naurua) Lasken leikkiä.
 
LINDA:
Viimeinen kysymys, jos sallit.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 13 (nainen mikrofonissa):
Hei Adamus. Minä olen mitä minä olen, kaunis, viehättävä, äärettömän viisas ja sinä et ole! (Naurua) Ajattelin vain kertoa sinulle! Tiedoksi Adamus! Okei.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Itse asiassa, niin olet.
 
SHAUMBRA 13:
Joo!
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ja vielä enemmän, minä todella olen (naurua), koska en sano tätä ylimielisesti, vaikka olen ylimielinen…
 
SHAUMBRA 13:
Niinkö? Joo…
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
…mutta kun todella rakastaa itseään, todella rakastaa itseään, jokaista osaa, niin tuo kauneus loistaa läpi kaikesta, mitä valitsen ilmentäväni, on kyse sitten kissasta tai Barney-koirasta tai minusta itsestäni. Minun on kerrottava teille - nauran edelleen tälle. Tiedän, että on sinun kysymyksesi aika, mutta tämä on minun ohjelmani (naurua). Järkytin hyvin monia Pariisissa - eilen niin kuin se nyt olisi - kun ilmestyin paikalle näyttäen itseltäni, samanlaiselta kuin satoja vuosia sitten. Tietenkin minulla oli hieno italialainen puku nyt ja erittäin hienot asusteet, mutta he olivat todella järkyttyneitä, kun he käsittivät, että olin edelleen täällä, että olin edelleen mukana ja ettei hyvää henkilöä voi panna matalaksi. (Yleisö nauraa ja taputtaa) Ja he ovat yrittäneet. He ovat yrittäneet. Takaisin asiaan, mistä oli kysymys, kaunokainen?
 
SHAUMBRA 13:
Voi, kiitos. Olen käytettävissä kaikenlaiseen maailmanmatkailuun ja romanssiin, mitä sinulla on.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Sinun täytyy pystyä matkustamaan kuten minä. Ei matkalaukkuja, ei fyysistä kehoa.
 
SHAUMBRA 13:
Sopii! Voi, fyysinen keho. Voi! Unohdetaan se.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
En usko, että olet vielä valmis lähtemään fyysisestä kehosta.
 
SHAUMBRA 13:
En aivan. Minulla on pieni poika, jota rakastan ja jonka lähellä haluan olla. Teimme moniulotteisen laajentumisen ja Geoff ei ollut aivan valmis lataamaan alas todellista ilmentymää, ja mietin, siirsikö hän sitä, koska minä olen valmis siihen.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Mitä haluaisit ilmentää, rakas?
 
SHAUMBRA 13:
Jahdin, huvilan…
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Pääse siitä yli. (Naurua)
 
SHAUMBRA 13:
… Ferrarin.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Pääse siitä yli. Nuo asiat ovat leluja. Ne ovat "oheistuotteita". Ne ovat… Olen nähnyt hyvin monien hullujen ja maagikoiden kulkevan näiden asioiden perässä. Olen nähnyt hyvin monien valaistuneiden - kuten kutsuisitte niitä - joutuvan sivuraiteille ja pois suunnasta. Ne tulevat teille. Teidän ei koskaan tarvitse luoda niitä. Taika on siinä. Ne vain tulevat teille.
 
SHAUMBRA 13.
Onko mitään neuvoa uuden energian bisnestä varten?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Kyllä. Kerron sen sinulle myöhemmin, koska en halua nolata sinua kaikkien edessä.
 
SHAUMBRA 13:
Ei, kestän sen. Tuo se esille.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN (nauraen):
En usko. (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 13:
Aiotko kuitenkin kertoa sen oikeasti myöhemmin? Aiotko oikeasti… kuten sanoina tai voinko muistaa sen tietoisesti?
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ehdottomasti. Se on kolme yksinkertaista sanaa. Nouse ylös perseeltäsi. (Naurua)
 
SHAUMBRA 13:
Okei.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Vain tee se.
 
SHAUMBRA 13:
Ok.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Sinä, Tobias, minä… Miten paljon me puhumme ja miten paljon sinä pidättelet ja esität minulle tekosyitä. Sanon, etten aio enää koskaan puhua sinulle, mutta tässä sitä ollaan. (Naurua) Tee se!
 
SHAUMBRA 13:
Rakastat sitä ja tiedät sen.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Niin teekin. Olen hulluna rankaisemiseesi.
 
SHAUMBRA 13:
Kiitos.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Vain tee se.
 
SHAUMBRA 13:
Okei.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Tee se.
 
SHAUMBRA 13:
Okei.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Tee se.
 
SHAUMBRA 13:
Teen sen.
 
ADAMUS SAINT GERMAIN:
Ei mitään tekosyitä. Äläkä tule takaisin, ellet ole tehnyt sitä. (Yleisö taputtaa)
 
Shaumbra, tämän myötä, keskeisin tekijä siis on, että valta on lähdössä pois. Ne jotka ovat pitäneet kiinni vallasta, huomaavat sen olevan myrkkyään. He ihmettelevät, mitä on tapahtunut. He ihmettelevät sitä, että kaiken tämän vallan käyttämisajan jälkeen se kääntyy heitä vastaan. Shaumbra, te olette ainutlaatuisessa tilassa, jossa ymmärrätte täsmälleen, mitä tällä hetkellä maailmassa tapahtuu.
 
Vedetään syvään henkeä yhdessä.
 
Suuret jäähyväiset jollekin, joka on palvellut meitä kaikkia erittäin hyvin, mutta sitä ei enää tarvita Kaikkeuden uudessa tietoisuudessa.
 
Minä olen mitä minä olen ja eräänä päivänä tekin olette.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.