MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii

Shoud 3: “Adio puterii”
Adamus Saint-Germain transmis prin Geoffrey Hoppe

Sesiunea de întrebări și răspunsuri

Prezentat Cercului Crimson la 4 octombrie 2008
www.crimsoncircle.com


Eu sunt cel ce sunt, Adamus Saint-Germain, iar voi v-aţi întors pentru mai mult! (râsete) Dar de fapt, Shaumbra, acum vin şi veştile bune. Vestea bună este că pot explica printr-o formulă simplă. Este o formulă fizică la scrierea căreia am ajutat împreună cu Einstein şi această formulă este foarte simplă: „Prăbuşirea puterii conduce la valuri de turbulenţă care generează un vid tensionat, ceea ce conduce la o nouă conştienţă”.

Hmmm, într-adevăr. Acum puteţi scrie o formulă matematică lungă şi plictisitoare, dar este simplu ceea ce voi aţi numi fizică spirituală. Aşa că ceea ce se petrece acum este că vedeţi centre de putere ce se prăbuşesc, veţi continua să vedeţi aşa ceva, iar asta va speria mulţi oameni. Ei au investit în aceste centre de putere - financiar, din punctul de vedere al controlului, din punctul de vedere al împuternicirii, dar aceste centre încep să se prăbuşească. Aceasta va transmite valuri de turbulenţă care vor produce frică, dramă, reacţii excesive ale oamenilor din întreaga lume.

Dar aceasta va genera o asemenea dinamică a energiei ce creează un fel de vid, iar în vid oamenii nu ştiu ce să facă. Ei caută răspunsuri peste tot, dar deocamdată nu pare să fie ceva acolo. Şi spun şi că este un vid tensionat pentru că, ei bine, în jurul său este tensiune. A fost creat din tensiune. Iar acest vid nu vrea să rămână ca vid, aşa că energia implicată în el trece printr-un proces de transmutare în tot vidul, dar în centru pare să nu fie nimic, iar oamenii vor simţi asta. Finalitatea este atunci când vidul nu se prăbuşeşte neapărat, de fapt transmută, iar transmutaţia invită conştienţa sau ceea ce numiţi noua conştiinţă la un nivel foarte, foarte înalt. Ea va veni repezindu-se, curgând ca apa atunci când un baraj se sparge, iar ceea ce veţi vedea sunt soluţii extrem de rapide şi eficiente.

Va fi ceea ce eu aş numi o nouă societate socială – a nu se confunda cu socialismul sau comunismul, ci o societate care chiar ia în considerare problemele şi nevoile sociale. Dar noua societate socială nu le va lăsa pe victime să se hrănească în vechiul mod în care au făcut-o în trecut. O societate socială va recunoaşte suveranitatea fiecărei persoane, dar şi compatibilitatea cooperării între fiinţe suverane.

Veţi vedea noi soluţii foarte, foarte rapide pentru situaţia financiară globală. Veţi vedea apariţia unui nou sistem bancar, unul foarte cooperant, care nu se bazează pe putere, ci pe o bază fluidă de schimb. Veţi vedea lucruri despre care am vorbit recent – o dezvoltare rapidă a noi surse de hrană pentru această planetă. Veţi vedea dezvoltări medicale ce vor veni într-un ritm surprinzător pentru a rezolva unele din problemele Vechii Energii legate de cancer, SIDA şi alte lucruri care în esenţă sunt un rezultat al energiei dezechilibrate a puterii

Veţi vedea soluţii sclipitoare la ceea ce numiţi criza voastră a combustibililor sau criza energetică de pe Pământ care, atunci când vor fi descoperite, vor părea atât de evidente. Oamenii se vor scărpina în cap şi se vor întreba de ce nu le-au văzut mai devreme. Aceste soluţii vor fi curate, eficiente şi abundente. Şi ele se vor conforma tiparului general de a nu avea putere şi de a readuce suveranitatea indivizilor.

Când folosesc termenul de putere mă refer la fizica ce se ocupă de polarităţi opuse - negativ şi pozitiv. Mult timp conştiinţa Pământului s-a bazat pe asta. Are ceea ce a construit Pământul. A atins o maturitate şi un punct în care puterea - în sensul vechi al energiilor opuse ce intră în coliziune - nu mai este nevoie să existe. În plus, deşi mulţi au crezut sau au investit în înşelătoria puterii vor descoperi că într-adevăr nu au nevoie de ea.

Răspunsurile la multe din întrebările referitoare la originea Pământului, răspunsurile la întrebări despre dimensiuni şi despre timp şi spaţiu vor apărea ca rezultat al acestei noi conştienţe. În faţa voastră vor fi câteva procese dificile, în faţa noastră a tuturor. Va fi panică, va fi frică, vor fi acuzaţii şi se va arăta cu degetul. Vor fi şi încercări de agăţare de putere. De câte ori veţi auzi oameni spunând că ar trebui să ne întoarcem la zilele bune de odinioară, înlocuiţi cu aceste vorbe cu: „Ar trebui să continui să am şi să controlez puterea”. Asta este tot ce înseamnă.

Vă aflaţi în cea mai incredibilă parte a călătoriei voastre pe Pământ în această viaţă, partea pentru care aţi făcut repetiţii în alte tărâmuri, pentru care v-aţi pregătit în toate modurile posibile în viaţa voastră. Este momentul ca voi, mesagerii, să ieşiţi în faţă, nu pentru a predica sau evengheliza, nu pentru a spune oamenilor cum voi aţi avut dreptate şi că ei au greşit, ci pentru a fi aici ca standard al noii conştiinţe. Pentru că acest vid este plin şi conştiinţa vine, va fi nevoie de oameni ca voi pentru a fi cei integraţi, care o împământează şi care acţionează de o manieră rezonabilă şi de o înaltă conştiinţă.
Îmi ridic pălăria în faţa fiecăruia dintre voi pentru lucrarea pe care o faceţi.
Iar acum cei care îndrăznesc să pună întrebări. (râsete)

Linda: Ei bine, întrebarea asta era adresată lui Tobias, dar cred că tu o să oferi un răspuns adecvat.

