Sve je počelo 1999-te godine sa kanalisanjem u vigvamu u planinama Kolorada i od tada se dešava snažno. Vi verovatno već znate šta je kanalisanje - ta stvar gde neki andjeo ili entitet prenosi poruku (ili čak i nekoliko šala) kroz ljudskog glasnika. Mi kažemo da je to kao prevodjenje sa jednog jezika na drugi. U ovom slučaju, to je zapravo prevodjenje neverbalnih paketa informacija od andjeoskog bića u reči koje mi ljudi lako možemo razumeti. To je divan proces.

Naše prve kanalisane informacije došle su od bića punog ljubavi nazvanog Tobajas, koji je zatim sa nama delio predivne poruke sledećih 10 godina. Od 2009-te godine poruke dolaze od Adamusa Saint-Germaina.

Moglo bi se reći da poruke beleže naše lude avanture iz ovog života - budjenje, izbor da ostanemo mada je teško, povezivanje jednih sa drugima i učenje da volimo sebe čak i dok plovimo burnim morima ekspandirajuće svesti. Mi smo pioniri svesti, duhovni pirati koji otkrivaju nepoznate zemlje svesti i nove dimenzije Kreacije. To je baš bila vožnja, zadivljujuće putovanje integracije i realizacije, i putovanje koje ćete verovatno prepoznati.  

Mi smo pravili prepis i/ili snimali poruke od samog početka, dakle privucite stolicu i razgledajte opsežnu biblioteku informacija koje se nalaze na ovim stranicama i snimcima. Nije važno gde ćete početi - na početku, u sredini, ili sa najnovijim - zato što će to biti savršeno mesto za vas. Tako to funkcioniše za Majstora.