Reisen virker til tider lang og besværlig, men du har kommet mye lenger enn du er klar over. Nå som du er her, trekk pusten dypt og slapp av.

Du befinner deg nå på startsiden for Crimson Circle sin webside. Herfra kan du enkelt hoppe til alle hovedområdene på siden vår. Du kan sjekke ut de kommende arrangementene med Oppsteget Mester Adamus Saint-Germain bare med et klikk, eller gå til gratis-biblioteket med kanaliseringer, der alle tidligere ord og all tidligere visdom er tilgjengelig for deg. Du kan glede deg over å lese eller se. Her kan du finne referanser til alle aktiviteter som skjer i Crimson Circle.

Uansett hvor du går på websiden vår, la deg selv føle energiene til alle de andre menneskelige Mestrene som har vært her. Og legg gjerne til litt av din egen energi til neste besøkende.

  • Adamus' 14 februar 2016 budskap
  14 februar 2016 var den datoen Adamus Saint-Germain hadde satt opp for å gi budskapet sitt om hva som er det neste som vil skje til Shaumbra. Nå er datoen der, og Adamus har mye å dele.
  Se
 • 21 Shaumbra Realizations
  Distilled wisdom of the Masters
  View
 • Heaven's Cross
  We have created this special page where you can find all the relevant information about this extraordinary event.
  View
 • Keahak
  A one-year intensive journey with Adamus Saint-Germain.
  View
 • Adamus Saint-Germain Live arrangementer
  Vil du snakke direkte med en en Stor Oppsteget Mester? Møte likesinnede? Få en livsopplevelse? Da er en live workshop noe for deg.
  Se
 • Bibliotek
  På hver eneste side finner du en perle av visdom, et øyeblikk av inspirasjon, en påminnelse om Selvet ditt. Gled deg over hundrevis av budskap fra Tobias, Kuthumi og Adamus.
  Se
 • Månedlig livesending
  Dette er hjertet i Crimson Circle. Koble deg på gratis den første lørdagen i hver måned, og få det siste budskapet fra Adamus Saint-Germain.
  Se
 • Store - Transformational Material
  For a deep dive into topics on rejuvenation, magic, physics, integration, energy sovereignty and so much more
  View