Întrebare de la Shaumbra 1 (primită prin Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, partenerul meu iubeşte pe altcineva şi alege să exploreze intimitatea în acea relaţie, deşi vrea să o menţină şi pe cea dintre noi. Oricât aş fi încercat, nu pare a fi potrivit pentru mine. Am respirat conştient, am ales sănătatea, echilibrul, claritatea, eliberarea vechilor sisteme de credinţă, crearea spaţiului sigur, întâmpinarea aspectelor, să învăţ să am încredere în mine şi să onorez experienţa pe care mi-am oferit-o. Vreau să înţeleg această experienţă dintr-o perspectivă a Noii Energii. Ce este asta cu adevărat din perspectiva sufletului? Cum să creez o sănătate mai bună şi echilibru pentru mine? Care sunt cele mai iubitoare şi compasionate alegeri cu privire la această problemă? Orice lămurire mi-ai putea oferi asupra navigării prin acest proces este primită cu gratitudine.

Adamus Saint-Germain: Într-adevăr. Dacă ai avea respect pentru tine însăţi, ceea ce ar trebui, ar trebui să laşi acea relaţie să plece. Este veche şi acolo este multă manipulare. Nu ai nevoie de altă persoană ca să te facă fericită, să te satisfacă sau să îţi aducă ceva. Această persoană este un frumos exemplu în viaţa ta despre cum să eliberezi, cum să fii Dumnezeul interior. Este o relaţie din Vechea Energie şi este momentul să o eliberezi. Iar când faci asta, apropo, vei descoperi că în tine sunt resurse pe care nu le-ai folosit pentru că ai privit în afara ta.

Voi face aici o declaraţie despre relaţii. Acestea sunt prea mult Energie Veche, aşa cum mulţi dintre voi aţi descoperit. Ştiu că vă luptaţi cu relaţiile şi undeva aveţi o programare că trebuie să aveţi o relaţie pentru a fi o fiinţă umană ce merită, dar atunci intraţi în relaţii mizerabile şi nu vreţi să renunţaţi. În relaţiile în sine - relaţiile Vechii Energii - sunt centre de putere vechi rămase după vieţi şi vieţi. Dacă aveţi dificultăţi într-o relaţie, probabil că ea vă spune că trebuie să fiţi propria voastră fiinţă suverană. Probabil că este un exemplu foarte simplu de cum să eliberaţi lucrurile din care vă hrăniţi. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 2 (un bărbat la microfon): Bună, vechi prieten. Ne întâlnim din nou după ce am călătorit în toată lumea cu tine. Este foarte potrivit că sunt aici astăzi şi vorbesc despre probleme financiare. Am trecut prin ultima criză, am încercat să fiu rebel şi cred că nu prea a mers.

Adamus Saint-Germain: Ei, ultima dată a fost diferit faţă de ceea ce se petrece acum.

Shaumbra 2: Aşa este. Şi, aşa cum ştii, am lucrat la noul meu proiect, care constă în a încerca să gândesc în Noua Energie în sensul de a lua o reţea de distribuţie şi de a anteplanifica distribuţia Noii Energii, ştii tu, mai mulţi combustibili şi tot aşa. Aici este o oportunitate de aur, dar încep să mă cam epuizez şi am nevoie de puţină asistenţă. Aşa cum ştii, am vizualizat. Am lucrat cu diverse programe pe care le-ai predat tu, dar pur şi simplu mă epuizează serios. Ce pierd din vedere?

Adamus Saint-Germain: Ceea ce NU îţi lipseşte este mintea. Eşti mult prea mult în vechiul tău trecut de analiză şi gândire şi nu ţi-ai aruncat provocarea de a explora alte tărâmuri, ceea ce ai putea numi imaginaţia. Încă încerci să gândeşti şi asta te va obosi şi va face foarte dificil să ai succes. Aşa că te voi ruga să faci ceva amuzant - părăseşte asta pentru cel puţin 30 de zile. Pune-o departe. Spune-i - ah, deja te aud ţipând! (râsete) Lucrul distractiv este că am discutat asta alaltăieri şi ai spus că nu crezi ce auzi, aşa că ai venit să mai auzi odată! (şi mai multe râsete)

Shaumbra 2: Ai putea să nu mai faci asta la 3 dimineaţa din două în două zile? (râsete din public şi din partea lui Adamus Saint-Germain)

Adamus: Este unul din puţinele intervale în care capul tău nu funcţionează şi spun asta dintr-o multitudine de motive. Unul din ele: ca să te fac să te retragi puţin. În următoarele 30 de zile alte lucruri se vor schimba şi vei fi bucuros că nu te-ai afiliat cu unii ce sunt parte a acestui proiect. Asta îţi va oferi şi timp de a dez-gândi ceea ce ai gândit şi să foloseşti conştienţa şi conştiinţa mai degrabă decât creierul. Vei descoperi că răspunsul este mult mai simplu decât cele prin care ai încercat să treci cu forţa. La acel punct vei aduce parteneri diferiţi în program. Aşa că, îmi pare rău, 30 de zile începând… (Saint-Germain râde) de mâine. Într-adevăr.

Shaumbra 2: Oh, apropo, referitor la cadoul meu de la Şcoala de Ascensiune, dealerul de bărci cu motor vrea să ştie unde să trimită factura. (Saint-Germain râde)

Adamus Saint-Germain: Să o trimită la mine. Mă ocup eu de ea! (şi mai multe râsete)

Linda: OK, aceasta reprezintă cam 12 întrebări, aşa că este reprezentativă.

