APPLIED CONSCIOUSNESS™ SOVELTAVA TIETOISUUS

Rekisteröityminen Keahak VI:een on nyt avoinna

Kun Adamus alkoi ohjata Crimson Circleä 2009, hän totesi selvästi, että olisi kanssamme “matkan jokaisella askeleella”. Siitä ei ole parempaa esimerkkiä kuin Keahak, intensiivinen ja intiimi vuoden pituinen matka Adamuksen kanssa tietoisuuden avaamiseksi ja uusien valon ja energian tasojen tuomiseksi.  

Adamus esitteli meille termin “Keahak” maaliskuussa 2011. Hän sanoi sen tarkoittavan "henkeä kokemuksessa" (kea) ja “energiaa toiminnassa” (hak). Se on muinainen sana, hän sanoi, joka edustaa sitä osaa sinussa, joka yhdistyy energioihin ja tuo niitä. 

Keahak on vuoden mittainen matka Adamuksen kanssa. Kahdesti kuussa Keahak-osallistujat kokoontuvat internetin kautta yksityisessä Keahak-talossa. Keahak-neuvonantajien Alain Bolean ja Dr. Douglas Davisin käymän lyhyen keskustelun jälkeen Linda ohjaa hengitystä kun Geoff valmistuu kanavoimaan Adamusta. Kun Adamus ilmaantuu Keahak-taloon, monet keahakkerit sanovat voivansa tuntea hänet vierelläään kotonaan. 

Keahak on niille, jotka haluavat syvempää ja tiheämpää kontaktia Adamukseen ja Crimson Counciliin. Viestit ovat henkilökohtaisia, provokatiivisia, hyvin oivaltavia ja ajoittain hyvin intensiivisiä. Ne menevät kuukausittaisten Shoudien sanomien pohdintojen ja kokemusten ohitse, vieden keahakkerit uudelle valon ja energian tasolle elämässään. 

Keahak-ohjelma laajenee vuosi vuodelta. Toisin sanoen, se ei ole koskaan sama. Monet Keahakkerit osallistuvat ohjelmaan joka vuosi, koska se on aina päivitettyä tietoa, joka tarjoaa jatkuvan mahdollisuuden syviin elämänmuutoksiin.  

Ajat: Keahak alkaa heinäkuussa ja kestää koko vuoden. Ilmoittautuminen avautuu maaliskuussa. Opetus maksaa 1 500 dollaria ensi kertaa osallistuvilta. Edellisiin Keahak ohjelmiin osallistuneille maksu on 1 000 dollaria. Maksun voi suorittaa yhtenä tai viitenä tasasuuruisena eränä. Keahakin intensiivisen luonteen vuoksi ohjelma ei ole avoinna niille, jotka käyttävät SSRI lääkitystä (masennukseen tai ahdistukseen) tai ovat käyttäneet sitä viimeisten 18 kuukauden aikana.  

Keahak VI hanke on nyt avoinna, katso lisätietoja:

http://store.crimsoncircle.com/the-keahak-vi-project-application.html