Az út néha hosszúnak és fáradtságosnak tűnik, de sokkal messzebbre jutottál, mint ahol gondolod. Most, hogy itt vagy, csak végy egy mély lélegzetet és relaxálj!

A Crimson Circle (Bíbor Kör) weboldalának központi (gyűjtő) oldalán vagy épp. Innen könnyen átugorhatsz weboldalunk bármely főbb témájához. Csupán egyetlen klikkeléssel megnézheted milyen rendezvényeink lesznek a közeljövőben. Egy klikkeléssel, láthatod a Felemelkedett Adamus Saint-Germain Mesterrel tartott következő programjainkat vagy mehetsz az ingyenes csatornázások könyvtárba, ahol minden elhangzott szó és bölcsesség megtalálható, hogy elolvasd vagy viuzális élményben részesülj. Itt minden egyes rendezvényre, programra találhatsz hivatkozást, mely a Crimson Circle-ben (Bíbor Körben) történik.

Bárhol is jársz a weboldalunkon, engedd meg magadnak, hogy érezhesd az összes emberi Mester energiáját, akik már jártak erre. És nyugodtan adj hozzá egy lehelletnyi energiát a következő látogató számára.


 • Adamus 2016. február 14-i üzenete
  2016. február 14-e volt Adamus Saint-Germain által kitűzött időpont, hogy a Shaumbrához szóló üzenetét átadja azzal kapcsolatban, hogy mi jön ezután. Most a dátum elérkezett, és Adamusnak bőven van mit megosztania.
  Részletek megtekintése
 • 21 Shaumbra Realizations
  Distilled wisdom of the Masters
  View
 • Heaven's Cross
  We have created this special page where you can find all the relevant information about this extraordinary event.
  View
 • Keahak
  A one-year intensive journey with Adamus Saint-Germain.
  View
 • Adamus Saint-Germain Élő Rendezvények
  Szeretnél közvetlenül beszélni egy Nagy Felemelkedett Mesterrel? Szertnél rokon lelkekkel találkozni? Szeretnél megtapasztalni egy életidőt? Akkor az élő rendezvény az neked való!
  Részletek megtekintése
 • Csatornázási Könyvtár
  Minden oldalon, egy bölcsesség gyöngyszemet, egy inspiráló pillanatot, egy emléket találsz Önmagadra vonatkozóan. Élvezd Tóbiás, Kuthumi és Adamus több száz üzenetét.
  Részletek megtekintése
 • Élő Havi Webközvetítés
  Ez a Bíbor Kör (Crimson Circle) szíve. Minden hónap első szombatján hangolódj rá díjmentesen, Adamus Saint-Germain legfrissebb üzenetére.
  Részletek megtekintése
 • Store - Transformational Material
  For a deep dive into topics on rejuvenation, magic, physics, integration, energy sovereignty and so much more
  View