Întrebare de la Shaumbra 3 (primită prin Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, aici te iubim mult. (Linda spune: “Oh, îmi pare rău că nu a zis nimic de tine!” Audienţa şi Adamus râd) Sunt sigur că primeşti multe scrisori legate de evenimentul din 14 octombrie, care priveşte apariţia unui OZN. Ca şi alţii, sunt interesat de părerea ta... (Adamus cască, audienţa râde şi Linda spune: “Lasă-mă să termin! Lasă-mă să termin! Lasă-mă să termin, ai răbdare”) Ca şi alţii sunt interesat de părerea ta despre asta, dar vreau să o folosesc şi ca o oportunitate de a-ţi cere să explici mai mult viziunea ta despre extratereştrilor în general.

Până la urmă, Bashar, pe care l-am ascultat mulţi ani, a fost unul din partenerii tăi în filmul “Tuning In”. Deşi nu am fost niciodată foarte interesat de dimensiunea extraterestră a lui Bashar, am descoperit că este un învăţător plin de iubire, cu multe mesaje similare cu ale tale, aşa cum o demonstrează şi filmul. În trecut ne-ai încurajat să nu ne implicăm prea mult în problemele despre extratereştri. Cred că înţeleg de ce. Pot vedea cum am putea fi cu uşurinţă distraşi de la propriile noastre căi spirituale (Adamus se strânge în scaun, şi mai multe râsete) şi de la direcţiile interioare, după ce a devenit clar că unii extratereştri, ca şi unii oameni, au alte agende. Dar mă întreb dacă ai putea comenta…

Adamus: Şi puteam să fiu…

Shaumbra 3: (Linda citeşte cu hotărâre) ...despre evenimentul din 14 octombrie şi despre cele din jurul său. Mulţumesc! (râsete)

Adamus: …şi puteam să fiu la Paris acum! (multe râsete)

Linda: Mulţi oameni întreabă. Fii amabil.

Adamus: Eu, Saint-Germain, voi răspunde pentru ultima dată şi nu apoi nu voi mai accepta întrebări despre extratereştri de la Shaumbra. Când aceia dintre voi care gândesc astfel vor înţelege că sunteţi cele mai măreţe fiinţe din toate dimensiunile? Există forme de viaţă, unele fizice şi altele nu, în alte tărâmuri. Sunt şi familiile voastre spirituale în alte tărâmuri. Dar Pământul vine mai întâi. Nu există civilizaţii mai inteligente. Există civilizaţii mai înşelătoare. Există civilizaţii care au învăţat cum să mintă, să fure şi să înşele mai bine ca voi şi asta este ceea ce fac ele. Se hrănesc din voi. Cred că Tobias a explicat sensul cuvântului alien (extraterestru) - a lie (o minciună). Asta este tot ce este.

Acum, drama extratereştrilor, drama oamenilor ce ar trăi sub munte, drama lui Iisus şi oricare dintre drame se ridică la suprafaţă în vremuri de schimbare în care este frică. Chiar şi drama legată de 2012 de care sunt ataşaţi atâţia oameni - ei vor fi foarte dezamăgiţi când va veni 2013 şi ei vor fi tot în hainele lor ponosite şi în maşina lor la fel de ponosită. (Saint-Germain râde)

Aşa că vă voi ruga să eliberaţi. Nu vreau să vă văd dezamăgiţi pe 15 octombrie. Se petrec lucruri, într-adevăr, dar nava-mamă nu coboară. Extratereştrii nu vin să vă salveze. Aşa cum am menţionat în timpul discuţiei de dinainte, sunt energii care vin şi sunt lucruri care ar putea părea vizibile ochiului uman. Va creşte numărul de apariţii, dar voi sunteţi cei care vin. Vălul este mai subţire ca oricând, aşa că percepţia vederii unor lucruri ce vin va fi şi ea mai mare ca oricând. Unii oameni vor intra în frică. Unii vor dori, vor vrea ca extratereştrii să vină şi să îi salveze, dar asta nu se va petrece. Voi sunteţi cei pe care i-aţi aşteptat. Punct. Sfârşitul întrebărilor despre extratereştri.

O să mai adaug şi că... trebuie să văd dacă Tobias ascultă. Nu ascultă. (râsete) Îl iubesc mult pe Tobias, am învăţat atât de mult de la el. Dar când Tobias va pleca şi voi veni eu să lucrez cu voi, vă spun că am mult mai puţină răbdare ca Tobias şi că am de făcut lucruri mult mai importante decât face el. (râsete) Am să vizitez toată lumea!

Vom recrea Şcolile Misterelor într-un mod al Noii Energii, aici, pe Pământ, va fi ceva intens şi nu voi avea nicio toleranţă pentru cei care vor să intre în dramă, care vor să vorbească despre extratereştri, care vor să vorbească despre Illuminati, – pe care, apropo, eu i-am înfiinţat -, aşa că nu vreau să aud nicio întrebare despre asta. Vom aduce înapoi Şcolile Misterelor, dar ele nu vor fi un mister. Vor fi foarte deschise şi foarte prezente.

Am putea pierde 90% din Shaumbra pe parcurs, pentru că îi voi antagoniza, pentru că îi voi antagoniza. O să-i presez. O să-i irit. Dar cei care vor rămâne vor înţelege ce este trăirea divină. Mulţumesc. (aplauze ale audienţei) I-am spus deja lui Tobias, apropo. Următorul.

Întrebare de la Shaumbra 4 (o femeie la microfon): Ei bine, mă faci să tremur toată acum! Am început cu “Salutări, Tobias” şi acum îl adaug şi pe Adamus. Probabil că sunt mulţi Shaumbra în aceeaşi situaţie ca mine. Am folosit Tehnologia Standard pentru a-mi ajuta corpul să elimine excrescenţele pe care le-am creat şi manifestat de-a lungul anilor. Se pare că mă pricep foarte bine la acest tip de manifestare. Continuă să apară în ritm rapid.

