Călătoria pare lungă și arzătoare uneori, dar ați ajuns cu mult mai departe decât realizați. Acum, că sunteți aici, respirați foarte profund și relaxați-vă.

Sunteți în punctul central al website-ului Crimson Circle. De aici puteți trece cu ușurință la oricare zonă centrală din site-ul nostru. Doar printr-un click puteți verifica evenimentele care urmează cu Maestrul Ascensionat Adamus Saint-Germain sau să mergeți la biblioteca gratuită de channel-uri, unde toate cuvintele din trecut și înțelepciunea sunt disponibile pentru plăcerea voastră de a citi sau de a vedea (ca video). Aici puteți găsi referințe pentru fiecare activitate care se desfășoară la Crimson Circle.

Oriunde mergeți pe site, lăsați-vă să simțiți energiile tuturor Maeștrilor umani care au fost aici. Și simțiți-vă liberi să adăugați atingerea propriilor voastre energii pentru următorul vizitator. 


 • Crucea Cerului
  Am creat această pagină specială unde puteți găsi toate informațiile relevante despre acest eveniment extraordinar.
  Detalii
 • Mesajul lui Adamus pentru 14 februarie 2016
  14 februarie 2016 a fost data aleasă de Adamus Saint-Germain pentru a-și transmite mesajul către Shaumbra despre ce urmează. Acum data a trecut și Adamus a avut multe de împărtășit.
  Detalii
 • Evenimente cu Adamus Saint-Germain
  Vreți să vorbiți direct cu un Mare Maestru ascensionat? Să vă întâlniți cu spirite înrudite? Atunci un eveniment live este pentru voi.
  Detalii
 • Bibliotecă
  Pe fiecare pagină găsiți un giuvaer de înțelepciune, un moment de inspirație, o reamintire a Sinelui vostru. Bucurați-vă de sute de mesaje de la Tobias, Kuthumi și Adamus.
  Detalii
 • Transmisie live lunară
  Aceasta este inima Crimson Circle. Conectați-vă gratuit în prima sâmbătă a lunii pentru cel mai nou mesaj de la Adamus Saint-Germain.
  Detalii
 • Store - Transformational Material
  For a deep dive into topics on rejuvenation, magic, physics, integration, energy sovereignty and so much more
  View
 • Keahak®
  O experiență unică pe durata unui an de zile a extinderii conștiinței personale cu mesaje bi-lunare de claritate și profunzime extraordinară.
  Detalii
 • Tobias of the Crimson Council
  With messages of compassion, understanding and hope, Tobias will help you remember who you really are.
  View