Călătoria pare lungă și arzătoare uneori, dar ați ajuns cu mult mai departe decât realizați. Acum, că sunteți aici, respirați foarte profund și relaxați-vă.

Sunteți în punctul central al website-ului Crimson Circle. De aici puteți trece cu ușurință la oricare zonă centrală din site-ul nostru. Doar printr-un click puteți verifica evenimentele care urmează cu Maestrul Ascensionat Adamus Saint-Germain sau să mergeți la biblioteca gratuită de channel-uri, unde toate cuvintele din trecut și înțelepciunea sunt disponibile pentru plăcerea voastră de a citi sau de a vedea (ca video). Aici puteți găsi referințe pentru fiecare activitate care se desfășoară la Crimson Circle.

Oriunde mergeți pe site, lăsați-vă să simțiți energiile tuturor Maeștrilor umani care au fost aici. Și simțiți-vă liberi să adăugați atingerea propriilor voastre energii pentru următorul vizitator. 


 • Evenimente cu Adamus Saint-Germain
  Vreți să vorbiți direct cu un Mare Maestru ascensionat? Să vă întâlniți cu spirite înrudite? Atunci un eveniment live este pentru voi.
  Detalii
 • Bibliotecă
  Pe fiecare pagină găsiți un giuvaer de înțelepciune, un moment de inspirație, o reamintire a Sinelui vostru. Bucurați-vă de sute de mesaje de la Tobias, Kuthumi și Adamus.
  Detalii
 • Transmisie live lunară
  Aceasta este inima Crimson Circle. Conectați-vă gratuit în prima sâmbătă a lunii pentru cel mai nou mesaj de la Adamus Saint-Germain.
  Detalii
 • Cursuri online
  Cursuri Cloud pe bază de abonament. Materiale care inspiră și schimbă viața cu acces nelimitat audio, video și ca text pentru 90 de zile.
  Detalii
 • Materialul esențial
  De-a lungul anilor am găsit aceste materiale a fi fundația pentru călătoria personală de la trezire la măiestrie.
  Detalii
 • Keahak®
  O experiență unică pe durata unui an de zile a extinderii conștiinței personale cu mesaje bi-lunare de claritate și profunzime extraordinară.
  Detalii
 • Mesajul lui Adamus pentru 14 februarie 2016
  14 februarie 2016 a fost data aleasă de Adamus Saint-Germain pentru a-și transmite mesajul către Shaumbra despre ce urmează. Acum data a trecut și Adamus a avut multe de împărtășit.
  Detalii
 • Clasice gratuite
  Dacă urmăriți inspirația care nu costă nimic, verificați zona de Descărcări gratuite din Magazinul nostru.
  Detalii