L-am îngrijit pe soţul meu, care are 43 de ani, în ultimii şase ani. El pare a fi ales un proces lent de tranziţie. După un an şi jumătate de îngrijire permanentă acasă am luat decizia dificilă de a-l interna permanent în spital. Deşi ştiu că trebuie să am grijă de mine, am sentimente de vină şi tristeţe că nu îl mai pot îngriji acasă. Oare nu am fost în stare să mă iert pe mine pentru acţiuni şi alegeri trecute?

Încerc să mediez cu acest conflict pentru a schimba sentimentul de vină care tot vine la mine. Sunt aceste excrescenţe rezultatul faptului că nu mă accept şi nu mă iubesc pe mine însămi aşa cum sunt în momentul de Acum? Îngrijorarea mea este că toate sau unele din aceste excrescenţe ar putea deveni maligne. Ai putea să-mi oferi nişte lămuriri şi călăuzire în aceste vremuri pline de provocări? Eu aleg viaţa ca Standard în conştiinţa Noii Energii.

Adamus: Într-adevăr, iar tu ţi-ai răspuns la propria întrebare foarte elocvent. Ai o conştinţă foarte bună şi cauţi validare. Ai această vină colosală legată de a nu fi fost în stare să îl salvezi, în acest caz, pe acesta drag şi apropiat, dar ea este şi un bagaj de altădată. Te-ai simţit vinovată din cauză că nu ai fost în stare să îi salvezi pe alţii în vieţi şi timpuri trecute – cei cu care te-ai luptat, cei pe care i-ai îngrijit medical – aşa că revine ca problemă foarte puternică în viaţa ta, ca problemă dificilă, pentru că o persoană iubitoare va simţi şi va avea empatie pentru alţii. O persoană ce are grijă de alţii le va simţi durerea. Tu efectiv ai preluat energia acestuia drag din viaţa ta. Sunt nişte dinamici interesante aici şi sper că nu te superi pe mine dacă voi fi mai direct. (pauză)

Shaumbra 4: Continuă.

Adamus: Ei vor să plece. Cu adevărat vor să plece, pot simţi că este timpul. De fapt tu te agăţi. Tu eşti cea care, prin sentimente şi simţiri foarte puternice, îi ţine pe loc, pentru că tu vrei mai degrabă să îi vindeci în loc să îi laşi să plece. Îl poţi lăsa pe acesta drag şi să îl laşi să se întoarcă pe partea cealaltă? Să-i permiţi să fie liber de corpul fizic şi să-i permiţi să vină pe partea aceasta pentru a face ceea ce doreşte cu adevărat în inima sa, dar nu o face datorită iubirii pentru tine? Poţi face asta acum?

Shaumbra 4: (în lacrimi) Am crezut că am făcut asta de câteva ori, dar este evident că nu am făcut-o.

Adamus: Este dificil din cauza credinţei despre moarte, dar aş vrea să ştii că moartea poate fi o experienţă plină de bucurie. Poate fi o eliberare a dificultăţilor fizice. Poate fi întoarcerea la rudele şi prietenii de pe cealaltă parte. Nu este groază sau durere în ea, dacă aşa alege persoana, şi în special cu tine care îi călăuzeşti. Ştiu că apăs nişte butoane aici, dar te întreb: eşti gata cu adevărat să îi eliberezi acum? Ei îţi stau alături şi te privesc în ochi.

Shaumbra 4: Sunt gata să îi eliberez.

Adamus: Mare parte din dezechilibrele ce revin în corpul tău au apărut din cauza vinei şi din cauza procesului de preluare a energiei lor. Ai încercat să procesezi şi să transmuţi bolile lor în corpul tău. Vei vedea acum că a elibera şi a descoperi un nou nivel de iubire pentru tine şi cel drag vor aduce corpul tău în echilibru. Nu va fi nevoie să te îngrijorezi în legătură cu niciun fel de excrescenţe sau potenţiale cancere. Eşti foarte intuitivă. Eşti un vindecător puternic în dreptul tău. Eşti foarte mult în legătură cu propriul tău corp, dar ai şi această problemă în drum. Aşa că respiră adânc şi cu cea mai mare iubire mulţumeşte pentru toate experienţele pe care le-ai împărtăşit cu cei dragi. Ei vor să plece.

Shaumbra 4: Mulţumesc.

Adamus: Mulţumesc. I-ai ajutat pe mulţi în seara asta, nu doar pe câţiva.

Întrebare de la Shaumbra 5 (primită prin Internet, citită de Linda): Tobias ... (Linda spune: “Îmi pare rău, Saint-Germain. Eu doar le citesc, ştii, aşa cum sunt. Pe pariu!” [râsete]) Partenerul meu şi cu mine am creat un curs de introducere în Noua Energie în cadrul educaţiei publice. Când le vorbesc oamenilor despre curs ei par interesaţi, dar până acum o singură persoană s-a înscris şi probabil că se va anula cursul. Noi încercăm să fim Standarde şi învăţători ce păşesc în propriul adevăr. Ce merge prost?

Adamus: Aşteptările. O să rog Shaumbra din întreaga lume, astăzi - o să depăşesc linia aici un pic, Tobias o să cureţe luna viitoare (râsete) – indiferent ce faceţi acum în viaţa voastră vă invit să începeţi o afacere a voastră. Fie că o înfiinţaţi legal, fie că o faceţi în moduri mai informale, dar vreau să începeţi o afacere a voastră. Daţi-i un nume. Nu este nevoie să fie legat de ceea ce veţi face. Doar daţi-i un nume, orice nume. Această demarare a unei afaceri creează un proces care va duce la lucrarea pe care o veţi face în viitoarul foarte apropiat. Ah, da, pentru cel care tocmai a întrebat, dacă începeţi o afacere înseamnă că veţi fi daţi afară din serviciu? Destul de curând, absolut!

Şi când începeţi o afacere demaraţi-o fără aşteptare şi fără limitare. Dacă începeţi o afacere şi niciun client nu vine să mânânce tortul pe care l-aţi făcut, nu vine la cursul pe care l-aţi creat, nu vine să cumpere cartea pe care aţi scris-o, să nu vă pese deloc. Dacă o singură persoană apare şi cursul vi se anulează, ţineţi cursul la voi acasă sau la un colţ de stradă. Ei vin chiar acum – “ei” fiind oamenii care se trezesc, cei care au nevoie şi doresc serviciile pe care le oferiţi. Aşteptarea că vă veţi îmbogăţi peste noapte, că veţi fi populari şi bine cunoscuţi este o aşteptare a Vechii Energii. Scoateţi la lumină creaţia voastră. Faceţi-o tangibilă. Ei vor veni.

Aşa că, Shaumbra, respiraţi adânc şi creaţi afacerile Noii Energii astăzi. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon): Bună, Saint-Germain. În ultimii cinci ani am avut probleme foarte serioase de sănătate şi de viaţă. Mai recent, în ultimul an şi jumătate, m-am luptat cu oboseala cronică severă, care s-a manifestat prin pierderea totală a părului – ca să menţionez doar unul din multele simptome. Corpul meu este mult mai puternic acum, mai puţin problema pierderii părului şi mă întrebam dacă îmi poţi oferi unele lămuriri, să mă ajuţi cu vindecarea sau în general.

Adamus: Într-adevăr. O să păstrăm totul foarte simplu. Ar putea fi o discuţie foarte lungă. Corpul... tu îi permiţi corpului tău să se reajusteze pe sine, iar el lucrează mai întâi în interior. Aceasta consumă o cantitate uriaşă de energie şi conştiinţă pentru a curăţa lucruri foarte adânci, pentru a se asigura că această stare nu se va repeta. Ultimul lucru de care are nevoie corpul tău acum este şi mai multă cosmetică. Părul nu este atât de important în lucrările celulare şi organice. Aşa că respiră adânc. Lasă corpul să facă ceea ce are nevoie să facă. Părul va veni, dar va veni la sfârşit, atunci când fizicul simte că s-a întors complet într-o energie sigură.

Shaumbra 6: Mă poţi ajuta cu acest proces?

Adamus: Nu, de fapt nu pot. Te poţi ajuta singură, iar asta funcţionează. Mă uit la energia ta şi este... ai ales să îi permiţi să se producă fără alte consecinţe neplăcute. Este un proces puţin mai lent, dar mai stabil pentru corpul tău. Dă voie lucrărilor interioare – corpul tău ştie cum să aibă grijă singur de el însuşi – permite lucrărilor interioare să aibă loc şi părul… corpul tău va re-creşte părul, dar permite şi celelalte procese. O să sugerez că... Ştiu că ai respirat, că respiri, dar, cum să spun, faci asta la un nivel foarte superficial. O să te rog să respiri adânc în tot corpul în mod regulat. Fă asta din suflet, nu pentru că ţi s-a spus să respiri.

Shaumbra 6: Mulţumesc.

Adamus: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 7 (un bărbat la microfon): Bună, Saint-Germain. Cred că este o plăcere să te întâlnesc. (râsete)

Adamus: (râzând) O să-ţi dai seama în 30 de secunde! (şi mai multe râsete)

Shaumbra 7: Aşa m-am gândit şi eu. Am o singură întrebare. În mare parte din viaţa mea am avut o problemă cu autoritatea. Îmi poţi oferi nişte clarificări în legătură cu asta?

Adamus: Nu sunt cea mai indicată persoană pe care să o întrebi despre asta. (multe râsete) Eu urăsc autoritatea. Resping autoritatea, pentru că eu sunt mai mare decât autoritatea. Problema ta este că tu ai fost în poziţie de autoritate în trecut, ai petrecut multe, multe vieţi în posturi foarte puternice, iar acum, ştiind cum ai fost, nu mai poţi suporta nici mirosul ei, gustul autorităţii. Aşa că este timpul să treci peste asta. Este momentul să eliberezi. Viaţă trecută, vechituri, cui îi pasă? Acum este momentul să te retragi puţin şi să înţelegi că eşti propria ta autoritate şi că eşti mai mare decât orice autoritate exterioară. Încă mai vrei să te baţi cu ei, dar tu eşti mai mare decât autoritatea în sine.

Shaumbra 7: Mulţumesc. Apreciez asta.

Adamus: Treci peste. (râsete)

Linda: Am putea să mai preluăm oficial încă trei întrebări înainte de a încheia sesiunea.

Adamus: Aş putea răspunde la şapte, dar…

Linda: Hai să mergem pe trei.

Adamus: Am crezut că am auzit şapte. (râsete)

Linda: Cred că am spus trei. Ce crede Cauldre?

Adamus: Am nevoie de o băutură!

Linda: Vrei nişte Saint-Germain la sticlă? (se referă la o sticlă de lichior St. Germain pe care i-a dăruit-o cineva)

Întrebare de la Shaumbra 8 (o femeie la microfon): Mulţumesc pentru că mi-ai acceptat întrebarea. Mă lupt cu cancerul de sân de patru ani. Am trecut prin chimioterapie, radiaţii, pastile şi nu mai suport aceste tratamente.
Adamus Saint-Germain: Într-adevăr. Dumnezeu să te binecuvinteze pentru că ai trecut prin asta.

Shaumbra 8: Mulţumesc. Ultimul doctor care m-a tratat mi-a spus că nu mai am cancer şi ultima tomografie a arătat asta. Astăzi partea laterală a corpului meu este neagră sau vânătă, iar noul meu doctor spune că a revenit cancerul. Aşa că întrebarea mea pentru Tobias este: ce aspect al meu continuă să aducă cancerul înapoi? Apropo, deşi mi s-a spus că a revenit cancerul mă simt bine, dar sunt cumva intrigată de vânătăile negre şi albastre care se întind. Ce nu fac?

Adamus: Ceea ce FACI provoacă problema. Tu preiei probleme, probleme profunde de la oameni care îţi sunt foarte apropiaţi şi continui să le absorbi problemele, iar asta continuă să declanşeze mecanismul cancerului. Încerci să cureţi problemele lor, iar asta îţi aruncă trupul într-un vârtej, ceea ce provoacă formaţiuni indisciplinate ale acestor celule.

Ceea ce experimentezi acum prin vânătăile de pe corpul tău este că acesta îţi spune efectiv că îl răneşti prin faptul că preiei problemele altor oameni. Ştii despre cine vorbesc din viaţa ta. Ştii că ai lupte cu unii din apropiaţii tăi. Încetează să le mai preiei problemele. De fapt nu îi ajuţi deloc. Eşti o fiinţă suverană. Eşti un Standard al Noii Energii, dar nu îi serveşti preluându-le dramele, problemele, mânia şi ura. Aşa că nu mai face asta. Corpul tău va fi liber, iar atunci el va economisi multă energie, aşa că tu îi vei putea ajuta în alt mod decât prin preluarea problemelor lor. Mulţumesc.

Shaumbra 8: Mulţumesc.

Linda: Vrem cu adevărat încă şapte? (Saint-Germain înclină din cap că da) Oh, te rog. Cauldre este de acord? (râsete pe măsură ce Saint-Germain ridică din umeri) OK.

Întrebare de la Shaumbra 9 (primită prin Internet, citită de Linda): Am fost sărac şi fără casă de trei ani şi am trecut prin multă suferinţă în acest timp. Nu ştiu cu adevărat de ce aleg această cale. Am ales din inimă lucruri clare precum abundenţa, sănătatea, soluţiile şi lucruri mai mari, precum a fi pe deplin integrat, a mă exprima şi a avea tot ceea ce sunt în această viaţă. Ne-am pierdut slujbele fără ca măcar să ne dăm demisia. Ai spus că asta se va întâmpla cum trei ani. Nu a fost prea surprinzător, dar nimic mai bun nu i-a luat locul şi doar sufăr în sărăcie şi din cauza altor oameni în ultimii trei ani.

Acum am şi un proces nedrept în justiţie. A fost o lovitură ordinară după altele, ca o bombă. Am căutat moduri de a mă sinucide, dar ele sunt triste şi fără garanţii. Am cerut, te-am strigat pe tine şi pe alţi îngeri de pe Pământ să îmi ofere un DreamWalk ca să ies de aici oricum, treaz sau adormit, dar când mă trezesc în dimineaţa următoare şi văd că sunt încă aici este o mare dezamăgire. Am încercat să fac tot ce pot ca să ies din sărăcie şi să permit să fiu tot ceea ce sunt. Nu pot spune nimic mai mult decât că am făcut tot ce puteam în viaţa mea, în special în cazul acesta. Efectiv sunt la limita dintre viaţă şi moarte.

Am nevoie de ajutor, chiar de ajutor profesional, nu din partea oamenilor obişnuiţi, ci din partea celor care mă pot ajuta efectiv să îmi aduc alegerile aici pe Pământ, pentru că pentru un motiv sau altul nu le aduc. Chiar aleg cu inima şi nu cu mintea, pentru că ştiu diferenţa, pentru că deja am simţit şi am experimentat diferenţa. Aşa că, te rog, mă poţi ajuta cu ceea ce se petrece în viaţa mea, chiar dacă ar fi un DreamWalk ca să ies naibii odată de aici? Îţi mulţumesc pentru orice.

Adamus: Într-adevăr. Un răspuns foarte simplu pentru asta. Tu ai ales să cureţi aproape totul din viaţa ta. Tu ai ales asta. Te-ai debarasat de centrele tale de putere, de toate vechile iluzii. Pur şi simplu le-ai şters.
Acum, este greu pentru partea umană care gândeşte că viaţa este lipsită de speranţă, dar tu ţi-ai permis ţie să cureţi totul pentru a fi aici într-un moment foarte important.

Vei vedea acum lucruri ce se schimbă atât de rapid pe Pământ, vei vedea că deodată este o nouă chemare la trezirea ta. Vei descoperi că pasiunea se întoarce, abundenţa se întoarce, dar pentru un anumit motiv tu ai ales să treci prin această curăţare dramatică. Nu ţi-ai permis ţie să asculţi fiinţele angelice care au venit la tine. Eşti foarte încăpăţânat şi foarte hotărât să treci prin asta. Acum se schimbă. Se schimbă acum.

Aş vrea să ne mai scrii – va fi Tobias atunci – peste trei luni şi să ne spui cum s-a schimbat viaţa ta deoarece conştiinţa Pământului s-a schimbat şi acum eşti gata să faci lucrarea pentru care ai venit. Mulţumesc. Ai ales o cale foarte dificilă, nu o recomand. (unele râsete)

Întrebare de la Shaumbra 10 (o femeie la microfon): Geoff, Linda, vă mulţumesc foarte mult. De asemenea, Norma şi Garret, Adamus, “dayube” şi vouă. Sper că puteţi înţelege.

Linda: S-a îndepărtat cu trei paşi de tine, apropo! (râsete) Oh, acum vine mai în faţă!

Shaumbra 10: Este interesant să ascultăm toate întrebările. Recent am demarat o companie. Am un link pentru ea - se numeşte Consultanţa Noii Energii. Aşa că este demarată, dar întrebarea mea este - şi este foarte interesant că întrebarea ultimei persoane se lega tot de probleme legale - care este cea mai bună cale de a promova un avocat al Noii Energii, un avocat care nu crede că toate acestea sunt ciudate. Este cineva pentru care lucrez şi cumva e ca şi cum l-aş scoate din ceea ce vrea să facă. Poţi să spui că am apărut şi am pus o întrebare pentru mine, dar eu am un milion de întrebări. Aceasta este prima.
Adamus Saint-Germain: Într-adevăr. Am un dispreţ interesant faţă de avocaţi, aşa că… (râsete)

Shaumbra 10: Asta este, dar eu lucrez pentru ei.

Adamus: …dar înţeleg că este necesar în prezent. Pur şi simplu intitulează-l aşa - Noua Energie, Avocat al Noii Conştiinţe. Asta va stârni mult mirare, dar va şi atrage mult interes. Exact aşa.

Shaumbra 10: Care ar fi cel mai bun mod de a face asta este întrebarea mea. Aş putea scrie la serviciul clienţi al crimsoncircle.com şi să cer să fie postat pe site.

Adamus: Aici interveniţi voi, oamenii. De voi depind detaliile, fie că este vorba despre publicitate, siteuri, interviuri la radio sau orice altceva. Lăsăm aceste detalii pe seama voastră.

Shaumbra 10: Cum ar fi un seminar Crimson Circle? Această persoană este asociată în special cu patente, proprietatea intelectuală decât cu dreptul penal, iar dacă cineva face ceva creativ atunci poate ar putea fi interesat să se implice în asta.

Adamus: Absolut, asta este valoarea Cercului Crimson, care este un spaţiu al împărtăşirii.

Linda: Aşa că este mai mult jurist decât avocat.

Shaumbra 10: Această persoană este avocat. A studiat la Facultatea de Drept a Universităţii Harvard.

Linda: În regulă, dar poţi fi avocat sau jurist în loc de…
Shaumbra 10: Exact, exact.

Adamus: Şi promovarea pe care ai obţinut-o este şi ea foarte bună. (râsete)

Shaumbra 10: Exact. Numele persoanei este Eamonn Gardner şi locuieşte în Superior. Lucrez cu el acum. Lucrăm într-o firmă mare din Broomfield, dar el a spus: “Terri, dacă îmi poţi găsi alte căi de a face bani, ar fi…”, a spus el, “mi-ar place mult să fac asta”.

Adamus: Absolut.

Shaumbra 10: Mulţumesc.

Adamus: Şi aşa este.

Întrebare de la Shaumbra 11 (o femeie la microfon): Ei bine, mai întâi sunt foarte recunoscătoare să fiu aici acum. Am vrut să fiu asta din multe motive. Adamus, am lucrat ca reporter specializat în tribunale timp de 20 de ani, destul pentru mine ca să văd că acest sistem nu lucrează prea bine în folosul oamenilor. În ultimii zece ani am învăţat, am lucrat şi mi-am reamintit în domeniul justitiţiei reparatorii şi stingerii conflictelor prin negociere. Şi cam acum un an, un an şi jumătate, mi-am început propria mea afacere. Acum am trei programe în derulare, am creat propriul meu website şi mai am şi alte lucruri în paralel. Mesajul de astăzi a fost foarte puternic şi pot vedea tot felul de lucruri ce se petrec în munca pe care o fac, multe potenţiale. Ai nişte lămuri pentru mine în legătură cu ce va veni în viitor?

Adamus: O să-ţi ofer această lămurire. Lucrurile se vor schimba drastic, în special în profesia ta, în munca ta, în următorii câţiva ani, aşa că rămâi foarte, foarte flexibilă.

Dar când vorbim despre centrele de putere, tribunalele, sistemele judecătoreşti din întreaga lume, necesită o renovare majoră, iar tot sistemul sforăitor al avocaţilor, juraţilor şi judecătorilor - costurile, controlul, manipularea - vor fi obligate să se schimbe. Aşa vă vei descoperi că unele din lucrurile la care ai visat, unele din ideile pe care le ai în legătură cu adevărata justiţie şi restaurare se vor manifesta. Doar ai puţină răbdare în timp ce procesul se desfăşoară.

Shaumbra 11: Mulţumesc.

Adamus Saint-Germain: Mulţumesc. Eşti pe drumul foarte bun.

Linda: Încă două întrebări.

Adamus: Într-adevăr.

Întrebare de la Shaumbra 12 (un bărbat la microfon): Ei bine, cât de potrivit este să îl avem astăzi cu noi pe maestrul iubirii severe! Ai răspuns majorităţii întrebărilor pe care le am astăzi şi îţi mulţumesc pentru asta, dar vreau puţină claritate. Unul dintre lucrurile care mă preocupă, despre care mă întreb, este cum să înlocuim toate aceste sisteme care nu funcţionează adecvat? Şi cred că am înţeles, nu neapărat sistemele sunt rele, sunt cei care controlează aceste sisteme.

Adamus: Şi sistemele sunt rele. Sistemele au fost create într-o conştiinţă diferită, aşa că a spune că sunt doar oamenii sau cei care au controlul şi puterea nu este întru totul corect. Dacă ar fi doar oamenii sau puterea din spatele lor nu ai mai avea nevoie de o schimbare atât de drastică. Dar este ca şi cum… voi folosi analogia cu site-ul Cercului Crimson. Bazele au trebuit să se schimbe integral - tot softul - şi ceea ce vei descoperi este că sisteme întregi trebuie înlocuite, dar nu va dura zeci sau sute de ani pentru a face asta. În întreaga conştiinţă a Pământului acum multe din aceste probleme sunt deja adresate în stare eterică. Multe dintre conceptele Noii Energii deja au fost formulate chiar de cei care ascultă astăzi. Aşa că implementarea noilor sisteme poate fi foarte eficientă şi poate veni foarte, foarte repede.

Shaumbra 12: Perfect, îţi mulţumesc.

Adamus: Ah, dar mai ai ceva. Ai vrut să mai întrebi ceva.

Shaumbra 12: (râzând) Ei bine, mă refer la proiectul la care am lucrat şi sunt aproape gata cu el, dar este foarte dificil, frustrant şi nu ştiu dacă am progresat puţin sau...

Adamus: Ei bine, pentru început, ai lucrat la acest proiect la alte niveluri, în alte stări dimensionale. Eşti mult înaintea programului şi eşti oarecum frustrat că nu te ascultă mai mulţi oameni, iar acea frustrare apare în lucrarea pe care o faci. Aşa că înţelege că în următorii patru ani chemarea va veni.

Shaumbra 12: OK.

Adamus: În regulă.

Shaumbra 12: Mulţumesc.

Adamus: Într-adevăr. Îmi place să lucrez cu tine la unele din ele.

Shaumbra 12: Da, ştiu că ai fost acolo.

Adamus: Că am fost acolo? Eu le-am făcut! (râsete) Am glumit.

Linda: Ultima întrebare, dacă permiţi.

Adamus: Ultima întrebare.

Întrebare de la Shaumbra 13 (o femeie la microfon): Hello, Adamus. Tu ştii că eu sunt cel ce sunt, drăgălaşă, frumoasă, infinit de înţeleaptă şi tu nu eşti! (râsete) Aşa m-am gândit eu să-ţi spun! Ca să ştii, Adamus. OK.

Adamus: De fapt da, eşti.

Shaumbra 13: Da!

Adamus: Şi cu atât mai mult sunt aşa, (râsete), pentru că, şi nu spun asta într-un mod arogant, deşi sunt arogant…

Shaumbra 13: Zău? Da…

Adamus: Dar când te iubeşti pe tine cu adevărat, când te iubeşti pe tine cu adevărat, fiecare parte din tine, acea frumuseţe străluceşte în orice aleg să manifest, fie că este o pisică ori câinele Barney, fie că sunt eu însumi. Trebuie să îţi spun - încă mai râd de asta. Ştiu că este întrebarea ta, dar acesta este programul meu. (râsete)

I-am şocat pe mulţi în Paris în ceea ce ar fi ziua de ieri când am apărut arătând exact ca mine, aşa cum eram acum sute de ani. Desigur, acum aveam un costum italian foarte elegant şi îmbrăcăminte de lux, dar au fost foarte şocaţi când au înţeles că încă mai sunt aici, că încă mai sunt implicat şi că nu poţi doborî o persoană decisă. (râsete şi aplauze din audienţă) Şi au încercat. Au încercat. Aşa că să revin - ce este cu tine, frumoaso?

Shaumbra 13: Oh, mulţumesc. Sunt disponibilă pentru orice călătorie în lume sau idilă ai avea.

Adamus: Trebuie să poţi călători ca mine. Fără valize, fără corp fizic.

Shaumbra 13: Aici sunt! Oh, corpul fizic, uită de el!
Adamus Saint-Germain: Nu cred că eşti pregătită să-l părăseşti.
Shaumbra 13: Nu chiar. Am un băieţel pe care îl iubesc, vreau să fiu în preajma sa. Noi am făcut expansiunea interdimensională şi Geoff nu era chiar pregătit să descarce manifestarea efectivă, iar eu mă întrebam dacă a primit încărcătura, căci eu sunt gata pentru ea.

Adamus: Ce ai vrea să manifeşti, dragă?

Shaumbra 13: Yahtul, casa imensă…

Adamus: Treci peste. (râsete)

Shaumbra 13: …un Ferrari.

Adamus: Treci peste. Aceste lucruri… sunt jucării. Sunt incidentale. Sunt… am văzut mulţi proşti şi mulţi magicieni care umblau după ele. Am văzut mulţi din cei pe care i-aţi numi iluminaţi deturnaţi din drumul lor pe cărări lăturalnice. Acestea vin la tine. Nu este nevoie să le creezi. Asta este magia lor. Ele pur şi simplu vor veni la tine.

Shaumbra 13: Un sfat de business pentru o afacere în Noua Energie?

Adamus: Da. Voi împărtăşi cu tine mai târziu, pentru că nu vreau să te fac să te simţi prost în faţa tuturor.

Shaumbra 13: Nu, pot suporta. Spune-mi.

Adamus: (râzând) Nu cred. (multe râsete)

Shaumbra 13: Sigur o să împărtăşeşti mai târziu? Sigur o să... adică în cuvinte sau o să-mi amintesc conştient?

Adamus: Absolut. Sunt trei cuvinte simple. Mişcă-ţi fundul. (râsete)

Shaumbra 13: OK.

Adamus: Doar fă asta.

Shaumbra 13: În regulă.

Adamus: Tu, Tobias, eu… discutăm mult şi tu opui rezistenţă, iar apoi îmi oferi tot felul de scuze şi eu îţi spun că nu o să mai vorbesc niciodată cu tine, dar iată-ne iarăşi aici. (râsete) Fă asta!

Shaumbra 13: Îţi place şi ştii asta.

Adamus: Da. Am multă răbdare cu tine.

Shaumbra 13: Mulţumesc.

Adamus: Doar fă asta.

Shaumbra 13: OK.

Adamus: Acţionează.

Shaumbra 13: O să fac asta.

Adamus: Fără scuze. Nu te întoarce decât dacă ai rezolvat. (aplauzele audienţei)

Şi cu asta, dragi Shaumbra, concluzia - concluzia - este că puterea pleacă. Cei care s-au încleştat de putere vor descoperi că este otrava lor. Ei se vor întreba ce s-a întâmplat. Se vor întreba: după atâta timp de folosire a puterii acum ea se întoarce împotriva lor? Voi, Shaumbra, vă aflaţi în situaţia unică de a înţelege exact ce se întâmplă pe lume acum.

Haideţi să respirăm adânc împreună. Spuneţi adio către ceva care ne-a servit pe noi toţi atât de bine, dar care nu mai este necesar în noua conştiinţă a Tot Ceea Ce Este.

Eu Sunt Cel Ce Sunt şi într-o zi veţi fi şi voi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!
s